PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


dimarts, 17 de juliol del 2012

Bon vent i barca nova! El bogardisme lluita per canviar-ho tot de dalt a baix. Estiu calent i ardent als estadis i als carrers.

"Bon vent, barca nova i Barça nou!" 
Així canta l'Esperit d'Esnaola refundant el cuirassat Potemkin/Bogardemkin reconvertit en seu de la pretemporada blaugrana.


TRES PICS I REPICÓ

La brillant investigació iniciada per el nostre sindic Josep ha fet fortuna. Mostrem a continuació una nova variable del bogardisme. Podria ser un joc o una sessió d'endevinalles. No. No és cap joc. Roger Daltrey és la llavor i la nissaga es desplega des d'aquest punt. Tots s'assemblen o tots són el mateix. Sense distincions de sexe o d'edat la poltronada està servida. Conrad Canaló va ajustar les intuicions del sindic Josep i la resta ha estat bufar i fer ampolles en mans del secretari Henry To Sea.  

Puyol és Daltrey, Puyol és Quintana, Quintana és Puyol i és Tortell Poltrona, Tortell és Mick Jagger com Quintana és Jagger, Quintana és Lída Pujol, Pujol és Puyol, Lídia és Sílvia Comes (dues comes), la Comes és la nostra Marta Coma i la Marta Coma és la neboda Kometa-RH-Rouge-Action. La Coma és Daltrey. El bogardisme replica i no falla. Tres pics i repicó a Can Bogarde. Gràcies sindic Josep. Gràcies Conrad Canaló. 

Més variables: 
El factor Coma pren forma
 i uneix Tito i Roger Coma.
Per acabar-ho s'adobar, 
el sindic ens aporta dades esgarrifoses 
sobre aquesta coincidència abismal. 




ATENCIÓ: PRESENTEM L'EQUIP T

La proposta d'en Jordi de La Banyera ha estat acceptada. Ja tenim enllestit el sanedrí, el pinyol, el nucli dur de la direcció esportiva bogardiana. L'equip T. Ells aplicaran a la perfecció el Codi Moreneta (CM). La temporada està a tocar. A la foto inferior tenim: Jordi de la Banyera, el doctor William Sbobet, Bogarde i Tito Vilanova. Que tremoli l'enemic! Ull per ull! 
Agost ocular!  Poder oftalmològic 100%.de




 Abans d'entrar en matèria recordem
 que l'amnistia no s'aconsegueix pactant. 
L'ull de Tito Vilanova no pot quedar impune. 
L'amnistia ha de ser una conquesta del poble. 
No ens deixarem prendre el pel (ni l'ull). 
Presentem la nostra agent Kometa-RH-Rouge-Action.
És la neboda de Marta Coma, adjunta a Tito.


I ara anem de cara a barraca. El bogardisme ha superat dues fases ascendents. Primer fou aquell període diletant d'humor quasi enclenxinat. Aleshores es va sembrar la llavor del bogardisme. De la simpatia empàtica vam arribar al present insurgent i multitudinari. Sense perdre el nord, atrinxerats en el bar i escampats per punts neuràlgics planetaris, el bogardisme ha viscut una segona fase gloriosa aparellant exits esportius i avenços revolucionaris. Transcorregut més d'un any d'aquella invectiva indigbogardització, ara passem a actualitzar el missatge i a descriure les bases de la definitiva implantació bogardiana intercontinental i global. 


Reunits al Turó de l'Home, la Doble F (Feliu+Forcades), el March-Smart, en Jordi de la Banyera, la retratista Lucia Luna, els germans Kalikenyo, l'Andreu Nin, el sindic Josep, Lord Demian i l'Hermano Ramon, ens adrecen el manifest del Turó. El pergamí parla clar...i les fotografies del mestre Aniceto i de la mateixa retratista Lucia Luna també en parlen.



Manifest del Turó.

Farem del BARÇA una COOPERATIVA.
El bogardisme fixa objectius footballistics centrats en l'expansió d'un barcelonisme cooperatiu basat en l'apropiació popular del patrimoni del club i la constitució d'una sòlida unió cooperativa que supera les velles i decrèpites dinàmiques d'acumulació compulsiva de capital. Apostem per un football que no sigui modern, que estigui arrelat en el país, amb caràcter invectiu, solvència científica i espiritualment magnètic (al mateix temps). El model del football original i la cultura de bar i pub consubstancial a aquest projecte, ens reafirmen en propugnar un bogardisme lluitador, divertit, alternatiu i decididament decidit.

Farem del BOGARDISME el far de totes les LLUITES.
 L'estiu crema i els prohoms del feixisme i del retall apreten tant com poden. El bogardisme convoca la massa social oprimida per dir PROU.
En el camp serem invencibles. En els despatxos serem cooperatius i denunciarem les Bankia-Operations que mourinhitzent l'ambient seguint les bretolades de Florentónguez. L'estiu s'escriurà amb lletres blaugranes. Els carrers seran torrents desfermats contra el despotisme del caler, del real caler i de les malifetes socials que ens volen imposar. 

Via Fora Moubankiarinho! 
Bogardisme Keep the Faith 100%!

Via Fora Florenbankiatònguez! 
Dirkbogardisme 100%!


  Atenció al documental sobre el bogardisme miner...
L'esperit POUM torna des d'Asturies
 i ens recorda qui som.


Bogardians Miners Battle Police Over Austerity - YouTube

www.youtube.com/watch?v=BtTXWJyVIpENuevoAssociatedPress Bogardians miners in the Maquis-Bergadà, Asturias and Leon, armed with homemade ...

A continuació us oferim imatges potents de la revolta bogardiana. Bogardistes blaugranes i miners asturians ocupen carrers i participen en una orgia de flames i barricades. Núria Feliu n'està tipa de la paparra espanyola que xucla drets i gols. 


La Forcades exhibeix muscul al costat del futur ministre d'investigació i ciència de la Comuna Minera del Bergadà, Conrad Canaló


En un lloc de la galàxia, l'Esperit d'Esnaola, Estruch,Tito Vilanova, Martí-Filosia, Spock i Marga Bosch s'entrevisten amb el nostre Sergi Fakir Campos assistit per Laura Llompart a la planta noble de la nau Enterprise (farcida de cantirs i cantiretes). 




