PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


dissabte, 11 de febrer del 2012

El retorn de l'espectre


Arriben els reforços en el camp. Martí Filosia i Cantona escalfen motors i asseguren la remuntada.
Entretant hem rebut un comunicat urgent dels nostres liders. Feliu i Bogarde es mullen a fons!


COMUNICAT URGENT
DES DE SANTS
I DES D'AMSTERDAM



DECLARACIÓ CONJUNTA
DE NÚRIA FELIU
I WINSTON BOGARDE
DES DE LA COMUNA DE SANTS:



Bogarders i bogarderes!


No podem restar amb els braços creuats. L'ombra del passat plana damunt la superficie de tot el país. Vivim moments especialment complicats. La maquinària salvatge del capital està impulsant plans d'ajust molt perniciosos. Retallades a dojo. Reforma laboral inhumana. Restauració del franquisme. Recuperació del NO-DO. Col·legiats parcials. Maletes i bitllets. Diner. Molt diner destinat a forjar el retorn de la caverna i de tots els malsons d'un passat que reviu dia a dia.

Però, camarades, faltava la peça angonal. Faltava el Real Madrid. I la tenim aquí. L'aposta és segura. Diner i molt diner. L'imperi del mal és un espectre que amenaça de nit.

Ara no podem continuar amb la guàrdia sota mínims. Nosaltres, Núria i Winston, convoquem amb caràcter urgent el consell general de la comuna de Sants i cridem a l'alçament esglaonat i ferm de totes les barricades. Convoquem els maquis d'Abella, Camprodon, Olot, Viella, Vic, Santa Susanna, Premià de Mar i Santa Maria del Corcó. Animem els soviets de Mallorca. La gent lluitadora de Palma, Bunyola i Montuïri. Convoquem la gent del Bierzo Blaugrana. Convoquem els barcelonistes d'ultramar.
Convoquem a tota la gent de baix. L'hora revolucionària ja està marcada en el calendari. Comença la fase final de l'aixecament del poble bogarder. No ens aturaran. Cantem el nostre himne:
"Ja us he reconegut, amics que m'heu vingut a veure!".
Tothom a les places, als carrers, als patis de les fàbriques, a les portes dels bancs.
És la lluita final!
Orgull bogarder!

Signat:
Núria Feliu & Winston Bogarde.Sants/Amsterdam 11-02-12






Benvinguts al tunel del temps. Torna la xarxa col·legiada degudament subvencionada. La trama torna amb força. El blanc i negre caspós s'apodera de l'atmosfera en plena reforma laboral, retallada social i restauració fraguista.

Fotografia de Henry To Sea:
Matías Prats Senior en primera línia de foc emetent madridisme caspós.

Faltava una peça per encaixar. Faltava el factor Real Madrid. El NO-DO torna a tota vela i totes les arestes apunten a una tempesta de caspa blanca. Neva caspa. Neva molta caspa.


Guruceta 100%. Pamplona exhibeix el guió del petropérez. Tres gols anulats. Fred artificial i gespa deplorable. 3-2 decretat al palco. Impresionant entrada en el tunel del temps. Coneixem els seus mètodes. No jugarem el joc dels botxins. Amunt els cors!


El guió està escrit per Florentino Tónguez, beneït a la Moncloa i desat en una caixa de seguretat sota la cripta de Matías Prats Senior. Torna Matías Prats. Torna la caspa. Benvinguts a Florentilàndia. El parc temàtic del NO-DO 2012!


40 comentaris:

penyabogarde ha dit...

Ens conjurem amb la nostra lider Núria Feliu i amb el nostre guru Winston Bogarde. Anem a fer història junts i des de la base de la societat.

Que tremoli l'enemic!

Òscar Roig i Carrera ha dit...

Tongo tongotonguez! Caldrà rapar tots els jugadors del Barça al 0 bogarde perquè no pitin fóra de joc?
Quina vergonya! Bé, la Lliga continua guanyada, però ja no cal que donem més punts d'avantatge al Madrid perquè es confiïn i baixin la guàrdia.

