PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


dimarts, 1 d’abril del 2014

PARTIT BUROCRÀTIC CONTRA EL BETIS I AGUANTEM EL MOBBING MUNDIAL DIRIGIT PER TÓNGUEZ *** DESCOBERTA DESCOMUNAL DEL CAS "FIFATÓNGUEZ" ///////// XAMPINYONS 2014: INTENSITAT, BOTIFARRA, RAUXA, AMOR PROPI I ANEM A TOTES ¡HÒSTIA!

Una jornada de caràcter burocràtic davant del potentíssim Betis (Real) finançat per Tónguez. 3-1, barracada i ofici. Poca cosa més per afegir... Boques obertes i ben endreçades al més pur estil Coma a Can Barça. Som gent com cal i es nota:



Tema estadi: El bogardisme vota Foixarda. Volem un camp petit, entrada de gorra i amb gorra. Prou capitalisme para-esportiu. Visca la classe obrera!
 
  

*********************************
DARRERA HORA: 
EL CAS "FIFATÓNGUEZ" 



DARRERA ESTOCADA DEL GRAN MACABRE CONTRA EL BARCELONISME DEL POBLE. LA PENYA BOGARDE NO CALLARÀ DAVANT DELS MALFACTORS DE FLORENTÓNGUEZ I CIA.


Comunicat d'urgència de la Penya Bogarde.

Tenim un club governat per cretins que no tenen el que s'ha de tenir per fer front al capitalisme xaró (en el fons són part del capitalisme xaró). Per això, el barcelonisme oficial no es planta i perd gas davant dels mocs del sistema i s'esmicola quan Florentónguez mou les fitxes del negoci esportiu. La decisió de la FIFA relativa al Barça és un precedent impresionant que demostra el poder de Florentónguez. El padrí de les pilotes d'or festeja l'establishment capitalista de la FIFA i assoleix els seus objectius al més pur estil Xicago 1940. 



No hi ha un pam de net: Cal acabar amb el Barça i punt. Tenim que renovar l'equip. Podem renovar-lo. Solució Tónguez: Cal evitar per totes que el FC Barcelona es renovi. Cal   lesionar gent. Es lesiona gent. Cal impedir fitxatges. S'impedeixen fitxatges. Ell és el propietari del món. El món és seu. Florentónguez mana, executa, sentencia i riu amb la més gran de les impunitats. Florentóngez acarona el seu gat blanc, riu, calcula i esgarrapa.


Això és així. Però el bogardisme sap el que vol. La junta bogardiana s'ha reunit d'urgència i ha mobilitzat el maquis, la reraguàrda, les assemblees, els somatens, els trabucaires, els acordionistes, els vaixells, els sardanistes, els mods amb Scooter, els barmans riallers i tota la massa revolucionària.

El capità de fragata Louis Van Gaal, l'Almirall de la Flota Esperit d'Esnaola i  Joan "El Buzo" ja estan a punt pel combat.


El milicià masnoví Joan Patateta, cap de la Brigada Ca La Teta i coordinador maresmenc del parc mòbil ...


Terry Venables, Robert Abella, Xavi Vinaròs i Angel Moore encapçalen el moviment "mod"  bogardià


Toni Xiulet Bombí, Ariato Quintero i la Zepo uniformada ja s'han presentat al Golden Corner responent a la crida feta per la Junta Revolucionària Bogardiana ...

El poble bogardià està molt indignat











Puro Kalikenyo ha rebut l'ordre proletària de fer allò que el barcelonisme oficial no vol fer per excés de seny i contemporització sistèmica. Kalikenyo té des d'avui el poder absolut (compartit a quatre mans amb Núria Feliu) per dirigir l'esclat revolucionari definitiu. Aixó serà dur. Hi haurà dolor, fret, baixes, trets i dignitat. 


Uns practicaran la no-violència, altres esmolaran les eines. Tots, però, anirem a una i sense miraments. Ara és l'hora bogardians. Ara es demostrarà quin és el grau d'estima, autoestima i convicció amb la causa del bogardisme. 


No s'hi valen dissidències. Un sol crit. Estem en guerra. Sabem quí és l'enemic. Sabem els noms, cognoms i cares del mal. Tots anem a totes i ara pinten bastos.


Ha arribat l'hora d'aturar les feines, de plantar-nos, d'aixecar les cares mirant endavant. Bogardisme o mort. Tots contra Florentónguez. 



Tothom al carrer per aturar la Fifatónguez i per proclamar la societat cooperativa barcelonista del poble. Les juntes clàssiques no serveixen per la lluita. Cal un barcelonisme des de baix, des del carrer i amb gorra. Endavant poble bogarder.

PARLEM DE LA XAMPINYONS 2014




La vida és aixó: Una intensa corrúa de factors anímics que marquen el batec sostingut del cor humà. El Barça ho sap. Un gol de xeripa lletosa a càrrec dels matalassers serveix per multiplicar el nivell de bombeig intravenós del FC Barcelona. El millor equip, el millor entrenador i la millor penya (Bogarde) del món celebren aquesta bategada incandescent dirigida per la batuta de Tata Martino i la seva orquestra.



Ja tenim solfa... La família Martino suma Ray Conniff i Ray Martino en un sol projecte sonor d'alta volada mundial: Tata Martino y su Orquesta.
Gol de xamba atlètica i gol de samba catalana. Neymar la clava i punt. Som així. Kumbaià, barraca i barretina. Nit de gran joc blaugrana. Com sempre.



La champions congrega el bo i millor del nou bogardisme: Tarzán Goliat, Nico Nubiola, Sinderes, Patateta i Robirosa comparteixen taula amb el doctor Sbobet i celebren la seva raó de ser bogardiana.


Molta atenció a la dissidència mataronina. I per si ens quedem curts...Marga Bosch, Manel Cuyàs, Joan Pera, Espartac Peran i Jaume Creixell, organitzen la dissidència mataronina del bogardisme. Tots vesteixen igual. Són astronautes perduts. L'espai està en perill!


 
Sa majestat Ferran Martinis , Fray Berengario i sa santedat El Belda oficien la missa culé clavant la daga al bisbe Rouco Varela. El clergue madridista es jubila amb l'ajut de Florentónguez i la mòmia del Suárez. Això és dantesc.


 
DESENLLAÇ A CARA O CREU: 
BOGARDISME O MORT.

140 comentaris:

MADRIDISTA HARTO PARA SIEMPRE ha dit...

