PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Winston
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


dimarts, 23 d’abril de 2013

MILLORA BLAUGRANA DAVANT DEL BAYERN + DORTMUND CIUTAT PUBILLA DE LA SARDANA / L'AGONIA BLANCA S'ARROSSEGA PER L'ESTADI DEL MANZANARES. ELS GOLS DEL MOLT IL·LEGAL MADRID NOMÉS SERVEIXEN PER ALLARGAR UN VIA CRUCIS QUE PER NOSALTRES ÉS EL CAMÍ QUE ENS PORTA A LA FELICITAT SUPREMA. BORUSSIA DABADABADÀ + FLORENTÓNGUEZ I GUARDIOLA SEGELLEN UN PACTE MACABRE DES DEL COSTAT FOSC

El Barça progressa adequadament. Després de l'injust 4-0 de l'anada, el FC Barcelona mostra símptomes de franca recuperació. El 0-3 davant del Bayern és un pas endavant en el camí d'una temporada rodona. La lliga és meravellosa i el nivell de joc presenta uns detalls de clara progressió. Avancem el que ja és un fet: El manager Terry Venables ja està preparat a Londres. Diumenge vinent arriba el complement ideal de Tito Vilanova. Adjuntem un material audiovisual extraordinari:I EN UN TREBALL D'INVESTIGACIÓ DIGNE DELS MILLORS SERVEIS SECRETS , LA NOSTRA ZEPO HA DESCOBERT EL PERQUÈ DE LA PESADA INSISTÈNCIA DELS MADRIDITES EN VOLER GUANYAR LA DÈCIMA , EL SEU ÚNIC INTERÈS ÉS GUANYAR A LA RIFA DE NADAL I, COM EN EL CAS DEL FUTBOL, MAI HO ACONSEGUEIXEN , REALMENT ÉS MOLT DIFÍCIL...

  (detall d'un dècim dedicat a l'antiguitat)
  LA NIT ESTUPENDA. 

LA FÍ DE FLORENTÓNGUEZ.
LA FÍ DE MOURINHO.

La farsa s'ha acabat. Mourinho insisteix amb les seves xorrades. Florentónguez s'estimba.
  El Madrid congelat. 

   L'imperi s'ha esfondrat. 

 
Els seguidors del Borussia ballant una sardana davant el Bernabeu un cop acabat el partit ...


DORTMUND, 
CIUTAT PUBILLA DE LA SARDANA


Avui ha estat una nit bonica al Golden Corner. Tota la gent bogardiana ha estat present. Tots anaven vestits amb els colors del Borussia. Tobias Gossmann ha estat el talismà.  

 
Núria Feliu, Enric Majó,  Conrad Canaló, Hermano Ramon, Quim, Correcamins, Pep Albert, Lenin...tots ben vestits amb els colors de la nova equipació de les gran ocasions: Negre i groc al vent!


AUFWIEDERSEHEN MADRÏD
FORÇA BORUSSIA,
DA-BA-DA-BA-DÀ!

 

************** La gran dama del Free-Jazz blaugrana, Shakira, canta allò de "Adiós Madrid, te dejo Madrid" i té tota la raó. L'agonia blanca s'estira una setmana més. Volen que s'acabi el suplici i no poden. Els seus horribles gols només serveixen per fer durar allò que més mal pot fer: El cicle permanent del titisme triomfal. El duel madrileny només ha portat rutina i badalls. Entretant la catedral de Bilbao ha rebut la venerable visita de Messi i la seva colla de titans-titencs i el  tucàn ha tornat a mostrar els seus números predilectes: 2 a 2.
HEM DESCOBERT FERNANDO ATIENZA. UN CAS COM UN CABÀS. OSTRES, FERNANDO!BORUSSIA DABADABADÀ
BORUSSIA DABADABADÀ
BORUSSIA DABADABADÀ
BORUSSIA BORU
BORUSSIA GOL!


Tobias Gossmann , la batuta de l'Orquestra Simfònica Bogardiana ha presenciat en directe el partit i un cop acabat ha corregut a abraçar-se al gran "quatrigolejador" de la nit , el futur davanter blaugrana Robert Lewandowski ( exclusiva de Bogarde-Press)L'home més dolent del món és Florentónguez. L'home més dolent del món compra el món sencer i segella un pacte macabre amb Josep Guardiola. Tot és rar i angost. Lleig. Fatal. Brut.


 
 El nou home de Florentónguez ha passat al costat fosc. Atenció gent! Darth Guardiolentónguez és l'enemic, el traidor, el cara girada del costat fosc. El responsable de l'escàndol de Munic és Darth Guardiolentónguez. La culpa és del de Santpedor i el seu sàtrapa galàctic Florentónguez s'ha limitat a untar amb bitllets la closca del cara girada del Bages fins a fer-lo caure en el costat fosc. 

  Però el bogardisme no es queda de braços plegats. L'Hermano Ramon dirigeix amb mà de ferro el sacrifici del culpable sanpedorenc. El nostre clergue organitza una graellada amb el pollastre a l'ast enguardiolat i degudament condimentat.   Josep Albert, Correcamins, Lord Demian, Núria Feliu,  Estruch i Conrad Canaló   -degudament guarnits de chefs d'alta cuina- treballen a fons el sacrifici de la carn rostida.

Entretant a Canaletes, la Zepo   passeja amb el nou tanc Zep/4/0/Z per frenar l'avalantxa de madridistes eufòrics que intenta saczejar al guerriller insurgent Enric Majó.


  No tot està perdut. Tobias Gossmann és l'arma secreta bogardiana. La batuta del pis de dalt del Bar Marina exhibeix la vestimenta del Borussia Dormund dels seus amors davant d'unes masses de bogardians clonats amb la cara de March Smart. Molts Smarts fan costat a Herr Tobias Gosmann. Tots som del Borussia.


 
Però cal dir-ho clarament: Guardiolontónguez ha profanat la diada de Sant Jordi. És el costat fosc, el pecat, la traició. Foc nou. Graellada. A l'ast. Fora voltors. 

