PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


diumenge, 16 de setembre del 2012

L'abisme blanc i el firmament blaugrana


Les coses clares. El firmament és blaugrana i l'abisme és blanc. Presentem els Thunderbirds. 
Les naus i els tripulants del superBarça de Tito Vilanova. L'espai és nostre. Tot és possible!


 Aquesta nit ha estat una de les millors nits de tots els temps eurofootballístics. El Barça regna les europes amb guà de seda i categoria descomunal. El poderós Spartak de Moscú -equip forjat a base de revolucions, estepes i soviets- no ha pogut amb un Barça portentós guiat per un impresionat Bogard-Song
SONG! El kaiser de la medular. 
El cantant dels estols celestials. 
Song. Song. Blue. Badji. Beri. Bimba. 


Dadaisme multipolar. Quin Barça! 
Quin joc. Quina bellesa!
BARÇA 3, SPARTAK MOSCOU 2. 

Encara sonen les campanes de Sol. La follia mourinhenka basada en "no tengo equipo, tengo equipo, no tengo equipo, tengo equipo..." Bla, Bla, Bla abismal, avorrit, malgirbat, lletgisme, tristor, crits i xiulets.


Més novetats: La Zepo i la junta directiva han presentat una protesta formal davant de les autoritats del Marina-Golden Corner: Estem preocupats amb les condicions tècniques de la televisió. Donem un marge de confiança. Bogardisme vol dir elegància.






... O LA TEORIA DEL "BUIT/NO RES"
I DEL NÚMERO "VUIT/8" 


(atribuida al mestre Conrad Canaló)


L'abisme. El sac està lligat. El barcelonisme està confortablement situat a la Lliga. L'abisme és de vertígen. Anem a pams. Núria Feliu ho diu clarament: "Ja us he reconegut, amics, que m'heu vingut a veure". Així canta el bogardisme que celebra el pas del temps repartint alegries entre les Illes Medes alliberades, els carrers insurrectes, les places ardents i la ment sana in corpore sano.

 


 La plana major del madridisme es sotmet a una estranya autotortura i adapta els caps a unes curioses andròmines sanitàries.  



Gadji Beri Bimba és el crit del nostre dadaisme i els seus màxims representants l'oficien sota els cucurutxos d'Hugo Ball. La gent bogardianodadaista exhibeix una perfecta adaptació a la condició dadà. L'antiartista Eduard, el sindic Josep, en Jordi de la Banyera, Maria Cristina, el fakir Prados, la gentil Rosa Rosamary, el Missatger, Anna Cuinera,L'Òscar, Anna Albareda, Lord Demian i Louis de Funes s'han retratat a l'escenari del Cabaret Voltaire del bogardisme. 



Més novetats. Temps de revoltes, aliberaments, drets a decidir i barricades. Un nou duet es situa a l'avantguarda de la indigbogardització republicana i sobiranista: La doble Arcàdia. El flamant nou reporter de tv3 Arcadi Alibés s'aparella amb el gran Arcadi Oliveres i es posa en marxa un duet letal a la primera línia de foc. 



El partit del Barça ha estat de maneta. 5 gols d'un 4-1 front el Getafe amb 5 gols de maneta blaugrana: 2 Messi, Adriano, Villa i Mascherano. Extraordinari. Sensacional. La Zepo il·lumina les nits del Golden Corner i el da-ba-da-ba-dà s'encadena una vegada i més i més. 






Abisme madridista. La nau de Floren-Tónguez va a la deriva i caldrà inventar primes de risc i bonus de rescat per tal d'implementar aire en un projecte tocat i vençut. La tristesa de Tristiano augmenta. Mourinho està molt enfadat. Un cantant exmadridista, el brasiler Robert Carlos, cantava i cantarà la vella cançoneta EL GATO QUE ESTÁ TRISTE Y AZUL.




62 comentaris:

Conrad Canaló Stewart ha dit...

honor del gran per la vostra disposició a publicar la meva teoria que tenia secretament arxivada, em pregunto si heu entrat al meu laboratori aquesta nit?
En casos com aquest està bé que violeu el meu domicili si la causa s'escau. Buit/Vuit/8

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

Felicito el barcelonisme d'aquest penya surreal i trastocada que s'ho per terra, mai i aire i sobretot per mar la mar de marinera que tiro línia i la guipo pel sextant con en Kubala quan baixava pel Danubi per anar a Barcelona a fer cinc copes.