Tobías, monín, saluda a tu fan barceloni-ta!

KaliKenyo ha dit...

No tenim altre opció que reforçar el maquis, malgrat la mòrbida directiva de tribuna que patim.
Massa enemics per pensar que serà fàcil: el capital (BBVA), els serveis d'informació enemics (mediàtics rabiüts), els carnissers, la nostra directiva de papanates.
Però no patiu per que...
Tornarem a lluitar, tornarem a sofrir, tornarem a vèncer.
Encara tot està per fer i tot és possible.

MADRIDISTA EN LA CIMA ha dit...

QUE EL REAL MADRID GANARÁ LA LIGA ESTABA CANTADO, QUE EL REAL MADRID LEVANTARÁ LA CHAMPIONS MÁS DE LO MISMO, QUE CRISTIANO ESTÁ EN EL MOMENTO MÁS DULCE DE SU CARRERA POR SUPUESTO, QUE MOURINHO LE ESTÁ DANDO UNA LECCIÓN A GUARDIOLI-TA ESTÁ CLARO.

PERO QUE ADEMÁS DE TODO LO DICHO, RESULTE QUE EL BARCELONI-TA AGONIZA EN UN RIDÍCULO ESPANTOSO, ESTO YA ERA MENOS PREVISIBLE, Y ASÍ ES: EL BARCELONI-TA HACE AGUAS COMO EL "COSTA CONCORDIA". VAYAMOS POR PARTES PUES: EN PRIMER LUGAR JUEGAN FATAL Y FEO, EN SEGUNDO LUGAR TIENEN LA MORAL COMIDA POR EL MADRID Y PRESENTAN UN CUADRO MENTAL DE FRENOPÁTICO, EN TERCER LUGAR SU ENTRENADOR ESTÁ ESTÚPIDO Y PIERDE LOS PAPELES CON SALTITOS EN LA BANDA Y RUEDAS DE PRENSA CHULESCAS Y EN CUARTO LUGAR EL EQUIPO ESTÁ APOYADO POR UNA GENERALITAT QUE PUTEA AL PUEBLO CON SUS RECORTES EN LOS HOSPITALES Y ESCUELAS.

VAMOS, QUE NOS VAMOS, YO ME DESAYUNO UNA COSA DESTORNILLANTE Y LE VOY DANDO EL MENEO A INTERNET REPASANDO VUESTRO BLOG Y LA PRENSA EN GENERAL EN COMPAÑÍA DE:

VINO TINTO
TOSTADAS
QUESO RONCAL
CEBOLLITAS
JAMÓN IBÉRICO
MERMELADA CON GALLETAS
REQUESÓN
CAFÉ CON LECHE
UN CIGARRITO REX
Y UNA BOLSA DE PIPAS PARA SEGUIR DELANTE DEL ORDENADOR A PLACER

SOY MUY GOLFO
SOY UN GOLFO FELIZ

EL PERRO TOBÍAS ha dit...

guau yo muerdo huesos y los repaso con la lengua guau

Oscar, eres feo.

MADRIDISTA A KALICALOMOCHO ha dit...

CALIMOCHO,

¿QUÉ ALARDEAS TÚ? ¡ SO-FACHA !
¿TE CAERÁ LA CARA DE VERGUENZA ALGÚN DÍA?
ESTO TUYO HUELE A CATIPÉN DE LA MÁS APESTOSA. A MI NO ME VAS A DAR LECCIONES DE NADA. MIENTRAS TU Y TODA LA PEÑI-TA VAIS DE FAROL CON EL PASADO YO ME PLANTO EN EL PRESENTE CON RUBALCABA Y A POR EL PP SIN OLVIDAR VUESTRA GENERALITAT QUE LO RECORTA TODO SIN TAPUJOS Y CON EL DINERO DEL PUEBLO SUBVENCIONA AL BARCELONI-TA.

