PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


dimecres, 10 de juliol del 2013

TITO PER DAMUNT DE TOT. ESTEM AMB ELL.

DARRERA HORA.

EL BOGARDISME 
NOMÉS POT DIR QUE ESTEM
AL COSTAT DE TITO VILANOVA. 
ÀNIMS COMPANY!

Tito Vilanova, entrenador del FC Barcelona

 TITO VILANOVA! 


((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((



NO-DO D'ESTIU.

L'entrenador del Bayern Merkel diu coses inconnexes. El president tribunero diu coses curioses. L'entrenador del FC Barcelona, Mariscal Tito, no s'està per les branques. El bogardisme reitera la seva aposta per un barcelonisme del poble, sense tribunes, sense voltors, anglòfil i proletari. Apostem per un projecte cooperatiu, gestionat des de la baix. Presentem candidatura virtual Regina Do Santos + Núria Feliu i aprofitem l'avinentesa per anunciar que el proper cap de setmana hi haurà l'acte solemne de la signatura de Terry Venables com a mànager general del Barça. L'acte tindrà lloc a l'estadi i en Terry vindrà acompanyat dels seus mods més fidels i emparkats: Xavi Vinaròs i Robert Abella. Scooters, soul i fang. La nova era comença ben aviat.

 


Passen coses espantoses a la tribuna i al món financer:

 


Un ex-timbaler del Bruc s'infla de salsitxes i canvia els Aromes de Montserrat per la cervesa alemanya. Un traductor portugués esdevé madridista i finalment es reinventa com un gentleman apassionat, un advocat gros, amic del xampany francès i de les nits del Luz de Gas parla de futbol, un empresari del ram de can Nike governa a cop de talonari, un holandès d'Aiguafreda juga al golf i parla massa, un constructor de cantonades i amo de can Sanpere amenaça amb tornar... 

I aquesta és la dimensió real de la tribuna. Tots ells són dolents i no estimen la pilota.

NEIX UN PARC D'ATRACCIONS A MUNIC.



El Barça necessita un doble lideratge català i brasiler, femení i executiu. El Barça necessita una clara vinculació amb el fang, els pubs i la pluja amable. NÚRIA FELIU, REGINA DO SANTOS, TERRY VENABLES coronaran la triple aliança bogardiana que ens portarà al més gran dels cops d'estat: El Barça serà una cooperativa alliberada de tribunes i capitalistes. Prou entorn! Prou fantasmes!



El Missatger anunciarà ben aviat 
les noves intencions del bogardisme: 
Intersecció matèria-esperit, esport-cultura, 
revolució-gastronomia, estadis-cementiris, somnis-realitats...

 

El video superior ens mostra el Missatger a tota vela...
El següent video és la proposta mod/hammer:




Darrera hora:

Maravilla Villa, Puro Kalikenyo i l'amic maco Raul Barea, llueixen l'equipació del gran Atlético de Madrid i celebren la condició de filial blaugrana del club antimadridista matalasser i agradablement "copero". 
Bellesa i poder al 100% (públic). 



Tot rutlla i tot va bé. Molt bé. Tenim el tandem Messi/Neymar. Tenim un bogardisme que desborda la realitat institucional de FC Barcelona. Tenim un carrer organitzat en revolta permanent. Tenim maquis. Tenim comunes. Tenim seny i rauxa. Som scooteristes. Tenim fè, esperança i caritat. Som una passada. Som Bogarders. Sobretot, però, tenim una doble espinada dorsal fermament dirigida per les nostres virtuals candidates a presidir la cooperativa proletària del FC Barcelona COOP. Núria Feliu i Regina do Santos. Mostrem les fotos de l'arribada i d'algunes de les taules del sopar de gala (corbatins, fracs, barrets de copa, trajos de senyora, arrecades i collarets)  del nucli dur bogardià, just abans de l'inici de la Festa Major de Premià de Mar:

 La "bellissima" Monica Bellucci fent la seva entrada acompanyant al Comandant en Cap de la Flota Bogardiana , almirall Esperit d'Esnaola




 L' equip mèdic de la Penya Bogarde format pel Doctor Sbobet i la guapíssima infermera Mentxu Alpari


Presidint la taula : Regina Do Santos, Secretary To Sea, Núria Feliu, ex-President Angel Moore i la Directora Eva Zepo.

Sofía Loren, espectacular, intimant animadament amb el Cap dels Serveis Secrets de la Penya, James Zepo 007 (Sir de Lords, Lord de Sirs).


Els socis Anna Albareda  i Lord Demian compartint taula, 
una parella "divína" i viperina. Grans! Nobles! Lord & Miss!


Pep Albert, March Smart i Bellugadís, com sempre donant marxa a la nostra festa, un "trío" bogardià imprescindible i eficaç.



 Puro Kalikenyo i Marta Coma -pura elegància-
 una altra de les parelles de la gran nit bogardiana.

Teresa Forcades amb un "look" totalment innovador conversant amb una de les convidades del sopar, al fons trobem el soci Lenin

Comença la Festa Major de Premià. Terry Venables -parka, scooter i alegria- arriba al Golden Corner El Marina (seu central de la Penya Bogarde) on es rebut pel bogardisme festiu. 
 Els lloctinents mods d'en Terry -degudament enparkats i scooteritzats- l'acompanyen. Ens referim als companys Robert Abella i Xavi Vinarós. Aixi doncs, abans d'anar a signar el contracte, el venablisme combatent ha visitat la seu premianenca i escalfa motors a tota vela i  a tota espelma. A tot ciri pasqual. Amunt els cors.


 
Atenció als pirates bogardians que estan de festa: Wembley,  Zane Grey,  Sinderes, Xuang Xil.li,  Toni G , Joan Patateta i Jordi Rovelló. Tot el camp serà un clam...


I aquí tenim més escenes de l'ambient venablesià que s'està desfermant al Golden Corner: Rovelló, Wembley, Montse & Josep, Gina B, la gent de la grada jove i el pletòric Hermano Ramon desplegant braços i mans amb generositat còsmica (amb la mirada profunda d'en Quim, la Dulci i l'omnipresent Wembley).

107 comentaris:

MADRIDISTA ︻╦╤─ BANZAI ha dit...

