PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


diumenge, 4 de gener del 2015

LA LLUM DEL GAS IL·LUMINA EL FUTUR. ZUBISOLUCIÓ AMB DAGLAS. BONA ENTRADA D'ANY. ANOETA ENS VA COM UN TRAJO FET A MIDA. BOGARDISME FASCINANT. ANTIARTISTES A DOJO. GRAN ACTIVITAT DERMOESTÈTICA. BOMBINADA IMPARABLE....DE TOT I FORÇA EN AQUEST BLOG, EL VOSTRE BLOG. LA VEU DEL POBLE INSURGENT. LA PÀTRIA DE LA PILOTA I DE L'ART.

 SEMPRE SOM AFANY 
I L'AFANY ÉS FUTUR


La llum del gas il·lumina el tram final de la temporada. Aquest Barça necessita una aliança entre el bogardisme i la llum del gas. Entretant tenim la porta oberta... Maneta a l'Elx (5-0) amb flaires de gas i adoració a Déu Messi.

  
ZUBISOLUCIÓ FINAL: 

EPIFANIA TRIOMFAL AMB L'ARRIBADA D'EN DAGLAS AL CAMP. TOT SOLUCIONAT. 
EN DAGLAS TÉ LA CLAU DEL NOU BARÇA 2015-2016. 

Que tremoli l'enemic!



Anoeta ens agrada i el partit jugat en aquell colisseu ens ha agradat molt i molt. 



Dediquem el bon joc al nostre home fort del 2015: Petroni. 


Tenim un present a prova de bombes i bombatxos. Gaudim superlativament del joc barcelonista. Estem molt i molt contents. La mesura anti-fitxatges aprovada per la "casta"casposa Real FlorenUEFA-FIFAtónguez ens agrada i molt. Un any picant pedra i fent pedrera i assolint un equip de poble, del poble i per al poble. El resultat del partit a Anoeta és meravellós i ens obre totes les portes cap a l'olimp dels escollits. Som lo que sembrem. Som el poble bogarder. Estimem el que som i no ens cansarem de dir que ser bogardista és més important que ser persona. Feliç any nou a tota la gent de bona voluntat. 

Tenim imatges nadalenques. Jordi Rovelló mastegant el gall-dindi nadalenc dins d'un entrepà d'autor i el tradicional bany de Sant Esteve a la platja d'Ocata amb en Joan Patateta (amb els nous llavis de "quita-y-pon" corresponents al model Angeline Jolie...),en Tarzan Goliat Valls i l'il·lustre Joan Farregarde. Ocatins abogardats, valents, sense por al fred i....molt ben acompanyats per una representació de l'escola de sirenes de la Calandria.





Primer de tot, la fotografia més excitant de l'entrada de l'any nou: Albert Sinderes, soci de la Penya Bogarde. Home andrògin de cos corporal i rictus ixent. Malabarista de la paraula. Un perfecte bogardià de mirada astuta i rostre de foc.

 

Anem de cara al blat i ben lligat. El cap del bogardisme reusenc és l'Eduard. Antiartista, gentleman, fumador de puros, ben vestit, sagaç i enginyós. Mireu-lo. Acompanyat de la seva nova adquisició. Na Marta Coma, la reina del carmí(Bourgois d'amour 44). Ja heu vist que darrerament això dels pintallavis és com una plaga. Tot quisqui es pinta. No hi ha edat ni senyora que es resisteixi a la barra màgica.



El murri d'en Nico Nubiola no es xupa el dit. No en té prou amb fer Diana. Ell s'atansa a qualsevol contingència de la vida. Ni més ni menys que na Scarlett Johansson. Poca broma amb l'escultor que no admet rialles. Poca broma i molta consideració. El temps està del seu costat. L'any 2015 pinta a mega-Biennal 2015-1016 a les mil galeries d'orient i d'occident. És molt bo. Bogardià de cap a peus.



Eufória amical entre els veterans del Miramelindo. Ells anaven perduts per la via lactea, sols i errants, fins que l'arribada del bogardisme els va reunir i els ha fet inseparables, venturosos i agermanats. Heus aquí l'espina dorsal i la columna vertebral del moviment antiartista. Gent de lletres, de números, de granit i de barca.
Conrad Canaló, Eduard, Nico Nubiola i l'Esperit d'Esnaola. El Dream Team de l'anti-artistisme. Colossals i genitals. Són lo que sembren i no són el que semblen. Són ells.



