PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


diumenge, 11 de gener del 2015

Més traca a can Barça. A tota vela cap al triplet. Catastrofe blanca a la copa del seu Rei. Tramit culé a Altabix. Daglas, pilota d'or. El Barça tritura l'Atlético tot i esperant la pilota d'or de Daglas i fent temps per les eleccions.


(Música: Carles Belda. "El Rei vol corona")

La copa del borbó Felip VI ja està en mans de la fúria republicana i catalana de can Barça. Partit apretat, partit de castanyes i batzegades. El Barça s'enfila i clava un golet de rebot i de penalty. El camp és un clam. El bogardisme sap el que vol i val per molt. 


Borbons, n'estem fins als bogardons! 
La copa és nostra.


Atenció als fets d'aquesta nit al Golden Corner. Entrada triomfal de la Maria. La Maria de les trenes, tota dolça i simpàtica, balla un tango amb el nostre Kalikenyo.




Irrupció fulgurant de la nostra Francisqueta. Ja la tenim al fons des d'on presideix un dels angles de foc de la nostra seu.



 Més parelles a la vista. Joël Nerviós presenta les credencials i demostra la força del seu amor de la mà de la bogardiana Laia Sanz, motorista inversemblant i abogardada.




I una altra parella triomfal: Eduard Antiartista i Sylvia Plath s'alcen entre la massa bogardada. Una parella estable, literària, futbolera i tremendament enginyosa. L'orgull del Miramelindo.







Les notes del dobro del millor dels nostres bards, Cesc "Gorgui" Fortuny, s'ajunten a la seva veu dylaniana i obren la crònica de la jornada lliguera modernista.

 
Anem a tota vela cap al triplet. Escac i mat. Barraca. 0-4 al mega-Depor. Som lo que sembrem.

Ressenyem vàries coses importants. D'entrada felicitem la bogardiana motoritzada Laia Sanz. La nostra estimadíssima motorista irrumpeix en el món bogardià al costat del biciclista sindicalista Joël-Estanislau. El Nervi de la Llibertat és l'associació bogardiana del biciclisme insurgent i es nota.


  Tenim imatges potents del dream team de la vetllada smithiana-bogardiana del divendres passat. Carles Estrada de Los Negativos, Albert Gil de Brighton 64, Ferran Martinis i Carles Belda, exhibeixen el seu blaugrana exultant.

Notícies importants de la nostra Núria Feliu. La diva revolucionària del bogardisme endreça els seus afers en el seu despatx proveït d'alta tecnologia telemàtica i manté contacte directe amb el blog de la Penya . Entre els seus assumptes de sobretaula destaca el dossier ANC i diverses carpetes que inclouen els secrets de l'estratègia insurrecional bogardiana.



El clan de la Calandria va fort. Tenim les imatges dels lluitadors de Sumo japonès, Joan Patateta, Joan Farregarde, Joan Oliver "El Pirino" i Goliat Valls. Brutals, cepats i arrolladors.




Entretant a Canyamars, localitzem Syd Barrett i Syd Barretina en plena actuació musical conjunta a favor de l'ecologia i el medi ambient. Un encontre catalanista, simpàtic i camperol. 


El món antiartístic ofereix novetats. Canaló, Esnaola, Eduard i Cesc "Gorgui" Fortuny visiten el flamant super-garatge de Nico Nubiola.


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




 ESFONDRAMENT BLANC DAVANT DELS MATALASSERS DEL SOCI BAREA I DEL NIÑO TORRES. (nou fitxatge culer) 



Raúl Barea, Kalikenyo i el nou bogarder Cesc "Gorgui" celebren eufòrics el resultat d'avui davant la seu central del Bankia Madrid...

CAMBRERS DEL MÓN... TOCA RIURE! 2-0 + 2-2. MOLA MOLT! 

"BANSSSSSSAI!"
Jornada rodona a Altabix. El potent Elx no pot amb els reserves del Barça. Mathieu es reivindica. En el tram final del matx, el nou Bimba d'Or, Daglas, surt a la gespa i factura un football estremidor, radical, net i cum-laude. 5-0 + 0-4.

Sensacional estrena a la Penya del nou agent de la Zepo, "Avi Josep Zepo". El flamant bogardià presideix la caserna del Golden al costat del seu fill Ramon Zepo.



Nico Nubiola no riu ni quan el Madrid cau eliminat. Tenim les proves... A la pantalleta, Pinotxo in Action:


DAGLAS, PILOTA D'OR!
EL BOGARDISME CONQUEREIX EL FOOTBALL. FELICITATS DAGLAS!




Primer de tot. Llibertat d'expressió
 i pau a tota la terra. 
El nostre Xarli ens saluda. 
Gentilesa del Senyor Canons. Bogardisme.


 El Barça tritura l'Atlético tot i esperant la pilota d'or de Daglas i fent temps per les eleccions. 3-1.


Avui ha estat el dia dels TRES SUDAMERICANOS. Messi, Neymar i Suárez han fet els tres gols. Un Barça a mig gas (a mitja llum de gas) que ha trobat a faltar el crack Daglas. Tot i l'absència de Daglas, els tres de davant han tirat d'ofici. Què serà aquest Barça quan torni Daglas?


  Tenim imatges de Daglas signant autografs per la canalla, acompanyat del seu preparador físic, el gran i únic sindic Josep.





Una jornada de gran germanor al Golden Corner. Hem rebut la visita de Núria Feliu, Jan Laporta i Carles Belda. Temps d'esperança. Aviat tindrem en Daglas i volarem lliures vers el cel absolut.



Tenim imatges de la trobada anti-artista a la taula del Golden Corner.   Esnaola , Nico Nubiola , Eduard i Canaló, han escalfat l'ambient d'una gran nit de "football" , compartint taula amb els bogarders Joan Oliver "El Pirino d'Ocata" i el genial Syd Barretina amb la seva samarreta model "Dark Side"



113 comentaris:

MADRIDISTA CONTRA MASI-TO Y CONTRA BARCELONI-TA ha dit...

A GUARROS NO SUPERA NADIE AL BARCELONI-TA. PUNTO PELOTA. BANZAI.

Joan Oliver El PIRINO d'Ocata ha dit...

gràcies per recordar que soc una realitat

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

Eduard, Conrad i senyor Nubiola.
Veig que la nostra amistat vé de lluny des dels temps del Titanic el millor vaixell a temps parcial i que visca el barça i el "Laporta del meu iot"

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

Daglas és Douglas?
Com Cousteau era oceanograf?

MADRIDISTA ZOBOLINARIO ha dit...

