PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


dimecres, 9 d’abril del 2014

CAL TORNAR AL SEGLE XIX .................... LA BARBÀRIE DE FLORENTÓNGUEZ I LA TOTAL IMPUNITAT DEL MOSTRE. CANVIS IMPORTANTS A CAN BARÇA. SORTEIG DE LA COSTELLADA EUROPEA + NOVES FORMES BOGARDIANES + ATLÉTICO DE MADRID 1, WEST HAM UNITED 0




JA N'HI HA PROU!

La Ratapinyada, versió nostrada de l'Au Fènix, ens durà pel bon camí!!!


Aquest escut ho diu tot: Football, segle XIX, un rat penat vigilant la corona, llaurers Fred Perry...el Barça necessita una càtarsi i un bon bany de fang. Premsa, tribuneros i sobrevinguts han imposat una agonia que només la pot aturar la Penya Bogarde. El Tata s'ha empassat l'obligació de jugar d'una manera que en el seu temps va ser excel·lent i que ara és senzillament impossible. Els voltors han fet la seva. L'estiu és decisiu. Si tot va bé, el Gamper anunciarà el nou cicle virtuós. El bogardisme té la darrera paraula...
Mireu el blog i deixeu la vostra bonaventura ben escrita.


***************************************************

La barbàrie de Florentónguez campa amb total impunitat. Ni un pam de net. El monstre del caler és insaciable. L'amo de l'univers ens presenta la seva odissea espacial. Repugnant!



PI DE LA SERRA 
HO CANTA AMB CONTUNDÈNCIA 



LA MILLOR AFICIÓ DEL MÓN
 ÉS LA DEL POBLE BOGARDER

Tenim les imatges que verifiquen allò de que el bogardisme és una manera especial d'entendre la vida. El nostre Marina Golden Corner és un niu de companyonia i benestar. Fantasia culé. Extraordinària prestació musical, esportiva i espiritual.


Ambient bavarenc amenitzat per la doble acordionada catalana Belda/Martinis. Tot és un clam i escalfem motors per recolzar l'aposta catalano-bavaresa del Barçern Münchelona.


El trio masnoví celebra la festa blaugrana dels juvenils i esten el bogardisme per les viles del baix Maresme. Patateta, Farregarde i Tarzán en plena acció.


L'agent March-Smart ha descobert el sopar Klopp/Esclop Romesco. L'entrenador del Borussia s'aproxima a Can Barça de la mà del soci Esclop. Un "Top Secret" vulnerat per la nostra secció més intel·ligent. La Zepo ha supervisat l'acció.

L'historic soci Joan Estruch celebra la festa blaugrana dels juvenils al bellmig del Golden Corner.


Nico Nubiola arriba a Premià de Mar, anima els juvenils amb nocturnitat i triomfa. Art, art i més art. Visca el jovent culé!

L'eufòria espiritual del Pare Ladislau! Recolzant els nostres juvenils.

LA DARRERA HORA SONORA I ESPIRITUAL


Entra en acció el Pare Ladislau. Una gentilesa d'en Carles Belda i del cançoner infinit del Modernisme Aborígen. Necessitem intensitat i mentalització. Pilota, barraca i exit. Heus aquí el Pare Ladislau, en el seu dia va ser cantat per Núria Feliu i Jordi Teijon. Gaudiu-los! Cliqueu damunt del text...

Pare Ladislau - Cançons Espirituals Del Pare Ladislau D ...




Tenim la solució. El nou projecte barcelonista comença les seves primeres passes. Nova equipació, nou estil i energies renovades. Primeres fotografies del Barça 2014-2015. Granada marca el canvi! Som únics!


Consumat el tongo, Florentónguez compra el Barça de Tata i esborra l'estil. Aquest home no té limits. Granada marca l'abans i el després.
Però el bogardisme ja té els seus plans i comencem per la nova equipació...Observeu diverses imatges de la pedrera, del planter, de les seccions i de l'entorn del club:



El Mestre Conrad Canaló es presenta al Golden Corner amb la nova equipació i és aclamat per tot el bogardisme present a la sala, cal fer esment també de la presència per sorpresa dels nostres amics graciencs del Trio Bombí...

















Perspectiva Champions. 
Creix el münchelonisme a la Penya Bogarde:

El soci Jordi Rovelló serà president de la Penya Bogarde amb caràcter interí i en període Champions. Ja llueix equipació münchelonista.


Tots els bogardistes s'encomanen al Barçern Münchelona.Tenim les imatges de Farregarde, Cuyàs, Patateta i Esclop Romesco ...tots vestits del Barçern Münchelona.Tots!




Despedim el cap de setmana amb una imatge exclusiva de la concentració a Calaf protagonitzada per tot el planter del FC Barcelona.


**********************
Darrera hora:
 VIDEOS AMISTOSOS


La costellada de pilotes europees 
(la molt decadent Xampinyons 2014) 
ja té semifinals, sorteig i bombo:

a)El Barçern de Münchelona 
s'enfrontarà al fraudulent i innombrable club
de Florentónguez
Graellada de salsitxes i cervesa 
contra un pot de xurros caducats!



b) El Xelssi de Mourinho  
jugarà a daus contra
el Atlético de Raul Barea

Ja ens reunirem al Golden Corner 
per presenciar aquestes costellades intrascendents. 
Fins aviat!

************************************

El bogardisme es creix davant de les adversitats.
Tot i esperant els canvis necessaris en el FC Barcelona, aportem algunes novetats dermoestètiques a petició dels interessats (Goliat "Tarzán" Valls i Nico Nubiola). 
Presentem el nou arsenal escoltista al servei del bogardisme naval. L'Esperit d'Esnaola segueix reclutant escoltes i boy scouts per enfortir la causa del poble bogarder.




Foto Gomelski / Arxiu AEKK: Goliat Valls, el Tarzan del Masnou, incorpora els llavis de la mona Xita gràcies a la feina pacient del tandem cirurgic William Sbobet/Mentxu Alpari



Foto Gomelski / Arxiu AEKK: Nico Nubiola assoleix la combinació bigotis-boca de la mà del tandem Sbobet/Alpari amb la col·laboració del barber-perruquer Josep Pons. Bogardisme dermoestètic, barberia culé. Tot suma. Tot ajuda. Art vol art. No es pot riure...



Oferim foto del retratista Gomelski (AEKK) amb panoràmica del primer contingent escolta del bogardisme naval. El video ens mostra la solidaritat dels Boy Scouts dels EE.UU.

 :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

XAMPINYONS 2014.
EL PARTIT MÉS BONIC.

Un bon partit de l'Atlético de Madrid davant d'un West Ham United bastant conformista. El gol matalasser deixa el porter Adrián amb un pam de nassos i els nanos de Simeone administren el resultat fins al final. Destacarem el cop de cap del davanter centre dels hammers, Andy Carroll, a pocs centímetres del pal. Poca cosa més. Felicitats de tota l'afició hammer al gran bogarder atlétic Raul Barea. Una nit interessant. 1-0.

212 comentaris:

1 – 200 de 212   Més nou›   El més recent»
Joan Artiach "de La Llagosta" ha dit...

ara si que m'heu deixar desorientat, sou molt grans

HENRY TO SEA ha dit...

Hammers forever !!!

Joan Estruch ha dit...

pistonut que l'amor entre aficions sigui com es veu a la foto, una nit maca.

Esclop Romesco ha dit...

Costa pillar la ironia però el bogardisme apunta maneres

penyabogarde ha dit...

Una nit de germanor, amor i calor.

Conrad Canaló Stewart ha dit...

si sumem (+) el que veiem (*)
restem (-) el que no veiem (*)

si multipliquem (x) el que sentim (=)
dividim (:) el que no sentim (=)

Pensem-ho

Nico Nubiola ha dit...

art és art i vol art però que us pensaveu si el futbol no té res d'art ja podeu anar fent que acabareu rient i us ho he dit mil vegades: Riure és d'imbècils

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

no sé per on encarar aquesta fotografia però puc assegura que tinc un ancora que encararà tota la gabarra damunt de la Meda Gran.

Necessito escoltes i Boy Scouts!

marga bosch i el seu verb ha dit...

Gracietes de poble? Això és el que aporta Premià de Mar al deport? Això és le que voleu que sigui el bogardisme? Escolteu la veu de la ciutat cap i casal del Maresme: Mataró és qui pot portar el bogardianisme al cim més alt. Vosaltres sou en Joan Petit com Balla i Mataró és en Massagran. Tenim en Manel Cuyàs.

Johnny Patateta Williams ha dit...

per un moment he aixecat el ganivet i m'he volgut arrencar els llavis d'una estrabada, collons! Només salvo a un home del partit d'avui: l'entrenador argentí honest Martino, un home enganyat per jugadors bords, periodistes acapullats i segments de mala gaita com l'infecte Alves. Ja n'estic fins als pebrots del senyoret Alves i dels seus videos i gorretes de fira. Ja n'hi ja prou: Visca l'entrenador, fora els jugadors i a fer muscul de cara el xumet de nadó.

Toni Xiulet (Tradicionarius) ha dit...

SMS SMS SMS No s'enten ni mu del que surt en aquesta crònica però segur que teniu un as amagat sota de la mànega...

marga bosch i el seu verb ha dit...

Cuyàs! Treu el sant cristo gros i acaba amb aquest desgavell pueblerino, a Mataró en sabem més i punt pilota.

Goliat Valls TARZÁN ha dit...

I ara toca la copa del rei en plena setmana santa com qui puja al Calvari i ens espera la mort amb la guadanya vestida de Florentino Pérez i passant sobres per sota mà com el Bárcenas, ja crido amb les mans fent cova i aviso la Chita

Espronceda Climàtica Bous i Esquelles ha dit...

SMS rebut Xiulet, miro això i em perdo com un cranc dins d'un garatge a Paris

Fernando Atienza ha dit...

Buenas noches tengan ustedes,
¿és de recibo esto? Reconozcan la derrota, hagan humor con soltura, aprendan a escribir y luego hablen.
Pero esto de hoy es la senectud del bogarderismo de las narices, sinceramente pena, penita, pena o si ustedes quieren: peña, peñita y peña.
Viva el forofismo.

De veras, Hala Madrid y a por la décima.

marga bosch i el seu verb ha dit...

Si fosiu forts plantarieu cara als que us insulten, però no en sabeu. La penya no pot estar en mans de pueblerinos.
Mataró mana i respon: madridistes fariseus.

Joan "El Buzo" ha dit...

a mi m'ha fotut molt veure que Alves juga encara amb el FC Barcelona

VAMPIRIA BAYO FAKIR PRADOS †๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A† ha dit...

faltava soltura i això és mé simportant que la famosa intensitat que ara està de moda
۩۞۩๑†A†۩۞۩๑†A†
el Atlético no ha fet un bon partit per que el seu estil no és perfecte sense sang
۩۞۩๑†A†۩۞۩๑†A†
soltura, doncs.