En Quim ha tancat la nit amb la consumació de la bomba informativa del dia: Terry Venables accepta el repte i torna a la banqueta blaugrana. Tenim la foto de la reunió Quim / Venables. Ha estat un exit. Comença la nova era. El retorn del Jedi. Torna Venables.

 

156 comentaris:

MADRIDISTA ︻╦╤─ BANZAI ha dit...

JAAJAJAJAJAJAJAJAJAJAAJA
HAHHAHAAHAHAHA
JAJAJAJAJAJAJA
JAAJAJAJAJAJAJAJAJAJAAJA
HAHHAHAAHAHAHA
JAJAJAJAJAJAJA
JAAJAJAJAJAJAJAJAJAJAAJA
HAHHAHAAHAHAHA
JAJAJAJAJAJAJA
JAAJAJAJAJAJAJAJAJAJAAJA
HAHHAHAAHAHAHA
JAJAJAJAJAJAJA
JAAJAJAJAJAJAJAJAJAJAAJA
HAHHAHAAHAHAHA
JAJAJAJAJAJAJA
JAAJAJAJAJAJAJAJAJAJAAJA
HAHHAHAAHAHAHA
JAJAJAJAJAJAJA
JAAJAJAJAJAJAJAJAJAJAAJA
HAHHAHAAHAHAHA
JAJAJAJAJAJAJA
JAAJAJAJAJAJAJAJAJAJAAJA
HAHHAHAAHAHAHA
JAJAJAJAJAJAJA
JAAJAJAJAJAJAJAJAJAJAAJA
HAHHAHAAHAHAHA
JAJAJAJAJAJAJA
JAAJAJAJAJAJAJAJAJAJAAJA
HAHHAHAAHAHAHA
JAJAJAJAJAJAJAJAAJAJAJAJAJAJAJAJAJAAJA
HAHHAHAAHAHAHA
JAJAJAJAJAJAJA
JAAJAJAJAJAJAJAJAJAJAAJA
HAHHAHAAHAHAHA
JAJAJAJAJAJAJAJAAJAJAJAJAJAJAJAJAJAAJA
HAHHAHAAHAHAHA
JAJAJAJAJAJAJA
JAAJAJAJAJAJAJAJAJAJAAJA
HAHHAHAAHAHAHA
JAJAJAJAJAJAJA

el perro ︻╦╤─ Tobías 2012 ha dit...

guau óscar guau 4 a 0

MADRIDISTA BANZAI ha dit...



MADRIDISTA BANZAI ha dit...

4
4
4
4
4
4
4
4
4
4
4
4
4
4
4
4
4
4
4
4
4

MADRIDISTA BANZAI ha dit...

BANZAI 4
BANZAI 4
BANZAI 4
BANZAI 4
BANZAI 4
BANZAI 4
BANZAI 4
BANZAI 4
BANZAI 4
BANZAI 4
BANZAI 4

el perro tobías ha dit...

4 guau
4 óscar
4 guau

Josep ha dit...

Bé, sempre podem celebrar la primera victòria de Pep Guardiola al Bayern.

Conrad Canaló ha dit...

El teorema del quatre (4)
1+1+1+1

Quatre és 4 com 1+1+1+1
no fa mal per que no és 5
i ajuda (+) a refer com temps va passar a A.T.E.N.E.S. que del quatre (4) en va sortir una frequència sequènciada de títols

títols/ tito+l+s

lliga ok

el rival blanc encara res (0)

quatre és 4 però és punt de partida nou (9) cicle trionfal.

Munic=atenes

4 és bo, bo com bo(gar+de)

soc cuiner de pollastre guardia de cero rostit

4 agrada = ok per pujar (+)

joan estruch ha dit...

el cop anirà pistonut per revifar, fora alexis i més gimnàs a l'equip que jo estic encantat de menjar pollastre pepet

Joan Patateta ha dit...

jo estic bé

Bierzo Azulgrana ha dit...

Buenas

lo del Barça tiene miga puesto que Florentino es lo que habeis dicho siempre. No se jugó bien pero si se hubiera jugado bien la guadaña del hombre malo estaría al acecho.

fuerza amigos

Aris Tofeles ha dit...

quina Merda...
necesitem un revolsiu, el cava-tinto o algun elixir que retorni la força als nostres jugadors...

Fernando Atienza ha dit...

Muy buenos días
siempre estaré con vosotros
soy feliz
me remito a este informe:
FELICIDAD/BIENESTAR

Definir el concepto de felicidad es tarea ardua. Seguramente sea una de las definiciones más controvertidas y complicadas. El ser humano ha tendido siempre a perseguir la felicidad como una meta o un fin, como un estado de bienestar ideal y permanente al que llegar, sin embargo, parece ser que la felicidad se compone de pequeños momentos, de detalles vividos en el día a día, y quizá su principal característica sea la futilidad, su capacidad de aparecer y desaparecer de forma constante a lo largo de nuestras vidas.

Otra de las controversias en torno a este tema es dónde buscar la felicidad, si en acontecimientos externos y materiales o en nuestro interior, en nuestras propias disposiciones internas. Aún hoy es difícil responder a esta cuestión.Por esta razón, y desde un punto de vista psicológico, el estudio del bienestar subjetivo parece preferible al abordaje de la felicidad.

La felicidad, concepto con profundos significados , incluye alegría, pero también otras muchas emociones, algunas de las cuales no son necesriamente positivas (compromiso, lucha, reto, incluso dolor).

Es la motivación, la actividad dirigida a algo, el deseo de ello,su búsqueda, y no el logro o la satisfacción de los deseos, lo que produce en las personas sentimientos positivos más profundos.

No hay deber que descuidemos tanto como el deber de ser felices.
Stevenson, Robert Louis

La falta de las cosas que el hombre desea es un elemento indispensable de la felicidad.
Russell, Bertrand

Buscamos la felicidad, pero sin saber dónde, como los borrachos buscan su casa, sabiendo que tienen una.
Voltaire, François Marie Arouet

La felicidad no es un ideal de la razón, sino de la imaginación.
Kant, Inmanuel

Los hombres olvidan siempre que la felicidad humana es una disposición de la mente y no una condición de las circunstancias.
Locke, John

marga bosch i el seu verb ha dit...