NO ACEPTO CONSEJOS DE LOS COMPLICES DE LA GENERALITAT.

LO REPITO. ESTAMOS DANDO LA CARA DONDE HAY QUE DAR LA TALLA, CONTRA EL PP Y A PIÑÓN CON RUBALCABA.

ME PARTO DE LA RISA DE VER VUESTRO BARCO NAUFRAGAR PERO ME SABE MAL QUE EL DINERO DEL PUEBLO SE LO LLEVE EL BARCELONI-TA Y QUE OS DEDIQUEIS A INVENTAR UNA REVOLUCION DE PAPEL PUES, REPITO REPITO REPITO QUE SI HAY QUE ACABAR CON EL PP PARA ESO HAY QUE ESTAR A MUERTE Y A PIÑÓN CON EL FUTURO PRESIDENTE RUBALCABA.

BASTA YA DE LECCIONES DE JUGUETERÍA POLÍTICA CON CANTANTES Y PELOTEROS HOLANDESES.

EL PERRO TOBÍAS ha dit...

mi amo eres un virtuoso, guau guau

EL PERRO TOBÍAS (PARA DON ÓSCAR) ha dit...

Oscar,

tómate un trinaranjus y déjame ser feliz guau guau guau guau

El missatger ha dit...

El PP al govern i Pepe a la gespa.
Els treballadors sense drets, l’Església marcant la pauta, el No-Do als telenotícies, Guruceta ensenyant targetes, el gran capital financer manipulant governs, dictadures recolzades pel gran capital financer, la resistència dels que estan a baix, justícia corrupta als palaus de justícia i als camps de futbol, la policia pegant als ciutadans...
Diuen que hem tornat als vuitanta però no és cert. Hem tornat als seixanta! Solament faltava Pepe i “Keyser” Xosé perquè el PP fos feliç. Tot continua atado y bien atado a la piel de toro. Però els bogardistes no callarem. Europa acabarà donant-nos la raó.

Bosón de Higgs ha dit...

La cosa pinta un poco fea pero no nos rendiremos nunca.Ayer jugamos con algunos suplentes canteranos,porque ese es el espíritu del Barça,siempre seremos alma y corazón y sentiremos los colores aunque a veces perdamos en el intento.No somos un equipo de nombres que solo corren al color del dinero negro,lo nuestro va más allá,som més que un club.
Resistiremos a pesar de todo,ahora nos toca ganar la copa del rey para coger ese plus de confianza que necesitamos y luego hay que ser implacables en Europa para dejar claro quien es el mejor.Bogardianos mucha suerte.

Fernando Atienza ha dit...

Muy buenos días a todo el patio de bogarderistas.

Les recuerdo que me caen bien, que yo tambien me siento bogarderista pero con el acento merengue que me corresponde, también estoy en contra del mundillo financiero que aplasta el deporte, pero...

Pero quiero dejar constancia a todas luces del alarmante estado en que se halla el FC Barcelona. Me sabe mal. Sinceramente me sabe mal pues amo el futbol por encima de muchas disputas infundadas o justificadas y me sabe mal que se tambalee todo el edificio del guardiolismo y de que el propio entrenador se vea en el guarismo de la capa caída.
Guardiola está sometiendo a su equipo a cavar su propia tumba y es responsabilidad suya y de la gent que lo adula.

El silencio de Mourinho contrasta con la gesticulación estridente y la nerviosidad física que muestra Pep Guardiola. Algo gordo se cuece en casa de Sandro Rosell, pues el buen juego y la puntuación del Real Madrid estan minando la moral del cuadro de Guardiola y este ha perdido los papeles ocupando el lugar vacío que deja el silencioso y triunfador Mourinho. Cuando Mou calla Guardiola grita. Cuando el Real Madrid avanza el Barcelona retrocede.
Cuando el deporte reina en el campo, Guardiola provoca la prensa mintiendo sobre el supuesto buen juego de su equipo en la segunda parte del encuentro del Reyno de Navarra o en el primer lance de la eliminatoria de Copa del Rey.

