PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


dissabte, 31 de març del 2012

Partits de Setmana Santa...La nit de Champions és la nit de l'Opera...Nit de football a Barcelona i tarda de titelles al Reyno de Navarra



DARRERA HORA:
Observeu els quatre canalons. Quatre=4. Quatre canalons separen el FC Barcelona d'un Madrid en caiguda lliure. Ridicul absolut al 100% d'un Il·legal Madrid davant d'un senzill València. La Setmana Santa és el VIA CRUCIS de l'equip més patètic del planeta.

En Josep de Mourinhea portant la creu i com sempre , queixant-se dels àrbitres romans ...

Quatre canalons. 4 punts acanalonats al més pur estil Bogarde. Calvari psicodèl·lic en tota regla. Les creus es renoven. Orgasme sacramental en el punt més alt del cim del Gòlgota. Tot va en consonància amb els càlculs del nostre servei matemàtic. Setmana sagrada sota les estrelles d'Olesa i Esparraguera.

A menjar la Mona!


i...TOBÍAS KARANKA

FA LA RODA
DE PREMSA!!!!!!!!!!


VISCA LA
SETMANA SANTA!




Fotografía d'Enrique de los Mares. Imatge del Real Zaragoza sortint del vestidor.



Bona nit. El FC Barcelona celebra el Via Crucis del crucificat Mourinho i goleja a domicili a tot un Saragossa (1-4). La setmana Santa planteja noves perspectives. Tenim les imatges. Les tres creus del calvari ens mostren Florentino Tónguez amb els dos lladres a cada costat -Mourinho i CR7- en una imatge d'estampa sagrada. Una nit al Gòlgota. Nit de cucurutxos.


Entretant en un lloc perdut de la galàxia, el Perro Tobías roman empresonat entre les reixes del comandant Spock que compta amb la companyia de la nostra amiga Lucrècia Borgia.


Arriben notícies des d'Osona on el nostre Cigró llueix al Quatre Carreteres amb la seva màgica màquina tabaquera.

La nota més negativa ha estat l'increment dels efectius policials. Avui els tres membres de la Zepo han tingut el suport directe de Felip Puig. El conseller Meravelles s'ha estrenat al Golden Corner. Creix el pressing policial al carrer Sant Antoni.


-----------------------------------------------------------



Primicia bogardista.
El soci interplanetari Spock ha segrestat el "perro Tobías"
(dedicat al soci Óscar "L'home que estimava els gossos").




I ARA....FANTOMAS!




Hola Bona nit.
Mireu-me bé.
Em dic Fantomas i soc l'esperit de la Setmana Santa i vinc a saludar-vos i a impedir que el FC Barcelona guanyi la Champions. M'envia Florentino Pérez...






Les coses clares. Molt clares. La fotografia ens mostra el gran culé De Funés afinant la vista i veient els tres gols. Una nit d'opera al Liceu del Poble lluitador i bo! Ballo in Mascherano! Kalikenyo Power! Alegria i combat! Il·lusió, plaer, vida! Bogardisme 100%.
Setmana Santíssima per parar un tren!
Som-hi!


Des que la CGT i la CNT van expropiar el Liceu, tot va sobre rodes. Berlusconi es perd dins d'una Scala de Milà totalment acabada i les guerrilleres Feliu i Caballé coronen el colisseu popular de la Rambla reconvertit en ateneu revolucionari del bogardisme.
Tot és football i tot és lluita i tot es plaer i tot és bogardisme superlatiu i feliç.


Entretant ens arriba la novetat del dia: Florentino Pérez ha investit a Felip Puig com a nou responsable de seguretat del Real Madrid. Puig ha exhibit la "zamarra" del Real Madrid. Felip Puig entra de pet en el blog de la penya Bogarde disposat a prohibir tot el que faci olor de bogardisme, barcelonisme i revolució. Afegim a continuació la instantània de la combregada de Setmana Santa a càrrec del nou càrrec madridista. Ja cal que ens calcem. Això es posa lacrimogen i de corre-cuita!


Barça 3, Milan 1. Champions a tota vela!

PRIMER DE TOT...LA PUBLICITAT!
BOGARDISME 100% A TV3.
Cliqueu damunt del text següent:

"Cicle Louis de Funès" - Televisió de Catalunya
FOOTBALL A BARCELONA



Nit de football al Nou Camp i ambient colossal al Golden Corner de Premià de Mar. El football és un signe de la cultura esportiva del poble. Sovint surten de l'anonimat els vertaders footballers. Avui un bogarder ha tocat el cel i ha estat investit amb tots els honors. Lord Demian Alonso ha vestit la samarreta hammer i ha mostrat el bombí britànic davant del Big Ben.


Entretant al Golden Corner hem pogut comprobar que la ZEPO no perd detall i segueix les instruccions del seu amo Tónguez. La temible policia secreta de Florentino Pérez ha controlat la gent bogardiana amb el vist i plau de Toni G, mestre de cerimònies del nostre pub.



Xuang Xil·li
ha irromput triomfalment al pub en companyia de dos nous bogarders: Xong Xil·ling i Xang Xil·long. El bogardisme creix en escreix i sense greix. Una manera de viure. Un més enllà de la gran jornada del 29M.


