PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


dimecres, 25 de juliol del 2012

PRETEMPORADA ENTRE HAMBURGUESES, BARRICADES, CANONS I CABARETS





HAMBURG 1, BARÇA 2 
(ALCEM EL TELÓ) 


IL·LUMINACIONS 
ESPECTRALS 
A CAN BOGARDE:

Us presentem les Kubrikettes i els Kubrikets del bogardisme.
Fundades per Stanley Kubrik, les Kubrikettes i els Kubrikets s'incorporen al projecte de la Cooperativa Barça i animaran les prèvies del matx. Per primera vegada, des de la nit dels temps, un club esportiu aporta grups d'animació voluntaris i mixtos.


Foto Videos: Janos Gomelski, Arxiu AEKK


EL TALLER DE LA REVOLTA BOGARDIANA 
MOSTRA LA DANÇA MÀGICA DE LES COSES, 
ELS ESPERITS, LA MATÈRIA, ELS ASTRES,
LA PILOTA, LA LLUM, LA FOSCA, 
LA LLUITA DE CLASSES I EL ROCK'N'ROLL.

Fotografia: Janos Gomelski. Arxiu AEKK.
Obrers bogardians a la porta del taller. Kiev. Estiu 2012.
 
EL BOGARDISME NO ADMET TREVA.
AIXÒ ÉS LA FENOMENOLOGIA FENOMENAL 
EN ESTAT PUR. LA GENEALOGIA GENIAL.

Bacanal d'hamburgueses en el primer matx del quadre titista newtonià (1). Abans del partit, un grapat de miners asturians han implantat un esparadrat a la boqueta de pinyó xerraire
 d'en Dani Alves (i la cosa ha funcionat de perles caribenyes)... 


Escalfant motors per un Gamper que enguany anirà dedicat a la lluita dels miners del Bierzo i d'Asturies, 
 (1) Les prospeccions del sindic Josep apunten en bona direcció: 
Vilanova en anglès és New Town. Tito Newton. Escac i mat.


Som-hi amb la crònica textual i gràfica des d'Hamburg:
Tito ja governa l'eurozona des del ventre de la bèstia del Deutch Bank! Crònica de Wolf Bogarde, Hamburg.


Boques-Alves marca, l'hamburguesa respon i el fill d'en Messi rematxa (Deulofeu="El va fer Déu". 
Qui és Déu? Messi! El fill de Messi és, per analogia bogardiana, Gerard Messilofeu). Tot rutlla bé.


1-2. Malgrat l'equip esgarrifós de TV3, empassem l'hamburguesa, alcem la birra i un altre triomf al cabasset!  Som molt bons!


La nau Tito ja vola a tota llet. El poble bogarder no cedeix. Dues apostes d'alt risc i objectius compartits. Tito combina les hamburgueses amb la ciència sbobetiana i l'espiritualitat invectiva (el codi Moreneta) i desferma una gran activitat de pretemporada esperonat per una grada que n'està tipa de Qatar, de La Caixa i dels tribuneros bursatils i llangardaixos. El poble bogarder respira en paral·lel al cicle Tito. Homes i dones, nenes i nens, el bogardisme marxa decidit en la seva cursa contra les tiranies del caler i el mal govern. La quintaessència del combat compartit estriba en la proclamació de la cooperativa blaugrana, l'abolició del Real Madrid i la fallida definitiva del sistema financer mundial gràcies a l'empenta insurreccional en favor d'un altre ordre de coses diametralment diferent. 


Enmig de tot, Dadà. El dadaisme derivat del Bogar-da-daisme s'incorpora a tota llum a la insurrecció i apareix el nou Cabaret Voltaire bogardià encapçalat per el cèlebre Lluís Bosch
 

El nouvingut Bosch i el seu Cabaret Voltaire Bogard-da-dàire irrumpeix  amb força en una càlida cerimònia celebrada a la Font del Cargol de Premià de Mar. Entre els assistents: El mestre Canaló, l'amfitrió March-Smart, comunard de Bereshit. S'afegeixen al Cabaret els germans Kalikenyo -que aparquen la furgoneta del POUM a prop de la font- acompanyats d'un flamant i jovenivol Andreu Nin, corulls de ser testimonis d'excepció de la constitució del vibrant Cabaret. 
No hi ha revolució possible sense avantguardes i reraguardes culturals. Els bogar-da-daistes garanteixen un aroma subcultural notori i el conjunt del bogardisme en surt enfortit. Apliquem el doble cabaret integrat per la saga Dadà des del 1916 fins als musics d'avantguarda Cabaret Voltaire dels anys vuitanta del segle XX.


Les tropes navals de l'Esperit d'Esnaola, auxiliat del nou mariner Joan Estruch i del tinent Van Gaal han recuperat la totalitat del vell Potemkin -ara reeixit com a Bogardemkin- i enfilen la Mediterrània per fer fort el front litoral. El genial retratista situacionista olotí  Henrik Eisenstein Al-Marx aporta la imatge en blanc i negre digna de figurar en el material soviètic dels primers anys d'aquella revolució avortada per Florenski Stalin i els seus acolits madridistes cosacs .





Informem del colapse que experimenten les autopistes que encerclen Barcelona. Jordi de la Banyera mobilitza desenes de banyeres rodadores amb el distintiu de la Penya Bogarde convertides en drag-racings. La resistència pren volada. Alguna gent de reconeguda reputació bogardiana ajuden el nostre Jordi de la Banyersa a fer correr la marxa dels drag-racings-banyera ultralleugers i ecològics:  
Marta Coma, Cigró de Tona i Lord Demian.


