PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


divendres, 25 de maig del 2012

Campions de la primera edició de la copa de la República dels Elefants 2012



Presentem Jordi Moix Sound System
La sensació del Vicente Calderón. 
Mister Moix D.J. In Live!
La màxima potència sonora al servei del ball!


Jordi Moix pareja de baile de Shakira - YouTube

www.youtube.com/watch?v=hvSWb8JOCIUNuevohace 21 horas - 13 s - Subido por 0skis
Jordi Moix bailando y calentando para la fiesta de esta noche.



ANEM DE SAFARI AMB TITO VILANOVA.

A TOTA TROMPA, BARRACA I SENSE PIETAT!

El palmarès blaugrana no té aturador. Amb una Champions guanyada per l'antifutbol i després de la lliga del tongo més rotund, el football ha tornat a brillar en ocasió de la primera edició de la Copa de la República dels Elefants. El Barça inaugura la llista dels guanyadors d'un trofeu revaloritzat que pren el relleu de l'antiga Copa del Rei i de la juràsica Copa del Generalísimo. 3-0 davant d'un Bilbao una mica madriditzat però degudament acompanyat d'una afició noble i encantadora.



 Messi i super-Pedrito a barraca. Piqué i Javier "Hammer" Mascherano solemnes. Pinto-Pintor que paras con amor...l'adeu del Pep Guardiola i la nova era que comença amb la barra lliure del football total de Tito Vilanova.

Ambient de gala al Golden Corner capitanejat per un colossal Jordi Rovelló dirigint amb mà de ferro la grada bogardiana amb el suport de la plana major de la penya més penyista de les que es fan i es desfan. Una passada voladora i zenital. Super!


 Menció especial als agents de la Zepo totalment integrats a la 
roda culé. Els Zepo Boys confrateritzant amb el bogardisme i fent barrila xerrant de política balcànica, han culminat una nova fase del bogardisme que incorpora elements eslaus, montenegrins i croats. Grans, molt grans, els de la Zepo! La nostra Zepo!


I gran, molt gran, també l'hermano Ramon 
cridant a viva veu el crit de guerra: "Granujas, Granujas!"








Tornem al matx i tornem a l'ambient de gatzara política. Aguirre no hi era. Tampoc Franco, ni José Antonio, ni Aznar i ni Rajoy. Lamentablement tampoc hi era Rubalcaba (ai, madridista!). Extraordinari el clam republicà i plurinacional sortit de les goles de les aficions d'ambdós clubs. Si que hi era Shakira, embogida, ballarina, contagiant el seu vaivé de cintura entre directius i VIPS de pa sucat amb oli.



Shakipower 2012/2013/2014/2015/2016/2017...Titomania segle XXI


I el bogardisme? Fantàstica prestació en el palco. Al costat del Principe       Felipe, el senyor Josep -el Sindic de la Penya Bogarde-, Alfonso -el "león" bogardià-, Puro Kalikenyo i Conrad Canaló. Brutal!  Colossal! Zenital! Un cas enorme de FOOTBALL!                              
 
                                                                       
I ara...a ballar, a ballar i a gaudir:

Henry Mancini - Baby Elephant Walk

www.youtube.com/watch?v=gwxu7YLv97E24 Oct 2010 - 3 min - CatBallouCountrygirl
Álbum: Hatari! (1962)

83 comentaris:

MADRIDISTA CAMPEÓN DE LIGA ha dit...

¡¡¡¡VAYA, PERO SI SOY EL PRIMERO EN ESCRIBIR!!!!
¿ACASO ESTAIS DE COMA ETÍLICO POR ESTA MINIATURA DE COPICHELA DE CONSOLACIÓN? ¿ASÍ SE OLVIDAN LAS PENAS? ESA LIGA DEL REAL MADRID DUELE COMO UN GRANO DE PUS EN EL PULMÓN. ESE CHELSEA OS DUELE DE MIL NARICES. ¡¡¡¡ALEOP!!!! COPICHUELA PARA CONSOLAR FRACASADOS...PERO PERO QUE DIGO, ¿QUE DIGO YO? ¿Y ESE PENALTY? ALGO QUEDA EN EL TINTERO...NO MERECEIS EL AIRE QUE RESPIRAIS. ES QUE SOIS RESENTIDOS COMO SENTIDO RESENTIDO Y PARA MÁS MONDA EL ATHLETI OS HA BARRIDO EN LAS GRADAS. UN EQUIPO MODESTO OS HA METIDO LAS TRES CUARTAS PARTES DEL AFORO. ESO YA ES UNA GOLEADA. ¡¡¡¡QUÉ MALOS SOIS QUE NO SOIS CAPACES DE ACOMPAÑAS A VUESTRO EQUIPO EN UN DESPLAZAMIENTO!!!! QUEDA CLARO Y MERIDIANO Y FINO QUE LO VUESTRO ES TRISTÓN COMO EL TOLÓN TOLÓN DE LA VACA LECHERA QUE CANTABA MI ABUELITA DE PEQUEÑITO EN CORRERÍAS POR LA SIERRA DE SAN MATEO.

¡¡¡¡¡¡BERZAS!!!!!!!

¡¡¡¡¡ORIENT!!!!!!!

HABLEMOS DEL HIMNO. YO NO SOY HIMNERO. YO NO SOY DE LOS DE AGUIRRE Y SIEMPRE SOY RUBALCABISTA Y NO QUIERO CACHONDEO CON ESTO, PUES EQUIPARO MI PSOE A MI REAL MADRID.
EL HIMNO NO MOLESTA SI ES COMPARTIDO POR LA GENTE, POR MI PREFIERO QUE SUENE EL HIMNO DEL EQUIPO ANFITRIÓN QUE ES EL AT. DE MADRID.
Y PUESTOS A HIMNEAR, YO LE DOY A MEDITERRANEO DE SERRAT QUE ES NEUTRAL AUNQUE CULERO.