SI VOSOTROS SOIS XARLI RETXACH YO SOY EL MADRIDISTA, BERZAS.

EL MEOLLO ES BIZCO Y LAS MEJORES SOPAS EN SUMATRA.

BANZAI CUBISTA COMO UN DADO.

YA SABEIS, ZOBOLINARIO.

jArtiach el bretol de La Llagosta ha dit...

Jo també soc Xarli i visca el barça!

Goliat Valls Tarzan ahooooooo oooooooahhhhhhhh ha dit...

esmoleu molt bé les eines, penyota!
soc el rei de la selva!

Joan Patateta ha dit...

M'agradaria estar entremig dels tres sudamericanos marcant llavis, ja m'enteneu xaval·lada.

Ocata xerokee!

penyabogarde ha dit...

Daglas és Douglas, estimat Esperit.

Eduard ha dit...

No sé què en pensen el Nico i el Conrad, ciutadans tan honrats i entenimentats, perquè el partit se'ns va perdre comentant un poema de Sylvia Plath, però jo no empatitzo amb en Laporta. Que segur que no sap qui és la Sylvia Plath.

Antoni Alomar REUS REUS REUS ha dit...

baçofia inmunda el ronaldopet dels cul estret filipolles xorrejandor

nICo NuBioLA NN ha dit...

Eduard, jo entro per la porta però no m'agrada la porta, i la Sylvia Plath és de capçalera, daina poetesa, força de la lletra femenina. Abraç antiartista.

MADRIDISTA CRISTIANO TOPE ha dit...

JAJAJAJA+CRISTIANO RONALDO ES EL REY DE TODOS LOS MUNDOS Y VOSOTROS SOIS LA CARCEL DE LA CULATA NORMANDA CON BERENJENAS DE BUITRE SALADO. NADA ME ESCUECE MÁS EN EL SOBACO QUE LOS COSQUILLEOS DE LA ZAMBOMBA LOCA QUE SOIS.
CR7
CR7
CR7
JAJAJAJA+CRISTIANO RONALDO ES EL REY DE TODOS LOS MUNDOS Y VOSOTROS SOIS LA CARCEL DE LA CULATA NORMANDA CON BERENJENAS DE BUITRE SALADO. NADA ME ESCUECE MÁS EN EL SOBACO QUE LOS COSQUILLEOS DE LA ZAMBOMBA LOCA QUE SOIS.
CR7
CR7
CR7
JAJAJAJA+CRISTIANO RONALDO ES EL REY DE TODOS LOS MUNDOS Y VOSOTROS SOIS LA CARCEL DE LA CULATA NORMANDA CON BERENJENAS DE BUITRE SALADO. NADA ME ESCUECE MÁS EN EL SOBACO QUE LOS COSQUILLEOS DE LA ZAMBOMBA LOCA QUE SOIS.
CR7
CR7
CR7
JAJAJAJA+CRISTIANO RONALDO ES EL REY DE TODOS LOS MUNDOS Y VOSOTROS SOIS LA CARCEL DE LA CULATA NORMANDA CON BERENJENAS DE BUITRE SALADO. NADA ME ESCUECE MÁS EN EL SOBACO QUE LOS COSQUILLEOS DE LA ZAMBOMBA LOCA QUE SOIS.
CR7
CR7
CR7
JAJAJAJA+CRISTIANO RONALDO ES EL REY DE TODOS LOS MUNDOS Y VOSOTROS SOIS LA CARCEL DE LA CULATA NORMANDA CON BERENJENAS DE BUITRE SALADO. NADA ME ESCUECE MÁS EN EL SOBACO QUE LOS COSQUILLEOS DE LA ZAMBOMBA LOCA QUE SOIS.
CR7
CR7
CR7

Manel Cuyàs ha dit...

Si en Daglas és en Douglas, com bé advertiu en un dels comentaris anteriors, crec que el guardó és del tot merescut.

Conrad Canaló Stewart ha dit...

PREGUNTA A EDUARD

i agraïment per la bona (+) fotografia que desvetlla l'amistat antiartista.

Eduard:

sempre la claves
c.l.a.v.e.s.

les claus clavaran la clivella!

et puc contestar amb números i trio el número 1 (el primer, el millor).

Dubto que Laporta llegeixi la Plath, ara bé i si s'obre la porta de ca seva i apareix un paquet postal amb les obres completes de la poetesa?

Et pregunto una (1) pregunta,
estimat Eduard: una (1) pregunta.

Et demano una (1) resposta,
estimat Eduard: una (1) resposta:

L'afany suggerit per Nubiola i elevat al domini temporal etern (sempre).... és compartit des de Reus?

Almenys (al/-) és el que es diu recordant el Miramelindo.

Resposta, Eduard, una (1) resposta.

Gràcies.

Cesc Gorgui ha dit...

Els binocles de la iaia Anita em fan pensar en la possibilitat de fer-me dels bogardillos.
He seguit els consells d'en Nico, m'arrapo de pet cap a aquest blogx i m'estampo contra la pantalla amb el risc de petar els vidres dels binocles de la iaia Anita.
Ous! Testicles! Boles! Aquest cinerama és com l'angonal d'un pebrot bord d'Ulldecona!
Miro i remiro, guipo i reguipo, ullo i reullo, això és pasta de boniato tendre!
Nico, m'has portat al rebost de la fantasia i de la ciència, de la fantaciència que dimonis!
Fantaciència, que és com la Fanta mesclada amb ciència, broma meva, fa riure, no, no en fa.
Segueixo i passo la guirnalda, salto el llacet i penetro a cada comentari, un Mozart, un mariner de batalla antiga, un madridista histèric pixabandurries, gent de tota pinta i mena. Rellegeixo fins la darrera estrofa i miro remirant la mironada que esberla el pantallot i no paro de dir ai ai el cor quin ensurt de graciositat. Valga'm la flauta màgica Mozart culé. Valga'm Déu l'esperma em demana permís, vol volar lliurement i és comprensibl, tot això és més del que em vas dir, artista Nico, que em creixen els pels del nas de tant ensumar aquest broquil antològic i més lògic que el parc zooloògic que mai tindreu els de Reus, epa-li Eduard, epa-li fot-li foc al xarampió.
Messi, Cucufate, Claudio Bravo, Damocles, l'espasa de Damocles, l'espasa de Guillem el Gran.
Segueixo que no paro, segueixo husmejant com un gos darder que llepa pistes del delicte. Sou uns brontosauris del mot i uns camaserrats de la baula tensa.
Luís Enrique, Gaziel, Deulofeu, Obama, Meymar, Cassen, el general Moscardó, en Laporta, la Caballé, el meu cor s'embela com una lavativa motoritzada amb fuel-oil de Qatar, brinco, salto, espatllo guineus, tot s'em fa de fantasia. Fantaciència ja us ho he dit.
Nico m'has fet una de bona amb aquesta pàgina web dels melucs bogardistes, tant de parlar-ne i tant de dir "no m'atabalis, compadre" i res que ja ho veig, com un quorum a la sortida del sol, com una ginesta carregada de cuques de llum. I és poc Nico, doncs miro el que em deies al bosc i segueixo la pendent del Miramelindo jolines que ja en som de granadets, Nico. Ara bé que no recordo massa l'Eduard, estava també al Montevideo? No sé ara no se. Del Canaló si és el que sempre hem pensat m'ho espero tot però així emperrucat com un Mozart de caricatura, què cols que et digui! i el mariner, vols dir que és l'esperit que diu ser o realment amaga la personalitat d'en Pau Masclans? No sé, no sé.
I vols dir que aquesta bona gent del Bogarde m'acceptaran com a tú en el club i podrem sortir juntets a les fotos? Ma i dó, Nico, això teu és com un paquet de sorpreses, mai t'hauria fet futbulero, manopla Nico! Quin trosset de vida tenim aquí. Veiam veiam que cal fer per ser part d'aquest pessebre? Veiam-ho i ja saps on soc, a la panxa del bou que no neva ni plou com en Patufet i com et diré ara, que't daria jo ara: m'has fet entaforar els binocles de la iaia Anita i tot el que veig em commou com un esparver de miralpeixos. Ara ja veurem si algú em diu quelcom per sortir a la vostra pantalla guapa.
Quina lavativa, ventolín a mansalva, mansos!

