PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


diumenge, 18 de novembre del 2012

EL BOGARDISME TRENCA EL SOSTRE. REQUIEM A SEVILLA I CAMPANADES DE MORT A LA CASA BLANCA + UNA NIT A MOSCÚ + SONG SONG CLARET & BLUE

Un Barça cofoi la clava i avança trencant records. Guardiola segueix sense felicitat Tito Vilanova. 3-1 a l'Alavés. Song és el rei i el silenci de l'enveja governa Central Park...Un novaiorquès ens ignora. On ets Pep?
Pep Guardiola: Ja saps que en Tito ho està fent bé?



El bogardisme trenca el sostre i converteix el Golden Corner del Marina en una enorme olla a pressió que respira jòia i germanor blaugrana. 

Avui EL MAÑO ha entrat per la porta més gran del nostre palau.  



EL MAÑO desferma bogardisme per tots els costats i ha compartit espai i tribuna amb la flor i la nata bogardiana. 


Avui també hem viscut l'esclat del gol sud del nostre bar. El bogardisme radical ja té un nou referent: Callejón Boggie. Un astres de la gargamella ardent. L'home dels crits més potents.


0-4 a domicili contra un potent Llevant. 11 punts amb 11 nois de la pedrera distancien el football del furbo.


I per si encara no n'hi ha prou: Avui Winston Bogarde ha obtingut una majoria absoluta sense pal·liatius i ja presideix Catalunya amb un govern descomunal integrat per Kalikenyo, Núria Feliu, Marga Bosch, Andreu Nin, Esnaola, Marta Coma, Hermano Ramón, Sindic Josep, Marc Smart, Pep Albert, El Cap de la Zepo i el gran Lord Demian.

El nou President Winston Bogarde celebra l'èxit junt amb la seva familia ...

EL NOU GOVERN DE CATALUNYA 


REAL BETIS 1, REAL MADRID 0


Campanades a Morts.



El nostre bogarder més "pistonut" en Joan Estruch celebrant el gol al crit de " Viva er Beti manque gane "

Recordeu que Winston Bogarde 
presidirà Catalunya ben aviat. 


I ARA, UNA NIT MOSCOVITA


El Barça ha anat a fer un bolo a Moscou. Dit i fet. 0-3 al temible Spartak. Anem de cara a barraca: Som carn de Champions i ja passem a la ronda que ens portarà al bellmig de WEMBLEY. Aroma de rutina europea. Però el plat fort estava al Golden Corner. Un festival soviètic extraordinari. La gent bogardiana l'ha feta molt grossa: Violinistes en el terrat, Katiusques, Vodka, remers del Volga. Plaer, Georgie Dan, nines russes, natatxes, gorres d'astracà, gel.



Així és la vida nocturna 
del bogardisme insurgent. 

El Vodka omple les taules del Golden Corner





























Els remers de la Penya : Toni G i Puro Kalikenyo

 Toni G i Puro Kalikenyo fent el ball de la Kalinka

Una nit presidida per un extraordinari Esperit d'Esnaola a tota màquina i a tota vela. El meravellós mariner ha dirigit la delegació premianenca davant de la catedral de Sant Basili. Puro Kalikenyo, Marc Smart, Andreu Nin i Pare Zepo han acompanyat al candidat Bogarde en la seva visita electoral a Moscou. Nit memorable. 





I un detall important: l'alineació de luxe del quadre moscovita. Lutobslavski, Tchaikovski, Smirnoff, Xostakovic, Casals, Falla, Kalasnikov, Yeltsin, Gudonov, Terlenka, Tovarich i Maiakovski. Un equip colossal. Una nit bestial. La nit roja sota el cel de Moscou. La nit del bogardisme incandescent i triomfal.
 

