PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


dissabte, 13 de setembre del 2014

L'AVI SIS(6)SET EM PARLAVA I EL BARÇA GUANYAVA /// PROESA INTERCONTINENTAL DEL BARÇA DAVANT DE LA SELECCIÓ D'INDONÈSIA /// MANETA INAUGURAL A CAN LLEVANT. EL BARÇA S'ESTRENA A LA CHAMPIONS AMB NOTA MOLT ALTA DERROTANT AL TEMIBLE APOEL DE XIPRE. SARAGATA INDESCRIPTIBLE: EL BARÇA NO TÉ ATURADOR I EL MOLT IL·LEGAL MADRID ABANDONA AQUEST MÓN




CONSULTA, 
BARRACA 
I LIDERATGE



Barça 6, Granada 0. L'avi Sis(6)et em parlava de bon dissabte al portal. Som així. Fem gols, repartim alegries i anem de cara a barraca. I la nostra porteria pentina teranyines a zero. 

Consulta, barraca, 
lideratge
i teranyines a barraca pròpia



I ara parlem de tonteries: Els aficionats del Manchester volen oxigenar la península ibèrica i traslladar el terrible virus CR7 a la seva Illa Imperial anti-escocesa. Un aeroplà ha sobrevolat el País Valencià reclamant el retorn del virus a terres britàniques. Ens agrada la idea. Bon vent i barca nova. Com cantava Ovidi Montllor pensant en el madridisme, en la consulta i en el florentinisme. Tenia raó. Bye Bye CR7! Bye Bye al règim franquista!


 *******************************************
Proesa intercontinental del Barça davant de la selecció d'Indonèsia. El FC Barcelona no té limits i així ho demostra allà on va...i triomfa. El millor Barça de tots els temps, el Barça de DAGLAS, arrasa a la poderosa selecció nacional d'Indonèsia. Això no té aturador. La dentadura canibal del gran Suárez clava dues dentellades a la bimba i marca. 



Som insuperables. Colossals. Invencibles. Grans...i barraca pròpia a zero.

FC BARCELONA 6, INDONÈSIA 0.


 

 Arriba la primera maneta. 0-5 a can Llevant. 
Un partit de tràmit. Porteria a zero. 
Perfecció. Campions. 

 
 

Ambient especial al Golden Corner. Joan Patateta i Joan Farregarde s'incorporen al Mambo d'en Pep Albert Corassón Loco.





L'amor sense limits entre Xavi  i el nostre Mario Lenin arriba a fites inversemblants.




Apoteòsi blaugrana 
a la Champions

El Barça arrassa la potent esquadra xipriota de l'Apoel (1-0) i sentencia a la perfecció una Xampinyons a l'abast del projecte d'en Lluís Enric.



Ambient de gala al Golden Corner. Presentem la nostra mascota Lucy (In the Sky with Diamonds).  


La grada jove augmenta i la tercera graderia a l'aire lliure exhibeix una força inusitada.

Nico Nubiola planteja un doble debat sensual i amorós. Una clara aposta de la casa al costat de l'actriu Marina Gatell + Un format clàssic amb la francesa Brigitte Bardot




LA LLIGA JA ÉS NOSTRA. 

Creixell ens ho recorda cada setmana...."Aquest any anirà bé, però pixarem sang". A la foto tenim la roda de premsa d'en Jaume Creixell, ajudant de Luís Enrique, donant la cara davant de tot el món...

 
Cap de setmana de glòria. Comencem per la part més senzilla i tendra. La Diada ens ha deixat estampes memorables en forma de "V"... Una impecable fotografia de l'ambient internacional YES-YES amb presència bogardiana (Trio Bombí, Sean Connery i Els Germans Quintero...Gràcia-Edimburg-Puigcerdà Connection SÍ-SÍ + Madridista Banzai acompanyat de les seves tres precioses ex-esposes independentistes.



El FC BARCELONA guanya al ATHLETIC DE BILBAO per 2-0. Messi i Neymar són parella de fet. Mathieu és el millor central de tots els temps...i encara no tenim la dentadura damunt de la gespa. 9 punts. 6 gols a favor. 0 gols en contra. Campions... 



El Golden Corner s'escalfa i les fotos ho demostren... Primer de tot: Visca en Ramon Zepo!


Jordi Rovelló és el central de la sala, escortat per gent de totes les edats i per una colla de trotskistes amb el puny alçat.


L'ambient post-partit és potent, ardent, excel·lent i calent. Mireu quin bé de Déu de gent!


Pep Albert "Corasson Loco" estrena el Mambo 2014-2015 amb un 6 de 6 amb folra, manilles i fletxa.


Sopar de gala en un dels angles del Golden Corner. En Joan Patateta, Fray Berengario i Esclop Romesco ens presenten el plat bogardià més esperat: Patatetes amb romesco servides en un plat-esclop. Per xupar-se els dits.



El trotskisme bogardià no s'està per xerrameques i quan convé tanca el puny i alça la daga.


 DESFETA MADRIDISTA AL BERNABEU






Entretant es confirma l'esfondrament definitiu del molt Il·legal Madrid que cau al Santi Bernabeu enmig d'una pluja de xiulets i cagarades de gavina...Cau en mans dels Txol·los de l'amic Raul Barea i tot Neptuno és un clam: "Barça campió, Atlético subcampió!"... Les "señoritas" de Simeone han esborrat del mapa als "hombres" d'Ancelotti... Tenim les imatges... 1-2.






Anem a pams. Tenim molta teca per menjar i molta tela per tallar. Hores prèvies al matx euskalcatalà. L'Esperit d'Esnaola aconsegueix fer realitat el seu somni: Kim Basinger ja forma part de la seva tripulació i s'encaren plegats cap a un destí de felicitat infinita.


Instants després de la V independentista de la Diada, es presenta en societat l'escuderia Daihatsu Ocata Canibal. La fotografia ens mostra l'espectacular Daihatsu Super Lips 15.000 CV i el pilot Joan "Emerson" Patateta (L'Embrague d'Or del Baix Maresme). Aprofiteu per copsar la totalitat de la gamma d'esponsors que exhibeix el seu xandall anti-inflamable i, de retruc, per gaudir del dispositiu llavial Super Lips incrustat en el frontispici del bòlit.



162 comentaris:

Goliat Valls ha dit...

Collons Patateta! Collons com t'ho muntes a Montmeló! Collons caporal Patateta com jalas de valent amb el suca suca romescós. collons collons i collons.

marga bosch i el seu verb ha dit...

Per què us ha d'agradar que un equip de ciutat com el Barça guanyi? Però si sou uns llepaboines de poble de mala mort! Què nassos us ha d'interessar el que faci un club de ciutat a vosaltres, poblorots pallusos i ignorants.

La penya bOGARDE amb seu a la ciutat de Mataró s'ho ha passat d'allò més en el lloc de trobada de la taverna Atzucac darrere de l'ajuntament de la ciutat dE mATARO, erem divuit entre grans i petits.

Aneu a llaurar blat a la poblerota més infecta. Carallots de poblot.

Joan Patateta ha dit...

Ja està be Goliat ja està bé, mira que desperar-me de matinada amb el dring dring del mòbil per dir que miri això, ospa gardela, no esperava de veure'm amb un cotxe de carreres però si no tinc carnet de conduir, delicte no?
Hòstia que m'agraden els meus llavis! Els vull així però potser un xic més grans, no sé com ara un mig centimetre de perfil, el cos demana més i més com en Messi i Messi.
Empastifo la patatada amb romesco contra els meus llavis molssuts de mena.

