PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


dilluns, 30 de juliol del 2012

LLUM D'AGOST: OLIMPIADA CENSURADA, PRIMERES COL·LECTIVITZACIONS BOGARDIANES. PRETEMPORADA TITISTA A TOTA VELA. GOLS I MÉS GOLS. AMOR I AMISTAT. . I MANETA DE VUIT DITS A CASABLANCA

NIT D'ESTIU A GÖTEBORG
Un Tito B.Diagonal vestit implacablement d'Armani, un Pinto Pai Pai imparable a les tandes de penals i el nostre Nobel bogarder Conrad Canaló  debutant com a nou fitxatge vilanoví al país dels Premis Nobel .
Anem bé , molt bé !!!
RED DEVILS 0 - FC BARCELONA 2 
 

DARRERA HORA ESTIUENCA
Després de l'espectacular resultat del Super Barça Calippo (3-6) davant d'un potent Paris St.Germain una cosa ha quedat clara  : El Comandant Titus mana com mai i ja ha fet debutar el nou fitxatge estiuenc, el jugador interestelar bogarder Eliseu Spock:
  



El bogardisme incideix directament en els plans de Tito Vilanova i l'estiu es converteix en el banc de proves d'un nou projecte que inclou el treball de camp a prop del mar. El retratista Janos Gomelski ens aporta filmets i fotografies de l'arxiu AEKK-Bogarde News amb imatges de la preparació de la temporada 2012-2013.


SPOCK, URSULA ANDRESS, DEBORAH KERR & BURT LANCASTER...A PROVA!
BOGARDISTES DAMUNT LA SORRA...OBJECTIU "ULL 2012"

 


Moments de glòria estival....


Fotografia de Janos Gomelski (agència AEKK). 
Els bogardistes de Tanger canvien de Déu.

El titisme newtonià afterhours (pràctica ensinistradora nocturna del flamant Tito Vilanova) marca la pretemporada a les costes marroquines. Tito, vestit de tuareg, manté la línia pensant en el dia de l'ull per ull. Temps al temps. Tito Style 100%.


 Escalfant màquines a tota vela. Guanyar al potent Raja de Casablanca no és moc d'anec...però el Barça és el Barça. El Raja de Casablanca resisteix uns segons i l'allau blaugrana es desferma amb una maneta de 8. Messi en clava 3 i arriben notícies sobre el pànic generalitzat que es viu entre madridistes.


 La força blaugrana contra el temible Raja combinada amb el ridicul de la maneta de 5 encaixada per tot un Real Madrid davant d'un modest Benfica (5-2) animen l'adveniment del dia de l'Ull per ull 2012!



MEXIC 1968: 
BLACK PANTHER PARTY
LONDRES 2012: 
LES MEDES-PENYA BOGARDE 
RED & BLACK COALITION

44 anys després, les olimpiades tornen a ser l'escenari de la revolució.
La selecció de les Illes Medes, auspiciada per la Penya Bogarde, irrumpeix en els pòdiums com va fer el Black Power del 68.





Han començat els Jocs Olimpics de Londres marcats per la censura. El bogardisme ha apostat fort per les seleccions i l'esport individual de Les Illes Medes. La cerimònia inaugural ha estat tremendament injusta amb l'esport medenc. Conxorxa internacional contra Les Medes en forma de censura televisiva a les seves aparicions tant de la cerimònia inaugural com a les primeres medalles i pòdiums. Oferim fotografies inèdites de la desfilada inaugural dels atlètes de les Illes Medes encapçalats per l'abanderat Winston Bogarde i els cracks Martí Filosia, Cantona, Lluís Bosch, Marta Coma i Hermano Ramon. Bandera i equipació oficial amb els colors de les Illes Medes i sempre amb el tucàn fent de mascota oficial.




També oferim els primers pòdiums i altres estampes olímpiques protagontizades per medencs abogardats i amb l'equipació ad hoc: or/plata/bronze per la natació en 500.000 metres lliures amb els atlètes: Jordi de la Banyera, Lord Demian i Pare Zepo. 


Medalla d'or en esgrima per el Fakir Sergi Prados. 



Medalla d'or en halterofília per el Missatger


Medalla d'or en ciclisme de fons per Àngel Soulbizarre


Medalla d'or en piraguïsme brau per Joan Carles Surós


Medalla d'or en Tennis Taula per March Smart



Medalla d'or en tir amb arc per Xavi Kalikenyo



Medalla d'or en volei-platja per l'equip femení format per la  Laura Llompart i   la Cuinera Anna 




Medalla d'or en marxa alpina per Henry To Sea.


Medalla d'or en dobles de tennis femení per la doble F, 
Núria Feliu-Teresa Forcades


Medalla d'or en salt de trampolí per parelles a càrrec dels nostres grans saltadors  Correcamins Bellugadís i Pep Albert. 




Medalla d'or en surf per Pedro Ramis




Tots i totes degudament uniformats amb els colors de les Illes Medes amb el suport estratègic de la Penya Bogarde.


Canviant de tema: La revolta no s'atura.
Les col·lectivitzacions van a tota vela. 

