PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


dissabte, 29 de setembre del 2012

Triomf històric del Barça al partit de la màxima rivalitat ibèrica a Lisboa. A la lliga: Remuntada sideral i 18 punts de 18. Dabadabadà de Superman Francisquet


NOTÍCIES IBÈRIQUES.

El Barça ha noquejat el Benfica de Lisboa en el partit de la màxima rivalitat ibèrica. Un resultat meravellós (0-2) entre els dos millors equips de la península Ibèrica. Una nit de felicitat blaugrana. 


L'Ernesto Olañeta i En Mario Gomes da Souza , representants de la Penya Bogarde i El Benfica de Lisboa   presenten les respectives mascotes a l' Estadio Da Luz hores abans del partit .

A) Puyol està en bones mans. Els doctors William Sbobet, Caparrós, Marcus Welby, Jerry Lewis, Doctor John, Denzel Washington, Doctor Feelgood i el Doctor Corbella  integren l'equip mèdic que supervisa les extremitats del mític Carles Puyol que comparteix habitació amb Roger Daltrey. 



 

B) Quim Mougarde és el traidor de la Penya. Avui ha quedat en evidència que tenim un Judes al Golden Corner. Quim Mougarde és l'home que marca la línia madridista dins de la Penya Bogarde. El soci dissident ha exhibit l'equipació oficial del Real Madrid amb total impunitat. 







Titada astral del 
nostre mariscal 
genial i marcial.



 
 Remontada sideral i genial d'un Barça 
que no necessita llevar-se aviat per ser virtuós.
 Un Barça que viu lluny de Central Park, 
arriba a Sevilla i remunta el 2-0
 d'un Sevilla madriditzat i xiulador.  
Superman Francisquet marca dos gols



 i el nen Villa Meravelles en marca un de ben galdós.


 Com canten els millors: 
Dia perfecte i mera"vi"llós.


 


L'ambient del Golden Corner 
era el que correspon a les nits de gala.


 Fulgurant presència de Marga Bosch
 que retorna a la casa del bogardisme. 





 Els amics  de la Zepo convoquen a "nostru senyor"
i la llum il.lumina  l'estadi amb gols i més gols. 
Aquest Barça trenca motllos, marcs i vidres. 
Un pam de nassos a Can Madriles.
Llarga vida a Tito. 
L'estat propi del bogardisme
 ja té mariscal vitalici.





I deixem un espai a banda per destacar el gran Aleix Cançó Song, el nou Bogarde. Aleix és un geni repartint joc i amor, definitivament s'ha convertit en la gran referència de la gespa blaugrana. El titisme arrassa i, repetim, es lleva tard, content i ben dutxat. Aquest Barça no té cap motiu per llevar-se d'hora. Aquest Barça té barra lliure a tots els pubs de la ciutat. Song Song Blue!




Informem de que a mitja setmana tractarem a fons la qüestió social del nostre club. Comença la lluita per recuperar el vell Camp de Les Corts. 
Avui hi ha hagut roda de premsa conjunta de March-Smart -comissari del projecte Les Corts Estadi Proletari-, Lord Demian i Hermano Ramon. Comença la batalla de Les Corts. De moment ja hem fet la roda de premsa. Seguim al peu del canó. Sevilla 2, Barça 3.











68 comentaris:

MADRIDISTA ︻╦╤─ BANZAI ha dit...

ATRACO MAYÚSCULO EN SEVILLA. ESTÁ MÁS CLARO QUE LAS AGUAS DE LANJARÓN. ESTO ES UN VERDADERO FRAUDE. FALTAS, SUCIEDAD Y MUCHA BAZOFIA CON TOLERANCIA DEL COLEGIADO. ESTO HUELE A CHAMUSQUINA PERO EL REAL MADRID TIENE LA ULTIMA PALABRA.

LA MÍA, MI PALABRA ES LA DE SIEMPRE

¡¡¡¡¡ BANZAI !!!!!!

el perro ︻╦╤─ Tobías 2012 ha dit...

guau óscar guauuuuuuuuuuuuuuuu

Conrad Canaló Stewart ha dit...