Escac i mat. El FC Barcelona és una màquina de fer football. En hores baixes de joc, guanya i convenç. Aquest equip té un timoner que l'entrena amb magisteri i categoria, Tito


Aquest equip té un cantant que dirigeix el joc, concreta jugades i clava gols. Aquest és el Barça d'Aleix Song Cançó. 3-1.  
Messi marca però Song l'eclipsa amb el seu gol. El nou himne arrassa al bar i al carrer: "SONG-SONG-BLUE-ÉS-EL-NOU-BOGARDE". El gol de Song supera el terrible i fastigós gol de l'Ivra-Traidor (aquella xorrada que va marcar d'esquenes gràcies a una frivolitat d'un porter despistat). 


Anem de cara a l'ambient del Golden Corner: Una nit de xerinol·la animada per una Zepo colossal que ha mostrat les seves millors gales uniformats de mariners soviètics. 


Una nit de grandiositat desfermada de part d'un Lord Demian agut i flemàtic, anglès i cartesià. Avui ha estat una nit de maquis i compromís. 


El candidat a la presidència de la Generalitat, Winston Bogarde, ha irromput amb els braços oberts -com en el poster electoral- escortat per Puro Kalikenyo , El Missatger i Lord Demian . La campanya bogardiana va endavant i crema les etapes que portaran al nostre candidat a la presidència de la Generalitat republicana. Bogarde és més i no "mas". Bogarde és la voluntat de tot un poble, 
la voluntat de la Penya.




Notícies molt bones ens arriben des del Bernabeu: El Bilbao li ha endinyat un golet de castanyoles a Iker Casillas i Cristiano Ronaldo segueix en caiguda lliure i sense aturador s'obre pas en el seu viatge al més gran dels fracasos. Tots els Ramis del món es reuneixen entorn de Mourinho i comparteixen roda de premsa. Molts Ramis als microfons acompanyen al pitjor entrenador del món.

74 comentaris:

MADRIDISTA ︻╦╤─ BANZAI ha dit...

SUPONGO QUE ESTA MEMEZ NECESSITA DE OTRAS TANTAS GÁRGARAS A TRAQUEA ABIERTA CON INGESTA DE OPTALIDONES PIRAMIDONES Y UNA TORTILLA DE ASPIRINAS RELLENAS DE FRENADOL.

SUPONGO QUE LOS BOGARDISTAS ESTAIS A POCAS LEGUAS DE LA CEGUERA PERO POR SI ACASO OS VOY A RECETAR UNAS GOTAS DILATORIAS DEL IRIS Y OXIGENADORAS DE LA CÓRNEA POR SI LAS MOSCAS PUES ME TEMO QUE ANDAIS A UN PASO DE LA NOCIÓN SENSORIAL Y OCULAR MÍNIMA EN BASE A LA DEMENCIAL PÉRDIA DE SOSTENIBILIDAD OCULAR LLÁMESE CEGUERA GASTROMENTAL.

MI RECETA ES SENCILLA: FRENADOL LICUADO CON ACEITUNAS DE ASPIRINA Y DOS CUCHARADAS DE MERCROMINA SÓDICA PASADA POR UNA CALENTURA DE ETER CARBURONUCLEICO A LA PIL-PIL.

O SEA:

REAL MADRID 5
AR. BILBAO 1

el perro ︻╦╤─ Tobías 2012 ha dit...

guau óscar guau

estruch ha dit...

Pistonuda vida la del Messi
i la del Song,
Pistonuda gent sou bogardons


rodolí

Jordi Artiach*La Llagosta ha dit...

a vore si ara resultarà que en Bogarde es el millor president de tots els temps,


jo hi confio

Vampir Bayo (Vallvidrera) †๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A† ha dit...

aquest del madrid est`ratllat com una ratlla de coca barata


†๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A††๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A††๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A††๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A††๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A††๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A††๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A††๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A††๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A††๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A††๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A††๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A††๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A††๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A††๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A†

visca el barça, visc a Barça
des de Cafarnaún, tele Vallcidrera informa

†๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A†

STRINGER Surf art blog | Pedro Ramis ha dit...

El meu padrí i jo fem costat a l'amic Mourinho. Es una mica entremaliat, però és bon al·lot. Bona foto!

