PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


dissabte, 18 de febrer del 2012

JA FALTA MENYS PER SER CAMPIONS. ESTOCADA BLAUGRANA AL VALÈNCIA I COMPLOT AMB METZINA A LA LLIGA DEL TONGO



Extraordinària prestació bolxevic davant d'un mediocre Real Madrid a Moscú. Amb unes grades atapeïdes de banderes del Barça, l'equip de l'exercit roig fundat per Leon Trotsky ha deixat retratats als pupils de Mourinho. 1-1.

El bogardisme ha fet cap a la ciutat moscovita i ha mostrat una gran capacitat diplomàtica a la prèvia del partit just quan l'ambaixador Kalikenyo ha brindat amb el vodka dels rebels cantant la internacional davant dels sectors que simpatitzen amb l'anarco-bolxeviquisme bogardià enfrontats amb el post-stalinisme de Putin.


En acabar el matx els bogadistes Kalikenyo, Àngel, Enric, Damià i Correcaminos-Bellugadís han ballat una sardana al bellmig de l'antic estadi Lenin.


La nota exòtica de la tarda ha estat protagonitzada per Pedro Ramis. El prestigiós surfista mallorquí ha desafiat el fred i s'ha marcat una sessió de Ice-Surf en plena plaça del Kremlin i damunt la neu. Ramis ha demostrat la seva fortalesa surfejant en banyador i a pit descobert. Francament, aquest Ramis és un tità.


ABANS DEL MATX:

LA DELEGACIÓ BOGARDIANA


VISITA MOSCÚ.


DARRERA HORA DES DE MOSCÚ.

Una delegació de la Penya Bogarde arriba a Moscú. D'esquerra a dreta: Àngel, Enric, Puro Kalikenyo, Damià i Correcaminos Bellugadís.
Temperatura ambient 23 graus sota zero.
Els bogardians han estat rebuts per una cèl·lula clandestina del Front Anarco-Bolxevic "Victor Serge" i han rebut allotjament i queviures. A l'hora de sopar Puro Kalikenyo ha llegit uns textos d'Andreu Nin i ha regalat als companys rusos un exemplar del darrer disc de Núria Feliu signat per l'autora.





Tot el camp és un clam:
ÇE-
ESSE-KA!

ÇE-ESSE-KA!
ÇE-ESSE-KA!
ÇE-ESSE-KA!
Da-ba-da-ba-dà!!!



I ara anem a fer el balanç de la jornada...




Article dedicat de tot cor al nostre amic llatinoamericà
JULIO DÍAZ-ESCAMILLA. Estem amb ell i el saludem!


Anem directes
a la barraqueta.
Barça/Campió 5,
València 1


El Barça arrassa al València amb magisteri messiànic i cirereta del pastís a càrrec de Xavi. El Real Madrid perd pistonada i la remuntada ha començat. Ja pot caure el cel daurat de la tempesta financera florentiniana que no podran. L'aliança entre el carrer insurrecte i el camp virtuós presenta un panorama de castanyoles.



Menció especial per
Alexis Nitrato de Xile

que està fet un genet
dalt del seu cavall Bernat.







Extraordinari Tello, el ciclista de l'àrea,
assolint altes prestacions ofensives.





Més mencions especials a:
Ferran Canalonet
que ha entrat per la porta gran
al panteó d'or bogardià
amb una classe magistral del
repertori hipermatemàtic
del mestre Conrad Canaló.







DELS SERVEIS SECRETS
DEL BOGARDISME:
Igor Feliu.




Avui estrenem l'agent Igor Feliu. El flamant agent secret bogardista s'ha format a l'escola Maxwell Smart i ha encapçalat la més gran de les descobertes de la corrupció esportiva: El complot de la lliga del tongo.




A continuació ressenyem la notícia que els nostres amics de "Bierzo Azulgrana" han aportat en els comentaris del darrer post. S'ha descobert un intent d'enverinament al vestidor del Racing de Santander. Estem davant d'un cas únic en el món de l'esport que ens trasllada a les conspiracions clàssiques dels voltors de l'Imperi Austro-Hongarès. Una reedició de l'atemptat de Sarajevo, sortosament sense víctimes, amb efectes colaterals para-esportius.


Els jugadors del Racing de Santander han estat objecte d'una intoxicació per ingestió de cloroform introduït als entrepans de calamars que han menjat abans del partit davant del Real Madrid.




Igor Feliu -tutoritzat per Maxwell Smart des d'Alaska- ha descobert el complot i el doctor William Sbobet ha analitzat la sang dels jugadors. Complot a gran escala a la lliga del tongo.


Fray Berengario, culé i racinguista, està molt indignat i ha declarat a Canal+ "Esto no lo para ni la momia de Fray Luís de León. La liga es materia reservada. Tongo absoluto". Fray Berengario s'ha negat a fer declaracions davant dels micros de TV3 en senyal de protesta per la permanència de Pichi Alonso & Co. dins de l'staff de la televisió nacional de Catalunya. Berengario en sap un rato llarg!