Arriben molt bones notícies relacionades amb March-Smart i l'Eduard Antiartista. El duet ha enregistrat un single de Rock'n'Roll vintage i, degudament proveïts de tupés i guitarres elèctriques de caixa, han presentat les seves cançons enfilats a una de les Illes Medes. Les arxifamoses illes -coses del football- acullen pelegrins que desvien la ruta del Camí de Sant Jaume Santiago per coneixer els secrets medencs. El públic assistent a la presentació estava format per majoria de pelegrins de petxina i llarg bastó. A go-gó! 100%



Maria Cristina i Montserrat Llagostera ocupen la tribuna de les Nacions Unides i proclamen l'esperit feminista del bogardisme acompanyades de Rosa Luxemburg, la cantant del POUM Teresa Rebull  i una Marta Coma pletòrica de roig. La nota masculina la posa el nostre ser andrògin Vampir Bayo de Vallvidrera.

El sindic Josep s'entrevista amb els dos Pedro Ramis (pare i fill) per preparar una cimera entre Florentónguez i Rosell per tal que ambdós coneguin les dobles intencions del bogardisme: La cooperativa blaugrana i l'esfondrament definitiu de la casa blanca. La doble reunió es celebra al Fossar de les Moreres (primera part amb fotografia inclosa) 


i al Valle de los Caidos (segona tanda amb fotografia inclosa).






Un petit detall dedicat al nostre estimat Pedro Ramis 
(bogarder blanc quasi barcelonista i mallorquí super-elegant) enxampat per teleBogarde en plena acció a les Illes Medes. 
L'estiu és un no parar! Visca el Barça! 
A les bogardades! A les barricades!  I als entrenaments!
 I als vestidors! I a les grades! I a tot arreu!


I ara us deixem amb diverses escenes de les sessions preparatòries de projecte Tito Vilanova. Observeu els exercicis de rehabilitació ocular que practica el mariscal Tito ajudat d'unes ulleres especials. Després que no ens diguin que aquí no es parla de FOOTBALL. Videoteca bogardiana dedicada als entrenaments del Barça 2012-2013. Aquí teniu les primicies: Tito musculant els ulls i altres imatges dels jugadors del primer equip realitzant pràctiques mesmeristes, zen industrial, torsions tibetanes, moviments patafisics compulsius i flexions eczemàtiques.


 REPORTATGE SOBRE ELS ENTRENAMENTS

  Això només és el començament....l'estiu promet bogardisme a dojo...participeu i no deixeu de popularitzar  aquest projecte  per tot arreu. 







106 comentaris:

Marta Coma ha dit...

jO flipejo de veure que tinc una tocàia dirigint entrenaments de futbol i que també es pinta, flipejo de veure que estic al costat de les senyores de la foto fent reunions selectes. A besar a destajo, mercès xaties!

Laura ha dit...

jO si que flip de bona pasta que m'hau retratat com jo volia i en el lloc més galdós. Que vingui l'Estruch que Montuïri està lluny i Bunyola-mola que l'estiu sa serena cau menuda.

Gracies a tothom

Laura Llompart ha dit...

soc Laura, la Llompart eh!!

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Kometa-RH-Rouge-Action això matemàticament m'agrada, He de pensar que darrere d'aquesta fòrmula hi ha més que una neboda teva oi Marta Coma?

Veiam: Kometa-RH-Rouge-Action
Kometa (Coma russa amb K, però petita "meta" descendent en prospecció resta - )

RH. com la sang però sense concretar si és positiu + o negatiu -

Rouge deu ser vermell francès com francès era la meva tocàia sàvia Madamme Curie

Action és anglés com acció o sigui suma (+) que vol dir més i més com en Messi
Messi=Acció.

No sé com dir-ho però em sento molt a gust entre gent formulada i saberuda i no parlem ja del meu col·lega de feina Missatger.

Joan Artiach*La Llagosta ha dit...

però tot això és bonissim hostia!

vampir Bayo †๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A† ha dit...

†๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A† †๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A† †๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A† †๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A†

caram, però si m'heu entaforat a la tribuna de les NN.UU. protegint dones molt poderoses que no necessiten protecció

†๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A† †๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A† †๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A† †๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A†

si molesto m'ho dieu, BEIBIS, que soc vampir modest i quan treballo ho faig per encarrec.

†๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A†

Smareis ha dit...

Olá penyabogarde,

Adorei a postagem, as imagens são muito divertida, gostei muito.
Tem até a blogueira Montserrat Llagostera numa foto. Que legal, gostei muito da postagem!

Grande abraço amigo!

Sergi FAKIR Prados ha dit...

alegria desenfrenada pal cuerpo castigat amb gustillo que té aquest bon faquir-fakir que vos saluda i que és d'un barcelonisme a prova de punxades i pessigades de foc Agraiment de que m'hagin complagut de posar-me en foto al costat de la gran familia bogharde

qui desitgi servei de fakir que truqui al 000 000 000 o que passi per la xoza del fakir c/ Mowgli 256 Lahore INDIA

QUE GUAI PUNXA PICA

marga bosch i el seu verb ha dit...

Un dia vai entrar i ara ja no puc sortir i veig que va servir per algo la meva visita al bar revelada a posterior per que si que reconec que la foto meva amb bossa em deixa més d'incognit pero tambe és cert que em mostra més completa i que carai que n'estic contenta de com quedo per això us demano que de tant en tant també m'agradaria que em fessiu retrats amb la estampa de la bossa. Crec que ens nirem veient per la temporada que s'acosta si puc fer un arreglo amb els horaris de compromisos i familia.
O sigui que contenta de ser acceptada al vostre món.

Marga Bosch

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

Un honor d'estar en primera línia de flotació

visca els miners bogardians i celebro que hi hagi una doble F forta


grumetada endavant

Joan Estruch ha dit...

jo m'agrado a la foto.
pistonut....Marta Coma, torna a mi, por-fa

Jaume i Maria Lluïsa ha dit...

Fem País tv comença les activitats d’estiu presentant l'exposició d’un gran pintor.

LLUÍS ROURA agrada, emociona, ens submergeix com ningú dins dels paisatges empordanesos.

La pintura de ROURA dóna vida als ambients, fa més agradable les companyies.

Ara podeu veure, al S'Agaró Hotel, la seva obra més recent, quadres de tots formats, de colors vius, positius, optimistes...

http://www.fempais.tv/?p=81172

I si veniu a la inauguració us reservem una petita sorpresa.

Au, au, no hi falteu. Us hi esperem.

De reessssssssss.

Maria Lluïsa i Jaume Pahissa

Josep ha dit...

Veig que ningú ▬absolutament ningú▬ ha volgut entrar en el tema més important del Titoisme incipient:
Tito Vilanova i Roger Coma són la mateixa persona!
Sí, si us plau, fixeu-vos-hi bé.

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

Sagaç grumer missatger que diu això del Roger Coma i del Tito

Certament, tito és germà de la Marta Coma ?