Respecte al futbol... Lliga?!?! Quina lliga?!? Interessa més la Champions: guanyar o perdre, lluitar, passar-ho malament, triomfar, estadis plens, bona organització, partits televisats de free... No sé qui la guanyarà, però és estimulant.

En canvi, a la Lliga, veure al Qatar Team i al meu estimat Madrid fent entrenaments amb public no té cap gràcia.

Els diners s'han carregat la competició, els drets de TV i les mangarrufes de PRISA, MEDIAPRO & Co han obert un cisma entre esport i afició. La lliga de dos (enguany d'UN) fa pena.

Guanyareu la Lliga, però no tindrà cap emoció. Tràgic, però cert.

Espero que ambdós clubs passin moltes rondes a la Champions i que ens trobem al camí. Això sí que serà emocionant ;-)

----

Bones ones companys!

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

Amic Ramis,

com es nota que el Madrid no pot guanyar la lliga! Si el Madrid anés primer estaries encantat amb aquesta tronada competició.

Si el Madrid no tingués perspectives a la Champions, ai! La Champions estaria desprestigiada i podria ser un entrenament internacional.

Ones, ones, moltes ones! Bones ones a la cordial entesa entre bogardismes madridistes i bogardistes del Barça, al cap i a la fí, Ramis & Bogardisme anem plegats i directes a la barraca d'or del millor dels móns. El bogardisme de les aigues marineres i de les ones desfermades.


Salut i bona surfejada.

Bierzo Azulgrana ha dit...

seguimos por la mejor de las sendas

muchachada bogardiana, a por todas

Lester Cadires ha dit...

quan menys us espereu vindré a fer una cerveseta al vostre local social

on està? quan us trobeu? ttos els partits?

Coma ha dit...

m'ha agradat el barça, igual els beso a tots

Bierzo Azulgrana ha dit...

amigos, vuestro ambiente anda lejos de nuestro Bierzo pero la envidia corroe nuestros corazones de manera sana, estais fabulosos en las fotos.

El missatger ha dit...

Sempre amb el company Bogarde, emulant-lo fins i tot els seus gestos. Ara, si en Winston és en Mas, jo que sóc, l’Oriol Pujol? I què hi ha de les meves comptes suïsses? No sé si m’agrada massa això de ser l’hereu de papà...

Lester Cadires ha dit...

cadires buides, he de venir.

MADRIDISTA ︻╦╤─ BANZAI ha dit...

¿QUIÉS DIANTRES ES EL CALVOROTAS MISATGERO?
¿EL CRANEO DE DIOS?
LOS HAY CON BEMOLES HASTA LA SACIEDAD

¡HALA MADRID!
¡BANZAI!

el perro ︻╦╤─ Tobías 2012 ha dit...

guau óscar guau

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

Alerta grumets que l'ancora la porto enganxada al genoll i m'estic ofegant

ajut ajut ajut ajut
emocionat estic de veure la meva presència a la reunió dels rusos
ajut ajut ajut ajut


ancora trabada al peu davant costes de les Medes

ajut ajut ajut ajut ajut

Hi algú per aquí?

Grumets?

Grumets?

Ajut!

Vampir Bayo (Vallvidrera) †๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A† ha dit...

†๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A†

jo vull estar a les vostres festes de sang


†๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A†


sou els vampirs dels Urals?


†๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A†

jo soc de Transilvània Vallvidrera

†๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A†

Joana Autonell (Badalona) ha dit...

sempre esteu així?

STRINGER Surf art blog | Pedro Ramis ha dit...

Ja em passat a vuitens de final. Nosaltres segons, amb penúries i arbitratges bojos. Vosaltres amb influència, petrodòlars i Messi.

El moment s'acosta. Serà a quarts? a semis? ens eliminarà l'enemic Platini abans de trobar-nos?... Prest a les millors pantalles (de pagament)

--------

Bon surf Qatarins, però aneu en compte de no mullar el burka.

Joan Estruch ha dit...