Després de la constitució de la Bailey's Coop coordinada per Eduard Antiartista, ara mostrem material gràfic obra de Janos Gomelski (Arxiu AEKK) amb imatges dels espais o dels productes incautats i marcats amb la simbologia bogardiana com a senyal distintiu de ser "espai comunal". La col·lectivització és el primer pas de la nova societat emergent. Relacionem i passem a descriure algunes de les escenes del gran moment revolucionari bogardià, aquest és el primer balanç:


Els borregos de Cardedeu, 



el tramvia de Mataró,



el Calisay d'Arenys,


el castell de Montjuïc, 



el santuari de Núria, 


la farmàcia de Llívia, 


El Molino, 




el Danone, 



el convent de La Salle Premià,



l'aigua de Ribes, 



el grup musical Manel, 



les caves Codorniu, 


el tren pixo de Banyoles



i, tard o d'hora ja caurà el FC Barcelona (temps al temps).

De tot i força, a l'agenda dels nostres rebels...estiu 100% bogardià!
L'ESTIU PROMET. NO DEIXEU DE VISITAR AQUESTA TRIBUNA. FEU QUE TOT EL MÓN CONEGUI EL BOGARDISME ESTIVAL.

OLIMPIADES POPULARS, REVOLTES I PRETEMPORADA...

107 comentaris:

Hyles euphorbiae borinot de les lletereses ha dit...

les papallones diuen que us saludo i
jo soc Ƹ̴Ӂ̴Ʒ delicada

Ƹ̴Ӂ̴Ʒ

Lluís Bosch ha dit...

És cert que els medencs ho tenim fotut, però tal com va dir Sant Pau, la fe no es perd ni a la foguera. I menys encara si la Sherilyn Fen ens acompanya. A mi també em sembla que aqusta xicota és de les millors coses que li ha passat a la nostra generació.
Si mai voleu renovar el meu perfil fotogràfic, us dono permís per a menallevar altres imatges del blog sense cap pudor.
I visca la Fenn!

Coma ha dit...

Estic contentíssima i vull petonenar-vos urgenment, quina desfilada. Gràcies!

Marta Coma ha dit...

ai Lluís que resulta que la Fenn que dius soc jo la pintallavis Coma, ai ai que m'estas fent dring a la campaneta i encara ens coneixerem una nit d'aquestes a la vila olimpica entre cursa i cursa. Ai Lluís que soc la teva Fenn, ai!

Sergi FAKIR Prados ha dit...

Ho heu aconseguit i m'heu retratat així que ma mare estarà contenta que el Matias Prats junior ni en parlava del meu exit daurat SOU UNS LLESTOS

Laura Llompart ha dit...

Sa medalla cau menuda i el coll m'apreta però aquesta si que la tindré tota la vida de record, veiam si l'alcalde de Bunyola em fa santa i senya de la vila que ja soc una celebrity de l'esport.A la del meu costat no la conec però es normal si les Medes son més grans que Mallorca, Australia i Borneo juntes es pot dir que més o manco mos coneguem un dia

marga bosch i el seu verb ha dit...

a mi el tramvia de Mataró amb l'escut dels bogardes m'ha fet saltar de riure i que en sou de bons i quina pensada heu tingut, ja tinc ganes de veure un partit cara a cara amb vostra gent

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

miro el que miro i veig el que veig, grumets, heu donat esquinasso a la tele i teniu allò que el mal ens vol amagar

grumets: excel·lent treball

L'HOME DEL TURÓ ha dit...

Col·lectivitzacions, accions sorpresa a les olimpiades, preparació minuciosa, golejades al Marroc, Calisay i molt més que pillo aquí i em pregunto: La penya bogarde podrà superar aquest llistó tant alt de bombardeig APM???????

vampir Bayo †๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A† ha dit...

†๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A†


demassié pal cuerpo txatis!



†๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A†

Conrad Canaló Stewart ha dit...

pel cap baix compto unes 17 medalles (1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1)
un exit si tenim en compte que segur que ha estat dificil (") de poder tramitar les llicències i les dobles nacionalitats (2) de varis atletes i les presions del vaticà en el cas de la mare Teresa.
Reeixit (=) el cas Medes és per fer una analitica segura i empirica al 17(en derivada ascendent +). No (-) recordo casos de tal eficacia en esport que cal dir que esport és ciència (es+port=esport o e/s(p)+o.r.t factorialitzat en segmentació sumatòria.
Després (/) la troncal de 17 albira una lògica progresió en corona circular exponencial (oooooooo/de 3/divergent de 17).
Poc més (+) puc dir que ha estat una deflagació quànticosequencial inesperada i que a la TV no ho vaig ullar en cap (-) moment (o fracció de temps de 45/refractari de 48).

STRINGER Surf art blog | Pedro Ramis ha dit...

Ha estat un honor guanyar la medalla d'or representant les Illes Medes. Fins aquí Bogardisme a tope i orgull d'equip... però som en pretemporada i torneu a caure amb el meumeliquisme: no trobo referències a l'actitud del vostre estimat Barça respecte a la Supercopa Catalunya.

A on han quedat el seny, la humiltat, l'esperit i els valors?

Suposo que a la Supercopa d'Espanya també hi anirà el Barça B, no? ;-)

----

Bones ones! Us dedico la medalla d'or a tots els bogardistes de bon cor. I al Real Madrid, és clar.

penyabogarde ha dit...

