PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


dissabte, 24 de març del 2012

La revenja dels Vengadores blaugranes...Bones ones a l'arxipèlag Xiprobalear...



AIXÒ ESTÀ FET.
PROU!




29M VAGA GENERAL
BOGARDIANA.
LA BOLA DIRECTAMENT A L'ADVERSARI.


La gran festa no s'atura...
i ara tenim uns nous bogarders
amb ganes de revenja: LOS VENGADORES.




Senzillament és així. És Messi i l'estimem.

Pedro Ramis Special Edition


TURBULÈNCIES A LA BANDA
ALTA DE LA LLIGA BBVA



Guardiola obeeix Tito i tot funciona a la perfecció amb 10 elements i sense el director d'orquestra Xavi. Jornada tancada i a pensar en el Milan i la gran vaga bogardiana del 29M.



Fotografia de l'Enrico In Mare. "A on hi hagi un Ramis, que s'apartin tots els Ramos"


Escac i mat al bellmig de l'arxipèlag Xiprobalear. 0-2 a can Mallorca. Terra de Ramis. Mar de bones ones. El crescut arxipèlag Xiprobalear presidit per els punts cardinals de Bunyola, Montuïri, Ariany, Palma i Nicòsia. El FC Titocelona apunta fort i marca el ritme de la lliga -malgrat el BBVA, l'ultratongo Tónguez i el carinyòs bon home Josepet Mourinyot- i presenta noves cartes i nous arguments. La presència del gran Nitrat de Xile, la constància de Messi....moltes coses. Gran home el nostre estimat Doctor Caparrós-Keaton-Batman!


I avui li fem un homenatge al nostre mecànic: Montoya. El geni de la clau anglesa (la millor de totes les claus footballístiques) governa amb autoritat des del Taller Automecànic Montoya i afina els engranatges del Tito Team.

Fotografia agència Boggie. El més gran dels surfistes en acció. Un gran amic, Pedro Ramis!

Just a l'hora del partit, milers de surfistes replicants i identics a Mister Pedro Ramis han cobert les ones de la badia de Palma en un Meeting Point de megasurf bogarder. Gatzara marinera de la bona!
Festival Surfer dirigit per la batuta magistral del canoner de les ones: Mister Ramis. The Best of Summer Fun.




Obrint el pas dels surfistes, hem pogut gaudir de la figura de l'Esperit d'Esnaola exhibint el seu sextant màgic albirant les costes veïnes de Xipre.












Atenció al nou bogarder...

Fotografia Henry To Sea: Albert Finney en acció des de la tribuna jove del Golden Corner.

Avui afegirem un nou bogarder amb samarreta blaugrana: Albert Finney, el consul borratxo fora de joc, s'apunta al bogardisme ebri com una garrafa de mezcal domèstic.


I a can Tónguez què? El manual de les cartes marcades. Un espantòs Madrid davant d'una mansa Reial (Real) Societat entrendada per un entrenador francès que, hores abans del partit, diu "comprendre Mourinho i les seves queixes". Costellada al Santiago Tonganeu. Amistat realista (Ai! Real Sociedad donostiarra! Qui t'ha vist i qui et veu ara! Més sebastiana que donostiarra! Ai! Les amistats perilloses! On estan els espectres de Bakero i Txiqui?). I és que el Real Tònguez juga molt i molt malament. Lamentable partit -com sempre- d'un equip de cridaners i escurabutxaques de pa sucat amb oli transgènic. Mai havia jugat tant malament el Madrid com en l'amistòs amb el Real San Sebastián (Ex-Real Sociedad donostiarra).


Una nit d'apats. El secretari Enric ha fet parada i fonda al Restaurant Ca l'Enric i degudament acompanyat de na Thompson i na Bellucci, ha catat el ví selecte 100 anys de les caves Bogarde. I més, molt més: Final del dia al restaurant Bogarde. La cuinera Anna ha tornat a convocar bogardistes davant dels fogons i hem pogut veure Damià, Xuang Xil·li, Correcaminos Bellugadís i el Bosón de Higgs compartint forquilles i ganivets.