DARRERA HORA:

ESCANDOL AL PALAU SANT JORDI

EN OCASIÓ DEL 200 ANIVERSARI
DEL NAIXEMENT DE CHARLES DICKENS,
ADJUDIQUEM A FLORENTINO TÓNGUEZ
EL PAPER DEL PERSONATGE MÉS DOLENT
DE L'OBRA DEL GRAN MESTRE VICTORIÀ:
URIAH "PÉREZ" HEEP






El tongo supera tots els camps i esquemes possibles i impensables. Uriah Pérez Heep ha sobornat el col·legi nacional d'arbitres de FUTBOL MANUAL i ha rebentat totes les normes de la civilització forçant una copa del Rei. Escandol sense precedents de la camorra Tónguez en clau basketmaniàtica. El mal s'apodera de tots els estrats mundials i cangrena la vida de la bona gent. La barbàrie augmenta i la resistència no pot cedir.

A LES BARRICADES!

81 comentaris:

STRINGER Surf art blog | Pedro Ramis ha dit...

Descrigui el símptomes...

--------

1) Doctor, em fa mal l'entrenador que diu que té dubtes i no vol renovar. És massa d'hora per un transplant i massa tard per un tractament.

2) Doctor, tinc congestió a la premsa amiga que ja no parla del meu bon joc, de la meva superioritat i tot això, sinó que omple pàgines i pàgines d'ajudes arbitrals, conspiracions, dubtes, alineacions, errors...

3) Doctor, sento una pressió al pit cada cop que veig a Piqué assegut a la grada. El noi està trist. Crec que tenen raò els que diuen que Shakira és al Barça el que Yoko Ono va ser als Beatles.

4) I finalment, doctor, estic deprimit. Com s'explica sinó que a punt de jugar la Final de Copa, amb els vuitens de Champions decidits al meu favor i amb possibilitats matemàtiques a la Lliga, tingui aquesta mala cara, els amics comencin a deixar-me de banda i ja es comenci a dubtar de mí?

Què em passa, Doctor?

------

El seu cas és clar: Madriditis aguda. I sento dir-li que tot i que duem anya i anys de recerca, encara no n'hem trobat la cura.

------

Riau, riau!

penyabogarde ha dit...

curiós joc de miralls senyor Ramis.

Vostès porten una colla d'anys afectats de barcelonitis aguda. Per això fitxen Mourinho. Per això el Real Madrid és un casino particular d'un dels homes més perillos de l'economia espanyola. Per això gasten tot en que poden amb pessims jugadors com CR, Pepe o Benzema. Per això comdemnen la pedrera a l'ostracisme.

Vostès ho fan tot per barcelonitis aguda i patològica.

L'article que vostè ha llegit només és una descripció neta de la realitat blanca i del que cada setmana s'està covant a la rebotiga dels estadis per on passa l'equip més violent del món pilotat per un dels homes més ambiciosos o cobdiciosos de l'economia espanyola.

Desitgem que l'afable bogardomadridista Pedro Ramis no perdi l'equilibri el dia que es trobi surfejant davant del "balandro" de Florentino Pérez. El vaixell dels horrors.

Fernando Atienza ha dit...

Muy bien dicho PEDRO

Asoma el canguelo por las barbas del vecino. Mi opinión es contumaz y consiste en decir que esto es la crónica de una muerte anunciada y perfectamente descrita por Pedro Ramis. Nos hallamon sin comerlo no beberlo ante el suicidio de un Barcelona en caida libre. Con la excepción muy estridente del partido del Bernabeu, el Barcelona está jugando a un nivel muy bajo y su esquema chirría como un carromato sin aceite. Lejos y muy lejos quedan esos tiki-takas del cuadro de Guardiola que ahora se dirime en una permanente caricatura de lo que había sido.

La portería:
Valdes duda mucho y falla mucho además de vociferar a los jueces.

La defensa:
un colador con el recolocado rematador Puyol envejecido y desterrado de los puntos calientes de la retaguardia.
Abidal desentona pues corre bandas pero ya no cierra el área.
Mascherano se justifica a si mismo por su dureza gratuita y poco efectiva.
Piqué se empacha de prensa rosa como hiciera nuestro Beckamm con su Spice Girl y añade indisciplina y nocturnidad al equipo.
Alves es un tanque desbocado que bombea balones sin ton ni son.

Por no se que parte del campo, campea la violencia de Busquets.

Xavi se resiente de sus lesiones y dificilmente volverá a ser el mundialista que nos llevó a lo más alto.

Iniesta está en el dique seco entre lesiones y pérdida de convicción con el proyector.

Villa en el hospital.

Pedro se acabó para siempre y pasa a la vulgaridad.

Alexis es tosco pero es el único que da la talla.

Cesc no fa pie con bola.

Messi se apaga y comienza una decadencia al estilo del último Ronaldinho.

Se desvanece el mito.

Así pues, PEDRO RAMIS da en el clavo.

Ahora solo nos queda ver el pasillo en el Nou Camp.

MADRIDISTA PROPONE A RAMIS Y ATIENZA ha dit...

EN MI PUEBLO A ESTO LES LLAMAN CAGARDE EN LOS CALZONCILLOS Y ESTO ES LO QUE ES EL BARCELONI-TA DE HOY.

NO AÑADO MÁS.


QUIERO CENAR CON PEDRO RAMIS Y FERNANDO ATIENZA PARA SELLAR LA FUNDACIÓN DEL MADRIDISMO BOGARDISTA

YO PAGO LA BEBIDA

EL PERRO TOBÍAS ha dit...

yo guau guau yo quiero comer huesos en la cena guau

Fernando Atienza ha dit...

