PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


dissabte, 3 de març del 2012

A) Requetetongo de germanor amb "cocido madrileño" a la Cibeles. B) Sidra i festival a càrrec del campió in-pectore 2011-2012



DARRERA HORA:
SOLIDARITAT INTERNACIONAL
AMB GERARD "PIKÉ" PIQUÉ
TOTA LA INFORMACIÓ SOBRE LA GRAN DESCOBERTA
DEL TONGO LLIGUER 2011-2012.

No paren d'arribar mostres de suport a Shakir Piké, l'astre de l'àrea. Entretant els agents Maxwell Smart, Louis de Funes, Anacleto i Colombo han descobert el maletí infinit de Florentónguez (imatge superior). Cop d'estat financer a la Liga BBVA.

Esclata la dimensió nipona del bogardisme. Surrealisme? Modernisme? Barcelonisme? Anarquisme? Hinduïsme? Piraguïsme? Materialisme?
No, no i no. Hem entrat a la fase nipona del FC Barcelona i no entenem res.

La lliga és un banc, es diu BBVA i només sabem que forma part de la cartera Pérez. Seguim donant-li al nou format nipó. El bogardisme es reinventa esperant la revolució i la gran hora del sol naixent! Piké és innocent. Shakira també. Prou difamacions!


Bruce Lee s'aproxima al bogardisme i ens anima des de l'extrem orient. Prenem els sabres! Avancem contra l'enemic! Feliu i Lee ens animen des dels dos extrems del món.




Endavant samurais bogardians!





i a continuació...especial informatiu
sobre el tongo Cornellà-Madrid.



Notícies des de la Cibeles.

El diumenge del Cocido Madrileño. Gran festa de germanor entre madridistes i espanyolistes. L'aplec anual del Bernabeu respon a les expectatives i no defrauda. Mauricio Mourinho vesteix de blanc i blau. Jose Pochettino exhibeix la seva equipació oficial del Real Madrid. Amor etern entre germans.


Ni els arbitres han fet la feina. Zarzuela i No-Do per un tubo en el partit de la fraternitat madridista. Seguint el guió de sempre, els germans de sang han establert un nou duel amb pistoles d'aigua. El Bernabeu ha tornat a ser el palau de l'amistat profunda entre espanyolistes i madridistes. Cocido madrileño transgènic, sintètic i d'alt contingut en colesterol. Farra fraternal entre entrenadors, jugadors, massatgistes, taxistes, policies, polítics, banquers, militars, capellans, faraons, empresaris, jugadors de borsa, constructors, xulos, alts funcionaris i tot el firmament financer de la terra. Nit de xamba, "cafelitos, churros, nubes de azucar, bollería, bocadillos de calamares y castañuelas".

En acabar el partit...Pedro Ramis ha surfejat a la Cibeles en companyia de Plácido Domingo i Sara Carbonero. Festa familiar. Enèssima edició del festival del requetetongo.





I ara parlem de football,
dança, sidra i felicitat....
Visca el Barça!









Sidra a dojo. Aquest és el "parte" meteorològic del matx de football entre el Barça i l'Sporting. 3-1. Els dos equips simpatitzen amb el football. Els dos equips tenen entrenadors carismàtics com Tito Vilanova i l'incombustible Javier Clemente. Sidra a dojo, escac i mat. Barraca, remuntada treballada, arbitratge habitual, joc de cames i patades.


L'arbitre del partit Velasco Carballo enganxat
"in fraganti" al vestidor ,
després del partit d'ahir la nit ...

Una menció a part en el cas Alexis Nitrato de Xile. Cal dir que el nostre Nitrato mereix un lloc d'honor i això és matèria reservada del doctor mag William Sbobet. Silenci al quirofan, tot està en molt bones mans. El món està canviant de base per moments i tot és possible.



Novetats entre l'afició abogardada: El Cigró de Tona ens envia la foto del seu casament amb l'ex de Brad Pitt, Miss Angelina Jolie. Poca broma!


També tenim novetats al convent: Fray Berengario domina amb mà de ferro el claustre i inicia un tour de force amb l'altíssim temptant el record oratori de tots els temps...i,


les coses clares, irrupció fulgurant de la nova starlette del bogardisme Miss Rosamary-Rosy, la gran estrella del gol nord, degudament equipada amb la roba del West Ham.


El Golden Corner s'està convertint en un Da-ba-da-ba-dà permanent. Kalikenyo governa a plaer i segueix pendent de l'evolució del cas Villa. I el cas més sorprenent del neo-bogardisme torna a reincidir en la figura de Damià Alonso. El periodista oficial de la nostra Penya escalfa motors damunt del seu "bolido" a Montmeló. El prototip blau exhibeix l'esponsorització del temible Banc Sabadell. Al loro! Tenim les imatges.


