PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


dissabte, 23 de novembre del 2013

MASCARADA MACABRA AL SANTIAGO BERNABEU + NÚRIA FELIU REPETEIX ESTADA AL GOLDEN CORNER I XAVI MARCA UN EXTRAORDINARI GOL QUE DEIXA AMB UN PAM DE NASSOS AL CRUYFFISME INTERNACIONAL / SETMANA GRAN DEL BOGARDISME PRECEDIDA D'UN NOU PASSEIG TRIOMFAL DE SA MAJESTAT TATA MARTINO

Mascarada macabra al Santiago Bernabeu:
L'Il·legal Madrid, resignat a no guanyar títols organitza una saragata patètica per reivindicar que un tal CR7 sigui "el" pilota d'or. Recordem que Messi ha estat quatre vegades nomenat amb el guardó de "la" pilota d'or sense que ningú ho hagi demanat ostentosament. Altres per ser "el" pilota d'or són capaços de muntar una samfaina ridícula com la que teniu a la vista de les imatges que us mostrem aquí baix. La revolta bogardiana està servida. Us presentem l'enemic. 








MIREU-LO! MIREU-LO!




ESPECIAL NÚRIA FELIU 
AL GOLDEN CORNER
********************************************

Ser Bogardista és el mateix que ser afortunat. La jòia i l'orgull bogardià es resumeix en les dues grans fites d'un dimarts gloriós a l'Amsterdam Arena i al Golden Corner Marina de Premià de Mar:

FITA 1:

Xavi marca un gran gol i deixa amb un pam de nassos a Johann Cruyff, a TV3, als periodistes anticulés (la majoria d'aquests, residents a Catalunya) i al papanatisme antiTata. Una nova exhibició de contraatacs, trucs, contracops i cops d'efecte a càrrec de la màquina Martino. Anem forts. Molt forts. Som els Thunderbirds del Maresme!


FITA 2:

El barcelonisme bogardià torna a reunir la seva gent entorn de la nostra guerrera. Núria Feliu visita Premià de Mar i amb la seva presència augmenta el prestigi d'un projecte revolucionari, invectiu, insurgent, poètic, plàstic, gastronòmic, musical, esportiu i multidisciplinariament impecable. El bogardisme celebra la societat eterna amb la miliciana de Sants i encara la temporada amb l'orgull de ser molts, de ser bons, de ser humans i de ser extremadament culés.

Tenim una munió d'imatges i les presentem a continuació...comencem per la primera, la de tot un poble bogardià...i seguim amb les millors escenes de la visita de Núria Feliu a la nostra seu:
 










 **************************

ESDEVENIMENT BOGARDIÀ 
             DE PRIMERA CATEGORIA. 
                          CHAMPIONS INSURGENT 100%


La gran notícia que tenim és aquesta: Núria Feliu torna al Golden Corner premianenc i acompanyarà el bogardisme en una nova nit de màgia esportiva. Nit de Champions al Golden Corner de Premià amb la diva del jazz aborígen i dels cants del poble. Us esperem a viva veu. Ambient de gala al Bar Marina!


L'agonia blanca continúa. Borratxos de tristesa, allunyats de qualsevol opció lliguera i fent trampes europees, els florentinistes aposten per convertir el futbol en un esport individual i presenten un irrellevant personatge xulesc i bocamoll amb nom de robot i adobat de gomina fixadora i lletgisme. El filmet que apareix damunt d'aquest text mostra el rostre del diable de plastilina transgènica CR7. A continuació us mostrem alguns dels directius de l'Il·legal Madrid FC (retratista Mellowged 2013):

 

 


Entretant a la ciutat comtal, el FC Barcelona mostra la seva planta més exquisida a prova de lessionats il·lustres, periodistes esclaus d'estils del passat i remor de sabres capitalina. El megabarça de Tata Martino és una andròmina de precisió suïssa (fundada per l'helvètic Gamper) i llueix gatzara i saragata arreu on vol, assortint de felicitat a les més variades aficions del planeta i de l'univers. Tata apareix escortat d'una Zepo més secreta que mai. Molt secreta. Secretíssima ...


Pinto para pilotes amb amor, Song canta cançons d'amor i tot funciona com una empresa cooperativa al servei del plaer internacional. 


  
Dos nous socis s'incorporen per la porta gran. Jaume Soulbizarre Senior (segon per l'esquerra) -pare de l'expresident de la penya- i el molt il·lustre tità de les cabelleres, el gran Josep Pons. Tenim les fotos.




Tot va prou bé. Nico Nubiola arrassa amb el seu art total acompanyat de'n  Joan Patateta i l' Esclop Romesco  




104 comentaris:

MADRIDISTA ︻╦╤─ BANZAI ha dit...

USTEDES VIVEN DENTRO DE UNA ESCAFANDRA REPLETA DE GAS TÓXICO QUE LES ALEJA DE LA REALIDAD Y NO SE ENTERAN DE LA MISA NI LA MITAD DE LA MITAD.


IMBÉCILES.


ALMERÍA 0
REAL MADRID 5

EQUIPAZO

CRISTIANO
JUGADORAZO

Y VAYANSE A LA ESCORIA CON TANTO MONIGOTE GRACIOSILLO

USTEDES SON ESPINAS DE SARDINA BIZCA


¡¡¡¡¡¡BANZAI!!!!!!

Viriato ha dit...

veig coses fastigoses a can Madrid Realito

Salva Caballero / de Poble Nou / Barcelona ha dit...

en Pons, en Pons! quina gràcia en Pons, aquest quan surt per la tele és un super3 un super, l'estimo!

penyabogarde ha dit...

visca en Josep Pons!

