PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


dijous, 16 d’agost del 2012

TITO GOVERNA


El FC BARCELONA JUGA A FOOTBALL
DAVANT L'IL·LEGAL MADRID DE LES PATADES I EL TONGO ABSOLUT.
TITO GUANYA EL PRIMER ROUND 
DE LA SUPERCOPA OFTALMOLÒGICA


Videos de l'arxiu Janos Gomelski / AEKK. Alta violència blanca in fraganti.  

El FC Barcelona de Tito Vilanova noqueja a I'l·legal Madrid en el primer round de la copa oftalmològica 2012. Un quadre mourinhista ultraviolent i amb tretze jugadors al camp (11+Pichi Alonso+Bernat Soler) no ha pogut amb el mite Vilanova. Ull per ull. Avui han passat algunes coses interessants en el camp, al carrer i a l'interior del nostre bar. Domini absolut del Barça. Violència absoluta del Real Madrid. Un madridisme ultraradical en boca de Pichi Merengada Alonso i Bernat Bernabeu Soler. Que torni ARCADI ALIBÉS! El mestre!


TV3 té dos problemes. Catalunya té dos problemes: Pichi i Bernat. En un angle del corner del carrer Sant Antoni, membres de la Penya Bogarde han optat per girar l'esquena a les barbaritats de la combinació TV3-Real Madrid. 


TV3 ha perdut el nord i exerceix un madridisme extrem. Tornant al FOOTBALL, el Barça ha guanyat a l'equip més violent del món. 
Primer round. Madrid K.O. 3-2




 

Un any més el Real Madrid es queda amb un pam de nassos i no guanya el Gamper. Res de res. Impotència blanca. El trofeu més preuat es torna a resistir a les ambicions de Florentónguez i Mourinho. Res de res.
Nit de focs articials i d'exercicis oculars a can Barça preparant la musculació visual pensant en la supercopa. Football vibrant a l'estadi en un dels partits més bonics i complets que es recorden en molts anys. Els cracks de la Sampdoria només fan un gol als alevins del Barça. Anem molt bé! Un mini-Barça amb una mitjana d'edat de 14 anys planta cara a la poderosa Sampdoria genovesa subcampiona d'Europa 1992.

Llongueras, perruquer bogardià 100%, repassa la clepsa del nou fitxatge Aleix Cançó (ex-Alex Song). La foto del retratista Gomelski (AEKK) immortalitza la sessió de perruqueria realitzada a la barberia Mauri de Premià de Mar (el Maresme).


Una jornada potent i pletòrica d'esdeveniments. El bogardisme es mulla en l'escena internacional i assumeix l'asil polític del cap de Wikileaks, Julian Assange, i del camperol-alcalde Sánchez-Gordillo a les Illes Medes. Aquesta operació ha estat coordinada per l'ambaixadora bogardiana a les Illes Medes, camarada Zel, i compta amb la cobertura militar de l'Esperit d'Esnaola i la seva fragata cuirassada Bogardemkin. Els refugiats vesteixen la samarreta oficial del FC Barcelona i reben la visita dels intermediaris de l'UNESCO, els savis Ernesto Olañeta de Ponferrada i el català universal Conrad Canaló. El sindic Josep ha aixecat acta de la sessió. Tenim fotografies de tots els esdeveniments...


Fotografia AEKK-Gomelski: El sindic Josep, Sanchez-Gordillo, Julian Assange i l'embaixadora de Les Medes, la Zel, en roda de premsa urgent amb les illes afortunades al fons.

 Ernesto Olañeta, Julian Assange, Sanchez-Gordillo i Conrad Canaló


La portada del Periódico
 del dilluns 20-08-2012 
s'ha inspirat en el bogardisme.



 

Com diu Spock Culé: 

"FASCINATING!"



El cel de Tito Vilanova. 

Ha arribat la gran hora i el Barça ja s'ha proclamat campió de la lliga 2012-2013. El Barça de Tito Vilanova és celestial i reparteix manetes a dojo. El cel de Tito Vilanova ens ha portat una maneta (5-1) davant la poderosa Real Societat. El cel de Tito Vilanova ha rehabilitat el Mag asturià Villa. El cel de Tito Vilanova és el cel de Messi.  Som bogar-dadaistes i tenim el repte permanent de la victòria.


El bogardisme ha fet una entrada celestial. Els primers bogardistes de l'any ja s'han retratat davant del Marina Golden Corner de Premià de Mar.


Informem també de la reunió in-extremis del comitè executiu permanent de la barricada blaugrana: 
Aquesta nit s'han reunit Núria Feliu, Teresa Forcades, Zel i Maria Cristina i han proclamat el soviet cooperatiu i blaugrana de la comuna de Sants.


L'infern de Mourinho

Avui ha quedat prou clar que el Real Madrid haurà de lluitar per la permanència a primera. El València de Gago i Pellegrino ha desmuntat el mite Tónguez i seguim sense tenir notícies de Cristiano Ronaldo Pilota de Paper 2012.


La peli de l'estiu 2012

ALEIX CANÇÓ. EL DESENLLAÇ.



Reunits a l'hostal de la Vedella Grossa de Sant Celoni, els dirigents de la Penya Bogarde Henry To Sea i Engel Bauer Moore han estampat la seva signatura al costat de la del nou jugador del FC Barcelona, Alex Song

 Fotografia arxiu AEKK-Les Nostres Arrels. Autor Frank Lopes. 
En sèpia el gran Aleix Cançó interpretant un western dadaista.

El contracte inclou tres clausules draconianes que passem a desenvolupar:
Clausula 1: Alex Song canviarà el seu nom pel d'Aleix Cançó.
Clausula 2: Aleix Cançó es sotmetrà a diversos tractaments capilars supervisats pel mestre Llongueras.
Clausula 3: Aleix Cançó haurà de fer un stage cada trimestre de l'any a Abella (El Ripollès) on serà ensinistrat en matèria de marxisme, pesca, anarquisme, cuina catalana, tir, zen, dadaisme i art boletaire.

La fotografia de Janos Gomelski (Agència AEKK-Les Nostres Arrels) mostra el moment posterior a la signatura contractual davant de la sucursal de Perruqueries Llongueras-espai ecològic de Sant Celoni. D'esquerra a dreta: To Sea, Cançó i Moore.



UN BOGAR-DADA-ISME INFRANQUEJABLE.
HEM FITXAT HUGO BALL (HUG PILOTA). L'INVENTOR DEL FOOTBALL I DEL BALL DEL FANALET. 



El company March-Smart ens aporta un colossal video "made in Bereshit"
on es descriu el que ens espera....
Barça sense limits! Cliqueu la pantalleta, ja!



Primer de tot, novetats bogardianes des de les terres occitanes del Lot: La fotografia ens mostra un nou valor del bogardisme hexagonal. 
Maurice Lafayette, camperol resistent i personatge central del mercat de Figeac, ha donat el pas i aquí el tenim tot d'una peça estrenant la seva condició bogardiana. Maurice donarà molt de joc. Temps al temps. Gol a gol, Gogol!


L'arxiu fotogràfic Janos Gomelski (AEKK) segueix assortint-nos de bon material. Aquí tenim diverses instantànies de l'estiu maquinista del nostre màquis. A la foto superior tenim la Forcades "revisant" unes inofensives vies del tren d'alta velocitat. A la foto inferior tenim els germans Kalikenyo, March-Smart i Andreu Nin avançant entre muntanyes en el trajecte que uneix Abella del Ripollès i la Plaça Sant Jaume del cap i casal comtal.



I ara anem de cara a barraca. Tito Vilanova s'ha reunit amb les forces vives del bogardisme en el restaurant Ca l'Enric. Han compartit sessió preparatòria: Conrad Canaló, Eduard Antiartista, L'Esperit d'Esnaola, Al Lewis, Marta Coma,Lluis Bosch, Laura Llompart, Maurice Lafayette, Núria Feliu, el perruquer Llongueras i el Fakir Prados. Tot apunta a una reconversió del sistema de joc. Vilanova, lliure de Guardiola, apunta molt amunt



Apuntem más novetats: Lluís Bosch i Jordi de la Banyera han pujat un esglaó en l'organigrama tècnic del titisme. Ambdós bogardistes es sumen a la tripleta secreta de la Zepo bogardiana i integraran un quintet letal que assumirà les tasques de guàrdia pretoriana titista i vetllaran la banqueta blaugrana coincidint amb el clàssic de l'ull per ull que enfrontarà el millor equip del món contra l'equip més violent del mateix món. Renoi quin món aquest! Mare meva!