Conrad Canaló Stewart ha dit...

si tito i roger coma són la mateixa persona (=)

marta coma és germana dels dos (2)

he buscat:

https://www.google.es/search?q=roger+coma&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:es-ES:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&hl=es&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=RH8GUMbBNIXRhAfa6MHGBw&biw=1280&bih=894&sei=S38GUMiYF4i1hAfwho3hBw

Josep ha dit...

Si no són la mateixa persona, són parents?
Aquesta semblança s'ha d'emmarcar en un fenomen encara més inquietant: per què hi ha catalans que, a mesura que es van fent grans, s'assemblen a TORTELL POLTRONA?
Gerard Quintana, Carles Puyol... i ben aviat Lídia Pujol.

Som una nació, o som una clonació?

Josep ha dit...

Roger Coma fent de Tito Vilanova.
Tortell Poltrona fent de Puyol.
....... Més suggeriments?

Conrad Canaló Stewart ha dit...

A més de ser cientific entenc en parentius o semblances-demofísiques derivades.

El cas de Lidia Pujol sempre inquieta doncs és bessona de jagger quintana i per tant de puyol que els d'en bogarde ja el feien bessó del roger daltrey de the who i es molt clar que tothom s'assembla a poltrona.

======== iguals =

entenc per raons d'edat que tots son clons del més vell.

tos son daltreys i daltrey era català (dalt + t `+ rei)


PARENTIU + MATEMÀTIQUES =
BIOANALOGIA FAMILIAR

Conrad Canaló Stewart ha dit...

PROPOSTA A QUI FACI AQUEST BLOG:

la descoberta del senyor Josep pot ser el gtan joc del poltronisme estival,

què tal si feu una bona retratada a la gran familia poltrona?

daltrey, lidia pujol, marta coma, tortell, roger coma, i la parelleta articistca de la lidia pujos que casualmet es diu silvia comes (dues coma 2).

i aquesta nova neboda kometaRHRougeAction


a veure si els catalans es resumeixen a una dinastia derivada dels daltrey-coma-puyol-pujol

salibera parentiva

1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1
exponencial catalan style

Conrad Canaló Stewart ha dit...

i en puyol, que faltava pel marro

1 punt exponencial afegit

MADRIDISTA BANZAI ha dit...

HAGAN JUEGO BERZAS QUE NOSOTROS COMO EL PIPITA HIGUAIN SAVANDO PECHO Y ANUNCIANDO OLEADA BLANCA


JAJAJAJAJAJAJA

¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡ BANZAI !!!!!!!!!!

CHUSEP:

NO MAREAR LA PERDIZ CON CHORRADITAS Y DAR LA CARA ANTE EL CAMPEÓN

el PerrO TOBÍAS ha dit...

g u a u

maria cristina ha dit...

Chicos, qué maravilla el trabajo que hacen compaginando y con sus comentarios divertidos, les cuento que me imagino saludando luego de haber cantado acompañada por esa guitarra, algo en la realidad imposible, en mi casa me hacen callar, ja ja ja, un abrazo para todos!

penyabogarde ha dit...

Tranquila María Cristina,
en esta que es tu otra casa nadie de hará callar y hallarás un calor humano y una solidaridad impresionantes, el bogardismo surca oceanos y continentes y esperamos que soples el aire sano que esta peña te hace llegar al continente americano.
abrazos bogardistas desde la distancia oceánica del bogadismo internacional.


Company secretari,
les darreres aportacions de Josep i Canaló obren una nova mina d'or de les arrels més remotes del bogardisme. Hauras d'anar pensant en una bona escena degudament retratada...aquest post s'anirà inflant i articulant al llarg dels propers dies...i aviat la pilota rodarà amistosament, preparant la competició, mentre la doble F empeny les arestes de la revolta permanent.

Marina Filgueira ha dit...

Hola chicos: es un encanto vuestro humor y vuestro trabajo.

Nos dejáis reportaje precioso y divertido,
me encantan las fotos y me gustaría que escribierais también en castellano pues me cuesta entender el idioma catalán.

Ha sido sido un placer pasar por esta casa -la vuestra.

Un beso y ser muy felices. Chauuuuu

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Teorema de la combustió 2:

Parlem de COMA 2 (,2) que és la suma (+) de dues (2) comes (,,) però hem d'estar atents al tema plantejat:

ROGER COMA (qué segons Josep és Tito) és germà de MARTA COMA. Per tant, alerta!

Tenim tres (3) comes: COMA 3.

Amb la COMA 3, superem la COMA 2 i oblidem la vella i rovellada GOMA 2.

Atenció i alerta:

la polvora bogardera ha nascut:
LA COMA 3

Formulari: Coma Marta+Coma Roger+Tito Vilanova= 3 comes (ja que Tito és segons Josep, Coma).

Ja pot cridar banzai el marrec madridot i el seu gossot brut.


Eureka!

Si, si, feu retrats del gran eureka Josep, jo soc Nobel modest i garanteixo amb firma la desvoberta josepenca.

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

el video dels miners és la clau del que cal fer per derrotar la farsa que ens oprimeix

MADRIDISTA ︻╦╤─ BANZAI ha dit...

YO DE USTEDES NO PASARÍA EL MISSISSIPI.
ESTAN ACABADOS ANTES DEL COMIENZO CON LA QUE ESPERA AL OTRO OJO DE TITI-TO VILANOVI-TA Y LA GOLEADA A DOBLE PARTIDO QUE PERPETRARÁ EL REAL MADRID A ESTE PILTRAFÍN FALDERO DENOMINADO BARCELONI-TA.

PERO USTEDES SIGUEN EN PLAN BERZAS Y AÑADEN ESCORIA AL ESTERCOLERO CON JUEGOS MALABARES DE LA ONU, LA MINA DE CARBÓN Y LA CANTANTE FELIUI-TA.

COMO DECÍAN MIS QUERIDOS RADIO FUTURA: ARDE LA CALLE AL SOL DE PONIENTE CON TRIBUS OCULTAS CERCA DEL RÍO, ESO SÍ HACE FALTA VALOR, ESTO ES UNA ESCUELA DE CALOR.

JAJAJAJA MOVIDA MOVIDA RADIO FUTURA CANTABA DE COJONES Y LES ARREABA A LOS CARROÑEROS ACALORADOS CON SU ESCUELA.

PERO BERZAS DE MI AMOR, QUE TONTOS SOIS PUES ESTOS ES NADERÍA.

VIVA HIGUAIN.


JAJAJAJAJAJAJAJA

el perro ︻╦╤─ Tobías 2012 ha dit...

guau amo guau que nos están insultando con canalones mi amo guau diga algo guau

MADRIDISTA ︻╦╤─ BANZAI ha dit...

