PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Winston
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


dimarts, 18 de febrer de 2014

Robatori sense embuts a Donosti. Un Barça imperial xoca contra les patades consentides d'una madridista Real ( Real ) Sociedad auspiciada per Florentónguez .... parlem de matrimonis i parlem de football....Un Barça estratosfèric adverteix a tot el món que la Champions porta barretina i que enguany torna a ser bogardiana...Primer de tot la nostra enhorabona al Fakir Prados i l'Ariato Mandoquia. Aquests dos socis, un amb boca de tauró i l'altre un bon germà Quintero de Puigcerdà, han guanyat la porra del 0-2.


Jordi Calafell Garrigosa


Comencem per uns encàrrecs sentimentals abogardats. A continuació teniu la boda anunciada entre el Fakir Prados de Bayo Vampiria -soci numerari- i la revelació mundial Madalina Ghenea. Ressenyem el paper del soci nouvingut Jordi Robirosa en el seu paper de sacerdot seglar.


A continuació tenim les imatges de l'altre enllaç nupcial sol·licitat per un dels socis més seriosos que tenim. Nico Nubiola, l'escultor que mai riu, es casa amb una pedra i la pedra és un codol de riu salvatge.
Un enllaç amb benedicció celestial oficiat per un soci excepcional: Fray Berengario.

  
I ara parlem de football...
Tata Martino és molt gran. Malgrat que el Barça ha fet un dels millors partits de la temporada en el matx de Donosti, Tata ha reconegut que s'ha equivocat. Però nosaltres no estem d'acord: El Barça ha jugat molt bé i el 3-1 és una il·lusió òptica distorsionada per la verinosa mirada de Florentónguez.


EL BARÇA ÉS UNA FESTA 
I EL BOGARDISME RECUPERA 
LOUIS DE FUNES


El gran Louis de Funes es desespera en obrir l'informe Neymar.


El gran Louis de Funes descansa en un hotel de Sant Sebastià.


El gran Louis de Funes prepara el proper partit 
de Champions amb un bany de fang verd.


El gran Louis de Funes comparteix els punts de fuga 
del Cabaret Voltaire amb el soci Lord Demian.


Atenció al duet diabolic. Lenin i Lord Demian es mullen
 i aposten per un bogardisme d'alta definició.

CHAMPIONS A CAN CITY


Els partits benparits uneixen la gent de bona voluntat i quan s'acaba tothom s'acarona i gaudeix de l'alegria compartida. Aquesta és la descripció de la felicitat bogardiana en sortir del Golden Corner, seu de la Penya Bogarde i escenari dels nostres somnis. El 0-2 a Manchester és molt bo i encara és més bo el magnífic joc desplegat per la maquinària de Tata Martino. Juguem de meravella. Desfermem alegria i bon joc. Fins i tot ho demostra la sòcia Madalina Ghenea i la simpatitzant Marilyn Bogarmonroe. I molta més gent de bona voluntat...


El Fakir Prados i el Dr. Sbobet contents per la porra guanyada
i per l'èxit de l'operació tauro-labial... 
L'Ariato Mandoquia ha compartit amb la Penya la victòria d'aquesta gran nit de "Football"...
 
Ara anem a pams: El Barça de Venables i Tata Martino juga colossalment, arrassa, ataca, balla, crea, diverteix, excel·leix, frueix, salta parets, trenca esquemes, dóna espectacle, demostra poder, genialitza, aclapara, diverteix, canta, ajuda, flipa i agrada. 


Una grandiositat, la del Barça, corroborada des de la grada jove del Golden Corner gràcies al soci novell Tornassol -home expert i amable- que corona la banda del bar obrer premianenc.


Nit de jòia a Manchester. El Barça és grandiós i espectacular. Hem vist els madridistes Beguiristain i Soriano fent de les seves en el palco, acompanyats de Florentónguez i de l'Ana Botella. Els hem vist i foten molta pena.

Un grup de trabucaires han fet de pretoriana guàrdia dels acordionistes de la casa, Belda i Ferran Martinis.Hem vist com Nico Nubiola vesteix de blaugrana esperant la seva imminent boda (ja en parlarem i força) junt amb l'amic Sinderes, molt contents tots dos ...

Hem vist moltes coses més. Hem vist una torradora de pollastres rodant a tota pastilla amb el cap d'en Beguiristain i ben "cuinat" pel nostre Pep Albert "Corason Loco" . 

191 comentaris:

Joan Estruch ha dit...

partit de tramit i resultat pistonut

(((((((( YO , EL MADRIDISTA )))))))) ha dit...

LA UEFA FUNCIONA A GOLPE DE TALONARIO DE LA MAFIA BARCELONISTA Y SE NOTA TRAS EL ESPECTÁCULO SOPORÍFERO DEL BARCELONI-TA DE UN HORRIBLE ANTI-FUTBOL DEL BARCELONI-TA Y LA FINALIZACIÓN DE LA CARRERA DEL ESPANTOSO MESSI-TO

PEROM VOSOTROS CON LAS GRACIAS DE LA CERDADA BANTÚ Y CON LOS MODALES DE LA MALA EDUCACION POR LOS SUELOS DÁNDOLE A LA CLARABOYA BERZOSA Y MATANDO LAS VIDAS DEL SENTIDO COMÚN CON ASCO Y CARA DE PAPAGAYO CAPADO.

IROS AL ESCROTO DE SAN PANCRACIO

BANZAI SOLO BANZAI Y OS JODEIS DUENDES


BURROS

El Cigró de Tona ha dit...

crec que el madridista no es troba bé

Ariato Mandoquia Seram Matignon ha dit...

A Puigcerdà mai fallem
la porra guanyem
i al Barça animem

visca!

Salva Caballero / Poble Nou ha dit...

nervis banzais molt guturals i mal girbats

Fred Aliaga ha dit...

el comentari del Banzai on diu "cerdada bantú" és fastigosament racista, les claraboies berzosas no esisteixen i no pensem que sigui procedent allò d'anar a l'escrot de sant Pancràs.
Però el 0-2 és fabulós i provoca enveja a l'enemic.

Sergi "el fakir" Prados ha dit...

un honor per la porra i per ser com vosaltres igual de crack i amb aquesta boca que tinc de tauró veninós que es faci mossen el madridista cabrejat

NICO NUBI US DIU HOLA COM NUBIOLA ha dit...

Soc retibat i un artista que diu sempre que l'art vol art, no acostumo a practicar l'escultura amb roba esportiva i no recordo haver vist el partit vestit del Barça ni recordo el senyor que hi ha al meu costat retratat. Els artistes tenim lapsus, ara espero no haver de riure amb el casori doncs ja vaig dir que riure és d'imbècils

Xuang Returns ha dit...

Els emigrants xinesos de Premià saludan efusivament als del Golden Corner.
No hi han xurros hi han rollets, rollets de primavera, primavera sound, sound de victòria

Bogador de Premià ha dit...

El senyor vestit de negre
que corre pel mig del camp
és blanc de tots els dicteris,
atreu sempre un aïrat clam:
"Curt de vista, mala bèstia,
animal, talòs, mussol,
orellut, ximple, borratxo,
que ens has anul·lat un gol!"

penyabogarde ha dit...

Xuang Xil·li!
Celebrem el retorn de la persona que mai ens havia d'haver deixat. Ho agraïm de tot cor.

(traducció en xinès:
Txeleblem el retlon de la pelsona que mal ens havia d'havel deixal. Ho agraïm de lot col)

NICO NUBI US DIU HOLA COM NUBIOLA ha dit...

però riure és d'imbècils i jo ho celebro serrant les dents i amb art sincer

Piot Albatros Boca-Foca ha dit...

entenc que la senyora de la segona foto mòbil és la que jo entenc per la perfecció i que és la que diuen Madalina Ghenea

Arxiu hemerotèric Bogardià i Amatent ha dit...

Madalina és bogardiana, cliqueu tot això:


https://www.google.es/search?q=madalina+ghenea&client=firefox-a&hs=8jT&rls=org.mozilla:ca:official&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=wbQEU7j9D4rK0QWH74HAAg&ved=0CC8QsAQ&biw=1429&bih=1006&dpr=0.9


entesos?

vampir Bayo †๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A† ha dit...

La Madalina em fa pensar que pot ser la clau de la temporada i al costat de la Núria Feliu pot ser tope tope.
Ja que tothom es casa, jo per demanar que no sigui, vull que em caseu amb ella.
Apa siau fittipaldis!
†๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A†
sang
†๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A†
sang i més sang

Toni Xiulet ha dit...

Ja te la pots confitar a la Madalina, vampirillo. Jo soc més de la Mary Sanpere que almenys no es tallava un pel si calia fotre cops de paraigues. Molta fantasia però la Mary Sanpere era de l'estirpe de la Feliu, cupletera i donassa. Ja te la pots confitar a la Madalina vampirillo que el que em demana el cos és Molino a saco paco

marga bosch i el seu verb ha dit...

Jo el que vull és que en Josep no surti tant de casa que des de la boda que no para cap nit al catre i Mataró té encants però quan cau el fred no hi para ni el tramvia ni el caldo de la fonda del Blinco

Josep vine a dormir a casa carapula! que ahir vaig veure el futbol soleta i galdosa amb la miniatura d'en Patuel a la faldilla i el rosari de ma mare als dits.

Josep!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

Escric des de El Piero al port, ara estaré dies lluny de les Medes que estic apuntat a un curs d'ocenanografia integral amb el professors Alexis Pinzaulas de la facultat de geografia d'Atenes i navegant experimentat que vai coneixer a Cadaqués fent el vermut per Tots Sants. Però el barça i la penya la seguiré per internet i espero ordres i em planto on digueu.

Conrad Canaló ha dit...

0 és conjunt buit
el contorn del 0 (zero) és la corona circular perimetral

2 és 1+1 (dos) i doblarà sempre el sentit immanent del buit o 0(zero)

Per fer 2 (1+1) gols (dos) cal fer dues (2) entrades de pilota (rodona però esfèrica amb contingut dins de la corona circular)

Això va passar a Manchester:
2(dues) pilotes al buit porterial adversari i 0(zero) boles dins del buit porterial propi.

Barça 2(dues) al buit porterial contrari
Manchester 0 (zero) al buit arterial contrari

0-2 doncs els factors són invertits per el camp contrari i augmenten per el buit porterial en camp aliè.

El Barça manté el buit porterial propi sota zero i omple el pressupmte buit porterial aliè amb dues (2) dianes en conjunt ple (diferent * de conjunt buit).


0-2 com han endevintat Ariat i Fakir

Conrad Canaló ha dit...

Nota al comentari anterior:
la diferència entre un buit porterial i un buit arterial rau en que el porterial contorneja i l'arterial continenteja.

Laurejada Merçona Llops ha dit...

ai eskiptomaloo estimat meu Xiulet, no estaves al Lesot i et vaig portar el llibre de la vida d'en Xavier Cugat, i el teu SMS em fot venir aquí i tú et penjes parlant de la Mary Sampere, badoc que fas l'ull viu

Esclop Romesco ha dit...

quin bé de Deu de dames que teniu a les fotos, manoi!

Nico Nubiola ha dit...

Tinc el cervell molt ben amoblat i no penso riure, compte amb el casament home/codol i dic compte per que o surt bé o puc enfistolar-me, art vol art i jo soc antimatrimonial però un escultor pot emetre enllaç matrimonial si la parella és pedra escultòrica i amb sang frefa.
Riure és d'imbècils. Art.

penyabogarde ha dit...

salutacions al nou soci Jordi Calafell Garrigosa...esperem els teus comentaris.

Joan Artiach / La Llagosta és bona ha dit...

Endavant Jordi Calafell, benvingut a l'infern més dolç

Albert Sinderes ha dit...

M'ha cridat l'atenció el soci Ariato Mandoquia i el seu barret de vaquero i especialment el bigoti mexicà i la manera de tombar el coll per mirar enrere.


Pròleg del meu comentari:
Gràcies per donar vida al meu bogardisme jo tampoc conec el meu veí de fotografia només el que escriu i el trobo de personalitat curtida.

Primer de tot:
El seu nom és bestial.
Segon de tot:
el barret és guapu.
Tercer de tot:
Amb un coll giratori com el que té, segur que no cal conduir amb retrovisor.

La Penya torna a superar la barra d'altura i acapara records i registres inexpugnables

Fray Berengario ha dit...

Feligreses,

me ha ruborizado una frase del siempre nauseabundo "YO EL MADRIDISTA". Me refiero a su literal texto donde menciona esta barbaridad:
"IROS AL ESCROTO DE SAN PANCRACIO"
Me parece grave y que conste que yo soy un clérigo abierto de miras y de mirada díscola hacia la conferencia episcopal, pero San Pancracio merece otro trato.

He repasado cosas y la web me gusta como siempre.

Aupa Racing y Visca el Barca

MADRIDISTA CON CRISTIANO SIEMPRE ha dit...

FRAY-ITO BERENGARI-TO

YA TE PUEDES FASTIDIAR QUE LO DEL ESCROTO DE SAN PANCRACIO NO LO RETIRO HI HARTO DE VINO

APROVECHO PARA MANDAR UN MENSAJE A TODA LA ESCORIA BOGARDI-TA:

EL BARCELONI-TA JUEGA HORRIBLE
LOS ARBITUCHOS APAÑAN CON TODO
EL BARCELONI-TA ESTÁ DE FRAUDE EN HACIENDA

JO JO JO

FRAUDE DE HACIENDA

JO JO JO

FRAUDE DE HACIENDA

JO JO JO


REAL MADRID ABSOLUTO CAMPEÓN DE TODO Y PARA SIEMPRE

MADRIDISTA LIMPIO, SANO Y GRANDE ha dit...

¿SABEN CUAL ES EL PEOR CHAMPAÑA QUE JAMÁS HE BEBICO Y QUE VOMITÉ?

CANALS Y NUBIOLA

YA ME ENTIENDES VERDAD ¿NICO-ITO NUBIOLA-ITO?

¿A QUÉ ME ENTIDENDES Y MOLA MAZO?

NUBIOLI-TA ERES UN CHAMPAGNE MALO, MALO

EL BARCELONI-TA A LOS JUZGADOS
POR FRAUDE A HACIENDA

FRAUDE CULEROTI-TO

FRAUDE

PEFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF

LA MANTA DE CUADROS

PEFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF

TOCOMOCHO

PEFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF

DELINCUENTES

PEFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF

MADRIDISTA HONESTO A PIÑÓN ha dit...
JUZGADO Y SENTENCIA

BOBOS

GENTE FETÉN

ASCO CULERI-TO


PALO FISCAL

ASQUEROSOS


PALO FISCAL

CULPABLES


HACIENDA


FISCO


FRAUDE

CULPABLES

DELINCUENTES


CACOS

¡¡¡¡¡¡¡¡BANZAI!!!!!!!!


TALAVERA
CALAVERA
MADERA
CAPOTERA
ACERA
MADERA


CULPABLES
ESTATALES
CARCAMALES


BONZOS
MONGOS
TONTOS


CÁRCEL

MADRIDISTA ACUSA CHUSEP ha dit...CHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICECHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICECHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICECHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICECHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICE

MADRIDISTA ANTI-CHUSEP ha dit...


CHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICECHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICECHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICECHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICECHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICECHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICECHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICECHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICECHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICECHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICECHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICECHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICECHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICE

MADRIDISTA NO A CHUSEP ha dit...


CHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICECHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICECHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICECHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICECHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICECHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICECHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICECHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICECHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICECHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICECHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICECHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICECHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICECHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICECHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICECHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICECHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICE

(((((((( YO , EL MADRIDISTA )))))))) ha dit...CHUSEP AMIGO DE NEYMAR


CHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICECHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICECHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICECHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICECHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICE
CHUSEP COMPLICE
CHUSEP AMIGO DE NEYMAR
COMPLICE FISCO
DELINCUENCIA CON MELENAS

MADRIDISTA A CHUSEP AMIGO DE NEYMAR COMPLICE FISCO DELINCUENCIA CON MELENAS ha dit...CHUSEP AMIGO DE NEYMAR
COMPLICE FISCO
DELINCUENCIA CON MELENAS


CHUSEP AMIGO DE NEYMAR
COMPLICE FISCO
DELINCUENCIA CON MELENAS


CHUSEP AMIGO DE NEYMAR
COMPLICE FISCO
DELINCUENCIA CON MELENAS


CHUSEP AMIGO DE NEYMAR
COMPLICE FISCO
DELINCUENCIA CON MELENAS


CHUSEP AMIGO DE NEYMAR
COMPLICE FISCO
DELINCUENCIA CON MELENAS

Laurejada Merçona Llops ha dit...

tapa la boqueta Madridista rallat

penyabogarde ha dit...

Senyor Madridista Banzai:

Vostè acaba de superar qualsevol coordenada textual.
Vostè s'hauria de dedicar al reciclatge de brossa o a la selecció d'excrements en una planta de residus tòxics.

Vostè aspira a ser un pacient impacient a les portes del psiquiàtric de Boston.

Vostè està extremadament tocat de l'ala.

Vostè, vostè i vostè.

Carn de mosca collonera a baix preu.

(((((((( YO , EL MADRIDISTA )))))))) ha dit...

CALLA BOGARDI-TO Y VETE A MAL VIVIR A UN MAUSOLEO DE RENACUAJOS AGONIZANTES Y DE HIEDRAS MUERTAS BAJO EL EFECTO DEL POLEO SIN MENTA, BOBO, BOBAZO, BOBALICÓN, CHUNGO.
ESTOY HARTO DE VUESTROS INSULTOS.
A MI SE ME RESPETA Y SE ME TRATA BIEN.
SOLO SABEIS INSULTAR Y SOIS UNOS MISERABLES DE LA CORDILLERA DE LOS SAPOS LACUSTRES EN CELO Y DE LOS BRIBONES EN ACEITE DE SOJA Y DE LOS CIERVOS CAPADOS.

vampir Bayo †๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A† ha dit...

No entro en aquest tema del madridista

†๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A†

He seguit el vostro consell sobre Madalina Ghenea i francament jo em vull casar amb ella i si pot ser vull que em feu sortir en la web jo vestit del Barça, amb ella ben escotada i de casador per lo civil el nou Robirosa.

Ja ho vaig demanar i ara que estic més informat us ho suplico.

†๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A†
†๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A†

vampir Bayo †๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A† ha dit...

๑•ิ.•ั๑ ๑۩۞۩๑ ♬✿.。.:* εїз℡❣·۰•○○○ōゃ ♥ ♡๑۩ﺴ ☜ ☞ ☎ ☏♡ ⊙◎ ☺ ☻✖╄ஐﻬ ...
๑•ิ.•ั๑ ๑۩۞۩๑ ♬✿.。.:* εїз℡❣·۰•○○○ōゃ ♥ ♡๑۩ﺴ ☜ ☞ ☎ ☏♡ ⊙◎ ☺ ☻✖╄ஐﻬ ...
๑•ิ.•ั๑ ๑۩۞۩๑ ♬✿.。.:* εїз℡❣·۰•○○○ōゃ ♥ ♡๑۩ﺴ ☜ ☞ ☎ ☏♡ ⊙◎ ☺ ☻✖╄ஐﻬ ...
๑•ิ.•ั๑ ๑۩۞۩๑ ♬✿.。.:* εїз℡❣·۰•○○○ōゃ ♥ ♡๑۩ﺴ ☜ ☞ ☎ ☏♡ ⊙◎ ☺ ☻✖╄ஐﻬ ...

és la meva carta de casament

vampir Bayo †๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A† ha dit...

๑•ิ.•ั๑ ๑۩۞۩๑ ♬✿.。.:*
εїз℡❣·۰•○○○ōゃ ♥ ♡๑۩ﺴ
☜ ☞ ☎ ☏♡ ⊙◎ ☺ ☻✖╄ஐﻬ ...
๑۩۞۩๑ ♬✿.。.:* εїз℡❣·۰
•○○○ōゃ ♥ ♡๑۩ﺴ ☜ ☞
☎ ☏♡๑۩۞۩๑ ♬✿.。.:* εї
з℡❣·۰•○○○ōゃ ♥ ♡๑۩ﺴ
☜ ☞ ☎ ☏♡
๑۩۞۩๑
♬✿.。.:*๑۩۞۩๑
♬✿.。.:* εїз℡❣·۰•○
○○ōゃ ♥ ♡๑۩ﺴ ☜
☞ ☎ ☏♡ εїз℡❣·۰•○
○○ōゃ ♥ ♡๑۩ﺴ
☜ ☞ ☎
☏♡


i la meva llista de noces

vampir Bayo †๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A† ha dit...
estic que salto d'alegria
๑۩
۞۩๑
♬✿.。.
:* εїз
℡❣·۰•○○
○ōゃ
♥ ♡
๑۩
ﺴ ☜

☎ ☏

Proces Constituent Premia de Mar ha dit...

visca visca visca catalunya bogardista

LA JUNTA DE LA PENYA ha dit...

Forcadistes:
Prenem el vostre crit i el cridarem en el Golden Corner.
Visca, visca, visca Catalunya Bogardista!
Ferm, contundent i revolucionari.

Espronceda Climàtica Bous i Esquelles ha dit...

Hem de fer un globus gegant estil zepel·lí per volar damunt de Catalunya amb el missatge del bogardisme

Estic enganxadissim a tot el que surt de la penya bogarde

NICO NUBI US DIU HOLA COM NUBIOLA ha dit...

gols de pedra
art vol art
riure és d'imbècils
i ser escultor
és més bèstia
que destralar troncs
si em foteu un jonc
puc emprenyar-me molt
i no m'agradaria,
només he rigut una vegada
i era quan el Capri feia esquetxos
i aleshores em vaig sentir imbècil
espero no riure
i m'aguanto molt
per art

Salva Caballero ha dit...

quina virulència gastes Nico Nubi, a vore si encara sortirem per cames entre el teu mal geni i el madridista escampant còlera, sort que ets del Barça, nano.

Conrad Canaló ha dit...

Madalina Ghenea 3/2
ves per on:
Mada (ma+da) boca guapa (2 llavis gegants)
lina (li+na) més (+) boca que dona
Ghe+ne+a=3 pits? dos/2 pits + boca doble
i repicó (tres pics-pits 3) i repicó
picó (picor) de veure Madalina

Sort Fakir
Fa/ras/l'amor/kir?
Pra/dos(2)/dos?

Madalina Prados Ghenea Fakiresa (Fakir+dona+boca gran B2)

Barça:
B de boca
A de arrecada
R de amo(r)
Ç de escor(ç)a
A de M(a)d(a)lin(a)

L'observador Fermí ha dit...

Flipo positivament amb la Bogarde:

Futbol
Barcelonisme
Anarquisme
Barretines
Casaments
Batalles navals
Gastrononia a l'ast
gresca
religions
Núria Feliu
Louis de Funes
Escultor Nubiola
Terry Venables
un fakir
unes galetes artiach
cirugia estètica
acordions
cerveses
un madridista molt emprenyat
fenomens paranormals
fantaciència
ciència matemàtica
Amor
un vampir

i això només és un repasset al que els meus ulls pode abastar

L'observador Fermí ha dit...

Flipo positivament amb la Bogarde:

Futbol
Barcelonisme
Anarquisme
Barretines
Casaments
Batalles navals
Gastrononia a l'ast
gresca
religions
Núria Feliu
Louis de Funes
Escultor Nubiola
Terry Venables
un fakir
unes galetes artiach
cirugia estètica
acordions
cerveses
un madridista molt emprenyat
fenomens paranormals
fantaciència
ciència matemàtica
Amor
un vampir

i això només és un repasset al que els meus ulls pode abastar

Josep ha dit...

El meteocat anuncia tempestes, i les rieres del Maresme són l'escenari habitual de cotxes mal aparcats emportats per l'aigua.
Ara hauria de fer una metàfora sobre l'aigua emportant-se els madridistes i els nyunyistes, però estic una mica emboirat.

MADRIDISTA BANZAI CHUSEPEANDO ha dit...CHUSEP
ME JODE MUCHO QUE ME TENGAS MANÍA
CHUSEP
¿ACASO YO FALTO A TU PERSONA?
NO ME JODAS, CHUSEP.

NO ME JODAS CHUSEP.

L'observador Fermí ha dit...

flipo més quan veig el Gran Josep Braut, rei de les xarxes socials, ficat en aquest enredo.

i ara que flipo mandarines turques, pregunto:

em vull fer soci de la Bogarde, com?

NICO NUBI US DIU HOLA COM NUBIOLA ha dit...

rIALLer SaLva CaBaLleRo:

jO tInc la CaRa que em Van doNar elS mEus PAres.

M'ha EnotJat el tEu ComentAri i m'EStic poSant cOM un RINOCERONTE

Conrad Canaló ha dit...

c
a
m
p
i
o
n
s

Joan Patateta ha dit...

el robirosa l'he de veure dijous que vé, ja m'enteneu, em va dir que es va fer un tip de riure al veure els morritos però ja veurem si el convenço de que us escrigui aquí

penyabogarde ha dit...

Benvingut observador Fermí ja ets soci de plè dret i un bogarder més , segueix flipant amb nosaltres i si vols sortir ens pots adreçar a qualsevol imatge que creguis que et representi ...

estimat Patateta confiem en tú i a veure si pots convencer al Robirosa perquè escrigui ...

Conrad Canaló ha dit...

FER+MI=FERMÍ
toros
Pamplona
encierro
bogardisme
sant Fermí

Arnau Solana ha dit...

Com es menja una escultura feta per Nubiola?

NICO NUBI US DIU HOLA COM NUBIOLA ha dit...

No facis gracietes Arnau que riure és d'imbècils i l'art vol art

(((((((( YO , EL MADRIDISTA ))))))))BETANZANTAN KOLISOMBO ha dit...

LUEGO USTEDES SE QUEJAN DE MI, JA,JAJA
RESULTA QUE ESTE BOGARDERO NUBIOLA-ITA ES DE MÁS NO TOMAS, VAYA MALA LECHE TIENE EL PAVO, MAL EDUCADO DONDE LOS HAYA.


BANZAI, ME GUSTAS NUBIOLI-TA
ERES UN PERFECTO CULERI-TO ENOJADO Y ANTIPÁTICO

ME GUSTAS, DIVIDE Y VENCERÁS.

MENUDO FICHAJE TENEIS BOGARDI-TOS
CON NUBIOLI-TA OS VAIS AL TRASTE PELEADOS Y CAUTIVOS


JAJAJAJA BANZAI ME RÍO UN COPÓN
ME RÍO DE JANEIRO

NEYMAR-ITO AL TRIBUNAL CON ROSELLI-TO


MENUDO NUBIOLI-TA

MADRIDISTA LIDER PARA SIEMPRE ha dit...

JAJAJAJAJAJAJA
JAJAJAJAJAJAJA
JAJAJAJAJAJAJJA
AJAJAJAJAJAJAJAJA

REAL SOCIEDAD ES REAL
Y EL REAL MADRID ES REALMENTE LIDER

JAJAJAJAJAJAJA
JAJAJAJAJAJAJA
JAJAJAJAJAJAJJA
AJAJAJAJAJAJAJAJA

REAL SOCIEDAD ES REAL
Y EL REAL MADRID ES REALMENTE LIDER

JAJAJAJAJAJAJA
JAJAJAJAJAJAJA
JAJAJAJAJAJAJJA
AJAJAJAJAJAJAJAJA

REAL SOCIEDAD ES REAL
Y EL REAL MADRID ES REALMENTE LIDER

JAJAJAJAJAJAJA
JAJAJAJAJAJAJA
JAJAJAJAJAJAJJA
AJAJAJAJAJAJAJAJA

REAL SOCIEDAD ES REAL
Y EL REAL MADRID ES REALMENTE LIDER

JAJAJAJAJAJAJA
JAJAJAJAJAJAJA
JAJAJAJAJAJAJJA
AJAJAJAJAJAJAJAJA

REAL SOCIEDAD ES REAL
Y EL REAL MADRID ES REALMENTE LIDER

JAJAJAJAJAJAJA
JAJAJAJAJAJAJA
JAJAJAJAJAJAJJA
AJAJAJAJAJAJAJAJA

REAL SOCIEDAD ES REAL
Y EL REAL MADRID ES REALMENTE LIDER

MADRIDISTA A CHUSEP AMIGO DE NEYMAR COMPLICE FISCO DELINCUENCIA CON MELENAS ha dit...

JAJAJAJAJAJAJA
JAJAJAJAJAJAJA
JAJAJAJAJAJAJJA
AJAJAJAJAJAJAJAJA

REAL SOCIEDAD ES REAL
Y EL REAL MADRID ES REALMENTE LIDER
JAJAJAJAJAJAJA
JAJAJAJAJAJAJA
JAJAJAJAJAJAJJA
AJAJAJAJAJAJAJAJA

REAL SOCIEDAD ES REAL
Y EL REAL MADRID ES REALMENTE LIDERJAJAJAJAJAJAJA
JAJAJAJAJAJAJA
JAJAJAJAJAJAJJA
AJAJAJAJAJAJAJAJA

REAL SOCIEDAD ES REAL
Y EL REAL MADRID ES REALMENTE LIDERJAJAJAJAJAJAJA
JAJAJAJAJAJAJA
JAJAJAJAJAJAJJA
AJAJAJAJAJAJAJAJA

REAL SOCIEDAD ES REAL
Y EL REAL MADRID ES REALMENTE LIDERJAJAJAJAJAJAJA
JAJAJAJAJAJAJA
JAJAJAJAJAJAJJA
AJAJAJAJAJAJAJAJA

REAL SOCIEDAD ES REAL
Y EL REAL MADRID ES REALMENTE LIDERJAJAJAJAJAJAJA
JAJAJAJAJAJAJA
JAJAJAJAJAJAJJA
AJAJAJAJAJAJAJAJA

REAL SOCIEDAD ES REAL
Y EL REAL MADRID ES REALMENTE LIDER

(((((((( YO , EL MADRIDISTA )))))))) ha dit...


REAL SOCIEDAD ES REAL
Y EL REAL MADRID ES REALMENTE LIDERJAJAJAJAJAJAJA
JAJAJAJAJAJAJA
JAJAJAJAJAJAJJA
AJAJAJAJAJAJAJAJA

REAL SOCIEDAD ES REAL
Y EL REAL MADRID ES REALMENTE LIDERJAJAJAJAJAJAJA
JAJAJAJAJAJAJA
JAJAJAJAJAJAJJA
AJAJAJAJAJAJAJAJA

REAL SOCIEDAD ES REAL
Y EL REAL MADRID ES REALMENTE LIDER

(((((((( YO , EL MADRIDISTA )))))))) ha dit...