LO QUE FALTABA PARA VER QUE ESTAIS TERMINALES COMO LA LEJÍA CONEJO

SOIS POCA COSA

el perro ︻╦╤─ Tobías ha dit...

guau óscar guau

El missatger ha dit...

Com dic al vídeo que heu penjat, està tornant a passar: entre polítics corruptes, banquers corruptors i presidents de clubs infectes, estem en plena fase Titànic. Només faltava el judici al capità del Costa Concòrdia per a reblar el clau.

Sort de la germandat bogardista que il·lumina el Cosmos!

penyabogarde ha dit...

Missatger: estem convençuts que els teus avisos i advertències no cauran en sac trencat i sense fons. La vida dels terrenals està infectada per l'ambició més desfermada...el bogardisme rebla claus inclavables i casa pilotes amb llibres en un exercici permanent de saviesa i justa felicitat. Tenir el Missatger entre nosaltres és senyal diàfana de que anem bé, anem molt bé i, fins i tot, anem extremadament bé.

Joan Patateta ha dit...

tot el que feu m'agrada i em comença a preocupar que perdi la personalitat.

és que tot tot tot el que feu m'agrada.

és que quan veig que ja soc com vosaltres i que soc bogardià em punxo la pell i em pregunto si és possible que el m'està passant.


és com una sensació de dir que el millor del món m'està massant a mi

des del Masnou la més gran de les abraçades a tota la bogardada del meu cor


Joan

penyabogarde ha dit...

amic Patateta vostè es un pirata bogardià masnoví però pensi que per punxar la pell tenim a la nostra excel.lent infermera Mentxu Alpari, que per cert, viu al Masnou i també es una bogardiana masnovina , els nostres pobles units pel bogardisme!!!

salut amic !!!

Anònim ha dit...

Gran proposta la del Missatger! I un puntàs pel Grumet!

Qu+e s'ha de fer per aconseguir una cita amb la Monica Belucci?

S'ha de signar un pacte amb l'equip matalasser, el conjunt més selvàtic de 1a divisió.

penyabogarde ha dit...

Secretari:
Faci el favor de facilitar una entrevista entre March Smart i la bellissima Bellucci.

És una ordre.

Kalikenyo ha dit...

El meu amic Raul sap molt be que aquesta fotu esta feta al final del partit amistós dels treballadors agrònoms herbolaris contra els capitalistes eco impossibles.
No es altre cosa que un intercanvi de samarretes.
Sap greu pel Raul, però ens hem tret de sobre un bon saldu.

Albert Sinderes ha dit...

sort de vosaltres, darrerament estava tris tper una cosa personal, gràcies

Josep ha dit...

Ah, la pretemporada....

MADRIDISTA BANZAI ha dit...

CHUSEP
CHUSEPOTE

¿YA SABES?

HABLA DE PRETEMPORADA Y DE TUS AMISTOSOS, JA JA

LA TEMPORADA SERÁ UN CALVARIO PARA BARCELONI-TA, PARA MESSI-HACIENDA Y PARA TU CARA TAPADA DE ROJO


VIVA GUARDIOLA QUE MUERDE COPÓN
VIVA VILLA

A JODERSE CULERI-TOS

CHUSEP IRÁS AL TALEGO POR INSULTAR

El Perro Tobías ha dit...

guau óscar guau

Aureli Casals მარგალური ha dit...

Acabo de veure la televisió i no m'en puc estar de dir el que penso sobre l'abominable Guardiola al qual ara l'estimen els madridistes amb gos.

És un impresentable i un puto amo del negoci del futbol i ara utilitza els mals rotllos amb l'altre xungo Rosell per fer una roda de premsa revenjativa i resentida.

ell i en cruyff i els seus xungus dialegs en alemany, que s'en vagi a la santa "m" i que deixi de bordar com Tobias qualsevol.

Si vol en Thiago que sel fumi amb salfumà, que li agrada el Bayern Merkel doncs que sel mengi amb caviar estonià.


jo he trencat per sempre amb aquest engreit i maleducat i amb les seves rodes de premsa a traició des de l'estranger.


Que doni explicacions de per que va enganyar a tot el barcelonisme negociant d'esquenes al club amb el putu Bayern Merkel!

Traidor impresentable!

mai més el tindré com amic!

S'ha cobert de gloria davant dels micros aquest paio!

i ara tenim els madridistes admirant-lo a ell que és el passat.

Per mi es pot confitar tots els titols.

VISCA VENABLES nanos bogardics, aquest és el que pot fer gran al Barça.



fora Guardiola de la meva vida!

penyabogarde ha dit...

Comunicat de la Junta:
a) Nosaltres ja hem dit reiteradament que no ens alineem ni amb Laporta ni amb Rosell, ni amb Cruyff, ni amb Guardiola, ni amb en Núñez, ni amb el govern de la Generalitat.

b) Si Guardiola té problemes amb la junta del Barça que s'espavili ell i la junta.

c) Si el Rosell no ho fà bé, doncs que hi faci bé i que convoqui eleccions.

d) Nosaltres tenim alternatives:
Núria Feliu i Regina do Santos a la presidència col·legiada d'un Barça cooperatiu i controlat per la massa social

e) el nostre projecte és clar:
Terry Venables: manager
Tito Vilanova: entrenador
Rubi: entrenador d'entrenadors


Parlem en el camp, en el carrer, a les barricades i a les assemblees.

FOC NOU!

Joan Artiach*La Llagosta ha dit...

Ho sento si feriré sensibilitats amb el vull dir.
En Guardiola ha comès una canallada molt gran. Per dir coses de la directiva millor que les digui a la directiva i no pas que embruti l'ambient des d'un lloc forà, des de la llunyania del Munich de la manera més malfactora i maleducada.
Si vol parlar malament del Rosell ho ha de fer vestit del Bayern? Quina hipocresia.

I les mentides d'en Guardiola?
si, les mentides!
Es pot acordar coses amb el Bayern mentres exigeix als jugadors concentració?
Es pot distreure un mentres ens arriba una copa del Rei tonta?
EN Guardiola ha jugat brut com la gent bruta que ell mateix critica.
No m'estranya mica que la penya bogarde vulgui portar de nou al simpatic Venables.