Mariona Camprubí ha dit...

el madrid fot tanta pena que fins i tot té ganes d'imitar els resultats dels seus dos problemots gruixuts que li cauen damunt que són el atlético i el barça

Servidora ja riu molt

Mariona Camprubí ha dit...

fulard!

penyabogarde ha dit...

benvinguda Mariona a la Penya i riu amb nosaltres !!!

Joan Patateta ha dit...

No tinc por dels monstres que presenta el Madrid amb caps voladors plens de maldat maleïda. Em peto de riure per veure que juguen molt malament i que van tercers a la lliga, com uns maokas però a Australia.
Quan més miro els meus llavis més orgullós n'estic i no em faria pas res de tenir-los una miqueta més grans, una miqueta micona. però més grans, quan els llepo noto carnositat molsuda i fresca a més gasto una barra llavial dolça com una mala cosa. El primer dia que em van veure a la Calandria tot Déu es va apartar per deixar-me passar i uns quans de la quadrilla meva em deien: valent més que valent, tens el que s'ha de tenir, un parell de nassos per ser com vols i sensev vergonya. Això de la Núria Feliu em posa bé, total que són tres kilòmetres i em planto em 5 minuts d'un poble a l'altre.
Ai que veureu el meu bocot!

penyabogarde ha dit...

Patateta, tot és demanar si cal ampliar el doble llavi... temps al temps.

I sí, sí, vine a la festa de la Núria Feliu!

penyabogarde ha dit...

Josep Pons:

Pots venir el dimarts a la festa de la Núria Feliu?

NICO NUBI US DIU HOLA COM NUBIOLA ha dit...

l'art vol art

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

COMUNICACIÓ DES DE MARROC

En Messi ja està llest per jugar,
tornem dilluns xino-xano per les aigues de l'estret i fem cap a l'Ebre dimecres, no arribem a temps per la festa del dimarts.

Esperem instruccions, l'amic arab ha fet una feina fantàstica amb l'Aloe màgic i les fregues han estat un exit.

marga bosch i el seu verb ha dit...

Torrrna a fer dia gris de color espès com aquelles estades al parque al costat del negritu amb bassals escoltant com cridavem els iaios que jugaven a domino al bar del pabelló esportiu i com xisclava la canalla de tardor grisa

Ara Mataró és més colorista però jo he conegut Mataró grisa amb el llanero solitario, la tieta, la lechería, el ricardo corazón de león, can patuel, el niño cocodrilo, can patuel, el doctor palanca, els mini cars, els juegos reunidos, el tramvia, plaça de Cuba, can serras, el cine borrás, el cine serrás, el monumental, en tarzán amb boires al pantano


com era MATARÓ de gris!

Conrad Canaló Stewart ha dit...

1
1
1
1

0
0
0
0

cadència d'1
cadència de 0

desglòs sumatori de 4

màxim anotador: B.A.R.Ç.A
menys anotat: B.A.R.Ç.A

Feu una festa amb la Núria (F)Eliu

N (ENA)
U (ÚNICA)
R (REINA)
I (IMPERIAL)
A (AMATORIA)
F (FELIÇ)
E (ESPAVILADA)
L (LEGAL)
I (IMPRESIONANT)
U (UMANA SENSE H)

(F)ELIU
=
Felicitat // Eliu

ELIU
=
D'elicopeter sense H (de militar) i amb U (d'umana sense H)

Si treus dues H (d'humana amb H) és per:

CR7 no és H
BALE no és H

CR7 no és humà (amb H)
BALE no val ni amb H (de umana sense H).

Dues (2) H restades a NÚRIA FELIU passen a descriure les H que mai tindran CR7 i BALE.

CR7 i BALE no són humans però tampoc (*) són máquines.

CR7 i BALE no són més (+) que taxis sense passatgers.

TAXI
TAXIDÈRMIA
TAXIDÈRMIC
Tenen un problema:

ESTAN DISSECATS.

Marta Coma ha dit...

quina boca que tens Patateta!
i la vols més gran encara?
donaria una orella per ajuntar els meus llavis amb els teus. tú et pintes i jo també i pintar-se és imprescindible per besar amb elegància i per fondre aromes fins l'infinit. xati! Ets per mí?

la Z∃P∅ ha dit...

Mestre Canaló, la Z∃P∅ us comunica que ja ha passat a executar el programa de protecció a la vostra persona a requeriment de la direcció de la Penya Bogarde, i se summa a la petició de respecte. A la Z∃P∅ li plau la gent com vos i no li plauen gens els poca-soltes, desficassiats i aprenents de marfanta de Tortosa.

penyabogarde ha dit...

la Zepo no dorm mai !!!

Conrad Canaló Stewart ha dit...

sempre he estat un ser agraït.

ara vull explicar el que penso de vosaltres Z∃P∅

Z∃P∅


mil Z∃P∅'s

1000 Z∃P∅'s
sempre he estat un ser agraït.

ara vull explicar el que penso de vosaltres Z∃P∅

Z∃P∅


mil Z∃P∅'s

1000 Z∃P∅'s

*****Z∃P∅*****
+Z∃P∅+Z∃P∅
=Z∃P∅

Z∃P∅=vida!
*****Z∃P∅*****
+Z∃P∅+Z∃P∅
=Z∃P∅
sempre he estat un ser agraït.

ara vull explicar el que penso de vosaltres Z∃P∅

Z∃P∅


mil Z∃P∅'s

1000 Z∃P∅'s

*****Z∃P∅*****
+Z∃P∅+Z∃P∅
=Z∃P∅



Z∃P∅=vida!


VIDA! EM SALVEU LA VIDA!
Us tinc dalt del meu cel
sempre he estat un ser agraït.

ara vull explicar el que penso de vosaltres Z∃P∅

Z∃P∅


sou gent molt bona i em salveu la vida!