REAL SOCIEDAD ES REAL
Y EL REAL MADRID ES REALMENTE LIDERJAJAJAJAJAJAJA
JAJAJAJAJAJAJA
JAJAJAJAJAJAJJA
AJAJAJAJAJAJAJAJA

REAL SOCIEDAD ES REAL
Y EL REAL MADRID ES REALMENTE LIDERJAJAJAJAJAJAJA
JAJAJAJAJAJAJA
JAJAJAJAJAJAJJA
AJAJAJAJAJAJAJAJA

REAL SOCIEDAD ES REAL
Y EL REAL MADRID ES REALMENTE LIDER
REAL SOCIEDAD ES REAL
Y EL REAL MADRID ES REALMENTE LIDERJAJAJAJAJAJAJA
JAJAJAJAJAJAJA
JAJAJAJAJAJAJJA
AJAJAJAJAJAJAJAJA

REAL SOCIEDAD ES REAL
Y EL REAL MADRID ES REALMENTE LIDERJAJAJAJAJAJAJA
JAJAJAJAJAJAJA
JAJAJAJAJAJAJJA
AJAJAJAJAJAJAJAJA

REAL SOCIEDAD ES REAL
Y EL REAL MADRID ES REALMENTE LIDER
REAL SOCIEDAD ES REAL
Y EL REAL MADRID ES REALMENTE LIDERJAJAJAJAJAJAJA
JAJAJAJAJAJAJA
JAJAJAJAJAJAJJA
AJAJAJAJAJAJAJAJA

REAL SOCIEDAD ES REAL
Y EL REAL MADRID ES REALMENTE LIDERJAJAJAJAJAJAJA
JAJAJAJAJAJAJA
JAJAJAJAJAJAJJA
AJAJAJAJAJAJAJAJA

REAL SOCIEDAD ES REAL
Y EL REAL MADRID ES REALMENTE LIDER
REAL SOCIEDAD ES REAL
Y EL REAL MADRID ES REALMENTE LIDERJAJAJAJAJAJAJA
JAJAJAJAJAJAJA
JAJAJAJAJAJAJJA
AJAJAJAJAJAJAJAJA

REAL SOCIEDAD ES REAL
Y EL REAL MADRID ES REALMENTE LIDERJAJAJAJAJAJAJA
JAJAJAJAJAJAJA
JAJAJAJAJAJAJJA
AJAJAJAJAJAJAJAJA

REAL SOCIEDAD ES REAL
Y EL REAL MADRID ES REALMENTE LIDER
REAL SOCIEDAD ES REAL
Y EL REAL MADRID ES REALMENTE LIDERJAJAJAJAJAJAJA
JAJAJAJAJAJAJA
JAJAJAJAJAJAJJA
AJAJAJAJAJAJAJAJA

REAL SOCIEDAD ES REAL
Y EL REAL MADRID ES REALMENTE LIDERJAJAJAJAJAJAJA
JAJAJAJAJAJAJA
JAJAJAJAJAJAJJA
AJAJAJAJAJAJAJAJA

REAL SOCIEDAD ES REAL
Y EL REAL MADRID ES REALMENTE LIDER

Joan Estruch ha dit...

he trobat pistonut el Tata plantant cara a la premsa i reconeixent errades seves, un bon senyor. Pistonut.

Laurejada Merçona Llops ha dit...

em va agradar molt el barça a san sebastian, especialment Song

Ariato / Puigcerdà del Central ha dit...

mentre el mafiós madrid sigui lider no penso veure ni llegir res de la lliga, només la web de Bogarde

em reservo per el CITY

Tampoc miraré la final de la copa del rei ni cap partit on jugui el mafiós madrid


NICO NUBI US DIU HOLA COM NUBIOLA ha dit...

ranura necessitem ranura i esfinx necessitem esfinx
jo vull esculpir millor però sense riure
gràcies, estava acollonit per la meva boda i veig que heu encertat amb el codol
art vol art i això és art
estava per matar-vos...

Ariato Puigcerdà del Central ha dit...

Nicu,
per que ranura?
per què esfinx?

NICO NUBI US DIU HOLA COM NUBIOLA ha dit...

No fotem bromes:
Ranura és el que tenen les guardioles per posar-hi pasta, de acuerdo Ariato?
Esfinx és esfingie com la dama de la merda d'Elche que no va saber rematar al cabró blanc.
Prou bromes que tinc feina.

Ariato Puigcerdà del Central ha dit...

Vostè perdoni escultor sagrat
que jo m'en vaig a fotre
unes seques amb cansalada
i virolles de pernil.
Vostè perdoni
ja veig que vostè
és un artista del palau de Versalles.
Perdoni Nubiola,
soc un plebeyo.
de Puigcerdà!!!!!!!!

penyabogarde ha dit...

Estem molt satisfets d'haver encertat en la comanda que ens va fer Nico Nubiola, sabiem que era arriscada però finalment la cosa ha reeixit en escreix i així fem constar la nostra conformitat.

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

Jo comparteixo el que ha escrit Ariato sobre el Barça i el Madrid. Afegeixo una dada (dadaïsta): em declaro en vaga de Lliga fins que el Real Madrid deixi de ser el lider. Primer de tot la salut i l'urticària a segons quines edats pot provocar efectes letals.

Joan Patateta ha dit...

M'agrada la sinceritat de Martino, per sort reconeix el que no es fa bé.
Ara hem de fer el que sigui per denunciar al món mundial que Florentino és kinki

mola el meu friend Robirosa fent de capellà i el que més el mola és que la trasplantada de llavis li ha sentat de conya i no sembla postís, està molt ben operat el menda.

Sou la conya amb menta.

Toni Xiulet ha dit...

tot serà per ser un somni
culebra a Gràcia

ok, Espronceda?
ok, Laurejada?

Gràcia canibal val una perla rockera!

Toni Xiulet ha dit...

Tanquem files contra l'enemic i tots amb el Barça i la mare que el va parir

NICO NUBI US DIU HOLA COM NUBIOLA ha dit...

Ariat:
Jo no et perdono, estas fent bromes i ja he dit que riure és d'imbècils. Jo accepto i acato la boda del codol però si jo, Nico, he de donar peu a les rialles, prefereixo estar solter i picar pedra al meu estudi. Odío el costum estupit de riure per riure, és senyal d'imbecilitat.

Arnau Solana ha dit...

Salta a la vista que Omega i Alfa són dues parts d'un pastís de poma i que bogarde i winston són dos eczemes d'un mateix picat de vespa veninosa

si és així per què la gent no estima el Barça?

M'agrada Cavall Fort i Tretzevents o sigui m'agrada la mare que va parir a Joan Silesi de Campos

EL DIA QUE EM CONEGUEU EN PERSONA QUEDAREU MÉS GARRATIBATS QUE EL QUE ESTIC JO ARA MIRANT PER LA SEXTA EL BOMBASSO DEL COP D'ESTAT DEL 23F ON ES DEMOSTRA QUE VA SER COSA DELS SOCIATES INCLOSOS, JODER.

EL DIA QUE EM CONEGUI LA PENYA BOGARDE CAUREU DE CUL

US HO JURO PER SATANÀS

Joan Artiach / La Llagosta és bona ha dit...

Caram Solana, amb tantes majúscules sembles el Banzai Madriles

Sergi "el fakir" Prados ha dit...

Només pucx dir que si voleu coneixer l'home més feliç de la terra aquest home soc jo. La Madalina casada amb mí i en Super-Mega-Ultra Robirosa fent de capellastre casant-nos damunt de la gespa del Nou Camp, la perfecció, la primera vegada que baixo de Vallvidrera a ciutat en cinc mesos i em passa aixó. Què més puc demanar? La Bogardidat ha fet de mi meravelles i sant és el seu nom com a missa. I ara nit de noces amb llit de punxes.

Llit de punxes per la parella del segle, la meva.

Graaaaaaaaaaaaaaaaaaacies!

Adell el Comodor ha dit...

Doncs a mi em mola catxo que el Barça sigui un equip de carn o ossos i que s'abandoni la divina comèdia, Tata es taca amb el xurrasco i el rostre humà s'imposa. Bona!

penyabogarde ha dit...

Sr.Sergi "el fakir"Prados , sou vos el mateix Vampir Bayo?

aclari l'enigma si-us-plau ...

Fakir Prados de Bayo Vampiria ha dit...

Vampirisme i fakirisme es donen la mà i quan vaig veure que el fakir que porto dins es desfeia en enamoraments jo em vaig dir, ara és la meva i el meu altre jo no pot aguantar més aquesta camisa de força i el martiri de les dues personalitats i aquest és el misteri de Vallvidrera que l'amor cap a una dama m'ha xacrat la doble mandarina del meu cor. Sí, soc doble, soc dual i soc bipolar, fakir de dia, vampir de nit i el penyisme bogardic a caigut de peus a la galleda de sang i al llit de punxes. Ara que sabeu de la meva doble vida vull que s'em comnegui com el que soc: Fakir Prados de Bayo Vampiria / Vallvidrera / Falda del Tibidabo.

Fakir Prados de Bayo Vampiria ha dit...

però us demano un favor entre nosaltres, a la foto de la meva boda us heu guiat per la demanda escrita del Fakir i heu ficat la pota. Feu que sigui el vampir qui consti a cagalleures al costat de la model rumanesa i així no liem la troca, melindros, us he despistat amb el doble comentari peticionari i ara si que em sento com EL HOMBRE DOBLE

penyabogarde ha dit...

feina feta home doble, mira el blog.

Fakir Prados de Bayo Vampiria ha dit...

Ara ja veig que teniu bon ull

†๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A† mantenim el senyal de la creu i de les punxes


soc doble com les ulleres d'un miop

Nico Nubiola ha dit...

Jo no tinc manies, no soc doble ni triple, soc escultor, soc artista, vull art, l'art em vol a mí i la vida és una cosa molt seriosa i m'agafo seriosament aquest casament tot i que estava dubtant que encertessiu la jugada. Reconec que heu entés el sentit del que jo entenc per una vida seriosa i el que és le matrimoni de l'artista i l'objecte del seu art. No tinc manies, no tinc personalitats doblades ni tinc mitjes tintes. Quan una cosa m'agrada ho dic i quan no m'agrada també ho dic. Seriosament he de dir que m'agrada el que heu captat del meu art i heu fet bona punteria en trabar fermament el que jo espero d'una instititució frívola, antiga i torta com el matrimoni. Vaig dir que un artista escultor només es pot casar amb el seu art i heu fet justament el que jo volia.
Però a partir d'ara deixeu-me concentrar en el meu treball i sereu recompensat. Si ningú fa brometa no descarteu que faci arribar una petita escultura a la vostra adreça.

Em podeu donar la vostra adreça? Si mantinc el pols em comprometo a enviar-vos un detall.

Espronceda Climàtica Bous i Esquelles ha dit...

a mi el que més em sorpren de penya bogarde és la seva capacitat de capejar tempestes i rumors sempre enginyant argument per estar en boga.

És normal que es digui penya bogarde pués sempre està en boga.

Xiulet i Laurejada:
a que estem en boga?

Arnau Solana ha dit...

Amic Artiach llagoster, et juro i recontrajuro per Satanás que jo no soc el madridista i el dia que us visiti caureu de cul

Joan Artiach / La Llagosta és bona ha dit...

D'acord senyor Solanas, la seva paraula em plau.

Toni Xiulet ha dit...

mola katxo:
ser bogardià és estar en boga
enginyós Espronceda, com sempre.

Toni Xiulet ha dit...

Espro:
quan li vaig dir a l'Elena que jo era bogardià es va quedar de pedra sabent que jo només soc futbolero una vegada a l'any, però això d'estar en boga em posa bogarder per sempre com el "amigos para siempre"

♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫ tataxin culé♪♫♪♫♪♫ ha dit...

tataxin culé♪♫♪♫♪♫
tataxin culé♪♫♪♫♪♫
♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫
♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫
♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫
♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫

Toni Xiulet ha dit...

tataxin? ets Espronceda? estas en Boga?

♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫ tataxin culé♪♫♪♫♪♫ ha dit...

Que dallonses és Espronceda?

jo amb la meva corranda
mira xiuleti!

♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫

Xiulet ha dit...dis - cul - pes

♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫ tataxin culé♪♫♪♫♪♫ ha dit...

entesos

penyabogarde ha dit...

Benvolgut Nico Nubiola,

a la teva petició de ls nostra adreça ens plau comunicar-te que estem aquí:


Bar Marina
a l'atenció de la Penya Bogarde
Plaça de l'Ajuntament s/n
08330 Premià de Mar


Moltes gràcies.

N.N Art i prou ha dit...

Ara estaré desaparegut uns dies per completar un encàrrec d'un simposium a Marsella. Ja vos puc dir amb tot el lleu que aquesta adreça que m'heu facilitat tindrà l'escatiment que requereix i no serà tard el dia en que aquest que vos escriu emeti el senyal de la viva plata i de l'ebri meteorit.

El Papu Fred ha dit...

NN si tú vas a un simposium a Marsella jo soc el conde drácula de Transilvània, apa pallús ! Via fora culturota! No entenc com la Penya Bogarde pot admetre un bomber de xispa feble en aquesta web tant magistral

N.N Art i prou ha dit...

Papu Fred, el respecte no s'ha de perdre o prendrem mal tots plegats.
Ja t'aviso.

El Papu Fred ha dit...

ja heu suat massa cansalada els artistes, que ens coneixem, necessiteu passar uns anys a la fàbrica, collons!

penyabogarde ha dit...

Senyor Papu Fred, les seves opinions són personals i no reflexen necessàriament el pensament i el reconeixement que té l'escultor Nubiola de part de la nostra Penya.

Joan "El Buzo" ha dit...

Em pregunto quan el Florentónguez serà jutjat.

Conrad Canaló ha dit...

SCHALKE 1
REAL MADRID 0

Un equip legal marca un gol
Una cosa il·legal no juga ni marca

M.A.T.E.M.À.T.I.C.A.
+
C.O.D.I. P.E.N.A.L
=
J.U.S.T.I.C.I.A.

Torna en Franco per si algú no ho sap.

marga bosch i el seu verb ha dit...Si el Madrid continúa participant en les competicions juro que puc fer un disbarat.

La meva àvia a la guerra civil es plantava davant dels nacionales i no es tallava ni un pel.

Pregunteu per la Teresa de can Callao, aneu a Mataró i que us expliquin com les gastava la meva àvia.

Josep, quan tornis a casa t'explico lo de la meva àvia.

Fernando Atienza ha dit...

Muy buenos días,

me remito a lo que digo.
Pues yo en el lugar de los indios y/o culés estaría nervioso.
Hacia tiempo que no veía a un equipo de Champions darle un vapuleo a otro. Desde el Bayern-Barça.

Si ustedes son personas, lo mínimo se llama "aplauso" y saludo al campeón de campeones.

MADRIDISTA ODIA FELIZMENTE TODO LO QUE SOIS ha dit...

ABSOLUTAMENTE PERFECTOS Y DEFINITIVAMENTE PLUSCUAMPERFECTOS, EL REAL MADRID PRESENTA SUS CREDENCIALES Y FIJA EL DESTINO DEL FUTBOL MODERNO POR LOS SIGLOS DE LOS SIGLOS, EL 1-6 ANTE LOS PANZERS TEUTONES CERTIFICA LA GLORIA EN TODOS LOS FRENTES. EL BARCELONI-TA SE HUNDE EN ESCÁNDALOS, JUGADORES RENQUEANTES, UN ENTRENADOR ABOSOLUTAMENTE ATÚN CADUCADO Y UNA AFICIÓN ANALFABETA COMENZANDO POR ESTA BAZOFIA BERZAL QUE ES LA PEÑI-TA BOGARDI-TA. SALUDEN AL CAMPEÓN DE CAMPEONES, A BALE QUE VALE, A CR7 IMPERIAL Y A LOS ARTISTAS MÁS GRANDES QUE PINACOTECAS MUNDIALES NUNCA RECORDARÁN NI POR ASOMO.
BANZAI ACOJONANTE EN ALEMANIA Y DISPARO DE ALEGRÍA EN EL GLOBO TERRAQUEO. ESTO ES LA VIDA. OS ODIO ABSOLUTAMENTE A PREMIA DE MAR, A BOGARDI-TOS, A CHUSEP Y A TODO LO QUE ME RECUERDE QUE ESTAIS EN EL MUNDO, YO SOY LA MIERDA MÁS FELIZ DEL UNIVERSO Y EL UNIVERSO ES INFINITO.
BANZAI CULEBRA CHUSEP ENVIDIA Y VIVA ESTO QUE ES LO QUE CUENTA, NO HAY NADA EN EL UNIVERSO QUE PUEDA RIVALIZAR EN ESPACIO Y VOLUMEN A ESTE REAL MADRID ETERNO PARA SIEMPRE. BANZAI.

MADRIDISTA BANZAI DURO ha dit...

ABSOLUTAMENTE PERFECTOS Y DEFINITIVAMENTE PLUSCUAMPERFECTOS, EL REAL MADRID PRESENTA SUS CREDENCIALES Y FIJA EL DESTINO DEL FUTBOL MODERNO POR LOS SIGLOS DE LOS SIGLOS, EL 1-6 ANTE LOS PANZERS TEUTONES CERTIFICA LA GLORIA EN TODOS LOS FRENTES. EL BARCELONI-TA SE HUNDE EN ESCÁNDALOS, JUGADORES RENQUEANTES, UN ENTRENADOR ABOSOLUTAMENTE ATÚN CADUCADO Y UNA AFICIÓN ANALFABETA COMENZANDO POR ESTA BAZOFIA BERZAL QUE ES LA PEÑI-TA BOGARDI-TA. SALUDEN AL CAMPEÓN DE CAMPEONES, A BALE QUE VALE, A CR7 IMPERIAL Y A LOS ARTISTAS MÁS GRANDES QUE PINACOTECAS MUNDIALES NUNCA RECORDARÁN NI POR ASOMO.
BANZAI ACOJONANTE EN ALEMANIA Y DISPARO DE ALEGRÍA EN EL GLOBO TERRAQUEO. ESTO ES LA VIDA. OS ODIO ABSOLUTAMENTE A PREMIA DE MAR, A BOGARDI-TOS, A CHUSEP Y A TODO LO QUE ME RECUERDE QUE ESTAIS EN EL MUNDO, YO SOY LA MIERDA MÁS FELIZ DEL UNIVERSO Y EL UNIVERSO ES INFINITO.
BANZAI CULEBRA CHUSEP ENVIDIA Y VIVA ESTO QUE ES LO QUE CUENTA, NO HAY NADA EN EL UNIVERSO QUE PUEDA RIVALIZAR EN ESPACIO Y VOLUMEN A ESTE REAL MADRID ETERNO PARA SIEMPRE. BANZAI.ABSOLUTAMENTE PERFECTOS Y DEFINITIVAMENTE PLUSCUAMPERFECTOS, EL REAL MADRID PRESENTA SUS CREDENCIALES Y FIJA EL DESTINO DEL FUTBOL MODERNO POR LOS SIGLOS DE LOS SIGLOS, EL 1-6 ANTE LOS PANZERS TEUTONES CERTIFICA LA GLORIA EN TODOS LOS FRENTES. EL BARCELONI-TA SE HUNDE EN ESCÁNDALOS, JUGADORES RENQUEANTES, UN ENTRENADOR ABOSOLUTAMENTE ATÚN CADUCADO Y UNA AFICIÓN ANALFABETA COMENZANDO POR ESTA BAZOFIA BERZAL QUE ES LA PEÑI-TA BOGARDI-TA. SALUDEN AL CAMPEÓN DE CAMPEONES, A BALE QUE VALE, A CR7 IMPERIAL Y A LOS ARTISTAS MÁS GRANDES QUE PINACOTECAS MUNDIALES NUNCA RECORDARÁN NI POR ASOMO.
BANZAI ACOJONANTE EN ALEMANIA Y DISPARO DE ALEGRÍA EN EL GLOBO TERRAQUEO. ESTO ES LA VIDA. OS ODIO ABSOLUTAMENTE A PREMIA DE MAR, A BOGARDI-TOS, A CHUSEP Y A TODO LO QUE ME RECUERDE QUE ESTAIS EN EL MUNDO, YO SOY LA MIERDA MÁS FELIZ DEL UNIVERSO Y EL UNIVERSO ES INFINITO.
BANZAI CULEBRA CHUSEP ENVIDIA Y VIVA ESTO QUE ES LO QUE CUENTA, NO HAY NADA EN EL UNIVERSO QUE PUEDA RIVALIZAR EN ESPACIO Y VOLUMEN A ESTE REAL MADRID ETERNO PARA SIEMPRE. BANZAI.ABSOLUTAMENTE PERFECTOS Y DEFINITIVAMENTE PLUSCUAMPERFECTOS, EL REAL MADRID PRESENTA SUS CREDENCIALES Y FIJA EL DESTINO DEL FUTBOL MODERNO POR LOS SIGLOS DE LOS SIGLOS, EL 1-6 ANTE LOS PANZERS TEUTONES CERTIFICA LA GLORIA EN TODOS LOS FRENTES. EL BARCELONI-TA SE HUNDE EN ESCÁNDALOS, JUGADORES RENQUEANTES, UN ENTRENADOR ABOSOLUTAMENTE ATÚN CADUCADO Y UNA AFICIÓN ANALFABETA COMENZANDO POR ESTA BAZOFIA BERZAL QUE ES LA PEÑI-TA BOGARDI-TA. SALUDEN AL CAMPEÓN DE CAMPEONES, A BALE QUE VALE, A CR7 IMPERIAL Y A LOS ARTISTAS MÁS GRANDES QUE PINACOTECAS MUNDIALES NUNCA RECORDARÁN NI POR ASOMO.
BANZAI ACOJONANTE EN ALEMANIA Y DISPARO DE ALEGRÍA EN EL GLOBO TERRAQUEO. ESTO ES LA VIDA. OS ODIO ABSOLUTAMENTE A PREMIA DE MAR, A BOGARDI-TOS, A CHUSEP Y A TODO LO QUE ME RECUERDE QUE ESTAIS EN EL MUNDO, YO SOY LA MIERDA MÁS FELIZ DEL UNIVERSO Y EL UNIVERSO ES INFINITO.
BANZAI CULEBRA CHUSEP ENVIDIA Y VIVA ESTO QUE ES LO QUE CUENTA, NO HAY NADA EN EL UNIVERSO QUE PUEDA RIVALIZAR EN ESPACIO Y VOLUMEN A ESTE REAL MADRID ETERNO PARA SIEMPRE. BANZAI.ABSOLUTAMENTE PERFECTOS Y DEFINITIVAMENTE PLUSCUAMPERFECTOS, EL REAL MADRID PRESENTA SUS CREDENCIALES Y FIJA EL DESTINO DEL FUTBOL MODERNO POR LOS SIGLOS DE LOS SIGLOS, EL 1-6 ANTE LOS PANZERS TEUTONES CERTIFICA LA GLORIA EN TODOS LOS FRENTES. EL BARCELONI-TA SE HUNDE EN ESCÁNDALOS, JUGADORES RENQUEANTES, UN ENTRENADOR ABOSOLUTAMENTE ATÚN CADUCADO Y UNA AFICIÓN ANALFABETA COMENZANDO POR ESTA BAZOFIA BERZAL QUE ES LA PEÑI-TA BOGARDI-TA. SALUDEN AL CAMPEÓN DE CAMPEONES, A BALE QUE VALE, A CR7 IMPERIAL Y A LOS ARTISTAS MÁS GRANDES QUE PINACOTECAS MUNDIALES NUNCA RECORDARÁN NI POR ASOMO.
BANZAI ACOJONANTE EN ALEMANIA Y DISPARO DE ALEGRÍA EN EL GLOBO TERRAQUEO. ESTO ES LA VIDA. OS ODIO ABSOLUTAMENTE A PREMIA DE MAR, A BOGARDI-TOS, A CHUSEP Y A TODO LO QUE ME RECUERDE QUE ESTAIS EN EL MUNDO, YO SOY LA MIERDA MÁS FELIZ DEL UNIVERSO Y EL UNIVERSO ES INFINITO.

MADRIDISTA SUPER HOMBRE ha dit...

ABSOLUTAMENTE PERFECTOS Y DEFINITIVAMENTE PLUSCUAMPERFECTOS, EL REAL MADRID PRESENTA SUS CREDENCIALES Y FIJA EL DESTINO DEL FUTBOL MODERNO POR LOS SIGLOS DE LOS SIGLOS, EL 1-6 ANTE LOS PANZERS TEUTONES CERTIFICA LA GLORIA EN TODOS LOS FRENTES. EL BARCELONI-TA SE HUNDE EN ESCÁNDALOS, JUGADORES RENQUEANTES, UN ENTRENADOR ABOSOLUTAMENTE ATÚN CADUCADO Y UNA AFICIÓN ANALFABETA COMENZANDO POR ESTA BAZOFIA BERZAL QUE ES LA PEÑI-TA BOGARDI-TA. SALUDEN AL CAMPEÓN DE CAMPEONES, A BALE QUE VALE, A CR7 IMPERIAL Y A LOS ARTISTAS MÁS GRANDES QUE PINACOTECAS MUNDIALES NUNCA RECORDARÁN NI POR ASOMO.
BANZAI ACOJONANTE EN ALEMANIA Y DISPARO DE ALEGRÍA EN EL GLOBO TERRAQUEO. ESTO ES LA VIDA. OS ODIO ABSOLUTAMENTE A PREMIA DE MAR, A BOGARDI-TOS, A CHUSEP Y A TODO LO QUE ME RECUERDE QUE ESTAIS EN EL MUNDO, YO SOY LA MIERDA MÁS FELIZ DEL UNIVERSO Y EL UNIVERSO ES INFINITO.
BANZAI CULEBRA CHUSEP ENVIDIA Y VIVA ESTO QUE ES LO QUE CUENTA, NO HAY NADA EN EL UNIVERSO QUE PUEDA RIVALIZAR EN ESPACIO Y VOLUMEN A ESTE REAL MADRID ETERNO PARA SIEMPRE. BANZAI.ABSOLUTAMENTE PERFECTOS Y DEFINITIVAMENTE PLUSCUAMPERFECTOS, EL REAL MADRID PRESENTA SUS CREDENCIALES Y FIJA EL DESTINO DEL FUTBOL MODERNO POR LOS SIGLOS DE LOS SIGLOS, EL 1-6 ANTE LOS PANZERS TEUTONES CERTIFICA LA GLORIA EN TODOS LOS FRENTES. EL BARCELONI-TA SE HUNDE EN ESCÁNDALOS, JUGADORES RENQUEANTES, UN ENTRENADOR ABOSOLUTAMENTE ATÚN CADUCADO Y UNA AFICIÓN ANALFABETA COMENZANDO POR ESTA BAZOFIA BERZAL QUE ES LA PEÑI-TA BOGARDI-TA. SALUDEN AL CAMPEÓN DE CAMPEONES, A BALE QUE VALE, A CR7 IMPERIAL Y A LOS ARTISTAS MÁS GRANDES QUE PINACOTECAS MUNDIALES NUNCA RECORDARÁN NI POR ASOMO.
BANZAI ACOJONANTE EN ALEMANIA Y DISPARO DE ALEGRÍA EN EL GLOBO TERRAQUEO. ESTO ES LA VIDA. OS ODIO ABSOLUTAMENTE A PREMIA DE MAR, A BOGARDI-TOS, A CHUSEP Y A TODO LO QUE ME RECUERDE QUE ESTAIS EN EL MUNDO, YO SOY LA MIERDA MÁS FELIZ DEL UNIVERSO Y EL UNIVERSO ES INFINITO.
BANZAI CULEBRA CHUSEP ENVIDIA Y VIVA ESTO QUE ES LO QUE CUENTA, NO HAY NADA EN EL UNIVERSO QUE PUEDA RIVALIZAR EN ESPACIO Y VOLUMEN A ESTE REAL MADRID ETERNO PARA SIEMPRE. BANZAI.ABSOLUTAMENTE PERFECTOS Y DEFINITIVAMENTE PLUSCUAMPERFECTOS, EL REAL MADRID PRESENTA SUS CREDENCIALES Y FIJA EL DESTINO DEL FUTBOL MODERNO POR LOS SIGLOS DE LOS SIGLOS, EL 1-6 ANTE LOS PANZERS TEUTONES CERTIFICA LA GLORIA EN TODOS LOS FRENTES. EL BARCELONI-TA SE HUNDE EN ESCÁNDALOS, JUGADORES RENQUEANTES, UN ENTRENADOR ABOSOLUTAMENTE ATÚN CADUCADO Y UNA AFICIÓN ANALFABETA COMENZANDO POR ESTA BAZOFIA BERZAL QUE ES LA PEÑI-TA BOGARDI-TA. SALUDEN AL CAMPEÓN DE CAMPEONES, A BALE QUE VALE, A CR7 IMPERIAL Y A LOS ARTISTAS MÁS GRANDES QUE PINACOTECAS MUNDIALES NUNCA RECORDARÁN NI POR ASOMO.
BANZAI ACOJONANTE EN ALEMANIA Y DISPARO DE ALEGRÍA EN EL GLOBO TERRAQUEO. ESTO ES LA VIDA. OS ODIO ABSOLUTAMENTE A PREMIA DE MAR, A BOGARDI-TOS, A CHUSEP Y A TODO LO QUE ME RECUERDE QUE ESTAIS EN EL MUNDO, YO SOY LA MIERDA MÁS FELIZ DEL UNIVERSO Y EL UNIVERSO ES INFINITO.
BANZAI CULEBRA CHUSEP ENVIDIA Y VIVA ESTO QUE ES LO QUE CUENTA, NO HAY NADA EN EL UNIVERSO QUE PUEDA RIVALIZAR EN ESPACIO Y VOLUMEN A ESTE REAL MADRID ETERNO PARA SIEMPRE. BANZAI.ABSOLUTAMENTE PERFECTOS Y DEFINITIVAMENTE PLUSCUAMPERFECTOS, EL REAL MADRID PRESENTA SUS CREDENCIALES Y FIJA EL DESTINO DEL FUTBOL MODERNO POR LOS SIGLOS DE LOS SIGLOS, EL 1-6 ANTE LOS PANZERS TEUTONES CERTIFICA LA GLORIA EN TODOS LOS FRENTES. EL BARCELONI-TA SE HUNDE EN ESCÁNDALOS, JUGADORES RENQUEANTES, UN ENTRENADOR ABOSOLUTAMENTE ATÚN CADUCADO Y UNA AFICIÓN ANALFABETA COMENZANDO POR ESTA BAZOFIA BERZAL QUE ES LA PEÑI-TA BOGARDI-TA. SALUDEN AL CAMPEÓN DE CAMPEONES, A BALE QUE VALE, A CR7 IMPERIAL Y A LOS ARTISTAS MÁS GRANDES QUE PINACOTECAS MUNDIALES NUNCA RECORDARÁN NI POR ASOMO.
BANZAI ACOJONANTE EN ALEMANIA Y DISPARO DE ALEGRÍA EN EL GLOBO TERRAQUEO. ESTO ES LA VIDA. OS ODIO ABSOLUTAMENTE A PREMIA DE MAR, A BOGARDI-TOS, A CHUSEP Y A TODO LO QUE ME RECUERDE QUE ESTAIS EN EL MUNDO, YO SOY LA MIERDA MÁS FELIZ DEL UNIVERSO Y EL UNIVERSO ES INFINITO.

MADRIDISTA BANZAI DURO ha dit...