Tota la realitat era un altre, el Pep va marxar per que no traga al Rosell i el seu ego estava malmès i ara tot surt com la merda surt de l'aiguera, mireu-lo dient el mateix que el Cruyjff però amb el descaro de fer-ho amb un altre escut en el pit de la samarreta.


Un envejós ens deixa.

Visca el Barça!

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Bona (+) i positiva (+) nit (no=dia).

Guardiola no m'agrada
resta (-)
Guarda i diu hola amb la gola

Guarda= amaga i resta dient tard coses negatives (-)

Hola= No sap dir Hola per restar "H"

Gola= No és de dins de la boca la gola (-) sinó que és gola femení de gol.

Guardiola/gola
el gol és masculí
Guardiola/gola
en femení

error guardiolal/garrafal

Guardiola no li dic Hola:
Dic adeu al seu hola/guardiola
i adeu (a+10) per sempre.

s'ha acabat Guardiola.

Conrad Canaló Stewart ha dit...

més (+) coses:

no em voleu en el sopar?

Visca Tito!

Zane Grey ha dit...

Parleu de Venables i estic d'acord però no podrieu fer ressucitar a Vic Buckingham?

Ele l'esfèrica!
Gràcies per la taula de gala.

Zane

Fernando Atienza ha dit...

Buenas noches,

Tarde o temprano la verdad sale a flote. Lo voy a exponer con la máxima sinceridad como corresponde a un madridista ante todo amante del futbol. Guardiola es grande y mete el dedo en la llaga del barcelonismo furibundo de Rosell y saca los colores a la peña bogarde tras tantos años de cascar la imagen otrora buena de un blog que fué de referencia total en lo que atañe al humor.

Guardiola es un genio del deporte y un caballero ilimitado en su porte, su comedido discurso y su experiencia deportiva.

Ya nos gustaría tener en el Real Madrid a Guardiola.

Cuanta razón tiene.

Y vosotros quedais de zapato sin suela urdiendo montoneras de bilis para esconder que esto ya está fenecido.

Sin más ahora que decir pues lo dice Guardiola, adiós y reflexionen.


Grandísimo Guardiola.

Alan Colomo ha dit...

Cuando sopla la marabunta algo me dice que el FC Barcelona tiene un problemón.
Dícese de Guardiola que es el mejor y razón tiene. Los madridistas vivimos encantados de la vida con la que está cayendo en la balsa de falso aceite del Barcelona. La combinación de ISCO,BALE, IKER y todo el pundonor de un equipo volcado con su afición darán de lleno en la diana de una etapa de supremacía blanca. Hoy Europa se vislumbra como la tierra de dos grandes amigos reyes de copas y reyes de saber hacer las cosas bien: Bayern y Real.
Guardiola tiene en el madridismo un aliado fiel y haremos lo que sea necesario para reanimar el pertrecho mundo del balón.
Ànimos para Pep y un abrazo madridista a toda las gentes de buena voluntad que dignifican el futbol contra los males que lo asolan.
¿Guardiolistas? Pues claro. Somos de Guardiola por deportividad y lo somos con el doble mérito de hacer valer la que es sano que es el futbol por encima de todo.

¡¡¡ Hala Madrid !!!
¡¡¡ Adelante Pep !!!

Alan Colomo ha dit...

Me gustaría que alguien de ustedes replique a Guardiola o a un servidor por madridista que uno sea.

El Cigró de Tona ha dit...

jo et replico per dir que Guardiola és un ex-ex

com shuster, laudrup, figo

ell ara és madridista

ho ha demostrat adoptant el pitjor del madridisme que és la xuleria

posdata:

a mi tampoc m'agrada Rosell però soc del Barça i no soc rival dels meus colors com en Guardiola

Batlle Batlloria ha dit...

TERRY VENABLES PUEDE SER UNA SOLUCIÓN CABAL:

Todos sabíamos que Guardiola y Rosell no eran precisamente amigos ni pretenden serlo, que sus personalidades son absolutamente contrapuestas y que si el ego de uno es complicado, el del otro no le va a la zaga. Pero este ataque furibundo de Pep al presidente del Barça va mucho más allá de dos personalidades distintas, es una descarga de odio que en el momento de salirle de dentro ha estallado como un volcán en erupción. Por el bien del club tenía que haberse contenido, puesto que previamente no había sido provocado de forma pública.

Guardiola debe tener muy buenos espías en Barcelona para enterarse a 6.000 kilómetros de distancia de lo que Rosell y sus íntimos mascullan o maniobran en privado. Estoy convencido de que en la bodeguita del presidente no echan precisamente flores a Pep, pero esto es algo que no se puede demostrar. Y rebatir suposiciones no es precisamente característico de personas inteligentes como él.

Total, que volvemos a una grave división interna del barcelonismo. Mal asunto, pero, con todo, peor es lo de Thiago. Al fin y al cabo, que Rosell y Guardiola estén en guerra no afecta al equipo. Y si algún día a los dos les conviene, tirarán de hipocresía y harán las paces. En cambio, Thiago no volverá a jugar con el Barça. Se va el futbolista con mayor futuro de la plantilla, el relevo natural de quienes hoy hacen posible que el mejor fútbol del mundo se vea en el Camp Nou. Y además se va mal, por culpa de unos incompetentes que le pusieron una cláusula de broma, y a la casa de Pep de la mano del hermano representante. Todo esto es una pesadilla. Perder a un buen futbolista es mucho peor que aguantar ciertos ataques de cuernos. Ahí sí que Rosell tiene un problema. Según cómo corra la pelota, esto le hará mucho más daño que la guerra con Guardiola.

Vehilson ha dit...

tal vez la peña Bogarde sea lo mejor que les queda al barcelonismo.