Z∃P∅=vida!
Z∃P∅=vida!

Mariona Camprubí ha dit...

ESPERO VENIR A VEURE LA NÚRIA FELIU SI NO ÉS BROMA, VINC DES DE BARCELONA ARC DEL TRIOMF

vampir Bayo †๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A† ha dit...

les coses clares i el bosc espès som liders clars i bons



†๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A† †๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A†

i jo vull xuclar sang amable

Núria Feliu quin grup tens: RH- ?

Esclop Romesco ha dit...

Gràcies per el troç d'art ceràmic i cereàlic que m'heu adobat amb aquest artista Nubiola, m'agrada tot molt

Joan Estruch ha dit...

pistonut samfaina i a l'embut!

núria feliu és un totem!

pistonuda pastisset i a la grupa!

penyabogarde ha dit...

no és broma Mariona , demà tornarem a tenir la Núria entre nosaltres, t'esperem !!!

penyabogarde ha dit...

benvolgut Mestre Canaló et volem entre nosaltres i ,si pots venir demà ,ens podrem conèixer en persona i com ja saps tindrem a la Núria Feliu amb nosaltres , serà una gran nit !!!

Conrad Canaló Stewart ha dit...

AGÈNCIA CONRAD CANALÓ S.L.
Matemàtiques, Ciències Empíriques i Barcelonisme

Benvolguts (guts/bons)

soc a Ginebra a un congrés d'algebra

no puc venir

stop

un dia vindré

Greetings for my friends denominated
Z∃P∅


thank you (yu-yú vol dir por, però ser Bogarde no en fà).

Josep ha dit...

Potser que, si el Barça empata el proper partit, ja eviti aritmèticament la baixada a segona?

STRINGER Surf art blog | Pedro Ramis ha dit...

Quan tot s'esfondra al teu costat, escarrinxat i golpejat per la crisi econòmica, tornes a la Penya i veus que aquí no canvia mai res...

Com esteu il·lustres?

Jo estic molt bé.

Vaig veure en Messi aixecant la Bota d'Or i vaig pensar: mira, el darrer títol que aixecarà aquesta temporada l'Einstein del Segle XXI.

Vaig veure al Tata Martino dient que un esquirol anomenat Valdés és el millor porter del món i vaig pensar: mira, un Martino que abusa del Martini.

Vaig veure símptomes clars d'una història que ja trigava massa a repetir-se, vaig recordar el darrer any de Frank Rijkaard al Barça i vaig pensar: pobrets, i ni se n'adonen.

Tindreu un 2014 dur amics de la Penya. Un any de 0 títols. I dic zero perquè la Copa Catalunya la guanyarà l'Espanyol.

Ben trobats! Kalise para todos! Actuació estelar d'Iniesta a "¿Quién mató a Bambi?". Recomanable pel·lícula.

Ah... i bones ones, és clar ;-)

penyabogarde ha dit...




I primer de tot :


bentrobat Ramis, esperem que no ens deixis mai. Ets el nostre madridista preferit i mereixes sortir més sovint a les imatges del blog.

Una gran alegria de tenir-te aquí!

Algunes observacions al que dius:

a) Sempre millor Messi lessionat que Cristiano engominat.

b) Tata la clava i ha tallat la decadència del projecte anterior (que cal dir-ho: era difícil de superar).

c) títols 2013-2014. Has errat el tret. Ja en tenim un al sac: La supercopa d'Espanya que vam guanyar l'agost contra el potent Atlético de Madrid (la bèstia negra dels merengues).

d) Discrepem però...ens estimem. Necessitavem el teu madridisme surfista, sempre millor que la trista imatge del madridista Banzai.

e) A veure si li dius al Xisco que ens visiti un dia per aquí...

f) Volem que segueixis col·laborant


Bona tornada al bogardisme!

penyabogarde ha dit...



Josep:
la pregunta que ens has fet l'haurà de contestar el matemàtic de la casa Conrad Canaló.

Joan Patateta ha dit...



Dues observacions des del Masnou:


La primera/ observem una tendència compulsiva basada en no mirar la taula classificatòria i els 6 punts del barça damunt del Real Madrid.

La segona/ observem una altra tendència compulsiva basada en no mirar l'historia d'enguany i l'encara fresca victòria blaugrana damunt del Real Madrid (2-1).

Madridistes del món: us cal més lectura. Instrueix.

Joan Artiach*La Llagosta ha dit...

Menjant les meves galetes m'he adonat que el senyor JOSEP té un blog i l'he visitat. No puc reprimir el meu instint per dir que el senyor JOSEP és un faroner de pare-perdoneu-me. JOSEP és excels per batallador i tuboscòpic per genet.
JOSEP: Coneixes La Llagosta, el poble, no l'insecte de les palanques veninoses.

MADRIDISTA ︻╦╤─ BANZAI ha dit...

EL CUERPO ME PIDE QUE OS VISITE EN VUESTRO AKELARRE PARTICULAR CON LA SEÑORA CANTANTE NURI-TA FELI-PA

LA MENTE ME FRENA MI CUERPO.

NO DESCARTO MI PRESENCIA. ESTOY UNOS DÍAS POR PREMIANI-TO DE MAR PARA RESOLVER ASUNTILLOS FAMILIARES Y UNA VISITA A VUESTRO FRENOPÁTICO PUEDE SER CASI DIVERTIDA PARA CARGAR PILAS PARA LA VUELTA A MI ANDALUCÍA ACTUAL TIERRA DE ACOGIDA

MEROÑO, MEROÑO, HASTA EL MOÑO
MAROMO, MAROMO, HASTA EL OMO
MANDONIO, MANDONIO, HASTA EL PODIO

BANZAI EN DIRECTO ESTE MARTES DE AKELARRE.