Amable Pedro:
En dies de jòia compartida gràcies a que els bogardistes hem projectat la nostra potencialitat esportiva amb el suport a la proscrita selecció medenca, no s'haurien de barrejar temes que poden debilitar el conjunt olimpic. Pensa, Ramis, que encara queden algunes opcions de medalla i que convé tenir el millor ambient possible a la vila olímpica.
Però acceptem el repte plantejat i parlem de la copa Catalunya:
Curiós, el RCD Espanyol dificilment tindrà problemes de banqueta quan no acostuma a tenir internacionals, ni temporades sobrecarregades per champions i supercopes. Detall important.
Dius que fem "meumeliquisme" de pretemporada, caram Ramis!
No observem cap reflexió ramial entorn del cas Mourinho-antipedrera blanca, sobre els 5 gols del Benfica, sobre Florentino "in person" dirigint una gira de pretemporada per terres americanes de marcat caràcter crematistic i para-esportiu amb escala a Las Vegas (veiam si Florentónguez aspira a fer societat amb el mafiós Shelton d'Eurovegas)...masses temes que la mirada ramiana esquiva mirant detalls irrellevants com la copa Catalunya. La mateixa mirada ramiana no aporta alternatives al colapse financer de BankiaRealMadrid, quan podria apostar per altres formes de gestió en la línia de la nostra campanya en favor de la cooperativa Barça i en contra de tots els voltors que volen fer del Barça una galàxia inspirada en projectes més o menys blancs.

Celebrem amb Pedro Ramis dues coses:
a) el seu exit olimpic, orgull del bogardisme.
b) el seu fitxatge pel West Ham. Benvinguda a la premier league del gran Ramis mallorquí
Més informació:

http://penyabogarde-goldencorner.blogspot.com.es/2012/07/de-les-ones-la-gespa.html


De les ones a la gespa!

Salut i bon estiu!

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

Moltes gràcies al retrstista Gomelski per haver capturat una instantània que la censura mundial havia escamotejat.
Moltes gràcies per permetre que el bogardisme medenc pugui compartir els exits d'una modesta selecció que està trencant tots els motllos olimpics combinant compromís social i esport amateur.
Us puc assegurar que la meva fuga en carrera va ser molt complicada i que la tele es va limitar a mostrar els integrants del "pelotón" mentre jo posava el 55x12 i m'alçava del seient.
Només recordo que vai creuar la meta pensant en els peixos i el corall abissal del fons de les Illes Medes.
Quan vaig pujar al pòdium no parava de pensar en les illes i les llàgrimes em van caure quan em va passar per la ment la figura de Martí Filosia, veritable artifex de l'exit i de l'orgull de ser medenc. El bogardisme ha trobat una encarnació nacional de primer ordre.

penyabogarde ha dit...

El retratista Janos Gomelski, membre de l'AEKK, se l'ha jugat per fer el reportatge de Londres, des d'aquí li dediquem un sorollós aplaudiment.

LA JUNTA

Joan Artiach*La Llagosta ha dit...

M'hauria molat molt d'estar a Londres animant la nostra selecció però m'he quedat a La Llagosta apretant els cargols de la meva espasa per que estic ajuntant colles de jovent per incautar el parc tecnològic del Vallès i hem de ser molts per poder travessar els pobles i fer camí cap a Cardanyola i Sant Cugat.
Mola tot i fa molt il·lusió veure atletes que es sacrifiquen per unes Illes amenaçades.

Anònim ha dit...

No ha estat fàcil guanyar aquesta medalla. Ja sabeu que el tennis taula és ple de xinesos, que quan van veure que jo portava un escapulari amb la foto i les relíquies de Nin, s'ho van prendre com un atac a l'ortodòxia comunista. Al final es van rendir gràcies a la interpretació de la Feliu, que els va cantar un cuplet que els va deixar anestesiats.

Senyoreta Coma, ja està oferint els seus encants al nou vingut quan jo encara no he tastat els seus encants!

STRINGER Surf art blog | Pedro Ramis ha dit...

Estimada Penya, no tinc l'ànim crític en forma. Veureu que no he fet gaire sang del tema Supercopa i tampoc em veig amb forces de fer-ne de la gira yankee del meu estimat equip.

Coses de la crisi. Tot el talent el tinc dipositat en balanços, extractes del compte i factures per tal de sobreviure a aquesta ona que no es deixa surfejar i amenaça amb enviar-nos a tots ben endins, allà a on dormen les sirenes. Mala època ens ha tocat viure!

Tot i això tinc ànim per felicitar des d'aquí al meu cosí Iván que ha signat amb un gran club de futbol. Enhorabona petit!

penyabogarde ha dit...

Iván Ramis, cosí de Pedro Ramis? això és fenomenal!

Bogardisme+mallorquinisme=West Ham United!

Hermano Ramon ha dit...

Em sento cofoi i agermanat amb l'esperit olímpic que es respira en aquest bloc…
…o es diu blog??

Pregaré per uns jocs en pau, harmonia i sobretot esportivitat.

Que la pau sigui amb vosaltres germans i germanes medencs.

AMÉN……

MADRIDISTA ︻╦╤─ BANZAI ha dit...

USTEDES COMO SIEMPRE CON LA MATRACA Y ERRE QUE ERRE, LO DICE PEDRO PERO USTEDES MIRAN EL FIRMAMENTO POR SI CAE ALGÚN ASTERIDE DE MERMELADA. INCREIBLE DE VER PUES ES TAL LA CANGUELADA QUE TENEIS SIN GUARDIOLI-TA QUE VENGA A DISTRAER Y MAREAR PERDICES CON OLIMPIADAS DE JUGUETE, MONSERGAS REVOLUCIOCHORRAS Y A EXPRIMIR LA NARNAJA PODRIDA DEL PARTIDETE DE CELOFÁN CONTRA LOS DE CASABLANCA. VAMOS QUE SOIS UNA PÉRDIDA DE TIEMPO, QUE CANSAIS MUCHO Y QUE OS VIENE EL TIFUS MENTAL CON TANTA BURRADILLA DE TRES AL CUARTO DE LAS RATAS.
LLUIS BOSCH, EL DE LA GORRA QUE CORRA, VAY OTRO BERZAS QUE OS HABEIS FICHADO PARA EL GLOBITO BOGARDI-TO Y ESA MANÍA DE MEZCLAR TODO CON TODO Y PARA TODO.

