PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


dimecres, 23 de novembre del 2011

EL MARISCAL TITO TORNA PER LA PORTA GRAN I EL BARÇA CULMINA LA SETMANA GRAN AMB UNA EXHIBICIÓ FRONT EL TEMIBLE CELTA DE VIGO



El retorn del mariscal Tito no s'ha fet esperar. Josip "Tito" Broz-Vilanovijj ha rebut l'alta mèdica i l'equip ha desmuntat el dispositiu del rival MADRILENY. L'equip de MADRID, el Rayo Vallecano, ha tastat l'avenç dels tancs de la confederació transalpina dirigida per l'il·lustre mariscal Tito. Quatre trets a barraca han pulveritzat el bunker de l'equip MADRILENY de Vallecas.
Les maletes circulaven inutilment per la gespa.
Florentino Pérez ha sobornat al segon de Vilanova però no ha servit de res. Tenim les proves de que Josif Guardiola, l'auxiliar del mariscal Tito, ha estat temptat per Pérez. La farsa no ha reeixit.


LES PROVES DEL SOBORN BALCÀNIC:


El titisme regna amb orgull. Torna la màgia titista. El guardiolisme accepta el paper secundari d'un projecte tangencial i potent que, sota la batuta de Tito Broz-Vilanovijj, és l'orgull de Catalunya, Sildàvia i la serralada termonuclear de Montserrat. 4-0. Al sac, lligat i celebrat. Tito: Els teus subdits et saluden. Benvingut a la glòria. De pet al Bernabeu. Maneta assegurada. Sense por. Endavant els tancs!


EL DIMONI CUCARELL ENTRA EN ESCENA


El dimoni Cucarell estima el barcelonisme i entra en escena. Heus aquí la màquina secreta que farà del nostre club l'estendard de la dimensió desconeguda. El dimoni Cucarell és una gentilesa de la fàbrica de tabacs del Ripollès. El capità general poumista Kalikenyo ens ha lliurat aquest amulet com a regal de Nadal i la resta, com sempre, bufar i fer ampolles. Fumar i fer bombolles. Riure i guanyar. Gràcies Kalikenyo. Ahir va ser un gran dia al MINIESTADI. Ens mou l'esport i ens motiva la revolució de cada dia. Ni retallades ni maletes: Bogardisme, amor i barricada.




Màgia, prestigi i solvència al MINIESTADI. El Barça B culmina la setmana gran del barcelonisme amb un triomf sense pal·liatius front el Celta de Vigo. El Barça B exhibeix el seu potencial i arrassa al potent equip gallec en un encontre totalment antològic. Tenim equip per estona. A Madrid tremolen en veure les estadístiques del Barça B. El miniestadi requereix una ràpida ampliació. La nova catedral del Football és el vell Miniestadi. Un dissabte màgic per bufar i fer ampolles. Visca el Barça B!


Noticias sobre barcelona B CELTA


Mundo Deportivo
  1. El Barça B prolonga la depresión del Celta
    El Mundo.es - hace 3 horas
    Y de entrada el Barça B le robó lo que más le gusta a los vigueses, la pelota. El ritmo de los hombres de Eusebio Sacristán encerró al Celta en su campo, ...
    30 artículos relacionados

BONES NOTÍCIES:


El bogardisme sempre ha estat contrari a qualsevol retallada i així seguirem pensant. El cas de les anunciades "Mas-retallades a TV3" apunta directament a les retransmissions del Barça. El bogardisme té una cèl·lula activista dins de la corporació de Tele i Ràdio de Catalunya i hem aconseguit imposar que ningú perdi el seu lloc de treball. En el cas dels comentaristes de TV3, el que hem aconseguit és que segueixin treballant de locutors però que ho facin amb destinació a altres programes més adients amb el seu escàs nivell futbolístic. Ja sabeu que, des de fa molts anys, el bogardisme demana canvis a TV3. Ara és el moment de comprobar els fruits de la nostra lluita. Ja era hora! El Barça sense TV3 brilla millor! Ara que suprimeixin la Fórmula 1 de la graella de l'any vinent i que el Merlos es dediqui a les curses de cargols.


Pichi Alonso és el nou presentador de "El gran dictat" i ja exhibeix les seves ulleres grosses de pasta negra i el serrell postís de l'antic locutor.


Bernat Soler s'ha convertit en el presentador de "Caçadors de Bolets".


Xavi Valls accedeix a la corresponsalia de Washington substituint a l'omnipresent Basas que ha estat reubicat a l'espai meteorològic "El Temps".




NOTICIES BLANQUES

Mariano Rajoy ja vesteix de blanc.


El debut de Rajoy en el primer equip del Real Madrid ja és una realitat. En la seva posició habitual, per la banda dreta, l'extrem dret i xutador de cama dreta Rajoy és la nova joguina del florentinisme. Ja tenim les primeres fotos d'aquest extrem dret que assegura un extremisme dretà en tota regla en els camps del Regne d'Espanya. Segueix el deliri blanc i van de pet a la deixalleria.




DIA " T " : El mariscal Tito funda la
confederació bogardiana transalpina
TOT SOBRE EL DIA " T ".



DIA INTERNACIONAL DEL TITOVILANOVISME



Nit colossal al centre del temple de Berlusconi. La capital de la Llombardia ha viscut una classe magistral impartida per el FC Barcelona. Homenatge mundial a la figura de Tito Vilanova i lliçó de "modus" al xerraire mercenari Abba-Movic. Milan 2, Barça 3..."Al sacco et bene legato".
Era "la nit T" del dia "T". La nit Tito. La nit en que els tres tenors-gall-dindis de la cançó basura de TV3 tenien que callar i quedar-se afònics. Així ha estat. Pichi! Collons! Plega, ja!


Entretant a Barcelona, el mariscal Tito dirigia el partit des del passadís de l'hospital col·lectivitzat de Sants. Tito -enxufat a la sonda màgica- rebia el "sueru" sideral, fet amb porcions de bosons de Higgs, de la mà dels tres doctors bogardistes: Caparrós, Marcus Welby i Sbotet. Precisament en el precís moment en que el nostre mariscal de camp, Tito Vilanova, s'adreçava a l'equip facultatiu, irrumpia el conegut sàdic mallorquí Pedro Ramis -punyal en mà- intentant el magnicidi. Sortosament ha estat un acte frustrat i les coses han tornat a la normalitat.