Marta Coma pintallavis blaugrana ha dit...

yupi! yupi! 8 punts i estan tristos! yupi!
Vull besar en vermell a tota la penya, feu cua

M.C.

XXX

Fernando Atienza ha dit...

Buenos días:

"La buena mesura antes de cerrar un episodio asegura cualquier atisbo de fracaso posterior"

Lope de Vega

"La ciencia se basa en lo empírico y el resultado final de cualquier ejercicio basta por si solo para declarar inválidas las conjeturas precipitadas que se efectuan durante el periodo de ejecución del ejercicio"

Ramón y Cajal

Lluís Bosch ha dit...

Uns quants posts més avall m'he emocionat veient una fotografia del grandiós Alfred Jarry, muntat a la seva bicicleta. És una foto especial, perquè aquesta bicicleta era la més cara que es venia a França en aquell temps (marca Peugeot), però el bon Alfred mai no la va pagar i el perseguien els creditors. Però els creditors anaven a peu, i ell tenia la millor bicicleta del mercat. Salut!

maria cristina ha dit...

Hola Chicos! Acá estamos haciendo el aguante! Gracias por el recuerdo siempre, abrazo!

penyabogarde ha dit...

Bosch, intentarem aconseguir una rèplica de l'exemplar de la bicicleta patafísica. Entre els bogarders més ardents tenim ciclistes de carretera, de muntanya i de ciutat. Mans a l'obra.

vampir Bayo †๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A† ha dit...

anem de pas ferm a la victoria tital de tito
†๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A†

madridista Atienza tindras cites de savis però no t'enteres, contreres!

†๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A†

marga bosch i el seu verb ha dit...

hola macos macos macos estem contents eh? mireu que estic soltera i amb bon acord amb el meu ex, epissss! jo així d'entrada que voleu que hi faça si dic que quan llegeixo la Marta Comas em veig pintada a l'asalto de la tropa titis al asalto salado.
A que em pinto els llavis un dia d'aquest penyos? Ai que ja sé on sou melindrillos que a salto de la mata arde la noche bribons.

Barça Barça Barça, mireu el meu bloguet que no està malament del tot eh?

Me dic si això del pintallavis no és com un a todo viento y a toda vela mis valientes que soy la reina de los mares la reina de la madreselva

he passat l'estiu entre Joanetes, Eivissa i Mataró con una libertad que paresco un pájarito sin cola que bo que n'es de Niagara la vida quan et deixes de perjudicis vamos al torreón a cazar pájaros

Vade retro bogardillos que me tosa la pasma que soc lliureeeeee

Barça Barça Barça

Mr. Aris ha dit...

ara si que poden riure els cambrers, el Madrid està a vuit! com mola! i el CR7 està TRIST, pobret, ajudeu-lo, home, el tenim que animar!

STRINGER Surf art blog | Pedro Ramis ha dit...

"Estoy agilipollado, es por un tema profesional y en el club lo saben"

No anam... I dimarts arriba el Kun. Jajajajaja. Se'm fot la rialla nerviosa només de pensar-ho i no la puc aturar. Jajajajaja.

-----

Bones ones! Almenys aquestes no ens han fallat a aquest final d'estiu i hem tingut somriures i felicitat de bon surf.

Salut, Bogarders... gaudiu ara que podeu ;-)

maria ha dit...

Em fa tanta llàstima que estiguin tan tristos...hehehe^-^.
Que es fotin!

marga bosch i el seu verb ha dit...

Pedro Ramis, és vostè el surfista amb bola als braços i pel al pit?
Miri que vosté em cau requetebien. Educado, galante, deportista Home bo.
Abans he dit que vull ser més petonera que la Marta Comas vamos que nos vamos amigo que li dic ja que vos sereu el priner bogardunyo que besaré. A que mola Pedro Ramis el truco del almendruco como la tónica sueps?

Sergi FAKIR Prados ha dit...

jo entenc molt de punxes per que dormo sobre punxes i el madrid ha punxat

Presidència ha dit...

Observo els entorxats de la Zepo i veig al darrere mateix la pròpia Zepo repetida. Són la versió bogardiana de les Tres Bessones? Em cauen bé.