En el cor de la revolta trobem la Doble F -Teresa Forcades i Núria Feliu- que, com sempre, exhibeixen musculatura i capacitat dirigent. Rodejada de fum, llambordes, foc d'encenalls, mobiliari arrencat i brossa, la Doble F arenga nombroses germanes de la Divina Pastora disposades a trencar amb les normes vaticanes per tal d'acaronar l'erotisme de la revolució. Maria Cristina i Montserrat Llagostera no falten a la cita demolidora i efectiva de la prestigiosa Doble F.


El front màgic i misteriós del bogardisme activa les seves idees. Vampir Bayo, el professor d'Arbó i el Fakir Sergi Prados es reuneixen amb el Missatger i en una sala vermella estil Twin Peaks nomenen Marta Coma com a gran dama del soterrani bogardià. Marta Coma i la seva neboda Cometa inauguren una botiga de cosmetics amb truc. Els cosmetics Coma contenen armes de fabricació artesana destinades als nostres partisans, maquis i milicians. Això va dedicat de tot cor a l'ÒSCAR.


Una gran manifestació de feministes molt indigbogarditzades protagonitza un acte de repulsa contra el masclisme de l'amo del Gos Tobías. El Madridista Banzai queda retratat -junt al seu gosset akarankat- i rodejat de la marea violenta que blasma els seus comentaris sexistes i que, per adobar-ho del tot, el lliura sense contemplacions als cocodrils més afamats i blaugranes. 


 "LAGARTO, LAGARTO"

Cau un nou baluard de l'enemic. El bogardisme proclama la comuna de Badalona i l'alcalde Florentilbiol s'en va per cames. La bandera bogardiana oneja a Badalona i el sindic Josep pren declaració al defenestrat càrrec consistorial madridista.




I ara toca concentrar-se en fer bé la musculació ocular esperant l'ull per ull d'agost...Algú pot pensar que aquell dit a l'ull quedarà oblidat? Mai! Mai! Nosaltres no oblidem. Memòria històrica. Alerta!


El mestre Carl Sagan presenta la seva alternativa ocular "Titsagan" i ens regala amb un document excepcional del Che Guevara i d'altres celebritats mundials del prebogardisme insurrecte...


I NO US OBLIDEU DE QUE L'ESTIU ES VA INVENTAR PER MOURE L'ESPINADA I BALLAR: DJ'SPOCK BOGARDE PUNXA CADA NIT DES DEL FONS DELS NOSTRES CORS...
BALLEU, BALLEU, MALEÏTS!

Publicitat sostinguda i sostenible: 
l'Hermano Ramon i el president de la Penya Bogarde
 (membres del col·lectiu Stereo2Soundsystem) 
us conviden a fer exercicis de contorsió muscular i auditiva. 

Us esperem a la festa dels Stereo2


PUBLICITAT SOSTENIBLE I SOSTINGUDA:

 [CIMG4421.JPG]

JA SABEU QUE EL BAILEY'S 
ÉS LA BEGUDA OFICIAL DEL BOGARDISME?

BAILEY'S ÉS UNA COOPERATIVA SOCIALITZADA, EL BOGARDISME BEU GUSTOSAMENT EL LICOR DEL POBLE. 
JA SABEU QUE ELS ANTIARTISTES TENEN BAILEY'S COOP. COM A COMPLEMENT ANTICREATIU?
EDUARD ANTIARTISTA ALÇA LA COPA DEL LICOR DEL POBLE.

72 comentaris:

MADRIDISTA ︻╦╤─ BANZAI ha dit...

USTEDES PADECEN UNA CURIOSA ENFERMEDAD CONSISTENTE EN HABLAR DE UN 1-2 ANTE EL DECADENTE HAMBURGO, MEZCLAR CHURROS Y MENINAS CON SUS BARCOS DE GUERRA Y FAQUIRES CALVOROTAS Y OLVIDAR EL 1-6 PROPINADO POR EL REAL MADRID FRENTE AL OVIEDO.

NO SE OLVIDEN DE LEER LO QUE LES ESCRIBÍ EN EL ARTÍCULO ANTERIOR PUES VAN DIRECTOS A LA CARCEL, SEGURO Y SELLADO.

¡¡¡¡ BANZAI !!!!!

el perro ︻╦╤─ Tobías 2012 ha dit...

guau oscarcito guau

maria cristina ha dit...

Hola Chicos, tengo un problema con esa super hamburguesa, una vez pedí algo similar y no podía abrir tan grande la boca como para morderla ja ja ja, gracias por incluirme en sus posts, un abrazo grande para todos!

Hechicera Botero ha dit...

Besos de esta amiga de Venezuela…
(¯`v´¯)
`•.¸.•´
¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨)
(¸.•´ (¸.•´ .•´¸¸.•´¯`•-> Hechicera Botero

MADRIDISTA ︻╦╤─ BANZAI ha dit...

HOLA BERZAS, SOLO ES PARA DECIR QUE VOY A FORMATEAR TODO VUESTRO BLOG EN MI DISCO DURO PARA OBTENIR UN DETALLADO ESTUDIO DE TODAS LAS OFENSAS QUE HABEIS PROMOVIDO CONTRA EL REAL MADRID Y CONTRA MI PERSONA. SIN DUDA SERÁ UN MATERIAL MUY VALIOSO QUE DETALLARÁ TODOS LOS EXTREMOS DE LA QUERELLA QUE ESTOY PREPARANDO CONTRA TODOS USTEDES. ESTE VERANO SERÁ PARA MUCHOS DE USTEDES UN VIAJE CALUROSO DE IDAS Y VENIDAS A LA CIUDAD DE LA JUSTICIA, ANTESALA DE LO QUE LES DEPARARÁ CUANDO TENGAN POR PÀISAJE PRONTAL LOS BARROTES DE LA CELDA.