La fotografia inferior, obra del fotoperiodista Henry To Sea, ens mostra el gos Tobías i el Madridista fent guàrdia estival davant la Ciutat de la Justicia. El nostre madridista i el seu estimat gos han presentat un total de 200 querelles contra diversos membres de la Penya Bogarde. En poques hores tota la ciutat judicial funcionarà a tota vela i activarà els dossiers presentats. El bogardisme estarà ben representat per el seu sindic Josep i el nostre gos Togarde (que també apareix a la fotografia -vestit del Barça- i a una distància prudent del tandem maligne "madridista-Tobías"). Mare meva, quin tandem!


Aprofitem l'avinentesa per mostrar l'arribada a l'aeroport del Prat dels triomfals medallistes de la selecció nacional de les Illes Medes encapçalats per els mateixos atlètes que van obrir la memorable desfilada medenca en ocasió de la jornada inaugural. La tornada de Londres ha colapsat les carreteres que uneixen L'Escala i L'Estartit amb l'arxipelag medenc.
 


Dadà espera instruccions. El bogardisme la farà molt grossa. Observeu la foto. L'home del cucurutxo és l'infatigable Lord Demian. Mireu-lo reivindicant la figura d'Hugo Ball el dadaista superlatiu sildau. Esperem les seves consignes. El football i la revolució no s'expliquen sense un canvi cultural en tota regla. N'hi haurà per xupar-nos els dits. El banquet 2012-2013 està en bones mans.




I ara, a proposta del violinista Giancarlo Surós -recent medallista de rem en representació de la selecció medenca- us mostrem la foto de la collita Henrich Von Almarr corresponent al moment en que el virtuós violinista executa l'himne nacional de Les Illes Medes des de la seva flamant embarcació. També adjuntem el document sonor corresponent. Només cal clicar-lo i gaudir-lo in extremis.


Cliqueu atentament damunt d'aquest text i obtindreu l'himne de les Illes Medes: For-the Meda-Lady  king crimson - YouTube

Kalikenyo Jr. ens aporta un fotograma del video que ens remet a la tendra infantesa de Freddy Mercury...un bogarder més que caldrà tenir en compte pensant en noves batalles i escomeses.



145 comentaris:

maria cristina ha dit...

Hola chicos, como siempre, brindando creatividad y alegría, un abrazo para todos!

Sergi FAKIR Prados ha dit...

jo és que estic totalment aclaparat i emocionat de poder estar al costat de gent tant important a la taula del banquet inaugural de la temporada.

Punxa, punxa que soc fakir i de les nafres en trec sang.

Marta Coma ha dit...

Ja m'agrada que es pensi amb una besadora per tal de repartir la mel dels meus llavis pintats a tota la gent de bona voluntat com he fet a tots i a cada un dels medallistes i de les medallistes de la delegació de les bones Illes Bogardianes o Medes o com vulgueu dir-li

petons pintats a tot Déu!

Josep ha dit...

Cada cop comença abans la Lliga! No m'estranya que no anessin a la megasuperultracopa Catalunya.
Per cert, ací teniu la falca de rigor: http://descans.blogspot.com/2012/08/la-penya-bogarde.html

MARGA BOSCH I EL SEU VERB ha dit...

no és per enveja però la Marta Coma no és la única dona del món que sap besar i que dir-vos que jo si cla em pinto però ho faig de color quasi taronja que no em xupo el dit eh ?!

penyabogarde ha dit...

Sindic JOSEP, hem llegit la teva ressenya i la pell del nostre violí s'ha posat com un grumoll d'escuma sagrada al caire de la brillantor de la lluna estival.
Moltes gràcies i moltes mercès!

Fakir, ets el que ets i et merexies el que tens.

Coma i Marga, si competiu entre vosaltres, el poble en sortirà guanyant!

¡ Viva Maria Cristina !

vampir Bayo †๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A† ha dit...

bona nit penya



oe oeo oe oe oeo oeooeoeoeoe
†๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A†
esteu ben parits per començar la traca de les lligues i de les lligacames

†๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A†
oeeeeee
diumenge ja serem campionissims
†๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A†

†๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A††๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A††๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A††๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A††๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A††๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A††๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A†

ull per ull que ja està a prop






†๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A†

Conrad Canaló Stewart ha dit...

ja poso en marxa la meva prodigiosa ment que quin Déu sap en va donar i quin esperit sagrat em ve ben equipar per dir:

a) o 1)
a) 98,5 % possibilitats de triomf lliguer (+)
1) 98,5 % possibilitats de triomf lliguer
si a)=1):
98,5 % exponencial de possibilitat de triomf lliguer amb desviació d'un 1,5 % que no garanteix Madrid sinó un mínim de 19 equips i un màxim de 19 equips en concurrència d'iguals (19=20-1).

Enteneu?

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

aqui em teniu grumets per si les mosques madridistes volen fer-nos naufragar.
No ens fan por.

Salvador García-Nebot ha dit...

com encaixa Dadà en el bogardisme?
si m'ho escatiu, aleshores ja es tot el més gran.

penyabogarde ha dit...

Dadà és l'arrel de tot plegat, amic Salvador.
Com bé has pogut veure avui oferim la conversió temporal de tot un Lord Demian en el cos del gran artista dadaïsta Hugo Ball. La relació entre Hugo Ball (Hug Pilota, en català) i el bogardisme és com bufar i fer ampolles (Blowing and making Bottles, en anglès).
Amic Salvador, per si vols aprofundir més sobre aquest tema només has de revisar articles anteriors.
Efectivament, el bogardisme és gran. Molt gran.

STRINGER Surf art blog | Pedro Ramis ha dit...

Comença la Lliga. Comença la monotemàtica periodística de l'ull de Tito, de la prepotència de Mou, de Barça i Madrid, de Madrid i Barça.

Hala Madrid! però... http://www.jotdown.es/2012/08/nadie-hablara-de-vosotras-cuando-hayais-muerto/

Cal llegir això. Cal valorar l'esport a on hi ha esforç i lluïta. No a on hi ha euros a punta-pala.

Salut i bones ones!!!

Hyles euphorbiae borinot de les lletereses ha dit...

les papallones diuen que el barça guanyarà

jo soc Ƹ̴Ӂ̴Ʒ delicada

Ƹ̴Ӂ̴Ʒ

penyabogarde ha dit...


Ramis!!!!
quina por!!!!

Si el madridista es fa acompanyar del gos Tobías, tú ja superes tots els recursos amb aquest imponent tauró Supertobías.
No! No podras pas!

Et prometem una foto amb Ramis junior, Ramis Senior i el tauró Supertobias en plena acció surfero animalística.

Ja ho estem encarregant al servei fotogràfic Gomelski AEKK... la temporada es posa calenta.

ah! Perfecte l'article del Jot Down, bona revista i una nova coincidència més enllà de la rivalitat.

MADRIDISTA ︻╦╤─ BANZAI VIVA TIBURÓN ha dit...

¿¿¿¿¿QUIÉN BERZAS ES EL EBRIO DE LA GORRA GABACHO????? ¿¿¿¿QUÉ PRETENDEIS AHORA????
¿¿¿¿ACTO DE FE?????
LO DE ASANGE EN LA EMBAJADA DE ECUADOR NO ES NADA CON LO QUE OS ESPERA EN HOSPITALET CIUDAD DE LA JUSTICIA POR MUCHO QUE PONGAIS UN SUJETO DE OJOS TAPADOS EN CINTA ROJA CON PERRITO FALDERO EN LA PUERTA DEL JUZGADO. ADEMÁS ESTOY MUY PERO QUE MUY HARTO DE ESA BEFA DE FOTO QUE ME DA ASCO DE VER Y QUE INTENTEIS DECIR AL MUNDO QUE YO SOY COMO ME PINTAIS Y A MI PERRO LO VAIS A DEJAR EN PAZ.

ULTIMO AVISO, EL PRÓXIMO EN EL TRIBUNAL Y EL SÁBADO MÁS EL DOMINGO LIDERES BLANCOS HASTA EL DÍA DEL JUICIO FINAL.

DE JUICIO EN JUICIO, DE LIGA EN LIGA, Y TIRO POR QUE ME TOCA.

¿¿¿¿¿¿¿OJO POR OJO?????
Y UNA BERZA, OJO MÁS OJO HASTA QUE NO VEA NI UN PALMO.


¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡BANZAI DEL BUENO!!!!!!

PEDRO RAMISSSSS
PRÉSTAME EL TIBURÓN QUE LO MANDO DIRECTO A LA TRONCHA DE LOS BOGARDES


VIVA PEDRO RAMIS Y SU TIBURÓN GLOTÓN

el perro ︻╦╤─ Tobías 2012 ha dit...

guau amo yo quiero un tiburón como el de Pedro Ramis guau

Albert Martínez Afrons ha dit...

Esplendit el que esteu parint a partir de les més diàfanes sensacions que uneixen la queixa contra els que fan mal en els queixals, en les despeses, ens els camps de futbol i en els esternons que fan de clau de volta del pit.
Si sou de Premià coneixeu en Domènec Carrillo? i la Marta Lloveres? Si podeu donar-los records, ens seguirem veient per aquesta finestra.


Albert Martínez Afrons
Parets del Vallès

Lluís Bosch ha dit...

No saps la il·lusió que em fa recordar aquell sopar, assegut en aquella taula i en companyia de persones tan il·lustres. Ll`stima que em toqués una cadira tan allunyada de la Sherilyn Fenn, però al proper sopar ja ho arreglarem. O era l'últim?

penyabogarde ha dit...

Albert:
Doncs has fet diana, els bogarders coneixem en Domenec Carrillo i la Marta Lloveres, facilment els podem trobar pels carrers de la vila, per tant prenem nota dels teus records.

Ens comprometem a saludar-los de part teva quan coincidim amb la parella.

Aprofitem per encarregar al secretari de la penya que vagi pensant en com encabir el duet premianenc en el bogardisme.

Per anar fent boca, aquñi teniu la seva presència a les xarxes:

https://www.google.es/search?q=domenec+carrillo+marta&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:es-ES:official&client=firefox-a#q=domingo+carrillo+marta+lovers&hl=ca&client=firefox-a&hs=InJ&rls=org.mozilla:es-ES:official&prmd=imvnso&ei=LQouUIj6CoeGhQfaoIGgCA&start=0&sa=N&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_cp.r_qf.&fp=bc3f414ba91913eb&biw=1280&bih=640

penyabogarde ha dit...

Lluís, ja parlarem amb el cap de protocol bogardià per tal d'assegurar una trobada d'alt nivell Coma-Fenn + Lluís.
No pateixis.

Kali DADA Kenyo ha dit...

Si mai em tornen a preguntar que és Dadà i el Dadaisme no dubtaré a fer referència al vídeo aquest amb la música dels meus admiradísssims K.C.

¿D'on surt la Lady Formatgera aquesta?

Quedo intrigadísssim i no he entés res de res... però qué més dona amb la musica de fons ...

LLÀSTIMA QUE ACABA JUST QUAN ENTREN ELS PLATERETS AQUELLS... TXIN TXIN TXIN i després el baix etc...

URGENT:
¿Com és que al minut 3:59 segons surt en Freddy Mercury quan era petit?????
Necessito resposta urgent

Kali POUM Kenyo ha dit...

Per cert.. es urgent col·lectivitzar la "Ciutat de la Justícia" abans que ningú pregui mal. Ja sabeu que la tasca d'en Nin amb això de la Conselleria de Justícia es model arreu del mon.
Tindrem eines per controlar els atacs sistemàtics del madridista.

KaliKenyo mariner ha dit...

Ramis... ja que has passat prop de Premià i en concret per Badalona, podies haver avisat i haguéssim anat a menjar unes sepietes....
http://www.youtube.com/watch?v=_HwDQhcrzEs

Hechicera Botero ha dit...

¿No haceis vacaciones en la península Ibérica?

Aquí estamos com la espada de Bolivar apoyando y pujando por el periodista Assange y el derecho inviolable a la libertad de expresión. Con Ecuador, la bolivariana avanza por América Latina.

Viva el Barça y viva todo lo que sirve para dar brecha al dueño del averno que nos corroe con mecha lenta

Laura Llompart ha dit...

sa serena cau menuda que a raig mos diu calor

ramis maco afa ets tauró?

mallorca culera
sempre serà bogardera

ptons Laura / Bunyola / Serra Tramuntana

MADRIDISTA ︻╦╤─ BANZAI ha dit...

¿ESTO DEL PAVO DEL CACHIRULO HUELE A SEMANA SANTA O A HELADO DE VAINILLA?

RESPONDAN BERZAS

el perro ︻╦╤─ Tobías 2012 ha dit...

guau amo guau

Hugo Chavez ha dit...

Caña hechicera, caña a los ingleses y viva wilileaks!

vampir Bayo †๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A† ha dit...





†๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A†bogarde és pau
bogarde és v de victòria
bogarde és v de vampir
†๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A†
visca el barça
†๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A††๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A†

Albert Martínez Afrons ha dit...

Gràcies que us dono si coneixeu la Marta Lloveres i en Domenec Carrillo, estic segur que estaran contenes de tenir noticies meves, li dieu per si no hi cauen: "el de la barba i que va anar de petit amb els pares al carrer Sant Pau alguns estius"

MADRIDISTA ︻╦╤─ BANZAI ha dit...

HOY ME HE LEVANTADO Y FRENTE A MI CASA HABÍA UNA MOTO EN VENTA. ME PREGUNTO SI ES LA MOTO QUE ME VENDEIS CADA DÍA ¿EH?


ESTÚPIDOS LO SOIS PERO LA JUSTICIA OS ESPERA Y NO ENTIENDE DE MOTOS EN VENTA

¡¡¡¡¡ BANZAI REAL !!!!!!

el perro ︻╦╤─ Tobías 2012 ha dit...

g
uau
gu
au
u!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

Forces novetats i la resta tot continua igual de bé i el que va malament també segueix malament..., el madridista crida, el gosset obeeix, el Tito és impecable, el Barça es prepara bé, el West Ham torna a la Premier, la revolta no s'atura, el dadaisme resurgeix en versió Bogar-dadà-ista i la gran familia del bogardisme creix en escreix. Estiu productiu 100%

Bosón de Higgs ha dit...

Bueno bogardianos, empieza la liga, la hora de la verdad y ya vaticino el primer robo y escándalo en el bernabeu, los blancos no se pueden permitir empezar mal en el campeonato y su primer partido es complicado, por lo que veremos un avance de como va a ir esta liga. Mi apoyo incondicional a les Illes Medes. Força Barça bogardianos.

Ernesto Olañeta ha dit...

no pares sigue sigue dice el robot de mi oreja

বিজ্ঞান, প্রগতি আর উন্নয়নের ধারণা একটা অধিবয়াfc barcelonaনত্ব।
অধিবয়ানত্ব বা Mi Amorমেটান্যারেটিভ শব্দটায় আমাদের অনেকেরই আপত্তি। Antonio ও এমনি আপত্তির মুখে sotilপড়ছিলেন, তিনি ক্ষেইপ্পা গিয়া কইছিলেন যারাvenas de hiel মনে করে মেটান্যারেটিভ আসলেsu silla এক ধরণের ইন্টেলেকচুয়াল ফাঁপড়বাজি, তাগো সে @#৳ঁ করে। আমি অদ্দুর না যাই।
adivina quien soy si ya lo soy
এই মেটান্যারেটিভ আসলে একErnestoধরণের গপ্প যা আমাগো আন্ডারalfilerস্ট্যান্ডিংরে গাইড করে os digo que sois maravillosos, মোটিভেট করে। এই গপ্প একসাথে তৈরি yo tambien soy del barsa হয় না, এ...

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Eureka!
Eureka! Veig un bogarder que aporta dades xifrades en forma diagranàtica seccional i amb derivades figurades.
Ernesto!
Ernesto Olañeta! Eureka! Has diagramat la taula d'elements sense periodicitat alterna. Jo porto anys en les tres primeres escales i tú l'has enllestit intercalant modus gramaticals.

Em goso "recortar y pegar" dues de les teves escales, la tercera i la quarta.
En elles resideix el punt on estava estancat des de l'any 1996 a Berna.

tú dius:
বিজ্ঞ
jo estava:
বি
m'interessa:
বি+জ্

Eureka!

Si no vaig errat (-) guanyem lliga, copa i champions (3) + la supercopa amb el r.e.a.l / r.e.s. / z.e.r.o
(utilitzo gramaformes no numèriques)

zel ha dit...