SOIS UNOS BERZAS SACACORCHOS TONTOS.
SOIS EL FRACASO DEL FRACASO.
UN ESTÚPIDO Y SUCIO ATLÉTICO OS HA BORRADO DE EUROPA EN UN TRIS-TRAS QUE OS HABEIS QUEDAO SIN FOTOS NI CHISTES. EL FRACASO ES ABSOLUTO PERO LE DAIS A LA MATRACA MENTAL CON UN BODRIO LITERARIO QUE NO VALE NI PARA CLASE DE POCILGUEO.

JUGAIS DE MIERDA, SOIS BERZAS, SOIS ESCORIA Y LA CHAMPIONS SOLO VISTE DE BLANCO PARA JODEROS PARA SIEMPRE.

¿NO OS GUSTA MI MANERA DE HABLAR?
OS LO HABEIS GANADO A PULSO INSULTANDO DESDE EL PRIMER DÍA A ALGUIEN COMO YO QUE BASTANTE TIENE CON AGUANTAR SUS ODIOS, LOS ODIOS TRIPLES:

ODIO PREMIA DE MAR
ODIO BARCELONI-TA
ODIO CHUSEP

OS MANDO EL BANZAI MÁS GUARRO DE TODA MI VIDA Y OS DESEO DIARREA ETERNA.

¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡BANZAI!!!!!!!!!!

Joan Estruch ha dit...

No llegeixo res del que escriu l'anterior comentarista. Només diré que el Barça ha fet un partit pistonut.

Toni Xiulet ha dit...

Bombinada esdrújula a can Barça, un empat que "sabe a triunfo". Els de Simeone han estat durs però tirant a porquets. El futbol l'ha posat el nostre Barça. Dol a La Perla, trobarem a faltar el millor bar musical del món.

Grumolls d'escuma de cava i SMS enviat a la resta bombina.

Conrad Canaló Stewart ha dit...

1-1 entre un equip que juga a futbol i un que juga a boxa vol dir 1-0 per el que juga a futbol i aquest és el Barça. Horrible el número (N) de Diego (Di+go+falsejador).

Recordeu la paraula màgica que vaig inventar?

Qui la digui té el meu sobresalient (10)

Artur Begal ha dit...

Menysoscefa, aquesta és la paraula senyor Mozart Canalons, ja ho sabem tots. Vostè vol protagonisme, murri! Jo segueixo encantat amb la meva paraula que sona més potent i marca millor la boca:
Resclosa.

1-1 és un resultat fatal per molt que vostè ho vulgui arranjar amb càlculs de la lletera.

Resclosa!

Salva Caballero ha dit...

Quin patiment però estic esperançat

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Premi a Begal per la paraula encertada.
Positiu (+) però (*) no (-) m'agrada el mot de resclosa (resta massa / - & -).

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

Suposo que no farem aigues ara que juguem bé, però si cal porto la xalupa al Calderón

Espronceda Climàtica Bous i Esquelles ha dit...

SMS rebut, jo he patit més que ningú però aquest Barça m'enamora. Visca la Perla i visca Catalunya!

vampiria SANG fakiria †๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A† ha dit...

Cony! Quanta sang! Fora violència!
Sang és pau.
۩۞۩๑†A†
۩۞۩๑†A†
guanyarem la champions segur i amb sang.

Laura Llompart ha dit...

Sa Serena porta mal de panxo! Barça lluita i perd sense justicia.

Joan Farregarde ha dit...

A la tornada atlètico 1 barça 2

Joan "El Buzo" ha dit...

Crampons i polaines per l'equipatge de la tornada a Madrid que a mi el Barça aquest m'agrada molt i molt. Hi ha possat els pebrots i han plantat cara a un equip sobredimensionat que no té altre merit que defensar i fer faltes. Un bluff del periodisme aquest Atlético. Si tothom fés com ells el futbol hauria mort fa anys. repeteixo la formula de crampons i polaines per anar al Manzanares i fer futbol perfecte. Juguen molt bé i tenen un senyor entrenador que mereix confiança. Visca el Barça i visca Catalunya lliure.

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

Totalment d'acord amb en Joan El Buzo.
No puc afegir res més a una intervenció del caire perfeccionista d'aquest home submarí. Genial al 100%. Penso el mateix del mateix que en Joan El Buzo.

Joan Artiach "de La Llagosta" ha dit...

A mi no m'agradaria que el meu Barça jugués com ho fa el Atlético, m'agrada el futbol i especialment el futbol club Barcelona que és el futbol en estat pur i madur.

A mi el fot veure com el mal home malaltís madridista pot insultar de manera brutal i acte seguit fer el ronso apostant per l'atlético de Madrid quan ell és del Real i sap que aquests són els seus rivals etern. S'ha de ser cínic per ser atletiquista quan ets madridista, gilipolles terminal.

Madridista, ets un gilipolles terminal.

Joan "El Buzo" ha dit...

Gràcies senyor Àngel Soulbizarre, només es tracta de dir la veritat. El merit no és meu sinó d'aquest Barça.


Moltes gràcies.

Burking Urtain ha dit...

Quin partit més bo del Barça i quanta mentida hi ha en el marcador, em fa ràbia

Luigi Chiarante (Bergamasco & messi fan) ha dit...

Grazie Neymar. Fai arte, vince la gara, azione, senso, ruota libera, lunga marcia!

Fred Aliaga ha dit...

Collons gent! Un italià i tot per aquí. Massa pal cuerpo. Visca el Barça!

El Cigró de Tona ha dit...

Piqué K.O.
Valdés K.O.
Puyol K.O.

La cosa està complicada per darrera.
La cosa demostra que quan van mal donades l'au fènix es creix i ho guanyarem tot. Tinc tota la fè en aquests nanos i en el seu entrenador.

Laurejada Merçona Llops ha dit...

SMS rebut / fan bé quan expliquen el cor en el video, cal cor sanejat per aguantar la que ens espera

Bierzo Azulgrana ha dit...

Nosotros decimos que Dutruel era mejor que Courtois y ambos hablan francés. No nos jodan ahora con el espigado belga que donde esté un francés-francés que se aparte un belga. Gabachura antes que belgadurra.Saludando con la flecha en la mano desde el Bierzo a todo tren.

Cuatro de los nuestros irán al Calderón a animar, que se enteren los colchoneros de lo que vale una cuadrilla bogardona afincada en la cuenca minera sacando pecho.

Abrazos a toda la peña Bogarde.

Manel Cuyàs ha dit...

No m'hi veig d'astronauta. De cosmonauta, tal vegada rai.

penyabogarde ha dit...

Salut i revolucio, companys del Bierzo!

Joan Patateta ha dit...

Quin fart de riure amb el Roco Varela Sifredi, som collonuts, visca el barça!

Ja em veig rodejat de col·legues de quirofan, superbo!

marga bosch i el seu verb ha dit...