Salva Caballero ha dit...

Tard, però bon anya tothom

penyabogarde ha dit...

benvingut Cesc Gorgui a la casa gran del bogardisme , només cal que ens enviïs en un comentari l'adreça de la pàgina web en que surti la imatge o cara que vols que t'identifiqui i tindras pantalla assegurada ...

salut amic !!!

Cesc Gorgui ha dit...

No entenc massa bé el procediment...

penyabogarde ha dit...

intentarem explicar el procediment amic Cesc : et poses al Google i escrius el nom de la persona amb la que et vols identificar i quan et surti la imatge, cliques a sobre d'ella i et sortirà el lloc web d'on procedeix , aquesta és la dada que necessitem ...

sempre al servei del Bogardisme ...

cesc gorgui ha dit...

ho entenc, tampoc soc analfabet.
però jo no us dic amb qui vull semblar-me, jo directament us dic qui redimoni soc, us va bé un link com aquest?

http://4.bp.blogspot.com/-mNEb1lVw-ZM/UrYIk3HX7UI/AAAAAAAADpM/ErrOSc_O6eU/s1600/MARIAN+i+CESC+%28inicial%29.jpg

i tinc un blog únic:

http://transeuntquealbiraelnord.blogspot.com.es/

Cesc 'gorgui' fortuny

marga bosch i el seu verb ha dit...

Us vigilo amb lupa i callo per respecte però ara ja no aguanto més. Cada dia fa més pudor de poble brut tot el que esnifo com poden les meves trompetes olfàtiques. N'estic fins al capdamunt de tot el que feu, els plantons que m'heu donat, tanta batzagada, tanta burla, i ara sort de la ciutat de Venecia que em va deixar trepitjar els seus monumentals edificis i travessar els canals en un nadal maco per que sí.

Aquí o ets de poblot o ets madridista?
No no i no.

Vull respecte.

penyabogarde ha dit...

perfecte amic Cesc molt millor si ets tú mateix , un petó a la Marian i endavant les atxes !!!

Cesc Gorgui ha dit...

el tema de la MARIAN serà consignat, en vida vostra

Cesc

Conrad Canaló Stewart ha dit...

No soc Mozart però em pentino com ell

conrad=canaló

conrad de gala=conrad amb perruca de mozart


conrad de treball=conrad normal

ja està dit (+) positivament.

Albert Sinderes ha dit...

la penya bogarde em fa boicot?

Syd Barretina ha dit...

niños que esa camiseta t-shirt de dark side no la reconozco ni creo que sea de mi armario

me sorprende el despampaneo

money! money!

Bon nadal ballaruka

Cesc 'gorgui' Fortuny o Francesc de les moreres i dels cucs de seda ha dit...

Us vull relatar una faula llegendaria com la serp del paradís, oido al parche.
Sembla que el problema del fc barcelona és la sepia, el peix pla i esgarrifós que menja plancton i absorveix el petroli flotant dels barcos mercants que venen del Qatar. Aquesta és la voraginosa merderada que fa del nostre club un pou putrefacte que hem de netejar amb salfumà i llexiu Conejo.
Patrons de caca mans fora de la barçalonera equipada de grumolls de mar contaminat de fuel oil encastat en les probetes dels laboratoris quimics de la mafia sedimentada en oleoductes plens d'oli assassí. El problema del barça és la composició oliosa de la betimada bota del palco i Puix que un deler m'empeny; i tants d'atzars Em fan fruir, sense albir, alba i nits, Els rierols morents en prats florits, De quin secà sóc hereu? I en la ment Debat amb mi la sort que em fa clement I em crec l'epíleg d'una història feta. COLLONS. Si cantem i animem l'equip espantarem el petroli.

prou petroli COLLONS.
fuel oil encastat en les probetes dels laboratoris quimics de la mafia sedimentada en oleoductes plens d'oli assassí. grumolls de mar contaminat de fuel oil encastat en les probetes dels laboratoris quimics de la mafia sedimentada en oleoductes plens d'oli assassí.

Vaig abandonar el cavall que, en el més bell cloure de les
seves parpelles, havia fet del sol un ornament del seu front i que vaig tenir compte d’endur-me en aquella nit COLLONS de petroli. La meva vila és sobre una plataforma circular. Totes les cases donen per llurs portals a la plaça i, perpendiculars, els
deu carrers sense sortida. Al mig de la plaça, alta de cent
metres, s’alça una torre mil·lenària sense cap obertura COLLONS AIXÒ ÉS UNA PLATAFORMA PETROLERA.

Amb mi aquí tindreu molta tralla.
soc de moreres i cucs de seda.

Cesc 'gorgui' Fortuny ha dit...

què no em pensa contestar ningú, recony!

Marc Filbà (em diuen el NAT KING COLE de Mollet) ha dit...