VAMPIRIA BAYO FAKIR PRADOS †๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A† ha dit...

Fernanto, tomo prestado de tu amable inteligencia el concepto de soltura, me ha llegado al corazón y la sangre bombea mejor.
۩۞۩๑†A†۩۞۩๑†A†۩۞۩๑†A†

marga bosch i el seu verb ha dit...

Soltura? Va Fernandote, la soltura és el que t'empassaras si poses el peu a Mataró.

Bogardes pueblerinos: ja veieu com jo que soc de ciutat no m'arronso davant del Fernando. Apreneu-ne.

XIMO CONCA, Benicarló - lo pelat de les llimones ha dit...

Mira que m'ho deia la dona, no mires el partit, no mires el partit...l'he vist i em cago en tot el lleu.

N.N. no Nicossia, sinó Nico Nubiola ha dit...

art vol art quan em llevo i quan vaig a dormir, el riure ja no és operatiu, com un caixer que no dóna pempins.

Ariato ha dit...

els GERMANS QUINTERO hem acordat de bona fe que cal fotre fora Alves i que el Tata s'ha de marxar amb elegàcia, bon home però massa bon home.

expresident de la penya ha dit...

Ara seriosament: jo no vull salvar al Tata, encara que reconec que li han carregat un marró considerable, però no pot ser l'entrenador del Barça. Els jugadors necessiten un Simeó català i cal expulsar Alves del club ara mateix. Prou xorrades infantils amb el mòbil. I una de clàssica: els equips es construeixen des de la porteria i la defensa amb pedra picada i el pastís el posa una davantera ben connectada amb un mig camp, no cal ser expert. Cal també sumar-li una certa convicció i, a més, per la part que ens toca s'ha de prendre nota del que és una grada com la d'ahir. En quan al passat gloriós, penso que aquest equip actualment no el podria portar bé ni en mateix Guardiola...uns han envellit, altres comencen i la vida continúa. Foc nou (i com es diu per aquí, visca el Barça sempre!).

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

us trobo derrotats però jo amb una colla d'escoltes mariners i em planto davant de la porteria i ho arreglo tot amb el cant dels ocells marins, collons!

Raúl 3:16 ha dit...

Se agradece la deportividad y la felicitación, señor soulbizarre, pero lamento decirle que el equipo al que ayer mi heroico CLUB ATLÉTICO DE MADRID S.A.D. eliminó se parecía más al Stoke que al West Ham, sin acritud se lo digo.

De todos modos, y ya con la reedición del doblete del 96 siendo una realidad palpable e irrefutable, valgan éstas líneas para desearles buena suerte en la copa del elefante de dentro de 7 días.

PD: Es divertido ver a los madridistas en cautiverio de éste blog, todavía creen que harán algo éste año, lo suyo sí que es fe y no lo del ministro macareno de Interior, jojojo.

la Junta a RAUL BAREA bogarder matalasser ha dit...

Bonica i noble carta del soci Raul Barea, el bogadista matalasser.
Només matissarem que el BARÇA no va semblar el proletari i lluitador Stoke City. Ahir el Barça va ser un vulgar Millwall. Cosa a considerar. Ara fem les paus: Matalassers i culers, bogardians tots, fotem l'estocada a Florentónguez.

Aportem una reflexió de setmana santa:


EPÍSTOLA DE LA MORT I LA RESURRECCIÓ
Setmana Santa 2014


El Tata és un bon home. Però no n'hi ha prou. Ens agrada en xurrasco. No volem carismes mediàtics. No ens cal remenar la brossa que vol la premsa i l'enemic "real". Ens esperen uns dies de sang i fetge. Mantinguem la calma. Serenor i relativització. Setmana Santa (ja sabeu...via crucis, sant sopar, calvari, "levántate y anda", resurrecció i mona pasqual.

La travessa del desert, doncs, amb dignitat = grada cridanera, premsa callada, entrenador motivador, jugadors amb sang, canvi de junta, estadi petit, futbol antic, tots de gorra i amb la gorra al cap.

Uns consells: no siguem melancòlics, Guardiola queda lluny i serà insuperable. Mirem endavant amb unes solucions a mig termini (grada cridanera -bis-, premsa mutis, clonació de puyols i victor valdessos. Messi enxufat. Neymar musculat, Iniesta capità. Guardiola president, Xavi entrenador, socis al poder, bogardisme).

http://penyabogarde.blogspot.com

Posdata:

Veure la Champions des del sofà de casa serà un plaer. Preparem-nos a presenciar el sacrifici real. Florentino fumejant damunt la graella. Simeome, Mourinho i Guardiola activaran la graella a foc lent.

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

navegarem amb escoltes i boy scouts cap a les Itaques

Eduard ha dit...

La bona notícia és que el Barça, sense comparèixer al camp, només va perdre 1-0.
Cal fitxar el fuster del Calderón que va fer els pals d'aquestes porteries.
Cal llegir més, anar més al teatre i riure més encara -en contra del que diu algun comentari-.
Visca la terra lliure i el camp nou nou lliure de vampirs!
Ah, i ara a esperar el sorteig de demà per veure com les dues boles de Madrid surten les dues primeres altre cop...

MADRIDISTA JUDICIAL ha dit...

USTED EDUARDI-TO ACABA DE TRASPASAR LA RALLITA ROJA Y ENGROSARÁ EL CAUDAL DE BOGARDI-TOS QUE PASARÁN POR LA CIUDAD DE LA JUSTICIA.
¿VALE?

CALLANDO CALLANDO
CON EL MAZO DANDO

SALDANDO CUENTAS
ANTE TRIBUNALES
Y A CALLAR CALLAR


SALUDE AL CAMPEÓN
EDUARDI-TO

EDUARDI-TO

PITO PITO

COLORITO

el Perro Tobías Guau-Zai Banzai ha dit...

guau Eduardito guau

penyabogarde ha dit...

Comandant Esnaola , els escoltes ja estan concentrats i a punt per salpar sota les seves ordres en direcció a les Itaques , la foto oficial de l'esdeveniment a punt de publicar-se , segueixi atent al radar ...

marga bosch i el seu verb ha dit...

poc tremp des dels poblets, la ciutat orbital creix i es diu Mataró

MADRIDISTA ha dit...

DIAGNÓSTICO DE LA COPA DEL REY


EL REAL MADRID COSERÁ A GOLES AL BARCELONI-TA.

EL REAL MADRID SE ENTRENARÁ ANTE EL PELELE BARCELONI-TA PARA CAMPEAR EN LA CHAMPIONS.

UN RIVAL PERFECTO EN LA COPA, LA MUÑEQUITA BARCELONI-TA PERMITE DESENTUMECER LA MUSCULATURA PARA LEVANTAR LA DÉCIMA

GRACIAS BARCELONI-TA, OS GOLEAREMOS, LEVANTAREMOS LA COPA Y ESTAREMOS EN LA ANTESALA DE LA DÉCIMA.

SOY MÁS QUE FELIZ.
SOY LA FELICIDAD.

EL PERRO TOBÍAS ha dit...

guau eduard guau

Fray Berengario ha dit...

solo hemos perdido por 1-0 con el atlético, pero vamos a por la liga y la copa, pasaremos una rápida temporada 2014-2015 y la champions 2015 será culé. Aguantemos, más adelante ficharemos gente fuerte y Tata será el segondo de Klopp el del Borussia que será el nuevo mister.

Oremos y paciencia, majos.

penyabogarde ha dit...

Invitació oficial:

En ocasió del partit de copa dels elefants entre el Barça i Florentónguez, aquesta penya vol convidar expressament al soci matalasser Raúl Barea a compartir en el Golden Corner l'esmentat matx.
Serà el moment escollit per felicitar al nou aspirant a guanyar la Champions 2014.


Atentament,

LA JUNTA

NicO NuBiOla ha dit...

espero avessar-me a la nova embocadura, m'afrada que esmenteu la meva reflexió sobre els inconvenients de riure i de que l'art vol art.
Us dic seriosament que riure és d'imbècils, sobretot el fet de riure per riure. Les rialles són un moviment facial desvinculat de l'humor, gimnàstica facial.
L'art vol art és assimilable a la vida vol vida. Els artistes no viuen, artistitzen la vida.

Mercès.

Rosa Mary ha dit...

La liga es Blaugrana
La copa mataelefantes es Blaugrana
La champions es Guardiolana
La Ronalda rota Pichichi D10S

Visca el Barça !!

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

gràcies per la primera tramesa de llobatons, ara espero daines, bagheras, akelas, boy scouts i exploradors.

Penseu que el Real Madrid no perd el temps i Florentónguez ja està mobilitzant a la OJE (organización juvenil española) i a la Sección Femenina.

Alerta!

Goliat Valls Tarzán ha dit...

jo és que estic que no cago amb el bocot de la Xita callando

campions de lliga i de copón!

MADRIDISTA JUDICIAL ha dit...

ROSAMARITI-TA:

¿CÓMO ANDAS DE ALMAX?
¿CÓMO ANDAS DE VALIUMS?

¿SABES QUE TE ESPERA UNA CITACIÓN JUDICIAL?

¿SABES QUE MI ABOGADO ES UN LINCE?

¿SABES EN QUE CONSISTE UN ACTO PUNITIVO?

VAS A RECIBIR UN CORRECTIVO ECONÓMICO Y LO SABES, LO SABES MUY BIEN.

BANZAI

el Perro Tobías Guau-Zai Banzai ha dit...

guau Eduard guau

MADRIDISTA MADRE SELVA BANZAI ha dit...

ME VEO CAMPEÓN COMO NUNCA MACHACANDO AL MAMÓN DE GUARDIOLI-TA

PUNTO PELOTA

el Perro Tobías Guau-Zai Banzai ha dit...

guau Eduard guau

penyabogarde ha dit...

Nosaltres apostem per al Barçern Münchelona i veurem els partits al Golden.

Marta Coma ha dit...

Per molt que parlem de futbol només veure el senyor Nubiola amb bigotis de Freddy Mercuri i llavis pintats d'un vermell perfecte, que puc dir?
No hi cosa més plaentera que besar boques pintades i que el besat i la besadora estiguin pintats de vermell i es puguin intercanviar els fluxos de Bourgois Rouge d'Amour del calibre 44, suau, pastós, molt repassat, sobresortit i a prova de bigotis i panses bucals. Ens ho passarem d'allò més Nico Nubbiola, com un tren!

Apolo aquella nit ha dit...

Grans sou grans, costellada de la bona, he reblat el clau com sempre, els millors, els millors, bogarde sempre, els millors, grans i més grans, sempre clavant la notícia, grans i molt grans, us he vist al facebook i ja estic aquí esmaperdut, collonudament content, sou grans, molt grans, grans i grans.

