PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


dissabte, 4 de febrer del 2012

Tractament de xoc, pastilles Juanola i esparadrap: 2-1 front la Real Sociedad i entrada per la porta gran a les elits de la ciència

Introducció musical a càrrer de DALTREY PUYOL.
Cliqueu la pantalleta i gaudiu del nostre rock star!


"El bogardisme és la solució! Com diu l’únic estatut seriós parit a aquestes contrades, som molts i ens estimem. Un dia el bogardisme serà entès com la primera pedra que va enderrocar la presó del pensament únic totalitari guruceto-florentino-sandrinista neoliberal"

El Missatger.
Extracte d'un comentari memorable escrit en aquest blog per EL MISSATGER

"Ja us he reconegut amics que m'heu vingut a veure"
Núria Feliu. La comuna de Sants, hivern 2011-2012

I ara la publicitat:
La cooperativa Juanola esponsoritza aquest blog
i saluda a tota la gent blaugrana i bogardiana,
desitjant-los la millor salut pulmonar possible.



Tot el camp està refredat!

Video Clip de Henrich Von Almarr:
Tello-Tellu i Isaac Cuenca
abandonen el laboratori del doctor Sbobet.


Avui presentem el meravellós laboratori del doctor William Sbobet. El blaugrana Messi ha estat l'atleta escollit per sotmetre el seu cos a la més gran de les proves de la ciència neurològica de tots els temps.


Som-hi! Gaudiu del gran moment Sbobet. Això va sobre rodes.





Barça 2
Real Sociedad 1.


Partit utilitari a can Barça. Partit fred. Partit amb colossal transmissió a càrrec del tità de les ones: Pichi Timorato Alonso. És molt gran Pichi Timorato Alonso. Jugui qui jugui i jugui com jugui, ell és el rei de la nit. Mister microfon. El més gran dels comentaristes.


Pichi Timorato Alonso parla, explica, talla el bacallà i exerceix el mestratge del football amb altes dosis de teoria aplicada. Tenim la nòmina de Pichi i la mostrem a l'afició.


Pichi ja compta amb un nou ajudant, un bogardista amb qui comparteix microfon i que es deixa retratar al costat del seu col·lega: Dami Alonso!


2-1. Resultat utilitari que manté totes les aspiracions en el pebeter de la glòria. Tello-Tellu marca i Messi trontolla fins al punt de fer barraca i demanar assistència terapèutica. La notícia està en el laboratori del Doctor Sbobet.



El virtuós facultatiu britànic Mister William Sbotet és el responsable de coordinar el tractament de xoc múltiple que s'està incoant a l'astre Messi.


Sistemes diversificats que, de la mà del doctor Sbobet, fan meravelles. L'equip mèdic treballa en base a les més variades escoles del xoc neuronal sistematitzat i d'aplicació multifuncional i diacrònica.


Anunciem l'entrada en escena de l'infermera auxiliar del doctor Sbobet: Na Constantina Torner. La fotografia de Henrich Von Almarr mostra la solvent auxiliar afroamericana exhibint la vacuna W.H.O. A2.



COMENÇA L'ERA DALTREY-PUYOL.

Les primeres experimentacions del doctor Sbobet han representat un exit total dels seus mètodes. Les teràpies magnètiques del doctor Sbobet i de l'infermera Constantina Torner, han reeixit satisfactòriament. Observeu les actuals prestacions del xicot de la Pobla després de passar per les mans de l'equip del laboratori Sbobet. Neix una nova dimensió Daltrey-Puyol. El factor Tommy.


Una mica de teràpia Frankenstein, mesmerisme noucentista, unes dosis de Doctor Caparrós Style i, sobretot, el mètode Tommy apte per cervells incandescents.




Assistim a una de les fases més interessants de la nova neurologia. Entrem de pet a la consagració de la post-ciència.

Bogarde News

El soci Edgar ha aconseguit aparellar-se amb Martina Klein. El responsable de comunicació gràfica, Henrich Von Almarr, ha enregistrat les imatges de la nova parella bogardiana.