GRACIAS TOBÍAS, PUES ESTO ES LO QUE ME QUEDABA POR DECIR:

ESO QUE DICE CANALÓN DE MADRIDÓN Y "GOSSOT" ME JODE DIRECTAMENTE POR LO TANTO, DENUNCIA POR TODO LO ALTO Y RESPUESTA PUNITIVA A SACO PACO.

el perro ︻╦╤─ Tobías 2012 ha dit...

guau así guau

maria cristina ha dit...

Chicos, gracias por tanta calidez, se me empañaron los anteojos, un abrazo grande y transoceánico!!!!

La Junta Directiva de la Penya Bogarde ha dit...

Maria Cristina: saber que desde la argentina de Messi nos llega tu palabra es motivo para que se empañen nuestros ojos.

Visca l'Argentina abogardada i visca el Barça cooperatiu afeliuat i aforcadat!

Visca la gent del món que esten el missatge del guru Winston!

sergi FAKIR Prados ha dit...

jo soc fakir, el canaló és cientific i el bayo és vampir, pregunto si ens podem trobar un dia per berenar i xerrar de les nostres coses és que aixo que passa en aquest blog és un extasi

Joan Estruch ha dit...

pistonudamenta general minera i callejera visca tito

L'HOME DEL TURÓ ha dit...

des del turó es contemplen les masses de barcelona, lleida, girona, manresa i campins ocupant bancs i estadis de manera xulapona, el bogardonasso va com una moto GP i s'emporta tot el que troba per davant, diuen que Rajoy ha demant assil politic a Qatar amb en Rosell

jo ja començo a frisar amb un món bogard

Jordi ha dit...

L'ull del Tito mereix ser venjat!! Per cert, el de la foto és en Tito o el Roger García, aquell germà del tu-no-tienes-jitmo??

Amén al manifest i sí, mantinguem la fe en els nostres, sempre!

hahaha ostres, mai m'hagués imaginat a la Feliu de radikal. O sigui, que va ser ella la que va cremar l'Starbucks de la plaça Urquinaona???

Sóc més del fosar de les Moreres, eh! Per tant, nomino al Valle de los caidos, que esten bien caidos y no se levanten, sisplau!

Per cert, Bogarde nou M.A. de l'Equipo A!! Però amb coll alt, eh!

Hermano Ramon ha dit...

Germanes, germans: aplegem-nos al volatnt de tant humana causa i preguem per un millor i bogardià…

Amén…

Hermano Ramon ha dit...

Germanes, germans: aplegem-nos al volatnt de tant humana causa i preguem per un MÓN millor i bogardià…

Amén…

Disculpeu l'error, benvolguts feligresos, sóc a punt de començar la pregària nocturna…

+ Amén

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

Hermano Ramon, posem-nos drets i cantem:

gran siervo del señor
glorioso juan bautista
ilustre campeón
de la sana verdad

ayudamos san juan
en el cielo y la conquista
haciéndonos crecer
en gracia y santidat

¡ san juan bautista de la salle !
apostol ejemplar
siervo fiel del señor
tu eficaz protección
pedimos con fervor
oh gran patrón
del niño y del maestro

El Cigró de Tona ha dit...

Mare meva que bo que és tot el que surt en aquesta pantalla, mare meva!

Fotia un munt de temps que no venia, el que m'estava perdent amics!!!!!!!!!!

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

ahir erem 400.000 bogardistes Via Laietana avall seguint les passes que marcava la Doble F, Feliu/Forcades, i cantant l'himne de La Salle amb els punys tibats, les gargamelles alterades i l'escut del Barça Coop a tota vela.
El Kalikenyo i la senyora Endora van fer de pancartistes i van lluir els signes del boagardisme entre una multitud ufana.

MADRIDISTA A "CHORDI" ha dit...

MANDITA SEA LA ESTAMPA DE "CHORDI" EL MALEDUCADO QUE HABLA DE VENGANZA COMO SI ESTO FUERA UN JUEGO.

TE VAS A ENTERAR "CHORDI" EN LA CIUDAD DE LA JUSTICIA PUES ESTE SERVIDOR TE LLEVARÁ JUNTO A OTROS BERZAS AL TERRIBLE MUNDO DE LOS PROCESOS JUDICIALES Y A BUENA FE QUE TE VA A EMPAQUETAR POR LO PUNITIVO.

"CHORDI" QUE LO DE DIFAMAR ES GRAVE, QUE LO DE INSULTAR TAMBIÉN, PERO ESTO DE LAS VENGANZAS ES UNA BARBARIDAD.

"CHORDI" LO TUYO NO SUENA NI A LO LEJOS A DEPORTE, PURA VÍSCERA SUELTA, FAGOTIZADORA Y APESTOSA.


"CHORDI" RESPETA QUE NO CUESTA.

el perro ︻╦╤─ Tobías 2012 ha dit...

guau mi amo guau y bien dicho guau

guau ¿óscar? guau

El missatger ha dit...

Si nosaltres som una clonació o no, no ho tinc clar, però que el neoliberalisme tongueznero forma clownacions si ho sabem del cert.

Ahir a Girona una munió de gent agermanada amb el bogardisme transfronterer i cooperativista, encapçalats per Roger Daltrey cantant una versió de My generation, titulada, My revolution i pels esperits de Valle-Inclán i de Walter Benjamin convocats per una medium.

Quina festa i quanta reivindicació! El nou món està a punt de nèixer. Salut!

La Junta Directiva de la Penya Bogarde ha dit...

gran missatger! L'home fort del bogadisme gironí en sintonia amb el conjunt rebel

L'HOME DEL TURÓ ha dit...

Gràcies gent, moltes gràcies. EL MEU TURÓ S'ESTAVA ESQUIFINT i vosaltres l'heu tornat a posar en el mapa de Catalunya-
Des que la gent bogardable està al lloro del Turó aquest HOME que us parla se sent millor i ben acompanyat. Desenes de bogardables pelegrinen al TURÓ i prenen la meva ratafia que faig d'artesaà. Ja ho en sabeu que quan vingueu a ca meva al Turó només heu de dir que sou bogardables i jo us obro la porta i us convido a la RATAFIA DEL TURÓ

visca tot el que vulgue, amb el barça davant de tot i la monja Teresa Forcades molt be

Marta Coma ha dit...

ja poden retallar que jo m'he fet portar d'andorra un trailer amb dotze caixes de pintallavis que són la xispa de la vida.
Volen marro? Ens volen fotre la salut? Pintallavis i a besar. Déu em va reglalar uns llavis com cal i aquí els teniu, al servei del poble, veniu, veniu, llavis pintats lliures per sempre. Feu cua.

MADRIDISTA A LAS MUJERES ha dit...