La divisió dermoestètica de la clínica Sbobet no fa vacances. La comanda del veterà bogardià, de l'home dels mil pistons, del sempre pistonut Joan Estruch, de l'home que s'assembla a Boris Karloff, ja la tenim aquí. Estruch estima a Penélope Cruz. Estruch sap que mai la tindrà de parella estable. Solució: Demanar una rèplica dels seus llavis i sotmetre el seu cap a les mans màgiques del doctor William Sbobet. Resultat infalible. Mireu la foto i preneu nota per si us interessa adobar el vostre rostre d'un aire renovat i jovenívol.



Les prestacions virtuoses del gabinet dermoestètic Sbobet no tenen fronteres. El trio Bombí de Gràcia ho va demanar i el gabinet no s'ho va pensar. En un plis-plas, els llavis de na Silvia Munt encolomats a cada una de les boques dels nostres socis graciencs... Laurejada, Espronceda i Toni Xiulet, ja esteu servits i tips!


I com qui no diu res....el bogardisme de la Cerdanya entra en escena. Els xicots del Bar Central de Puigcerdà. Els Quintero, han estat capturats per les nostres càmeres ocultes i els hem enxampat disfrutant del magnífic matx de football entre el Barça i la Real Sociedad de San Sebastián.


Quina relació tenen la bona gent de Puigcerdà amb les recomanacions anti-artístiques de Nico Nubiola? Atenció a la dimensió desconeguda...

El món és un mocador: PETRONIO ÁLVAREZ QUINTERO.



Tanquem redacció. Saludem a la nostra pubilla miliciana i insurgent. Núria Feliu ens mostra les seves credencials de lluita i compromís amb uns colors, amb un poble i amb una causa.




35 comentaris:

MADRIDISTA SACA PECHO Y ESCUPE PLATA ha dit...

JAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJA
JAJAJAJAJAJAJAJA
JAJAJAJAJA
JAJAJA
JAJA
JA
NOS PERMITIMOS UN RELAX EN VALENCIA
Y EL BARCELONI-TA LA CAGA A LO BERZA

RIDICULOS
RIDICULOS
CULOS
CULO
ESO, UN CULO BERZA

JAJAJAJAJAJA FELIZ AÑO NUEVO
NO NO NO
FELIZ ANO NUEVO
ANO NUEVO
ANO
UN ANO
UN ANO COMO EL CULO

ANO ES CULO
SOIS BERZAS

JAJAJAJAJAJA


CAPITOTE SULATIVO
MALOS
MUY MALOS


ANO ES CULO

Joan Estruch ha dit...

Què puc dir a més d'expressar la meva gratitud pistonuda? m'agrado un ou.

marga bosch i el seu verb ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
marga bosch i el seu verb ha dit...



Bon any des de la ciutat d'Amsterdam. fot fret però estic dreta. De ciutat en ciutat i amb refredat. 2015 serà l'any de la fi del poblots bruts i serà l'any millor de la gran ciutat de ciutats de la qual Mataró en serà vertebra i sang. Au enveja

Josep ha dit...

LLAMBORDINS!
Hem començat la setmana desbarrant contra el Bertomeu (PODEMOS) i hem acabat dient-li el nom del porc al Bartomeu (Barça-Qatar).

Serà cosa de tornar a cognoms més exitosos, com Laporta i Lapiedra, i sobretot GUARDIOLA.

marga bosch i el seu verb ha dit...

m'agrades molt Josepet....saps que jo soc una dona de ciutat? Saps que vull per al meu país? Vull una llibertat grossa feta a base de ciutats grans amb gratacels i sense peperos, sociates i podemeros, tots són dretosos com la mà dreta. AMOR MEU JOSEPET!

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

El meu vaixell porta ales i vola cap al títol amb aquest megabarça que mou muntanyes i peixeres!

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Zubi-za-rre-ta
0-0-0-0
conjunt buit
zero

jo soc antiartista
i baixo a Reus aviat.

Eduard en parlarem de tot (*).
Records a la Juliana.

ERMOT (T T T / 56 / E E E / * /^)

Toni Xiulet ha dit...

En nom del trio bombí que ara diuen que és bobatxo, moltes mercès!

tot un regal de reis, collonut!