Venables? al meu germà Miquel li agradava

zane grey ha dit...

florentino forajido puñado de dolares fort apache

Artiach La Llagosta ha dit...

Terry Venables era del Lineker i de l'urruti t'estimo. Aquell temps era humil i ja ho firmaria.

Està bé venables II

marga bosch i el seu verb ha dit...

ja he dit que al meu germà Miquel li agradava Venables

fakir Prados ha dit...

Venables és arriscat però pòt il·lusionar-nos amb patada a seguir i pilota bombejada però necessitem un davanter molt alt:

Pau Gasol?

marga bosch i el seu verb ha dit...

al meu germà Miquel com he dit Venables li agradava

fakir prados ha dit...

Margarita, si ton germà ho diu millor

marga bosch i el seu verb ha dit...

Fakir, no t'en riguis del meu germà

fakir prados ha dit...

no pas Margarita pues segur que tant en Miquel com el Venables sñon macos

sergi

marga bosch i el seu verb ha dit...

perdona fakir i una pregunta: ets fakir?

fakir prados ha dit...

sí soc fakir

sergi

marga bosch i el seu verb ha dit...

podriem quedar per coneixer-nos, Sergi Fakir?

fakir prados ha dit...

em deixer de pedra Margarita

marga bosch i el seu verb ha dit...

doncs ja fa temps que he perdut la por Sergi

fakir prados ha dit...

qui ara té por soc jo, benvolguda Bosch

marga bosch i el seu verb ha dit...

no volia causar por

margab1970boscat@hotmail.com

fakir prados ha dit...

apuntat Margarita

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

tinc un barco de guerra per remuntar el 4

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

Venables? No hi havia caigut. Tornarem a les drassanes de l'armada de l'almirall Nelson em fa molta il·lusió

el cigró de Tona ha dit...

Aires frescos del canal de la mànega

Vampir Bayo (Vallvidrera) †๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A† ha dit...

†๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A†

si la penya diu Venables
el vampir diu Venables

Lester Cadires ha dit...

Terry Venables
Saltar a: navegación, búsqueda

Terence Frederick Venables, conocido como Terry Venables, (nacido el 6 de enero de 1943) es un ex jugador y entrenador de fútbol inglés. Ha sido seleccionador nacional de Inglaterra y de Australia, y entrenador de clubes como el FC Barcelona, con el que conquistó la Liga española de fútbol de la temporada 1984-1985, y finalista de la |Copa de Europa de la temporada 1985-1986, que el club barcelonista perdió en la tanda de penales ante el Steaua de Bucarest.

Como jugador inició su carrera profesional en 1960 en el Chelsea F.C., club en el que militó seis temporadas y llegó a disputar más de 200 partidos. En 1966 fichó por otro club de Londres, el Tottenham Hotspur, en el que permaneció tres temporadas. En 1969 fichó por el Queens Park Rangers antes de fichar por el Crystal Palace, donde acabó su carrera profesional. Fue dos veces internacional con la Selección nacional de fútbol de Inglaterra.
Trayectoria como entrenador

Crystal Palace (Inglaterra)
Queens Park Rangers (Inglaterra)
FC Barcelona (España)
Tottenham Hotspur (Inglaterra)
Selección de fútbol de Inglaterra.
Portsmouth F.C. (Inglaterra)
Crystal Palace (Inglaterra)
Selección de fútbol de Australia.
Middlesbrough F.C. (Inglaterra)
Leeds United (Inglaterra)
Newcastle United Jets (Australia)

aureli casals ha dit...

ja espero el primer partit de la temporada amb el Terry a la banqueta

Laura Llompart ha dit...

que bo que guapo amb el Venables recuperem l'orgull guapo guapo guapo
sou uns cracks sempre teniu solucions

bogardesolutions!

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

El meu OK al mariner Venables

David G Marcos País Valencià ha dit...

Primer m'he espantat, després ho he pensat davant de l'espill , després he reaccionat bé, després tot era somriure i ara estic del tot comnvençut de que amb Venables torna la màgia

penyabogarde ha dit...

El bogardisme actúa amb rapidesa i aporta les millors alternatives.

Agraïm la comprensió. Terry Venables arriba el dia 5 de maig des de Londres en un vol d'Easy Jet. Lord Demian, secretari Henry i ex-president Moore acompanyaran el nou entrenador.


Hi haurà roda de premsa la primera setmana de maig.

Lo Pipita ha dit...

Corxolis cargol Lleida uauuu
l'imperi pesat d'ha acabat visca l'espanyol, visca el lleida, visca el madrid

catalunya no és barça lo pipita contentissim

Anònim ha dit...

Borussia

Viriato ha dit...

Borussia borussieta borussia... em sembla que el madrid petarà

sergi FAKIR Prados ha dit...

m'estic encapritzant amb la senyora Marga Bosch i porto hores donant-li voltes al que m'ha dit.

pregunto a la penya bogarde si és fiable la nòia en tema de seriositat

què em podeu aconsellar penya?

Un que mira i mai diu res en el bar ha dit...

Venables ? No està pas malament.
Fitxem a Gerrard, Lampard, Higgs i Hugues que tenen veterania i el lot complet, Venables ? Per mi endavant amb el Venables.

penyabogarde ha dit...

Borussia dabadabadà Borussia dabadabadà Borussia dabadabadà Borussia Boru Borussia Gol!

Del Golden mirant a Wembley des de una mica més lluny ha dit...

els hi han robat el partit i la DECIMA
Pobre Madrid
a la remuntada
Salut i Visca la Merkel

penyabogarde ha dit...

dabadadà borussia

Aureli Casals მარგალური ha dit...

jo estic d'acord amb el fitxatge de Venables però pot fer de segon de Tito i tindrem la millor banqueta possible.

el TANDEM Tito/Terry Venables pot ser molt fort.