NADA CHATOS, NADA, QUE OS VAYA BIEN EL CONSUELO DE ESTA COPICHUELA DE POCA MONDA Y DE MUCHO CHASCARILLO, PENALTI SIN PITAR Y POR FIN...POR FIN ADIOS A ESE IMPOSTOR GUARDIOLI-TA. ¡¡¡¡PEDAZO DE ACTOR ESTE PEP-ITO Y SU ENGREIMIENTO!!!!

LA LIGA BLANCA SALUDA LA SENCILLITA COPICHUELA DEL BARCELONI-TA

JAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJA

el PERRO TOBÍAS ha dit...

Oscar guau guau

Òscar Roig i Carrera ha dit...

Ja hem guanyat la Copa amb elefantiasi davant avui no un gran rival, però sí una gran afició, desmesuradament paquiderma. Bonic duet simfònic de xiulets, però he enyorat la presència de Sa Majestat per primer cop a la vida. La Espe hi era, en esperit. Ja hem passat el testimoni bogardista al Tito. Tot molt bé, tot molt pintón.

Guau Tobías guau!

el perro ︻╦╤─ Tobías 2012 ha dit...

querido Oscar, aguardaba tu llegada y lo hicistes de sueño dedicándome este detalle, guau guau guau pero que no me oiga mi dueño y amo que estoy muy oscarito. Te quiero oscar, te quiero desde hace mucho tiempo. guauuuuuuuu
guau guau guau

Òscar Roig i Carrera ha dit...

Li diré al meu gat i a veure què podem fer. Ara sí que me'n vaig a dormir!

Un petonet a l'animaló!

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Broquils! Broquils!
Hi ha dies que un (1) ha de reposar de tanta ciència i deixar-la de banda (-).
M'heu retratat ben acostat al Princep Felipe. Jo soc amic de la familia reial i puc dir que a vegades la gent no m'enten però una vegada em van contractar per fer els comptes de la casa Real i jo m'hi vaig atansar professionalment i tinc un bon record. Vaig esmorzar amb el criat Barbany de Cols i amb l'esmolet real Valentí Bagó i ells em van explicar que el el fons tot és una comèdia i que tots som humans. I jo en vaig fer ric i em vaig comprar una calculadora Omega.

I ara si que faig el càlcul d'abans d'anar a la piltrona: 3-0 (1+1+1 a 0).
Sort senyor Vila+Nova o Poble+Nou.
Nova (9f) femení de nou mascle (9m).

Tito 9F és el nom de ciència de l'entrenador del nou(9) curs.

Bierzo Azulgrana ha dit...

Amigos, otra más y otra y otra y otra. Seguro que con Tito Vilanova también. Hoy nuestra sede de Prada a Tope ha hecho honor a su nombre y el barcelonismo del Bierzo ha funcionado a tope.
Saludos y como no, como no, que seguiremos unidos en vuestra fenomenal web.

¡Viva la república y el himno de Riego!

Fernando Atienza ha dit...

Bueno días tengan muchachos.

La peña bogarde vuelve con sus fueros y con las galas que otrora la hicieron sana y creible. Si exceptuamos la alusión a lo que denominais tongo liguero, este artículo es un sano ejercicio de alegría por una victoria que merece ser felicitada. Una temporada en caida libre queda atenuada pot esta copa de cuyo nombre ya hablaremos en otra ocasión. Sentadas las bases para el relevo europeo es decir Chelsea y liguero es decir Real Madrid, el Barcelona consigue esta copa más pensando en la despedida de su entrenador que en la vistoria misma que plantea ya algunas de las líneas de lo que vamos a ver en el futuro:

1/ El juego del FC Barcelona es preocupante en cuanto a su messidependencia. Messi ata algunos cabos y salva el juego. El Barcelona tiene un problema a la vista con este detalla.

2/ La segunda parte del Barcelona hace pensar en las dificultades del equipo para hilvanar juego y dicho sea de paso el rival era un Bilbao en franca decadencia muy distante del que batió al Manchester. Una fortaleza defensiva mayor habría dificultado el resultado que por su compresión en la fase inicial plantea dudas sobre su ulterior desarrollo y por la dificultad de mantener la brillantez durante los 65 minutos posteriores a ese acertado arranque. La supercopa ante el Madrid sin duda tendrá otro carácter pues el carácter ofensivo del equipo blanco hoy por hoy resulta incontestable y se halla en la primera fase de un ciclo que dificilmente tendrá adversario que le pueda toser.

3/ No discutiremos la victoria merecida aunwue desproporcionada pero si que quiero mencionar ese penalti que podrás haber cambiado el curso del encuentro y los excesos de Messi en un personalismo individualista exagerado y muy marcada por su obsesión de batir a Cristiano en la lucha por la pelota de oro, extremo este harto complicado vista la excepcional prestación del crack portugués solo empañada por algun gesto extradeportivo perfectamente comprensible dada la persecución y envidia que el lusitano padece en algunos estadios influidos por una prensa obsesionada en dividir el mundo entre messianos y cristianos.

Sin más, lo dicho pues que celebreis este trofeo y que al mismo tiempo os sirva de reflexión ante el significado de la derrota en Champions i en Liga con la constatación de que el cambio de ciclo se expresa en quienes poseen los máximos galardones que en su día encumbraron al Barcelona en un ciclo de victorias que vistas en perspectiva tampoco ensombrecen ni superan los ciclos hegemónicos de Di Estefano, Miguel Muñoz, La quinta del Buitre, Hugo Sánchez, Raul o lo que vuestro respeto permita cuando os asomeis a las estadísticas insuperables del Real Madrid.

Os felicito y me gusta ver vuestra sonrisa aunque sea en ocasión del título que despide a un buen entrenador y que os adentra en una sensa complicada dada la bisoñez de Vilanova y el tremendo empuje del eje Mourinho-CR7.

Joan Artiach*La Llagosta ha dit...