Ayer recibí varias llamadas sobre las declaraciones de Guardiola. Habla de filtraciones, me dice uno, pero¿ ¿Qué quiere decir con eso Pep? ¿Es verdad que Pep quiso birlarnos a Neymar?, me comenta otro. Es la guerra, Joan, es una declaración de guerra, me escribe en un washapp, el tercero... Lo cierto es que las palabras de Guardiola perjudican al barcelonismo, al Bayern y al propio Pep. Puede que tenga sus motivos, que sea cierto todo lo que cuenta, que esas filtraciones sean malintencionadas o que Rosell no pueda ni verle. Puede, incluso, que tenga toda la razón del mundo y que esta noche haya dormido tranquilo pero las consecuencias son incalculables. Si su intención era la de crear más división, que no lo creo, ha logrado su objetivo, y si lo que quería era defender su honra se ha equivocado en el momento y en la forma. Todo lo preparó el día antes con su entorno más próximo, desde la pregunta en catalán a la contundente respuesta que lo engloba todo. Pep es así: Un perfeccionista. Sin embargo, en esta ocasión, alguien debió advertirle de la magnitud de sus palabras. Mis amigos no entienden nada. No entienden la reacción de Pep porque nunca han leído una declaración pública de Rosell y su directiva en su contra. Eso no quiere decir que en petit comité algunos le pongan a parir sin ser conscientes de que al final todo se sabe. Pero lo peor de todo es que en Madrid se frotan las manos. Una vez más, el daño irreparable se lo están haciendo entre los propios culés. Una pena. La división aumenta y en Alemana flipan...

Iglesia topante ha dit...

Pep es puro marqueting en un mndo que todo es dinero:
Que el técnico no le profesa a Rosell el mismo afecto que a Laporta lo sabíamos todos, era evidente y saltaba a la vista... y eso que Pep conoce a Sandro desde hace muchísimos años, mucho antes que a Jan, cuando uno era el capitán del Barça y el otro uno de los hombres fuertes de Nike en España. Les hablo de mediados de los años noventa... Cómo sería que fue Rosell quien colocó en la multinacional americana a Pere Guardiola, el hermano de Pep que ahora es agente de jugadores... ¡Y el que ahora se lleva a Thiago al Bayern!

Àngel / expresident de la penya bogarde ha dit...

...doncs jo estic totalment d'acord amb en Pérez de Rozas. Paraula per paraula i lletra per lletra:




Emilio Pérez de Rozas | 12.7.2013 | 04:05h.

VENGA, MÁS DIVISIÓN. El hombre, el canterano, el mito, la figura, casi por excelencia, del barcelonismo, ha protagonizado, vestido del Bayern de Múnich, es decir, como entrenador del tricampeón alemán, una versión actualizada del 'puto amo', aquella popular comparecencia en el Bernabéu donde puso a caer de un burro a José Mourinho.

Lo cierto es que la escenificación y, posiblemente, la premeditación del discurso de ayer de Pep Guardiola, insisto, vestido del Bayern y hablando del Barça, me recordó alguno de aquellos pasajes. Sobre todo cuando puso en el disparadero al mismísimo presidente del Bayern de Múnich, Karl-Heinz Rummenigge, casi obligándole (la exigencia pública debe interpretarse como una obligación) a contratar a Thiago Alcántara, jugador, como todo el mundo sabe, que está representado por Pere Guardiola, hermano del técnico. Ahora se entienden aquellas palabras de “del Barça, uno se va...”

De la misma manera que el sermón del 'puto amo' se gestó tras nueve meses de desagradable gestación por la impertinencia de 'Mou¿, el discurso de ayer nació por la publicación, en Brasil, de la revelación de dos brasileños, directivo del Santos y/o padre de Neymar. Nada tuvo que ver el Barça. Y, sin embargo, todos los dardos fueron para los azulgranas, sin prueba alguna.

Cuando digo prueba alguna es que nadie del Barça ha utilizado la enfermedad de Tito Vilanova para dañar a nadie. Y Guardiola no ha sido capaz de mostrar las frases que Sandro Rosell, Josep Maria Bartomeu, Andoni Zubizarreta o el propio Tito han pronunciado para complicarle la vida a Pep durante su estancia en NY. No las hay. Yo no las recuerdo. Que otros hayan escrito y hablado, puede; ellos, no, así que para interpretar este nuevo discurso a lo 'puto amo', el 'míster' del Bayern debería de haber ayudado con más datos. En el fondo, todo esto está pasando porque ni un lado ni otro quieren hablar, quieren contarlo.

Y, en medio, Thiago. Y Pere Guardiola. Y papá Alcántara. Algo suena a rebeldía. Y a subida de precio. Porque si Guardiola exige el fichaje de Thiago, el precio sube. O los Alcántara acuden a la Liga con el talón que les libra de las cadenas azulgranas.

Josep ha dit...

M'agrada el comunicat dels Boixos Nois:
http://www.boixosnois.com/cat/noticia.php?id=72
Només hi he vist dos errors ortogràfics, quatre de gramaticals i un barbarisme

expresidència de la penya bogarde ha dit...

Els Boixos progressen adequadament!

Joan Estruch ha dit...

A mi em semblen pistonudes les opinions del Pérez de Rozas, dels Boixos Nois, del expresident i del Josep


i soc del Venables a cara i creu i a mort

pistonut

Fakir Prados ha dit...

Com canta el germà de Guardiola mangonejant el Thiago per el club del seu germà Pep fent de representant. la pela és la pela i si pot ser el euro alemany que és el més fort aqui teniu la cara barcelonista d'una colla de jetas

quins barcelonistes que tenim!

fora guardiola!

Joan Estruch ha dit...

també trobo pistonut el senyor FAKIR PRADOS encerta amb la pista alcantara-guardiola brother

MAQUIS DE COLL FORMIC ha dit...

la frase clau de la trama:

germà d'en pep / pare thiago

"Cómo sería que fue Rosell quien colocó en la multinacional americana a Pere Guardiola, el hermano de Pep que ahora es agente de jugadores... ¡Y el que ahora se lleva a Thiago al Bayern! "

ni un pam de net: no són del barça.
són mercaders.

VISCA LA REVOLUCIÓ BOGARDIANA

Joan Patateta ha dit...

Les coses clares;

al madridista li mola guardiola

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

cada vegada em sento millor amb el bogardisme i més lluny de tribunes, egos, capitalistes i voltors de tota mena

marga bosch i el seu verb ha dit...

quina pena
quina pena
el meu pep
ja no l'estimo
dolent traicioner
a la bossa


dolent pep
pesseteru


decebuda

Laura Llompart ha dit...

no em crec res des que veuen els meus ulls i des que senten les meves orelles:

Un entrenador d'un club alemany vol dividir el barcelonisme amb el vist i plau del real madrid.

