PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


diumenge, 2 de setembre del 2012

Els dies de descans al camp activen els fronts del bogardisme en un ambient de diada nacional de les Illes Medes, maquis i cultura absoluta...Orxata mecànica dominical, més liders, més cançons/songs, l'emperador Adriano i el solvent Jordi Roura a la banqueta dels escollits...i Adeu siau Pichi Alonso!.



MAGAZINE FOTOGRÀFIC BOGARDIÀ:




Oferim un breu telex gràfic amb imatges de Les Illes Medes disposades a celebrar la seva diada nacional del dia onze de setembre (11S: Medes Lliures Ja!), imatge del sindic bogardià Josep investit dadaista bogardià de setembre, exemplar del millor caliquenyo sortit de la central cooperativa del tabac bogardià i una imatge del maquis d'Abella reivindicant-se. Seguirem informant (servei fotogràfic Janos Gomelski AEKK "Les nostres arrels).



I ara us passem el video del curset intensiu de caliquenyisme proletari 2012-2013:



Orxata valenciana dominical a Can Barça:
Orxata mecànica 100%.
 

Solvència contrastada. El Barça es desfà del mateix València que va clavar l'estocada a l'Il·legal Madrid en el primer matx al Bernabeu davant dels nassos de Floren Sin Tino Tónguez. 1-0 amb golàss de l'emperador Adriano Cellentano


La banqueta plantejava una novetat excepcional: Jordi Roura. El flamant segon entrenador del Barça ja es prepara per substituir a Tito Vilanova pensant en el període 2040-2080. Tenim passat, present i futur.


Més novetats en el quadre tècnic. Avui hem aconseguit entrar a les zones reservades del vestidor i ja sabem com funciona la divisió central del massatgisme titista. Heus aquí el video de Gomelski Films:


Hem de parlar de l'Aleix "Cançó" Song. Parlem-ne. Aquest xicot ja està amortitzat. És la reencarnació de Winston Bogarde amb estil, mateixa posició i idèntica contundència expeditiva. Necessitavem reviure l'espectralitat bogardiana i en "Cançó" respon a la perfecció a aquesta condició. 




L'altra gran notícia de la nit: Pichi Madridista Alonso abandona TV3. Gran festa als carrers de Goteborg. El football està d'enhorabona. 
Visca l'Arcadi Alibés!
No us perdeu el video del comiat del "merengue" de TV3, un espectacle incomparable d'autobombo a tota llàgrima reality show. Cliqueu-lo:


Pichi Alonso s'acomiada de TV3 - Televisió de Catalunya



Importantíssimes notícies a Bankia Madrid: Cristiano no és feliç. Ho diu ell. No ho diu la Penya Bogarde. L'augment de l'IVA afecta seriosament al modest davanter portuguès. Cristiano tramita l'atur a la cua de l'Instituto Nacional de Empleo. Aquest noi viu en les seves carns els efectes devastadors de la crisi capitalista.


La projecció del dadaisme bogardià arrela i es multiplica. El Monestir de San Domingo de Silos llueix la consigna del Cabaret Voltaire bogardià i Fray Berengario impulsa la reconversió para-cultural de la seva comunitat. 


67 comentaris:

penyabogarde ha dit...

La gran nit de Song és la gran nit del retorn d'Arcadi Alibés a TV3! Bimba!

David Lara ha dit...

Lo mejor de vuestro artículo es el vestuario cutre salchichero que teneis con el masajista arreándole a ese abuelete gabacho.
Recordemos la supercopa y quien es el campeón.

Joan Estruch ha dit...

Esteu en totes i les feu de pistó, som liders de carrer i de manual.
A mi el Pichi em fa plorar quan plora era PISTONUT però massa guapo per la tele catalana PISTONUT el frare cap pelat

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

Grumets, a l'abordatge! Les Medes em necessiten i no tinc munició. El Barça va primer i no em necessita i jo salpo presto a popa al servei de Núria Feliu amb flotador i castell de sorra

Joana Autonell (Badalona) ha dit...

De mica en mica s'omple la pica i 9 punts de 9 punts i tira per que em toca com al joc de l'oca

Edgar ha dit...

cinc punts ja és abismal com un punyal i a casa estem contents els dos, Martina i servidor Edgar

Alyebard ha dit...