Celebro aquesta copa i de moment ja som l'únic club que la té

La Llagosta va sortir al carrer.

penyabogarde ha dit...

no us penseu que això s'acaba, recordeu que l'any passat aquest blog no va fer vacances...ben aviat en aquesta pantalla: les primeres passes del mestre Vilanova, les aventures del sindic de greuges, els nous fitxatges, el tancament del Il·legal Madrid, el retorn de Pedro Ramis, les aventures amoroses del gosset Tobías, la pista balear del bogardisme, la campanya culé al Bierzo, la comuna de Sants, la presidència de Núria Feliu, el maquis del Ripollès, la revolució, el Gamper...tot i més a la tribuna Bogarde!

Rosa Mary ha dit...

Som campions de la copa paquiderma oeoeoeoeoe!!

A Madridista campeon de liga, tu liga robada por ACS BANKIA Y PP , En un monton de tiempo solo conseguisteis 1 y robada, osea que no cuenta ya q es falsa. Y esta copichuela la ganasteis el año pasado q segun vosotros era mas importante q la que habeis robado este año, que por cierto, tambien fue robada. Pues nada si te hace o os hace ilusion de ganar cosas mangoneadas felicidades, yo me quedo con la grandeza de nuestro club. Visca la penya bogarde i visca el barça. Gracìes Pep.

penyabogarde ha dit...

i visca Rosamary Rosy!

MADRIDISTA ︻╦╤─ BANZAI ha dit...

NO ME DEJAIS DESCANSAR BERZAS.
¿¿¿¿¿Y ESTOS FASTOS A QUÉ VIENEN??????
PENSABA MIRAR UN POQUITO A VER QUE TAL LO LLEVAIS PERO LAS FOTOS ME DEJAN FRITO. ESTAIS TURULATOS BERZAS. TODO ESTE JOGORIO PARA CELEBRAR UNA COPA SIN TON NI SON. MENUDA BANDA DE IGNORANTES EN FUTBOL SOIS.

TENGO GANAS DE HABLAR DE LO QUE YO LLAMO IGNORANTES EN FUTBOL. O SEA QUE OIDO AL PARCHE Y AGÁRRENSE AL FRENO QUE VIENE CURVAS.

ES DE IGNORANTES EN FUTBOL TODO AQUELLO RELACIONADO CON LA GENTE QUE NO HABLA, NO SABE, NO DICE, NO PARTICIPA Y NO CONTESTA NADA RELACIONADO CON EL BALÓN.

ESO ES LO VUESTRO, PUES ¿ACASO HAY ALGÚN BOGARDERO QUE SE TERCIE EN SER UN ENTENDIDO EN EL FUTBOL??

PUES VA A SER QUE NO, Y ESO ME JODE MUCHO Y ME EXPLICO:

TODO VUESTRO CULERISMO SE BASA EN LA POLÍTICA, LA MODA, EL PASARSELO CHUPÓN EN UN BAR Y EL NADA DE FUTBOL, PARA ESO PODRIAS IR DE COPAS O AL CINE Y PODRIAIS IR EN MANADA O EN REBAÑO. PERO USAIS EL FUTBOL PARA TODO MENOS PARA ADMIRAR O RECHAZAR EL JUEGO, EL BALÓN, LA CANCHA O LA TÁCTICA. TODO ESTO OS SUENA A MANDOQUIA PERUANA PASADA POR UN TORREFACTOR DE SEGUNDA MANO Y CON LOS MUELLES FUNDIDOS DE TANTO USO SIN TON NI SON.

NADA NADA DE FUTBOL.

Y PUESTOS A DECIR QUE NADA DE FUTBOL BASTA CON DECIR QUE NO TENEIS NI ZORRITA IDEA DE LO QUE ES EL HISTORIAL DE QUIEN ATESORA MÁS TROFEOS EN TODOS LOS TIEMPOS. ES TAN GRANDE, TAN BESTIA Y TAN ENORME EL HISTORIAL DE TRIUNFOS, MEDALLAS, COPAS, DIPLOMAS, BANDERINES, RECONOCIMIENTOS, REPORTAJES, CINTAS DE VIDEO, PELÍCULAS, MITOLOGÍA Y PLACER LO QUE ATESORA EL ERIAL BLANCO QUE SI VOSOTROS FUERAIS ENTENDIDOS EN FUTBOL SERÍAIS CAPACES DE TRADUCIR EN ARTE LOS GUARISMOS ESCALOFRIANTES QUE CORRESPONDEN A SEMEJANTE CANTIDAD INGENTE DE TROFEOS Y ÉXITOS RECOLECCIONADOS EN EL MUSEO MÁS GRANDE POSIBLE.
TODO ESO ES FRUTO DEL FUTBOL Y HAY QUE SER ENTENDIDO EN FUTBOL PARA PODER CONTARLO, DISFRUTARLO Y DARLE LA DIMENSIÓN D-E-P-O-R-T-I-V-A DE SEMEJANTE CAPACIDAD DE ÉXITO FUTBOLISTICO.

PERO NO SOIS ENTENDIDOS EN FUTBOL Y ESO SE ENVUELVE CON CERVECITA, BAR, LECHE DE BURRA, ELEFANTES, CHORRADAS POLITICAS Y MUCHA MUCHA MUCHA BERZA Y CERO FUTBOL.

ESTO OS PASA POR NO SER ENTENDIDOS EN FUTBOL.

NO SOIS ENTENDIDOS. PUES ESO DIGO QUE PARA DIVERTIRSE MÁS VALE HACER OTRAS COSAS QUE MEZCLAR CHURRAS CON MENINAS COMO SE HACE LOCAMENTE EN ESTE CHUSCO BLOG.

NO SOIS ENTENDIDOS Y LO ESCONDEIS CON INSULTOS, CON MALA EDUCACIÓN, CON TEMAS AJENOS AL DEPORTE Y HUMOR JUSTITO JUSTITO DE CARCAJADA FORZADA.

NO SOIS ENTENDIDOS Y SE NOTA.