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

glu kim glu kim glu kim glu kim
tinc els melucs com dues mandonguilles
glu kim glu kim glu kim glu kim
xalupa a estrbor que ja arriba la rossa per nou setmanes i mitja a la roca grossa de la Meda Gran glu glu kim kim

Fidel Guix, el sotana nuclear ha dit...

Boscota Margarota, ja saps que ets una liante? Dorm i descansa. Els pobles són remansos de pau.

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

Jo visc en una ILLA i com a mariner i amic de les illes li diré a la senyora del Verb Bosch que l'unica cosa que m'agrada de totes les ciutats del món és l'illa Diagonal

Conrad Canaló Stewart ha dit...

9 punts
(./././././././././) = nueve (9) por si no se entiende en catalán.

Nico Nubiola ha dit...

Millor plorar que riure,
plorar és higiènic,
riure és d'imbècils.

ENDEVINALLA CANALLA

Sal marina per fora,
rimel per dins,
pestanya postissa per damunt,
piga falsa per més endins.

QUINA ÉS L'ACTRIU?

Conrad Canaló Stewart ha dit...

està clar Nubiola.

La resposta és Teresa Gimpera.

Conrad Canaló Stewart ha dit...



ai perdona Nubiola,

és Marifé de Triana. (MF d T)

Nico Nubiola ha dit...

has tornat a errar el tret i m'has fet ser imbècil per una fracció de segon, he rigut i això no t'ho perdono.
La resposta a la meva pregunta que la faci un altre. Tú Canaló, no ho facis més.

Conrad Canaló Stewart ha dit...

vostè mana

Conrad Canaló Stewart ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Nico Nubiola ha dit...

que respongui un altre, si us plau.

MADRIDISTA BANZAI ha dit...

NUBIOLI-TA
MÉTETE EL CONCURSO EN EL SOBACO Y NO ME DISTRAIGAS AL PERSONAL MEQUETREFE.
EL TEMA ES QUE BARCELONI-TA SE PRESTA A LOS FAVORES DEL COLEGIADO EN EL PRIMER TRAMO DE ESE INFECTO PARTIDO QUE NO HE QUERIDO VER NI LOCO. PERO MARCA HABLA CLARO DEL ROBO EN LA PRIMERA PARTE CON UN PENALTY VISTOSO EN AREA CULERA.
ESTA LIGA HUELE A FARSA.

ESTOY HASTA LOS PEZONES DE MIS TETAS MASCULINAS DE EL COÑAZO QUE OS LLEVAIS SIMPATIZANDO CON LOS DEL COLCHÓN BOBO.

TAMBIÉN ME JODE SOBREMANERA QUE COMAIS MIERDA EN UN ZUECO PRISTINO Y PODRIDO.


BANZAI DE LOS NEUTRONES
CALABAZA DE CAMIÓN
TENEIS LA GRACIA DE UN CADAVER BIZCO

BANZAI

Laura Llompart / BUNYOLA / Mallorca ha dit...

madridista ets una persona enfadada amb tú mateix i fas molta pena

visca el barça i no pas menut que creix com sa sereníssima a trenc de serralada

Anònim ha dit...

MADRDIDISTA DEBERIAS PRESENTARTE AL FESTIVAL AQUEST DEL HIPHOP QUE GUANYARIES SEGUR, TENS UN LLENGUATGE MOLT FLORIT
SOC EL TRABUCAIRE AMIC TEU
RECORDS A LA TEVA NOVIA

la z∃P∅ ha dit...

Ja s'hi va presentar als Jocs Florals de 1898, l'any que Espanya va perdre Cuba. Ara que hi penso… com és que ni Cuba ni ningú s'ha penedit mai de la seva decisió? Potser és que van preferir Mataró. Nosaltres, la z∃P∅, ja vam estar dubtant, entre Londres i Mataró. Al final vam descartar Mataró, opció molt temptadora, pels informes que ens van fer arribar sobre senyores alienades amb deliris de grandesa després de prendre Aigua del Carmen i perfumar-se amb Aigua de Favera.
Premianencs, sempre al vostre costat i endavant!

la z∃P∅ ha dit...

Una aclaració: el perfum exquisid és Aigua de Flor de Favera. Marie Antoinette hi va donar el coll, per aconseguir-lo. LITERALMENT.

MADRIDISTA FUERTE ha dit...

ME ESTAIS JODIENDO ¿VALE?
ADEMÁS DE TODO ESTO RESULTA QUE NO ME HABÍA PERCATADO DE LA IMAGEN QUE HABEIS COLGADO EN ESTA POCILGA SOBRE UN SUPUESTO MADRIDISTA RODEADO DE EX-ESPOSAS, OS HABEIS PASADO TANTO QUE ME LIMITO A ADVERTIR QUE ESTO YA ES MATERIA JUDICIAL.

JODER LA MARRANA
Y ESO ZEPIO ¿QUÉ OSA ZEPIO CONMIGO?
¿OSAS PORFIARME, ZEPIO?

BANZAI

MADRIDISTA JODE BOBOS ha dit...

ANÓNIMO MAJETE QUE ERES EL TRABUQUETE SIN BARRETINA DE MEQUETREFE.

¿HAS PERDIDO TU IMAGEN DE BORDE?

Toni Xiulet ha dit...

veiam veiam que el madridista està cardadet, epala sapastres SMS SMS el trio bombí in fraganti a la mani i l'Espronceda que és el que no és indepe s'ha colar, Xiulet i Laurejada si som de la V

Laurejada Merçona Llops ha dit...

oks oks master Xiulet

Espronceda Bous i Esquelles ha dit...

em vareu drogar o què? jo no vaig anar a la copinxitetis de la manifestació que jo soc ni xixa ni limona, m'hau putejat Xiulet i Laurejada, calambre clavicordi!

MADRIDISTA A DON ZEPIO ha dit...

¿QUÉ OSA ZEPIO CONMIGO?

¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿ZEPIO?????

¿¿¿¿QUIÉN BERZAS SECAS ERES ZEPIO???

MADRIDISTA A DON ZEPIO ha dit...

¿¿¿¿OSAS PORFIARME ZEPIO????

DAL LA CARA QUE NO TE CONOZCO, ZEPIO

Joan Estruch ha dit...

A la pregunta de Nico Nubiola contesto.

Maria de la Pau Janer


pistonut el madrid botorut

vampir Bayo FAKIRISTIC Prados†๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A ha dit...

๑۩۞۩๑†A
๑۩۞۩๑†A
๑۩۞۩๑†A
๑۩۞۩๑†A

em sembla que la sang ja corre riu avall del Jarama

๑۩۞۩๑†A
๑۩۞۩๑†A
๑۩۞۩๑†A

per cert que el Jarama era un riu amb circuit i segur el que cotxe de carreres el reserveu per Montmeló

๑۩۞۩๑†A
๑۩۞۩๑†A
๑۩۞۩๑†A


resposta a la pregunta del senyor Niko:

Ava Gardner

๑۩۞۩๑†A

sang fresca

Salva Caballero ha dit...

per les barbes del profeta!
aquest any va la cosa com mai!
la gent flipa amb el tattoo de la meva galta i amb el cristu que tenen al Bernabeu, el barça normal i fent la feina assignada, torno amb força forta bogardistes,

El Cigró de Tona ha dit...

Bona tornada a tothom, la lliga ja està. Aquest any estic de règim per prescipció medical, un plat de cigrons a la setmana i prou, són bons però no em convé estirar el culet que pic tenir vibració intestinal, poc oli, poca sal i cigrons ben triats tots de la comarca d'Osona, Oristà+Seva+Tona

visca el Barça!

