PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


dijous, 10 de maig del 2012

INDIGBOGARDITZACIÓ




CAMPIONS UNA VEGADA MÉS,
NATURALMENT.

(ALONE AGAIN. NATURALLY)

 

Gilbert O'Sullivan - Champions Alone Again (original version) - YouTube

www.youtube.com/watch?v=D_P-v1BVQn8
18 Ago 2006 - 4 min - Subido por valliseasons1
enjoy. gilbert o'sullivans alone again in its original form. not that cruddy kareoke version with redubbed crap ...



 


LA INDIGBOGARDITZACIÓ 
OKUPA EL CARRER.


Milers de indigbogaditzats okupen places i carrers al llarg del cap de setmana de l'aniversari dels fets de Sants. 
Ara just fa un any que recordem la primera barricada de Sants. 
Núria Feliu va liderar un moviment que no s'atura. 

 

Els darrers episodis (magistralment explicats a la crònica anterior) han augmentat el nivell d'indignació popular i s'ha fet palesa als carrers mundials. El cas Bankia, el mourinhisme, el florentinisme i la il·legalitzacio del Real Madrid han catapultat les masses en una dinàmica sense aturador en favor de la llibertat. 
Mostrem a continuació diverses escenes dels 
punts àlgits de la represa insurreccional. 








També tenim testimonis gràfics de la capçalera de la manifestació de Barcelona que ha comptat amb una representació del bo i millor del bogardisme. 

 
La pancarta central ha estat sostinguda per gent molt bogardiana. Entre els pancartistes hem pogut veure a Punset & Garfunkel, el soci Artiach, Bosón de Higgs, Marga Bosch i el seu Verb, l'esperit d'Esnaola, el Missatger, Òscar Waits, Núria Feliu i Conrad Canaló. Una gran mostra de la flor i nata del bogardisme. Anem forts i a totes! I el Vilanova Team empata a 2 al camp del Betis posant la cirereta al pastís d'una nova lliga al cabasset i ben guanyada. 
Campions! Alone Again (Naturalment).




LES CLAUS DE LA LLIGA 2011-2012.

DOSSIER MAXWELL SMART

 maxwell smart, el nostre agent 86


Raphael: Escándalo (1998) - YouTube

www.youtube.com/watch?v=sf50MqVFHA822 Febr. 2009 - 5 min - Penjat per borjamg
Raphael, en Televisión Española (TVE) para la Gala de Fin de año 1998, cantando su éxito Escándalo.



DISSABTE 12 TOTS AL CARRER PER DIR PROU!










ANIVERSARI DE LES ACAMPADES
 I BARRICADES  INDIGBOGARDIANES
...TORNEM A LA LLUITA!


...MIREU EL FLORENTINISME COM LES GASTA.
(INFORMACIÓ DEL DIARI EL PUNT) 


OKUPEM PLACES I CARRERS. 
VISCA EL MAQUIS DEL RIPOLLÈS!
VISCA LA COMUNA DE SANTS! 
ENDAVANT BOGARDISTES DE LA TERRA!


Cristiano, el ‘regal' de Bankia
Caja Madrid va finançar el 2009 el fitxatge de Cristiano Ronaldo amb un crèdit de 76,5 milions
La caixa pública, controlada per Esperanza Aguirre, es va transformar el 2010 en Bankia i ara necessita 10.000 milions


(text: EL PUNT/AVUI. 10/05/2012)

L'estiu del 2009 va ser calent a Madrid. Florentino Pérez havia recuperat la presidència del Real Madrid i necessitava urgentment una carretada de milions d'euros per finançar el seu segon projecte i fer front a la supremacia esportiva del FC Barcelona. Dir que va tirar la casa per la finestra és poc. En poc més d'una setmana va fitxar Cristiano Ronaldo (94 milions d'euros) i Kaká (65). Més endavant també cauria Benzema (45). Per fer-ho va necessitar 150 milions nous de trinca. I quina entitat pública va acudir joiosa a la crida de Florentino? Ho heu endevinat. Caja Madrid, presidida llavors per un amic íntim d'Esperanza Aguirre, Miguel Blesa. El 2011 Caja Madrid, que amenaçava ruïna per culpa de la bombolla immobiliària i per inversions a tort i dret en projectes polítics del PP, es va privatitzar i es va convertir en Bankia amb un exministre i amic de José María Aznar, Rodrigo Rato, com a nou president. El conte ha acabat aquesta setmana, quan s'ha sabut que Bankia haurà de ser salvada per tots nosaltres amb més de 10.000 milions, una suma que fa feredat al costat dels 270 milions que exigeix el conseller d'Economia, Andreu Mas-Colell, de més al govern espanyol per a l'exercici del 2012.


Quan va donar el crèdit a Florentino els gestors de Caja Madrid ja es trobaven sota sospita per la seva participació activa en el mercat immobiliari i perquè havien tallat l'aixeta del crèdit a les famílies i les petites empreses. La ministra d'Economia, Elena Salgado, i el mateix president, Rodríguez Zapatero, es van “sorprendre” pel crèdit concedit per una entitat pública per pagar dos jugadors de futbol, Cristiano Ronaldo i Kaká.


En alguns àmbits externs a la central lechera l'operació va ser qualificada d'escandalosa, i n'hi havia motius. La part del crèdit concedida per Caja Madrid (76,5 milions) tenia una carència de dos anys. Fins l'estiu de l'any passat el Madrid no va haver de tornar ni un cèntim a la caixa, que ja queia a trossos. L'interès també era, per dir-ho suaument, d'amic: l'euríbor més dos punts, molt per sota del 7% amb el qual es finançava Caja Madrid amb les polèmiques participacions preferents.


Veient les crítiques lògiques que va despertar l'operació, Caja Madrid es va haver de defensar amb una compareixença de Miguel Blesa: “No entenc les crítiques. Per què hem de discriminar una empresa que dóna espectacle a milers der persones cada diumenge?”


El préstec al Madrid per Cristiano Ronaldo també es va posar sobre la taula en la seva transformació en banc. El crèdit de 76,5 milions va ser inclòs com una garantia per obtenir liquiditat per part del Banc Central Europeu. Bankia també va incloure en aquest paquet altres grans préstecs concedits per Caja Madrid a empreses espanyoles. La majoria eren a societats d'un grup empresarial presidit per Florentino Pérez, ACS (208,9 milions), Acciona (170,7) i FCC (100,1).


La connivència de Florentino Pérez en el Madrid va tocar sostre en la seva primera etapa de president, en què va gestar el conegut pelotazo, que li va permetre ingressar 500 milions d'euros el 2000, exactament la suma de diners que es va gastar en fitxatges fins al final del seu mandat. No es pot negar que és un bon gestor.

  
 I més notícies:                                                                 

In Spain, a Debt Crisis

 Built on Corporate Borrowing                                     

(A Espanya, una crisi del deute construïda sobre l'endeutament de les empreses)




Denis Doyle/Bloomberg News



Florentino Pérez, the chief of Grupo A.C.S. The company, saddled with a 9 billion euro ($11.7 billion) debt pile is in the midst of a frantic campaign to distance itself from the Spanish economy.