D'això...per la proximitat que tinc amb les Illes Medes, ja em podeu posar a la llista d'espera de la penya Bogarde. I el Song, el més yrgent és la perruqueria, sisplau...

penyabogarde ha dit...

Zel, benvinguda a la terra bogardiana, no ens deixis i explica a la gent empordanesa el que necessita el poble medenc i el barcelonisme dadaista. Cantem una song. Sing a cançó!

penyabogarde ha dit...

Canaló i Ernesto, teniu un nivell elevadissim. Gràcies per fer del bogardisme un fenomen variat i universal.

penyabogarde ha dit...

Zel: aviat seras part de les aventures bogardianes, t'ho mereixes!

Ernesto Olañeta ha dit...

মোটিভেট করে conocer canalón মোটিভেট করে মোটিভেট করে।মোটিভেট করে।মোটিভেট করে। el matraz মোটিভেট করে।মোটিভেট করে।vorazমোটিভেট করে।tartamudezমোটিভেট করে। bastónমোটিভেট করে। niñezমোটিভেট করে।jilgueroমোটিভেট করে।মোটিভেট করে।মোটিভেট করে।মোটিভেট করে।barsaমোটিভেট করে।libelulaমোটিভেট করে।barsa

Rosa Mary ha dit...

Hola Bogardistes demà primer partit del Barça i 6 dies perquè tito fiqui el dit al cul del mou o millor el colze #visçabarça

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

Grumets!

comencem la travessia cap a la Itaca Vilanovera i salpem de Les Medes a tota vela, porto la vella canonera Bogardemkin ben engrassada amb cent canons i la bandera de les Illes Afortunades Medes.

Finor a la bodega, caixes de rom de la Martinica requisades del fons del mar.

Grumets!

Joan Estruch ha dit...

aquest cantant del song pot provocar l'eliminació definitiva del Madrid com a objecte i com a entitat


pis-to-nut el nou plantejament dadaistic bogardistic turistic didactic i futbolistic, serà cosa de Titus Androginus?


Tornem a la feina damunt la gespa

PISTONUT

nota: Coma, no tens aturador, ospa!

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

Ja torno a ser aquí, estava inflant la zodiac amb la meva boca i he quedat una mica marejat. Ara vull saludar efusivament al Conrad per la seva voluntat i per que ha pogut combinar la senzillesa i la modèstia amb les seves virtuts: quan un geni de la ment accepta la lliço d'un altre geni de la ment vol dir que la ment d'un i de l'altre han reexit a la lletjor de la competència bruta i han tocat la generositat dels escollits. Un aplaudiment a Conrad Canaló i al nouvingut Olañeta amb les seves cabales cientifiques que encara no entenc però que les acabaré entenent si em fumo una caixa de tabac amb la pipa i mastego tabac pur com feien els mariners a coberta quan anaven a pescar tonyines gegants al Mar del Nord i sardinetes menors a Calella de Palafrugell o lloritos a Blanes.

Ernesto Olañeta ha dit...

Se agradace el recibimiento como si se tratase de algo sobrenatural, mi trabajo consiste en husmear la ciencia y me he dado de bruces con este Conrad que me responde como un titán de los relojes.
Pues vaya para todos los iniciados al tejemaneje cientifico este pasaje geometrico para chuparse los dedos

______/ .- ,'______`. -.______ Pase ______ ` /`______' '/______ A dejar ______`-/___'a___a`___-'______ Mi saludito ______|____,'(_)`.____|______ Espero ...

A la atenció de Conrad que por lo que se da es del Barsa como menda tambien lo soy

lerenda lerenda viva la zamarra azulgrana

Bierzo Azulgrana ha dit...

Hola amigos:

¿Qué os parece don OLAÑETA?
Esto merece una explicación. E.Olañeta es nuestro emulo de vuestro Conrad Canaló, vamos que es nuestro cientifico más o menos, menos o más, tanto monta monta tanto. Es la pequeña sorpresa que os mandamos desde el Bierzo para ir amenizando las horas previas del retorno del Barça.
¿Qué tal va el verano? Nosotro chasqueando los dedos y preparando las cervezas fresquitas para el partidete de la noche y por si las moscas haciendo vudú al muñeco de Mourinho que tenemos en lo alto del televisor de nuestro bar de reunión.

¡ Qué os gueste nuestro Ernesto Olañeta como nos gusta vuestro Conrad Canalón !

El Cigró de Tona ha dit...

tinc bones sensacions amb Tito

MADRIDISTA ︻╦╤─ BANZAI ha dit...

HIP JIP YEPA YEPA UAU HIP HIP HIP HIP
ESTOY COMO UNA CUBA CUBANA YEPA HIP HIP QUINCOCES IUAU IUUUUAAUUUUUU HIP HIP BODEGERO BODEGUERO YEPA YEPA BARRIGA BARRIGÓN YEPA YEP A EPA IUPPPPPPPPPIII
HIP HIP HIP HIP HIP HIP CUBA DE VINO

CUANDO BEBO ESTOY COMO LA CUBA CUBANA YEPAAAAAAAAAA VISCA EL BARÇA
ME MOLA EL BARÇA YEPA YEEEEEEEPA
HIERBA BUENA SANDARÚUUUUUUUUUUUU
BOLINCHE BOLIÑA


ESTOY BORRRRAAAAAAACUO CUBA
OS QUIERO

YEPA YEPA CODORNIZ
YEPA YEPAAAAAAAAAAAAAAA

CABEZA A VUELTAS LUZ DE TITANES
YEPA


YEEEEEEPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA


ESTOY BORRACHO

el perro ︻╦╤─ Tobías 2012 ha dit...

calma amo calma guau

Adell El comodor ha dit...

Madridista, quan beus alcohol m'agrades molt.

MADRIDISTA ︻╦╤─ BANZAI ha dit...

MUY INTERESANTE, USTEDES DE FIESTA PERO ESTE MADRIDISTA OS VA A AMARGAR LA JORNADA, VAYA, VAYA, VAYA CON LO QUE OS DESPIERTA EL DIARIO MARCA:


Síguenos en Twitter
Compartir en Tuenti

DANI PEDROSA YA ESTUVO ENVUELTO EN ABRIL EN UN CASO SIMILAR
Víctor Valdés y Del Horno, imputados en posible fraude en el examen de patrón de barco

Según estas informaciones, el portero del Barça ha negado su implicación, mientras que Del Horno ha reconocido conocer a un miembro de la trama.

19/08/12 - 09:49.

imprime
envía
561

El portero del Fútbol Club Barcelona, Víctor Valdés y el ex jugador de Athletic, Valencia y Levante, Asier del Horno, estarían imputados junto a un centenar de personas entre las que se encuentra también el actor Óscar Jaenada, en un presunto fraude de falsificación en el examen de patrón de yate, según publican varios medios del grupo Vocento, como ABC o Las Provincias. Según la agencia EFE, el pívot de Unicaja Fran Vázquez también estaría implicado dentro del mismo caso.

En un caso similar se vio envuelto en el mes de abril el piloto de MotoGP, Dani Pedrosa, que después de declarar ante la Guardia Civil y darse a conocer la noticia públicamente, pidió perdón por su error.

Según esta información, los dos futbolistas fueron interrogados e imputados por la Guardia Civil después de haber conseguido supuestamente dicho carnet sin haberse presentado al examen para gobernar embarcaciones de recreo.

El portero del Barça habría negado su implicación aunque no pudo explicar las razones de la suplantación de identidad en dicho examen ni el porqué de la presencia de su DNI en manos de esa red delictiva. Por su parte, Del Horno confesó conocer a un miembro de la trama, pero se excusó en el desconocimiento de la ley.


ME MEO DE LA RISA ¡¡¡¡ BANZAI !!!!!

el perro ︻╦╤─ Tobías 2012 ha dit...

guau bueno mi amo guau

penyabogarde ha dit...

madriles: qui és el lider?

Fernando Atienza ha dit...

Buenas noches,
caballerosidad procede y uno les felicita por la victoria. Vale pues esta entrada y este retorno al reino de la paz que intentais dibujar en esta web que oscila entre lo nauseabundo y lo casi genial, no os enfadeis antes de hacer juicios de valor precipitados, digo nauseabundo por que hay que estar dentro del cuerpo de quien se menosprecia para entenderlo. Digo casi genial por que es cierto que teneis habilidades en el manejo de los trucos del fotochop y de los arreglos de texto pero quiero entrar en un tema para no tener que repetirlo a lo largo de la temporada y es que el forofismo os retrotrae y rebaja la credibilidad humoristica de esta web, tal vez si os centrais en la ironía hacia dentro podreis cercioraros en ir hacia los demás.
El Barcelona ha ganado pero el Real Madrid ha salido ileso de un jaque dificil ante el Valencia que será el aspirante más notorio al título vista si renovación y la calidad que atesora.
No dilapideis vuestro estilo con fanfarronerías que luego acusais al equipo rival de tenerlas.