NOVEDADES AL FRENTE.
HACE MUCHO TIEMPO QUE ME MUERDO LA LENGUA CON LO QUE DICEN LAS DAMAS. ESA PEÑITA DE SEÑORITAS MALLORQUINAS, LA SEÑORA DEL VERBO PESADO MARGARITI-TA Y AHORA ESTE SER ABYECTO QUE SE JACTA DE BESAR LO QUE NUNCA BESARÁ EN SU TRISTE VIDA DE ENTE FALSO INTERNAUTICÓN, ESTA RIDÍCULA MARTI-TA COMI-TA. MIREN QUE LAS MUJERES ME MERECEN RESPETO Y MIREN QUE CREO QUE TIENEN SU LADITO PERSONAL PERO ESTOY HASTA LAS MISMAS NARICES DE TANTO BESUQUEO FALSO Y DE TANTO PINTA-MONSERGAS. VAMOS QUE YA ME CRUJE LA CRISMA DE VER ESTA MUJERZUELA BERREANDO EN LAS ESQUINAS CON SU DICHOSO PINTAMORROS DE MARRAS.
ANTES DE CRITICAR A UNA MUJER ME LO PIENSO MUCHO PERO ESTO YA ES EL CASTAÑO OSCURO DEL ATAUD DE UN PAYASO.
¿MUJERES? BUENO, VALE, MUJERES. PERO MENOS CANTAMAÑANAS CALIENTA MEQUETREFES.
LO REPITO QUE NO TENGO NADA CONTRA LAS MUJERES PERO ESTO YA ES LA VERGUENZA. CSDA DÍA VISITO ESTA POCILGA Y CADA DÍA ME PREGUNTO QUE NARICES HAGO AGUANTANDO ESTO Y DÓNDE DIANTRES ESTÁ LA FRONTERA ENTRE EL HUMOR Y LA SAÑA. QUIERO DEJAR DE LEER ESTE BLOG Y ME LO PONEIS JODIDO. YA DIJE QUE MI VIDA ES UNA MIERDA PERO QUE EL FUTBOL ME PONE CACHONDO COMO UN CABALLO BLANCO DE CRIN RADIANTE. YA LO DIJE. NO QUIERO LEER ESTE BLOG PERO REINCIDO E INTENTO DEJAR CLARO LO QUE PARA MI ES IMPRESCINDIBLE O SEA EL REAL MADRID. AGUANTO VUESTROS INSULTOS, VUESTRO HUMORUCHO ZAFÍO PERO ME RETENGO MUCHO ANTE LAS CHORRADAS DE UNA MUJER POR RESPETO. PERO LO QUE ESCRIBE ESTA PINTAMONAS DE BESO FALSO ME OBLIGA A TIRAR UNA LANZA EN FAVOR DE LO QUE TIENE QUE SER UNA MUJER Y NO ESTO QUE REPRESENTA SEMEJANTE BESA-CAÑAS.
TAL VEZ ME REPASO EL CÓDIGO CIVIL PARA EMPAPELAR A ESTA SEÑORA QUE ADOLECE DE INCONTINENCIA EN LOS MORRITOS ROJOS.

LO SIENTO PUES NO QUERÍA OFENDER.
ESPERO RESPUESTAS DE LOS MACHOS DE TURNO.

¡¡¡¡¡ BANZAI !!!!!!

el perro ︻╦╤─ Tobías 2012 ha dit...

guau quizás se ha pasado un poco mi amo, guau, guau. pero si usted lo dice me des-gua-go y callo guau.

marga bosch i el seu verb ha dit...

quina angunia que em dóna aquest madridista, no hauria de veure publicats els seus comentaris maleducats en aquest feliç web de la gent maca bogardista.
em sento malament com a dona i em solidaritizo amb la Marta Coma que sempre em cau bé per la seva sinceritat que ja voldria tenir jo amb la petoneria.

Marga, Mataró.

penyabogarde ha dit...

La Penya Bogarde lamenta seriosament els comentaris que ha escrit qui signa com a "Madridista" i molt especialment el darrer de tots ells. Ens hem plantejat la possibilitat d'esborrar-lo (no seria la primera vegada que ho fem) però en aquesta ocasió preferim deixar-lo a la vista per tal que el seu autor quedi retratat davant del bogardisme mundial i pugui reflexionar sobre el que escriu, com escriu i el que preten (ja sigui en broma o seriosament). Ens solidaritzem amb totes les dones i homes que lluiten per l'abolicio de tota mena de discriminacions i atacs a la condició humana i, especialment, en aquest cas a la de les dones bogardistes.

Salut, bogardisme, dignitat i alegria!
LA JUNTA DIRECTIVA DE LA PENYA BOGARDE

KaliKenyo amb el POUM aixecat ha dit...

El maquis bogardià anirà sempre de la ma del color roig, del verd i com no del lila feminista.
El blanc impur d'alguns mascles ibèrics no hi te cabuda en el destí de la nostra revolta.
Cooperativa blaugrana al vent.. al bon vent de la barca nova... al nou vent del nou barça cooperatiu.

MADRIDISTA ︻╦╤─ BANZAI ha dit...

TENEIS UN RANCIO Y PÉSIMO SENTIDO DEL HUMOR PERO LO PAGAREIS CON LÁGRIMAS DE COCODRILO Y MANDONGUILLAS DE CABALLA DE LATA. NO TENEIS OTRO HUMOR QUE EL QUE OS HACE CAUTIVOS DE LA RELIGIÓN DEL BARCELONI-TA. ME REAFIRMO EN TODOS MIS COMENTARIOS Y NO PIENSO RECTIFICAR NI UN ÁPICE. O SEA QUE YA SABEN: CENSUREN A ESTE MADRIDISTA QUE HACE USO DE LA LIBERTAD DE EXPRESIÓN POR LA QUE UNO HA LUCHADO COMO UN GLADIADOR SACRIFICADO.

el perro ︻╦╤─ Tobías 2012 ha dit...

guau

Marta Coma ha dit...

Només puc dir que hauria escrit el mateix que ha escrit la Marga i ho dic en un moment en que els meus llavis estan secs i els ulls s'em tanquen de son. Bona nit.

vampir Bayo †๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A† ha dit...

†๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A† Si de molt acord amb que millor que el poruc madridista vegi la seva escriptura publicacada i els esquimals, els cantants, els corbs i les ballarines vegin la poca categoria que té, ni tants solament és un madridista ja que només és un groller.
†๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A†
si voleu li faig visita amb capa i uials i en faig sang esbelta
†๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A††๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A†
†๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A††๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A†
†๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A†
†๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A† ni cas ni cas!
†๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A††๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A†
†๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A††๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A†

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

grumets que si s'escau envio fragates plenes de mariners i infants de marina dels que desembarquen davant dels nassos d'aquest noi maleducat. Sanglotada a estribor.

Pere Martos ha dit...

