PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


divendres, 13 de setembre del 2013

EUROBARÇA MARTINO SUPERSTAR! CRISTIANO AMB UN PAM DE NASSOS...I CREDENCIAL DE CHAMPIONS. ESTREPITÓS FRACÀS DEL BANKIAMADRID AMB UN BALE DE PAQUET I GRAN TRIOMF DEL BARÇA CONTRA EL TOTPODERÓS SEVILLA / / / LA VIA BOGARDIANA COMENÇA A PREMIÀ DE MAR I ACABA AL SANTIAGO BERNABEU A TOTA LLET I AMB ALEGRIA (..I S'ENCERCLA BANKIA..)

Quin pam de nassos per Cruyff, Cristiano, Bojan, Bale, Rajoy i Rodrigo Rato! El TataBarça arrolla un mite del football europeu com l'Ajax ("el más poderoso") i Messi-Hat-Trick-Man desmunta la paradeta del gomines Ronaldo. 



I una menció especial per Victor Valdés que és el millor porter de tots els temps. El bogardisme convocarà una cadena humana al final de la temporada per bloquejar qualsevol temptativa del nostre porter que impliqui la seva fuga de can Barça. 


4-0 contra un equip mític. 4-0 a l'equip base de la taronja mecànica. Això és vida. Això és bogardisme. Ambient excepcional al Golden Corner. Gran prestació del televisor màgic del bar Marina. Ens agrada molt ser clients i amics de la gent marinera.



 
Convidat d'excepció. Avui hem rebut la visita del nostre amic de Pineda de Mar Sir Salva Hammer. El lider del bogardisme-hammerisme de l'Alt Maresme ha compartit cerveses i entrepans amb la família bogardiana. Una vegada més es demostra que el West Ham uneix el sentiment blaugrana/claret & blue. Som una família meravellosa.

 













El Tatabarça la lia i bé. 3-2 contra el totpoderós Sevilla i la connexió xurrasco-feijoada converteix el Messi/Neymar tandem en un coet cara a barraca. Tata és gran. La Penya Bogarde aprofita l'ocasió per dedicar el triomf al botifler Cruyff i tanca la jornada amb amor i felicitat. 

 
Recordem que el supertatabarça ha derrotat al Llevant, al Màlaga, al València i al Sevilla (poca broma!). Invencibles i imbatuts.


A la casa blanca s'acumulen els problemes amb el "fiasco" Bale i la total impotència blanca davant d'un modest Villareal. El submarí groc -vingut a menys- frustra el projecte de Florentónguez Bankia Bale CR7 i la merengada és un vaixell esperpèntic a la deriva.

  

Ja tenim les primeres imatges de l'exitosa Via Bogardiana. Aquesta multitudinària cadena va agrupar 6.000.000 d'ànimes sota el crit valent de Visca el Barça i Fora el Madrid. L'ANB (Assemblea Nacional Bogardiana) va desfermar una exhibició total de força i organització. Els primers encadenats s'agrupaven justament davant de la façana marítima de Premià de Mar. Tenim imatges potents. Afegim que, en el marc d'aquesta enorme iniciativa de regeneració esportiva i de revolució permanent, tingué lloc l'acció "Encerclem Bankia". Aquesta darrera secció de la mega-cadena va incorporar les reivindicacions socials dels forcadistes bogardians i el lloc triat, la seu de Bankia, exemplifica els lligams entre Florentónguez-CR7-Bale + BankiaPP (el poble paga sempre). A la banda final del trajecte vam veure el nostre madridista estelat (sense el Perro Tobías). El punt de tancament de la Via Bogardiana estava dins de l'estadi Santiago Bernabeu. El poble ha dit prou.



Primer tram de la Via Bogardiana a Premià de Mar: de dreta a esquerra, Marga Bosch, Scarlett Bogardsson, Laura Llompart, Mentxu Alpari, Tata Martino, Ernesto Olañeta, Marta Coma, Gina Lolobogardinha i Joan Patateta (llavis de Bellucci). El primer de la dreta de la fila de dalt és en Josep Albert, el cim del bogardisme.



La foto ens mostra el darrer tram de la Via Bogardiana. Aquí tenim el "nostre" madridista (diuen que té alters egos com Fernando Atienza, el Perro Tobías, Lo Pipita o el David Lara. Darrere de les seves llargues orelles apareix un fragment d'en Ferran de l'avinguda de Roma de Premià (una versió dura del madridista en clau blaugrana).



La foto mostra la fulgurant pedalada del nostre matemàtic Conrad Canaló. Diuen testimonis fiables que Canaló va recorrer el trajecte Premià de Mar-Santiago Bernabeu amb temps record: 3 hores, 5 minuts i 2 segons. La seva pissarra ho verifica a base de sumatoris, restes, quebrats i maldecaps.





Observem el cap de Florentónguez pugnant per resistir davant el sector anticapitalista bogardià que va participar en el nus encerclador de Bankia... 

 

Observem el pas de la Via Bogardiana per Madrid. Els encadenats es banyen els peus al Manzanares. 

El nostre almirall Esperit d'Esnaola dirigint juntament amb la seva tropa el punt de tancament de la Via Bogardiana al mateix Bernabeu, impressionant !!!



...I per tancar el tema de la cadena de la Via Bogardiana: 
La nostra Núria Feliu -en persona i en versió gegantina- apareix a la fotografia just en el moment en que ella i el seu seguici insurgent es disposaven a encadenar-se davant de la seu de La Moncloa, esperant la resposta de Rajoy a la carta de la Penya Bogarde on es demana el dret del nostre club a abandonar "el campeonato nacional de liga" i a iniciar un procés constituent que transformi el trofeu Joan Gamper en la Lliga Nacional de la República Catalana i Bogardiana.

94 comentaris:

Joan Estruch ha dit...

pistonut! jo estava a la cadena entre Móstoles i Madrid.

Ferran de Premià, av. de Roma ha dit...

Esteu a totes però seguiu sense seguir els meus consells i encara m'heu de dir que pebrots és Zepo.
Feu-me cas i triomfareu a la xarxa. Collons!

Més consells en directe el dia que vingui al bareto pero que entri dins, ara ja us tinc clissats des de la barra macos.

Feu-me cas i no m'ha fet gracia que em digueu madridista, sou de patibul.

Joan Patateta ha dit...

No entenc res del que preten el capo de la mafia Ferran amb tantes amenaces, nen vols un consell: disfruta de la vida!

Molt ben fet aquest article, realment queda perfecte, jo venint del punt que m'heu retratat després vaig fer un salt amb eurojet i em vaig afegir en ple carrer Serrano de Madrid i vaig acabar al Santiago Bernabeu amb la senyera i la bandera del Masnou.

No us podeu imaginar el gustillo que sento dins meu des que tinc els llavis de la Monica Bellucccccccci tranplantats a la meva boca. Us recomano tius.

Homes, tius, animeu-vos a operar-vos els morros i trieu una dona ben maca, no us ho podeu imaginar.

Sortiu de l'armari que és massa pel body.

Marta Coma ha dit...

oleee que guapu nanos
un petó gros i pintat!
va ser un gran dia
gràcies per fer la foto.
smack a x x x

Ferran de Premià, av. de Roma ha dit...

Patateta patateta, i si un dia ens veiem al baretu bogarde i em dius a la cara que soc mafiós?. Collons!

Marta Coma ha dit...