FELIZ VERANO PRINGONES BERZAS

¿BANZAI?
POR SUPUESTO ¡¡¡¡¡ BANZAI !!!!!!

el perro ︻╦╤─ Tobías 2012 ha dit...

guau oscarrrrrrrrrrr guau hueso guau

Anònim ha dit...

Aquesta temporada està agafant un aire revolucionari com no em pensava. El bogardisme se'n fa ressò i s'evidencia sobre la gespa hamburguesa. Potser no està tot perdut quan una colla de nens que podrien estar fent castells de sorra a la platja derroten un equip alemany. I el que és important no és la victòria, sinó la capacitat d'aprendre i posar en pràctica el que Newton els ha tramès.

El Barça no és un equip, és un col·lectiu amb un objectiu: instruir les masses com volia Nin!

Hechicera Botero ha dit...

insisto en relees despacito con traductor electrònico pues esto es fascinantemente lindo.

Me pregunto si os puede molestar que toda mi Venezuela pueda conocer vuestro fenónemo. ¿Puedo platicar sobre el tema con gentes de la calle?

Besos de esta amiga de Venezuela…
de rojo bolivariano en lo más profundo.
¡ Camina adelante la espada de Bolivar por América Latina !

(¯`v´¯)
`•.¸.•´
¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨)
(¸.•´ (¸.•´ .•´¸¸.•´¯`•-> Hechicera Botero

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Ja podeu comprendre que el tema de Tito Newton m'ha tocat el voraviu i és que ser savi modest no està renyit amb acostar-me als més grans. Quan era un nen petitó li deia a mon pare Marc Canaló que de gran voldria ser com Einstein, Newton i Freud junts i sonava a soberbia però mireu per on que ara sumo (+) premis nobels i matricules d'honor i quedo ben galdós entre vosaltres que m'heu acollit com un orfe culé que no para de sumar (+++++).

L'HOME DEL TURÓ ha dit...

Mil ventres de granota!
Esteu rascant el cel cada dia que passa
Visca el Barça carai!
Que bo!
I que diantres li passa a aquest mussol de pedregada escotada que diu Banzai com els japos de la guerra de plastilina?
Pesat com un allau de caderneres en bateria, el nano, ostres!

Hechicera Botero ha dit...

Lo de los bólidos me asombra sobremanera y me pregunto si es algo típico de Barcelona ¿Lo és?
Besos de esta amiga de Venezuela…
(¯`v´¯)
`•.¸.•´
¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨)
(¸.•´ (¸.•´ .•´¸¸.•´¯`•-> Hechicera Botero

vampir Bayo †๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A† ha dit...

massa massa demassié sang fresca i bones vibracions a Vallvidrera

†๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A††๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A††๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A††๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A†

Messifeu Deulomessi!

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

Felicito al corresponsal destacat a Asturies, bon reporter i molt bon fotograf.

Lluís Bosch ha dit...

M'he emocionat dadaïsticament en veure'm retratat en companyia tan enorme i tan revolucionària. Ja m'agradaria fer un tomb amb la furgoneta cuirassada del POUM i arreglar un parell de coses, ara que me'n recordo...
Us deixo aquí una mostra del discret dadaïsme al meu blog. Cal tenir paciència, arribar al video del final i clicar. Tans sols dura uns trenta segons, que no són res.
http://mildimonis.blogspot.com.es/2011/09/la-cadira-esta-trista.html

Montserrat Llagostera Vilaró ha dit...

HOLA A TOTHOM:
Que passeu un bon estiu i conserveu aquest sentit de l´humor.
Per cert el diumenge es Santa Marta.
Felicito per endavant a la Marta.
Una abraçada, Montserrat

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

Ja sabeu GRUMETS que amb Bogardemkin a tota vela això pot ser bufar i fer ampolles, si els que van per l'autopista dalt de les banyeres-tanc acosegueixen entrar a la ciutat i la doble F perfora les tanques de filferro de la guàrdia d'asalt, aleshores nosaltres deixem anar els desembarcadors i ordeno als infants de marina que prenguin posicions a la Rambla i entrem en contacte amb la milicia popular disfressada de turista amb barret mexicà i samarreta paquistanesa del Barça i motius gaudians.

grumets això pinta bé, els estem encerclant de valent.

El Cigró de Tona ha dit...

Querida Hechicera Botero:
Por supuesto que los bólidos bañera son típicos per no solo de Barcelona, yo vivo en Tona (que en castellano significa Tonelada) y le aseguro que todos los tonencs (los toneladarenses) circulamos montados en bañeras veloces como las que aparecen en la imagen. Ya que usted no se esconde de ser además de venezolana una seguidora de Simón Bolivar, le propongo que escriba a Hugo Chávez por si quieren implantar el clásico bólido catalán como vehículo del pueblo. En Tona (Tonelada) alternamos el susodicho bólido con las motocicletas propulsadas con embutidos líquidos que se extraen del prensaje masivo de fuet de porc (cohete de cerdo, en castellano traducido) y espetec de casa Tarradelles (en castellano: Explosión de casa Tarro Femenino de Ellas).

Pues le mando un pot (pote) de cigrons (garbanzos) de Tona (Tonelada) si usted escribe en el cursos de E.Bay o Amazon la expresión "Cigró de Tona" o "Cigró d'Osona" (Osona en castellano significa: Oso de Ola).

Viva Bolivar y el Barça


Amics bogardians, m'ha tret els colors de la cara quan m'he vist retratat en la nova missió que m'heu encarregat.
Gràcies a tothom per fer-me sentir útil.


Visca l'esparadrap d'Alves

Mr. Aris ha dit...