La sorpresa de la nit ha estat la visita fulgurant del germà bessó de Pedro Ramis. Alfonso Ramis ha aparegut per la porta gran després d'una tarda de surfisme en companyia del tità de les ones.


El football blaugrana ha estat superlatiu. 2-0 a un Athletic pletòric governat per l'adorable Bielsa. Avui ha estat la gran nit dels tot-terrenys defensivo-atacants Shaki Piquenbaker i Javier Hammer Mascherano.



També ha estat la nit de Marga Bosch en companyia del seu verb. La dama mataronina ha mostrat la seva bossa entre aplaudiments i crits de suport...



La titellada de la tarda l'ha protagonitzada el definitivament horrorós Il·legal Madrid. El quadre de Tónguez és un esperpent que no les veu ni rodones ni quadrades. Avui la titellada ha tingut un sparring de pa sucat amb oli transgènic. L'Osasuna de Pamplona -més pamplonica que irunyès- ha jugat a golf i ha mirat cap al cel.


Tónguez és la màquina letal de fabricar xoriços,bitllets, maletes, maletins i bosses de Judes. Malíssima peça al teler del club del règim i del BBVA.

100 comentaris:

Fernando Atienza ha dit...

¿Qué os pasa? Mentir es feo.

El Cigró de Tona ha dit...

Com juga aquest Barça !!!
El veig amb lliga, copa i champions.
Que el senyor Fernando Attienza ens expliqui on està la mentida vinga vinga carquinyolis de L'Espluga !!!
Cigró del millor !!!

JADE FORET (BELGIQUE) ha dit...

C'est moi, seulement moi.

penyabogarde ha dit...

Jade: Ets belga? o vas de farol?

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Ja ho vaig dir així:

TEORIA 1

El Camp Nou vol dir camp 9
Nou (9) punts són el que aviat sumarem mentre el Bernabeu (Ber-Na-Beu) no en sumarà tants.

TEORIA 2

Ber-NA-Beu: pilleu?
NA= "NA de Na" (que en andalús vol dir "Nada de nada" i el català "res de res")

NA= 0

TEORIA 3

Nou (9) Camp del Barça = 9
Ber- Na (0)- Beu del Madrid = 0

Com el que vaig disertar dels Conguitos però amb més gramàtica.

La gramàtica és ciència com la matemàtica.

Conrad Canaló no falla (no resta: -).

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

Mestre Canaló, ara si que l'has clavat com Einstein. Resulta que dins del Bernabeu existia el "no-res" i que el Nou Camp era un 9. I a la meva edat sense adonar-me.

Gràcies Conrad!

maria cristina ha dit...

Chicos, para mí es una novedad que Javier sea "martillo" lo tenía por más tranquilo, ja ja ja, los años lo fortalecieron!!! Un abrazo.

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

Muy bien Maria Cristina, captaste el sentido del martillo con máscara. Aguda eres desde tu privilegiada atalaya del otro lado del charco.

JADE FORET (BELGIQUE) ha dit...

visitez-moi, donc c'est vrai

http://jadeforet.tumblr.com/

MADRIDISTA GOLFO SIN MANÍAS ha dit...

ESTE TOCATIZAS DEL CANALÓN ES LO DE LAS CUENTAS DE LA LECHERA EN PLAN SANATORIO DENTAL POR NO DECIR MENTAL Y ME LO CALLO POR RESPETO AL RESPETABLE.
SABEN A CHUPETE LOS MANJARES QUE YACEN EN MI MORADA GÁSTRICA DESPUÉS DE LA CHATIGOLEADA MANITA CON RONALDO AL ROJO VIVO ANTE ESE GRAN EQUIPO QUE ES EL OSASUNA QUE OTRORA NOQUEÓ AL BARCELONI-TA.

MIS MANJARES SE ESCRIBEN DEL SIGUIENTE MODO:

CENA DEL SÁBADO:

BRAVAS AL AJILLO
REBANADAS GRANDES DE PAN CON ACEITE DE OLIVA Y SAL
CROQUETAS DE BACALAO
DOS PERDICES AL HORNO CON SALSA TÁRTARA
CUAJADA CON MIEL
CAFÉ
COPA DE DUQUE DE ALBA
PITILLO DE WINSTON

DESAYUNO DEL DOMINGO:
DOS PLÁTANOS
BEICON CON PIÑONES
SALMÓN AHUMADO
REBANADA DE PAN CON ACEITE Y SAL
YOGUR
AGUA PARA TIRAR PARA ABAJO

ALMUERZO DEL DOMINGO:
VERMUTILLO A GRANEL
CHOGOS DE SÁNLUCAR
MARZONES DEL GUADALQUIVIR SIEMPRE FRITOS
ACEITUNAS NEGRAS EN BANDERILLA ALTERNADAS CON CEBOLLITAS Y ZANAHORIAS
PATATAS AL HORNO CON PEREJIL Y SAL RALLADA
EMPEDRADO DE GARBANZOS, CARNE DE BUEY ESTOFADA, CIRUELAS, PIÑONES, PIPAS Y QUESO MANCHEGO EN TACOS
PIJAMA COMPLETO CON TRIPLE HELADO DE CHOCOLATE, VAINILLA Y NATA. MELOCOTÓN EN ALMIBAR, PIÑA AMERICANA, GALLETAS MARÍA, NIEVE DE CHOCOLATE NEGRA 88%
UNA NARANJA
COPICHUELA DE ORUJO DE BETANZOS
DOBLE CAFÉ
DOS CIGARRILLOS WINSTON