No em fa gens de gràcia la trampeta dels astronautes, si això és el que voleu a Premià us cau un puro. Sou envejosos de Mataró i jo tant galdosa m'en ric de vosaltres i torno a dir que la Penya Bogarde ara és dels de Mataró. Tontos.

Albert Sinderes ha dit...

Com voleu que hi digui?
Quan surto a la foto em cau la baba.
A mi el Barça m'ha agradat prou bé.
Crec que l'Atletic té la flor al cul.
Jugar un altre esport i fer-ho passart per futbol s'ha de reconeixer que té el seu valor, però aixins Simeone francament no em diu gran cosa, jo estic amb el futbol i és el que és el FUTBOL del Barça.

de nou en Tarzán ha dit...

Joder paisanos, joder de joder''''
ja em podeu fer el que he parlat amb el embaucador més simpatic de la terra tiu Patata de ca la Teta.

No en tinc prou amb ser Tarzán, foteu-me els morros de la Chita sense dolor i amb anastesia triple si sou capaços.

En sou capaços?

marga bosch i el seu verb ha dit...

Cuyás meu, no facis cas de les bromes pesades de la gent curta de gambald d'un poble insignificant com Premià, la Penya ja és nostra i la manem tota des de Mataró, amb xurreros , amb vista i des de Can Patuel fins a Sant Simó, des de lA Laia l'Arquera fins a can Safont-Tria i des del velodrom fins a Can Bruguera.
Mataró mana, Manel Cuyàs tú ho has d'escriure a la premsa teva i dir-ho per la tele que pots i en saps un rato llarg.
Bogarde és nostre de Mataró i no del poble de mala mort de Premià de Mar que fa vergonya cada vegada que hi passo i passo de llarg, que un dia vaig estar a la trobada d'un partit i la imatge que donen fa molt que desitjar.

NN (Nico N. escultures) ha dit...

art vol art

dedico poema a un que parla de rescloses



Bergal Bergal
camisa de tergal
si tens pipi
orinal sota un pi


(m'en fot un ou això de la pilota)

Artur Begal ha dit...

La resclosa no resta senyor Canaló

Artur Begal ha dit...

Quí és vostè per fer del meu cognom uns versos sense sentit? NN?

Artur Begal ha dit...

i no em dic Bergal, vale?
em dic Begal, respectaras al meu pare i al meu avi? NN?

Marta Coma ha dit...

tornarem a lluitar
tornarem a sofrir
tornarem a vencer

tornarem a besar
tornarem a sofregir
tornarem a vendre

Lluís Company, president martir.
Conrad Son, actor porno català.

Fernando Atienza ha dit...

buenos días,

Iniciaré mi comentario por el lado bueno, me parece bien que alegreis al blogg con unos videos musicales.
Lamentablemente, gozo en un pozo, cuando uno de los videos aborda un tema delicado y sensible como es el corazón. Bromear sobre el corazón en términos médicos me parece cargante y poco respetuoso con la salud de quien tenga problemas relacionados con ese órgano. Lo que me parece altamente irrespetuoso es la amalgama que ustedes han hecho entre obispos, Real Madrid y la figura de Adolfo Suárez.

1/ Suárez merece un cierto respeto por mucho que se discrepe de cosas suyas. Falleció sin causar daño a segundas y terceras personas. La foto escogida es muy forzada y harto cuestionable.

2/ El Real Madrid no es fascista.

3/ El barcelonismo tiende a mentir cuando se mete el política. Jamás se ha detectado tamaña presencia de radicales como en el caso de vuestro supuestamente inmaculado FC Barcelona. Este club está inundado de radicales y violentos. Lo sabeis y callais soberanamente.

4/ Decepcionais cuando uno entra, sonríe y a la que lleva un minuto en el blogg, se reencuentra con la más abyecta de las humoradas chirriantes e irrisorias.


Un saludo cordial, constructivo y madridista.


Fernando

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Menysoscefa
també pot ser (//)
Més(+)confeti
Mesconfeti=
Menysoscefa + celebració.

Més (+)
Confeti (paper de festa)

MESCONFETI

Fernando Atienza ha dit...

Apreciado Conrad:

¿Bebes? ¿Fumas? ¿Alucinas?
Tal vez te puede sentar muy bien un buen complejo vitamínico resultante de la fusión de ácidos naturales y guindillas ardientes.

¿Tienes remota idea de lo que el humor?

Te lo pregunto con afán consejero y no confundas este afán con "cosechero". Si algún día te recomiendo beber vino no será precisamente el de un caldo cosechero,

¿Comprendes?

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Paraules buides = 0
Madridistes plens = 0 patater
0 patater = sota 0 / minus zero / -0

Fernando Atienza ha dit...

Te abandono a tu suerte, infeliz.

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Soc un catedràtic fet a mi mateix (+)
Soc un home respectat per molta gent (+)
Soc un senyor molt (+) respectat. sobretot, soc molt respectat per moltes dones (+).
Infeliç? No pas (no/+/pas)

penyabogarde ha dit...

darrera hora: La Penya ara és un exercit.

la Z∃P∅ ha dit...

1. El dia que es desclassifiqui el cas Florentonguez deixarà el watergate en bolquers, si és que mai es desclassifica (Espanya i transparència són dos antònims).

2. la Z∃P∅ té good vibes amb en Neymar (gràcies a en Lenin). Esperança de que es confirmin.

3. la Z∃P∅ està amb en Tata. És tranquil i pausat, no el desestabilitza res (ni la premsa sibil·lina), i sense escarafalls, ell va fent, o no?

4. Mestre Canaló: la Z∃P∅ ja us va dir fa temps que estava al vostre servei i es reiterarà en això per sempre. És només que la Z∃P∅ respondrà només a comentaris intel·ligents, no rucades d'elements duplicats d'anada i tornada. La caixa alta no havia estat mai tan malament utilitzada.

5. De la mateixa manera, la Z∃P∅ estarà sempre al servei dels bogarders bogardians.

Joan "El Buzo" ha dit...

A qui li sembla rar que passi el que passa?

El "senyor" Florentino Pérez és el màxim responsable de la fifada del dia perseguint amb tota la mala llet a un club com el Barça de la manera més vil i gamberra.

Quan es farà justícia i s'empaperarà aquest mil homes de via estreta?

Ariato ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
MADRIDISTA PIDE EL FIN DEL BARCELONI-TA ha dit...