Si ustedes fueran caballeros ya habrían reconocido lo que es una verdad como la copa de un pino y es que el Real Madrid lo capitanea todo a la perfección en juego, gestión, deportividad, competividad, estilo, instalaciones, individualidades, conjunto, entrenador, proyecto deportivo, implicación en causas solidarias (vean a Casillas de embajador en el tercer mundo) y una ejemplar discreción que comienza en el nuebo Mourinho 2012 y acaba en los utilleros y personal de la limpieza.

Este Real Madrid se está labrando una imagen impecable y un gran sentido de la rectificación que nos lleva al disfrute de un Mourinho amable y jocoso cuando le pican.

El mundo azulgrana está metido en su propio laberinto y se desangra entre prensa rosa, quirófanos, ricachones árabes, degradación de su imagen pública, promiscuidad con el mundo de las telenovelas y telebasuras y un alarmante final de ciclo con jugadores hundidos en el pasado, fracasos en los fichajes y su estrella Messi definitivamente apagada y menguada.

Un triste final para vuestro club y me sabe mal por lo que a veces deleitaba pese a que su juego jamás me ha convendido por lo especulativo del rodo y por su escasa profundidad y excesivos individualismos que cotizan en mercados de propaganda como es el caso de Messi.

Sean caballeros y saluden al campeón y así por lo menos no mancharán ni empañarán su imagen de lo que a ustedes les gusta ostentar cuando hablan de señorío.

Triste final, muy triste y decadente. Me da pena ver a Messi simbolizando el fin de una era y a Guardiola totalmente nervioso y desquiciado gritando desbocadamente.

PEDRO RAMIS y MADRIDISTA , yo tambien me sumo a la comida.

¿Quedamos los tres en algún bar o restaurante?

A Beber y apurar las copas del amor.

MARGA BOSCH I EL SEU VERB ha dit...

verinoses begudes i diners negres per una aventura que pot fer patir siki.

Estic molt interessada en coneixer a Pedro Ramis que he visitat la seva web i el trobo un xicot molt sa i molt ben cuidat, ojalà estigui solter que jo encara tinc corda i de tant en tant el meu marit ja li agrada que un i altre juguem.

Pedro, estas fet un atleta i un galán de cinema.

m'estas fent ti-lín

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

carai Pedro!
Miss Marga Bosch va directament al cor.
Felicitats!

MADRIDISTA ABSOLUTAMENTE CAMPEÓN ha dit...

BALONCESTO DE POSTÍN PARA AMENIZAR EL MÁS ALLÁ DEL REAL MADRID EN TODOS LOS TERRENOS.

JO JO JO JO JO

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Bona nit i per ser més precisos diré positiva (+) nit.

Gràcies gracioses les que us dedico i jo soc el primer (1er.) sorprengut en veure que tinc un deixeble nou i ara no recordo ni el moment de la foto però m'heu de perdonar la manca d'atenció que tic amb el cap donant voltes als gols (5) del Barça que ara vull comentar.

Onze jugadors (11) combinen i tracen figures geomètriques damunt de la gespa. Algunes figures trenquen el rectangle de joc i només tenen dues (2) escapatòries. La primera (1a) escapatòria és el fora de banda, corner i en línia entre porteria i banderins de corner o damunt porteria a l'estil dle rugby (*) i la segona (2a) sa majestat el gol.

Cinc (5) gols han representat les cinc (5) vegades que la pilota ha sortit del rectangle descomptant les infinites vegades (infinites=sense solució de continuitat) en que ha sortit del rectangle (dos costats curts i dos costat llargs).

Messi n'ha fet quatre (4) i Xavi n'ha fet un (1). El rival n'ha fet un (1) i l'ha fet primer (1r) però desproporcionat al conjunt de pilotes de gol del Barça.

En quan a la classificació les dades demostren una progressió important del Barça que en menys de 24 hores ha recuperat tres (3) punts de l'avantatge injust del Real Madrid. Ara ja es divisa l'avançament del Barça una vegada he processat les diverses variables en un programa senzillet de logaritmica informatitzada.

(*) El Rugby es juga amb pilota ovalada o pilota esfèrica pressionada amb 500 Kp (kilopondis) de potència que provoquen l'efecte deformat de la pilota esfèrica original donant-li una aparença propera la meló (**)


(**) Meló. Avui he menjat un plat de recepta familiar, els canalons de meló.
La pasta cobreix meló trinxat i en substituir la bexamel per una capa de sucre es transforma en un postre (***)

(***) Postre: plat posterior (pos-tre) al plat central o segon (2n) plat que relleva els entrants o primer (1r) plat en un dinar o sopar standart.

STRINGER Surf art blog | Pedro Ramis ha dit...

Bon match... gran Messi... Un Barça d'entrenament, de Playstation, d'Oliver i Benji.

Però el sobrevalorat i falsament anomenat millor equip del món és a 10 punts del Madrid. Ains, sento despertar-vos del somni...

----

I nosaltres a la nostra. Ara, a més dels Qatarins, hem de lluïtar contra els petrodòlars de Lukoil a la gelada Moscú. Equips tenyits de negre, del negre cor de les dictadures de l'Orient Mitjà i la corrupció dels nous rics de l'antinga URSS. Barça i CSKA: germans de màfia i "omertá".

Però persistirem. Hala Madrid!

penyabogarde ha dit...