UNA SIESTA DE MIEDO

PURA FELICIDAD AMIGOTES

JOJOJOJOJO

SOY EL GOLFO ABSOLUTO
SOY EL GOLFO APANDADOR AL QUE LE BRILLAN LOS OJOS CUANDO VE LAS BARBAS DEL VECINO MOJARSE BAJO EL MAR EN SU TITANIC BARCELONI-TA

JOJOJOJOJOJO

GRUKKK (PERDÓN, HA SIDO UN ERUCTO MUY SANO Y MERECIDO)

VENGA BARCELONI-TAS QUE LLEGA EL CALVARIO DE SEMANA SANTA Y EL MILAN OS APEA DE DONDE NUNCA TENÍAIS QUE HABER LLEGADO

JOJOJOJOJOJO

ME ENCANTA SER UN GOLFO APANDADOR

EL PERRO TOBÍAS ha dit...

guau me gusta ver mi amo feliz guau

penyabogarde ha dit...

Madriles: Necessites bicarbonat (blanc)?

MARGA BOSCH I EL SEU VERB ha dit...

jo no soc ballarina com la que m'hau posat en foto

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

Grumets

ara veig cosa fina ni més ni menys que el Gran Visir del cinema. El Louis de Funés per la porta gran del camarot entra i saluda. Mastego tabac d'alegria i dic que si que en sou de gent preciosa. Pregunto també a la senyoreta Jade si em pot explicar coses de la seva navegació. Senyoreta Jade?

penyabogarde ha dit...

Jade, ja t'hem vist a internet, caram quq quasi no hi caps a les fotografies.

Esnaola, ja cal que orientis el sextant que pots prendre mal a les costes de Bèlgica.

Marga, no diguis que ara no ets ballarina, el dia que vas venir al Golden Corner portaves auriculars i ens vas vassilar amb música incorporada. Torna!

Cooperativa Gafarrons ha dit...

ei nanos.

penyabogarde ha dit...

Mme Foret bienvenue a la Penya Bogarde, vous avez été appelé notre représentant sur ​​le sol belge, très jolie ...

au revoir ...

marga bosch i el seu verb ha dit...

Hola mainada bogardiana, jo no soc cap senyora modelo però em fareu gelosa amb tanta diva Caballé, Núria Feliu i aquesta del Forett, mireu que no tornaré al vostra bar si no feu una mica de modèstia que veig que demaneu la lluna i si que visca el Barça

Edgar ha dit...

Acabo de llegir el comentari del empassa-plats madridista i sincerament m'ha remogut l'esmorzar de fàstic que em feia. Ja està bé que el bogardisme clami per una bona canya al carrer contra el poder del Madrid i del seu règim de diners. A partir d'ara haurem de lluitar per repartir el menjar entre el poble ja que aquest madridista vol deixar el planeta sense queviures i les restes les menja el seu gosset.

acaparadors i malfactors de diners, menjar, cases i estadis. Mala gent a la taula i jo modestament amb la Martina que darrerament ja no té bolos a la passarela.

Visca el Barça!

El Cigró de Tona ha dit...

El senyor Atienza no em respon a la meva pregunta del dia 31 de març. M'hi jugo el millor cigró de la collita del 2012 a que no vol reconeixer el que li he dit

Fray Berengario ha dit...

Buenas, mucho tiempo sin asomar en este nido de felicidad y veo que todo sigue a pleno pulmón. Si os parece bien me voy a orar para que mourtinho, mal-cristiano ronaldo y el presidente florentino desciendan al fuego del averno.

MADRIDISTA A MOSÉN BERENGARIO ha dit...

HOLA FRAILE BERENGARIO

ME PARECE QUE SE TE HA ATRAGANTADO LA SOTANA CON TU ORACIÓN DE MAL CREYENTE. NO CREER EN LA SUPREMACÍA DEL REAL MADRID ES COMO NEGAR LA EXISTENCIA DEL MUNDO.
¿QUÉ TAL SI TE VAS A LANZAROTE?
LANZAROTE ES DONDE SE LANZAN LOS LOTES DE EXCEDENTES DE CLÉRIGO AGRIPINO CARA DE PINO.

SOLO ESO QUE HALA MADRID Y FORZA MILAN

EL PERRO TOBÍAS ha dit...

guau vaya fraile malo guau

Fernando Atienza ha dit...

triste partido en el Nou Camp. Penaltis y juego rácano de los dos contendientes, así no se puede lucir nadie en Europa.
Se siente, se huele, se palpa la DÉCIMA.
Y lo digo con sumo respeto hacia el bogarderismo que os hace divertidos.

SECRETARI CONGUITO ha dit...

ja tens por Atienza ?

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Plou molt aquest matinet de dimecres (el tercer dia de la setmana. 3).