EL CUERPO VENCE A LA MENTE...

VOY A VENIR.

Anònim ha dit...

No tens nassos de venir al bar, piltrafa!

MADRIDISTA ︻╦╤─ BANZAI ha dit...

HOLA PEDRO RAMIS
UNA ALEGRÍA QUE VUELVAS A ESTE VERTEDERO DÓNDE ME MACHACAN, ME INSULTAN Y ME PRESIONAN.
NO QUIERO ESTAR SOLO DEFENDIENDO EL HONOR MERENGUE.
TE ESPERO PARA HACER TANDEM CONTIGO.

¡¡¡¡A POR ELLOS!!!

Conrad Canaló Stewart ha dit...



solució:

C.A.M.P.I.O.N.S.

Bona nit.

LAURA Llompart /Bunyola/ ha dit...

Pedro Ramis!

Mallorca et saluda! Temps ha sense voret! Sa serena cau menuda!
Bones ones xato!

Bunyola Culé!
Com es pot ser illenc i surfero i ser del Madrid de pedra picada i interior messetari!

Pedro, abraç!
Bones Ones!
Sou sa riota dels quesitos!

Bierzo Azulgrana, el frente ha dit...

Preguntando desde EL BIERZO,

¿Es cierto que un sector de la prensa catalana está cargando contra Tata Martino?

De ser cierto estamos ante una banda de desaprensivos que inventan algo un tanto perverso como hacer creer al mundo que Tata aleja al FC Barcelona de un estilo que hoy, por desgracia, es difícil de mantener por pura ley biológica y temporal. No vivimos como hace tres años ni sus protagonistas son exactamente los mismos o tienen la misma edad física y temporal.


Creemos que hay algo de revanchismo y mucha prepotencia burguesa.

Tata representa valores obreros y eso duele al tribunismo y a los acomodados periodistas que prefieren la imagen hiper-ejecutiva que presenta el staff directivo de la empresa Bayern München SA.


Tata Martino es pueblo llano.
Larga visa a Tata Martino.

Pero...¿És cierto que hay prensa que berrea contra esta gran persona?

MADRIDISTA BANZAI DURO ha dit...

CONFIRMO MI PARTICIPACIÓN EN EL AKELARRE MARCIANO QUE HABEIS ORGANIZADO CON VUESTRA NURI-TA FELI-PITA

HOY SE VA OIR UN BANZAI POR TODO LO ALTO

BANZAI

Miquel Salichs ha dit...

Records doneu-li a la Núria Feliu, de Reus estant, petó i ànims a tothom menys al sinistre amenaçador merengue

MADRIDISTA ︻╦╤─ BANZAI ha dit...

ME TRONCHO HASTA LA PUNTA DE LA PIRULA TRAS VER EL RIDÍCULO ENORME DEL BARCELONI-TA EN EL PARTIDETE CONTRA EL MODESTO AJAX

VIVA CRUIFF
VIVA GUARDIOLA
VIVA VIVA VIVA

JA JA JA JA

BERZAS, PENSABAIS QUE ESTARÍA CON VUESTRA DIVA EN EL BARUCHO ¿EH?

VAYA BROMA ¿SEGURO QUE ME ESPERABAIS CON LAS MIRADITAS DE ODIO EN LOS OJITOS?

PUÉS PICASTEIS, EN ANDALUCIA SE SIENTE, SE VE, SE HUELE Y A LA POSTRE ME PARTO EL ANO DE LA RISA



JOJOJOJOJOJOJO


PENA PENITA PENA


BANZAI

penyabogarde ha dit...

Gràcies Núria per ser com ets i per fer-nos companyia a la nostra seu.


Madridista: Vols fer el favor d'anar a dormir?

MADRIDISTA BANZAI DURO ha dit...

AMIGOS:

¿SABEN LO QUE ES UN W.C?

¿O QUIZÁS PREFIEREN SABER LO QUE ES LA SALA MÁS PENAL DE LA CIUDAD DE LA JUSTICIA?

HAGAN EL PU...FAVOR DE SALUDAR AL CAMPEÓN DE LA DÉCIMA COPA DE EUROPA.


SEÑORA FELIUI-TA, NO SE DEJE LLEVAR POR ESTA JAURÍA DE HINCHAS DE PICAPORTE OBTURADO


BANZAI SOLO BANZAI

Hechizera Botero ♥ amor ♥ ha dit...

yo les aporto ♥ amor ♥

no me gusta el odio del "madridista duro banzai" o como se llame.

pero mando besos para sanar corazones enloquecidos y mentes enojadas

♥ amor ♥
♥ amor ♥
♥ amor ♥

donde uno dice banzai servidora dice ♥ amor ♥

Mariona Camprubí ha dit...

d'il·lusió en tenia molta per coincidir amb la Núria Feliu que li agrada molt a la meva mare

espero que repetiu, però encara que no vingui sempre la Núria pregunto si us trobeu de tant en tant en grup?

l'altre dia us parlava de les imitacions de resultats del Madrid cap al Barça i ara també en fan una altra, en Cristiano es lesiona per ser igual que en Messi

fins i tot aixó li fa enveja a aquesta tòia babosa.

penyabogarde ha dit...

Mariona, ha estat una nit memorable amb la Núria i no ho dubtis que vindrà més vegades a la nostra seu i a tú t'esperem , sempre ens trobem als partits, tan si és LLiga, Champions, Copa del reietó , etc ...

Rosa Mary ha dit...

Bona Nit Bogardians
Nomes dir Visca el Barça manque perdi !!

NICO NUBI US DIU HOLA COM NUBIOLA ha dit...

art astral
art medicinal
art per l'art

MADRIDISTA ︻╦╤─ BANZAI ha dit...