Ens encanta la velocitat bogardiana i els conductors ecologistes amb ulleres, responsabilitat i bones maneres. L'art de la conducció exemplar. El bo i millor de les carreteres, camins i corriols...
L'orgull de la carretera: Mister Damià Alonso.
El gran conductor proletari i antisistema!


53 comentaris:

maria cristina ha dit...

FELICITACIONES CHICOS!!!! y me alegra que reconozcan al adversario, un abrazo!

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

felicitats María Cristina i m'alegra que reconeixi que reconeixem l'adversari. L'Sporting té nom anglès i la sidra també la beuen a la Gran Bretanya i a Irlanda.

penyabogarde ha dit...

què us semblen les Bogardettes Niponettes? A que no us esperaveu aquests fitxatges? Anem molt forts! La força ens acompanya!

Joan Estruch ha dit...

SU-RRE-A-LIS-TA increïble i pistonut!
Visca les bogardettys del sol naixent i pistonut!!!!!!!!

Laura Llompart ha dit...

Ja no neva a Bunyola, ja no neva a Sa Tramuntana, però el que es veu a Bogardilàndia supera neu i gel.
Sou gent amb molta imaginació.

Nins i nines, un bon tast de gin per fer gran el Barça.

Abraçades des de Bunyola, muntanyes mallorquines fresquetes i del Guardiola

Conrad Canaló Stewart ha dit...

glups!
Jo he comptat catorze japoneses (14) en renglera (1,1,1,1,1,1,1,1,1,1,1,1,1).
14 és el ple de la quiniela. Feu quinieles?
Les quinieles es juguen amb tres signes o opcions (3). Les opcions són 1, X, 2 i es poden descomposar i reagrupar aixi:
1X
12
2X
X2
21
X1
o repetir sèries.
Ara em puc perdre i us recomano que ho feu vosaltres mateixos.
Les quinieles ja no motiven com abans per culpa de la primitiva, la 3/49 o els cecs de la ONCE.
La ONCE (11) és una bona idea que ajuda causa justa.
La DOCE (12) no existeix.

Em seguiu?

Els més grans recordareu el churro-mediamanga-mangotero i l'explico així,
el churro és unitat d'ú (1)
la mediamanga és fracció mitjana (1/2)
el mangotero és potència al quadrat (man/2).

Però torno a on començava abans i és que 14 (catorze) japoneses em trenquen l'oremus i no les veig arrenglarades com les 14 apostes d'una quiniela al pleno.

El pleno és tot i tot vol dir 100%

El Barça ja té a tiro el fals lider.

SOUNDA' ha dit...

Senyor Canaló, per a la seva informació, nosaltres com experts musicals li fem saber que va existir un conjunt musical molt digne, del Pais Basc, que tenia un nom ben interessant: 21 Japonesas. No és broma. I també li informem de que als Estats Units hi ha un duet de rock alternatiu que es diu Half Japanesse que vol dir mitja japonesa...i que més dir-li que els hard-rockers de Deep Purple van fer un doble LP en directe que es deia Made in Japan i que un grup de pop anglès liderat per David Sylvian s'anomenanava Japan.
Nosaltres som molt savis, amic Canaló.

MARCA ha dit...

Velasco Carballo no tuvo una actuación afortunada en el Camp Nou. Dejó sin señalar tres penaltis a favor del Barcelona. El primero por una falta clarísima a Dani Alves, el segundo por desplazamiento a Keita, aunque en este caso es una jugada mucho más difícil de apreciar, y el tercero por unas manos dentro del área de Nacho Cases.

MADRIDISTA FROTANDOSE MANOS ha dit...

NO ME VENDAN AHORA LA MOTOCICLETA DE LAS JAPONESITAS DE ROSA PARA ACALLAR EL TEMBLEQUE QUE HA PASADO EL BARCELONI-TA ANTE UN SPORTING DURO Y PROFESIONAL.
PERO NADA SEÑORES QUE LO VUESTRO ES EL DESPISTE Y AHORA SE DESPACHAN A LA JAPONESA. PERO MÁS COSAS HAY QUE MAÑANA SE ESCAPA OTRA DE 10 PUNTAZOS PUES EL ESPAÑOL MORDERÁ EL CESPED DEL BERNABEU Y NO ME VENGAN CON LA MONSERGA DE CADA AÑO DE QUE EL ESPAÑOL ES UN PELOTERO DEL REAL MADRID. MIREN SEÑORES QUE EL ESPAÑOL ES LEYENDA VIVA A SACO PACO Y SU NIVELAZO SE EXPRESA EN PUNTOS PERO EN EL BERNABEU JUGARÁN AL CIEN POR CIEN PERO CLARO, CLARO QUE ENFRENTE ESTÁ LA MÁQUINA BLANCA. NO ME JODAN AHORA CON LA BROMITA JAPONESA DEL SABADETE NOCHE SO BERZAS.