El detall de la nit ha estat protagonitzat per Abba-Movic que, equivocant la data, s'ha instal·lat a la Rambla barcelonina i ha muntat una paradeta de llibres i roses. El motiu de l'equívoc del suec ha estat causat per una confusió temporal que l'ha dut a pensar-se que era Sant Jordi. Abba-Movic ha volgut fer publicitat de les seves memòries i rebre peticions d'autògrafs a càrrec de la colònia madridista barcelonina. Tonteries.


Senzillament, el Barça regna a Europa. Punt.

...ballem amb Tito Il Bambino:



    Tito el Bambino - El Amor

    ► 4:17► 4:17

    www.dailymotion.com/.../x9565m_tito-el-bambino-el-...
    Has publicado que a ti también te gusta esto. Deshacer20 Ene 2011 - 4 minÁlbum: Hot Latin Fire, Vol. 1 (2010)
    Disponible en: YouTube - Metacafe


120 comentaris:

Adell el Comodor ha dit...

quin look! sou uns sapastres! glòria a Bogarde i a Tito! us ha quedat un look de blog acollonidor.

genials!

Fray Berengario ha dit...

gozoso futbol en la cuna del calcio con un Barcelona casi tan bueno como Jesucristo y amado como mi Racing.
Orando por el señor Titto se me ocurre una idea para que ustedes la piensen por si merece interés. Se trataría de enviar al pecador Pedro Ramiz al infierno dentro de una olla rodeada de llamas como si se tratara de la vieja estampa del averno tragándose a los pecadores de la tierra.
Orando me pregunto ¿Dónde está el límite del mal si este se funde con el Real Madrid? ¿Qué hay tras el Real Madrid? ¿Otro mal?
¡¡¡ Dios santo !!!!

Joan Estruch ha dit...

Les barretines de la colla d'en Bogarde em semblen pistonudes i jo porto tres gots d'anis al cos que em fan nyec-nyec al coll i em fiblen els budells però soc mes feliç que la tartana de l'avi Mogent quan descarregava patates a l'hort de la Saroneta de Reus

Òscar Roig i Carrera ha dit...

Molta salut pel Tito, avui parlo seriosament. I no us fiqueu tant amb el Pedro Ramis, que ja ha rectificat el que ha dit primer, home! S'ha d'entendre una brometa en aquest context envers el nostre emblema bogardià, encara que no faci gràcia.
Quan passes coses com la del Tito ens n'adonem de que va la vida, en realitat, més val que entre tots ens estimem més que ens odiem. Això sí, aviat a golejar el Madrid amb Tito al capdavant! Molta salut per tothom, madridistes inclosos!

Xuang el Bogador de Xiang ha dit...

沒有顏色的船是最好的
No hi ha color el Barça és el Millor.
我們把勝利
Remem fins la victòria.

Jon Aramburu Artola ha dit...

Bizirik txapela.
Visca les Barretines de Higgs.

STRINGER Surf art blog | Pedro Ramis ha dit...

Jajajaja! Mai el meu somriure havia estat tan inquietant. Sou grans Bogardians!

Respecte a la jornada Champions dos petits comentaris.

1) El Madrid desplega un joc que ens fa tenir esperances de que aquest any arribem preparats al clàssic. Però a mi em preocupa més l'Atlético de Madrid, ara per ara.

2) Respecte al Milan-Barça només un comentari breu, concís, però prou entenidor: ¿POOOR QUÉ?

L'Stark es mereix tenir penya barcelonista pròpia... només és una idea ;-)

Salut i bones ones!!

STRINGER Surf art blog | Pedro Ramis ha dit...

Disculpeu el comentari eliminat... hi havia una errada ortogràfica que feia feredat XD

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

Estimem-nos els uns als altres i compartim les barretines psicodèl·liques de la vida i el moscatell de la follia proletària.

Bon Barça i bona lluita contra les retallades de Mas, Rajoy, Florentino i Rosell (el de la patronal i el del Barça)

Anònim ha dit...

Jo Titus:
Gràcies a tots els borgardians pel seu soport.
Sou pistonuts!
Tinc que informar que aquesta nit un home que anava amb una planxa de planxar pensant que era per fer surf m'ha intentat arrancar el "suero", mentre cridava: " Estrella plateaada madridista a l'atac. El dit de Mourinho ens guia!"
Sort que un tal Pantera Solitari ha fet fora a l'espontani.
Així doncs: gràcies, bogardians!

El missatger ha dit...

Estimem-nos, doncs, com a bons bogardians, siguem de l’equip que siguem, que ja se n’ocupen els sandrinistes del món de enviar-ho tot a la merda. A mi els madridistes de la penya em cauen bé, em fan gràcia, i a més seran indispensables d’aquí a uns mesos, quan perdin la lliga i quedin eliminats de la champions, fent un Rubalcaba.
Contra les màquines de destrucció en massa del neoliberalisme sandriniste l’amor bogardià. Visca en Winston Bogarde! Visca en Tito Vilanova! Som pistonuts i ens estimem!

Joan Estruch ha dit...

m'agrada molt que la consigna de "ser pistonuts" estigui arrelant entre els bogardians. Demano un pancarta que posi; TITO ESTEM AMB TÚ, ETS PISTONUT.

LA PODEU POSAR AL BLOG?

moltes mercès.

Joan

penyabogarde ha dit...

Nota de la redacció de TRIBUNA WINSTON BOGARDE.

El canvi d'imatge del nostre/vostre blog respon a la necessitat d'oferir un producte àgil, vistós, internacional, universal i capaç de generar una eclosió termodinàmica a escala interplanetària.

El bogardisme és essencialment barcelonista i proletari, però admet la presència de gent díscola i creativa (fins i tot, adversària).

Volem agraïr al dissenyador eusko-xinès Xuang eta Xil·li, per la seva modificació abarretinada de la foto de capçalera.

Ja sabeu... l'exit del bogardisme és cosa de tota la penya i de tot el seu entorn.

Seguiu aportant comentaris i convideu als vostres amics i amigues, coneguts i conegudes, a que visitin aquest blog i que s'incorporin a aquesta experiència única en el món de la comunicació.

La redacció
TRIBUNA WINSTON BOGARDE

Marta ha dit...

Tothom parla de l'amor, el video del Tito il Bambino és brutal, amor amor amor amor i carros d'amor
i d'amor amor amor amor del bo bogarde amor

MADRIDISTA DESDE LO ALTO ha dit...

