PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


divendres, 26 d’octubre del 2012

Festival a Vitòria en ocasió de la copa del reietó + Maneta Vallecana i un "Rayo de Song" + El Madrid perd 7 copes d'Europa


Louis de Funes és l'home-marcador i ens mostra el resultat. Matemàtica pura. Teorema precís. Perfecció.
Una meravella entre setmana. 0-3 i a dormir la mona!
Nit agradable a Vitoria. El Barça la clava i no hi ha manera de perdre partits. El potencial de Tito Vilanova marca càtedra i fa oblidar el guardiolisme. El Barça és així. 

S'incorporen al bogardisme els dos nous socis de gala: Viriato i Lester Cadires. Entra en escena el gran Creixell. El nou trio bogardià ensenya les urpes. 



Louis De Funes, repetim, és l'home-marcador i exhibeix al resultat a la fotografia de l'estudi Gomelski. Felicitem a TV Marca. La tele enemiga ha fet una transmissió sonorament impecable i infinitament millor que les de TV3 (Què passa a TV3?). Com diria en Kalikenyo: "Això és no-ciu". Barraca, copa, panellets i castanyes!



 Informació del darrer partit de Lliga amb el Rayo.




Villa meravella. Un Rayo de Song, oh, oh, oh! i l'espectacle colossal d'un Tito Vilanova que trenca tots els registres d'imbatibilitat. El món sap que això va de debò. Messi és així. És diví i serafí. Més i més.

 

Ambient de gala al Golden Corner amb un extraordinari Jordi Rovelló alçant la veu i trastocant el cosmos. 

 

Som uns essers descaradament sobrenaturals i Montoya és el nostre mecànic virtuós.

ENTRA EN UNA FASE CRÍTICA



Escandol enorme. Núria Feliu ha fet públic el veredicte. En nom del comitè de disciplina conjunt de la FIFA i de l'UEFA, la lider bogardista ha llegit la declaració d'aquest estament internacional a la tribuna de Nacions Unides i ha anunciat que el Real Madrid es queda sense 7 copes d'Europa. 


 El tema és complicat, laberíntic i capciós. Les sessions han estat molt intenses. Només cal veure les fotos per comprendre l'abast d'aquesta situació sense precedents.


Aplicant paràmetres molt escrupulosos inspirats amb el cas Armstrong, el fenomen pren una gran volada. Les copes perdudes resten vacants. L'informe conclou que la sanció està argumentada en base a sub-informes sofisticats recopilats per la comissió mixta investigadora i científica, integrada per 3 agents de la Zepo, el doctor William Sbobet, l'inspector Louis de Funes i l'Hermano Ramon. Entre els assessors s'ha comptat amb la feina decisiva del sindic Josep, l'investigador Smart-Bereshit, el contramestre Esnaola, els matemàtics Olañeta i Canaló i la paraula final del president del tribunal -amb perruca victoriana- Lord Demian. Núria Feliu ha llegit el document i ja consta a les actes dels respectius organismes. Mostrem a continuació algunes instantànies gràfiques obra de Joan Gomelski -arxiu AEKK- amb fragments dels dies de glòria blanca i de la sessió informativa de la senyora Feliu. 

51 comentaris:

Bierzo Azulgrana ha dit...

¡Caramba! Menuda bomba os habeis marcado, amigos.
Esto es el fin del Real Madrid. Hay que tener bemoles para fallar una sentencia de este calibre.

Enhorabuena por la primicia, estais como nunca y esto merece máxima difusión. El Bierzo se suma al evento.

Ernesto Olañeta ha dit...

Mecachis, yo estoy en el tribunal pero lo llevaba en secreto entre pañales y sordina.

MADRIDISTA ︻╦╤─ BANZAI ha dit...

¡¡¡¡¡¡BERZAS!!!!!!!
AHORA SI QUE OS PILLO DEFINITIVAMENTE Y OS MANDO AL TALEGO EN UN SANTIAMÉS GRACIAS AL JUEZ GÓMEZ-SANTOS DE OCA.

ESTA ESTÚPIDA BROMA OS VA DEJAR TURULATOS DE LA BOINA EN LO PUNITIVO.

¡¡¡¡¡¡PERO QUE BICHO LES HA PICADO A LOS DEL BIERZO PARA METER TRALLA EN ESTE BARRIZAL ?????????????