ME MOLA VER EN EL TELEDIARIO A UN SONRIENTE MOURINHO DESPRENDIENDO CONFIANZA Y DESPREOCUPACIÓN HASTA LO INDECIBLE. ME GUSTA MUCHO COMO SE PLANTEA LA TEMPORADA, LA DÉCIMA, LA DÉCIMA, LA DÉCIMA...

A VER SI TENEIS SUERTE Y PODEIS VER LA TEMPORADA BLANCA DESDE LA SALA DE TELEVISIÓN DE LA CÁRCEL.

¿LA MODELO? ¿CUATRO CAMINOS? ¿LAS CHICAS EN WAD RAS?

MI ABOGADO ES DE LOS LISTOS Y SACA SENTENCIA EN UN PERIQUETE.

AL TALEGO TODOS I ¡¡¡¡¡¡ BANZAI !!!!!!!

el perro ︻╦╤─ Tobías 2012 ha dit...

guau perritos de presidio guau

Hechicera Botero ha dit...

Un placer todo lo que veo pero no conozco lo suficiente vuestro país,




Besos de esta amiga de Venezuela…
(¯`v´¯)
`•.¸.•´
¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨)
(¸.•´ (¸.•´ .•´¸¸.•´¯`•-> Hechicera Botero

El Cigró de Tona ha dit...

Tito Vilanova és molt bo i mourinho és molt dolent

Joan Estruch ha dit...

No tinc massa temps per que estic en un bar wifi de Puigcerdà però us envio una abraçada molt forta i us dic que les meves antenes estaran alerta per si s'ha de fer algun moviment fronterer i que visca el barça i que visca bogarde i que visca visca Illes Medes guanyadores

p i s t o n u d a o l i m p i a d a

d e l p o b l e

MARGA BOSCH I EL SEU VERB ha dit...

alla Mataró hi havia un tramvia que n'era de bo fins que la bogarde va vindre tra la lai la la lá caram quin tramvia tra la larai la la lá que bogarde que va


Us agrada?

MARGA BOSCH I EL SEU VERB ha dit...

Per favor, visiteu el meu blog a veure que us sembla i em podeu escriure comentaris i coneixer la meva poesia i les meves fotos, vale?

http://margaboschverb.blogspot.com.es/

maria cristina ha dit...

Chicos, siempre destaco el gran trabajo que hacen, cuánta gente premiada, muy bien! Majestuosos paisajes, un abrazo!

Hyles euphorbiae borinot de les lletereses ha dit...

les papallones han decidit quedar-se en aquest blog i fer que mica en mica entenguin de que va tot el que surt i que encara no acaben d'entendre

som del Barça, això si.


Ƹ̴Ӂ̴Ʒ
Ƹ̴Ӂ̴Ʒ




Ƹ̴Ӂ̴Ʒ
Ƹ̴Ӂ̴Ʒ

MARGA BOSCH I EL SEU VERB ha dit...

quines papallones o que bones i com es dibuixen en el text?

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

grumets, no abaixem la guàrdia amb això de la calor i de les vacances i els estius a terra ferma. grumets hem de fer fort en Tito i venjar l'ull amb gols i molts gols, grumets, grumets, grumets!


grumeeets!
topets!
barquets!

penyabogarde ha dit...

a la de les papallones, li demanem el mateix que li demana na Marga.


Esnaola:


estarem al dia, amic Esnaola, ja li pots dir al teu esperit que tingui la seguretat de que el bogardisme no farà vacances.

penyabogarde ha dit...

Ánimos Hechicera-Bruixota que leyendo la Bogarde acabarás perfectamente impregnada de lo que aún de resulta novedoso. Saludos.

MADRIDISTA ︻╦╤─ BANZAI ha dit...

UESTEDES MERECEN UN APLAUSO POR EL RECORD OLIMPICO DE LA FARSA

el perro ︻╦╤─ Tobías ha dit...

guau

MADRIDISTA ︻╦╤─ BANZAI ha dit...

HASTA SEPTIEMBRE MAJETES, ME DOY LAS DE VILLADIEGO A GALICIA

el perro ︻╦╤─ Tobías 2012 ha dit...

guau

Laura Llompart ha dit...

boca closa madridista i que les vacances et facin bé

vampir Bayo †๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A† ha dit...

†๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A††๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A††๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A††๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A†

quina bona nova! el madridista s'en va a tocar la gaita a Galicia

†๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A††๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A††๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A††๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A†

un dia vaig anar a casa seva d'amagat i vaig ensumar-li la sang d'una picadona de mosquit del tigre, i voleu que us digui que la seva sang no val res de res



†๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A††๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A††๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A† a fer gaites!