ABSOLUTAMENTE PERFECTOS Y DEFINITIVAMENTE PLUSCUAMPERFECTOS, EL REAL MADRID PRESENTA SUS CREDENCIALES Y FIJA EL DESTINO DEL FUTBOL MODERNO POR LOS SIGLOS DE LOS SIGLOS, EL 1-6 ANTE LOS PANZERS TEUTONES CERTIFICA LA GLORIA EN TODOS LOS FRENTES. EL BARCELONI-TA SE HUNDE EN ESCÁNDALOS, JUGADORES RENQUEANTES, UN ENTRENADOR ABOSOLUTAMENTE ATÚN CADUCADO Y UNA AFICIÓN ANALFABETA COMENZANDO POR ESTA BAZOFIA BERZAL QUE ES LA PEÑI-TA BOGARDI-TA. SALUDEN AL CAMPEÓN DE CAMPEONES, A BALE QUE VALE, A CR7 IMPERIAL Y A LOS ARTISTAS MÁS GRANDES QUE PINACOTECAS MUNDIALES NUNCA RECORDARÁN NI POR ASOMO.
BANZAI ACOJONANTE EN ALEMANIA Y DISPARO DE ALEGRÍA EN EL GLOBO TERRAQUEO. ESTO ES LA VIDA. OS ODIO ABSOLUTAMENTE A PREMIA DE MAR, A BOGARDI-TOS, A CHUSEP Y A TODO LO QUE ME RECUERDE QUE ESTAIS EN EL MUNDO, YO SOY LA MIERDA MÁS FELIZ DEL UNIVERSO Y EL UNIVERSO ES INFINITO.
BANZAI CULEBRA CHUSEP ENVIDIA Y VIVA ESTO QUE ES LO QUE CUENTA, NO HAY NADA EN EL UNIVERSO QUE PUEDA RIVALIZAR EN ESPACIO Y VOLUMEN A ESTE REAL MADRID ETERNO PARA SIEMPRE. BANZAI.ABSOLUTAMENTE PERFECTOS Y DEFINITIVAMENTE PLUSCUAMPERFECTOS, EL REAL MADRID PRESENTA SUS CREDENCIALES Y FIJA EL DESTINO DEL FUTBOL MODERNO POR LOS SIGLOS DE LOS SIGLOS, EL 1-6 ANTE LOS PANZERS TEUTONES CERTIFICA LA GLORIA EN TODOS LOS FRENTES. EL BARCELONI-TA SE HUNDE EN ESCÁNDALOS, JUGADORES RENQUEANTES, UN ENTRENADOR ABOSOLUTAMENTE ATÚN CADUCADO Y UNA AFICIÓN ANALFABETA COMENZANDO POR ESTA BAZOFIA BERZAL QUE ES LA PEÑI-TA BOGARDI-TA. SALUDEN AL CAMPEÓN DE CAMPEONES, A BALE QUE VALE, A CR7 IMPERIAL Y A LOS ARTISTAS MÁS GRANDES QUE PINACOTECAS MUNDIALES NUNCA RECORDARÁN NI POR ASOMO.
BANZAI ACOJONANTE EN ALEMANIA Y DISPARO DE ALEGRÍA EN EL GLOBO TERRAQUEO. ESTO ES LA VIDA. OS ODIO ABSOLUTAMENTE A PREMIA DE MAR, A BOGARDI-TOS, A CHUSEP Y A TODO LO QUE ME RECUERDE QUE ESTAIS EN EL MUNDO, YO SOY LA MIERDA MÁS FELIZ DEL UNIVERSO Y EL UNIVERSO ES INFINITO.
BANZAI CULEBRA CHUSEP ENVIDIA Y VIVA ESTO QUE ES LO QUE CUENTA, NO HAY NADA EN EL UNIVERSO QUE PUEDA RIVALIZAR EN ESPACIO Y VOLUMEN A ESTE REAL MADRID ETERNO PARA SIEMPRE. BANZAI.ABSOLUTAMENTE PERFECTOS Y DEFINITIVAMENTE PLUSCUAMPERFECTOS, EL REAL MADRID PRESENTA SUS CREDENCIALES Y FIJA EL DESTINO DEL FUTBOL MODERNO POR LOS SIGLOS DE LOS SIGLOS, EL 1-6 ANTE LOS PANZERS TEUTONES CERTIFICA LA GLORIA EN TODOS LOS FRENTES. EL BARCELONI-TA SE HUNDE EN ESCÁNDALOS, JUGADORES RENQUEANTES, UN ENTRENADOR ABOSOLUTAMENTE ATÚN CADUCADO Y UNA AFICIÓN ANALFABETA COMENZANDO POR ESTA BAZOFIA BERZAL QUE ES LA PEÑI-TA BOGARDI-TA. SALUDEN AL CAMPEÓN DE CAMPEONES, A BALE QUE VALE, A CR7 IMPERIAL Y A LOS ARTISTAS MÁS GRANDES QUE PINACOTECAS MUNDIALES NUNCA RECORDARÁN NI POR ASOMO.
BANZAI ACOJONANTE EN ALEMANIA Y DISPARO DE ALEGRÍA EN EL GLOBO TERRAQUEO. ESTO ES LA VIDA. OS ODIO ABSOLUTAMENTE A PREMIA DE MAR, A BOGARDI-TOS, A CHUSEP Y A TODO LO QUE ME RECUERDE QUE ESTAIS EN EL MUNDO, YO SOY LA MIERDA MÁS FELIZ DEL UNIVERSO Y EL UNIVERSO ES INFINITO.
BANZAI CULEBRA CHUSEP ENVIDIA Y VIVA ESTO QUE ES LO QUE CUENTA, NO HAY NADA EN EL UNIVERSO QUE PUEDA RIVALIZAR EN ESPACIO Y VOLUMEN A ESTE REAL MADRID ETERNO PARA SIEMPRE. BANZAI.ABSOLUTAMENTE PERFECTOS Y DEFINITIVAMENTE PLUSCUAMPERFECTOS, EL REAL MADRID PRESENTA SUS CREDENCIALES Y FIJA EL DESTINO DEL FUTBOL MODERNO POR LOS SIGLOS DE LOS SIGLOS, EL 1-6 ANTE LOS PANZERS TEUTONES CERTIFICA LA GLORIA EN TODOS LOS FRENTES. EL BARCELONI-TA SE HUNDE EN ESCÁNDALOS, JUGADORES RENQUEANTES, UN ENTRENADOR ABOSOLUTAMENTE ATÚN CADUCADO Y UNA AFICIÓN ANALFABETA COMENZANDO POR ESTA BAZOFIA BERZAL QUE ES LA PEÑI-TA BOGARDI-TA. SALUDEN AL CAMPEÓN DE CAMPEONES, A BALE QUE VALE, A CR7 IMPERIAL Y A LOS ARTISTAS MÁS GRANDES QUE PINACOTECAS MUNDIALES NUNCA RECORDARÁN NI POR ASOMO.
BANZAI ACOJONANTE EN ALEMANIA Y DISPARO DE ALEGRÍA EN EL GLOBO TERRAQUEO. ESTO ES LA VIDA. OS ODIO ABSOLUTAMENTE A PREMIA DE MAR, A BOGARDI-TOS, A CHUSEP Y A TODO LO QUE ME RECUERDE QUE ESTAIS EN EL MUNDO, YO SOY LA MIERDA MÁS FELIZ DEL UNIVERSO Y EL UNIVERSO ES INFINITO.

MADRIDISTA BANZAI DURO ha dit...

ABSOLUTAMENTE PERFECTOS Y DEFINITIVAMENTE PLUSCUAMPERFECTOS, EL REAL MADRID PRESENTA SUS CREDENCIALES Y FIJA EL DESTINO DEL FUTBOL MODERNO POR LOS SIGLOS DE LOS SIGLOS, EL 1-6 ANTE LOS PANZERS TEUTONES CERTIFICA LA GLORIA EN TODOS LOS FRENTES. EL BARCELONI-TA SE HUNDE EN ESCÁNDALOS, JUGADORES RENQUEANTES, UN ENTRENADOR ABOSOLUTAMENTE ATÚN CADUCADO Y UNA AFICIÓN ANALFABETA COMENZANDO POR ESTA BAZOFIA BERZAL QUE ES LA PEÑI-TA BOGARDI-TA. SALUDEN AL CAMPEÓN DE CAMPEONES, A BALE QUE VALE, A CR7 IMPERIAL Y A LOS ARTISTAS MÁS GRANDES QUE PINACOTECAS MUNDIALES NUNCA RECORDARÁN NI POR ASOMO.
BANZAI ACOJONANTE EN ALEMANIA Y DISPARO DE ALEGRÍA EN EL GLOBO TERRAQUEO. ESTO ES LA VIDA. OS ODIO ABSOLUTAMENTE A PREMIA DE MAR, A BOGARDI-TOS, A CHUSEP Y A TODO LO QUE ME RECUERDE QUE ESTAIS EN EL MUNDO, YO SOY LA MIERDA MÁS FELIZ DEL UNIVERSO Y EL UNIVERSO ES INFINITO.
BANZAI CULEBRA CHUSEP ENVIDIA Y VIVA ESTO QUE ES LO QUE CUENTA, NO HAY NADA EN EL UNIVERSO QUE PUEDA RIVALIZAR EN ESPACIO Y VOLUMEN A ESTE REAL MADRID ETERNO PARA SIEMPRE. BANZAI.ABSOLUTAMENTE PERFECTOS Y DEFINITIVAMENTE PLUSCUAMPERFECTOS, EL REAL MADRID PRESENTA SUS CREDENCIALES Y FIJA EL DESTINO DEL FUTBOL MODERNO POR LOS SIGLOS DE LOS SIGLOS, EL 1-6 ANTE LOS PANZERS TEUTONES CERTIFICA LA GLORIA EN TODOS LOS FRENTES. EL BARCELONI-TA SE HUNDE EN ESCÁNDALOS, JUGADORES RENQUEANTES, UN ENTRENADOR ABOSOLUTAMENTE ATÚN CADUCADO Y UNA AFICIÓN ANALFABETA COMENZANDO POR ESTA BAZOFIA BERZAL QUE ES LA PEÑI-TA BOGARDI-TA. SALUDEN AL CAMPEÓN DE CAMPEONES, A BALE QUE VALE, A CR7 IMPERIAL Y A LOS ARTISTAS MÁS GRANDES QUE PINACOTECAS MUNDIALES NUNCA RECORDARÁN NI POR ASOMO.
BANZAI ACOJONANTE EN ALEMANIA Y DISPARO DE ALEGRÍA EN EL GLOBO TERRAQUEO. ESTO ES LA VIDA. OS ODIO ABSOLUTAMENTE A PREMIA DE MAR, A BOGARDI-TOS, A CHUSEP Y A TODO LO QUE ME RECUERDE QUE ESTAIS EN EL MUNDO, YO SOY LA MIERDA MÁS FELIZ DEL UNIVERSO Y EL UNIVERSO ES INFINITO.
BANZAI CULEBRA CHUSEP ENVIDIA Y VIVA ESTO QUE ES LO QUE CUENTA, NO HAY NADA EN EL UNIVERSO QUE PUEDA RIVALIZAR EN ESPACIO Y VOLUMEN A ESTE REAL MADRID ETERNO PARA SIEMPRE. BANZAI.ABSOLUTAMENTE PERFECTOS Y DEFINITIVAMENTE PLUSCUAMPERFECTOS, EL REAL MADRID PRESENTA SUS CREDENCIALES Y FIJA EL DESTINO DEL FUTBOL MODERNO POR LOS SIGLOS DE LOS SIGLOS, EL 1-6 ANTE LOS PANZERS TEUTONES CERTIFICA LA GLORIA EN TODOS LOS FRENTES. EL BARCELONI-TA SE HUNDE EN ESCÁNDALOS, JUGADORES RENQUEANTES, UN ENTRENADOR ABOSOLUTAMENTE ATÚN CADUCADO Y UNA AFICIÓN ANALFABETA COMENZANDO POR ESTA BAZOFIA BERZAL QUE ES LA PEÑI-TA BOGARDI-TA. SALUDEN AL CAMPEÓN DE CAMPEONES, A BALE QUE VALE, A CR7 IMPERIAL Y A LOS ARTISTAS MÁS GRANDES QUE PINACOTECAS MUNDIALES NUNCA RECORDARÁN NI POR ASOMO.
BANZAI ACOJONANTE EN ALEMANIA Y DISPARO DE ALEGRÍA EN EL GLOBO TERRAQUEO. ESTO ES LA VIDA. OS ODIO ABSOLUTAMENTE A PREMIA DE MAR, A BOGARDI-TOS, A CHUSEP Y A TODO LO QUE ME RECUERDE QUE ESTAIS EN EL MUNDO, YO SOY LA MIERDA MÁS FELIZ DEL UNIVERSO Y EL UNIVERSO ES INFINITO.
BANZAI CULEBRA CHUSEP ENVIDIA Y VIVA ESTO QUE ES LO QUE CUENTA, NO HAY NADA EN EL UNIVERSO QUE PUEDA RIVALIZAR EN ESPACIO Y VOLUMEN A ESTE REAL MADRID ETERNO PARA SIEMPRE. BANZAI.ABSOLUTAMENTE PERFECTOS Y DEFINITIVAMENTE PLUSCUAMPERFECTOS, EL REAL MADRID PRESENTA SUS CREDENCIALES Y FIJA EL DESTINO DEL FUTBOL MODERNO POR LOS SIGLOS DE LOS SIGLOS, EL 1-6 ANTE LOS PANZERS TEUTONES CERTIFICA LA GLORIA EN TODOS LOS FRENTES. EL BARCELONI-TA SE HUNDE EN ESCÁNDALOS, JUGADORES RENQUEANTES, UN ENTRENADOR ABOSOLUTAMENTE ATÚN CADUCADO Y UNA AFICIÓN ANALFABETA COMENZANDO POR ESTA BAZOFIA BERZAL QUE ES LA PEÑI-TA BOGARDI-TA. SALUDEN AL CAMPEÓN DE CAMPEONES, A BALE QUE VALE, A CR7 IMPERIAL Y A LOS ARTISTAS MÁS GRANDES QUE PINACOTECAS MUNDIALES NUNCA RECORDARÁN NI POR ASOMO.
BANZAI ACOJONANTE EN ALEMANIA Y DISPARO DE ALEGRÍA EN EL GLOBO TERRAQUEO. ESTO ES LA VIDA. OS ODIO ABSOLUTAMENTE A PREMIA DE MAR, A BOGARDI-TOS, A CHUSEP Y A TODO LO QUE ME RECUERDE QUE ESTAIS EN EL MUNDO, YO SOY LA MIERDA MÁS FELIZ DEL UNIVERSO Y EL UNIVERSO ES INFINITO.

MADRIDISTA A QUIÉN CORRESPONDA ha dit...

ABSOLUTAMENTE PERFECTOS Y DEFINITIVAMENTE PLUSCUAMPERFECTOS, EL REAL MADRID PRESENTA SUS CREDENCIALES Y FIJA EL DESTINO DEL FUTBOL MODERNO POR LOS SIGLOS DE LOS SIGLOS, EL 1-6 ANTE LOS PANZERS TEUTONES CERTIFICA LA GLORIA EN TODOS LOS FRENTES. EL BARCELONI-TA SE HUNDE EN ESCÁNDALOS, JUGADORES RENQUEANTES, UN ENTRENADOR ABOSOLUTAMENTE ATÚN CADUCADO Y UNA AFICIÓN ANALFABETA COMENZANDO POR ESTA BAZOFIA BERZAL QUE ES LA PEÑI-TA BOGARDI-TA. SALUDEN AL CAMPEÓN DE CAMPEONES, A BALE QUE VALE, A CR7 IMPERIAL Y A LOS ARTISTAS MÁS GRANDES QUE PINACOTECAS MUNDIALES NUNCA RECORDARÁN NI POR ASOMO.
BANZAI ACOJONANTE EN ALEMANIA Y DISPARO DE ALEGRÍA EN EL GLOBO TERRAQUEO. ESTO ES LA VIDA. OS ODIO ABSOLUTAMENTE A PREMIA DE MAR, A BOGARDI-TOS, A CHUSEP Y A TODO LO QUE ME RECUERDE QUE ESTAIS EN EL MUNDO, YO SOY LA MIERDA MÁS FELIZ DEL UNIVERSO Y EL UNIVERSO ES INFINITO.
BANZAI CULEBRA CHUSEP ENVIDIA Y VIVA ESTO QUE ES LO QUE CUENTA, NO HAY NADA EN EL UNIVERSO QUE PUEDA RIVALIZAR EN ESPACIO Y VOLUMEN A ESTE REAL MADRID ETERNO PARA SIEMPRE. BANZAI.ABSOLUTAMENTE PERFECTOS Y DEFINITIVAMENTE PLUSCUAMPERFECTOS, EL REAL MADRID PRESENTA SUS CREDENCIALES Y FIJA EL DESTINO DEL FUTBOL MODERNO POR LOS SIGLOS DE LOS SIGLOS, EL 1-6 ANTE LOS PANZERS TEUTONES CERTIFICA LA GLORIA EN TODOS LOS FRENTES. EL BARCELONI-TA SE HUNDE EN ESCÁNDALOS, JUGADORES RENQUEANTES, UN ENTRENADOR ABOSOLUTAMENTE ATÚN CADUCADO Y UNA AFICIÓN ANALFABETA COMENZANDO POR ESTA BAZOFIA BERZAL QUE ES LA PEÑI-TA BOGARDI-TA. SALUDEN AL CAMPEÓN DE CAMPEONES, A BALE QUE VALE, A CR7 IMPERIAL Y A LOS ARTISTAS MÁS GRANDES QUE PINACOTECAS MUNDIALES NUNCA RECORDARÁN NI POR ASOMO.
BANZAI ACOJONANTE EN ALEMANIA Y DISPARO DE ALEGRÍA EN EL GLOBO TERRAQUEO. ESTO ES LA VIDA. OS ODIO ABSOLUTAMENTE A PREMIA DE MAR, A BOGARDI-TOS, A CHUSEP Y A TODO LO QUE ME RECUERDE QUE ESTAIS EN EL MUNDO, YO SOY LA MIERDA MÁS FELIZ DEL UNIVERSO Y EL UNIVERSO ES INFINITO.
BANZAI CULEBRA CHUSEP ENVIDIA Y VIVA ESTO QUE ES LO QUE CUENTA, NO HAY NADA EN EL UNIVERSO QUE PUEDA RIVALIZAR EN ESPACIO Y VOLUMEN A ESTE REAL MADRID ETERNO PARA SIEMPRE. BANZAI.ABSOLUTAMENTE PERFECTOS Y DEFINITIVAMENTE PLUSCUAMPERFECTOS, EL REAL MADRID PRESENTA SUS CREDENCIALES Y FIJA EL DESTINO DEL FUTBOL MODERNO POR LOS SIGLOS DE LOS SIGLOS, EL 1-6 ANTE LOS PANZERS TEUTONES CERTIFICA LA GLORIA EN TODOS LOS FRENTES. EL BARCELONI-TA SE HUNDE EN ESCÁNDALOS, JUGADORES RENQUEANTES, UN ENTRENADOR ABOSOLUTAMENTE ATÚN CADUCADO Y UNA AFICIÓN ANALFABETA COMENZANDO POR ESTA BAZOFIA BERZAL QUE ES LA PEÑI-TA BOGARDI-TA. SALUDEN AL CAMPEÓN DE CAMPEONES, A BALE QUE VALE, A CR7 IMPERIAL Y A LOS ARTISTAS MÁS GRANDES QUE PINACOTECAS MUNDIALES NUNCA RECORDARÁN NI POR ASOMO.
BANZAI ACOJONANTE EN ALEMANIA Y DISPARO DE ALEGRÍA EN EL GLOBO TERRAQUEO. ESTO ES LA VIDA. OS ODIO ABSOLUTAMENTE A PREMIA DE MAR, A BOGARDI-TOS, A CHUSEP Y A TODO LO QUE ME RECUERDE QUE ESTAIS EN EL MUNDO, YO SOY LA MIERDA MÁS FELIZ DEL UNIVERSO Y EL UNIVERSO ES INFINITO.
BANZAI CULEBRA CHUSEP ENVIDIA Y VIVA ESTO QUE ES LO QUE CUENTA, NO HAY NADA EN EL UNIVERSO QUE PUEDA RIVALIZAR EN ESPACIO Y VOLUMEN A ESTE REAL MADRID ETERNO PARA SIEMPRE. BANZAI.ABSOLUTAMENTE PERFECTOS Y DEFINITIVAMENTE PLUSCUAMPERFECTOS, EL REAL MADRID PRESENTA SUS CREDENCIALES Y FIJA EL DESTINO DEL FUTBOL MODERNO POR LOS SIGLOS DE LOS SIGLOS, EL 1-6 ANTE LOS PANZERS TEUTONES CERTIFICA LA GLORIA EN TODOS LOS FRENTES. EL BARCELONI-TA SE HUNDE EN ESCÁNDALOS, JUGADORES RENQUEANTES, UN ENTRENADOR ABOSOLUTAMENTE ATÚN CADUCADO Y UNA AFICIÓN ANALFABETA COMENZANDO POR ESTA BAZOFIA BERZAL QUE ES LA PEÑI-TA BOGARDI-TA. SALUDEN AL CAMPEÓN DE CAMPEONES, A BALE QUE VALE, A CR7 IMPERIAL Y A LOS ARTISTAS MÁS GRANDES QUE PINACOTECAS MUNDIALES NUNCA RECORDARÁN NI POR ASOMO.
BANZAI ACOJONANTE EN ALEMANIA Y DISPARO DE ALEGRÍA EN EL GLOBO TERRAQUEO. ESTO ES LA VIDA. OS ODIO ABSOLUTAMENTE A PREMIA DE MAR, A BOGARDI-TOS, A CHUSEP Y A TODO LO QUE ME RECUERDE QUE ESTAIS EN EL MUNDO, YO SOY LA MIERDA MÁS FELIZ DEL UNIVERSO Y EL UNIVERSO ES INFINITO.

MADRIDISTA ODIA FELIZMENTE TODO LO QUE SOIS ha dit...

ABSOLUTAMENTE PERFECTOS Y DEFINITIVAMENTE PLUSCUAMPERFECTOS, EL REAL MADRID PRESENTA SUS CREDENCIALES Y FIJA EL DESTINO DEL FUTBOL MODERNO POR LOS SIGLOS DE LOS SIGLOS, EL 1-6 ANTE LOS PANZERS TEUTONES CERTIFICA LA GLORIA EN TODOS LOS FRENTES. EL BARCELONI-TA SE HUNDE EN ESCÁNDALOS, JUGADORES RENQUEANTES, UN ENTRENADOR ABOSOLUTAMENTE ATÚN CADUCADO Y UNA AFICIÓN ANALFABETA COMENZANDO POR ESTA BAZOFIA BERZAL QUE ES LA PEÑI-TA BOGARDI-TA. SALUDEN AL CAMPEÓN DE CAMPEONES, A BALE QUE VALE, A CR7 IMPERIAL Y A LOS ARTISTAS MÁS GRANDES QUE PINACOTECAS MUNDIALES NUNCA RECORDARÁN NI POR ASOMO.
BANZAI ACOJONANTE EN ALEMANIA Y DISPARO DE ALEGRÍA EN EL GLOBO TERRAQUEO. ESTO ES LA VIDA. OS ODIO ABSOLUTAMENTE A PREMIA DE MAR, A BOGARDI-TOS, A CHUSEP Y A TODO LO QUE ME RECUERDE QUE ESTAIS EN EL MUNDO, YO SOY LA MIERDA MÁS FELIZ DEL UNIVERSO Y EL UNIVERSO ES INFINITO.
BANZAI CULEBRA CHUSEP ENVIDIA Y VIVA ESTO QUE ES LO QUE CUENTA, NO HAY NADA EN EL UNIVERSO QUE PUEDA RIVALIZAR EN ESPACIO Y VOLUMEN A ESTE REAL MADRID ETERNO PARA SIEMPRE. BANZAI.ABSOLUTAMENTE PERFECTOS Y DEFINITIVAMENTE PLUSCUAMPERFECTOS, EL REAL MADRID PRESENTA SUS CREDENCIALES Y FIJA EL DESTINO DEL FUTBOL MODERNO POR LOS SIGLOS DE LOS SIGLOS, EL 1-6 ANTE LOS PANZERS TEUTONES CERTIFICA LA GLORIA EN TODOS LOS FRENTES. EL BARCELONI-TA SE HUNDE EN ESCÁNDALOS, JUGADORES RENQUEANTES, UN ENTRENADOR ABOSOLUTAMENTE ATÚN CADUCADO Y UNA AFICIÓN ANALFABETA COMENZANDO POR ESTA BAZOFIA BERZAL QUE ES LA PEÑI-TA BOGARDI-TA. SALUDEN AL CAMPEÓN DE CAMPEONES, A BALE QUE VALE, A CR7 IMPERIAL Y A LOS ARTISTAS MÁS GRANDES QUE PINACOTECAS MUNDIALES NUNCA RECORDARÁN NI POR ASOMO.
BANZAI ACOJONANTE EN ALEMANIA Y DISPARO DE ALEGRÍA EN EL GLOBO TERRAQUEO. ESTO ES LA VIDA. OS ODIO ABSOLUTAMENTE A PREMIA DE MAR, A BOGARDI-TOS, A CHUSEP Y A TODO LO QUE ME RECUERDE QUE ESTAIS EN EL MUNDO, YO SOY LA MIERDA MÁS FELIZ DEL UNIVERSO Y EL UNIVERSO ES INFINITO.
BANZAI CULEBRA CHUSEP ENVIDIA Y VIVA ESTO QUE ES LO QUE CUENTA, NO HAY NADA EN EL UNIVERSO QUE PUEDA RIVALIZAR EN ESPACIO Y VOLUMEN A ESTE REAL MADRID ETERNO PARA SIEMPRE. BANZAI.ABSOLUTAMENTE PERFECTOS Y DEFINITIVAMENTE PLUSCUAMPERFECTOS, EL REAL MADRID PRESENTA SUS CREDENCIALES Y FIJA EL DESTINO DEL FUTBOL MODERNO POR LOS SIGLOS DE LOS SIGLOS, EL 1-6 ANTE LOS PANZERS TEUTONES CERTIFICA LA GLORIA EN TODOS LOS FRENTES. EL BARCELONI-TA SE HUNDE EN ESCÁNDALOS, JUGADORES RENQUEANTES, UN ENTRENADOR ABOSOLUTAMENTE ATÚN CADUCADO Y UNA AFICIÓN ANALFABETA COMENZANDO POR ESTA BAZOFIA BERZAL QUE ES LA PEÑI-TA BOGARDI-TA. SALUDEN AL CAMPEÓN DE CAMPEONES, A BALE QUE VALE, A CR7 IMPERIAL Y A LOS ARTISTAS MÁS GRANDES QUE PINACOTECAS MUNDIALES NUNCA RECORDARÁN NI POR ASOMO.
BANZAI ACOJONANTE EN ALEMANIA Y DISPARO DE ALEGRÍA EN EL GLOBO TERRAQUEO. ESTO ES LA VIDA. OS ODIO ABSOLUTAMENTE A PREMIA DE MAR, A BOGARDI-TOS, A CHUSEP Y A TODO LO QUE ME RECUERDE QUE ESTAIS EN EL MUNDO, YO SOY LA MIERDA MÁS FELIZ DEL UNIVERSO Y EL UNIVERSO ES INFINITO.
BANZAI CULEBRA CHUSEP ENVIDIA Y VIVA ESTO QUE ES LO QUE CUENTA, NO HAY NADA EN EL UNIVERSO QUE PUEDA RIVALIZAR EN ESPACIO Y VOLUMEN A ESTE REAL MADRID ETERNO PARA SIEMPRE. BANZAI.ABSOLUTAMENTE PERFECTOS Y DEFINITIVAMENTE PLUSCUAMPERFECTOS, EL REAL MADRID PRESENTA SUS CREDENCIALES Y FIJA EL DESTINO DEL FUTBOL MODERNO POR LOS SIGLOS DE LOS SIGLOS, EL 1-6 ANTE LOS PANZERS TEUTONES CERTIFICA LA GLORIA EN TODOS LOS FRENTES. EL BARCELONI-TA SE HUNDE EN ESCÁNDALOS, JUGADORES RENQUEANTES, UN ENTRENADOR ABOSOLUTAMENTE ATÚN CADUCADO Y UNA AFICIÓN ANALFABETA COMENZANDO POR ESTA BAZOFIA BERZAL QUE ES LA PEÑI-TA BOGARDI-TA. SALUDEN AL CAMPEÓN DE CAMPEONES, A BALE QUE VALE, A CR7 IMPERIAL Y A LOS ARTISTAS MÁS GRANDES QUE PINACOTECAS MUNDIALES NUNCA RECORDARÁN NI POR ASOMO.
BANZAI ACOJONANTE EN ALEMANIA Y DISPARO DE ALEGRÍA EN EL GLOBO TERRAQUEO. ESTO ES LA VIDA. OS ODIO ABSOLUTAMENTE A PREMIA DE MAR, A BOGARDI-TOS, A CHUSEP Y A TODO LO QUE ME RECUERDE QUE ESTAIS EN EL MUNDO, YO SOY LA MIERDA MÁS FELIZ DEL UNIVERSO Y EL UNIVERSO ES INFINITO.

MADRIDISTA ODIA FELIZMENTE TODO LO QUE SOIS ha dit...

ABSOLUTAMENTE PERFECTOS Y DEFINITIVAMENTE PLUSCUAMPERFECTOS, EL REAL MADRID PRESENTA SUS CREDENCIALES Y FIJA EL DESTINO DEL FUTBOL MODERNO POR LOS SIGLOS DE LOS SIGLOS, EL 1-6 ANTE LOS PANZERS TEUTONES CERTIFICA LA GLORIA EN TODOS LOS FRENTES. EL BARCELONI-TA SE HUNDE EN ESCÁNDALOS, JUGADORES RENQUEANTES, UN ENTRENADOR ABOSOLUTAMENTE ATÚN CADUCADO Y UNA AFICIÓN ANALFABETA COMENZANDO POR ESTA BAZOFIA BERZAL QUE ES LA PEÑI-TA BOGARDI-TA. SALUDEN AL CAMPEÓN DE CAMPEONES, A BALE QUE VALE, A CR7 IMPERIAL Y A LOS ARTISTAS MÁS GRANDES QUE PINACOTECAS MUNDIALES NUNCA RECORDARÁN NI POR ASOMO.
BANZAI ACOJONANTE EN ALEMANIA Y DISPARO DE ALEGRÍA EN EL GLOBO TERRAQUEO. ESTO ES LA VIDA. OS ODIO ABSOLUTAMENTE A PREMIA DE MAR, A BOGARDI-TOS, A CHUSEP Y A TODO LO QUE ME RECUERDE QUE ESTAIS EN EL MUNDO, YO SOY LA MIERDA MÁS FELIZ DEL UNIVERSO Y EL UNIVERSO ES INFINITO.
BANZAI CULEBRA CHUSEP ENVIDIA Y VIVA ESTO QUE ES LO QUE CUENTA, NO HAY NADA EN EL UNIVERSO QUE PUEDA RIVALIZAR EN ESPACIO Y VOLUMEN A ESTE REAL MADRID ETERNO PARA SIEMPRE. BANZAI.ABSOLUTAMENTE PERFECTOS Y DEFINITIVAMENTE PLUSCUAMPERFECTOS, EL REAL MADRID PRESENTA SUS CREDENCIALES Y FIJA EL DESTINO DEL FUTBOL MODERNO POR LOS SIGLOS DE LOS SIGLOS, EL 1-6 ANTE LOS PANZERS TEUTONES CERTIFICA LA GLORIA EN TODOS LOS FRENTES. EL BARCELONI-TA SE HUNDE EN ESCÁNDALOS, JUGADORES RENQUEANTES, UN ENTRENADOR ABOSOLUTAMENTE ATÚN CADUCADO Y UNA AFICIÓN ANALFABETA COMENZANDO POR ESTA BAZOFIA BERZAL QUE ES LA PEÑI-TA BOGARDI-TA. SALUDEN AL CAMPEÓN DE CAMPEONES, A BALE QUE VALE, A CR7 IMPERIAL Y A LOS ARTISTAS MÁS GRANDES QUE PINACOTECAS MUNDIALES NUNCA RECORDARÁN NI POR ASOMO.
BANZAI ACOJONANTE EN ALEMANIA Y DISPARO DE ALEGRÍA EN EL GLOBO TERRAQUEO. ESTO ES LA VIDA. OS ODIO ABSOLUTAMENTE A PREMIA DE MAR, A BOGARDI-TOS, A CHUSEP Y A TODO LO QUE ME RECUERDE QUE ESTAIS EN EL MUNDO, YO SOY LA MIERDA MÁS FELIZ DEL UNIVERSO Y EL UNIVERSO ES INFINITO.
BANZAI CULEBRA CHUSEP ENVIDIA Y VIVA ESTO QUE ES LO QUE CUENTA, NO HAY NADA EN EL UNIVERSO QUE PUEDA RIVALIZAR EN ESPACIO Y VOLUMEN A ESTE REAL MADRID ETERNO PARA SIEMPRE. BANZAI.ABSOLUTAMENTE PERFECTOS Y DEFINITIVAMENTE PLUSCUAMPERFECTOS, EL REAL MADRID PRESENTA SUS CREDENCIALES Y FIJA EL DESTINO DEL FUTBOL MODERNO POR LOS SIGLOS DE LOS SIGLOS, EL 1-6 ANTE LOS PANZERS TEUTONES CERTIFICA LA GLORIA EN TODOS LOS FRENTES. EL BARCELONI-TA SE HUNDE EN ESCÁNDALOS, JUGADORES RENQUEANTES, UN ENTRENADOR ABOSOLUTAMENTE ATÚN CADUCADO Y UNA AFICIÓN ANALFABETA COMENZANDO POR ESTA BAZOFIA BERZAL QUE ES LA PEÑI-TA BOGARDI-TA. SALUDEN AL CAMPEÓN DE CAMPEONES, A BALE QUE VALE, A CR7 IMPERIAL Y A LOS ARTISTAS MÁS GRANDES QUE PINACOTECAS MUNDIALES NUNCA RECORDARÁN NI POR ASOMO.
BANZAI ACOJONANTE EN ALEMANIA Y DISPARO DE ALEGRÍA EN EL GLOBO TERRAQUEO. ESTO ES LA VIDA. OS ODIO ABSOLUTAMENTE A PREMIA DE MAR, A BOGARDI-TOS, A CHUSEP Y A TODO LO QUE ME RECUERDE QUE ESTAIS EN EL MUNDO, YO SOY LA MIERDA MÁS FELIZ DEL UNIVERSO Y EL UNIVERSO ES INFINITO.
BANZAI CULEBRA CHUSEP ENVIDIA Y VIVA ESTO QUE ES LO QUE CUENTA, NO HAY NADA EN EL UNIVERSO QUE PUEDA RIVALIZAR EN ESPACIO Y VOLUMEN A ESTE REAL MADRID ETERNO PARA SIEMPRE. BANZAI.ABSOLUTAMENTE PERFECTOS Y DEFINITIVAMENTE PLUSCUAMPERFECTOS, EL REAL MADRID PRESENTA SUS CREDENCIALES Y FIJA EL DESTINO DEL FUTBOL MODERNO POR LOS SIGLOS DE LOS SIGLOS, EL 1-6 ANTE LOS PANZERS TEUTONES CERTIFICA LA GLORIA EN TODOS LOS FRENTES. EL BARCELONI-TA SE HUNDE EN ESCÁNDALOS, JUGADORES RENQUEANTES, UN ENTRENADOR ABOSOLUTAMENTE ATÚN CADUCADO Y UNA AFICIÓN ANALFABETA COMENZANDO POR ESTA BAZOFIA BERZAL QUE ES LA PEÑI-TA BOGARDI-TA. SALUDEN AL CAMPEÓN DE CAMPEONES, A BALE QUE VALE, A CR7 IMPERIAL Y A LOS ARTISTAS MÁS GRANDES QUE PINACOTECAS MUNDIALES NUNCA RECORDARÁN NI POR ASOMO.
BANZAI ACOJONANTE EN ALEMANIA Y DISPARO DE ALEGRÍA EN EL GLOBO TERRAQUEO. ESTO ES LA VIDA. OS ODIO ABSOLUTAMENTE A PREMIA DE MAR, A BOGARDI-TOS, A CHUSEP Y A TODO LO QUE ME RECUERDE QUE ESTAIS EN EL MUNDO, YO SOY LA MIERDA MÁS FELIZ DEL UNIVERSO Y EL UNIVERSO ES INFINITO.