EL PERRO TOBÍAS / a OSCAR ha dit...

guau yo prefiero un perro pequinés que un perro japonés guau mi amo guau

Adell El comodor ha dit...

Senyor doctor Canaló, vostè s'està guanyant un lloc al panteó de les ciències i ho està demostrant cada dia amb més força.

Amics bogardians, la adquisició de les tres japoneses és una novetat que portarà alegria primaveral assegurada. Però no relaxem massa l'objectiu de seguir fidels a la senyora Núria Feliu.

Avui em llevo amb sensació de XISPA DE LA VIDA

JOHN CARLIN (EL PAÍS) ha dit...

john carlin (EL PAÍS, diumenge 4 de març):

sobre la suposada marxa de Guardiola i de Mourinho a Anglaterra...

Pep Shakespeare, Mou Torrente.

¿Cuál sería el impacto sobre España si los dos se fueran? Devastador. Catastrófico. España es un país cuya identidad frente al resto del planeta se define hoy por la calidad de su fútbol. Hoy en España —como en Argentina, desde hace tiempo— no hay mucho más de qué sentirse orgulloso. Imaginar al Barcelona que deslumbra al mundo sin Guardiola es imposible. Sería como Hamlet, la obra, sin el príncipe. Imaginar a la Liga española sin Mourinho es igual de desolador. Como el cine español sin Torrente.

Pochettino a SPORT ha dit...

amor espanyolista:

Pochettino: "El Real Madrid es el mejor equipo del mundo"

Mauricio Pochettino, entrenador del Espanyol, ha asegurado que el Real Madrid "es el mejor equipo del mundo porque le lleva muchos puntos de ventaja al segundo"

El missatger ha dit...

Posem la lambretta a cent per hora (o a seixanta, el que ens deixi) i anem fins a la fi del món amb les nostres admirades Niponettes: http://www.youtube.com/watch?v=MCUO7F2xjzw
Ni els rosellistes, ni els mourinhistes, ni el seu pèrfid Tònguez experimentaran mai aquesta joia de viure.
Visca les Niponettes bogardistes!

SOUNDA' ha dit...

visquin les Niponettes, les reines del soul del sol naixent!

El Cigró de Tona ha dit...

A mi m'agrada el bon rotllo de la penya bogarde i em deixo utilitzar la meva imatge per el bon humor de tots com la Rosamary o el pilot de carreres amb ulleres, el bogardotisme és un mirall del món i ens fa ser més tolerants i amics de la broma sana. Has quedat molt divertida Rosamary i que visca visca visca el Barça i la misca!

i jo amb la meva meravellosa esposa de llavis neumàtics.

Òscar Roig i Carrera ha dit...

R. Madrid 6 Apaño 0

T'ha agradat, Tobias? M'excites més que les niponettes o el Messi, gosset gosset gosset... guau!

STRINGER Surf art blog | Pedro Ramis ha dit...

Veig el Camp Nou fet un clam. Polèmica amb l'àrbitre, partit a vida o mort, d'espases en l'aire. Veig als jugadors abraçats, tensos, desfermant l'eufòria, feliços. L'entrenador cridant, embogit. Una comunió perfecte del públic amb l'equip. Crits, aplaudiments, una gran nit...

I enfront veig l'Sporting de Gijón.

I tot quadra.

Aquest és el nou Barça, la seva nova lliga.

Felicitats.

------

Bone ones. Torna el Gaspartisme, mireu quan us ho dic.

Anònim ha dit...

ostres, vull, si és possible, que pogueu fer realitat una de les meves voluntats culés:
posar-li música a la fotiki, s'ho mereix!

http://tehaspasao.blogspot.com/2012/02/que-arte.html

endoradavadava davadadaa

MADRIDISTA JA JA JA DE RISA ha dit...

ERES GRANDE PEDRO RAMIS

PEDRO RAMIS Y A ESTA BANDA DE BURROS LES DAS LECCIONES POR LOS CODOS. VIVA EL REAL MADRID Y VIVA PEDRO RAMIS
QUE SE LA MENEEN EN CANALETAS LOS MUY TONTOS.

ÓSCAR, PROCURA NO INSULTAR, ¿VALE?

EL PERRO TOBÍAS ha dit...

guau guau solo guau

Anònim ha dit...