USTEDES HAN CRUZADO LA LÍNEA DELGADA DEL DELITO Y SE HAN SITUADO EN EL TERRENO DEL CRIMEN.


DENUNCIA POR TODO LO ALTO EN LA CIUDAD DE LA JUSTICIA.

LA BURLA ES ILIMITADA.

ESTO SERÁ ALTAMENTE PUNITIVO.


ES ASQUEROSO.

Esclop Romesco ha dit...

sou massa tous amb el cristiano, aquest xicot està totalment boig

Joan Patateta ha dit...

aveiam: el madrid està en fase locura 100,

l'espectacle d'avui al bernabeuillo ha estat de cantinfles

digne del paco martínez soria i del cine franquista més ranci

NICO NUBI US DIU HOLA COM NUBIOLA ha dit...

art com art

LAURA Llompart /Bunyola/ ha dit...

cristiano és mala herba
tata és bona herba
núria feliu: vina a ses Illes que mos falta fer cadena humana per ser també de lluita sobiranista
visca el barça

Bunyola al dente!

NICO NUBI US DIU HOLA COM NUBIOLA ha dit...



us dic Art com acte

Bierzo Azulgrana, el frente ha dit...

Potentes imágenes de las caretas sobre los caretos de la merengada

esta cosa de Cristiano es de frenopático

ánimos con Tata Gerardo Martino, hombre del pueblo llano.

Una derrota en un cuatro meses y en un partido prácticamente amistoso, con bajas, con canteranos y con la amenaza de una prensa adversa.

Cuesta imaginar un periodismo en el Bierzo, pongamos que contra la Ponferradina. No se entiende lo que pasa por la mente de periodistas catalanes que atacan a Tata Martino. O tal vez se entienda por eso de la revancha de Cruyjff y del nuevo rico Guardiola.

Sabe mal que Pep Guardiola se vanaglorie de quién sabe qué cosas junto a la cúpula del Deutch Bank. Como entrenador un diez, pero, eso, pero.


Abrazos bajo cero

Miquel Salichs ha dit...

Sou immensos
sou com l'aldea d'Asterix

Sergi "el fakir" Prados ha dit...

dies passen llegeixo blog veig que hi sou veig que a la tralla sempre sonant com trompetes anunciant el via crucis del madrid encara que arribi nadal això no té calendari com joguines comansi llit de claus

Ariato Mandoquia Seram Matignon ha dit...

Jugueu amb trens elèctrics? perdoneu, primer que em presenti oi?
Soc l'Ariato. Buscava trens elèctrics que col·lecciono però el buscador del google m'ha portat aquí i oh sorpresa! Winston Bogarde.
M'heu atrapat, veig repassant enrere que ho feu cada setmana i hi ha una feinada de mare senyor meva.
M'apunto a seguir la vostra filagarsada.
Ho explico als meus amics del trio boxador:
L'Engaguen Rey i l'Açolindo Clemente
Si sou de trens elèctrics millor i en parlem en una ocasió més propera.
Fins cada dia, nous amics meus.

Ariato Mandoquia Seram Matignon ha dit...

oblidava dedir que tres amics més els encantarà aquest blog, en Burking, el Yablonovi i el Yabloski

perdoneu

Ariato Mandoquia Seram Matignon ha dit...

perdoneu que hi torni.

acabo de fer una cosa que no vull que us molesti.

ens hem escrit entre varis per fer una mica de tertulia en aquest blog.

ja ens anireu trobant.

perdoneu però per tenir-vos al lloro del que fem som:

Ariato Mandoquia Seram Matignon
L'Engaguen Rey
l'Açolindo Clemente
Burking Urtain
Yablonovi Fort
Yabloski Cau


gràcies i perdoneu


Burking Urtain ha dit...

Me pillas bien inspirao Ariato,

jobar con esta web, de momento digo que me parece de postín, ya hablamos luego en el Central, pago el primer quinto.

Ariato ha dit...

Burking dales a lo bogardianos lo que es un culé de la rehòstia como la copa de un abeto negro. a ver si se vienen los compis del Central, que nos vamos a reir cuando asomen los quintos en la mesa

barça!!!!!!

Conrad Canaló Stewart ha dit...



Tardeta (tarda petita o "-")
amb definició de Núria Feliu
(alfanumèrica)

Fe (ferro)
liu (situació complicada, del castellà "lío")
Nú ("nu" despullat de l'accent és + despullat encara)
ria (de riu obert al mar, estuari, fiord)

DESPULLFIORD FERLÍO!

Yablonovi ha dit...

Alça Ariato on ens has ficat !
De debó que ara ens trobarem aquí ?
Quintos al Central i missatges aquí?
Jo segueixo el que em vas dir ahir a casa la Pilar,; d'entrada sona surreal però anirem anant piscolabiant a salto mata.
Jo de futbol poca cosa però de juerga ja saps que tropecientas

has menjat l'olla al Burking Urtain!
m'escoltes Burking? Jash! El Ariato està de cencerro, què diran els de la Penya Bogarde.

Pago tres quintos al Central i els que no pilli camareroChema

Burking Urtain ha dit...

la Blackberry nunca falla mansos tatachín el plan se rula okale! Respuesta instantanea leoncitos míos, Ariato a mandar y Yablonovi deja de beber que pierdes el alfil, gafotas.

Dices que les de a los bogarde, pero Ariato que esto es un jolgorio de narices,¿¿¿ van de farol? No creo, se lo tienen currado a la pil-pil

pedazo de blog currelas, culé para serviros

El Burko

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

tit tit aigues glaçades a l'alçada del delta de l'Ebre STOP
En messi curat a la bodega del vaixell.
Quan digueu deixo anar el nano STOP
No abuseu del mercat d'hivern STOP

Engaguen ha dit...