Voldré opinar sobre el que surt a la pantalleta.

S.P.O.C.K.
segura
ponderació
obliqua
coordenada
kilopòndica

El S.P.O.C.K. assegura (+) la ponderació (%) obliqua (/) i s'expressa com a coordenada (*) de força variable en kilopondis (kp). No és de rebut dir-ho, però mentiria si digués que no m'afecta de veure tots els S.P.O.C.K. que heu emprat per introduir el cas del Liceu.

Abans del Liceu, trobo un cap de plom enmascarat (la máscara suma + pell artificial color plom pb damunt la pell natural) i tot va seguit (+) d'un agent humoristic amb gorra (^).

La gorra (^) és part de l'embolcall de l'agent (a-gent). A=no és. Gent=gent. Per tant "No és gent. És a-gent. Gent".

l'A-GENT parla francès com es fa a Bèlgica. Segueixo el repàs del larg informe. Una senyor belga de cognom Foret (catalana? Foret és bosc). Aturo (***). O una belgicana de cognom Foret que no conec (-) i ara que hi penso: Foret en castellà Bosque. Justa! Descoberta in fraganti (+): Foret=Del Bosque, Del Bosque és madridista. Foret és enemiga i ens vol distreure i fer restar la força (-).

Solució contra Del Bosque: S.P.O.C.K.
Del Bosque pot decaure amb una SEGURA PONDERACIÓ OBLIQUA AMB COORDENADA KILIPONDICA.

Opera. Liceu anarquista sense llei (-). La gola (femení de gol) de Montserrat Caballé passa a ser de tot el món i ja no té llei i és veu de gent que pot tenir més (+) veu.

Barça 3 Milan de Milà 1

5a semifinal seguida: 5 semifinals (5 1/2) és com 5x5=25 finals.

Imparable no para.

Dijous Sant recolliment i campanades.

Joan Estruch ha dit...

esclops de bisbe! Quina una n'heu fet ara! Marcians, enmascarats i espies a tort i dret. Això ha set una festa de San Siro, sou bons o sigui pistonuts com mai

JADE FORET (BELGIQUE) ha dit...

oh la la, mon chers amis!

MADRIDISTA ADVIERTE BIEN ha dit...

ANTE TODO LO DE SECUESTRAR A MI PERRO TOBÍAS TIENE SU GRACIA PROCEDIENDO DEL DOCTOR SPOCK PERO ESO ES TODO.

PARECE SER QUE NO TENEIS NADA QUE DECIR DE LA TREMENDA EXHIBICIÓN DE FUTBOL OFENSIVO DEL REAL MADRID QUE LE HA DADO UN BRÍO A LA ELIMINATORIA DEL APOEL DE MIL PARES DE BERZAS CON MACHETE COREANO.

POR SI OS FALLA EL DOCTOR CANALÓN OS MANDO LA SUMA I EL CÓMPUTO GOLEADOR DE LA ELIMINTATORIA FRENTE AL CAMPEÓN CHIPRIOTA:

0-3 MÁS 5-2...JODER VAYA VÉRTIGO: 8 A 2

ESTAMOS EN EL MÁS ALLÁ DE TODO EL FUTBOL DE TODOS LOS TIEMPOS Y VOSOTROS DALE QUE DALE CON LOS PENALTIES.

PERO MÁS COSAS GUAPAS: ESE GRAN IVRAMOVIC QUE HA HABLADO CLARO A FAVOR DE MOURINHO Y ESO DUELE EN EL RÁBANO

PARA PORFIAR ESTOY YO, TOMA GROGGGGKKK Y UN SALUDO GOLFO, APANDADOR Y CAMPEÓN CAMPEONÍSIMO AL CUBO Y SIN DOCTORCETE CANALÓN DE POR MEDIO, O SEA: FELICIDAD BÁRBARA Y A COMER CHURROS CALIENTES CON CHOCOLATE FORTACHÓN.

EL PERRO TOBÍAS ha dit...

guau que burro es spock y sus orejas tontitats guau guau

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

Grumets, grumets, grumets i grumets!
No us podeu imaginar quanta felicitat m'esteu donant en llegir i veure el que heu fet amb l'star treck de la meva vida. Mireu que soc de mar endins i que les meves set vides de gat marí em fan reviure oceans i mars, però sempre he xalat per star treck. Un secretet meticulós us passo ara en dir-vos que tinc video al camarot i miro capitols del star treck a vegades i això que no son d'aigua salada ni dolça que son del cel i l'univers. Content a carretades ja veieu com va tot que n'estic de riure i riure.
Pregunto que li passa al senyorrr tibat madridista que sempre dona cops de colze i tiraxines a la gent amb falòsia i mala milka. Maleducat i arrufat de nas

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

m'he quedat amb una cosa que m'oblidava, el Estruch diu ESCLOPS DE BISBE i m'agrada com a expressió que desconeixia i que ara aprenc

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

una altra cosa només per dir que Conrat Canalóns m'ha deixat de pedra amb el seu disertament sobre la gent que no és gent i veig que en diu de fresques fent del Spock com si fora una formula matemàtica o química. Jo en dic una de linessman:
ratlla 1 a la girada si salta és falta.