ESTO ES UN TOCOMOCHO
ESTO ES UN ATRACO TRILERO
ESTO ES PICARESCA
ESTO ES SER AMIGO DE LA AJENO
ESTO ES DELINQUIR
ESTO ES HURTAR
ESTO ES SAQUEAR
ESTO ES AFANAR
ESTO ES MANGAR
ESTO ES CHURRIMANGUI
ESTO ES METER MANO EN SACO
ESTO ES BARCELONISMO EN ESTADO PURO

ESTAIS MINTIENDO
ESTAIS ENGAÑANDO
ESTAIS FALTANDO A LA VERDAD
ESTAIS MAL
ESTAIS BARCELONISTAS

EL BARCELONISMO ES SINÓNIMO DE FARSA
ROBO EN MILAN
ROBO MAYÚSCULO

RAMIS TIENE RAZÓN
RAMIS VUELA ALTO
RAMIS ES VERAZ
RAMIS SI QUE SABE Y DUELE

OS JODE QUE RAMIS OS CANTE LA CAÑA EN CATALÁN POR SI NO LO TENEIS CLARO

EL REAL MADRID ESTÁ EN LA CUMBRE Y TODO LO VE PEQUEÑO
LO VE MINUSCULO
LO VE ENANO
LO VE MICROBIO
LO VE MINIATURA
LO VE TAPÓN
LO VE PULGA
LO VE QUE CASI NO SE VE

SOY GOLFO, MUY GOLFO, MUY FELIZ

EL PERRO TOBÍAS ha dit...

guau guau minihuesos de barceloni-ti-ta gua guau me los como guau guau

Fernando Atienza ha dit...

felicidades por la nueva imagen del block
pero el Real Madrid es harto superior.
Feliz Navidad a todos ustedes y un abrazo al valiente colega Ramis

Bosón de Higgs ha dit...

Una noche magistral como bien dices,yo pensaba que ahora con Rajoy de presidente nos iba a ir mal en Europa pero veo que este Barça rompe moldes y lucha en contra de sus antiguos fantasmas.Ibrahimovic nos marcó el gol del despechado pero aún así no se lo vamos a tener en cuenta.Un abrazo a todos los bogardianos.

planetariumetxea alde batzolaren Berri ha dit...

Visca el Bosón de Higgs !

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

Observo una intersecció perfecte entre l'amor i la lluita, entre el cosmos, l'ara i l'aquí i el devenir històric. Tot això demostra que el bogardisme és quelcom insòlit. Estem davant d'una fenomenologia inèdita. Parem l'orella, passem comptes, prenem nota:
Plató, Leibniz, Spinoza, Kant, Hegel, Marx, Hortera y Cassette, Foucault, Zizek...Bogarde!

Això és insuperable. Cum Laude del col·legi de filosofia de Sants!

Fernando Atienza ha dit...

Sumatra se plantea alzar un monumento a Tito Vilanova y va muy en serio (Eurosport lo ha dicho hoy).

Estais de un loco que da miedo.

HALA MADRID

AMORDISCOS.COM ha dit...

Amor, amor,com riure quan guanyem al madrid.
Que l'amor sigui per tots i que el perro tobias li foti un bon Bossón de Higgs pel rectilini senyor atienza.

Marta Coma ha dit...

amor amor amor amor
besar amb pintallavis sempre

uat boiu gonadú ha dit...

Emblassama dauda
framasta jaira
espelelong nat dityu
an kipiu va masá
espelelong nat fityu
ansofa lastragá

dats da wei
dats da uona
dats da wei
an da dats da guona
dads da wei

framasta jaira

penyabogarde ha dit...

idiomes rars que empenyen el bogardisme?

Òscar Roig i Carrera ha dit...

Amor, exjugador del Barça. Amor i canya al Madrid, tampoc ens pasem de tendres!

Espia ha dit...

diuren que el majordom del Rei de les Espanyes ha ficat el dit a l'ull del Rei i aquest el té de vellut.
Serà Mourinho aquest majordom?
No consta que sigui un república aquest entrenador de dretes.

Julio Dìaz-Escamilla ha dit...

Bien dicho, amigos míos, el Barcelona ¡reina en Europa! Y no hay quien lo pare ni le quite sus lustros.
Un gran abrazo a todos.


(viajes, obra de teatro, laboratorios y google me habían impedido venir a esta fiesta bogardiana. Mil disculpas. Otro abrazo. ¡Viva Fray Berengario!)

Fray Berengario ha dit...

Gracias efusivas amigo Julio.
Desde mi reclinatorio con muelles de níquel, te saludo

Fray Berengario

Fernando Atienza ha dit...

¿A quién he ofendido?
¿Merezco la insolencia propinada sin tón ni són por el llamado "amordiscos.com"?
Lamentable en lo formal y denunciable en lo penal. Punitivo en lo judicial. Privativo de libertad en lo carcelero. Silla elèctrica en el estado de Oklahoma.
Usted mismo con sus insultos. La justicia obrará a la sazón que un servidor se incline por iniciar los trámites oportunos.
Buenas tarde y feliz fin de semana tengan ustedes.

Fernando

Alicia Abatilli ha dit...

Primera vez que los visito.
Messi, Maradona y demás.
Pero también hay un Maradona que fue el más grande los científicos, un Gardel, el cantante de tango que llevamos en el corazón, una Mercedes Sosa que dolemos su ausencia, un Borges el escritor a quien jamás le dieron el NObel pero lo merecía en cada renglón que escribía.
Un Favaloro que dió su vida por lo que creía, en fin tantos.
Placer encontrarlos.
Alicia

Zeus ha dit...

por fin el amor

Paulí, l'ocell amb binocles ha dit...

si l'amor que predica aquesta penya porta la daga afilada podem dir que de l'amor en surt la forca que acabarà amb l'odi.
el Madrid és l'odi i no em cau gens bé.
Amor a primera vista llegint aquesta web a primera vista d'ocell amb binocles.

ANTONIO CAMPILLO ha dit...

TRIBUNA Winston Bogarde, tenemos en común el bosón de Higg, las investigaciones de Sagán y Cia., la hilaridad y el buen rollo.
Vuestros tres blogs son excelentes y me gusta "muchísimo" la venta de reclinatorios que hace Fray Berengario. Espero que lo hayáis sacado de su encierro en la biblioteca de la tétrica abadía de los libros envenenados.
Creo que sois un grupo unido y buenos amigos. Aficionados donde los haya al fútbol y especialmente al C.F. Barcelona, pero..., queridos amigos, siempre existe un pero..., NO tengo ningún interés por el mundo de los directivos millonarios que poseen equipos de fútbol para ganar dinero.
A pesar de ello, PROMETIDO que os seguiré leyendo y riendo con el ingenio que derrocháis en vuestros blogs.

Un abrazo a todos y

¡Visca el Barça!

Os seguiré.

penyabogarde ha dit...