Laura Llompart (Bunyola sempre) ha dit...

Setmana Santa amb derrota blanca a la copeta, i després enterrament blanc amb el Pep Herr Guardiolen.

Pastis de poma per tothom!
Sa serena no caurà menuda!
La nit mos diu Adiós!

Nico Nubiola ha dit...

em miro i em remiro i la meva cara em fa pena que és tot el contrari de riure, si riure és d'imbécils, la pena és de savis i l'art és saviesa, la saviesa vol art i l'art definitivament vol art.

marga bosch i el seu verb ha dit...

He vist el video de l'inspector de daus amb molta precisió i he pescat una idea que és que el pueblerino mariner que té mil boy scouts amb dos daus cadacú pot tenir dos mil daus en mans de mil daus. La sort està en la caiguda del dau. Els daus expliquen les coses que el bogardisme de poble ens amaga i ens pren de la ciutat. Els daus de poble són com la puritana candalera de barri vell. Nosaltres solquem la Via Europa, sacrifiquem una part de Mataró per tenir un hospital que xucla molta gnet que no és de Mataró, quan angú de poble vol anar a Mataró té les portes obertes al nostre comerç, tenim una billetera prou calenta i som de ciutat.
El defecte que tenen els pobles és l'endarreriment respecte la ciutat. En el cas bogardià em consta que teniu un complex d'inferioritat molt acusat de la banda de prensar que podeu fer la penya si vosaltres sou de poble i no és possible, ara des que manem tot el que passa des de Mataró ja veiem que Premià és com un microbi. Nosaltres tenim Manel Cuyàs. Fa temps que estava enfadada, amors falsos, em plantón que en vareu donar al Blinco amb la ilusió que em feia i jo tota galdosa esperant com una estaca i les dues vegades que vaix venir a Premià un dia desapercebuda i l'altre que us vau acostar per dir-me si jo era qui soc, Em va sentar tant malament allò. He seguit amb convidades i res de res. Ara tot canvia per que tinc el suport de Manel Cuyàs que ja escrivia a El punt i a l'Avui i ara surt per la TV3 de la tarda. Ara em sento més forta.

Em vau fer mal amb la brometa quan vag venir a premià, jo vaig mostrarme reconciliadora i vaig preparar la trobada aL REestaurant El Blinco, us vaig dir hora, lloc, dia, preu, vam fer l'escrit i jo vaig estar a l'hora aquella a la porta del Blinco, res, plantón i ni perdó ni disculpes. Seguia i seguia, fent brometes d'amor per Josep, per l'altra, per Canaló, però en broma, ara callo ara crido, i què?

Doncs que ja no em sento sola, que veig que puc dir que Mataró és el feudo del Bogardisme. Que sou pueblerinos i que mai podreu ser capital.

I amb això que ja he dit i fert el que pensava. Ara tenim la penya bogarde on ha d'estar i és a Mataró els poblots foten fastic.

Bogarde nostre, Mataró amunt.

marga bosch i el seu verb ha dit...

Em llevo i miro el blog i segueixo sense veure cap foto de Mataró. Vull aprendre a fer blocs per que en farem un ben fet des la nova línia que estic establint a Mataró. La penya no pot estar en mans de pueblerinos.

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

Jo vaig neixer en una cliniqueta de Mataró i al cap d'unes hores ja estava empadronat a Premià de Mar. Si vols et porto la partida de naixement, Marga!

I ara us deixo una opinió esportiva:
Catalunya és Baviera, el Bayern és un club català i el POUM és el partit de la classe obrera mundial.

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Trigonometria bogardiana
Teoria Canaló de les semi(1/2)finals.

Semifinals=1/2 finals
1 semifinal= 2 partits
2 partis de semi(1/2)finals= 2 finalistes.
Els dos(2)finalistes, finalitzen el partit i en queda un (1).
El que queda suma(+) trofeu.
Un (1) trofeu és una doble(2) mesura combinatòria geofísica.

Per què és geofísic un(1) trofeu?
Heus aquí la geofísica del trofeu o d'un(1) trofeu:

Trofeu=
Tro (fenomen acustic que acompanya tempestes)
Feu (foc en francès)

Conclusió=
un (1) equip económicament corromput i fora(-) de la llei no pot participar d'un procediment geofísic natural en la mesura que el cas Real Madrid implicaria l'alteració de les formes naturals de la física i de la geologia que serien substituides per coordenades parametrals de signe il·legal i de comptabilitat incerta.

La comptabilitat incerta no pot ser tractada en termes científics per que l'incertesa ocupa el camp de la metafísica i de l'ocultisme paranormal.

Existeix una versió corrupta de TROFEU.
TEORIA CANALÓ SOBRE EL TROFEU EN VERSIÓ CORRUPTA.

Abans hem analitzat TRO+FEU.
adoneu vos de la mateixa paraula si la passem del català i del francès al castellà:

TRO/TRUENO
FEU/FUEGO

o sigui:
TRUENOFUEGO

Abreujar i contraccionat pot ser_
TRUEGO.

No obstant TRUEGO pot ser el destí del Madrid en cas que els auguris d'una corrupció matemàtica de caixes incertes faci forat.

Només hi ha quatre(4) variables de possibilitat.

TROFEU(o Trofoc) per Atlético, Chelsea o Bayern.

i/o

TRUEGO per Real Madrid.

Aclarits cientítificament aquests dubtes, Conrad Canaló en qualitat de doctor en Transmatemàtica Gramatical i Gramaciència Matematical, concloc:

No hi ha semifinals.
Serà un triangular.
El triangle té tres(3) angles i costats lineals.
El triangle(3) pot tenir caractarístiques equilateres (tots els participants sóin iguals), però en aquest cas veig un parell de probalitats vectorials: un(1) triangle isòscel·les o un(1) de caire escalè.

En els dos(2) casos predomina el logaritme muniquès que és també barceloní.

Nota geogràfica:

El triangle geogràfic de base geofísica que envolta Montserrat està format per:
Barcelona-Munic-Santpedor.

Ja sabeu el resultat.

Joan Farregarde ha dit...



He quedat de pedra, senyor Canaló.
Això hauria de sortir a tota la premsa.
Com diuen els genis de la ciència:
Eureka!

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

Senyor Conrad: M'he quedat sense paraules.

marga bosch i el seu verb ha dit...

Segur que Conrat Canalo és un home que ha visitat món i moltes ciutats, la gent pueblerina o que no surt del pueblu mai podrà escriure tant bé. Per mi vostè és un mataroní més i el felicito. I els pueblerinos que s'espavilin. També vull respondre al talòs Angel Solbizare de que si va neixer a Mataró la va cagar ben aviar apuntant-se a ser de pueblu, un exemple més de per que el Maresme necessita capital. Ja quadra la bitlla!

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

Senyora Bosch, jo no polemitzo per temes com els que vostè planteja. Punt.

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Telegrama Canaló:
Jo només reconec una(1) Penya Bogarde.
És la penya que m'acull i em felicita.
És la penya que veig en aquest bloc.
Si és de Premià de Mar, bon senyal:
Premià (premi) de Mar.
El premi del Mar.
Mataró m'agrada però la paraula "mata" em provoca ansietat intel·lectual i prefereixo que no hi hagin víctimes en el Maresme.
Maresme=Mar+esme
Premià és de Mar com Maresme. Mataró és del Maresme però el verb matar no ens convé.

Joan Farregarde ha dit...

Esteu animats mainada!
visca el premi del mar premià de mar
visca el més del nou que és el Masnou
i peffffffffff a Mataró que mata i fa por!

Margatiteta mataroniteta: Opera't i seras com jo, un esser feliç de tenir la cara que té.

pefffffffffffffMataró vade retro satanas! mataró fa pudor

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Marga, restes(-).

Conrad Canaló Stewart ha dit...

fa sol, estic sol, em poso les ulleres de sol que em vareu regalar. sol vol dir unívoc. únic. un. 1. ú.

Marta Coma ha dit...

Em vull casar amb aquest crack del Canaló!
Quin luxe! Petons amb marca per tú, mestre!

Salva Caballero ha dit...

Repassant lletra per lletra la lliço del Senyor Doctor Conrad Canaló, només dir que això confirma que ser bogardista és una bona manera d'estar tocat per l'inspiració divina i virtuosa.

Joan "El Buzo" ha dit...

Jolines manoi, això va com una bala
Bayern Barça, el catedratic, l'escultor, el tarzan amb boca de mona, el madridista fotent la xapa, una dona xulesca que mira la gent de poble amb despreci, bogardisme total. N'hi ha per dir: Estem dalt de la cresta del galldindi fundador del món.
Visca el Barça i visca Catalunya bavaresa!

Carme Santacreu (Granollers) ha dit...

canta l'alosa
enmig de la mimosa

Ariato ha dit...

Avui la Cerdanya es desperta vestida de bavaresa i beurem a galet les birres que ens servirà l'Albert, cambrer del Central.
Ja estem disposats a pintar-nos els llavis, els bigotis ja els temim prou bé.
Visca La Tour de Carol de la Selva Negra i visca Puigcerdà bogardenc!

Conrad Canaló Stewart ha dit...

M'esteu fent que em posi vermell.
Gràcies per les consideracions.
"Con"-si-de-ra-cions
(Amb-si-de-ra-cions)

Prometo donar-me a coneixer en persona i sense el perrucam del gran Amadeus.

Serà aviat, quan el gall canti sis (6) vegades.

Conrad Canaló Stewart ha dit...

serà així:

ki-ki-ri-kí (6)=

ki-ki-ri-kí
ki-ki-ri-kí
ki-ki-ri-kí
ki-ki-ri-kí
ki-ki-ri-kí
ki-ki-ri-kí
___________


ki-ki-ri-kí (6)

(el gall cantarà sis-6 vegades i en Conrad vindrà al lloc on resideix el bogardisme, però primer-1 cal posar l'orella i sentir-ho així:

ki-ki-ri-kí
ki-ki-ri-kí
ki-ki-ri-kí
ki-ki-ri-kí
ki-ki-ri-kí
ki-ki-ri-kí

6(sis) vegades

vampiria SANG fakiria †๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A† ha dit...

Ara ja ha quedat clar que Conrad Canaló és més que una persona, és Déu.
๑۩۞۩๑†A†๑۩۞۩๑†A†
Déu va sobrat de sang
๑۩۞۩๑†A†๑۩۞۩๑†A†

Salva Caballero ha dit...

Si que es fa pregar senyor Conrad, pensava que el gall cantava tres cops, en temps de setmana santa és així. Sis vegades pot ser una eternitat i caldrà molta paciència.

penyabogarde ha dit...

alosa i mimosa, que bonic i que primaveral, gràcies Carme...i del Conrad només dir que això és massa.