Marc Tristany ha dit...

quina calor i com xala la gota mentre empunyo el gelat de nata i guipo les senyores de bikini i tanga i elles em guipen a mi que vaig en banyador groc i s'em veu el mini tatoo del cavall de mar a l'esquena baixa.
soc veraniegu i llegeixo el Mundo Deportivo a la platja i dic ai-ai-ai que si vé en Neymar pateixo que no la vessi i que el Tito Vilanova no pugui controlar el vestidor.
quina calor i com xala la gota mentre a casa suat com una rata de clavaguera fora de sutja miro el Bogarde i aqui no para ni Deu fent empenta de llanterna damunt del mal que ens fan els del caleró i ara el glop de aigua de Ribes fresca per que la gota que xala sigui més suportable.
Xalant estiuot i senyores que miren senyors vos diu aquest seguidor que tot es prepara bé per guanyar i vencer copes i copes

amb afecte

Marc Tristany

Conrad Canaló Stewart ha dit...

avui és dia 2 (1+1) i em preocupa que els dies d'agost en comptes de sumar (+) restin (-)

visca el Barça!

El missatger ha dit...

Estimats penyistes:
Us he d’informar que he cedit la medalla d’alter-ofelia a la Cooperativa el Peix Feliç, amb seu social a la Meda gran, delegació al Carall Bernat i ambaixada a Barcelona i a Washington, Brussel•les i Hamburg (al costat de la casa d’Angela Merkel). Com ja sabeu estic completament en contra de l’esperit competitiu, però he preferit acceptar la medalla i donar el premi a la cooperativa el Peix Feliç, sense oblidar una petita part per a la Garrafons.
Salut i derrota!

Anònim ha dit...

Jo preferiria que no vingui el Neymar. Si comencem a portar gent amb cresta això acabarà malament. Ja tenim l'experiència Ibra.

Jaume i Maria Lluïsa ha dit...

Lluís Roura exposa la seva obra recent al S'Agaró Hotel.

http://www.fempais.tv/?p=82951

L'exposició estarà oberta fins al 19 d'agost.

Els seus amics no van faltar a la cita, en una inauguració que va tenir de tot, menys de convencional.

Gràcies... a l'Aula d'Art Productions, Josepmiquel Servià i a l’il·lusionista Xevi, per ajudar-nos a fer una presentació diferent.

I per descomptat al S'Agaró Hotel i al Celler Espelt, per la seva col·laboració.

Ha estat organitzat tot plegat per Fem País tv

penyabogarde ha dit...

Senyor Missatger,

com a socis que som uns quans bogarders de l'esmentada cooperativa Gafarrons, hem de dir que estem molt agraïts de la medalla cedida per vostè. A la propera assemblea de la cooperativa presentarem un projecte per instal·lar "l'espai Missatger" destinat a protegir el patrimoni esportiu del cooperativisme.
Estem d'acord amb allò de "salut i derrota", ho complementem amb la famosa cita del anarcomarxista Victor Serge: "de derrota en derrota fins a la victòria final".

PER CERT MISSATGER...com coneixeu la nostra vinculació a la cooperativa Gafarrons? Vos sou més llest que l'agent Cooper de Twin Peaks!


Senyor March-Smart,

totalment d'acord amb el tema Neymar. Però en cas que aquest carioca vingui a can Barça, ja farem el que ens pertoca com a penya i li comunicarem al barber Raspuboagardiev que li posi un crani nou.

Joao Zanini-Gomes (Recife) ha dit...

spock do Barcelona? Meninho mutante, a fool-bola crash!

Marta Coma ha dit...

gràcies per posar la foto en que jo estic besant a Burt Lancaster a la sorra fresca de la badia de Roses fent xup-xup amb l'aigua salada. Però el pintallavis marxava de la boca seca amooooorrrrr amor!

Coma

Sergi FAKIR Prados ha dit...

M'heu fet mal a l'espinada i que un fakir prengui mal no és fàcil malvats!
He vist com na Ursula Andress surt del mat i prepara la pistola, sou gent Dadà, dadà i requetedadà.
Tito Newton està aplicant les millors tècniques de futbol platja però m'he fotut un pal a l'espinada amb la Ursula que hi ha coses que em deixen de pedra i no hi ha fakir que les aguanti.

Anònim ha dit...

Què gran l'Andress!

Una de les coses bones del bogardisme és que et permet lligar el conscient amb el subconscient sense solució de continuïtat. És a dir: el que baixa per l'espinada és libido empinada.

Hyles euphorbiae borinot de les lletereses ha dit...

Ƹ̴Ӂ̴Ʒ
Ƹ̴Ӂ̴Ʒ
Ƹ̴Ӂ̴Ʒ

sou papallones?

Joan Artiach*La Llagosta ha dit...

els bikinis blancs sempre m'han semblat unes premdes sagrades com les túniques dels frares d'estiu o les bates de metge

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

grumets! aquí hi ja marro! Hauré de vigilar les platges que no ens fotin el personal d'entrenament, ara hi envio una fragata Kaiapaleikovska

Conrad Canaló Stewart ha dit...

la temporada 2011-2012 hem sumat punts (+)
la temporada 2012-2013 multipliquem (x)
/////// calculs de premi Nobel ///////

Bosón de Higgs ha dit...

Hola bogardianos, aquí estoy, esperando el comienzo de la liga, de la verdad, y solo deseo que esta sea limpia y transparente y no vivamos la mano negra de la última. Mi apoyo incondicional a las Islas Medas, pero como sigáis así os van a prohibir vuestra participación en todas las competiciones jeje. No os abandonaré nunca, además este año y el que viene, nos esperan muchas alegrías. Muchas gracias a la peña bogarde por el cariño que me habéis dado. Força Barça.

MADRIDISTA ︻╦╤─ BANZAI ha dit...