Totalment d'acord amb el company Campillo:

també estem d'acord amb el seu "però", per això som bogarders insurrectes i lluitadors:


"siempre existe un pero..., NO tengo ningún interés por el mundo de los directivos millonarios que poseen equipos de fútbol para ganar dinero"

Salutacions a Antonio Campillo!

penyabogarde ha dit...

brutal: 33.520 visites al blog.

Daniel Gorriti ha dit...

merienda de amor y pelota a estribor
esto se come bien
che lo veo muy bien
boleadoras en tres marías a mansalva

amor por todos los ángulos de la estancia sin dida es bueno el tema de vuestra web

Fray Berengario ha dit...

Buenos días a todo el bogardismo

quiero añadir mi grano de sal al guisado para mostrar mi satisfacción ya que la doble pata de la peña que es su futbolismo y su pelea por un mundo mejor tenga ahora un tercer piececito destinado al amor.

Hablemos del amor.

No voy a hablar de la variante carnal amadora que respeto, admiro y envidio, pero este amor que estais compartiendo me huele a motor Harley Davidson por potente, de sonido agradable y de resistencia al viento.
El amor que os intercambiais hará más grande la causa del bogardismo con toda seguridad.
Julio Díaz-Escamilla regresa a la tribuna con todas sus pacíficas armas ostentando una idea bogardiana en estado de gracia, la literatura como baluarte y su generosa constancia.
A todos y a mi admirado Julio en especial un abrazo rápido pues ya sabeis que ha llegado la hora de la oración y los maitines de hace unas horas no han disipado algunas carencias espirituales que me invaden y que me comprometo a contar al bogardismo en breve.

PIPPA MIDDLETON ha dit...

Hello!
I'am Pippa.
I like this blog.
LOVE

STRINGER Surf art blog | Pedro Ramis ha dit...

Tito Vilanova, Sa Majestat Joan Carles The First... qui serà el proper, amic Mou?

El teu dit ens assenyala el camí.

Primer vas fer la marca a Tito desprès que el traïdor gunner Francesc Fàbregas, seguint el mètode Stanislavski que tan bé apliquen els seus companys Pisciniesta i DramaQueen Busquests, es va deixar caure per una innocent entradeta del carioca feliç Marcelo.

(Tinc una objecció, Mou. El dit havia d'assenylar al que fingia, Sr. Francesc Fàbregas, i no a Tito Vilanova, que tot sigui dit, no sé que hi feia ficat a la lluita.)

Desprès vas fer la marca al Monarca Joan Carles I. Un altre ilustre blaugrana ho ha motivat. El Duc de Palma (aagghh!) Sr. Iñaki Urdangarín, culer, blaugrana i lladre de coll blanc, ha estafat al balears una trecalada de milions d'euros. I tu, Mou, de nou cerques justícia mitjançant el teu dit de foc, el dit feridor, el dit suprem...

(De nou objectem un fet: per què enfonses la falange a l'ull de Sa Majestat i no a l'ull blauet, rosset i blaugrana del bandit Urdangarín?)

Els camins de Mou són insondables... algún dia sabrem perquè en lloc d'assenyalar amb el dit justicier als malvats, assenyala als que els envolten.

Mou, ets massa...

----------------

I fins aquí la teràpia Madridista del dissabte.

Bones ones, gent del continent!

penyabogarde ha dit...

Estimadissim Pedro ("Pedro": nom de jugador blaugrana especialitzat en marcar gols al Madrid i en fer-vos passar molt males estones):

La teva teràpia d'aquest dissabte de llum i color incurreix en errors garrafals.

El bogardisme és antimonarquic, antiurdangarín i antimourinhista.

"¿Por qué?"
Fàcil. EL mourinhisme és part d'allò que alimenta l'escena monàrquica i financera (com el florentinisme i el rosellinisme que sempre combatim per partida doble).

Vols fer creure que Mourinho juga en camp contrari quan empaita la família real. No és cert. La teva tesi és un error de càlcul que invalida tota la teràpia.

Mourinho va atacar el bondadós Tito i ho va fer a consciència i a plaer. Quan dies després Mourinho ataca l'ull del Rei, no ho fa per conviccions republicanes. És pur afany de protagonisme i ell creu que així passa definitivament a ser més famós que el monarca.

La disputa Juan Carlos I vs Jose Mourinho és una ziga-zaga resultat de l'enveja que l'un i l'altre es tenen per poder liderar l'audiència.

Urdangarin? Aquest forma part del mateix sistema que el bogardisme intenta posar al descobert i combatir amb arguments i conviccions emancipadores.

La teràpia pot fallar si el pacient treballa amb documentació equivocada.

Salutacions continentals.

Coma ha dit...

però l'amor necessita petons i jo em pinto els llavis

ÒSCARRRRR, tornem-hi?

Marta Coma

Joan Estruch ha dit...

Marta, vols dir que no et passes una mica? hauries de ser més discreta.

MADRIDISTA BIENNNN ha dit...

APUESTO MANITA BLANCA CONTRA EL ATLÉTICO Y EMPATE O DERROTA DEL BARCELONI-TA EN GETAFE


JOJOJO

GOLFO SOY

EL PERRO TOBÍAS ha dit...

guau apuesto huesp guau

MADRIDISTA CAMPEONÍSIMO ha dit...

JOJOJOJOJO
EL BARCELONI-TA PINCHA DEL TODO EN GETAFE Y EL REAL MADRID SE PROCLAMA CAMPEÓN

JOJOJOJOJO

EL PERRO TOBÍAS ha dit...

guau huesos de cadaver bsrceloni-to guau

MADRIDISTA SUPER-SATISFECHO ha dit...

CAMPEONES

MADRIDISTA SUPER-SATISFECHO ha dit...

CAMPEONES PARA SIEMPRE

MADRIDISTA 10 ha dit...

CAMPEONES POR TESÓN

MADRIDISTA CIBELES ha dit...

OE OE OE OE OE LA CIBELES SE LLENA DE HUNCHAS OE OE OE OE

MADRIDISTA FIESTORRO ha dit...

OEOEOEOEOEOEOEOEOEOE
OEOEOEOEOE

RIDICULO GUARDIOLI-TA SE ACABÓ LA FARSA VIVA MOURINHO

FIESTA
FIESTA

OEOEOEOEOEOE

MADRIDISTA SACA PECHO ha dit...