I ens birla jugadors el molt provocador.
Manllevant al·lots com qui manlleva quesitos, per mi sa serena ja no cau menuda a guadioluna i la nit mai més mos dirà adiós.

Vent dolent i barca bruta.

Albert Sinderes ha dit...

Qui t'ha vist i que et va veure
Pep.
VISCA IVRAIMOVIC
el que va saber dir-li "filósofo", gran Ivra.

FITXEM IVRAIMOMIC!

Ivra culé
Pep merengue!

extrema esquerra bogardiana ha dit...

jo prefereixo un traductor portugués entrenant a un equip pijo anglès que un impostor de santpedor vestit d'alemany dividint la gent blaugrana per una batalla persona entre egos laportistes i rosellistes amb els socis sota la bota, la tribuna devorant habanos i en Duran Lleida fent preventes al palco.

Visca el football de les grades i dels bars.

vampir Bayo †๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A† ha dit...

Aquest barbar Guardiola no és del Barça i és l'entrenador d'un equip rival, ho diu molt planerament en senyor Pérez de Rozas.

Ara bé, jo plantejo una pregunta als bogarderistes:

D'acord amb Terry Wenables, ok!
Però m'escama el silenci de NÚRIA FELIU.

Núria: Què en penses?

†๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A††๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A†

Sang a la vista ?


†๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A††๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A†

Una que mira i mai diu res en el bar ha dit...

De petitona tenia una amiga que li deiem la Sigmafoten, sonava lleig per el "foten", però era com una màquina de cosir, la signafoten menjava baladres i xerrupava bicarbonat.

Era la pitjor de la classe i era del Bayern Munich.

Li deien la Sigmafoten.

MADRIDISTA ︻╦╤─ BANZAI ha dit...

¿¿¿¿¿¿OS PENSABAIS QUE UN MENDA SERVIDOR NO HABLARIA???????

ME SUMO A ATIENZA Y A COLOMO, ESTO ES UN ORGASMO DE LA LECHE DE BURRA, O SEA QUE EL GUARDIOLA SE CAE DEL CABALLO Y DESCUBRE QYE ESL BARCELONI-TA ES UNA MIERDA Y SE DICE A SI MISMO, COÑO QUE LO MEJOR ES IR CONTRA LA BASURA AZULGRANA Y ZAS LE METO UN DEDO EN EL OJO DE ROSELLI-TO Y SOY LA MAR DE COJONUDO. ESTO ES LO MÁS CHUPAPO QUE NUNCA LE PASA A UN MENDA SERVIDOR.
EL BARCELONI-TA SE HUNDE EN LA DIANA DE LA MIERDA DE LA TAZA DE SU PROPIO WATER. JA AJAJAJA YO SOY UN TRISTE DEPRESIVO QUE CRECE A BORBOTONES CUANDO VEO QUE EL GUARDIOLA ME DA LA RAZÓN PARA DECIR GUAU QUE ESTO ES UNA MIERDA DE COLOR AZULGRANA

PEOR IMPOSIBLE PARA EL ROSELLI-TO Y PASA LAS CHULINUCHAS DEL COLOCHUNGO DE MESSI DE NEYMAR Y DE XAVI

ESTOY A MUERTE CON GUARDIOLA MI HEROE EL HEROE QUE TARDE O TEMPRANO SE DA CUENTA DE LA FARSA BENJUMEA QUE ES EL BARCELONI-TA ESTURIÓN QUE CAE AL SUELO DE LA DERROTA

ES TAN GRANDE TODO TODO COMO LA FÓRMULA TODO DE ESE PROGRAMA DE POCA MONTA PER MUCHO EMPAQUE QUE VEÍA DE PEQUEÑAJO RENACUAJO CUANDO IBA DE PAÑALES

ESTO ES COJONUDO SALADO QUE GUARDIOLA MORROCOTUDO APANDADOR AHORA LO VEO GRANDE GTRANDE GRANDE

ME ARREPIENTO DE LO MAL QUE HABLE EN SU DÍA DE GUARDIOLA PUES AHORA ES GRANDE COMO LA COPA DE UN PINO

VIVA GUARDIOLA

GRANDE
GRANDE
GRANDE

JOJOJOJO EL GOLFO APANDADOR MADRIDISTA VINE A MIERDA DE VIDA PERO CON ESTO SOY FELIX PESES A MI MISERABLE VIDA DE SOLITARIO DESNUTRIDO

GUARDIOLA ME DA VIDA

JOJOJOJOJO

GRACIAS PEPOTE GUARDIOLA

el perro ︻╦╤─ Tobías SULOITA ha dit...

g o g

penyabogarde ha dit...

anunciem que Terry Venables signa aviat el seu contracte vitalici i que ara s'està patejant la vila de Premià de Mar sumant-se a la Festa Major.

Joana Autonell (Badalona) ha dit...

Mireu que és senzill el tema:
En Guardiola entrena al Bayern de Munic.
Ja no és l'entrenador del Barça.


Som del Barça?
doncs visca el Barça!

Salva Caballero / de Poble Nou / Barcelona ha dit...

Bon dia a tothom,
jo també vaig de senzill però res de modèstia per dir qye el Bayern Munich és per mi un club tant distant com pugui ser el FC Los Glaciares de la Patagonia o com es pugui dir un club de la bota més meridional de l'Argentina. A vore si m'explico i m'enteneu un xic. Que el José de la Hucha ma la porta suelta i que jo soc més barcelonista que l'herba del Nou Camp.
Valen?
I ara el millor que us dic és que el invent facebook m'ha portat fins a aquesta xulada de blog i estic a pinyó amb la penya Bogarde que jo també vull que em feu part de les vostres sopades de gala i de les vostres desventures i trenir titis com la italiana.
Em voleu admetre?

fa un abraçada a tots i vull ser un dels vostres.

Hechicera Botero ♥ amor ♥ ha dit...