Jo et contesto amablement car jo de petit pentinava cucs de seda sortits de la fulla de morera.
Tens ráo per tot el que esposes de l'or negre que destrossa la samarreta.

Cesc 'gorgui' Fortuny ha dit...

Jo vull que em contesti el Penya Bogarde i no pas un cantant que beu colacao i toca la pianola

NiIiCcOo NnUuBbIiOoLlaA ha dit...

Hola Gorgui, així així amb la testa ben alta, sense riure, així es parla. No em pensava que anires de cara al gra com quan ho parlavem, així amb la destral i sense mirament de rialla, sense fer l'inbècil. En saps com Da Vinci
Estic fent obres a la finca d'en Sucre i quan el jardí estigui transitable ja pensem si arrepleguem als que ara llegeixen això que ja estan al lloro del Sistac i quasi s'ensumen la Marfaula.
Ets de ferro Gorgui. No riguis

penyabogarde ha dit...

aviat,aviat, amic Cesc "gorgui" rebràs contesta gràfica a la teva inquietud petroliera quatarina , estem totalment d'acord una bandera ens agermana i no volem taques negres a la nostra samarreta , tú estrenaràs i volarem molt alt ... atent a la pantalla !!!

Joan Estruch ha dit...

pistonut el atlético aviación ha deixat mut el mudrut.

Salva Caballero ha dit...

l'efecte Damocles pebroteja als merengues i jo encara estic rient com una cirera amb picor!

MADRIDISTA ZO....ARIO. ha dit...

NO OS COMEIS UN AJO EN LA LIGA, EL CITY OS JODERÁ EN EUROPA, OS REGALAN EL ELCHE....PERO VOSOTROS COMO SI NADA, "PAGA-COLEGIADOS" BARTOMEU OS COLOCA EL ELCHI-TO.

MIERDA SOIS I MIERDA SEREIS

NiIiCcOo NnUuBbIiOoLlaA ha dit...

Existeix una improbable possibilitat que permeti fer arribar un paquet considerablement gran i pesat, molt gran! a la Penya del senyor Bogarde?
Quan dic molt gran i molt pesat ho dic per el seu tamany i no pas per que sigui pesat a nivell d'això que el jovent castellà en diu "Plasta".
Ho pregunto a boca tancada i amb somriure zero.

Cesc 'gorgui' Fortuny ha dit...

No sé de que em parlen ara amb samarretes i potser que em llegiu amb un xicotet d'atenció: Dubta si la promesa ho exigeix o no, però com que s'estima més trair-la per excés que no pas per defecte declara la resta del que pensa: que precisament una de les coses que li desagraden d'ella (i que lliga amb una certa actitud que ella creu esnob però que en el fons és xarona i prou) és l'afició a anar sempre a restaurants daquells que substitueixen la bona cuina per les relacions públiques. Ella li diu que és un imbècil. Ell es veu obligar a dir-li que no se sent gens imbècil i que està convençut que, si s'hagués de provar qui posseeix un cervell més potent, el d'ella no seria el guanyador. Aquestes paraules acaben d'ofendre la dona, que el bufeteja, irada, mentre li torna a dir que és un imbècil, un imbècil crònic, que ho serà tota la vida i que no el vol tornar a veure mai més, proposta amb la qual ell està de seguida d'acord.
Si tot això té res a veure amb una samarreta potser que mirem de cantar la cançoneta que preparo cada any passat festes.

arri arri tatano ben net
que anem a sant benet
escudella barrejada i pa
la nena maca rega i s'alça
en joan petit no canta
i baixa per la font del gat

que voleu que hi faci si jo no entenc res del que m'heu garlat que si la samarreta que si la truita que si la corona del capità

canto el que el canto dels dents em dicta i Somos el Milagro del Amor, el Padrino.

No et fot que vos oriento amb una poesia que si vull canto a viva vocce della luna:

Yo acabaré, que me entregué sin arte
a quien sabrá perderme y acabarme,
si quisiere, y aun sabrá querello:

que pues mi voluntad puede matarme,
la suya, que no es tanto de mi parte,
pudiendo, ¿qué hará sino hacello?



ENDEVINA ENDEVINALLA, QUI VA ESCRIURE LA LLETRA?

joc de boles pica rasca pica rasca
loteria catalana la grossa filiprim bono loto el gordo navidad pasapalabra tres en ralla ajedrez apuestas quinielas galgos quién-da-más

Jugueu-vos la pasta.

Cesc 'gorgui' Fortuny ha dit...

no soc del atlético de madriz, m'agrada més la Primitiva

marga bosch i el seu verb ha dit...

La única cosa que m'agrada de Madrid és que és una ciutat.
Això la fa més fiable que qualsevol poblot com el vostre pudent Masnou, el putrefacte Premià o la bruticia de Sant Pol.
Visca el Barça que és l'equip de la ciutat comtal.

El Cigró de Tona ha dit...

Espero que la senyora Margaret Thatcher Bosch no pensi el que diu de cada poble del món, o se les tindrà amb els de Tona.

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Dedico a Nico, Esperit i Eduard tot el que ara adjunto:

12345678910
12345678910
***********
***********

sumem-ho així:

En ciència pura i aplicada, un model és el resultat del procés de generar una representació abstracta, conceptual, gràfica o visual, amb la finalitat d'explorar, controlar i predir aquests fenòmens o processos. Es considera que la creació d'un model és una part essencial de tota activitat científica.

si penseu que això encaixa en les converses inavabades del Miramelindo, us recordo que anys enrere no veia possible la trobada entre la ciència numèrica i la ciència filològica, però ara practicament la trobo palmaria:


les analogies que s'observen des del punt de vista del comportament de sistemes físics diferents que, no obstant això, estan regits per formulacions matemàtiques idèntiques. Per exemple, fins als anys 1970 el modelatge de sistemes d'aigües subterrànies es realitzava amb xarxes elèctriques de resistències i condensadors. Aquest procediment, bastant enutjós i costós, es va substituir pel modelatge purament matemàtic en la mesura que va augmentar la capacitat dels computadors i es va popularitzar l'ús del càlcul numèric.


En anirem parlant i sumant

12345678910
12345678910
***********
***********
+++++++++++

Joan Patateta ha dit...

La del verb Bosch m'està començant a escalfar els llavis i treuré el sant cristo gros que jo soc de la broma fins que perdo el senderi i em converteixo amb l'increïble Hulk i no hi ha taxista que em pari.
Oido cocina?

Joan Oliver El PIRINO de l'Ocata ha dit...

POBLOFOBIA = FOBIA ALS POBLES
COMADRONA BOSCH = VAGI AL PSICÓLEG

Esclop Romesco ha dit...