Canaló:
Vostè és un ferm candidat al Nobel!

penyabogarde ha dit...

Senyor Ramis,

no acceptarem les acusacions de mafia que vinguin d'un seguidor del club de Florentino Tónguez, del club del NO-DO, del club del franquisme, del club de Mourinho.

Nosaltres ja hem dit mil vegades que el bogardisme apunta contra els poders que malgovernen l'esport i els clubs.

Del CSKA de Moscú reivindiquem el llegat de Leon Trotski fundador de l'exercit roig i victima posterior del maligne Stalin Pérez.

Del Barça reivindiquem el seu joc i la base social que respira la revolta bogardiana.

Del Madrid només podem reivindicar el seu sector hiper-minoritari encapçalat per el senyor Pedro Ramis.

Visca l'internacionalisme proletari i les comunes de Moscú, Berlin, Sants i Montuïri!

Visca el poble footballer!

A baix les tribunes i els palcos!

Edgar ha dit...

Hola mainada!

Què us passa ara?
Us heu oblidat de mi, o què?
La Martina i jo vam quedar retratats i us penseu que després res de res?

Ja tenim bitllets per anar a Moscú i seurem junts a l'avió i ens allotjarem en un hotelet barato amb vodka gratis.

a vore si ens feu la foto però discreta eh?
Murris, més que murris, que pensaveu que no seguia el vostre web, eh?

cagada xais, cagada, que jo us miro cada dos dies.

Des de l'aeroport del Prat us enviem una saludada saludadeta saludadassa.

Riau Riau l'escudella
Riau Riau a galeres bacallà!

maria cristina ha dit...

CHICOS, ustedes tienen al BARZA y al REAL, nosotros a River y a Boca, todos tienen su lugar y son grandes porque los siguen muchos, un abrazo grande.

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

grumets i grumetones
us faig una juguesca entremaliada consistent en repescar la gòlia per encendre el xumet de plom

penyabogarde ha dit...

Després de l'exhibició del Barça front el València haurem de reflexionar conjuntament amb el bon Pedro Ramis de vàries coses:

1) Comença a despuntar la sìndrome messiànica a casa de Cristiano Ronaldo veient com les endinya Messi.
2) El retrovisor del biscuter blanc ja grinyola veient la remuntada culé.
3) Síndrome barcelonitis al Bernabeu. Descoberta la trama Pérez, la passejada davant del València dels Vilanova Boys treu els colors al "padrino".
4) l'exercit rus prepara els motors per eliminar el mediocre Madrid de la Champions. Ha arribat l'hora CSKA.

xisco ha dit...

Al Real Madrid li espera una setmana Roja. Primer visitar les gèlides terres bolxevics i després visitar la República obrera de Vallekas.
És l'hora de que l'Imperi Madridista es vegi les cares amb els skamots de la Núria Feliu.
Setmana Roja, a veure que passa.
Salut companys Bogardians i Salut estimat Pedro!!!!

Joan Estruch ha dit...

jo soc de la Mercè Sampietro al 100% i crec que hauria de ser bogadera, aquests dies estic fent un canvi personal i ara ja estic més centrar

estic pistonudament centrat i amb la Sampietro a carn i ungla

Òscar Roig i Carrera ha dit...

Messi, ha despertat i ara crec que encara serà millor que abans. Que es prepari el Cosmos, Carl Sagan i les fórmules de Conrad Canaló, perquè mai no s'haurà vist res de semblant!

Hem de lluitar contra els pals, i els tongos, però jo confio molt en el Rayo, el Cska el Barça i SuperMessi. Crec que ens espera una bona setmana bogardiana. Salutacions a tots!

Anna ha dit...

jaja estareu contents, ehh?? ;) Quin partidàs el d'ahir!! Això va ser el berenar que els vaig donar, que els va donar una energia desbordant... jaja M'ha agradat el crit de BOOOONA CUINA!! :D

Un petonàs! :D

Bosón de Higgs ha dit...

Magistral lección de fútbol,creía el equipo che que podría llevarse algún punto pensando que el Barça podría estar un poco tocado pero tendrán que mirar más por sus perseguidores y no mirar hacia arriba porque eso produce dolor de cuello.Creo que al Racing no le hacía falta mucho cloroformo,ya que vinieron dormidos y con un poquito de gindama en el cuerpo,así es imposible arañar puntos.
Me gusta el espíritu bogardiano porque no se rinde mai por eso 'la partícula de Dios' siempre estará con vosotros.¡¡¡Força Barça y a por ellos bogardianos!!!
Bosón de Higgs

Anònim ha dit...

llavis

Fernando Atienza ha dit...

labios

penyabogarde ha dit...

El bogardisme ja desfila davant del Kremlin.

CSKA!
CSKA!
CSKA!

MARGA BOSCH I EL SEU VERB ha dit...

Quin fred ja cal que porteu bossa d'aigua calenta, de debó que heu anat a Moscú? La foto es de creure que si. oi?
Compte amb els allaus amics i bona bufanda.

maria ha dit...

A veure si ensopeguen una mica aquests del Madrid...

Jaume i Maria Lluïsa ha dit...

DÍDAC LEE és... l'emprenedor del Barça

Senzill, treballador, brillant... és un dels millors ambaixadors catalans/figuerencs, arreu del mon.

Ens ha entusiasmat conèixer-lo:
A ell, la seva família, la seva feina...
Compartir unes hores amb el seu entorn.