Oooh, retornar a la crua realitat i descobrir que el Mandril és a un punt del descens i nosaltres a 5 del eternorival

Anònim ha dit...

Arcado Oliveres i Aracadi Albés, dos aradis bogardians!

Presidència ha dit...

interessant amic anònim:

els Arcadis Ali-Oli entren en escena

Anònim ha dit...

o Oli-Ali...

maria cristina ha dit...

Chicos, a seguir batallando!!!! Un abrazo para todos

Conrad Canaló Stewart ha dit...

5=cinc, cinco, five, cinque, "zinco", "sinco".
Cinc=1+1+1+1+1=5//1x5=5/5x1=5
i ara una incògnita: Qui serà el sumatori (+) del Bernat Soler si el Pichi resta (-)? Que sigui una senyora! Suma (+) millor i ho mereixeran les senyores i els senyors.

Conrad Canaló Stewart ha dit...

5=cinc, cinco, five, cinque, "zinco", "sinco".
Cinc=1+1+1+1+1=5//1x5=5/5x1=5
i ara una incògnita: Qui serà el sumatori (+) del Bernat Soler si el Pichi resta (-)? Que sigui una senyora! Suma (+) millor i ho mereixeran les senyores i els senyors.

zel ha dit...

Les Medes estan ben salvades que jo he tornat a la feina i de Torroella estant, les vigilo. A qui haurem de vigilar serà el Totorringo i els seus especialíssims repartiments de joc. Estic amoïnada,no pel CR, que me la bufa, més aviat pels nostres que no acaben de tirar. Nois, ahir no semblaven els meus, vaig patir com una faronera solitària en nit de lluna nova i amb un vampir esperant.

penyabogarde ha dit...

Zel, tranqui...si els nostres no tiren prou i ja van liders, quan tirin de debó serà supersònic. Vigila Les Medes des del ateva torre de guaita, s'acosta la diada nacional medenca i cal fer pinya per la república de les Illes Medes.

Badji! Bimba! Medes Lliures!

marga bosch i el seu verb ha dit...

Doncs jo sempre he vist un toc guapo interessant al Pitxi Alonso, el seu cabel blanquinós em recorda George Clooney el del Nespresso i és afable, mesurat i té una mirada tendre.
Per un dia discrepo de la penya.
Em perdoneu?

penyabogarde ha dit...


Marga i el teu verb:
nosaltres no discutim la bellesa, el caràcter, la tendresa o la vida personal d'aquest respectable ciutadà, només discrepem del periodisme "pitxialonsenc". I per que vegis que tenim bons sentiments et regalem una estada de franc al gimnàs de Louis de Funes amb dret a sauna, barres energètiques i Isostar ecològic Gafarrons.

Sergi FAKIR Prados ha dit...

cada volta sou millors

Joana Autonell (Badalona) ha dit...

pues a mi també m'agrada en Pichi però per anar a sopar i prou una micona

Adell El comodor ha dit...

cinc punts sense estar en forma, bé.

Mataró superbarça ha dit...

madriles on estas? hola! ei? madriles? hola? tristos? Mourinho enfadat i Cristiano trist

¿ qué pasa contigo tío ?
¿ y el perrito Tobías ?

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

Voleu que li digui a Pichi que faci de cap d'infotmatius de Tele-Medes?

Conrad Canaló Stewart ha dit...

aquest Pichi haurà de fer pluriempleo (pluri=+). Si va al canal+ (plus/més/+) i va a Les Medes (+des) però ha de prendre Nespresso amb M.Bosch i Bossa, i ha de (+) quedar per sopar amb Autonell (automobil d'ell en 3a persona del singulas) a Badalona Bada+lona o Bada d'estar a l'ona, la SUMA (+) és incalculable per desplegar arestes cadencials. Tot (*) això diu molt a favor (+) de P-i-c-h-i però poc en favor de Pichi, un reneix en suma (+) exponencial i l'altre diversifica a la baixa (-) i es güarismes ballen.

marga bosch i el seu verb ha dit...

