PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


dissabte, 10 de març del 2012

Cada cosa al seu lloc i el lloc d'alguns no està a la terra. El bogardisme observa intervencions extraterrestres

FRAU COLOSSAL AMB TUPINADA AL BOMBO DE LA CHAMPIONS. ESPECTACULAR TONGO TÓNGUEZ AL SORTEIG EUROPEU.
FLORENTINO MARCA LES BOLES I APARELLA EL REAL MADRID AMB L'APOEL XIPRIOTA.
ESCANDOL EUROPEU.
FRAU SENSE PRECEDENTS. L'EIX DEL MAL VA A SAC.




EL BOGARDISME INTERCONTINENTAL
SALUDA AL GENDARME ABIDAL



DARRERA HORA.

Degut a l'increment del bogardisme illenc, la gent de les Balears i les Pitiüses proclama el nou referent del nostre moviment en la figura del bogarder illenc TOMEU PENYA. Una nova figura de la pantalla Bogarde. Portarà cua. Ha arribat l'hora del nostre Tomeu. La primavera és seva.


EUROTUPINADA PUTIN-TÓNGUEZ AL BERNABEU






ESTAFA PUTIN-PÉREZ AMB TELEFON ROIG FALSIFICAT I TONGO AL BERNABEU EN CHAMPIONS. NO HI HA UN PAM DE NET.



CONNEXIÓ RUSSO-TÓNGUEZ CONTRA ELS COLORS DEL CSKA I MANIOBRES MILITARS AMB TUPINADA EUROPEA. EL TONGO PREN VOLADA EUROPEA.






El Sardinero. Tarda plàcida a Santander. Discreció i ofici. El campió guanya 0-2 al Racing i pràcticament ja té al sac una nova lliga. Declarat il·legal, el Real Tónguez ja no compta. Les darreres notícies situen el club de Tónguez en algun punt de la seva galàxia galàctica i poca cosa més.

Ambient de gala en el Golden Corner. Fred Perry Hammer & Beer.


Colossal banquet de gols i bones cares. Així és el football: Obrer, simpàtic, de bar, de pub, de companyonia, familiar. Avui grans i petits han passat una tarda de sardines i somriures.


Al mal temps bona cara. Les barricades de Sants ens esperen i la primavera serà intensament reivindicativa. Benvinguda als exultants Jordis del Golden Corner. Saba nova i fanàtica al servei de la causa.




Foto Henrich Von Almarr:

El coet Tònguez 230XLS s'entrampa en el firmament i viu una rara experiència paranormal. A l'interior de la nau s'hi troba la plantilla, l'entrenador, els ajudants,
Tónguez i la junta general d'accionistes del BBVA. La negociació s'estanca i el motor de l'astronau presenta simptomes de pèrdua de força.



Fotografia Henry To Sea:
El general Belluguet clava els prismàtics
i capta l'aparició dels visitants.



El que passa a la Liga BBVA és part d'un domini extraterrestre. Tots els conceptes i paràmetres que determinen el dia a dia de la Liga BBVA estan marcats per tota mena d'irrupcions alienigenes. Hem culminat la percepció de la dimensió desconeguda. Res obeeix a lògiques esportives.

A la tremenda tendència financera del tonguisme Tònguez ara afegim l'alteració total de les lògiques terrestres. Essers rars, criatures paranormals, fenòmens incerts. Tot apunta a la gran trama dels mals astres. Ja no podem analitzar el que passa sense fer menció de la realitat paral·lela. Anem de pet cap a un paradigma acollonidor.





Saragata sevillana-bètica atroç i ben facturada. Els penals més grans dels segles XX i XXI determinen el resultat del partit. L'il·legal Madrid guanya la seva BBVA-Lliga i queda clar que ja se la poden confitar amb merenga, nata, llet sintètica i blat transgènic Monsanto.




Mourinho està fet un desastre verbal, totalment malhumorat i amb un complexe de guardiolitis molt accentuat.