Toni Xiulet ha dit...



Pronunciar la paraula Bogarde és sinomim de distinció, almenys a certs ambients de Gràcia. Per exemple ahir la Laurejada Merçona arriba a la taula del bareto, plaça del Sol i "hola bogardes" i contesta el Pau "firmes". La conversa va i segueix i el mateix Pau i la Sara apunten l'adreça del blog i a la nit estem a Plaça Reial mamant uns tancs de birra i alcem els tancs dient Bogarde! Ho enteneu?

penyabogarde ha dit...

caram si ho entenem, un orgull en tota regla, amics.

Nico Nubiola ha dit...

l'art cada vegada vol més art. m'acabo de despertar de la becaina i primer miro l'ordinador us saludo seriosament i m'encaro al granit fins que em surti un blau a la pell i s'em marqui el muscul més recondit del meu cos. M'entrego copulativament al granit fins extreure un bossí del nervi que porto dins de la meva ment. No puc riure, el cos ho voldria, però la ment em marca les busques del meu rellotge vital i la suor em regalima a cada cop de martell, a cada gambada de les meves mans damunt del granit. Per mi ja podeu veure futbol, a mi em resulta avorrit per que conté un error d'orígen basat en la seva absurda escomeda mancada de sentit. Però l'amistat em plau i per això si cal em trasmuto en esser socialble i m'atanso a la pantalla un instant per veure que escriu la Penya d'en Bogarde. Un altre dia tindreu recompensa i tal vegada us faci lliurament d'una escultura petita però reeixida. Bona tarda tingueu.

MADRIDISTA TREMENDO ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
MADRIDISTA ha dit...

JUAS JUAS JUAS JUAS JUAS JUAS
JUAS JUAS JUAS JUAS
JUAS JUAS JUAS
JUAS JUAS
JUAS
JUAS JUAS JUAS JUAS JUAS JUAS
JUAS JUAS JUAS JUAS
JUAS JUAS JUAS
JUAS JUAS
JUAS
JUAS JUAS JUAS JUAS JUAS JUAS
JUAS JUAS JUAS JUAS
JUAS JUAS JUAS
JUAS JUAS
JUAS
JUAS JUAS JUAS JUAS JUAS JUAS
JUAS JUAS JUAS JUAS
JUAS JUAS JUAS
JUAS JUAS
JUAS
JUAS JUAS JUAS JUAS JUAS JUAS
JUAS JUAS JUAS JUAS
JUAS JUAS JUAS
JUAS JUAS
JUAS
JUAS JUAS JUAS JUAS JUAS JUAS
JUAS JUAS JUAS JUAS
JUAS JUAS JUAS
JUAS JUAS
JUAS
JUAS JUAS JUAS JUAS JUAS JUAS
JUAS JUAS JUAS JUAS
JUAS JUAS JUAS
JUAS JUAS
JUAS
JUAS JUAS JUAS JUAS JUAS JUAS
JUAS JUAS JUAS JUAS
JUAS JUAS JUAS
JUAS JUAS
JUAS
JUAS JUAS JUAS JUAS JUAS JUAS
JUAS JUAS JUAS JUAS
JUAS JUAS JUAS
JUAS JUAS
JUASJUAS JUAS JUAS JUAS JUAS JUAS
JUAS JUAS JUAS JUAS
JUAS JUAS JUAS
JUAS JUAS
JUAS
JUAS JUAS JUAS JUAS JUAS JUAS
JUAS JUAS JUAS JUAS
JUAS JUAS JUAS
JUAS JUAS
JUAS
JUAS JUAS JUAS JUAS JUAS JUAS
JUAS JUAS JUAS JUAS
JUAS JUAS JUAS
JUAS JUAS
JUAS
JUAS JUAS JUAS JUAS JUAS JUAS
JUAS JUAS JUAS JUAS
JUAS JUAS JUAS
JUAS JUAS
JUAS
JUAS JUAS JUAS JUAS JUAS JUAS
JUAS JUAS JUAS JUAS
JUAS JUAS JUAS
JUAS JUAS
JUAS
JUAS JUAS JUAS JUAS JUAS JUAS
JUAS JUAS JUAS JUAS
JUAS JUAS JUAS
JUAS JUAS
JUAS
JUAS JUAS JUAS JUAS JUAS JUAS
JUAS JUAS JUAS JUAS
JUAS JUAS JUAS
JUAS JUAS
JUAS
JUAS JUAS JUAS JUAS JUAS JUAS
JUAS JUAS JUAS JUAS
JUAS JUAS JUAS
JUAS JUAS
JUAS
JUAS JUAS JUAS JUAS JUAS JUAS
JUAS JUAS JUAS JUAS
JUAS JUAS JUAS
JUAS JUAS
JUASJUAS JUAS JUAS JUAS JUAS JUAS
JUAS JUAS JUAS JUAS
JUAS JUAS JUAS
JUAS JUAS
JUAS
JUAS JUAS JUAS JUAS JUAS JUAS
JUAS JUAS JUAS JUAS
JUAS JUAS JUAS
JUAS JUAS
JUAS
JUAS JUAS JUAS JUAS JUAS JUAS
JUAS JUAS JUAS JUAS
JUAS JUAS JUAS
JUAS JUAS
JUAS
JUAS JUAS JUAS JUAS JUAS JUAS
JUAS JUAS JUAS JUAS
JUAS JUAS JUAS
JUAS JUAS
JUAS
JUAS JUAS JUAS JUAS JUAS JUAS
JUAS JUAS JUAS JUAS
JUAS JUAS JUAS
JUAS JUAS
JUAS
JUAS JUAS JUAS JUAS JUAS JUAS
JUAS JUAS JUAS JUAS
JUAS JUAS JUAS
JUAS JUAS
JUAS
JUAS JUAS JUAS JUAS JUAS JUAS
JUAS JUAS JUAS JUAS
JUAS JUAS JUAS
JUAS JUAS
JUAS
JUAS JUAS JUAS JUAS JUAS JUAS
JUAS JUAS JUAS JUAS
JUAS JUAS JUAS
JUAS JUAS
JUAS
JUAS JUAS JUAS JUAS JUAS JUAS
JUAS JUAS JUAS JUAS
JUAS JUAS JUAS
JUAS JUAS
JUAS

Joan Estruch ha dit...

no sé si dir que ja no em val dir el que dic i dic que no dic res per dir que ja NO ÉS PISTONUT.

Joan "El Buzo" ha dit...

em costa entendre el que passa

Fernando Atienza ha dit...

el Real Madrid...
perdonen, primero buenas noches,
decía que el Real Madrid está que se sale y que ustedes hacen bien en dedicarse a la religión y a los hábitos.
El blog otrora grande, vuelve por sus fueros, me gusta mucho. Me encanta.
La décima está en el bolsillo, la liga casi casi y por supuesto la copa del Rey.
Pasen un feliz domingo y recuerden eso de que por la boca muere el pez, pués eso, a joderse y a penitenciarse un ratín. Se acabó.

Apolo aquell dia ha dit...

Positiva reacció bogardiana:
Abans que entri en crisi el Barça, arriba la penya i organitza les sotanes màgiques.
Tot està ben dit i ben previst.
Sou grans, molt grans, grans!

Xiulet ha dit...

sort de la nova imatge, no les tenia totes en entrar al blog però amb aquestes fotos veig que tenim una sortida segura del batxe de la setmana

Goliat Valls TARZÁN ha dit...

estimo més un barça vestit de frare que un madrid vestit de bunyol

Albert Sinderes ha dit...

aquesta vegada crec que la penya ha trobat la solució a tots els mals, m'agrada el nou equip i el pitet que porten sota la barbeta pot anar bé per quan cau la baba.

el barça juga prou bé

Fray Berengario ha dit...

¿Debo orar?
Veo que os habeis hecho de la competencia. Los franciscanos no nos llevamos muy bien con los de La Salle.
Pero creo en la resurrección de la carne y este Barça será grande tras el acto de la cruz del Calvario.

marga bosch i el seu verb ha dit...



Us esteu equivocant, a Mataró no hi ha escola de La Salle i en canvi tenim unes 'escoles pies' enormes i prestigioses. Visca els Salesians! Mataró sempre està per damunt de tot, ara ja queda clar, pueblerinos. No podreu fer mai el que es pot fer des de la ciutat.

Nico Nubiola ha dit...

Jo de petit anava a una escola dels Maristes, no faré bromes, si he arribat a ser el que soc és per l'inducció artística rebuda en el seu dia. Quelcom queda dins d'un mateix. Ara no us puc dir si els de La Salle poden ser formatius, de futbol no en parlo ja us he dit vàries vegades que aquest esport és una errada. Espero que creixeu espiritualment, tal vegada un regal tindreu aviat.

Joan Patateta ha dit...

L'any 2016 el Barça serà superior a tot el que hem vist en els temps de Samitier, de Kubala, de Cruyff jugador, de Cruyff entrenador, de Guardiola, de Tito, del Tata. Ja veureu bergants. Paciència i visca la nova equipació!

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

jo no penso veure la final de la copa dels elefants. Per Setmana Santa he de fer les meves lectures de salms i practicaré alguns rituals sacramentals.

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

Germans de La Salle per terra.
Escoltes per la mar.
Boy Scouts per l'aire.
No ens podem rendir.

penyabogarde ha dit...

De moment ja tenim la doble nova equipació. Per la Champions amb els colors del BARÇERN MÜNCHELONA i per la resta de l'any aquests sotanes aerodinàmiques de gore-tex amb pitet-babero incorporat.

Laurejada Merçona Llops ha dit...

visca La Salle Gràcia!

Esclop Romesco ha dit...

tancs de cervesa i visca el Münchelona! m'agrada que el meu ventre augmenti amb esperit de malda i civada fermentada alemanya. Soc l'home feliç i em vull comprar l'equipació capellanera del nou Barça

Conrad Canaló Stewart ha dit...

reconec un passat de formació religiosa, ara veig la foto i penso que igual era La Salle , estava dubtant entre Maristes, Salesians o els de Calasanz. He estudiat tant i amb tanta concentració que ara no recordo ni l'escola en que anava, jo entrava a classe i només estudiava, sortia de classe i seguia estudiant, vai estar sis anys sense dormir, només estudiava, quan vaig tenir el primer derrame d'esperma em pensava que era numèric, no vaig tenir cap novia, no en tinc cap encara, la meva vida és estudiar, estudiar, estudiar i sobretot ensenyar. Potser si que vai ser estudiant de La Salle i no recordo si de la Salle Bonanova o de La Salle de Gràcia o si senzillament em fèia gràcia el fet de ser estudiant. Mai mirava la cara dels mestres ni dels alumnes, jo processava tot el que hi havia i ho numerava, el problema és que pots perdre la noció del temps però realment estudiar m0ha fet gran i madur, no em demaneu cuinar, ni planxar, ni tocar senyores, jo només estudio i ensenyo. I estic enormement content de coneixer el Bogardisme que m'ha proporcionat nous aprenentatges i una gran finestra per ensenyar a tothom el que he après en aquesta vida.