Mozart Canaló, goso dir-te que t'equivoques per savi que siguis si dic que no m'agrada el Nespresso de Pichi sinó el Nespresso de Clooney però amb Pichi podria prendre cafè Illy o Segafredo i si m'apureu un pam Marcilla o Soley sempre que la torrefacció sigui ajustada al que entenc per un cafè-cafè-cafè. Mozart-Canaló sumes i restes bé però de cafè no n'hi entens massa. Mozart-Canaló estas tancat en el teu Rèquiem? O en Salieri et diu que facis del cafè una simfonia de Pichican. Pichican pipícan amb Pitxicà vaticà Mataró té magatzems de sempre a prop de Santa Anna. Peti qui peti sempre magatzems Serras a Santa Anna, per molt que fotin el Corte Inglés o el Decathlon o el Mataró Park que no que no que magatzems Serras segueix com si el món s'hagués petrificat l'any 19666 amb els tramvies, la xurreria de la Riera, ca l'Oliveres, la Presó, Can Patuel, la plaça dels caiguts, el carrer Churruca, la plaça de Cuba, el savi Pulido que va anar a Amèrica a endevinar el futur de tots els governs, el Ricardo Corazón de León cuirassa, el cine Nic i els Minicars, el policia Llanero Solitario, l'alcalde Robert, els banderins del Soler Serrano, la lecheria del carrer sant Josep, els electrodomestics, la casa de fotos beaty del Batlle, el Joan Pera, el mercat de la peixeteria, el cine Serras, el Foment, el Robafaves, ser de Mataró és orgull del parque amb el negritu de la font, el palau d'esports, el poble sec amb els bombers, Valldemia, la carretera de Mata, la sorda del tercer, l'olor de cal procurador, l'hostal del Blinco, els gravats del paretam, les neules Graupera, l'hotel aquell del costat de Santa Anna, l'institut Satorras, la capella de Santa Maria, la momerota, les Santes, el Matollo de les pilotes, el baster de l'Oratam, en Jordi Tardà, els guants de pell fina negra més l'abriv blanc i el carmí rosa i el tenyit ros platí de la tieta davant del tocador per fer nit qui sap on i la bossa sobretot la bossa que a les mataronines ens fa fermoses. Penseu en una bossa sota el braç, una mà amb guà i una mà sense guà però amb el guà a la ma plegat mostrant anell i fent olor de colònia fresca i de tocador fi. Això és Mataró, i la sala Cabanyes, i els Pastorets i els Putxinel·lis, i la dona barbuda, i el niño cocodrilo, i la fira, i el tren de la bruixa, i la paret de Valldemia, i les platges amb pescadors andalusos forts, i la tele al carrer prenent la fresca i amb els Invasores fent por i tremolor, el rompeolas, el tramvia, els nuvols de sucre de la fira, Baby Ceditas caballitos, Mataró Mataró Mataró Mataró com em posa Mataró i Mataró i la meva vida que m'en fa orgullosa Mataró de sempre la millor, can Patuel, el Callao, Santa Rita, Jaume Recoder, Can Batlle, Puig i Cadafalch.

Mataró sempre Mataró només Mataró que em fa estar boja de felicitat de ser de Mataró i de la plaça de Cuba i del Carrer Barcelona i l'estació i la bata, i la bossa i la churreria i el Foment i el Casal, i la Robafaves plena de gent per Sant Jordi i la bossa i en Pichi Alonso.

Joana Autonell (Badalona) ha dit...

Escolta Margarita que si et poses a rajar amb tot el teu Mataró a veure si jo llargo sobre Badalona com el Serrat i em poso a cantar el Que Bonito es Badalona en invierno y en verano que m'hi poso Margarita i no paro valen?

Ernesto Olañeta ha dit...

Los guarismos son de postín y como diría mi tocayo Conrad esto es de 5(1+1+1+1+1) y por lo tanto al suma es de cruz para quien la ve pasar.
Si os digo que en Prada a Tope de Cacabelos nos reservan mesa para ver los partidos de Champions es para que sepais que eso va por dos o sea 2 caminos que su unen:
el camino Liga y el camino Champions.

1 camino y 1 camino como 1 autopista.

Barça subidón en suma
Madrid bajón triste y enfadado en resta

marga bosch i el seu verb ha dit...