DUDA: Si hago un chiste sobre Sergio Ramos, ¿se considera "humor blanco"

Òscar Roig i Carrera ha dit...

Mira, 5-0, gairebé l'encerto. Si és que és el partit més previsible de l'any. Tots els culés ens hauríem de jugar tots els nostres estalvis apostant pel Madrid en aquest partit.
L'any que ve ho faré si em queda almenys un euro d'estalvi. Guau!

Edgar ha dit...

Canaló i Barça sou formidables de dia i de nit i jo us segueixo a mitja nit amb la Martina

Bierzo Azulgrana ha dit...

Felicidades por el fichaje de nuestra cheerleeders culés importadas desde el Japón. Por supuesto que ya contábamos con el tongazo del Español pues eso ya está más visto que el telediario y además huele a mucha pasta. Lo repetimos, venid un día al Bierzo y cerca de Ponferrada no os perdais una buena comilona en Prada-a-Tope que era una vieja hostería y ahora es de lo mejorito de nuestra cocina y si quereis más datos, os visitais esta dirección:

http://www.pradaatope.es/index.htm

a ver si lo poneis en foto en el blogg

saludos desde Ponferrada

marga bosch i el seu verb ha dit...

tot comprat i tot venut entre els que manen, el Madrid i el seu fillet Espanyol.

La bossa o la vida

penyabogarde ha dit...

Cornellà capital d'Espanya.

MADRIDISTA FELIZ ha dit...

YO TAMBIÉN QUIERO SURFEAR EN LA CIBELES CON PEDRO RAMOS, LA CARBONERO Y EL TENOR DOMINGO

ESTO ES UN ORGASMO MADRIDISTA

EL PERRO TOBÍAS ha dit...

guau los perros queremos olas guau

MADRIDISTA DICE OJO OJO ha dit...

OSCAR
OSCAR
OSCAR OSCARETE

ANDATE CON OJO CON TUS INSULTOS SUELTA MI PERRO QUE TE MORDERÁ LA BARRIGA

EL PERRO TOBÍAS ha dit...

el perro agradece a su amo guau guau

Laura Llompart ha dit...

Les japonesetes m'animen i em fan dir visca el barça de tot cor

Bunyola muntanya i sol!

Ses Illes!

Joan Estruch ha dit...

jo del Madrid em quedo amb la Carbonero que possiblement és del Barça i PISTONUDA

Adell El comodor ha dit...

Acollonidor tot plegat! Ara heu reblat el clau de forma insuperable i tenim el Barça recolzat per Bruce Lee que era le meu ídol de joventut. Ara si que heu tocat el sostre bogarders!

Anem a fer el cim del Fukiyama junts i valents a cor près.

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

Bogardettes Niponettes d'un costa i el Bruce Lee donant-nos el seu okey, què puc dir grumets? què puc dir grumets? què puc dir grumets? què? què? Estic il·lusionat amb la flotilla del pacífic i tota aquesta trepa de xanguixeins bogardixeins d'ulls estrets i bona planta xumi xumi grumets que ara farem xolla de tot plegat. Grumets a Orient kung fu, yamaha, suzuki, mitsubishi, mazda,kawasaki, kona, grumeeeeeeeets! Ferms i al lloro que això és shing shung shong i peix cru a la taula i alerta alerta alerta amb les terlenkas de cal Dents que punxen com una princesa nipona

Anònim ha dit...

un barça japonès ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

orient! a tot pistó-nut!

Bosón de Higgs ha dit...

Dicen que es muy difícil hacer el amor en un simca 1000 pero más difícil será ganar la liga con estos descaros y atracos a mano armada.A Piqué se lo quieren cargar por activa y por pasiva,porque el miedo es muy poderoso y es que el noviete de la Shakira da mucho respeto incluso cuando está a medio gas.
Vergüenza me daría pertenecer a equipillos como el Español que puestos a dejarse ganar no pactan perder por la mínima para no salir mal con su afición,el madriz los golea y los humilla como si de un equipo de tercera se tratase,vergonzoso.
Tengo prisa y me voy,ya hablaré con más tiempo.Abrazos bogardianos.

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Vaig comptar 14/catorze japonenes però ara veig més japonesos i em rasco el coll i dic:
a) catorze (14) japoneses poden necessitar catorze (14) japonesos per establir dos tipus de relació complementària:
1) relació còncava
2) relació convexa
1)+2) és unit de 2 i es pot dir que sumat concavitat i convexitat ja tenim un tot (100%).
Les relacions concavocovexes es poden multiplicar i tenir dues variables de posició:
1) prona
2) supina
La variable prona inclou la convexitat i la concavitat panxa enlaire
La variable supina inclou la convexitat i la concavitat panxa avall.
Els enlaires signifiquen ascensió diagramàtica ascendent o zenital.
Els abaixos signifiquen descens diagramic o en caiguda lliure sota condicionant superficial.