ME PASAN DOS COSAS ACOJONANTES DE MANERA SIMULTÁNEA.
EL MADRID SACA PECHO Y EN TRES MINUTOS SUPER-BALE YA VALE EN GOLAZO ANTE EL BORUSSIA.
PERO LO MÁS GRANDE ES EL HORROR INFANTICIDA QUE MECE LA CUNA DE LOS TRISTES NIÑOS EXPLOTADOS CON SAÑA POR LA MASÍA CULERA.
ESTO ME PROVOCA DOS COSAS, PENA POR LOS NIÑOS Y PLACER POR VER FINALIZADO Y DISUELTO EL BARCELONI-TA.
CREO QUE HAY QUE DISOLVER AL FC BARCELONI-TA.

POR EL BIEN DEL DEPORTE HAY QUE DISOLVER A ESTE ABOMINABLE CLUB MOSTRUOSAMENTE DELINCUENTE Y ASQUEROSO.

SI LOS BOGARDES DEFIENDEN AL BARCELONI-TA, SOIS COMPLICES DE UNA CANALLADA DELEZNABLE Y ABOMINABLE.

PRIMERO VOY A REIR:
JOJOJJOJOJOJOJOJ
JOJOJOJOJOJOJOJO
JOJOJOJOJOJOJOJO

SEGUNDO VOY A DEDICAR UN APLAUSO A LOS NIÑOS EXPLOTADOS MISERABLEMENTE POR ESTE HORRENDO CLUB

CLAP CLAP CLAP CLAP

UN APLAUSO PARA LOS NIÑOS

JOJOJOJOJOJOJOJO

CARCAJADA DE FUNERAL PARA CELEBRAR LA MUERTE DEL BARCELONI-TA

SOLO QUEDA EXPULSAR AL BARCELONI-TA DE LA VIDA DEPORTIVA, CHAPAR EL ESTADIO Y PROHIBIR SU EXISTENCIA PARA SIEMPRE.

BARCELONI-TA: FUERA PARA SIEMPRE Y A CHAPAR LA ENTIDAD.

¡¡¡¡¡¡¡¡BANZAI!!!!!!!!

Joan Patateta ha dit...

Madridista,
Et demano que donis la cara, que diguis el teu nom, la teva adreça i que retiris el que acabes d'escriure o aniras directament als tribunals per escriure la difamació més salvatge que mai s'ha escrit ni dit. Algú va parlar de feixisme.
O retires el que has escrit o ets definivament l'hereu de l'Adolf Hitler.

Jo dóno la cara, soc en Joan Patateta, pregunta per mi al Masnou, em coneixen des d'Ocata fins a Montgat, des del port fins als blocs.

penyabogarde ha dit...

No et preocupis Patateta, deixa aquest energumen que es retrati públicament, el bogardisme ofereix caliu al futbol i tenim tot el que cal per guanyar el combat.

(((((((( YO , EL MADRIDISTA )))))))) ha dit...

YO ESCRIBO LO QUE ME DA LA GANA Y ME ESTOY PONIENDO MUY CACHONDO CON EL PRIMER CUARTO DE HORA BLANCO FRENTE AL BORUSSIA...Y LLEVAMOS DOS GOLITOS Y EL CAMINO DE LA CHAMPIONS ESTÁ ABIERTO DE PAR EN PAR MIENTRAS LA JUSTICIA CLAUSURA PARA SIEMPRE VUESTRO BARCELONI-TA

JOJOJOJJO

SEGUIREMOS INFORMANDO, OS VOY A DAR UNA NOCHE DE PERROS. ADEMÁS VUELVE A ESTAR CONMIGO EL PERRO TOBÍAS Y MUERDE.

EL PERRO TOBÍAS ha dit...

guau mi amo guau guau

J. Artiach "de La Llagosta" ha dit...

Ja tornen els fantasmes, els gossos i la ràbia. Com si torna Franco, vinga la matraca a tota pastilla. Bub, bub, bub gosset Tobias!

penyabogarde ha dit...

Hem vist que el Madrid ha guanyat al Borussia per 25 o 26 gols a cero. La bola de Figo anava ben intencionada. Florentónguez presideix la gran estafa mundial. I el barcelonisme no reacciona.
Quan abandonarem els camps en que jugui el Real Madrid? Regalem-li tot!

Toni Xiulet (Tradicionarius) ha dit...

Jo em passo a les trinxeres, em vull allistar al front bogardià!

Salva Caballero ha dit...

Acabo de llegir el que heu escrit i acabo de contrastar informacions a moltes webs.
S'ha consumat l'atac més brutal del madridisme que mai s'ha vist. Han comprat la FIFA.

El Xiulet Toni es vol allistar a la guerrilla, jo també!

On cal anar, caixa de reclutes?

Això és una aixecada de camisa.

MADRIDISTA SOLIDARIO CON LOS NIÑOS DEL DEPORTE ha dit...

MARCA:


Cristiano Ronaldo no pudo tener mejor celebración de su centenario en Champions. El portugués marcó el tercer gol, decimocuarto esta temporada en la máxima competición continental, igualando el récord de Messi, Van Nistelrooy y Altafini.


LA NOCHE ES ACOJONANTEMENTE GUAPA.
CRISTIANO ROMPE ESQUEMAS EN SU GALOPAR HACIA LO INSUPERABLE, EL MEJOR DE LARGO DE TODOS LOS TIEMPOS.

EL REAL MADRID YA PODEMOS CELEBRAR LA DÉCIMA CON TODA TRANQUILIDAD Y POR ANTICIPADO.

HOY HEMOS PERDONADO A TODO UN BORUSSIA AL QUE DERROTAMOS POR 3-0, PERO SOMOS PERSONAS.

PERO LO MÁS GRANDE ES LO DEL BARCELONI-TA COLGADO EN LA MAZMORRA Y PREPARADO PARA EL GARROTE VIL.
EXPLOTADORES DE NIÑOS, CLUB SALVAJE, VERGONZOSO ESCLAVISMO EN EL SIGLO XXI.

REPITO MIS CARCAJADAS POR ESTE ASCO DE BARCELONI-TA QUE SE DESPIDE PARA SIEMPRE COMO CLUB QUE SERÁ DISUELTO DIOS MEDIANTE.

JOJOJOJOJOJOJOJO

Y AHORA MI MÁS SINCERO APOYO A LOS NIÑOS EXPLOTADOS EN EL PENAL DE LA MASÍA.


¿YA SABEIS QUE LA MASÍA ES UN PENAL INFANTIL?

VERGONZOSO BARCELONI-TA

EL PERRO TOBÍAS ha dit...

bien mi amo guau guau

Joan Farregarde ha dit...

Algú pot posar un morrió a l'amo del gos?

Salvador García-Nebot ha dit...

Ets nou en aquest blog, Farregarde?
Era per dir que el gosset faldiller del madridista havia desaparegut i precisament avui ha tornat al niu, precisament avui el dia de la gran estafa nuclear de la FIFA florentina.