18: divuit / 18 frequències de pas alterant el 0 del buit en un vuit 8 / filigrana divuitena en la 6/sisena jornada si la jornada té 24 hores / 144:punts de sequenciador sense altenador de corrent 8/10 que contrasta amb el puntuador minso de l'equip central / 18

Fernando Atienza ha dit...

Buenos días,
Me asomo de buena mañana ante la pantalla del ordenador y os visito con la sorpresa de que estais muy chillones y festivos. Me sorprende esta euforia cuando esto acaba de dar comienzo y las lagunas de juego que exhibe el Barcelona son clamorosas pues teneis una defensa que hace aguas, una media desorientada y un Messi fundido, con estos fastos no vais a durar ni un minuto. Entiendo el fondo de la cuestión ya que teneis que dejar el casillero puntuador en alza ante lo que se vislumbra que es ni más ni menos que la llegada del vendabal ofensivo del Real Madrid a vuestro estadio.
La amenaza del Real Madrid es lo que os pone histéricos tal como se puede captar en las fotografías que demuestran los nervios que acumulais.

¡ Qué triste jugar contra el Sevilla pensando en el Real Madrid !

Teneis un problema de difícil solución y un blog que no es el que otrora se destacó como catedral del ingenio y el buen humor.

Feliz domingo

Bierzo Azulgrana ha dit...

Saludos desde lo alto de la tabla y metidos de lleno en la pomada revolucionaria.

Bierzo azulgrana envía a sus socios a la plaza Neptuno de Madrid para hacer caer al gobierno pepero y para mandar un mensaje de amistad para la buena gente catalana que pide lo que es suyo como nosotros pedimos la libertad del Bierzo.

Pero un retén de Bierzo azulgrana se queda en Ponferrada para disfrutar sin capucha y a cara descubiera de este Barcelona intratable.

Os mandamos las fotografías de nuestra lucha


http://www.facebook.com/pages/Por-El-Futuro-Del-Bierz/128867013829971?sk=photos_stream

Joan Estruch ha dit...

Pistonut tot el que veig menys les tonteries de sempre de l'Atienza, el madridista i el gos faldiller.
Visca el Barça! Visca en Bogarde!

marga bosch i el seu verb ha dit...

M'encanta aquest joc del ESCONDITE que esteu fent amb mi, us pregunto si us agrada el increible Hulk que jo el sé fer eh?

Bogador de Premià ha dit...

Vent a popa i a tota vela

El bailet de la bandera ha dit...

Altre cop a 11 punts i veient com borden desde Madrid! No podriem estar millor que fins i tot ja no ens calen els gols del tot poderós. Salut i Bogarde companys.

MADRIDISTA ︻╦╤─ BANZAI ha dit...




SEÑOR VAILET DE LA BANDERA,



MÉTASE ESOS COMENTARIOS DELEZNABLES ENTRE SOBACO Y CEJA Y RESPETE EL ALIRÓN BLANCO QUE SE PONE A CAMINAR EL PRÓXIMO FIN DE SEMANA JUSTAMENTE EN EL NOU CAMPI-TO CON LA GOLEADA A DOMICILIO DEL REAL MADRID FRENTE AL BARCELONI-TA.

PUNTO PELOTA BANZAI

el perro ︻╦╤─ Tobías 2012 ha dit...

guau óscar guau

MARCA informa ha dit...

Florentino Pérez se mostró orgulloso de contar "con el mejor entrenador del mundo al frente de una plantilla de mucha calidad" en la Asamblea General de Socios compromisarios . "Nos sentimos muy orgullos de que Mourinho esté con nosotros hasta 2016. Nos transmite su energía, conocimientos y su espíritu madridista", comentó el máximo mandatario blanco ante los socios.

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

Grumets, patxoca a estribor, estic a les Medes amb la zodiac i tinc el Bogardemkin fondejat davant de l'Estartit. Tinc internet i us veig, ja sabeu si em necessiteu, telegrafieu que aquí tot és Morse. Visca el Barça!

Pagesa tribunera ha dit...