Ostres, quina entrada més currada! si, si, visca el barça i visca Nin, com va dir Puyal, Durruti T'estimo!

El missatger ha dit...

jolifanto bambla o falli bambla
großiga m'pfa habla horem
egiga goramen
higo bloiko russula huju
hollaka hollala
hugo ball ho sabia,
trobarem
la veritat
en aquest poema
anlogo bung
blago bung
blago bung
bosso fataka
magnífics peus
de foto
ü üü ü
schampa wulla wussa olobo
hej tatta gorem
eschige zunbada
wulubu ssubudu uluwu ssubudu
–umf
el temps del bogardisme s'apropa
kusa gauma
ba–umf
l'entrada a l'habitació vermella de Twin Peaks és gratuïta.

Joan Estruch ha dit...

emoció amb llàgrimes, soc part de la història més pistonuda que mai s'ha escrit i estic al costat de dos esperits com el d'Esnaola i el de Van Gaal i faig un creuer de plaer, que més puc demanar?

P I S T O N U T

Hechicera Botero ha dit...

sto sabe a mango salvaje.
Ya pueden contar conmigo para que se llenen las calles de Caracas con esos carros que lo voy a vocear por todos los rincones de la ciudad hasta que llegue a la mesa del mismísimo despacho del comandante Chávez

Besos de esta amiga de Venezuela…
(¯`v´¯)
`•.¸.•´
¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨)
(¸.•´ (¸.•´ .•´¸¸.•´¯`•->
Hechicera Botero

marga bosch i el seu verb ha dit...

estic enfadada, no surto a les fotos i mireu que en soc de fan

oi que ha estat un oblit sense males intencions?

Passeu-vos per Mataró que estem de Santes i tenim molta polvoreta dels focs artificials que la podriem carregar al vaixell del senyor Esnaola.

No pareu eh?

Marta Coma ha dit...

ale ale m'heu posat a la carretera i no tinc carnet, espero que si un mosso em demana el carnet el pugui entretenir amb els meus petons pintats, ale ale a posar l'accelerador de la banyera voladora i quina por més apassionant ale ale

Hola Montserrat que moltes gràcies per pensar en el meu sant ale ale Monserrat ale ale petons pintats també per els teis llavis que soc de les que no distingeixen entre llavi d'home i llavi de dona ale ale

Estruch meu, què fas dalt d'un vaixel però si no saps nedar, ale ale

Coma

Marina Filgueira ha dit...

¡Hola Penyabogarde!!!

Buen reportaje sobre afición y admiración de vuestro equipo favorito.

Me han hecho mucha gracia las fotos con esos grandes ojos y tiernas miradas.

No soy futbolera, pero disfruto mucho con los que son: cuando gana España estoy más que contenta.

Perdona que no entienda el idioma, pero intuyo algo de lo que quieres decir.

Te dejo mi gratitud y mi estima un besito y se muy feliz.

penyabogarde ha dit...

puntualitzacions i benvingudes:


Amiga Marina Fligueira,

"Nosotros somos del Barça y nuestra selección preferida es la nacional de Les Illes Medes (arxipièlago situado frente al litoral catalán donde reside el bunquer clandestino del bogardismo dadaista)"

(traducció automàtica realitzada per sistema Biosca)

Benvinguts i benvingudes al bogardisme:

Una abraçada per Hechicera Botero i Aris.

L'HOME DEL TURÓ ha dit...

FIXACIÓ PERSONAL: De vegades miro la lluna fixament i li pregunto si els astres són plenament coneixedors de que existeix un planeta diferent de tots on la gent és lliure, s'estima, beu elixirs, canta tangos i festeja golls. Li pregunto a la lluna si coneix la Penya d'en Bogarde i li demano que si ho sap ho expliqui als viatgers astrals que fan parada i fonda als campings selenites.
Bogarders de bona voluntat: No us ha pasat pel cap d'informar a tothom sobre les aventures siderals del boggardisme? Segur que teniu fotografies i documents que ho poden acreditar, ben rebuts seran per un poble famèlic de bones noves.

Fernando Atienza ha dit...

Buenos días,
No dudo que tienen una imaginación y una creatividad increible pero me pregunto si esto se escribe para pasar de puntitas por encima del pésimo final de temporada del Barça. Antes esto era un blog de futbol y ahora parece un espectáculo de variettes, me temo que hay que tapar agujeros y que la amenaza del Real Madrid no coma la moral.
Me digo si esto es necesario para un blog y para una peña deportiva. Solo me hago a mismo la pregunta y planteo mis dudas, pero esto no me impide saludar a la gente sana de la Peña y desear un buen verano en familia y amistad.

Saludos

Bierzo Azulgrana ha dit...

Buenas tengan,
Un pelín cínico señor Atienza, como usted tenemos en el Bierzo a unos cuantos. Gente de cafelito y corbata de seda y si me apura con gomina y modales impostados.
Ya informamos que el tema minero nos pone en guardia y preferimos un buen peto untado de hulla que un traje a lo Gurtel, ya nos entendemos.
El blog está que se sale a nivel luchador y ya asoman los primeros lancs de la temporada goleadora con este diamante Deulofeu que nos saluda en brazos de su padre Dios Messi.
Seguiremos las visitas y por lo demás solo queda felicitar a la gente bogarda y aguardar triunfos como agua caida del cielo.

Anònim ha dit...

Home del Turo, jo no sóc de proselitisme. Com deia Mateu: "Per les seves obres els coneixereu". El bogardisme acabarà il·luminant la veritat i els gentils s'agenollaran davant d'ella!

Señor Atienza, gracias por sus deseos; que usted también goze del verano.