........
........
........
........
........
........
........
........
un parque de atracciones
una pipi calzaslargas
yo voy a la noria
me siento la niña que fui
........
........
........
........
♥ amor ♥
♥ amor ♥
no soy endentida en star wars
me gusta el parque de atracciones
pero no veo la guasa del futbol
........
........
........
apuesto que estais sin campeonato
teneis buenos recursos
el parque de atracciones
pipi calzaslargas como cuando era chiquita
♥ amor ♥♥ amor ♥♥ amor ♥

besos
desde ♥ amor ♥ venezuela ♥ amor ♥

amor besos venezuela para barcelona
amigos besos ♥ amor ♥♥ amor ♥

Bierzo Azulgrana ha dit...

Hola muchachada

estamos patidifusos con el huracán de odio perpetrado por el ex-entrenador Guardiola. Nos preguntamos a que juega este señor. Igual no se entera de que con su sarta contra la directiva ha culateado contral la unidad del barcelonismo de todo el mundo. Acaso no es mejor tirarse los muebles en privado que airear la basura de una manera más nauseabunda como la que ha protagonizado el ex-entrenador, es que no nos lo esplicamos o si, tal vez si, el se mete a politiquear para armar un proyecto destinado a presidir el Barcelona ¿Calculando el terreno?

Atroz, sencillamente este tiparraco es atroz y cuesta de creer que es del Barcelona en su pasado, pero que estamos hablando pero si este señor es el entrenador de otro equipo.

Punto.

Albert Sinderes ha dit...

Estic d'acord amb quasi tot el que s'està dient per aquó sobre la momia de Munic.

Però com diuen els castellans: borrón y cuenta nueva i com diem per casa Foc Nou!

Mani en Rosell o mani en Laporta la veritat està a la gespa i tots units fem pinya amb la nostra gent i el nostre equip.

Ja sabeu, el barça és el nostre equip i el que vingui d'altres equips enguadiolats o enmourinhats no és cosa nostra.

Guardiola és passat i és rival.

VISCA NOMÉS EL BARÇA

MADRIDISTA BANZAI ha dit...

¿¿¿¿¿¿QUÉ TAL SE VIVE EN EL INFIERNO CULERADA????????????????????????????

¿¿¿¿¿QUEREIS AGUA???????????????????

PERO QUE MAL QUE OS VAN LAS COSAS
¿¿¿¿¿EH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


DUELE MUCHO LO DE GUARDIOLA
Y A MI ME PRODUCE GOZO DE POZO


¿¿¿¿¿¿¿¿¿POR QUÉ NO DISOLVEIS LA PEÑA BOGARDE??????????????????????????????

LO DE GUARDIOLA ES UN TORPEDO AL BARCELONI-TA COMO LO ES LO BÁRCENAS CON EL PP



CANGUELO CANGUELO LAGARTO LAGARTO


¿¿¿¿DISOLVEREIS LA PEÑA BOGARDE??????

CONTESTAD.

el perro ︻╦╤─ Tobías ha dit...

guau óscar guau

penyabogarde ha dit...

No et donarem el gust, madriles & perrito faldero

MADRIDISTA BANZAI ha dit...

BOGARDITO:

¿QUIÉRES QUE TE MANDE A LOS TRIBUNALES POR AMENAZAS?

¿NO SABEIS NADA DE MÍ?

SOY EL PUTO AMO DE LOS JUZGADOS DE LA CIUDAD DE LA JUSTICIA Y VAS A IR POR LO PUNITIVO

Y AHORA LO PONGO EN MANOS DE MI ABOGADO

El Perro Tobías ha dit...

guau puto amo justiciero guau óscar guau

penyabogarde ha dit...

Ets el Madridista Banzai o ets el Madridista Bárcenas? A quina hora quedem per anar a l'audiència? Demanem protecció oficial o li diem al maquis d'Abella que ens ajudi?

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

Comunicat des de l'ex-presidència de la penya Bogarde.

Ha estat avistat un bogarder que ha deixat de ser barcelonista per fer-se estrictament guardiolista. La temporada en el Golden Corner es presenta calenta, polèmica i irreverent.

Ens mantindrem fidels per sempre més al servei de l'equip. No necessàriament al servei d'ex-entrenadors, juntes directives actuals o antigues i altres fenòmens para-esportius.

Estiu 2013.

Albert Sinderes ha dit...

puc dir una cosa que no agradarà a la gent?

m'ha agradat molt el Sandro a la 8tv amb el Cuní.

Que n'aprengui l'entrenador del Bayern i visca el Barça!

Josep ha dit...

.... sexe oral....

Anònim ha dit...

oralitat sexual amic Josep

MADRIDISTA BANZAI ha dit...

VIVA GUARDIOLA
VIVA ANCELOTI
VIVAN LOS BUENOS ENTRENADORES

ESTAIS DIVIDIDOS

JAJAJAJAJA
JAJAJAJAJA
JAJAJAJAJA

ME LO ESTOY PASANDO DE NARICES
ESTAIS HACIENDO EL RIDICULO

¿ALGUIEN SE ATREVE A DAR LA CARA?

El Perro Tobías ha dit...

g o g

Fray Berengario ha dit...

Oremos juntos:

guardiola ha pecado

yo estoy con Dios-Messi

y con Dios-Bogarde, claro.

Oremos

Salva Caballero ( de poble Nou ha dit...

no m'heu de dir res?

Hechicera Botero ♥ amor ♥ ha dit...

♥ amor ♥
♥ amor ♥


os miro en la bola de cristal y veo veo pero veo éxito Neymar messi


♥ amor ♥
♥ amor ♥
♥ amor ♥
♥ amor ♥

♥ amor ♥
♥ amor ♥
♥ amor ♥
♥ amor ♥
♥ amor ♥
♥ amor ♥
♥ amor ♥
♥ amor ♥




Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

visca TITO VILANOVA !!!!!!!!

DECLARACIONS DEL NOSTRE ENTRENADOR


Tot i que ha expressat que no li agrada parlar de temes personals, Tito Vilanova ha expressat que "Pep no va estar encertat, em va sorprendre. Jo no crec que ningú de la junta directiva hagi usat la meva malaltia per fer-li mal. Estic molt content del tracte de la directiva. I tinc molts amics que s'han preocupat per mi, i han agafat avions per venir a veure'm a Nova York".