I comença el compte enrere dels bogardohammers premianencs que aniran el 14-A a la ciutat de Londres a animar el West Ham United. A la mitja part del matx Mallorca-Barça, ja es podia copsar la gran intersecció cervesa-hooliHammer. Tenim la foto.

I ara tanquem redacció amb un article del diari EL PAÍS (amb seu a Madrid) que ens estalvia seguir parlant de Tónguez S.A. i que reincideix en els mateixos arguments anticipats per la nostra institució bogardiana. Sobren explicacions. No cal que siguem nosaltres els que apuntem el que és el sentit comú, mireu-lo i no us perdeu detall:

Invitación a la violencia

Puede que el Real Madrid gane la Liga, pero con su actitud rufianesca ha perdido algo más valioso

SOLEDAD CALÉS

Un grupo de jugadores del Real Madrid y una parte del equipo técnico protagonizaron el miércoles un espectáculo vergonzoso en el campo del Villarreal que debe interpretarse como un salto cualitativo en la conducta antideportiva del club desde que lo entrena José Mourinho. No sólo insultaron al árbitro de forma soez y repetida (¡filho de puta, filho de puta!) el propio entrenador y Pepe, ese agresor reincidente dentro del campo, impermeable a cualquier racionalidad e inmune a cualquier correctivo; también se comportaron como una recua de bronquistas en el túnel de vestuarios, con patadas a puertas y paredes e injurias propias de una horda. En el curso de esa túnel borroka, insultaron gravemente al presidente del Villarreal, Fernando Roig, y a toda la afición local. “Este es un campo de mierda y usted es un indecente”, le escupió la estrella de hojalata Cristiano Ronaldo. Esta escalada de violencia, que ofende vivamente a los madridistas más conspicuos, tiene responsables.

El más inmediato es Mourinho, un entrenador que desde que llegó al club ha envilecido cuanto ha tocado, alentando actitudes chulescas en sus jugadores e insultado gravemente a los árbitros.

El segundo, de forma inevitable, es el presidente del club, Florentino Pérez, por defender los desplantes más infames del entrenador. Él representa a los socios del Real Madrid y es el depositario de la sensatez y cortesía de la institución. Tendría que explicar públicamente el vergonzoso y reiterado comportamiento de algunos de sus empleados. Por otra parte, la escalada de violencia mourinhista no debería pasar inadvertida a las autoridades deportivas y políticas. Constituye un germen de crispación allá donde se presenta el club que honraron Di Stéfano o Velázquez y que ahora vilipendian el entrenador luso y su guardia de corps dentro y fuera del campo.

Actitudes rufianescas como las de Villarreal llevan aparejado el riesgo de que se produzca un incidente grave, con daños personales, en cualquier campo. Pues bien, Mourinho, su ayudante Rui Faria y Pepe han sido castigados por el Comité de Competición con sanciones ridículas. Es probable que el Real Madrid gane la Liga; pero, para cualquier aficionado de bien, ha perdido algo más valioso.

27 comentaris:

Laura Llompart ha dit...

Ben bonic que és Pedro Ramis!
Salutacions Bunyola.
visca el Barça i la serra de Tramuntana!

MADRIDISTA AL ALIRÓN ha dit...

ESPERABA EXACTAMENTE LO QUE ACABO DE VER Y LEER. LLAMAN BUEN FUTBOL AL LAMENTABLE ESPECTÁCULO DEL VIOLENTO BARCELONI-TA EN MALLORCA CON EXPULSADO DE RELUBRÓN EN ESE TAL THIAGO QUE SABE UN RATO DE REPARTIR LEÑA.

ESPERABA MENOS EN RELACIÓN AL REAL MADRID Y VUESTRA PECULIAR VISIÓN DE LO OCURRIDO EN EL EL BERNABEU. ESPERABA EL QUEJITAS SOBRE FAVORES DEL VILLARATO, EL ROLLETE DE CADA DÍA SOBRE MOURINHO, PERO HABEIS SUPERADO TODO LO SUPERABLE AL DIFAMAR A TODA UNA REAL SOCIEDAD DE SAN SEBASTIÁN COMO SI SE TRATARA DE ALGO EXTRAÑO. Y PARA MÁS INRI OS BERRAIS LO DEL MAL PARTIDO MERENGUE. VAYA, VAYA, VAYA, O SEA QUE MARCAR UN 5-1 ES MALO Y QUE TODAS LAS ALAS VIRTUOSAS COMO ASPAS DE MOLINO EN MANGA BLANCA ALETEADA OS PARECEN MALOS...
VAYA, VAYA, VAYA..