Resum del que he escrit:

1+1 (aprendre i ensenyat) = 2

Toni Xiulet ha dit...

SMS SMS SMS SMS SMS

Ens han enregistrar els bogardos

SMS SMS SMS SMS SMS

Espronceda Climàtica Bous i Esquelles ha dit...

rebut SMS flipo mandonguilles La Salle Gràcia

Fred Aliaga ha dit...

adeu siau dani alves, vés a la merda i balla, totil més que totil

Manel Cuyàs ha dit...

Gràcies. Fomenteu el millor clima possible per quan arribi la consulta que ens farà un poble lliure Sí/Sí

Pol Escoda ha dit...

Fins ahir hi havia un rumor entre amics de penya bogharde per dir si era un grumoll o un alambic d'amistats però zas! ara acabo de descubrir la web, collonets sou uns fieres, Premià de Mar?
Jo d'Argentona, tant de gust i ens anirem veient.

Pol Escoda

Albert Sinderes ha dit...

Em pregunto si aquesta corrua de canvis arriba a temps per fer una bona prestació a la final de la Copa. Estic més pendent de la prestació de Márquez amb la seva moto campiona que no pas d'aquesta colla de babaus que ara necessiten encomanar-se al frare sant per poder ser uns homes enganxats a una pilota que perden cada dos per tres.

Apolo aquell dia ha dit...

que grans que sou, sou molt grans, grans i grans, em doneu tranquilitat i bons aliments grans, sou grans, els més grans

El Kloppista de Granollers ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Esclop Romesco ha dit...

Per al·lusions:
A mi ja em coneixeu soc L'Esclop Romesco, empordanenc, ben retratat i culé de socarrel que mai es rendeix.
He llegit lo del Klopp. Ja sabeu que jo soc ES-KLOPP ROMESCO?
Ja poden comptar amb el meu vist i plau.

Bon Klopp de falç!
Un Esklopp ben entaforat al peu és garantia de gol!

J. Artiach "de La Llagosta" ha dit...

Que fotin el que vulguin però si vé el Vias Boaas jo plego i em passo a la Martinenca. Ja he avisat.

penyabogarde ha dit...

Ens ha dit un ocellet que han vist al soci bogardià Esclop Romesco dinant amb l'entrenador del Borussia, el Klopp. Ja podem parlar del cas Klopp-Esclop...investigarem a fons.

penyabogarde ha dit...

Benvingut amic Pol Escoda , ja et pots considerar un bogardià més i a més a més maresmenc , Argentona, Premià de Mar, El Masnou som gent de fiar i de poble com cal, no com els capitalins de Mataró que capitanejats per una tal Marga Bosch volen però no poden ...

t'esperem al Golden Corner Marina de Premià ...

penyabogarde ha dit...

Estimat Manel Cuyàs tu si ets un bon mataroní maresmenc que saps apreciar les bones ones bogardianes , sí, sí i SI ...

t'esperem a tú també al Golden Corner Marina de Premià , seu del bogardisme universal ...

penyabogarde ha dit...

Benvingut amic "Apolo aquell dia" quins records més bons !!!

vina al Golden Corner Marina i la seguirem petant entre birres i bogarders !!!

penyabogarde ha dit...

amic Kloppista de Granollers , et saludem i, com pots veure, el nostre bogarder empordanenc Esclop (Es-Klopp)Romesco ja ha donat el vist-i-plau corresponent , vine a veure'ns al Golden Corner Marina de Premià i en parlem ...

salut i bon Klopp de falç !!!

penyabogarde ha dit...

Benvolgut Mestre Canaló tot un honor tenir un bogarder com vostè , del seu darrer escrit volem recollir aquest paràgraf "no em demaneu cuinar, ni planxar, ni tocar senyores, jo només estudio i ensenyo."

senzillament FANTÀSTIC !!!

no ens deixi mai !!!

penyabogarde ha dit...

i a tota la resta de bogarders que escriviu en aquest post i els anteriors , un plaer immens poder comptar amb tots vosaltres , les vostres aportacions fan que la gran família bogardiana creixi dia a dia...

anem forts, molt forts !!!

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Per al·lusions jo confirmo enessimament que ni planxo, ni cuino ni toco senyores, que aprenc, ensenyo i bogardejo.
M'estimeu i ho noto, això suma(+).
Infinites gràcies o sigui:
Infinitecimals interseccions convexes i còncaves a vosaltres.
Vigileu amb les corones d'espines que pot portar una copa del rei coronada en plena setmana santa.

1,2,3,4,5,6,7,8,9 i 10 gràcies

Conrad Canaló Stewart ha dit...



Klopp vol dir K-L-O-2/P

D'entrada m'agrada, suma més que TATA que vol dir TA(2)

i molt millor que Guardiola que vol dir que guarda la possibilitat de dir Hola sense "h" i resta (-)

Fred Aliaga ha dit...

Dami Alvés vés a Vandellós i pren-te un vermut nuclear fins que volis per l'estratosfera, fot el camp pocasolta ballarí de fira. Ah mansos, el rollo La Salle m'ha semblat molt encertat.

Esclop Romesco ha dit...


Visca el Klopp de Futbol Barcelona!

Esther Escrig / La Garriga ha dit...

Estem salvats: els nens guanyen la CHAMPIONS.

El Juvenil A del FC Barcelona acaba de hacer historia en Nyon. Los pupilos de Jordi Vinyals han derrotado a un grandísimo rival como el Benfica (3-0) y se han convertido en los campeones de la primera edición de la Youth League. La calidad y velocidad de Adama y Munir, dos canteranos que apuntan muy alto, han compensado la potencia de un conjunto lisboeta que había maravillado en las semifinales contra el Real Madrid.

El Benfica ha saltado al terreno de juego con la misma intensidad que le sirvió para liquidar el partido ante los blancos en los primeros quince minutos, pero a los ocho no ha sabido frenar una acción de Munir sobre la línea de fondo. El delantero ha superado a dos defensas y ha logrado chutar casi sin ángulo, Graça ha desviado el disparo y Rodrigo Tarín, muy atento, ha marcado a puerta vacía.

El Benfica ha seguido mandando en el juego y solo cinco minutos después Gonçalo Guedes le ha ganado la espalda a Godswill, que ha trabado al extremo lisboeta. Romario Baldé, máximo goleador de su equipo y baja en ‘semis’ porque fue expulsado en cuartos ante el Manchester City, ha estrellado el lanzamiento en el travesaño.

Rochinha, Gonçalo Guedes y Nuno Santos en dos ocasiones han vuelto a disparar contra Ondoa, pero el Barça, a la contra, ha sido mucho más efectivo. En el minuto 32, Adama se ha ido de su marcador, Rebocho, de Estrela y de Alex Alfaiate y de nuevo desde la línea de fondo, desde donde se hace daño, ha enviado el clásico pase de la muerte a Munir, que no ha perdonado y ha permitido al Barça, tras otra ocasión desaprovechada por Nuno Santos, llegar al descanso con una cómoda ventaja (2-0).

En la reanudación, se ha mantenido la misma tónica. Y en los minutos 6 y 7, dos centros envenenados de Nuno Santos han llevado el peligro a la portería de Ondoa: el primero no ha llegado a los pies de Alex Alfaiate y el segundo ha sido cabeceado fuera por muy poco por Estrela. También de cabeza, a la salida de un córner, ha estado a punto de marcar el capitán Joan Nunes, pero su remate se ha perdido por escasos centímetros. Adama y Munir, en los minutos 73 y 77, han estado a punto de sentenciar en un contragolpe, pero sus respectivos disparos, solos ante Graça, han sido rechazados con gran acierto por el meta portugués.

Pero tras otro cabezazo de Joao Nunes en un saque de banda desbaratado por Ondoa con una gran intervención, ha llegado la sentencia. Y a lo grande, con un gol de Munir desde su propio campo. Un zurdazo espectacular que ha sido la guinda a una gran final y a una gran Youth League del FC Barcelona. ¡Felicidades!

MADRIDISTA JUSTICIERO CON JUSTICIA ha dit...

O SEA QUE USTEDES DENOMINAN UN ÉXITO A LA IRRESISTIBLE DEMENCIA DE VER COMO NIÑOS BLANCOS, NEGROS Y AMARILLOS SON VILMENTES EXPLOTADOS POR UN CLUB DELINCUENTE QUE TIENE LAS NARICES DE MOSTRAR AL MUNDO ENTERO EL RESULTADO DE SU TERRIBLE CRUELDAD INFANTILOIDE.


HAY QUE TENER MUY MALA SANGRE PARA LUCIR LAS CATEGORÍAS MENORES DEL BARCELONI-TA JOSTO CUANDO ES SABIDO POR TODO EL MUNDO DE QUE LA MASÍA ES UN LABORATORIO DE LOBOTOMIZACIÓN Y ESPACHURRAMIENTO DE INFANTES, PÚPERES, JÓVENES Y MENORES EN GENERAL.

¡¡¡¡QUÉ VERGÜENZA!!!!

Joan Balcells ha dit...

Madridista:

Hauries de donar la cara, el nom i els cognoms. Ets un insolent, un cobard i un personatge horrible. Jo signo i dic qui soc. Si tú em dius qui ets i que puc fer per trobar-te, et diré quatre coses a la cara. Portes molt temps insultant a tothom, amenaçant i fent gracietes que no fan riure a ningú. Però ara has dit coses massa terribles com per que quedin impunes darrera del teu macabre anonimat.
mira, jo em dic Joan Balcells, visc entre Barcelona i Llançà. Si tú em dius el teu nom i cognoms, em comprometo a dir on visc exactament i comencem a parlar d'home a home. Ja està bé de tanta fanfarroneria i calumnia, amagat darrere d'uns pseudonims que signen comentaris grollers i cridaner amb lletra majúscula i mal parlada.

D'acord?

MADRIDISTA NO CALLARÁ ha dit...


BALCELLI-TO...

¡¡¡ PUÉS VA A SER QUE NO !!!
YO NO ME VOY A IDENTIFICAR ANTE TU ESTAMPA DE AGENTE DE LA GESTAPO.

¿¿¿ VALE ???

ASÍ QUE VETE A COMER LOMBRICES DE CLOACA Y HAZ EL FAVOR DE RESPETARME COMO PERSONA.

PUNTO.

Esther Escrig / La Garriga ha dit...