BUENO, YO ENTIENDO DE FUTBOL, SE TRADUCIR UN MUSEO DE COPAS EN CRÓNICAS DEPORTIVAS Y PUEDO ASEGURAROS QUE JAMÁS LLEGAREIS A ENTENDER EL SIGNIFICADO DEL VOCABLO FUTBOL.

ADEMÁS TENGO UNOS JUGUETES BÉLICOS MUY GUAPOS QUE ME REGALÓ VUESTRO CHUSEP.

BANZAI ︻╦╤─
BANZAI ︻╦╤─
BANZAI ︻╦╤─

︻╦╤─
BANZAI ︻╦╤─
BANZAI ︻╦╤─
BANZAI ︻╦╤─
BANZAI ︻╦╤─

︻╦╤─
BANZAI ︻╦╤─
BANZAI ︻╦╤─
BANZAI ︻╦╤─

el perro ︻╦╤─ Tobías 2012 ha dit...

oscar guau ¿tu gato es sexy?

Anònim ha dit...

esto lo dice el seleccionador aleman, ke kizas sepa un pelin mas de futbol que nuestro amigo MADRIDITA, que por mucho que se presente como de RUBALCABA su tufo PRO ESPERANZA es mas que siginificativo, hasta su perro le pone los cuernos


"No se puede jugar bien y comportarse mal (...) Me encanta el ejemplo del Barcelona, la mezcla de talento y modestia de sus jugadores. La sencillez, el respeto hacia los otros, es primordial. Entonces, todo un pueblo se identifica con su equipo. Ganar no basta", señaló.

"Solo los equipos que apuestan por el juego bonito pueden imponerse de forma duradera (...) Actualmente no se puede ganar un torneo simplemente con una buena defensa y algunas individualidades. El fútbol ha evolucionado", aseguró.

En este sentido, Löw afirmó que "no ha inventado nada" y que se ha basado en el ejemplo del Barcelona.

"El Barcelona es el equipo mejor organizado porque todas las zonas del campo están ocupadas todo el tiempo. Tienen a Lionel Messi, pero colectivamente están por encima", indicó.

Eduard ha dit...

Veig que vau saber gaudir de l'espectacle, com ho van saber fer tots els que van anar a madrid. Bé, els bascos no van poder gaudir del partit gaire, però van deixar cosntància de la seva qualitat humana immillorable. Aupa Athleti i visca el Barça, i agermanament per als països catalans i bascos independents ja!!!

penyabogarde ha dit...

Visca l'Eduard, home d'equilibri i prospecció termodinàmica, benvingut al bogardisme. No ens deixis, nosaltres et cuidarem molt i acabaras al palco bogardià!

MADRIDISTA ︻╦╤─ BANZAI ha dit...

VAYA VAYA SE APUNTA A LA JUERGA EL EDUARDITO MANOSTIJERAS CON UN VASITO DE ZUMO DE REMOLACHA EN LA MANO, PUES NADA QUE EL MADRIDISTA ESTÁ AQUÍ PARA DECIR QUE QUIEN SE METE EN ESTO DE LA BOGARDE DEMUESTRA SER UN IGNORANTE Y UN NADA ENTENDIDO EN DEPORTE. VISITA EL HISTORIAL DEL MADRID Y VERÁS LO QUE ES DEPORTE. DON EDUARDO MANOSTIJERAS VASO DE ZUMO EN RISTRE.

JA JA JA

el perro ︻╦╤─ Tobías 2012 ha dit...

guau Oscar guau siempre guau y el gato también guau sin miau

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Bona (+) nit.
Ser bogardista és ser més (+) que una (1) persona. Ser bogardista és ser un tot (10000000000000000 / infinit / fraccional infinit / 1111111111111) i celebro haver-vos conegut.
Coneixer=captar i procesar en 2/3D fins l'ermot de 6 llei de Vent per paral·lela coordenada de 2012 (any de pujada +).

Captar (sumar quan es coneix en + de com la memòria del disc dur a 3/ títols mitjana.

Fòrmua T.I.T.O.

T = Totalització del T (terreny)
I = Imaginació o facultat de transcendir (suma + fora de coordenades lògiques).
T = segona (2a) T de terra (planeta sistema solar)
O = O de lletra rodona més (+) aproximada morfològicament a la xifra 0 que no és un no-res sinó el punt inicial i final de la roda (o) infinita o no finita (no acaba) del clcle rodó. El cicle no és etapa sinó esfera (o) i no té arestes. O (LLETRA) COM 0 (XIFRA) Origen i final del tot (T de Tito).

Bona nit i a ser molt feliços.

Gràcies per existir i fer que aquest modes matemàtic pugui tenir una vida rica i plena dividida entre el caràcter ordinal i cardinal dels números i el caràcter signic de les lletres.

M'heu fet de carn i ossos. Abans (-) només era un logaritme!

Galindó Monitor ha dit...

caribú, caribú, caribú! soc el xicot bu-bú !

malibú, malibú, malibú! soc el culé excalibú !

Motabú, motabú, motabú! soc el nicotí del tabaquí !

Qui sou ?
Sou una penya autèntica ?

Jo vinc a la xarxa i surt això tant pirotècnic !

Excalibú, excalibú ! soc el ronyó del galindó !

Galindó, galindó ! soc el que pica el fit petitó !

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

Grumets i grumetes!!!!!!!!!!!
campions i a lo grande.

El vaixell salpa i ja el tenim comandat per tot un contramestre Tito Vilanova.
Envio el meu sextant màgic al museu del Barça com a record per que un dia vaig dir que el barça necessitava sextant i em va fer cas.
En Pep Guardiola em va enviar un telegrama (pit, piiiit, pit, piiiit, pit) i ho deia: "Esperit Esnaola punt vull sextant punt gracies punt i tallo".
Ho recordo i ara envio el sextant al museu per ser el feliç Esperit d'Esnaola el vell i ancià porter amb escapulari i genolleres de cotó.

Quinze segons i punt que anem a port.