Hola, companys. Vaig a estrenar-me als comentaris en plan sòcia tribunera. A mi no m'agrada gens el Barça que estem veient. Nosaltres no tenim l'esperit de Juanito i no estem acostumats a guanyar lligues amb "la épica". Tenim un gran problema a la defensa i a la davantera, en aquest sentit tant el Zubi com el Tito l'han pifiat i no és la primera vegada.

Augure que a la champions no farem res, amb una defensa tan feble els grans equips ens faran molt de mal.

no m'agrada el joc, no m'agrada la d'intensitat. No m'agrada l'estat físic i anímic de alguns jugadors... En fi, menys mal que el maligne està pitjor que nosaltres.

Adell El comodor ha dit...

Hola gent, el video del marisca Tito m'ha fet plorar de riure. No tinc paraules.

Anònim ha dit...

La paraula "comissari" ja em posa la pell de gallina! En una sessió d'escriptura automàtica en el més pur estil surrealista, Andreu Nin ens ha enviat el seu suport des d'Alcalà d'Henares. El camp de Les Corts serà el camp del futbol col·lectiu.

Ah, i diuen que aviat veurem l'equip de Les Medes lluitant per la Champions!

penyabogarde ha dit...

Salutacions i genuflexions davant del nou comissari del projecte LES CORTS ESTADI PROLETARI. El sagaç investigador March-Smart assumeix l'encàrrec més exigent que mai s'ha plantejat el bogardisme: Recuperar el Camp de les Corts i reubicar el veinatge obrer de la zona a les instal·lacions luxoses que acullen la seu central de "La Caixa" de la Diagonal.

Salutacions a Marga Bosch, ahir va ser una nit de clara metamorfosi camaleónica i ara has mencionat un nom que promet resposta gràfica: l'increible, l'inversemblant Huck!

Eduard Punset i Art Garfunkel ha dit...

nou look eh mansos? Molt modern i els coets van molt bé per dir que anem al cel

ens agrada a tots dos

Fernando Atienza ha dit...

Esto es placer: real madrid 5, depor 1, hat trick cristiano, entrenador consolidado y ambiente de compañerismo, alegría y entusiasmo.
Venimos al camp Nou a mostrar el mejor futbol.

MADRIDISTA ︻╦╤─ BANZAI ha dit...

MADRID ALUCINANTE
MADRID ALUCINANTE
5-1
MADRID ALUCINANTE
MADRID ALUCINANTE
5-1
MADRID ALUCINANTE
MADRID ALUCINANTE
5-1
MADRID ALUCINANTE
MADRID ALUCINANTE
5-1
MADRID ALUCINANTE
MADRID ALUCINANTE
5-1

el perro ︻╦╤─ Tobías 2012 ha dit...

guau óscar guau

MADRIDISTA ︻╦╤─ BANZAI ha dit...

REAL MADRID
REAL MADRIDREAL MADRIDREAL MADRIDREAL MADRIDREAL MADRIDREAL MADRIDREAL MADRIDREAL MADRIDREAL MADRIDREAL MADRIDREAL MADRIDREAL MADRID
REAL MADRIDREAL MADRIDREAL MADRIDREAL MADRIDREAL MADRIDREAL MADRIDREAL MADRIDREAL MADRIDREAL MADRIDREAL MADRIDREAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRIDREAL MADRIDREAL MADRIDREAL MADRIDREAL MADRIDREAL MADRIDREAL MADRIDREAL MADRIDREAL MADRIDREAL MADRIDREAL MADRIDREAL MADRID
REAL MADRIDREAL MADRIDREAL MADRIDREAL MADRIDREAL MADRIDREAL MADRIDREAL MADRIDREAL MADRIDREAL MADRIDREAL MADRIDREAL MADRID

Anònim MADRIDISTA ︻╦╤─ BANZA ha dit...