Segur que a vosaltres, també

http://www.fempais.tv/

STRINGER Surf art blog | Pedro Ramis ha dit...

Salut Xiscoooo! Ja t'anyorava nen! Tan de bò que vàreu guanyar al València i la Penya ha recuperat l'humor que darrerament estava tot en blanc i negre!

Marga Bosch, agraeixo els cumpliments, no sóc digne.

---

Bones ones a tothom!

MADRIDISTA A PEDRO Y FERNANDO ha dit...

PEDRO MÍO, MAJO. FERNANDO MÍO,
OS HICE UNA PROPUESTA PARA CENAR JUNTOS Y URDIR NUESTRA ALEGRÍA EN COMÚN.

¿COMO ESTAIS DE AGENDA?

el perro Tobías ha dit...

guau ojalá tengan perritos mis tocayos Pedro y Fernando para ir de cena guau guau guau

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Als que hen anat a Moscú us lliuro una cosa tècnica i científica.

Moscú està en línia recta però heu de saltar per damunt dels Pirineus, els Alps i tota la vall del Danubi i del Volga.

Són accidents geogràfics que alteren la línia recta (____________)

i la fragmenten en una línia discontinua (----------)

i amb voltes (^^^^^^^^^^^)

i amb interrupcions (***********)

Jo us recomano que torneu en avió per si havieu previst anar en autobus.

Visca el Barça!

Fernando Atienza ha dit...

Buenos días Don Canaló,

Lo suyo es digno de formar parte de los anales de la historia de la ciencia pero lamento decirle que este reconocimiento no obedecería a la calidad de sus analíticas precisamente. Sin duda sus perspicacias de ciencia insuficiente a lo que pueden aspirar es a figurar en el anexo de la citada historia de la ciencia en tanto y cuanto son una muestra de extravagancia más que de rigurosidad cientifica.
Me atrevo a decir que las teorías de Don Conrado hacen el juego a quienes apuestan por menospreciar la ciencia y sustituirla por las locuras religiosas.

Don Conrado, usted es un genio pero se trata de la genialidad de un sujeto bastante alterado y distante del quehacer científico. Se lo digo con la modestia de un servidor que algo sabe de ciencias aúnque sean del campo de la biología.

Tal vez si yo fuera de letras le consideraría cierto valor e imaginación dignas de considerar sus comentarios como parte de una literatura juvenil dedicada al a-b-c de la ciencia. Pero poca cosa más.

Un saludo.

Posdata:

A Madridista y a Pedro Ramis, por mi parte será un placer lo de la cena. Pero me consta que Ramis vive en Mallorca, ¿No?

Adell el Comodor ha dit...

tot allò del gudulermi, com va quedar Pedro?

Sor.Cecilia Codina Masachs ha dit...

Hola, me hacen gracia tus visitas pidiéndome que os deje un comentario para vuestro blog.
Soy una simple monja, no sé que os puedo aportar, no conozco gran cosa del fútbol, pero si que me gustan los anuncios que ponéis de cuando yo era niña.
Gracias
Un petó
Sor.Cecilia

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

a mi m'encanta que sor Cecilia segueixi el bogardisme encara que no sigui futbolera. Assistim a una meravellosa intersecció entre el profà i el sagrat. Sensacional!

penyabogarde ha dit...

Des de Moscú us saludem puny enlaire, vodka al ventre i nines russes a la motxil·la!

Visca el CSKA!

1-1 Impecable joc roig!

xisco ha dit...

Au, feina feta!!! Encara que crec que els Russos necessitaran de tota l'ajuda possible quan vagin al Bernabeu. Ja poden comptar amb el trosky, el lenin, els maquis, la Núria Feliu, el Torrebruno, i sobretot amb la mare que els va parir!!! Perquè allà tots faran falta per enfrontar-se a l'armada Portuguesa. M'agradaria equivocar-me, però el Bernabeu serà una segona batalla d'Stalingrado per aquest equipet que fa mesos que no juga a futbol.
Ara toca Vallekas. Els Republicans de Madrid han de posar les coses al seu lloc.
Salut!!!!

Laura Llompart ha dit...

visca el cska blaugrana que ha fotut canguelo al florentino i visca Xisco que t'esper a Bunyola

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Us passo el teorema de Otto Steiner

3 en posició obliqua desmarca el 2 en posició cúbica.

(1+1+1) * (1+1)2

El cub gira damunt d'un eix i a velocitat superios als 80 km/hora visualment és esfèric.

(1+1+1) * (1+1)2 ////// 80 km/h

Em seguiu?

Recordeu el 3 en posició obliqua i contrasteu-lo amb el cub transformat en esfera rotatòria.

(3)=100%

És l'efecte baldufa que desplaça el 3 quan inicialment era el 2 el que desplaçava el 3 anteriorment cubic estàtic.

3=1+1+1
2=1+1
B+A+L+D+U+F+A=BALDUFA 100%

El teorema de Otto Steiner és infalible i les seves aplicacions en el futbol es resumeixen en que quan el Real Madrid vol desplaçar un cub rus aquest darrer propulsa força damunt el seu propi eix i es fa esfera i pilota imparable.

Otto Steiner estiuejava a Begur i jo el recordo de petit a Aigualblava, duia barba blanca llarga i ulleres rodones i semblava eixit de les biblioteques de Praga.