ESTO ES TREMENDAMENTE RIDICULO Y BURDO.
EL MADRID Y SOLO EL MADRID SERÁN LO MEJOR PARA SIEMPRE, MEJOR AÚN: EL REAL MADRID.
VAYA CHORRADA DE BARCELONI-TA VESTIDO DE HELADO MALO, JOJOJOJO

MORALEJA EN BOLAS: LOS HELADOS SE FUNDEN A TEMPERATURA AMBIENTE


JAJAJAJA

ESTAIS PARA CERRAR LA TIENDA.

el perro ︻╦╤─ Tobías 2012 ha dit...

guau helado de hueso guau

Adell El comodor ha dit...

si el barça fot enlaire el globus del Paris Saint Germain fet a l'estil del Real Talonari AIXÒ és el preavís del millor Barça de tots els temps doncs el Tito B Diagonal farà petit el gegant Pep, ja voreu!!!!!!!!!!!!!!!

Conrad Canaló Stewart ha dit...

suma (+) amistosa amb els francesos rics i resta (-) per ells que sumen dos (2).
El Barça és un (1) equip i el Paris Saint Germain són dos (2). Paris (1) + Saint Germain (1) = Paris Saint Germain (2).
El Barça guanya dos (2) equips al mateix temps.

Anònim ha dit...

¿Pero no estaba usted de vacaciones? Y yo que pensaba que allí donde estaba no había internet ni llegaba la prensa...

Kali-POUM-Kenyo ha dit...

Des del maquis d'Abella us comuniquem que hem col·lectivitzat les urbanitzacions de Llanars, on "quemacus i pixa-pins" deslleials es queixaven del soroll dels esquellots de les vaques.
Ara sonen lliures i pasturen oferint-nos la millor llet de la que es fa i es desfà.
Així hem honorat les relíquies d'en Nin, respectuosament custodiades pel nostre company Enric H. March.
Salut i força.

MADRIDISTA ︻╦╤─ BANZAI ha dit...

BERZOTAS MARCH:
SI ME ASOMO A ESTE BLOG ES POR PURO MORBO DE VER HASTA DONDE PUEDE LLEGAR VUESTRA OBTUSA MENTE MENTOLADA Y CIERTO ES QUE ME CONGRATULO DE TRINCHARME EL CUELLO DE LA RISA QUE ME DAIS DE TANTA ESTUPIDEZ PERO, PERO, PERO, PERO, PERO, PERO, PERO ME MERIENDO UN CENTOLLO GALLUBA MIENTRAS PASAN LOS BARQUICHUELOS POR LA RÍA.
¿INTERNET? CLARO QUE CLARO QUE TENGO CUANDO LO DESEO O ES QUE OS PENSAIS LOS DEL BARCELONI-TA QUE LOS MADRIDISTAS NOS CHUPAMOS EL DEDO, O SEA QUE ENCIMA SOIS DE LOS QUE SE CREEN MÁS MODERNOS QUE MAZINGER ZETA, O TE JODE LA BERZA.

MARQUITOS MARCH, VAS POR MUY MAL CAMINO Y TAL VEZ TE CRUCES CON MI SOMBRA DE FORAJIDO, BERZAS ABRELATAS CON AIRES DE MINISTRILLO ENTERADILLO.

¡¡¡¡¡ BANZAI !!!!!

el perro ︻╦╤─ Tobías 2012 ha dit...

Guau arreando jefe que me como las conchas de los peregrinos santiagueros guau

Laura Llompart ha dit...

Petons mallorquins amb sobrasada!
Records Pedro Ramis, Marta Coma, Joan Estruch i al senyor Xisco

Hechicera Botero ha dit...

Me gustaría viajar en un crucero para dar con esas islas misteriosas que os llenan de orgullo ¿A cuántas millas de la costa venezolana deben estar? ¿qué debo escribir en el google-maps para dar con ellas?


(¯`v´¯)
`•.¸.•´
¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨)
(¸.•´ (¸.•´ .•´¸¸.•´¯`•-> Hechicera Botero

Anònim ha dit...

Illes medes girona

Fray Berengario ha dit...

Amigos, largo tiempo sin escribir por esta casita pero con visitas a menudo para no perder comba.

Amigos, saludos a todo el mundo hasta a quien os desea mal con su odio desmesurado y su madridismo maleducado.

A lo nuestro, a ganar que yo oraré más y más para que todo siga hacia arriba que es donde está el cielo.

Adelande bogardenses.

Hyles euphorbiae borinot de les lletereses ha dit...

madridista, a veure si t'agafa un empatx de pulpo a la gallega i allargues la teva estada a l'oest per un segle

M A L E D U C A T

jo soc una papallona que admira el bon joc Ƹ̴Ӂ̴Ʒ
Ƹ̴Ӂ̴Ʒ Ƹ̴Ӂ̴Ʒ
Ƹ̴Ӂ̴Ʒ


Ƹ̴Ӂ̴Ʒ Ƹ̴Ӂ̴Ʒ

marga bosch i el seu verb ha dit...

Holeta! Holeta!
Veig el Bosón Higs i em pregunto que si té cara de medalla com és que de medalla no en té?

El Cigró de Tona ha dit...

Hi ha paios que no mereixen ni un gra de llegum i molt menys encara un cigronet peladet com el que oferim des de les osones tonenques. Madridista babau ves-te'n a fer gàrgares lluny i ara no infectis la terra gallega so-pesat!

El missatger ha dit...

Això de l’il•lustríssim senyor Canaló de que la temporada passada es van sumar punts però aquesta es multiplicaran em sembla un gran concepte digne d’un premi Nobel. El bogardisme s’ha de sentir honorat compartint idees amb cervells tan privilegiats com el d'aquest pitagòric.
Salut

Salvador García-Nebot ha dit...