La cuinera Anna ha presidit un sopar de gala amb els nous valors blaugranes Tello-Tellu i Isaac Cuenca que, acompanyats del Missatger i Montserrat Llagostera, han entrat per la porta gran en el cor del bogardisme. Cal destacar que ambdós neo-cracks s'han presentat amb la indumentària compartida en un sol trajo en honor als germans Xucrut.


E S P E C I A L
G E T A F E :


La nova ciutat subvencionada per Florentino Tónguez.
Benvinguts a la ciutat de
Al Gett Affe Qatar Ben Paghat.

Video Clip de Henrich Von Almarr:
La nova Getafe, "Al Gett Affe Qatar Ben Paghat",
un imperi urbanístic colossal a la perifèria de Madrid, obra de Florentino Pérez.

Entretant a la comunitat de Madrid, la ciutat germana de Madrid, Getafe, ha rebut un paquet incalculable d'euros que han estat destinats a la construcció de gratacels, presons, casinos, benzineres i joierïes.

Getafe ha protagonitzat l'enèssim tongo florentinaire i la ciutat s'ha transformat en un emirat luxós i delirant. Avui ha tocat la rifa a Getafe. La nova ciutat d'or, des d'avui, ha passat a denominar-se Al Gett Affe Qatar Ben Paghat.

Al mini video-clip de l'esquerra podeu observar els regidors de la nova ciutat expressant el seu agraïment a Florentino Tónguez.

54 comentaris:

Joan Estruch ha dit...

Cada dia que passa aquest blog és més i més original com una capsa de sorpreses que deixa amb un pam de nassos a tots els adversaris, francament heu trencat tots els motllos i sou invencibles

Pistonuts a lo bèstia!

Conrad Canaló Stewart ha dit...

dos(2)gols contra un(1)gol comporta una victòria i suma tres(3) punts que mantenen les aspiracions intactes de suma final favorable abans d'acabar el campionat 2011-2012 (dos mil onze-dos mil dotze).

marga bosch i el seu verb ha dit...

segur que em perdonareu si us dic que feia molt fred i que el partit el donaven per tv3 i que em va passar pel cap que no haurieu anat al vostre bar a veure-lo
Oi que no hi vau anar-hi?

maria cristina ha dit...

Chicos, sigan desplegando su imaginación y creatividad!!!!! Un abrazo

Fernando Atienza ha dit...

Una semana más con la brecha abierta entre el Real Madrid y el FC Barcelona con lo cual se reducen las posibilidades del equipo de Guardiola. El Real Madrid marca el paso con fuerza y no cede mientras que el FC Barcelona pierde efectivos, baja su nivel de juego, aburre y llegan los primeros rumores en los graderíos en señal de desasosiego totalmente explicable.

Una nueva oportunidad perdida para el Barça ya que su escuálida victoria ante la Real Sociedad no se acompaña de titubeo alguno por parte del lider.

Estas cosas hay que saberlas tomar con deportividad o humor. El humor de vuestro blog está bien planteado pero adolece de una parcialidad muy forzada cuando os ocupais del Real Madrid.

Os deseo un feliz domingo y mando un saludo enorme a Pedro Ramis.

Fernando Atienza

Bosón de Higgs ha dit...

Ayer ví un par de entradas muy sospechosas,porque a Bosón no se le escapan los 'pequeños detalles'.Una entrada a Messi que pudo provocar un esguince de tobillo,otra entrada a Busquets muy fea,alguien no quiere que el Barça se lleve otra copita del Rey.
¡Ah! yo también quiero una parejita al estilo de Martina Klein,me siento muy solo y quiero darle alguna alegría al cuerpo jeje.Un abrazo a todos los bogardianos.

KaliKenyo ha dit...

Fernando,
es curiós com, guanyar per 1 gol de diferència es "escualido" per el Barça i és "paso con fuerza" per el RM.. ¿?
i més tenint en compte les ajudes arbitrals, la mantega del contrari i la financiació del BBVA...