Galindó Monitor ha dit...

malibú achilibú batú
bubú alabú
bogarbú suc de taronja
malibú tolibú trolebú
barçabú! belcebú!

Josep ha dit...

Ja fa vint-i-quatre hores que en Tito Vilanova és el nou entrenador del Barça i cap nyunyista tribuneru n'ha demanat la dimissió?

Per cert, cal ampliar la informació sobre Bogarde a la Wikipèdia: http://ca.wikipedia.org/wiki/Winston_Bogarde

maria cristina ha dit...

Ánimo chicos hay que seguir adelante, y con el amor triunfando entre las estrellas del equipo no hay nada que temer! Abrazo

penyabogarde ha dit...

a) Visca Maria Cristina!

b) Gràcies Sindic Josep! Ja hem aportat noves dades a la wikipedia...convidem a tot el bogardisme a llegir el text final de l'entrada "winston bogarde" de la wikipèdia. La nostra penya ja consta a la biografia del tità holandès.

penyabogarde ha dit...

visca el Galindó Monitor! Només pel nom ja n'hi ha per fer-ne un monument.

El Cigró de Tona ha dit...

teniu una imaginació infinita xavos! visca el Barça! Cigronada a destajo!

Galindó Monitor ha dit...

de veres, és un plaer estar aqui i ser ben rebut

marga bosch i el seu verb ha dit...

seguireu fent web sense futbol?
demano disculpes Josep per no haver anat a veure el partit al bar i sap greu.
ara estic una mica atabalada amb canvis a la meva vida personal i torno a viure sola i estic de trasllats i muntant a corre cuita el pis a prop de la plaça de les Tereses.

Josep, sento, eh? No se si els amics de la Penya Boggarde segueixen fent coses quan no hi ha partit.

Boggardes: en feu encara?

penyabogarde ha dit...

Marga, segueix el blog i ja veuràs que no parem mai, ni per vacances !!!

a veure si amb tant de trasllat perderàs les borses ...

un petó !!!

marga bosch i el seu verb ha dit...

les bosses ara les omplo de records, caviar de cas per motius sentimentals i anar a viure sola fa que les bosses siguin un simbol més que un equipatge. Estaré a l'aguait del que aneu posant al web i un peto també per vosaltres i sobretot per en Josep. I posats a demanar a veure si Josep et treus la vena dels ulls que ja ets prou maco i segur que tens uns ulls tanmateix.

marga bosch i el seu verb ha dit...

més coses, que la tarda avui és d'allò més i més sentimental.

molt meus amics de la Penya Bogarde, sou un cau de lletres,
d'esport i de lluita
i us visito car que soc de les que deixen emprenta.
Soc la Marga Bosch
i sempre vaig amb el verb
al meu costat i la bossa
per recollir les penyores
que em planta el destí.

Bon blog teniu bogardistes
del meu cor.
Jo només soc un oreneta
de la riera de Sant Simó
però amb identitat a la xarxa,
soc de Mataró,
podria ser la pubilla de la vella Iluro però em conformo
de ser la que un dia
va fer de Mare de Deu
a la Sala Cabanyes.
El meu passat artistic
eren els Pastorets
i des d'aleshores no he aixecat
més el cap que la bossa
i és aquesta qui em guia
i a on hi deso les arrecades
i el carmí.

MADRIDISTA ESCRITOR ha dit...

¡¡¡¡¡VAYA!!!!
ESTO ES LA ACADEMIA DE LA LAGRIMITA Y DE LA POESÍA REPIPÍ, JAJAJAJA, NO VOY A SER MENOS BERZAS, NO VOY A SER MENOS, ¡¡¡JA JA!!!
¿QUEREIS POESÍA? JAJAJAJA PUES OS MANDO UN MUESTREO DE MIS OBRAS COMPLETAS JAJAJAJA A SOTAVENTO BERZAS DE MI ALMA.

ESTO SE PONE DE LOPE DE VEGA, YA VEO, QUE SI AMOR QUE SI MELANCOLÍA QUE SI LACÓN CON CRELOS, PUES AHORA OS VOY A BARRER A POESÍA FUERTE.

ATENCIÓN BERZAS, VOY AS ESCRIBIR CON MINUSCULAS PARA QUE NO SE NOTE LA VOZ COMO GONGORA PERO A LO BRAVO TIPO GARCÍA LORCA PERO CON SIFÓN.

ESTO DE LA PEÑITA BOGARDE SE PONE DE ACADEMIA DE LAS LETRAS, JA JA JA.

El cantar de los canarios

Viscosa era la escoria del canario
anidaba su mierda en el nido
centelleaban sus ojos de ajo
raspaban sus heridas de pus bruto.
Mareo de sal caducada con leche de rana,
por eso mi vientre se desgaja y pea.
Pear es como bostezar pero por lo bajini del escroto Singapur
¡¡¡Camarero!!!
Los boquerones sangrientos que se note el fresco mar y la marca del anzuelo.
¡¡¡Camarero!!!
Vino de sangre chupada en la nuca de un monigote escamoso.
¡¡¡Camarero!!!
Soy una rama de abedul que quiere machacar al polizón que anda bajo eructo.
¡¡¡Camarero!!!
Mi podrida poesía es así por que el mundo me hizo así como a la Janete esa
de las pequitas y el Din-Dan.
¡¡¡Camarero!!!
Pescaito frito con chumones y bebida de asno pero añejo que es bueno.


¿¿¿¿¿A QUE OS HA GUSTADO????

¿¿¿¿LO QUEREIS EN JAPONÉS????
VENGA A SACO PACO CON EL NIPÓN.

BANZAI SUZUKI YAMAHA BRUCE LEE
BANZAI BAZOOKA CHI CHO CHA
BANZAI KARATEKA HONDA ORIENT
KAWASHAKI SHAKIROTA HONDA BANZAI

el perro ︻╦╤─ Tobías 2012 ha dit...

guau Oscar poesía de amor guau

Joan Artiach*La Llagosta ha dit...