Però Mourinho no sap res del que passa realment:
Darrera del Pep Guardiola existeix l'espectre genial i colossal de
Tito Vilanova
.



Tot respon a una dinàmica de Tsunami Tónguez que en el seu moment va ser decretada per la gran coalició del poder terrestre. El florentinismo és la gran barbàrie del segle XXI envolcallada en una rotunda opció sistèmica d'acumulació de negativitat perdurable. Tot gira entorn del desfici. El Barça ja ha guanyat la Lliga de football. El Real Madrid culmina la seva cursa d'interseccions amb el BBVA i el cosmos termonuclear. Cada cosa al seu lloc.

63 comentaris:

El Cigró de Tona ha dit...

després de veure el betis-madrid, gran betis i trist madrid, després d'assistir a l'exercici de cinisme més gran possible del personatge que està destrossant el futbol mundial o sigui Mourinho "el imperfecto" i les seves xorrades de nen malhumorat permanent, ai! quan fotrà el camp aquest pavo? després de veure penals habituals i especialment el penal al minut final amb un altre arbitre injectat amb petrodolars, després, després, després, què més? què més? aquesta és l'onada madridista pepera del 20n i el guió letal escrit el passat estiu, i és que al barça res de de res que ja durava massa i que la corona balonpédica tenia un propietari per real decreto ley i què pamplines!
Ja podeu dir clar això de que ha set un joc extraterrestre o sideral o galàctic que sincerament jo prefereixo quedar segon a la lliga que guanyar una cosa que ja te guanyador de despatx.
Visca el campió barça i que tothom sàpiga que no hi ha un pam de net.
Cigronada que te crió des de Tona.

maria cristina ha dit...

Chicos, en este 2012 estén preparados para cualquier cosa, incluídas invasiones extraterrestres! Un abrazo

penyabogarde ha dit...

maria cristina es genial

penyabogarde ha dit...

el cigró la clava com un fibló

maria ha dit...

No perdo les esperances. Aquest Madrid encara pot punxar.

MARGA BOSCH I EL SEU VERB ha dit...

hi ha dimonis als altres planetes?
Què farà en Mourinho allí dalt?
Mal, mal i molt mal.

Joan Estruch ha dit...

m'agrada pistonudament la teoria del barça campió per K.O i tongo del rival dels favors del xiulet

MADRIDISTA DA EL PESAME ha dit...

ESTAIS TURULATOS Y ADEMÁS DE PERDER LA LIGA SE OS VA LA CHAMPIONS POR LA CLOACA Y EL QUERIDO BILBAO OS NOQUEARÁ EN LA COPA

MENUDO DRAMA TENEIS

JOJOJOJOJOJOJOJO

EL PERRO TOBÍAS ha dit...

guau pésame perruno para el barçi-ta guau

Fernando Atienza ha dit...

Dícese del acabose a la pérdida de papeles y a la flta de orientación. El barcelonismo entra en estado terminal y busca pretextos en el exterior como un victimismo más.

Da lástima. Me caeis bien.

Laura Llompart ha dit...

senyor Atienza:

què dimonis és una "fita de orientación"?????

A Mallorca no sabem

Adell El comodor ha dit...

el coet del real madrid em fa riure, creck creck creck està perdent combustible ja que a les estrelles no hi ha gasolineres, ja, ja. Bona idea nanos!

penyabogarde ha dit...

laura Llompart: ets la ciclista de Bunyola?

El Pissatger ha dit...

en les fotran per tots els angles, el poder té pasta i la pren a la gent que curra i per això el BBVA és qui manega el caler.
Tornem a la muntanya! Recarreguem els trabucs bogardistes i a la vaga que hi falta gent.