Nosaltres ara anem al metge que amb tanta carnisseria ens deprimiu els jugadors. Veuràs com després dels electroxocs arrasarem a manetes de nou.

penyabogarde ha dit...

bosón:

si nos mandas una imagen asociada a tu persona procederemos a aparejarte con la muchacha que desees y que nos pidas.

De momento solo disponemos de tu esférica estampa marrón sobre fondo negro.

ánimos y mándanos un enlace...

Adell El comodor ha dit...

m'està agradant molt aquest nou viratge cientific de la penya bogarde

MARGA BOSCH I EL SEU VERB ha dit...

ara m'hau descobert amb la meva visita al massatgista que m'ha electrificat l'espinada i soc més galdosa que abans i per això em costa venir a passar fred amb vosaltres i tot arriba que ser bogardisia és divertidissim

MARGA BOSCH I EL SEU VERB ha dit...

m'encantaria que vosaltres visitesiu un moment la meva blog on us explico el que sento d'en Simonsen que era el meu idol de petita i si us agrada podeu dir alguna coseta al comentaris per estar units en l'estimació per els record del futbol de cromos.

Bierzo Azulgrana ha dit...

Sorpresa mayúscula la que os habeis liado con este artículo que es un repertorio de ingenio a lo grande.
Ayer sumamos tres puntitos más con lesionados y reservas, por lo tanto vamos bien aguantando el tirón y al mal tiempo buena cara y caldo de la abuela.

Visca el Barça

Cervan'tes el Car dels Deus ha dit...

Apunt des de Reus

Us envio felicitats per rescatar la figura brutal de la Tina Turner transformada en una Constantina Torner del segle XXI. Segur que donarà molt joc aquesta reina de la xeringa i el FC Barcelona en sortirà enfortit com un roure de la Garrotxa. Ara el que heu de fer és publicar els estatuts de la vostra penya per veure si jo puc ser soci ya que us ho vaig demanar fa un temps.

Edgar ha dit...

oé oé oé oé oooooé m'heu retratat amb la Martina i amb pipa oé oé oé oé oooooé!!!
Em sento com em comte Yablonovic de pikus pardos a la costa
gracies valents.

Marta Coma ha dit...

aquí qui no plora no mama, eh? i jo vinga a demanar parella i vinga a rebre plantón a Montuïri.

MADRIDISTA OCIOSO Y COMILÓN ha dit...

ME GUSTA MUCHO EL QUIROFANO AZULGRANA PERO SERÍA MÁS ADECUADO UN FRENOPÁTICO

JAJAJAJAJ DELISLE DELISLE JAJAJAJAJA

LOS PUNTOS DE VENTAJA PESAN COMO EL PLOMO COLGANDO DE LAS PATAS DE UN PAJARRACO DESNUTRIDO QUE HACE COAK COAK COAK COAK
COAK COAK

TARDE PERFECTA DE DOMINGO CON BRISA DEL ESTRECHO SACUDIENDO EL MEDITERRANEO Y EL ATLÁNTICO A MANSALVA

Y YO ZAMPANDO BOQUERONES Y TRAGANDO CALDOS

OS RECOMINENTO LAS RECLOCHAS DE SANLÚCAR QUE AL AJILLO ESTÁN DE MUERTE

EL PERRO TOBÍAS ha dit...

guau espinas de pescadillo guau

penyabogarde ha dit...

Com desentones, madridista & tobías, enmig d'aquesta felicitat que es respira a la penya bogarde!

Lucrecia Borgia ha dit...

Muito bom e feliz post!
* * *
Muito bons comprimidos Juanola. Calman tosse, voz clara e arrefecer as bolas ... ;-)

beijos

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Ahir de nit aquest article era més petitó (disminuit i auster) però ara és més gran (augmentat i engrandit) i m'estic emocionant per moments en comprobar el vostre ideal de salut i investigació. Vosaltres teniu fet el jurament hipocràtic que ha de fer tot bon metge?
Vosaltres esteu dislocant en fer la capa d'ozó però de manera inversa a com ho fa la contaminació. Quan el dioxit de carbó trenca l'ozo, el bogardó ascendent reintrodueix oxigen renovat. Ja sou conscients de que esteu revolucionant el clima de manera positiva?
No heu parat a pensar que el vostre missatge té una aplicació benfactora per la salut dels humans?
Sou conscients del que heu aconseguit?
O us ha passat per casualitat?
Jo us puc ajudar a desxifrar el que feu i passar-vos el teorema.