Otto Steiner era gran. Pilleu?

Anònim ha dit...

llavis

Bierzo Azulgrana ha dit...

Un saludo efectuoso desde Ponferrada y una total sintonía con vuestros seguidores de Moscú pues el gol del CSKA nos alegró la tarde y congeló a los locutores de la Primera que ya llevaban más de una hora hablando del supuesto buen juego del Madrid.
Y como diría Butanito, "Ojo al dato" pues el Barça le metió tres goles al Leverkusen sin rechistar y eso que hoy por hoy el futbol alemán es superior al ruso,

Un abrazo peñistas

penyabogarde ha dit...

Bon dia a tothom.

Ja hem arribat a EL PRAT.
Un viatge de plaer Moscú-Barcelona.
Portem Vodka d'estranquins.
Una estada moscovita inoblidable.

Puro Kalikenyo va ser detingut unes hores quan li van trobar pamflets del maquis i del POUM a la butxaca, però tot ha anat de conya.

Un estadi maco, unes samarretes precioeses i un resultat magnífic.

penyabogarde ha dit...

salutacions als del Bierzo!

penyabogarde ha dit...

salutacions al gran Canaló que avui l'ha escrit de premi Nobel!

marga bosch i el seu verb ha dit...

els de russia a veure si portau regals i els dueu al vostre bar

i jo vinc per segona vegada plis

gillistia gilleta escaleta i rateta!

Rosa Mary ha dit...

Fantástic el Blogger et segueixo. Felicitats i una abraçada de una culé

STRINGER Surf art blog | Pedro Ramis ha dit...

Sous immensos. Heu captat la ice-session a Moscou amb els vostres teleobjecius espies.

1-1, mal resultat. No m'agrada. Haurem de patir amb un equip de nivell baix i això sempre és perillós... Què passa si al Bernabéu fan un gol de sort un altre cop i es tanquen tots a darrera?!??!... Ains, quina por.

Esperem que no i que s'imposi la superioritat tècnica i tàctica del meu equip.

Respecte a les vostres celebracions: us oblideu dels alemanys? No feu conya amb els alemanys, no són de fiar. Això a Mallorca ho sabem de primera mà XDDD

----

Bones ones amics!

Adell el Comodor ha dit...

A gudulermi, amic Pedro, a gu-du-ler-mi!

penyabogarde ha dit...

Benvinguda Rosamary Rosy a la casa del bogardisme universal , ja ets dels nostres ...

endavant les atxes !!!

penyabogarde ha dit...

La flamant Rosamary tindrà ben aviat una aparició estelar... els serveis informatius de la Penya ja han enviat instruccions als il·lustres fotògrafs Aniceto, Henry To Sea i Henrich Von Almarr. Aviat, doncs, benvolguda Rosamary gaudiras del relleu informàtic que mereix la teva entusiasta visita.

El proper cap de setmana pot arribar el gran moment Rosamary.

penyabogarde ha dit...

PROPOSTA A PEDRO RAMIS.


Què et sembla si acceptes la candidatura per ser el nou president del Real Madrid?

Gent com tú, gent amb tarannà i estirp bogardiana, pot iniciar un cicle trencador en les relacions barcelona/madrid.

I si ens plantegem una ofensiva transversal de bogardització del Madrid i del Barcelona per tal de que el bogardisme en surti enfortit i pugui governar ambdós clubs?

Ramis, tú et presentes com alternativa a Florentino Pérez i nosaltres presentem al Puro Kalikenyo a la presidència del Barça.

De moment t'ho estudies, no et precipitis en el SI o el NO, i pensa en els grandiosos efectes secundaris d'aquesta operació tàctica que podria fer trontollar les estructures mundials del futbol.

Nosaltres convocarem una assemblea per proclamar el candidat Kalikenyo.

xisco ha dit...

Sincerament, crec que El Real Madrid no es mereix un president com en Pedro Ramis. Ell és respectuós, bona gent, de tarannà democràtic, gens prepotent, surfista i guapo. Vos ho dic jo que el conec una mica. No fa com a president d'aquest club.
Pel què fa al senyor Kalikenyo hi estic totalment d'acord.
Senyor Kalikenyo futur president del Barça!!!!!!.
Ja podeu convocar l'assemblea. Tendrà el meu vot.
Salut i bona nit.

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

A mi m'agradaria anar a un "clásico" amb un palco presidit per Ramis i Kalikenyo com a presidents dels dos clubs. No ho trobo descabellat.

Scarlet2807 ha dit...

Excelentes fotos
Te diré que ahora soy fans del Barcelona, sigo todos sus partidos, donde mi compatriota Alexi, está dando mucho que hablar...
Besitos en el alma
Scarlet2807

Conrad Canaló Stewart ha dit...

Atents al diagrama, una temperatura de 15 graus sota zero pot cristallitzar l'aigua i gelar. La suor del winsurfista nudista s'exposa a la cristallització per una tendència 56+2(2) i exponencialment li permet una resistència de 450 graus inversos. Atents al diagrama i reseu per que no passi cap desgràcia amb el wiindsurfista nudista.

SECRETARI DE LA PENYA BOGARDE ha dit...