Però la festa de la cervesa és molt gran amb el 4-1 del Borussia, penseu que el 4-0 del Bayern va ser contra un Barça amb lesions, malalties greus i florentonguismes davant d'un equipàs però el Madrid ha jugat contra un club modest i ha perdut la carcanada.

penyabogarde ha dit...

Borussia és russia i Bo és bogarde

Conrad Canaló ha dit...

El Barça té la LLIGA al sac (+) l-l-i-g-a
El Madrid no té la LLIGA (-)
El Barça i el Madrid no tenen la Champions (-)
El Barça i el Madrid no tenen la copa (-)

Barça LLIGA
Madrid RES

1-0

marga bosch i el seu verb ha dit...

Manois manois sobrassada de gols alemanys,


ja heu guipat bé?

ja ho heu vist?

ja heu clavat l'ull?

ja heu prestat atenció?

El Bosussia és com el Mataró però fluorescent de can Patuel.

Lester Cadires ha dit...

borussia és bonica

ex-president Moore ha dit...

madridista??????????????? what's go in on??????????????????'

MADRIDISTA BANZAI ha dit...

BOBOS

MARCAR TES GOLES AL BORUSSI-TA ES PAN COMIDO

LA CHAMPIONS ES BLANCA

OS JODE MUCHO PERO ESTAIS FUNDIDOS

BANZAI Y A CALLAR

el perro tobías ha dit...

guau óscar guau

El missatger ha dit...

La Troika ha arribat al món del futbol.
Han fet servir la vella tàctica tan coneguda als hipòdroms: han injectat un preparat d'aditius d'hamburgueseria (coneguts com Super Size Me) als equips espanyols, mentre que als equips alemanys els hi han posat batuts anomenats interès al 1 per cent.
I els pobres banzaieros sense adonar-se'n.

MADRIDISTA BANZAI ha dit...

ESTÁ CHUPADO METER TRES AL BORUSSIA
ESTÁ CHUPADO METER TRES AL BORUSSIA
ESTÁ CHUPADO METER TRES AL BORUSSIAESTÁ CHUPADO METER TRES AL BORUSSIAESTÁ CHUPADO METER TRES AL BORUSSIAESTÁ CHUPADO METER TRES AL BORUSSIAESTÁ CHUPADO METER TRES AL BORUSSIAESTÁ CHUPADO METER TRES AL BORUSSIAESTÁ CHUPADO METER TRES AL BORUSSIAESTÁ CHUPADO METER TRES AL BORUSSIAESTÁ CHUPADO METER TRES AL BORUSSIAVESTÁ CHUPADO METER TRES AL BORUSSIAVVV''''
ESTÁ CHUPADO METER TRES AL BORUSSIAESTÁ CHUPADO METER TRES AL BORUSSIAESTÁ CHUPADO METER TRES AL BORUSSIAESTÁ CHUPADO METER TRES AL BORUSSIAESTÁ CHUPADO METER TRES AL BORUSSIAESTÁ CHUPADO METER TRES AL BORUSSIAESTÁ CHUPADO METER TRES AL BORUSSIAESTÁ CHUPADO METER TRES AL BORUSSIAESTÁ CHUPADO METER TRES AL BORUSSIAESTÁ CHUPADO METER TRES AL BORUSSIAESTÁ CHUPADO METER TRES AL BORUSSIAESTÁ CHUPADO METER TRES AL BORUSSIAESTÁ CHUPADO METER TRES AL BORUSSIAESTÁ CHUPADO METER TRES AL BORUSSIA

CHUPADO

MADRIDISTA BANZAI ha dit...

CALLA CALVOROTAS MENSAJERO
CALLA CALLA
HAT TRICK DE CRISTIANO SEGURO Y A WEMBLEY CON DOS PARES DE BOLAS

Joan Patateta ha dit...

és un plaer de menta de veure el borussia embogint el madridista banzai

Del Golden mirant a Wembleydes de una mica més lluny ha dit...

Un refotut POLACO fa un estrip al Reial Madrid i el treu de la Champions
Parlaven de fi de cicle del Barça desprès de 6 anys triomfants i ara parla'n de que el R. Madrid no ha pogut començar el seu cicle.
Diuen que amb 3 gols remuntaran, els nois d'en Klopp ( per cert que tal d'ajudant d'en Terry ? ) no marcaran cap gol al Bernabeu ?.
Sort que jugaven amb un equipet que va a 20 punts del líder de la bundesligue , si arriben a jugar amb el lider.
La pena és que així com el Barça arribava ple de lesionats , amb un estat de forma deplorable i acabant un cicle, el Reial anava pletòric a menjar-se la Dècima.
La remuntada es possible, ja ho van fer fa 57 anys amb en Juanito .
I nota per a l'historia 25 partits jugat a Alemanya i sols 1 victòria. i el Reial va jugar amb 3 jugadors espanyols per donar exemple de país.
sols queda entonar el càntic de guerra dels Madridistes
AL BOTE AL REBOTE POLACO EL QUE NO VOTE.
Salut i Visca el Barça

Fernando Atienza ha dit...

Buenas tardes, llueve pero Dios es generoso. La basura de la casa de uno se esparce en casa ajena y eso es lo que esta peña impone con su estilo abyecto totalmente ajeno a lo que otrora fué y que porfiaba en recobrar cuando festejaban sin estridencias algún partido más o menos discreto. Pero no, ahora se trata de tapar la tragedia de Munich con la irrelevante derrota del Madrid ante un Borussia peleón. Sin recurrir a la vehemencia somera del MADRIDISTA si que me apunto a su teoría de que esto está "chupado". Tres trallazos de CR7 serán suficientes para meter al Real en la cancha de Wembley. Lo huelo, lo veo y lo siento así de claro y tranquilo. Seguro.

Dejad de insultar por favor, ganareis en salud y sabiduría.

Adiós muy buenas.

Capità Haddock ha dit...

calla calla ATIENZA, bergant, pixapins, caràpul·la, estornell bord, virus gripal, ectoplasma, madridista, naufrag, dolent, coleoptec, mil fulles, carmanyola buida, insecte sense ales, batraci, guineu sorda, mona lletja, moc, homenot amb caspa, surge, xibeca buida, colló sec, boligraf sense tinta, minotaure volat, solter de vidua, xemeneia obturada, cagaeslastics, sorpresa sense sort, adelf malcarat, sinagoga dormilega, electrobisbe, gossot coix, campament de musclos, romaní cardat, supositori, llet materna seca, bolet caducat, serp vertical, branca de cactus, pocasolta, gripau amb grip !!!!