El madridista hauria d'anar a per mi, jo he estat la que ha celebrat el triomf dels nanos joves del Barça i ho torno a dir: Visca els nanos joves del Barça! I no et preocupis Joan Balcells, "no sap el que es diu i es pobre d'esperit" (Pau, fets dels apostols)

STRINGER Surf art blog | Pedro Ramis ha dit...

Vinc a desitjar sort als nostres equips a la Copa del Borbó. Una Copa de poc llustre lligada a una família amb infantes imputades, gendres dolentons i néts criminals de Família Adams.

Dit això, desitjo sort dispar: mala sort pel FC Qatar i molt bona sort pel meu Real Madrid.

Alea Jacta Est, però al Messi el carrega el diable. No ens refiem ni de la seva ombra.

Bones ones, Bogardians!

penyabogarde ha dit...



Ramis...

si el Barça és Qatar, el Madrid és tot el que representa Florentino, un tsunami que destrossa les bones ones i que allà on arriba fa mal i arrassa amb pràctiques diabòliques.

Pots estar tranquil, Ramis: El Real Madrid guanyarà lliga, Copa i Champions. Segur.

Per cert, una alegria de retrobar el teu somriure en aquests comentaris, ets gran, bon home i magnífic madridista bogardià.

Salut i bones ones!

penyabogarde ha dit...

Estimada Esther Escrig , en primer lloc benvinguda a la casa gran del Bogardisme universal, efectivament gran victòria dels nostres nanos juvenils a la 1ª final de la Youth League , només cal afegir que l'altre finalista, el Benfica, va apallisar a semifinals als "nanos" del Madriz per 4-0 ... dit i fet !!!

t'esperem al Golden Corner de Premià i una salutació ben forta a tots els amics culers de La Garriga ...

sobre el tema del madridita no cal perdre ni un segon , ja fa anys que vomita al blog , el que necessita és amor ...

Artur Begal ha dit...

El pare Ladislau! Però si el cantavem a la coral del poble! Ara si que estic emocionat amb la pell de gallina!

un home que ho sap quasi tot ha dit...

no coneixia aquest Ladislau, vist així sembla un hipster dels d'ara, amb la barbeta i el serrell, seguiré la pista

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Vull investigar possibles lligams entre matemàtica (M) i religió (R).
Veig i capto un nou bogardisme espiritual. Sempre ha estat difícil lligar la matèria i l'esperit però l'alfamatemàtica pot ajudar.

L-A-D-I-S-L-A-U-
L-A-S-A-L-L-E-

L+L
A+A
D/S
I/A
S/L
A/E
U/...

Almenys /Al+(-)
dues parelles s'ajunten

L+L / A+A

LADISLAU I LASALLE
ES TROBEN A L.A.

L.A és l'abreviatura de Los Angeles.

Los Angeles és geografia
Los Angeles és espititual.

Ángeles és Àngels.

Ho capteu:

L.A (2) ÉS LA BASE DEL RETROBAMENT ENTRE LA CIÈNCIA I L'ESPERIT.

Albert Sinderes ha dit...

joder, senyor Canaló! quin cervell teniu.

XIMO CONCA, Benicarló - lo pelat de les llimones ha dit...

A vore si el Pare Ladislau ens ajuda a la copa, a vore

Fernando Atienza ha dit...

Buenas noches.

Varias cosas y por partes.

a) el blog va mejorando desde que ya no sois nada en lo deportivo.

b) el barça se acabó.

c) la religión os va mejor que el futbol.

d) veo a mi colega madridista algo alterado, pero la culpa es vuestra, lo habeis tratado de la peor de las maneras a lo largo de unos añitos.

e) el futuro de este blog está en el Vaticano.

f) el presente es raro.

g) el viernes subo a Cataluña. Tal vez, tal vez me escape a vuestra sede.

h) Mi porra copera puede doler pero es lo que hay:

Real Madrid 6 Barcelona 1

Hasta muy pronto y tal vez en vivo.

Esclop-Klopp Romesco ha dit...

m'ha fet un calfred quan he mirat amb atenció la fotografia on surto amb total la gresca Münchelonista, l'home del costat té una boca molt atractiva, deu ser una màquina quan morreja amigues, o conegudes o nóvia o esposa. I la boca fa un flaire hipnotitzador perfumat que tomba, deu ser la pintura de llavis.
Com s'ho ha muntat per gaudir de tal instrument de plaer?

Nico Nubiola ha dit...

No soc de missa. La religió i el futbol són les dues cares de la moneda de l'error. Però hi ha clars i obscurs com el fet de que algú faci una creació artística que mereixi el nom d'art. L'art ja forma part de la Penya d'en Bogarde i s'ha demostrat unint la religió i el futbol que de vell antuvi són dues errades de càlcul però que reviscolades i aparellades poden ser com una bona escultura o una poesia d'Ausies Marc havent dinat. L'art vol art. Ho dic sempre. Així com la Coca Cola és una relliscada i el Red Bull és una droga equivocada, així dic jo que el bon ví és un encert, la marihuana pura és un estimulant magistral que hauria d'estar a la seguretat social.
Aquest preambul no és cap broma i les bromes fan riure i, ja sabeu, riure és d'imbecils. El preludi d'una petita pensada que tinc. La crec és anterior a la religió, hi ha creus per tot, creus molt antigues desvinculades de la vida espiritual, creus de granit, creus de fusta, creus de metall, creus de fullaraca. Ho dic per raons molt serioses. m'agradaria demostrar al món que les banalitats sortides de l'error de la religió i del futbol tenen un orígen poc religiós i poc esportiu. Aquest és el meu objectiu artistic i dono voltes a la materialització de creus o de boles i esferes pot fer-se al marge de l'evocació religiosa o esportiva i de manera seriosa ens pot remetre a l'encestralitat de la matèria.
El guió de la meva nova obstinació té molt a veure amb aquestes coordenades.
Pensareu ben segur a què venen aquestes reflexions en una plana web de sentit esportiu (error), tractament rialler (potencialment imbècil) i ara religiós (un altre error). Només us dic que m'inspira molt fer cada dos dies una visita a aquesta finestra que és una manera diferent d'entrar en temes banals d'un món francament cascat.

Una cosa que em preocupa en relació a la meva nova imatge és la durada de tot plegat, espero no cansar-me de veure que ara soc un bome bigotut i aparenment cursi per allò del carmí llampant.

l'art vol art, ara treballaré amb les simbologies de la creu i de la bola d'abans que ambdós significants fossin quelcom diferent al significat que ara s'imposa.

Bola i creu, creu i bola, l'ordre encara està per decidir.

Esteu contents? A banda de la Lluïsa Pons, l'Amadeu Rojals i el gos que passa per davant de l'estudi, ningú més està com vosaltres al dia del que ara em passa pel cap.


Abraç
Nico (La Floresta...avui floreix)

Amadeu Rojals ha dit...

Nico, Tantes coses no m'havies dit pas en xerrar-se pel carrer, però a més del que comentes que ho trobo altiu, la primera repassada al Bogarde m'ha situat davant d'una fruita prohibida.
Quan he vist la teva imatge he sentit un esglai i ja pots comptar que no sé ben bé si aprovar-ho. Ets prou lliure de fer el que saps fer, els artistes no teniu manies.

Marta Coma ha dit...

flipo amb els artistes! petons! Voleu petons? petons etern i ben marcats? Amadeu, Nico...petons? Voleu petons? Els voleu? Va, parleu, digueu: Petons?

expresident bogardià ha dit...

Hola,

no aniré a veure el partit. Tampoc el veuré des de casa. Avui el Barça patirà una de les més grans humil·liacions que mai ha experimentat. El Madrid pot fer història amb una golejada descomunal.

Que tingueu sort i, sobretot, vetlleu per la salut que és el més important.

Ex-president

(((((((( YO , EL MADRIDISTA )))))))) ha dit...

BALE BALE BALE BALE
ES DIOS ES DIOS ES DIOS
BALE BALE BALE BALE
BALE BALE BALE BALE
ES DIOS ES DIOS ES DIOS
BALE BALE BALE BALEBALE BALE BALE BALE
ES DIOS ES DIOS ES DIOS
BALE BALE BALE BALEBALE BALE BALE BALE
ES DIOS ES DIOS ES DIOS
BALE BALE BALE BALEBALE BALE BALE BALE
ES DIOS ES DIOS ES DIOS
BALE BALE BALE BALEBALE BALE BALE BALE
ES DIOS ES DIOS ES DIOS
BALE BALE BALE BALEBALE BALE BALE BALE
ES DIOS ES DIOS ES DIOS
BALE BALE BALE BALEBALE BALE BALE BALE
ES DIOS ES DIOS ES DIOS
BALE BALE BALE BALEBALE BALE BALE BALE
ES DIOS ES DIOS ES DIOS
BALE BALE BALE BALEBALE BALE BALE BALE
ES DIOS ES DIOS ES DIOS
BALE BALE BALE BALE

MADRIDISTA ha dit...

CAMPEONES PARA SIEMPRE
PARA SIEMPRE
PARA SIEMPRE
JO JO JO JO JO JO
CAMPEONES PARA SIEMPRE
PARA SIEMPRE
PARA SIEMPRE
JO JO JO JO JO JOCAMPEONES PARA SIEMPRE
PARA SIEMPRE
PARA SIEMPRE
JO JO JO JO JO JOCAMPEONES PARA SIEMPRE
PARA SIEMPRE
PARA SIEMPRE
JO JO JO JO JO JOCAMPEONES PARA SIEMPRE
PARA SIEMPRE
PARA SIEMPRE
JO JO JO JO JO JOCAMPEONES PARA SIEMPRE
PARA SIEMPRE
PARA SIEMPRE
JO JO JO JO JO JO

MADRIDISTA ha dit...

CAMPEONES PARA SIEMPRE
PARA SIEMPRE
PARA SIEMPRE
JO JO JO JO JO JOCAMPEONES PARA SIEMPRE
PARA SIEMPRE
PARA SIEMPRE
JO JO JO JO JO JOCAMPEONES PARA SIEMPRE
PARA SIEMPRE
PARA SIEMPRE
JO JO JO JO JO JOCAMPEONES PARA SIEMPRE
PARA SIEMPRE
PARA SIEMPRE
JO JO JO JO JO JOCAMPEONES PARA SIEMPRE
PARA SIEMPRE
PARA SIEMPRE
JO JO JO JO JO JOCAMPEONES PARA SIEMPRE
PARA SIEMPRE
PARA SIEMPRE
JO JO JO JO JO JOCAMPEONES PARA SIEMPRE
PARA SIEMPRE
PARA SIEMPRE
JO JO JO JO JO JOCAMPEONES PARA SIEMPRE
PARA SIEMPRE
PARA SIEMPRE
JO JO JO JO JO JOCAMPEONES PARA SIEMPRE
PARA SIEMPRE
PARA SIEMPRE
JO JO JO JO JO JOCAMPEONES PARA SIEMPRE
PARA SIEMPRE
PARA SIEMPRE
JO JO JO JO JO JOCAMPEONES PARA SIEMPRE
PARA SIEMPRE
PARA SIEMPRE
JO JO JO JO JO JOCAMPEONES PARA SIEMPRE
PARA SIEMPRE
PARA SIEMPRE
JO JO JO JO JO JOCAMPEONES PARA SIEMPRE
PARA SIEMPRE
PARA SIEMPRE
JO JO JO JO JO JO

Joan Artiach "de La Llagosta" ha dit...

d'acord que el madrid és fastigós com un gos i que és la cosa més vibora de la terra,

però necessitem un equip alt i fort, això fot pena en una setmana tot perdut.

collons!