Intento aportar dades:

Diccionario de la lengua española © 2005 Espasa-Calpe:
decúbito
m. Posición del cuerpo tumbado horizontalmente.
decúbito lateral Posición en la que el cuerpo está tumbado de lado.
decúbito prono Posición en la que el cuerpo está tendido sobre el vientre y el pecho.
decúbito supino Posición en la que el cuerpo está tendido sobre la espalda

Fernando Atienza ha dit...

Muy buenas tardes,
¿Hasta cuándo el runrún de la arbitofobia antimadridista?
Me gustaría versar sobre futbol y deporte, sobre calidad y defectos en el campo. Yo soy totalmente merengue pero cuándo he visto un buen Barça lo aplaudo. Esto no cunde en el barcelonismo que acostumbra a cegarse en dos cosas, primeramente lanzado en la ceguera de creer lo del más que un club y segundo eso de que cuando las barbas del vecino ya sabeis bla, bla y a remojar.
Me gustaría volver a disfrutar con la peña Bogarde pero ahora me cuesta reir con esto del japonesismo inexplicable y este run rún del que va de víctima.
Me gusta Conrad pero cuesta entenderlo. Me solivianta Bosón pues que le voy a hacer y me deja contento Pedro Ramis por razones obvias pero a estas alturas me resulta comprensible el Madridista y su Tobías pues para ladrar ladrar ya está el nuevo Guardiola transformado en un Mourinho con corbata mientras el portugués calla y hace hablar su equipazo en el campo.
Venga, sean un poco deportivos y emitan una discreta felicitación al Real Madrid pues está que se sale de la tabla.

¿Tanto cuesta ser civilizado y seguir practicando el buen humor y el respeto?

Anònim ha dit...

La de Bunyola, sisplau, possis en contacte amb nosaltres, tenim contactes a la vila mallorquina de Bunyola.

Xuang i Anx

penyabogarde ha dit...

Ens consta que la de Bunyola es diu Laura Llompart

penyabogarde ha dit...

Atienza, no ens podem creure que no et faci riure tot plegat. Atienza, Atienza, que ja sabem de quin peu calces i ets de bona pasta com en Ramis. Ep! T'esperem al bar, ànims amic!

Alan Smithee ha dit...

Això s'anima. Aviat podrem demostrar que Mèxic, el Japó, el tequila, el sake, l'Alan Smithee, els mariachis i el football poden anar ben agafats de la mà i estimar-se de tot cor. Ja veureu.

El Cigró de Tona ha dit...

a mi em sembla que el fitxatge de Bruce Lee és un encert molt gran, per mi ja el podeu vestir del Barça i que surti al camp a exhibir les seves arts marcials defensives i pacífiques. I de mi que voleu que us digui oi? doncs que amb la meva esposa Jolie els cigrons van de vent en popa a tota vela. Osona creix i els cigrons estan en alça i a bon preu a carretades com d'ascensor nanos! Això del Bruce Lee ha set formidable i que es prepari el Madrid que aquest trenca fustes amb el canto de la mà com a Karate a Muerte en Bangkok Cigronada que te crió amics.

Bruce Springsteen ha dit...

Bruce Lee al poder

Bruce Willis ha dit...

Bruce Lee el millor

Lee Marvin ha dit...

Bruce Si Lee també

Jack Bruce ha dit...

Bruce Lee toca molt bé la pilota

Alan Smithee ha dit...

El Brusi és el millor diari
El Bruce el millor karateka
El Bruce!!!!

Anònim ha dit...

m'agrada veure el traidor Ibramovic patint davant de l'Arsenal, és com el Cristiano suec, igual de mal jugador, xulo i bluff, ni un ni l'altre saben jugar a futbol. eks!


Hermi

penyabogarde ha dit...

No vagin a pensar que això del toc japonès ens estalvia el maquis, no pas!

Fernando Atienza ha dit...

Amigos,

no esperaba tal reacción de vuestra parte pues mi mensaje es cordial y solo tiende a que recapaciteis para reconocer la superioridad actual del Real Madrid y en ningún sentido esto merece tales imágenes de crueldad japonesa. Pienso yo.

Un abrazo de vuestro amigo,

Fernando Atienza

Alan Smithee ha dit...

cordialitat o cinisme, ai! ai Atienza, ai! et posarem una tarjeta vermella com les del Guruceta, ep!