Guardiola es el principal responsable de la decadencia del FC Barcelona.
Amigos bogaderistas, teneis el problema en casa y os dedicais a trazar un mapa sombrío repleto de leyendas del pasado que no encajan en lo que hoy vivimos. Puede ser una broma más o menos ingeniosa, pero traer a colación en franquismo o los maquis republicanos es como mezclar la Opera de Verdi con los pinguïnos del Polo Norte. Mezclar títeres con berzas o comer sapos con nata, lo dicho que no cunda el desaliento.

Vosotros los bogarderistas que sois gent maja teneis la responsabilidad de mandar a Guardiola a un monasterio budista o a una cabaña aislada para que recupere el equilibrio sensorial y vuelva a ser el joven cabal y moderado que enamoró a medio mundo. Pues que decir si os digo que la partida deportiva la gana el Real Madrid y que para sorpresa de todos Mourinho protagoniza un sano y recomendable silencio delegando en sus jugadores el arte de marcar, sumar puntos, trabajar y superar las adversidades.

Repito que me sabe mal ver lo deplorable de Guardiola y en que está quedando el Barcelona que tanto ha deleitado a propios y extraños.

Un madridista que ama el futbol y que respeta para ser respetado, un madridista que aconseja y que os recomienda un mejor humor con menos manipulación de temas que no merecen ser objeto de broma macabra.

De todo corazón, con el Madrid en la vena y con el futbol por encima de todo, se despide un sincero amigo de la Peña Bogarde, un amigo de verdad que os sigue semanalmente y que procura no faltar a la cita de vuestro normalmente excelente blog-web.

Un abrazo.

F.Atienza

El missatger ha dit...

Querido Fernando Atienza:
Tiene usted toda la razón Keyser Xosé calla. Él prefiere métodos más sutiles y al tiempo expeditivos como utilizar el dedo para otros menesteres que no son explorar orificios nasales o rascarse la barbilla.
Además, ya hablan por él Pepe sobre el campo y el PP en el gobierno.
Dicho lo cual, le felicito sinceramente por su buen gusto al escoger el bogardismo como actitud vital, aunque yerre en la forma de manifestarlo, escogiendo el equipo que representa a ese mundillo financiero que tanto denosta.
Suyo afectuosamente,
el missatger.

Òscar Roig i Carrera ha dit...

Ai, quin gosset més monu!

Messi no està fi, perdoneu però faltava jo per dir-ho.

SOUNDA' ha dit...

senyor Atienza,

vostè necessita altes dosis de rock and roll, doncs cau bé, encerta en el bogardisme, ningú li discuteix que estimi el Madrid, però bo quadra massa ser madridista i no entendre ni voler reconeixer el paper històric i actual del Real Madrid en relació al poder franquista, el poder neofranquista de la transicio i el poder neofranquista del poder Rajoy+Aznar+Pérez.

Llarga vida al Rock and Roll!

STRINGER Surf art blog | Pedro Ramis ha dit...

Som complementaris, amics. Som la Nemesis mútua. Quan a vosaltres us somriu la fortuna a nosaltres ens dóna l'esquena. Quan a vosaltres us fallen les forces, les nostres estan pletòriques.

Això sempre ha estat així.

Fa tres dies eliminareu amb lluentor a un bon València i tot era poesia i bona música. Avui heu perdut amb els agosarats navarresos i ja sembla que heu de conjurar l'exèrcit fantasma de NoDos, Gurucetas, Francos, Maquis i tota la pesca.

No n'hi ha per tant, home! Això és fútbol! Tot i això, ja venia sent hora de que recordéssiu què es sent quan les coses no surten.

El que sí ha fet la vostra derrota és convertir el partit d'avui a la nit en un match de primer ordre, cabdal, interessantíssim i polèmic... i a més contra un equip blaugrana.