( Publicat avui al THE NEW YORK TIMES 10-5-2012)

DUES PORTADES DE L'SPORT:
11/05/2011 i la del dia del fitxatge del"gomines".                              

Raphael: Escándalo (1998) - YouTube

www.youtube.com/watch?v=sf50MqVFHA822 Febr. 2009 - 5 min - Penjat per borjamg
Raphael, en Televisión Española (TVE) para la Gala de Fin de año 1998, cantando su éxito Escándalo.

97 comentaris:

Eduard Punset & Art Garfunkel ha dit...

Ara ja entenem que ser de la bogarde's penya és tenir clar per on va el sidral, sempre s'ha de fer aixi explicant la rebotiga i l'entrellat. Felicitem la idea d'aquest tema i de fer futbolisme amb idees clares sobre quin peu calcen els magnats que fan malbé l'esport. Que surti la brossa companys.

Joan Artiach*La Llagosta ha dit...

he deixat escrit un missatge al vostre article anteior però queda massa sepultat per les exagerades lletanies del firmant madridista i us el torno a posar aqui i aporfito per dir que tot el que acabo de llegir sobre Bankia és la prova que faltava per dir que ens estan enganyant amb les finances, el futbol i la llet de vaca.

wl missatge perdut era aquest:

el que es diu madridista ha escrit mil vegades això que fa pena io fastic:

BARCELONI-TA CERO PATATERO
REAL MADRID CAMPEÓN DE LIGA
ATLETICO MADRID CAMPEÓN LIGA EUROPEA
ATHLETIC BILBAO CAMPEÓN COPA DEL REY
CHELSEA CAMPEÓN CHAMPIONS

i jo li dic això altre:

He llegit articles més antics i veig que aquest personatge madridista ja vé de lluny, pesadet ho és però es descalifica solet. Ja he parlar de vosaltres entre els meus coleguis de La Llagosta i amb una amiga de Granollers i ja he fet propaganda del blog diuen que el llegiran i la de Granollers ja ho va fer ahir i encara es tronxa com jo

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Hola,

els meus números coincideixen amb els del diari El Punt-Avui. Més (+) o menys (-) és el que es dóna quan es fan bestretes, balanços i comptes de la iaia. Total (=) que ens estafen (-) com si fossim mules.

saludo en Punset que també és de ciències.

Laura Llompart ha dit...

Això és la cua del front i és la clatellada del corró que aixeca la camisa dels humans a barra llarga.

Al.lotada bogardenca, on sou?
Xisco, Coma Marta, Pedro!

MADRIDISTA BANZAI ha dit...

MIS OJOS NO DAN CRÉDITO A ESTA NUEVA OCURRENCIA DE LA PEÑA BOGARDE PARA MIRAR HACIA OTRO LADO MIENTEAS CAE EL MITO GUARDIOLI-TA

RESUMEN DEL FIASCO CULERO

LIGA REAL MADRID
COPA ATHLETIC BILBAO
CHAMPIONS CHELSEA
LIGA EUROPEA ATLETICO MADRID
CEMENTERIO GUARDIOLI-TA

VAYA BALANCE MAJOS
HABLEN DE BANCOS
QUE VAMOS A REIR
TODOS

AUPA ATHLETI, TODOS CON EL BILBAO CONTRA EL BARCELONI-TA

Adell El comodor ha dit...

Madrles, deia el Bilbao en pau i dedicat a tornar al poble els diners per la compra de Cristiano. Gràcies Bogarde per haver publicat aquest sucós informe sobre l'escandol de caja madrid Bankia.

Bierzo Azulgrana ha dit...

Menudo zambombazo lo de Cristiano con el accionariado público de pagano y la casa blanca con el mazo dando. Este es un buen argumento para destacar la ilegalidad evidente del Real Madrid y para dejar claro quien es el justo campeón de Liga. Barça campeón.

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

glups! al pa, pa. I al ví, ví.

Òscar Roig i Carrera ha dit...

Quan llegeixo aquestes coses fins i tot se m'estronca el sentit de l'humor.

penyabogarde ha dit...

Gran descoberta del Maxwell Smart!

Joan Estruch ha dit...

hòstia! Això va en serio! Pistonut dossier que com diu l'Òscar estronca el sentit de l'humor.

penyabogarde ha dit...

Ara d'enten tot!

penaltis, faltes, ulls de vellut, parkings foscos, "gomina", xurros, cafelitos, botifarres...

Louis de Funes tenia raó.

Visca la FIFA!

RIPOLLÈS ROIG ha dit...

LA INTERNACIONAL

Amunt els damnats de la terra,
amunt els qui pateixen fam,
la força pel dret és vençuda,
s'acosta el bell temps de la pau.

Del passat destruïm misèries,
esclaus aixequeu vostres cors,
la terra serà tota nostra,
no hem estat res i ho serem tot.

És la lluita final,
unim-nos i demà
la internacional
serà el gènere humà. (bis)

No esperes salvacions supremes
de déus, de reis ni de tirans,
obrer, és la sang de tes venes
la que triomfant et salvarà.

La força del tirà sotmesa
ton puny deixarà quan voldràs;
atiem la fornal encesa,
el ferro és fill del nostre braç.

És la lluita final,
unim-nos i demà
la internacional
serà el gènere humà. (bis)

Obrers, camperols, la batalla
ha començat i finirà,
la terra és per qui la treballa,
qui no treballe morirà.

Si del cel de la nostra terra
foragitem dels corbs l'estol,
pau ferma seguirà a la guerra
i sempre més brillarà el sol.

És la lluita final,
unim-nos i demà
la internacional
serà el gènere humà. (bis)

Jaume ha dit...

al carrer al carrer i a defensar la dignitat bogardera

SECRETARI ANALITZA ha dit...

Bankia ja ha caigut i al darrera ja venen ACS i el MADRIT, empreses plenes de productes tòxics sota la presidència del sinistre Florentí ...

endavant les atxes !!!

Edgar ha dit...

està clar que el tema està podrit.

Visca Guardiola!

Fernando Atienza ha dit...

Buenas noches,

por supuesto que lamento esta manera de gestionar los asuntos económicos del Real Madrid.
Por supuesto que no tengo ninguna simpatía ni por Aguirre, ni por Rato, ni por Aznar, ni por Florentino.

Pero por supuesto que soy admirador del juego de Cristiano, del ingenio algo torcido pero humanamente sincero de Mourinho y de la manera de acumular trofeos que tiene, ha tenido y tendrá el Real Madrid.

Por supuesto que me parece deleznable que querais ensuciar a CR7 con temas financieros que no le atañen.

Por supuesto que el todas las casas hierben las cazuelas y se queman las habichuelas.

Por supuesto que esta vez os habeis pasado mil pueblos en vuestra carrera para borrar los éxitos del Real Madrid.