Edgar ha dit...

alça el video de Roberto Carlos m'ha destornillat de riure i la Martina també

Joan Estruch ha dit...

molen mazo els videos

p i s t o n u t / 8

Joana Autonell (Badalona) ha dit...



em sento molt ben representada per aquesta penya que m'ha despertat una part molt intima que tenia de barcelonisme llunàtic fet a base de selenia oxigenada. Seguiu aquest camí i mai us deixaré.

El missatger ha dit...

Dada ens marca el camí a seguir: hem de fer ready mades amb la ferralla de l’enfonsament del titànic Tònguez: Tristón Ronaldo de parella metafísica amb Tristan Tzara i Mourinho a composar més poemes sonors dadà, després del seu primer intent, titulat “¿Por qué?”.
Salut!

presidència a Missatger ha dit...

Salut Missatger!
Badgi Beri Bimba i visca Blanchot el visionari de l'esperit del text!

presidència a Pedro Ramis ha dit...



PEDRO RANIS,

un exemple de gentleman i de cavaller.


estem amb tú.

MADRIDISTA ︻╦╤─ BANZAI ha dit...

TOZUDOS LO SOIS Y UN RATO LARGO PUES ESTAIS MAQUILLANDO LA PÉRDIDA DE GUARDIOLI-TA CON AZOTES EN PALO CIEGO CONTRA UN REAL MADRID QUE OS ARROLLÓ EN LA SUPERCOPA RIDICULIZANDO VUESTRO JUEGO DE TOQUECITOS HASTA BORRAR PARA SIEMPRE EL BARCELONI-TA. PASAJERO EL MAL FARIO DEL REAL MADRID PUES EL REAL MADRID SERÁ AVE FENIX EN UN AÑO QUE YA ES EL SEGUNDO DE LA ERA BLANCA QUE ACONTECE TRAS EL BORRADO RESET DEL BARCELONI-TA SECO DE TÍTULOS.

¿QUIÉN ES EL CAMPEÓN DE LIGA Y SUPERCOPA DE ESPAÑA?

A MI PLIM QUE DUERMO EN PIKOLÍN.

PERO OS DEDICO UN BANZAI POR TODO LO ALTO DE LA CHUNGA ESTAMPA DE VUESTRO MISATCHER CALVOROTAS.

¡¡¡¡¡¡ BANZAI !!!!!!!

el perro ︻╦╤─ Tobías 2012 ha dit...

guau óscar guau te busco guau guau

Eduard Punset i Art Garfunkel ha dit...

Discrepem molt i molt del madridista, el problema el té ell i el seu gos.

Babauet!

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

Unes dosis elevades de dadaisme matusser ajuden molt al poble bogarder. Els temps no estan per malifetes. Hora intensa en el buit de vuit. Salutacions al Missatger, units en la més gran de les lectures.
Visca el Barça i visquin les aùres que envolten les matèries d'intercanvi!
Endavant Blanchot, endavant Benjamin, endavant Lynch i endavant les atxes de la barca voladora. Salut.

Pere Martos ha dit...

Hola cadarneres meves,

cada vegada és mes dificil d'entendre la penya bogarde però cada dia és més divertit no sé com dir-ho però atrapa i frapa.


Fernando Atienza ha dit...

Buenas tarde.

De nuevo Mourinho va a sorprender al personal con su puntilla estimulante que devolverá al Real Madrid a lo más alto.

¡ QUÉ POCO CONOCEIS LOS RESORTES PSICOLÓGICOS DE MOURINHO !

Marta Coma ha dit...

Fernandito, a tí no te beso ni en pijama

zel ha dit...

Només de veure els madridistes i sentir-los parlar de "despertar a la bestia", em sento com una mena de minotauressa, abrandada a la punta del puig Segalar (prop de l'Escala) a punt de veure venir l'embestida blanca. Però que vinguin, va, que els espero amb les dents esmolades, ploramiques tiquismiquis...

MADRIDISTA ︻╦╤─ BANZAI ha dit...

SEÑORA ZEL O SEÑOR ZEL:

USTED SE HA METIDO EN UN JARDÍN PUES EL REAL MADRID HA DEMOSTRADO HARTAMENTE QUE ES EL MEJOR EQUIPO DEL MUNDO TRAS LA EXHIBICIÓN FRENTE AL CAMPEÓN INGLÉS.