Diuen que el millor despreci es no fer cas, però jo faig una proposta per que la penyabogarde porti el madridista i el seu fidel Tobías a un lloc estret ple de cocodrils i que es quedin alli, segurament podrien estar tot el començament de la temporada futbolisitica ben acompanyats mentre el Barça va sumant victòries i la Núria Feliu guanya més i més adeptes. Accepteu la proposta amics!

Bierzo Azulgrana ha dit...

Buenos dias querido personal bogardero

Sin duda esto es el no va más con vuestras primicias sobre como se desenvuelve Tito Vilanova sin la tutela de Guardiola con métodos totalmente personales que nos llevarán a revalidar un ciclo de fantasía. Deducimos que el erotismo es otra de las facetas del bogardismo a retener en el caso de Marta Coma que se presta a juegos de pasión. También seguimos las prestaciones de vuestro hombre de ciencia Conrad que aporta juguetones conceptos nunca vistos y para rematar la faena está el compromiso con la minería.
En este apartado los bercenses tenemos algo importante que aportar pues no solo es cosa de los esforzados mineros asturianos lo que se cuece. Nuestro Bierzo tiene una tradición minera que con el tiempo ha reculado enormemente, baste citar Villablino, Fabero y las cuencas que limitan con Asturias. También resuenan los cantos de la minería que lucha en los hogares de la poca trama minera que nos queda en el Bierzo. La provincia de León es tierra de historia minera, El Bierzo y la Maragatería aún muestran lo que los ancestros alzaron y lo que el progreso se ha cargado.

Nos ha llegado al corazón que el bogardismo sepa bromear y plantear temas deportivos sin rechistar y que pueda ayudar a divulgar lo que hoy llamamos La Marcha Negra.

¡Visca el Barça!
¡Viva la lucha minera!
¡Tras la senda de nuestros esforzados mineros!
¡Viva Bogarde!

Y no se hagan sangre por un madridista loco que ladra más que su propio perro faldero. Ser madridista no tiene por que ser sinónimo de semejante esperpento comentarista.

Abrazotes desde Ponferrada

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

més amunt el senyor Conrad Canaló parlava de la COMA-3 com a superació de la COMA-2 que és la versió bogardista de la molt tronada GOMA-2.
Ja heu pensat en que caldrà encarregar al nostre químic Conrad que prepari les dosis necessàries per encarar la Lliga? Necessitarem uns quans camions cubans i un parell de trens de mercaderies hongaresos. Jo puc fletar un parell de carguers al port d'Odessa i faig escala a L'Escala (ja, ah, ah, quin rodolí, eh?) que està a tocar de les Illes Medes. Ja informareu que FUMANDO ESPERO i és que avui després de mastegar tabac ros m'he preparat una pipa de campionat.

Lo dicho FUMANDO ESPERO al Bogarde que yo quiero y COMA-3 para el pueblo culé.

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Agraeeixo la deferència del company Esperit. La Coma-3 és una versió abogardatzada del que es pot fer quan pujes a l'encerat i fas una mena de:


G2/TRANSVERSAL C2/DERIVADA C3

El Cigró de Tona ha dit...

m'agrada això del fumando espero es com allò el "espera un poco, un poquito más, para que sepas lo que es la felicidad". Quan impera la bonhomia ente la massa social aleshores tot brolla com l'aigua de la font del gat.

Jo també fumando espero i amb la cigronada comprada a ca la Lluïsa ben preparada per si les mosques.

Karlus a piscina Premià tot l'any ha dit...

Rodolks voks dosks den boks inurd van sorks dis naks santo rumz os diaslu brels id brenks jioghund sona dos loit sumatt da dinderas das tiess ior lapple buel buel buel yor presques sinderas daties yor apla. Solks bund sa mosla indt gror sollantia grolks dor dor fonudt. Hauks delk os.

Què en fa de temps que busco una manera de ser del Barça em posi millor que la de seguir el guirigall de la tele i les entrevistes tontes a Guardiola o a Estiarte

i tot ho trobo aquí

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

Karlus? Quin idioma! Impresionant!

Anònim ha dit...

Quant verb desfermat! No dono l'abast!

Acabo d'agrair al Grumet Esnaola i a tota la tripulació del cuirassat la deferència cap a Can Bereshit de l'agent March-Smart, lluitant sempre per la memòria com a arma imprescindible contra l'oblid i la injustícia, i em trobo amb la revolta del darrer apunt bogardià, versió surrealista de la revolució permanent, encarnada, entre d'altres, en aquestes dues figures senyeres de l'imaginari popular que són Maxwel Smart i Andreu Nin (amb la Feliu com a santa patrona), estendards de la lluita dels miners d'Astúries: un, el que manté viva la flama de la revolució; l'altre, per fotre-se'n a la cara dels banquers i els titelles del govern.

Senyores i senyors, els miners d'Astúries (i del Bierzo, a qui saludo des d'aquí) ens estan donant una lliçó que haurien d'aprendre els seguidors del Barça. Llegeixo aquí l'esperit col·lectivista que nodreix el bogardisme: defensa d'un "barcelonisme cooperatiu basat en l'apropiació popular del patrimoni del club i la constitució d'una sòlida unió cooperativa que supera les velles i decrèpites dinàmiques d'acumulació compulsiva de capital"; però recordo a tothom que cal lluitar, també, contra el barcelonista senyoret que va la camp a que l'entretinguin, i que tant de mal ha fet al club. El camp ha de ser sempre una festa i ha de promoure la revolta permanent des del carrer i des de la Masia.

I com a primera mesura proposo dedicar el primer trofeu de la temporada als miners d'Astúries.

Salut i llarga vida!

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

Benvolgut March-Smart,

la meva admiració per Berseshit (un blog que cal que tot el món conegui i que és una caixa d'eines pròpia de Walter Benjamin). Totalment d'acord amb restituir l'Andreu Nin i el significat del POUM. Entre els bogarders tenim tot un filo-poumista com el Kalikenyo i aixo s'ho val! Més coses i més coincidències, amic March-Smart: EL factor miner, el factor lluita, el factor cooperativa i tot el que es despren d'aquest comentari que comparteixo fil per randa. Torno a dir-ho clarament: Bereshit és un blog de primera!

I ara la coincidència final: El primer trofeu ha de ser el de la consciència de classe, si senyor, dedicat als miners que amb el seu exemple ens han dit clarament que la revolta no és un bufar i per ampolles postmodernes...com l'amic Benjamin: La política o és la revolució o no serà.

Visca el bogardisme ninista-feliuista!

Fernando Atienza ha dit...

Buenas noches tengan.