El tècnic no s'ha mossegat la llengua, i ha afegit: "Ell (Guardiola) és el meu amic, i quan vaig estar dos mesos a Nova York jo el necessitava, ell no hi va ser perquè va considerar que no havia de ser al meu costat. Jo hauria actuat d'una manera diferent". A més, Vilanova ha assegurat que tots aquests temes no ajuden el Barça, i que ara "som més dèbils". Tot i aquestes paraules, el tècnic ha seguit qualificant Guardiola "d'amic". Sobre aquest aspecte, Zubizarreta ha fet una petita reflexió: "El 2010 Guardiola em va dir que la Ciutat Esportiva havia de ser un búnquer i que no ens havíem de preocupar de rebatre el que ens deien."

I ARA A FER FORT EL TANDEM VENABLES-TITO-RUBI


VISCA EL BARÇA !!!!!!!!

penyabogarde ha dit...

amic Salva Caballero ja ets un bogardista en tota regla i siguis ben vingut a la casa Gran del Bogardisme, si vols compartir sopars de gala i aventures de tota mena ens envies alguna imatge que et defineixi o ens adreçes a qualsevol adreça web a on podem recuperar la imatge que tu vulguis i et defineixi ...

salut amic i Força Barça !!!

Salva Caballero / de Poble Nou / Barcelona ha dit...

Com ho faig? Envio un enllaç del google o alguna cosa per l'estil?

Fernando Atienza ha dit...

Buenos días,

Parece que todo da vueltas. Ayer denostaba a Guardiola y me parecía un sujeto engreido con algo de futbol en su cabeza y ahora lo veo como un señor cabal que huye de un cLUB EN CRISIS lleno de navajeros.

Rectifico que es de buen saber.

Entiendo a Guardiola. No os lo mereceis.

El Madrid acierta y ganaremos con Anceloti.

Feliz verano.

marga bosch i el seu verb ha dit...

Quin disgust!

Que li passa al meu Pep?

Era el fill que totes voliem.

Ara sento tot el meu amor per Toto Vilanova i m'atreveixo a dir que és l'artifex de tots els títols que va compartir amb en Pep.

Com m'agrades Tito!

Un petó de tot cor des de Mataró, ciutat de les Santes.

marga bosch i el seu verb ha dit...

Mon pare Manel Bosch tenia una Vespa que era l'enveja de tot Mataró, era de color blau i feia pef pef pef quan creuava el carrer sant josep que llavorens era de llambordes

Què us sembla això bogards?

Salva Caballero / del Poble Nou de Barcelona ha dit...

Us envio la imatge en un comentari o en un correu?

penyabogarde ha dit...

amic Salva Caballero ens pots enviar un enllaç del google i nosaltres baixem la foto ..

salut ...

Salva Caballero / de Poble Nou / Barcelona ha dit...

bueno, pues si insistiu aquí em teniu però sense abusar, eh?

http://www.name-list.net/img/images.php/Caballero_5.jpg

MADRIDISTA BANZAI ha dit...

SALVA:
A VER SI HACES HONOR A TU APAELLIDO Y NO ME SALES OTRO BERZAS COMO CHUSEP.

El Perro Tobías ha dit...

g o g

Josep ha dit...

Una "berza" és un colitx?

Salva Caballero / de Poble Nou / Barcelona ha dit...

jo no soc un berza, soc un Barça.
Josep, espero compartir amb tú el plaer de ser bogardià.
Aquest del Madrid està una mica pirat.

MADRIDISTA A SALVA ha dit...

CABALLERI-TO
ENTRAS MUY MAL EN ESTE TERRENO PARA SER UN DEBUTANTE,

¿CONOCES LA CIUDAD DE LA JUSTICIA?

TONTO

El Perro Tobías ha dit...

g o guau
oscar guau

salva guau

Salva Caballero / de Poble Nou / Barcelona ha dit...

mira madridista, no et conec però tinc una força brutal i amb mi no podras de cap manera. Quin tasta els punys d'en Salva no oblida mai el seu efecte i les ferides triguem molt en guarir-se.
Hauries de saber que soc en Salva i que amb mi no es salva ni l'exercit dels Estats Units, capullet meu.

Josep ha dit...

Doncs visc just al davant de la Ciutat de la Justícia.

zel ha dit...

Esteu...esteu com una cabra, però coi, si valtros no em feu riure... Sandro a la picota!

penyabogarde ha dit...

Zel: ets del barça o ets del Bayern?

Salva Caballero / de Poble Nou / Barcelona ha dit...

aviso: soc amant del boxeo.

marga bosch i el seu verb ha dit...

Zel si ets dona tú i jo ens esgarraparem al port Balís, fora en guardiola i visca en Tito, aplausooooooooo per tito.

Salva Caballero / de Poble Nou / Barcelona ha dit...

mossetes vosaltres esgarrapada i jo cop de puny que m'agrafa la boxa, tito sempre més i fora la culebra de santpedor

marga bosch i el seu verb ha dit...

aquesta zel vol querra?

ضاعت ha dit...

لا تحزن على نجمه ضاعت منك فاالقمر من نصيبك
يعلم قد يكون

ضاعت Barcelona !

Del Golden mirant a Wembley ha dit...

TITO per sempre en el nostre cor
TERRY i RUBI bon tàndem
i PURITO en lloc de CALIQUENYO
Salut i Visca el Barça

penyabogarde ha dit...

recuperem Reikjaard, per exemple.
O Laudrup. Però si es fitxa Bielsa haurem d'ocupar l'estadi i prendre mesures d'urgència. Compte amb les frivolitats. Mani qui mani, l'arribada de Venables garantitza fang, pluja i cervesa. Tito endavant. Rubi ajudant. Rosell vés per on que hauras d'afinar més que la filarmònica de Munic.
Guardiola: Digues alguna cosa.

MADRIDISTA ︻╦╤─ BANZAI ha dit...

MIS MÁS SINCEROS DESEOS DE SALUD PARA TITO.
MIS MÁS SINCEROS DESEOS DE ASCO PARA
LA PEÑA BOGARDE.
MIS MÁS SINCEROS DESEOS DE FRACASO PARA TODOS LOS QUE DÍA TRAS DÍA AGOTAN MI PACIENCIA CON SUS ABYECTAS PÚAS CONTRA MI PERSONA.