Calla Calla Calla !!!!!

Capità Haddock ha dit...

calla calla ATIENZA, bergant, pixapins, caràpul·la, estornell bord, virus gripal, ectoplasma, madridista, naufrag, dolent, coleoptec, mil fulles, carmanyola buida, insecte sense ales, batraci, guineu sorda, mona lletja, moc, homenot amb caspa, surge, xibeca buida, colló sec, boligraf sense tinta, minotaure volat, solter de vidua, xemeneia obturada, cagaeslastics, sorpresa sense sort, adelf malcarat, sinagoga dormilega, electrobisbe, gossot coix, campament de musclos, romaní cardat, supositori, llet materna seca, bolet caducat, serp vertical, branca de cactus, pocasolta, gripau amb grip !!!!
calla calla ATIENZA, bergant, pixapins, caràpul·la, estornell bord, virus gripal, ectoplasma, madridista, naufrag, dolent, coleoptec, mil fulles, carmanyola buida, insecte sense ales, batraci, guineu sorda, mona lletja, moc, homenot amb caspa, surge, xibeca buida, colló sec, boligraf sense tinta, minotaure volat, solter de vidua, xemeneia obturada, cagaeslastics, sorpresa sense sort, adelf malcarat, sinagoga dormilega, electrobisbe, gossot coix, campament de musclos, romaní cardat, supositori, llet materna seca, bolet caducat, serp vertical, branca de cactus, pocasolta, gripau amb grip !!!!
calla calla ATIENZA, bergant, pixapins, caràpul·la, estornell bord, virus gripal, ectoplasma, madridista, naufrag, dolent, coleoptec, mil fulles, carmanyola buida, insecte sense ales, batraci, guineu sorda, mona lletja, moc, homenot amb caspa, surge, xibeca buida, colló sec, boligraf sense tinta, minotaure volat, solter de vidua, xemeneia obturada, cagaeslastics, sorpresa sense sort, adelf malcarat, sinagoga dormilega, electrobisbe, gossot coix, campament de musclos, romaní cardat, supositori, llet materna seca, bolet caducat, serp vertical, branca de cactus, pocasolta, gripau amb grip !!!!
calla calla ATIENZA, bergant, pixapins, caràpul·la, estornell bord, virus gripal, ectoplasma, madridista, naufrag, dolent, coleoptec, mil fulles, carmanyola buida, insecte sense ales, batraci, guineu sorda, mona lletja, moc, homenot amb caspa, surge, xibeca buida, colló sec, boligraf sense tinta, minotaure volat, solter de vidua, xemeneia obturada, cagaeslastics, sorpresa sense sort, adelf malcarat, sinagoga dormilega, electrobisbe, gossot coix, campament de musclos, romaní cardat, supositori, llet materna seca, bolet caducat, serp vertical, branca de cactus, pocasolta, gripau amb grip !!!!

Capità Haddock ha dit...

calla calla ATIENZA, bergant, pixapins, caràpul·la, estornell bord, virus gripal, ectoplasma, madridista, naufrag, dolent, coleoptec, mil fulles, carmanyola buida, insecte sense ales, batraci, guineu sorda, mona lletja, moc, homenot amb caspa, , minotaure volat, solter de vidua, xemeneia obturada, cagaeslastics, sorpresa sense sort, adelf malcarat, sinagoga dormilega, electrobisbe, gossot coix, campament de musclos, romaní cardat, supositori, llet materna seca, bolet caducat, serp vertical, branca de cactus, pocasolta, gripau amb grip !!!!

marga bosch i el seu verb ha dit...

Madrid és un dit i no val un pit

el perro tobías ha dit...

guau óscar guau

MADRIDISTA DÉCIMO BANZAI 10 ha dit...

CAPITANI-TO HANDOCKI-TO ME PARECE QUE TIENES UN PROBLEMA CON MI AMIGO FERNANDO Y TE LAS HABRÁS CONMIGO PUES LOS ENEMIGOS DE MIS AMIGOS SON MIS ENEMIGOS DESDE YA. ME PARECE QUE TE CONOZO Y QUE VAS A RECIBIR UN AVISO URGENTE PARA COMPARECER ANTE LA CIUDAD DE LA JUSTICIA POR LO PENAL Y CON PENA PUNITIVA INCORPORADA. FIJO. ERES DELEZNABLE. BANZAI Y RELA MADRID DÉCIMA FIJA. FIJA. FIJO. FIJA. CULEBRA AL CUELLO.

Josep ha dit...

Comparat amb els hooligans del Panathinaikòs, el madridista banzai és entranyable i tot.

MADRIDISTA A CHUSEP ha dit...

CHUSEP:
¿QUIÉRES CONOCERME?
BANZAI

Josep ha dit...

Tinc pendent visitar la Penya Bogarde de Premià.
On sí que he anat i he xalat és a la Penya Ramonet de Santa Eulàlia de Provençana.

MADRIDISTA A CHUSEP ha dit...

O SEA CHUSEP...¿ANTES LA BOGARDE QUE MI PERSONA?

ESTO ES MIEDO

Josep ha dit...

Bé, a tots plegats.

servei de premsa de la junta ha dit...

informació:

http://www.penyesblaugrana.com/penyas-blaugrana/penyas-fcb-catalunya?pid=144&sid=1175:PENYA-RAMONET-BARCELONISTA

Penya Hermano Ramon ?

marga bosch i el seu verb ha dit...

Galdosa em dèia ma mare quan anava amb trenes i lleoparts o quan les toballoles em queien a terra i jo era com una flor.