Beseu-vos macos beseu-vos i si voleu us passo pintallavis als dos i us marqueu els morrets amb amor Ferran i Patateta.

penyabogarde ha dit...

Ferran:

Hauries de ser més assenyat i no emetre renecs i paraules grolleres que tensen inutilment les relacions entre lectors, amics, amigues, seguicis, massa social i bogardisme en general. Acabarem confirmant que ets madridista i podria ser lleig.

penyabogarde ha dit...


atenció a les estadístiques de les visites obtingudes al blog de la Penya Bogarde des de l'any 2007:
Visualitzacions de pàgina avui

107
Visualitzacions de pàgina ahir

72
Visualitzacions de pàgina l'últim mes

2.973
Historial de totes les visualitzacions de pàgina

101.509

UN SEGUIMENT ESPECTACULAR

Bierzo Azulgrana ha dit...

Saludos desde el Bierzo. Por si no lo sabeis, desde nuestro país del Bierzo os apoyamos sin paliativos en la lucha por la independencia y para que algún día no muy lejano nos demos las manos los culés mientras desaparece esta España cantamañanas que hunde cada día que pasa a leoneses, castellanos, vascos, asturianos, gallegos, cántabros, riojanos, manchegos, madrileños, valencianos, balearenses, aragoneses, navarros, extremeños, andaluces, canarios, ceutís, melillenses, murcianos y sobretodo bercenses. Ya sabeis que los del Bierzo somos bercences.
Nuestro grito de viva Bierzo libre es un canto a vuestra libertad que es la nuestra.

Viva Bierzo Libre y Visca Cataluña libre.


¡¡¡¡¡¡¡¡¡Visca el Barça!!!!!!!!!!

Ernesto Olañeta ha dit...

gracias por haberme pescado en el ajo con la bandera y a toda fiesta. Saludos a Conrad tocayo sin parangón.

Los amigos de Neymar ha dit...

Seria possible que el trofeu al guanyador de la Lliga Nacional de la República Catalana i Bogardiana fos una reproducció de la geganta de Nuria Feliu?.

penyabogarde ha dit...

magnífica proposta dels Amigos de Neymar, prenem nota.

Zane Grey ha dit...

ja som campions, oi? eh?

Rosa Mary ha dit...

Barça 3 - 2 Sevilla. Visca el Barça i Visca Catalunya Lliure !!

El VilaReal ha deixat per terra el Bankia,el Bale i el Florentimo.

Una Abraçada Bogardians-es

penyabogarde ha dit...

RosaMary esperem la teva aportació permanent als comentaris bogardians, ets una gran periodista al peu del canó. Gràcies.

MADRIDISTA ︻╦╤─ BANZAI ha dit...

PERO ANDA QUE SOIS CEPORROS.
BALE ASUSTA UN COPÓN.
OS MARCAN GOLES A PORRÓN Y LOS COLEGIADOS VAN DE VUESTRO LADO.
OS QUEREIS IR DE LA LIGA PERO NO PODEIS VIVIR SIN EL REAL MADRID.

TROGLODITAS CHUNGOS
ESO SOIS
TROGLOCHUNGOS


JAJAJAJAJAJAJA BANZAI

el perro Tobías saluda Ferran ha dit...

guau Ferran guau

Conrad Canaló Stewart ha dit...

El vostre cálcul és exacte (=) i així ho vaig fer per carreteres generals.Informmo primicia de que tinc la teoria II sobre Johann Cruyff. Aviat a la pantalla que veieu la dic (*) i tindreu més saviesa sobre el traidor de a nàpia (+).


Aviat.

MADRIDISTA BANZAI ha dit...

CANALÓN: JOHAN CRUYFF ES GRANDE COMO GUARDIOLA Y COMO EL GRAN BOJAN

AHORA OS RASCAIS LA PIRULA POR SI OS PICA


HALA MADRID
BALE
HALAAAAAAAAAAAAAAAAA

El Perro Tobías ha dit...

guau canalón guau

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Teoria Canalón sobre el frau CRUYFF:

Cruyff no és persona física (-)
és anagrama de marca registrada (*)

Cruyff ven samarretes i venia pintures Bruguer (*)

Rosell ven samarretes i pinta amb marca diferent s Bruguer (*)

Cruyff no és Cruyff ja que es diu CRUYJFF amb J encaixada.

J de Cruyjff ÉS j Jan i J de Josep (Peo), JJJ és l'empresa il·lwgal de Cruyjff (-j).

Cruyff / vs / Cruyjff / deriva a nom fals. Empresa JJJ empresa irregualr per J falsa.

Soc matemàtic i no puc abundar en lletres però teniu agents secrets per seguir la pista.

Podeu?


Ferran, av Roma Premià ha dit...

M'esteu decepcionant molt, us ajudo i em foteu canya amb sanya.

Dimecres a champions us cantaré la canya a la cara i en Marina.

Collons!

Joan Patateta ha dit...

Ferran no et conec però et pregunto si penses seriosament en que el teu llenguatge maleducat pot servir per millorar alguna cosa. Ets molt desagradable i incívic i jo preferiria no estar enlloc amb tú per que em causes una barreja de por, fastic, pena i condol.

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

ja he vist que quan convé seguem cadenes i quan cal soc marinero en tierra a cal Bernabeu


Eo eo que torno a Gibraltar o torno a les Medes? O voleu que domestiqui al senyor Ferran?

Què em proposeu? Jo escolto i espero les vostres directrius.

marga bosch i el seu verb ha dit...

galdosa soc de tot i tot soc galdosa i jalo al restaurant El Blinco campions mataró poderosa

Ferran de Premià, av. de Roma ha dit...

Patateta primer de tot deixa que em foti a riure pel teu cognom, juas juas patateta quina parauleta t'has post al DNI patateta juas juas juas

Patateta pancarteta em coneixes? Com goses dir el que dius si encara no t'has dignat a presentar-te davant meu, eh?
Patateta juas juas no seras tú qui m'expliqui el que és la urbanitat, maco, patateta, juas juas juas Patateta molt saltironet tú fent judicis a la gent abans d'hora. Vas al bar aquest on es troben els meus deixebles que no volen aprendre?
Patateta ja ens veurem quen n'ets de tros de ficus!

marga bosch i el seu verb ha dit...

Jo estimo la pau com na Teresa de Calcuta, Ghandi i Tom Sellek Magnum.
Senyor Ferran deixi en pau al nen dels llavis italians i no espanti més a les criades amb el seu barroer verb que no té res a veure amb el meu verb de bossa.

M'agradria que Magnum Tom Sellek fós un bogardià amb foto.

SECRETARI DE LA PENYA ha dit...

Estimada Marga, prenem nota de la teva sugerència , en Magnum ens agrada i segur que a ell li agrada Mataró.

Sr. Ferran de Premià, el nostre amic Patateta té un nom molt maco i uns llavis belluccians que ja li agradarien a vostè , si vol el Servei Mèdic Bogardià li pot oferir un extens catàleg de llavis femenins i potser trobarem el que li faci el pes ......

Conrad Canaló Stewart ha dit...

"Insultar és restar"
Albert Einstein

marga bosch i el seu verb ha dit...

en Magnum amb la camisa de flors de bracet meu anant al parque de Mataró i banyant-nos al Callao mentre fem un Bitter Kas d'oliveta i anar per la riera i menjant frankfurts i a la sala Cabanyes a veure els Pastorets i fruint-li al ricardo corasson de león i al llaneru solitario. Valors bons i molt diferents del Ferran insolent

Ferran de Premià, av. de Roma ha dit...