Albert Sinderes ha dit...

Aquest cotxe, aquest cotxe, aquest cotxe, ai ai ai, ai ai ai, ai ai ai
missatge eròtic, ai ai ai

eh? eh? eh?

aquesta boca, aquesta boca, aquesta boca

ui, ui, ui.

Avui ho faig tot per triplicat


eh! eh! eh!


Del concurs de l'actriu que diu en Nuviola jo dic que es tracta de la

sara montiel
sara montiel
sara montiel

la z∃P∅ ha dit...

Encara no tenim informes concloents, però els primers rumors apunten a la sra Lina Morgan, tot i que no poguem donar gaire crèdit

Conrad Canaló Stewart ha dit...

jo rectifico i resto (-) l'endevinalla anterior i ara li sumo (+) la que teniu aquí suara i tot seguit (*):

La dama és
Sigourney Beaver
(científica a ALIEN, com jo)

Conrad Canaló Stewart ha dit...

mal escrit, es diu
SIGOURNEY WEAVER

SI (YES)
GOUR (GORRA)
NEY (NEYMAR SENSE MAR)
WE (OUÉ)
VER (VERTADER)


YESGORRANEY OUÉVERTADER

Ariato i els Quintero ha dit...

Cerdanya culé, Puigcerdà arrebato, Cerdans morro fort, El Central amb la consulta sí o sí
barça guapu, molada grossa, sentiment agut, piltrafa madridista banzai

concurs nubiola des de Puigcerdà:

l'actriu és Marilyn Monroe

segur

Artiach Llagoster Galeta Agradable ha dit...

ja hi tornem tots a la pomada i a passar-ho bé.

Penya Bogarde sempre en forma:
No pares, sigue sigue, No pares sigue sigue i anar-hi anant bona gent

Nico Nubiola ha dit...

He dit entesos i ningú em contesta?

Entesos o voleu enfistolar-me?


Entesos?

Nico Nubiola ha dit...

he dit dues coses importants que mereixen una resposta SE-RIO-SA

1) Vostès entenen el que dic quan dic el que dic?

2) El que dic és important i ni fa riure, per tant no és una imbecilitat. Ergo pregunto ¿Entesos?

Nico Nubiola ha dit...

Passen les hores i no obtinc resposta oficial a les meves demandes.
Poso el rellotge de sorra damunt de la taula i observo com passa el temps.

¿M'heu entès?

penyabogarde ha dit...

Entesos Sr. Nubiola, vostè i la Marina Gatell fan una parella enigmàtica i sensual , pedra i sal ,aturi el rellotge salat , comença el compte enrera per a la "gran aparició"....

Nico Nubiola ha dit...

Ja era hora, ja puc tornar a la meva roca de granit. El jorn apreta cigonyes i la recança permet gas de contraban i suc de naftalina en estat d'ermot noval i confident.
Ja sabran vostès que l'alè de la cigonya cau en vertical damunt les germanes de la lluna.

Ximo Conca "Llop de Benicarló" ha dit...

un xic autoritari i aprenent de bruixot dictador eixe Nicolàs Nubiola, no cregueu?

Isidre Llero ALTAFULLA ha dit...

Descoberta collonuda aquesta penya promet xispes

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Ximo, Nubiola és artista i l'art és matemàtic i jo sé de que va art+art=art

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

I jo que em feia el longuis i ara la Basinger arrapada a mi, ja imagino el gel a la pell, petons, nevera, fruita i mel, tatarin tararan nou setmanes i mitja a la xalupa i adeu ofec

Joan Farregarde ha dit...

cotxe super lips, quina canya Joanet, en parlem veien la champinyons per la tele, que bo nano, manoi quin cotxe, super lips, ja ja jasss!

MADRIDISTA BANZAI ha dit...

OS VOY A SOLTAR DOS BOMBAS:

SEÑORI-TO ARIATI-TO, ME HAS DICHO ALGO DE QUE SOY UNA PILTRAFA, VAYA VAYA CON ARIATI-TO, O SEA QUE VAS DE LORITO BOCAS ¿VERDAD? PUÉS MIRA ARIATI-TO, VAS A MORDER LOS PUPITRES DE LA CIUDAD DE LA JUSTICIA A LA QUE EL GALLO CANTE TRES VECES....GALLOCANTA A CANTAR.


Y AHORA HABLEMOS DE FUTBOL. EL GANARDOR DE LA DÉCIMA SE PREPARA PARA LA UNDÉCIMA. HOY HEMOS ARRASADO AL BASILEA POR 5-1 Y CR7 SUPERA EN EUROGOLES AL DECRÉPITO MESSI-TO. NO ME DIGAIS QUE EL BASILEA ES UN EQUIPO FÀCIL, NI HABLAR, PUÉS GANARON AL CHELSEA EN DOS OCASIONES EL PASADO CAMPEONATO.

LA UNDÉCIMA

Fernando Atienza ha dit...

Muy pero que muy buenos días,

Primero ¿Qué tal os ha ido el verano?

Y ahora vayamos al detalle:

Tras la goleada al campeón suizo, el Real Madrid se dispone a conquistar la ÚNDECIMA. Añadiré por si alguien no lo sabe lo de que CRISTIANO RONALDO retiene el cetro de mejor jugador del mundo y que tiene para años.

Sin insultar, sin polemizar, solo aporto datos y os pido modestia, humildad y buenos modales.

Este blog tiene una remota oportunidad de ser el que otrora había sido, remota y mínima oportunidad que tal vez se esfume en unos segundos.

Fernando

El Buzo ha dit...

"el cochecito leré
el cochecito leré
lo llevo al monte leré
lo llevo a casa leré
lo llevo al garaje leré"

Quin cotxo que teniu, bogardada!

Nico NuBBiola BB de Bardot ha dit...

Ximo o Quimet,

em pots dir bruixot o autoritari però mai dictador encara que rimi amb escultor.

Desa les paraules errònies en la capsa cranial i tanca el receptacle amb clau de plom.

Moltes gràcies.

Nico NuBBiola BB de Bardot ha dit...

Saben vostès per que admiro a la BB?
De joveneta era preciosa i escultural. Pensem-hi seriosament.

Nico NuBBiola BB de Bardot ha dit...

Poema plàstic dedicat a Ximo Conca


Dictador és pedrot
de la pedra l'escultor
i tirà molt veterà
qui fueteja amb la mà

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

a veure glups que jo un dia vaig dir quelcom sobre Brigitte Bardot perdoni però m'ofego com el plom glup

MADRIDISTA BANZAI ha dit...

PENOSO EL BARCELONI-TA ANTE UN EQUIPO MODESTO DE CHIPRE.

ALUCINANTE EL 5-1 BLANCO CONTRA EL CAMPEÓN SUIZO.

ESTAIS LOCOS. BOBOS. FEOS. MALOS.

BANZAI

Joan Estruch ha dit...

liders a la Liga BBVA i liders al grup de la Champions, pistonut

Nico NuBBiola BB de Bardot ha dit...



Només dic: gràcies a la Penya Bogarde per la doble fotografia.
Quan dic "gràcies" no vil dir que faci "gràcia", només és un sincer agraïment.

Punt i Gatell,
Bardot i talaiot.

Manel Cuyàs ha dit...

Bon dia,

sou un pou d'imaginació. Us lliuro la més merescuda enhorabona per la constància.

Isidre Llero - Altafulla- ha dit...