Joana, els meus pares em deien que amb Badalona no s'havia de fer massa cosa junta i per això quan anavem amb el tren a Barcelona per comprar no feiem cas de l'estació de Badalona i m'has demostrat que Badalona té enveja de Mataró i que tú i jo només podem parlar del que ens uneix que és el Barça i la part no locutora del Pichi Alonso. Jo no em vull barallar pero el meu cantic era per homenatge a tot el que vol dir per la meva vida el ser mataronina i m'ha ferit que repliquis amb Badalona qna el que jo feia era posar ilusió en la ciutat que m'ha vist nexer i creixer, els meus pares ja veig que tenien raó.

Joana Autonell (Badalona) ha dit...

mARGA,

Veig que vos reviure les disputes entre Betulo i iluro dels temps dels romans, estas rallada nena!

Juliet Lescaut ha dit...

madriles i tobías? on sou? enfadats i tristos? Com el Crisiano? 5 punts.

PRESIDEÈNCIA ha dit...

Gadji Beri Bimba, la clau dels cinc punts

marga bosch i el seu verb ha dit...

JOANAAAAAAA!!!!!!

No volia enfrontar dues ciutats catalanes però vull fer una critica a Badalona i és que no entenc com podeu viure en una ciutat presidida per un alcalde fatxa i llarg i això fa cangueli canguelo

Mataró és txati

Presidència a Marga i Joana ha dit...




Gadji Beri Bimba, Joana i Marga: Fumeu el caliquenyo de la pau i reserveu forces per quan vingui un altre juny. Bon cop de roc defensores de les Medes, bon cop de roc! Betulo, Iluro i Primilia units a Barcino enviem solidaritat a les Medum Insulae.

marga bosch i el seu verb ha dit...

Si fumem el caliquenyo de la pau hem d'inaugurar l'estanc de la penya d'en Bogarde i on el posem? A Barcino, a Tarraco, a Iluro, a Betulo o a on?
A Emporium a prop de les Illes Medes?
Si li qui ti ri i ti li vi li ri
Bossa Bossa Bossa patates freigides del xurrero que no tenim a la rambla de Mataró i xulapa el Frankfurt de Santa Anna

Carburem bé o estem sssssssatats?

Alyebard ha dit...

A Emporion!! així la tramuntana s'endurà els mals rotllos i deixarà el bon fum!

Fernando Atienza ha dit...

Amigos y amiguitas

lo vuestro se basa en ir degradando el otrora gran blog de la peña Bogarde, la trifulca romana me parece de las cosas más ridículas que se han desarrollado en el minicerebro bogardense. Sinceramente os estais cargando el poco ingenio y buen humor que tuvisteis.

Me molesta que os dediqueis a dar berrinches contra Cristiano cuando el multimillonario presidente de Argentina don Leo Messi campa a sus anchas en esta colmena de abejorros malhumorados que sois vosotros y las damas querellantes Marga y la Juana monta tanto tanto monta.

Lo del surrealismo no se aguanta ni con cadenas de plomo, es patético y poco cosquilleante.

Mirad por donde que se os está colando un ramalazo de pedantería que me jode en cantidubi.

¿Qué más decir? Pues esto: ¡Hala Madrid!

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

Atienza, les plumes del teu plumero apunten a que ets el propietari del gos Tobías. Has abandonat la línia diplomàtica per passar a escriure de la mateixa manera que aquell madrididista que es va despedir de blog. Només et falta utilitzar majúscules i així tenim la comprovació definitiva.
Visca Dada i el Barça!

Fernando Atienza ha dit...

sOULBIZArre, usted es muy o demasiado culé y como diría Raamis los árboles le impiden ver el bosque

Servei televisiu bogardià ha dit...

perill: El ex-roja, ex-valència i paquet total Gerard, serà el substitut del paquet Pichi Alonso i farà companyia al paquet Bernat Soler. Apaga y vámonos Bogardisme a sac!

Salvador García-Nebot ha dit...

Porteu molt bé la cosa del mestre Kubrick, del telefon a Moscú us passeu a la Taronja Mecànica amb suma facilitat i sou capaços de compartir-la amb el rei dels gendarmes i de l'histrionisme gabatx. Sou la pera voladora i teniu una imaginació que desborda més que les aigues venecianes. Apa-li!

KaliKenyo feliç i content ha dit...