Ole ole ole lé El real Madrid ja fa figa i no té el figo ole ole olé la fem la ona

vampir Bayo FAKIRISTIC Prados†๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A ha dit...

†๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A†๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑


Sang madridista no es xupa.
Vos presento el cementiri Bernabeu

†††
†††††††††††††††††††
††††††††††
††††††††††††††††

††
†† ††† ††† †††

†††††† ††† ††† †††
†††
††† †††
††† †††
††† ††† †††
††† †††

††† ††† †††
†††


†††


††† †††

†††

están plantadas tres cruces en el monte del olvido

†††









††







vampir Bayo FAKIRISTIC Prados†๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A ha dit...

Canalons que tú fas creus de suma i jo faig creus de cementiri

๑۩۞۩๑†
Bayo

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

quan passo amb el balandro per davant de les costes d'Arenys de Mar veig el cementiri de Sinera i no penso en madridistes

cesc gorgui ha dit...

Cantarà la toba cadarnera que tic a la gabiota esvaixada que presideix el monitor del meu ventilador d'estiu i què Mafumet? I què?Tot va passar fa uns estius, jo anava amb el club a la piscina de .
Cada dia en ens trèiem i a l'aigua!! Però jo aquell dia em vaig posar massa a la vora i al treure'm vaig perdre l'equilibri em vaig escales avall. Em vaig quedar bocamunt però no em vaig poder per culpa del mal que em feia .
Mentrestant, els altres nens van anar a avisar la meva que ja era a sense saber res.
Primer quan li van dir no s'ho va creure, però al veure tantes apilotonades va venir i em va .
Jo estava i em va haver d'ajudar a i em va portar al socorrista.
petroli petroli petroli la petra vol oli


la petra vol oli

LA PETRA DE L'OLI estava molt lluny, així que eren unes 7 hores de carretera, però quan portàvem ja hores de camí el cotxe es va parar i el meu pare estava tan enfadat i tan que tenia la cara com un i de color . Per allà hi passaven unes noies molt que es van riure d'ell i nosaltres de vam començar a tirar-les molts i molts i molts . A la nit ens vam adormir i a l'endemà quan vam despertar el pare ja havia arreglat el cotxe i vam tornar cap a PETROLANDIA. LA PETRA I L'OLI.

Nico, aquest blox és per mi com un teatre de titelles, foto el que em passa pel sobac:

EL PETROLI ÉS UN INVENT ACOLLONIDOR.
La Petra petrolera un dia de l'any un gos que es deia , va voler inventar coses estranyíssimes: una que anava amb cables de telèfon, un que anava amb aire comprimit. I un dia va voler vendre-ho tot, aquell dia va ser genial per a ell, ho va vendre tot.
LA PETRA TÉ OLI. Però quan , un senyor que va anar a comprar allà, va obrir aquella va veure que necessitava internet; i quan va contractar un servidor aquella va explotar i va .
Conte trencat, conte grillat.
La Petra perderà tot l'oli.

gràcies Nico, mestre etern

biciclista terra endins ha dit...

us he conegut i sou gent maca i experta

Albert SINDERES ha dit...

les millors coses són les derrotes blanques per que netejen l'atmosfera i purifiquen l'aire

nICo NuBioLA NNUBIoLa ESCULTURA SEMPRE SINCER Nic! ha dit...

MOLT aviat tindreu noticies de gran tamany. Pregunto: Teniu un recinte, un garatge o un solar?

cesc gorgui ha dit...

he vist el martidillu del barça a trossos de tnt en tant i una mica de canto per que tot s'ha de fer de canto com el duro quan cau de canto o com el canto d'un diente. DIFTERIA que deia la mare quan mirava el corriol baixant aigua a sacs de fang. El Llantiol per mi seria el millor somni per cantar a lo bestia. També el Mortollo, o un baretu que vaig veure a la ria de Betanzos, amb tots els gallubas ballant per un gaitero borratxin que li anava el pal celta com la llet de tetra brick celta i el celta de Vigo.
Jabalina, montadito, Cafarnaún pessebre cantorreando.
m'heu dit dylanista vale vale de bob dylan com el de veritat amb rulos de cabell i molts galons a les esquenes, com s'ho ha fet Bogarde per trobar un video meu i penjar-lo?
jo us autoritzo però no us passeu de rosca que aleshores arriba la SGAE i la lia parda.
Poemillo per Nico Canals i Nubiola, va bene Nicola di Bari?
Mira campeón,
Perpetua la pintura
i dura que dura
lleuger el piano
i quin Mariano el Marinao
Mala llet del tapir
si no vol mosques al menu
Manolito Gafotas
premi de quiniela
juguesca atzar 6-49
ballena ballenera
cartxalot i sardina
Mira mira campeón
pleno al quince
Falure Falure
error en el sistema
consultar libro de instrucciones
la bolsa o la vida
madero, pasma, miedo
premi a la quiniela
Bogavante Woitila, el papa antic
zambomba, pelaje atxís refredat

gracies per el video

MADRIDISTA CRISTIANO TOPE ha dit...

ESTO ES EL LOQUERO DE CARABANCHEL.
ESTAIS FATAL DE LA REGADERA.
SOIS BERZAS DE LIGNITO.
EL REAL MADRID CAMPEA Y ARROLLA AL GETAFE, VOSOTROS VENGA A HABLAR DE LA FANTASMADA GALLEGA ANTE UN DEPORTIVO PUSILÁNIME Y EN HUELGA DE BRAZOS CAIDOS.
SOIS MIERDA Y YO SOY AZUCAR DE CAÑA.
MIERDA SALADA PARA VOSOTROS.
DULCURA Y FELICIDAD PARA UN SERVIDOR.
IROS A LA ISLA DEL PECADO CON TORTUGAS Y SANGUIJUELAS QUE MUERDEN EN LA PLAYA.
¡¡¡¡¡¡BANZAI!!!!

Joan Estruch ha dit...

Soc repetitiu però si és per repetir coses bones i adjectius bons diré Pistonut i qui rondini és un cornut.

Joan Patateta ha dit...

He de fer règim doncs la meva nova corpulència fa que no destaquin els llavis Jolie i em van constar un ull de la cara.

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Els que practiquen SUMO diria que masculinitzen la SUMA

(+) SUMO
(+ SUMA


Un (1) aplaudiment per la fusteria Nubiola.