Que em voleu fotre un sandwich entre tots capullus! Patatea fot riure juas juas i vosaltres em voleu fer un travesti com el Patateta jua juas, jo travesti de morritos empastifats? Jo maricó? Au juas juas juas i aquest Mozart de fanfarria que no el vegi al Marina que jo soc de la barra pitufos, juas juas, venir del Gas a pota i trobar-me cara cara amb el travesti maricó dels llavis de tia, pot ser de collons de micos

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

Si falla la pau de la senyoreta Marga jo poso la guerra dels meus veixells o sigui que aneu pensant com ataquem al provocador de la setmana, valen?

marga bosch i el seu verb ha dit...

Guerra mai amic mariner, la guerra és dolenta, sempre la pau per bandera LA PAU D'ILURO i la MOMEROTA i les Santes LAIA L'ARQUERA DE LA Pau

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

tens raó Margarita però a la que falli pa pau jo desenvaino l'espasa i tiro pel dret

marga bosch i el seu verb ha dit...

que mai sigui necessari mariner meu lo de la guerra, mai.

Conrad Canaló Stewart ha dit...

"La pau suma, el pacte empata i la guerra resta. Però la batalla multiplica, la baralla desempata i el bon gest s'encalla"

Pitagores

Ferran de Premià, av. de Roma ha dit...

Esteu com una regadora industrial capullos
Esteu de capa caiguda troncos
Esteu fets uns zorros
Esteu jinyats pensant amb mi i jo només penso en vosaltres per ajudar-vos a ser trempats i a escriure el que cal escriure i no la caca que poseu en els vostres pensaments de water


Mireu que és fàcil per mi deixar la barra i entrar al bar de fora a fotre una lliçó per collons i fer de vosaltres gent creadora juas juas el Patateta aquest és una màquina i un maricó original juas juas a la cara, a la cara

Conrad Canaló Stewart ha dit...

"Insultar és restar. Insultar dues vegades és restar el doble. Doblar l'insult és predisposar la derivada en posició ascendent i plantejar el punt d'augment exponencial de la resta que és el de la suma de restes. Insultar molt és seqüenciar la blasfemia. Les blasfemies derivades en ascendent porten a la guerra"

Variacions sobre un aforisme d'Einstein relatiu a un vell epigrama de Pitagores.
Versió lliure de Conrad Canaló 2013

Ferran de Premià, av. de Roma ha dit...

De què vas nineta de fira imitació de Mozart? Però on collons s'ha vist que un que vol ajudar a millorar la vostra web se l'escup com a un jueu que pidola llimosna per passar la nit sota teulada?

Conrad Canaló Stewart ha dit...

B.O.N.A. N.I.T. restador Ferran.

Ferran de Premià, av. de Roma ha dit...

ironia ara? vinga dorm i ronca bretol!

marga bosch i el seu verb ha dit...

Si pugués aniria a buscar l'estatua de Sant Simó a la riereta de les cinc senies per beneïr aquesta gent que vol la guerra en temps de pau






Molt bona nit i visca el Barça que é squi ens pot unir de dia i de nit com en Patufet de putxinel·lis a la fira vella de Mataró i comprat a Can Patuel del carrer Isern.

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

Jo també m'en vaig a la bodega de la goleta a dormir i a resar per la pau del món

ex-president ha dit...

La Zepo hauria d'intervenir i fer mediació entre Esnaola, Canaló, Marga, Patateta i el seu adversari Ferran.

penyabogarde ha dit...

què passa amb tanta violència verbal, criatures!

Ferran, av Roma Premià ha dit...

no fotem ara, tots contra mi collons.

ens veiem segur al partit contra Ajax i us faré una classe magistral de com s'ha de fer una web collons.

i gràcies, no?

Salva Caballero ( de poble Nou ha dit...

tornar de vacances i trobar-me amb tantes garrotades em posa a cent, recordeu que la boxa és el meu fort

visca el Barça i fora en Cruyfot!

Marta Coma ha dit...

vull petons per la gent que es baralla i deixant rastre de marca

MADRIDISTA BANZAI ha dit...

¿USTEDES SABEN LO QUE ES LA FELICIDAD ABSOLUTA?
LO DIGO POR QUE USTEDES JAMÁS PODRÁN SABERLO EN SUS PROPIAS CARNES.
EL REAL MADRID ANTICIPA TODOS LOS RIBETES DE LA GLORIA TRAS LA EXHIBICIÓN DESCOJONANTE QUE ESTAMOS HACIENDO A PANTALLA CASERA. OS ESCRIBO CON EL PARTIDO SENTENCIADO EN UN BRUTALÍSIMO 1-5 AHORA EN EL MINUTO 85 DEL PARTIDO.

¡¡¡¡ DIOS SANTO !!!
COMO GOLEA CR7, COMO ASALTA LA META BALE, COMO CULEBREA MODRIC, QUE GRANDE ES ISCO. UN EQUIPAZO QUE YA PUEDE DAR POR VENCIDA LA DÉCIMA.


LA DÉCIMA BANZAI

MADRIDISTA ︻╦╤─ BANZAI SUPER SIEMPRE BALE MATADOR ha dit...

LA DÉCIMA BANZAI
LA DÉCIMA BANZAI
LA DÉCIMA BANZAI
LA DÉCIMA BANZAI
LA DÉCIMA BANZAI
LA DÉCIMA BANZAI
LA DÉCIMA BANZAI
LA DÉCIMA BANZAI
LA DÉCIMA BANZAI
LA DÉCIMA BANZAI
LA DÉCIMA BANZAI
LA DÉCIMA BANZAI
LA DÉCIMA BANZAI
LA DÉCIMA BANZAI
LA DÉCIMA BANZAI
LA DÉCIMA BANZAI
LA DÉCIMA BANZAI
LA DÉCIMA BANZAI
LA DÉCIMA BANZAI
LA DÉCIMA BANZAI
LA DÉCIMA BANZAI
LA DÉCIMA BANZAI
LA DÉCIMA BANZAI
LA DÉCIMA BANZAI

MADRIDISTA ︻╦╤─ BANZAI ha dit...

LA DÉCIMA BANZAI
LA DÉCIMA BANZAI
LA DÉCIMA BANZAI
LA DÉCIMA BANZAI
LA DÉCIMA BANZAI
LA DÉCIMA BANZAI
LA DÉCIMA BANZAI
LA DÉCIMA BANZAI
LA DÉCIMA BANZAI
LA DÉCIMA BANZAI
LA DÉCIMA BANZAI
LA DÉCIMA BANZAI
LA DÉCIMA BANZAI
LA DÉCIMA BANZAI
LA DÉCIMA BANZAI
LA DÉCIMA BANZAI
LA DÉCIMA BANZAI
LA DÉCIMA BANZAI
LA DÉCIMA BANZAI
LA DÉCIMA BANZAI
LA DÉCIMA BANZAI
LA DÉCIMA BANZAI
LA DÉCIMA BANZAI
LA DÉCIMA BANZAILA DÉCIMA BANZAI
LA DÉCIMA BANZAI
LA DÉCIMA BANZAI
LA DÉCIMA BANZAI
LA DÉCIMA BANZAI
LA DÉCIMA BANZAI
LA DÉCIMA BANZAI
LA DÉCIMA BANZAI
LA DÉCIMA BANZAI
LA DÉCIMA BANZAI
LA DÉCIMA BANZAI
LA DÉCIMA BANZAI
LA DÉCIMA BANZAI
LA DÉCIMA BANZAI
LA DÉCIMA BANZAI
LA DÉCIMA BANZAI
LA DÉCIMA BANZAI
LA DÉCIMA BANZAI
LA DÉCIMA BANZAI
LA DÉCIMA BANZAI
LA DÉCIMA BANZAI
LA DÉCIMA BANZAI
LA DÉCIMA BANZAI
LA DÉCIMA BANZAI

MADRIDISTA ︻╦╤─ BANZAI ha dit...