OS VAIS A ENTERAR DE LO QUE ES EL METEORO SUBMARINO.

METEORO SUBMARINO.

el perro ︻╦╤─ Tobías 2012 ha dit...

guau Óscar guau

maria cristina ha dit...

Se armó la gorda! Chicos, haya paz entre el Barza y el Real, un abrazo

penyabogarde ha dit...

seny

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Els comptes clars:

9-7=2

I el barça en té més (+).

No és la lletera qui fa aquests comptes, és el vostre Premi Nobel, qui us estima i qui us ajuda. Paraula de Conrad Canaló.

ESPIONATGE BOGARDIÀ ha dit...

descoberta a la xarxa dins del blog de PEDRO RAMIS:


3 comentarios:

marga bosch i el seu verb dijo...

sento enveja de la gent del surf, tostadets, atletes, normalment macos i maques, tot perfecte i jo només tinc la bossa rosa de la compra que a vegades sembla la de presonera. Ho he repetit a la penya bogarde i ara ho dic aqui: estic descobrint gent maca i molt maca, la gent maca és bogarde i la gent molt maca és surfera. M'agrada al matraca surf amb guitarra mustang i el dick dale i els tornados i els surfaris a sac-pac.
ser el que soc (la mussa dels bogarde) em permet plantar-me dins del eu blog de surf i gent guapissima i tostada del sol i bronzo cutani.
Si vos saber més de mi estic també quasi cada sis hores a la penya bogarde esplicant coses de futbol, mercar, bossa de la compra i ara també dels surfistes. Sou gent especial.


17 de diciembre de 2011 03:18
xisco dijo...

Caram amb na Marga. Està per tot.
Les fotos són molt xules. La maquineta aquesta de retratar és una canya. La primera tabla és una petita barqueta, no?




17 de diciembre de 2011 11:39
Pedro Ramis dijo...

Ep! Sí, na Marga ha fet una entrada estelar a l'univers Bogarde ;-)

Les fotos són una passada, val la pena perdre un temps a la web d'aquesta dona, no només hi ha escenes de surf, també retrats, paissatges... I la taula de la primera és un longboard, un estil especial de surf clàssic que es fa sobre taules llargues.

Salut!

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

Ja he parlat amb el president de les Illes Medes per tal que no deixin jugar el Real Madrid en territori de les Medes, per si un cas jo ordeno als meus mariners que facin voltes de seguretat amb les fragates entorn de les aigues de les Medes.

Fernando Atienza ha dit...

Buenos días,

Hay días que uno se asoma a este blog con la firme convicción de que hallará notas de humor franco, ingenioso y sincero. Desde hace un largo periodo me asombro al contemplar que esto estó se está desmoronando y acabará siendo el sainete más abyecto que se pueda conocer. Y me sabe mal pero que muy mal. Jugar con el tema del dopaje de manera cruel no creo que sea la mejor forma de vertir humor hacia el rival o el adversario, me parece algo extravagante que la otrora Penya Bogarde virtuosa ahora se escore hacia lo más viscoso y amarillo. Me sabe mal muy en el fondo, pues hacer reir y mostrar un carácter humoristico sea tal vez el último destello de lucidez que tengamos los humanos ante los males de un mundo que se esfuma con tanto paro, miseria y contaminación, y es en este momento cuando más se necesita el humor, la ironia, la sátira y la comedia. Pero os habeis metido en el sainete más ruín e impropio de quienes otrora bordaron un bloc maravilloso con damas elegantes, agentes secretos, futbolistas y alegría. Ahora uno se levanta, se aproxima a la pantalla del ordenador café en mano, desayuna y se le atraganta el placer del sábado ante esta estupidez del dopaje convertida en encerrona facilonga para roer al adversario y de paso desviar la atención por un juego barcelonista en caida crisis y con resultados agónicos. Tal vez os preocupa el Atlético de Madrid y que su artillero Falcao ya tiene un pie en el Real Madrid. Me temo que teneis una crisis de juego lo suficientemente grande como para recurrir a lo más zafío por humorístico que se tercie. Lo de Arsmstrong y esas fotos trucadas son definitivamente una muestra de que algo va mal en esta peña.

Es muy decepcionante.