On teniu instal·lada la caixa de reclutament? Ja estic disposat a donar la pell per la causa.

Artur Begal ha dit...

Estic glaçat amb aquest escandol

penyabogarde ha dit...

mantinguem la sang freda, el cor calent i el cap despert. La guerra és dura, la batalla constant i la victòria no és fàcil. Som gent amb capteniment, valors, conviccions i idees.

Esperem les instruccions del comandant en cap de la guerrilla Puro Kalikenyo.

penyabogarde ha dit...




En el futbol professional no hi ha un pam de net, per això qui passa per la pedra és el Barça i ningú més. El problema és el capitalisme i els capitalistes. Florentónguez és el maxim exponent de tot aquest mal. Per això el bogardisme vol fer del Barça una cooperativa, fotre fora dirertives i plantar cara al mal dels mals.

Allista't a la força de xoc bogardista!

marga bosch i el seu verb ha dit...

Hem obert caixa de reclutes davant de l'ajuntament de Mataró.
La guerra necessita garanties i Mataró sempre és més segur i responsable.
Encarregarem al general Cuyàs que mani les tropes.
Bogardisme és mataronisme.
S'han acabat les mitges tintes i les tites fluixes.
Iluro al poder i visca la Momerota!

marga bosch i el seu verb ha dit...

I jo galdosa uniformada i arquera!

marga bosch i el seu verb ha dit...

Ara és hora Mataró!

marga bosch i el seu verb ha dit...

Mataró: força de triomf i orgull mundial, capital bressol del Marese, ciutat insigne, capital bogardiana!

Conrad Canaló Stewart ha dit...


Marga:

Restes (-) molt (+)
amb el teu separarisme mataroní (-)
i amb el poc (-) respecte al bogardisme (*).

El millor (+) que tens és el Bosch.
El pitjor (-) que tens és el verb dolent (-).
El que et defineix és l'Amargura margal que no pas margarital.

penyabogarde ha dit...

El bogardisme va neixer a Premià de Mar i ara és universal.

Josep ha dit...

Total: l'Atlètico de Madrid guanyarà la lliga, no cal que es posin així.

MADRIDISTA JUDICIAL ha dit...

CHUSEP:
ME SACAS DE QUICIO.
¿QUIÉRES DEJAR DE INCORDIARME?
O MEJOR AÚN, ¿TE GUSTAN LOS ESPÁRRAGOS? PUÉS YA SABES, A FREIRLOS.
¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡BANZAI!!!!!!!!

el Perro Tobías Guau-Zai Banzai ha dit...


guau guau Chusep guau huesos de Chusep guau guau

NicO NuBiOla ha dit...


Els liquens, les tarteres molsosses, el pedram costaner, les etzavares de rial, els codols de riu, les irreals sensacions de fred

aquests temes em motiven molt més que la pilota

l'art vol art i del bog-art em quedo en l'art del seu blog/web i no pas amb la pilota, i el meu resultat sempre és el 0 en el marcador del simpàtic Barça que val sempre més que el que facin els fariseus.

Simpatia no vol dir broma, ni implica necessàriament haver de riure.

Ja he dit per activa i per passiva que riure és d'imbècils.

Manel Cuyàs ha dit...

No sé si la guerra és inevitable

CHUSEPEANDO MADRIDISMO ha dit...


¿CHUSEP?

¿QUIÉRES QUE TE MANDE UN COBRADOR DEL FRAC CON MULTA?

O TAL VEZ ESTO:
¿QUIÉRES CONOCER A TOBÍAS EN PERSONA?

LA DECISIÓN ESTÁ EN TUS MANOS.

¿BANZAI?

CLARO ¡¡¡¡¡BANZAI!!!!

penyabogarde ha dit...

Madridista i gosset:
Et demanem respecte i reverència per un dels millors exponents del bogardisme. El nostre sindic Josep mereix el tracte reservat als Déus.

MADRIDISTA ha dit...

CALLAROS FANTASMONES
CALLAROS INFANTICIDAS
CALLAROS PESTE BUBÓNICA
CALLAROS Y A OBEDECER LA LEY

QUIEN INSULTA MI TOBÍAS LO QUE HACE ES INSULTAR A MI PROPIA VIDA

SOIS UNOS ZANAHORIOS BURDOS Y BURROS

BANZAI

EL PERRO TOBÍAS ha dit...

guau mi amo guau

Joan "El Buzo" ha dit...

estic d'orgull brutal de ser un dels capitostos d'aquesta armada, mercès!

Arnau Solana ha dit...

menys negociar i menys pactes amb la FIFA, no cal fer res amb la FIFA quan amb qui tenim el problema és amb Pérez

signo a favor de la revolució

Miquel Salichs ha dit...

Bon dia tingueu, gent digna!
Porto dies amunt i avall i no tinc internet a la cambra, a més odio internet en el mobil vale?
Però segueixo a tranques i barranques tot el que representa i significa aquest valor en alça que des diu Penya Bogarde, de fet ja us escrivia cosetes aquest hivern, ara es tracta de felicitar la Penya per aquesta declaracio necessària de guerra popular revolucionària.
Només la Penya ha estat capaç de pronunciar el nom del malvat.
Tothom s'emprenya però no es diu el nom del monstre que és Florentónguez rei del tongo

Francesc Bonada ha dit...

Mai havia vist que "peste bubónica" fós un insult, el madridista és un geni de la literatura

visca el barça del poble!

Ariato dels Quintero i del Central Puigcerdà ha dit...

Ahir va caure fang i damunt del blanc del Puigmal destacava molt. Florentónguez Fánguez, l'home del fang damunt del blanc.

gràcies per fer-me apareixer com a membre de la lluita en el blog.

em sorprem el bigotis però deu ser estratègia de despiste davant l'enemic

Toni Xiulet ha dit...

SMS SMS SMS

Bombinada en la web bogardera, The Fat Oliver bombinant amb els bogards en una foto

SMS SMS SMS

laurejada merçona llops ha dit...

Ho he vist, ho he vist Xiuly!

Ja som famosos, gràcia megaculé i visca la baltia de Gombreny!

Espronceda Climàtica Bous i Esquelles ha dit...

Collonut collonut companys bombinada a Florentino
Gràcia canibal!

Joan Patateta ha dit...

Ja engrasso els tancs i us dic una cosa: Per molt camuflatge que em posi els meus enormes llavis destaquen de nit i de dia i hauré de portar passamuntanyes per amagar-los.
Però mai renunciaré al meu orgull de morro gran, fort i molsut

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

Ja poden comptar amb mi tota la gent que s'està allistant que jo amb el "Siempre positivo" i el Busso al meu costat vaig a tota ona.
Sabeu que el meu cognom és Esnaola, i que ola és en català ONA? Doncs ja veieu:
A les ones bogardians
que és ONA d'estar alerta


Alerta!