Edgar ha dit...

Ja fa temps que la penya va per el bon camí amb gent competent com Lluís de Funés i ara encara més amb la gossera interplanetària tripulada per el Ibarretxe-Spock, això només podia ser cosa dels malabaristes de la ment com vosaltres. La Martina i jo estem contents cada vegada que obrim la pantalla bogarda

Travolta Global ha dit...

Trobo molt encertada la notícia del fitxatge estrella del Real Madrid. Sens subte formaran un tandem perfecte amb quatre seients: Florentino Pérez, Cristiano Ronaldo, Jose Mourinho i Felip Puig.
La consagració de la Primavera. El Real Madrid és un club coherent i això almenys s'ha de reconeixer sense pal·liatius.

penyabogarde ha dit...

Alerta, alerta, no descartem que Felipe Puig porti més efectius de la ZEPO sildava al Golden Corner. Alerta alerta i visca el Barça

Òscar Roig i Carrera ha dit...

Però és veritat això que han segrestat el perro Tobias o no?
Si és així, m'ofereixo voluntari per anar a rescatar-lo, però necessitaré ajuda. La veritat és que no me'n refio massa del Louis de Funes ni del Maxwell Smart, no podríem fitzar Los Angeles de Charlie? La consellera Troy de la nova generació trekkie, també podria anar bé. El MADRIDISTA no cal que vingui. I que la força del Messi ens acompanyi!

Lucrecia Borgia ha dit...

Que gostosa quem é Senhor Spock com os poderes de que dispõe!
gostaria de uma foto com ele!... ;-)

beijos

penyabogarde ha dit...

Confirmat: El Perro Tobías està en mans del doctor Spock.

Fray Berengario ha dit...

¡ Dios Santo !

Tengo un problemilla de índole moral pues condeno los secuestros pero tal vez este perrito esté en mejores manos en casa de don Spock que en el antro pecador e infecto de su amo madridista pecador de la pradera.

Regreso al claustro para andar unos metros de baldosas antes de orar en vespertinas.

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

Gola femení de gol. Impresionant teoria del matemàtic Conrad Canaló. Aquest col·laborador no para d'alçar el llistó de la ciència. Estem d'enhorabona. Aprenem coses noves cada dia. Gràcies.

Bosón de Higgs ha dit...

Yo me uno a las alegrías que no paran de darnos los jugadores de nuestro Barça,cumplen y se sacrifican al máximo,no pierden el hambre de títulos y eso no tiene precio.
El enfrentamiento con el Chelsea será duro pero tenemos muchísimas probabilidades de pasar pero luego la final con el Bayer será un poco más complicada a un partido y jugando ellos en casa,pero las genialidades de los nuestros nos darán la copa de Europa una vegada més.Saludos y abrazos bogardianos.

MADRIDISTA A BOSÓN ha dit...

HOLA SER ESFÉRICO Y SIN CARA, BOSON.

MIRA BOSÓN, TU SUPONES COSAS IMPOSIBLES:
1/ EL BAYER NO LLEGA A LA FINAL NI HARTO DE VINO
2/ EL BARCELONI-TA NO VOLVERÁ A STAMFORD BRIDGE CON MANDONGUILLAS EN EL SOBACO DE INIESTA. EL NIÑO TORRES DESAUCIARÁ LAS COSAS. Y SI VAIS A LA FINAL SERÁ POR LO QUE OS REGALE EL DEL PITO. PERO JOBAR ¿QUÉ NO SABEIS QUIEN OS AGUARDARÁ EN MUNICH? MOURINHO, CR7 Y BENZEMA. PERO NO HACE FALTA QUE TEMBLEIS, ME APUESTO LA OREJA A QUE NO LLEGAIS A BUEN PUERTO.

LA OREJA, AMIGO BOSÓN SIN CARA. LA OREJA.

EL PERRO TOBÍAS ha dit...

guau mi amo quiero cartílagos de oreja culera para cenar guau

Òscar Roig i Carrera ha dit...

Tobías, bonico, estàs bé? Digue-li al Spock que ets del Madrid i això li produirà automàticament un curtcircuit al cervell que l'autodestruirà de manera immediata davant aital manca de lògica relativa i absoluta. Si has pogut enganyar al madridista tt aquest temps, també podràs enganyar l'Spock. Perquè n'estic convençut que el Tobias és més blaugrana que les calces blaugranes de la Núria Feliu. Ai, lo nostre gosset espacial!

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

estic d'acord amb l'Oscar

EL PERRO TOBÍAS ha dit...

Hola óSCAr,



mi amo me deja decir guau-guau sin pedir permiso y hoy te escribo yo solito guau-guau.
No me gusta tu idea del humor y te mando un guau-guau desde la nave del orejas puntiagudas que me ha secuestrado pues este orejudo me está azontando con una bandera del Barceloni-ta guau guau guau

ayuda guau guau guau

MADRIDISTA A MI PERRO TOBÍAS ha dit...

NO CEDAS QUERIDO TOBÍAS, NO EXPLIQUES A TU SECUESTRADOR LA FÓRMULA MÁGICA QUE HA CONVERTIDO A NUESTRO REAL MADRID EN EL MEJOR EQUIPO DE TODOS LOS TIEMPOS.