Humor negre senyor Pedro? Poc pistó, tobo poc pìstó i nul·la pistonada

Fray Berengario ha dit...

Muy pero que muy buenas tardes parroquianos.


Estais como nunca, alegres y calurosos.
Un abrazo, me voy a orar y os aseguro que esta temporada será muy grande.

Sergi FAKIR Prados ha dit...

Visca l'esparadrap de l'escut de la samarreta del xandall de Cristiano Ronaldo!

Tretsonclunsony! A broquil obert!

SECRETARI DE TOTS ha dit...

a tots els que voleu venir a veure els partits al Golden Corner us estem esperant amb els braços bogardians ben oberts i els càntics a tota màquina , ja ho veieu una festa total ,recordeu, us esperem !!!

Comandant Esnaola els grumets bogardians estem al seu servei !!!

amigos del Bierzo, un abrazo a todos vosotros i Força Barça !!!

marga bosch i el seu verb ha dit...

i a mi què? ja no em voleu per res? sou una mica miquis nyclis
volta'l
volta'l
petanca!

Mr. Aris ha dit...

Només falta la Maria La Piedra per muntar una orgia amb aquestes victòries....

penyabogarde ha dit...

Bentrobada gent maca i agradable, gran familia bogardiana!

Marta Coma ha dit...

Petons o besades a Pedro Ramos que està boníssim

PEDRO? et molesta el pintallavis?

cantireta ha dit...

Hola, Penya!!

Si me poseu a les fotos, necessito una bufanda. M'està sortint lo costipat.

(Vos trobava a faltar... snif...snif)

MADRIDISTA BANZAI ha dit...

CHAMUSQUINA PUES EL BARCELONI-TA ABURRE

BANZAI

el PerrO TOBÍAS ha dit...

guau óscar guau

SOUNDA' ha dit...

eeeeeeppppppp borgadians, us deixo un document històric: la pissarra amb la primera alineació del duet Guardiola-Tito en el seu debut l'any 2007 al camp del Premià.

Visca Enrique Pimpinela!!
L'heu de fer soci d'honor i lliurar-li la medalla d'or i brillants de la Penya Bogarde, ya te digo!!!!!

http://www.mundodeportivo.com/20121123/fc-barcelona/enrique-pimpinela-guarda-2007-pizarra-primer-once-duo-pep-tito_54355539220.html

Fray Berengario ha dit...

Respirando me vengo y orando me voy.
Este block es de lo mejorcito de la red mundial de internet. Suerte y fortuna tiene uno de poseer el ordenador negro Toshiba que me permite visitar entre tareas sacras tal maravilla de vuestras manos de genios cárnicohueseantes (*)


(*) de carne y hueso

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Matemàtica de l'acadèmia russa:

89898989 / 67676767676 / 0-3

cadència en rus:

3,2,1

equació russa:

3/0

variable diagramàtica russa:

_____________ OOO _________ 3


sintesi russa:

G/T/I = Barça
Lada = Spartak

Progressió russa:

0/0/0/

Progressió russa invertida en Barça:

3/3/3/

Botànica russa matematitzada en corona circular:

==00==

Pregunta de Conrad Canaló vestit de rus:

Kuestionev?


Conrad Canaló en rus:

Konratiev Kanalovska

Enrique Pimpinela ha dit...

Muchísimas gracias por mencionar mi caso.

Enrique

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Desafiem les normes i seguiu la meva fòrmula màgica per guanyar les eleccions:




DIUMENGE B.O.G.A.R.D.E. PRESIDENT
DIUMENGE B.O.G.A.R.D.E. PRESIDENT

DIUMENGE B.O.G.A.R.D.E. PRESIDENT
DIUMENGE B.O.G.A.R.D.E. PRESIDENT


DIUMENGE B.O.G.A.R.D.E. PRESIDENT
DIUMENGE B.O.G.A.R.D.E. PRESIDENT

DIUMENGE B.O.G.A.R.D.E. PRESIDENT
DIUMENGE B.O.G.A.R.D.E. PRESIDENT

DIUMENGE B.O.G.A.R.D.E. PRESIDENT
DIUMENGE B.O.G.A.R.D.E. PRESIDENT

DIUMENGE B.O.G.A.R.D.E. PRESIDENT
DIUMENGE B.O.G.A.R.D.E. PRESIDENT


DIUMENGE B.O.G.A.R.D.E. PRESIDENT
DIUMENGE B.O.G.A.R.D.E. PRESIDENT

DIUMENGE B.O.G.A.R.D.E. PRESIDENT
DIUMENGE B.O.G.A.R.D.E. PRESIDENT

DIUMENGE B.O.G.A.R.D.E. PRESIDENT
DIUMENGE B.O.G.A.R.D.E. PRESIDENT


DIUMENGE B.O.G.A.R.D.E. PRESIDENT
DIUMENGE B.O.G.A.R.D.E. PRESIDENT

DIUMENGE B.O.G.A.R.D.E. PRESIDENT
DIUMENGE B.O.G.A.R.D.E. PRESIDENT

DIUMENGE B.O.G.A.R.D.E. PRESIDENT
DIUMENGE B.O.G.A.R.D.E. PRESIDENT

DIUMENGE B.O.G.A.R.D.E. PRESIDENT
DIUMENGE B.O.G.A.R.D.E. PRESIDENT


DIUMENGE B.O.G.A.R.D.E. PRESIDENT
DIUMENGE B.O.G.A.R.D.E. PRESIDENT

DIUMENGE B.O.G.A.R.D.E. PRESIDENT
DIUMENGE B.O.G.A.R.D.E. PRESIDENT

MADRIDISTA ︻╦╤─ BANZAI ha dit...

¿SABES QUE TE DIGO, BERZAS CANALÓN?

PUES ESTO.


CR7 MOURINHO BENZEMA IKER REAL MADRID



CR7 MOURINHO BENZEMA IKER REAL MADRID


CR7 MOURINHO BENZEMA IKER REAL MADRID


CR7 MOURINHO BENZEMA IKER REAL MADRID


CR7 MOURINHO BENZEMA IKER REAL MADRID


CR7 MOURINHO BENZEMA IKER REAL MADRID


CR7 MOURINHO BENZEMA IKER REAL MADRID


CR7 MOURINHO BENZEMA IKER REAL MADRID


CR7 MOURINHO BENZEMA IKER REAL MADRID


CR7 MOURINHO BENZEMA IKER REAL MADRID


CR7 MOURINHO BENZEMA IKER REAL MADRID


CR7 MOURINHO BENZEMA IKER REAL MADRID


CR7 MOURINHO BENZEMA IKER REAL MADRID

el perro ︻╦╤─ Tobías 2012 ha dit...

guau óscar guau

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Madridista qui ets? T'has passat (+) molt (+) però amb la teva resposta perds (-) i et quedes buit (0).

La Junta Directiva de la Penya Bogarde ha dit...

Enrique Pimpinela: Prenem nota. Viu a Premià de Mar. Gràcies, agent R77.

SOUNDA' ha dit...

de res, a la vostra disposició; seguiré investigant…

Joan Estruch ha dit...

Viva er Beti man que gane

jouas juas juas madriles!


pistonut!

penyabogarde ha dit...

madridista? Atienza? Ramis? Tobías? Pipita?
Allo? Allo? Ringggggg! Ringggggg!

Artiach / la llagosta ha dit...

el senyor del video amb gorra i betico és una perla, encara ric, molt collunut, no us perdeu la perla bètica.

Fernando Atienza ha dit...

Buenas tardes

yo doy la cara. No me gusto el Real Madrid ante el Betis. No me gusta el Barcelona y me lo resumo todo en dos frases:

primera/ ya veremos quien sera el ultimo en reir

segunda/ este blog concede poco espacio al humor de verdad


Lester Cadires ha dit...

Som invencibles i millors

Conrad Canaló Stewart ha dit...