De moment llegeixo atentament i si va a més treuré la meva ànima de poeta. veiam

marga bosch i el seu verb ha dit...

Suposo que ho fas de broma oi Madridista?
Jo puc fer bromes però he escrit unes cosetes no era per provocar aquesta impertinència. Demana disculpes almenys.

MADRIDISTA ︻╦╤─ BANZAI ha dit...

¿¿¿¿PERO??????
UI UI QUE DELICADO ESTÁ EL PATIO BERZAS.
PRIMERO ME SALE EL DE LAS GALLETAS DE LA LAGOSTA CON EL TOQUE DE ESTAR POR ENCIMA DEL HOMBRO AJENO. UI UI SIGUE CON TU OBSERVACIÓN CATEDRÁTICO LITERARIO DE LAS GALLETAS DE LA LAGOSTA A VER SI PONES UN HUEVO EN SENTIDO METAFORICO Y SALE UN POLLITO POETA.


¡¡¡¡PERO!!!!
DOÑA VERBAL MARGUITA BOSCO ME HA SALIDO ENFADADA, USTED PERDONE EMPERATRIZ DEL VERBO, USTED PERDONE MAGA DE LA PLUMA, SENTIMENTALISTA SERÁ USTED QUE YO TAMBIÉN LO SOY Y CADA CUAL SU VELA COMO LA FLOR DE LA ISABELA Y EL GANADO DE RONCAL EN EL DIBUJO DEL SELLO DE CORREOS.


DOÑA MARGARITA VERBAL DEL BOSQUE, USTED PERDONE QUE YO SOY UN MODESTO ESCRITOR DE VERMUTILLO, OLIVILLAS Y BERBERECHOS CANTANTES COMO EL CANTAR DE LOS CANTARES.

PERDONE ALTEZA.

LE DEDICO UN BANZAI Y LE JURO QUE REGRESARÉ CON MÁS POESÍAS.

¡¡¡¡¡¡ BANZAI !!!!!!!

el perro ︻╦╤─ Tobías 2012 ha dit...

guau Oscar poesía guau

marga bosch i el seu verb ha dit...

O fas broma o ets dolent Madridista. Una cosa o les dues mal girbades.

Joan Artiach*La Llagosta ha dit...

Ja veig per on van les proposicions o sigui el madridista fa poesies de Gore-Tex i la Marga les fa més clàssiques. Vaig bé per aquí? Ja m'han retratat fet una capsa de galetes amb el meu cognom i ara em surt el Madridista Banzai que deu ser com el Jackie Chan i em crucifica com el de les galetes i les llagostes
A mi no em molesta per que tinc el cervell blindat a prova de insults però crec que t'has passat amb la dama de Mataró

MADRIDISTA ︻╦╤─ BANZAI ha dit...

¡¡¡¡¡MÁS MADERA ROMAGUERA!!!!!


EL LANGOSTINO Y LA MUJER SENSIBLE SE HARTAN A DESCALIFICAR A UN SERVIDOR PUES SERÁ POR LA LIGA SEGURO QUE ES POR LA LIGA.

COMO TENGO EL TOQUE DE SER GENIAL VOY A MONTAR UN SUJETO METIENDO EN EL TURMIX DE LA COCINA A DON LANGOSTA GALLETERO Y A DOÑA SOR MARGARITA DE LA VERBALIDAD BOSQUEADA A VER A VER PALOMITA A VER A VER MI BUHO.

LETRA PEQUEÑAJA PARA ALUMBRAR EL GENIO DE LA LAMPARA MARAVILLOSA.


Sonata de los amantes cerdos

Alquitrán en la boca
sapos en la nuez
leche de tocina en la cara
eso es lo que festeja el basurero
lo que desanda el andador
y es que cuando el basurillas
entra en la ducha primero
se lo hace de taza de urinario
suelta amarras y sale a presión
como las lombrices de Concurbión.
¡Hala Madrid!
Y que la cacatua cante tres veces
como el gallo avizor de San Pedro.
¡Hala Madrid!

el perro ︻╦╤─ Tobías 2012 ha dit...

guau poesía Oscar guau

marga bosch i el seu verb ha dit...

per la boca morirà el peix i el madridista es descalifica solet

MADRIDISTA ︻╦╤─ BANZAI ha dit...

DOÑA MARGARITA DE VERBO Y DEL BOSQUE:
RETIRA LO DE LA BOCA DEL PEZ Y HAZLO RAPIDAMENTE PUES ME SUENA A AMENAZA Y PIENSA QUE YO CON LOS TRIBUNALES SOY UN HACHA, SI TE DEMORAS TE CAE UNA CON RIESGO PUNITIVO.
¡¡¡BANZAI!!!

el perro ︻╦╤─ Tobías 2012 ha dit...

guau

penyabogarde ha dit...

Una mica de calma i tot anirà millor.

COYI ♥

MADRIDISTA ︻╦╤─ BANZAI ha dit...

¿¿¿¿CALMA????
PERO ¿¿¿QUÉ BERZAS ES COYI?
ME VOY A VER LA TELE QUE ECHAN UNA DE VAQUEROS.

el perro ︻╦╤─ Tobías 2012 ha dit...

guau yo también y pensaré en Oscar guau

Laura Llompart ha dit...

Cullerada poètica des de Ses Illes


"flors de baladre en un torrent
per a on mai hi passa sa gent.
Flors de baladre en un torrent,
no es venen per deu ni per cent.
Flors de baladre en un torrent
amb ben poca sosa en tenen prou,
aigua dels nuvols del cel nou"

No és mallorquina, és eivisenca,
però em fa records i qui cantava era
el grup UC.

Visca el Barça i Visca l'Inca!

Cat Power ha dit...

xan txen txin canto i soc maquissima

Coma ha dit...

Mon avi era bisbe
del pont caigué
ateu esdevingué
brollava com la font
i ara és tot un crit
culé com és
astut i eixerit
beu aigua de la aixeta
pensa en el futur
m'acompanya al cinema
és canós i tendre
ell és dels bons
barcelonista a dreta veu

Qui respon al meu clam,
sinó el pare que tinc i estim!