NADA IMPEDIRÁ EL TROTAR DEL CABALLO GANADOR DEL REAL MADRID.


¡¡¡¡¡ BANZAI !!!!!

el perro ︻╦╤─ Tobías 2012 ha dit...

guau pobre manchester city guau

MADRIDISTA ︻╦╤─ BANZAI ha dit...

HALA MADRID
HALA MOURINHO
HALA CRISTIANO
SOMOS FELICES
SOMOS INVENCIBLES
CULERADA, A SALUDAR AL TODOPODEROSO MADRID

HALA MADRID
HALA MOURINHO
HALA CRISTIANO
SOMOS FELICES
SOMOS INVENCIBLES
CULERADA, A SALUDAR AL TODOPODEROSO MADRID

HALA MADRID
HALA MOURINHO
HALA CRISTIANO
SOMOS FELICES
SOMOS INVENCIBLES
CULERADA, A SALUDAR AL TODOPODEROSO MADRID

HALA MADRID
HALA MOURINHO
HALA CRISTIANO
SOMOS FELICES
SOMOS INVENCIBLES
CULERADA, A SALUDAR AL TODOPODEROSO MADRID

HALA MADRID
HALA MOURINHO
HALA CRISTIANO
SOMOS FELICES
SOMOS INVENCIBLES
CULERADA, A SALUDAR AL TODOPODEROSO MADRID

MADRIDISTA ︻╦╤─ BANZAI ha dit...

HALA MADRID
HALA MADRID
HALA MADRID

MOURINHO SABE UN HUEVO
EL REY DE LA PSICOLOGÍA


OS HA JODIDO A TODOS

HALA MADRID

DEBAJO DE LA CHISTERA BLANCA DE MOU HABÍA ESTO: UN EQUIPAZO QUE YA ES EL CLARO ASPIRANTE A LA DÉCIMA.

MADRIDISTA ︻╦╤─ BANZAI ha dit...

LA DÉCIMA
LA DÉCIMA
LA DÉCIMA
LA DÉCIMA
LA DÉCIMA
LA DÉCIMA
LA DÉCIMA
LA DÉCIMA
LA DÉCIMA
LA DÉCIMA
LA DÉCIMA
LA DÉCIMA
LA DÉCIMA
LA DÉCIMA
LA DÉCIMA
LA DÉCIMA
LA DÉCIMA
LA DÉCIMA
LA DÉCIMA
LA DÉCIMA
LA DÉCIMA
LA DÉCIMA
LA DÉCIMA
LA DÉCIMA
LA DÉCIMA
LA DÉCIMA
LA DÉCIMA
LA DÉCIMA
LA DÉCIMA
LA DÉCIMA

MADRIDISTA ︻╦╤─ BANZAI ha dit...

LA DÉCIMA
LA DÉCIMA
LA DÉCIMA
LA DÉCIMA
LA DÉCIMA
LA DÉCIMA
LA DÉCIMA
LA DÉCIMA
LA DÉCIMA
LA DÉCIMALA DÉCIMA
LA DÉCIMA
LA DÉCIMA
LA DÉCIMA
LA DÉCIMA
LA DÉCIMA
LA DÉCIMA
LA DÉCIMA
LA DÉCIMA
LA DÉCIMALA DÉCIMA
LA DÉCIMA
LA DÉCIMA
LA DÉCIMA
LA DÉCIMA
LA DÉCIMA
LA DÉCIMA
LA DÉCIMA
LA DÉCIMA
LA DÉCIMA
LA DÉCIMA
LA DÉCIMA
LA DÉCIMA
LA DÉCIMA
LA DÉCIMA
LA DÉCIMA
LA DÉCIMA
LA DÉCIMA
LA DÉCIMA
LA DÉCIMALA DÉCIMA
LA DÉCIMA
LA DÉCIMA
LA DÉCIMA
LA DÉCIMA
LA DÉCIMA
LA DÉCIMA
LA DÉCIMA
LA DÉCIMA
LA DÉCIMALA DÉCIMA
LA DÉCIMA
LA DÉCIMA
LA DÉCIMA
LA DÉCIMA
LA DÉCIMA
LA DÉCIMA
LA DÉCIMA
LA DÉCIMA
LA DÉCIMA

Joana Autonell (Badalona) ha dit...

què passa aquí?