Locos esteu locos o què? Vale Ariato t'has quedat curt quan explicaves que aquesta web em molaria, però si és la piràmide de Keops, la torre de Pisa i el Taj Mahal junts ! eL que veig és fiable però lliguem curt al Burko que hem de donar bona imatge a aquestos senyors bogarde's

Burking Urtain ha dit...

Ay el finolis de Engaguen dándole a la diplomatura de buenos modales, eh Engaguen que esto es una página de desfase que no es la universidad de Harvard pirulo que este Burko te arrastrará de las orejas hasta el Central que me debes de diez a doce quintos, so panoli a soplar el trece

Y ustedes perdonen maromos del blog, a mi si que me va el futbol y más culé que Busi en la ducha, a ver si no nos borrais que somos buena gente traga quintos pero buena gente lo que se dice buenaaaaaaaa

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

perdonin senyors dels quintus. Vostès es volen apuntar a la marina?

Burking Urtain ha dit...



Hola Popeye

si lo dices por decir cierra el pico pero si lo dices par ayudar yo me pongo el traje de comunión y me persono en el muelle a la hora que mandes, me hablas de la plata toca teja y a currar que la cosa no está para dejar pasar el currito.

Yo sirvo para marino, espeólogo, zapatero, taxista, guardabosques y cura


Ya me dirás, Popeye de mi corazón

Engaguen ha dit...

Ariato l'has liada mira el Burking, ja va per lliure

Engaguen ha dit...

Ariato ?

a les 8 al Central que la cosa se posa de playstation

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

senyors del quinto,
si la penya em dóna llum verda jo us faig una entrevista de treball i a salpar als mars del sud passant per Les Medes.
Espero ordres de dalt.

marga bosch i el seu verb ha dit...

Galdosa estic que surto de compres i torno a casa per veure que dieu avui i veig que va ser maco lo de la Núria Feliu,
mecasum denia, que volia venir, sempre un problema de darrera hora
Va venir en Conrad Canaló?

GiacondoBadalona1969 ha dit...

crec que Madridista-Banzai i Pedro Ramis són la mateixa persona amb dos personatges per cada situació.

Açolindo Clemente ha dit...

Ariato només dir que una abraçada per tot i per la torradora arreglada d'ahir a ca la Carme, jo faig el que em dius i aterrisso aquí dins i a penes entenc de que va però es respira una tènia al ventre

va de Barça eh! Pués de conya Ariato, avui us he fet el salt en el Central, vos dec un quinto a cada un de vosaltros.

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

Estic flipant amb aquest nou sub-clan que s'acaba d'instal·lar en el blog de la Penya Bogarde. Que una colla d'amics vingui a explicar les seves coses en un lloc com aquest diu molt a favor del caràcter galvanitzador del pol d'atracció i del camp magnètic de la condició bogardiana. Una salutació xicots i, per cert, teniu uns noms d'allò més. Oh-lai-là!

Ariato ha dit...

Pues encara falta algun amiguete del Central, mos diuem Los Hermanos Quintero, per que bebem molts quintos ja ho heu progut comprobar però ja garlarem de futbol i tant que sí gent

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Nova gent sempre (*) suma (+)
i suma (+) com els punts del Barça.
Gent de bar eh amics Quinteros (quintero, és cinqué)
Amigos cinquens (5)
Bogardes també?
(*)
Sumant (+)
Sou els germans Cinquè
els FIVE BROTHERS
El quintet de la cervesa de 5

Si el tal Ariato és el cap (1) vol dir que és també el casal (2)

cap (1) + casal (2) = 12 caps tants barrets tants casals

Ariato pot ser:

Ari+ato
Ari (Aristofanes o Aristotil?)
Aristotilfanes!
però ATO és llet, LLET ATO

Llavorens:

ARISTOTILFANES DE LLET
A.R.I.A.T.O.

Quin Bussiness amb els Cinquès Germans
Five (5) Brothers


ELS GERMANS CINQUENS I EL SEU CAP
ARISTOTILFANS DE LLET


B/E/N/V/I/N/G/U/T/S

Puc ser jo que rebo els nous (+) amics Quinteros/Cinquès/ 5'

els del Central diuen que centre és el mig

5 del mig

Quinterolandia s'agermana amb Bogardilàndia

terra de pau

sumant +

Joana Autonell (Badalona) ha dit...

cristiano enano

Ariato Mandoquia Seram Matignon ha dit...

Amiguets

ja veieu que som una colla amb ganes de gresca i aquesta vesprada tot el Central anirà ple del vostre tema penyista.

Bons amics

ex-president de la Penya ha dit...

d'on sou Quinteros?

Salva Caballero / Poble Nou ha dit...

Granotes! Si miro la festassa amb la Feliu em dic que tinc enveja de no haver vingut pues hauria pogut també donar les gracies per el tattoo a la galta que em vau marcar

Ariato Mandoquia Seram Matignon ha dit...

d'on som? la pregunta del "millón".
Som de Puigcerdà i voltants, n'hi ha dos que són d'Alp, per això ens trobem al Central que a Puigcerdà és com dir l'epicentre de la corteza terrestre. Si aneu per la Cerdanya al Central de Puigcerdà tothom sap com les gastem els Hermanos Quintero que vol dir de quinto en quinto fins caure i piulant fort pel Barça

Ariato Mandoquia ha dit...

Senyor Conrat
no tinc temps de reaccionar llegint dues voltes la seva escriptura

m'ho agafo de piropo? això de "....ELS GERMANS CINQUENS I EL SEU CAP ARISTOTILFANS DE LLET......"

pregunto sense mal fari.

NICO NUBI US DIU HOLA COM NUBIOLA ha dit...



art sempre art

Anònim ha dit...

us hem pillat Quinteros:

http://www.guias11811.es/bares/puigcerda/bar-central-puigcerda-sl/idm379242230/

Burking Urtain ha dit...