Benvolgut mestre Canaló ,molt interessant la seva aportació sobre el tema de la glaciació corporal humana ,de cap de les maneres desitgem que el nostre estimat bogardista-madridista Ramis es quedi "glaçat" com li va passar a la mòmia de gel descoberta l'any 1991 als Alps i anomenada Otzi ( novament necessitem de la seva sapiència per aclarir si té alguna relació la semblança de noms entre el jugador del madriz Ozil i la mòmia Otzi)

restem atents a la seva classe magistral sobre el tema ...

referent al punt que esmenta de que resem perque no li passi cap desgràcia al nostre wiindsurfista nudista Ramis , li faig saber que el nostre Fray Berengario no dubtem li sabrà dedicar unes oracions ...

un plaer parlar amb vostè ...

MADRIDISTA OS DICE: FARSANTES. ha dit...

ABOMINABLE ESCRITO EL QUE OS HABEIS MARCADO PARA CELEBRAR UN MISERABLE GOL DEL CSKA QUE NO SIRVE PARA NADA.
EL REAL TROTA COMO UNA YEGUA BLANCA A PASO DE CHAMPIONS Y USTEDES SIGUEN CON SU ERRE QUE ERRE DE MENTIR, INSULTAR, FALTAR, FALSEAR Y CALUMNIAR.

LA CIBELES VA A REBENTAR DE ALEGRÍA Y LO MEJOR DE NUESTRA GRAN ERA ES QUE COINCIDE CON LA DESTRUCCIÓN DEFINITIVA DEL BARCELONI-TA, CON LA DESAPARICIÓN DEL FANTASMA DE GUARDIOLI-TA Y CON LA NULIDAD DE UN MESSI-TO DEFINITIVAMENTE PERDIDO EN SU FARSA.

PERO USTEDES NO ENTIENDEN QUE CRISTIANO RONALDO ES UN TORPEDO CON PIES DE ACERO Y QUE ESO DUELE MUCHISIMO

VAYAN A TOMAR VIENTO DEL DESIERTO
VAYAN A LA M

EL PERRO TOBÍAS ha dit...

guau mi amo la M es de la que me pone guau

El Cigró de Tona ha dit...

Si això és "señorío" senyor madridista i tobías gosset!!!!!

Jo no li donaria mai ni un cigró.

Feia dies que no escrivia jo però m'ha set dificil de fer-ho

però llegeixo el bogarde i saludo tota la penya

Edgar ha dit...

La MARTINA KLEIN i jo comencem a ser una parella feliç i us ho dic per si les mosques voleu dir alguna cosa de nosaltres

L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
L'ESPERIT D'ESNAOLA ha dit...

Bon migdia grumets )

si salpa el vaixell carregat de copes les copes són nostres que aspirem a tres més i ja en tenim dues a la xalupa.
vaixell de copes, grumets d'or
Epsia! M'agrada el tractament rus del cas del partit rus

jo també estic dubtós amb que vol dir Gudulermi
i que n'és de maco el del surf gelat amb musculatura de grumet

salpa vaixell

Adell el Comodor ha dit...

Ja fa temps que li dono voltes al gudulermi

Rosa Mary ha dit...

Hola Penya. Respecte al partit RMadrid-CSKA crec que els russos ho tindrá bé ja que a Madrid fa menys fred i a la segona part van jugar molt millor i també els arbitres de Europa no son com els de la BBVA .
Esperem que el proxim partit Barça- Atletic juguin igual de bé com amb el valencia. Jo confio amb el nostre equip. Força Barça. i el Madrid ara te baixes importants i moltes tarjetes grogues aixi q no ho te tant be,no mes el jugador nº12 li pot ajudar jjjj. hala podrit hala podrit!!

Joan Estruch ha dit...

grrrrrrrrrrrrrrrr dormo sota les alforjes del meu cavall i ja torno a estar solter
i l'adjectiu pistonut no em serveix per res AJUDEU-ME AJUDEU-ME AJUDEU-ME
estic sota el cavall AJUDEU-ME, AJUDEU-ME,grrrrrrrrrrrrrrr grrrrrrr grrrrrrrr i grrrrrrr grrrrrrr les alforjes AJUDEU-ME

Coma ha dit...

estruquet, on dorms? sota un quadruper?
potser t'ho mereixes. Recorda Montuiri, aquell fanal, aquella vida.

Marta Coma

MARGA BOSCH I EL SEU VERB ha dit...

Ara veig dues coses noves que el bogarderoisme serveix per fer parelles i que el futbol és broma

ara si que ens veurem cara a cara gent i presenciaré el barça contra l'atletic de madrid a premià i vinc amb una amiga i un amic

amb qui parlo de volsaltes?
quan vinguem al bar vostre amb qui demano?

MARGA BOSCH I EL SEU VERB ha dit...

gracies per visitar el meu blog que he fet l'article sobre Simonsen i els que no l'hagueu vist veniu a veurel

penyabogarde ha dit...

Ets noble, atenta i educada, ets la Marga amiga, la dama de les bosses que esperem amatents al Marina Golden Corner de Premià de Mar. Saludan's quan entris al bar i ens presentes la teva colla. Alçarem les birres en honor teu, coneixeràs en viu el nostre cant DA-BA-DA-BA-DÁ i prendras el pols als amics que t'esperen. La teva vida tindrà un abans i un després d'aquesta trobada tant esperada. Ja estem preparat per la cita màgica.

Bon cap de setmana, Magda bogardera i entusiasta!

Lucrecia Borgia ha dit...