Anònim MADRIDISTA ︻╦╤─ BANZA
Anònim MADRIDISTA ︻╦╤─ BANZA
Anònim MADRIDISTA ︻╦╤─ BANZA
Anònim MADRIDISTA ︻╦╤─ BANZA
Anònim MADRIDISTA ︻╦╤─ BANZA
Anònim MADRIDISTA ︻╦╤─ BANZA
Anònim MADRIDISTA ︻╦╤─ BANZA
Anònim MADRIDISTA ︻╦╤─ BANZA
Anònim MADRIDISTA ︻╦╤─ BANZA
Anònim MADRIDISTA ︻╦╤─ BANZA
Anònim MADRIDISTA ︻╦╤─ BANZA
Anònim MADRIDISTA ︻╦╤─ BANZA
Anònim MADRIDISTA ︻╦╤─ BANZA
Anònim MADRIDISTA ︻╦╤─ BANZA
Anònim MADRIDISTA ︻╦╤─ BANZA
Anònim MADRIDISTA ︻╦╤─ BANZA
Anònim MADRIDISTA ︻╦╤─ BANZA
Anònim MADRIDISTA ︻╦╤─ BANZA
Anònim MADRIDISTA ︻╦╤─ BANZA
Anònim MADRIDISTA ︻╦╤─ BANZA
Anònim MADRIDISTA ︻╦╤─ BANZA

MADRIDISTA ︻╦╤─ BANZAI ha dit...

TIEMBLA BARCELONI-TA

el perro ︻╦╤─ Tobías 2012 ha dit...

guau óscar guau

Joana Autonell (Badalona) ha dit...

què guai el nou aspecte del blog que queda futurista i sembla més dadaista encara més i més

madridistes esteu alterats de la teulada!

Presidència a "pagesa tribunera" ha dit...

a "la pagesa tribunera".
És important que siguem autocritics i tens raó, però hi ha un detall important: si juguem fluix però anem liders destacats i sense perdre punts...què passarà quan juguem millor?

a la "pagesa tribunera":
Ple de Verd o El Pesol Roig?

ep!

SOUNDA' ha dit...

ens agrada molt el video musical que heu penjat, és justament allò que voldriem fer a la ràdio: alegria amb la serenor dels virtuosos de la guitarra i el tambor!

Albert Martínez Afrons ha dit...

campions segurament amb molt bon joc que anirem enfortint si apliquem les critiques de la pagesa tribunera i prenem nota de que sense fer bé les coses estem on estem i que si anem millorant això pot ser Jauja. Endavant Barça.

Jordi Artiach*La Llagosta ha dit...

quin puntasso de disseny de pàgina amb coets comunistes i robots siderals! Grandiós per escalfar el clàssic.

fray Berengario ha dit...

Buenos días les dé Dios,

veo que el Barcelona funciona bien a los puntos pero necesita algó de engrase en algunas líneas, lleva razón la pagesa-tribunera, por si las moscas voy a orar como un poseso para tener todo el equipo a punto de caramelo para el partido contra el equipo del talonario banquero.

F.G.

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Àngel 'Soulbizarre' ha dit...




Marga Bosch,

quan tornis al bar no cal que camuflis la teva identitat però sisplau no muntis en públic la mutació en increïble Hulk, millor que ho reservis per quan vingui el madridista o l'Atienza.

Oriol Adroher ha dit...

Ara treballo en un taller de cotxes però tinc experiència de paleta a Girona. M'ofereixo per ajudar en les obres del nou estadi de Les Corts.

MADRIDISTA ︻╦╤─ BANZAI ha dit...

MIRA BANDIDO SULBIZARRE,
SI VUELVES A MENCIONAR LA GORRONA FIGURA DEL MONSTRUO DE LA CARA VERDE ASOCIADO A MI PERSONA O A LA DE MI COMPAÑERO FERNANDO ATIENZA, TENDRÁS UN PROBLEMA QUE ALGUNOS DEL PEÑAZO BOGARDIANO YA TIENEN, O SEA QUE PASARÁS POR EL EMBUDO DE LA JUSTICIA Y PUEDES RECIBIR UNA CITACIÓN CON CONSECUENCIAS PUNITIVAS.
¡¡¡¡ HABLAREMOS EL BANZAI EN EL CAMPO!!!!

el perro ︻╦╤─ Tobías 2012 ha dit...

guau óscar guau

SOUNDA' ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
SOUNDA' ha dit...