GETAFE GAFE
JAJAJAJAJA
AHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAA
BFJVJDqdjeifjeifj3reifjqewioj3fjefiq
dkndiweifjefkejfiqjfiejifqw
fnerighetihjtekgnwEKFJAISNQkdj
lkfefikfikjfiefj

kvnfwifjadkvnAKfqjefnAKWdfq
eknjfnqefnfQefpqiefjAIsfnkqiwfpjqeF



FELKFqifjweinqwkfpAjfKQWJFoqPWfjQKfjqipWFNAJDJAWGAWGIWehfweknfwkqeñgnkwegfq
fefwekfjqewifa<klvnsdklkfnvlkKRGNAERLJGHNRLGWegkj<esñgjweÑGKNS<KÑGnw<kgn<sewkgn<akñdgvnwkeng<kdangkwNEGFK<NAEKGnekgn<ewgf
g
a<gekgnskgnkegvnemfke<a
f<aefgmk<adnfknqefv<a+çfAEdkfAef
AfmAKfnkANfkNAkgnAKLendgkAngAs
vAd
gvfjsrdy0jhin cogmhsektrngkzfngwjlaesdfj924wipejsgkldvnsΩ§–d.fn<aedfnvks<.md zsxcv.<s,mfd,cv<sdz.fna< sf<gsdva<dmbvñl<ajdkñbna<kñsfn<akñdsmnf<kadnv


madrid

MADRIDISTA VENGANZA ha dit...

MADRID SE RIE A PALO SECO


KRHRKGMWEKRGJwejgwejgwrgrkgnrkgnrkgnrgkgkgnFMZDFKFKJFDFHKMDFGBDKGHMSDKTHMDGMHSKHMDKHKDFKDZNHKDZFHNDKNHKZDFHNKHNKDHNKHNRKHHKDHDKHDKHDFKHZDKFHZDKNHKRNHKNFHGKZDFNGKZDFNHKZNFHKZNFHKDNHKDFNHKDFZNHKFDHNTEAHOGJMHFOMKTDPY´HKMDLTYFJMNLMTHLSZDMFGNLDMSTLNZMDFLÑHEÑLHMEARKLHMZFKLÑAHETHNKÑZDFJHESOTPHJDLOJMHAEKGHMZFKHMAEKRÑZBJZÑKLRMAHGKÑZSFMBKAÑWRMGK<ÑSRMNGWKÑSFMBSÑKLRGN<KSFÑNGAWKRÑFBNMFKÑGNMSFK<NSMÑKJMKZNDFKZNDFKFNKDFHNDKHNKHÑDHKDFHNEAKHGJFIHOJAEHPOJHOAEWGJZÑFKBMDFÑHKSJETHZDÑFKJBDÑKRHNÑSKZDNGAWRKÑBJNFKGANRFGÑBKSFGNAÑSFBJJAWÑKRSZGFMBÑAWKSZFMBÑKZSFMBNZKÑSFMNBZÑSKNX´LGFNMXÑDKZHMNSKÑHZMHKÑRHJZBZDFGJEAROGAZÑSFBMDZGÑKRSMFBÑKSZMFGHÑSLFBJERLÑMGHLÑSFBMÑEARLMZGBÑ §DFMNGÑAWKSFBMÑZSRKGHMBÑSKGMNÑSDMGÑSKBMS<ÑGMDFKÑGSFNBKÑSZFMNBÑ<KSDFMNVB<KÑDSMNV<KÑSMNBFSZKÑVBJPO<SJBFODPGJO<SGJBOFJGFVÑNBFKBKNÑBKNBFKBFKÑBFKNFKNFNKBFSVNKSÑGSDJNVKSEJDNVIKJ<AEGKÑADJGKSJBNVPSD´GNBKÑDNFDVKSDGKWENGSKDIBJXCV´LODFVDVDVSDVS<D

V<SGLSFXBLFSZRGS<DLZVKWALGBµ∑BLOAWRMGLSDMGAWLKGMBSLFKDGMAWKSGBNKDSNGKSBNKSNGSKDZVNGKSDNVKA<DV<SKDGNVSKDGZSPFBZSFKBZSKXFGK<SDFGS<GSZFGKZSKFGNZSKXFGNZSKXFGNZSX


ALEGRIA

MADRIDISTA SIEMPRE FELIZ ha dit...

FGRGRGRG
RGRGGR
GGG
GRGAERGHERHH
THSRTJRYJ
TYDK
TUDJDYJ
RT
JSRT
J
RSY
J
J
T
JRS
J
RYT
JT
J
RST
JSRTJRTY
JSRTJTJRST
HST
JRSTJRST
J
RSTJ
R
HJTJ
RST
JHSETHJ
RYJS
T
JR
JT
JRS
THJSRTYJRJSRTJ
RTJ
RST
JS
RETHJSETJSRETJSET
HSET
HJSE
THJ
ESTHJET
HJESTJH
SRET
JS
RTY
JR
TJ
RTS
HJ
ET
J
SRET
J
TESRJ
SRT
JSER
TJ
SET
JH
SET
JHSE
TJH
SET
JSETJRYTSJSRYJDYJYJSDTH
ESRH
SETHS
ETJ
SRTY
SET
JSR
YRS
JRY
JY
JY
YJYJYJDRYJRYJRTYJS
TJS
T
JS
TJ
S
TJ
ST
J
S
SR
TJ
RTJ
R
J

TJ
T
J
J
T
SE
H
TJRJDRJRYTJSRJRJRST
JSRTJ
RT
J
RTJ
RT
J

TJRS


CAMPEONES

Fray Berengario ha dit...

Mis oraciones han fructificado y de tanto orar a destajo hemos logrado un buen resultado ante el Celta. Pero espero un gesto de piedad cuando el Barça se enfrente a mi Racing de Santander en la segunda vuelta del campeonato.

Un abrazo a sotana levantada.

FB

penyabogarde ha dit...

Heu vist com en Rafa Nadal s'arrossega damunt les pistes de tennis?
el madridista Nadal ja no és el que era.

Heu vist com l'Alonso no pot amb els Red Bull ni que li posin un motor nuclear al Ferrari? el madridista Alonso no és el que era.

Heu vist que Plácido Domingo ja no té veu?
El tenor madridista ja no és el que era.

Heu vist com Rubalcaba ha perdut les eleccions?
El madridista Rubalcaba ja no és el que era.

Heu vist com Rajoy guanya les eleccions però qui mana de debó és la Merkel?
el madridista Rajoy ja no és el que era.

STRINGER Surf art blog | Pedro Ramis ha dit...

Bon diumenge!

Estic onctent per la victòria per 4-1 davant l'Atlético de Madrid. Estic content per la derrota del Barça enfront un altre equip madrileny, el Getafe, per 1-0 (aprofito per recordar que els dos propers partits del Barça també són contra equips madrilenys... paga el Barça els plats retallats de CiU?)