El destí és un bromista.

Un dels millors.

maria cristina ha dit...

El Barza y el Real, qué sería el mundo sin ellos no? Muy bien chicos, adelante!!!!!

Bierzo Azulgrana ha dit...

Pedro Ramis i Fernando Atienza, los rostros amables del regimen. Nos recuerdan lo de la sonrisa del regimen en los tiempos finales de Franco y en el comienzo de la transición. Los más jóvenes no lo saben pero el regimen tenía dos caras y una era la de los falangistas y la otra la de los Lopez Rodó, Fraga, Atienza, Suárez y Martín Villa que meneaban el esqueleto en plan democrático para forzar que todo quedara "atado y bien atado" y así fué.

Miremos el paso de los años y veremos como las sonrisas del franquismo moderado campean en loor de multidudes y por eso ahora es normal ver a Fraga condecorado, al monarca legitimado, a Garzón encausado y al Real Madrid rehabilitado a lo grande. La esencia del regimen permanece intacta pues quedaba el Barça como estorbo y todo se ha conjurado para restablecer la jerarquía del gran ausente de los últimos años, o sea y a saber: el todopoderoso Real Madrid.

Todo estaba atado pero el FC Barcelona estaba ensombreciendo el retorno de la bestia pero al fin llegó EL DÍA DE LA BESTIA y con ágil quitame-tú-que-me-pongo-yo el imprescindible Real Madrid dispone de la alfombra de oro pagada por todos los españoles para completar el gran golpe.

Miremos la prensa canallesca y observemos el gesto sádico de Florentino Pérez rodeado de banqueros y peperos celebrando su negocio particular con el pretexto de su muñeco de trapo llamado Real Madrid.

No os vayais a creer que en España todo es madridismo, que no, que no, aquí estamos desde el Bierzo y os mandamos un saludo y con todo el sentido del humor que merece este pedazo de blog maestro.

Joan Estruch ha dit...

tot s'escau a No-Do i a furt

i jo no estic content pel joc darrer però si orgullós de ser seguidor d'un club carregat de defectes i de mals directius però de jugadors pistonuts i penya noble i pistonuda

encara queda cuejant el gudulermi apreciat Pedro Ramis.

ai el gudulermi.

pistonuda tarda de cafè i galetes.

Anònim ha dit...

Ferguson: "Como club franquista, el Madrid consigue las cosas como sea"

Sir ALEX FERGUSON ha dit...

Sir Alex Ferguson. En esta ocasión, el entrenador del Manchester United vuelve a insistir en una entrevista exclusiva a la resvista 'GQ' que el conjunto blanco, como club franquista, quiere conseguir las cosas como sea. "Lo realmente malo de todo esto es que el Madrid, como club del General Franco, posee una historia, antes de que la democracia llegara a España, y es capaz de conseguir a quien quiere y como sea". Hay que recordar que Ferguson es laborista de toda la vida e incluso ha participado en campañas que ha organizado este partido político.

diari PÚBLICO ha dit...

Sir ALEX FERGUSON amb Cantona, contra Franco, contra Cristiano i contra el Madrid:

A sir Alex Ferguson, entrenador del Manchester United, le ha dejado marcado. Y es que otra vez ataca al conjunto blanco y, de nuevo, relacionándolo con la dictadura franquista.

"El Madrid, como club de Franco, conseguía lo que le daba la gana", dijo el entrenador escocés en una entrevista concedida al diarió inglés The Times en la que quiso aclarar su verdad sobre el caso Ronaldo.

El jefe de los diablos rojos cargó contra el Real Madrid por su mala táctica para fichar al jugador portugués. Para el escocés, el fichaje de Gabriel Heinze de hace dos temporadas era sólo una estratagema para acercarse al futbolista luso.

''El objetivo era Ronaldo porque estaban muy unidos'' y añadió que el argentino nunca "les interesó'', aunque le considera un gran futbolista.