Aquí me teneis, ponderando y aportando madridismo sensato.

lo siento pero soy madridista y procuro serlo con elegancia y respeto.

Cervan'tes el Car dels Deus ha dit...

valtros com cada any amb quins estatus apliqueu si es margina sense contenplacions al que arriba,
i si ho dic per coneixement de causa?
valtros mateixos

c d d (Reus)

Conrad Canaló Stewart ha dit...

3 tres punts (...) i liders (primers, 1rs)
5 cinc gols (1+1+1+1+1) a favor (+)
1 ú gol (1) en contra (-)
Avui, ara, demà, tota la setmana: campió

Laura Llompart ha dit...

oeee oee oeee campions ja?
alegria des de Ses Illes!

MARGA BOSCH I EL SEU VERB ha dit...

acabem de guanyar la Lliga i avui no he sentit coets ni bossines de cotxe pels carrers de Mataró.

Ens estem acostumant molt, oi?

Joan Artiach*La Llagosta ha dit...

Molt encertat el video del coronel Spock, realment fascinant tot el que diu aquest blog i tot el que fa el Tito Vilanova superant totes les previsions més optimistes. Quina calor que fot!

Sergi FAKIR Prados ha dit...

l'infern de mourinho: el lloc calurós on Iker i Pepe xoquen de cap, el lloc calent on es perden dos punts a la primera de joc, el pessebre de foc on es cou el pecat del caler.
Només falta que hi porti el llit de punxes per el mal cristià i per el president de l'avern.

Anònim ha dit...

¿Niño madridita donde estás?

zel ha dit...

Escolteu Bogardians meus, voleu dir que m'entendré amb totes aquestes dones? Ospa, si són de primera categoria....hihihi, foto boníssima!

Gràcies, em sento honorada i estic eufòrica amb el partidàs d'ahir! Culer fins a la mort!

Elfreelang ha dit...

Visca el barça! visca en Tito!

KaliKenyo ha dit...

Com que no em va agradar ni gens ni mica l'actitud del paper Albal amb la selecció, consideraré la victòria d'ahir molt més meritòria: jugàvem amb 10.
En Jorge Albal haurà de passar per un procés de quarantena que el porti a ser suportable a les files del Barça i el faci oblidar la seva estada al València, club (malgrat els mèrits d'ahir) corruptor del bon "savoir faire".
És un cas semblant al del Villa que deunidó la feina que ens ha costat posar-lo al nivell de jugador reivindicatiu i revolucionari digne dels seus orígens Àsturs.

Presidència a Kalikenyo ha dit...

Un kalikenyo il·lustrat sempre mereix atenció però ara les coses estan en bones mans i Tito col·loca cada peça en el teler de manera rigurosa. El paper Albal al rodet, els asturians a la vaga minera i el bogardisme a donar exemple unitari i potent!

MADRIDISTA ︻╦╤─ BANZAI ha dit...

¡¡¡¡¡BERZAS!!!!

MAL OS VEO QUE NO QUEREIS SABER NADA DE ALBA NI DE VILLA

MAL MUY MAL OS VEO QUE OS EMBORRACHAIS POR GOLEAR AL PEOR EQUIPO DE LA DIVISIÓN DE HONOR QUE ES CARNE DE SEGUNDA, ESA REALI-TA SOCIEDAD-TI-TA

PARA FUTBOL LO DEL BERNABEU ANTE EL VALENCIA CON CHICHARROTE DE 40 GRADOS CENTIGRADOS Y FUTBOL COMBATIVO PARA GENTE SIN ASPAVIENTOS NI CHIRIGOTAS.

MUY MAL VEO LA PEÑA Y ME VOY A TOMAR UN ANÍS A PALO SANTO A LA SALUD DE MI ESTÓMAGO

MALO ESTÁ EL POZO BOGARDERO Y MALAS GENTES SE AÑADEN A LA HISTERIA DE ESTE BLOG

¡¡¡¡¡ BANZAI !!!!!

el perro ︻╦╤─ Tobías 2012 ha dit...

guau el perro dice guau

Ernesto Olañeta ha dit...

______/ .- ,'______`. -.______ Pase de Iniesta ______ ` /`______' '/______ A dejar en punto boca ______`-/___'a___a Villa`___-'______ Mi saludito ______|____,'(_)`.____|______ Espero ...

gol G+O+L=GOL

Bierzo Azulgrana ha dit...

amigos, a partir de ahora Ernesto Olañeta no necesitará que le demos el empujoncito para mandaros comentarios pues ya vuela solo y lo hace bastante guapo. Un placer el de ver jugar al cuadro de Don Tito.

Abrazos a todo el mundo bogardense

penyabogarde ha dit...

Amigos del Bierzo , Don Ernesto ya ha sido propuesto ( y tiene todos los números) para ser el próximo Nobel Bogardiano , pero necesitamos urgentemente una imagen suya para poder compartir tan Gran Honor con nuestro Nobel Conrad Canaló ...

un saludo y un abrazo desde Premià de Mar i Força Tito !!!

Bierzo Azulgrana + Ernesto Olañeta ha dit...

Pero ¿Como sugieres que os pase una foto con el careto de nuestro bercense cientifico?

SECRETARI DE LA PENYA ha dit...

Amigos bercenses , os paso mi dirección particular de correo electronico para poder pasar la imagen del Honorable Ernesto Olañeta :

kimicampio@hotmail.com

Un saludo amigos !!!

Bierzo Azulgrana ha dit...

pero aún puede ser más facil pues aparece en el google-buscador de las imágenes como persona interpuesta que da la cara y sin duda ofrece todo lo que se espera de un hombre sabio


http://blogs.elnortedecastilla.es/vicentealvarez/files/georges_perec.jpg

está fondeado del blog literario del norte de castilla pese a ser bercense y rehuir su leonesidad en favor del Bierzo.

Si lo considerais muy grande o muy poco versatil para su uso, podeis dar rienda suelta a estos archivos afines:

https://www.google.es/search?q=georges+perec&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:es-ES:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&hl=ca&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=YosyUMXCIILP0QX-4oHoDA&biw=1280&bih=640&sei=ZYsyUMr9HKGb1AXT4oGwCQ

Como gusteis. A lo nuestro y Visca el Barca

Anònim ha dit...

Ho sabia, ho sabia!!! El vídeo d'Altres límits ha estat premonitori!

Estic convençut que sense Guardiola el Barça pot fer coses més grans sempre i quan no es perdi l'esperit col·lectivista. Si és cert que la figura del Pep ens ha dut fins aquí pel seu poder carismàtic, alliberar-se d'aquest poder pot fer que el grup marxi més unit i amb més força ara que el Pep és un mite i ocupa un lloc més enllà dels mortals.

El mateix que amb Nin. Amb ell es podien haver fet grans coses; sense ell les fites són infinites.

Per entendre Nin, s'ha de ser dins. Per entendre Dadà, s'ha de ser Dadà. Per entendre el Barça, els altres equips hauran de recórrer als oracles. Estan perduts!

penyabogarde ha dit...

Acojonante Georges Perec !!!

muchas gracias amigos bercenses , una entrada por todo lo grande , gran dúo Canalo-Olañeta !!!

abrazos culers !!!

Presidència a Kalikenyo ha dit...

Kalikenyo: Haurem de concertar una trobada amb March-Smart. Està clar que tú i el nostre agent Bereshit teniu molt de que parlar i només s'ha de dir: "tilín, tilín, heus aquí l'Andreu Nin".

penyabogarde ha dit...

Algú ho ja de dir: El West Ham ja treu tres punts al Manchester United. La Premier no perdona. Football 100%.

penyabogarde ha dit...

impresionant l'aspecte del cientific del Bierzo

MADRIDISTA ︻╦╤─ BANZAI ha dit...