Soooo! baixo del cavall i visito aquest blog, sooooo!
Parada i fonda Penya Bogarde, veiam:
Olor de Calisay, gent atleta, culés, esquerra de pedra picada, anem prou ben orientatsm sooooo! cavall sooooo!
Puc passar la nit? I més temps? Toc, toc, toc, pom de porta, toc, toc, toc.

Es pot?

penyabogarde ha dit...

Endavant amic Salvador Garcia-Nebot !!! ja ets a dins de la Fonda Bogarde , et saludem i ets benvingut entre nosaltres , deixa el cavall a les nostres quadres i pren-te un bon ví i a disfrutar del bogardisme universal !!!

Joan Estruch ha dit...

hola si el cientific Canalons i el Bosón de Higs van de la mà això pot ser el ACABOSE de guanyar i no parar de guanyar


P I S T O N U T

Anònim ha dit...

Mil i pico de grams de snifada de tuetan d'ossari cru!

Gramalògia de turbina i maquinària de cargols!

Carme

Salvador García-Nebot ha dit...

Carme: què és la gramalògia?

bogarde: moltes mercès, pernoctaré a l'hostal.

Salva

cArMe ha dit...

SEnYoR sALvaDOr
lA logIA de LeS gRaMaTIqUeS
Es A diR : LeS gRaMatItZaCiONs mÉs LoGIqUeS
wIsCa El BaRçA LOgicgrAMatiCaL sI VaL
I aRa qUE vINguI El CoNrAd CaNalO a VeUrE si EM GuanYA aL jOC de lES MaTeMatIQueS cOntRa la GrAMÀtiCA

cArMe

Salvador García-Nebot ha dit...

ara me perdo del tot que si la Carme escriu amb majuscules i minuscules barrejades i piula gramàtica, que si la Hyles Euphorbiae és una papallona borinot, que si un vampir suelto, que si hechicera del pere botero

accepto quedar-me més nits a la posada del bogarde

Joan Estruch ha dit...

Salvador, aqui estaras com al cel, jo h vaig tastar i ara estic adicte bogardicte pistonut

Joao Zanini-Gomes (Recife) ha dit...

beijos off!

Neymar? Barcelona?

O rei canarinho 2012!

Sergi FAKIR Prados ha dit...

Algú ho va dir, Neymar pot ser un problema amb la cresta i no ho tinc massa clar

Bogardes, ja heu fitxat al perruquer Llongueras? Que li passi la navaja o el pentini amb clenxa!

També li puc convidar a que pugi al meu llit de punxes.

Va bé.

Bierzo Azulgrana ha dit...

Amigos, amigas, bogadenses, hinchada culé, os pasamos esto que ha salido en el Mundo Deportivo y lo dedicamos al señor Madridista y a su fiel Tobías

Xavi Muñoz 06/08/2012

Definitivamente, Cristiano no es un genio. La prueba concluyente es verle implorar para que le den el Balón de Oro hablando de “justicia”, como si pidiera ayuda para una ONG o para alguna causa elevada en pro de la humanidad. Los genios dan una importancia relativa a los reconocimientos. El caso más exagerado es Woody Allen, que prefiere su clarinete al Oscar. Hasta ahora, CR7 se había mostrado sarcástico, desafiante, pendenciero o arrogante para exigir para él ese premio individual. Probablemente, la reacción entre los votantes era entonces la contraria a la reclamada. Incluso entre los pocos que tuvieran alguna duda sobre quién es el nº1. Pero ahora, viéndole así, pedigüeño, suplicante y desesperado, casi dan ganas de dárselo, aunque sea por “caridad cristiana”, que diría Gaspart.

Leer más: http://www.mundodeportivo.com/20120806/fc-barcelona/el-balon-de-oro-como-limosna_54333455788.html#ixzz22sxHw6D9
Síguenos en: https://twitter.com/@mundodeportivo | http://facebook.com/MundoDeportivo.com

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Si Cristiano és pilota d'or (-) jo retorno tot el premi Nobel al rei de Suècia (+).

Aviso amb bala sueca.

penyabogarde ha dit...

amic FAKIR Prados , no ho dubti, la Perruqueria Bogarderas ja està a punt amb tots els estris preparats per rebre al Neymar (de moment ja ha passat pel nostre Saló de Bellesa el nostre estimat Alves i vostè mateix en pot valorar el resultat).

Amigos del Bierzo un saludo desde las costas del Maresme i encantados por vuestra aportación, ahora resulta que al pobre CR7 le ha salido un rival en su casa (Casillas) y el asunto de la Pelota de Oro se le pone muy cuesta arriba, vamos a reir mucho ... un saludo valientes !!!

Molt Honorable Canaló , després del memorable partit que vau jugar ahir , creiem que no li caldrà retornar el Nobel al Rei de Suècia ja que vostè ha entrat a la llista de nominats a la Pilota d'Or per la porta gran i amb el suport de tot el mòn Bogarder , vagi fent lloc a les estanteries de casa seva !!!

Anònim ha dit...

M'he espantat quan he rebut un correu d'un post a Can Bogarde anunciant "Arabian sex tube Porno gratuit forum". Em pensava que la Coma s'havia llançat al carrer! O que l'enemic ens estava intentant minar la moral...

MADRIDISTA ︻╦╤─ BANZAI ha dit...

ESPERPENTO DE UNA BANDA DE MOMIAS OCIOSAS

ESTE BLOG ES DE DELITO

el perro ︻╦╤─ Tobías 2012 ha dit...

guau

KaliKenyo ha dit...