Joan Patateta ha dit...

a mi el barça me la bufa de canto mentres jo tingui llavis ande yo caliente y riase la gente. Ocata Canibal.

penyabogarde ha dit...

Estem molt satisfets de com van les coses a can Barça: Cinema clàssic, bogardisme, ratafia...tenim el premi Zarra i ja no tenim el Zarreta.
Repartim felicitat, llavis, antiartistes i revolucions a cada porta.
Carbó reial al madridista.
Visca Daglas!

Josep ha dit...

Ostres, el Carles Puyol també ha plegat.
Titànic!

Eduard ha dit...

Estic tan content que m'hàgiu permès conèixer la Marta Coma que fins i tot us perdono que m'hàgiu plantat una corbata, a mi i a la colla antiartista.
Bogardistes triomfants: Anoeta va registrar un cop més una portentosa exhibició del nou esport que a poc a poc es va imposant a tots els estadis, el futbol amb pilota quadrada. Imprevisible, indescriptible, intangible, indestructible, com el millor antiart.

penyabogarde ha dit...

Eduard, has fet més gran que mai tot el bogardisme. Gràcies i visca el Miramelindo!

Albert SINDERES ha dit...

Patata,
Em sento bisexual.
M'agrada el teu display llavial.
M'agrada de manera bèstia.
Mai he sentit tantes ganes d'estimar a algú del mateix sexe que el meu.

Patata,
Patateta,
els teus llavis són impresonants,
ets m'home que vull.
No m'agrades com a integritat
m'agrades per la boca

Patata, morros guapus!

O potser que demani a algú que m'en facin uns d'iguals que els teus però més grossos, molt més grossos, més grossos que el meu propi cap.

els vull i et vull

ja heu vist el meu cos-ciment de supermetrosexual amb cara de de plastic molgut. Gracies gentassa.

patata!

Joan Farregarde ha dit...

els banys termals a la platja d'Ocata van molt bé per l'espinada i l'harem d'en Patateta Morritus mai falla Calandrins!

Torna Laporta
Torna Serrallonga
Torna i tanca la porta

vampir Bayo FAKIRISTIC Prados†๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A ha dit...

†A ๑۩۞۩๑†A
†A ๑۩۞۩๑†A
†A ๑۩۞۩๑†A
†A ๑۩۞۩๑†A
†A ๑۩۞۩๑†A
†A ๑۩۞۩๑†A
†A ๑۩۞۩๑†A
†A ๑۩۞۩๑†A


la millor porta és la del cementiri




†A ๑۩۞۩๑†A†A ๑۩۞۩๑†A†A ๑۩۞۩๑†A

sang culé!
laporta de la cripta!

penyabogarde ha dit...

Bayo: Precisament tenim reunit el gabinet de crisi de la redacció d'aquest blog per obrir un dossier dedicat a la defunció del FC Barcelona d'en Bartomeu...i ara ens parles de sang i cementiris.
Tindreu notícies.

Josep ha dit...

O Laporta, o llambordins!

Joan Estruch ha dit...

Estic pistonut amb el caretu que ara tinc i punt

NiIiCcOo NnUuBbIiOoLlaA ha dit...

Bon migdia.

No penso riure, no soc imbècil.
Sí penso parlar, soc persona.
Per molta senyora Escarlata que vegi, jo faig la Diana en el cor.
Una observació que queda en el tinter: Jo no acostumo a fer el vermut, però la boqueta escarlata i aquell cabell rosset tant ben tenyit em permeten accedir a les olivetes i els tacs de fuet que apareixen a la fotografia.

Eleccions al club?
Millor ereccions.

Eleccions catalanes?
Aviat, sisplau, que jo votaré el partit animalista.

Els animals no riuen. No són tant imbècils com ho són moltes persones que en el mons són disfuncionals, errades, com això de la pilota rodadora sense sentit.

Eduard?
No t'esmunyis ara. Mentre hi hagi anti-art l'art voldrà art i el nostre art és el que nega l'art.

Sempre som afany.

O no? Eduard?

O no?


JOSEP: Ets cosmic, i no confonguis cosmic amb comic.

Riure i fer comèdia és doblement imbècil.

Diana!

Marta Coma ha dit...

Protesto, a la foto surto amb Revlon i jo tinc un contracte especial amb Bourgois. M'agrada molt Eduardet i no sabeu com és quan es treu la camisa i el pantaló.

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Al final del tunel ja es veu la llum, la llum de gas. Visca!