COMO JODE QUE NO GANEIS NI VUESTRO TROFEO APAÑADO. MALOS AUGURIOS PARA EL JUEVES.
SOLO DIGO: ¡¡¡¡ BANZAI !!!!

el perro ︻╦╤─ Tobías 2012 ha dit...

guau pobre barceloni-ta guau amo mío guau

penyabogarde ha dit...

Zel: tens una gra responsabilitat històrica a Les Illes Medes. Confiem plenament amb les teves habilitats.

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

Per la meva part no patiu, grumets!
He cursat instruccions a les drassanes de Napols i m'estan preparant un parell de goletes per fer guardia entre les Illes Medes i les aigues internacionals. Em poso sota les ordres de la senyora embaixadora Zel i com sempre VISCA EL BARÇA grumets!

Sergi FAKIR Prados ha dit...

Bruixots! Bruixots! Feu màgia! Màgia negra! Bruixots! Cada vegada que es lia un pollo mundial vosaltres teniu solucions, bruixots! bruixots!
El Julian Assange refugiat a les Illes Medes amb el Gordillo asalta-supermercats! Flipada total, bruixots!

Els fakirs tenim un problema si els bruixots ens feu la competència

El Cigró de Tona ha dit...

compromís en públic per la Lliga 12-13:
per cada gol que faci el Barça em menjo un cigró sense bullir. Ja en porto 5.

MADRIDISTA ︻╦╤─ BANZAI ha dit...

BARSA=FARSA
JUEVES=ENTIERRO DEL BARSA-FARSA

OS JURO QUE ABANDONO ESTE BLOG PARA SIEMPRE


ADIOS ADIOS ADIOS
HASTA NUNCA MÁS
ESTOY HARTO DE LA PEÑA BOGARDE
HALA MADRID


ADIOS ADIOS ADIOS
HASTA NUNCA MÁS
ESTOY HARTO DE LA PEÑA BOGARDE
HALA MADRID


ADIOS ADIOS ADIOS
HASTA NUNCA MÁS
ESTOY HARTO DE LA PEÑA BOGARDE
HALA MADRID


ADIOS ADIOS ADIOS
HASTA NUNCA MÁS
ESTOY HARTO DE LA PEÑA BOGARDE
HALA MADRID


ADIOS ADIOS ADIOS
HASTA NUNCA MÁS
ESTOY HARTO DE LA PEÑA BOGARDE
HALA MADRID



ADIOS ADIOS ADIOS
HASTA NUNCA MÁS
ESTOY HARTO DE LA PEÑA BOGARDE
HALA MADRID

el perro ︻╦╤─ Tobías 2012 ha dit...

gua yo también os digo adios-guau

MADRIDISTA ︻╦╤─ BANZAI ha dit...

NUNCA MÁS ESCRIBIRÉ NI VISITARÉ ESTE BLOG DE FARSANTES BARSANTES

HALA MADRID

ADIOS HASTA NUNCA

Kali-POUM-Kenyo ha dit...

Això del "nunca mais" em sona i porta mals records...
====
En fi... al gra nois:

En benefici de la comunitat Bogardiana no faré més comentaris referits al paper d'alumini Albal.
Algú podria pensar que es l'inici d'una escissió. Rés més lluny de la realitat: Unitat no vol dir uniformitat. Sabeu el què en penso i ho deixo aquí.

Presidència, em permeto extraure un text d'Andreu Nin:


“Revolta! Heus aquí la màgica paraula que atreu els nostres entusiasmes, que captiva el nostre cor i les nostres voluntats. A sa meravellosa influència, la generosa idealitat jovenívola fulgura amb enlluernadores clarors de triomf, es tradueix en intensa i fructífera actuació en la qual posem els joves tot el nostre cor i tota la nostra ànima somniadora, follament visionària; per això som batalladors, per això som, francament, netament revolucionaris"... "Avorrim amb tota l'ànima la joventut indiferent, la joventut que no viu la vida de les idealitats; de les boges i utòpiques aspiracions, perquè és una joventut decrèpita, d'esperit anacrònic i raquític, que avança prematurament la vellesa"...

No cal dir que en els escrits del Sr. Enric H.March és desgrana i desprèn aquest esperit de dir les coses pel seu nom. És un jove d'esperit que rep la meva humil admiració.

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

el text d'Andreu Nin m'ha deixar extasiat!

Anònim ha dit...

Molt gran, el text de Nin!

MARGA BOSCH I EL SEU VERB ha dit...

estimo la gent que parla clar com el senyor Nin, té carnet del Barça?

penyabogarde ha dit...

Nin era del Torpedo de Moscú, però hauria estat un bon culé!

Joan Artiach*La Llagosta ha dit...

la Penya del poble, les galetes per vosaltres i visca el Barça i que el madridista torni que és una atracció de fira

Ernesto Olañeta ha dit...

মোটিভেট করে solo puedo daros las gracias por todo y por compartir sabiduría con don Conrad

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Querido Ernesto:

Lo mismo digo tocayo Ernesto, pues nos han endosado una gran responsabilidad los de la peña bogarde y tus jefes del Bierzo.
Tal vez un día nos tomamos unas cañitas a medio camino de Ponferrada y Barcelona por ejemplo en Guadalajara para evitar Madrid. Nos vemos en la UNESCO amigo.

Conrad

endora ha dit...

la nòvia del piragüista-violinista us informa que heu patit la seva fugida de les vostres medenques, tot fent un reseguit de pizzicatos i do re mi fa sols mentre navegava Noguera amunt. No puc informar d'on és ara, sí que puc aportar un detall +- revel·lador: TOR reivindica un espai dadà o...n'hi haurà ... ---------------Seguirè endofirnant...------------------
Ep! punt 2.- En Llongueras (on t'eres?) no fa descompte per ser culé, m'han informat que tota la familia merengue "disfruta" -disputa?- d'un passi gratis a la seva cadena de pelus, en especial, és qui pela en PePe, qui li fa el Valentino a CR-7 i esmola la barba a en Savi, dic Xavi A. Per tant, i resumint, abogardo (abogo) per una altra especialista en pèls i senyals, tipus el marido de la peluquera, o la cuñá del Sardà. Andadad con dios, digo Emperador Tito.

endora ha dit...

punt 3.- la Lídia Puyol, donat el seu mig parentiu amb el defensa lleoní, que no bierzenc, reclama un espai de la mateixa manera que ROT, dic TOR, encara que sigui en la temporada de bolos, donat què no pot viure lluny de la nostra F preferida.

99 ha dit...

agente 99

endoformant ha dit...

i cent! lliga guanyada, a ca la bruixa d'or ... m'han informat que tindrem... SORT!

Sor.Cecilia Codina Masachs ha dit...

Desde Argentina , os mando un saludo y no perdáis en buen humor.
Que gane el mejor.
Con ternura
Sor.Cecilia

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Ara tothom fa matemàtiques i això és signe de maduresa 1+1+1=3 (tres savis)

penyabogarde ha dit...

Sor Cecilia:

Gracias infinitas de todo corazón desde el otro lado del charco. Messi en Catalunya y usted en la tierra natal del apostol del balón.

Gracias por el aliento.

penyabogarde ha dit...

Donya Endora, ja veu que el mestre Canaló l'està seduint per integrar-se a les altes acadèmies del saber bogardià...

Fernando Atienza ha dit...

Buenos días,

ya saben ustedes que siempre me he definido contrario a los métodos del Madridista y de su perro faldero Tobías, pero como madridista voy a ser sincero para decir que lo preocupante del abandono del blog por parte del susodicho no deja de ser digno de tener en cuenta no por lo guerrero de sus proclamas sinó por el meri hecho de que algo falla en este blog cuando alguien se retira por sentirse agredido. Puede que se generalice este proceder en otros seguidores y no precisamente por razones madridista sinó por constatar que la zafío y el humor tosco y romo acaban dañando lo que otrora fué un blog divertido con buenas ideas y ocurrencias.
Se me antoja de continuar al dá de este blog para advertir cuando se tierce de cualquier incidencia que menoscabe lo que el bogarde quiso ser en sus inicios.

Un abrazo cordial y buenas vacaciones de verano para quien las tenga.

F.A.

Albert Martínez Afrons ha dit...

Titirotí! el blog us està anant de conya, seguiu així. Noticies del Domenec i la Marta?

vampir Bayo †๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A† ha dit...

ja em cou l'ànima i les dents empenyen els ullals incisius de la meva privilegiada boca dental per clavar directament al Real Madrid


†๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A††๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A††๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A††๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A††๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A††๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A††๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A†


si em necessiteu per mossegar aqui estic

Fray Berengario ha dit...