MADRIDISTA JUDICIAL ha dit...

FRANCISQUI-TO BONADI-TA
NO TENGO EL GUSTIRRINÍN DE CONOCERTE.
TAL VEZ MI ABOGADO TE CONOZCA ANTES QUE YO. ¿YA SABES QUE LO MÍO ES LITIGAR CON LOS QUE INSULTAN?
VAS A TENER VARIOS PROBLEMAS, TE RECOMIENDO QUE CIERRES EL PICO.

BANZAI

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

la FIFA és un pou infinit on tot hi cap i tot i entra però en el fons de tot hi ha caca. La FIFA és un pou a, que s'hi entra per la tassa del WC

Puc enviar submarinistes i el meu Joan Buzo equipats amb materials de neopreno desinfectat per fer una incursió al pou liquit.

marga bosch i el seu verb ha dit...

Sou com d'una aldea de les Hurdes extremenyes o dels ports de Besseit. Esteu fent un mal servei al Maresme i al Barça. Heu d'admetre que la Penya Bogarde ja viu a Mataró i que el poder mataroní està per damunt del pueblerismo de Premià i del Masnouet petitet. Som capital i cap i casal, ciutat de pedra i de encestral passat. Deixeu de fer el passarell amb boina i picadillo d'Ideales i saludeu el bogardisme de MATARÓ.

Esther Escrig / La Garriga ha dit...

senyoreta Marga,

a mi Mataró ni fu ni fa. Soc del Vallès i m'agrada més Premià, Vilassar, Calella, Montgat, Cardedeu, La Garriga i fins i tot Las Hurdes que tant menysprees amb altivitat ciutadana dèspota.

Bogardillos al poder i visca la gent de poble.

marga bosch i el seu verb ha dit...

Esther, t'has sortit de mare no creus? Si tú ets d'un poble esquifit com La Garriga i estas en el Vallès ja em diras que s'ha perdut a la teva vida per tenir que fotre mal a la gent de Mataró. Ets una bruixa.

Esther Escrig / La Garriga ha dit...

Bosch Verb:Jo no et conec però ja en tinc prou amb le que escrius per saber de quin peu calces. A mi ningú em farà canviar d'opinió sobre la Bogardada ni sobre els pobles. Ets pedant i no em caus gens bé.

Fray Berengario ha dit...

Una lanza a favor de Ester Escrig y una oración en pos de salvar el barcelonismo de los infiernos de Florentino

Esther Escrig / La Garriga ha dit...

Ho agraeixo, Mossen.

XIMO CONCA, Benicarló - lo pelat de les llimones ha dit...

Primer m'ha paregut gros i exagerat però m'he anat mentalitzant i serà una guerra

Bogardisme o Mort, ho heu escrit i jo ho sotasigne.

Ximo Conca
Benicarló

marga bosch i el seu verb ha dit...

Ximo, abans de donar el pas de ser bogadic passa per Mataró que els de Premià fan fraude

Nico Nubiola ha dit...

m'interessa la boca que veig, és art i vol art. Vosaltres que les sabeu totes, pregunto si sou capaços d'encastar-me una boca com aquesta i amb el bigotis artistic incorporat. Però sense bromes que per aizò ja estava el pallasset del meu col·lega bord Salvador Dalí.
Deixo clar que riure és d'imbècils, que el futbol no té sentit i que si demano tenir una boca vermella i abigotada no és per fer broma sinó per culminar l'art que vol art.

(((((((( YO , EL MADRIDISTA )))))))) ha dit...

ME ESTOY TROCHANDO DE LA RISA GUARRA
YA VEIS YA VEIS
EL REAL MADRID HA DESPEDAZADO A LA REAL SOCIEDAD A DOMICILO POR LA FRIOLERA DE 0-4 Y SIN CONTAR CON EL CONCURSO DEL MEJOR JUGADOR DE TODOS LOS TIEMPOS QUE ES CRISTIANO RONALDO

ESTAIS TEMBLANDO CON EL PASO FIRME DEL REAL MADRID PARA EL TRIPETE QUE INCLUYE LIGUEAR A LO GRANDE, HUNDIR EN LA MIERDA AL BARCELONI-TA EN LA COPA Y ALZAR A LO BESTIA LA DÉCIMA


SOIS UNA ASQUEROSA BAZOFIA SULTANA

EL PERRO TOBÍAS ha dit...

guau guau banzai amo guau mi amo guau

Joan Farregarde ha dit...

res, calla, ets un no-res amb gos

Joan Estruch ha dit...

maridista pesat, barça pistonut

Marta Coma ha dit...

No hi ha cosa més eròtica que un home amb els llavis ben pintats de vermell intens i que tingui un bon mostatxo. Sembla un Bourgois Rouge d'Amour del calibre 44.
Diria que és el mateix que gasto jo. Voleu saber una cosa que mai he dit a ningú? Gasto un pintallavis per dia de la setmana menys els quatre que gasto la nit del divendres, els cinc que gasto la nit del dissabte i els dos que gasto el diumenge abans de dinar i a la tarda del diumenge és la única tirada de cinc hores que vaig a llavi descobert. De nit dormo pintada menys quan tinc companyia que li empastifo tot damunt de tot el cos.

vampiria SANG fakiria †๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A† ha dit...

el que està fent el Barça només ho poden fer els grana herois de totes les guerres de sempre.
†๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A††๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A†

Totes les adversitats, lesions, mafiositat brutalíssima, conxorxes capitalines, mala gestió, prohibicions i en canvi un bloc de manos cosit per el gran teixidor del club que és un xicot argentí rodonet i normal com un que ara passa per davant de casa i que té un nom tant divertit i carinyós com EL TATA. Jo amb aquests vaig a mort on sigui i els admiro.

†๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A††๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A†

aquesta és la sang que necessita unbon vampir per viure


†๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A††๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A†

i aquestes són les punxes del meu llit

†๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A††๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A†

vampir Bayo fakirillo †๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A† ha dit...

Marta Coma,
realment ets així?
Vermell de sang?
†๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A††๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A†

Goliat Valls TARZÁN ha dit...



no vull saber res del Real Madrid
soc un home-mono

Tataxin ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ha dit...

♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥
♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥
♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥


els segadors amb pebrots

Artur Begal ha dit...

Menysoscefa! campions!
Menysoscefa! Ja fai servir la paruala màgica amb els fills i la dona
Menysoscefa!