ABSOLUTAMENTE PERFECTOS Y DEFINITIVAMENTE PLUSCUAMPERFECTOS, EL REAL MADRID PRESENTA SUS CREDENCIALES Y FIJA EL DESTINO DEL FUTBOL MODERNO POR LOS SIGLOS DE LOS SIGLOS, EL 1-6 ANTE LOS PANZERS TEUTONES CERTIFICA LA GLORIA EN TODOS LOS FRENTES. EL BARCELONI-TA SE HUNDE EN ESCÁNDALOS, JUGADORES RENQUEANTES, UN ENTRENADOR ABOSOLUTAMENTE ATÚN CADUCADO Y UNA AFICIÓN ANALFABETA COMENZANDO POR ESTA BAZOFIA BERZAL QUE ES LA PEÑI-TA BOGARDI-TA. SALUDEN AL CAMPEÓN DE CAMPEONES, A BALE QUE VALE, A CR7 IMPERIAL Y A LOS ARTISTAS MÁS GRANDES QUE PINACOTECAS MUNDIALES NUNCA RECORDARÁN NI POR ASOMO. BANZAI ACOJONANTE EN ALEMANIA Y DISPARO DE ALEGRÍA EN EL GLOBO TERRAQUEO. ESTO ES LA VIDA. OS ODIO ABSOLUTAMENTE A PREMIA DE MAR, A BOGARDI-TOS, A CHUSEP Y A TODO LO QUE ME RECUERDE QUE ESTAIS EN EL MUNDO, YO SOY LA MIERDA MÁS FELIZ DEL UNIVERSO Y EL UNIVERSO ES INFINITO. BANZAI CULEBRA CHUSEP ENVIDIA Y VIVA ESTO QUE ES LO QUE CUENTA, NO HAY NADA EN EL UNIVERSO QUE PUEDA RIVALIZAR EN ESPACIO Y VOLUMEN A ESTE REAL MADRID ETERNO PARA SIEMPRE. BANZAI.ABSOLUTAMENTE PERFECTOS Y DEFINITIVAMENTE PLUSCUAMPERFECTOS, EL REAL MADRID PRESENTA SUS CREDENCIALES Y FIJA EL DESTINO DEL FUTBOL MODERNO POR LOS SIGLOS DE LOS SIGLOS, EL 1-6 ANTE LOS PANZERS TEUTONES CERTIFICA LA GLORIA EN TODOS LOS FRENTES. EL BARCELONI-TA SE HUNDE EN ESCÁNDALOS, JUGADORES RENQUEANTES, UN ENTRENADOR ABOSOLUTAMENTE ATÚN CADUCADO Y UNA AFICIÓN ANALFABETA COMENZANDO POR ESTA BAZOFIA BERZAL QUE ES LA PEÑI-TA BOGARDI-TA. SALUDEN AL CAMPEÓN DE CAMPEONES, A BALE QUE VALE, A CR7 IMPERIAL Y A LOS ARTISTAS MÁS GRANDES QUE PINACOTECAS MUNDIALES NUNCA RECORDARÁN NI POR ASOMO. BANZAI ACOJONANTE EN ALEMANIA Y DISPARO DE ALEGRÍA EN EL GLOBO TERRAQUEO. ESTO ES LA VIDA. OS ODIO ABSOLUTAMENTE A PREMIA DE MAR, A BOGARDI-TOS, A CHUSEP Y A TODO LO QUE ME RECUERDE QUE ESTAIS EN EL MUNDO, YO SOY LA MIERDA MÁS FELIZ DEL UNIVERSO Y EL UNIVERSO ES INFINITO. BANZAI CULEBRA CHUSEP ENVIDIA Y VIVA ESTO QUE ES LO QUE CUENTA, NO HAY NADA EN EL UNIVERSO QUE PUEDA RIVALIZAR EN ESPACIO Y VOLUMEN A ESTE REAL MADRID ETERNO PARA SIEMPRE. BANZAI.ABSOLUTAMENTE PERFECTOS Y DEFINITIVAMENTE PLUSCUAMPERFECTOS, EL REAL MADRID PRESENTA SUS CREDENCIALES Y FIJA EL DESTINO DEL FUTBOL MODERNO POR LOS SIGLOS DE LOS SIGLOS, EL 1-6 ANTE LOS PANZERS TEUTONES CERTIFICA LA GLORIA EN TODOS LOS FRENTES. EL BARCELONI-TA SE HUNDE EN ESCÁNDALOS, JUGADORES RENQUEANTES, UN ENTRENADOR ABOSOLUTAMENTE ATÚN CADUCADO Y UNA AFICIÓN ANALFABETA COMENZANDO POR ESTA BAZOFIA BERZAL QUE ES LA PEÑI-TA BOGARDI-TA. SALUDEN AL CAMPEÓN DE CAMPEONES, A BALE QUE VALE, A CR7 IMPERIAL Y A LOS ARTISTAS MÁS GRANDES QUE PINACOTECAS MUNDIALES NUNCA RECORDARÁN NI POR ASOMO. BANZAI ACOJONANTE EN ALEMANIA Y DISPARO DE ALEGRÍA EN EL GLOBO TERRAQUEO. ESTO ES LA VIDA. OS ODIO ABSOLUTAMENTE A PREMIA DE MAR, A BOGARDI-TOS, A CHUSEP Y A TODO LO QUE ME RECUERDE QUE ESTAIS EN EL MUNDO, YO SOY LA MIERDA MÁS FELIZ DEL UNIVERSO Y EL UNIVERSO ES INFINITO. BANZAI CULEBRA CHUSEP ENVIDIA Y VIVA ESTO QUE ES LO QUE CUENTA, NO HAY NADA EN EL UNIVERSO QUE PUEDA RIVALIZAR EN ESPACIO Y VOLUMEN A ESTE REAL MADRID ETERNO PARA SIEMPRE. BANZAI.ABSOLUTAMENTE PERFECTOS Y DEFINITIVAMENTE PLUSCUAMPERFECTOS, EL REAL MADRID PRESENTA SUS CREDENCIALES Y FIJA EL DESTINO DEL FUTBOL MODERNO POR LOS SIGLOS DE LOS SIGLOS, EL 1-6 ANTE LOS PANZERS TEUTONES CERTIFICA LA GLORIA EN TODOS LOS FRENTES. EL BARCELONI-TA SE HUNDE EN ESCÁNDALOS, JUGADORES RENQUEANTES, UN ENTRENADOR ABOSOLUTAMENTE ATÚN CADUCADO Y UNA AFICIÓN ANALFABETA COMENZANDO POR ESTA BAZOFIA BERZAL QUE ES LA PEÑI-TA BOGARDI-TA. SALUDEN AL CAMPEÓN DE CAMPEONES, A BALE QUE VALE, A CR7 IMPERIAL Y A LOS ARTISTAS MÁS GRANDES QUE PINACOTECAS MUNDIALES NUNCA RECORDARÁN NI POR ASOMO. BANZAI ACOJONANTE EN ALEMANIA Y DISPARO DE ALEGRÍA EN EL GLOBO TERRAQUEO. ESTO ES LA VIDA. OS ODIO ABSOLUTAMENTE A PREMIA DE MAR, A BOGARDI-TOS, A CHUSEP Y A TODO LO QUE ME RECUERDE QUE ESTAIS EN EL MUNDO, YO SOY LA MIERDA MÁS FELIZ DEL UNIVERSO Y EL UNIVERSO ES INFINITO. ha dit...

ABSOLUTAMENTE PERFECTOS Y DEFINITIVAMENTE PLUSCUAMPERFECTOS, EL REAL MADRID PRESENTA SUS CREDENCIALES Y FIJA EL DESTINO DEL FUTBOL MODERNO POR LOS SIGLOS DE LOS SIGLOS, EL 1-6 ANTE LOS PANZERS TEUTONES CERTIFICA LA GLORIA EN TODOS LOS FRENTES. EL BARCELONI-TA SE HUNDE EN ESCÁNDALOS, JUGADORES RENQUEANTES, UN ENTRENADOR ABOSOLUTAMENTE ATÚN CADUCADO Y UNA AFICIÓN ANALFABETA COMENZANDO POR ESTA BAZOFIA BERZAL QUE ES LA PEÑI-TA BOGARDI-TA. SALUDEN AL CAMPEÓN DE CAMPEONES, A BALE QUE VALE, A CR7 IMPERIAL Y A LOS ARTISTAS MÁS GRANDES QUE PINACOTECAS MUNDIALES NUNCA RECORDARÁN NI POR ASOMO.
BANZAI ACOJONANTE EN ALEMANIA Y DISPARO DE ALEGRÍA EN EL GLOBO TERRAQUEO. ESTO ES LA VIDA. OS ODIO ABSOLUTAMENTE A PREMIA DE MAR, A BOGARDI-TOS, A CHUSEP Y A TODO LO QUE ME RECUERDE QUE ESTAIS EN EL MUNDO, YO SOY LA MIERDA MÁS FELIZ DEL UNIVERSO Y EL UNIVERSO ES INFINITO.
BANZAI CULEBRA CHUSEP ENVIDIA Y VIVA ESTO QUE ES LO QUE CUENTA, NO HAY NADA EN EL UNIVERSO QUE PUEDA RIVALIZAR EN ESPACIO Y VOLUMEN A ESTE REAL MADRID ETERNO PARA SIEMPRE. BANZAI.ABSOLUTAMENTE PERFECTOS Y DEFINITIVAMENTE PLUSCUAMPERFECTOS, EL REAL MADRID PRESENTA SUS CREDENCIALES Y FIJA EL DESTINO DEL FUTBOL MODERNO POR LOS SIGLOS DE LOS SIGLOS, EL 1-6 ANTE LOS PANZERS TEUTONES CERTIFICA LA GLORIA EN TODOS LOS FRENTES. EL BARCELONI-TA SE HUNDE EN ESCÁNDALOS, JUGADORES RENQUEANTES, UN ENTRENADOR ABOSOLUTAMENTE ATÚN CADUCADO Y UNA AFICIÓN ANALFABETA COMENZANDO POR ESTA BAZOFIA BERZAL QUE ES LA PEÑI-TA BOGARDI-TA. SALUDEN AL CAMPEÓN DE CAMPEONES, A BALE QUE VALE, A CR7 IMPERIAL Y A LOS ARTISTAS MÁS GRANDES QUE PINACOTECAS MUNDIALES NUNCA RECORDARÁN NI POR ASOMO.
BANZAI ACOJONANTE EN ALEMANIA Y DISPARO DE ALEGRÍA EN EL GLOBO TERRAQUEO. ESTO ES LA VIDA. OS ODIO ABSOLUTAMENTE A PREMIA DE MAR, A BOGARDI-TOS, A CHUSEP Y A TODO LO QUE ME RECUERDE QUE ESTAIS EN EL MUNDO, YO SOY LA MIERDA MÁS FELIZ DEL UNIVERSO Y EL UNIVERSO ES INFINITO.
BANZAI CULEBRA CHUSEP ENVIDIA Y VIVA ESTO QUE ES LO QUE CUENTA, NO HAY NADA EN EL UNIVERSO QUE PUEDA RIVALIZAR EN ESPACIO Y VOLUMEN A ESTE REAL MADRID ETERNO PARA SIEMPRE. BANZAI.ABSOLUTAMENTE PERFECTOS Y DEFINITIVAMENTE PLUSCUAMPERFECTOS, EL REAL MADRID PRESENTA SUS CREDENCIALES Y FIJA EL DESTINO DEL FUTBOL MODERNO POR LOS SIGLOS DE LOS SIGLOS, EL 1-6 ANTE LOS PANZERS TEUTONES CERTIFICA LA GLORIA EN TODOS LOS FRENTES. EL BARCELONI-TA SE HUNDE EN ESCÁNDALOS, JUGADORES RENQUEANTES, UN ENTRENADOR ABOSOLUTAMENTE ATÚN CADUCADO Y UNA AFICIÓN ANALFABETA COMENZANDO POR ESTA BAZOFIA BERZAL QUE ES LA PEÑI-TA BOGARDI-TA. SALUDEN AL CAMPEÓN DE CAMPEONES, A BALE QUE VALE, A CR7 IMPERIAL Y A LOS ARTISTAS MÁS GRANDES QUE PINACOTECAS MUNDIALES NUNCA RECORDARÁN NI POR ASOMO.
BANZAI ACOJONANTE EN ALEMANIA Y DISPARO DE ALEGRÍA EN EL GLOBO TERRAQUEO. ESTO ES LA VIDA. OS ODIO ABSOLUTAMENTE A PREMIA DE MAR, A BOGARDI-TOS, A CHUSEP Y A TODO LO QUE ME RECUERDE QUE ESTAIS EN EL MUNDO, YO SOY LA MIERDA MÁS FELIZ DEL UNIVERSO Y EL UNIVERSO ES INFINITO.
BANZAI CULEBRA CHUSEP ENVIDIA Y VIVA ESTO QUE ES LO QUE CUENTA, NO HAY NADA EN EL UNIVERSO QUE PUEDA RIVALIZAR EN ESPACIO Y VOLUMEN A ESTE REAL MADRID ETERNO PARA SIEMPRE. BANZAI.ABSOLUTAMENTE PERFECTOS Y DEFINITIVAMENTE PLUSCUAMPERFECTOS, EL REAL MADRID PRESENTA SUS CREDENCIALES Y FIJA EL DESTINO DEL FUTBOL MODERNO POR LOS SIGLOS DE LOS SIGLOS, EL 1-6 ANTE LOS PANZERS TEUTONES CERTIFICA LA GLORIA EN TODOS LOS FRENTES. EL BARCELONI-TA SE HUNDE EN ESCÁNDALOS, JUGADORES RENQUEANTES, UN ENTRENADOR ABOSOLUTAMENTE ATÚN CADUCADO Y UNA AFICIÓN ANALFABETA COMENZANDO POR ESTA BAZOFIA BERZAL QUE ES LA PEÑI-TA BOGARDI-TA. SALUDEN AL CAMPEÓN DE CAMPEONES, A BALE QUE VALE, A CR7 IMPERIAL Y A LOS ARTISTAS MÁS GRANDES QUE PINACOTECAS MUNDIALES NUNCA RECORDARÁN NI POR ASOMO.
BANZAI ACOJONANTE EN ALEMANIA Y DISPARO DE ALEGRÍA EN EL GLOBO TERRAQUEO. ESTO ES LA VIDA. OS ODIO ABSOLUTAMENTE A PREMIA DE MAR, A BOGARDI-TOS, A CHUSEP Y A TODO LO QUE ME RECUERDE QUE ESTAIS EN EL MUNDO, YO SOY LA MIERDA MÁS FELIZ DEL UNIVERSO Y EL UNIVERSO ES INFINITO.

MADRIDISTA ODIA FELIZMENTE TODO LO QUE SOIS ha dit...

ABSOLUTAMENTE PERFECTOS Y DEFINITIVAMENTE PLUSCUAMPERFECTOS, EL REAL MADRID PRESENTA SUS CREDENCIALES Y FIJA EL DESTINO DEL FUTBOL MODERNO POR LOS SIGLOS DE LOS SIGLOS, EL 1-6 ANTE LOS PANZERS TEUTONES CERTIFICA LA GLORIA EN TODOS LOS FRENTES. EL BARCELONI-TA SE HUNDE EN ESCÁNDALOS, JUGADORES RENQUEANTES, UN ENTRENADOR ABOSOLUTAMENTE ATÚN CADUCADO Y UNA AFICIÓN ANALFABETA COMENZANDO POR ESTA BAZOFIA BERZAL QUE ES LA PEÑI-TA BOGARDI-TA. SALUDEN AL CAMPEÓN DE CAMPEONES, A BALE QUE VALE, A CR7 IMPERIAL Y A LOS ARTISTAS MÁS GRANDES QUE PINACOTECAS MUNDIALES NUNCA RECORDARÁN NI POR ASOMO.
BANZAI ACOJONANTE EN ALEMANIA Y DISPARO DE ALEGRÍA EN EL GLOBO TERRAQUEO. ESTO ES LA VIDA. OS ODIO ABSOLUTAMENTE A PREMIA DE MAR, A BOGARDI-TOS, A CHUSEP Y A TODO LO QUE ME RECUERDE QUE ESTAIS EN EL MUNDO, YO SOY LA MIERDA MÁS FELIZ DEL UNIVERSO Y EL UNIVERSO ES INFINITO.
BANZAI CULEBRA CHUSEP ENVIDIA Y VIVA ESTO QUE ES LO QUE CUENTA, NO HAY NADA EN EL UNIVERSO QUE PUEDA RIVALIZAR EN ESPACIO Y VOLUMEN A ESTE REAL MADRID ETERNO PARA SIEMPRE. BANZAI.ABSOLUTAMENTE PERFECTOS Y DEFINITIVAMENTE PLUSCUAMPERFECTOS, EL REAL MADRID PRESENTA SUS CREDENCIALES Y FIJA EL DESTINO DEL FUTBOL MODERNO POR LOS SIGLOS DE LOS SIGLOS, EL 1-6 ANTE LOS PANZERS TEUTONES CERTIFICA LA GLORIA EN TODOS LOS FRENTES. EL BARCELONI-TA SE HUNDE EN ESCÁNDALOS, JUGADORES RENQUEANTES, UN ENTRENADOR ABOSOLUTAMENTE ATÚN CADUCADO Y UNA AFICIÓN ANALFABETA COMENZANDO POR ESTA BAZOFIA BERZAL QUE ES LA PEÑI-TA BOGARDI-TA. SALUDEN AL CAMPEÓN DE CAMPEONES, A BALE QUE VALE, A CR7 IMPERIAL Y A LOS ARTISTAS MÁS GRANDES QUE PINACOTECAS MUNDIALES NUNCA RECORDARÁN NI POR ASOMO.
BANZAI ACOJONANTE EN ALEMANIA Y DISPARO DE ALEGRÍA EN EL GLOBO TERRAQUEO. ESTO ES LA VIDA. OS ODIO ABSOLUTAMENTE A PREMIA DE MAR, A BOGARDI-TOS, A CHUSEP Y A TODO LO QUE ME RECUERDE QUE ESTAIS EN EL MUNDO, YO SOY LA MIERDA MÁS FELIZ DEL UNIVERSO Y EL UNIVERSO ES INFINITO.
BANZAI CULEBRA CHUSEP ENVIDIA Y VIVA ESTO QUE ES LO QUE CUENTA, NO HAY NADA EN EL UNIVERSO QUE PUEDA RIVALIZAR EN ESPACIO Y VOLUMEN A ESTE REAL MADRID ETERNO PARA SIEMPRE. BANZAI.ABSOLUTAMENTE PERFECTOS Y DEFINITIVAMENTE PLUSCUAMPERFECTOS, EL REAL MADRID PRESENTA SUS CREDENCIALES Y FIJA EL DESTINO DEL FUTBOL MODERNO POR LOS SIGLOS DE LOS SIGLOS, EL 1-6 ANTE LOS PANZERS TEUTONES CERTIFICA LA GLORIA EN TODOS LOS FRENTES. EL BARCELONI-TA SE HUNDE EN ESCÁNDALOS, JUGADORES RENQUEANTES, UN ENTRENADOR ABOSOLUTAMENTE ATÚN CADUCADO Y UNA AFICIÓN ANALFABETA COMENZANDO POR ESTA BAZOFIA BERZAL QUE ES LA PEÑI-TA BOGARDI-TA. SALUDEN AL CAMPEÓN DE CAMPEONES, A BALE QUE VALE, A CR7 IMPERIAL Y A LOS ARTISTAS MÁS GRANDES QUE PINACOTECAS MUNDIALES NUNCA RECORDARÁN NI POR ASOMO.
BANZAI ACOJONANTE EN ALEMANIA Y DISPARO DE ALEGRÍA EN EL GLOBO TERRAQUEO. ESTO ES LA VIDA. OS ODIO ABSOLUTAMENTE A PREMIA DE MAR, A BOGARDI-TOS, A CHUSEP Y A TODO LO QUE ME RECUERDE QUE ESTAIS EN EL MUNDO, YO SOY LA MIERDA MÁS FELIZ DEL UNIVERSO Y EL UNIVERSO ES INFINITO.
BANZAI CULEBRA CHUSEP ENVIDIA Y VIVA ESTO QUE ES LO QUE CUENTA, NO HAY NADA EN EL UNIVERSO QUE PUEDA RIVALIZAR EN ESPACIO Y VOLUMEN A ESTE REAL MADRID ETERNO PARA SIEMPRE. BANZAI.ABSOLUTAMENTE PERFECTOS Y DEFINITIVAMENTE PLUSCUAMPERFECTOS, EL REAL MADRID PRESENTA SUS CREDENCIALES Y FIJA EL DESTINO DEL FUTBOL MODERNO POR LOS SIGLOS DE LOS SIGLOS, EL 1-6 ANTE LOS PANZERS TEUTONES CERTIFICA LA GLORIA EN TODOS LOS FRENTES. EL BARCELONI-TA SE HUNDE EN ESCÁNDALOS, JUGADORES RENQUEANTES, UN ENTRENADOR ABOSOLUTAMENTE ATÚN CADUCADO Y UNA AFICIÓN ANALFABETA COMENZANDO POR ESTA BAZOFIA BERZAL QUE ES LA PEÑI-TA BOGARDI-TA. SALUDEN AL CAMPEÓN DE CAMPEONES, A BALE QUE VALE, A CR7 IMPERIAL Y A LOS ARTISTAS MÁS GRANDES QUE PINACOTECAS MUNDIALES NUNCA RECORDARÁN NI POR ASOMO.
BANZAI ACOJONANTE EN ALEMANIA Y DISPARO DE ALEGRÍA EN EL GLOBO TERRAQUEO. ESTO ES LA VIDA. OS ODIO ABSOLUTAMENTE A PREMIA DE MAR, A BOGARDI-TOS, A CHUSEP Y A TODO LO QUE ME RECUERDE QUE ESTAIS EN EL MUNDO, YO SOY LA MIERDA MÁS FELIZ DEL UNIVERSO Y EL UNIVERSO ES INFINITO.

MADRIDISTA ODIA FELIZMENTE TODO LO QUE SOIS ha dit...

ABSOLUTAMENTE PERFECTOS Y DEFINITIVAMENTE PLUSCUAMPERFECTOS, EL REAL MADRID PRESENTA SUS CREDENCIALES Y FIJA EL DESTINO DEL FUTBOL MODERNO POR LOS SIGLOS DE LOS SIGLOS, EL 1-6 ANTE LOS PANZERS TEUTONES CERTIFICA LA GLORIA EN TODOS LOS FRENTES. EL BARCELONI-TA SE HUNDE EN ESCÁNDALOS, JUGADORES RENQUEANTES, UN ENTRENADOR ABOSOLUTAMENTE ATÚN CADUCADO Y UNA AFICIÓN ANALFABETA COMENZANDO POR ESTA BAZOFIA BERZAL QUE ES LA PEÑI-TA BOGARDI-TA. SALUDEN AL CAMPEÓN DE CAMPEONES, A BALE QUE VALE, A CR7 IMPERIAL Y A LOS ARTISTAS MÁS GRANDES QUE PINACOTECAS MUNDIALES NUNCA RECORDARÁN NI POR ASOMO.
BANZAI ACOJONANTE EN ALEMANIA Y DISPARO DE ALEGRÍA EN EL GLOBO TERRAQUEO. ESTO ES LA VIDA. OS ODIO ABSOLUTAMENTE A PREMIA DE MAR, A BOGARDI-TOS, A CHUSEP Y A TODO LO QUE ME RECUERDE QUE ESTAIS EN EL MUNDO, YO SOY LA MIERDA MÁS FELIZ DEL UNIVERSO Y EL UNIVERSO ES INFINITO.
BANZAI CULEBRA CHUSEP ENVIDIA Y VIVA ESTO QUE ES LO QUE CUENTA, NO HAY NADA EN EL UNIVERSO QUE PUEDA RIVALIZAR EN ESPACIO Y VOLUMEN A ESTE REAL MADRID ETERNO PARA SIEMPRE. BANZAI.ABSOLUTAMENTE PERFECTOS Y DEFINITIVAMENTE PLUSCUAMPERFECTOS, EL REAL MADRID PRESENTA SUS CREDENCIALES Y FIJA EL DESTINO DEL FUTBOL MODERNO POR LOS SIGLOS DE LOS SIGLOS, EL 1-6 ANTE LOS PANZERS TEUTONES CERTIFICA LA GLORIA EN TODOS LOS FRENTES. EL BARCELONI-TA SE HUNDE EN ESCÁNDALOS, JUGADORES RENQUEANTES, UN ENTRENADOR ABOSOLUTAMENTE ATÚN CADUCADO Y UNA AFICIÓN ANALFABETA COMENZANDO POR ESTA BAZOFIA BERZAL QUE ES LA PEÑI-TA BOGARDI-TA. SALUDEN AL CAMPEÓN DE CAMPEONES, A BALE QUE VALE, A CR7 IMPERIAL Y A LOS ARTISTAS MÁS GRANDES QUE PINACOTECAS MUNDIALES NUNCA RECORDARÁN NI POR ASOMO.
BANZAI ACOJONANTE EN ALEMANIA Y DISPARO DE ALEGRÍA EN EL GLOBO TERRAQUEO. ESTO ES LA VIDA. OS ODIO ABSOLUTAMENTE A PREMIA DE MAR, A BOGARDI-TOS, A CHUSEP Y A TODO LO QUE ME RECUERDE QUE ESTAIS EN EL MUNDO, YO SOY LA MIERDA MÁS FELIZ DEL UNIVERSO Y EL UNIVERSO ES INFINITO.
BANZAI CULEBRA CHUSEP ENVIDIA Y VIVA ESTO QUE ES LO QUE CUENTA, NO HAY NADA EN EL UNIVERSO QUE PUEDA RIVALIZAR EN ESPACIO Y VOLUMEN A ESTE REAL MADRID ETERNO PARA SIEMPRE. BANZAI.ABSOLUTAMENTE PERFECTOS Y DEFINITIVAMENTE PLUSCUAMPERFECTOS, EL REAL MADRID PRESENTA SUS CREDENCIALES Y FIJA EL DESTINO DEL FUTBOL MODERNO POR LOS SIGLOS DE LOS SIGLOS, EL 1-6 ANTE LOS PANZERS TEUTONES CERTIFICA LA GLORIA EN TODOS LOS FRENTES. EL BARCELONI-TA SE HUNDE EN ESCÁNDALOS, JUGADORES RENQUEANTES, UN ENTRENADOR ABOSOLUTAMENTE ATÚN CADUCADO Y UNA AFICIÓN ANALFABETA COMENZANDO POR ESTA BAZOFIA BERZAL QUE ES LA PEÑI-TA BOGARDI-TA. SALUDEN AL CAMPEÓN DE CAMPEONES, A BALE QUE VALE, A CR7 IMPERIAL Y A LOS ARTISTAS MÁS GRANDES QUE PINACOTECAS MUNDIALES NUNCA RECORDARÁN NI POR ASOMO.
BANZAI ACOJONANTE EN ALEMANIA Y DISPARO DE ALEGRÍA EN EL GLOBO TERRAQUEO. ESTO ES LA VIDA. OS ODIO ABSOLUTAMENTE A PREMIA DE MAR, A BOGARDI-TOS, A CHUSEP Y A TODO LO QUE ME RECUERDE QUE ESTAIS EN EL MUNDO, YO SOY LA MIERDA MÁS FELIZ DEL UNIVERSO Y EL UNIVERSO ES INFINITO.
BANZAI CULEBRA CHUSEP ENVIDIA Y VIVA ESTO QUE ES LO QUE CUENTA, NO HAY NADA EN EL UNIVERSO QUE PUEDA RIVALIZAR EN ESPACIO Y VOLUMEN A ESTE REAL MADRID ETERNO PARA SIEMPRE. BANZAI.ABSOLUTAMENTE PERFECTOS Y DEFINITIVAMENTE PLUSCUAMPERFECTOS, EL REAL MADRID PRESENTA SUS CREDENCIALES Y FIJA EL DESTINO DEL FUTBOL MODERNO POR LOS SIGLOS DE LOS SIGLOS, EL 1-6 ANTE LOS PANZERS TEUTONES CERTIFICA LA GLORIA EN TODOS LOS FRENTES. EL BARCELONI-TA SE HUNDE EN ESCÁNDALOS, JUGADORES RENQUEANTES, UN ENTRENADOR ABOSOLUTAMENTE ATÚN CADUCADO Y UNA AFICIÓN ANALFABETA COMENZANDO POR ESTA BAZOFIA BERZAL QUE ES LA PEÑI-TA BOGARDI-TA. SALUDEN AL CAMPEÓN DE CAMPEONES, A BALE QUE VALE, A CR7 IMPERIAL Y A LOS ARTISTAS MÁS GRANDES QUE PINACOTECAS MUNDIALES NUNCA RECORDARÁN NI POR ASOMO.
BANZAI ACOJONANTE EN ALEMANIA Y DISPARO DE ALEGRÍA EN EL GLOBO TERRAQUEO. ESTO ES LA VIDA. OS ODIO ABSOLUTAMENTE A PREMIA DE MAR, A BOGARDI-TOS, A CHUSEP Y A TODO LO QUE ME RECUERDE QUE ESTAIS EN EL MUNDO, YO SOY LA MIERDA MÁS FELIZ DEL UNIVERSO Y EL UNIVERSO ES INFINITO.