Hola buena gente,

Veo que asoma por los comentarios la imagen de Sor Cecilia, un saludo.

¿habeis visto un fraile en bañador?
Ese soy yo. Con estas temperaturas hay para tomar las de Villadiego.

Me parece que este bogardiano blog está como una fiesta de bueno y agradable.

Solo estoy de paso para saludar, leer, ponerme al día y desear que la temporada sea magnánima para el FC Barcelona y para mi Racing de Santander.

Puestos a no perder las buenas costumbre oraré.

Fray Berengario

Elies (mestre de l'escola única de Les Medes) ha dit...

Soc l'únic mestre de l'escola única de Les Medes.

Fa temps que visc a la més gran de les Medes, La Meda Gran i darrerament observo que hi ha més gent del normal fent visites

Sou vosaltres?

Joan Estruch ha dit...

igual són guiris que fan escafandrisme, senyor mestre Elies.

No sé si també hi aniré a veure el corall.

pot ser PISTONUT.

Lo Pipita ha dit...

¡ Vaya guasa sin guasa !
El Real Madrid está preparat per fer fonedís al barcelona dels nassos.

Visca Lleida, visca L'Espanyol!
EL Madrid sempre abans que el Barça que de català i del Madrid sempre en som molts.

¿molesto?

penyabogarde ha dit...

L'agent doble? Lo Pipita surt de la banqueta i el madridista s'en va amb el gosset al vestidor. Atienza presideix el madridisme bogardià i ens alliçona en urbanitat castissa.
Ai, aquests mourinhistes!

Lo Pipita ha dit...

Què pamplines m'espliquen ara amb lo agent doble i ocho cuartos?
Jo no substitueixo res que soc autonom i fai el que em dicta el cervell que ma mare em va donar, okey?
Lo Pipita està aqui i és queda.
Vull dir que soc de l'Espanyol i català , que soc del Lleida i que si apoyo el Real Madrid és per que aixi acabo amb la dictadura del Barçota, okey?
okey! Lo Pipita es queda aquí

Bierzo Azulgrana ha dit...

"Los dedos de Cristiano
manos de dedos
soy el dedos
soy el manos

don dedo
doña mano

miro con nariz
huelo con tacto
veo con oreja
oigo con ojo

nocturna solana
diurna luna
coche del cielo
nubes de rueda
camión de mar

don dedo
doña mano
soy el penalty que no pitan al BARSA"

Mirad amigos la poesía que nos dejó estampada en una servilleta un friqui de Ponferrada después del partido con la Real Sociedad, hemos considerado que la peña bogarde puede disfrutar de semejante hachazo.

Por cierto que tenemos al maestro Olañeta de un feliz que retumba en todo el Bierzo. Como diría Tarzán "oh, oe, oh, oe, oh" y el eco de un monte a otro.
Pensad en Tarzán pues este no se ha mencionado aun en vuestro blog

Pensad en Tarzán y sus alaridos que igual tambien nos sale bogarderista

saludos

Anònim ha dit...

99, ets tu, amor?

Marta Coma ha dit...




March:

si, amor 86, soc la Marta 99 Coma la besadora i et reto a un petó de 48 hores amb respiració circular i pintallavis vermell amb recanvis.


Coma

Anònim ha dit...

Coma, tu ets una sirena que em vol dur cap els esculls de la meva perdició!

Marta Coma ha dit...

una sirena? 86: soc una serp!

M.C. 88

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

agitació al mar de les Medes veig jo.
L'aigua tenia un color vermellos i de vel antuvi he pensat en sang però és el pintallavis exagerat que es fa servir pel que dedueixo de les pistes que deixa la conversa entre March 86 i Coma 99

¿preciseu dels meus consells o mantinc la fragata a distància prudencial?

Lo Pipita ha dit...

Esteu malalts? el Barcelona està fora i està liquidao liquidao
visca lleida, visca l'espanyol i el madrid per fotre lo barcelona pesat

lo pipita es queda a vigilar i a dir hala madrid

penyabogarde ha dit...

El post-partit de TV3 ha estat un manual de madridisme al·lucinant. Catalunya es queda sense tele per moments. Que torni Arcadi Alibés!

penyabogarde ha dit...

pipita, estas atabalat!

penyabogarde ha dit...

en el post-partit Butragueño s'ha desfet en el·logis cap al Barça mentres els de tv3 ELS CAU LA BABA amb el Cristiano. El món està a l'inrevés.

Ernesto Olañeta ha dit...

no pares sigue sigue dice el robot de mi oreja otra y otra vez boooomba

বিজ্ঞান, প্রগতি আর উন্নয়নের ধারণা একটা অধিবয়াfc barcelonaনত্ব।
অধিবয়ানত্ব বা Mi Amorমেটান্যারেটিভ শব্দটায় আমাদের অনেকেরই আপত্তি। culé ও এমনি আপত্তির মুখে BIERZOপড়ছিলেন, তিনি ক্ষেইপ্পা গিয়া কইছিলেন যারাBODEGAS DE VINO মনে করে মেটান্যারেটিভ আসলেsu silla এক ধরণের ইন্টেলেকচুয়াল ফাঁপড়বাজি, তাগো সে @#৳ঁ করে। আমি অদ্দুর না যাই।

এই মেটান্যারেটিভ আসলে একErnestoধরণের গপ্প যা আমাগো আন্ডারalfiler en el ojal de la chaquetaস্ট্যান্ডিংরে গাইড করে os digo que sois maravillosos, মোটিভেট করে। এই গপ্প একসাথে তৈরি yo tambien soy del barsa হয় না, এ...

campeones

Bierzo Azulgrana ha dit...

estocada al Madrid, nos vamos a la piltra contentos. Mañana hablamos más y más.

Joan Estruch ha dit...

es miri com es miri som infinitament millors i hem guanyat

pistonut i visca julian assange

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Molt bon(+) dia a tothom.
resultal enganyós per tres(3) a dos(2) quan el Barça fa més(+) futbol i el Madrid(-). Vostès diuen que el Real Madrid eren tretze(13) i no és prou precís, el Real Madrid eren quinze(15) per ser 11+pichi+soler+de guindos+montoro (11+tv3+tv3+economia+hisenda)

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Hola especial a Ernesto. Ens veurem a la Unesco.

marga bosch i el seu verb ha dit...

idea per vosaltres:
El Barça juga com el llac dels cignes i el Madrid juga com el puente sobre aguas turbulentas, ji ji ji com ric

Edgar ha dit...

Tito tito tito tito tito titoooooooooooo
millor que en pep
a la primera part el rondo va ser akollonant i el madrid va ser un ninot marejat
al valdés l'haurem de perdonar però si hi torna n'haurem de pintar un altre que pinti millor com un pintor amb cueta

he tornat de la Cerdanya i ja estic frissat davant del blog amb la Martina de bracet

Sergi FAKIR Prados ha dit...

Estic com un xinxol, quin ball del Barça!
vaig saltar damunt del llit de punxes com mai i sense prendre mal

vampir Bayo †๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A† ha dit...

†๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A†
ja anem per la carretera correcta
†๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A†
el madrid marejat i victor també
†๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A†
juguem amb el pilot automacic
i espereu que el Villa hi torni i que el bionic Song s'hi planti i el Jordi Alba voli com un ultralleuger
†๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A†
madridistes violents? què passin per el soterrani d'un servidor i sabran el que val un bisturí
†๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A†

STRINGER Surf art blog | Pedro Ramis ha dit...

Tito, rookie of the year i Valdés, titular amb La Roja.

Podríem seguir, però no cal. Ja us egoalimenteu vosaltres mateixos. Només una dada: un Madrid amb manca de rodatge i forma física cau 3-2 (rebent un gol en clar orsai) al Camp Nou contra l'essència del tiki-taka.

Reflexioneu.

---------------

Bones ones... que aquest cap de setmana per fi arriben a Mallorca!

penyabogarde ha dit...

provocador i graciós, Ramis reinventa el futbol a partir d'un partit vist a l'inrevés.
Ramis posa un mirall i s'inverteixen les coordenades refractàries. Ramis incideix en la teoria de Slavoj Zizek sobre la paral·laxi i l'objecte parcialment observat. Una distorsió de la percepció espai-temps clàssica i fàcil d'entendre.
a) Un Barça pletòric de joc, excels en el tiki-taka esborra un Madrid sense idees contructives abonat a les exigències de Mourinho (si no pots recuperar la pilota has de fer falta, obstruir joc, pilotes fora, tangana per retardar el temps, etc.). El llibre de Mourinho essencial.
b) Un Real Madrid oportú (Di Maria) sap aprofitar la distracció de Valdés.
c) Quatre penals indiscutibles en area madridista només es queden en un pitat i marcat per Messi.
d) Cristiano, ànima en pena, toca dos pilotes, un passi i un gol que replica sense contemplacions Xavi.