SUMO
SUMA
SUMATORI

SUMO (+)

Goliat Valls ha dit...

clavicemballs!
caspita!
copons!
Jo al costat dels millors lluitadors,
honor,
orgull,
satisfacció.
ahhhhhhhh ahhhhhh ouuuuuuuuu!
crit selvatic.

nICo NuBioLA NNUBIoLa ESCULTURA SEMPRE SINCER Nic! ha dit...

Us parlo de si teniu garatge o recinte gran i em munteu una sessió en el meu garatge de gran recinte.
Seriosament, estreu despistat. Despistats però seriosos, per sort, doncs si us poseu a riure ja m'atabalo i intueixo imbecilitat.
La meva pregunta segueix en barbetx?
cap resposta al respecte?
Teniu recinte gran, garatge o magatzem?
Podria ser que de retruc es materialitzés l'enormitat.
Brides? Claus? Farciments? Metalls? Suports? Vagonetes? Politxes? Força?
Moltes preguntes per un sol fet.

biciclista musculós ha dit...

laia sanz la nostra jefa!

penyabogarde ha dit...

benvolgut Sr.Nubiola , nosaltres no tenim cap garatge ni cap local de les dimensions del seu, però sí podem disposar temporalment d'una de les naus de la fàbrica de Can Sanpere a Premià de Mar i que actualment està okupada i funciona com a un Centre Social Autogestionat (https://csacansanpere.wordpress.com/)

seriosament, esperem haver respost a la seva pregunta ...

Joan Farregarde ha dit...

m'agrada el Sumo Sacerdote

Joan Oliver El PIRINO d'Ocata ha dit...

Em deurien raptar quan vaig anar a topar amb aquest cavall de fusta i no recordo el viatge. Estic catatonic i esperonat per si tinc una altra vida.

Cesc 'gorgui' Fortuny ha dit...

No foteu que ara tot és cantar i muntar dalt d'un cavall o què? L’esperança traeix. Amb afany intentem descobrir aquells qui estimàvem i ens incita
un plor per una dura faç de granit o de gebre. Recordem, sí, una vella història perquè
potser llavors vivíem feliços. Però no era una vella història ni érem tampoc feliços.
Certament el que resta és la misèria nostra i les llàgrimes. El bosc...Si tot va bé serem cantants o xabacans?

Cap i cua, primitiva, la grossa.

Fuel oil fora de la samarreta o em faig del Voltregà

Cesc 'gorgui' Fortuny ha dit...

ja he carburat sense fuel la paraula magnètica de l'amic Nubiola, Afany afany afanant platans a la Boqueria.

Cesc 'gorgui' Fortuny ha dit...

granit, granitzant, granitzat de llimona.
catxiporra
porra porra
aposta mutua
deportivo benéfica
cantando en solfa mojada
esperanto
ardit
afanyant la pera
caldo
pescuezo
darling
argonautes fot-li capsa

mireu coixos:
No podré repetir-ho.
Damunt la terra molla
la fosca ara comanda,
enderroca els anyells.
Hostes del cos, els cossos asprament interroguen.
Sense paraules, ara.
Sens arbre ni lament.

La Sorribes encara busca bolets

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Gorgui em sumes (+) cultura
a a meva ja forta i sumada (+) cultura.

11111
22222
33333
44444
55555
66666
77777
88888
99999
...10

jo tampoc recordo com he anat a parar davant del cavall de fusta.

palpitació neurastènica, probable (*)

Conrad Canaló Stewart ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Fernando Atienza ha dit...

Amigos,

me gustaba vuestro ingenio de otrora, por ejemplo esto:

http://penyabogarde.blogspot.com.es/search?updated-min=2007-01-01T00:00:00-05:00&updated-max=2008-01-01T00:00:00-05:00&max-results=14

ahora sois de pena.

Fernando

Conrad Canaló Stewart ha dit...

FER+NANDO
ISA+BEL
Reis Catòlics
No!

MADRIDISTA SACA PECHO Y ESCUPE PLATA ha dit...

DEJA EN PAZ A MI AMIGO FERNANDO ¿VALE PELUCONES? PUES ESO, QUE DEJES EN PAZ A MI AMIGO FERNANDO Y VETE AL BARBERO DE SEVILLA A VER SI TE ARRANCA EL PELUCÓN, SABIO BOBO.

HALA MADRID BANZAI

Esclop Romesco SKLOP ha dit...

el meu esclop diu sí
el meu romesco també ho diu
visca el barça
i visca catalunya

la meva dona és Eva,
la meva Eva també ho diu,
és Eva i és Prats,
la Prats també ho diu,
que visca el barça
i que visca catalunya

veniu un dia a Bordils

xamba assegurada!

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

Eduard, mentres fullejo versos de la teva poetesa de capçalera Sylvia Plath jo estic estirat a coberta com feia el meu besavi a bordo del català, recordo unes olives gregues molt grosses al Miramelindo. Bogarde ens ha reunit amb el pas del temps i el blog en torna a anar ben ple com d'ones, mars i escuma.
La darrera que veig ja és de bon record, junts davant d'un cavall de fusta. Ho veus oi?

La Carlanda de la casa del darrere d'en Balasch ha dit...

Sylvia Plath per vostès:

Ho he tornat a fer.

Un cop cada deu anys

me’n surto:



un miracle que camina, la pell

lluent com una pantalla nazi,

el peu dret



és un petjapapers,

la cara una tela jueva fina

i anònima.



Arrenca’m aquest drap,

oh enemic meu.

Faig por?

Cesc 'gorgui' Fortuny ha dit...

Burots de mar, sou uns burots de mar i uns filtres de petroli secat per les aigues que bifurquen les canyeries. Soc l'home que posa en perill tot el petroli del planeta per que tinc un odi destacat per tots els abusos que es fan en aquest món per culpa del petroli.

Si el petroli és tot això la podem plegar:

Petroli

El petroli és una barreja complexa no homogènia d'hidrocarburs, composts formats per hidrogen i carboni. Els petrolis es difereixen molt entre si, poden ser des de groguencs i líquids a negres i viscosos. Aquestes diferències són degudes a les relacions entre els tipus d'hidrocarburs. És un recurs natural no renovable, matèria primera de nombrosos materials i productes i, com a combustible fòssil, la principal font d'energia primària al món.

Ens en sortirem fotent broma quan estem deixats de la mà de Déu per culpa d'aquesta malfregada roint que ens massega la vida i ens porta a les guerres?

BOGARDE per culpa del petroli Va canviar d'aires i ara està qui sap a on cantant tangos.

És just que sigui el petroli el que fa que la gent canvia de camiseta com qui es renta les dents amb salfumà.


Manel Cuyàs ha dit...