Por supuesto que no es de recibo este artículo.

Por supuesto que aún albergo esperanzas en vuestra genialidad como bloguistas.

Por supuesto que esa genialidad está sometida a vaivenes algo oscuros.

Por supuesto que podeis rectificar las últimas meteduras de pata.

Por supuesto.


F.A.

maria cristina ha dit...

Chicos, acá sigo presente como siempre, adelante!!!!!

Anònim ha dit...

visca en Landon Thomas Jr. !!!!

Joan Artiach*La Llagosta ha dit...

Visca el Barça!

"Por supuesto"

Ernest Bladé ha dit...

En Joan Artiach m'ha guiat fins a aquest blog per riure del futbol i resulta que m'he topat amb una sensacional investigació que posa la pell de gallina i que burxant amb el tema del Cristiano anem a Bankia i d'aqui anem al totxo i anem a un pais en pilota picada que fa pudor de caler negre i flaire de pet bancari.

Heu posat el dit a la nafra i us heu ficat directament dins del ventre de la balena. Està clarissim que el que dieu del florentinazo lligat al PP i tota la patul·lèia és només la cirereta còsmica del Bankiazo. Segur que és com una broma ja que els diners del kaka-ronaldazo són petitets al costat de la megabombolla immobiliaria de tot el tinglado Bankia i dels bancs que han apostat per el totxo. M'agrada molt de veure una blog conyón sobre futbol estirant la cordeta de tota la tonyinada que estan fotent al poble. Si senyors el Madrid ha de ser il·legal per tot això i per la merda a l'ull de l'altre i per tantes malifetes. Estem davant d'un pet com una castanya de tots Sants i la florentinada és la cirereta del frau més jevi de tots els temps bancaris.

Hem de fer carrer i cel, terra i aire per tal de frenat tot el show lúgubre.

El Real Madrid és il·legal. La Comunidad de Madrid també, i Bankia i alguns bancs que tenim també a casa nostra que no hem d'amagar i hem de salvar el Barça de la xorrada de Qatar i dels que voldrien realmadriditzar-nos amb males arts.

VISCA EL BARÇA i VISCA LA LLAGOSTA


Ernest (La Llagosta)

Lliga Antigomina ha dit...

Les cantonades d'en Núñez són un disbarat que cal criticar i al mateix temps són un exin-castillos o un scalextric al costat de la gran muralla xinesa del totxo i de la bombolla gegantina de can Bankia o del BBVA. Mireu que sempre he vist el nuñisme, el laportisme, el gasparisme i el rosellisme com una nafra que hem de petxugar els culés de bona fè i jo soc el primer en criticar i de sentir vergonya per Qatar Foundation, Nike, sala martín i la mare de Deu de la Mitja Pela. Però aquesta florentinada és més grossa que la guerra de les galàxies i dels galàctics. L'ull del nostre nou entrenador és una baleta de pati d'escola al costat de la gran foguera banquera.

Salvem el Futbol d'aquests taurons de l'escolania del totxo i la borsa.

estafat per tots els costats Alella ha dit...

com cantava RAPHAEL:

"escándalo, es un escándalo"

El Cigró de Tona ha dit...

Sou uns adivinos.
primer vau encertar dient que Tito seria l'home escollit,
després vau encertar amb el veredicte just de la Fifa i que el Madrid era il·legal
i ara aquest informe demolidor que demostra que el Floren és el la penya sempre deia.

Heu fet diana , sou virtuosos

+INFORMACIÓ ha dit...

Los problemas del presidente del Real Madrid RSS Futbol
Florentino lleva a España a la ruina

El máximo mandatario madridista está atravesando un terreno de minas a nivel financiero en ACS
Votos (22)

Florentino era el paradigma del empresario de éxito y está llevando a su empresa a la ruina

Florentino era el paradigma del empresario de éxito y está llevando a su empresa a la ruina


El título de Liga conseguido por el Real Madrid la semana pasada es la única alegría que puede endulzar la vida de su presidente, Florentino Pérez, sumido en una gravísima crisis económica y financiera en la multinacional que preside, ACS (Actividades de Construcción y Servicios).

La situación de la compañía con sede en Madrid ha merecido un extenso reportaje en el prestigioso rotativo estadounidense `The New York Times”, que en su edición del miércoles afirmaba que la empresa de Florentino Pérez “está fuera de control”, a la vez que señalaba que “su problema es más grave todavía que la deuda pública de España y amenaza a ese país con una década de estancamiento”.

Señalado en su momento como uno de los grandes empresarios de España, con estrechos vínculos en el tejido financiero español, el prestigio de Florentino Pérez ha ido decreciendo a medida que se han ido conociendo las dificultades que está atravesando ACS para poder hacer frente a la gigantesca deuda que acumula. El año pasado, ACS cerró su ejercicio fiscal con una deuta neta de 9.849 millones de euros, “que es dos veces su valor en el mercado”, sostiene `The New York Times”.

Otros observadores financieros afirman que la deuda de una de las grandes constructoras de España triplica su Ebitda, es decir, sus beneficios brutos de explotación.

Los analistas consultados por el rotativo americano son demoledores con el futuro de ACS y su impacto en la economía española: “ACS está en medio de una campaña frenética para vender sus activos con la finalidad de poder pagar su deuda, dentro de una economía española atrapada en una espiral de austeridad y deflación”.

Los economistas, según `The New York Times”, alertan de que ahora mismo la gran amenaza para España “es la deuda que asfixia el crecimiento de ACS y otras empresas altamente endeudadas”. Y agrega que “a medida que estas empresas recortan sus inversiones, se deshacen de sus activos, y de puestos de trabajo, el resultado podría ser una década perdida al estilo japonés de estancamiento”.

José María Gay de Liébana, reconocido profesor de economía financiera de la Universidad de Barcelona, publicó recientemente un artículo de opinión en el rotativo catalán `Ara¿ donde precisamente se refería a la crisis de ACS y que arroja una luz clara sobre lo acontecido.

Titulado “La emperatriz del apalancamiento”, el profesor Gay dice: “Posiblemente ACS se convirtió en los últimos años en la emperatriz de una figura financiera, antes muy alabada y ahora repudiada: el apalancamiento. El crecimiento del grupo presidido por Florentino Pérez, que ahora rige los destinos del Real Madrid, se ha basado en un gran endeudamiento hasta el punto de que, al cierre de 2011, sus 47.988 millones de eueros de activos totales están financiados con 41.796 millones de euros de deuda y sólo con 9.191 millones de recursos propios”.

+INFORMACIÓ (2a part) ha dit...

'The New York Times' califica a Florentino Pérez como un hombre “ambicioso” que, al igual que muchas empresas españolas en los tiempos de auge económico, “se han atiborrado de deuda barata buscando diversificar su negocio mediante la compra de grandes participaciones de capital en diferentes empresas”.

Tildado como “ser superior” e incluso “un hombre adelantado a su tiempo”, una de las grandes verdades sobre Florentino es que durante si primera etapa al frente de la presidencia del Real Madrid, el valor de ACS se multiplicó por cinco y su fortuna personal creció de forma espectacular.