Eloi "Albatros" ha dit...

ens estan estafant massa i dic jo

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Parleu d'extraterrestres i a mi això sempre m'ha fet l'ull viu.
Extra(fora del comú)Terrestre(de la terra). Un extraterrestre és la resta més clara de totes (-) per un set sous de matemàtica que és:
Una terra té terraquis i un extra està fora i si arriba no suma (+) i a més resta (-), com? No hi casos d'estraterrestres que es queden, mireu ET, mireu Encuentros en la Tercera Fase. S'emporten (resten) terrestres. Quan arriba un extraterrestres sembla una suma (+) però és una resta (-) més endavant quan la nau carrega abduïts.

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Parleu d'extraterrestres i a mi això sempre m'ha fet l'ull viu.
Extra(fora del comú)Terrestre(de la terra). Un extraterrestre és la resta més clara de totes (-) per un set sous de matemàtica que és:
Una terra té terraquis i un extra està fora i si arriba no suma (+) i a més resta (-), com? No hi casos d'estraterrestres que es queden, mireu ET, mireu Encuentros en la Tercera Fase. S'emporten (resten) terrestres. Quan arriba un extraterrestres sembla una suma (+) però és una resta (-) més endavant quan la nau carrega abduïts.

Jaume i Maria Lluïsa ha dit...

Una galeria d'art no és penjar quadres ni castigar els assistents amb discursos buits de contingut.

Una exposició és -sembla avui oblidat- una trobada d'artistes de totes les edats i d’afeccionats a l'art en general.

Amb una sensible aportació de Joan Soler Jové -el pintor de Charlie Rivel- Genís Matabosch -Director del Festival Internacional del Circ Castell de Figueres- i Dolors Ventós –galerista-
us hem representat l'essència de la galeria, de l'art i dels artistes.

http://www.fempais.tv/

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Un Jaume (1) i una Maria LLuïsa (1) formen una parella (2). Ara m'adreço a vostès dos (2) per preguntar-los si té alguna relació el que escriuen sobre pallassos i el que jo he explicat de bell antuvi. Podria sentir-me insultat o una mica fora tractat. Vostès dos (2) sumen però també resten si fan enfadar un (1) subdit com aquest modest matemàtic que ara els hi escriu aquestes ratlles.
Si m'equivoco ho accepto però si m'ha volgut fer enfadar els demano que presentin la petició del meu perdó i els hi concediré ipsus factus.

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

grumets, jo no estic per coets que soc de mar i de terra i aqui baix el madrittt no es menja ni un donut.

Fernando Atienza desde Terrassa ha dit...

Buenas tardes pero de muy buen fario y desde mi ciudad de Terrassa, lo digo así Te-rra-ssa, para que no me caiga el sambenito de ser lo que os pensais que soy y que soy de quién sabe donde de la Meseta. Pues no, del Vallès, nois, del Vallès. Nois!

Algo chirría en el otrora mundo feliz del bogardismo pues han mezclado las sales y los azúcares y los coches con las patas.

Recuerdo el bogardismo de meses atrás con un poco de ternura y condescendencia al ver y rememorar vuestro estilo badado en el humor y un barcelonismo de salón con cierta acidez pero divertido.

En estos tiempos de crecida madridista parece que ustedes se están transformando en lo que más han criticado del Madrid.

Pondremos ejemplos directos y nada ventrílocos.

Guardiola se ceba en los del silbato, chilla mucho, se queja, casi ladra. Resulta insólito tratándose del señor que parecía ser.

Los jugadores siguen el ejemplo del entrenador y se lamentan de contrarios, de jueces y de recojepelotas.

El presidente Rosell modosito és, recurre al tiro de piedra escondiento la mano y deja una sarta de sospechas a merced de su propio ventilador.

La prensa afín eleva cualquier desatino o desliz a la más cochambrosa de las polémicas y convierte el entorno en un pozo de litigios sin ton ni son.

En estas estamos que el ambiente cruje de odio sometido a el cáliz amargo de la madriditis aguda en su variante Gaspar como apunta el sabio nadador Pedro Ramis a quien dedico ahora un abrazo afectuoso.