Joan Artiach "de La Llagosta" ha dit...

som una penya o som un club de sado?
tants petons acaben fent mal.
I si ens posem tots a fer trinxeres i plantem cara a aquesta perversitat anomenada Real Fastigós?

Marta Coma ha dit...

No diguis el que dius llagostenc, petonejar amb pintallavis és elegant i no necessàriament sado com dius.

Per cert maco, tens nom de capsa de galetes, i si juguem a galetes i pintallavis com bons amics?

penyabogarde ha dit...

Salutacions i benvinguda al nou soci Ximo Conca, el bogarder de Benicarló. Mira per on que ens interessa molt un tema relacionat amb la teva bonica vila costanera. Sabem que Pichi Goteborg Alonso és natural de Benicarló. Jugador justet, locutor dolent i comentarista de poca categoria, això no priva que ben segur és una bona persona. El coneixes?

Goliat Valls TARZÁN ha dit...

Ara he repassat la foto dels llavis pintats amb bigotis i he detectat un element fastigós. Observeu el llavi inferior i el pel rebel que apareix damunt del magnific vermell pintat. És molt fastigós aquest pel sol·litari. És un gen del madridista cavalcant una superfície vermella de manera autista.
Abans de pintar-se, la gent ha de vetllar per que els gens malignes del madidista no s'adhereixin a la carn sana.

MADRIDISTA JUDICIAL ha dit...

GOLIATI-TO TARZANI-TO:
NO TENIA EL ASQUEROSO PLACER DE CONOCERTE. ¿ERES NUEVO EN LA POCILGA?
¿COMO ANDAS DE ABOGADOS?
TAL VEZ NO LLEGUEMOS A CONOCERNOS NUNCA, MIS RELACIONES CON TU BELLACA ESTAMPA LAS MANTENDRÉ POR PERSONA INTERPUESTA, TENGO UN ABOGADO QUE SABE PERFECTAMENTE COMO ATENDER A LOS ENERGÚMENOS QUE ME INSULTAN. INSULTAR ES ALGO QUE HACE A LOS HOMBRES UNOS CAFETEADORES DE LODO.
TÚ ERES UN CAFETEADOR DE LODO.

¿CONOCES HOSPITALET?
¿SÍ?
PUÉS HAY UNAS INSTALACIONES LA MAR DE RESULTONAS QUE OBEDECEN AL NOMBRE DE CIUDAD DE LA JUSTICIA.

¿CONOCES MI CONTRASEÑA?

¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡BANZAI!!!!!!!!!!!!

el Perro Tobías Guau-Zai Banzai ha dit...

Guau mi amo guau de lo más guau

Ximo Conca ha dit...



Hola Penya Bogarde.

Per respondre al que m'hau escrit: Coneix parents de Pichi Alonso, és facilongo entre la gent de sempre de Benicarló els Alonso son coneguts. El Pichi no l'he trobat mai per carrer. Bueno que un plaer de pillar-vos per la xarxa, bogardes

Ximo Conca

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

lA PRIMAvera la goleta altera
estic embarrancat a l'Estartit
m'he quedat sense pempins per combustible,

demano a la Junta que em passeu euros per donar de menjar al barqueto

Johnny Patateta Williams ha dit...

Noto una picor especial en el corasson que em diu: "Joan, ho has de dir, ho has de dir" i jo ho diré ara mateix.
Des que la penya està dins meu noto picor i des que la penya em porta aire fresc em sento de conya i des que la penya m'ha permès tenir un nou rostre em sento Hercules. Recupero el meu nom de guerra de quan jugava al carrer davant de la fonteta a la plaça d'Ocata.

Johnny Patateta Williams

Goliat Valls TARZÁN ha dit...

Osti Patateta! tots els records de quan anavem al cole em venen al cap en esmentar allò que cridavem al pati jo-ni-pa-ta-te-ta-wi-lli-ams! Recordes en Pirino, en Ramon Oliver, l'Iglesias, en Serón i el Carlets?

la penya bogarde ens ha fet com d'elixir de la joventut.

Ariato Puigcerdà del Central ha dit...

Avui remuntada
avui passem champions
avui dic una cosa
primer de tot
gràcies gracioses
per fer que un bigoti Quintero
ara sigui més portable mirant
com bé que queda amb el pintat vermellón
Quinteros pintats bigotis
Avui remuntada calderónica
avui bigotis marcant boca pintada
avui al Central festa
avui al central Quinterolandia pintada bigotuda al plis-plas

Burking dels Germans Quintero ha dit...

Ariatillo, ariatillo que avui és dimarts i nosaltres juguem el dimecres, i el bigotis quinteril amb llavis de putón mola lo seu

Johnny Patateta Williams ha dit...

Super-amic Goliat, m'has emocionat tiu sin palabras com els xistes de Peñaroya

Toni Xiulet ha dit...

Ja tenim tres tirades de birra llauna per veure el partidutxo, que vull dir una cosa molt bombina: si el barça cau d'europa està cantat que per un dia els colxoneros i el artitrutxo treballen a les ordres de qui paga que és el perfid zambombaire Florentino

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

He aconseguit fuel gràcies a uns escoltes de Torroella de Montgrí.

Faig un suggeriment als alts comandaments del bogadisme:

Podeu omplir d'escoltes i boy scouts a la vostra lluita que és la meva també?

Crec que necesitem escoltes i boy scouts per tot arreu, carrers plens de boy scouts ben uniformats cridant fort GUERRA BOGARDIANA

Molts, milers de Boy Scouts i escoltes, i daines, minyons i minyones, nens i nenes de gest altiu.

M'han ajudat molt bé i dono fè de que aquesta idea dels Boy Scouts i els escoltes pot anar molt bé, només és posar-se a retratar i a fer colla patxoca.

Us dono garanties i testimoni del ben fet de l'escoltisme i dels boy scouts.

Visca el Barça!
Visca la nostra lluita!

TATAXIN COM TATA ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ha dit...

♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥
♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥
♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥

♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥
♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥
♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥

♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥
♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥
♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥

♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥
♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥
♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥


HEM DE CANTAR BEN CLAR QUE TENIM UN NOM: BARÇA, BARÇA, BARÇA

marga bosch i el seu verb ha dit...

com baixa el nivell el blog des que queda clar que sou una gentussa de poble. Mataró mana i bogarde és nostre.

MADRIDISTA PRESENTA LA JAURÍA HAMBRIENTA ha dit...

BUENAS PERO QUE MUY BUENAS Y PESTILENTES TARDES TENGAN USTEDES.


ACABO DE CURSAR BRILLANTES INSTRUCCIONES A MIS AMIGOS DE LA SOCIEDAD LA JAURÍA HAMBRIENTA.