Yo, particularmente, si es sólo por el futbol no me molesto en perder el tiempo. Detrás de un minero asturiano o leonés o de un cuplé hay más verdad que en las mentes de un campo lleno de seguidores. Y el bogardismo va a demostrar que los jugadores del Barça són obreros de un proyecto de col·lectivización que va a cambiar el mundo.

penyabogarde ha dit...

March-Smart és un cas colossal de percepció impecable del bogardisme. Fins i tot la nostra icona Maxwell Smart pren volada sota la identitat Marchsmartiana. Ja ho pots ben dir: No cal fer proselitisme. Això és un no parar i no caldrà imposar res per que el sentit comú internacional va assumint amb tota naturalitat la condició bogardiana. Possiblement estem davant de l'unic cas en que la simbiosi de la vella democràcia atenenca obté resposta intempestiva en forma de projecte en permanent construcció.

Unim els cors!

Karlus a piscina Premià tot l'any ha dit...

Missatger!
Missatger!
Missatger!

Parlem variants dialectals d'un mateix idioma, que maco!

unf unn dulfol sunigsa for dagosa unss failora endirvieuta sulan foligontosa unn thiro santia de laspa guneit

guneit MISSATGER, guneit!

G U N E I T per l'estiu calurós

i a tots diré que els cocodrils em fan por però poden ser útils en casos de madridisme agut, com diem a la meva terra:

Nun Guneit kokotril Guneit Nun!

Òscar Roig i Carrera ha dit...

Ei nois, us agraeixo que encara us recordeu de mi, però de veritat que necessito unes vacances virtuals importants, ara mateix. Us llegiré quan pugui i/o quan em em sembli, però... fins quan sigui, o fins a sempre!

Salutacions especials al Tobi (que no al Cobi).

penyabogarde ha dit...

òscar, tens unes vacances ben merescudes. Ara bé, si treus el cap per la pantalla tindras el complement ideal de les vacances de Monsieur Oscar (avec son chien Tobi). Salut!

Joan Balcells, de Llançà ha dit...

Amb el tema dels incendis estava desconectat i ara conecto i quedo de predra per tot el que llegeixo per que és efervescent com una pastilla de frenadol però del bo.
No em perdo cap article i ara em reenganxo.

Bon cop de blog.

Hechicera Botero ha dit...

(¯`v´¯)
`•.¸.•´
¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨)
(¸.•´ (¸.•´ .•´¸¸.•´¯`•-> (¯`v´¯)
`•.¸.•´
¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨)
(¸.•´ (¸.•´ .•´¸¸.•´¯`•-> (¯`v´¯)(¯`v´¯)
`•.¸.•´
¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨)
(¸.•´ (¸.•´ .•´¸¸.•´¯`•->
`•.¸.•´
¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨)
(¸.•´ (¸.•´ .•´¸¸.•´¯`•-> (¯`v´¯)
`•.¸.•´
¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨)
(¸.•´ (¸.•´ .•´¸¸.•´¯`•-> (¯`v´¯)
`•.¸.•´
¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨)
(¸.•´ (¸.•´ .•´¸¸.•´¯`•->
(¯`v´¯)
`•.¸.•´
¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨)
(¸.•´ (¸.•´ .•´¸¸.•´¯`•-> (¯`v´¯)
`•.¸.•´
¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨)
(¸.•´ (¸.•´ .•´¸¸.•´¯`•-> (¯`v´¯)(¯`v´¯)
`•.¸.•´
¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨)
(¸.•´ (¸.•´ .•´¸¸.•´¯`•->


Saludos desde Caracas, si mirais bien los dibujos representan fuegos artificiales de fiesta que os mando para alegrar el salto del charco

H.Botero

Joao Zanini-Gomes (Recife) ha dit...

Voçe!!!!! Bogardinho!!!!!
O difícil mesmo é situar onde fica a tênue mudança do carinho e do apêgo para o ciúme e suas reações...
Mas eu acho que, mesmo sentindo ciúme, podemos evitar coisas extremas, que ocorrem quando o ciúme vem associado ao egoísmo ou ao mau caráter...Bogardinho!!! Messi!!!!
Alves!!!! Futebol!!!!
WEB RECOMENDADA
http://caminhostropecosevitoria.blogspot

Hechicera Botero ha dit...

Joao, Beijos!

De Brasil me gusta el Palmeiras y de los europeos el Barcelona y el Bayern Munich.

Hechicera Botero

Sergi FAKIR Prados ha dit...

Ja surto per segona vegada gracies amics

penyabogarde ha dit...

Atenció: Totes les copes que guanyem enguany s'ompliran de Bailey's Coop, ens agrada això de EL LICOR DEL POBLE.
També ens sembla força senyer que la primera col·lectivització reixida del bogardisme hagi estat la d'un licor i que amb l'alegria que pot donar això assistim al començament de les socialitzacions d'altres sectors necessaris com els borregos de Cardedeu, els carquinyolis de l'Espluga de Francolí, el tramvia de Mataró, l'arros de l'Ebre, el Calisay d'Arenys, el mató de Montserrat, el castell de Montjuïc, el santuari de Núria, la farmàcia de Llívia, la Seu de Lleida, El Molino, l'observatori Fabra, la Danone, les mines de sal potassa de Suria i Cardona, el port d'Arenys, el convent de La Salle Premià, l'aigua de Sant Hilari, el pantà d'Oliana, el grup musical Manel, les caves Codorniu, el tren pixo de Banyoles i el FC Barcelona.
De tot i força, a l'agenda dels nostres rebels...estiu 100% bogardià!