Madridista tú mai seras galdós i si vols fer de mi una clienta dels tribunals m'haura d'enmanillar la serp que portes a la teva boqueta malaltona

marga bosch i el seu verb ha dit...

fakir? allo allo no dèies que ... foquinfoquin? ah valent? t'has tirat enrere de por? fakir que jo he conegut domados de lleons, gasoliners, oficinistes i nadadors però no fakirs.
No deies que foquinfoquin valent?

Josep ha dit...

És a la carretera de Santa Eulàlia (metro L1 Santa Eulàlia). Sortint del Camp Nou, vas baixant per la Riera Blanca fins a l'encreuament amb el carrer Constitució, plaça de la Pinça i carretera de Santa Eulàlia.

Sergi FAKIR Prados ha dit...

Marga que m'estas espantant com un vedellet perseguit per un T.I.R.

Alan Smithee ha dit...

glups, quin sidral es veu per aquí, cites d'amor i tot, ospita!

Alan Smithee ha dit...JOSEP: ets el que els bogardians en diuen "el sindic" oi? I la cinta vermelleta que tapa el teu esguard? Obeeix a un eczema? O es engordany sense escalda?

Bierzo Azulgrana ha dit...

Atienza ya sabemos quién eres, joder chaval, eres del PP PERO QUE FUERTE

SALUDOS BERCENSES CAMPEONEANDO Barça desde lo más guapo del Bierzo

Albert Martínez Afrons ha dit...

Atienza!!!!!!! pepero!!!!!!!!

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

proposta:

TERRY VENABLES Manager
TITO VILANOVA Entrenador

Fernando Atienza ha dit...

Breve: No soy del PP.

Joan Estruch ha dit...

és del PP. és del PP. del PP. del PP

Quina vista ja està descobert Atienzzza és pepero pistonut bogarde descobrint atienZZZZZa

penyabogarde ha dit...

Proposta acceptada:
anem a Londres a buscar el nou manager general del Barça TERRY VENABLES i mantenim TITO VILANOVA d'entrenador.

Serem invencibles.

Conrad Canaló ha dit...

El m.a.d.r.i.d. ha de fer 3 gols (tres)
El BARÇA n'ha de fer 4+penals guanyats(+)o 5 o més (+)-

Difícil (*)
La difi(*)cultat és més (+) gran (!) per el m.a.d.r.i.d. que ja dieu que IL(L)EGAL ÉS (-)-

El meu sequenciador programatic em diu que no passen ni (-) uns ni altres (-).

L'honor no és més (+) que blaugrana.
Direu com pot un matemàtic recorrer al sentimentalisme si el sentimentalisme no té ciència.

Si, cert okay.
Barça H (BH).

l'Honor del Barça és ciència: Hcamp(+) eleva (*) lluna com elevallunes (amunt) i és positiu de +.

Campions per Honor+V (de victòria)

Conrad Canaló ha dit...

Dues coses més que han sortit per aquí (**):

Cas 1 : Escalda sense engordany o engordany sense escalda?

Factors (1/2 o 2/1 sempre sumen 3/tres) però s'escriuen diferent de forma (f//f)

Cas 2 :
Manager és més (Mana/g/er +) però manar a uns gers és ordenar a aquests fruits silvestres.
Ve/na/bles pot ser BÉ (amb "v") na (nada/res) bles (bl+es) descomposició de Bl (brutal en japonès blutal), es (de verb ser/estar), deseguilibra el formulari Te(que posseix) + R (sola) + R (solitària 2) + "y" que tanca en castellà i encaixa entre mots en català.

Adveniment pardal (per dalt) +

...فأن كنتم اشباه رجال El Hamir ha dit...

...ألا تستريحون من نباحكم ...صباحا مساءا...لقد بان كذبكم ...تعدون الناس بالجنة وأنتم الشياطين ...تحالفتم مع أعدائكم ....مات كلب لكم فأقمتم الدنيا ...من أنتم و ماهي برامجكم ...فأن كنتم اشباه رجال VIVA EL BARCELONA

Joan Patateta ha dit...

bogardes ja tenim amics de mig món!

Laura Llompart ha dit...

BorussiAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

penyabogarde ha dit...

Salutacions Hamir!

i a tota la gent: avui dimarts sopem al Golden Corner amb el Borussia

marga bosch i el seu verb ha dit...

Aquesta nit no vinc però el dia que guanyem la lliga si que vinc.

I VULL GUERRA O SIGUI: HOMES !

marga bosch i el seu verb ha dit...

Engordany sense escalda!
Quina pensada més maca, segur que és d'un home fet i dret.

marga bosch i el seu verb ha dit...

Kakir, que vindras si jo hi vaig? Prados? Estas per aquí?

marga bosch i el seu verb ha dit...

Kakir Fakir meu

Anònim ha dit...

visca l'Esplugues!

Anònim ha dit...

el barcelonista Esplugues

Del Golden mirant a Wembley des de una mica més lluny ha dit...

Minut 45 i 0 a 0
I en Ramos ja ha salvat 3 cops la targeta groga i per tant l'expulsió.
Salut i Visca el Barça

Del Golden mirant a Wembley des de una mica més lluny ha dit...

que ha fet el Madrid ?
Ramos no podrà jugar la final per la targeta acumulada ?
I la dècima ?
Salut i demà a guanyar honrosament .

Conrad Canaló ha dit...

4-1 i 2-0
vol dir
4-3


MADRIDISTA ︻╦╤─ BANZAI ha dit...

O SEA QUE USTEDES BERRINCHAN POR UN MADRID LUCHADOR QUE CASI APEA AL BORUSSIA MIENTRAS QUE USTEDES SE ARRASTRAN RIDÍCULAMENTE PERDIENDO CON EL BAYERN MUNICH. USTEDES SON UNA MIERDA, NO LO PUEDO DECIR DE OTRA MANERA. UNA MIERDA.

el perro ︻╦╤─ Tobías 2012 ha dit...

guau óscar guau

SECRETARI BORUSSIÀ ha dit...

madridita i gosset , compra`t un DÈCIM a veure si almenys et toca la rifa ...

AUF WIEDERSEHEN MADRITZ !!!

Josep ha dit...

A quina hora comença el partit del Madrid?
☺☺☺☺☻

MADRIDISTA ︻╦╤─ BANZAI ha dit...