Porteria a zero en quatre partits oficials, 9 punts a la lliga i liders, 3 punts al nostre grup de la champions i liders del grup.

Qui no vegi això és un insecte perdut

marga bosch i el seu verb ha dit...

Pareu atenció nens, nenes, petits, grans i vells.

Us informo a continuació del munt de coses previstes a Mataró en ocasió dels primers cent dies de la Penya Bogarde a la nostra CIUTAT.

1) Tots els dies de partit estem a la Taverna Atzucac just al darrere de l'Ajuntament de la nostra CIUTAT.

2) Estic preparant la visita de dos ex-jugadors de la nostra CIUTAT de Mataró. Veurem un partit a la taverna Atzucac tots junts. Els dos jugadors que van ser del Barça són en CLOS i en RAMOS.

3) El meu amic Pere Nieto del centre excursionista em diu que es podria preparar una anada al Nou Camp des de la CIUTAT de Mataró, ell s'encarregaria de buscar Bus i en Marc Antius pot negociar entrades a millor preu depen de la quantitat de gent que vingui.

4) Altres plans que tinc i que ara us exposo per fer caliu són aquests:
a) Excursió al Nou Camp per visitar intal·lacions i Museu, sortiriem en Renfe des de l'estació de la CIUTAT de Mataró.
b) Farem un logotipo amb el nou senyal d'imatge de la penya Bogarde de forma més arrodonida, s'encarrega en Francesc Sánchez
c) Ens apuntem al registre d'associacions i entitats de la CIUTAT de Mataró que ja m'encarrego jo mateixa i és un tramit bastant senzill com una instància i dades de contacte.

Ja us anirem informant i a la gent dels pobles els diem que sempre teniu obertes les portes de la nostra entitat.

Nico Nubiola ha dit...

Llavors, canvio les dades per quan us torni a enviar un envelop postal?

Joan Patateta ha dit...

Margarita, vols que pugem la colla del Masnou? Fins ara pensavem que la Penya estavà ancorada a Premià però davant dels canvis i de tot el planning que has explicat, millor que quedem d'acord.
Felicitats per tota la tasca i aquí ens tens per si hem d'ajudar. Lo del Clos i del Ramos em fa pensar amb mon pare que és dels temps de la final de Basilea quan encara costava treure senyeres al carrer. Bona idea Marga o Margarita.

penyabogarde ha dit...

tot el que diu Marga Bosch és absolutament fals. La Penya té seu a Premià de Mar, bar marina, plaça ajuntament. No existeix cap altra penya que es digui Bogarde i la senyora Bosch no pot parlar en nom de la nostra associació.

Nico Nubiola ha dit...

per seriositat jo em crec el que diuen els Bogarde i a partir d'ara trenco relacions amb l'abominable senyora del Bosch Verb.

Riure és d'imbècils.
Enganyar és de titelles.

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Premià és millor que Mataró, ho dic per experiència i per que ja sé el que és aguantar el caràcter insolent de Marga Bosch.

1-1 (menys) = 0

Marga és res (0)

Zero patatero no vol dir zero patateta, vol dir zero (0).

Joan Patateta ha dit...

D'acord i visca Premià enmasnovinat i ocatat de bon grat, llavis al poder, Mataró mal averany.

Conrad Canaló Stewart ha dit...

menys bosc-h i més platja! (-)

marga bosch i el seu verb ha dit...

Us heu begut l'enteniment. Qui ataca la CIUTAT de Mataró, ho paga.
Prepareu-vos.

MADRIDISTA ANTI-BOBOS ha dit...

MA PARTO EL ANO ESCROTERAL DE TANTO REIR A PIERNA SUELTA. OS PELEAIS EN LA PEÑA POR UN CHORRADA DE MARRAS BOBAS. MARGA-TI-TA SE QUEJA Y CONRADI-TO SE HACE EL SABIONDO Y ES BOBO PERO QUE MUY BOBO.
LOS DIRECTIVOS DEL BARCELONI-TA A LA GREÑA EN LOS JUZGADOS, DENUNCIAS, QUERELLAS, PRISIONES, PUNITIVIDAD, SOSPECHAS, ESCUCHAS, BOBADAS. EN EL CAMPO SE FRACASA A LO BESTIA CON ESE SOLITARIO GOL ANTE EL EQUIPO MÁS DÉBIL DE TODOS LOS QUE HAN ACCEDIDO A LA CHAMPIONS, ESE APOELI-TO CHIPRIOTI-TA QUE OS HIZO SUFRIR. LUEGO ESTAIS EMBOBADOS POR EL MORITO MUNAIR QUE ES DE MADRID, LUEGO, LUEGO. LUEGO LUEGUÍSIMO.

EL CHIMICHURRI SE FUNDE EN EXCREMENTOS DE BOBA BOBEZ BOBANTE SOLO DE VER LA BOBA CARA DE BOBO LUÍS ENRIQUE BOBEADOR BOBÓN.

¿Y A ESTO LE LLAMAIS JUGAR BIEN?

¡¡¡¡BANZAI A TODA LA BOBADA BOBA!!!!

Fidel Guix El Sotana Nuclear ha dit...

Acabo de llegir el comentari d'un home que necessita un tractament neuronal. És el tal Madridista.

Joan Farregarde ha dit...

em pensava que Marina Gatell havia nascut per ser la meva única esposa

Esclop Romesco ha dit...

tot està dins de la xocka de Reus

Lluís Romero EL DE LA LLET ha dit...

Walpurgis culé.

Soc un nouvingut a les xarxes del bogardisme. En Pau m'ha fet cinc centim del que representa aquesta religió i jo ho he ensumat tot amb olfacte de gos llest i ara us vull manifestar el que m'agrada.

La llet corre per dins de les venes del bogardisme, una llet de sang, una llet d'orgull, una llet de petùnia, una llet de sofregit, una llet de llet.

El cabró madridista que estic veient per aquí és la mala llet, la llet pudent, la llet de gandufler, la llet de l cordó de la sabata, la llet de la xorrada, la llet malallet.

Teniu dèries fememinines ben orientades, collips de llet de dona i de llet solistèrica, llet de blat de moro, llet de sucre, llet de petó.

Teniu cotxe de carreres, llet de carretera, llet de cotxe, llet de pista, llet de motor, llet de pneumàtic, llet d'estopa.

Teniu la llet de ser com sou i de fer un blog que costa d'entendre i que miraculosalment atrapa fins la gola. Llet de coneixer-vos.

Llet de que en Pau m'ha despertat de tots els lletals grumolls de la llet que estova els cereals matiners.

Llet de demanar- si em voleu a la penya.

Em voleu?

MADRIDISTA BANZAI ha dit...

HOLA BOBOS

¿TIENE ALGÚN SENTIDO QUE EL BARCELONI-TA Y LA COLCHONERI-TA PARTICIPEN EN LA LIGA?

¿TIENE SENTIDO ALGUNO QU EXISTAN OTROS EQUIPOS?

EL REAL MADRID ADVIERTE GOLEANDO A LO BESTIA, CRISTIANO, BALE Y JAMES HAN LLEGADO PARA QUEDARSE Y PARA BARRER DE LA FAZ DEL LA TIERRA A TODO EL MUNDO.