Madridista,
acabres de dir que en Soulbizarre és un "bandido", compte!

A nosaltres no ens agrada Miguel Bosé ni el "bandido, amante bandido, corazón mal herido".

Visca Marvin Gaye!

Viriato ha dit...

El meu amic Alex em diu que miri aquest blog, jo el miro i dic: "Alex, això que m'has recomenat és massa". Quin fart de riure que perdo l'oremus només de veure les barretines als caps de la familia d'en Bogarde i miro per tots costats i penja la Monica Vitti i en Louis de Funes i el que entenc és que això és la festa per la festa i està tot molt bé, torno que tornaré i quin madridista que teniu més plasta no? Ben fet el bloc que torno segur.

Viriato ha dit...

com m'agrada el que he fet es tirar enrere i he vist articles exquisits sou molt intressants m'agrada el bogardisme i atrapa

Viriato ha dit...

Hola, hola? No hi ha ningú per aquí? Soc Viriato i estic enxampat d'aquest blog.

Hola Allo-Allo, hi ha algú per aquí amb qui pugui parlar?

El missatger ha dit...

Els cohets són un missatge subliminal per als Tònguez, neolliberals i altres perversos varis, per a que emigrin de planeta?

NASA bogardiana Informa ha dit...

Distingit Missatger,

Els coets són els catxiruls termodinàmics que incorporen dispositius d'encapsulament oníric transplanetari que permeten tenir un viatge pacífic als seus viatgers que, efectivament, són i seran les forces del mal. Els astro-cosmonautes de la franja lateral dreta són els pilots bogardians que lliuraran a l'espai exterior els residus tòxics del capital. Ja hem creat una planta de reciclatge a Saturn que l'estrenarem amb les runes de l'edifici de Bankia, les restes del Bernabeu i el palco del Barça.

La Junta Directiva de la Penya Bogarde ha dit...

Viriato: ja estem alertats de la teva mervellosa presència, benvingut siguis.

MADRIDISTA ︻╦╤─ BANZAI ha dit...

JUGAIS REMATADAMENTE MAL PUES EL MEJOR EQUIPO DE PORTUGAL ES EL PORTO DE MOURINHO Y NO ESTE PAQUETÓN DE LISBOA.

UN PEÑAZO DE PARTIDO.

MALOS, SOIS MUY MALOS.


¡¡¡¡¡ BANZAI !!!!!

el perro ︻╦╤─ Tobías 2012 ha dit...

guau óscar guau

El Cigró de Tona ha dit...

felicitats Barça.
hem guanyat tots els partits oficials. De lliga i de champions. i encara no estem ni al 50% de forma!

Viriato ha dit...

Ja es veu que les retallades no han arribat a can Barça, un bon servei mèdic, nou estadi i una mascota... tot això qui ho pagarà?

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

Viriato,
pensa que la penya bogarde és una cooperativa amb caixa pròpia, banca ètica i voluntariat.

ernesto olañeta ha dit...

gracias por contar conmigo y con el precioso pájaro.

Me voy al laboratorio.

visca el barca

MADRIDISTA BANZAI ha dit...

¿TENEIS UN SOCIO MADRIDISTA?
ME GUSTA CANTIDUBI

QUIERO CONOCER A ESTE MOUGARDE, ME PUEDE SACIAR EL APETITO.

el PerrO TOBÍAS ha dit...

guau òscar guau

Vampir Bayo (Vallvidrera) †๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A† ha dit...

†๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A


em necessiteu pel barça-madrid?


†๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A


Puyol necessita sang?

Conrad Canaló Stewart ha dit...

6 de sis a Europa
18 de divuit a la Lliga

24 de vint i quatre

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Saludos al colega Olañeta pues tenemos mucho por hacer en común

Mr. Aris ha dit...

canya al Benfica! com m'agrada, jo vaig està al 92 a Benfica, la vengança arriba tard però fa mal!

MADRIDISTA ︻╦╤─ BANZAI ha dit...