Ahora les propongo un ejercicio de comparación que les afecta a ustedes bogardistas, comparen el tono del que acostumbra a firmar como madridista con su perro lazarillo y contrasten con la nueva imagen del peñón bogarde.

¿quién da más en lo zafío?
¿Acaso el peñón bogarde no se asemeja a lo peor de ese madridista con perro que tanto os quiere?

Nada más por hoy. Espero algún comentario veraz que pueda borrar lo que acabo de escribir.

¿Están de acuerdo en que por este camino solo llegarán a lo más mañido del forofismo casposo?

Abunden en comentarios. Soy todo ojos, anteojos, oidos, paladar y tacto.

Buenas tardes.

Fernando Atienza, el que os sigue con madridismo particular y poco amante de la incondicionalidad con Florentino.

MARGA BOSCH I EL SEU VERB ha dit...

Ferran Atiença, el meu comentari és que tú ets el que estas molt canviat.

El Cigró de Tona ha dit...

demanen els atienzas que s'opini i els cigrons prenem la paraula per dir d'entrada que som fiables i convidem a tastar la cigronada d'Osona que permet tenir un sentit més tranquil de la vida.

mireu madridistes, els tonencs i els osonencs som prou bons jans per dir-vos que sempre hem set així i ara us demanem que mireu atentament aquest enllaç:

http://www.gastroteca.cat/ca/oncomprar-per-territori-detall/12/?pagina=4

Conrad Canaló Stewart ha dit...

M'ho he pensat 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 i 10 vegades abans de respondre a un (1) tal Fernando Atienza però el meu cos em diu FES-HO i la meva ment s'ho pensa i li diu al cos HO FAIG.

Don Fernando de la Atienzas mesetarias,

Le contesto en castellano pese a que soy catalanohablador y más matemático que filólogo.

Apuesto una raiz cuadrada a que usted es el madridista del perrito Tobías vestido con toga salmantina y uniforme de la tuna estudiantil.

El bocazas y su can se dedican a freirnos a críticas y usded se situa por encima de los mortales para positivar (+) un eje (f3-5) de diagramación cóncava en derivada de Jones (67/j/2 o en caso contrario 2/j/67).

Ara m'he cansat i resto (-) el castellà per sumar (+) el català i resumeixo dient NO EM FIO DE VOSTÈ.

Ara li sumo (+) l'anglès i crido STOP.

Ara li sumo (+) el llatí i emeto un I.N.R.I. MADRITUM.

Joan Estruch ha dit...

atienza lleig
bogardes pistonuts
la meva resposta

Conrad Canaló Stewart ha dit...

en castellà sumo (+) alto

MADRIDISTA ORGULLOSO DE SERLO ha dit...

LE DIGO AL SEÑOR MAESTRILLO CANALÓN QUE ME ESTÁ PROVOCANDO URTICARIA HARTO PESADITA CON TANTA MONSERGA MATEMÁTICA Y HEPATÍTICA DE TRES AL BIZCOCHO MAÑANA A LAS OCHO. A VER SI ME VOY A CONVERTIR EN EL DEFENSOR DEL CUERDO FERNANDO ATIENZA QUE PIERDE SUS VIRTUDES A BASE DE PACIENCIA FRENTE A ESTE BOGARDEROLLO PESADETE Y REPETITIVO.

AYER CRISTIANO Y MOURINHO SE MARCARON UNA RUEDA DE PRENSA DE SUMA FELICIDAD PUES SE HUELE LA MÁS GRANDE DE LAS ÉPOCAS DEL REAL MADRID, DIGO YO QUE EL BARCELONI-TA YA ES PURA MOMIA EN FORMOL Y PASTO DEL PASADO.

NADA MÁS POR HOY.

El PeRRo TOBíAs ha dit...

guau lo mismo digo mi amo guau

Conrad Canaló Stewart ha dit...

vostè (M.A) demostra que és igual (=) que Atienza (F.A) i que Atienza és igual (=) que vostè i vostè és igual (=) al gos Tobbias (P.T).