Ramis mira els partits amb lents invertides i amb plantejaments de paral·laxi insufient eclipsant la dialèctica dels objectes i els subjectes.

Ramis demana reflexió. Heus aquí la reflexió que fem i que li tornem dins d'un mirall de projecció directa.

Bones ones, i tant! A Les Medes i a les madures.

Pinta malament el Madrid (un fluix València l'esborra del Bernabeu en lliga i un pletòric Barça li perdona la vida en supercopa).

Per cert, Mourinho "l'unic" dixit: "la supercopa no tine importanssssia".

Bones ones, ara si, molt bones ones.

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

Hola bona tarda a tota la gent de bona voluntat.

L'amic Pedro Ramis ens interpel·la i ens convida a la reflexió i em sembla gentil i sincer en les seves intencions. Jo he reflexionat i coincideixo a grosso modo amb la resposta oficiosa de la Penya Bogarde en relació a la inversió dels miralls i tot això que té un toc filosofic que està prou bé de cara a augmentar el coixí i l'edifici del bogardisme.

He reflexionat i francament observo coses molt esviaixades en les teories de Ramis. La seva convicció de que el Madrid encara no està rodat i fisicament tampoc. Caram! Si ens cenyim al que diu Ramis resulta que només hi ha un equip poc rodat i fisicament just que és el Real Madrid. Parcial tot plegat no creiei? O és que el Barça està rodat i fisicament crescut? O és que el Real Madrid viu en un temps i en lloc on la condició física i la forma estan restringides a ells i prou? El Barça també, no?
Potser la lectura que ha de fer Ramis és una altra:
No serà més curiós que un Barça poc rodat i fisicament limitat hagi ballat damunt del Real Madrid amb possesions altissimes i moltes més ocasions de gol que un Madrid tanmateix just fisicament i poc rodat? No serà que ens hem trobat davant de dos equips practicament igual de fluixos fisicament i de rodatge i que malgrat això un sol equip ha jugat integralment el partit amb pilota mentres l'altres ha tirat pel dret esperant despistes com el de Valdés que deu estar tant fluix fisicament i poc rodat com Iker? No serà que el Barça fluix i poc rodat com el Real Madrid ha exhibit una superioritat ofensiva, territorial i en el marcador molt per damunt del Real Madrid just i poc rodat com el Barça? Una llança en favor del Madrid: han sabut prendre-li la cartera a Valdes i no serà que Valdés poc rodat i limitat fisicament no ha pogut fer res davant d'un Di Maria fresc com l'espàrrec que és i recent sortit de la banqueta?

En resum: Dos equips amb poc rodatge i justesa física han jugat i un ha guanyat. Un ha jugat desplegant u joc de construcció i atac i un altre equip ha jugat a fer de l'obstrucció el seu ofici (a vegades justament, a vegades il·legalment, a vegades, a vegades).

Si dos equips justos fisicament i poc rodats mostren aquestes credencials, aleshores reflexionem però en dues direccions, fem balanços, fem números, comptem gols, comptem possesions i repartim objectivitats.

Penals? De quatre possibles amb dos de clars, només n'han pitat un.
Fora de Joc? Bé, jo no ho he vist així. si cal acceptem-ho i ni així nivellariem el que avui separa el fluix i poc rodat Barça del fluix i poc rodat Real Madrid.

Bones ones!

Anònim ha dit...

Les explicacions de la Penya, sustentades en les lleis de la física, i d'Àngel 'Soulbizarre', en la lògica, deixen ben clara quina és la lectura del partit d'ahir.

Només hi afegeixo una obvietat: un dels dos equips va guanyar i l'altre va perdre. Sumant victòries, sempre es guanya. Especular amb gols només ho fan els pobres d'esperit.

Joan Balcells, de Llançà ha dit...

La que faltava era que ens diguin que reflexionem aquells que més ho necessiten a causa de les seves tares i mals. O no mereix una reflexió madridista això del Mourinho "soy el único" o del Cristiano Ronaldo demanant la seva pilota d'or, o del Florentino fent-se d'or amb Bankia que paga el poble, o el mal joc exhibit posats a parlar de futbol estrictament.
No s'enten què demana el senyor Pedro Ramis. Vol dir que ens ho pregunta seriosament? Res més, només que molta calor a l'Empordà.

STRINGER Surf art blog | Pedro Ramis ha dit...

Sabeu què? Teniu raò.

Raò absoluta.

Ab-so-lu-ta.

Tan absoluta que frega l'absolutisme. Us canvien l'entrenador però l'esperit es manté: unidireccionals, convençuts, cecs i fidels com els xais que es miren el pastor.

Sabeu una altra cosa? El millor que teniu, amb diferència, és Iniesta. Ni Messis, ni Titos, ni Piques, ni sa puta del dimoni**: INIESTA.

El vaig veure més morenet que mai. Kalise para todos, hombre ya!

Ah, i bones ones...

**Això és "jerga" de la Comarca des Raiguer de Mallorca, d'on som nascut ;-)

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

el teu nou look de la foto, Ramis, es correspon a una tonalitat crispada que no es recorda en aquest blog. Esperem que les bones ones facin la seva feina i que recuperem un Ramis afable i agradable com el que sempre hem admirat i estimat. Dit això, emprar el mot "absolut" en els termes ramians és una mica desmesurat, m'explico: Estem parlant de situar en el mateix pla el deficit físic dels dos equips i la predisposició a una certa igualtat davant del repte de la supercopa. Això és absolut? No pas ni mol menys. La metodologia que utilitzem es basa en un un punt de partida similar quen fa que els dos equips es trobin per sota del seu millor moment. No un equip sinó els dos. Aleshores el concepte "absolut" s'aplica a la ramiana manera en uns termes exagerats i poc objectius. La resta, ja ho hem dit, un joc de miralls amb les seves inversions de percepció o com apunten els més versats, una visió de paral·laxi en la línia sostinguda per Hegel a la femomenologia i que dit d'una manera més planera seria la teoria del "depen" o de la gran importància que té el "cristall amb el qual es mira". Una mica de rigor ajudaria a no convertir aquesta conversa en un camp minat per la rancunia. Podriem atribuir la deriva ramiana a la capacitat de Mourinho de crear dispositius d'hegemonia en el sentit més gramscià del terme, capaços de revertir en el modus operandi des seus seguidors. Què rar en Ramis fent de seguidor de la negació del curs lliure de les ones, dit d'altra manera, del mourinhisme.
El diàleg continua. Una abraçada Pedro!

STRINGER Surf art blog | Pedro Ramis ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
STRINGER Surf art blog | Pedro Ramis ha dit...

(He esborrat l'anterior per motius ortogràfics, disculpeu)

Sr. Soulbizarre no vegi en el meu rostre cap crispació. En realitat és el fotograma que precedeix a un ample somriure.

Pot ser el partit de l'altra dia també serà el precedent d'un somriure. El de Casillas aixecant una altra copa.

Abraçades! No perdeu el bon humor!

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

Interessant aproximació ramiana a l'art d'aixecar copes. Puyol domina l'escena des de fa temps.

Iker s'ha especialitzat en aixecar les copes de La Roja (gràcies al sistema guardiolà que impregna un joc del qual a Del Bosque només li ha calgut enxufar la fotocopiadora i l'scanner).

Per damunt d'uns i altres, Martí Filosia, dalt del podium col·leccionant copes i medalles de la selecció nacional de Les Illes Medes, terra d'ones, surf, batalles, pirates i llibertat.

Salut i bones ones!

Hechicera Botero ha dit...

Saludos fraternales desde Venezuela con cariño y barcelonismo

Mr. Aris ha dit...

barça for ever! Ara, com el Victor torni a fer de les seves...això de tirar cap darrera i cap amunt, no dic que no estigui bé, però em fa patir...
al Tito li em de donar temps...
Serà Tito de Barçaslavia! el Gran Tito lo roig!

Ricard del Marina ha dit...

Aris, quanta raó que tens!