AMIGOS MÍOS.
EL REAL MADRID SIENTA CÁTEDRA EN AMSTERDAM CON UNA GOLEADA DE ESCÁNDALO AL PORTENTOSO AJAX EL MÁS PODEROSO.
EL REAL MADRID MUESTRA A TODO EL MUNDO EL QUIÉN ES QUIÉN DEL IMPERIO DEL BALÓN.

CRISTIANO AVANZA SIN CONTEMPLACIONES HACIA EL CETRO DEL MEJOR JUGADOR DE TODOS OS TIEMPOS, UN HACK TRICK DESCOJONANTE.

Y LO MEJOR ESTÁ POR VENIR PUES ESTO ES LA ANTESALA DE UN ESCÁNDALO DESCOJONANTE CUANDO YA SE RESPIRA LA GOLEADA DEL REAL MADRID EN EL NOU CAMPI-TO.

PORRA:

BARCELONI-TA 1
REAL MADRID 6

ME LO PASO DE COJONES
Y MI VIDA ES TERRIBLE PERO ESTE MADRID ME DA ALIENTO A BORBOTONES.


¡¡¡¡¡¡¡ BANZAI !!!!!!!

el perro ︻╦╤─ Tobías 2012 ha dit...

guau óscar guau

Fernando Atienza ha dit...

Damas y caballeros,
me cuesta mucho leer entre líneas, a veces volveis a la otrora leyenda bogardiana, pero a veces os pasais de frenada. Ahora se escribe en oro de ley que el Real Madrid y Cristiano asombran en Europa y lideran el grupo de la muerte con total autoridad y buen juego. Creo sinceramente que el Real Madrid tiene ya media décima en el bolsillo, vamos que Wembley se viste de blanco por primavera, fijo.
En cuanto a la liga se vislumbra la remontada comenzando por la victoria segura del Real Madrid en el Nou Camp, no voy a ser tan trinfalista como el anterior madridista a quien deberé conocer Dios Mediante, pero me inclino con suma precisión por un confortable resultado de:
Barcelona 0, Real Madrid 3

¿No quereis hacer porra? ¡Ánimos!

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Madridistes: feu comptes de la lletera. Si voleu fer sumes i restes aneu a escola o us donem classes particulars un servidor i el meu amic del Bierzo senyor Ernesto Olañeta.
8 punts d'avantatge a la lliga
1+1+1+1+1+1+1+1=8
I diumenge: 11
1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1=11

maria cristina ha dit...

Hola Chicos, por suerte a ustedes y su alegría los encuentro siempre! Un abrazo para todos

penyabogarde ha dit...

Hola Maria Cristina!

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

grumets!!!!!!!!!!!!!!!!!!
salpem de les Medes per anar a Barcelona a rebre el Madrid amb canons llençacaca.
Salpem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MADRIDISTA ︻╦╤─ BANZAI ha dit...

MARINERO, MÉTETE LOS BARCOS DONDE MEJOR DE QUEPAN Y SALUDA AL CAMPEÓN QUE LLEGA A BARCELONA EN AVIÓN PARA SENTAR CÁTERDRA.


¡¡¡¡¡¡ BANZAI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

el perro ︻╦╤─ Tobías 2012 ha dit...

guau óscar guau

Joan Artiach*La Llagosta ha dit...

quina por que em fas madriles, mekkkkk!

MADRIDISTA ︻╦╤─ BANZAI ha dit...

A POCAS HORAS DEL PALIZÓN BLANCO CONTRA EL MEDIOCRE BARCELONI-TA

PRONTO VAIS A SABER LO QUE ES UNA GOLEADA A DOMICILIO ANTE UNA MÁQUINA PERFECTA DE KAKÁ, KHEDIRA, OZIL, XABI ALONSO, HIGUAIN, CRISTIANOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOALAZOS GOLAZOS


ME GUSTA ESE MADRIDISTA BLANCO GUAPOTE QUE SALE EN LA FOTO DE VUESTRO BARETO


ME GUSTA MUCHO

el perro ︻╦╤─ Tobías 2012 ha dit...

guau ósca guau