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

Una cosa que haurà de preveure el bogardisme és el tema musical. No podem passar-nos el dia sotmesos als dictats del Muzak més infecte que penetra per les botigues, els carrers, les consultes del dentista o les estacions de metro. Aquella muzakada sonora que sempre sona i sempre sona igual de muzakosa tindrà les hores comptades a la república comunal bogardiana. De fet em consta que a Les Illes Medes només sonen havaneres avantguardistes, jazz klezmer, garrotins soul i sacro-rap empordanès.
Totes les revoltes tenen banda sonora...i si en voleu fer un tastet, el dissabte 28 de juliol a partir de les 11 de la nit, sota l'influx del coronel Spock, un servidor i l'hermano Ramon punxarem rondalles de funk, soul, ska, llatinitat boogaloo i altres perles dels nostres arxius.
Us esperem al xiringuito El Pebre, a la platja de Llevant, Premià de Mar.

Joan Estruch ha dit...

genial el cocodril volador antimadridista, perdó no és genial, és pistonut

MADRIDISTA ︻╦╤─ BANZAI ha dit...

BERZAS, AHORA SOIS ASTRONAUTAS, ME RÍO POR NO LLORAR, ADIOS MUY BUENAS.

el perro ︻╦╤─ Tobías ha dit...

guau leo a Oscar guau lo extraño mucho guau

MARGA BOSCH I EL SEU VERB ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
MARGA BOSCH I EL SEU VERB ha dit...

els ulls vistos així em fan dringar el meu nas

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Si un licor (1) és del poble (1+1//infinit o de limitació ponderada), vol dir que resta(-) enveja i suma(+) igualtat (=). Si fem més (+) coses del poble (1+1//infinit o de limitació ponderada), voldrà dir que la resta(-) d'enveja portarà més(+) suma(+) de més(+) igualtats (=).
Amb el tema del licor del poble el bogardisme està fundant el benestar del segle XXI i és el primer (1) pas de la serialització (1+1+1+1+1+1+1 oberta) d'un logaritme igualdador (1=1 derivada). Un somni fet a la mida del poble. El madridista no pot beure Baileys (-) i forma part de la limitació ponderada.

vampir Bayo †๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A† ha dit...

Ja camino de dia i trobo molts turistes sortint de Vallvidrera he anat a la carretera de les Aigues que només coneixia de nit i esta plena de gent fent futing
†๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A†
baixava al Parc GUELL i la gent era d'ulls estirat com si fossin del Japó†๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A††๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A†
quina sorpresa quan he trobat un senyor molt gros de panxa que portava una samarreta del fc Barcelona i a l'esquena posava Luís Enrique però so ja no juga li he dit i el senyor molt gros em diu que no m'enten i jo que li dic paraules angleses barrejades amb mimica i em fa entendre que és belga
†๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A††๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A†
aquestes coses omplen molt be pero jo torno al soterrani a esperar la nit que he de clasificar les tarrines de sang fresca i posar-les al congelador que l'estiu ho demana
†๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A†
pensava que quan vulgueu podem fer com el licor del poble i us preparo la sang del poble que sigui igual per tots i amb propietats curadores
†๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A††๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A††๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A†
†๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A†
†๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A†
apa siau passar bé el cap de setmana

MADRIDISTA ︻╦╤─ BANZAI ha dit...

EL REAL MADRID OS DA CANGUELO DEL BUENO Y OS DEDICAIS A BROMEAR SIN SENTIDO, SALTA A LA LEGUA.
LO DE LOS COCODRILOS SENCILLAMENTE PASA A SER DOCUMENTACIÓN PARA LOS INFORMES JUDICIALES Y APORTA NUEVOS DATOS A LA QUERELLA DEL SIGLO

O SEA QUE...JOJOJOJOJO

¡¡¡¡¡¡ BANZAI !!!!!!!!

︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─
︻╦╤─ ︻╦╤─
︻╦╤─
︻╦╤─ ︻╦╤─ ︻╦╤─


︻╦╤─ ︻╦╤─

︻╦╤─


︻╦╤─ ︻╦╤─




︻╦╤─





︻╦╤─

el perro ︻╦╤─ Tobías ha dit...

guau OSCAR guau

penyabogarde ha dit...

madriles que avui qui té por és el Mourinho després del hat trick del messi i del 0-8 contra l'èlit del futbol marroquí

PLE DE RIURE ha dit...

El Real Madrid fue un coladero - BENFICA 5 - REAL MADRID 2 - AS ...
www.as.com/futbol/articulo/real-madrid-fue...50/Tes
hace 1 día – El equipo blanco pagó su falta de preparación y sus errores defensivos ante un Benfica más rodado. Kaká no dio motivos a Mou para cambiar ...
Noticias sobre benfica real madrid

La Vanguardia

La prensa lusa destaca la "mano llena" del Benfica al Real Madrid

Diario Vasco‎ - hace 21 horas
Lisboa, 28 jul (EFE).- La prensa deportiva portuguesa destacó hoy en sus ediciones impresas los cinco goles que el Benfica marcó anoche al ...