Com deia estic content. Però sobretot per un motiu. A la fi la DramaQueen Busquets ha rebut el reconeixement que es mereixia per la seva trajectòria interpretativa en forma de tarjeta groga. Amb quin dramatisme es va tirar a l'àrea! Quin vigor interpretatiu! Ja en són uns quants al Barça: Pisciniesta amb el Sevilla, Xavi a Milà, Alves fins-i-tot-als-entrenaments i el gran Busquets... El Gran Teatre Nacional de Catalunya.

Però no puc acabar la crònica sense reconéixer que a les nostres files madridistes també en tenim un d'actor. Un dels grans, un que sobreactúa com les millors dives mundials: el Gran Ángel Di María... la nostra particular DramaQueen.

Això no m'agrada gens admirat Di Maria. Et dono un primer avís.

---------

Bones ones a tothom. Ja en són 6!

penyabogarde ha dit...

ramis:

vostè no acaba d'entendre el que passa i està fora de joc de manera ostensible.
el BARÇA va guanyar al Celta i vostè insisteix en fantasies relacionades amb el Getafe.

Hauria d'anar a l'oculista, al tocòleg i al vident, doncs res més lluny de la realitat que el seu comentari absurd i escrit des del planeta Pérez.

Les conexions entre Rajoy i Mas "tanto monta y monta tanto", l'estan allunyant de la realitat proletària del bogardisme.

El miniestadi és el colisseu del cooperativisme blaugrana i el partit contra el Celta és la divisa del bogardisme.

Vostè està massa ebri i col·locat d'ones i la sal marina li ha provocat una desviació òptica de 360 graus.

Un gran Barça, doncs. I si no s'ho creu...pregunti a tot l'equip del Celta de Vigo.

Abans d'escriure un disbarat, estimat Ramis, hauria de posar els instruments de navegació en marxa i fer una revisió de l'estat de la carcassa de la seva fusta plana i estudiar l'informe meteorològic marítim.

Us esteu equivocant de mapa, de temps, de mar i de lliga.

Joan Estruch ha dit...

distrets com esteu amb les bajanades del Ramis resulta que ens estem perdent les insinuacions de la meva ex-dona Marta Coma que torna a mostrar la seva faceta guerrera.

ÒSCAr: O tú o jo?
A mi el tema del pintallavis no m'afecta, el conec de moltes ocasions i té un sabor refrescant i quan està a prop et deixa la pell untada d'aromes naturals. I la frescor del seu gel fixador Studio Line és quelcom fora del normal i et trasllada a la màxima felicitat.

ÒSCAR: si no dius res, em llenço a la piscina

PISTONUDA MARTA, JA TORNES A FER-ME EL DRING DE CAMPANETA AMOROSA.

Anònim ha dit...

uat uaii gona du
ouei de su la tabu
ait sen deri de sen senderi de teing
an cuxi cu

visca el barça des de Reus!

Alma Mateos Taborda ha dit...

Interesante post. Mil gracias por dejat vuestra huella en mi blog. Nos seguimos. Un abrazo.

Fernando Atienza ha dit...

Alma...¡¡¡¡ Alma !!!!
¿¿¿Cómo tú por aquí???
Me estremezco de tu presencia tras tanto tiempo siguiendo tu poesía en la red. Pero ándate con cuidado con estos de Bogarde que son muy del Barsa. Ahora ya todo es supremacía madridista.
Futbol y tonterías al margen, estás preciosa en la foto.

Fernando

Montserrat Llagostera Vilaró ha dit...

Hola Penya:
Vos ving a donar les gracies per la vostre visita el meu blog.
Sabeu, lo de Rosa d´Abril m´ho vareig posar en honor a la meva Patrona la Mare de Deu de Montserrat.
Ah i estic orgullosa de la seva imatge negra.
Una abraçada, Montserrat

penyabogarde ha dit...

Visca la Moreneta!

Anònim ha dit...

ens farà falta la Moreneta!

penyabogarde ha dit...

Hola Montserrat Llagostera,
arribes en el millor moment de la temporada. Esperem que la serralada punxeguda il·lumini els estadis i ens obri el camí. Que els Rajoys, Ramisos, Atienzas, madridistes i Tobies de l'infern no omplin de verí el camí del monestir. Esperem que el bon mató de Montserrat pugui creixer amb més força que les merengues madrilenyes. Segur que la Serra lluirà la llum celestial de les grans ocasions fins fer-nos un Palau.

Benvinguda a la Penya Bogarde.

Alejandro //// Rosario (Argentina) ha dit...

Alma Mateos aparece en este blog. Por si no lo sabeis es una poetisa excelente que merece ser visitada en su blog.

Joan Estruch ha dit...

Marta ets una serp!

PISTONUDA però serp!

La Trinca ha dit...

el dimoni cucarell si l'estimes estas com ell, dudua duduá i el miniestadi ple ja està duduà duduá no ve d'un pam no ve d'un pam oueeee!!

MADRIDISTA TOMA CAVA ha dit...

NO SE ATREVEN A HABLAR DEL DESASTRE DEFINITIVO DEL BARCELONI-TA QUE POR SI LAS MOSCAS LES REPITO QUE SE CONSUMÓ CONTRA EL GETAFE. POR SI ALGUIEN NO LO SABE EL BARCELONI-TA PRONTO ESTARÁ A NUEVE PUNTOS DEL REAL MADRID Y GUARDIOLI-TA MORDERÁ POLVO SI DERECHO A TURRÓN DE NAVIDAD.

EL GOLFO QUE SOY SE RIE A MANDÍBULA SUELTA Y BRINDA CON PEDRO RAMIS, EL PERRO TOBÍAS Y EL SOCIO ATIENZA.

JOJOJOJOJOJ

CHÍN-CHÍN LAS COPAS DE CAVA CATALÁN

EL PERRO TOBÍAS ha dit...

guau cava en mi pucherito guau guau madrid mola guau cava para el perrito
guau guau

David Lara ha dit...

cierto cierto cierto que se acabó el barça y adiós muy buenas. hacía tiempo que no os visitaba

Fernando Atienza ha dit...

Bienvenido a la fiesta merengue, David. Esto es una orgía de éxito y el barça se va a pique con su presidente desaparecido por la China y el equipo de capa caida.

joan ha dit...

Veig que el Ramis és el capataç de tota aquesta fila d'extraterrestres del Madrid com el Lara, l'Atienza, el perro Tobías y El Madridista

Joan Estruch ha dit...

davant del Celta ens vam sortir de genials. VISCA EL BARÇA.
pistounda lliga amb partits com el del Celta, pis-to-nut i Marta records que jo estic sempre disposat a perdonar-te el plantón de Montuïri

Alma Mateos Taborda ha dit...