MADRIDISTA ODIA FELIZMENTE TODO LO QUE SOIS ha dit...

ABSOLUTAMENTE PERFECTOS Y DEFINITIVAMENTE PLUSCUAMPERFECTOS, EL REAL MADRID PRESENTA SUS CREDENCIALES Y FIJA EL DESTINO DEL FUTBOL MODERNO POR LOS SIGLOS DE LOS SIGLOS, EL 1-6 ANTE LOS PANZERS TEUTONES CERTIFICA LA GLORIA EN TODOS LOS FRENTES. EL BARCELONI-TA SE HUNDE EN ESCÁNDALOS, JUGADORES RENQUEANTES, UN ENTRENADOR ABOSOLUTAMENTE ATÚN CADUCADO Y UNA AFICIÓN ANALFABETA COMENZANDO POR ESTA BAZOFIA BERZAL QUE ES LA PEÑI-TA BOGARDI-TA. SALUDEN AL CAMPEÓN DE CAMPEONES, A BALE QUE VALE, A CR7 IMPERIAL Y A LOS ARTISTAS MÁS GRANDES QUE PINACOTECAS MUNDIALES NUNCA RECORDARÁN NI POR ASOMO.
BANZAI ACOJONANTE EN ALEMANIA Y DISPARO DE ALEGRÍA EN EL GLOBO TERRAQUEO. ESTO ES LA VIDA. OS ODIO ABSOLUTAMENTE A PREMIA DE MAR, A BOGARDI-TOS, A CHUSEP Y A TODO LO QUE ME RECUERDE QUE ESTAIS EN EL MUNDO, YO SOY LA MIERDA MÁS FELIZ DEL UNIVERSO Y EL UNIVERSO ES INFINITO.
BANZAI CULEBRA CHUSEP ENVIDIA Y VIVA ESTO QUE ES LO QUE CUENTA, NO HAY NADA EN EL UNIVERSO QUE PUEDA RIVALIZAR EN ESPACIO Y VOLUMEN A ESTE REAL MADRID ETERNO PARA SIEMPRE. BANZAI.ABSOLUTAMENTE PERFECTOS Y DEFINITIVAMENTE PLUSCUAMPERFECTOS, EL REAL MADRID PRESENTA SUS CREDENCIALES Y FIJA EL DESTINO DEL FUTBOL MODERNO POR LOS SIGLOS DE LOS SIGLOS, EL 1-6 ANTE LOS PANZERS TEUTONES CERTIFICA LA GLORIA EN TODOS LOS FRENTES. EL BARCELONI-TA SE HUNDE EN ESCÁNDALOS, JUGADORES RENQUEANTES, UN ENTRENADOR ABOSOLUTAMENTE ATÚN CADUCADO Y UNA AFICIÓN ANALFABETA COMENZANDO POR ESTA BAZOFIA BERZAL QUE ES LA PEÑI-TA BOGARDI-TA. SALUDEN AL CAMPEÓN DE CAMPEONES, A BALE QUE VALE, A CR7 IMPERIAL Y A LOS ARTISTAS MÁS GRANDES QUE PINACOTECAS MUNDIALES NUNCA RECORDARÁN NI POR ASOMO.
BANZAI ACOJONANTE EN ALEMANIA Y DISPARO DE ALEGRÍA EN EL GLOBO TERRAQUEO. ESTO ES LA VIDA. OS ODIO ABSOLUTAMENTE A PREMIA DE MAR, A BOGARDI-TOS, A CHUSEP Y A TODO LO QUE ME RECUERDE QUE ESTAIS EN EL MUNDO, YO SOY LA MIERDA MÁS FELIZ DEL UNIVERSO Y EL UNIVERSO ES INFINITO.
BANZAI CULEBRA CHUSEP ENVIDIA Y VIVA ESTO QUE ES LO QUE CUENTA, NO HAY NADA EN EL UNIVERSO QUE PUEDA RIVALIZAR EN ESPACIO Y VOLUMEN A ESTE REAL MADRID ETERNO PARA SIEMPRE. BANZAI.ABSOLUTAMENTE PERFECTOS Y DEFINITIVAMENTE PLUSCUAMPERFECTOS, EL REAL MADRID PRESENTA SUS CREDENCIALES Y FIJA EL DESTINO DEL FUTBOL MODERNO POR LOS SIGLOS DE LOS SIGLOS, EL 1-6 ANTE LOS PANZERS TEUTONES CERTIFICA LA GLORIA EN TODOS LOS FRENTES. EL BARCELONI-TA SE HUNDE EN ESCÁNDALOS, JUGADORES RENQUEANTES, UN ENTRENADOR ABOSOLUTAMENTE ATÚN CADUCADO Y UNA AFICIÓN ANALFABETA COMENZANDO POR ESTA BAZOFIA BERZAL QUE ES LA PEÑI-TA BOGARDI-TA. SALUDEN AL CAMPEÓN DE CAMPEONES, A BALE QUE VALE, A CR7 IMPERIAL Y A LOS ARTISTAS MÁS GRANDES QUE PINACOTECAS MUNDIALES NUNCA RECORDARÁN NI POR ASOMO.
BANZAI ACOJONANTE EN ALEMANIA Y DISPARO DE ALEGRÍA EN EL GLOBO TERRAQUEO. ESTO ES LA VIDA. OS ODIO ABSOLUTAMENTE A PREMIA DE MAR, A BOGARDI-TOS, A CHUSEP Y A TODO LO QUE ME RECUERDE QUE ESTAIS EN EL MUNDO, YO SOY LA MIERDA MÁS FELIZ DEL UNIVERSO Y EL UNIVERSO ES INFINITO.
BANZAI CULEBRA CHUSEP ENVIDIA Y VIVA ESTO QUE ES LO QUE CUENTA, NO HAY NADA EN EL UNIVERSO QUE PUEDA RIVALIZAR EN ESPACIO Y VOLUMEN A ESTE REAL MADRID ETERNO PARA SIEMPRE. BANZAI.ABSOLUTAMENTE PERFECTOS Y DEFINITIVAMENTE PLUSCUAMPERFECTOS, EL REAL MADRID PRESENTA SUS CREDENCIALES Y FIJA EL DESTINO DEL FUTBOL MODERNO POR LOS SIGLOS DE LOS SIGLOS, EL 1-6 ANTE LOS PANZERS TEUTONES CERTIFICA LA GLORIA EN TODOS LOS FRENTES. EL BARCELONI-TA SE HUNDE EN ESCÁNDALOS, JUGADORES RENQUEANTES, UN ENTRENADOR ABOSOLUTAMENTE ATÚN CADUCADO Y UNA AFICIÓN ANALFABETA COMENZANDO POR ESTA BAZOFIA BERZAL QUE ES LA PEÑI-TA BOGARDI-TA. SALUDEN AL CAMPEÓN DE CAMPEONES, A BALE QUE VALE, A CR7 IMPERIAL Y A LOS ARTISTAS MÁS GRANDES QUE PINACOTECAS MUNDIALES NUNCA RECORDARÁN NI POR ASOMO.
BANZAI ACOJONANTE EN ALEMANIA Y DISPARO DE ALEGRÍA EN EL GLOBO TERRAQUEO. ESTO ES LA VIDA. OS ODIO ABSOLUTAMENTE A PREMIA DE MAR, A BOGARDI-TOS, A CHUSEP Y A TODO LO QUE ME RECUERDE QUE ESTAIS EN EL MUNDO, YO SOY LA MIERDA MÁS FELIZ DEL UNIVERSO Y EL UNIVERSO ES INFINITO.

Anònim ha dit...

ABSOLUTAMENTE PERFECTOS Y DEFINITIVAMENTE PLUSCUAMPERFECTOS, EL REAL MADRID PRESENTA SUS CREDENCIALES Y FIJA EL DESTINO DEL FUTBOL MODERNO POR LOS SIGLOS DE LOS SIGLOS, EL 1-6 ANTE LOS PANZERS TEUTONES CERTIFICA LA GLORIA EN TODOS LOS FRENTES. EL BARCELONI-TA SE HUNDE EN ESCÁNDALOS, JUGADORES RENQUEANTES, UN ENTRENADOR ABOSOLUTAMENTE ATÚN CADUCADO Y UNA AFICIÓN ANALFABETA COMENZANDO POR ESTA BAZOFIA BERZAL QUE ES LA PEÑI-TA BOGARDI-TA. SALUDEN AL CAMPEÓN DE CAMPEONES, A BALE QUE VALE, A CR7 IMPERIAL Y A LOS ARTISTAS MÁS GRANDES QUE PINACOTECAS MUNDIALES NUNCA RECORDARÁN NI POR ASOMO.
BANZAI ACOJONANTE EN ALEMANIA Y DISPARO DE ALEGRÍA EN EL GLOBO TERRAQUEO. ESTO ES LA VIDA. OS ODIO ABSOLUTAMENTE A PREMIA DE MAR, A BOGARDI-TOS, A CHUSEP Y A TODO LO QUE ME RECUERDE QUE ESTAIS EN EL MUNDO, YO SOY LA MIERDA MÁS FELIZ DEL UNIVERSO Y EL UNIVERSO ES INFINITO.
BANZAI CULEBRA CHUSEP ENVIDIA Y VIVA ESTO QUE ES LO QUE CUENTA, NO HAY NADA EN EL UNIVERSO QUE PUEDA RIVALIZAR EN ESPACIO Y VOLUMEN A ESTE REAL MADRID ETERNO PARA SIEMPRE. BANZAI.ABSOLUTAMENTE PERFECTOS Y DEFINITIVAMENTE PLUSCUAMPERFECTOS, EL REAL MADRID PRESENTA SUS CREDENCIALES Y FIJA EL DESTINO DEL FUTBOL MODERNO POR LOS SIGLOS DE LOS SIGLOS, EL 1-6 ANTE LOS PANZERS TEUTONES CERTIFICA LA GLORIA EN TODOS LOS FRENTES. EL BARCELONI-TA SE HUNDE EN ESCÁNDALOS, JUGADORES RENQUEANTES, UN ENTRENADOR ABOSOLUTAMENTE ATÚN CADUCADO Y UNA AFICIÓN ANALFABETA COMENZANDO POR ESTA BAZOFIA BERZAL QUE ES LA PEÑI-TA BOGARDI-TA. SALUDEN AL CAMPEÓN DE CAMPEONES, A BALE QUE VALE, A CR7 IMPERIAL Y A LOS ARTISTAS MÁS GRANDES QUE PINACOTECAS MUNDIALES NUNCA RECORDARÁN NI POR ASOMO.
BANZAI ACOJONANTE EN ALEMANIA Y DISPARO DE ALEGRÍA EN EL GLOBO TERRAQUEO. ESTO ES LA VIDA. OS ODIO ABSOLUTAMENTE A PREMIA DE MAR, A BOGARDI-TOS, A CHUSEP Y A TODO LO QUE ME RECUERDE QUE ESTAIS EN EL MUNDO, YO SOY LA MIERDA MÁS FELIZ DEL UNIVERSO Y EL UNIVERSO ES INFINITO.
BANZAI CULEBRA CHUSEP ENVIDIA Y VIVA ESTO QUE ES LO QUE CUENTA, NO HAY NADA EN EL UNIVERSO QUE PUEDA RIVALIZAR EN ESPACIO Y VOLUMEN A ESTE REAL MADRID ETERNO PARA SIEMPRE. BANZAI.ABSOLUTAMENTE PERFECTOS Y DEFINITIVAMENTE PLUSCUAMPERFECTOS, EL REAL MADRID PRESENTA SUS CREDENCIALES Y FIJA EL DESTINO DEL FUTBOL MODERNO POR LOS SIGLOS DE LOS SIGLOS, EL 1-6 ANTE LOS PANZERS TEUTONES CERTIFICA LA GLORIA EN TODOS LOS FRENTES. EL BARCELONI-TA SE HUNDE EN ESCÁNDALOS, JUGADORES RENQUEANTES, UN ENTRENADOR ABOSOLUTAMENTE ATÚN CADUCADO Y UNA AFICIÓN ANALFABETA COMENZANDO POR ESTA BAZOFIA BERZAL QUE ES LA PEÑI-TA BOGARDI-TA. SALUDEN AL CAMPEÓN DE CAMPEONES, A BALE QUE VALE, A CR7 IMPERIAL Y A LOS ARTISTAS MÁS GRANDES QUE PINACOTECAS MUNDIALES NUNCA RECORDARÁN NI POR ASOMO.
BANZAI ACOJONANTE EN ALEMANIA Y DISPARO DE ALEGRÍA EN EL GLOBO TERRAQUEO. ESTO ES LA VIDA. OS ODIO ABSOLUTAMENTE A PREMIA DE MAR, A BOGARDI-TOS, A CHUSEP Y A TODO LO QUE ME RECUERDE QUE ESTAIS EN EL MUNDO, YO SOY LA MIERDA MÁS FELIZ DEL UNIVERSO Y EL UNIVERSO ES INFINITO.
BANZAI CULEBRA CHUSEP ENVIDIA Y VIVA ESTO QUE ES LO QUE CUENTA, NO HAY NADA EN EL UNIVERSO QUE PUEDA RIVALIZAR EN ESPACIO Y VOLUMEN A ESTE REAL MADRID ETERNO PARA SIEMPRE. BANZAI.ABSOLUTAMENTE PERFECTOS Y DEFINITIVAMENTE PLUSCUAMPERFECTOS, EL REAL MADRID PRESENTA SUS CREDENCIALES Y FIJA EL DESTINO DEL FUTBOL MODERNO POR LOS SIGLOS DE LOS SIGLOS, EL 1-6 ANTE LOS PANZERS TEUTONES CERTIFICA LA GLORIA EN TODOS LOS FRENTES. EL BARCELONI-TA SE HUNDE EN ESCÁNDALOS, JUGADORES RENQUEANTES, UN ENTRENADOR ABOSOLUTAMENTE ATÚN CADUCADO Y UNA AFICIÓN ANALFABETA COMENZANDO POR ESTA BAZOFIA BERZAL QUE ES LA PEÑI-TA BOGARDI-TA. SALUDEN AL CAMPEÓN DE CAMPEONES, A BALE QUE VALE, A CR7 IMPERIAL Y A LOS ARTISTAS MÁS GRANDES QUE PINACOTECAS MUNDIALES NUNCA RECORDARÁN NI POR ASOMO.
BANZAI ACOJONANTE EN ALEMANIA Y DISPARO DE ALEGRÍA EN EL GLOBO TERRAQUEO. ESTO ES LA VIDA. OS ODIO ABSOLUTAMENTE A PREMIA DE MAR, A BOGARDI-TOS, A CHUSEP Y A TODO LO QUE ME RECUERDE QUE ESTAIS EN EL MUNDO, YO SOY LA MIERDA MÁS FELIZ DEL UNIVERSO Y EL UNIVERSO ES INFINITO.

MADRIDISTA ODIA FELIZMENTE TODO LO QUE SOIS ha dit...

ABSOLUTAMENTE PERFECTOS Y DEFINITIVAMENTE PLUSCUAMPERFECTOS, EL REAL MADRID PRESENTA SUS CREDENCIALES Y FIJA EL DESTINO DEL FUTBOL MODERNO POR LOS SIGLOS DE LOS SIGLOS, EL 1-6 ANTE LOS PANZERS TEUTONES CERTIFICA LA GLORIA EN TODOS LOS FRENTES. EL BARCELONI-TA SE HUNDE EN ESCÁNDALOS, JUGADORES RENQUEANTES, UN ENTRENADOR ABOSOLUTAMENTE ATÚN CADUCADO Y UNA AFICIÓN ANALFABETA COMENZANDO POR ESTA BAZOFIA BERZAL QUE ES LA PEÑI-TA BOGARDI-TA. SALUDEN AL CAMPEÓN DE CAMPEONES, A BALE QUE VALE, A CR7 IMPERIAL Y A LOS ARTISTAS MÁS GRANDES QUE PINACOTECAS MUNDIALES NUNCA RECORDARÁN NI POR ASOMO.
BANZAI ACOJONANTE EN ALEMANIA Y DISPARO DE ALEGRÍA EN EL GLOBO TERRAQUEO. ESTO ES LA VIDA. OS ODIO ABSOLUTAMENTE A PREMIA DE MAR, A BOGARDI-TOS, A CHUSEP Y A TODO LO QUE ME RECUERDE QUE ESTAIS EN EL MUNDO, YO SOY LA MIERDA MÁS FELIZ DEL UNIVERSO Y EL UNIVERSO ES INFINITO.
BANZAI CULEBRA CHUSEP ENVIDIA Y VIVA ESTO QUE ES LO QUE CUENTA, NO HAY NADA EN EL UNIVERSO QUE PUEDA RIVALIZAR EN ESPACIO Y VOLUMEN A ESTE REAL MADRID ETERNO PARA SIEMPRE. BANZAI.ABSOLUTAMENTE PERFECTOS Y DEFINITIVAMENTE PLUSCUAMPERFECTOS, EL REAL MADRID PRESENTA SUS CREDENCIALES Y FIJA EL DESTINO DEL FUTBOL MODERNO POR LOS SIGLOS DE LOS SIGLOS, EL 1-6 ANTE LOS PANZERS TEUTONES CERTIFICA LA GLORIA EN TODOS LOS FRENTES. EL BARCELONI-TA SE HUNDE EN ESCÁNDALOS, JUGADORES RENQUEANTES, UN ENTRENADOR ABOSOLUTAMENTE ATÚN CADUCADO Y UNA AFICIÓN ANALFABETA COMENZANDO POR ESTA BAZOFIA BERZAL QUE ES LA PEÑI-TA BOGARDI-TA. SALUDEN AL CAMPEÓN DE CAMPEONES, A BALE QUE VALE, A CR7 IMPERIAL Y A LOS ARTISTAS MÁS GRANDES QUE PINACOTECAS MUNDIALES NUNCA RECORDARÁN NI POR ASOMO.
BANZAI ACOJONANTE EN ALEMANIA Y DISPARO DE ALEGRÍA EN EL GLOBO TERRAQUEO. ESTO ES LA VIDA. OS ODIO ABSOLUTAMENTE A PREMIA DE MAR, A BOGARDI-TOS, A CHUSEP Y A TODO LO QUE ME RECUERDE QUE ESTAIS EN EL MUNDO, YO SOY LA MIERDA MÁS FELIZ DEL UNIVERSO Y EL UNIVERSO ES INFINITO.
BANZAI CULEBRA CHUSEP ENVIDIA Y VIVA ESTO QUE ES LO QUE CUENTA, NO HAY NADA EN EL UNIVERSO QUE PUEDA RIVALIZAR EN ESPACIO Y VOLUMEN A ESTE REAL MADRID ETERNO PARA SIEMPRE. BANZAI.ABSOLUTAMENTE PERFECTOS Y DEFINITIVAMENTE PLUSCUAMPERFECTOS, EL REAL MADRID PRESENTA SUS CREDENCIALES Y FIJA EL DESTINO DEL FUTBOL MODERNO POR LOS SIGLOS DE LOS SIGLOS, EL 1-6 ANTE LOS PANZERS TEUTONES CERTIFICA LA GLORIA EN TODOS LOS FRENTES. EL BARCELONI-TA SE HUNDE EN ESCÁNDALOS, JUGADORES RENQUEANTES, UN ENTRENADOR ABOSOLUTAMENTE ATÚN CADUCADO Y UNA AFICIÓN ANALFABETA COMENZANDO POR ESTA BAZOFIA BERZAL QUE ES LA PEÑI-TA BOGARDI-TA. SALUDEN AL CAMPEÓN DE CAMPEONES, A BALE QUE VALE, A CR7 IMPERIAL Y A LOS ARTISTAS MÁS GRANDES QUE PINACOTECAS MUNDIALES NUNCA RECORDARÁN NI POR ASOMO.
BANZAI ACOJONANTE EN ALEMANIA Y DISPARO DE ALEGRÍA EN EL GLOBO TERRAQUEO. ESTO ES LA VIDA. OS ODIO ABSOLUTAMENTE A PREMIA DE MAR, A BOGARDI-TOS, A CHUSEP Y A TODO LO QUE ME RECUERDE QUE ESTAIS EN EL MUNDO, YO SOY LA MIERDA MÁS FELIZ DEL UNIVERSO Y EL UNIVERSO ES INFINITO.
BANZAI CULEBRA CHUSEP ENVIDIA Y VIVA ESTO QUE ES LO QUE CUENTA, NO HAY NADA EN EL UNIVERSO QUE PUEDA RIVALIZAR EN ESPACIO Y VOLUMEN A ESTE REAL MADRID ETERNO PARA SIEMPRE. BANZAI.ABSOLUTAMENTE PERFECTOS Y DEFINITIVAMENTE PLUSCUAMPERFECTOS, EL REAL MADRID PRESENTA SUS CREDENCIALES Y FIJA EL DESTINO DEL FUTBOL MODERNO POR LOS SIGLOS DE LOS SIGLOS, EL 1-6 ANTE LOS PANZERS TEUTONES CERTIFICA LA GLORIA EN TODOS LOS FRENTES. EL BARCELONI-TA SE HUNDE EN ESCÁNDALOS, JUGADORES RENQUEANTES, UN ENTRENADOR ABOSOLUTAMENTE ATÚN CADUCADO Y UNA AFICIÓN ANALFABETA COMENZANDO POR ESTA BAZOFIA BERZAL QUE ES LA PEÑI-TA BOGARDI-TA. SALUDEN AL CAMPEÓN DE CAMPEONES, A BALE QUE VALE, A CR7 IMPERIAL Y A LOS ARTISTAS MÁS GRANDES QUE PINACOTECAS MUNDIALES NUNCA RECORDARÁN NI POR ASOMO.
BANZAI ACOJONANTE EN ALEMANIA Y DISPARO DE ALEGRÍA EN EL GLOBO TERRAQUEO. ESTO ES LA VIDA. OS ODIO ABSOLUTAMENTE A PREMIA DE MAR, A BOGARDI-TOS, A CHUSEP Y A TODO LO QUE ME RECUERDE QUE ESTAIS EN EL MUNDO, YO SOY LA MIERDA MÁS FELIZ DEL UNIVERSO Y EL UNIVERSO ES INFINITO.

MADRIDISTA ODIA FELIZMENTE TODO LO QUE SOIS ha dit...

ABSOLUTAMENTE PERFECTOS Y DEFINITIVAMENTE PLUSCUAMPERFECTOS, EL REAL MADRID PRESENTA SUS CREDENCIALES Y FIJA EL DESTINO DEL FUTBOL MODERNO POR LOS SIGLOS DE LOS SIGLOS, EL 1-6 ANTE LOS PANZERS TEUTONES CERTIFICA LA GLORIA EN TODOS LOS FRENTES. EL BARCELONI-TA SE HUNDE EN ESCÁNDALOS, JUGADORES RENQUEANTES, UN ENTRENADOR ABOSOLUTAMENTE ATÚN CADUCADO Y UNA AFICIÓN ANALFABETA COMENZANDO POR ESTA BAZOFIA BERZAL QUE ES LA PEÑI-TA BOGARDI-TA. SALUDEN AL CAMPEÓN DE CAMPEONES, A BALE QUE VALE, A CR7 IMPERIAL Y A LOS ARTISTAS MÁS GRANDES QUE PINACOTECAS MUNDIALES NUNCA RECORDARÁN NI POR ASOMO.
BANZAI ACOJONANTE EN ALEMANIA Y DISPARO DE ALEGRÍA EN EL GLOBO TERRAQUEO. ESTO ES LA VIDA. OS ODIO ABSOLUTAMENTE A PREMIA DE MAR, A BOGARDI-TOS, A CHUSEP Y A TODO LO QUE ME RECUERDE QUE ESTAIS EN EL MUNDO, YO SOY LA MIERDA MÁS FELIZ DEL UNIVERSO Y EL UNIVERSO ES INFINITO.
BANZAI CULEBRA CHUSEP ENVIDIA Y VIVA ESTO QUE ES LO QUE CUENTA, NO HAY NADA EN EL UNIVERSO QUE PUEDA RIVALIZAR EN ESPACIO Y VOLUMEN A ESTE REAL MADRID ETERNO PARA SIEMPRE. BANZAI.ABSOLUTAMENTE PERFECTOS Y DEFINITIVAMENTE PLUSCUAMPERFECTOS, EL REAL MADRID PRESENTA SUS CREDENCIALES Y FIJA EL DESTINO DEL FUTBOL MODERNO POR LOS SIGLOS DE LOS SIGLOS, EL 1-6 ANTE LOS PANZERS TEUTONES CERTIFICA LA GLORIA EN TODOS LOS FRENTES. EL BARCELONI-TA SE HUNDE EN ESCÁNDALOS, JUGADORES RENQUEANTES, UN ENTRENADOR ABOSOLUTAMENTE ATÚN CADUCADO Y UNA AFICIÓN ANALFABETA COMENZANDO POR ESTA BAZOFIA BERZAL QUE ES LA PEÑI-TA BOGARDI-TA. SALUDEN AL CAMPEÓN DE CAMPEONES, A BALE QUE VALE, A CR7 IMPERIAL Y A LOS ARTISTAS MÁS GRANDES QUE PINACOTECAS MUNDIALES NUNCA RECORDARÁN NI POR ASOMO.
BANZAI ACOJONANTE EN ALEMANIA Y DISPARO DE ALEGRÍA EN EL GLOBO TERRAQUEO. ESTO ES LA VIDA. OS ODIO ABSOLUTAMENTE A PREMIA DE MAR, A BOGARDI-TOS, A CHUSEP Y A TODO LO QUE ME RECUERDE QUE ESTAIS EN EL MUNDO, YO SOY LA MIERDA MÁS FELIZ DEL UNIVERSO Y EL UNIVERSO ES INFINITO.
BANZAI CULEBRA CHUSEP ENVIDIA Y VIVA ESTO QUE ES LO QUE CUENTA, NO HAY NADA EN EL UNIVERSO QUE PUEDA RIVALIZAR EN ESPACIO Y VOLUMEN A ESTE REAL MADRID ETERNO PARA SIEMPRE. BANZAI.ABSOLUTAMENTE PERFECTOS Y DEFINITIVAMENTE PLUSCUAMPERFECTOS, EL REAL MADRID PRESENTA SUS CREDENCIALES Y FIJA EL DESTINO DEL FUTBOL MODERNO POR LOS SIGLOS DE LOS SIGLOS, EL 1-6 ANTE LOS PANZERS TEUTONES CERTIFICA LA GLORIA EN TODOS LOS FRENTES. EL BARCELONI-TA SE HUNDE EN ESCÁNDALOS, JUGADORES RENQUEANTES, UN ENTRENADOR ABOSOLUTAMENTE ATÚN CADUCADO Y UNA AFICIÓN ANALFABETA COMENZANDO POR ESTA BAZOFIA BERZAL QUE ES LA PEÑI-TA BOGARDI-TA. SALUDEN AL CAMPEÓN DE CAMPEONES, A BALE QUE VALE, A CR7 IMPERIAL Y A LOS ARTISTAS MÁS GRANDES QUE PINACOTECAS MUNDIALES NUNCA RECORDARÁN NI POR ASOMO.
BANZAI ACOJONANTE EN ALEMANIA Y DISPARO DE ALEGRÍA EN EL GLOBO TERRAQUEO. ESTO ES LA VIDA. OS ODIO ABSOLUTAMENTE A PREMIA DE MAR, A BOGARDI-TOS, A CHUSEP Y A TODO LO QUE ME RECUERDE QUE ESTAIS EN EL MUNDO, YO SOY LA MIERDA MÁS FELIZ DEL UNIVERSO Y EL UNIVERSO ES INFINITO.
BANZAI CULEBRA CHUSEP ENVIDIA Y VIVA ESTO QUE ES LO QUE CUENTA, NO HAY NADA EN EL UNIVERSO QUE PUEDA RIVALIZAR EN ESPACIO Y VOLUMEN A ESTE REAL MADRID ETERNO PARA SIEMPRE. BANZAI.ABSOLUTAMENTE PERFECTOS Y DEFINITIVAMENTE PLUSCUAMPERFECTOS, EL REAL MADRID PRESENTA SUS CREDENCIALES Y FIJA EL DESTINO DEL FUTBOL MODERNO POR LOS SIGLOS DE LOS SIGLOS, EL 1-6 ANTE LOS PANZERS TEUTONES CERTIFICA LA GLORIA EN TODOS LOS FRENTES. EL BARCELONI-TA SE HUNDE EN ESCÁNDALOS, JUGADORES RENQUEANTES, UN ENTRENADOR ABOSOLUTAMENTE ATÚN CADUCADO Y UNA AFICIÓN ANALFABETA COMENZANDO POR ESTA BAZOFIA BERZAL QUE ES LA PEÑI-TA BOGARDI-TA. SALUDEN AL CAMPEÓN DE CAMPEONES, A BALE QUE VALE, A CR7 IMPERIAL Y A LOS ARTISTAS MÁS GRANDES QUE PINACOTECAS MUNDIALES NUNCA RECORDARÁN NI POR ASOMO.
BANZAI ACOJONANTE EN ALEMANIA Y DISPARO DE ALEGRÍA EN EL GLOBO TERRAQUEO. ESTO ES LA VIDA. OS ODIO ABSOLUTAMENTE A PREMIA DE MAR, A BOGARDI-TOS, A CHUSEP Y A TODO LO QUE ME RECUERDE QUE ESTAIS EN EL MUNDO, YO SOY LA MIERDA MÁS FELIZ DEL UNIVERSO Y EL UNIVERSO ES INFINITO.

MADRIDISTA ODIA FELIZMENTE TODO LO QUE SOIS ha dit...