LA DÉCIMA BANZAI
LA DÉCIMA BANZAI
LA DÉCIMA BANZAI
LA DÉCIMA BANZAI
LA DÉCIMA BANZAI
LA DÉCIMA BANZAI
LA DÉCIMA BANZAI
LA DÉCIMA BANZAI
LA DÉCIMA BANZAI
LA DÉCIMA BANZAI
LA DÉCIMA BANZAI
LA DÉCIMA BANZAI
LA DÉCIMA BANZAI
LA DÉCIMA BANZAI
LA DÉCIMA BANZAI
LA DÉCIMA BANZAI
LA DÉCIMA BANZAI
LA DÉCIMA BANZAI
LA DÉCIMA BANZAI
LA DÉCIMA BANZAI
LA DÉCIMA BANZAI
LA DÉCIMA BANZAI
LA DÉCIMA BANZAI
LA DÉCIMA BANZAILA DÉCIMA BANZAI
LA DÉCIMA BANZAI
LA DÉCIMA BANZAI
LA DÉCIMA BANZAI
LA DÉCIMA BANZAI
LA DÉCIMA BANZAI
LA DÉCIMA BANZAI
LA DÉCIMA BANZAI
LA DÉCIMA BANZAI
LA DÉCIMA BANZAI
LA DÉCIMA BANZAI
LA DÉCIMA BANZAI
LA DÉCIMA BANZAI
LA DÉCIMA BANZAI
LA DÉCIMA BANZAI
LA DÉCIMA BANZAI
LA DÉCIMA BANZAI
LA DÉCIMA BANZAI
LA DÉCIMA BANZAI
LA DÉCIMA BANZAI
LA DÉCIMA BANZAI
LA DÉCIMA BANZAI
LA DÉCIMA BANZAI
LA DÉCIMA BANZAILA DÉCIMA BANZAI
LA DÉCIMA BANZAI
LA DÉCIMA BANZAI
LA DÉCIMA BANZAI
LA DÉCIMA BANZAI
LA DÉCIMA BANZAI
LA DÉCIMA BANZAI
LA DÉCIMA BANZAI
LA DÉCIMA BANZAI
LA DÉCIMA BANZAI
LA DÉCIMA BANZAI
LA DÉCIMA BANZAI
LA DÉCIMA BANZAI
LA DÉCIMA BANZAI
LA DÉCIMA BANZAI
LA DÉCIMA BANZAI
LA DÉCIMA BANZAI
LA DÉCIMA BANZAI
LA DÉCIMA BANZAI
LA DÉCIMA BANZAI
LA DÉCIMA BANZAI
LA DÉCIMA BANZAI
LA DÉCIMA BANZAI
LA DÉCIMA BANZAI

MADRIDISTA ︻╦╤─ BANZAI ha dit...

︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─
METRALLETA BANZAI REAL BALE DÉCIMA
︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─
METRALLETA BANZAI REAL BALE DÉCIMA
︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─
METRALLETA BANZAI REAL BALE DÉCIMA


CR7 HAT TRICK 1-6 EL GOL DEL SIGLO
CR7 BALÓN DE ORO

︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─
METRALLETA BANZAI REAL BALE DÉCIMA

MADRIDISTA ︻╦╤─ BANZAI ha dit...


CR7 HAT TRICK 1-6 EL GOL DEL SIGLO
CR7 BALÓN DE ORO


CR7 HAT TRICK 1-6 EL GOL DEL SIGLO
CR7 BALÓN DE ORO


CR7 HAT TRICK 1-6 EL GOL DEL SIGLO
CR7 BALÓN DE ORO


CR7 HAT TRICK 1-6 EL GOL DEL SIGLO
CR7 BALÓN DE ORO


CR7 HAT TRICK 1-6 EL GOL DEL SIGLO
CR7 BALÓN DE ORO


CR7 HAT TRICK 1-6 EL GOL DEL SIGLO
CR7 BALÓN DE ORO



CR7 HAT TRICK 1-6 EL GOL DEL SIGLO
CR7 BALÓN DE ORO

MADRIDISTA ︻╦╤─ BANZAI ha dit...

CR7 HAT TRICK 1-6 EL GOL DEL SIGLO
CR7 BALÓN DE ORO


CR7 HAT TRICK 1-6 EL GOL DEL SIGLO
CR7 BALÓN DE ORO


CR7 HAT TRICK 1-6 EL GOL DEL SIGLO
CR7 BALÓN DE ORO


CR7 HAT TRICK 1-6 EL GOL DEL SIGLO
CR7 BALÓN DE ORO


CR7 HAT TRICK 1-6 EL GOL DEL SIGLO
CR7 BALÓN DE ORO


CR7 HAT TRICK 1-6 EL GOL DEL SIGLO
CR7 BALÓN DE ORO



CR7 HAT TRICK 1-6 EL GOL DEL SIGLO
CR7 BALÓN DE OROCR7 HAT TRICK 1-6 EL GOL DEL SIGLO
CR7 BALÓN DE ORO


CR7 HAT TRICK 1-6 EL GOL DEL SIGLO
CR7 BALÓN DE ORO


CR7 HAT TRICK 1-6 EL GOL DEL SIGLO
CR7 BALÓN DE ORO


CR7 HAT TRICK 1-6 EL GOL DEL SIGLO
CR7 BALÓN DE ORO


CR7 HAT TRICK 1-6 EL GOL DEL SIGLO
CR7 BALÓN DE ORO


CR7 HAT TRICK 1-6 EL GOL DEL SIGLO
CR7 BALÓN DE ORO



CR7 HAT TRICK 1-6 EL GOL DEL SIGLO
CR7 BALÓN DE OROCR7 HAT TRICK 1-6 EL GOL DEL SIGLO
CR7 BALÓN DE ORO


CR7 HAT TRICK 1-6 EL GOL DEL SIGLO
CR7 BALÓN DE ORO


CR7 HAT TRICK 1-6 EL GOL DEL SIGLO
CR7 BALÓN DE ORO


CR7 HAT TRICK 1-6 EL GOL DEL SIGLO
CR7 BALÓN DE ORO


CR7 HAT TRICK 1-6 EL GOL DEL SIGLO
CR7 BALÓN DE ORO


CR7 HAT TRICK 1-6 EL GOL DEL SIGLO
CR7 BALÓN DE ORO



CR7 HAT TRICK 1-6 EL GOL DEL SIGLO
CR7 BALÓN DE ORO

MADRIDISTA ︻╦╤─ BANZAI SUPER SIEMPRE BALE MATADOR ha dit...

LA DÉCIMA
ACOJONANTE JUEGO
CR7 EL MEJOR JUGADOR DE TODOS LOS TIEMPOS
Y BALE CASI LO MISMO
Y ISCO
ISCO
ISCO

MADRIDISTA ︻╦╤─ BANZAI ha dit...

︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─
METRALLETA BANZAI REAL BALE DÉCIMA
︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─
METRALLETA BANZAI REAL BALE DÉCIMA
︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─
METRALLETA BANZAI REAL BALE DÉCIMA


CR7 HAT TRICK 1-6 EL GOL DEL SIGLO
CR7 BALÓN DE ORO︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─
METRALLETA BANZAI REAL BALE DÉCIMA
︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─
METRALLETA BANZAI REAL BALE DÉCIMA
︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─
METRALLETA BANZAI REAL BALE DÉCIMA


CR7 HAT TRICK 1-6 EL GOL DEL SIGLO
CR7 BALÓN DE ORO︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─
METRALLETA BANZAI REAL BALE DÉCIMA
︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─
METRALLETA BANZAI REAL BALE DÉCIMA
︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─
METRALLETA BANZAI REAL BALE DÉCIMA


CR7 HAT TRICK 1-6 EL GOL DEL SIGLO
CR7 BALÓN DE ORO︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─
METRALLETA BANZAI REAL BALE DÉCIMA
︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─
METRALLETA BANZAI REAL BALE DÉCIMA
︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─
METRALLETA BANZAI REAL BALE DÉCIMA


CR7 HAT TRICK 1-6 EL GOL DEL SIGLO
CR7 BALÓN DE ORO︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─
METRALLETA BANZAI REAL BALE DÉCIMA
︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─
METRALLETA BANZAI REAL BALE DÉCIMA
︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─
METRALLETA BANZAI REAL BALE DÉCIMA


CR7 HAT TRICK 1-6 EL GOL DEL SIGLO
CR7 BALÓN DE ORO︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─
METRALLETA BANZAI REAL BALE DÉCIMA
︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─
METRALLETA BANZAI REAL BALE DÉCIMA
︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─
METRALLETA BANZAI REAL BALE DÉCIMA


CR7 HAT TRICK 1-6 EL GOL DEL SIGLO
CR7 BALÓN DE ORO

M ha dit...

︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─
METRALLETA BANZAI REAL BALE DÉCIMA
︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─
METRALLETA BANZAI REAL BALE DÉCIMA
︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─
METRALLETA BANZAI REAL BALE DÉCIMA


CR7 HAT TRICK 1-6 EL GOL DEL SIGLO
CR7 BALÓN DE ORO︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─
METRALLETA BANZAI REAL BALE DÉCIMA
︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─
METRALLETA BANZAI REAL BALE DÉCIMA
︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─
METRALLETA BANZAI REAL BALE DÉCIMA


CR7 HAT TRICK 1-6 EL GOL DEL SIGLO
CR7 BALÓN DE ORO︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─
METRALLETA BANZAI REAL BALE DÉCIMA
︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─
METRALLETA BANZAI REAL BALE DÉCIMA
︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─
METRALLETA BANZAI REAL BALE DÉCIMA


CR7 HAT TRICK 1-6 EL GOL DEL SIGLO
CR7 BALÓN DE ORO︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─
METRALLETA BANZAI REAL BALE DÉCIMA
︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─
METRALLETA BANZAI REAL BALE DÉCIMA
︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─
METRALLETA BANZAI REAL BALE DÉCIMA


CR7 HAT TRICK 1-6 EL GOL DEL SIGLO
CR7 BALÓN DE ORO︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─
METRALLETA BANZAI REAL BALE DÉCIMA
︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─
METRALLETA BANZAI REAL BALE DÉCIMA
︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─
METRALLETA BANZAI REAL BALE DÉCIMA


CR7 HAT TRICK 1-6 EL GOL DEL SIGLO
CR7 BALÓN DE ORO

MADRIDISTA ︻╦╤─ BANZAI ha dit...

︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─
METRALLETA BANZAI REAL BALE DÉCIMA
︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─
METRALLETA BANZAI REAL BALE DÉCIMA
︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─
METRALLETA BANZAI REAL BALE DÉCIMA


CR7 HAT TRICK 1-6 EL GOL DEL SIGLO
CR7 BALÓN DE ORO

MADRIDISTA ︻╦╤─ BANZAI ha dit...

LA DÉCIMA
ACOJONANTE JUEGO
CR7 EL MEJOR JUGADOR DE TODOS LOS TIEMPOS
Y BALE CASI LO MISMO
Y ISCO
ISCO
ISCO

17 de setembre de 2013 15.43
Elimina
Anònim MADRIDISTA ︻╦╤─ BANZAI ha dit...

︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─
METRALLETA BANZAI REAL BALE DÉCIMA
︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─
METRALLETA BANZAI REAL BALE DÉCIMA
︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─
METRALLETA BANZAI REAL BALE DÉCIMA


CR7 HAT TRICK 1-6 EL GOL DEL SIGLO
CR7 BALÓN DE ORO︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─
METRALLETA BANZAI REAL BALE DÉCIMA
︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─
METRALLETA BANZAI REAL BALE DÉCIMA
︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─
METRALLETA BANZAI REAL BALE DÉCIMA


CR7 HAT TRICK 1-6 EL GOL DEL SIGLO
CR7 BALÓN DE ORO︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─
METRALLETA BANZAI REAL BALE DÉCIMA
︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─
METRALLETA BANZAI REAL BALE DÉCIMA
︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─
METRALLETA BANZAI REAL BALE DÉCIMA


CR7 HAT TRICK 1-6 EL GOL DEL SIGLO
CR7 BALÓN DE ORO︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─
METRALLETA BANZAI REAL BALE DÉCIMA
︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─
METRALLETA BANZAI REAL BALE DÉCIMA
︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─
METRALLETA BANZAI REAL BALE DÉCIMA


CR7 HAT TRICK 1-6 EL GOL DEL SIGLO
CR7 BALÓN DE ORO︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─
METRALLETA BANZAI REAL BALE DÉCIMA
︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─
METRALLETA BANZAI REAL BALE DÉCIMA
︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─
METRALLETA BANZAI REAL BALE DÉCIMA


CR7 HAT TRICK 1-6 EL GOL DEL SIGLO
CR7 BALÓN DE ORO︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─
METRALLETA BANZAI REAL BALE DÉCIMA
︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─
METRALLETA BANZAI REAL BALE DÉCIMA
︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─
METRALLETA BANZAI REAL BALE DÉCIMA


CR7 HAT TRICK 1-6 EL GOL DEL SIGLO
CR7 BALÓN DE ORO

17 de setembre de 2013 15.44
Elimina
Anònim M ha dit...

︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─
METRALLETA BANZAI REAL BALE DÉCIMA
︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─
METRALLETA BANZAI REAL BALE DÉCIMA
︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─
METRALLETA BANZAI REAL BALE DÉCIMA


CR7 HAT TRICK 1-6 EL GOL DEL SIGLO
CR7 BALÓN DE ORO︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─
METRALLETA BANZAI REAL BALE DÉCIMA
︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─
METRALLETA BANZAI REAL BALE DÉCIMA
︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─
METRALLETA BANZAI REAL BALE DÉCIMA


CR7 HAT TRICK 1-6 EL GOL DEL SIGLO
CR7 BALÓN DE ORO︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─
METRALLETA BANZAI REAL BALE DÉCIMA
︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─
METRALLETA BANZAI REAL BALE DÉCIMA
︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─
METRALLETA BANZAI REAL BALE DÉCIMA


CR7 HAT TRICK 1-6 EL GOL DEL SIGLO
CR7 BALÓN DE ORO︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─
METRALLETA BANZAI REAL BALE DÉCIMA
︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─
METRALLETA BANZAI REAL BALE DÉCIMA
︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─
METRALLETA BANZAI REAL BALE DÉCIMA


CR7 HAT TRICK 1-6 EL GOL DEL SIGLO
CR7 BALÓN DE ORO︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─
METRALLETA BANZAI REAL BALE DÉCIMA
︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─
METRALLETA BANZAI REAL BALE DÉCIMA
︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─
METRALLETA BANZAI REAL BALE DÉCIMA


CR7 HAT TRICK 1-6 EL GOL DEL SIGLO
CR7 BALÓN DE ORO

17 de setembre de 2013 15.44
Elimina
Anònim MADRIDISTA ︻╦╤─ BANZAI ha dit...

︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─
METRALLETA BANZAI REAL BALE DÉCIMA
︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─
METRALLETA BANZAI REAL BALE DÉCIMA
︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─
METRALLETA BANZAI REAL BALE DÉCIMA


CR7 HAT TRICK 1-6 EL GOL DEL SIGLO
CR7 BALÓN DE ORO

17 de setembre de 2013 15.45
Elimina
Anònim MADRIDISTA ︻╦╤─ BANZAI ha dit...

︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─
METRALLETA BANZAI REAL BALE DÉCIMA
︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─
METRALLETA BANZAI REAL BALE DÉCIMA
︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─
METRALLETA BANZAI REAL BALE DÉCIMA


CR7 HAT TRICK 1-6 EL GOL DEL SIGLO
CR7 BALÓN DE ORO

MADRIDISTA ︻╦╤─ BANZAI ha dit...

LA DÉCIMA
ACOJONANTE JUEGO
CR7 EL MEJOR JUGADOR DE TODOS LOS TIEMPOS
Y BALE CASI LO MISMO
Y ISCO
ISCO
ISCO

17 de setembre de 2013 15.43
Elimina
Anònim MADRIDISTA ︻╦╤─ BANZAI ha dit...

︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─
METRALLETA BANZAI REAL BALE DÉCIMA
︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─
METRALLETA BANZAI REAL BALE DÉCIMA
︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─
METRALLETA BANZAI REAL BALE DÉCIMA


CR7 HAT TRICK 1-6 EL GOL DEL SIGLO
CR7 BALÓN DE ORO︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─
METRALLETA BANZAI REAL BALE DÉCIMA
︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─
METRALLETA BANZAI REAL BALE DÉCIMA
︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─
METRALLETA BANZAI REAL BALE DÉCIMA


CR7 HAT TRICK 1-6 EL GOL DEL SIGLO
CR7 BALÓN DE ORO︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─
METRALLETA BANZAI REAL BALE DÉCIMA
︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─
METRALLETA BANZAI REAL BALE DÉCIMA
︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─
METRALLETA BANZAI REAL BALE DÉCIMA


CR7 HAT TRICK 1-6 EL GOL DEL SIGLO
CR7 BALÓN DE ORO︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─
METRALLETA BANZAI REAL BALE DÉCIMA
︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─
METRALLETA BANZAI REAL BALE DÉCIMA
︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─
METRALLETA BANZAI REAL BALE DÉCIMA


CR7 HAT TRICK 1-6 EL GOL DEL SIGLO
CR7 BALÓN DE ORO︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─
METRALLETA BANZAI REAL BALE DÉCIMA
︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─
METRALLETA BANZAI REAL BALE DÉCIMA
︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─
METRALLETA BANZAI REAL BALE DÉCIMA


CR7 HAT TRICK 1-6 EL GOL DEL SIGLO
CR7 BALÓN DE ORO︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─
METRALLETA BANZAI REAL BALE DÉCIMA
︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─
METRALLETA BANZAI REAL BALE DÉCIMA
︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─
METRALLETA BANZAI REAL BALE DÉCIMA


CR7 HAT TRICK 1-6 EL GOL DEL SIGLO
CR7 BALÓN DE ORO

17 de setembre de 2013 15.44
Elimina
Anònim M ha dit...

︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─
METRALLETA BANZAI REAL BALE DÉCIMA
︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─
METRALLETA BANZAI REAL BALE DÉCIMA
︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─
METRALLETA BANZAI REAL BALE DÉCIMA


CR7 HAT TRICK 1-6 EL GOL DEL SIGLO
CR7 BALÓN DE ORO︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─
METRALLETA BANZAI REAL BALE DÉCIMA
︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─
METRALLETA BANZAI REAL BALE DÉCIMA
︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─
METRALLETA BANZAI REAL BALE DÉCIMA


CR7 HAT TRICK 1-6 EL GOL DEL SIGLO
CR7 BALÓN DE ORO︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─
METRALLETA BANZAI REAL BALE DÉCIMA
︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─
METRALLETA BANZAI REAL BALE DÉCIMA
︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─
METRALLETA BANZAI REAL BALE DÉCIMA


CR7 HAT TRICK 1-6 EL GOL DEL SIGLO
CR7 BALÓN DE ORO︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─
METRALLETA BANZAI REAL BALE DÉCIMA
︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─
METRALLETA BANZAI REAL BALE DÉCIMA
︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─
METRALLETA BANZAI REAL BALE DÉCIMA


CR7 HAT TRICK 1-6 EL GOL DEL SIGLO
CR7 BALÓN DE ORO︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─
METRALLETA BANZAI REAL BALE DÉCIMA
︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─
METRALLETA BANZAI REAL BALE DÉCIMA
︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─
METRALLETA BANZAI REAL BALE DÉCIMA


CR7 HAT TRICK 1-6 EL GOL DEL SIGLO
CR7 BALÓN DE ORO

17 de setembre de 2013 15.44
Elimina
Anònim MADRIDISTA ︻╦╤─ BANZAI ha dit...

︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─
METRALLETA BANZAI REAL BALE DÉCIMA
︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─
METRALLETA BANZAI REAL BALE DÉCIMA
︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─
METRALLETA BANZAI REAL BALE DÉCIMA


CR7 HAT TRICK 1-6 EL GOL DEL SIGLO
CR7 BALÓN DE ORO

17 de setembre de 2013 15.45
Elimina
Anònim MADRIDISTA ︻╦╤─ BANZAI ha dit...

︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─
METRALLETA BANZAI REAL BALE DÉCIMA
︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─
METRALLETA BANZAI REAL BALE DÉCIMA
︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─
METRALLETA BANZAI REAL BALE DÉCIMA


CR7 HAT TRICK 1-6 EL GOL DEL SIGLO
CR7 BALÓN DE ORO

MADRIDISTA ︻╦╤─ BANZAI ha dit...

LA DÉCIMA
ACOJONANTE JUEGO
CR7 EL MEJOR JUGADOR DE TODOS LOS TIEMPOS
Y BALE CASI LO MISMO
Y ISCO
ISCO
ISCO

17 de setembre de 2013 15.43
Elimina
Anònim MADRIDISTA ︻╦╤─ BANZAI ha dit...

︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─
METRALLETA BANZAI REAL BALE DÉCIMA
︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─
METRALLETA BANZAI REAL BALE DÉCIMA
︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─
METRALLETA BANZAI REAL BALE DÉCIMA


CR7 HAT TRICK 1-6 EL GOL DEL SIGLO
CR7 BALÓN DE ORO︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─
METRALLETA BANZAI REAL BALE DÉCIMA
︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─
METRALLETA BANZAI REAL BALE DÉCIMA
︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─
METRALLETA BANZAI REAL BALE DÉCIMA


CR7 HAT TRICK 1-6 EL GOL DEL SIGLO
CR7 BALÓN DE ORO︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─
METRALLETA BANZAI REAL BALE DÉCIMA
︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─
METRALLETA BANZAI REAL BALE DÉCIMA
︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─
METRALLETA BANZAI REAL BALE DÉCIMA


CR7 HAT TRICK 1-6 EL GOL DEL SIGLO
CR7 BALÓN DE ORO︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─
METRALLETA BANZAI REAL BALE DÉCIMA
︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─
METRALLETA BANZAI REAL BALE DÉCIMA
︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─
METRALLETA BANZAI REAL BALE DÉCIMA


CR7 HAT TRICK 1-6 EL GOL DEL SIGLO
CR7 BALÓN DE ORO︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─
METRALLETA BANZAI REAL BALE DÉCIMA
︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─
METRALLETA BANZAI REAL BALE DÉCIMA
︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─
METRALLETA BANZAI REAL BALE DÉCIMA


CR7 HAT TRICK 1-6 EL GOL DEL SIGLO
CR7 BALÓN DE ORO︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─
METRALLETA BANZAI REAL BALE DÉCIMA
︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─
METRALLETA BANZAI REAL BALE DÉCIMA
︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─
METRALLETA BANZAI REAL BALE DÉCIMA


CR7 HAT TRICK 1-6 EL GOL DEL SIGLO
CR7 BALÓN DE ORO

17 de setembre de 2013 15.44
Elimina
Anònim M ha dit...

︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─
METRALLETA BANZAI REAL BALE DÉCIMA
︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─
METRALLETA BANZAI REAL BALE DÉCIMA
︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─
METRALLETA BANZAI REAL BALE DÉCIMA


CR7 HAT TRICK 1-6 EL GOL DEL SIGLO
CR7 BALÓN DE ORO︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─
METRALLETA BANZAI REAL BALE DÉCIMA
︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─
METRALLETA BANZAI REAL BALE DÉCIMA
︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─
METRALLETA BANZAI REAL BALE DÉCIMA


CR7 HAT TRICK 1-6 EL GOL DEL SIGLO
CR7 BALÓN DE ORO︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─
METRALLETA BANZAI REAL BALE DÉCIMA
︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─
METRALLETA BANZAI REAL BALE DÉCIMA
︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─
METRALLETA BANZAI REAL BALE DÉCIMA


CR7 HAT TRICK 1-6 EL GOL DEL SIGLO
CR7 BALÓN DE ORO︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─
METRALLETA BANZAI REAL BALE DÉCIMA
︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─
METRALLETA BANZAI REAL BALE DÉCIMA
︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─
METRALLETA BANZAI REAL BALE DÉCIMA


CR7 HAT TRICK 1-6 EL GOL DEL SIGLO
CR7 BALÓN DE ORO︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─
METRALLETA BANZAI REAL BALE DÉCIMA
︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─
METRALLETA BANZAI REAL BALE DÉCIMA
︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─
METRALLETA BANZAI REAL BALE DÉCIMA


CR7 HAT TRICK 1-6 EL GOL DEL SIGLO
CR7 BALÓN DE ORO

17 de setembre de 2013 15.44
Elimina
Anònim MADRIDISTA ︻╦╤─ BANZAI ha dit...

︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─
METRALLETA BANZAI REAL BALE DÉCIMA
︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─
METRALLETA BANZAI REAL BALE DÉCIMA
︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─
METRALLETA BANZAI REAL BALE DÉCIMA


CR7 HAT TRICK 1-6 EL GOL DEL SIGLO
CR7 BALÓN DE ORO

17 de setembre de 2013 15.45
Elimina
Anònim MADRIDISTA ︻╦╤─ BANZAI ha dit...

︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─
METRALLETA BANZAI REAL BALE DÉCIMA
︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─
METRALLETA BANZAI REAL BALE DÉCIMA
︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─
METRALLETA BANZAI REAL BALE DÉCIMA


CR7 HAT TRICK 1-6 EL GOL DEL SIGLO
CR7 BALÓN DE ORO

MADRIDISTA ︻╦╤─ BANZAI ha dit...

AHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH OOOOO
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
CCCCCCCCCC RRRRRRRRRRRRR 77777777777

MADRIDISTA ︻╦╤─ BANZAI ha dit...



AHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH OOOOO
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
CCCCCCCCCC RRRRRRRRRRRRR 77777777777

AHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH OOOOO
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
CCCCCCCCCC RRRRRRRRRRRRR 77777777777

AHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH OOOOO
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
CCCCCCCCCC RRRRRRRRRRRRR 77777777777

AHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH OOOOO
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
CCCCCCCCCC RRRRRRRRRRRRR 77777777777

MADRIDISTA ︻╦╤─ BANZAI ha dit...



AHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH OOOOO
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
CCCCCCCCCC RRRRRRRRRRRRR 77777777777

Ferran de Premià, av. de Roma ha dit...

"el madridista" m'agrada per que posa estil a la web i en canvi els que m'haurien d'agradar que sou els bogardencs no m'agradeu per que no teniu estil, això s'ha d'arreglar collons, ja vindré a dir-vos a la cara el que penso en el partit al bar collons

Salva Caballero ( de poble Nou ha dit...

Què et passa Ferran? Ets madridista? Només falta això ara. Després de veure el femer que escampa aquest perturbat de la teulada, ara tú fent-li la pilota VISCA EL BARÇA CARAI

Fray Berengario ha dit...

Oremos para que el bien presida la temporada 2013-2014

Oremos para que el Real Madrid sea pasto del averno

Oremos para que la buena estampa de Tata Martino haga olvidar los malos momentos de Mourinho.

Oremos para que Ferran y el Madridista ya sin perro faldero sean pasto de la buenaventuranza del altísimo.

Oremos para que jamás tenga éxito el ricachón pecador Florentino

Oremos para que la Peña Bogarde sea reconocida mundialmente por haber sembrado de cordura y buen humor el pertrecho mundo del deporte del balón.

Basta de insultos, feligreses

Mari Carmen y su acordeón culé ha dit...

àmims amics macos
i bendestres que això d'avui contra el Ajax és de pissarín

pajaritos por aquí
pajaritos por allí

penyabogarde ha dit...

on ets Ferran de Premià , encara t'esperem , així mai podràs sortir a la foto ...

MADRIDISTA ︻╦╤─ BANZAI ha dit...

EL BARCELONI-TA HA HECHO UN PARTIDO PENOSO CON UN GOL DE MESSI-TO EN FUERA DE JUEGO.
EL BARCELONI-TA ES PURA CHORRADA.
EL MADRID METIÓ SEIS BALONES EN PORTERÍA AJENA Y A DOMICILIO.


SOTONTOS.

Mari Carmen y su acordeón culé ha dit...

pajaritos por aquí, pajaritos por allí

Cesc ha dit...

cada dia esteu més macos
donaria el nas per ser de la penya

Anònim ha dit...

Encara t'esperem al Bar, catedràtic Ferran.

Conrad Canaló Stewart ha dit...

un HAT TRICK de Messi val més futbolisticament (+) que un de Cristiano (-).