CHITÓN, RESISTE Y TENDRÁS LA RECOMPENSA DE UN LUGAR EN EL CIELO PERRUNO.

¡ HALA MADRID !

penyabogarde ha dit...

Solidaritat amb els bogardistes reprimits per la Zepo

Òscar Roig i Carrera ha dit...

Madridista, t'has descobert, a sobre ets un maltractador d'animals!

Una cançó dedicada al perro Tobías mentre els bogardistes acudim al rescat del nou fitxatge blaugrana.

http://www.youtube.com/watch?v=cCy75GI6M0o

MADRIDISTA CONTRA OSCAR ha dit...

LO JODIDO DEL TEMA ES QUE EL SEÑORETE OSCAR SE CREE QUE YO SIGO LAS BROMITAS DE SU SOMBRA CUANDO LE DIOGO ABIERTAMENTE QUE ME CAE FATAL COMO TIPO Y COMO ESCRITOR.

SEÑORETE OSCAR::: YO NO ME METO CON SIS ESCOBAS, SUS GATOS, SU COCINA O SU TENEDOR, Y USTED SE METE CON MI PERRO, PIENSE QUE MIS COSAS Y MIS ANIMALES SON COSA MÍA. DIGO ANIMALES EN PLURAL PUES TENGO UN PERRO QUE AHORA ESTÁ SECUESTRADO Y TENGO UN CANARIO EN LA JAULITA DE MI CASA.

OSCAR, TU NO ENTRARÁS NUNCA EN MI CASA, PERO RAMIS SEGURO QUE TIENE LAS PUERTAS ABIERTAS DE PAR EN PAR.

TOBÍAS ¿DÓNDE ESTAS? CHITAS CHITAS CHITAS

penyabogarde ha dit...

no us pegueu, reservem energies per la Champions

penyabogarde ha dit...

gran idea: Tori Amos fent d'astronauta i cantant una cançó dedicada al gos Tobias perdut a l'espai exterior. Gran Òscar!

El Cigró de Tona ha dit...

Veig que tenim dos nous personatges que poden fer de la penya bogarde el "más allá del más para acá"

fantomas és grotesc i és un Marlboro
felip puig és tibat i està fet un Winston

fantomas i felip puig veig que estan aqui per defensar el real Madrid

jo defenso el tabac però no defensaré ni a fantomás ni a felip Puig ni al Real Madrid però soc expert en tabacs.

Mon pare abans anava a reposar paquets de tabac per els bars de la part baixa d'osona, a Tona, Balenyà, Calldetenes, Seva i tot allò

recordeu el Quatre Carreteres entrant a Tona? Qui més qui menys ha fet el cafetó en aquest bar gran de la ruta barcelona-puigcerdà que llàstima que ara ha quedat entaforat entre autovies.

Allí hi havia una màquina de tabac de les més grans que s'han vist mai, el model era aquest que ara us enllaço i així el disfruteu tots:

http://img.clasf.es/2012/01/18/maquina-tabaco-antigua-20120118235503.jpg

Si voleu utilitzar la foto pot ajudar a divulgar uns temps que enyoro.

Bon cap de setmana amics.

penyabogarde ha dit...

Cigró, ets impresionant!
Efectivament, el Quatre Carreteres és un restaurant-bar que ens porta molts records de camí del Pirineu dalt del 600.
Encarregarem al fotograf de la penya una bona foto de la màquina de tabac que ens has enllaçat i apareixeras tú al costat (uh! Gran Cigró!)

Jade Foret / Belgique ha dit...

C'est originale

Lucrecia Borgia ha dit...

Ahhh! Muito boa a foto com Spock!.

Eu gosto muito! Eu estou indo para postar no meu blog!...

Muito obrigada para a grande
Penya Bogarde!

beijos a todos

penyabogarde ha dit...

Toda la penya Bogarde está feliz de tu visita y esperamos seguir con tu amable presencia, eres simpática, bogardista y guapa. Gracias de todo corazón.

La Peña

Edgar ha dit...

extasis dalt del Calvari
serem tricampions
copa
lliga
champions
barça al cel
madrid a la creu

Fernando Atienza ha dit...

Menudo intento de meter la risa en el cuerpo mediante las metáforas de la Semana Santa, pero hay una torpeza en lo del monte Calvario pues al tercer día resucitó, detalle que vuestra mente no ha tenido en cuenta. No soy un fanático ni soy un fanfarrón pero ante todo soy aficionado y valoro el toque i el acierto y eso el Real Madrid lo lleva bastante mejor y lo suficiente para ganar la Champions y la Liga con holgura, comodidad y merecidamente.

Se os volvió a salir la rosca y patinasteis de soberbia y eso es poco recomendable.

Feliz mona de Pascua con chocolate blanco.

Fernando Atienza ha dit...

Me olvido un detalle: No os mereceis a la bella Lucrecia.

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Bones tingueu

Vinc de la pissarra i la resumeixo:

56/67(6%) en cercle

parlem del 3 / 3 creus i 3 punts

la bàsica:

3 sempre 3 com les 3 creus.