Eu tenho verificado. Por isso, em Moscou, mais frio do que na Galiza ... porque além de neve, os moscovitas tomar vodka com Ice...

;-)

beijos

Fray Berengario ha dit...

Lucrecia, contagias con tu alegría y con tu belleza obra de Dios y este modesto fraile te incluye desde ya en sus oraciones. Esta web es una preciosidad por sus gentes, una alegría por su buen humor y un ágape por su denso sabor a vida sana y deportiva.

El Cigró de Tona ha dit...

M'agradaria coneixer la Marga Bosch però em costa molt baixar un diumenge al vespre des d'Osona i haver de tornar tard però no descarto una tarda per fer-ho. Ja no sé si és la penya bogarde o és la senyora Bosch el que em reclama però les dues combinades fan l'ull viu i porten oli de veritat. Cigronada culé!

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

Si pot servir de reflexió, a Anglaterra la gent s'estima d'una altra manera:

Si el WEST HAM i el CRYSTAL PALACE són equips amics el que fan és empatar i repartir-se l'alegria.
Els hammers són blaucel-granes i els del Palace són vermell-blaus com el CSKA.
El Llevant és blaugrana i estima quan cal: guanyant a la primera volta al Madrid i guanyant a la segona volta a l'Espanyol.
El Basilea és blaugrana i encara està viu a Europa.
El CSKA es planta davant del Real Madrid.Etc...etc...
A proposit de samarretes. Les samarretes dels equips que tenen semblança amb el Barça acostumen a ser més maques que les que presenta el Barça enguany i que les previstes per la temporada vinent.

MADRIDISTA LIMPIO Y PULCRO ha dit...

EL SAINETE DE LA PAÑA BOGARDE VA CAMINO DE CONVERTIRSE EN EL CORRAL DE LA PACHECA Y VA SER NOMINADO AL OSCAR DEL ESTERCOLERO BASURIL MÁ SINFECTO Y PESTILENTE DEL PLANETA. VUESTRO BLOK CONTIENE LO QUE TIENE QUE CONTENER EL CONTENEDOR DE BASURA ORGÁNICA DONDE ENVIAMOS LOS RESTOS DE LA COMIDA PARA PLACER DE CARROÑEROS Y RAPACES. ESTE BLOK ES UNA SUERTE QUE AÑADE LAS ESCORIAS DE LA BASURA DOMÉSTICA CON LOS RESIDUOS MÁS ASQUEROSOS QUE SUELA EL MUNDO EN SU FAS MÁS PUTREFACTA Y HEDOROSA. ES TAL EL VOLUMEN DE DESPERDICIOS Y ESCORIAS QUE CONTIENE ESTE BLOK QUE EL GOBIERNO TENDRÁ QUE CONSTRUIR UN ZULO SUBMARINO PARA PODER UBICAR ESA BAZOFIA EN UNA CÁMARA AISLADA DE LA QUE NO PUEDA SALIR NADA DE NADA.
Y AHORA VIENE LO MEJOR PUES ES DOMINGO Y ME PREPARO MIS ALMEJAS, CHABOTAS DE RONDA, FOLILLA DE SANLUCAR, ACEITUNAS, PIMIENTOS RELENOS Y FINOS FRESCOS Y CARGADITOS PARA CELEBRAR ESOS PUNTOS GALÀCTICOS QUE HUNDEN AL BARCELONI-TA EN SU TUMBA Y PROCLAMAN LA ERA BLANCA POR TODO LO ALTO DE LO MÁS ALTO.

UN CONSEJO FINAL A LOS FOTOGRAFOS Y REDACTORES DE LA BAZOFIA BLOGUERA DE WINSTON BOGARDE:
OS PIDO QUE OS RETRATEIS CON MÁSCARAS ANTI-GAS PARA PROTECCIÓN DEL HEDOR PESTILENTE QUE AFLORA POR DOQUIER.

MENUDO CONTENEDOR OS ESTAIS MARCANDO, SO-SUCIOS QUE SOIS.

OJALÁ OS INTERVENGAN LAS AUTORIDADES SANITARIAS.

¡¡¡¡¡HALA MADRID!!!!!!

EL PERRO TOBÍAS ha dit...

guau mi amo guau quiero desinfectante guau

Adell El comodor ha dit...

És molt desagradable de llegir el que ha escrit aquest madridista irrespetuós i amargat de la vida. Acumula molt d'odi dins de la seva ment i així la vida no pot ser viscuda, aconsello tractament.
Aconsello GUDULERMI.

El Cigró de Tona ha dit...

Jo vaig directe a porteria:

http://it.intimissimi.com/custserv/custserv.jsp?pageName=Catalogue

no perdo el temps i ja dic que m'agradaria fer un apat amb cigrons i aquí està la que comparteix taula amb mí.

barça amunt!

Adell El comodor ha dit...

caram el cigronet que n'és d'espavilat!
quina mossa has enllaçat!

Bierzo Azulgrana ha dit...

Amigos y amigas bogardianos, ya habeis visto lo del robo total en Vallecas como era de esperar. Sin comentarios.

Abrazos desde Ponferrada

Gustavo ha dit...

Muy buenas las entradas que estan haciendo. Como decia Maria Cristina. Ustedes tienen al Barcelona y Real Madrid. Nosotros Boca y River. Solo que River descandio de categoria a la segunda division jaja.
Un abrazo y sigan asi