DIJE A LA MIERDA Y LO REPITO, A LA MIERDA, OS VAIS A LA MIERDA Y ME DEJAIS EN PAZ

el perro ︻╦╤─ Tobías 2012 ha dit...

guau óscar guau

Dimitris Kaprenaria ha dit...


Estar en bien Barcelona para decir saludoΤα μικρά παιδιά υπέστησαν μία εξωφρενική ταλαιπωρία, καθώς αναγκάστηκαν να δίνουν κάθε μέρα κι από ένα ματς. Μάλιστα, στην περίπτωση της μικτής Δωδεκανήσου δεν τηρήθηκε ούτε καν ο κανονισμός που απαγορεύει την

marga bosch i el seu verb ha dit...

esteu davant la tele per la remuntada bayèrnica?

Joan Estruch ha dit...

pis to nut i ja està

Marta Coma ha dit...

fissssss!!!! el Madrid és una cosa impresentable i estic contenta, vull morros carnosos per besar amb pintallavis vermell fort

Joan Artiach*La Llagosta ha dit...

he disfrutat de debó amb el Borussia

Moore a Henry ha dit...

secretari:
Has vist la bufanda del Tobias?
l'escut és hammer i fred perry!

marga bosch i el seu verb ha dit...

elis elis elis contenta estic amb trenes i piguetes com la pipi calzaslargas
elis elis elis contenta borussieta
madrid adeuet adeuet auf viedersen o vom s'escrigui
elis elis
elis elis

aquesta nit vindré al bar de la bogardiada

Fernando Atienza ha dit...

Buenos días.

Ante todo, repito y clarifico, yo no soy del PP. Entremos en materia para decir lo de la paja en ojo ajeno y lo de la descortesía irremediable que procesan los manufactores de este otrora bello y elegante blog de humor. Paja en ojo ajeno. El deleite de ver como el Real Madrid se apea pero luchando sirve para tapar el ridículo sonrojante y espantoso que mostró el Barcelona en el encuentro de Munich. Esa falta de futbol se quiere compensar con el insulto. De nuevo el bogarderismo otrora ingenioso pierde los papeles, la educación y el decoro.
Pero me pregunto qué hago yo en una mañana hermosa festiva arreándole a las teclas para escribir en un otrora gran blog que ahora circunda la memez crónica en caida libre. Me lo pregunto. Me despido, admirando la entrega del Real Madrid que tuvo Wembley en sus dedos, que jugó a todo corazón y que se retira de esta ocasión europea con la cabeza alta. El Barcelona, francamente, después del ridículo en Munich, lo tiene merecidamente mal.

Una apostilla. Tenemos la friolera de 9 copas d'Europa.
La décima es cosa de poco tiempo.
Va a caer antes que el Barcelona sume una quinta.

Disfruten de sus cervezas calientes y de sus patatas aceitosas.

Cabeza alta, escudo en el pecho, trofeos en la mente.

¡¡¡¡ Hala Madrid !!!!

Del Golden mirant a Wembley des de una mica més lluny ha dit...

Això, això a la ment, per que a les vitrines aquest any tampoc les veureu
Aquesta nit al Golden Corner de Wembley
Visca el Barça

Fernando Atienza ha dit...

Señor Wembley Golden o como se quiera llamar:

Usted reincide en lo que yo he denunciado pero usted reincide en el error.

El Bayern Munich goleó sin piedad y eso es motivo de preocupación.

Como tapadera lo del Borussia no cuela. Al fin y al cabo el Real Madrid rozó la remontada y dió un espectáculo de entrega sin paliativos.

Usted se está equivocando Golden Wembley's

Henry a Moore ha dit...

ex-president :

martells hammers a la bufanda del Gran Tobias !!! ho acabo de veure i m'emociona gratament !!!

Bon KLOPP de falç i martell !!!

MADRIDISTA ︻╦╤─ BANZAI ha dit...

JJAJAJAJAJAJAJAAJAJAJAAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAAJAJAJAJAJAJAJAAJAJAJAJAJAAJAJAJAJAJAJAAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAAJAJAJAAJAJAJAJAJAJAAJAJAJAJAJAJAAJAJAJAJAJAJAAJAJAJAJAJAJAAJAJAJAJAAJAJAJAJAAJAJAJAJAAJAJAJAJAAJAJAJAJAJAJAAJAJAJAAJAJAJAJAAJJJAJAJAJAJAJAJAAJAJAJAAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAAJAJAJAJAJAJAJAAJAJAJAJAJAAJAJAJAJAJAJAAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAAJAJAJAAJAJAJAJAJAJAAJAJAJAJAJAJAAJAJAJAJAJAJAAJAJAJAJAJAJAAJAJAJAJAAJAJAJAJAAJAJAJAJAAJAJAJAJAAJAJAJAJAJAJAAJAJAJAAJAJAJAJAAJJJAJAJAJAJAJAJAAJAJAJAAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAAJAJAJAJAJAJAJAAJAJAJAJAJAAJAJAJAJAJAJAAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAAJAJAJAAJAJAJAJAJAJAAJAJAJAJAJAJAAJAJAJAJAJAJAAJAJAJAJAJAJAAJAJAJAJAAJAJAJAJAAJAJAJAJAAJAJAJAJAAJAJAJAJAJAJAAJAJAJAAJAJAJAJAAJ

MADRIDISTA ︻╦╤─ BANZAI ha dit...

JAJAJAJA
JAJAJAJ
JAJAJA
JAJAJAJA
JAJAJAJ
JAJAJAJAJAJAJA
JAJAJAJ
JAJAJAJAJAJAJA
JAJAJAJ
JAJAJAJAJAJAJA
JAJAJAJ
JAJAJA

MADRIDISTA ︻╦╤─ BANZAI ha dit...