CR7, BENXEMA, HIGUAIN...JODER VAYA ZAGUEROS TENEMOS Y VAYA TITULOS VAMOS A RUBRICAR EN LA CIBELES CON CORONA HISPANOEUROPEA POR TODO LO ALTO.

SIGAN MINTIENDO.
SALUDOS A PEDRO RAMIS, SIN DUDA UN TIPO LOZANO, DICHARACHERO, FELIZ, DEPORTISTA Y DE BUEN VIVIR. LO ADMIRO DE PIES A CABEZA.

POR LO MENOS ESTAMOS DE ACUERDO EN ALGO LOS BOGARDEROS Y UN SERVIDOR:

PEDRO RAMIS ES UNA GRAN PERSONA.

EL PERRO TOBÍAS ha dit...

guau pues guau y me gustaría saber si Pedro Ramis tiene un chucho para hacer amistad guau guau

maria cristina ha dit...

Chicos, como sabrán el fútbol no es lo mío, pero disfruto leyendo sus post y los comentarios de su seguidores, un abrazo grande!

STRINGER Surf art blog | Pedro Ramis ha dit...

La vostra Agència d'Intel·ligència és realment eficaç! Jajajaja! M'heu tret en un gran primer pla! I sí que estava feliç aquell dia, desprès d'unes bones ones a un pais llunyà, salvatge i exhuberant...

Tan feliç com avui quan he vist al meu equip disipant fantasmes, trobant-se a sí mateix i fent un cop d'autoritat per sortir d'un clot que nosaltres mateixos havíem cavat... Però ja està. Prova superada!

Madridista, lo siento, no tengo chucho. Pero espero que este año cantemos juntos un Campeones, Campeones... creo que te lo mereces aunque sólo sea por tu perseverante discordancia en esta gran casa Bogarde.

----

I per a tots, boníssimes ones XDDDD

penyabogarde ha dit...

Ramis, el nostre retratista i el nostre maquetista seguiran el dossier en aquest mateix post...estigues atent en les pròximes hores.

En Guardiola insisteix en que ja heu guanyat la lliga, prepareu la Cibeles, llastima que no et desmarquis del madrdista i del tobías...no són del sector civilitzat que tú representes

KaliKenyo ha dit...

Un equip de la MASIA.
Un equip nascut del concepte del minifundi, familiar i treballador, que llaura el camp encara que sigui de patates com el d'ahir.
Un equip on el millor del mon és un més de la catarsi col·lectiva.
Un exemple a seguir que tan sols posen en entredit els mesquins analistes envejosos de les virtuts alienes.

ENVEJA COTXINA A COP DE TALONARI QUE NI L'AVAL DEL BBVA POT DOBLEGAR.

Recentment he estat a Portugal i puc assegurar-vos que a un a gran majoria els avergonyeix la ridícula actitud dels seus representants a la "capital del reino".

Sr. Alirón vigili el colesterol que sembla comença a afectar-li la vista , el cap i els òrgans principals del seu cos.

Joan Estruch ha dit...

Aquest Ramis és pistonut, a veiem si serà del barça ben aviat

penyabogarde ha dit...

Visca l'ordinador del secretari Enric!

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Tot (+++) indica que es guanya la lliga (+). Els caimans resten (-) i els bons sumen (+). Sis (6) és 3 (3) en el tema Nou Camp (nou camp vol dir 9 camp).

Nou (nuevo) Nou (9) al camp.

Nou (9) punts ens faran ser de nou (de "nuevo") els campions (+++).

Els caimans resten (-) ja ho diu la cançó "se va el caimán".

Bona aspirina.

penyabogarde ha dit...

Canaló, vas de pet al Nobel

Coma ha dit...

Nou camp = 9 camp

sincerament ho trobo extratrdinari senyor Conrad

quan et vagi bé, et passes per Montuïri.