M.A=P.T
M.A=F.A
F.A=P.T

M.A + P.T + F.A = M.A.P.T.F.A

Tot igual (=)

MARGA BOSCH I EL SEU VERB ha dit...

vai venir al bogarderisme per fer seguiment del futbol i podria ser que acabi sent com una alumne d'alta escola llegint aquests formularis tant bonissims que fa el noi Conrad dels Canalons

Rosa Mary ha dit...

Vist lo vist amb el betis-madrid només queda esperar que punxin perquè amb tant regal per part del maletí de Florentino Gate molt difícil el tenim. Res més a dir. Una salutació a tots els de penya Bogarde

MARGA BOSCH I EL SEU VERB ha dit...

faig gargares després de que el meu marit m'ha dit que el madriz ha guanyat als rusos

segur que han fet trampa

Fernando Atienza ha dit...

Queridos amigos:

Llueve sobre mojado y esto es lomque hay pues todos los males del Barcelona se arreglan dándole las culpas a los del pito, a los de los banderines, a Dios y a la Virgen.

Me molesta que usen al gran genio del cineasta Kubrick para tapar agujeros. A Kubrick lo que es de Kubrick y si os quedais sin Liga será por vuestra propia responsabilidad.

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

grumets, tinc un vaixell blindat al por de l'Escala en plan batiscafo katiuskes per si cal plantar cara al madrid per mar

el meu teleffon és

9898989346790 o el correu esnaolaesperitdemar@gmail.com

Bierzo Azulgrana ha dit...

Un saludo desde El Bierzo para deciros que no nos dejemos llevar por esta campaña de los medios para ensalzar a Mourinho, a Florentino y ese señorito caprichoso llamado Cristiano que es un ídolo con pies de barro.

Visca el Barça

KaliKenyo ha dit...

Sr. Fernando Atienza, li escric aquesta carta oberta des de la trinxera fronterera del meu exili. Em dirigeixo a vostè per dir-li, amb l'afectuosa calidesa del guerriller, que crec veure clarament com el seu allunyament del Florentinisme li porta tanta feina i esforços davant dels seus, que el fa caure en un deliri extrem de falsedats.
Per a vostè ha de ser dur tenir que viure com aquell estimat immigrant que quan torna a casa li diuen estranger i ha de demostrar que és més de casa que ningú.
Sap greu veure'l patir d'aquesta manera.

MADRIDISTA CONTESTA A PLACER ha dit...

CALIMOCHOKENYO ME VA BIEN PARA DECLARAR UNAS COSITAS QUE ME RONDAN POR LA CABEZA.

UNA LANZA A FAVOR DE FERNANDO ATIENZA.
ME DECLARO DEFENSOR DE MIS AFINES Y CREO QUE EL LINCHAMIENTO HACIA ATIENZA ME RECUERDA LO PEOR DE LA HISTORIA DESDE LOS TIEMPOS MALVADOS DE ROMA SACRIFICANDO CRISTIANOS EN EL CIRCO.

ESTO ES LO QUE DIGO:
VIVA ATIENZA, VIVA RAMIS, VIVA EL MADRIDISMO DE BUENA VOLUNTAD

EL PERRO TOBÍAS ha dit...

guau viva yo también mi amo guau

penyabogarde ha dit...

Senyor Atienza.

Nosaltres tenim afinitat amb els bons cineastes com Kubrick, Jacques Tati, Fellini, John Ford, Joan Capri o Francesc Bellmunt.

Ens agrada "Teléfono rojo, llamando a Moscú", Mon Oncle, Amarcord, Las Uvas de la Ira, El Baldiri de la Costa i La quinta del porro.