Hola: Vuelvo para sugerirles que pongan un traductor para facilitar la lectura. ¿Puede ser? Un abrazo.

penyabogarde ha dit...

Oye Alma, lo del traductor puede ser complicado, pero si lo trasladas al traductor de google puede ir fino como una perdiz, pero, pero, pero piensa que la raiz latina del catalán se entronca con la del castellano y poco a poco se lee de postín. Nosotros leemos a Proust en francés sin traductor y a paso lento pues el las sesiones de lectura de la Penya Bogarde dedicamos años a la atenta lectura de EN BUSCA DEL TIEMPO PERDIDO. El socio Kalikenyo es un lector compulsivo de Petrarca y domina el italiano por deducción catalana como me sucede a mi cuando leo en rumano la sobras completas de Cioran, Mircea Eliade y Radu Raducanu.

Ánimos Alma y sigue con nosotros, cualquier duda te respondemos y avanzamos codo a codo.

felicidades por tu blog. Magnífico.

Lapislazuli ha dit...

Buenos cambios, pero siempre son el mismo amor. Adelante!!!!

Julio Dìaz-Escamilla ha dit...

¡¡Ánimo Barcelonistas!!


Allá los madridistas
con todo y su blancura
buscando inversionistas
que sólo dejan dudas,
y aquí los barcelonistas
felices con la pulga
siempre yendo a la cima
de un fútbol de altura.
Amigos y amigas,
¡vean qué hermosura!
que todas las noticias
nos saben amos de la punta.
Tenemos frailes y novicias
−por si hay una pregunta−,
los mejores futbolistas
y esta penya astuta;
Porque ellos inventan mil cositas
y sufren agruras,
aunque viajen en limusinas
y su sueldo sea la amargura.
Adelante, fuerza combativa
que sólo nos falta una,
una medalla en la vitrina
¡el campeonato de la luna!

¡Somos los mejores del mundo!
Un abrazo a todos.

Adell el Comodor ha dit...

alucinant Julio!

STRINGER Surf art blog | Pedro Ramis ha dit...

Revelador el reportatge d'ahir a "El Día Después". Un Guardiola sense Tito és un Guardiola perdut, sense rumb, superat per les circumstàncies, sense poder de decisió, sense autoritat ni lideratge.

Encara tindreu raó amb la vostra persistent defensa del geni Vilanova.

I jo que em pensava que era part de la parafernàlia surrealista, còmica i festiva de la vostra Penya... Doncs no, es real. Guardiola és l'home de palla de Tito Vilanova. L'home a qui li queden millor els vestits cenyits, l'home que posa la cara, la barba de tres dies, la fragància d'Hugo Boss. Un maniquí. Una titella.

Bocabadat em vaig quedar.

----

Bones ones! I us desitjo de tot cor que Tito es recuperi aviat, al menys per tenir un Lliga més igualada.

Presidència de la Penya Bogarde ha dit...

per un dia, sotasigno tot el que diu el senyor Ramis. Tito és el cor que fa bategar el Barça. Amb ell torna la màgia. L'han donat l'alta.

Adell el Comodor ha dit...

el dimoni Cucarell m'inquieta. Algú pot explicar més coses sobre aquest diable articulat de fira?

Arnau Flipador ha dit...

a mi em passa el mateix que al col·lega Comodor: qui redimonis és el dimoni Cucarell? Molta catxo.

servei de premsa Penya B. ha dit...

EL DIMONI CUCARELL és el totem màgic del nostre Kalikenyo i aquí el teniu:

http://www.youtube.com/watch?v=efzJv-5LZ_c

fray Berengario ha dit...

Estimado JULIO DÍAZ-ESCAMILLA.

Leo con asombro tu poema y hallo en su interior una bella referencia a los clérigos. Me alegra grátamente. No todo lo que lleva sotana tiene que ser sinónimo de seguidor impersonal del papado. Lo mío no es sinónimo pues es un antónimo reflexivo y contrastado.

El Pantera Llanero Solitario ha dit...

Ramis-Ramos,

no cola la pilota que ens fas.
no cola colón ni mica.
tampoc cola coca-cola que siguis surfero i madridista mallorquí.
si fossis tenista com Nadal ho creuria però surfista?
Sèrà per les aigues poc braves del Jarama i del Manzanares? Serà que no fa prou vent al parque del Retiro.
Poc surf madridista, poc surf.
El Pantera torna a la carrega i l'atifaç del Llanero ajuda la bona gent.

apali apali tatano arri arri a la pradera.

MADRIDISTA CONDEMOR ha dit...

PANTERITA PANETERIA,

NO TE METAS CON MI QUERIDO RAMIS QUE ES LA JOYA DE LOS MARES BLANCOS

ANDA, SIGUE CON TU ANTIFAZ CABALGANDO POR LA PRADERA COMO EL CONDEMOOOOOR PECADOR

JO JO JO

EL PERRO TOBÍAS ha dit...

quiero huesos de pantera
gau guau guau

Marta Coma ha dit...

Joan:

Perdona molt, perdona, perdona per sempre.

L'oscar no m'ha contestat i és senyal que l'importo una bleda.


No em puc treure del cap les nits de Montuïri.

Els fanals, nosaltres i la lluna.

tornem a la parella que vam ser.

Marta C

xisco ha dit...

Ei companys, enhorabona per tantes visites aconseguides. La Revolució Bogardiana avança amb Força. Que n'aprenguin els del 15-M.
Salut.

penyabogarde ha dit...

Ohhhhh!!!!!
Gran Xisco!!!!
Ets la perla de ses Illes!!!!
Es gira feina a Montuïri!!!!!
Vigila els molins!!!!!
Torna la màgia dels amants perduts!!!!

MADRIDISTA DE LEY ha dit...

¿ Y AHORA SUS SEÑORÍAS CULERAS NO SE ATREVEN A HABLAR DE LAS MALETAS DE ROSELL DIRIGIDAS AL RAYO VALLECANO ?

SEAN ECUÁNIMES, ZORROS.

El Perro Tobías ha dit...

guau muerdo huesos de culero partidos por un rayo guau guau

Anònim ha dit...

yes isda chouliba
o sigui Tito

Anònim ha dit...

buat buayu gonadú
és a dir Tito

Anònim ha dit...

buel yu presques sinderes de ties yor aple

és a dir, Tito

Anònim ha dit...

comou liru lei bi dao
és a dir, Tito

Servei de premsa TRIBUNA W.BOGARDE ha dit...

bascos, xinesos, argentins, peruans, catalans, mallorquins...i ara aquest anònim que parla un idioma rar. Encara que siguis anònim, podries dir quin és el teu idioma? Gràcies.