POSDATA REFLEXIVA: Solicito explicaciones al público bogardista y a sus directivos, mi apelación merece una respuesta ni que sea por la paciencia acumulada de seguir vuestro blo con ojo avizor, crítico y exigente.

zel ha dit...

Francament, m'alegraria molt l'any sencer que passés alguna cosa de "tamaña magnitud"...
I, ep, compte, a les Medes no ho sé, però a la badia de Roses ja passegen els vaixells de l'Armada Española fent penjar banderes ejpañolas als pescadors!!!

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

Zel,

Zel,

Zel,

Zel,


els medencs tenim diversos problemes acumulats per culpa de la terrible persecucio militar que sofrim: ens rodeja l'armada espanyola, ens empaiten els Mossos catalans, ens vigila la Guardia Civil marinera, ens imposen les ordenances municipals de l'Estartit. Hem de lluitar de valent contra els exercits i les policies espanyoles, catalanes i estartitenques.

El Bogardemkin esta mancat de combustible i el Real Madrid ens esta fotent el petroli.

vampir Bayo †๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A† ha dit...

Al·lucinant la trama del dopatge blanc, un aplaudiment als agents que ho han descobert i un hip hip hurra a la grandesa de Núria Feliu fent de portaveu d'aquesta bona noticia per l'esport mundial

†๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A††๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A††๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A††๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A††๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A††๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A††๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A††๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A††๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A††๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A†

Joan Estruch ha dit...

impresionant maneta mega-mix i visca el messi pistonutttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

El Cigró de Tona ha dit...

bogarde vol dir triomfar i jo torno a estar amb vosaltres després d'unes setmanes i us trobo molt inspirats.

marga bosch i el seu verb ha dit...

I si mirem de fer un carquinyoli?
heu fet mai un carquinyoli?
sabeu el gust que dóna un carquinyoli?
Ho fem?

Joana Autonell (Badalona) ha dit...

suculenta maneta i n bon final del dia amb alegria

Laura Llompart ha dit...

Amics i amigues, la proposta de la senyora "Marga Bosch i el seu verb" (quin nom més rar), em preocupa per coses que més o manco intento explicar-vos.

Un carquinyoli pot ser de plaer o pot ser un torment.

Quin carquinyoli és el de la "Marga Bosch i el seu verb" (quin nom més rar)?

Sento plaer i por per partida doble.

Tot un formatge! Com diem per aquí "del Caserio me fío" (formatgr en porcions de Maó) però i si "no me fio".

Sa serena cau menuda i més o manco és el que ara em passa per es cap.

MADRIDISTA BANZAI ha dit...

TOMA ESTA, PARA MANITA LA DEL REAL MADRID AL MALLORCA CON DOS DE CRISTIANO.

NO PODREÍS JAMÁS CONTRA EL VENDAVAL BLANCO


JOJOJOJOJOJOJO

el PerrO TOBÍAS ha dit...

guau óscar guau

Viriato ha dit...

aneu a fer el dropo a un altre lloc madridista tobías col·legui!

marga bosch i el seu verb ha dit...



L A U R A L L O M P A R T :

Els meus carquinyolis són d'amor i no de guerra com les pelicules del cine Iluro que ja no hi és ni el cine ni les pelis.


Soc molt bogardiana i són gent molt maca, jo els conec i ells diuen que em coneixen però jo soc una llicenciada del cameleonisme per aixo porto el verb a la pantalla i la bossa sempre plena de disfresses com el Joker del Batman.

Guapa amiga.

Lester Cadires ha dit...

Carambaines amb les senyores bogarde com se les foten en public mentre el Barça vinga que vinga a marcar gols i més gols i mes-mes-mes messi

Voleu un Voltaren senyores?

I el del Madridista del senyor Thobies?
Xarop d'estopa per l'angonal que sembla de trainera, intensitififant el partit de l'Alavés i no recordeu que hi jugava Jordi Cruyff i l'entrenador era el Mané. Quins temps i mira que n'ha plogut des de llavorens.

Sergi FAKIR Prados ha dit...

Temps sense bogardejar i esteu com sempre. Gent llesta i gent oportuna amb les coses que passen a la vida i a la carretera. No vull passar més dies sense estar seguint el reguitzell de bogardades esplendides.

Bona tardor tinguin.

Conrad Canaló Stewart ha dit...