Son muchas las personas que afirman que, además de su indiscutible pasión por el Real Madrid, siempre ha buscado una proyección personal a rebufo de la exposición mediática que tiene el mundo del fútbol.

J. M. Casanovas ha dit...

osep Maria Casanovas | 11.05.2012 | 04:05h

CON EL AGUA AL CUELLO. Se acabó fichar a golpe de talonario como si fuéramos ricos. Final de trayecto para los presidentes que vivían de los créditos de los bancos. No volverán más los tiempos en que la caja de ahorros amiga financiaba a los clubs de fútbol con una frivolidad digna de acabar en el juzgado de guardia. Ya no vale la estrategia de sobrevivir a costa de ir aumentando la deuda. La crisis y el derrumbe de la economía nacional amenazan seriamente a nuestro fútbol. El prototipo de esta etapa de grandes pelotazos, operaciones galácticas y gestión financiera desenfrenada es Florentino Pérez. Cuando esto era Hollywood y había dinero para todo era el rey. Ahora que pintan bastos, que la bolsa se hunde, que la Merkel nos ahoga y el euro se tambalea, el presidente del Madrid está con el agua al cuello ya que ACS debe más de 9.000 millones de euros, ni más ni menos que el doble de su valor en bolsa. El prestigioso 'New York Times¿ ha desenmascarado lo que calla cierta prensa nacional, que Florentino está en una situación financiera muy comprometida hasta el punto de que su compañía en lo que va de año ha perdido el 40% de su valor en bolsa.

FLORENTINO, ESPERANZA Y CRISTIANO. En los últimos años los vientos han cambiado, lo que al principio parecía una tormenta se ha convertido en un tsunami que amenaza a las empresas mal gestionadas. Y aunque parezca imposible, Florentino tiene unos jefes, la familia March, que comienza a considerar un problema su continuidad en una compañía que arrastra una deuda que nunca podrá pagar. Por si fuera poco, la nacionalización de Bankia tampoco es una buena noticia ya que lo que antes era Caja Madrid ha sido durante mucho tiempo el principal patrocinador en la sombra del Madrid. Gracias a la amistad de Florentino con Esperanza Aguirre, se ha beneficiado de muchos créditos blandos y el ejemplo más claro son los 76,5 millones que recibió en el 2009 para financiar el pago de Cristiano Ronaldo. Ahora que Bankia es de todos, más de uno se va a preguntar si Ronaldo también es de todos, no en vano la mayor parte del crédito está por pagar y se va a financiar con nuestros dineros, es decir, con nuestros impuestos.

EL MADRID LO PAGARÁ CARO. Después de lo que ha pasado con la renuncia de Rato y la nacionalización de Bankia, la prensa económica especula que ACS puede ser el próximo escándalo. Según leemos en el influyente diario norteamericano, el gran problema de Florentino es que paga muy caro que en los años boyantes se endeudara más de lo aconsejable para acelerar el crecimiento de una compañía que ahora no es sostenible. ¿Hasta qué punto puede afectar todo esto al Real Madrid? Lo decíamos al principio, a Florentino le han cerrado el grifo los bancos ya que sus cuentas blancas acumulan más de 500 millones de deuda. Ahora sus balances se miran con lupa, le exigen garantías donde antes había favores y se descubre que sus auditorías tienen puntos negros. En definitiva, negros nubarrones amenazan a Florentino, sus negocios pueden arrastrar al Madrid.

Eduard Punset i Art Garfunkel ha dit...

Nosaltres direm dues coses:
Florentino és un "ente" (Punset diu)
Florentino és el que passa per sota del Puente Sobre Aguas Turbulentas (Garfunkel)

NEW YORK TIMES ha dit...

Allo, Allo !
Madriles?
Atienza?
Ramis?
Lo Pipita?
Allo, Allo ?
Yours opinions, please!

What's Goin On?

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Barça campió, està clarissim
56/34/v¨·factor de Bankia*
Derivada 56/19
100% Instal/3

in fraganti Bankia Madrid Real

Joan Estruch ha dit...

recuperar la caspa del Raphael ha estat molt pistonut per posar musica a l'escandol florengominola ronalpérez

Fernando Atienza ha dit...

Señorito New York Times,

mi opinión ya consta en un comentario que aparece más arriba.
Por supuesto. Repasen lo que digo.

Por supuesto.

F.A.

penyabogarde ha dit...

"por supuesto" que hem guanyat la Lliga 2011-2012. "Por supuesto".

MADRIDISTA BANZAI ha dit...

¿PENSAIS BORRAR LA ERA BLANCA CON ESTO?
GUARDIOLA SE FUE Y CON EL CANGUELO DE VER COMO MOURINHO LE MARCÓ EL CAMINO Y NO RESISTIÓ. PERO VOSOTROS AHORA OS LAS DAIS DE ECONOMISTAS.


¡¡¡¡¡¡ BANZAI !!!!!!!!

EL PERRO TOBÍAS ha dit...

amo guau guau tranuilos que somos los grandes guau guau

Laura Llompart ha dit...

Ni amb aquestes amo i gos, esteu a l'altura del que passa i el que passa és molt gros. Molt gros. "Sa serena caurà menuda" com diem per casa.

penyabogarde ha dit...

Benvingut Ernest Bladé, que creixi el bogaridisme al Vallès començant per la capital del bogardisme vallesenc: La Llagosta Bogardiana!

Lucrecia Borgia ha dit...

Cristiano sozinho em um deserto e a vontade é uma varinha mágica e esfregou ela,... obter um gênio e lhe diz "Eu estou indo para satisfazer 3 desejos", e diz que Cristiano: 1) querem ganhar a Champions 2) quer ganhar a Copa do Rey 3) quer ser o jogador mais grande na história...O gênio fecha os olhos e Puff!... faz o Messi... ;-)

beijos

Facchetti ha dit...

Beijos, Lucrecia!
Risposta italiana per una brasilegna:

Messi é il genio della lampara meravigliosa et nasce nella cantera senza auito di Bankia.
Bacci per te, Lucrecia!

MADRIDISTA INDIGNADO BANZAI ha dit...

SEÑORÍAS:
HAGAN JUEGO. DE LA MANERA MÁS OPORTUNISTA POSIBLE USTEDES HAN OPTADO POR EL TIRO AL AIRE Y LA MERIENDA DE POLLOS.
ESTE ARTÍCULO ME PARECE UN COMPENDIO DE TEMAS QUE NO AFECTAN EN ABSOLUTO AL DESARROLLO DEL FUTBOL.
USTEDES QUIEREN VERTER TEMAS DE GACETA ECONÓMICA EN UN TEMA QUE DUELE COMO ES EL DE LA SUPREMACÍA LOGRADA POR EL REAL MADRID DURANTE ESTA TEMPORADA.
VOY A HABLAR DE LOS EJES DEL DESPEGUE BLANCO:

EJE 1:
EL REAL MADRID CONSOLIDA UN MODELO DE FUTBOL TOTAL BASADO EN LA EFICIENCIA DEFENSIVA, LA SOLIDEZ EN EL CENTRO DEL CAMPO Y EL CARÁCTER LETAL DE SU LINEA ATACANTE.