ABSOLUTAMENTE PERFECTOS Y DEFINITIVAMENTE PLUSCUAMPERFECTOS, EL REAL MADRID PRESENTA SUS CREDENCIALES Y FIJA EL DESTINO DEL FUTBOL MODERNO POR LOS SIGLOS DE LOS SIGLOS, EL 1-6 ANTE LOS PANZERS TEUTONES CERTIFICA LA GLORIA EN TODOS LOS FRENTES. EL BARCELONI-TA SE HUNDE EN ESCÁNDALOS, JUGADORES RENQUEANTES, UN ENTRENADOR ABOSOLUTAMENTE ATÚN CADUCADO Y UNA AFICIÓN ANALFABETA COMENZANDO POR ESTA BAZOFIA BERZAL QUE ES LA PEÑI-TA BOGARDI-TA. SALUDEN AL CAMPEÓN DE CAMPEONES, A BALE QUE VALE, A CR7 IMPERIAL Y A LOS ARTISTAS MÁS GRANDES QUE PINACOTECAS MUNDIALES NUNCA RECORDARÁN NI POR ASOMO.
BANZAI ACOJONANTE EN ALEMANIA Y DISPARO DE ALEGRÍA EN EL GLOBO TERRAQUEO. ESTO ES LA VIDA. OS ODIO ABSOLUTAMENTE A PREMIA DE MAR, A BOGARDI-TOS, A CHUSEP Y A TODO LO QUE ME RECUERDE QUE ESTAIS EN EL MUNDO, YO SOY LA MIERDA MÁS FELIZ DEL UNIVERSO Y EL UNIVERSO ES INFINITO.
BANZAI CULEBRA CHUSEP ENVIDIA Y VIVA ESTO QUE ES LO QUE CUENTA, NO HAY NADA EN EL UNIVERSO QUE PUEDA RIVALIZAR EN ESPACIO Y VOLUMEN A ESTE REAL MADRID ETERNO PARA SIEMPRE. BANZAI.ABSOLUTAMENTE PERFECTOS Y DEFINITIVAMENTE PLUSCUAMPERFECTOS, EL REAL MADRID PRESENTA SUS CREDENCIALES Y FIJA EL DESTINO DEL FUTBOL MODERNO POR LOS SIGLOS DE LOS SIGLOS, EL 1-6 ANTE LOS PANZERS TEUTONES CERTIFICA LA GLORIA EN TODOS LOS FRENTES. EL BARCELONI-TA SE HUNDE EN ESCÁNDALOS, JUGADORES RENQUEANTES, UN ENTRENADOR ABOSOLUTAMENTE ATÚN CADUCADO Y UNA AFICIÓN ANALFABETA COMENZANDO POR ESTA BAZOFIA BERZAL QUE ES LA PEÑI-TA BOGARDI-TA. SALUDEN AL CAMPEÓN DE CAMPEONES, A BALE QUE VALE, A CR7 IMPERIAL Y A LOS ARTISTAS MÁS GRANDES QUE PINACOTECAS MUNDIALES NUNCA RECORDARÁN NI POR ASOMO.
BANZAI ACOJONANTE EN ALEMANIA Y DISPARO DE ALEGRÍA EN EL GLOBO TERRAQUEO. ESTO ES LA VIDA. OS ODIO ABSOLUTAMENTE A PREMIA DE MAR, A BOGARDI-TOS, A CHUSEP Y A TODO LO QUE ME RECUERDE QUE ESTAIS EN EL MUNDO, YO SOY LA MIERDA MÁS FELIZ DEL UNIVERSO Y EL UNIVERSO ES INFINITO.
BANZAI CULEBRA CHUSEP ENVIDIA Y VIVA ESTO QUE ES LO QUE CUENTA, NO HAY NADA EN EL UNIVERSO QUE PUEDA RIVALIZAR EN ESPACIO Y VOLUMEN A ESTE REAL MADRID ETERNO PARA SIEMPRE. BANZAI.ABSOLUTAMENTE PERFECTOS Y DEFINITIVAMENTE PLUSCUAMPERFECTOS, EL REAL MADRID PRESENTA SUS CREDENCIALES Y FIJA EL DESTINO DEL FUTBOL MODERNO POR LOS SIGLOS DE LOS SIGLOS, EL 1-6 ANTE LOS PANZERS TEUTONES CERTIFICA LA GLORIA EN TODOS LOS FRENTES. EL BARCELONI-TA SE HUNDE EN ESCÁNDALOS, JUGADORES RENQUEANTES, UN ENTRENADOR ABOSOLUTAMENTE ATÚN CADUCADO Y UNA AFICIÓN ANALFABETA COMENZANDO POR ESTA BAZOFIA BERZAL QUE ES LA PEÑI-TA BOGARDI-TA. SALUDEN AL CAMPEÓN DE CAMPEONES, A BALE QUE VALE, A CR7 IMPERIAL Y A LOS ARTISTAS MÁS GRANDES QUE PINACOTECAS MUNDIALES NUNCA RECORDARÁN NI POR ASOMO.
BANZAI ACOJONANTE EN ALEMANIA Y DISPARO DE ALEGRÍA EN EL GLOBO TERRAQUEO. ESTO ES LA VIDA. OS ODIO ABSOLUTAMENTE A PREMIA DE MAR, A BOGARDI-TOS, A CHUSEP Y A TODO LO QUE ME RECUERDE QUE ESTAIS EN EL MUNDO, YO SOY LA MIERDA MÁS FELIZ DEL UNIVERSO Y EL UNIVERSO ES INFINITO.
BANZAI CULEBRA CHUSEP ENVIDIA Y VIVA ESTO QUE ES LO QUE CUENTA, NO HAY NADA EN EL UNIVERSO QUE PUEDA RIVALIZAR EN ESPACIO Y VOLUMEN A ESTE REAL MADRID ETERNO PARA SIEMPRE. BANZAI.ABSOLUTAMENTE PERFECTOS Y DEFINITIVAMENTE PLUSCUAMPERFECTOS, EL REAL MADRID PRESENTA SUS CREDENCIALES Y FIJA EL DESTINO DEL FUTBOL MODERNO POR LOS SIGLOS DE LOS SIGLOS, EL 1-6 ANTE LOS PANZERS TEUTONES CERTIFICA LA GLORIA EN TODOS LOS FRENTES. EL BARCELONI-TA SE HUNDE EN ESCÁNDALOS, JUGADORES RENQUEANTES, UN ENTRENADOR ABOSOLUTAMENTE ATÚN CADUCADO Y UNA AFICIÓN ANALFABETA COMENZANDO POR ESTA BAZOFIA BERZAL QUE ES LA PEÑI-TA BOGARDI-TA. SALUDEN AL CAMPEÓN DE CAMPEONES, A BALE QUE VALE, A CR7 IMPERIAL Y A LOS ARTISTAS MÁS GRANDES QUE PINACOTECAS MUNDIALES NUNCA RECORDARÁN NI POR ASOMO.
BANZAI ACOJONANTE EN ALEMANIA Y DISPARO DE ALEGRÍA EN EL GLOBO TERRAQUEO. ESTO ES LA VIDA. OS ODIO ABSOLUTAMENTE A PREMIA DE MAR, A BOGARDI-TOS, A CHUSEP Y A TODO LO QUE ME RECUERDE QUE ESTAIS EN EL MUNDO, YO SOY LA MIERDA MÁS FELIZ DEL UNIVERSO Y EL UNIVERSO ES INFINITO.

ABSOLUTAMENTE PERFECTOS Y DEFINITIVAMENTE PLUSCUAMPERFECTOS, EL REAL MADRID PRESENTA SUS CREDENCIALES Y FIJA EL DESTINO DEL FUTBOL MODERNO POR LOS SIGLOS DE LOS SIGLOS, EL 1-6 ANTE LOS PANZERS TEUTONES CERTIFICA LA GLORIA EN TODOS LOS FRENTES. EL BARCELONI-TA SE HUNDE EN ESCÁNDALOS, JUGADORES RENQUEANTES, UN ENTRENADOR ABOSOLUTAMENTE ATÚN CADUCADO Y UNA AFICIÓN ANALFABETA COMENZANDO POR ESTA BAZOFIA BERZAL QUE ES LA PEÑI-TA BOGARDI-TA. SALUDEN AL CAMPEÓN DE CAMPEONES, A BALE QUE VALE, A CR7 IMPERIAL Y A LOS ARTISTAS MÁS GRANDES QUE PINACOTECAS MUNDIALES NUNCA RECORDARÁN NI POR ASOMO. BANZAI ACOJONANTE EN ALEMANIA Y DISPARO DE ALEGRÍA EN EL GLOBO TERRAQUEO. ESTO ES LA VIDA. OS ODIO ABSOLUTAMENTE A PREMIA DE MAR, A BOGARDI-TOS, A CHUSEP Y A TODO LO QUE ME RECUERDE QUE ESTAIS EN EL MUNDO, YO SOY LA MIERDA MÁS FELIZ DEL UNIVERSO Y EL UNIVERSO ES INFINITO. BANZAI CULEBRA CHUSEP ENVIDIA Y VIVA ESTO QUE ES LO QUE CUENTA, NO HAY NADA EN EL UNIVERSO QUE PUEDA RIVALIZAR EN ESPACIO Y VOLUMEN A ESTE REAL MADRID ETERNO PARA SIEMPRE. BANZAI.ABSOLUTAMENTE PERFECTOS Y DEFINITIVAMENTE PLUSCUAMPERFECTOS, EL REAL MADRID PRESENTA SUS CREDENCIALES Y FIJA EL DESTINO DEL FUTBOL MODERNO POR LOS SIGLOS DE LOS SIGLOS, EL 1-6 ANTE LOS PANZERS TEUTONES CERTIFICA LA GLORIA EN TODOS LOS FRENTES. EL BARCELONI-TA SE HUNDE EN ESCÁNDALOS, JUGADORES RENQUEANTES, UN ENTRENADOR ABOSOLUTAMENTE ATÚN CADUCADO Y UNA AFICIÓN ANALFABETA COMENZANDO POR ESTA BAZOFIA BERZAL QUE ES LA PEÑI-TA BOGARDI-TA. SALUDEN AL CAMPEÓN DE CAMPEONES, A BALE QUE VALE, A CR7 IMPERIAL Y A LOS ARTISTAS MÁS GRANDES QUE PINACOTECAS MUNDIALES NUNCA RECORDARÁN NI POR ASOMO. BANZAI ACOJONANTE EN ALEMANIA Y DISPARO DE ALEGRÍA EN EL GLOBO TERRAQUEO. ESTO ES LA VIDA. OS ODIO ABSOLUTAMENTE A PREMIA DE MAR, A BOGARDI-TOS, A CHUSEP Y A TODO LO QUE ME RECUERDE QUE ESTAIS EN EL MUNDO, YO SOY LA MIERDA MÁS FELIZ DEL UNIVERSO Y EL UNIVERSO ES INFINITO. BANZAI CULEBRA CHUSEP ENVIDIA Y VIVA ESTO QUE ES LO QUE CUENTA, NO HAY NADA EN EL UNIVERSO QUE PUEDA RIVALIZAR EN ESPACIO Y VOLUMEN A ESTE REAL MADRID ETERNO PARA SIEMPRE. BANZAI.ABSOLUTAMENTE PERFECTOS Y DEFINITIVAMENTE PLUSCUAMPERFECTOS, EL REAL MADRID PRESENTA SUS CREDENCIALES Y FIJA EL DESTINO DEL FUTBOL MODERNO POR LOS SIGLOS DE LOS SIGLOS, EL 1-6 ANTE LOS PANZERS TEUTONES CERTIFICA LA GLORIA EN TODOS LOS FRENTES. EL BARCELONI-TA SE HUNDE EN ESCÁNDALOS, JUGADORES RENQUEANTES, UN ENTRENADOR ABOSOLUTAMENTE ATÚN CADUCADO Y UNA AFICIÓN ANALFABETA COMENZANDO POR ESTA BAZOFIA BERZAL QUE ES LA PEÑI-TA BOGARDI-TA. SALUDEN AL CAMPEÓN DE CAMPEONES, A BALE QUE VALE, A CR7 IMPERIAL Y A LOS ARTISTAS MÁS GRANDES QUE PINACOTECAS MUNDIALES NUNCA RECORDARÁN NI POR ASOMO. BANZAI ACOJONANTE EN ALEMANIA Y DISPARO DE ALEGRÍA EN EL GLOBO TERRAQUEO. ESTO ES LA VIDA. OS ODIO ABSOLUTAMENTE A PREMIA DE MAR, A BOGARDI-TOS, A CHUSEP Y A TODO LO QUE ME RECUERDE QUE ESTAIS EN EL MUNDO, YO SOY LA MIERDA MÁS FELIZ DEL UNIVERSO Y EL UNIVERSO ES INFINITO. BANZAI CULEBRA CHUSEP ENVIDIA Y VIVA ESTO QUE ES LO QUE CUENTA, NO HAY NADA EN EL UNIVERSO QUE PUEDA RIVALIZAR EN ESPACIO Y VOLUMEN A ESTE REAL MADRID ETERNO PARA SIEMPRE. BANZAI.ABSOLUTAMENTE PERFECTOS Y DEFINITIVAMENTE PLUSCUAMPERFECTOS, EL REAL MADRID PRESENTA SUS CREDENCIALES Y FIJA EL DESTINO DEL FUTBOL MODERNO POR LOS SIGLOS DE LOS SIGLOS, EL 1-6 ANTE LOS PANZERS TEUTONES CERTIFICA LA GLORIA EN TODOS LOS FRENTES. EL BARCELONI-TA SE HUNDE EN ESCÁNDALOS, JUGADORES RENQUEANTES, UN ENTRENADOR ABOSOLUTAMENTE ATÚN CADUCADO Y UNA AFICIÓN ANALFABETA COMENZANDO POR ESTA BAZOFIA BERZAL QUE ES LA PEÑI-TA BOGARDI-TA. SALUDEN AL CAMPEÓN DE CAMPEONES, A BALE QUE VALE, A CR7 IMPERIAL Y A LOS ARTISTAS MÁS GRANDES QUE PINACOTECAS MUNDIALES NUNCA RECORDARÁN NI POR ASOMO. BANZAI ACOJONANTE EN ALEMANIA Y DISPARO DE ALEGRÍA EN EL GLOBO TERRAQUEO. ESTO ES LA VIDA. OS ODIO ABSOLUTAMENTE A PREMIA DE MAR, A BOGARDI-TOS, A CHUSEP Y A TODO LO QUE ME RECUERDE QUE ESTAIS EN EL MUNDO, YO SOY LA MIERDA MÁS FELIZ DEL UNIVERSO Y EL UNIVERSO ES INFINITO. ha dit...

ABSOLUTAMENTE PERFECTOS Y DEFINITIVAMENTE PLUSCUAMPERFECTOS, EL REAL MADRID PRESENTA SUS CREDENCIALES Y FIJA EL DESTINO DEL FUTBOL MODERNO POR LOS SIGLOS DE LOS SIGLOS, EL 1-6 ANTE LOS PANZERS TEUTONES CERTIFICA LA GLORIA EN TODOS LOS FRENTES. EL BARCELONI-TA SE HUNDE EN ESCÁNDALOS, JUGADORES RENQUEANTES, UN ENTRENADOR ABOSOLUTAMENTE ATÚN CADUCADO Y UNA AFICIÓN ANALFABETA COMENZANDO POR ESTA BAZOFIA BERZAL QUE ES LA PEÑI-TA BOGARDI-TA. SALUDEN AL CAMPEÓN DE CAMPEONES, A BALE QUE VALE, A CR7 IMPERIAL Y A LOS ARTISTAS MÁS GRANDES QUE PINACOTECAS MUNDIALES NUNCA RECORDARÁN NI POR ASOMO.
BANZAI ACOJONANTE EN ALEMANIA Y DISPARO DE ALEGRÍA EN EL GLOBO TERRAQUEO. ESTO ES LA VIDA. OS ODIO ABSOLUTAMENTE A PREMIA DE MAR, A BOGARDI-TOS, A CHUSEP Y A TODO LO QUE ME RECUERDE QUE ESTAIS EN EL MUNDO, YO SOY LA MIERDA MÁS FELIZ DEL UNIVERSO Y EL UNIVERSO ES INFINITO.
BANZAI CULEBRA CHUSEP ENVIDIA Y VIVA ESTO QUE ES LO QUE CUENTA, NO HAY NADA EN EL UNIVERSO QUE PUEDA RIVALIZAR EN ESPACIO Y VOLUMEN A ESTE REAL MADRID ETERNO PARA SIEMPRE. BANZAI.ABSOLUTAMENTE PERFECTOS Y DEFINITIVAMENTE PLUSCUAMPERFECTOS, EL REAL MADRID PRESENTA SUS CREDENCIALES Y FIJA EL DESTINO DEL FUTBOL MODERNO POR LOS SIGLOS DE LOS SIGLOS, EL 1-6 ANTE LOS PANZERS TEUTONES CERTIFICA LA GLORIA EN TODOS LOS FRENTES. EL BARCELONI-TA SE HUNDE EN ESCÁNDALOS, JUGADORES RENQUEANTES, UN ENTRENADOR ABOSOLUTAMENTE ATÚN CADUCADO Y UNA AFICIÓN ANALFABETA COMENZANDO POR ESTA BAZOFIA BERZAL QUE ES LA PEÑI-TA BOGARDI-TA. SALUDEN AL CAMPEÓN DE CAMPEONES, A BALE QUE VALE, A CR7 IMPERIAL Y A LOS ARTISTAS MÁS GRANDES QUE PINACOTECAS MUNDIALES NUNCA RECORDARÁN NI POR ASOMO.
BANZAI ACOJONANTE EN ALEMANIA Y DISPARO DE ALEGRÍA EN EL GLOBO TERRAQUEO. ESTO ES LA VIDA. OS ODIO ABSOLUTAMENTE A PREMIA DE MAR, A BOGARDI-TOS, A CHUSEP Y A TODO LO QUE ME RECUERDE QUE ESTAIS EN EL MUNDO, YO SOY LA MIERDA MÁS FELIZ DEL UNIVERSO Y EL UNIVERSO ES INFINITO.
BANZAI CULEBRA CHUSEP ENVIDIA Y VIVA ESTO QUE ES LO QUE CUENTA, NO HAY NADA EN EL UNIVERSO QUE PUEDA RIVALIZAR EN ESPACIO Y VOLUMEN A ESTE REAL MADRID ETERNO PARA SIEMPRE. BANZAI.ABSOLUTAMENTE PERFECTOS Y DEFINITIVAMENTE PLUSCUAMPERFECTOS, EL REAL MADRID PRESENTA SUS CREDENCIALES Y FIJA EL DESTINO DEL FUTBOL MODERNO POR LOS SIGLOS DE LOS SIGLOS, EL 1-6 ANTE LOS PANZERS TEUTONES CERTIFICA LA GLORIA EN TODOS LOS FRENTES. EL BARCELONI-TA SE HUNDE EN ESCÁNDALOS, JUGADORES RENQUEANTES, UN ENTRENADOR ABOSOLUTAMENTE ATÚN CADUCADO Y UNA AFICIÓN ANALFABETA COMENZANDO POR ESTA BAZOFIA BERZAL QUE ES LA PEÑI-TA BOGARDI-TA. SALUDEN AL CAMPEÓN DE CAMPEONES, A BALE QUE VALE, A CR7 IMPERIAL Y A LOS ARTISTAS MÁS GRANDES QUE PINACOTECAS MUNDIALES NUNCA RECORDARÁN NI POR ASOMO.
BANZAI ACOJONANTE EN ALEMANIA Y DISPARO DE ALEGRÍA EN EL GLOBO TERRAQUEO. ESTO ES LA VIDA. OS ODIO ABSOLUTAMENTE A PREMIA DE MAR, A BOGARDI-TOS, A CHUSEP Y A TODO LO QUE ME RECUERDE QUE ESTAIS EN EL MUNDO, YO SOY LA MIERDA MÁS FELIZ DEL UNIVERSO Y EL UNIVERSO ES INFINITO.
BANZAI CULEBRA CHUSEP ENVIDIA Y VIVA ESTO QUE ES LO QUE CUENTA, NO HAY NADA EN EL UNIVERSO QUE PUEDA RIVALIZAR EN ESPACIO Y VOLUMEN A ESTE REAL MADRID ETERNO PARA SIEMPRE. BANZAI.ABSOLUTAMENTE PERFECTOS Y DEFINITIVAMENTE PLUSCUAMPERFECTOS, EL REAL MADRID PRESENTA SUS CREDENCIALES Y FIJA EL DESTINO DEL FUTBOL MODERNO POR LOS SIGLOS DE LOS SIGLOS, EL 1-6 ANTE LOS PANZERS TEUTONES CERTIFICA LA GLORIA EN TODOS LOS FRENTES. EL BARCELONI-TA SE HUNDE EN ESCÁNDALOS, JUGADORES RENQUEANTES, UN ENTRENADOR ABOSOLUTAMENTE ATÚN CADUCADO Y UNA AFICIÓN ANALFABETA COMENZANDO POR ESTA BAZOFIA BERZAL QUE ES LA PEÑI-TA BOGARDI-TA. SALUDEN AL CAMPEÓN DE CAMPEONES, A BALE QUE VALE, A CR7 IMPERIAL Y A LOS ARTISTAS MÁS GRANDES QUE PINACOTECAS MUNDIALES NUNCA RECORDARÁN NI POR ASOMO.
BANZAI ACOJONANTE EN ALEMANIA Y DISPARO DE ALEGRÍA EN EL GLOBO TERRAQUEO. ESTO ES LA VIDA. OS ODIO ABSOLUTAMENTE A PREMIA DE MAR, A BOGARDI-TOS, A CHUSEP Y A TODO LO QUE ME RECUERDE QUE ESTAIS EN EL MUNDO, YO SOY LA MIERDA MÁS FELIZ DEL UNIVERSO Y EL UNIVERSO ES INFINITO.

ABSOLUTAMENTE PERFECTOS Y DEFINITIVAMENTE PLUSCUAMPERFECTOS, EL REAL MADRID PRESENTA SUS CREDENCIALES Y FIJA EL DESTINO DEL FUTBOL MODERNO POR LOS SIGLOS DE LOS SIGLOS, EL 1-6 ANTE LOS PANZERS TEUTONES CERTIFICA LA GLORIA EN TODOS LOS FRENTES. EL BARCELONI-TA SE HUNDE EN ESCÁNDALOS, JUGADORES RENQUEANTES, UN ENTRENADOR ABOSOLUTAMENTE ATÚN CADUCADO Y UNA AFICIÓN ANALFABETA COMENZANDO POR ESTA BAZOFIA BERZAL QUE ES LA PEÑI-TA BOGARDI-TA. SALUDEN AL CAMPEÓN DE CAMPEONES, A BALE QUE VALE, A CR7 IMPERIAL Y A LOS ARTISTAS MÁS GRANDES QUE PINACOTECAS MUNDIALES NUNCA RECORDARÁN NI POR ASOMO. BANZAI ACOJONANTE EN ALEMANIA Y DISPARO DE ALEGRÍA EN EL GLOBO TERRAQUEO. ESTO ES LA VIDA. OS ODIO ABSOLUTAMENTE A PREMIA DE MAR, A BOGARDI-TOS, A CHUSEP Y A TODO LO QUE ME RECUERDE QUE ESTAIS EN EL MUNDO, YO SOY LA MIERDA MÁS FELIZ DEL UNIVERSO Y EL UNIVERSO ES INFINITO. BANZAI CULEBRA CHUSEP ENVIDIA Y VIVA ESTO QUE ES LO QUE CUENTA, NO HAY NADA EN EL UNIVERSO QUE PUEDA RIVALIZAR EN ESPACIO Y VOLUMEN A ESTE REAL MADRID ETERNO PARA SIEMPRE. BANZAI.ABSOLUTAMENTE PERFECTOS Y DEFINITIVAMENTE PLUSCUAMPERFECTOS, EL REAL MADRID PRESENTA SUS CREDENCIALES Y FIJA EL DESTINO DEL FUTBOL MODERNO POR LOS SIGLOS DE LOS SIGLOS, EL 1-6 ANTE LOS PANZERS TEUTONES CERTIFICA LA GLORIA EN TODOS LOS FRENTES. EL BARCELONI-TA SE HUNDE EN ESCÁNDALOS, JUGADORES RENQUEANTES, UN ENTRENADOR ABOSOLUTAMENTE ATÚN CADUCADO Y UNA AFICIÓN ANALFABETA COMENZANDO POR ESTA BAZOFIA BERZAL QUE ES LA PEÑI-TA BOGARDI-TA. SALUDEN AL CAMPEÓN DE CAMPEONES, A BALE QUE VALE, A CR7 IMPERIAL Y A LOS ARTISTAS MÁS GRANDES QUE PINACOTECAS MUNDIALES NUNCA RECORDARÁN NI POR ASOMO. BANZAI ACOJONANTE EN ALEMANIA Y DISPARO DE ALEGRÍA EN EL GLOBO TERRAQUEO. ESTO ES LA VIDA. OS ODIO ABSOLUTAMENTE A PREMIA DE MAR, A BOGARDI-TOS, A CHUSEP Y A TODO LO QUE ME RECUERDE QUE ESTAIS EN EL MUNDO, YO SOY LA MIERDA MÁS FELIZ DEL UNIVERSO Y EL UNIVERSO ES INFINITO. BANZAI CULEBRA CHUSEP ENVIDIA Y VIVA ESTO QUE ES LO QUE CUENTA, NO HAY NADA EN EL UNIVERSO QUE PUEDA RIVALIZAR EN ESPACIO Y VOLUMEN A ESTE REAL MADRID ETERNO PARA SIEMPRE. BANZAI.ABSOLUTAMENTE PERFECTOS Y DEFINITIVAMENTE PLUSCUAMPERFECTOS, EL REAL MADRID PRESENTA SUS CREDENCIALES Y FIJA EL DESTINO DEL FUTBOL MODERNO POR LOS SIGLOS DE LOS SIGLOS, EL 1-6 ANTE LOS PANZERS TEUTONES CERTIFICA LA GLORIA EN TODOS LOS FRENTES. EL BARCELONI-TA SE HUNDE EN ESCÁNDALOS, JUGADORES RENQUEANTES, UN ENTRENADOR ABOSOLUTAMENTE ATÚN CADUCADO Y UNA AFICIÓN ANALFABETA COMENZANDO POR ESTA BAZOFIA BERZAL QUE ES LA PEÑI-TA BOGARDI-TA. SALUDEN AL CAMPEÓN DE CAMPEONES, A BALE QUE VALE, A CR7 IMPERIAL Y A LOS ARTISTAS MÁS GRANDES QUE PINACOTECAS MUNDIALES NUNCA RECORDARÁN NI POR ASOMO. BANZAI ACOJONANTE EN ALEMANIA Y DISPARO DE ALEGRÍA EN EL GLOBO TERRAQUEO. ESTO ES LA VIDA. OS ODIO ABSOLUTAMENTE A PREMIA DE MAR, A BOGARDI-TOS, A CHUSEP Y A TODO LO QUE ME RECUERDE QUE ESTAIS EN EL MUNDO, YO SOY LA MIERDA MÁS FELIZ DEL UNIVERSO Y EL UNIVERSO ES INFINITO. BANZAI CULEBRA CHUSEP ENVIDIA Y VIVA ESTO QUE ES LO QUE CUENTA, NO HAY NADA EN EL UNIVERSO QUE PUEDA RIVALIZAR EN ESPACIO Y VOLUMEN A ESTE REAL MADRID ETERNO PARA SIEMPRE. BANZAI.ABSOLUTAMENTE PERFECTOS Y DEFINITIVAMENTE PLUSCUAMPERFECTOS, EL REAL MADRID PRESENTA SUS CREDENCIALES Y FIJA EL DESTINO DEL FUTBOL MODERNO POR LOS SIGLOS DE LOS SIGLOS, EL 1-6 ANTE LOS PANZERS TEUTONES CERTIFICA LA GLORIA EN TODOS LOS FRENTES. EL BARCELONI-TA SE HUNDE EN ESCÁNDALOS, JUGADORES RENQUEANTES, UN ENTRENADOR ABOSOLUTAMENTE ATÚN CADUCADO Y UNA AFICIÓN ANALFABETA COMENZANDO POR ESTA BAZOFIA BERZAL QUE ES LA PEÑI-TA BOGARDI-TA. SALUDEN AL CAMPEÓN DE CAMPEONES, A BALE QUE VALE, A CR7 IMPERIAL Y A LOS ARTISTAS MÁS GRANDES QUE PINACOTECAS MUNDIALES NUNCA RECORDARÁN NI POR ASOMO. BANZAI ACOJONANTE EN ALEMANIA Y DISPARO DE ALEGRÍA EN EL GLOBO TERRAQUEO. ESTO ES LA VIDA. OS ODIO ABSOLUTAMENTE A PREMIA DE MAR, A BOGARDI-TOS, A CHUSEP Y A TODO LO QUE ME RECUERDE QUE ESTAIS EN EL MUNDO, YO SOY LA MIERDA MÁS FELIZ DEL UNIVERSO Y EL UNIVERSO ES INFINITO. ha dit...

ABSOLUTAMENTE PERFECTOS Y DEFINITIVAMENTE PLUSCUAMPERFECTOS, EL REAL MADRID PRESENTA SUS CREDENCIALES Y FIJA EL DESTINO DEL FUTBOL MODERNO POR LOS SIGLOS DE LOS SIGLOS, EL 1-6 ANTE LOS PANZERS TEUTONES CERTIFICA LA GLORIA EN TODOS LOS FRENTES. EL BARCELONI-TA SE HUNDE EN ESCÁNDALOS, JUGADORES RENQUEANTES, UN ENTRENADOR ABOSOLUTAMENTE ATÚN CADUCADO Y UNA AFICIÓN ANALFABETA COMENZANDO POR ESTA BAZOFIA BERZAL QUE ES LA PEÑI-TA BOGARDI-TA. SALUDEN AL CAMPEÓN DE CAMPEONES, A BALE QUE VALE, A CR7 IMPERIAL Y A LOS ARTISTAS MÁS GRANDES QUE PINACOTECAS MUNDIALES NUNCA RECORDARÁN NI POR ASOMO.
BANZAI ACOJONANTE EN ALEMANIA Y DISPARO DE ALEGRÍA EN EL GLOBO TERRAQUEO. ESTO ES LA VIDA. OS ODIO ABSOLUTAMENTE A PREMIA DE MAR, A BOGARDI-TOS, A CHUSEP Y A TODO LO QUE ME RECUERDE QUE ESTAIS EN EL MUNDO, YO SOY LA MIERDA MÁS FELIZ DEL UNIVERSO Y EL UNIVERSO ES INFINITO.
BANZAI CULEBRA CHUSEP ENVIDIA Y VIVA ESTO QUE ES LO QUE CUENTA, NO HAY NADA EN EL UNIVERSO QUE PUEDA RIVALIZAR EN ESPACIO Y VOLUMEN A ESTE REAL MADRID ETERNO PARA SIEMPRE. BANZAI.ABSOLUTAMENTE PERFECTOS Y DEFINITIVAMENTE PLUSCUAMPERFECTOS, EL REAL MADRID PRESENTA SUS CREDENCIALES Y FIJA EL DESTINO DEL FUTBOL MODERNO POR LOS SIGLOS DE LOS SIGLOS, EL 1-6 ANTE LOS PANZERS TEUTONES CERTIFICA LA GLORIA EN TODOS LOS FRENTES. EL BARCELONI-TA SE HUNDE EN ESCÁNDALOS, JUGADORES RENQUEANTES, UN ENTRENADOR ABOSOLUTAMENTE ATÚN CADUCADO Y UNA AFICIÓN ANALFABETA COMENZANDO POR ESTA BAZOFIA BERZAL QUE ES LA PEÑI-TA BOGARDI-TA. SALUDEN AL CAMPEÓN DE CAMPEONES, A BALE QUE VALE, A CR7 IMPERIAL Y A LOS ARTISTAS MÁS GRANDES QUE PINACOTECAS MUNDIALES NUNCA RECORDARÁN NI POR ASOMO.
BANZAI ACOJONANTE EN ALEMANIA Y DISPARO DE ALEGRÍA EN EL GLOBO TERRAQUEO. ESTO ES LA VIDA. OS ODIO ABSOLUTAMENTE A PREMIA DE MAR, A BOGARDI-TOS, A CHUSEP Y A TODO LO QUE ME RECUERDE QUE ESTAIS EN EL MUNDO, YO SOY LA MIERDA MÁS FELIZ DEL UNIVERSO Y EL UNIVERSO ES INFINITO.
BANZAI CULEBRA CHUSEP ENVIDIA Y VIVA ESTO QUE ES LO QUE CUENTA, NO HAY NADA EN EL UNIVERSO QUE PUEDA RIVALIZAR EN ESPACIO Y VOLUMEN A ESTE REAL MADRID ETERNO PARA SIEMPRE. BANZAI.ABSOLUTAMENTE PERFECTOS Y DEFINITIVAMENTE PLUSCUAMPERFECTOS, EL REAL MADRID PRESENTA SUS CREDENCIALES Y FIJA EL DESTINO DEL FUTBOL MODERNO POR LOS SIGLOS DE LOS SIGLOS, EL 1-6 ANTE LOS PANZERS TEUTONES CERTIFICA LA GLORIA EN TODOS LOS FRENTES. EL BARCELONI-TA SE HUNDE EN ESCÁNDALOS, JUGADORES RENQUEANTES, UN ENTRENADOR ABOSOLUTAMENTE ATÚN CADUCADO Y UNA AFICIÓN ANALFABETA COMENZANDO POR ESTA BAZOFIA BERZAL QUE ES LA PEÑI-TA BOGARDI-TA. SALUDEN AL CAMPEÓN DE CAMPEONES, A BALE QUE VALE, A CR7 IMPERIAL Y A LOS ARTISTAS MÁS GRANDES QUE PINACOTECAS MUNDIALES NUNCA RECORDARÁN NI POR ASOMO.
BANZAI ACOJONANTE EN ALEMANIA Y DISPARO DE ALEGRÍA EN EL GLOBO TERRAQUEO. ESTO ES LA VIDA. OS ODIO ABSOLUTAMENTE A PREMIA DE MAR, A BOGARDI-TOS, A CHUSEP Y A TODO LO QUE ME RECUERDE QUE ESTAIS EN EL MUNDO, YO SOY LA MIERDA MÁS FELIZ DEL UNIVERSO Y EL UNIVERSO ES INFINITO.
BANZAI CULEBRA CHUSEP ENVIDIA Y VIVA ESTO QUE ES LO QUE CUENTA, NO HAY NADA EN EL UNIVERSO QUE PUEDA RIVALIZAR EN ESPACIO Y VOLUMEN A ESTE REAL MADRID ETERNO PARA SIEMPRE. BANZAI.ABSOLUTAMENTE PERFECTOS Y DEFINITIVAMENTE PLUSCUAMPERFECTOS, EL REAL MADRID PRESENTA SUS CREDENCIALES Y FIJA EL DESTINO DEL FUTBOL MODERNO POR LOS SIGLOS DE LOS SIGLOS, EL 1-6 ANTE LOS PANZERS TEUTONES CERTIFICA LA GLORIA EN TODOS LOS FRENTES. EL BARCELONI-TA SE HUNDE EN ESCÁNDALOS, JUGADORES RENQUEANTES, UN ENTRENADOR ABOSOLUTAMENTE ATÚN CADUCADO Y UNA AFICIÓN ANALFABETA COMENZANDO POR ESTA BAZOFIA BERZAL QUE ES LA PEÑI-TA BOGARDI-TA. SALUDEN AL CAMPEÓN DE CAMPEONES, A BALE QUE VALE, A CR7 IMPERIAL Y A LOS ARTISTAS MÁS GRANDES QUE PINACOTECAS MUNDIALES NUNCA RECORDARÁN NI POR ASOMO.
BANZAI ACOJONANTE EN ALEMANIA Y DISPARO DE ALEGRÍA EN EL GLOBO TERRAQUEO. ESTO ES LA VIDA. OS ODIO ABSOLUTAMENTE A PREMIA DE MAR, A BOGARDI-TOS, A CHUSEP Y A TODO LO QUE ME RECUERDE QUE ESTAIS EN EL MUNDO, YO SOY LA MIERDA MÁS FELIZ DEL UNIVERSO Y EL UNIVERSO ES INFINITO.