8 punts
8 points
8 puntos
8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8 8

logaritme amb llacet: el vuit és un o amb llacet al ventre, mireu: 8

ocho, vuit, huit.

8 8 8 8 8 8
8 8 8 8
8 8 8
8 8
8

ernesto olañeta ha dit...

Eres sagaz de campeonato, tocayo Canaló

a ver que te parece mi seciencia alfanumérica 8+C

8+8+8+8+8+8+8+8+8+8+8+8+8+8+88+8+8+8+8+8+8+8+8+8+8+8+8+8+8+8+8+8+8+8+8+8+8+8+8+8+8+8+8+8+8+8+8+8+8+8+8+8+8+8+8

8C8C8C8C8C8C8C8C8C8C8C8C8C8C8C8C8C8C8C8C8C8C8C8C8C

8 ocho
+ más
C campeón

MADRIDISTA BANZAI ha dit...

PERO BERZAS
SI NO SABEIS
HACER LA O
CON UN CANUTO
QUE OS ESTAMOS
SOPLANDO
EL COGOTE
CON EL ALIENTO
ENTRE
EL MANXANARES
EL JARAMA
Y EL UNIVERSO
PUES FALCAO
CRISTIANO
Y MOURINHO
SOMOS LA
LOCOMOTORA
QUE DESMONTA
EL RUIDO DE CHIRTITI
DEL BARCELONI-TA

LA LIGA ES COSA
DE DOS
EL ATLETICO
Y EL REAL

EL REAL ES EL MEJOR
EL GANADOR


LA CHAMPIOMS
ES COSER Y CANTAR
LA DÉCIMA

CRISTIANO LA BOTA DE ORO
MOURINHO GANADOR EN TODAS
LAS LIGAS MÁS IMPORTANTES

JAJAJAJAJAJAJA

BANZAI

BERZAS

SOY UN GOLFO

el PerrO TOBÍAS ha dit...

guau oscar guau

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Ets el golfo de Roses?
Ets el golfo de Lleó?
Ets el golfo de Castelgandolfo?

Madridista: Pensa que Conrad Canaló sap veure les coses amb molta puntualitat i la geografia només es pot abarcar a la perfecció amb una bona matemàtica.

O ets un Volkswagen Golf?

G.O.L.F.
GOLFUS DE ROMA
GOLFO MADRIDISTA

penyabogarde ha dit...

Bon contraatac mestre Canalo!

Fernando Atienza ha dit...

Amigos:

Un sola palabra: Flaqueais.

penyabogarde ha dit...

Fernando:
no perdem ni un partit, Fernando, Fernando, Fernando, a la copa, a la lliga i a la champions.
Si ara dius "flaqueais", imagina't quan arribi el dia que ens engreixem.

Com diu Kalikenyo: No.ciu!

Fernando Atienza ha dit...

"Penya Bogarde", la arrogancia os está perdiendo y os cebais con todo bicho viviente, reirse del Alavés es definitivamente mezquino e insolente. ¿Dónde está el espíritu bogardiano?
Me dais pena y me sabe muy mal presenciar viestra auto-immolación como humoristas.

Pero estais a tiempo de dar pie con bola y rectificar, seguro.

Joan Estruch ha dit...

Pistonut un dia més i en tots els campionats, però em quedo amb el comentari que feu sobre TV3 per que no s'enten com una cosa com el MARCA celebra els gols del Barça millor que TV3. No dic que el MARCA sigui pistonut per que seria un pecat mortal però la tv3 em fa basardona.

Madrilista Fernando hauries de ser més modest i mirar co està el pati de can Bernabeu.

Lester Cadires ha dit...

Una pregunta personal.

qui és el senyor Creixell?

qui és el de la foto?


qui dels dos que m'acompanyen és el Creixell?

gracies per la camisa de flors!

SECRETARI INFORMA ha dit...

benvolgut Lester Cadires , el Sr.Creixell ha estat l'entrenador dels principals equips catalans de 2B i 3ª (Gramenet, Sant Andreu, Hospitalet, Premià, Badalona, Mataró, Santboià i un llarg etc. ) i representant de vins i caves catalans i l'autor de la gran frase que va dir al final d'un partit en la que el seu equip ( el Mataró) va ésser literalment robat per l'àrbitre de torn , va dir " si no tinc raó me la tallo i em faig monja" tot un bogarder ...

si mirem la foto és el de la seva esquerra amb ulleres de sol ...

sempre al seu servei amic bogarder !!!