Messi juga amb un equip.
Cristiano Ronaldo juga amb un banc (boankia) i no és esportista.

messi 3
cristiano 0


un 6-1 del Real Madrid no té valor esportiu.
un 4-0 del FC Barcelona té molt valor.


El Real Madrid és un banc (bankia)
El FC Barcelona és el millor equip del món

Més detalls: El Bayern de Munic no és equip esportiu i és un altre banc (deutsche bank).

El Barça és el millor d'Europa.

(+)

marga bosch i el seu verb ha dit...

galdosa estic amb Messi i Valdés, Mataró és com un clam de messisme avaldesat i a la fonda del BLINCO a la muralla podrem sopar si voleu els boardians i podem quedar si us fa gràcia. Us fa gràcia amics meus? Jo munto el sopar al Blinco i em dien si us fa gràcia per 15 euros de mitjana, us fa gràcia?

Fernando Atienza ha dit...

Buenas

estoy preparando un comentario algo largo para esta web, mi intención es doble.

Lo primero será tirando a balance de mi experiencia como seguidor desde hace mucho tiempo de vuestra trayectoria. Así pues se tratará de vislumbrar el trazo y el tono humorístico o no, de la tarea que os incumbe.

Lo segundo será un compendio de opiniones tamizadas de ironía sin menoscaber la crítica aguda y intentaré decir algo sobre vuestro concepto del barcelonismo.

Hasta pronto

Fernando Atienza ha dit...

Se me olvidaba decir que a Conrad les falta un tornillo

MADRIDISTA BANZAI ha dit...

SUELTA PRENDA FERNANDO...
A VER SI LES DAS UN REPASO A ESTE GENTE..

BANZAI

Fernando Atienza ha dit...

de acuerdo Madridista pero con un consejo personal para tí: No te excedas en las alegrías que muestras pese a su sobrada justificación.

Ahora os escribo a vosotros Bogardistas.
No me gusta nada lo que veo y lo que leo, estais presos de un pataleo raro y oscilatorio que os menea del mal al fetén de manera acelerada.
Musgos, calambres, riñoneras, caspas, jodiendas, todo se crece a vuestro paso de orangutanes fritos.

¿No os esperabais está manera de escribir de mi parte?
Es que ya no aguanto más de tanta saña perril con la broma inicialmente otrora maja y la desmembrada chingada que os llevas desde hace dos años. Os sigo mucho y no dejo de sorprenderme de como se puede comenzar bien para acabar así de mal.

Veo sanguijuelas, insultos, gente gorda, caras de odio, bebedores, taxidermistas y cobayas.

Lo peor de lo peor es esto que no entendeis nunca o sea que estais haciendo añicos el blogg y de qué manera.

Veo sanguijuelas, insultos, gente gorda, caras de odio, bebedores, taxidermistas y cobayas.

Lo peor de lo peor es esto que no entendeis nunca o sea que estais haciendo añicos el blogg y de qué manera.

Veo sanguijuelas, insultos, gente gorda, caras de odio, bebedores, taxidermistas y cobayas.

Lo peor de lo peor es esto que no entendeis nunca o sea que estais haciendo añicos el blogg y de qué manera.


Ahora os escribo a vosotros Bogardistas.
No me gusta nada lo que veo y lo que leo, estais presos de un pataleo raro y oscilatorio que os menea del mal al fetén de manera acelerada.
Musgos, calambres, riñoneras, caspas, jodiendas, todo se crece a vuestro paso de orangutanes fritos.

¿No os esperabais está manera de escribir de mi parte?
Es que ya no aguanto más de tanta saña perril con la broma inicialmente otrora maja y la desmembrada chingada que os llevas desde hace dos años. Os sigo mucho y no dejo de sorprenderme de como se puede comenzar bien para acabar así de mal.

Veo sanguijuelas, insultos, gente gorda, caras de odio, bebedores, taxidermistas y cobayas.


Ahora os escribo a vosotros Bogardistas.
No me gusta nada lo que veo y lo que leo, estais presos de un pataleo raro y oscilatorio que os menea del mal al fetén de manera acelerada.
Musgos, calambres, riñoneras, caspas, jodiendas, todo se crece a vuestro paso de orangutanes fritos.

¿No os esperabais está manera de escribir de mi parte?
Es que ya no aguanto más de tanta saña perril con la broma inicialmente otrora maja y la desmembrada chingada que os llevas desde hace dos años. Os sigo mucho y no dejo de sorprenderme de como se puede comenzar bien para acabar así de mal.
D E C E P C I Ó N

penyabogarde ha dit...

Atienza, calma sisplau.

penyabogarde ha dit...

Madridista, calma sisplau.

penyabogarde ha dit...

Ferran, calma sisplau.

Zane Grey ha dit...

aquesta penya necessita amor urgent

El Cigró de Tona ha dit...

on està en Terry Venables? Molava molt, tornarà?

GiacondoBadalona1969 ha dit...

Arran del que diu el senyor Cigró pssssssst a vore si els detalls que falten per ue el Barça estigui fet una màquina engrassada és per que en Terrrrrry està desaperegut, o entrena d'amagat el mister? Jo kuan vaig vore que Venables tornava a casa Barça vaig flipar de veure aquell entrenador socarró que veia quan tot just començava jo a fer novillos escolars primaris per Badalona sortint del cole de can Coscollano

penyabogarde ha dit...

no patiu amics, el Terry està entre nosaltres , dirigint el Barça amb la seva scooter !!!

GiacondoBadalona1969 ha dit...

Em deixeu més tranquil que ara ja tenim el finde aquí i no vull jinyar-me sense el Terrrrrrrrrry


Ferran de Premià, av. de Roma ha dit...

No la caguis badaloní no la caguis que et fotran en el lio del mal gust collons

Giacondo Badalona: ets germà de la Gianconda Mona Lisa?

Què n'ets de peix tros de cub!

No la caguis amb els bogarde!

Salva't de tot el pestilenci, Giacondo del 69, no vegis la que poden fer amb el seu mal gust.

i no em volen dir què és Zepo i ho he preguntat tres vegades en una setmana.

No la caguis amic.

GiacondoBadalona1969 ha dit...

troç de cub, això em dius Ferran?

mira Ferran, no ens coneixem però per mi ja està tot dit i no vull tenir cap relació amb tú. No contestaré res del que diguis i llegiré cap missatge signat per tú. Ets res de res mal kottiks!

Quedo tranquil Penya Bogarde per la noticia de que Venables segueixi vinculat al club, guai notiks!

Pere Homs ha dit...

i si comencen a cantar i a fer festeta en comptes de ser tant bronques?
Jo he fet una canço per vosaltres i mirarem de que quan s'esvera el personal puc arreglar-ho xiulant per la pau

♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫
♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫
♫ ♪ ♫ ♪ ♫

alegria que són quatre dies!

penyabogarde ha dit...

GiacondoBadalona1969 i Pere Homs , benvinguts a casa vostra ja sou bogarders de plè dret !!!

Ferran de Premià encara t'estem esperant, dòna la cara al Golden i et farem un petó ben maco !!!

Pere Homs ha dit...

♫ ♪ ♫ ♪ ♫♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫
♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫
♫ ♪ ♫ ♪ ♫ tra.la.la,tra.la.la

gràcies per la rebuda, he de fer algun tramit o aportació per ser bogardic de ple dret?

penyabogarde ha dit...

no cal fer res més que voler ser-ho.