Como madridista siento pena por lo que ha escrito el que se denomina madridista. Ha traspasado la línea roja y se ha extraviado mentalmente. Siento lo mismo que pueda motivar a la señorita Marta o a la señorita Marga y a quienes como ellas también han escrito acerca de la tropelía presentada por este sujeto.

Yo soy madridista como Pedro Ramis y creo que eso tiene que estar a salvo de semejantes comentarios inhumanos y dignos de un correctivo.

Adelante con esta peña y un abrazo madridista pero con señorío.

Karlus a piscina Premià tot l'any ha dit...

btuz kunn solia rolokfpa unn astilsa bolikosta mund yt santu kolisc da rotll is da chou li va comia und reglomentus air di sonda benosta oik

D'aixonses que contesto així:

si que és un idioma i espero que us aneu familiatzant per que penso venir de tant en tant a portar la bona nova.

Karlus

Joan Estruch ha dit...

El senyor Atienza em sembla encertat i el madridista es quedarà sol ja que el seu gosset Tobías acostuma a reclamar a un tal Òscar
Poc pistonuda la vida del Madridista que està amargat com la taronja perduda.

penyabogarde ha dit...

Bon dia,

l'agent March-Smart mereix dues mencions especials:
a) el seu comentari aporta altes dosis de lúcida percepció del que passa al món i del que ha de ser el football que reivindiquem.
b) hem enviat uns agents al blog Bereshit i ens hem trobat una celebrada coincidència amb un intercanvi de papers formidable:

Visiteu Bereshit i entreu directament per aquesta via que enllaça startrekisme i bogardisme:

http://enarchenhologos.blogspot.com.es/2012/07/la-tripulacio-dstar-treck-es-diverteix.html?showComment=1342948194790

KaliKenyo ha dit...

Sr. March-Smart
Ja l'havia visitat al seu blog "Berseshit" en diverses ocasions...
però com que no tinc blog propi, no acostumo a deixar missatges.

Te vostè una sensacional col·lecció de treballs amb molta recerca i summament interessants.

Ara aprofito l'avinentesa per fer pública la meva més que grata impressió del seu darrer "article" sobre vida i obra de Rafel Tona.

Salut i felicitats.

KaliKenyo ha dit...

Amigos del Bierzo

Un saludo desde la resistencia surrealista (más real que imaginaria) del maquis de Abella.
Me uno a vuestros gritos

¡Viva la lucha minera!
¡Tras la senda de vuestros esforzados mineros!
¡Viva Bogarde!

KaliKenyo ha dit...

Sr. Fdo. Atienza,
Salutacions del seu enemic en assumptes esportius i que desitjaria trobar-lo al mateix costat de la barricada.

Anònim ha dit...

KaliKenyo, com ja li he contestat en el meu bloc, moltes gràcies; al seu servei i del bogardisme. Utilitzant el comentari que li ha fet al sr. Atienza, tenim clar en quin costat de la barricada estem. I per definició, l'enemic estarà sempre a l'altre costat.

Karlus a piscina Premià tot l'any ha dit...

bots udo inn urdainsa golhole suna isdalin ong vo soniw unn undt birods kalomsa garguisundera inn box

Cada vegada em sento més a prop de vosaltres i és el intento dir des de la llunyania del meu lloc llunyà

MADRIDISTA ︻╦╤─ BANZAI ha dit...

USTEDES JUEGAN CONMIGO PERO LO PUNITIVO QUE LES CAE ES COSA DE HORAS.

el perro ︻╦╤─ Tobías 2012 ha dit...

guau guau

Laura Llompart ha dit...

Sa serena cau menuda i la nit mos diu Adios. Cantava que recantava UC a les cançons d'Eivissa i sonen que sonaran per la Bunyola culé.
Ja fa temps que vull trobar-me amb els bogarderus mallorquins com la Coma, el Xisco i el Pedro Ramis, hey!
I tal i qual que ja veien que tinc la meva cara a les imatges de la penya més penya del mundillo. Hey! com cantaria el burru del Julio Iglesias, Hey!

penyabogarde ha dit...

Karlus: concreta, concreta, que el teu pot ser un personatge decisiu, i quin idioma més bonic!

Karlus a piscina Premià tot l'any ha dit...

golk sum hoklasida umdai goli sunss obsuka

està clar que vull ser el jefe dels idiomes bogardians, vale?

Anònim ha dit...

Karlus, sembla que parlis klingon!!!

Karlus a piscina Premià tot l'any ha dit...

t'acostes H March, t'acostes a les costes, calent, tebi, calent

ink golis dat unn golka!

Josep ha dit...

Al canal Esports 3 ens podrien donar un programa a nosaltres.

MADRIDISTA BANZAI ha dit...

CHUSEP,
EL PROGRAMA LO PODRÍAS HACER EN RADIOTELETAXI QUE SOIS DE UN HORTERA QUE MACHACA LA PIEL

el PerrO TOBÍAS ha dit...

guau

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

important declaració de Maradona sobre Messi:

http://www.sport.es/es/noticias/barca/maradona-cristiano-ronaldo-marca-parece-que-venda-champu-2122461

Crec que això obliga al dissenyador gràfic d'aquest blog a presentar-nos el nou venedor de xampú CR7 anticaspa.

i què més puc dir per avui? Doncs que els seguidors d'Andreu Nin estan encertats i que la comuna asturiana contagiarà la catalana en aquest camí ferm i decidit dels consells obrers bogardians. Temps al temps, puros a la boca i caliquenyos a la petaca.

Joan Artiach*La Llagosta ha dit...

Maradona hi ha dies que sembla bogarder (quan diu això o quan diu "visca el Che Guevara") i alguns dies podria ser un mindungui al servei de Tónguez (les seves admiracions per el joc del Real Podrit arran de la darrera xunga lliga). Que s'aclari el pibe, que si en algun lloc va ser feliç va ser a can Barça a les ordres del mític Menotti.

Galetes? Les que vulgueu! Per això tinc el cognom que tots veieu!

Sergi FAKIR Prados ha dit...

Hòstia!

No us puc deixar sols ni un dia, estava lluny tres dies i arribo i vés-per-on que això és insuperable i ara les papallones em saluden en llegir un tal Karlus fotent-li a barra lliure un idioma bogardià.

Què està passant a bogardilàndia?
Això és massa pel body, castors!

Ai-làs de bosch i ai-làs de platja!

Em poso una cançó de Bonet de San Pedro que li agradava a la meva mare de joveneta.

"Bailando estoy. En lo más puntiagud de mi cama de clavos" (Fakir Hankapurnsa)

si ho diu Hankapurnsa, callo i passo paraula.

Vampir Bayo / Vallvidrera / †๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A† ha dit...

†๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A†
Primerament estic interessat en el tema del senyor Karlus que proposa un idioma bogardó
†๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A†
Segonament ja cou prou bé que la mallorquinada bogardera vulgui fer la seva festa insular
†๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A†
tercerament estic molt pujat de faronera en llegir el blog del Bereshit del March-Smart
†๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A†
quartament això de que tothom es deriva del Roger Daltrey em fa dir que alshores tots els essers vius deriven dels lleons
†๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A†
cinquenament i mireu que el Maradona em quèia espès però això del xampú és de magisteri.
†๑۩۞۩๑†A ๑۩۞۩๑†A†

Joan Estruch ha dit...

Tovaric Esnaola et Sanctus Spiritus!
On estas mariner de gorra dolça?
Vull salpar amb el teu Potemkin vers un mar d'aigues blaugranes fins trobar Tito!
Vull ser tripulant del teu vaixell de foc creuat, mag Merlí dels oceans, Esperit!
P I S T O N U T Esnaola!

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

Grumets! Grumets! Grumets!
He d'agrair amb profunditat abissal que hagueu posat el meu torpedider al frontispici del bogardisme. També dono mercès al senyor Joan Estruch que em recorda al vell marí bèlic comandant John Stracher de la marina britània i que ha fet un comentari el·logiós posant-se a dosposició de la meva atropellada nau varada en els vetustos ports d'Odessa però disposada a rebre el cop de botella de cava corresponent que la reahibilitarà en singladura bogardiana. Ja aniré dient coses al llarg de l'estiu per que a partir d'ara amb l'Estruc-Stracher vora meu podem anar enfilant costes i ressegint viles d'acollida. Mireu que us dic: Proposo que s'embarquin totes les gents bogardianes per fer un intents naval de bona insurrecció per si les batalles terrestres s'encallen o sigui que anem-hi pensant que la idea és factible.

Grumets, a passar un estiu amb els ulls ben oberts que el Tito ja els té recuperats, que l'equip ja fa rodar pilotes i els bogardians no aturen les trinseres.

Núria Feliu i Teresa Forcades, voleu pujar al meu Bogardemkin?

Franch's'Smarts, Jordi Banyera, voleu visitar les meves pertanyences?

Josep-Ratlla Vermella als Ulls! Vine al Bogardemkin!

Via Fora canons, bous i esquelles.

Soc l'esperit d'Esnaola i ja tinc mil anys.

Lluís Bosch ha dit...

De blog en blog he arribat al vostre, que em sembla el millor blog dadaïsta que he vist fins ara en terres catalanes!

Anònim ha dit...

El Lluís Bosch, vell company d'aules de fa més de trenta anys, ens ha deixat anar un dels adjectius més meravellosos de què pot fer gal·la aquest bloc: dadaïsta! Veieu la clara línia que va des d'Odessa a Barcelona i el Maresme, passant pel Cabaret Voltaire? Us adoneu que Nin és Dadà? I que el Camp Nou està construït sobre un cementiri de revolucionaris?

Si els miners asturians vinguessin aquí, s'alçarien els morts!

Tito serà el gran Arquitecte!

Presidència ha dit...

és impresionat com gent de la categoria de Lluis Bosch i Enric H March han captat a la perfecció l'esperit bogardià i la línia fina que unueix revoltes i gols. Dadaisme, certament bogarda-da bogardada-ïsme!

penyabogarde ha dit...

Lluís Bosch, el comitè permanent estival de la Penya et nomena responsable de l'àrea Bogar-Dada-ista.
Aviat captarem la teva estampa en un dels propers articles. El responsable gràfic prendrà nota.

penyabogarde ha dit...

avui hem vist el Barça de Tito per la tele contra el potent Hamburg i està clar que tenim equipàs fins i tot amb els nanos del B.
Ens hem assabentat que el Real Bankia ha jugat contra els miners de l'Oviedo i que aquests li han marcat un gol. No falla: el Real Bankia lluita contra el poble miner. En canvi el Barça ha derrotat al Deutsche Bank d'Hamburg-Merkel i cal dir que aquest equip té com a rival de la mateixa ciutat al nostre estimat Sankt Paulï també hamburgués i proletari. Afegirem que el quadre de Tito ha jugat bé i que el mateix Tito ha anunciat el seu suport a la conversió del club en cooperativa.
Tot segueix el guió bogardià.

Karlus a piscina Premià tot l'any ha dit...

ujh fundal olif unn di das daida olibu zsog in sila mainerosca sul de distendouli zut

Hamburgu 1 Barça Vila New 2

Eduard Punset & Art Garfunkel ha dit...

Ho veiem a quatre ulls i dos caps, ho preguntem i ho contestem:

qui vol mal per Bernat Muniesa? Què hi ha darrera de tot plegat? Ells, els bancs!

Maleïda sigui la destral de Montoro i la guillotina de Mas Colell.

Barça o rescat.

Jordi Artiach*La Llagosta ha dit...

línia xula del blog, només falta el FAUST DE gOETHE ARA QUE HEM GUANYAT EN terres alemanyes

Marta Coma ha dit...

hola, em fa ilu de ser el comentari número 100, un petó ben pintat a tothon menys als del Madrid

Marta C

Josep ha dit...

Una dada lingüística: Vilanova, en anglès és New Town o sigui, Newton.

MADRIDISTA BANZAI ADVIERTE ha dit...

HOLA BERZAS, SOLO ES PARA DECIR QUE VOY A FORMATEAR TODO VUESTRO BLOG EN MI DISCO DURO PARA OBTENIR UN DETALLADO ESTUDIO DE TODAS LAS OFENSAS QUE HABEIS PROMOVIDO CONTRA EL REAL MADRID Y CONTRA MI PERSONA. SIN DUDA SERÁ UN MATERIAL MUY VALIOSO QUE DETALLARÁ TODOS LOS EXTREMOS DE LA QUERELLA QUE ESTOY PREPARANDO CONTRA TODOS USTEDES. ESTE VERANO SERÁ PARA MUCHOS DE USTEDES UN VIAJE CALUROSO DE IDAS Y VENIDAS A LA CIUDAD DE LA JUSTICIA, ANTESALA DE LO QUE LES DEPARARÁ CUANDO TENGAN POR PÀISAJE PRONTAL LOS BARROTES DE LA CELDA.

FELIZ VERANO PRINGONES BERZAS

¿BANZAI?
POR SUPUESTO ¡¡¡¡¡ BANZAI !!!!!!

el PerrO TOBÍAS ha dit...

guau mi amo, guau y clarito guau

¿Oscar? guau

l'home del turó ha dit...

Madridista: et dius Adolf?

penyabogarde ha dit...

Què passa a can Bogarde?

mireu que passa:

http://elpenjoll.blogspot.com/2012/07/un-winston-bogarde-petitet.html