Gisele de Bogarde Scantlebury ha dit...

(electro-translation/english).

Sorprendida al trazo de búsqueda en google por el palabra "bogarde" encuentro present web con relación a Bogarde. Hoy escribo para comunicar con ustedes por casual encuentro en palabra "bogarde" que asimilando familiarmente puedo aportar datos de interés por relación y simil.

La web és un joke sin duda por arte comedia y aplauso, deseo un aceptar esta web para continuar visita semanal y actualizar articulos y comentarios.

La sorpresa de la lectura es desde Italia donde residencia para leer en computer el texto que usted realiza y informar a amistades familia por la buena reproduccion de fotos y reports.

En calcio no hubo buen Bogarde pero en Barcelona hay grato recordar menos tiempo pero ligas con copas y engine simpatia publico.

Guardar booking para regresar a web y felicidades por nombre "bogarde".

Hola macos! ha dit...


www.maresmeturisme.com

Dijous 1 Sopar + música en viu a la Locanda del Leon d'Oro a Vilassar de Dalt

Dissabte 3 Ruta "Vilassar Singular" a Vilassar de Dalt a les 10.30 h. Preu 6 €

Dissabte 3 Exposició "Gent de Festa" Al Museu de la Pagesia Santa Susanna

Diumenge 4 Club Marxa Nòrdica Museu de la Pagesia a Santa Susanna. Preu 5 €

Diumenge 4 Jaciment Arqueològic de Can Modolell a Cabrera de Mar. Gratuït

Dissabte 10 Espectacle "Qui és l'últim?" al Masnou. A les 22.30 h. Preu 5 €

Diumenge 11 Espectacle "Mag Pampa" a Vilassar de Dalt. A les 11 h. Preu 6 €

Dies 10 i 11 Ruta "Racons d'Història" a Argentona. a les 10 h. Gratuït

Dissabte 17 Sortida "Anem a cercar bolets?" a Santa Susanna. A les 9 h. Preu 12 €

Dissabte 17 Ruta de la Indústria tèxtil al TecnoCampus a Mataró a les 10 h. Gratuït

Diumenge 18 Ruta per la infantesa de Jordi Pujol a Premià de Dalt a les 10 h. Preu 4 €

Diumenge 18 Ruta "Ara fa 1000 anys..." a Santa Susanna a les 11 h. Preu 3 €

Dies 17 i 18 Paquet "Cap de setmana especial famílies a Santa Susanna". P. 140 €

Dissabte i diumenge Museu de la Pagesia de Santa Susanna de 10 a 14 h. Preu 2'5 €


Atentament,


Aureli Casals

MADRIDISTA ︻╦╤─ BANZAI ha dit...

YA NO DAIS PIE CON BOLA AHORA CON ESTE DE LOS ANUNCIOS DE VARIETES , PENA, PENA. PENA DE PEÑA, ACIDEZ DE BARRIGA.

V I V A
R U B A L C A B A

el perro ︻╦╤─ Tobías 2012 ha dit...

guau oscar guau
guau rubalcaba guau

ESPIONATGE BOGARDIÀ ha dit...

senyor madriles, senyor tobias, senyor atienza, senyor ramis...
vostès tenen una pila de problemes en el despatx:



El Paris Saint-Germain estaría preparado para volver a la carga por Cristiano Ronaldo e intentaría llevarse además a Jose Mourinho según asegura hoy 'La Gazzetta dello Sport'. El diario italiano afirma que las negociaciones entre el Real Madrid y Cristiano para la negociación del luso están rotas y que el equipo de la capital francesa espera aprovechar la situación para hacerse con el delantero.

Siempre según 'La Gazzetta', Cristiano Ronaldo pediría nada menos que 18 millones limpios al año para renovar su contrato con el equipo blanco. El contrato vigente concluye en 2015 pero el propio futbolista se encargó de hacer público su descontento con las ya célebres declaraciones tras el partido ante el Granada en Liga, cuando expresó su tristeza.

El Real Madrid estaría dispuesto a llegar hasta los 14 millones de euros ya que en el club blanco estarían preocupados por el 'Fair Play' financiero iniciado por la UEFA y que podría tener serias consecuencias para los equipos que no tengan un buen balance en sus cuentas.