EJE 2:
LA COMBINACIÓN DE CRACKS SOLVENTES CON GENTE DE LA ROJA MÁS JUGADORES POLIVALENTES, SUMADA A LA PERSPECTIVA GENERACIONAL, DAN COMO RESULTADO UN CONJUNTO INEXPUGNABLE POR DETRÁS, ROCOSO EN EL CENTRO Y MUY INTIMIDADOR EN EL ATAQUE.

EJE 3:
EL CARÁCTER GANADOR DE UN GRAN CRISTIANO.

EJE 4:
LOS RESULTADOR LIGUEROS.

EJE 5:
EL DISPOSITIVO DEPORTIVO Y PSICOLÓGICO DE MOURINHO.

EJE 6:
LA CRISIS DEL BARCELONI-TA.

EJE 7:
LA DERROTA MENTAL CON DIMISIÓN ENCUBIERTA DE GUARDIOLI-TA PUSILÀNIME Y AFECTADO POR LA PRESIÓN DE MOURINHO.

EJE 8:
LA SOLVENCIA GENERAL DEL PROYECTO.


ANTE TODO ESTO, NO ES DE EXTRAÑAR QUE USTEDES SE DEDIQUEN A RAPHAEL, A EL PANFLETO SPORT O A HABLAR DE BANKIA.

FELIZ FIN DE SEMANA.

AUPA ATHLETIC.

Y MI GRITO DE NOBLE BATALLA:

¡¡¡¡¡¡¡¡ BANZAI !!!!!!!!


POSDATA MADRIDISTA:
USTEDES ESTÁN INDIGNADOS PERO ¿ACASO SABEN ALGO DE INDIGNACIÓN?
YO TAMBIÉN ESTOY INDIGNADO Y SE MARCAR CON EL DEDO A QUIEN PERJUDICA AL PUEBLO.
NADIE ME VA A DAR LECCIONES DE INDIGNACIÓN. POR ESO Y POR SI NO NO SABEN, YO YA ADVERTÍ QUE ESTOY CON RUBALCABA Y NO CON RAJOY.

EL PERRO TOBÍAS ha dit...

guau

La Junta Directiva de la Penya Bogarde ha dit...

La millor manera de desactivar el Madridista és amb arguments com els que oferim en el camp.
No hauriem d'entrar en els insults ja que és el que ell li agrada.
Avui els carrer s'ompliran i ubicaran amb noms i cognoms als que estan destrossant el país, l'economia i també el futbol.

VISCA EL BARÇA

Cooperativa Gafarrons ha dit...

salut i bons aliments!

MADRIDISTA BANZAI HACE CONSTAR ha dit...

HOY HE LEIDO EN MARCA QUE CRUYFF CREE QUE EL REAL MADRID JUEGA BIEN Y QUE ES UN JUSTO GANADOR DE LA LIGA.

ESTOS DÍAS ESTOY LEYENDO EN LA LONTANANZA QUE LAPORTA ESTÁ QUE TRINA CON EL ROSELL Y SU DICTADURA Y ATRIBUYE LA HUIDA DE GUARDIOLI-TA A LA FALTA DE ENTENTE ENTRE ROSELL Y DON PEP-PITO.

ESTOS DÍAS UNO SE LEVANTA Y VE COMO EL TITANIC SE DESVANECE O COMO EL GIGANTE RESULTABA TENER LOS PIES DE BARRO.

ESTO ES LO QUE HAY, PERO USTEDES DALE QUE DALE CON EL DINERO DE FLORENTINO Y COSAS NADA FUTBOLISTICAS.

SONROJANTE, VAYA.


¡¡¡¡¡ BANZAI !!!!!

EL PERRO TOBÍAS ha dit...

g
u
a
u

Irene ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Irene ha dit...

Hola estimat madridista amb gosset incorporat.

Mira, resulta que et trobo maco, bonic i amable. Resulta que passa el temps i cada dia estic més contenta de coneixer-te, ets encantador i hospitalari. M'agrada com ets, m'agrada el teu llenguatge, les teves idees, la teva inventiva, m'agrada i m'agrades. M'agrades tant que voldria quedar amb tu i coneixer de més a prop com ets, com vius, com és la campaneta de la teva veu.

No sé com dir-ho, estic enamorada de tú i qui sap si podem tenir un futur comú.
M'agrada tot el que fas i dius.
M'imagino un somni d'estar amb tu al costat davant de la tele mirant el Crakovia i el temps, picant olives i patates i fent un brindis amb ví del bo.
I el Tobías en els nostres peus davant la llar de foc.

Tot això, madridista, és possible i necessari.

Et va bé de quedar amb mi? Primer m'ho dius i després ja trobarem la manera discreta de quedar els dos.

Acceptes?

Un petó.


Irene

penyabogarde ha dit...

Irene, compte que pots prendre mal...

MADRIDISTA AMANTE ha dit...

IRENI-TA,
ME HALAGAS SIN VERME PERO ME RESULTAS UN ENCANTO BEIBI. PARA LO QUE PROPONES SOY UN AS O SEA QUE DÉJAME QUE ME TOME UN RESPIRO Y TE CONCRETO LA CITA ¡¡COMO NO!!
ADVIERTO QUE TENGO UNA GRAN FACILIDAD EN EL TRUEQUE DE SENTIMIENTOS Y QUE SOY CAPAZ DE RELEGAR A UN SEGUNDO PLANO EL TEMA DEPORTIVO. TAMBIÉN ADVIERTO QUE MI PASIÓN POR EL REAL MADRID SE HACE EVIDENTE DE ALGUNA MANERA U OTRA Y QUE PUEDE AFLORAR EN NUESTRA CENA O EN UNA PREVISIBLE RELACIÓN A MEDIO PLAZO DE LA QUE NO PODEMOS DESCARTAR UNA FORMALIZACIÓN. BROMAS A PARTE, ME CAES BIEN Y SI ERES CULERA LO LLEVAS CON UN APLOMO DIGNO DE ADMIRACIÓN.

YA DETALLARÉ LA CITA ¿TIENES CORREO ELECRÓNICO O FACEBOOK?


GRACIAS.

EL PERRO TOBÍAS ha dit...

guau, yo no veo nada mi amo, guau y suerte

MADRIDISTA INDIGNADO ha dit...