LA MEDIATRIZ tal com la vam aprendre a bàsica:

[AB], [AC] y [BC].

i variables que ara ens portatan la Lliga:


Acutángulo: m^2\;uv\;(u^2-v^2)+n^2\; st\;(s^2-t^2)
Obtusángulo: m^2\;uv\;(u^2-v^2)-n^2\;st\;(s^2-t^2)

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

Gran Conrad, m'ha fet molta il·lusió sentir parlar de la Mediatriz, des que vaig deixar d'anar als Hermanos de las Escuelas Cristianas que no tornava a saber res de le maeva estimada Mediatriz.

Ets un geni colossal que arriba en el moment just i adequat.

Gràcies.

MADRIDISTA CAMPEÓN ha dit...

ME TEMO QUE YA NO CUELA NADA DE NADA DE LO QUE HAGA EL BARCELONI-TA

EL ZARAGOZA MERECIÓ LA VICTORIA
PERO NI CON ESTAS QUE NOS VAIS A MENEAR LA TABLA

YA SOMOS CAMPEONES DE TODO Y PARA SIGLOS

EXIJO LA LIBERTAD ABSOLUTA DE MI PERRO TOBÍAS QUE YA BASTYA DE BROMAS DE SARTÉN VIEJA

Òscar Roig i Carrera ha dit...

guau guau libertad mi amo guau

Òscar Roig i Carrera ha dit...

guau guau empate con el Valencia guau el barceloni-ta a cuatro puntos guau Visca el barca! guau

Òscar Roig i Carrera ha dit...

guau guau empate con el Valencia guau el barceloni-ta a cuatro puntos guau Visca el barca! guau

penyabogarde ha dit...

Karanka Tobías en roda de premsa, guau!!!!

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

Grumets, ja us deia que això del Madrid és un mal vaixell, ni un Titànic, res de res UNA XALUPA punxada

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Gràcies gràcies i gràcies. Heu estat els meus deixebles i heu dipositat confiança amb la meva ciència que no per modesta és pas feble. El meu laboratori té un secret i està en que no estic sol i tinc un gran equip de llestos amb bata i ulleres d'alta graduació. Vaig dir que els conguitos eren un exemple, vaig entrar en trogonometries i en triangles i ara agraeeixo de tot cor aquests quatre (4) canalons que honoren el meu cognom quatre (4) vegades i que jo ho dedico als quatre (4) canalons més importants de la meva vida:

Canaló 1.
El meu avi Conrad Canaló Escrich.
Canaló 2.
El meu pare Aleix Canaló Sánchez.
Canaló 3.
El meu germà Francesc Canaló Valls.
Canaló 4,
El meu fill Esteve Canaló Masdeu.

Gràcies amics!


Conrad Canaló Valls

Joan Estruch ha dit...

karanka parla i mourinho com sempre amagat

pistonuda jornada

No perdo el fil i és per anunciar que estic molt enamorat de la senyora Lucrecia que és una monada i es pinta amb estil.

No com la Coma.

Pistonuda Lucrecia

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Ka-Ran+Ka=Kakà
K+K=caca
caca en masculí és coca
la coca de setmana santa és mona

El Madrid porta una coca.

SECRETARI DE LA PENYA ha dit...

Mestre Canaló, aquesta lliga la guanyarà el Barça, però només gràcies a vostè Sublím !!!

MADRIDISTA HARTO ha dit...

LO DE LOS PENALTIES ES PARA IR A LA CÁRCEL
PUNYO Y A CALLAR

EL PERRO TOBÍAS ha dit...

guau me voy a escapar de las garras del marciano guau

Laura Llompart ha dit...

cada dia m'atrapa més i més i messi aquest blog de can Bogarde. Quina cosa més ben triada la de setmana santa.

Muntanya de Mallorca us vigila i felicita

Adell El comodor ha dit...

Quan més miro la Lucrecia més i més m'agrada, té un mirada molt maca, alegre i animada i amb l gorreta molt més.
lucrecia em sembla que estic enamorat de tú i que visca el Barça!

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Mireu el que em surt de la meva computadors 3W-Simpson després de procesar i volcar els meus càlculs de la pissarra gris.

Barça 4
Getafe 1

Atlético de Madrid 2
Real Madrid 2

O sigui a dos (2) punts

i després més empats que ja aniré explicant.

Un petit favor demano:
Ara que tothom fa campanetes amb la senyoreta Lucrecia jo us dono formules i pronostics però a canvi a mi em feu parella (2) amb ella.

"Trato hecho"?

Conrad

STRINGER Surf art blog | Pedro Ramis ha dit...

Hola Bogardians! Ja feia falta una visita.

Veig que l'emoció de la Lliga us embarga. Això és bò. A 4 punts... vaig a fer el meu surfpronòstic:

Barça-Getafe -> 3 punts pel Barça.
At.Madrid-Real Madrid -> 3 punts pel Madrid.

Seguim a 4.

Llevant-Barça -> 3 punts pel Llevant.
Madrid-Sporting -> 3 punts pel Madrid.

Ens posem a 7.

Barça-Madrid -> 1 punt per cada equip.

Seguim a 7.