Al Thani, propietario del PSG, no tendría problema alguno en proporcionarle la cantidad que pide, y además tampoco dudaría en comenzar ofreciendo 100 millones de euros por el futbolista, cuya inalcanzable cláusula de rescisión es de 1.000 millones. Al Thani se lo habría comunicado así a Mendes, agente del portugués (y de Mourinho) que según el diario italiano se habría puesto en contacto con el PSG.

Sea cual sea la cantidad, el Real Madrid siempre ha dejado claro que en ningún momento se plantea siquiera la posibilidad de dejar marchar a Cristiano Ronaldo, al que considera el pilar principal del equipo en la actualidad y de cara a las próximas temporadas.

Pero las intenciones del PSG no terminarían ahí porque si consiguiera hacerse con Cristiano Ronaldo el siguiente en la lista sería Jose Mourinho. El portugués es visto como el idóneo para llevar al equipo francés hasta lo más alto del fútbol europeo en el menor tiempo posible, a lo que hay que añadir que en París no están del todo convencidos con el potencial que ha demostrado el equipo con Ancelotti hasta el momento.

Falcao sería su sustituto

En la misma información 'La Gazzetta dello Sport' asegura que en caso de llevarse a cabo la operación y perder a su gran estrella el Real Madrid se lanzaría a por el colchonero Radamel Falcao.

El colombiano ha estado muy presente en la mente de la dirección deportiva del equipo blanco durante las dos últimas temporadas, aunque las relaciones con el Atlético de Madrid no eran las adecuadas hasta la reunión que mantuvieron Florentino Pérez y Miguel Ángel Gil Marín este mismo mes de octubre.

En ella se habló de volver a la normalidad en lo referente al traspaso de jugadores de un equipo a otro. en cualquier caso el Atlético de Madrid ha negado desde entonces que se produjera cualquier tipo de pacto por Falcao con el club blanco.



SOUNDA' ha dit...

nosaltres podem posar fil musical funerari als despatxos de la Casa Blanca florentina.

La Botiga de la Penya Bogarde ha dit...

Senyor Aureli Casas:

li donem les gràcies per totes les ofertes que ens ha cursat i vostè ja pot imaginar que té un lloc assegurat dins de la gran familia bogardiana.

La Botiga de la Penya Bogarde

La Botiga de la Penya Bogarde ha dit...

perdó, ens hem equivocat de cognom, amable senyor Aureli Casals.

penyabogarde ha dit...

Senyora GISELE DE BOGARDE,

Impresionant/impresionante/amazing!

Vostè serà molt ben rebuda! Bienvenida.

Congratulations Miss Gisele.
Grazie/Thank You/gracias/gràcies/merci beaucoup!
estem emocionats/emocionados/happies!
My God! Déu meu! Díos mío! Dio mio! Mon Dieu!

Sorpresa gran/the great surprise/miss Bogarde de Scantlebury

A SUS PIES MISS GISELE DE BOGARDE SCANTLENBURY

Aureli Casals ha dit...

És la meva feina, informar i oferir bons productes al respectable.

Moltes gràcies.

MADRIDISTA ︻╦╤─ BANZAI ha dit...

¿ CONOCEIS LA SERIE "PERDIDOS" ?
PUES ESO, QUE ESTAIS MUY PERDIDOS.

el perro ︻╦╤─ Tobías 2012 ha dit...

guau óscar guau

vampir Bayo †๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A† ha dit...

o sigui que el tema del real madrid armstronguista era un tema de sang.
Això m'afecta com vampir professional i en soc expert com la copa d'un pi.

†๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A††๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A††๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A††๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A†

soc el vampir de Vallvidrera i entenc el que és la sang adulterada, la distingeixo de la resta de sangs

†๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A††๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A††๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A††๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A††๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A††๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A†


heu fet una gran descoberta



Laura Llompart ha dit...

Marga que hauram de parlar de carquinyolis eh? Quedam per explicar?

Gisele de Bogarde Scantlebury ha dit...

en nuevo caso respuesta con agradacemiento por bienvenida y F.C. Barcelona es un equipo de gran historia, Winston Bogarde jugaba años en othros equipos de club european ^^^Contact us.