El Benfica golea al Real Madrid
Publico.es‎ - hace 1 día
El Real Madrid cosecha una dolorosa derrota ante el Benfica (5-2) en la 'Eusebio Cup'
Europa Press‎ - hace 1 día

Real Madrid-Benfica: Mourinho se lleva a Kaká a Lisboa
www.lavanguardia.com/.../real-madrid-benfica-mourinho...
hace 1 día – Real Madrid Benfica Mourinho Kaká Madrid. (EFE).- El centrocampista brasileño Kaká viaja hoy a Lisboa para el Real Madrid-Benfica a Lisboa ...
Benfica 5-2 Real Madrid: La crónica - Goal.com
www.goal.com/es/match/.../benfica-vs-real-madrid/report
hace 1 día – El Benfica, más rodado que el Real Madrid en esta pretemporada y con un equipo más completo, estaba mucho mejor asentado en el campo ...
Benfica - Real Madrid: José Mourinho vuelve a casa con sólo medio ...
www.goal.com/.../benfica-real-madrid-josé-mourinho-vue...
hace 2 días – Benfica - Real Madrid: José Mourinho vuelve a casa con sólo medio arsenal. El equipo blanco tiene una importante piedra de toque, aunque ...
Benfica 5-2 Real Madrid footyroom.com (2) - Video Dailymotion
► 5:50► 5:50

www.dailymotion.com/.../xsgb3c...
Nuevohace 1 día - 6 min
benfica, 5-2, real, madrid, footyroom.com. Would you like to comment? Create a free account! Choose a ...

Anònim ha dit...

Qui no sàpiga veure la diferència entre un equip de milicians criats a casa i portats per un mestre, i un equip de mercenaris comandats per un il·luminat és que és cec. Els madridistes ho saben i els fa mal.

Ara només cal aconseguir ser autogestionaris i que el camp de futbol deixi de ser un circ: al camp s'hi va a treballar, del primer a l'últim: amb les mans, amb el cap o amb els peus. S'ha acabat això d'entretenir el burgès.

penyabogarde ha dit...

March-Smart, està clar que acabes de condensar l'esperit bogarder en un sol comentari pletòric i directe.

Bogardisme = joc vs circ i lluita de classes.

Estigueu amatents a la pantalla bogardiana...els propers dies portaran informacions al·lucinants sobre bogardisme olimpic...

MADRIDISTA ︻╦╤─ BANZAI ha dit...

VENGA, VENGA AHORA ME DIFAMA EL SEÑORETE MARCH PARA UNIRSE AL CORO DE LA PATATA. PUES NADA, DON MARCH QUE LE LLEVO CON LOS DEMÁS A LA CIUDAD DE LA JUSTICIA Y EN UN PLIS-PLAS LE CAE LA PUNITIVA EN GRADO ELEVADO.

MARCH, ¿DE QUÉ CAVERNA HA SALIDO USTED?

OTRO QUE ESTÁ DE LOS NERVIOS SOLO PENSAR EN MOURINHO Y LA MÁQUINA BLANCA, PUES NADA QUE A DORMIR EL ESTRÉS.

¡¡¡¡¡¡ BANZAI !!!!!!

el perro ︻╦╤─ Tobías ha dit...

guau

Anònim ha dit...

¿Perdón? Señor Banzai, creo que no hemos sido presentados, y no sé qué le hace pensar que estoy hablando de usted. ¿Ha qué viene tanta afición a llevar a las personas a los tribunales? Debe ser que le atrae el tufo rancio de los legajos que se amontonan en los anaqueles a la espera que alguien les saque el polvo con la toga.

Amarillea, señor Banzai, como la prensa que suele leer...

MADRIDISTA ︻╦╤─ BANZAI ha dit...

MARCH: ¿PRESENTADOS? POR SUPUESTO QUE ESTAMOS PRESENTADOS DESDE QUE SE COLUMPIÓ EN ESTE BLOCK COMO EL RESTO DE BERZAS QUE ACUDEN PARA DIFAMAR Y DAR RIENDA SUELTA A LA BILIS QUE POSTERIORMENTE ENGORDARÁ EL EXPEDIENTE JUDICIAL. NO SE HAGA EL LONGUIS QUE YA NOS CONOCEMOS, USTED ES MARCH Y YO SOY EL MADRIDISTA ¿PARA QUÉ AHONDAR MÁS EN QUIEN SOMOS?
MI ABOGADO YA SABE LO QUE TIENE QUE HACER. AL LORO PUES Y VAYA A LA BARCELONETA A DARSE UN BAÑO Y NO OLVIDE LA CREMA ANTIQUEMADURAS NIVEA.

¡¡¡¡¡ BANZAI !!!!!!!

el perro ︻╦╤─ Tobías 2012 ha dit...

guau mi amo si quiere olfateo en rastro de March guau

Hechicera Botero ha dit...

Me gustó el abanderado español Gasol en la ceremonia pero no soy muy amiga de los deportes de selección y me gusta más el FC Barcelona como ejemplo de club que juega bonito. El abanderado me gustó más por su estatura que por la bandera pues algo comprenderán los catalanes cuando en Venezuela nos colonizarón por culpa de esta bandera española que también causa estragos entre los catalanes.

Con Simón Bolivar en el corazón por la liberación y el arte del balón

Besos de esta amiga de Venezuela…
de rojo bolivariano en lo más profundo.
¡ Camina adelante la espada de Bolivar por América Latina !


les mando otro castillo de fuegos de artificio, preciosos

(¯`v´¯)
`•.¸.•´
¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨)
(¸.•´ (¸.•´ .•´¸¸.•´¯`•->


!

(¯`v´¯)
`•.¸.•´
¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨)
(¸.•´ (¸.•´ .•´¸¸.•´¯`•->


(¯`v´¯)
`•.¸.•´
¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨)
(¸.•´ (¸.•´ .•´¸¸.•´¯`•->


!

(¯`v´¯)
`•.¸.•´
¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨)
(¸.•´ (¸.•´ .•´¸¸.•´¯`•->


Hechicera Botero

Joan Estruch ha dit...

Gràcies veneçolana bruixota, bona aportació en el tema de l'imperialisme espanyol i que sigui culé PISTONUT!

Joao Zanini-Gomes (Recife) ha dit...

Caramba! Acabo de dar aula e abro a transmissão online desta sessão de bogarde blog' do Barcelona. Quem fala é o professor Alves... e arranca vários aplausos do folla! Inclusive os meus olhando para a tela do computador!