MADRIDISTA BANZAI ha dit...

SEÑORA JUANA Y SEÑORA ZEL

LO QUE PASA ES QUE LA BANDA ESTÁ BORRACHA Y QUE EL REAL MADIRD ES INSUPERABLE

ESO ES LO QUE PASA

BANZAI

el PerrO TOBÍAS ha dit...

guau banzai de perro guau

el PerrO TOBÍAS ha dit...

GUAUUUUUUUU

fernando atienza y con mucha calma ha dit...

Mmy buenbas tardes, sin la acritud de mi tocayo madridista solo escribo para comunicarles que las prisas para enterrar a los vivos se pagan caras y que el Rela Madrid vive con todos los honores en su terreno que es la champions, un trofeo hecho a la medida justa de los grandes y que nadie puede igualar en palmares. El Real Madrid es el grande de Europa y la catedral de Wembley ya se llena de público para la gran cita de la final de primavera. Me siento orgulloso de la manera de resolver las incertidumbres y de disipar las dudas a base de dedicación, trabajo y electricidad fogosa. Será lo antipático que querais pero Mourinho es el genio de la mente y sabe muy bien lo que se hace como psicologo. Que le pregunten a Guardiola que huyó a los Estados Unidos a causa de no poder soportar la presión de Mourinho. Solo con su presencia se acaba el guardiolismo.

Joan Estruch ha dit...

Fernandito, Fernandote,
el día que seas bogarduno
serás un tipo PISTONUDO

Col·lectiu d'antiartistes ha dit...

Nota d'urgència a la redacció. em podríeu enviar el "traje" del cabaret? Amb les presses me'l vaig deixar, i ara ja no sé viure sense embotir-m'hi...
Apa, fins a la propera maneta...

penyabogarde ha dit...

fet, trajo enviat al blog antiartista!

vampir Bayo †๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A† ha dit...

clavo la bayoneta

†๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A††๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A††๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A††๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A†

barçs i song tot és gong!

Bierzo Azulgrana ha dit...

amigotes y amigotas / pues nada, solo que decir lo de siempre pero en breve / desde Ponferrada abrazos y cava catalán / esto se pone bonito / visca el Barça / telegrama parar decir las cosas por su nombre / stop / punto y corto / volveremos / stop /

Ernesto Olañeta SABIONDO DEL BIERZO ha dit...

perdonen pero no voy a dejar a mis ponferradinos en un brete de soledad pues me apunto a la fiesta con unos cuantos números de mi cosecha particular debidamente regados con un gran reserva Bierzo de chupetón.

8 puntos y lideres de la liga y lideres de la champions significa 11 puntos de dominio en todos los terrenos con un Messi en plan avalancha.

Vamos como una nave de colorines de esas que salen en el video.

Saludos a don Conrado, tocayo de rechupete.

Bierzo docto, Bierzo listo, Bierzo científico y Bierzo azulgrana.

preparados listos ya a sumar sin parar.

Don Juan Tenorio ha dit...

mola cantiduby el 3-2 nostre i kof kof el 3-2 del madrid, sparta és millor que manchester city de carrer.

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Hola Ernesto, col·lega d'academia!

et contesto amb números,



Només admet una solució (x = 2) si la incògnita pertany al conjunt dels nombres naturals, en canvi si pertany al conjunt dels nombres enters, llavors n'admet dues (x = 2 i x = -2).

Per exemple l’equació:


Si x i y són nombres naturals només admet la solució x= 3 i y = 5 mentre que si poden ser nombres reals admet infinites solucions, x pot valer qualsevol nombre real i per cada un d'aquest nombres reals hi haurà dos valors de la incògnita y que faran que la igualtat sigui certa i, per tant, juntament amb el valor de x seran solucions de l'equació. En concret els valor de y han de ser:


Dues equacions es diu que són equivalents si admeten les mateixes solucions.

el pais / 1a part ha dit...