Pero las críticas no se quedan ahí, ya que para Ferguson "el Madrid, como club del dictador Franco" ha estado siempre acostumbrado "a conseguir a quien quiera y a hacer lo que le dé la gana".
Más víctimas

El conjunto merengue no fue el único objetivo de las críticas del entrenador del United. Joseph Blatter, presidente de la FIFA, también estuvo presente en la entrevista y al que le considera viejo y que su edad le resta "credibilidad" pronunciando "discursos con los que se pone en peligro" ya que "ha alcanzado un punto en el que se rién de él". Hay que destacar que Blatter hizo unas declaraciones en las que comparaba la situación de Ronaldo a las de un esclavo.

Además, Ferguson atacó la cuestionada fidelidad de muchos jugadores a los colores de la camiseta que llevan. Al respecto, destacó la "profesionalidad" de, para él, uno de los más grandes jugadores que han pasado por Manchester.

"Eric Cantona es muy querido aquí. Si había un jugador en este mundo hecho para el United, ese fue Eric Cantona".

tot el mon sap el que és el Madrid ha dit...

La bandera franquista, en el América - Real Madrid
www.laopiniondemalaga.es/todo-deporte/2010/08/05/bandera-...


Como si se tratase del Mundial, antes de comenzar el partido entre el América y el Real Madrid, unos niños portaron la bandera del país de cada equipo. Los organizadores del encuentro se confundieron de insignia y mostraron la bandera preconsitucional, la del águila, para representar nuestra insignia roja y gualda.

radio macuto maquis de Berga ha dit...

franquisme absolut madridista, mireu el video:

http://www.youtube.com/watch?v=lNYxrfUvhnE

maquis de Santa Susanna ha dit...

més proves del franquisme madridista:

http://www.noticiasdenavarra.com/2010/08/06/deportes/futbol/la-bandera-franquista-se-cuela-en-el-estreno-del-real-madrid

Maquis de Camprodon ha dit...

mireu LOS TONGOS DEL FRANQUISMO

http://www.albaiges.com/historia/algunostongosfranquismo.htm

Kali-POUM-Kenyo ha dit...

Hola Madridista , venint de tu això de dir-me "fatcha" sona com si volguesis ser germà meu i... no noi t'equivoques de ple

Madridista, pots ficar-te amb l'actual govern de la Generalitat tan com vulguis, encara ens faràs un favor, que em sembla xato, que encara no has entés res.
Ara be, al meu país, a la nostra història i al maquis ... això ni tocar-ho.

Si el teu present es el Rubalcaba... penós... però noi, és que encara creus amb els contes de fades??
El dia dels sants innocents et deuen penjar una llufa ben grossa a les espatlles... !!!

STRINGER Surf art blog | Pedro Ramis ha dit...

Directiva! Això se us va de les mans... ja no hi trobo caràcter bogarder, simpàtic, combatiu però educat a aquest desfermat clam de naftalina. No hi insistiré, ja sabeu que en penso de tot plegat.

Pero trobo a faltar l'humor. Feu-lo tornar que encara hi ha molt per jugar!! Esteu a la final de la Copa del Rei, teniu eliminatòria de Champions i matemàticament encara podeu guanyar la lliga...

A mi em sembla que no són les derrotes, els empats o la distància de punts amb el Madrid el que us preocupa. És el dubte. El fil prim sobre el que ja no sabeu estar. El no estar segurs de que en cauran 4 i cap a casa, de que qualsevol pot organitzar-vos un sarau... Nosaltres al Madrid en sabem molt d'això, vivim així, inestables, originals, jugant amb foc a cada partit... fins i tot dubto que avui guanyem al Llevant.

Però som feliços. Hem après a gaudir dels alts i baixos i les muntanyes russes.

Segur que vosaltres sabreu acostumar-vos-hi... una altra vegada ;-)

-----

Fins aquí la teràpia.... no me direu que no esteu millor ;-)

penyabogarde ha dit...