Y AHORA VAMOS AL GRANO ¡¡¡ LECHE !!!
VEO QUE LOS FINES DE SEMANA OS SABEN TAN MAL COMO LOS DÍAS ORDINARIOS ¡¡¡ LECHE !!!
¡¡¡¡ QUE NO TE ENTERAS, CONTRERAS !!!!
LA LIGA ES DE QUIEN ES Y PUNTO FINAL.
PERO VOSOTROS ERRE QUE ERRE CON LA CARRACA DEL BANCO BANKIA Y CON LOS INDIGNADOS COMO SI FUERAN DEL BARCELONI-TA.
MAJETES, YO TAMBIEN ESTOY INDIGNADO PERO LOS MALES VIENEN DE LEJOS DE CUANDO NÚÑEZ, GASPAR Y LUEGO LAPORTI-TA. POR ESO ESTOY INDIGNADO, YA TUVIMOS QUE AGUANTAR LA DICTADURA DE LA TELEVISION Y DE LA PRENSA PARA IMPONER AL BARCELONI-TA VUESTRO BARSA-FARSA.
NO ME VAIS A DISTRAER QUE YO TENGO MI SENTIDO DE LA INDIGNACIÓN A PRUEBA DE BOMBA Y MI APUESTA PERDEDORA FUÉ PARA RUBALCABA PERO POR COHERENCIA SIGO CON ÉL Y CONTRA LO QUE ME IRRITA.

SI SEÑORES, ESTOY INDIGNADO Y MI ÍDOLO ES EL COMPAÑERO ALFREDO PÉREZ-RUBALCABA QUE ES EL AZOTE DEL PP EN LA TRIBUNA DE LAS CORTES. DÁNDO LA CARA CON INDIGNACIÓN VERAZ. YO CON ESTO NO HAGO BROMAS Y ME JODE LA JODIENDA QUE OS DEDIQUEIS A BOGARDEAR A LOS INDIGNADOS.

PUES ESO ¡¡¡¡ BANZAI !!!!

Fernando Atienza ha dit...

Buenas tardes,

veo fotografías de masas fanáticas y no creo que este sea el mejor de los caminos. Reflexionemos sobre este aspecto o nos suicidaremos como gorrinos. Mi opinión es la de que el mundo está fatal y que el futbol no se libra de ello pero esto ni puede ni debe esconder el nombre del campeón de liga, el REAL MADRID.

Irene ha dit...

"Madri":

M'ho penso amb calma ja que el teu missatge ha mostrat una dolçor que no puc menyspreuar.

Irene

Joan Artiach*La Llagosta ha dit...

M'agrada manifestar-me i agraeeixo que hagueu tingut el detall de posar la meva icona entre tant distingida representació del poble alçat. La Llagosta mereix tenir veu pròpia en aquest fenomen de masses i que brilli la nostra llum en el firmament.
Gràcies us dono i us reitero amb sinceritat.

Lo Pipita torna fort !!!!!! ha dit...

Husgggg!
Teniu la xaveta cargolada, eh?
El Real Madrid ha guanyat la lliga de carrer i os paso això de Marca:

"El Real Madrid compendió en el último partido todas las virtudes que le han coronado como el mejor campeón de Liga de la historia. Fue un equipo intenso, voraz, vibrante y ambicioso, que sometió a su rival a un asedio brutal. No era un equipo cualquiera, sino el Mallorca de Joaquín Caparrós, que se jugaba Europa en Chamartín. No tuvo opción. El campeón le avasalló de principio a fin, y regaló a su gente un cierre digno de una Liga de campeonato"

Tot resumit i ben escrit, suposo que el barcelonisme està derrotat, enfonzat anímicament i espantat per la que els espera davant la màquina de Mourinho i cr7.

La veritat és que el Real Madrid ara per ara és l'equip més gran i juga de manera al·lucinant.

Ja veig que vosaltres feu sang amb BANKIA i ni parlar de la veritat, si senyors un truco d'almendruco que no fa riure.

ara puc dir que soc català, del lleida, del espanyol i del madrid i si soc del madrid és per culpa de tenir que aguantar que ens obliguin als catalans a ser del barcelona fc com si fos una dictadura.

Jo és que m'ho agafo aixi de bé, aquest Madrid és garantia de futbol 100 punts i com diu Marca EL MEJOR CAMPEÓN DE LA HISTORIA.

Lo Pipita està aqui, amb vosaltres i ha vingut per quedar-se i recordar qui és el campió.

Joan Estruch ha dit...

El món a l'inrevés:

Mentre escric el comentari la policia rodeja els indignats de Sol i ningú vigila el Santiago Bernabeu on estan fent una festa macabra els xicots de Bankia amb Florentino, Mourinho i Cristianito davant de tot.

A l'inrevés el món.

Despistonuda injusticia.

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

jo també, Estruch, ho acabo de veure per la tele.

En Roger de Burriac ha dit...

quina estafa!
els indgbogardes atonyinats i encerclats i els del Bernabeu-Bankia festejant un president i uns negocis que hem de pagar entre tots. És que No hi ha dret ni vergonya a la casa dels manaires.

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Si poses guardies seguint indignats (+) i no els poses a Bankia del Bernabeu (-), la justicia resta (-).
Aquests dies preparo un dossier sobre tot el que ha passat a la lliga i us demano paciència per que ara estic a l'esborrany i s'han de compaginar coordenades i ho faig sense calculadora ni programes moderns.

Gràcies.

Kali-POUM-Kenyo ha dit...

Reclamo la part de les accions de Bankia que em pertoquen.
Reclamo els meus diners que els ingressaré a una banca cívica.

Les empreses del Florentin-ita queden col·lectivitzades, els bens del R.M. queden confiscats i en conseqüència, naturalment ens quedem el cristià aquest, el cedim al Vila Reial per que quan tornin a primera jugui amb el Barça B.

MADRIDISTA BANZAI ha dit...

HOMBRE YA TENEMOS DE NUEVO A DON CACHIBACHE KALIMOCHO KALILISTO CON SUS SATRAPÍAS INSULTANTES Y MOVIENDO FICHA CONTRA UN CAMPEÓN CON LOS ARGUMENTOS DE ESTA CUADRA DE ZOPENCOS DE LA BOGARDILADA.
MENOS INSULTAR, MENOS DIFAMAR, MENOS MENTIR Y A SALUDAR AL CAMPEÓN.

¡¡¡¡¡ BANZAI !!!!!

el PerrO TOBÍAS ha dit...

guau ¿Oscar? Me tienes manía.

marga bosch i el seu verb ha dit...

M'ha fet ilu de veure que surto a la pancarta i amb la meva cara de front i aixi se que aquell dia em vau veure al bar

MADRIDISTA BANZAI ha dit...

Y VOSOTROS CON EL MOÑAS DEL PELUCÓN GILBERTO SULLIVAN DÁNDOLE A LA CANCIONCITA PARA TAPAR EL MEOLLO DE LA CUESTIÓN

ESTAIS COMO GUARDIOLI-TA:

DIMITIDOS DE MIEDO, Y LO VENDEIS COMO UNA RETIRADA POR CANSANCIO,
CLARO, CANSANCIO DE AGUANTAR UN MADRID EXPECTACULAR Y DERROTADOS SICOLÓGICAMENTE POR MOURINHO


¡¡¡¡¡ BANZAI !!!!!!

el PerrO TOBÍAS ha dit...

oscar guau
oscar guau
oscar guau

Fernando Atienza ha dit...