Sembla que mirant la wikipedia m'he adonat que la penya bogarde és molt important.

http://ca.wikipedia.org/wiki/Winston_Bogarde

Mirant l'entrada sobre ekl personatge a la wikipèdia surt aquesta afortunada penya i prou bé que es diu.

maria ha dit...

^-^ja sóc aquí per explicar les meves queixes. No m'agrada ni l'entrenador, ni la directiva.

Artiach Llagoster Galeta Agradable ha dit...

Maria: Si ets com et veig a la foto retratada i dolça i a més ets contrària a l'entrenador tanoca i mal afaitat i a la directiva merdosa, doncs ja en som dos tú i jo.

Joan Patateta ha dit...

quan més ho miro lo del sumo em molta brutalment, espero que sempre que aparegui la meva estampa a can Boggie sigui amb aquest aspecte, boca i cos que fot por als rivals, soc una fera veninosa

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Una (1) ratxa de senyores amb barret
Dues (2) ratxes de pomes amb verí
Vull ser el rector de la universitat bogàrdica. Per favor.

MADRIDISTA JUSTO ha dit...

RIDICULO TOTAL DE EL BARCELONI-TA JODER LA MARRANA QUE MALOS ANTE UN ATLÉTICO-TI-TI DE MALO MALO Y NO PODEIS JUGAR DE MALOS QUE SOIS, GAZMOÑOS.
BARCELONI-TA GAZMOÑO MALO MALO.
BANZAI BOGABANTE ZOLO ZOLO ADIÓS MALOS.
¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡BANZAI!!!!!!!!!!!!!!

Toni Xiulet ha dit...

Què passa al Miramelindo?
Jo hi vaig a vegades quan baixo al Born.
Us trobeu per allà?

Joan Farregarde ha dit...

Emociona veure nova saba en la pantalla

Conrad Canaló Stewart ha dit...

El que dic és que 1-0 suma (+)

Conrad Canaló Stewart ha dit...

1-0 és millor que 0-0 i que 0-1

Toni Xiulet ha dit...

SMS SMS, els bogardics van al Miramelindo. Amb una mica de sort Gràcia quedarà buida i viurem amb més amplada de carrer.

Eduard ha dit...

Els esperits campen en llibertat per Can Bogarde!
És l'esperit de la Plath post-adolescent el que retrateu amb mi? Rejovenida la veig, com a alguns de vosaltres, que veig que cada dia esteu més trempats! Per cert que divendres al Teïna ens veiem un cercle poètic (antiartìstic, clar) i jo aniré del bracet de l'esperit de la Plath.
L'esperit de Bogarde s'ha reencarnat en Daglas, però Daglas és a la grada, veient com els que la saben tocar trepitgen la gespa. Grandíssim Alves, ahir! Que la Feliu ho anoti. I que la Laia li doni un tomb en la seva moto (jo declino, em maregen els vehicles de menys de quatre rodes).

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Eduard,

per poc que pugui m'atanso al Teïna.
Sumarem (+) poesies (p) i números (2) i farem un radi (r)

+2R!

Espronceda Bous i Esquelles ha dit...

Quin mareix Xiulet, Metro Fontana avall, anem cap al Miramelindo i ara resulta que l'Eduard la vol liar el molt lletrat! SMS rebut i consumat.

Cesc 'gorgui' Fortuny ha dit...

La fluorescent senyora Maria balla tangos, jo no sé ballar-los però tinc algunes possibilitats amb el bugui bugui i la jota de la terra alta. Mirat i remirat el que em posa l'albatros tendre és que un blog d'esports sigui al mateix temps un velatori de cadavers blancs i una casa de cites amoroses. Aquest aiguabarreig em fa pensar en les aigues contaminades per petroli. l'oli de petra!

Eduard: poses benzina en el teu cotxe? No ho facis. Posa-hi aire.

Xa-xán!

Laurejada Merçona Llops ha dit...

sms retornat, no entenc la dèria per anar al Born però si la cosa va de poeta, benu

El Buzo ha dit...

gol amb suspense del Messi però gol de gran valor

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

Eduard una pregunta:
Com aneu de canals fluvials per Reus?
Ho dic per si puc arribar-hi sense baixar de la fragata. En cas negatiu intentaré atracar en un port que no et molesti. Em sabria greu deixar el balandro en el port de la pèrfida Tarragona. Per respecte a Reus i a la teva persona.

Albert Sinderes ha dit...

ara que hi molta xicota, no em poseu amb el meu cos de metall i la meva cara de plasma?

El Cigró de Tona ha dit...

laia sanz és meva que jo sàpiga

Nico Nubiola: migdia artistic ha dit...

Sardeu avellanes
o balleu sardanes?

I penseu en això que dic i sense riure.


Recinte preparat?

penyabogarde ha dit...

tot a punt, escombrat, fregat i vidres nets , estem ametents i molt seriosos !!!

Goliat Valls ha dit...

m'agrada la cançó de la corona del rei i del coll li tallarem.
Ben escaient per l'article llegit i escoltat.
Berenar amb aquesta música és com per un polvet etrusc

Syd Barretina Calella de la Costa tots trempant ha dit...

Cojones! El paisano Barrett m'acompanya a la guitarrutxa.
Milagro Bogarde!

niCo NuBIoLa ha dit...

No és suficient que estigui net, el problema és si les dimensions de l'espai s'adapten al que jo penso ara. I veig que passeu de llarg del cas Petroni i això pot ser motiu de malestar. Diana segueix "a mi vera".

Eduard ha dit...

Va per vosaltres, penya: http://antiartistes.blogspot.com.es/2015/01/llicons-de-futbol-petita-filosofia.html

Benvolgut Conrad: al Teïna amb una birra o un Rooibos, parlant de Sylvia Plath i espargint poemes al mestral que diu que bufarà.

I compte comandant esperit, que el vent bufarà de proa! El canal de Reus a Salou, com bé saps, és una macroconstrucció de les tantes que hem fet els reusencs per alliberar-nos del jou de la geografia i de l'arquebisbat tarragoní, el capítol catedralici i tota la casta que els ha seguit.. Emboca per Salou i amunt, a contravent!

Joan Patateta ha dit...

Eduarduuuuuuuuuu!

La trinxera bogardiana del Masnou està molt interessada en coneixer Reus i el domini antiartista.

Fes cinc centims del dia, lloc i hora per fer cap a la teva vila.

graciessssssssss!

Joan Patateta ha dit...

per si un cas ja hem investigat això del Teïna i sembla el Lotus Blau d'en Tintin. Perdició, pecat, foscor...

http://teinablog.blogspot.com.es/2009/03/primer-aniversari-teina.html

Joan Oliver El PIRINO d'Ocata ha dit...