Estimat Pedro Ramis:

ens demanes "humor" i resulta que aquest blog és un repertori humoristic sensacional. Hauries de llegir amb més parsimònia Ramis, que le bogardisme manté intactes les seves credencials. El que surt als comentaris ja no és responsabilitat de la directiva de la penya. Gràcies, però, per la ben intencionada teràpia.

Salut i humor compartit. I bones ones!

i...visca el Llevant blaugrana!

MADRIDISTA 10 PUNTOS DE SUTURA ha dit...

EL HUMOR NEGRO DEL BARCELONI-TA SE TIÑE DE BLANCO

¿PILLAIS?

JOJOJOJOJOJO

10 PUNTOS

EL PERRO TOBÍAS / a OSCAR ha dit...

guau 10 puntos como 10 huesos guau

guau Oscar me quiere llevar a la perrera,

amo sálvame.

Conrad Canaló Stewart ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Conrad Canaló Stewart ha dit...

10 punts:
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
_

total 10

això és matemàticament clar com matemàticament clar és que si el Real Madrid perd 10 i el Barça guanya 10, tot queda empatat però afegint el denominat gol "average" que en català col dir "gol aproximat" o corregit. En aquesta cursa matemàtica cal comptar un possible empat o victoria culé davant del real madrid que fins i tot pot ser una derrota per un gol de diferència per la mínima.

algebraicament serà:

3/5 p + 1/2 (p+1) = 3

MADRIDISTA A CANALÓN Y A RAMIS ha dit...

PROFESORETE CANALÓN

¿PERO TU QUÉ TE CREES?
¿ACASO ERES PITÁGORAS?

BIEN TE VENDRÍA UN RECICLAJE DE PARVULITO ANTES QUE LAS CUENTAS DE LA LECHERA

¡¡¡¡PITÁGORAS DE PACOTILLA!!!!!

Y TRES HURRAS PARA
PEDRO RAMIS

HIP HIP HURRA
HIP HIP HURRA
HIP HIP HURRA

VIVA RAMIS
ABAJO EINSTEIN CANALÓN

el PErro TOBías ha dit...

guau quiero los huesos del caldo del canalón guau guau

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Jo no replico a un gos degut a que utilitzem idiomes i sons diferents.

Jo si replico a un home madridista per raons de que el llenguatge humà ho permet.

Suposo que l'home madridista enten el català i jo que soc amic dels que parlen castellà puc fer aribar un missatge de rèplica.

rèplica: fenomen de devolució o repetició d'un objecte amb finalitat de retorn al seu orígen.

Miri que miri que jo no soc el mestre Pitagores i que aquest senyor és per a mi tant important com per Dalí la Gala o com per Xavier Cugat les seves dones.

He aportat un seguit de combinacions matemàtiques i només tenen el seu limit de veracitat en la projecció temporal.
Ara és així i els números indiquen possibilitat i raonada disposició a alterar l'estat actual de la taula classificatòria.

Un servidor Conrad Canaló no menysprea ni insulta l'adversari.

Senyor Madridista, li demano equanimitat. l'equanimintat és l'aplicació humana del concepte cientific de la igualtat o neutralitat.

34+/3.89=30 e.p.s Wolf (3592H) factor de 67/Hp 90% de Wolf.

pensi en el que li dic.

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

brutal descoberta, oh gran mestre Canaló!

marga bosch i el seu verb ha dit...

a mi m'agraden les aspirines i em van bé i avui toca aspirines Bayer

pilleu?

Fray Berengario ha dit...

Muy inteligente doña Margarita.

a veces pienso que mi obcecación en la oración me causa dolores de cabeza y quizás necesitaría una buena aspirina.


gracias doña Margarita

Anònim ha dit...

Mestre Canaló , endavant les atxes !!! vostè és molt gran !!!

SECRETARI AFECTUOS ha dit...

Mestre Canaló, vostè es molt gran !!! endavant les atxes !!!