STRINGER Surf art blog | Pedro Ramis ha dit...

Hola Penya.

Com que feia temps que no us venia a veure, us faig visita per donar-vos l'enhorabona pel títol.

El madridistes esperam que sigui el darrer ;-)

Gaudiu-lo amb salut!

penyabogarde ha dit...

Ramis!!!!!!!!

T'enyorem i tornem a comprobar que quan obres la boca el mal madridisme queda en evidència per la teva bona disposició i per que el secret resideix en les ones.

nosaltres estem contents, sí. Però ha estat un any massa traspassat per maniobres bancàries, males bombolles i molta virulència mediàtica.

Nosaltres et podem donar l'enhorabona a tu personalment per no haver estat tacat per les males ones de fang propulsades per l'entorn de Bankia i Pérez. L'enhorabona doncs a la teva felicitat però no als motius que la causen.

Els motius ja pesen massa i els coneixem: ulls a la deriva, maletins, violència en el camp, violència als despatxos, males companyies polítiques i un llarg etzètera del que no s'en salva ni un cert barcelonisme tanmateix tocat per la llei del totxo i de l'hampa.

Ja veus que no som només antimadridistes sense mirar-nos el melic. Mil vegades hem dit que no tenim en el noste santoral ni Núñez, ni Navarro, ni Laporta, ni Gaspar, ni Rosell, ni l'emirat tirà de Qatar, ni els explotadors infantils de Nike, ni, ni, ni... però estem amb en Pep i amb en Tito i estem amb tota la gent que ha demostrat que el football està només en el camp i dura el que dura cada partit de 90 minuts, amb prorroga o sense prorroga, amb penals o sense penals.

Dit això: enyorem el Pedroramisisme!

Bentrobat en aquest teu blog.

LA JUNTA

El missatger ha dit...

Ara que els banks i les mordor-caixes s'enfonsen, tornarà el bon football?

penyabogarde ha dit...

Fet Missatger.

Mentre la mordocràcia cau, els bancs peten i els lladres pidolen 21.000.000.000 € ... el "furbo" anirà perdent fusta i com passa amb totes les coses terrenals, tornarà la vida arran de terra i el calvari caurà en el seu propi pecat de la cobdicia.

Aleshores recuperarem automàticament les places, els bars, els pubs, els clubs de caçadors de papallones, les societats científiques, els ateneus, les comunes, els escuradens socialitzats, la medecina barata i sana, l'hospital de tots, l'escola nova unificada, l'aplec del Cigró, les cooperatives de Consum, la feina repartida i amb horaris decents per sota de les 35 hores, l'amor lliure sense exhibicionismes, les curses de sacs, el cavall fort, l'aire net, l'energia renovable, l'excursionisme popular, les Fonts del Llobregat, l'envelat de Festa Major, el sucre dolç, la sal salada, l'esperit lliure, la meditació sota les estrelles, la cigarreta, la copeta, l'arrós amb llet, els canalons de la iaia, les arracades de la neta, el carter, el mestre, la mestra, l'esmolet, el sereno, el forn del pa, els lavabos públics, el safareig comunitari, la poesia a la plaça, la guitarra nocturna, la ventafocs, en Patufet, l'orquestrina del barri, la sang sense fetge, el fetge sense sang, els tomaquets, la pagesia, la fabrica de vetes i fils, la cansaladeria...

i el FOOTBALL!

Cervan'tes el Car dels Deus ha dit...

El vostre blog està de gala literària eh?
Vinc per aqui de tant en tant i alguna vegada ja us he escrit quelcom però suara m'ho poseu que escau de mort.

Poema per valtros.

Bugardi fa bugada i les teles onejen
a la part més alta de l'estenedor
i el liquen de les plantes brilla i brolla
com les sabates quan reben la llum betuna.

Bugardi fa bugada i valtros mireu
com les llums passen de llarg i cauen
i són llum d'estels i estrelles vagues
i calla
com les botes del genet quan s'alça
de la sella.


::::::: Valtros abans anaveu de polemistes i ara soc jo que us veig bé en el paper de rapsodes que la diuen per l'aixella::::::::::::

Visca el Barça!

Fernando Atienza ha dit...

Buenas noches,

Veo que la cordura y el humor fino se cuelan de nuevo en la factoría Bogarde y eso es una muy buena noticia pero aún queda alguna rémora que os hace medianamente buenos y os impide ser mayormente buenos: Teneis una fijación extrema con el Real Madrid y no nos habeis felicitado como Pedro Ramis ha hecho con vuestra copa y como yo lo hago a continuación.

Y puestos a darle a la literatura no voy a ser menos que los demás:

El río de la vida fluye con agua limpia
el mar es una mancha enorme de sal
el cielo es el mapa de las estrellas
el balón es el planeta del futbol.


Buenas tengais.

FR.

penyabogarde ha dit...

s'està animant l'esperit literari del bogardisme...ànims nois i nòies, som-hi, escriviu les vostres cançons i els poemes que vulgueu!

Lo Pipita ha dit...

Aqui teniu la meva part poetiquilla:

hala madrid
que a catalunya hi han molt
que no tot es barcelona
que el lleida val també
que val molt l'espanyol
que val requetemolt l'hospi
que ja val de tanta dictadura
que ja val de fer-nos del barcelona a tots
que visca el lleida
que visca les terres de ponent
que visca l'espanyol
i que visca el madrid per fotre al barcelona que
que que que ja està bé de manar
i de fer que tothom pensi igual


Lo Pipita

penyabogarde ha dit...

Fernando,
no tenim fixacions especials amb el Real Madrid -com afirmes en el teu comentari- és el Real Madrid el que té fixacions especials amb el Barça (barcelonitis aguda sistema Biosca), per això es va fitxar a Figo, Ronaldo, Laudrup, Celades, Schuster...