Heu aconseguit la inversió oxigenal de la capa d'ozó i per si no sabeu aquí teniu la fòrmula-teorema que explica el vostre experiment:


V = Vo + a*t
s = so + Vo*t + (1/2)*a*t^2



Eje X (m.r.u)
Vx=Vox=cte
x=xo+Vx*t=xo+Vox*t

Eje Y (m.r.u.a)
Vy=Voy+a*t
y=yo+Voy*t+(1/2)*a*t^2


Disfruteu-lo!

Pere Martos ha dit...

Jo des dels temps del Filiprim amb en Bachs i l'encarregat i l'avi que no rèia tant com ara llegint això i mireu que costa entendre tot el entrellat.
Una cordial salutació.

Joan Estruch ha dit...

ooooooohhhhhhhh quina virgueria!
pistonuda vida la que visc des que us conec!

Òscar Roig i Carrera ha dit...

Últimament estic en fase Messi, i faig menys gols, o sigui, menys comentaris, però, com el Messi, jugo tots els partits, o sigui, em llegeixo tots els apunts bogardes, però en quant als comentaristes només segueixo fidelment el perro Tobías, la veritat és que és l'únic que entenc al cent per cent. Al diccionari sempre que busco "pistonut" no em surt res de res. Bé, la Marta Coma també és fàcil d'entendre perquè sempre vol el mateix. Jo l'emparallaria amb en Conrad Canaló, crec que seria un duet explosiu. D'altra banda, penso que la Lliga està guanyada, pateixo més per la Champions i la Copa, sobretot si passa el Mirandés... Visca la tecnociència revolucionària blaugrana! I visca el Messi-Barça!

xisco ha dit...

Bon dia Bogardians i Bogardianes. Pel que fa als comentaris estic igual que el company Òscar. Segueixo el bloc cada dia però no escric tant com abans (això també em passa al meu propi bloc). Coses que passen.
Pel què fa al meu ànim blaugrana cal dir que segueix intacte!!!!
Crec que tot anirà bé i al final tots els que parlen massa hauran de callar!!! Nosaltres, som de poc parlar i més treballar.
Salut!!!

Sor.Cecilia Codina Masachs ha dit...

Buenos días, pues me alegra que os guste mi blog, el vuestro es muy ameno, pero dispongo de poco tiempo
Con ternura
Sor.Cecilia

penyabogarde ha dit...

Eminent professor Canaló:

Vostè ha escrit una frase molt important que vol dir molt de cara al futur del planeta i de l'espècie humana:

"Quan el dioxit de carbó trenca l'ozo, el bogardó ascendent reintrodueix oxigen renovat"


No ho pensa comunicar a les altres instàncies de la ciència?

Adell el Comodor ha dit...

Daltrey Puyol, aquesta si que és bona, però si són iguals!

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

grumets **** això va per molt bon camí **** encantadora la senyora Feliu mostrant les mans i tendra estampa la de la senyora Bosch electromagnetizada per aquesta andròmina del vostre doctor ****
grumets**** sou de cine

MADRIDISTA RESPONDE SACARINA ha dit...

ESNAOLI-TA
MIRA MAJETE MARINERO QUE TE PARECES AL CAPITÁN DEL TITÁNIC O DEL COMO-SE-LLAME DEL BARCO ESE DE ITALIA O SEA QUE MENOS GRUMETILLOS Y SONRISAS DE MARQUÉS DE LAS AGUAS Y MÁS MODOSITO CUANDO QUIEN TIENES DELANTE ES EL SEGUIDOR MÁS COJONUDO DEL REAL MADRID

MONJITA CECILIA
¿A TI QUÉN TE HA DADO VELA ES ESTE ENTIERRO?