Antes que entrenador, José Mourinho hizo sus prácticas en el periodismo. En sus tiempos de traductor en Barcelona, de los que tiene cierta amnesia voluntaria, ya se acercó a ese mundillo que ahora tanto repudia. Por lo visto, le “suspendieron” en lo de la libertad de expresión, la que desde que es special one niega a los suyos –a Sergio Ramos, por ejemplo-. Pero se matriculó en las posibilidades propagandísticas que sobre sí mismo podría encontrar si buceaba en las barras mediáticas. Sus becas en las noches de Barcelona bien que le sirvieron luego para traducirse a sí mismo. Para Mou, la prensa no es más que un altavoz a su antojo. No le falta razón, pues hay mucha gente como él que solo entiende a los periodistas como meros sicarios de su causa: conmigo, conmigo y conmigo; o contra dios (él se pondría la mayúscula divina).

Terminado el emotivo duelo con el Manchester City, Mou se fue a la sala de prensa no a a la caza de sus futbolistas, como en Sevilla o Getafe, sino a por la prensa, que, por supuesto, no tiene por qué ser ajena a las críticas de los que juzga. Ese es el juego, y en ese tapete echó Mou su partida. Se desconoce si se mensajeó con alguno de sus masajistas mediáticos, pero se expresó con todo el derecho que él niega a gente como Sergio Ramos: "Las crónicas estaban hechas ya, yo lo sé, tengo un hacker que me dijo lo que ibáis a poner: `Mourinho está loco, cómo juega con Essien, Khedira y Alonso; por qué juega El Pipa si no hace goles en Champions, por qué este partido lo juega Coentrão... Pero, mala suerte, ganamos". ¿Mala suerte para quién?

Curioso. Tantos ventajismos se toman en ocasiones algunos cronistas que Mou les ataca tomándose los suyos y muchos más. Esta vez ni siquiera juzgó lo leído o escuchado, sino lo imaginado. Acusó a sus enemigos de que supuestamente iban a hacer lo que justamente él hizo, dejarse llevar por un resultado. Claro, él pontificó con el marcador cerrado; la tinta de los malditos periodistas simplemente la olió. “Ganamos”, hala, chincharos. ¿Lo admitiría al revés? “Perdiste Mou, chínchate”. Seguro que no, y haría bien, muy bien. Pero de sus palabras se desprende que el resultado es el todo. ¿Quién es el ventajista?

el pais / 2a part ha dit...

Si Ramos no jugó por decisión técnica, que lo explique. La prensa que tanta urticaria le produce cuando no es militante es el hilo conductor con los socios, hinchas, abonados y consumidores de fútbol y madridismo que le permiten ser tan especial hasta en la cuenta corriente. Nada debería temer alguien que presume de ser la verdad absoluta, nada de hipocresía. ¿Qué pasaría si expusiese que Ramos no era el idóneo, digamos por caso, para cerrar a Tévez por tal y tal y tal?

En su crónica, Mou también se saltó alguna realidad tan científica como el marcador: con los titulares que dispuso (Essien/Khedira), mal asunto; con los del final (Özil/Modric), cuando rectificó, júbilo absoluto. Y prueba del desconocimiento de Mou sobre el oportunismo periodístico –innegable en muchos casos- es que cualquier tribunero se jugaría una aceituna con él a que en todo el globo no hubo quien echara de menos a Coentrão. Ahí está la clave de sus obsesiones, las que cree verificadas solo porque él las padece. Ganara o perdiera nadie, nadie, nadie, hubiera puesto el acento en la ausencia de su compatriota. Y por causas muy simples: Marcelo es el mejor lateral zurdo del mundo, aunque no hubiera marcado ayer, y Coentrão es uno de los cien mejores laterales izquierdos del planeta, por mucho que Mou le valore en 30 millones de euros de nada.

El técnico portugués también aludió al ADN del Madrid, cuyo árbol genético descifra a su antojo. Del trasnochado señorío, jamás ni hablar, cosa de perdedores de seudomadridistas; del ganar en el último suspiro sí, eso es madridismo. Lo dice con la “autoridad” de quien ha logrado solo una de las 32 Ligas de este club, convencido como está de que no hubo jamás conquista tan única. Hasta puede que el Madrid no existiera hasta su llegada. Mou, único, apeló a la genética porque triunfó cuando agonizaba. ¿Hubieran cambiado los genes madridistas de no haberse agachado Kompany ante el tiro de CR? Olvidó que si en Sevilla, con el mismo compromiso que ante el City, aunque lo niegue para buscarse una coartada ante la derrota, Modric, al que condenó anoche, o Ramos, al que selló los labios, no se hubieran estrellado con los postes también hubiera hecho mella lo que él llama espíritu del Madrid. Una institución a la que tres temporadas después no entiende. “Algunos han dejado el estadio con el 1-2, pero he visto a la gente comprometida. Con la derrota, la afición iba a estar influenciada por la opinión de la prensa”. ¿Sabrá Mourinho lo que ha visto la enciclopédica afición madridista como para dejarse influenciar? ¿Tan poco crédito concede al público? Él sabrá lo que pone en sus crónicas. Son las suyas, tan respetables y discutibles como las de aquellos a los que denigra cuando no están en línea. O cuando se imagina que no lo iban a estar.