Madrid-Sevilla -> 3 punts pel Madrid.
Rayo-Barça -> 1 punt per cada equip.

Ens posem a 9. Cantem Campions, Campions

Granada-Madrid -> 3 punt pel Granada.
Barça-Espanyol -> 3 punts pel Barça.

Ens posem a 6.

Madrid-Mallorca -> 3 punts pel Mallorca.
Betis-Barça -> 3 punts pel Barça i una medalla de consolació.

Quedem a 3 puntets.

---------

Més fotut ho veig amb el Bayern. Però tot és possible ;-)

Llegiu de nou el surfpronòstic. Ho noteu? Noteu el calfred pujant per l'espinada?

Tranquils. Només vol dir que ho veieu tan possible com jo. És normal. Sou éssers racionals ;-)

Salut Bogarders i bon surf!!!

Chin Chan Xuang ha dit...

Desde ses illes m'estic foten les ensaimades de 4 en 4 i estan farcides d'un cabell d'angel exelent i us portaré una sobrassada d'Arta apretadeta però molt apretadeta, tant com el cul dels madrail.les.

penyabogarde ha dit...

Amic Ramis,
estas posseït per el canguelo blanc. Ja participes de la psicosi barcelonitis que pateix TOT el madridisme. Els teus comptes de la lletera (de la central lletera, per ser més exacte) estan totalment desencertats. Seguim sense entendre com pot ser que un astre de les ones com tú pugui ser seguidor d'una cosa tant impresentable com aquest equip de Pepe, Mourinho, Karanka, Pérez, CR gomines i cia.
El misteri Ramis és difícil de discernir. Insòlit!




[

Vinyes ha dit...

El gran vident Pedro Ramis necessita un menú potent a base de canalons i aromes de Montserrat i és que les ones a vegades generen miracles com quan es van separar les aigues del mar Roig en passar el diví.

penyabogarde ha dit...

Haurem de parlar amb el fotògraf per tractar el cas Lucrecia+Canaló

marga bosch i el seu verb ha dit...

Bona nit a tota la bona penya,
quins ensurts amb aquest anar i venir del pont de Setmana Santa just arribada del Port de la Selva i sense ordenador. Quines coses més maques amb aquestes creus dels lladres i Jesucrist, quines nerviades amb els punts retallats per el guix que s'esborra de l'encerat cartipàs.
Les emocions em fan seca, ara que ja em vau acabar d'indentificar per la foto del dia de la meva visita sense que em captessiu ara ja dic que torno a Premià segura i farem brindis

marga bosch i el seu verb ha dit...

com que os agrada el retallable trucat jo ja veig dir que el surfero guapu de les barbes em fa toling tiling que a voure si em poseu a la foto amb ell carinyos!

marga bosch i el seu verb ha dit...

Conraditu, com ho tens amb la Lucrecia?

marga bosch i el seu verb ha dit...

Fernardo Atienza dius que és lleig mentir i tú què?

marga bosch i el seu verb ha dit...

Jade Fouret? Ets nova? sort com jo aquí,maca!

marga bosch i el seu verb ha dit...

Cigró que tens estanc?

marga bosch i el seu verb ha dit...

Bosón rodonet rodonet com fas de bona tinta

marga bosch i el seu verb ha dit...

eSTtruch que jo també tinc el mateix sensació que tu amb la paraula esclops de bisbe

marga bosch i el seu verb ha dit...

òscar ara t'he guanyat en comentaris eh jove?

marga bosch i el seu verb ha dit...

pobre gosset raptat pobre misso pobre gos

Adell el Comodor ha dit...

carai MARGA! estas feta una màquina!

Rosa Mary ha dit...

Bon dia Bogardistas! ja estem #A4 i pot ser que avui #A1

Escolteu les declaracions d'Iturralde en ona fm, Irrutalde ja retirat es carrega el villarat de cop. Reconeix q la lliga q va perdre el barça amb el tamudazo la hauria d'haver guanyat. http://www.ona-fm.cat/media/1004120413_Entrevista_Iturralde_Gonzalez_10.04.mp3. Petons penya!!

marga bosch i el seu verb ha dit...

iturralde val per una bossa s'or

penyabogarde ha dit...

itu itu itu el gran
itu itu itu el millor
itu itu itu president!
El senyor Punk-Iturralde és així, gràcies Rosamary Rosy. Ja fa temps que els bogardistes seguim la pista Iturralde i ara ja s'ha despullat de la seva camisa de força i pot parlar i com parla de bé.
itu itu itu el gran !

Laura Llompart ha dit...

Serps veninoses ens vingueren que de casa ens treieren i la gran serp és el Floren i les seves serps petites que treueu llengua bífida com CRserp7 i Mou-Mou.
Poca radilitza a casa dels barenys i de les volsignes.

Sa Dragonera viu sola i descansa guaitant ses flors de baladre.

muntanya mallorquina a tota milla!
Pedro Ramis: que deixis el pecat pecador!
Visca mallorca bogardista!

MADRIDISTA OFENDIDO ha dit...

LOS QUE MIENTEN CUANDO MIENTEN CAEN

LOS QUE SECUESTRAN PERROS SON DE MAL VER

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

ofès?