G.A.S.
Guanyar / G
Animar / A
Saber / S

G suma (*) i guanya (+)
A suma (*) i anima (+)
S suma (*) i sap (+)

Xampany i cava.

X+C=LP

LP=La Por de Ta

Total:

GASLP!

Goliat Valls Tarzan ahooooooo oooooooahhhhhhhh ha dit...

tinc fred quan surto de l'aigua

Eva Prats (Bordils) ha dit...

Bon any

espero que la meva vida sigui acceptada per vosaltres

jo la porto, la porta

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

Dedicat a Conrad, Eduard i Nico Nicossia


Miramelindo. Mira'm bonic i mira com les ones de ponent gronxen les barques de llevant i com els pescadors fan cua davant de les xarxes i extreuen el peix platejat que fa olor de mar.

Miramelindo. Mira'm bonic i mireu com els vaixells de guerra salpen amb mariners enclenxinats que diuen adéu-adéu a les doncelles que ploren la seva partida cap a a guerra contra l'espanyol. Medes armades mai seran ofegades!

Miramelindo. Mira'm bonic i mireu a cor obert com els pescadors de l'Escala escaten les lleixes de peix i preparen la bullimenta que els farà més digeribles per panxes mal cuidades.

Cuidem l'espinada de la sardina.

Podriem fer una reunió d'antiartistes, jo només ho segueixo i ara investigant tot el que feu amb les escultures, les poesies i les matemàtiques, potser que accepteu un mariner a taula.

Joan Oliver El PIRINO de l'Ocata ha dit...

gas gas gas gas gas gas gas
gas gas gas gas
gas gas gas
gas gas
gas
gas gas gas gas gas gas gas
gas gas gas gas
gas gas gas
gas gas
gas
gas gas gas gas gas gas gas
gas gas gas gas
gas gas gas
gas gas
gas
gas gas gas gas gas gas gas
gas gas gas gas
gas gas gas
gas gas
gas

nICo NuBioLA NNUBIoLa ESCULTURA SEMPRE SINCER Nic! ha dit...

Eduard,

He vist la teva foto amb la senyora Coma.
He comptat 5 copes de cava o de vi blanc, un puro i un corbatí.
He imaginat el flaire que deu estendre la senyora Coma. És tòxic? És agradable? El perfum distreu.

I no rius. Ets una persona. Ets antiartista i mai seras imbècil. Mai dels mais.

He enviat un retaule epidimensional al Miramelindo, va a nom teu.

Espero que el bon grat sigui la teva resposta.

Serietat, dents serrades i bon gener.

NN

Josep ha dit...

Que el gas sigui òxid nitrós (N2O)

nICo NuBioLA NNUBIoLa ESCULTURA SEMPRE SINCER Nic! ha dit...

Bon dia
sisplau, la Diana sempre i en Petroni m'és igual que sigui romà o cantant de merengues, però el vull cada dia al blob i sense riure.

stop adéu, m'en vaig a visitar una casa a Besalú i ara guardo el secret de quin és el motiu, una pista: podré fer festes serioses. Ja m'heu entès? Ho diré pe escrit i dins d'un sobre de correu ordinari si s'escau.


entesos?

penyabogarde ha dit...

I tant que prenem nota del tema Besalú, amic Nico.
i tant que prenem nota del tipus de gas, amic Josep.
I tant que som seriosos i que ens agrada el gas i la gasosa.
I tant que estem contents de la participació del bogardisme i de les idees excepcionals que aporta la seva gent en aquest blog.

nICo NuBioLA NN ha dit...

Besalú. Festa seriosa. Stop.

el cigró de tona ha dit...

esteu preparant una festa? aviseu.

Tona a sac!

Syd Barretina ha dit...

Tindrem "money" per pagar els desperfectes de la directiva. Ja sabeu "money..." O seguirem en el costat fosc de la lluna? Voleu que us digui una coseta? The Final Cut" Aquest és el problema, estem en el tall final.

cantireta ha dit...

Com sempre faig tard. Hem vençut? Tornem a tenir Cuba i les Filipines? ostras...doncs 5-0 no està malament, tenint en compte que lo Zubi ha plegat.

Aprepareu una copa i un tovalló que vinc a fer gatzara a taula (que sigui aprop, sisplau, lo mar de Premià me cau lluny...)

Abraçades ben fortes, saleros!