Jo em pinto els llavis

Marta Coma

marga bosch i el seu verb ha dit...

un dia ja vaig dir que aquest Pedro Ramos em feian dring a la campaneta, però ara he vist la gran foto i veig un gran senyor

a voure si la bossa fa de caçapapallones i caço Pedro

Bierzo Azulgrana ha dit...

Lo del 5-1 del Madrid a la Real es un entente entre dos monarcas, el Real y la Real.
Puro espejismo. ¡Barça aupa!

Fernando Atienza ha dit...

Buenas

Habida cuenta de que se reincide en el canto de la sirena rallada, solo puedo decir que ese 5-1 como sostiene Ramis es un golpe de autoridad.

Me pregunto como se puede criticar el madridismo desde el bogardismo y superarlo en lo soez.

¿Pueden responder?

Adell El comodor ha dit...

Fernandito,
madridistito y
perrito Tobíasito,
el Nobel Canaló ja ha dit el que sou:
Caimans!
Sou uns caimans!
I ara a escriure a la pissara:
Apoel!
Apoel!
Apoel!

MADRIDISTA RUBALCABISTA ha dit...

YO HARÉ HUELGA PERO NO POR LOS MISMOS MOTIVOS QUE USTEDES. ESTOY CON RUBALCABA Y APOYO LA UGT. HALA MADRID.
CON LAS COSAS DEL PAN NO SE JUEGA.
HALA MADRID Y VIVA LA UGT.
RUBALCABA FOR PRESIDENT.

EL PERRO TOBÍAS ha dit...

guau yo quiero al presidente andaluz Griñán guau hala Madrid como dice mi amo guau

penyabogarde ha dit...

ai madriles i Tobías que avui el Mourinho estava enfadat a Xipre

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

quina alegria de veure el meu rostre adosat al meu sextant rodejat de grumets de taula de surtf i amunt avall els messis i les senyores guapes bebedores de vi i tantes coses xic que em fan dir que soc un mariner afortunat

visca el barça grumets visca el barça

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Parlem

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Parlo:

cinc (5) consells per una bona champions

1/ Rival cansat rival restat (-). Cas del Madrid que perd (-) efectius.

2/ Bon (+) equip guanya (+), És el cas del Barça.

3/ Quan més (+) cansat (-) més (+) derrota (-).

4/ Quan més (+) bo més (+) es guanya i menys (-) es perd.

5/ Millor (+) equip és que pot fer més (+) feliç a més (+) gent : Nou Camp= Més (+) gent.

Fernando Atienza ha dit...

matemátioo de las cuentas de la lechera este señor muy respetable denominado Conrado y de apellido apetitosamente de manjar relleno de fiambre. Menudo Einstein tenemos aquí y no usa gafotas ni parece ser de Harvard el menda. Permítanme que use vocabulario poco usual en mi caso pero este señor de la peluca rococó me hace pensar que nos hallamos ante un fraude de ley o ante algo sobrenatural sin lugar a dudas.
No entraré en su notorio anti-madridismo que tiene un pase, pero Don Conrado plantea escenarios apasionantes cuando traza una sorprendente analogía entre los signos y las palabras. Acaso es un muntante, pregunto: ¿És un mutante? Vale la pena prestar atención a sus cábalas y conjeturas. Si miente o trampea lo hace de genio superior, si es cierto ya son palabras mayores y tal vez nos hallamos ante un caso que como alguien apunta puede aspirar a un Nobel con argumentos convincentes. Con trampa o con veracidad, don Conrado parece ser un experto en la combinación de los signos, las palabras y los dígitos.

¿Acaso es el doble de Eduardo Punset?

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Escolti senyor Ferran:

jo no li he faltat (-) el respecte, però la part final del que diu és un honor. Gràcies (+) sempre millor que desgràcies (-).

Conrad

Adell el Comodor ha dit...

No et cremis Conrad, els amdridistes tiren amb bala per dividir-nos.

Apoel!!!!!!

El Gaucho Santillán ha dit...

Gente que confunde apasionamiento, con delincuencia, hay en todos lados, lamentablemente.


Buen blog.


Un abrazo.

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

El gaucho santillán! M'agrada aquest grumet, intentaré visitar-lo quan la meva fragata travessi el CHARCO. Bon grumet si si si molt bon grumet.