11
11
11
11
11
11
11
11
11
11
11
11
11
11

"Crec que el màxim plaer d'un matemàtic ha de ser el ritual de convertir el seu cos en una màquina calculadora!

Conrad Canaló

Marta Coma ha dit...

soc del nou govern i m'agrada molt

voleu besada express?

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

suposo que el meu càrrec serà de conseller de la marineria rusticana, oi grumets?

MADRIDISTA BANZAI ha dit...

¿QUEREIS MORBO?
APUESTO MI PISO ANDALUZ A QUE OS DAIS DE BRUCES EN LA LIGA Y EN LA CHAMPIONS.

BANZAI

el PerrO TOBÍAS ha dit...

guau ósca guau

Jaume i Maria Lluïsa ha dit...

RECOMANEM
Anem a cercar bolets?

Vine a cercar bolets i coneixeràs les diferents varietats. T’ensenyarem com s’han de collir, on els has de collir, com cuinar-los i conservar-los... A més, et farem un petit curs de les diferents nomenclatures de cada bolet, perquè no tinguis mai més dubtes.

Lloc: Museu de la Pagesia de Santa Susanna
Dia:1 de desembre
Preu: 12 € (Cal inscripció prèvia)
Durada: 3 h

Més informació i reserves a
reserves@maresmeturisme.com o 691 170 860

marga bosch i el seu verb ha dit...

m'ha fet moltissima ilu de veure que soc de les dones que guiaran els destins del país; sou molt amables

Lester Cadires ha dit...

Kollons que no em voleu fer ministre a mi o què? em dic Lester Cadires i amb una sola cadira ja estic satisfet.

Viriato ha dit...

jo que puc dir que soc dels que no vai a votar normalment però ara em vaig dir "Viriato, ara es la tevs" i he guanyat . / . pregunto : !qué hay de lo mío chicos¿'

Aureli Casals ha dit...

la millor entrada de blog que recordo, felicitats

rronavasaarte ha dit...

Deculisia o torlina de golsa
jo me naria entrilaia
encara que em diu rostia de tant glab

Vampir Bayo (Vallvidrera) †๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A† ha dit...

†๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A†


no voleu un vampir de conseller de sanitat ?



†๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A†

sergi FAKIR Prados ha dit...

i no us mola un conseller d'obres publiques que sigui fakir??????

Adell el Comodor ha dit...

S'ha acabat el Real Madrid:
aire
pols
gas
boira
res
de res

Marta Coma ha dit...

tot el camp és un clam i tota la meva boca és un petó amb aroma de pintallavis vermell i és que vull besar-ho tot de dalt a baix, besar palcos, besar gespa, besar l'afició, besar jugadors, venerdors de salsitxes, locutors, banderins de corner, besar besar besar i besar porteries i guix i recojepelotas i sandros i utilleros, vull besar tot bitxo viviente

MADRIDISTA ︻╦╤─ BANZAI ha dit...

USTEDES MUCHO QUE LARGAR DE MOURINHO PERO LES ACABO DE PILLAR IN FRAGANTI CAGÁNDOSE EN GUARDIOLI-TA

PUES ESO:

BANZAI

el perro ︻╦╤─ Tobías 2012 ha dit...

giau óscar guau

Conrad Canaló Stewart ha dit...



LLIÇO DE CAP DE SETMANA:

ATENCIÓ A LA MEVA PISSARRA DE SUPERCATEDRATIC SAVI:


465465465465465465646564629e39e38e838e8383883838r8t8g8t84848484848484446464646464646464646464646464645454535252525252525252898969593563757066705869030465465465465465465646564629e39e38e838e8383883838r8t8g8t84848484848484446464646464646464646464646464645454535252525252525252898969593563757066705869030
465465465465465465646564629e39e38e838e8383883838r8t8g8t84848484848484446464646464646464646464646464645454535252525252525252898969593563757066705869030
89898989898989898989898989898989898
465465465465465465646564629e39e38e838e8383883838r8t8g8t84848484848484446464646464646464646464646464645454535252525252525252898969593563757066705869030
465465465465465465646564629e39e38e838e8383883838r8t8g8t84848484848484446464646464646464646464646464645454535252525252525252898969593563757066705869030
89898989898989898989898989898989898
465465465465465465646564629e39e38e838e8383883838r8t8g8t84848484848484446464646464646464646464646464645454535252525252525252898969593563757066705869030
89898989898989898989898989898989898
465465465465465465646564629e39e38e838e8383883838r8t8g8t84848484848484446464646464646464646464646464645454535252525252525252898969593563757066705869030
465465465465465465646564629e39e38e838e8383883838r8t8g8t84848484848484446464646464646464646464646464645454535252525252525252898969593563757066705869030
89898989898989898989898989898989898

= C A M P I O N S AL 100%

Ernesto Olañeta ha dit...

Eres mi envidia amigo tocayo Canalór

Bierzo Azulgrana ha dit...

Hola amiguitos y amiguitas


nosotros daríamos una oreja para poder estar con vosotros en los festejos que os montais.

A ver si hacemos una escapadita a Barcelona para ver un partido y recalamos en vuestro bar.


A ver , a ver

Conrad Canaló Stewart ha dit...

hola Ernesto, me halagas con tu simpatía y ya me gustaría a mi llamarme E.R.N.E.S.T.O. pero mis papis se liaron la manta para bautizarme como C.O.N.R.A.D.

Pero lo mío como lo tuyo es cosa numérica y así me siento como en casa dándole al garabato suma, resta, divide, multiplica y que nos quiten lo estudiado.

Feliz Navidad

Josep ha dit...

M'afalaga formar part d'aquest govern.

Josep ha dit...

Per cert, el quissu del Madridista Banzai ja s'ha vacunat?

MADRIDISTA ︻╦╤─ BANZAI ha dit...

¿QUIÉN CATAPLINES ERES TÚ PARA METERTE CON MI FIEL GUARDIA TOBÍAS?
XUSEP, SÁCATE LA CINTA DE LOS OJOS Y A DAR LA CARA PORT TUTATIS.

SO ASPIRINO, ERES UN ASPIRINO.

el perro ︻╦╤─ Tobías 2012 ha dit...

guau óscar guau

KUKU UMUT ha dit...

Iba yo por un barrizal en Lesoto cuando de sopeton me doy de bruces con Altamiro de la Vueva al cual yo daba por perdido en los Picos de Europa para que oh-sorpresa el vetusto troglodita seguia en fase Matusalen, vivito y coleando como se suele decir pero metido a safarista intrepido en el corazon de la jungla subsahariana y con esto que aparece EL MADRIDISTA y su perro TOBÍAS y ambos con el uniforme color butano de los repartidores paquistaníes del citado gas casero. Y en estas yo me digo: que vuele, que vuele, que estalle el gas naranja. Y pata-tam, el gas naranja estalla y esparce la Mirinda por las nalgas de TOBÍAS y por los cataplines del MADRIDISTA. ¡ cáspita ! Menudo error el de confundir el butano con las naranjas de la China. O sea que, mal me pese, MADRIDISTA y TOBíAS no solo se salvan sinó que disfrutan lamiéndose sus pieles empañadas de suculenta MIRINDA. Y todo ello sucede en la remota Àfrica subsahariana, en el más angosto rincón selvático de Lesoto. Los hay con suerte.

KUKU UMUT ha dit...

FER DE ERRATAS: Me refiero a Altamiro de la Cueva , no de la "Vueva", resulta que escribo el texto desde el vórtice del inodoro de mi casa, perdonen ustedes.

Josep ha dit...

Com afronteu els madridistes aquesta jornada de lliga?

thulannguyen ha dit...

Thanks for sharing, nice post! Post really provice useful information!

An Thái Sơn chia sẻ trẻ sơ sinh nằm nôi điện có tốt không hay võng điện có tốt không và giải đáp cục điện đưa võng giá bao nhiêu cũng như mua máy đưa võng ở tphcm địa chỉ ở đâu uy tín.