88888888888
8888888888
88888888888
88888888888
88888888888
888888888888
88888888888888
888888888888888
88888888888
8888888888888
88888888888
888888888888
8888888888888
88888888888
888888888888
88888888888888
888888888888888
88888888888
8888888888888
88888888888
888888888888
888888888888888888888888
888888888888
88888888888888
888888888888888
88888888888
8888888888888
88888888888
888888888888
888888888888888888888888
888888888888
88888888888888
888888888888888
88888888888
8888888888888
88888888888
888888888888
888888888888888888888888
888888888888
88888888888888
888888888888888
88888888888
8888888888888
88888888888
888888888888
8888888888888

MADRIDISTA BANZAI ha dit...

OCHO
OCHO

88888888888
888888888888
88888888888888
888888888888888
88888888888
8888888888888
88888888888
888888888888
8888888888888

OCHO
OCHO

la z∃P∅ ha dit...

a falta del pronunciament oficial de la Penya, els serveis secrets aventuren:
Benvingut a la Via Làctia!!!!

Joan Estruch ha dit...

Us envio una paraula que defineix com va tot a can Barça, és una paraula que possblement mai heu llegit ni escoltat:

P.I.S.T.O.N.U.T.

Lluís Romero EL DE LA LLET ha dit...

la llet s'escampa damunt la taula

Isidre Llero ha dit...

Saludus altafullencs a tota la culerada i calamars amb samfaina per Luis Enrique.
Un orinal carregat de cagarros per el Real Madrid i visca la mare superiora.

Nico Nubiola diu hola tardor ha dit...

No se res del partit d'avui i no ho vull saber i us escric sense mirar res del que hagueu escrit. Només dir que l'art és més art que mai quan Na Marina Gatell festeja amb mi i es mostr seriosa al meu costat.
Estimar és seriós.

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Hola a tothom (tot+home=tothom)
us dic que positiu (+) i tot (*) bé (+).


Hola Nico (Ni & Company).
Diré una cosa (1) i m'agrada (+) la teva nuvia Gatell (gat d'ell).
Si un gat és d'ell vol dir que el gat no és teu i "ell" soc jo: Conrad Canaló.

Barça positiu (pos i "tiu", el FC Barcelona és un Pos i un Tiu.

En català: Pos-oncle

Barça Post-Oncle
Després del tiu, el tiet.
Oncle.

On no és Off.
Cle no és clau francesa (la clé)
és síl·laba que retalla la Clementina.

Barça no demana clementines ni clemència.

Cle-Men-cia=
Clau d'homes de la CIA=
Policia.

Pol (Miquel Martí)
+ CIA.

Miquelmartípolicia
POL & cia

cia= Companyia
Pol= té hora si és sant.

Sant Polícia quina hora és?

Bona nit culés i Cia

marga bosch i el seu verb ha dit...

Quina festassa mataronina a la taverna Atzucac justament ara que començen les festes de la Mercè de la ciutat germana de Barcelona. Mataró i Barcelona, ciutats en festes sempre i la taverna estava a petar de basca. He begut i he cantat amb un jovent la mar d'alegre.
Dies així no s'obliden i la ciutat és més maca que mai, espero que vingueu els de poble i que puguem ser amics amb respecte

Joan Patateta ha dit...

Margarita no tornis a fer trampes, sí el que vols és arrambar, lligar i esclafar al personal famèlic aquí tenim gent del Masnou que són com els canons de Navarone

marga bosch i el seu verb ha dit...

Patata, no vulguis fer l'orni que només ets un nen de poble necessitat de cultura.

Joan Patateta ha dit...

Marga,
jo no em dic patata, soc Patateta i si tens enveja dels meu llavis espavila't.

Penya,
segur que anava carregat de xarel·lo quan em van fer ballar per que ara que hi penso la meva ment no ho recorda.

Salva Caballero ha dit...

Juguem bé i amb il·lusió

visca Catalunya!

Anònim ha dit...

la llet és la beguda que es xupa i es beu, madridista gamarús

Lluís Romero EL DE LA LLET ha dit...

Dit i fet, llet i pet

vampir Bayo FAKIRISTIC Prados†๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A ha dit...

Hola amic lactic

no és millor llet i sang?

๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A

marga bosch i el seu verb ha dit...

Patata, et queda molt per arribar a la punta dels meus talons de sabata metropolitana.
Els teus llavis ja m'agraden però per enveja i la veritat és que no em quedarien malament i a més en faria més bon ús del que puguis fer tú. Monstre de les galetes!

Joan Farregarde ha dit...

Però si estic boníssim

Joan Farregarde ha dit...

Margota a veure si deixes de fotre't amb la gent dels pobles guapos del Maresme, ets un sintagma mal girbat i no et fiquis amb el meu Déu particular, el Déu de les ocates, el Déu Patateta

marga bosch i el seu verb ha dit...

Digues el que digues però el sintagma és cosa meva i la mala girbadesa és cosa teva PUEBLERINO

Kim Coma Basinger ha dit...

Darrerament esteu molt petoners eh?

Com aneu de pintallavis?

Jo us aconsello un model infalible, és el BOURGOIS ROUGE D'AMOUR, CALIBRE 44. Intens pastós, brillant, seductor i besador.

Visca el Barça i visca Catalunya!

Luís Santo "Sapo" ha dit...

¡Mustafàs!
Unas birras marchando ya con mis puños ayudando a barça como Mazinger Z puños fuera mustafás a condemor

Hoffman, Joel M, ha dit...

בְרִית היא שפה שמית, ממשפחת השפות האפרו-אסיאתיות, הידועה כשפתם של היהודים ושל השומרונים, אשר ניב מודרני שלה משמש כשפה הרשמית והעיקרית של מדינת ישראל.
כשפתם של היהודים ושל השומרונים, אשר ניב מודרני שלה משמש כשפה הרשמי
בְרִית היא שפה שמית, ממשפחת השפות האפרו-אסיאתיות, הידועה כשפתם של היהודים ושל השומרונים, אשר ניב מודרני שלה משמש כשפה הרשמית והעיקרית של מדינת ישראל.
כשפתם של היהודים ושל השומרונים, אשר ניב מודרני שלה משמש כשפה הרשמי

Barça Amunt.
HAIFA

Luís Santos "Sapo" ha dit...

Curioso lo de que solo mencionar Mustafás me contesta un judío

Fidel Guix, el sotana nuclear ha dit...

Pau a la terra santa!

Hoffman, Joel M ha dit...

שפה הרשמית והעיקרית של מדינת
שפה הרשמית
Cap guix esborrarà el poble de Judea

Manel Cuyàs ha dit...

En el benentès que jo em sento barcelonista i que entenc aquest sentiment com un fet normal, desitjo el mateix per al futur del nostre poble. En el benentès que em sento pacifista el meu desig és que el seny presideixi les relacions entre el poble jueu i el poble palestí i que ambdós comparteixin un estat integrador presidit per valors de pau i enteniment. En el benentès que soc mataroní, em sap greu que els meus ulls llegeixin comentaris poc respectuosos envers la gent i les viles de la comarca del Maresme. Em dol que aquests comentaris procedeixin d'una senyora de Mataró que tendeix a distorsionar el caràcter obert de la nostra ciutat. En el benentès que aquest blog sigui un espai simpàtic, però, vull creure que tot plegat forma part de la barrila i dels costums sorneguers de l'humor català de sempre.
Ànims.

marga bosch i el seu verb ha dit...

No t'entec Manel. T'has begut l'enteniment? Com pots ser condescendent amb una colla de pueblerinos que odien la nostra ciutat? La ciutat de Mataró.

penyabogarde ha dit...


DECLARACIÓ OFICIAL DE LA PENYA BOGARDE


La junta directiva de la Penya Bogarde agraeix de tot cor el detall que ha tingut el senyor Manel Cuyàs.