OSCARI-TO
NO ME SAQUES PECHO AHORA CON TU FANATISMO DE PAN CON CHOCOLATE

ESTRUCHI-TO
A VER SI TE CAERÁ UN JARRÓN DESDE LO ALTO DEL TORREÓN Y TE VAS A LASTIMAR

CANALON-CETE
LO TUYO ES CHURRERÍA DE ESQUINA EN OBRAS

Y NO SIGO QUE ME VIENE EL VIRUS DE LA LARINGE GOLFA Y SE ME TUERCEN LOS BOQUERONES RESIDENTES EN LO MÁS PANTANOSO DE MI HIGAGO DE ORO

CACHOTONTITOS PUES ESO CACHOTONTITOS

EL PERRO TOBÍAS ha dit...

guau oscar me insulta mi amo guau

Òscar Roig i Carrera ha dit...

EL PERRO TOBÍAS, yo te admiro! Corre, corre a buscar el hueso como Pepe!

MADRIDISTA A OSCARCI-TO ha dit...

OSCARCI-TO,
NO TE ATREVAS A ADIESTRAR MI PERRO FIEL Y CUIDA DE TU CASI-TA QUE HUELE A MOHO DE ZAMARRA AZULGRANA SIN LIMPIAR Y A POLVO SIN BARRER

EL PERRO TOBÍAS ha dit...

gracias mi amo y señor guau guau gracias por tenerme a tu lado guau

Anna ha dit...

Nois, avui heu tret un altre dels meus ídols: el Puyol!! :D És que és tan guapo jaja En aquest sentit m'agrada més que la Núria Feliu!

Un petó!!

El missatger ha dit...

Això ja és el màxim.
Unit gairebé en la mateixa imatge amb la musa Feliu no solament del bogardisme sinó de la pàtria catalana. La bella i la bèstia. La suma d’un pistonut més un altre pistonut dóna com a resultat pistonudíssim!
El bogardisme tira endavant, el Barça tornarà a guanyar aquest any gràcies a en Tito (com es nota quan no hi és) i el món sencer copiarà l’exemple bogardià de bon humor, consciència social i art popular.
Ni els mad doctors i mals robots de Metròpolis podran aturar-nos. Ni lobotomies ni maletins ni Rubaljoy o Rajalcaba pararan el bogardisme creixent. Un esperit recorre Europa, el nou món està apareixent, i Winston Bogarde va ser el seu profeta.
Visca la cooperativa Gafarrons!

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

visca el Missatger!

L'home calb i sideral que esmola les dagues d'acer i balla l'Oriol-Oreneta i s'enfila en un mar de barretines-espai fins brandar el totem de la metropolitana-


Visca el Missatger!

L'home-penyora que solca els torrents del bosc ocult i que empaita els secrets de la nit.

Visca el Missatger!

El gegant que ha tocat totes les tecles de la més gran de les simfonies que és la que canten els estols celestials.

Visca el Missatger!


L'home que capta les essències modernistes, avantguardistes, revolucinàries, esportives i populars del bogardisme coopetatiu gafarronaire i excels.


Visca!

Laura Llompart ha dit...

Us estim ara més que ahir
esteu molt inspirats amb aquest laboratori i amb el puyol fent de The Who
un abraç des de Bunyola, freda població de muntanya amb rafegues de fred, neu i barcelonisme

rau rau!

Marta Coma ha dit...

quan ens coneixerem in person els bogardicos mallorquins?

em pinto?

xisco ha dit...

Ei Laura. Heu sobreviscut a la nevada a Bunyola? Això sí que és neu i no el que ha fet per Palma (que Déu n'hi do).
Ei companys, no trobau que ja és hora de que juguin el Martí Filosia i el Cantona? On són aquests dos? Ara ens farien falta.
Salut!!!

penyabogarde ha dit...

Benvolgut Xisco,

en funció del joc i de les lesions, aquesta nit accelerarem la preparació de Cantona i Martí Filosia. El tema segueix dins de l'agenda bogardiana. Hem estat a punt de cedir-los al WEST HAM però l'excel·lent temporada dels "hammers" no els fa imprescindibles.

Aviat hi haurà notícies.

Laura LLompart ha dit...