UN CONSEJO AMIGO

Si reconoceis la vistoria liguera del Real Madrid podremos trazar un camino lleno de buen humor y buen gusto pero si no teneis este detalle con el madridismo demostrareis que no sois capaces de cuadrar el humor com la caballerosidad. Sería un punto a favor del bogardismo, aprovechad la ocasión y saldreis fortalecidos.


F.Atienza

penyabogarde ha dit...

Amic Atienza,

ens estas proposant que acceptem la corrupció i això no ho podem fer ni en broma. Ser cavaller, en el teu cas, passaria per reconeixer que no hi ha un pam de net i que la conxorxa bancària ha afavorit el Real Madrid. Aleshores, estimat Atienza, et proposem un gest de la teva part consistent en reconeixer l'estafa blanca i a partir d'aquest reconeixement l'humor podrà brollar lliurement en totes direccions.

No és precisament el que tú proposes. Que consti que ens caus bé.

La Junta

Eduard Punset i Art Garfunkel ha dit...

Galdosos de sortir al report de la pancarta i de comptar amb nosaltres per pujar dalt de tot del cim de la lluita bogàrdica. Mixos i mixes estem amb vosaltres i tenim els nostres respectius caps d'escarola al vostre servei amb les cançons i trantes que sabem copilotitzar.
Galdoses gràcies us remerciem.

Eduard i Art
Baluard i part

Fernando Atienza ha dit...

Penya Bogarde,

me retais a que haga una declaración contraria a la directiva del Real Madrid como condición para establecer buen rollo.
Yo acepto reconocer que Florentino solo me gusta en algunos aspectos y que en otros tal vez se extralimitaa, dicho lo cual me parece que ya puedo ser parte de la broma que representa el bogardismo pero yo os pido que critiqueis el mal proceder de Pep Guardiola a partir de su extraña despedida y la pérdida total de compostura ante los medios en las ruedas de prensa, como tambien os pido que acepteis que el Real Madrid es el vencedor pese a que no os resulte fiable la línea seguida por directiva y entrenador. ¿Establecemos este pacto y seguimos por la senda del buen humor?

F.A.

penyabogarde ha dit...

a) Art i Eduard,

un plaer de tenir-vos a casa.

b) Fernando Atienza,

hay una línea roja que no estamos dispuestos a traspasar: La corrupción.

El missatger ha dit...

Quan queda per a que Tónguez ho perdi tot? Perquè diuen que després de Bankia arriba el torn d'ACS. I què serà del subcampió de lliga d'aquesta temporada, el Real Mourinho, quan això passi?
Jo crec que al ritme que van l'any que ve no hi haurà ni lliga espanyola. Com a molt, lliga Bundesbank, amb tots els equips propietat de Goldman Sachs.
I després, quan ells també s'enfonsin, el bogardisme.
L'enfonsament de Tónguez serà dels que fan època.

Bierzo Azulgrana ha dit...

Buenísimas tardes tengan,

Reina la calma chicha por todo lo largo y ancho del Bierzo. Desde los Ancares hasta las Médulas, pasando por el Valle del Silencio, Villafranca, Ponferrada, Cacabelos, Vega de Espinareda y Balboa. Citamos estas localidades sabedores de que el Bierzo no se acaba en ellas. Pero son estas poblaciones las que contienen hinchas culés registrados en nuestra peña y a ellos nos debemos.
Descubrir la peña Bogarde ha sido un azar de campanario y festejar la liga ha resultado como de morder el bizcocho del éxito. Vuestra singladura es digna de museo y habeis claveteado la verdad más veraz indicando la dimensión de la trama urdida por esta gente de los bancos que ahora mendiga al pueblo llano para costear a un chulapón engreido que está encantado de conocerse y que ayer dió un recital de bisoñez hortera sin paliativos. El pueblo llano paga dividendos de un chico que se dice a si mismo como el hombre más guapo, más rico y más buen jugador. El pueblo llano es llamado a la tijera presupuestaria para oxigenar fichajes. Entre tantas barbaridades, el coliseo blanco festejó un título ilegal coreando una trayectoria que paga el pueblo llano de todos los colorines y banderas. ¡ Menudo negocio !
El Barça que amamos y admiramos es para nosotros un modelo con sus defectos y virtudes pues no sentimos un especial cariño por Gaspar o Núñez ni por los dimes y diretes de Laporta o el contacto con Qatar de Rosell. Pero esto no nos impide saber desglosar lo andado para balancear en pos de una satisfactoria trayectoria que tiene un colofón extraordinario en el fenomenal y docto Guardiola. Ahora estamos en buenas manos de un discreto y trabajador en la sombra del Nobel Pep y Tito Vilanova merece un aplauso pues es parte integrante de un tandem de sueño.
Olvidemos espeluznantes actos como el de ayer en el Bernabeu y permanezcamos lúcidos y divertidos ante los días que vendrán con la Copa de la República por delante y un sinfín de amistosos y competiciones que tras el merecido descanso estival nos depararán tardes de felicidad y digna competición.

Mientras el Real Madrid esté en manos de estos personajes del palco, del banquillo karankorinho y de la pasarela de metrosexuales de quita y pon, mientras esto perdure, las victorias del Real Madrid serán justos triunfos para todos sus contrincantes.

Felicidades tambien al Valencia y al Málaga por sus segundo y tercer puesto en esta liga ganada por un generoso FC Barcelona.

Y como reza la vieja canción que habeis colocado en la verja: Alone Again.

"Hasta la victoria siempre" (El Ché Guevara).

Abrazos y copas.

En Roger de Burriac ha dit...

Caram, Bogarders al Bierzo?
Sou potents eh?
Cada dia puja més la lava del volcà, eh?
Teniu sucursals a tot el planetarium, eh?
Quin cas!

MADRIDISTA BUENAS NOCHES ha dit...

¡¡¡¡ VAYA CHORRADA EN PLENA CELEBRACIÓN DE LA LIGA !!!!
ME VOY A LA CAMA QUE ESTO ES UNA LOCURA DESATADA.

¡¡¡¡ BANZAI !!!!

EL PERRO TOBÍAS ha dit...

guau OSCAR guau ¿me quieres para tu choza? guau guau guau

Joan Estruch ha dit...

Hem de suposar que entre la cupula "bankiaria" del Real Madrid i la base Tobías existeix una mica de tot. Hem de suposar que entre el gall dindi de la gomina i l'amic dels ulls del veí, existeix un Real Madrid de mà estesa i ganes de ser feliç i honest (Pedro Ramis cada dia i alguns dies el senyor Atienza).
Si no és així, malament anem i la taca pot acabar fent com el bidò de benzina obert i degotant davant d'algun funmador despistat. Perill d'incendi. El futbol necessita bombers i necessita justicia i diversió

Endavant bogarders de tots els colors.

pistonuda i titonuda ratxa de manifestacions i visca la Núria Feliu, senyal de pau i senyal d'amor.