ABSOLUTAMENTE PERFECTOS Y DEFINITIVAMENTE PLUSCUAMPERFECTOS, EL REAL MADRID PRESENTA SUS CREDENCIALES Y FIJA EL DESTINO DEL FUTBOL MODERNO POR LOS SIGLOS DE LOS SIGLOS, EL 1-6 ANTE LOS PANZERS TEUTONES CERTIFICA LA GLORIA EN TODOS LOS FRENTES. EL BARCELONI-TA SE HUNDE EN ESCÁNDALOS, JUGADORES RENQUEANTES, UN ENTRENADOR ABOSOLUTAMENTE ATÚN CADUCADO Y UNA AFICIÓN ANALFABETA COMENZANDO POR ESTA BAZOFIA BERZAL QUE ES LA PEÑI-TA BOGARDI-TA. SALUDEN AL CAMPEÓN DE CAMPEONES, A BALE QUE VALE, A CR7 IMPERIAL Y A LOS ARTISTAS MÁS GRANDES QUE PINACOTECAS MUNDIALES NUNCA RECORDARÁN NI POR ASOMO. BANZAI ACOJONANTE EN ALEMANIA Y DISPARO DE ALEGRÍA EN EL GLOBO TERRAQUEO. ESTO ES LA VIDA. OS ODIO ABSOLUTAMENTE A PREMIA DE MAR, A BOGARDI-TOS, A CHUSEP Y A TODO LO QUE ME RECUERDE QUE ESTAIS EN EL MUNDO, YO SOY LA MIERDA MÁS FELIZ DEL UNIVERSO Y EL UNIVERSO ES INFINITO. BANZAI CULEBRA CHUSEP ENVIDIA Y VIVA ESTO QUE ES LO QUE CUENTA, NO HAY NADA EN EL UNIVERSO QUE PUEDA RIVALIZAR EN ESPACIO Y VOLUMEN A ESTE REAL MADRID ETERNO PARA SIEMPRE. BANZAI.ABSOLUTAMENTE PERFECTOS Y DEFINITIVAMENTE PLUSCUAMPERFECTOS, EL REAL MADRID PRESENTA SUS CREDENCIALES Y FIJA EL DESTINO DEL FUTBOL MODERNO POR LOS SIGLOS DE LOS SIGLOS, EL 1-6 ANTE LOS PANZERS TEUTONES CERTIFICA LA GLORIA EN TODOS LOS FRENTES. EL BARCELONI-TA SE HUNDE EN ESCÁNDALOS, JUGADORES RENQUEANTES, UN ENTRENADOR ABOSOLUTAMENTE ATÚN CADUCADO Y UNA AFICIÓN ANALFABETA COMENZANDO POR ESTA BAZOFIA BERZAL QUE ES LA PEÑI-TA BOGARDI-TA. SALUDEN AL CAMPEÓN DE CAMPEONES, A BALE QUE VALE, A CR7 IMPERIAL Y A LOS ARTISTAS MÁS GRANDES QUE PINACOTECAS MUNDIALES NUNCA RECORDARÁN NI POR ASOMO. BANZAI ACOJONANTE EN ALEMANIA Y DISPARO DE ALEGRÍA EN EL GLOBO TERRAQUEO. ESTO ES LA VIDA. OS ODIO ABSOLUTAMENTE A PREMIA DE MAR, A BOGARDI-TOS, A CHUSEP Y A TODO LO QUE ME RECUERDE QUE ESTAIS EN EL MUNDO, YO SOY LA MIERDA MÁS FELIZ DEL UNIVERSO Y EL UNIVERSO ES INFINITO. BANZAI CULEBRA CHUSEP ENVIDIA Y VIVA ESTO QUE ES LO QUE CUENTA, NO HAY NADA EN EL UNIVERSO QUE PUEDA RIVALIZAR EN ESPACIO Y VOLUMEN A ESTE REAL MADRID ETERNO PARA SIEMPRE. BANZAI.ABSOLUTAMENTE PERFECTOS Y DEFINITIVAMENTE PLUSCUAMPERFECTOS, EL REAL MADRID PRESENTA SUS CREDENCIALES Y FIJA EL DESTINO DEL FUTBOL MODERNO POR LOS SIGLOS DE LOS SIGLOS, EL 1-6 ANTE LOS PANZERS TEUTONES CERTIFICA LA GLORIA EN TODOS LOS FRENTES. EL BARCELONI-TA SE HUNDE EN ESCÁNDALOS, JUGADORES RENQUEANTES, UN ENTRENADOR ABOSOLUTAMENTE ATÚN CADUCADO Y UNA AFICIÓN ANALFABETA COMENZANDO POR ESTA BAZOFIA BERZAL QUE ES LA PEÑI-TA BOGARDI-TA. SALUDEN AL CAMPEÓN DE CAMPEONES, A BALE QUE VALE, A CR7 IMPERIAL Y A LOS ARTISTAS MÁS GRANDES QUE PINACOTECAS MUNDIALES NUNCA RECORDARÁN NI POR ASOMO. BANZAI ACOJONANTE EN ALEMANIA Y DISPARO DE ALEGRÍA EN EL GLOBO TERRAQUEO. ESTO ES LA VIDA. OS ODIO ABSOLUTAMENTE A PREMIA DE MAR, A BOGARDI-TOS, A CHUSEP Y A TODO LO QUE ME RECUERDE QUE ESTAIS EN EL MUNDO, YO SOY LA MIERDA MÁS FELIZ DEL UNIVERSO Y EL UNIVERSO ES INFINITO. BANZAI CULEBRA CHUSEP ENVIDIA Y VIVA ESTO QUE ES LO QUE CUENTA, NO HAY NADA EN EL UNIVERSO QUE PUEDA RIVALIZAR EN ESPACIO Y VOLUMEN A ESTE REAL MADRID ETERNO PARA SIEMPRE. BANZAI.ABSOLUTAMENTE PERFECTOS Y DEFINITIVAMENTE PLUSCUAMPERFECTOS, EL REAL MADRID PRESENTA SUS CREDENCIALES Y FIJA EL DESTINO DEL FUTBOL MODERNO POR LOS SIGLOS DE LOS SIGLOS, EL 1-6 ANTE LOS PANZERS TEUTONES CERTIFICA LA GLORIA EN TODOS LOS FRENTES. EL BARCELONI-TA SE HUNDE EN ESCÁNDALOS, JUGADORES RENQUEANTES, UN ENTRENADOR ABOSOLUTAMENTE ATÚN CADUCADO Y UNA AFICIÓN ANALFABETA COMENZANDO POR ESTA BAZOFIA BERZAL QUE ES LA PEÑI-TA BOGARDI-TA. SALUDEN AL CAMPEÓN DE CAMPEONES, A BALE QUE VALE, A CR7 IMPERIAL Y A LOS ARTISTAS MÁS GRANDES QUE PINACOTECAS MUNDIALES NUNCA RECORDARÁN NI POR ASOMO. BANZAI ACOJONANTE EN ALEMANIA Y DISPARO DE ALEGRÍA EN EL GLOBO TERRAQUEO. ESTO ES LA VIDA. OS ODIO ABSOLUTAMENTE A PREMIA DE MAR, A BOGARDI-TOS, A CHUSEP Y A TODO LO QUE ME RECUERDE QUE ESTAIS EN EL MUNDO, YO SOY LA MIERDA MÁS FELIZ DEL UNIVERSO Y EL UNIVERSO ES INFINITO. ha dit...

ABSOLUTAMENTE PERFECTOS Y DEFINITIVAMENTE PLUSCUAMPERFECTOS, EL REAL MADRID PRESENTA SUS CREDENCIALES Y FIJA EL DESTINO DEL FUTBOL MODERNO POR LOS SIGLOS DE LOS SIGLOS, EL 1-6 ANTE LOS PANZERS TEUTONES CERTIFICA LA GLORIA EN TODOS LOS FRENTES. EL BARCELONI-TA SE HUNDE EN ESCÁNDALOS, JUGADORES RENQUEANTES, UN ENTRENADOR ABOSOLUTAMENTE ATÚN CADUCADO Y UNA AFICIÓN ANALFABETA COMENZANDO POR ESTA BAZOFIA BERZAL QUE ES LA PEÑI-TA BOGARDI-TA. SALUDEN AL CAMPEÓN DE CAMPEONES, A BALE QUE VALE, A CR7 IMPERIAL Y A LOS ARTISTAS MÁS GRANDES QUE PINACOTECAS MUNDIALES NUNCA RECORDARÁN NI POR ASOMO.
BANZAI ACOJONANTE EN ALEMANIA Y DISPARO DE ALEGRÍA EN EL GLOBO TERRAQUEO. ESTO ES LA VIDA. OS ODIO ABSOLUTAMENTE A PREMIA DE MAR, A BOGARDI-TOS, A CHUSEP Y A TODO LO QUE ME RECUERDE QUE ESTAIS EN EL MUNDO, YO SOY LA MIERDA MÁS FELIZ DEL UNIVERSO Y EL UNIVERSO ES INFINITO.
BANZAI CULEBRA CHUSEP ENVIDIA Y VIVA ESTO QUE ES LO QUE CUENTA, NO HAY NADA EN EL UNIVERSO QUE PUEDA RIVALIZAR EN ESPACIO Y VOLUMEN A ESTE REAL MADRID ETERNO PARA SIEMPRE. BANZAI.ABSOLUTAMENTE PERFECTOS Y DEFINITIVAMENTE PLUSCUAMPERFECTOS, EL REAL MADRID PRESENTA SUS CREDENCIALES Y FIJA EL DESTINO DEL FUTBOL MODERNO POR LOS SIGLOS DE LOS SIGLOS, EL 1-6 ANTE LOS PANZERS TEUTONES CERTIFICA LA GLORIA EN TODOS LOS FRENTES. EL BARCELONI-TA SE HUNDE EN ESCÁNDALOS, JUGADORES RENQUEANTES, UN ENTRENADOR ABOSOLUTAMENTE ATÚN CADUCADO Y UNA AFICIÓN ANALFABETA COMENZANDO POR ESTA BAZOFIA BERZAL QUE ES LA PEÑI-TA BOGARDI-TA. SALUDEN AL CAMPEÓN DE CAMPEONES, A BALE QUE VALE, A CR7 IMPERIAL Y A LOS ARTISTAS MÁS GRANDES QUE PINACOTECAS MUNDIALES NUNCA RECORDARÁN NI POR ASOMO.
BANZAI ACOJONANTE EN ALEMANIA Y DISPARO DE ALEGRÍA EN EL GLOBO TERRAQUEO. ESTO ES LA VIDA. OS ODIO ABSOLUTAMENTE A PREMIA DE MAR, A BOGARDI-TOS, A CHUSEP Y A TODO LO QUE ME RECUERDE QUE ESTAIS EN EL MUNDO, YO SOY LA MIERDA MÁS FELIZ DEL UNIVERSO Y EL UNIVERSO ES INFINITO.
BANZAI CULEBRA CHUSEP ENVIDIA Y VIVA ESTO QUE ES LO QUE CUENTA, NO HAY NADA EN EL UNIVERSO QUE PUEDA RIVALIZAR EN ESPACIO Y VOLUMEN A ESTE REAL MADRID ETERNO PARA SIEMPRE. BANZAI.ABSOLUTAMENTE PERFECTOS Y DEFINITIVAMENTE PLUSCUAMPERFECTOS, EL REAL MADRID PRESENTA SUS CREDENCIALES Y FIJA EL DESTINO DEL FUTBOL MODERNO POR LOS SIGLOS DE LOS SIGLOS, EL 1-6 ANTE LOS PANZERS TEUTONES CERTIFICA LA GLORIA EN TODOS LOS FRENTES. EL BARCELONI-TA SE HUNDE EN ESCÁNDALOS, JUGADORES RENQUEANTES, UN ENTRENADOR ABOSOLUTAMENTE ATÚN CADUCADO Y UNA AFICIÓN ANALFABETA COMENZANDO POR ESTA BAZOFIA BERZAL QUE ES LA PEÑI-TA BOGARDI-TA. SALUDEN AL CAMPEÓN DE CAMPEONES, A BALE QUE VALE, A CR7 IMPERIAL Y A LOS ARTISTAS MÁS GRANDES QUE PINACOTECAS MUNDIALES NUNCA RECORDARÁN NI POR ASOMO.
BANZAI ACOJONANTE EN ALEMANIA Y DISPARO DE ALEGRÍA EN EL GLOBO TERRAQUEO. ESTO ES LA VIDA. OS ODIO ABSOLUTAMENTE A PREMIA DE MAR, A BOGARDI-TOS, A CHUSEP Y A TODO LO QUE ME RECUERDE QUE ESTAIS EN EL MUNDO, YO SOY LA MIERDA MÁS FELIZ DEL UNIVERSO Y EL UNIVERSO ES INFINITO.
BANZAI CULEBRA CHUSEP ENVIDIA Y VIVA ESTO QUE ES LO QUE CUENTA, NO HAY NADA EN EL UNIVERSO QUE PUEDA RIVALIZAR EN ESPACIO Y VOLUMEN A ESTE REAL MADRID ETERNO PARA SIEMPRE. BANZAI.ABSOLUTAMENTE PERFECTOS Y DEFINITIVAMENTE PLUSCUAMPERFECTOS, EL REAL MADRID PRESENTA SUS CREDENCIALES Y FIJA EL DESTINO DEL FUTBOL MODERNO POR LOS SIGLOS DE LOS SIGLOS, EL 1-6 ANTE LOS PANZERS TEUTONES CERTIFICA LA GLORIA EN TODOS LOS FRENTES. EL BARCELONI-TA SE HUNDE EN ESCÁNDALOS, JUGADORES RENQUEANTES, UN ENTRENADOR ABOSOLUTAMENTE ATÚN CADUCADO Y UNA AFICIÓN ANALFABETA COMENZANDO POR ESTA BAZOFIA BERZAL QUE ES LA PEÑI-TA BOGARDI-TA. SALUDEN AL CAMPEÓN DE CAMPEONES, A BALE QUE VALE, A CR7 IMPERIAL Y A LOS ARTISTAS MÁS GRANDES QUE PINACOTECAS MUNDIALES NUNCA RECORDARÁN NI POR ASOMO.
BANZAI ACOJONANTE EN ALEMANIA Y DISPARO DE ALEGRÍA EN EL GLOBO TERRAQUEO. ESTO ES LA VIDA. OS ODIO ABSOLUTAMENTE A PREMIA DE MAR, A BOGARDI-TOS, A CHUSEP Y A TODO LO QUE ME RECUERDE QUE ESTAIS EN EL MUNDO, YO SOY LA MIERDA MÁS FELIZ DEL UNIVERSO Y EL UNIVERSO ES INFINITO.

ABSOLUTAMENTE PERFECTOS Y DEFINITIVAMENTE PLUSCUAMPERFECTOS, EL REAL MADRID PRESENTA SUS CREDENCIALES Y FIJA EL DESTINO DEL FUTBOL MODERNO POR LOS SIGLOS DE LOS SIGLOS, EL 1-6 ANTE LOS PANZERS TEUTONES CERTIFICA LA GLORIA EN TODOS LOS FRENTES. EL BARCELONI-TA SE HUNDE EN ESCÁNDALOS, JUGADORES RENQUEANTES, UN ENTRENADOR ABOSOLUTAMENTE ATÚN CADUCADO Y UNA AFICIÓN ANALFABETA COMENZANDO POR ESTA BAZOFIA BERZAL QUE ES LA PEÑI-TA BOGARDI-TA. SALUDEN AL CAMPEÓN DE CAMPEONES, A BALE QUE VALE, A CR7 IMPERIAL Y A LOS ARTISTAS MÁS GRANDES QUE PINACOTECAS MUNDIALES NUNCA RECORDARÁN NI POR ASOMO. BANZAI ACOJONANTE EN ALEMANIA Y DISPARO DE ALEGRÍA EN EL GLOBO TERRAQUEO. ESTO ES LA VIDA. OS ODIO ABSOLUTAMENTE A PREMIA DE MAR, A BOGARDI-TOS, A CHUSEP Y A TODO LO QUE ME RECUERDE QUE ESTAIS EN EL MUNDO, YO SOY LA MIERDA MÁS FELIZ DEL UNIVERSO Y EL UNIVERSO ES INFINITO. BANZAI CULEBRA CHUSEP ENVIDIA Y VIVA ESTO QUE ES LO QUE CUENTA, NO HAY NADA EN EL UNIVERSO QUE PUEDA RIVALIZAR EN ESPACIO Y VOLUMEN A ESTE REAL MADRID ETERNO PARA SIEMPRE. BANZAI.ABSOLUTAMENTE PERFECTOS Y DEFINITIVAMENTE PLUSCUAMPERFECTOS, EL REAL MADRID PRESENTA SUS CREDENCIALES Y FIJA EL DESTINO DEL FUTBOL MODERNO POR LOS SIGLOS DE LOS SIGLOS, EL 1-6 ANTE LOS PANZERS TEUTONES CERTIFICA LA GLORIA EN TODOS LOS FRENTES. EL BARCELONI-TA SE HUNDE EN ESCÁNDALOS, JUGADORES RENQUEANTES, UN ENTRENADOR ABOSOLUTAMENTE ATÚN CADUCADO Y UNA AFICIÓN ANALFABETA COMENZANDO POR ESTA BAZOFIA BERZAL QUE ES LA PEÑI-TA BOGARDI-TA. SALUDEN AL CAMPEÓN DE CAMPEONES, A BALE QUE VALE, A CR7 IMPERIAL Y A LOS ARTISTAS MÁS GRANDES QUE PINACOTECAS MUNDIALES NUNCA RECORDARÁN NI POR ASOMO. BANZAI ACOJONANTE EN ALEMANIA Y DISPARO DE ALEGRÍA EN EL GLOBO TERRAQUEO. ESTO ES LA VIDA. OS ODIO ABSOLUTAMENTE A PREMIA DE MAR, A BOGARDI-TOS, A CHUSEP Y A TODO LO QUE ME RECUERDE QUE ESTAIS EN EL MUNDO, YO SOY LA MIERDA MÁS FELIZ DEL UNIVERSO Y EL UNIVERSO ES INFINITO. BANZAI CULEBRA CHUSEP ENVIDIA Y VIVA ESTO QUE ES LO QUE CUENTA, NO HAY NADA EN EL UNIVERSO QUE PUEDA RIVALIZAR EN ESPACIO Y VOLUMEN A ESTE REAL MADRID ETERNO PARA SIEMPRE. BANZAI.ABSOLUTAMENTE PERFECTOS Y DEFINITIVAMENTE PLUSCUAMPERFECTOS, EL REAL MADRID PRESENTA SUS CREDENCIALES Y FIJA EL DESTINO DEL FUTBOL MODERNO POR LOS SIGLOS DE LOS SIGLOS, EL 1-6 ANTE LOS PANZERS TEUTONES CERTIFICA LA GLORIA EN TODOS LOS FRENTES. EL BARCELONI-TA SE HUNDE EN ESCÁNDALOS, JUGADORES RENQUEANTES, UN ENTRENADOR ABOSOLUTAMENTE ATÚN CADUCADO Y UNA AFICIÓN ANALFABETA COMENZANDO POR ESTA BAZOFIA BERZAL QUE ES LA PEÑI-TA BOGARDI-TA. SALUDEN AL CAMPEÓN DE CAMPEONES, A BALE QUE VALE, A CR7 IMPERIAL Y A LOS ARTISTAS MÁS GRANDES QUE PINACOTECAS MUNDIALES NUNCA RECORDARÁN NI POR ASOMO. BANZAI ACOJONANTE EN ALEMANIA Y DISPARO DE ALEGRÍA EN EL GLOBO TERRAQUEO. ESTO ES LA VIDA. OS ODIO ABSOLUTAMENTE A PREMIA DE MAR, A BOGARDI-TOS, A CHUSEP Y A TODO LO QUE ME RECUERDE QUE ESTAIS EN EL MUNDO, YO SOY LA MIERDA MÁS FELIZ DEL UNIVERSO Y EL UNIVERSO ES INFINITO. BANZAI CULEBRA CHUSEP ENVIDIA Y VIVA ESTO QUE ES LO QUE CUENTA, NO HAY NADA EN EL UNIVERSO QUE PUEDA RIVALIZAR EN ESPACIO Y VOLUMEN A ESTE REAL MADRID ETERNO PARA SIEMPRE. BANZAI.ABSOLUTAMENTE PERFECTOS Y DEFINITIVAMENTE PLUSCUAMPERFECTOS, EL REAL MADRID PRESENTA SUS CREDENCIALES Y FIJA EL DESTINO DEL FUTBOL MODERNO POR LOS SIGLOS DE LOS SIGLOS, EL 1-6 ANTE LOS PANZERS TEUTONES CERTIFICA LA GLORIA EN TODOS LOS FRENTES. EL BARCELONI-TA SE HUNDE EN ESCÁNDALOS, JUGADORES RENQUEANTES, UN ENTRENADOR ABOSOLUTAMENTE ATÚN CADUCADO Y UNA AFICIÓN ANALFABETA COMENZANDO POR ESTA BAZOFIA BERZAL QUE ES LA PEÑI-TA BOGARDI-TA. SALUDEN AL CAMPEÓN DE CAMPEONES, A BALE QUE VALE, A CR7 IMPERIAL Y A LOS ARTISTAS MÁS GRANDES QUE PINACOTECAS MUNDIALES NUNCA RECORDARÁN NI POR ASOMO. BANZAI ACOJONANTE EN ALEMANIA Y DISPARO DE ALEGRÍA EN EL GLOBO TERRAQUEO. ESTO ES LA VIDA. OS ODIO ABSOLUTAMENTE A PREMIA DE MAR, A BOGARDI-TOS, A CHUSEP Y A TODO LO QUE ME RECUERDE QUE ESTAIS EN EL MUNDO, YO SOY LA MIERDA MÁS FELIZ DEL UNIVERSO Y EL UNIVERSO ES INFINITO. ha dit...

ABSOLUTAMENTE PERFECTOS Y DEFINITIVAMENTE PLUSCUAMPERFECTOS, EL REAL MADRID PRESENTA SUS CREDENCIALES Y FIJA EL DESTINO DEL FUTBOL MODERNO POR LOS SIGLOS DE LOS SIGLOS, EL 1-6 ANTE LOS PANZERS TEUTONES CERTIFICA LA GLORIA EN TODOS LOS FRENTES. EL BARCELONI-TA SE HUNDE EN ESCÁNDALOS, JUGADORES RENQUEANTES, UN ENTRENADOR ABOSOLUTAMENTE ATÚN CADUCADO Y UNA AFICIÓN ANALFABETA COMENZANDO POR ESTA BAZOFIA BERZAL QUE ES LA PEÑI-TA BOGARDI-TA. SALUDEN AL CAMPEÓN DE CAMPEONES, A BALE QUE VALE, A CR7 IMPERIAL Y A LOS ARTISTAS MÁS GRANDES QUE PINACOTECAS MUNDIALES NUNCA RECORDARÁN NI POR ASOMO.
BANZAI ACOJONANTE EN ALEMANIA Y DISPARO DE ALEGRÍA EN EL GLOBO TERRAQUEO. ESTO ES LA VIDA. OS ODIO ABSOLUTAMENTE A PREMIA DE MAR, A BOGARDI-TOS, A CHUSEP Y A TODO LO QUE ME RECUERDE QUE ESTAIS EN EL MUNDO, YO SOY LA MIERDA MÁS FELIZ DEL UNIVERSO Y EL UNIVERSO ES INFINITO.
BANZAI CULEBRA CHUSEP ENVIDIA Y VIVA ESTO QUE ES LO QUE CUENTA, NO HAY NADA EN EL UNIVERSO QUE PUEDA RIVALIZAR EN ESPACIO Y VOLUMEN A ESTE REAL MADRID ETERNO PARA SIEMPRE. BANZAI.ABSOLUTAMENTE PERFECTOS Y DEFINITIVAMENTE PLUSCUAMPERFECTOS, EL REAL MADRID PRESENTA SUS CREDENCIALES Y FIJA EL DESTINO DEL FUTBOL MODERNO POR LOS SIGLOS DE LOS SIGLOS, EL 1-6 ANTE LOS PANZERS TEUTONES CERTIFICA LA GLORIA EN TODOS LOS FRENTES. EL BARCELONI-TA SE HUNDE EN ESCÁNDALOS, JUGADORES RENQUEANTES, UN ENTRENADOR ABOSOLUTAMENTE ATÚN CADUCADO Y UNA AFICIÓN ANALFABETA COMENZANDO POR ESTA BAZOFIA BERZAL QUE ES LA PEÑI-TA BOGARDI-TA. SALUDEN AL CAMPEÓN DE CAMPEONES, A BALE QUE VALE, A CR7 IMPERIAL Y A LOS ARTISTAS MÁS GRANDES QUE PINACOTECAS MUNDIALES NUNCA RECORDARÁN NI POR ASOMO.
BANZAI ACOJONANTE EN ALEMANIA Y DISPARO DE ALEGRÍA EN EL GLOBO TERRAQUEO. ESTO ES LA VIDA. OS ODIO ABSOLUTAMENTE A PREMIA DE MAR, A BOGARDI-TOS, A CHUSEP Y A TODO LO QUE ME RECUERDE QUE ESTAIS EN EL MUNDO, YO SOY LA MIERDA MÁS FELIZ DEL UNIVERSO Y EL UNIVERSO ES INFINITO.
BANZAI CULEBRA CHUSEP ENVIDIA Y VIVA ESTO QUE ES LO QUE CUENTA, NO HAY NADA EN EL UNIVERSO QUE PUEDA RIVALIZAR EN ESPACIO Y VOLUMEN A ESTE REAL MADRID ETERNO PARA SIEMPRE. BANZAI.ABSOLUTAMENTE PERFECTOS Y DEFINITIVAMENTE PLUSCUAMPERFECTOS, EL REAL MADRID PRESENTA SUS CREDENCIALES Y FIJA EL DESTINO DEL FUTBOL MODERNO POR LOS SIGLOS DE LOS SIGLOS, EL 1-6 ANTE LOS PANZERS TEUTONES CERTIFICA LA GLORIA EN TODOS LOS FRENTES. EL BARCELONI-TA SE HUNDE EN ESCÁNDALOS, JUGADORES RENQUEANTES, UN ENTRENADOR ABOSOLUTAMENTE ATÚN CADUCADO Y UNA AFICIÓN ANALFABETA COMENZANDO POR ESTA BAZOFIA BERZAL QUE ES LA PEÑI-TA BOGARDI-TA. SALUDEN AL CAMPEÓN DE CAMPEONES, A BALE QUE VALE, A CR7 IMPERIAL Y A LOS ARTISTAS MÁS GRANDES QUE PINACOTECAS MUNDIALES NUNCA RECORDARÁN NI POR ASOMO.
BANZAI ACOJONANTE EN ALEMANIA Y DISPARO DE ALEGRÍA EN EL GLOBO TERRAQUEO. ESTO ES LA VIDA. OS ODIO ABSOLUTAMENTE A PREMIA DE MAR, A BOGARDI-TOS, A CHUSEP Y A TODO LO QUE ME RECUERDE QUE ESTAIS EN EL MUNDO, YO SOY LA MIERDA MÁS FELIZ DEL UNIVERSO Y EL UNIVERSO ES INFINITO.
BANZAI CULEBRA CHUSEP ENVIDIA Y VIVA ESTO QUE ES LO QUE CUENTA, NO HAY NADA EN EL UNIVERSO QUE PUEDA RIVALIZAR EN ESPACIO Y VOLUMEN A ESTE REAL MADRID ETERNO PARA SIEMPRE. BANZAI.ABSOLUTAMENTE PERFECTOS Y DEFINITIVAMENTE PLUSCUAMPERFECTOS, EL REAL MADRID PRESENTA SUS CREDENCIALES Y FIJA EL DESTINO DEL FUTBOL MODERNO POR LOS SIGLOS DE LOS SIGLOS, EL 1-6 ANTE LOS PANZERS TEUTONES CERTIFICA LA GLORIA EN TODOS LOS FRENTES. EL BARCELONI-TA SE HUNDE EN ESCÁNDALOS, JUGADORES RENQUEANTES, UN ENTRENADOR ABOSOLUTAMENTE ATÚN CADUCADO Y UNA AFICIÓN ANALFABETA COMENZANDO POR ESTA BAZOFIA BERZAL QUE ES LA PEÑI-TA BOGARDI-TA. SALUDEN AL CAMPEÓN DE CAMPEONES, A BALE QUE VALE, A CR7 IMPERIAL Y A LOS ARTISTAS MÁS GRANDES QUE PINACOTECAS MUNDIALES NUNCA RECORDARÁN NI POR ASOMO.
BANZAI ACOJONANTE EN ALEMANIA Y DISPARO DE ALEGRÍA EN EL GLOBO TERRAQUEO. ESTO ES LA VIDA. OS ODIO ABSOLUTAMENTE A PREMIA DE MAR, A BOGARDI-TOS, A CHUSEP Y A TODO LO QUE ME RECUERDE QUE ESTAIS EN EL MUNDO, YO SOY LA MIERDA MÁS FELIZ DEL UNIVERSO Y EL UNIVERSO ES INFINITO.