Patata, ja m'imagino l'escena. Arribes a Reus i tot el poble de Reus s'espanta en veure els morritos que portes però m'imagino l'alcalde Reus oferint protecció policial per aldarulls quan tu entres a Reus sense descartar que algun pavo et demani que vol morritus també.
Patata ets el millor vagis a on vagis.

Arnau Xarrampió (Vilassar de Mar) ha dit...

M'estampo la vista damunt d'aquesta web i em salten les pupil·les, recony! Això és el balcó que mira l'herba segada del camp esportiu, la peça amagada que necessitavem els que hem perdut la fè en el futbol. La meva procedència és confusa hi ha dies que em sento seguidor i hi ha dies que ho engegaria tot a fer crusants. Podria ser que l'enfoc humoristic sigui el més adient pels temps que corren. Però quan he repassat els comentaris noto entre gent de sentit agre i gent de sucre. El que m'ha agradat molt és el senyor Gorgui Fortuny que per lletrarades no serà i dir per fí que aquest que va de madridista o està pendent d'ingrés a Sant Boi o francament és el nebot de l'exorcista. Un altre moment ja parlaré del tema femení que ara no toca i mereix un apartat singular.

marga bosch i el seu verb ha dit...

Quedada per reconciliar-nos.

Porto dies mirant sense escriure. La matracacona segueix emetent els mateixos missatges de cargol lent i sempre igual, poblots, pueblerinismo, vinga a llegir que tal i quan i ara més poetes de via estreta.

Jo no soc rencorosa i podria ser-ne i molt, per la plantada del Conrad, per la plantada d'en Josep, per la plantada de tota la penya quan hi havia taula encarregada al Blinco i és que ningú va gosar ni venir i ningú va tenir el detall de demanar disculpes encara que fos en el blok.

No soc rencorosa i quedi ben planell que quan vai venir al bar aquell que teniu, vai passar desapercebuda esperant que al´gu es dignés a dir una mica allò de 'hola, ets la marga?' i res de res, això si la foto burleta. I jo callada. Per respecte que diuen i pensen la gent una mica educada.

No soc rencorosa, he pensat en seguir apretant per la banda del pueblerinismo que encara que pit semblar exagerat algo hi ha quan la gent de poble difama les ciutats, pero mireu que us di que ja no vull seguir apretant amb el tema pueblerino. que no, que no.

No soc rencorosa. Si em dieu quin és el millor dia per venir al bar per partit, però el millor dels millors dies, amb molta gent, encara farem les paus.

Lo cortés no quita lo valiente i veig cares noves per aquí que igual mereixen ser conegudes i entablar amistat.

Veig Reus i penso que com Mataró es ciutat pero si modereu el tono jo puc acceptar de tractar la gent de poble d'una altra manera més pensant en el que poden entendre i aprendre que no pas en cascar pullas sense necessitat.

Por sus obras los reconocerás.

O sigui que quin és el millor dia?

Cesc 'gorgui' Fortuny ha dit...

Soflama de divendres. Pita el col·legiat pitttttttttt
Els inicis idíl·lics o, si més no, convencionals, ben aviat es converteixen en inferns particulars: una visita a la torre de Pisa o una trempera persistent no s'escapen de la llei de Murphy que governa els mons bogardes.
BogARde
BogaRDE
un dels tipus més interessants de la catalana FUTBOLADA dels anys 2000: eixerida PILOTADA, atrevida, desimbolta, QUE es mateixa es fa la roba al dictat de les revistes i del cinema. I comença a entrar a les redaccions periodístiques per ser gros i fort.
BOgarde
Bogarde
Bogarde
Bogarde PAUSA TOTAL
com si el mateix ímpetu de llibertat se l'emportés
yAMATO
YAMATO YAMATO

Us vull coneixer que carai!

Joan Patateta ha dit...

Pirino, el teu Patata que soc jo, està disposat a anar a Reus. Poses tú el cotxe? Ho xerrem a la Calandria i si cal porto la funda termica per protegir els meus llavis.

Cesc 'gorgui' Fortuny ha dit...

Agraït company Xarrampió per la seva deferència

Joan Farregarde ha dit...

M'agradaria aclarir alguns aspectes relatius al geiser mental que estem alimentant entre tots i que em suposa una vida estremidora. En primer lloc Botafogo: És possible adquirir una bota amb foc? En segon lloc Bandazao. Es pot empenyer i no caure? En tercer lloc Parapeto. És pot avançar sense protecció?
Botafogo Bandazo Parapeto, el trident de xumets que fan callar als nadons pesadets de la contrada andorrana, nens de xumet fàcil i de pares evasors fiscals en terra d'Andorra.
Ara la millor cosa que hi ha, la veriu del Sotelo, com un fot-li foc a mitja estaca de Sant Celoni.
Botafogo Bandazo Parapeto.
Diantres de bogarde musculatiu i inverb.
I la cançó dels musclos? I el tanoca d'en Pirino? Molta garlada, ara cap a Reus i per què? Per deixar podrir El Masnou? No és de rebut Pirino de liar la manta per anar a Reus quan ara tenia el Patata preparat per una fondue al port. Home podies avisar per que si aneu a Reus em quedo de pilota picada.
Botafogo Bandazo Parapeto.
B.B.P

nICo NuBioLA NNUBIoLa ESCULTURA SEMPRE SINCER Nic! ha dit...

Botafogo Bandazo Parapeto.
B.B.P


M'INTERESSA AQUESTA TEMÀTICA.

Arnau Xarrampió ha dit...

Teniu carnet per ser d'aquesta penya, lloc de trobada, aneu a can barça plegats? si vinc puc sortir per la pantalla al costat dels monstres del SUMO? No sé, tot plegat m'embala la campaneta del coll.

Cops a l'esquena us dono des de Vilassar de Mar, veïnatge proper a vosaltres veig

Joan Patateta ha dit...

soc amic del Quixot del Masnou, un tiu que passeja per la carretera amb una bufanda de color rosa i un medalló amb la cara del general De Gaulle. És el meu mite local el paio sempre que vé a la Calandria només ens diu hola i es fica a mirar la tele com un obssesionat i acaba adormit amb la boca oberta i quan acabar el partit el Quixot tanca la sala i el treueu a crits. Cosetes com la del Quixot del Masnou són les que fan viure millor la vida. Què et daria jo ara?
Us sembla de on grat i de bon gat o no us sembla pas per si panotxa.