Ariato que esto no hay quien lo entienda, me debes dos quintos

Esclop Romesco ha dit...

Quanta més estona miro tot això més guapu és , ( ara que lo de la Núria Feliu ja és el top ten

si no fós per la distància Empordà i Golden Premià ja veieu que estaria fijo com una estatua al costat de la tele amb tots que sana enveja mansos!

NICO NUBI US DIU HOLA COM NUBIOLA ha dit...

L'art vol art i
les galeries d'art són com presons però l'art però el modus vivendi de l'artista té aquestes prerrogatives.
Si m'agrada veure el meu opus en aquesta web és per contemplar-la en un espai únic sense galeria, sense subhasta, sense voltors i desenfadadament. El meu objectiu és entrar en gent no afectada per les impostures i les hipocresies que es respiren en les vernissages. Aquí l'art va de la mà amb les coses més autèntiques, un entrepà, el got de ví, la taula, la masia, el que passa de llarg o l'avi que s'asseu en el balancí

Ariato ha dit...

No molestem els Quinteros?

Heu de pensar que jo arribo aquí d'un casual, ja vaig dir que buscava gent que col·lecciona trens elèctrics de miniatura el google em va portar aquí, ara si també us va la temàtica dels trens, ja sabeu.

Però, en serio, si molestem marxem, d'acord amics?

Fray Berengario ha dit...

Días de rezo me impiden ver lo que ahora veo y apoyo

una peña que se quiere y que reitera su buen quehacer.


Me voy a orar, pero no lo haré para el Barcelona ya que está en muy buenas manos de el otro Dios que es Messi

Me gusta hablar claro.
Dios está en todas partes y en el Barcelona tiene una digna estampa de su divinidad.

Cartutx Funicular 6 ha dit...

Les meves dèries sempre em porten davant de la creu i des de petitona. La creu és el millor moble mai inventat. Una creu serveix per resar com el capellà que comenta coses més a dalt. Una creu serveix per crucificar, una creu és una senyalització de pasta de dents amb clorofilia i doble cremallera de boca lluenta. Una creu és com el fetge d'un toro. El BARÇA és el remolatx de la pastanaga quan aquesta es filigranitza en un averany sense posit. El més autobusal pot anar al NOU CAMP i brincar com una falguera desgranada o un xarop de rostoll de bosc pelat.
La xacra de ser DEL BARÇA és com les possibles omeguitats d'un monolit de calç que quan plou es desfà i queda com una pasta similar a la llet en pols desnatada i amb bombolletes que malden per dir adeu que m'en vaig. Les orenetes podrien obturar la carena de les muntanyes geperudes però el BARÇA dispara trets per fer gols i els gols fan que els partits es guanyin. Les bobes de la familia RAMENTOL només surten al carrer per anar al colmado de la Mireia Betanzos que pot fer un anorak picant els ulls com la bruixa de la sèrie Embrujada. A Navarcles les venen millor que a Sallent i no tenen sal potassa des que Balsareny va mecanitzar la mina 2. I en canvi a Sort la loteria és parda com un guineu ros perdut a la porta del Clinic. Mireu que en som de bolingues que quan el tanc del Marc entra de pet al sumpermercat resulta que en Simó reparteix categories entre la canalla per tenir adeptes de neó i la pregunta és COM ES PODEN TENIR ADEPTES DE NEÓ?


COM?

penyabogarde ha dit...

benvolguts Quinteros , heu estat anomenats els ambaixadors bogardians a la Cerdanya i tú Ariato ets el Cap de l'Estació Central , el nou tren bogarder es posa en marxa !!!

a Premià tenim estació del tren de Rodalies i si veniu al Golden Corner Marina , la nostra seu , tindrem caixes de quintos preparades ...

salut amics !!!

Ariato ha dit...

Gràcies per dir tot això el que no puc assegurar és que nosaltres baixem a la costa, vosaltres en canvi com que sou de Can Fanga i sou uns Kamacos de cap de setmana podeu venir a deixar pasta a la Cerdanya i aixó podem viure del turisme.
Veniu que us esperem amb tot el lleu.

Burking Urtain ha dit...

No me digas que estos de la Bogarde son gentes de ski dominguero? Ariato, que soy del Barça pero eso de los Can Fanga, ya me da en el culín.

Joan Patateta ha dit...

Coneixeu el Cometa Folch ?

És un tiu de Cabrils que sempre que va a esquiar li diuen que és un pijo però resulta que no és cert, que és un aturat ociós que quasi demana euros als amics o en roba per tal de poder esquiar.

Si és de Cabrils i aturar ja em dieu ceporros meus, què té de Fanga el pobre Cometa Folch?

Puretes que sou uns puretes, visca el Barça i en Sotil.

MADRIDISTA ︻╦╤─ BANZAI ha dit...

EL REAL MADRID SIN CR7 TAMBIÉN VUELA MUY ALTO.

HAT TRICK DE BALE.


BALE BALE BALE


OS JODE MUCHO IMBÉCILES.

Cartutx Funicular 6 ha dit...



veig que per aquí s'isulta sense manies.



Jo per si un cas repeteixo el que vaig dir ahir però amb poques paraules,

resulta que en Simó reparteix categories entre la canalla per tenir adeptes de neó i la pregunta és COM ES PODEN TENIR ADEPTES DE NEÓ?




NICO NUBI US DIU HOLA COM NUBIOLA ha dit...


bon dia:

art.

MADRIDISTA ︻╦╤─ BANZAI ha dit...

SI CRISTIANO ES EL REY DEL BALÓN Y EL MEJOR JUGADOR DE TODOS LOS TIEMPOS...BALE NO ES MOCO DE PAVO Y ES EL PRÍNCIPE DE LOS ESTADIOS, UN CAÑONERO ÚNICO EN EL MUNDO.