El missatge que ha escrit és ponderat, responsable i profundament civilitzat.

Una abraçada ben forta del bogardisme oficial ubicat a la vila de Premià de Mar i obert a tot el món mundial.

MADRIDISTA DICE BASTA ha dit...

REAL MADRID
FRIOLERA GOLEADORA
SIN PIEDAD
APABULLANTE
INSUPERABLE
TODO BLANCO
CRISTIANO RONALDO SUPERHOMBRE
TODO BLANCO
GRANDIOSO
ÚNICO
LETAL
REAL MADRID
CAMPEÓN DE CAMPEONES
GOLES
GOLES
GOLES
GOLES
GOLES
GOLES
GOLES
GOLES
GOLES
GOLES
GOLES
GOLES
GOLES
AUTORIDAD
AUTORIDAD
REAL MADRID
FRIOLERA GOLEADORA
SIN PIEDAD
APABULLANTE
INSUPERABLE
TODO BLANCO
CRISTIANO RONALDO SUPERHOMBRE
TODO BLANCO
GRANDIOSO
ÚNICO
LETAL
REAL MADRID
CAMPEÓN DE CAMPEONES
GOLES
GOLES
GOLES
GOLES
GOLES
GOLES
GOLES
GOLES
GOLES
GOLES
GOLES
GOLES
GOLES
AUTORIDAD
AUTORIDAD

MADRIDISTA BANZAI ha dit...

REAL MADRID
FRIOLERA GOLEADORA
SIN PIEDAD
APABULLANTE
INSUPERABLE
TODO BLANCO
CRISTIANO RONALDO SUPERHOMBRE
TODO BLANCO
GRANDIOSO
ÚNICO
LETAL
REAL MADRID
CAMPEÓN DE CAMPEONES
GOLES
GOLES
GOLES
GOLES
GOLES
GOLES
GOLES
GOLES
GOLES
GOLES
GOLES
GOLES
GOLES
AUTORIDAD
AUTORIDADREAL MADRID
FRIOLERA GOLEADORA
SIN PIEDAD
APABULLANTE
INSUPERABLE
TODO BLANCO
CRISTIANO RONALDO SUPERHOMBRE
TODO BLANCO
GRANDIOSO
ÚNICO
LETAL
REAL MADRID
CAMPEÓN DE CAMPEONES
GOLES
GOLES
GOLES
GOLES
GOLES
GOLES
GOLES
GOLES
GOLES
GOLES
GOLES
GOLES
GOLES
AUTORIDAD
AUTORIDADREAL MADRID
FRIOLERA GOLEADORA
SIN PIEDAD
APABULLANTE
INSUPERABLE
TODO BLANCO
CRISTIANO RONALDO SUPERHOMBRE
TODO BLANCO
GRANDIOSO
ÚNICO
LETAL
REAL MADRID
CAMPEÓN DE CAMPEONES
GOLES
GOLES
GOLES
GOLES
GOLES
GOLES
GOLES
GOLES
GOLES
GOLES
GOLES
GOLES
GOLES
AUTORIDAD
AUTORIDAD

MADRIDISTA SOMOS DIOSES ha dit...

REAL MADRID
FRIOLERA GOLEADORA
SIN PIEDAD
APABULLANTE
INSUPERABLE
TODO BLANCO
CRISTIANO RONALDO SUPERHOMBRE
TODO BLANCO
GRANDIOSO
ÚNICO
LETAL
REAL MADRID
CAMPEÓN DE CAMPEONES
GOLES
GOLES
GOLES
GOLES
GOLES
GOLES
GOLES
GOLES
GOLES
GOLES
GOLES
GOLES
GOLES
AUTORIDAD
AUTORIDAD

Fernando Atienza ha dit...

Muy pero que muy buenos días.

El Real Madrid es una máquina programada para ganar, vencer, noquear, arrasar, festejar y gozar.
18 goles en los tres últimos partidos oficiales. Es decir dieciocho perforaciones de la meta ajena. Espadas en alto, a formar y a ganar. Esa es la clave del cuadro de Ancelotti. Cristiano suma manitas con cuatros y avanza hacia su enésima bota de oro y hacia un balón de oro que se me antoja como vitalicio. La portería blindada con Keilor y don Iker. Bale asusta. Todo se vislumbra como la antesala de la liga y de la úndecima copa de Europa.

El decoro bogardista pasa por seguir las risas y reconocer lo obvio.

Hala Madrid

David Lara ha dit...

Suscribo lo que escribe Fernando

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Anoeta

R.E.A.L.S.O.C.I.E.D.A.D.
4
realmadrid
2
Letal (okal)

Anònim ha dit...

Premia pero de Dalt...... Mataro tambe ho faria, Marga?

la Comissió de valoració dels honors i distincions de Premià de Dalt ha acordat, per unanimitat, mantenir la designació de Jordi Pujol com a fill adoptiu de la vila, així com el nom de la plaça que porta el seu nom i l'estàtua que ha estat erigida en el seu homenatge. L'Ajuntament ha ratificat aquesta decisió.

Pobra, trista, bruta i caïnita Catalunya!

MADRIDISTA ANTI-VOSOTROS ha dit...

MIERDA DE FUTBOLI-TO BARCELONI-TA

JUEGAN HORRIBLEMENTE

PISAN PUTA MIERDA PURA TUERTA

FRACASO Y MIERDA PARA UN CLUB ASQUEROSOS

¡¡¡BANZAI!!!

marga bosch i el seu verb ha dit...

Anònim de Premià de Dalt:
Tú ets un cabró de poble brut.
Entesos?

Esclop Romesco ha dit...

Baixeu el to dels insults, visca el barça i visca la mare que em va parir!

Joan Estruch ha dit...

6-0 a indonesia a les 4 de la tarda i sense públic és realment meritori i pistonut

MADRIDISTA ADVIERTE ha dit...

EL BARCELONI-TA ANSÍA LA LLEGADA DE UN DELINCUENTE QUE MUERDE SERES HUMANOS PARA RECUPERAR SU INSTINTO GOLEADOR.

EL REAL MADRID SIMPLEMENTE TIENE UN SOLO FALLO Y ES QUE MARCA DEMASIADOS GOLES.

EL BARCELONI-TA TIENE UNA PEÑI-TA QUE NO INFORMA DEL PARTIDO COCHAMBROSO ANTE EL MODESTO MÁLAGA.

EL REAL MADRID NO NECESITA INFORMAR DE LO QUE LA TOTALIDAD DE LAS GALAXIAS YA SABE: NADIE PUEDE CON UN PALMARÉS QUE SE CRECE A DIARIO.

SOLO DIGO:

BANZAI

Goliat Valls ha dit...



Artur Mas: Com anem de presons de cara a la independència? Aquí veig un madridista que fa merits per anar a garjola.

Ximo Conca "Llop de Benicarló" ha dit...

Té molt trellat de vore com s'ho fa el BARÇA per despempallegar-se de la forta presió dels indonesis que varen fer un partidas, este Barça em convenç per l'atac i la defensa i sis golets a una selecció motivada no és faena fàcil

Joan Patateta ha dit...

a mi em preocupa el paper del Barça en el partit l'amistós contra el Malaga però em reconforta molt el paper del Barça en el partit oficial contra la selecció nacional d'Indonèsia.

dos partits sense rebre perforació gruyere en la porteria

mainada, no us animeu a portar uns morritos sexys com els meus

marga bosch i el seu verb ha dit...