Xisco, abraçades bunyolaires!

si el madrid no anés vestit de blanc la neu seria encara més maca

bunyola culé

Edgar ha dit...

Jefes meus,

suposo que la meva vida en comú amb la Martina seguirà rebent la vostra atenció a partir d'ara.

Sí?

Gustavo ha dit...

Hola. Muy bueno el blog. Cuantas cosas, cuantas ocurrencias jaja. Y si. Messi es como que se transformo en una maquina, un ser de otra galaxia, dotado de superpoders. Solo que en Argentina no los demuestra jaja
Un abrazo y sigan asi. Que anden bien

STRINGER Surf art blog | Pedro Ramis ha dit...

Com va això?

Avui teniu prova de foc. Ja ens agradaria a nosaltres tenir-la també ;-)

Faig un breu per inciar la porra:

FCQatar 2 - València 2

Messi marcarà els dos gols. Soldado en farà un i l'altra serà en pròpia porta de Mascherano.

Passa el València. Crec, honestament, que s'ho mereixen més que vosaltres.

Si l'encerto reclamo de nou una medalla d'or brunyent amb l'efígie de Winston Bogarde.

----

No sé si despedir-me amb un "Bones ones", perquè a Mallorca duem 5 dies seguits de surfing!!

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

és lògic que un madridista, per surfista que sigui, aposti i desitgi el millor per el València. Entre clubs amics sempre és vol el millor. Nosaltres apostem per el West Ham, el Bssilea, el Crystal Palace, el LLevant, el Guayaquil, l'Steaua Bucarest, l'Aston Vila i els blaugranes d'arreu del món.

Cada amic cuida les seves amistats. Lògic. Totalment lògic.

Adell el Comodor ha dit...

Ramis Ramis,

saps el que és un GUDULERMI?

estas protagonitzant un Gudulermi claríssim.

MARGA BOSCH I EL SEU VERB ha dit...

fred fred fred fa fred molt fred un fred astaire, això dellonses, un Fred Astaire de fred, em reservo per un dia de cap de setmana per trencar el gel i anar directa a la vostra taula del bar que ara ja sé que sou els del bar amb taules i que ja os vai dir que no es podia entrar el dia del real madrid que sou cantants eh? cantants i balleu també com Fred Astaire

El que es diu Pere Ramis és del madrid o ho fa veure per trampejar-nos.

MARGA BOSCH I EL SEU VERB ha dit...

amic Adell que jo tampoc sé que pot ser un Gudulermmi

digues, digues, canta el misteri

STRINGER Surf art blog | Pedro Ramis ha dit...

Sou críptics els Bogarders, no? Ja em direu què és això del Gudulermi.

We want to know... Gudulermi és el primer concepte que veig que només té 10 resultats a San Google i cap explica el seu significat. Tot un misteri...

MARGA BOSCH I EL SEU VERB ha dit...

puesjo ja començo a veure de que va el gudulermi, ai Pedro!

MARGA BOSCH I EL SEU VERB ha dit...

zel-aramateix.blogspot.com/.../marx-191-anys.ht...En caché - Traducir esta página
Has publicado que a ti también te gusta esto. Deshacer
5 Ag. 2009 – Ei la colla GUDULERMI de Calella que rebo e.mails i em convoqueu a aquest blog de conya nanos, de conya. A Calella dijous i GUDULERMI.

MARGA BOSCH I EL SEU VERB ha dit...

i aquesta;

old.kaosenlared.net/noticia/valoracion-ic-sobre-elecciones-europeasEn caché
Has publicado que a ti también te gusta esto. Deshacer
15 Jun 2009 – GUDULERMI|20-06-2009 22:52. de acuerdo, a sumar, pero desde posiciones abiertas, no se puede pedir que nos metamos todos en la bola ...

Joan Estruch ha dit...

GU (GURUCETA)
DU (DURAN LLEIDA)
LER ("LERELERLÉ")
MI ("MI CASA"

He encertat?

Pistonut segur!

El Cigró de Tona ha dit...

Guripa
Duralex
Lerda
Mico

i que tingueu bona tarda amics