Heiii Madridista, per l'hora i el to del teu darrer missatge entenc que no has digerit bé el "centollo" que t'has fotut per dinar... fot-li copa d'orujo i després fumat un bon KaliKenyo.
Petons asexuats.

NOTA: vigila que estam a punt de col·lectivitzar el Palau de Justícia i ja saps que en Nin d'això en sabia un colló.

Salvador García-Nebot ha dit...

La mel als llavis veient que la lliga està a la cantonada. No em perdo el que pot passar en aquest blog quan rodi la pilota si ara que encara roda poc ja és una roda d'enginy i un tiberi de samfaina. Foteu-li ben fort a la mandolina xavalots i xavalotes!

penyabogarde ha dit...

Hola canalla, la lliga està a la cantonada i a la cantonada hi ha barricades!

MARGA BOSCH I EL SEU VERB ha dit...

veureu el primer partit junts?

El Cigró de Tona ha dit...

ja tinc els millors cigrons d'autor per aquesta refilada lliguera.
Sincerament veig el Real Madrid fora d'Europa o lluitant per la cinquena plaça per fer la lliga aquella de consolació europea, ensumo mals cigrons caducats a casa Mourinyu i ai quina calor a la plana mare de Déu d'Agost per l'angonal de les esquenes i aixelles VISCA EL BARÇA i VISCA EN TITO VILANOVA, el master del balón

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

ep! Això ja comença a fer aroma de polvora, bimba, ratafia i sal marina medenca!
Ja tinc les dents humides!

MADRIDISTA ︻╦╤─ BANZAI ha dit...

JAJAJAJAJA ESTE AÑO LA FELICIDAD VA A LLEGAR A LO MÁS ALTO O SEA QUE PEFFFFFFFF

¡¡¡¡¡ BANZAI MADRID SUPERIOR !!!!!!

el perro ︻╦╤─ Tobías 2012 ha dit...

guau ganadores siempre guau

Sergi FAKIR Prados ha dit...

al madridista li dic que tinc una perdigonera de fira que si m'emprenyo apretaré el gatell i li deixaré el culet com el colador de pasta de la cuina

però els fakirs fem anar la veta del cos i amb un tomba i gira per damunt del llit de claus n'hi prou per escaldar-lo

casum dena que soc olimpic i vull respecte madridista insidiós

MADRIDISTA ︻╦╤─ BANZAI ha dit...

FAKIRITO BERZAS, NO ME APRIETES LOS BEMOLES. QUE VA QUE VA QUE YA ME LOS HAS APRETADO PERO SI HAY AMENAZA DOBLE Y CLARA NO TE JODE MAJETE O SEA QUE PERDIGONES Y CLAVOS PARA UN SERVIDOR.
PUES ESTO SE ME ANTOJA COMO DELITO ¿SABES?
PRONTO TENDRÁS NOTICIAS DE ESTE MADRIDISTA PERO TE LLEGARÁN POR CORRO CERTIFICADO JUDICIAL, NO TE JODE BERZAS.

VIVA EL REAL MADRID INSUPERABLE

¡¡¡¡¡¡ BANZAI A LOS MALEDUCADOS QUE ME TOSEN EN LA CARA !!!!!!!!

el perro ︻╦╤─ Tobías 2012 ha dit...

guau solo guau que ya es guau-guau de claro guau

KaliKenyo ha dit...

Madridista: la vostra agressivitat resulta de la vostra impotència.

Col·lectivització del Palau de Justícia JA !!! que en Nin agafi les regnes del control judicial abans que algú prengui mal.

Anònim ha dit...

MDRIDISTA BERZOTAS NO NOS TOQUES LAS PELOTAS..

Laura Llompart ha dit...

madriles moriles capaplines miramelindolines pamplines

MADRIDISTA ︻╦╤─ BANZAI ADVIERTE ha dit...

Lauri-ta, caliqueñi-to, anonimi-to

voy a casuar un problema a toda la industria papelera mundial pues os voy a mandar empapelar por lo penal y os mandaré empaquetar por la vía transportes judiciales.

Sois unas nutrias delgadas las niñas y unos faunos con anteojos de rana los niños


¡¡¡¡¡¡¡¡ banzai !!!!!!!!!!!

EL PERRO TOBÍAS ha dit...

guau bien dicho guau amo mío guau

MADRIDISTA ︻╦╤─ BANZAI ha dit...

POR CIERTO EN MI COMENTARIO ANTERIOR USO MINUSCULAS, AÚN PIENSO EN SER ALGO SIMPLE, PERO SOLO HA SIDO UN SOPLO DE NADA

el perro ︻╦╤─ Tobías 2012 ha dit...

claro amo guau claro claro guau

estiuet culé ha dit...

madridista: una miqueta està bé, pero ets un mafios? ets un matón? què ets?

jo aprecio l'estiuet

vampir Bayo †๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A† ha dit...

oe oeo oe oe oeo oeooeoeoeoe
†๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A†
esteu ben parits per començar la traca de les lligues i de les lligacames

†๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A†
oeeeeee
diumenge ja serem campionissims
†๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A†

nhuthuy ha dit...

Thanks for sharing, nice post! Post really provice useful information!

Giaonhan247 chuyên dịch vụ vận chuyển hàng đi mỹ cũng như dịch vụ ship hàng mỹ từ dịch vụ nhận mua hộ hàng mỹ từ trang ebay vn cùng với dịch vụ mua hàng amazon về VN uy tín, giá rẻ.