Patata, tú de futbol n'entens tant com jo de boines i altres estris de poble.
Mira Patata, si vols saber teories del futbol et passes per la Taverna Atzucac de la ciutat de Mataró i sortiras llicenciat en pilota. Però des del teu poblot t'asseguro que mai, mai i mai seras altra cosa que un aficionat sense criteri.

Marga

MADRIDISTA ANO GUAPI ha dit...

ME PARTO EL ANO AL VER COMO MIS PEONES DEL VALENCIA Y DEL SEVILLA APEAN AL BARCELONI-TA DE LA TABLA PARA QUE MUY PRONTO EL REAL MADRID SE DEDIQUE A LIDERAR A LO GRANDE.

ME PARTO EL ANO DE LA CRISIS COLCHONERI-TA Y BARCELONI-TA.

ME PARTO EL ANO DE VER A DEULOFEU TRIUNFANDO EN EL SEVILLA.

ME PARTO EL ANO ANTE EL ENTENTE SEVILLA-VALENCIA A FAVOR DEL REAL MADRID.

Y ACABO CON UNA ADVERTENCIA:
CR7 VA A MARCAR ENTRE 80 Y 90 GOLES EN EL CAMPEONATO.

Joan Patateta ha dit...

Marga, necessites uns bons llavis com els meus i estaras més mona.

Nico Nubiola ha dit...

LES ELEGIES DEL SISTAC

La murtra floreix arran de pou
i les sagetes indaguen clots.
No hi ha prou sotabosc avistat
que de la diana en faci punt.

Farina, ciment, aram!
Plom, granit, ferro!
L'artista ulla i en sap de mena,

Oh, materials parats a la galera!
A dojo, premo martell i estaca, tort i dret, valent a tota l'era!

*Ben dedicat amb amorositat a la meva musa encanteri dels bons déus: Marina Gatell

Nico Nubiola ha dit...

Us agraden les elegies del sistac?

Nico Nubiola ha dit...

He preguntat si us agraden.

Nico Nubiola ha dit...

Passen segons i ningú diu res de les elegies del sistac.

Nico Nubiola ha dit...

Es pot saber per què les elegies del sistac no provoquen cap comentari ni que sigui formal?

Nico Nubiola ha dit...

Em costa d'entendre el buit que provoquen en les vostres ments les elegies del sistac?

MADRIDISTA ADVIERTE ha dit...

GOLIATI-TO TE PILLÉ TARDE PERO MÁS VALE TARDE QUE NUNCA.

¿YA SABES QUE ME HAS OFENDIDO GRAVEMENTE?
¿YA SABES QUE ESA DECLARACIÓN SE VUELVE EN TU CONTRA?
¿YA SABES QUE TENGO UN ABOGADO ACOJONANTE?
¿YA SABES QUE TE VAN A CITAR PARA UNA HERMOSA MAÑANITA EN LA CIUDAD DE LA JUSTICIA?
¿YA SABES QUE EL RESULTADO SERÁ UNA HABITACIÓN EN CAN BRIANS?

Nico Nubiola ha dit...

No em distreguis madridista.

Sisplau, algú em pot dir que pensa de les meves elegies al sistac.

El rellotge de sorra s'esgota i no entenc el buit que m'esteu fent.

Fidel Guix, el sotana nuclear ha dit...

Jo no soc massa de poesies però soc atent i cortesà, així li dic a Nubiola que és un bon escrit

marga bosch i el seu verb ha dit...

Nicolàs Codorniu, la teva poesia és impresentable. Saps per què? Fàcil i planer. Tota la poesia de poble acaba pujant les muralles de la ciutat i esdevé grandiosa. Tú no ets sincer i ets un impostor que creu en la poesia de poble d'esquenes a la ciutat. No val res el que escrius per una raó piramidal: Ets fals com un duro sevillano.

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

La poesia del senyor Nico Nubiola m'agrada força, pel meu gust li falta un element que és l'aigua. Parla de minerals, de fenomens de la natura i oblida l'aigua.

Els mariners som d'aigua fins i tot els que ens ofeguem glu glu.

Però la poesia del senyor Nico Nubiola és quasi perfecta, millor encara, és perfecta i si l'aigua i fos es podria considerar pluscuamperfecte.

MADRIDISTA ANTI-VOSOTROS ha dit...

CUNDE LA PODRIDEZ AZULGRANA Y LA SARNA LUIS ENRIQUETI-TO Y USTEDES A BERREAR LITERATURI-TA DE QUIOSCO.


¡¡¡¡¡¡¡¡¡BANZAI!!!!!!!!!

MADRIDISTA POETA ha dit...

ME VOY A VENGARD DE NIQUI-TO NUBIOLI-TO CON UNA POESÍA ACOJUNANTE

AHÍ VA COMO UN JABATO MI LÁPIZ.



POESÍA DEL BOCHORNO SADOCULERO

LAS MIGAS ALBRICIAS
LAS LECHES TONTAS
LA TINTA FEA
LA TEZ SUCIA
BANZAI CANTA LA NIÑA
BOBO CANTA EL NIÑO
PEDOS DE MI ANO
SUDOR DE MI SOBACO
LAPOS DE MI BOCA
SARTÉN DE MI MANGO
TONTORRONES SÁTIROS
MOTOS SIN FRENO
SOIS NADA DE NADA
Y MI VIDA ES DE HADA

BOBOS BOBAS BOAS
ESO SOIS BOGARDOS
LEÑE Y LECHE PARDA
MORRITO PATATITA
MARGARITA PITA PITA
ESNAOLA MALA BOLA
NICOTITO NUBICAÑA
GOLIATITO COJO ANDA
PATATITA FRITA
FIDELÍN GUIXITO PARDO
TEMBLEQUE CHIULETITO
ESTRUCIO BABOSO
CONRADITO PESADITO
Y ME DEJO OTROS
PARA DÍA CON FARIO


BANZAI SIEMPRE
SIEMPRE BANZAI
BOBOS
TONTOS
FEOS
NADA

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

He comparat el poema de Banzai i el poema de Nubiola. Els dos tenen en comú que no parlen d'aigua i ja sabei que jo sense aigua no soc res, glu glu.

Ara bé, el poema de Nubiola és bo i bonic i el suposat poema de Banzai és dolent i lleig.

Glu glu. Medes lliures.

marga bosch i el seu verb ha dit...

Avui em sento criminal de mena i m'agradaria agafar per la petxugueta al mariner que no sap nedar i capbusar-lo com una pellaringa en el fons abissal del mar brut on hi dormen les ostres i els musclos encestrals. M'agradaria scanyar suaument el mariner de poble i que sortissin bombolles agòniques que diuen que s'ha acabat per sempre. Avui em sento la Marga del costat fosc, assassina de mosques i punxa salvavides. Em sento amiga del mal i vull esborrar de la faç de la terra el mariner de poble qe sempre inquireix i riu de la gent. Només m'agrada la gorra del mariner Esnaola, la resta és una desfeta ditrutus que va a la deriva ensangonada entre ones i escumes. Em sento criminal, bèstia i cabrona de tant mal que m'ha fet la gent de poble que m'ha plantat tantes i tantes vegades.
Mataró és vida i la resta cadavers, ninxols, ossos, cranis i teranyines.
Enyoro Ricardo Corazón de León, el churrero, el parque, el negritu, el llanero solitario, la momerota, el guinyol, el blinco, la sorda de l'atic, la lecheria, can patuel, plaça cuba, frankfurts a santa anna, en joan pera, iluro, oratam, cine serras, foment, momumental, en tarzan de los monos al monumental, sala cabanyes, robafaves, callao, recasens, fagor, puig i cadafalch, ca l'oliveres, granja queralt, satorras, tramvia, trona la broca, niño cocodrilo MATARÓ.