No cal preocupar-se per la manca de notícies del madridista : deu estar trist, és una mena d'epidèmia que pateixen degut al xoc davant l'avantatge que en tan sols 3 jornades ja te el Barça.
La morterada capitalista te evidentment els seus efectes secundaris.
La "passa" de tristesa als madridistes veig que també ha contagiat en Fdo Atienza qui rondina més que mai.
Cal només recomanar una colonoscòpia: no pot ser gens bo anar amb el culet així de petit després de la segona part de la final de la super copa (desacreditada per ells mateixos) No m'estranya el que els hi passa... el restrenyiment te aquests efectes...

Fernando Atienza ha dit...

Kalikeno y Soulbizzare,
ustedes se empeñan en poder en boca ajena lo que les ocurre en boca propia pues debe ser triste, trágico, dramático y descorazonador lo que pasa por la mente de un barcelonista cuando se pierde una liga y una supercopa frente al eterno rival, como jodidamente triste debe ser lo de que el Barcelona no pueda ni ganar su torneo Gamper, como jodido es lo de ver como el Real Madrid gana facilmente al Barcelona en situaciones variadas a domicilio o en casa, como jode ver el poderío goleador del triste Ronaldo que ya se pueden imaginar si eso lo hace con tristeza como lo hará si se pone alegre. Como jodidamente penoso es ver la crisis entre Cruyff y Rosell, entre Guardiola y Tito, entre Busquets y Song o entre Pinto y Valdes. Estais jodidamente hundidos en un valle de lágrimas y ahora un par de boquetes más: os jode lo de Contador el merengue que le asesta un golpe al culé Purito en la Vuelta y os jode mucho que el crack del Atlético de Madrid y megagoleador latinoamericano se declara presto a jugar en el Real Madrid un día no muy lejano.
Estais entre tristes y nerviosos, tomense un trina con optalidón aspirina a saco paco tocomocho.

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

Fernando, has oblidat dues coses: Les majúscules i el gos Tobias. Salutacions efusives cinc punts enllà i des de les costes de les Illes Medes.

Joan Estruch ha dit...

pistonuda la peli del kubrik

marga bosch i el seu verb ha dit...

Soc dimonia i soc banyeta soc bruixa soc mataroninia soc la veu de les rescloses del tulipà bord i m'agrada la vida de la silanol0boda que em porta a ser bogardista pèr soleria, m'he separat, m0'he saparat i soc una bossa oberta a homes catalanas den barça


soc soltera separada d'aquest estiu i vull catalans del barça que em vulguin coneixer ja però ja

soc bogardosa soc soltera separada lliure i acrobatica des de Sant Joan ii encara tinc fuel i gas per sorprendre homes catalans d'el bogarde

no podreu resistir la meva entrada al vostre bar amb tall nou de cabell, roba maca i ulleres fosques ja veureu

voleu que vingui?

presidència ha dit...

Marga, haurem de preparar el catàleg de bogardians catalans disponibles per viure amb vostè.

Cefererino el Pueblerino ha dit...

l'exjugador del València, del Barça i no sé qui més no sé quantos Gerard serà els substitut de Pichi Alonso a la tele 3.
Marxa el megagoleador de Gotemburg i entra la gomina voladora. Piiiiiiiit cansalada pal cuerpo i espuma pal pelo

Laura Llompart ha dit...

acabo d'assistir al curset del video del caliquenyo i estic convençuda del tema i vull ser una caliquenyo Woman fumadora com el senyor del documental

Bunyola a serena que cau menuda

Adell El comodor ha dit...

on m'he d'inscriure per matricular-me al curset de fumar caliquenyos?

Joan Artiach*La Llagosta ha dit...

acollonant pavos, a-co-llo-nant.

bimbasso per l'esquadra. La llagosta s'empassa salivera i menja galetes.

Joan Estruch ha dit...

lo del caliquenyo és magnific i deixo els winstons per passar-me al puro valencià. PISTONUT

penyabogarde ha dit...

Gadji Beri Bimba a tothom ara que s'acosta la diada nacional de les Illes Medes. Aviat tenim en marxa el nou tandem bogardià que acompanyarà la doble F: la doble arcàdia.

Doble F: Núria Feliu i Teresa Forcades
Doble Arcàdia: Arcadi Oliveres i Arcadi Alibés.