Som així. Gent de bar, gent de cinema de barriada, gent de factoria, gent de maquis, gent de cervesa, gent de FOOTBALL

Manel Gordillo ha dit...

ni idea d'aquest blog i ara que el veig el trobo exquisit, tal vegada vingui mé sovint ja que m'agrada el bon cinema, les senyores madures i el FC Barcelona.
Una afectuosa salutació des de Sant Celoni
en els confins del Vallès Oriental, terra de serps i corbs.
Amb vosaltres,
Manel Gordillo

Òscar Roig i Carrera ha dit...

Quan s'acabi la lliga, sisplau, aviseu-me. Això és molt avorrit.
L'únic oasi no tonguejat les jugades de Messi, l'extraterrestre. Heu vist el nou Messi, el post crisi? Aviat farà els gols de sis en sis, és profecia. Sisplau, que ens toqui el Madrid a la propera de la Champions.
Grrr.

Salutacions al perro Tobias.

Adell El comodor ha dit...

Tomeu Penya!

Un gran encert, a casa ens agrada i anirà finet per aquest blog.

Soflama de veu que té crió!

penyabogarde ha dit...

amic Abidal, tornaràs a aixecar la Champions a Munich i nosaltres ho veurem , molta sort i ànims !!!

Cat Power ha dit...

M'agrada el vostre estil, aniré venint per aquí que el Barça m'enamora sempre

STRINGER Surf art blog | Pedro Ramis ha dit...

Ànims per Abidal.

LA JUNTA de la Penya Bogarde ha dit...

Sempre gran bogardista el company Ramis, ànims Abidal!

penyabogarde ha dit...

Tot el món és un clam amb Abidal

El missatger ha dit...

Abidal ha passat de gendarme a gran mariscal còsmic dels nautes casiopeos. La gran batalla intergalàctica no ha acabat. Malgrat els esforços de l'Emperador Tónguez i la seva tropa Gold-et & sachs, seguim resistint a l'invasor alienígena, més cutre que Independence day. I amb mariscals còsmics com Abidal i Vilanova la victòria final serà nostra.

Òscar Roig i Carrera ha dit...

Caram, m'acabo d'assabentar d'això de l'Abidal. Molts ànims i salut per ell des d'aquesta tribuna popular blaugrana.

Edgar ha dit...

el sorteig madrid-apoel em sembla el timo de l'estampeta. Jo i la Martina estem molt enfadats amb el que està passant.

Cat Power ha dit...

qui dèia que Florentino no era capaç de tenir poder fora de la Lliga BBVA?
El tiu aquest també mana a Europa i rega el continent amb bitllets.

quin malson més escruixidor.

Cat Power ha dit...

sort que jo canto bé i soc guapa

Cat Power ha dit...

el meu barça guanyarà al Milan per que soc guapa i canto bé

Conrad Canaló Stewart ha dit...

He fet diagrames i veig bé el tema de la Champions.

1) Real Madrid supera per 1-1 i 0-0 a l'Apoel i passa endavant (+) jugant contra Bayern Munic que barra el pas (-) al Madrid.

2) Barça passa (+) holgadament amb 4-1 i 1-4 contra el Milan de Belcebú Ibra i supera (+) amb comoditat Chelsea amb un doble 2-0 (a: 2-0 i b: 0-2).

3) Champions final amb Bayern. Triomf folgat del Barça per 3-0 amb hat trik (1+1+1) de Messi (Messi= +Si).

Laura Llompart ha dit...

Tomeu Penya no és sant de la meva devoció però pot ser un bon bogarder.
A mi m'agrada Antonia Font i als meus pares si que els agrada Tomeu com Lloreç Santamaria per veteranos
El Madrid porta flor es cul, prenc pastilla per abaixar sa ràbia

Abraçada muntanya mallorquina estant

penyabogarde ha dit...

el dia 29 de març tota la rebelió bogardiana s'ajuntarà amb els obrers i saltimbanquis per plantar cara a Florentino i els carrers tronaran amb les veus compactes de Núria Feliu i Tomeu Penya i tot el país s'aturarà.

Joan Estruch ha dit...