JAJAJAJA
JAJAJAJ
JAJAJA
JAJAJAJA
JAJAJAJ
JAJAJAJAJAJAJA
JAJAJAJ
JAJAJAJAJAJAJA
JAJAJAJ
JAJAJAJAJAJAJA
JAJAJAJ
JAJAJAJAJAJAJA
JAJAJAJ
JAJAJA
JAJAJAJA
JAJAJAJ
JAJAJAJAJAJAJA
JAJAJAJ
JAJAJAJAJAJAJA
JAJAJAJ
JAJAJAJAJAJAJA
JAJAJAJ
JAJAJA

MADRIDISTA ︻╦╤─ BANZAI ha dit...

SOY EL HOMBRE MÁS FELIZ DE LA TIERRA

el perro ︻╦╤─ Tobías 2012 ha dit...

yo soy más feliz que mi amo guau guau óscar guau

SECRETARI CAMPIÓ DE LLIGA ha dit...

curiós personatge aquest Madridita + Gos , els elimina el segon equip de la Bundesliga i ell és l'home més feliç de la terra, realment un cas curiós i digne d'estudi ...

Joan Patateta ha dit...

jo espero un bon Ve-na-bles

fray Berengario ha dit...

A las verdes y las maduras este clérigo se tercia en apoyar, saludando que es gerundio viva el racing y visca el barça!

Joan Estruch ha dit...

el més pistonut està per arribar i això és parèntesi.
Tenim la lliga.
Tindrem Terry Venables quina idea!

marga bosch i el seu verb ha dit...

S.O.S.

Josep ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Conrad Canaló ha dit...

Coneixeu la teoria del 7 (set)?
Set/7 és com diuen a Osona a la forma verbal "ha estat". A Osona diuen "...ha set això o ha set allò" en comptes de dir "...ha estat això o ha estat allò".
El set/7 permet dir el que ha passat sense que no hagi "estat" i per tant a Osona (que és centre català) no ha set el 7 per que no ha estat (segons català stantard).

7/set/estat/ser/equació alfanumèrica de 7/ set

en tennis SET és el conjunt de jocs/games i el SET osonenc revifa en SET real que si ha estat.

7/set/ ha/set/7/estat/set,

1,1,1,1,1,1,1 sequüència que sumada a Osona (centre català) no ñés ni ha estat per que ha "set"

Josep ha dit...

Resum dels quarts de final: Deutschland über alles

Josep ha dit...

D'això....

   | ニヽ
  |_ |
   |= |
   |_ |
 /⌒|~ |⌒i-、
 /| | | | |
 |( ( ( ( |
 |   |
 \   /
  \  |

(ja sabeu a qui va dedicat)

lester cadires ha dit...

grandios Venables

MADRIDISTA A CHUSEP ha dit...

CHUSEP,
ME ESTÁS HARTANDO
SÁCATE LA CINTI-TA ROJI-TA DE TU CARETO DE MAMARRACHO

7-0

Conrad Canaló ha dit...

teorema temporal de Conrad Canaló:

El Barça ha durat 26 hores més (+) que el Real Madrid a la champions.

26 hores (+) més!

MADRIDISTA BANZAI ha dit...

CANALÓN, TU MENTE ESTÁ CLAUSURADA.

7 A 0

el perro tobías ha dit...

guau óscar guau

Zane Grey ha dit...

malcarat madridista molt malcarat
sherif, estrella de xapa vetllador de la pau al saloon

forajdos i barça sempre

MADRIDISTA BANZAI ha dit...

BERZAS CANALÓN

7-0

MADRIDISTA BANZAI ha dit...

SICÓPATA ZANE GREY

7-0

Lo Pipita ha dit...

Catalunya independent però sense culerada pesada. Es pot ser català i ser de l'Espanyol i del LLeida,
M'alegro per el 7-0 i m'alegro molt per lo tio salcusqui.

madrid, lleida, espanyol
Lo Pipita no vos deixarà dormir

Zane Grey ha dit...

madridellonses, el sicòpara ets tú i punt.

tatachón general Custer caballeria troc troc troc sooooo mis valientes
forajidos saloon sherif la ley

reses, bueyes, Río Grande, sooooooo tachán
john wayne chaleco caballo blanco rodeo

barça fort apache

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

O ara o mai que s'està secant el fondal de les Medes i tinc el barquet inquiet. ataco?

Bierzo Azulgrana ha dit...

fuerza y calma, las dos virtudes de un sentimiento que funciona.
Si termina el año con la Liga en el bote nos preguntamos qués demonios es una crisis.

Fuerza y calma culés del mundo

Viriato ha dit...

Ja li agradari al Podrit això de tenir la Lliga

Laura Llompart ha dit...

Sa serena cau menuda i la nit mos diu adiós, no pas adiós que anam de dret a la primera lliga d'en Tito Vilanova i li dediquem respecte
Barcelonisme fort de Ses Illes

Artiach La Llagosta ha dit...

molta xungada la premsa matant el barça just quan està a punt de guanyar la lliga

la premsa és verinosa començant per la de casa

en comptes de preparar l'alirón tot són queixes i rumors

visca el barça

Joan Estruch ha dit...

prou premsa
tito pistonut

Marta Coma ha dit...

petons amb marca per la gent que sent els colora fins a la mort

MADRIDISTA ︻╦╤─ BANZAI ha dit...

MESSI ROTO
MESSI ROTO ROTO ROTO

el perro ︻╦╤─ Tobías 2012 ha dit...

guau óscar rrrrrrrrr guau

...فأن كنتم اشباه رجال El Hamir ha dit...

فأن كنتم اشباه رجال gol de barcelona por dos de nosotros cuatro gol فأن كنتم اشباه رجال

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

campions oi que si, si amb vaixell

Conrad Canaló ha dit...

només 2 punts / 2 / només / 2 DOS

Zane Grey ha dit...

yepa forajidos que vam guanyar per 4-2 i no dieu ni mu

Del Golden mirant a Wembley per l'any vinent ha dit...

Canaló , segons els teus números i si les mates no fallen vols dir que 11 - 2 = 9
per tant ens sobraran 9 punts que podríem fins i tot regalar al Atletico per que passes a segona posició.
L'Alexis també fa números per quedar-se o que ? i en Villa ?
Tots amb el Girona que ha de ser nou equip de primera.
Salut i Visca el Barça