¿Será que en Barcelona se saltó alguna clase?

el pais / 3a part ha dit...

l'article és de J. Samano, genial!

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

ja falta menys per enllaçar els vaixells de Malta, Xipre, Açores, Balears, Pitïuses, Luzón, Mindanao, Java, les Cies i les Feroe amb el meu formidable buc insignia que fondeja l'estret que separa la Meda Gran de la xicoteta. Quan estiguem enllaçats, els exercits illencs més senyers la farem de tots els colors i aportarem la nostra infanteria on el món bogardià decideixi que podem mossegar millor i de manera més decisiva.

David Lara ha dit...

Los mejores momentos de mi vida están por llegar, los de la supercopa solo eran un aperitivo del deporte que lleva dentro el Real Madrid. Ganar la Champions en Wembley será bellísimo y ya está hecho, ganar la ligar y remontar antes de navidades los puntitos del endeble barcelona serà otro placer memorable, alzar la copa del Rey otro gustazo al por mayor.

Temblad, temblad, malditos.

Eduard Punset i Art Garfunkel ha dit...

Lara larariita como fernando y isabel monta tanto tanto monta

Hechicera Botero ha dit...

Un fuerte abrazo desde Venezuela con Messi y el fc Barcelona

ya que os gusta la ciencia yo también soy del gremio y mi preferida es esta:



{AC})^2 + {BD})^2 = (2a)^2 = 4a^2 \,

SOUNDA' ha dit...

si voleu punxem tota la setmana les obres completes de Núria Feliu. Només cal demanar-ho i servidors ens hi posem. Mans a l'obra. A l'aparatu!

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Botero, ¿Eres otra más en esto de la ciencia? Tal vez se pueda organizar un encuentro a tres bandas entre Olañeta del Bierzo, tu misma y un servidor. El punto equidistante entre Catalunya, el Bierzo y Venezuela se me antoja frente a las Islas Cabo Verde.

Os envio un enlace del punto de encuentro:

https://www.google.es/search?q=latitud+islas+cabo+verde&hl=ca&client=firefox-a&hs=KCZ&rls=org.mozilla:es-ES:official&prmd=imvns&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=WAFdUK-cM8LRhAfxu4GwDQ&ved=0CCwQsAQ&biw=1264&bih=640

Hechicera Botero ha dit...

no descarto tu idea Conrad pero esperaremos la opinión del compañero Olañeta

El missatger ha dit...

Atenció! S'ha trobat perduda una medicació per a rebaixar l'eufòria maníaca. Al cartró hi ha un "BANZAI" en majúscules, acompanyat de molts signes d'admiració.

Pel que fa a la proposta feliuana, seria tot un plaer digne de la tècnica de Ludovico escoltar una setmana sencera la discografia de la nostra musa.

Salut!

penyabogarde ha dit...

Amic Missatger ets un linx de les clavades per l'esquadra. Impecable com sempre. Aquesta nit de diumenge actualitzarem les novetats d'un cap de setmana brillant.

Anònim ha dit...

Què grans els Thunderbirds: la millor nau per enlairar-nos cap a les estrelles! A casa encara tinc les tres naus de joguina! Els del Madrid deuen anar a la nau de "Perdidos en el espacio".

Ei, jo em vull passar pel Cabaret Voltaire a fer-me també una foto, que la posaré a Bereshit en un lloc d'honor!

Missatger, no descartis la possibilitat de fer-los escoltar la Núria als del Madrid: segur que els anestesiem de per vida!

penyabogarde ha dit...

Estimat March-Smart...atenció al proper post, sortirà el diumenge de nit...