GUMO,

DANDY,

POLI MILI METE SACA,

NABUCO,

SANTIFAZ Y

GASEOSO ELMER.





SABEMOS LO DEL BAR Y CON ESTAS QUE MUY PRONTO VAIS A RECIBIR UNAS VISITAS DEBIDAMENTE ORGANIZADAS Y YO ME LAVO LAS MANOS.

POR SI LAS LOMBRICES OS MANDO UNOS CURRICULUMS QUE ASUSTAN MOGOLLÓN.

"GUMO" ES BAJO PER CON NARIZ DE PLOMO.

"DANDY" ES ÁRIDO Y FORTACHÓN CON LAS CADENAS.

"POLI MILI METE SACA" ES DE BADALONA Y YA SABE LO QUE ES UN PUÑAL.

"NABUCO" LAS GASTA TAL COMO LO APRENDIÓ EN CAN BRIANS

"SANTIFAZ" SOLO ESCUPE Y ES LETAL

"GASEOSO ELMER" FULMINA CON LOS CODOS DE ALABASTRO.


ASÍ QUE CUIDADÍN CON MIS AMIGUETES.
SE ACABÓ LA VÍA JUDICIAL, VAMOS A LIARLA POR TODO LO ALTO.

QUEDAREIS REDUCIDOS A BERRUGUITAS.


¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡BANZAI!!!!!!!!


marga bosch i el seu verb ha dit...



Ara segurament els de Premià estareu acollonidets amb aquest madridista i la seva colleta de matons, però a Mataró no ens escup ni en Rajoy.
Som de ciutat i ja sabem el que vol dir la galdoseria.

Estic orgullosa.

Joan Farregarde ha dit...

Seriosament: No penseu denunciar al madridista Banzai? O esborrar-lo de la xarxa? No penseu que és el millor que es pot fer?
Gràcies amics.

Goliat Valls Tarzán ha dit...

Jo pateixo per la colla de boy scouts i nens escoltes que el mariner ha reclamat. No sé si els menors poden conviure amb una avalanxa de males herbes i perillosos socials com els que ens acaba de presentar el terrible Bançai

marga bosch i el seu verb ha dit...

No teniu res que dir, valents de Premià bogardià? No penseu demanar ajut a la ciutat de Mataró?
Contesteu, va, contesteu.

penyabogarde ha dit...

Nosaltres estem molt contents de que el Bogardisme s'escampi per tot el món. Mataró és part del món. El que no acceptem de cap manera és que algú en nom de Mataró es vulgui apropiar d'una Penya que té seu a Premià de Mar i seguidors arreu del món. Entre els milers de seguidors de la nostra Penya també tenim molta gent mataronina, no només vostè senyora Marga. Ens consta el cas significatiu del prestigiós periodista mataroní Senyor Manel Cuyàs. Estem orgullosos de ser maresmencs, de compartir comarca amb la seva capital de sempre i amb ser un melic comarcal obert a tota la gent de l'univers.

BANZAI FINAL MADRIDISTA ha dit...

EL REAL MADRID SE PREPARA PARA ALZAR LA DÉCIMA COPA DE EUROPA, EL REAL MADRID FUÉ, ÉS Y SERÁ LA INSTITUCIÓN MÁS PLUSCUAMPERFECTA DE CUANTAS HAN EXISTIDO EN EL UNIVERSO.
EL MEJOR CLUB,
EL MEJOR ENTRENADOR,
EL MEJOR Y MÁS EDUCADO ENTRENADOR,
EL MEJOR PLANTEL,
EL MEJOR JUGADOR DEL MUNDO CR7

VOY A HABLAR CON EDUCACIÓN:

¿QUIEREN USTEDES HACER EL PUTO FAVOR DE SALUDAR AL CAMPEÓN?

O TAL VEZ, LES DIGO:

¿QUIEREN QUE MANDE A MIS AMIGOS A QUE HAGAN LA VISITA A SU POCILGA DE PREMIA DE MAR, PUEBLO QUE ODIO HASTA LA LARINGE?

VAMOS A VER:
GUMO,

DANDY,

POLI MILI METE SACA,

NABUCO,

SANTIFAZ Y

GASEOSO ELMER.


ACTUANDO Y SIN PIEDAD.

(((((((( YO , EL MADRIDISTA )))))))) ha dit...

OS RECUERDO LOS NOMBRES DE MIS VALIENTES AMIGOS QUE ACABARÁN CON VUESTRA PATRAÑA CON UN SOLO PERIQUETE EN FORMA DE VISITA FUGAZ Y DESCOJONANTEMENTE SOCOCADORA DE PEDORRERAS CULERAS DE LA ZOZOBRA CHUSEPEANTE:

GUMO,

DANDY,

POLI MILI METE SACA,

NABUCO,

SANTIFAZ Y

GASEOSO ELMER.

(((((((( YO , EL MADRIDISTA )))))))) ha dit...

¿TOMAIS NOTA DE LOS NOMBRES DE QUIENES OS LAMINARÁN EL CUERPO UNO POR UNO?

GUMO,

DANDY,

POLI MILI METE SACA,

NABUCO,

SANTIFAZ Y

GASEOSO ELMER.

MADRIDISTA ha dit...



¿NO QUEREIS RESPONDER?
PUÉS MIS HOMBRES HABLARÁN A VIVA VOZ CON TODAS LAS LETRAS DEL TESORO PULMONAR.

GUMO,

DANDY,

POLI MILI METE SACA,

NABUCO,

SANTIFAZ Y

GASEOSO ELMER.

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Menyscoscefa per aquesta mala gent
per aquesta gent negativa (-) madridista

Artur Begal ha dit...

i no oblidis amic Canaló la Resclosa que aturarà aquesta gent perillosa i cruel pagada per Florentinote

Johnny Patateta Williams ha dit...

el Robi flipa rajoles de veure el blog, ho va dir a un col·lega que m'ho ha dit després

marga bosch i el seu verb ha dit...

Mataró mana i Mataró planta el rostre davant del madridista en vistes a que Premià s'ha espantat

Sinforosa Tataxin ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ha dit...

tinc ganes de coneixer els gamberros que ens ha dit el madridista

els cantaré una corranda
♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥♫♪♥ ♫♪♥ ♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

Prenc nota exacta dels noms dels matons del madridista i encarrego als meus boy scouts que els mosseguin

diu Banzai que es diuen així:

GUMO,DANDY,POLI MILI METE SACA,
NABUCO,SANTIFAZ Y GASEOSO ELMER.

Fan patxoca. Ones de la costa els ofeguin!

Artur Begal ha dit...

Jo per si un cas adobo la resclosa i els aturo al delta