O que aqui se chama de jeitinho, é a forma como a maioria das universidades federais escolhem seus Alves juniors !


Parabéns, professor, você sim nos representa!

Visc al Barca

antiartista anònim ha dit...

el bebedor de Bailey's em resulta familiar

Kali-POUM-Kenyo ha dit...

Amiga Botero.
Su gran visión de Hechizera ha dado en la diana de nuestros sentimientos.
No hay ni una letra de desperdicio en sus palabras.
No se deje engañar (en el caso alguien se lo mencione) por el rojo de la selección hispana. No es más que un engaño y una patraña. El verdadero color rojo lo llevamos en el alma aquellos que, silenciados, mantenemos viva la llama de la lucha revolucionaria internacional.
..."En som molts més dels que "ells" volen i diuen".
(Somos muchos más de los que "ellos" desearian y dicen).

El missatger ha dit...

¿Dónde está Rubalcaba, señor madridista Banzai?
Ës que fa temps que ja no ens parla de l'única persona capaç de perdre unes eleccions amb el Marianico el Breve.
Marianico serà Breu, i tots sabem que en quan dimiteixi el PP, el Madrid deixarà de guanyar. Així que aquest anys els pobres Banzai ho passaran malament.
Salut!

Presidència ha dit...

sorpresa bolivarianoculé, gran comprensió del significat de l'imperialisme espanyol i bona disposició de la senyora Hechicera per formar part del bogardisme més convençut. Seguirem la pista.

presidència ha dit...

salutacions presidencials per Joao Zanini-Gomes, branca sòlida del bogardisme brasiler.

MADRIDISTA ︻╦╤─ BANZAI ha dit...

QUERÍDISIMO SEÑOR ALTEZA Y DIOS MISATGER:
VAMOS A VER. VAMOS A VER. VAMOS A VER. RUBALCABA ES QUIEN ES Y YO APUESTO POR EL POR QUE NO TIENE NADA DE MEDIATICO Y POR QUE ES UN TIPO CON ARGUMENTOS Y EL UNICO PORTAVOZ SOLVENTE DE LA OPOSICIÓN AL PP Y A MARIANO RAJOY, SE DA EL CASO ADEMÁS QUE ES MERENGUE Y ES LA PRUEBA FEHACIENTE DE QUE SER DEL REAL MADRID ES SINÓNIMO DE SER DESAFECTO AL REGIMEN DEL FRANQUISMO Y ESTO ES LO QUE HAY, O SEA QUE MENOS BERZATITAS CHUNGOSAS Y MÁS OIDO AL PARCHE QUE VIENEN CURVAS.
USTEDES LOS BOGADERI-TOS VAN DE IZQUIERDOSOS PERO BOQUILLEAN A TUTIPLÉN CON TANTA AUTOPROPAGANDA. RESULTA QUE EL ÚNICO POLÍTICO QUE TIENE UN CIERTO FUSTE, BASTANTE FUELLE Y CLARAS POSIBILIDADES DE DEVOLVER LO QUE ES DEL PUEBLO EN LA MONCLOA ES RUBALCABA.
PREGUNTO ¿ACASO GANARÁ CAYO LARA Y SUS AFINES? ¿ACASO SERÁ LA DERECHISTA ROSA DÍEZ? ¿ACASO SERÁ ALGUIEN? PUES QUIEN ESTÁ EN POLE POSITION PARA ARREBATAR LA MONCLOA NO ES LA INDIGNACIÓN PASAJERA O LA FANTASÍA SIN NATA DE FRANK SINATRA, SINÓ EL LIDER DE LA PRINCIPAL FUERZA DE LA OPOSICIÓN QUE SE LLAMA RUBALCABA.
COMO EL FRANCÉS HOLLANDE, LLEGARÁ RUBALCABA Y SE FRENARÁN LOS DESMANES DEL PP. CLARO QUE SERÁ BREVE DON MARIANO, CLARO, CLARO, LLEGARÁ RUBALCABA CON SUS ARGUMENTOS POTENTES Y SE ACABARÁ LO QUE EL PP IMPONE.

MISSATGER YA SABES PUES POR DONDE VA EL PERCAL DE ESTE MADRIDISTA, A MI NO ME ADELANTAN POR LA IZQUIERDA, SOY VIENTO DEL PUEBLO Y SOPLO CON LA GENTE QUE DICE LO QUE HACE Y HACE LO QUE DICE.

A PIÑÓN CON RUBALCABA. Y CON EL REAL MADRID. NO OLVIDEMOS QUE YO TAMBIEN SE HABLAR DE POLITICA Y DE FUTBOL AL MISMO TIEMPO.

TRES BANZAIS PARA RUBALCABA
HIP HIP HURRABANZAI
HIP HIP HURRABANZAI
HIP HIP HURRABANZAI

Y PARA CERRAR EL TEMA:

ME FROTO LAS MANOS ESPERANDO LA GOLEADA DE LA SUPERCOPA.

el perro ︻╦╤─ Tobías 2012 ha dit...

guau hurrabanzai guau rubalcaba guau

artiach / la llagosta ha dit...

m'agrada molt tot el que surt al blog

Hyles euphorbiae borinot de les lletereses ha dit...

Sempre m'han agradat els cocodrils i les papallones per això us saludo i m'apunto el blog a "favoritos"
jo soc Ƹ̴Ӂ̴Ʒ feble i delicada

Ƹ̴Ӂ̴Ʒ

El Cigró de Tona ha dit...

madridista: no fots vacances? so pesat!

penyabogarde ha dit...

ah, aneu al proper post...