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Marga:

Necessites sumar (+) 2 (dues) aspirines a la teva massa encefàl·lica.

Problematizaras al quadrat (2) de tant de ser sempre igual (=).

Sort que no vaig acudir a la teva cita.

Sort ($$$$$$$) com el caler que suma (+).

Nico GATELL Marina NUBIOLA ha dit...

Ja és un fet de que us ha agradat el poema, que no li agradi a qui no té que agradar és lògic i entra en els meus càlculs. Ara seriositat i ben aviat envelop amb text incrustat, segellat, lliurat, facturat i ben servit. La llegenda del Sistac i la penyora de la Marfaula us arribaran augnmentades.

Nico i Marina

Isidre Llero ALTAFULLA ha dit...

No pillo res del que dieu però m'agrada el surrealisme que anima aquesta penya

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Us agraden els seitons de bon matí?
Os gustan los seis(6) tonos mañanistas?
1,2,3,4,5 y 6. Seis (sis) tonos (tons)
Penseu bé (?) i admirareu (!) el que significa ser llest (lle+st).

Seitons 6 tonos

Joan Farregarde ha dit...

Canaló tú tens gat amagat (gato encerrado), ho escric com a tú t'agrada. et seguim practicament tota la gent del Masnou.

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Em fa feliç el que dius. Ja sabeu que Masnou no és altra cosa que la logarítmica resolució +9 ?
Màs nueve en català és més nou i sempre serà +9. Pregunto que on us trobeu la bona gent de +9 ?

Joan Farregarde ha dit...

Bona pregunta perruques Canaló!
Els de +9 ens trobem a O(cata) que vol dir que fem primer la cata abans de privar la "0". Comencem per ca n'Humet, passem per cal Benet club privat casa seva, fem la viu-viu per la platja, passem per sota les tripes de la N-II i ens espatarrem a la Calandria fins que xapen per acabar a cal Bilera un altre club secret a on el Patateta ens fa màgia potagia amb cartes, daus i cordills. Però aleshores tots ja anem més torrats que les cubes de Cuba.

Conrad Canaló Stewart ha dit...

no us agradaria tenir un matemàtic en el vostre club (c.l.u.b.) ?

Joan Farregarde ha dit...

I tant, però abans ens hem de reunir tots els masnovins per decidir si s'admet la teva presència, jo votaré per que siguis dels nostres. Nosaltres som seguidors de la bogarde i ja estem fins al capdamunt de la teulada de la pava aquesta de Mataró que ens fot canya tot el sant dia. Ja et direm el resultat de la votació i que passis un bon dia.

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Mercès per la rebuda, jo fumant espero e resultat (fff uuu mmm aaa nnn ttt)

Joan Patateta Calandria Caníbal ha dit...

Ets un bon ambaixador bogardià a les ocates masnovines, amic Farregarde, cara ben posada i et senta de pebrots de mico la teva boga-operació,

aquesta tarda m'escapo a premià al bareto que tenen els bogards per vore el barça granada, apunteu-vos amb mi germanor de dos pobles i que la mataronina s'hi posi fulles de fullaraca

Ariato & Burking dels Quintero al Central ha dit...

ja estem tots junts davant de la tele per veure el partit, estem al Central, cerdans culés al pleno.

Joan Estruch ha dit...

pistonut, collonut i madrid tururut

penyabogarde ha dit...

Calandristes ocatins i masnovins...finalment no heu vingut i us esperavem. Animeu-vos el dia del Paris Saint Germain, apa-li! Culerada dels pobles guapus del Maresme!

Fidel Guix, el sotana nuclear ha dit...

quanta meravella tenim i ens espera

MADRIDISTA BANZAI ha dit...

YO PROPONGO UNA CONSULTA DE LAS DE VERDAD:

¿USTED QUIERE QUE EL BARCELONI-TA DEJE DE EXISTIR?

si / no

EN CASO QUE DEJE DE EXISTIR ¿USTED QUIERE QUE EL BARCELONI-TA PIERDA SU HISTORIAL CON EFECTOS RETROACTIVOS

si / no


EL PUEBLO SABIAMENTE VOTARÁ QUE SÍ Y QUE SÍ

YO VOTARÉ ESO Y LA GENTE DE BUENA VOLUNTAD HARÀ LO MISMO.


BANZAI BANZAI BANZAI BANZAI
CULEBRAS DE CALAMAR CON GORRA DE ASTRACÁN Y VIVA LA TOSFERINA EQUILÁTERA

Goliat Valls ha dit...

Jo voto per marxar de la lliga a on juga el terror madridista

Joan Patateta ha dit...

Disculpes a tots els premianencs
dimarts farem una entrada al vostre bar de trobada,

està a la plaça municipal oi?

Em podeu confirmar l'adreça?


Gràcies moltes i ben grosses, portaré llavis normals, els que tinc de la Venus Bellucci són de "quita y pon"

confirmeu el lloc amics, mercès grosses a tothom, vindré amb algun altra bogardocatenc

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Gràcies Thank You per haver utilitzat un concepte de la meva escola alfanumèrica en escriure Avi Sis(6)et.
Sou deixebles del bon saber.
Visca (+) el Barça i pregunto si és cert que hi haurà rondalla al vostre bar el proper dimarts championero (*)

penyabogarde ha dit...

Per Patateta, Conrad i per qui vulgui:
confirmem l'adreça de la seu per dimarts a premià de mar, plaça ajuntament s/ bar marina, cantonada sant antoni, el golden corner. Quina il·lusió, reservem taules!

Matxu Pitxu Grada Xove ha dit...

senyor de les patatetes, porti llavis de dona, serà més guapu, ho pilles?

penyabogarde ha dit...

Matxu Pitxu, ets el de les rastes amb ulleres, oi? Fem pinya que dimarts tenim convidats de luxe al golden corner.

vampir Bayo FAKIRISTIC Prados†๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A ha dit...

aquesta tarda i nit ens enfrontem amb els tribunals de Madrid i amb la mafia de Paris PSG

๑۩۞۩๑†A

๑۩۞۩๑†A

Sang de la bona

Nico Nubiola, aixella esgotada ha dit...

Avís a navegants.

La clau del sistac és diferent de la clau de la marfaula.

Ja forneja el contingut del misteri, manca un envelop delicat i les forces malmeses d'un escultor cansat.

Forces imprescindibles per l'acte atlètic de forçar l'arc de l'aixella davant d'una bústia perduda en el suburbi.

Odio els dies de pluja que tenen estones de sol. El plu i fa sol és un error garrafal de la meteorologia i és tant imbècil com una rialla qualsevol.

La meva aixella pot suar davant d'una bústia.

És el pas que em falta per desprendre del meu món allò que voldria d'altri.

Joan Patateta ha dit...

vindré al bar bogardista, si arribo tard és per que he d'anar al veterinari per que m'he fet pupa arrencant-me els llavis per estar al natural, és que el metge de guàrdia no estava disponible

Joan Patateta ha dit...

he aconseguit un apanyo del veterinari que permet treure i posar els llavis erotics en funció del moment, quan m'he vist sense els llavis eròtics he pensat que soc poca cosa i de tant en tant els instalo i m'ho passo de conya, encara que podrien ser un xicotet més grans. Ara porto un pedaç que ja veureu quan em veieu en persona, és com un esparadrap de carn la mar de simpàtic