També he de dir que qui té fixacions és Cristiano Ronaldo i aquestes són per partida triple (barcelonitis, messinititis i la fixació capilar del seu espantós fixador model Gran Hermano).

Bones ones, com diria un bon amic de la casa.

Fernando Atienza ha dit...

Usted perdone excelentísImo señor Bogarde Daoiz y Velarde de la Santa Madre Iglesia. Amen.

F.V.

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

Jo també li poso poesia va...

come on your irons
canten els nens
come on your irons
canten les nenes
junts i units van a l'estadi.

patates i peix fregit,
cervesa i tabac.
La llegenda no s'atura.

Des de Londres fins a Premià,
de Newham a la plaça Nova,
come on your irons
inflem les bombolles

Alcem les copes
el football està de la nostra part.

Josep ha dit...

M'afegiré a la lírica imperant:

El futbol no és important...
però avui aniré a l'estadi,
doncs és l'esport predominant
encara que no t'agradi.

Ja sé que no hi ha partit
però jugarem sense pilota
també és molt divertit
i no s'hi diu cap paraulota.

I sota la llum dels fanals
no farem gens d'enrenou
són unes grans professionals
les que treballen al Camp Nou.

http://descans.blogspot.com/2009/05/avui-no-hi-ha-futbol.html>http://descans.blogspot.com/2009/05/avui-no-hi-ha-futbol.html

La Junta condecora el sindic Josep ha dit...

grandió sindic excels i bard de la nova lírica paraesportiva i fluvial!

Jaume i Maria Lluïsa ha dit...

Toni Albà és un rei... a dalt i a baix de l’escenari.

Tot i que afirma que els imitats “li fan” els guions, l’esforç i el treball són les seves característiques.

A Santa Cristina d’Aro ha regalat humor, humanitat, compromís i molta simpatia.

Un extraordinari i sencill actor ens ha ofert una jornada inoblidable.

Aquí en teniu un tast

http://www.fempais.tv/


De reeeeeeeeeessssssss

Maria Lluïsa i Jaume Pahissa

MADRIDISTA BANZAI ha dit...

OS VAIS A PEGAR UNA TORTA CON EL RAQUÍTICO TITO VILANOVA QUE LO VUESTRO VA A SER COMO MANTENERSE EN PRIMERA DIVISIÓN.


EL MADRIDISTA ADVIERTE Y GRITA
¡¡¡¡¡ BANZAI !!!!!

el PerrO TOBÍAS ha dit...

Oscar guau banzai laporta chucho guau

Joan Artiach*La Llagosta ha dit...

Madridista: No tens ni un bri d'idea del que representa el senyor Tito Vilanova. Si el Guardiola era superman, resulta que el mestre del Guardiola és en Tito. Ja cal que us aneu mentalitzant de qui es fotrà una "torta".

Arri Arri Tatanet!

MADRIDISTA ︻╦╤─ BANZAI ha dit...

ARTIACH: CÓMETE A TI MISMO QUE ERES UNA GALLETA.

¡¡¡¡ BANZAI !!!!!

el perro ︻╦╤─ Tobías 2012 ha dit...

guau galleta con óscar guau

Don Juan Tenorio ha dit...

madridista comendador condemor berberecho usted no tiene derecho a doña Inés

MADRIDISTA BANZAI BAYONETA ha dit...

DON JUAN DON JUAN
DON JUAN DON JUAN
LO QUE TIENES QUE HACER
PARA PASAR LAS PENAS
POR LA CAIDA DEL
BARCELONI-TA

el PerrO TOBÍAS ha dit...

guau òscar sobremanera óscar

Laura Llompart ha dit...

demano ajut al sindic, em sento perseguida per aquest madridofil

Josep ha dit...

Benvolguda Laura Llompar:
efectivament, aquest madridista et persegueix, però pensi vostè que és un fenomen dels temps que vivim. Avui en dia el que hom vol (i li cal) és ser seguit: volem que ens segueixin al Twitter, al Blog, al Fotolog... En el fons el madridista aquest, al seguir-la obsessivament a vostè, li està fent un favor.

I no només li fa un favor a vostè, si no que el fa a tota la PENYA BOGARDE. Pensi que tenint en nòmina un personatge com aquest cobrim amb escreix totes les quotes d'integració per a minories, discapacitats i tarats marginals en general.

Una cordial salutació, senyora Llompar.

MADRIDISTA ︻╦╤─ BANZAI ha dit...

SENCILLAMENTE ATROZ. ESTE SÍNDICO DE LAS BERZAS ME ACABA DE INSULTAR SIN PIEDAD Y SE CREE QUE ME VOY A QUEDAR A CUADROS Y CON UN PALMO DE NARICES.

ESTE SÍNDICO ACABA DE FIRMAR SU SENTENCIA CON LA FRASE "Pensi que tenint en nòmina un personatge com aquest cobrim amb escreix totes les quotes d'integració per a minories, discapacitats i tarats marginals en general".

ESTO ES MATERIA SUFICIENTE PARA ARMAR LA CAUSA Y MI ABOGADO SERÁ ESTRICTO.
DE LA QUERELLA USTED SINDICO NO SE LIBRA Y DEL CARÁCTER CULPATORIO DE LA SENTENCIA YA LE ASEGURO QUE ESTÁ CANTADO Y CON CONSECUENCIAS ALTAMENTE PUNITIVAS.

PRODECEREMOS.

el perro ︻╦╤─ Tobías 2012 ha dit...

guau mi amo guau con toga y peluca de fiscal guau

penyabogarde ha dit...

Grandíssim Síndic Josep , clar i català !!!

endavant les atxes !!!

MADRIDISTA BANZAI ha dit...

CALLA BOGARDE CALLA

el PerrO TOBÍAS ha dit...

guau

Lapislazuli ha dit...

Muy buen post, como de costumbre, tantacreatividad
Abazos

Alyebard ha dit...

O com he xalat! ni amb 10.000 Wtt de so no van poder apagar la xiulada de la copa de les elefants!!