Ariato ha dit...



Silenci a la Cerdanya

Joan Estruch ha dit...

no em reconec amb la barretina.
Pinto ha estat pistonut ja que només li han fet un gol, el segon gol no era de futbol, era d'atletisme.
Hem empatat així. L'arbitrot ens ha robat la prórroga.

Joan "El Buzo" ha dit...

Tata Martino i Sandro Rosell ens han robat la dignitat i en una setmana ens han destrossat en tres fronts. Sí, el Florentino també, clar, és amic del Rosell i s'ho han pactat els molt cabrons i el Tata petxugant la part dolenta mentres els bribons mengen caviar d'esturió i champagne de Reims, quins collons, quina merda, quina vergonya.
SANDROTONGUETONEZ FLORENROSELL son la mateixa persona i el pobre Tata el convidat de pedra en l'enterrament del Barça. Hòstia puta!

Xiulet ha dit...

Sincerament jo crec que Messi ha estat abduïd per una secta estraterrestre o li han posat un narcotic en el caldo.
Què està passant?

XIMO CONCA, Benicarló - lo pelat de les llimones ha dit...

aquest any ja està mirem paca'munt visca el Barça i els Països Catalans.

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Analítica Canaló post-partit.

M'agafo en la teoria del Sr. Estruch sobre l'1-1. Cert (+) el segon (2) gol del Madrid ha estat d'atletisme i a més Bale ha sortit de la banda per la ratlla blanca: il·legal. No Val / No vale / No Bale / 0 / nul / 1-1 *(empat virtual)
escamotejada la prórroga.

Ara hem de fer recurs (re-curs, re-començar-curs, curs-reeditat).

Robatori per il·legalitat doble (2)

marga bosch i el seu verb ha dit...

El partit no m'ha agradat però el que menys m'agrada és la ximpleria pueblerina que esteu mostrant en les fotos tontes que heu posat del vostre bar que un dia vaig visitar i m'enpedenedeixo. Ara soc forta i tinc en Manel Cuyàs. Sabeu quan comença la decadèndia del Barça? Doncs des del dia en que em vareu foragitar i vexar deixat-me sola a la porta del Blinco. No us ho perdonaré mai. I em cago amb el Josep Sindic, maleducat i desagrait. I ho repeteixo: la penya bogarde és i serà mataronina, de ciutat i orgullosa de ser-ho, fora pueblerinos de los palotes.

marga bosch i el seu verb ha dit...

Josep, t'has carregat el Barça. La teva manera d'encarar l'esport és patètica. Encara espero el sopar del Blinco. He dictat sentència. El blog dels bogarders m'ha anat perfecte per dir el que sento, penso i clamo. T'has carregat en Messi, has drogat en Valdés i ets el responsable del meu mal humor. Mataró no pot més. Ja n'estic una mica tipa de la penya bogarde, de la gent pueblerina i dels que destrossen el FC Barcelona. Parlo molt clarament. Josep! Ho dic aquí i ho dic allà a casa dels teus amigots bogardians. Bon vent. Has aconseguit el que volies i t'has carregat el Barça de la manera més cruenta. Trist.

Joan Farregarde ha dit...

jo estic content amb la canalla juvenil i tenim uns bons anys per davant i a mes estic tope cofoi amb la meva doble cara alegre i ben acompanyada. Visca!

Nico Nubiola ha dit...

ja que el futbol és un error greu, per si algú no mñha llegit anteriorment i abans d'anar a la piltra a reposar merescudament, us adjunto el "recorta y pega" del meu comentari d'aquesta tarda. És tot el que penso i us demano un minut ben aprofitat per llegir-lo tot:

***************************
Ja veig que l'Amadeu Rojals m'ha contestat la meva intervenció

***************************

és aquesta, au llegiu-la amb lupa:

No soc de missa. La religió i el futbol són les dues cares de la moneda de l'error. Però hi ha clars i obscurs com el fet de que algú faci una creació artística que mereixi el nom d'art. L'art ja forma part de la Penya d'en Bogarde i s'ha demostrat unint la religió i el futbol que de vell antuvi són dues errades de càlcul però que reviscolades i aparellades poden ser com una bona escultura o una poesia d'Ausies Marc havent dinat. L'art vol art. Ho dic sempre. Així com la Coca Cola és una relliscada i el Red Bull és una droga equivocada, així dic jo que el bon ví és un encert, la marihuana pura és un estimulant magistral que hauria d'estar a la seguretat social.
Aquest preambul no és cap broma i les bromes fan riure i, ja sabeu, riure és d'imbecils. El preludi d'una petita pensada que tinc. La crec és anterior a la religió, hi ha creus per tot, creus molt antigues desvinculades de la vida espiritual, creus de granit, creus de fusta, creus de metall, creus de fullaraca. Ho dic per raons molt serioses. m'agradaria demostrar al món que les banalitats sortides de l'error de la religió i del futbol tenen un orígen poc religiós i poc esportiu. Aquest és el meu objectiu artistic i dono voltes a la materialització de creus o de boles i esferes pot fer-se al marge de l'evocació religiosa o esportiva i de manera seriosa ens pot remetre a l'encestralitat de la matèria.
El guió de la meva nova obstinació té molt a veure amb aquestes coordenades.
Pensareu ben segur a què venen aquestes reflexions en una plana web de sentit esportiu (error), tractament rialler (potencialment imbècil) i ara religiós (un altre error). Només us dic que m'inspira molt fer cada dos dies una visita a aquesta finestra que és una manera diferent d'entrar en temes banals d'un món francament cascat.

Una cosa que em preocupa en relació a la meva nova imatge és la durada de tot plegat, espero no cansar-me de veure que ara soc un bome bigotut i aparenment cursi per allò del carmí llampant.

l'art vol art, ara treballaré amb les simbologies de la creu i de la bola d'abans que ambdós significants fossin quelcom diferent al significat que ara s'imposa.

Bola i creu, creu i bola, l'ordre encara està per decidir.

Esteu contents? A banda de la Lluïsa Pons, l'Amadeu Rojals i el gos que passa per davant de l'estudi, ningú més està com vosaltres al dia del que ara em passa pel cap.


Abraç
Nico (La Floresta...avui floreix)

Johnny Patateta Williams ha dit...

Hi ha gent per tot, mirant el Nubiola, sembla que aquesta nit no ha passat res de greu a Mestalla. Aquests artistes sempre igual dins de la torreta d'ivori, trancats i veient com els mortals passen fred, gana, atur, depresions, refredats i malsons.
Ja m'agradaria a mi viure en una torreta a la Floresta i viure del cuento com aquest Nubiola de fantasia.

Goliat Valls TARZÁN ha dit...

M'en vaig a dormir amb la sensació que tornarà en Pep Guardiola. Agraeixo la foto, un toc alegre en ple funeral.

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Deixeble meu, estimat Goliat "Tarzán",

et recomano que rellegeixis el meu treball que he deixat escrit en el comentari de més amunt.

Faig un extracte a la teva mida:


"El triangle geogràfic de base geofísica que envolta Montserrat està format per:
Barcelona-Munic-Santpedor."

Pol Escoda ha dit...

Què fotin l'Alves i el Mascherano dalt d'un bidó de fuel-oil i que els llencin a la caldera dels Altos Hornos de Vizcaya!

Toni Xiulet ha dit...

SMS SMS SMS SMS

borratxo com una cuba per oblidar les penes i les punyalades, Gràcia fot cagar de matinada


SMS SMS SMS SMS

Espronceda Climàtica Bous i Esquelles ha dit...

zzzzzzz dormo la monarra i em despertes amb el mobil dels dallonsis, jobar Xiulet!

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Balanç de matinada des de la base aeroespacial del Matagalls.

Atlètico 1 Barça 0
Granada 1 Barça 0
Real Madrid 2 Barça 1

No està pas malament (-)
entre tres (3) ens han fet 4 gols.

El primer el marca Rita en sostenidors
El granadí era metafisic
El primer del Madrid la fet un fideu
El segon del Madrid ha estat d'atletisme

Però el gol (1) del Barça contra els tres rivals l'ha fet un home en bolquers de cognom Bartra.

Enxufat a la bateria Vartra/Bartra.

Meritori Barça.

Siguem positius (+)

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

La veu de l'ex-president:

Bale fa dos anys estava a "tiro" del Barça i més baratet, la directiva dubtava entre ell i el cunyat valencianista de Xavier Gascó Marcelino (un tal Jorge Amanecer "Alba")...van preferir el valencianista...avui ha quedat clar el que jo demanava: El dia que el Barça tingui jugadors forts, potents, sprinters i atletes com Bale...ai!!! Doncs ara val cent kilos...abans ni la meitat...però entre un i l'altre van preferir el microbi d'en Jorge Amanecer, La Roja Style. Ara....a veure mil vegades el video de Bale. Quin gol, mare meva! sort que l'he vist en diferit.

...amb lo ben parit que és jugar a contraatac i el Barça entestat per imperatiu periodistic a jugar com "abans". Com si aquell estil i aquell joc fós etern. El contraatac permet coses meravelloses com la de Bale....el tiqui-taca només és efectiu quan els jugadors estan frescos i l'adversari no coneix aquest joc...esclaus del tiqui-taca: El Tata és un bon home però obeeix el dogma del tiqui-taca i ha acabat petant l'equip. Si tenim la defensa feta pols, el porter porta cua, la mitja envellida i desorientada i la davantera impotent....tots cap al darrere, tancats amb tres línies i el tandem Neymar-Messi a fer golets de contaatac. Mentres no tinguem un nou projecte aquesta era la solució. No cal ser expert. Però la premsa mana i imposa l'estil més impossible. Ja s'ho faran.

Tata serà el sacrificat i els que el van posar segueixen remenant les virolles.

Esclop Romesco ha dit...