ABSOLUTAMENTE PERFECTOS Y DEFINITIVAMENTE PLUSCUAMPERFECTOS, EL REAL MADRID PRESENTA SUS CREDENCIALES Y FIJA EL DESTINO DEL FUTBOL MODERNO POR LOS SIGLOS DE LOS SIGLOS, EL 1-6 ANTE LOS PANZERS TEUTONES CERTIFICA LA GLORIA EN TODOS LOS FRENTES. EL BARCELONI-TA SE HUNDE EN ESCÁNDALOS, JUGADORES RENQUEANTES, UN ENTRENADOR ABOSOLUTAMENTE ATÚN CADUCADO Y UNA AFICIÓN ANALFABETA COMENZANDO POR ESTA BAZOFIA BERZAL QUE ES LA PEÑI-TA BOGARDI-TA. SALUDEN AL CAMPEÓN DE CAMPEONES, A BALE QUE VALE, A CR7 IMPERIAL Y A LOS ARTISTAS MÁS GRANDES QUE PINACOTECAS MUNDIALES NUNCA RECORDARÁN NI POR ASOMO. BANZAI ACOJONANTE EN ALEMANIA Y DISPARO DE ALEGRÍA EN EL GLOBO TERRAQUEO. ESTO ES LA VIDA. OS ODIO ABSOLUTAMENTE A PREMIA DE MAR, A BOGARDI-TOS, A CHUSEP Y A TODO LO QUE ME RECUERDE QUE ESTAIS EN EL MUNDO, YO SOY LA MIERDA MÁS FELIZ DEL UNIVERSO Y EL UNIVERSO ES INFINITO. BANZAI CULEBRA CHUSEP ENVIDIA Y VIVA ESTO QUE ES LO QUE CUENTA, NO HAY NADA EN EL UNIVERSO QUE PUEDA RIVALIZAR EN ESPACIO Y VOLUMEN A ESTE REAL MADRID ETERNO PARA SIEMPRE. BANZAI.ABSOLUTAMENTE PERFECTOS Y DEFINITIVAMENTE PLUSCUAMPERFECTOS, EL REAL MADRID PRESENTA SUS CREDENCIALES Y FIJA EL DESTINO DEL FUTBOL MODERNO POR LOS SIGLOS DE LOS SIGLOS, EL 1-6 ANTE LOS PANZERS TEUTONES CERTIFICA LA GLORIA EN TODOS LOS FRENTES. EL BARCELONI-TA SE HUNDE EN ESCÁNDALOS, JUGADORES RENQUEANTES, UN ENTRENADOR ABOSOLUTAMENTE ATÚN CADUCADO Y UNA AFICIÓN ANALFABETA COMENZANDO POR ESTA BAZOFIA BERZAL QUE ES LA PEÑI-TA BOGARDI-TA. SALUDEN AL CAMPEÓN DE CAMPEONES, A BALE QUE VALE, A CR7 IMPERIAL Y A LOS ARTISTAS MÁS GRANDES QUE PINACOTECAS MUNDIALES NUNCA RECORDARÁN NI POR ASOMO. BANZAI ACOJONANTE EN ALEMANIA Y DISPARO DE ALEGRÍA EN EL GLOBO TERRAQUEO. ESTO ES LA VIDA. OS ODIO ABSOLUTAMENTE A PREMIA DE MAR, A BOGARDI-TOS, A CHUSEP Y A TODO LO QUE ME RECUERDE QUE ESTAIS EN EL MUNDO, YO SOY LA MIERDA MÁS FELIZ DEL UNIVERSO Y EL UNIVERSO ES INFINITO. BANZAI CULEBRA CHUSEP ENVIDIA Y VIVA ESTO QUE ES LO QUE CUENTA, NO HAY NADA EN EL UNIVERSO QUE PUEDA RIVALIZAR EN ESPACIO Y VOLUMEN A ESTE REAL MADRID ETERNO PARA SIEMPRE. BANZAI.ABSOLUTAMENTE PERFECTOS Y DEFINITIVAMENTE PLUSCUAMPERFECTOS, EL REAL MADRID PRESENTA SUS CREDENCIALES Y FIJA EL DESTINO DEL FUTBOL MODERNO POR LOS SIGLOS DE LOS SIGLOS, EL 1-6 ANTE LOS PANZERS TEUTONES CERTIFICA LA GLORIA EN TODOS LOS FRENTES. EL BARCELONI-TA SE HUNDE EN ESCÁNDALOS, JUGADORES RENQUEANTES, UN ENTRENADOR ABOSOLUTAMENTE ATÚN CADUCADO Y UNA AFICIÓN ANALFABETA COMENZANDO POR ESTA BAZOFIA BERZAL QUE ES LA PEÑI-TA BOGARDI-TA. SALUDEN AL CAMPEÓN DE CAMPEONES, A BALE QUE VALE, A CR7 IMPERIAL Y A LOS ARTISTAS MÁS GRANDES QUE PINACOTECAS MUNDIALES NUNCA RECORDARÁN NI POR ASOMO. BANZAI ACOJONANTE EN ALEMANIA Y DISPARO DE ALEGRÍA EN EL GLOBO TERRAQUEO. ESTO ES LA VIDA. OS ODIO ABSOLUTAMENTE A PREMIA DE MAR, A BOGARDI-TOS, A CHUSEP Y A TODO LO QUE ME RECUERDE QUE ESTAIS EN EL MUNDO, YO SOY LA MIERDA MÁS FELIZ DEL UNIVERSO Y EL UNIVERSO ES INFINITO. BANZAI CULEBRA CHUSEP ENVIDIA Y VIVA ESTO QUE ES LO QUE CUENTA, NO HAY NADA EN EL UNIVERSO QUE PUEDA RIVALIZAR EN ESPACIO Y VOLUMEN A ESTE REAL MADRID ETERNO PARA SIEMPRE. BANZAI.ABSOLUTAMENTE PERFECTOS Y DEFINITIVAMENTE PLUSCUAMPERFECTOS, EL REAL MADRID PRESENTA SUS CREDENCIALES Y FIJA EL DESTINO DEL FUTBOL MODERNO POR LOS SIGLOS DE LOS SIGLOS, EL 1-6 ANTE LOS PANZERS TEUTONES CERTIFICA LA GLORIA EN TODOS LOS FRENTES. EL BARCELONI-TA SE HUNDE EN ESCÁNDALOS, JUGADORES RENQUEANTES, UN ENTRENADOR ABOSOLUTAMENTE ATÚN CADUCADO Y UNA AFICIÓN ANALFABETA COMENZANDO POR ESTA BAZOFIA BERZAL QUE ES LA PEÑI-TA BOGARDI-TA. SALUDEN AL CAMPEÓN DE CAMPEONES, A BALE QUE VALE, A CR7 IMPERIAL Y A LOS ARTISTAS MÁS GRANDES QUE PINACOTECAS MUNDIALES NUNCA RECORDARÁN NI POR ASOMO. BANZAI ACOJONANTE EN ALEMANIA Y DISPARO DE ALEGRÍA EN EL GLOBO TERRAQUEO. ESTO ES LA VIDA. OS ODIO ABSOLUTAMENTE A PREMIA DE MAR, A BOGARDI-TOS, A CHUSEP Y A TODO LO QUE ME RECUERDE QUE ESTAIS EN EL MUNDO, YO SOY LA MIERDA MÁS FELIZ DEL UNIVERSO Y EL UNIVERSO ES INFINITO. ha dit...

ABSOLUTAMENTE PERFECTOS Y DEFINITIVAMENTE PLUSCUAMPERFECTOS, EL REAL MADRID PRESENTA SUS CREDENCIALES Y FIJA EL DESTINO DEL FUTBOL MODERNO POR LOS SIGLOS DE LOS SIGLOS, EL 1-6 ANTE LOS PANZERS TEUTONES CERTIFICA LA GLORIA EN TODOS LOS FRENTES. EL BARCELONI-TA SE HUNDE EN ESCÁNDALOS, JUGADORES RENQUEANTES, UN ENTRENADOR ABOSOLUTAMENTE ATÚN CADUCADO Y UNA AFICIÓN ANALFABETA COMENZANDO POR ESTA BAZOFIA BERZAL QUE ES LA PEÑI-TA BOGARDI-TA. SALUDEN AL CAMPEÓN DE CAMPEONES, A BALE QUE VALE, A CR7 IMPERIAL Y A LOS ARTISTAS MÁS GRANDES QUE PINACOTECAS MUNDIALES NUNCA RECORDARÁN NI POR ASOMO.
BANZAI ACOJONANTE EN ALEMANIA Y DISPARO DE ALEGRÍA EN EL GLOBO TERRAQUEO. ESTO ES LA VIDA. OS ODIO ABSOLUTAMENTE A PREMIA DE MAR, A BOGARDI-TOS, A CHUSEP Y A TODO LO QUE ME RECUERDE QUE ESTAIS EN EL MUNDO, YO SOY LA MIERDA MÁS FELIZ DEL UNIVERSO Y EL UNIVERSO ES INFINITO.
BANZAI CULEBRA CHUSEP ENVIDIA Y VIVA ESTO QUE ES LO QUE CUENTA, NO HAY NADA EN EL UNIVERSO QUE PUEDA RIVALIZAR EN ESPACIO Y VOLUMEN A ESTE REAL MADRID ETERNO PARA SIEMPRE. BANZAI.ABSOLUTAMENTE PERFECTOS Y DEFINITIVAMENTE PLUSCUAMPERFECTOS, EL REAL MADRID PRESENTA SUS CREDENCIALES Y FIJA EL DESTINO DEL FUTBOL MODERNO POR LOS SIGLOS DE LOS SIGLOS, EL 1-6 ANTE LOS PANZERS TEUTONES CERTIFICA LA GLORIA EN TODOS LOS FRENTES. EL BARCELONI-TA SE HUNDE EN ESCÁNDALOS, JUGADORES RENQUEANTES, UN ENTRENADOR ABOSOLUTAMENTE ATÚN CADUCADO Y UNA AFICIÓN ANALFABETA COMENZANDO POR ESTA BAZOFIA BERZAL QUE ES LA PEÑI-TA BOGARDI-TA. SALUDEN AL CAMPEÓN DE CAMPEONES, A BALE QUE VALE, A CR7 IMPERIAL Y A LOS ARTISTAS MÁS GRANDES QUE PINACOTECAS MUNDIALES NUNCA RECORDARÁN NI POR ASOMO.
BANZAI ACOJONANTE EN ALEMANIA Y DISPARO DE ALEGRÍA EN EL GLOBO TERRAQUEO. ESTO ES LA VIDA. OS ODIO ABSOLUTAMENTE A PREMIA DE MAR, A BOGARDI-TOS, A CHUSEP Y A TODO LO QUE ME RECUERDE QUE ESTAIS EN EL MUNDO, YO SOY LA MIERDA MÁS FELIZ DEL UNIVERSO Y EL UNIVERSO ES INFINITO.
BANZAI CULEBRA CHUSEP ENVIDIA Y VIVA ESTO QUE ES LO QUE CUENTA, NO HAY NADA EN EL UNIVERSO QUE PUEDA RIVALIZAR EN ESPACIO Y VOLUMEN A ESTE REAL MADRID ETERNO PARA SIEMPRE. BANZAI.ABSOLUTAMENTE PERFECTOS Y DEFINITIVAMENTE PLUSCUAMPERFECTOS, EL REAL MADRID PRESENTA SUS CREDENCIALES Y FIJA EL DESTINO DEL FUTBOL MODERNO POR LOS SIGLOS DE LOS SIGLOS, EL 1-6 ANTE LOS PANZERS TEUTONES CERTIFICA LA GLORIA EN TODOS LOS FRENTES. EL BARCELONI-TA SE HUNDE EN ESCÁNDALOS, JUGADORES RENQUEANTES, UN ENTRENADOR ABOSOLUTAMENTE ATÚN CADUCADO Y UNA AFICIÓN ANALFABETA COMENZANDO POR ESTA BAZOFIA BERZAL QUE ES LA PEÑI-TA BOGARDI-TA. SALUDEN AL CAMPEÓN DE CAMPEONES, A BALE QUE VALE, A CR7 IMPERIAL Y A LOS ARTISTAS MÁS GRANDES QUE PINACOTECAS MUNDIALES NUNCA RECORDARÁN NI POR ASOMO.
BANZAI ACOJONANTE EN ALEMANIA Y DISPARO DE ALEGRÍA EN EL GLOBO TERRAQUEO. ESTO ES LA VIDA. OS ODIO ABSOLUTAMENTE A PREMIA DE MAR, A BOGARDI-TOS, A CHUSEP Y A TODO LO QUE ME RECUERDE QUE ESTAIS EN EL MUNDO, YO SOY LA MIERDA MÁS FELIZ DEL UNIVERSO Y EL UNIVERSO ES INFINITO.
BANZAI CULEBRA CHUSEP ENVIDIA Y VIVA ESTO QUE ES LO QUE CUENTA, NO HAY NADA EN EL UNIVERSO QUE PUEDA RIVALIZAR EN ESPACIO Y VOLUMEN A ESTE REAL MADRID ETERNO PARA SIEMPRE. BANZAI.ABSOLUTAMENTE PERFECTOS Y DEFINITIVAMENTE PLUSCUAMPERFECTOS, EL REAL MADRID PRESENTA SUS CREDENCIALES Y FIJA EL DESTINO DEL FUTBOL MODERNO POR LOS SIGLOS DE LOS SIGLOS, EL 1-6 ANTE LOS PANZERS TEUTONES CERTIFICA LA GLORIA EN TODOS LOS FRENTES. EL BARCELONI-TA SE HUNDE EN ESCÁNDALOS, JUGADORES RENQUEANTES, UN ENTRENADOR ABOSOLUTAMENTE ATÚN CADUCADO Y UNA AFICIÓN ANALFABETA COMENZANDO POR ESTA BAZOFIA BERZAL QUE ES LA PEÑI-TA BOGARDI-TA. SALUDEN AL CAMPEÓN DE CAMPEONES, A BALE QUE VALE, A CR7 IMPERIAL Y A LOS ARTISTAS MÁS GRANDES QUE PINACOTECAS MUNDIALES NUNCA RECORDARÁN NI POR ASOMO.
BANZAI ACOJONANTE EN ALEMANIA Y DISPARO DE ALEGRÍA EN EL GLOBO TERRAQUEO. ESTO ES LA VIDA. OS ODIO ABSOLUTAMENTE A PREMIA DE MAR, A BOGARDI-TOS, A CHUSEP Y A TODO LO QUE ME RECUERDE QUE ESTAIS EN EL MUNDO, YO SOY LA MIERDA MÁS FELIZ DEL UNIVERSO Y EL UNIVERSO ES INFINITO.

penyabogarde ha dit...

Madridista:

Com ja passa sovint, ens debatim entre esborrar les seves invectives o en mantenir-les a la vista.
Procedim a mantenir-les. El món pot observar el més enllà del fanatisme. Instructiu i pedagògic.

La Junta

MADRIDISTA RISUEÑO ha dit...

JUAS JUAS ME PARTO DE RISA BOGARDI-TO
JUAS JUAS JUAS TEMBLEQUE JUAS JUAS SOY UN GOLFO JUAS JUAS JUAS BANZAI

Josep ha dit...

Veig que ningú ha vinculat l'Operació Palace amb els èxits del Real Madrid

penyabogarde ha dit...

afegirem al dossier Florentónguez la dita Operación Palace. Tónguez era aquell del bigoti amb tricorni, oi Josep?

Fernando Atienza ha dit...

Por si ha quedado sepultado bajo los textos de mi colega "el madridista banzai", repito mi escrito anterior:


Muy buenos días,

me remito a lo que digo.
Pues yo en el lugar de los indios y/o culés estaría nervioso.
Hacia tiempo que no veía a un equipo de Champions darle un vapuleo a otro. Desde el Bayern-Barça.

Si ustedes son personas, lo mínimo se llama "aplauso" y saludo al campeón de campeones.

Lo Pipita ha dit...

fora cotolengo barça
pensament ordre única NO!
cATALUNYA ÉS MÉS cosa que Barça,
per això
Visca el LLeida
visca l'Espanyol
i visca Ancelotti i el nou Real.

Lo Pipita ha tornat aquí per quedar-se

Fernando Atienza ha dit...

¡ ¡ ¡ hombre Pipita ! ! !
sigamos por aquí, este blog es nuestro y vamos a devolver toda la basura por dónde entró. El madridismo viste de fiesta y esto no se puede dejar en manos de un otrora gran blog.

(((((((( YO , EL MADRIDISTA )))))))) ha dit...

GUAPO Y REQUETEGUAPO AMIGOTES
AHORA NOS VAMOS A APODERAR DE ESTE BLOG HASTA QUE EL BLANCO SEA EL ÚNICO COLOR POSIBLE. GUAPO TODO LO QUE LEO AHORA, PIPITA, FERNANDO, SOMOS LA LECHE.

BANZAI

marga bosch i el seu verb ha dit...

Em sento ferida, Josep, ajuda'm i sigues el marit que em vas prometre. Quin fastic amb els madridistes. Josep, amor, amor, anem-nos junts ben lluny del soroll madrileny.

N.N. no Nicossia, sinó Nico Nubiola ha dit...Les cagarades no sempre formen part de l'art. El madridisme caga sense art.

Fakir Prados de Bayo Vampiria ha dit...


Estic fart de dues coses:

del congrés de mòbils i del real madrid๑•ิ.•ั๑ ๑۩۞۩๑ ♬✿.。.:*
εїз℡❣·۰•○○○ōゃ ♥ ♡๑۩ﺴ
☜ ☞ ☎ ☏♡ ⊙◎ ☺ ☻✖╄ஐﻬ ...
๑۩۞۩๑ ♬✿.。.:* εїз℡❣·۰
•○○○ōゃ ♥ ♡๑۩ﺴ ☜ ☞
☎ ☏♡๑۩۞۩๑ ♬✿.。.:* εї
з℡❣·۰•○○○ōゃ ♥ ♡๑۩ﺴ
☜ ☞ ☎ ☏♡
๑۩۞۩๑
♬✿.。.:*๑۩۞۩๑
♬✿.。.:* εїз℡❣·۰•○
○○ōゃ ♥ ♡๑۩ﺴ ☜
☞ ☎ ☏♡ εїз℡❣·۰•○
○○ōゃ ♥ ♡๑۩ﺴ
☜ ☞ ☎
☏♡

Marta Coma ha dit...

Millorem les nostres vides. Fora madridistes. Visca l'amor i pintallavis al poder per sempre més. Muah!

Joan Patateta ha dit...

visca la millor penya del món
llavis operats, tatuatges i bona vida
sou magnifics, la setmana santa veuré en Robi i li passo salutacions i l'engresco per treure el nas a Premià

Albert Sinderes ha dit...

jo estic tranquilissim i menjo pernil dolç amb prunes, el Madrid és una tonteria que no m'interessa.

Esclop Romesco ha dit...

Xaval Sinderes ja que parles de jalar , jo estic amb tú i el romesco al sarró

Toni Xiulet (Tradicionarius) ha dit...

vull dir una cosa en lletres grosses:
MAI PODRAN AMB EL BOGARDIRIMISME
Som la llet!

El Baró de Tona "El Cigró" ha dit...

gastronomia la meva: Cigrons de Tona amb denominació Oristà, Barça i Tata perseguits per la mafia, canya a l'enemic.

Conrad Canaló ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
N.N Art i prou ha dit...

ja tinc practicament enllestit el present, no vull sarcasme o burla, o agrada o no agrada. Ja em direu exactament com cavalca el meu envelop en les vostres grandules de la satisfacció, el gust o el mal gust. Emperò, si s'escau soc goliatal de fort tremp i cadarnera de vellut. Art segur per correu i l'art vol art i mai es queda en el punt final.

Nico Nubiola

Conrad Canaló ha dit...

Laboratori Conrad Canaló
Primera convenció internacional de l'alfamatemàtica.

Us faig avinents els resultats de la primera convenció internacional de l'alfamatemàtica celebrada a Girona en un paraderu desconossido.

Ens hem trobat uns quans matemàtics i linguïstes vinguts de diversos indrets:

Alfredo Ganziano (Pisa)
Mary Norton (Londres)
Jean Faucille (Lió)
Olaf Petersen (Malmoe)
Rosa Minherius (Lisboa)
Leroy Lee (San Francisco)
Samuel Warchavsky (Tel Aviv)
Manuela Pereda (Cuenca)
Omar El Massaouiri (Rabat)
Li Ching-Ta (Pekín)
Salman Kipling (Bombai)
Conrad Canaló (Barcelona)

Hem fet uns càlculs sobre el mètode Goldings en quan a la part matemàtica:

\displaystyle{ p_n(x)= \sum_{k=0}^n \frac{f^{(k)}(x_0)}{k!} (x-x_0)^n.}
\displaystyle{ p_n(x)= \sum_{k=0}^n \frac{f^{(k)}(x_0)}{k!} (x-x_0)^n.}

Hem fet seccions gramaticals a partir del sistema Traitenboug:

"ba", "be", "bi", "bo", "bu", "bla" ~ "blu", "bra" ~ "bru", "bar" ~ "bur"

i aportacions semiòtiques com ara:

ˁȝ (aa)

O29V

bȝ (ba)

G53

ḏȝ (dya)

U28

ḏd (dyed)

R11

ḏw (dyu)

N26

ḥr (hor)

G5

ḫˁ (ja)

N28


ib (ib)

F34

ir (ir)

D4

kȝ (ka)

D28

mȝ (ma)

U1

mn (men)

Y5

mr (mer)

U6

nb (neb)

V30


nw (nu)

W24

pȝ (pa)

G40

pr (per)

O1


(ra)

N5

sȝ (sa)

G39

sn (sen)

T22

sw (su)

M23


šw (shu)

H6

tȝ (ta)

N16

ti. (ti)

U33

tp (tep)

D1

wȝ (ua)

V4

wn (un)

E34

wp (up)

F13

Hem considerar que ha nascut L'ALFAMATEMÀTICA MODERNA.

Conrad Canaló ha dit...

Afegitó alfamatemàtic:

En acabar la convenció hem posat en pràctica les teories per primera vegada i mig en broma he proposat als col·legues que fessim un exemple amb la Penya Bogarde i ha sortit bé i el resultat és asombrós.
Us demano màxima atenció que està escrit per Manuela Pereda (la representant espanyola a la convenció):

Un trígrafo BOGARDIANO [del griego τρεῖς (transliterado como treîs), "tres BOGARDINSO" y γράφω (gráfō, gráphō), "escribir"] es un grupo de tres (tri-) letras (-grafo) que representan un solo sonido. En castellano no existe ningún trígrafo.1 Un ejemplo de trígrafo es el sufijo francés -eau, que se pronuncia "o" DE LA o de BOGARDE, en castellano. Por su parte, en alemán se usan las letras sch para representar EL BOGARDISMO /ʃ/ (que en inglés es representado con sh y en francés con ch), como por ejemplo en el caso del apellido Schumann o BOGARSHUMAN mientras que en alemán estándar el dígrafo ch (IPA: x) tiene un sonido similar al de castellana BO-GAR-DE. Asimismo, en el caso del francés, así como en el portugués, se utiliza el trígrafo tch BOGARTCHDE para representar el sonido africado IPA: tʃ (la castellana o en la palabra inglesa church), como se puede observar en el caso de las trascripciones de algunos términos geográficos, por ejemplo TchadBOGARDTXAT (en referencia a la nación africana de Chad), o Tchécoslovaquie/Tchecoslováquia (por el ya desaparecido Estado centroeuropeo de Checoslovaquia). Por otro lado, ese mismo fenómeno se da en la transliteración del apellido ruso Tchaikovsky BOGARDTXOVEOVA (nótese que este, en castellano, simplemente debe transcribirse como Chaikovski o Chaikovsky-BOGARDOVINA.

Ho enteneu? Això és màgic.

marga bosch i el seu verb ha dit...

Em sento esparvarada per dues raons,
el Josep m'ha deixar plantat i ara llegeixo en Conrad i m'he quedat glaçada d'amor davant de la seva enorme intel·ligència.
Conrad? Conrad? Josep? Josep?

♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫ tataxin culé♪♫♪♫♪♫ ha dit...

♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫
només falta música a les teories del Conrad i aplicar-les al vestidor del Barça ♪♫♪♫♪♫ Tata de tata, tataxin culé.

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

pregunta a Canaló:
Es pot navegar alfamatemàticament? I si es pot fer, com ho aplico a la meva fragat?

Toni Xiulet ha dit...

Joder Espronceda i Laurejada, joder! Heu captat el meu SMS que us dic que vingueu a Bogarde Web que surt més fum que del volcà Etna. Quin fart de suar llegint l'alfamatemàtica de marres. Esteu per aquí que en podem garlar pels descosits

Laurejada Merçona Llops La Gracienca ha dit...

arg és una perla!

Laurejada Merçona Llops La Gracienca ha dit...

arg, espera Xiulet que no ho he llegit tot i m'he perdut

Laurejada Merçona Llops La Gracienca ha dit...

arg!

M'he quedat amb la conclusió sobre el que diuen del idioma rus,

Por otro lado, ese mismo fenómeno se da en la transliteración del apellido ruso Tchaikovsky BOGARDTXOVEOVA (nótese que este, en castellano, simplemente debe transcribirse como Chaikovski o Chaikovsky-BOGARDOVINA.

Espronceda Climàtica Bous i Esquelles ha dit...

Oido Cocina Xiulety!

Hola Laurejada Arg!

Aquest Canaló és un crack li hem de seguir la petjada no l'imagino veient el Barça en un bar amb perruca però és com la tosferina.

Quan anem al mexicà ja cal que la Matilde ens posi sal al tequila que ho repassem amb el portatil del Ricky.

Conrad Canaló ha dit...

A tots vostès, gràcies
G.R.A.C.I.E.S.
Sumant + sal + visca (w)

Espronceda Climàtica Bous i Esquelles ha dit...

arg! Un honor la seva resposta, doctor Conrad. De part del trio de Gràcia.

Conrad Canaló ha dit...

teoria Canaló sobre el vocable ARG en perspectiva alfamatemàtica:

A.R.G
1-2-3
PICS/REPICÓ

Arg!

Laurejada Merçona Llops La Gracienca ha dit...

Vos sou un geni, arg!

Toni Xiulet ha dit...

arg! Una perla és el que és el doctor Canaló, tot el barri de Gràcia ho sabrà

Conrad Canaló ha dit...

Doncs...Arg! M'agrada dir "Arg". Bon cap de setmana a tothom.

Nico Nubiola ha dit...

arg, no és art, art és art, arg no ART

Espronceda Climàtica Bous i Esquelles ha dit...

Arg és el codi secret del trio Bombí, som el glaç de Gràcia: Laurejada, Xiulet i un servidor Espronceda. Senyor artista, voste va de seriu per la vida però es dedica a escarnir a la resta dels humans. Faci-s'ho mirar.

Conrad Canaló ha dit...

Trobo injust el que diu Nubiola amb l'ARG. Jo li he donat matissos alfamatemàtics i el Nubiola treu mala punta a la paraula dels amics.

Nubi/ola resta (-)
i fa mal (*)
i serà:

Nubi/adeu (restant -)
i no Nubi/ola (sumant +).

Opinió de Canaló.

Espronceda DEL TRIO BOMBÍ ha dit...

Gràcies Doctor Canaló pel suport al trio Bombí, arg!

Conrad Canaló ha dit...

de res (+)
senyor Espronceda (+)
i li pregunto el motiu de ser trio Bombí.

Espronceda DEL TRIO BOMBÍ ha dit...

Ens diem Trio Bombí per que de cap de setmana passegem per Gràcia amb bombins i ens agraden dos Gordo y el Flaco i un sol dels germans Dupond.

Conrad Canaló ha dit...

Vés que no us dibuixin els bogards que ja imagino Stan Laurel, Oliver Hardy i un Dupond sortint a la pantalla

pot ser positiu (+)

Espronceda DEL TRIO BOMBÍ ha dit...

podria ser la repera i la repanotxa, doctor Canaló.

Conrad Canaló ha dit...

Arg!

Espronceda DEL TRIO BOMBÍ ha dit...

...sí, arg!

Conrad Canaló ha dit...

Senyor Esperit d'Esnaola, estava atenent els del Bombí i no havia contestat la seva pregunta d'ahir.
Jo veig l'aplicació alfanmatemàtica de la seva fragata posant aquesta fòrmula:

ES.NA (na de na/res)
OLA (com Nubiola)

i fragatejar així:

FRAGA (no Iribarne)
TA (detonacio 1 del ra-ta-ta-tà o primer factor alfamatemàtic de TATA(TA-1)


ES-RES-NUBI-FRAGA-OLA-RA-TA-TA-TÀ-FACTOR TATA EN TA

Josep ha dit...

Carnestoltes bogardià!

Conrad Canaló ha dit...

C-A-R-N-E-S-T-O-L-T-E-S
Alfamatemàtic Mindanao
Visca Filipines culé!
Per què?
Em disfrasso de Corazón Aquino, soc filipina.

suma + !
com diuen a Gràcia:
Arg!

Conrad Canaló ha dit...

La millor comparsa:
ELS TRES BOMBINS
stanley Laurem
Oliver Hardy
i un Dupont

que bons (+) i com sumen aquests deixebles de Gràcia del bombí.

Sumeu, sumeu ++++++++++ sempre sumeu.

com diu Josep:
CARNESTOLTES BOGARDIÀ
i jo sumo (+) visca Filipines!
Corazón Aquino suma (+)
la meva disfressa no resta (-)

marga bosch i el seu verb ha dit...

Josep:
NO m'has dit res de que anaves de carnestoltes, m'estic enfadant fins a la tanca del sostenidor. bretol!
Violència de gènere la teva, valen?
Malament si això és ser un marit!
Mira el Conrad com ho diu tot, i tú nasti de plasti, anem el Blinco a sopar i sortint ens disfressem junts Josep!
Per Déu!

Joan "El Buzo" ha dit...

Vosaltres us baralleu i el Barça entrena a consciència per recupera el lideratge

visca el Barça1

Albert Sinderes ha dit...

jO Tiro per on diu el senyor Buzo i estic per xerrar força del Barça i apoiar-los
m'agrada el Tata Martino i argentina,
m'agrada la estètica que feu en el block,
m'agrada cesccccccccccccccccccccccc.
Allo allo que també m'agrada bogarde i diré que el magisteri de Conrad Canaló va davant de la ciència per golejada

VAMPIRIA BAYO FAKIR PRADOS †๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A† ha dit...

paso al hombre doble, paso al hombre doble , llega el hombre doble el más poderoso, vampirero y fakir invencible de Vallvidrera al cielo, al sielu.
†๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A† SIGMAFOTEN!

Tataxin ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ha dit...

i si cantem?
♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ macos !
oh meu amigu charlie brown carnaval carnaval carnaval
village people i bonnie M
MACOS !
♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥ ♫♪♥

Joan Patateta ha dit...

El Robi està seguint el blog!
El Robi està seguint el blog!
ei, que sí, que sí, que està seguint el blog i no s'ha enfadat per els morritos.
Som uns genis, veieu com la veritat sempre triomfa

Pere Homs ha dit...

que en Robirosa està ficat en el seguiment de la Bogarde? Això és massa jirafa i bona notícia Khinsasa.

SRI ปุ้ม พันธ์ทิพย์ ว้าววว ต้องเอาให้น้าเอ็งอ่านแล้ว ha dit...

Soc l'ombra de la cova i em sento un pot
ja n'hi ha prou de tanta bola i pilota
soc la merda figa flor de les meuques
callo i cago falgueres de cocaina tonta.
Madrid és Mahou, Barcelona és Estrella,
odio les cobres i estimo les culebres,
no vull samfaina i punxo olives diurnes,
camino dalt de la corda funambulera i caig
ja que soc piranya groga que vol cava
i el xampany català és això com la Txurra que em fot mal a l'angonal d'un pam zero
i què? i què? llangardaixos de virolla.
i si dic que les ramentolades em fan ai?
Però estic amb tú, MARTA COMA, ja.
Saps Coma que el vori és espès i res,
o la principal especialitat és trencar,
trenar i trencar motllos en el Pompidou, però soc Mexicà com el Mariachi que escup cabres per boca de foc i de roca puta o miro el deixeble de la Rocallada Menudenca de sal.
Titulars o suplents, conya mandarina.
Cal dir més?
MARTA COMA, vine i empastifa la meva boca mentres ens maregem en un escay verd fosc i el fixador mareja de gust i tot s'apaga amb xump, xump, Hola Olvido!

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

Barques sense boia esperen ordres

Josep ha dit...

Vull veure la la tanca del sostenidor!!

marga bosch i el seu verb ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
marga bosch i el seu verb ha dit...

Josep, saps de sobres que vull dir quan parlo de la tanca del sostenidor. Em vas dir que la volies metàlica i jo la tinc de plastic. Si per això m'has de deixar plantada per carnestoltes, sincerament em sembla extraordinariament pelut.

Fred Aliaga ha dit...

Voleu deixar de dir bobades i feu el favor de practicar amatòries per seguidiyas en honor a Paco de Lucía

a Josep i Marga