ÁNIMOS TITO.

PERO MI TOTAL DESEO DE FRACASO PARA CUALQUIER PROYECTO DEL BARCELONI-TA.

BANZAI.

el perro ︻╦╤─ Tobías SULOITA ha dit...

guau ós guau car car guau

Joan Estruch ha dit...



calla madridista, almenys sigues persona en aquests casos, imbècil.

Tito pistonut!

MADRIDISTA ︻╦╤─ BANZAI ha dit...

VIVA TITO POR RESPETO
Y ESTRUCIO+CHUSEP A LA CÁRCEL

el perro ︻╦╤─ Tobías ha dit...

g / o / g

penyabogarde ha dit...

duel alpí entre barça i madrid i triomf blaugrana a càrrec de Puro Kalikenyo Rodríguez contra Florentino Solomillo Contador. COMENÇA LA TEMPORADA!

http://www.blaugranas.com/media/galeria/25/3/6/4/1/n_f_c_barcelona_los_aficionados-11463.jpg

Joan Estruch ha dit...

pistonut Purito! visca el Barça!

Joan Estruch ha dit...

i madridista a la presó hi anirà stú i de pet, segur, dolent!

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Avui estic frenètic...123456789101112131415161718191202122232425262728293031323334353637383940
estic calculant el que heu dit del Purito del Tour de França i m'he adonat d'una cosa que serà un xist matemàtic: atents.


===========================

XIST MATEMÀTIC DEL VOSTRE AMIC CONRAD:

Saben aquel que diu de un Purito que va en basicleta i adelanta a un comptador?
Pues, miren, saben, mentres el Purito guanya el comptador compta els minuts que perd. A qué és bo?

===========================

tradueixo el xist matemàtic dels biciclistes i el passo al futbol:

3 per davant de 4
¿Saben aquel que diu que el tercer és millor que el quart que compta el que perd?

4, 3, 2, 1, 0.


================================

Voleu un altre xist matemàtic?

Sí!

EL que compta és un comptador o compta malament 4. 3. 2. 1. 0.


================================

MADRIDISTA ︻╦╤─ BANZAI ha dit...

CONRADETE CANALONI DE LAS BERZAS


MENUDO CHISMORREO TE LLEVAS CON SEMEJANTE GAITA PARA SAPOS OCIOSOS.

ESTO NO LO RÍE NI UN NIÑO AL QUE LE RASCAN LA PLANTA DEL PIE CON UNA PLUMA DE POLLO GRIEGO.

MIRA QUE ERES SEMITONTO CANALÓN.


SIEMPRE HAS SIDO ZOQUETE PERO TI SEMITONTERÍA ESTÁ A HUEVO DE SER TONTERÍA INTEGRAL.


¿POR QUÉ NO TE CALLAS?

Y AHORA VAMOS A VER COMO ROBAIS AL CELTA CON LO DE LUIS ENRIQUI-TO EL PAQUETI-TO ASTURIANO.

BANZAI Y BANZAI.

el perro ︻╦╤─ Tobías ha dit...

guau óscar guau

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

em sento gratament acompanyat en el banquet, gratament i si em graten per sota la taula encara més gratament i de bon grat. Bacallà a la vista i a les coses medenques.

Suport a Tito des de les Medes dalt del vaixell dels mil canons.

Fernando Atienza ha dit...

Buenos días.

Os pido un poco de atención y una dosis generosa de paciencia para leer lo que os suscribo a continuación. Como dicen los jovenes de hoy en día: Me lo he currado mazo.

Mi más sincera formulación de deseo de pronta recuperación del señor Francesc "Tito" Vilanova.

Mi más sincera y cordial saludada a Pep Guardiola. El entrenador mágico transcendiendo a su contingencia barcelonista y apuntando éxitos donde vaya por los siglos de los siglos. Guardiola, Pep para muchos, es el hombre que supera su leyenda y que demuestra que es mucho más que un hombre de club. El Barcelona sin Pep es una sombra de si mismo y Pep sin el Barcelona es cuerpo, alma, corazón, sombra y sabiduría. Mi sueño sería tener a Pep en el Real Madrid justamente después de comprobar que el entrenador era más que su equipo, justo después de comprobar que Pep está por encima de visicitudes de equipo o de club. Guardiola es grande y es el entrenador que no se vende al postor modal. Guardiola es más futbol que lo que pretende el Barcelona. Por eso el Barcelona denosta a Pep y juega sucio pero que muy sucio. Por eso lamentablemente la otrora gran peña Bogarde hace de Pep una pieza de vudú o un muñeco de reducida cabeza pasto de jíbaros y arumbayas. El bogarderismo hunde su prestigio otrora currado en una balsa ciénaga de putrefactos desechos. Suena grave, suena feo, pero es lo que siento cuando leo y veo semejantes barbaridades en manos de quienes gestionan este otrora gran blog.

Ahora llega el turno a Rosell guarreando (perdonen la palabra) al Celta y machacando un proyecto modesto para tener al bocazas asturiano frente al FC Barcelona. Francamente repugnante.

Luego viene lo peor ¿por qué el bogarderismo ha optado por el trazo chungo y por el aspaviento pedorrista? Acaso otrora este blog no era pura finura con Monica Vitti y las divertidas puyas con Laporta o la sonrisa de Eto'o.

Lamentable agonía de este blog.

Con Tito Vilanova respeto y apoyo.

La broma de Venables tiene un pase pero de gracia poca, un poc forzado para mi gusto.

Pep Guardiola os ha dado un repaso.

Ahora solo falta esperar que la ligase active y que la pelota a los pies de CR7 desempeñe su tarea natural: el gol.

Acepto críticas. Pero, educadas críticas.

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

Fernando:
Tens flotador?

على نجم ha dit...



لا تحزن على نجمه ضاعت منك فاالقمر من نصيبك
يعلم قد يكون

ضاعت Barcelona !

Laura Llompart ha dit...

visca Tito!

Viriato ha dit...

Visca el Tata i Visca Catalunya!

De Tito a Tata i tiro per que tato!


Brutal!


El millor entrenador possible!


metralladora Tata: Ra,ta,ta,tá!!!!!!!