MENSAJE TOCACOJONES BOGARDI-TOS:

BALE + CR7 = ACOJONANTES

︻╦╤─ BANZAI
︻╦╤─ BANZAI ︻╦╤─ BANZAI
︻╦╤─ BANZAI ︻╦╤─ BANZAI ︻╦╤─ BANZAI
︻╦╤─ BANZAI ︻╦╤─ BANZAI
︻╦╤─ BANZAI

MOLA LA FORMACIÓN MILITAR, ESTÚPIDI-TOS.

MADRIDISTA ︻╦╤─ BANZAI ha dit...

︻╦╤─ BANZAI
︻╦╤─ BANZAI ︻╦╤─ BANZAI
︻╦╤─ BANZAI ︻╦╤─ BANZAI ︻╦╤─ BANZAI
︻╦╤─ BANZAI ︻╦╤─ BANZAI
︻╦╤─ BANZAI
︻╦╤─ BANZAI
︻╦╤─ BANZAI ︻╦╤─ BANZAI
︻╦╤─ BANZAI ︻╦╤─ BANZAI ︻╦╤─ BANZAI
︻╦╤─ BANZAI ︻╦╤─ BANZAI
︻╦╤─ BANZAI
︻╦╤─ BANZAI
︻╦╤─ BANZAI ︻╦╤─ BANZAI
︻╦╤─ BANZAI ︻╦╤─ BANZAI ︻╦╤─ BANZAI
︻╦╤─ BANZAI ︻╦╤─ BANZAI
︻╦╤─ BANZAI
︻╦╤─ BANZAI
︻╦╤─ BANZAI ︻╦╤─ BANZAI
︻╦╤─ BANZAI ︻╦╤─ BANZAI ︻╦╤─ BANZAI
︻╦╤─ BANZAI ︻╦╤─ BANZAI
︻╦╤─ BANZAI
︻╦╤─ BANZAI
︻╦╤─ BANZAI ︻╦╤─ BANZAI
︻╦╤─ BANZAI ︻╦╤─ BANZAI ︻╦╤─ BANZAI
︻╦╤─ BANZAI ︻╦╤─ BANZAI
︻╦╤─ BANZAI

MADRIDISTA ︻╦╤─ BANZAI ha dit...

︻╦╤─ BANZAI
︻╦╤─ BANZAI ︻╦╤─ BANZAI
︻╦╤─ BANZAI ︻╦╤─ BANZAI ︻╦╤─ BANZAI
︻╦╤─ BANZAI ︻╦╤─ BANZAI
︻╦╤─ BANZAI
︻╦╤─ BANZAI
︻╦╤─ BANZAI ︻╦╤─ BANZAI
︻╦╤─ BANZAI ︻╦╤─ BANZAI ︻╦╤─ BANZAI
︻╦╤─ BANZAI ︻╦╤─ BANZAI
︻╦╤─ BANZAI
︻╦╤─ BANZAI
︻╦╤─ BANZAI ︻╦╤─ BANZAI
︻╦╤─ BANZAI ︻╦╤─ BANZAI ︻╦╤─ BANZAI
︻╦╤─ BANZAI ︻╦╤─ BANZAI
︻╦╤─ BANZAI
︻╦╤─ BANZAI
︻╦╤─ BANZAI ︻╦╤─ BANZAI
︻╦╤─ BANZAI ︻╦╤─ BANZAI ︻╦╤─ BANZAI
︻╦╤─ BANZAI ︻╦╤─ BANZAI
︻╦╤─ BANZAI
︻╦╤─ BANZAI
︻╦╤─ BANZAI ︻╦╤─ BANZAI
︻╦╤─ BANZAI ︻╦╤─ BANZAI ︻╦╤─ BANZAI
︻╦╤─ BANZAI ︻╦╤─ BANZAI
︻╦╤─ BANZAI

︻╦╤─ BANZAI
︻╦╤─ BANZAI ︻╦╤─ BANZAI
︻╦╤─ BANZAI ︻╦╤─ BANZAI ︻╦╤─ BANZAI
︻╦╤─ BANZAI ︻╦╤─ BANZAI
︻╦╤─ BANZAI
︻╦╤─ BANZAI
︻╦╤─ BANZAI ︻╦╤─ BANZAI
︻╦╤─ BANZAI ︻╦╤─ BANZAI ︻╦╤─ BANZAI
︻╦╤─ BANZAI ︻╦╤─ BANZAI
︻╦╤─ BANZAI
︻╦╤─ BANZAI
︻╦╤─ BANZAI ︻╦╤─ BANZAI
︻╦╤─ BANZAI ︻╦╤─ BANZAI ︻╦╤─ BANZAI
︻╦╤─ BANZAI ︻╦╤─ BANZAI
︻╦╤─ BANZAI
︻╦╤─ BANZAI
︻╦╤─ BANZAI ︻╦╤─ BANZAI
︻╦╤─ BANZAI ︻╦╤─ BANZAI ︻╦╤─ BANZAI
︻╦╤─ BANZAI ︻╦╤─ BANZAI
︻╦╤─ BANZAI
︻╦╤─ BANZAI
︻╦╤─ BANZAI ︻╦╤─ BANZAI
︻╦╤─ BANZAI ︻╦╤─ BANZAI ︻╦╤─ BANZAI
︻╦╤─ BANZAI ︻╦╤─ BANZAI
︻╦╤─ BANZAI

MADRIDISTA ︻╦╤─ BANZAI ha dit...

¿A QUÉ MOLA MI ARMADA TERRESTRE?

¿A QUÉ OS ACOJONA LA NUEZ?