Si voleu us dic el que vam endrapar en Klopp i un servidor: vermutet Cinzano, olivetes, paella, tacus de formatge de cabra, tortell de figues, cafè, copa de Bonet, dos puros i després vam anar a la Jonquera i en Klopp s'en va anar amb una noia de bon veure mentres jo jugava una timba amb dos camioners. la resta no hi sap ni el vostre agent secret.

Esclop! Klopp!

Joan Patateta ha dit...



Sabeu per que no es va guanyar ahir?

No anavem vestits de frares!

I jo em vaig petar un tros de llavi mossegant de nervis.

Salva Caballero ha dit...

La culpa és de la premsa i de la directiva, els jugadors estan saturats de l'estil del passat i convé tenir uns bons tancs a la defensa i l'escut ben cosit al pit

penyabogarde ha dit...

amb aquest escut original i en anglès serem invencibles

penyabogarde ha dit...

Esclop, es dedueix del teu comentari que havent dinat en Klopp va anar de meuques?

penyabogarde ha dit...

TV3 s'ho passa molt bé burxant la ferida que la mateixa televisió unida als poderosos del caler i al sandrisme han imposat un sistema impossible de reeditar. I ara tenim TV3 dedicant minuts a la pornocelebració de la Cibeles. Quina tele! El Barça ha de ser del poble i hem de trencar amb tota aquesta banda de voltors.

penyabogarde ha dit...

TV3 vol ensorrar Messi. No tenen ni memòria ni vergonya.

penyabogarde ha dit...

TV3 enssabona el Madrid.

penyabogarde ha dit...

TV3 posa i treu entrenadors

penyabogarde ha dit...

TV3 fitxa i castiga

penyabogarde ha dit...

TV3 mostra la Cibeles com si fos Canaletes

penyabogarde ha dit...

TV3 diu el que s'ha de fer

penyabogarde ha dit...

Catalunya Radio encara és pitjor que TV3. Escobar i Basas haurien de ser entrenadors del Barça.

penyabogarde ha dit...

RAC 1 és encara pitjor que Catalunya Radio i TV3. Basté es creu el president del Barça i és un periodista molt dolent. Pessim.

penyabogarde ha dit...

En Ramon Besa de EL PAIS és un savi que ho sap tot, també pot ser president i entrenador i fer gols.

penyabogarde ha dit...

En Folch, es un nen editor que en sap molt de futbol i des de EL PERIÓDICO dóna lliçons d'estil. També pot ser president, entrenador i porter.

penyabogarde ha dit...

Joel Joan també en sap molt quan agafa el microfon, pot ser un golejador, un altre savi.

penyabogarde ha dit...

En Marius Carol, llepaculs de reis i bisbes, des de LA VANGUARDIA, també en sap molt de futbol. Podria ser un gran entrenador.

KaliKenyo ha dit...

Cal netejar també l'anomenada "masa social" ... En hi ha massa turista, massa "merchandising" massa seguidor "per moda". Cal tornar al futbol de barriada o si voleu "de proximitat" on no dolguin les derrotes i cada victòria sigui un premi Nobel heroic .... Amb la modèstia que ens caracteritzava als seguidors que drets seguíem amb fidelitat des de la graderia de "general".... i quan plagui: llençar al camp la nostra boina proletària en senyal d'agraïment o llençar el coixí contra el rival i en Guruzeta en senyal de protesta.

penyabogarde ha dit...

ara, ara, aquest és el Kalikenyo...esperit bogardià 100% proletari! Fora el capital!
I fora la capital!
Amunt els cors!

penyabogarde ha dit...

Telecnoticies migdia: TV3 ha tornat a mostrar la Cibeles.

penyabogarde ha dit...

Telenoticies migdia: tv3 presiona Messi. Qui ensorra els jugadors és tv3.

penyabogarde ha dit...

Telenoticies migdia: TV3 insisteix en el gol de Bale.

penyabogarde ha dit...

Telenoticies migdia: TV3 demana canvis.

penyabogarde ha dit...

Telenotícies migdia: TV3 no parla de l'Artur Mas en tota l'edició. Primer de tot TV3 ha de fer el nou equip. Ells manen.

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

igual TV3 em farà un curset de navegació a mi, tot un mariner de guerra...

VAMPIRIA BAYO FAKIR PRADOS †๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A† ha dit...

jo passo de premsa, necessitem un entrenador, gimnàsia, fotre fora Alves i Cesc i menjar bacó amb pesols grossos.
๑۩۞۩๑†A†๑۩۞۩๑†A†
sang cony molta sang
๑۩۞۩๑†A†๑۩۞۩๑†A†

Manel Cuyàs ha dit...



Bona tarda,
crec que sou injustos amb els meus companys de professió. Tenim una bona televisió pública i bons diaris. Cal moderar les soflames. Amics.

Manel

Albert Sinderes ha dit...

De què vas periodista, sàtrapa, menjaungles, boniato! Sou el pitjor que hi ha.
Hi haurà canvis i anirem recuperant la bona feina, ja ho veureu.

Artur Begal ha dit...

i si fem una pensada? diem als periodistes que facin l'equip i que entrenin ells, a que mola catxo?

He de creure que el tal Manel Cuyàs és el matetixissim Manel Cuyàs que surt a totes les tertilies parlant de tot i força.

Ja pots anar a Kiev a parar tancs, savi!

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

em sembla que aquest Cuyàs necessita un partell de marejades en alta mar i podrà començar a parlar del que costa un detritus de residu naval. Estic una mica cansat de premsa tonta i jo amb una canya i un bon fil de nylon pic pesar un catxalot i posar-lo a la porta de RAC1 i amb un didalet de coure puc arrossegar una balena fins als porticons de Catalunya Radio i amb una fulla d'alga puc enviar tota la redacció de TV3 a la punta del dit d'en Colón. Ostres periodistes de marres. Mala mar tinguin a la seva vida.

Conrad Canaló Stewart ha dit...

teoria Canaló sobre la Cibeles


Ci/be/les
Cimarrón+betún+Lesión
Cimarrón eren els indis abandonats
Betún és el que es pinten els blanc per ser negres
Lesión és el que tenen els madridistes quan es fan mal

Ci/be/les
Cimabetusión

Heu vist?

El Real Madrid pateix CIMABETUSIÓN.

Fred Aliaga ha dit...

Un carnaval de xotis i cafelito a Cibeles.
Coffee & Milk a plaza del sol.
Xingada!
Ara estem de conya, això ens ha anat bé i el canvi serà drastic com una fuetada a l'espinada.

Johnny Patateta Williams ha dit...

Cuyàs, s'et veu el llautó escombrant cap a casa vilment, anda que no tens bemolls de tractar-te amb els vertaders seguidors que van a peu, baixa de la piràmide de Keops i deixa de pontificar des de les tribunes privilegiades de la mediateca xulesca. Ho saps tot, tot ho sabeu els de la premsa, guerres, casoris, cuina, meteorologia, cotxes, marqueteria, química, pesca, economia, pinacoteca, llibres, condons, pastisseria, pau, treva, rinxols, closques, pell, cotó, mel, taronja, és que ho sabeu tot de tot. Sou una rèmora que mastega i sentencia sense parar. Ara us dóna per parlar de futbol, a tú a la Rahola, a la Moliner, al Tomas Molina, tota la finestra de la tele és vostra i ara ens heu de fer callar quan teniu tot el poder a la boca.
Cuyàs: Per què no et vesteixes de curt i ens ensenyes a tocar la pilota? Per què no t'asseus a la banqueta i poses ordre a l'equip? Per què no et presentes de president del Barça? Per què no fas de porter i et fas un pentinat com el del Pinto? Per què no desmuntes l'estatua d'en Kubala i t'hi poses tú en bronze mirant l'estadi? Per què no posem el teu nom al nou camp?
Ja n'hi ha un gra massa amb els periodistes de poca monta que volen parlar de tot sense saber-ne ni piu. Aneu a Sumatra, diuen que el seu cap de govern porta una pilota de plom damunt del cap. Jo amb uns morrets de clinica ja soc feliç i no necessito dels serveis de la canallesca premsa.

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Sense entrar en baralles que resten (-)
jo ja he dit el que penso i vull que vosaltres periodistes i oïdors de radio us tatueu aquest mot en el pit: CIMABETUSIÓN.

Conrad Canaló Stewart ha dit...

i
per
si
un
no
sap
de
que
va
el
que
crec
us
tinc
un
gest
en
ment
que
fa
dir
el
que
vull
(tot en monosilabs com Pere Quart /Joan Oliver):

la frase d'ahir,

"El triangle geogràfic de base geofísica que envolta Montserrat està format per:
Barcelona-Munic-Santpedor."
gest en ment que és:

Nico Nubiola ha dit...

El futbol és una broma, es pot riure com riuen els imbècils o es pot agafar seriosament, la qual cosa és encara més imbècil que la broma.
Avui he sopat amb gent que parlava seriosament de futbol, de tàctiques, cicles i estats de forma. Em sembla més imbècil parlar de futbol seriosament que no pas fer broma del futbol encara que impliqui una imbecilitat manifesta com el fet de riure.
L'art vol art. Quan parlo d'art no faig l'imbècil, puc parlar seriosament però el que no faré pas és la broma de l'art per que aleshores soc imbècil i no vull ser-ho.
En fí que no puc suportar la gent que d'una cosa bromista com el futbol en fa una conversa seriosa i que això és pitjor i més imbecil que la mateixa imbecilitat de fer bromes que fan riure. Riure és d'imbècils. Ser imbècil és també parlar seriosament de futbol. Les coses imbècils a vegades no són bromes i pot ser que algun dia hagi de venir a la seu de la penya que teniu i fem un bany de cares llargues. Les cares llargues no són necessàriament cares d'imbècil, poden ser cares de geni.

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Jo crec en Déu. Déu és demiurg i transmet el seu missatge en forma de praxi tautològica i això és material i verificable en termes científiques.
El Barça té recursos tautològics i un ull secret triangular que ho supervisa de manera empírica. Pura demiurgia.

marga bosch i el seu verb ha dit...

Venecia és el destí de la meva setmana santa, marxo demà de bon matí i estaré fins dilluns entre turistes pesats i monigots, però el meu tarannà de urbanita és molt potent i ja us dic que a la que trobi un italià guapot li diré Bogarde i Mataró i el portaré de tornada al Blinco. Vosaltres definivament sou de poble, sense gust, bords i grollers. Ara que la penya és meva i de Mataró, el que vindrà a partir de maig serà una penya de luxe, amb nova web, facebook, rodes de premsa i revista en paper. Ja podeu guillar, pueblerinos.

Amadeu Rojals ha dit...

Nico, suposo que no et refereixes a mi per lo ser imbècil, eh!

Laurejada Merçona Llops ha dit...

bon escut, senzill i històric, hem de tornar a ser senzills i històrics

«El més antic ‹Més antic   1 – 200 de 212   Més nou› El més recent»