Pistonuts ens preparem per la copa del caçador

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

entre el "Alone Again" del Gilbert O'Sullivan i el "Escándalo" de Raphael tenim la realitat despullada del dia a dia futbolistic

Visca el barça i el 15M!

Anònim ha dit...

no us preocupeu, el Finantial Times ja ha dit quin és el futur de Tónguez.

Kali-POUM-Kenyo ha dit...

Dedicat als amics de "El Bierzo azulgrana":

Fidel exponent del surrealisme Bogardià hauria de fer saltar els nostres cors La "Satrapía Independiente Berciana"....

Eso es lo que necesita un país en decadencia dentro de un sistema en decadencia donde los Mercaderes y la Corrupción campan a sus anchas.
Un clar lema de combat de:
La Satrapía Independiente Berciana.

====
Per a més informació:

http://bierzosatrapatico.blogspot.com.es/

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Per fi he acabat el meu treball i ara us passo a desglossar l'escomesa.

a / Il·legalitat 100 o la teoria dels 100 punts que no compten (-).
Escamotejada la legalitat 100 (50+50 en derivada 1 o 75+25 en derivada 2) formateig -100 o aplicar a la derivada 1: -50+(-50). Formateig 2 99-1 (derivada mínima) en resta (-) al buit (0) del fragment isolat (1).

b/ Il·legalitat 100b o teoria dels 100 invisibles (-). 10x10=100 (derivat de -100) amb projecció inversa del 70+10+10+10-100 (valor decreixent del 100 a la piramidal de 10).

c/ Pulveritzat el 100 (-) es deriva al domini superior o judicial (no matemàtic sinó geomètric: cubic és el continent-edifici del jutjat (quadrat a la 4).

d) Substitució ordinal: El fals primer (1) es dissolt i la variació (/) ordinal prolonga el segon (2) graó i eleva variable fixa a 1 (primer en ordinal).

e) segmentació 100/-100=0 i s'exterioritza el volum RM i pren geometria amorfa (sense morfologia) en sentit -100 exponencial de 100 ordinal a la baixa o -100 esgraó de -99(1 de remora).

Conclusió:
Barça primer, Madrid doble opció a convenir (descens de categoria o suspensió d'un any mantenir categoria).

Agraeeixo la vostra atenció i com sempre a disposar.

Conrad C.

Kalikenyo ha dit...

L'insult groller ni m'agrada ni és l'estil de la penya.

penyabogarde ha dit...

esborrem anònims quintacolumnistes que insulten als adversaris. Com diu el Puro, primer de tot tenim un estil.

penyabogarde ha dit...

genial Canaló, l'Einstein culé!

MADRIDISTA PUNTO BANZAI ha dit...

CANALÓN, TE FALTA UN TORNILLO Y LO DIGO CON EXQUISITO RESPETO.

PUNTO BANZAI

el PerrO TOBÍAS ha dit...

guau Oscar guau guapo guau OSCAR guau

Abraham ha dit...

tobias
bankia
madridista
aguirre
karanka
rodrigo rato
cristiano
aznar

Dios los crea y ellos se juntan

Moisés ha dit...

tablas
mandamientos
mar rojo
largas barbas
túnica
ley
no hurtarás

Noé ha dit...

arca
animales
babel
tierra prometida
idiomas
razas

Jesucristo ha dit...

cruz
sudario
corona
espinas
barbita
sangre
túnica
látigo

Abraham ha dit...

gracies Moises, Noé i Jesucrist per la vostra rèplica. Suposo que no us ha molestat la meva llista.


Abraham

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

grumets ojo oju!

ara florentongo vol imposar la pilota d'or al metrosexual cristiano.
Per decret, ojo oju que si no el guanya el Messi abans ho mereix qualsevol del Bayern o del Chelsea si guanyen Champions. oju ojo grumets!

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
KaliKenyo, escopidor de cretins ha dit...

Després d'haver-ho intentat del dret i del revés, finalment l'Alves ho ha aconseguit...

Primer la ridícula ballaruca al camp del Rayo per després, culminant la seva cadena de despropòsits, fer una gravíssima entrada, fora de lloc i punible amb targeta vermella directa al camp del Betis. Ambdós Rayo i Betis equips humils.

Aquest Alves no volia culminar la era Guardiola jugant la final republicana de l'elefant... mira que n'és de bèstia que s'ha tingut que trencar la clavícula per a no anar-hi....

KaliKenyo, escopidor de cretins ha dit...

Ara va per l'estimat i admirat Puyol...
Doncs ho sento molt i em sap greu però VERGONYA en tindria de sortir en un anunci de la cosa aquesta que anomenen "la roja" i que hauria d'anomenar-se "la azul" per allò de les divisions sense sumes i per una millor identificació imperialista...

Ja no és el fet en si d'anar a una selecció, que si fos veritablement federativa, ho podriem debatre (seria el cas d'una selecció republicana.. poso pel cas...)

Però el pitjor és la mena d'anunci d'unificació imperialista, enaltint el vell concepte de raça i amb una clara agressivitat del crit verbal i del gest.

Un insult i una merda d'anunci que enalteix valors impropis de la nostra manera d'entendre l'esport i , per que no dir-ho, l'estat.

VERGONYA repeteixo, pèr un personatge que, amb aquesta mania de guanyar tot el que es pugui peti qui peti, perd l'oremus i la compostura.

Amb aquest anunci estimat Puyol, t'en pot anar a pastar fang !!!!

penyabogarde ha dit...

Els dos comentaris del soci Puro Kalikenyo, confirmen la filosofia (o "filosia") del bogardisme:
Som culés però no som papanates i les nostres critiques al madridisme més tronat tenen la legitimitat d'aquells que també saben criticar els de casa quan no agraden. En certa manera podria ser la filosofia Ramis (per cert...Pedro: Estas amagat? No penses dir res sobre Tónguez S.A?) com podria haver estat (però no ho és) la filosofia Atienza (definivament lliurada al propagandisme oficialista més sever).
Puro Kalikenyo -flamant puro d'or del bogardisme- ha actuat amb la llibertat sense cadenes que caracteritza al barcelonisme insurgent, rebel i iconoclasta del qual el bogardisme intenta ser un ferm exponent.

penyabogarde ha dit...

Laporta aspira a ser el vicepresident del Real Madrid. Les coses són així. Nosaltres els bogardistes, mai oficialistes, estem molt lluny de les disputes entre Laportónguez i Rosellnabeu.
Ha arribat l'hora de tenir una presidenta. Una dona davant del club. Iniciem la campanya per col·locar Núria Feliu al vertex més alt del barcelonisme. El ceptre de la república blaugrana ha de portar l'aroma de Sants!

Gustavo ha dit...

Hola como andan. Paso a saludar. Viva Barcelona de Messi. Viva el Atletic Bilbao de Bielsa
Y viva San Lorenzo de Almagro!!!
Un abrazo y buena semana