Anònim ha dit...

soc el de l'idioma que no enteneu.

bonissima la del Tito fent de Tito balcànic a Sildàvia contra el terrible Florentino de Borduria
ara ja enteneu l'idioma que faig servir, oi? Jo parlo sildau.

servei de premsa Penya B. ha dit...

gràcies, això ja és la torre de Babel.

Historiador Canals ha dit...

ben pensat quan Tito governava a la vella Iugoslàvia, els serbis, els croats i els bosnis no anaven a pinyes pel carrer. Tito anava per lliure i es plantava davant dels estalinistes, dels nazis, dels feixistes i dirigia la Yugoplastica de basquetbol contra el Madrid com un obús de bazooka.

Anònim ha dit...

sig ma foten gru li souca
presques de ties sinderas yoraple

tito esfera bat co bocup

babel bogardhe

Mollowny ha dit...

la torre de Babel continuarà el dia que arribin els birmans bogardencs

chotis blaugrana que soc d'avi de San Sebastián de los Reyes

aika!

Joan Estruch ha dit...

i si tornem a posar emn marxa el robot Feliu? hem de fer pluja de foc contra els tirans i estem una mica distrets amb la tonteria del Madrid

fer foc als tirants pot ser pistonut i si la Coma em dóna la mà serà REPISTONUT

Coma ha dit...

com és que dius que és pistonut tot i poses pel mig la nostra relació?

estruquet, hauries de ser més prudent o es pot perdre la possibilitat de tornar a Montuïri.

ai, joam!

Marta C

Fray Berengario ha dit...

Esto de las bodas lo arreglo yo con un servicio bonito y fecundo a base de altar vetusto, cáliz, alianzas, órgano barroco y cirios pascuales a mansalva.

Si ustedes dos lo desean yo les caso en un periquete y sin gastos, solo limosnas en la hucha de San Feliciano de Indias.

Buenas noches. Orando voy desde mi reclinatorio.

Òscar Roig i Carrera ha dit...

Bogardes, us espio a partir d'ara des de la Dimensió Desconeguda una temporada . Us segueixo llegint quan pugui, però és que tinc moltes coses "reals" (no de Madrid) a fer. Cuideu-vos i força Barça!

espies bogarde ha dit...

i nosaltres t'espiarem atú, Oscar.

STRINGER Surf art blog | Pedro Ramis ha dit...

Lonardo Faccio ha presentat un llibre sobre Leo Messi: "el retrato de un chaval de 24 años que no suele decir nada interesante. No le gusta leer, deja de seguir una serie de televisión si la trama se complica mínimamente y muchos días se va a la cama porque no tiene nada mejor que hacer".

El que jo deia, un tros de carn batejat.

---

Bones ones i bona lectura. Aquest retrat apunta a llibre de capçalera de la intel·lectualitat blaugrana.

Kali-POUM-Kenyo ha dit...

¿Fa falta llegir per ser intel•ligent?
¿Fa falta veure series de TV per aportar alguna cosa en aquest mon?
¿és que en hi ha alguna cosa millor que anar-se’n al llit quan et ve de gust?
¿Fa falta parlar quan no en hi ha res a dir i qui t’escolta son periodistes?

El dimoni Cucarell ho diu ben clar: tocat el clatell i balla de cantell.

PRESIDÈNCIA ha dit...

Ramis,

t'has oblidat de parlar de l'especialista en Faulkner, Borges i Hegel.

t'has oblidat de parlar del gran cinèfil i admirador de Tarkovski, Bergman, John Ford i Casavettes.

t'has oblidat de parlar del lector de Petrarca i Kavafis.


t'has oblidar del sociòleg, filòfof i assagista multidimensional.

t'has oblidat de parlar de:
CRISTIANO RONALDO

Joan Estruch ha dit...

demagògia sobre ones =
ramis ramos, el del flotador.

pistonut messi.

xisco ha dit...

Ah Pedro, t'has oblidat també del Sergio Ramos (pots triar entre el de debò o el del Crakòvia).
Aquest si que practica una oratòria digne del Parlament sorgit a la primera democràcia Atenenca.
Salut estimat Pedro. Per aquí et diuen Ramis a mi no en surt.

STRINGER Surf art blog | Pedro Ramis ha dit...

Ep Xisco!

Bona observació: Sergio Ramos, Critiano Ronaldo (com han apuntat més amunt) i jo afegeixo un altre que pot ser no és curt de gambals, però també té un problema de salut mental: Pepe. Com diuen a la ràdio quan el noi es posa brutanxo: "Pepe ya ha abierto el tarro de la pomada" ;-)

Gràcies a déu que tenim al Gran Esteban Granero que ho compensa tot: fill d'intel·lectuals, enamorat de l'art i amb inquietuds educatives. Un crack que esper que no posin mai a la venda!

Una abraçada forta nen!!

Presidència nocturna ha dit...

Celebrem que el gran Ramis obri el punt de mira del seu telescopi culturòmetre i pugui acceptar que "en todas partes cuecen habas".

Gran Ramis. Ara ja s'albira la remuntada.
Serà una temporada meravellosa amb els Tito Boys trepant per les parets de la classificació i coronant el cim amb bandera daurada.

Gran Ramis. Ets el notari que aixecarà acta de la nova macro-temporada blaugrana. La era titista!

Fray Berengario ha dit...

SEÑORÍA PEDRO RAMIS

No hay más penuria para una alma en pena que aquella consistente en no poder dar una causa por perdida sabiendo que esta siempre estará fracasada de antemano por la venia del SEÑOR.

Fehaciente señor Pedro Ramis: Habida cuenta que usted se revela como un ser preñado de odio, le recomiendo tres avemarías, dos padrenuestros y seis señales de la cruz untadas en ceniza.

Leo en sus escritos un poso de odio hacia lo azulgrana. Le recomiendo sobriedad. Soy del Racing y amo al Barcelona pero el Real Madrid me sulfura y mis oraciones versans sobre como volatizar ese feo club de blanco.

Orando en verpertino ejercicio gregoriano, se despide de su señoría nadadora.

Fray Berengario

el de la vinya ha dit...

els leons tenes cor i ls neules fan creck quan les mosegues i puf si les suques amb cava

RAMIS, pensa en aquestes dues coses

servei de premsa Penya B. ha dit...

vinya: tú també ets d'una variant dialectal peculiar, no?
la babelització de la tribuna bogarde augmenta...d'on ets?