29 de març vaga general contra el poder dels bancs, el BBVA i Florentino Pérez

Carrers plens de gent pistonuda

Cat Power ha dit...

No tenim opció contra la disbauxa del Florentino, ja podeu comptar amb mi que les vagues em semblen bé. Estic mot enfadada amb el sorteig trampós,

Edgar ha dit...

Us saludem la Martina i jo des de la barraqueta que ens hem construit sota el pont de Montcada i Reixac:

Ja ho dèia el poeta Góngora fa segles. EL problema és que "ande yo caliente y ríase la gente", si no ens apilonem al carrer contra el merder que cau sobre el poble no podrem acabar amb els bancs, el formentino perezoso i les tisores del govern, crec que tenim masses egoïstes entre el poble que fan el que denunciava el mestre Góngora. Ells calentets a casa i la resta a pringar.


Ándeme yo caliente
Y ríase la gente.
Traten otros del gobierno
Del mundo y sus monarquías,
Mientras gobiernan mis días
Mantequillas y pan tierno,
Y las mañanas de invierno
Naranjada y aguardiente,
Y ríase la gente.

Coma en dorada vajilla
El príncipe mil cuidados,
Cómo píldoras dorados;
Que yo en mi pobre mesilla
Quiero más una morcilla
Que en el asador reviente,
Y ríase la gente.

Cuando cubra las montañas
De blanca nieve el enero,
Tenga yo lleno el brasero
De bellotas y castañas,
Y quien las dulces patrañas
Del Rey que rabió me cuente,
Y ríase la gente.

Busque muy en hora buena
El mercader nuevos soles;
Yo conchas y caracoles
Entre la menuda arena,
Escuchando a Filomena
Sobre el chopo de la fuente,
Y ríase la gente.

Pase a media noche el mar,
Y arda en amorosa llama
Leandro por ver a su Dama;
Que yo más quiero pasar
Del golfo de mi lagar
La blanca o roja corriente,
Y ríase la gente.

Pues Amor es tan cruel,
Que de Píramo y su amada
Hace tálamo una espada,
Do se junten ella y él,
Sea mi Tisbe un pastel,
Y la espada sea mi diente,
Y ríase la gente



Luis de Góngora y Argote, 1581

Marta Coma, la Coma en rosa ha dit...

eiiiiiiiiiiiiiiiiiii
a mi si que m'agrada el Tomeu Penya i em fa dring a la campaneta
eiiiiiiiiiiiiiiiiiii
si tenim en Penya la cosa anirà més xati.
eiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Un detallet gent! En Tomeu es diu de cognom Penya o sigui Penya-Bogarde
eiiiiiiiiiiiiiiiiiii
TOMEU PENYABOGARDE

Pilleu? en un plis plás Penya de Bogarde i Tomeu de Tomeu
eiiiiiiiiiiiiiiiiiii

ja torno a estar amb vosaltres
a llavis encesos però ara els porto de color rosa amb la mateixa marca Bourgois
eiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Qui s'atreveix a tosir-me?
eiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Marta Coma ha dit...

eiiiiiiii
qui és aquesta Cat Power?
és que em vol fer ombra o què?
eiiiiiiii
a tota rosa vaig i dring al timbre
eiiiiiiii

Coma

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

Grumets! Ferms! Una de bona és que ells mai tindran mar i el mar és dels grumets, ja sabreu prou bé que la meva goleta us espera grumets del Barça, ells no tenen mar però tenen la mar de diners que ens prenen de la butxaca dels pescadors, dels fusters, dels mecànics, de les infermeres o de les cuineres, ferms grumets que tenim mar i la meva goleta serà com l'arca de Noè i farem gols de goleta que ja sabeu que goleta és sinònim de gol de dona petita, un gol, un golàs, una gola, una goleta, una goletassa, mireu grumets Barça gran de mar i riu sacarina!

Manel Gordillo ha dit...

sorteig sospitòs