Bona diada a tothom!

Fernando Atienza ha dit...

Amigos
Me estoy planteando de seguir el camino de Tobías y su amo para tomar las de Villadiego pues este blog experimenta un agudo bajón mental.
Me lo pienso antes de decir Adiós definitivamente.
¡Hala Madrid!

penyabogarde ha dit...

No ho facis Fernando, tenim molt per decobrir junts i molt per festejar!

Presidència de la Penya Bogarde ha dit...

Finalment no he pogut anar a la mani de Barcelona, algú havia d'anar a fer costat a la societat medenca en un dia com el d'avui en que es recorda l'annexió de Les Illes Medes a la corona de Jaume I. Ens veiem al bar, la tornada de la lliga està a la cantonada. Salut a tots els defensors de les terres i de les illes.

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Jo si que anat a la manifestació de la diada però no he pogut gaudir-la per que estava treballant a causa de que el servei de recomptes de manifestants del departament de governació de la generalitat de Catalunya m'ha contractat per fer els números exactes del gruix de manifestants. Com que estem en familia us donaré la xifra exacte dels sumatoris (+) establerts i no falla ni un sol sumatoria (+) amb un total que podria tenir divergències i errors seguint el mètode habitual dels orgsanitzadors o dels policies o de la premsa. El metode CONRAD CANALÓ dóna aquesta xifra exacta:

1.858.331 de persones amb un 53 % d'homes i un 47 % de dones.

753.478 tenien menys de 20 anys.

de tota la gent 1.053.658 eren simpatitzants del FC Barcelona.

la resta o eren d'altres equips: atenció als 160.000 de l'Espanyol i als 45.000 del Real Madrid i tota la resta no sap/no contesta o senzillament no els agrada el futbol.

Cordialment us saluda.

Conrad C

MADRIDISTA BANZAI ha dit...

NO ME PUEDO RESISTIR Y LO VOY A DECIR BIEN ALTO:

VUELVO A USTEDES PARA ADVERTIR QUE EL CHOLLO DE LA INDEPENDENCIA SERVIRÁ PARA QUE NUNCA MÁS PODREIS JUGAR LA LIGA ESPAÑOLA Y ASÍ ESQUIVAREIS AL REAL MADRID QUE OS DA MIEDO.

POLITICA

el PerrO TOBÍAS ha dit...

guau Oscar guau

Conrad Canaló Stewart ha dit...

ma-dri-dis-ta-i-gos-to-bí-as. Sou un duet (2) que remou les branques del gran pi.

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

Oh, corxol·lis, Conrad, ets gran!

Madriles i tobias, aixo m'agrada, que torneu a ser visibles a can Boggie!

Adell El comodor ha dit...

vull veure el Barça ja!

Laura Llompart ha dit...

hola madridista amb gosset faldillero!
critiano està tristón

mallorca bull

STRINGER Surf art blog | Pedro Ramis ha dit...

Ep!

Un vídeo impactant que no necessita explicació: http://youtu.be/woEiq6hPtv8

Messi, un tros de carn batiat.

MADRIDISTA ︻╦╤─ BANZAI ha dit...

HAGAN EL P...FAVOR DE NO MOLESTAR MI SUEÑO Y DE DEJAR EN PAZ A MI PERRO TOBÍAS

el perro ︻╦╤─ Tobías ha dit...

guau

SOUNDA' ha dit...



Ramis,

l'enllaç que vostè ens ha passat no és accesible, està bé l'adreça?

Ramis,


s'intueix un intent de compensar la profunda tristesa del precari Cristiano amb una campanyeta difamadora vers el mag Messi.

Ramis,


El desfici ens assadega i proclamem orbs que estem a l'atzar del desencís.

KaliKenyo gens trist ha dit...

Ahir: bon beure, bon menjar i un bon KaliKenyo per fumar... quasi ballo sevillanes... El maquis va enviar una delegació de les Medes a Madrid, vàrem comprovar l'agitació social que tard o d'hora fotrà en l'aire l'actual règim...

Unknown ha dit...

hola amics. bon blog. Hos invito a visitar el blog d'un altre crack del futbol. El blog de la penya chygrinskiy http://penyachigo.blogspot.com.es/