PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


dissabte, 10 de setembre del 2011

EL TEMPS DE LES CIRERES. LA TEMPORADA DELS TONGOS. LA FORÇA DELS MÉS FORTS.


BL
AUGRANES DE LLEVANT 1, REAL MADRID 0.

EL BARÇA HA GUANYAT LA LLIGA 2011-2012.

Mourinho tenia raó: "Jugamos para la permanencia". Ens agrada Mourinho. Ens agrada molt. Sensacional partit dels blaugranes llevantins i extraordinària roda de premsa de Jose Mourinho.


Jornada rodona. El guapo/ric segueix enganxat al mirall i està "messial·lucinat". Florentino opta a presidir el Fons Monetari Internacional i el Banc Mundial. No hi ha més opció. El bacallà està tallat i els tucans s'esgargamellen feliços.



TELEX TUCANENC.
BARÇA 8-REAL MADRID 0

Serem breus. El Barça ha marcat vuit (8) gols al Real Madrid. La realitat és aquesta. Nosaltres quan guanyem un partit estem guanyant a l'equip més guapo i ric del món (encara que no jugui). Som així d'espavilats i quan tirem de gol no tenim aturador (gràcies Tito, ha estat cosa teva). Superlatiu. Un correctiu tapa-boques digne de vitrina. Una bogardada.


Hem marcat vuit (8) gols i hem ajudat a desxifrar el misteri plantejat per Fray Berengario. "La tos del tucán". Aquesta mena de reuma gripal que atormenta els tucans és la síndrome dels empats. Avui els tucans han perdut la remor pulmonar i ja volen lliures a coll obert. Abans de començar el partit tot era incert. Ara anem més lleugers i, per llàstima, el pobre Osasuna ha pagat el plat de llenties amb la beguda freda de la golejada.



Mourinho -el col·leccionista d'ulls- i Cristiano Ronaldo -guapo, ric i llest- passen la nit d'insomni amb vuit ulls de vellut per barba. El factor "tos del tucán" s'esmorteix. Voliem "tucán" (que vol dir "empat") i ara resulta que hem guanyat.





Montuïri aporta nous elements al nostre combat: El Banya Verda (a la fotografia) constitueix l'avantguarda de la lluita illenca. Tot va bé i avança.

Més coses: Jordi Savall i la seva viola de gamba s'afegeixen a la mística bogardenca i prometen empatia amb Fray Berengario i el seu mantra supersònic de clergue abatucat i gregorià.


Entretant Vicenç Navarro tanca el pressupost de la revolta, Manel Fuentes i Pichi Alonso sopen gripaus nafrats amb salsa amb sampa de l'Himalàia (poti-poti de farina de blat i civada transgènica). D'en Fuentes i del seu declarat rosellisme florentí, en parlarem amb tots els ets i uts. De la parella letal Cantona i Martí Filosia, fitxatges d'estiu, en comencem a tenir pistes relacionades amb el seu futur. Ja us farem cinc centims.


Cristiano Ronaldo -

"Me silban porque soy guapo ...y quizás el problema es de Joan Estruch, El Missatger, Xisco, Fray Berengario, Òscar Waits, Puro Kalikenyo y de toda la purria bogardera que necesitan un lifting estètico para obtener un aspecto aceptable.



JOAN ESTRUCH

EL MISSATGER

XISCO

FRAY BERENGARIO

ÒSCAR WAITS

PURO KALIKENYO


Lo siento mucho. Yo soy guapo y rico. Me sabe mal por las chicas bogarderas. Dicen que la Marta Coma es guapa. Tal vez. Pero yo soy un chico muy guapo y muy rico. No me interesa lo que haga una peña de rebeldes dirigida por una cantante de cuplé venida a menos. Lo mío es insuperable."

youtube.com37 s - hace 14 horas - Subido por dsgeopg
Cristiano Ronaldo acabó el partido indignado con el arbitraje de Oddvar Moen. "Es una vergüenza", comentó el portugués ...
CLICAR DAMUNT DE LA PANTALLETA SUPERIOR




Darrera hora:
Més tongo. Ara toca el tongo de Zagreb.
El Madrid inunda els Balcans amb bitllets
i més bitllets.


El tongo permanent a tota vela
i sense manies. A "destajo"!


.... I ARA PARLEM DE LA FORÇA DEL BARÇA

Fray Berengario és fort, té la força
i sap el que és empatar i seguir sent fort.
Molt fort. Berengario és el nostre Iron Man.



SOM MOLT FORTS
Un dossier gentilesa de Mitjons Molfort's Mataró



Heus aquí la crònica d'un atac de força. Un Barça molt fort que ho empata tot superant les victòries fàcils. Entre una victòria fàcill i un empat fort, no hi ha dubte: Apostem per uns bons empats forts i elàstics, de dos en dos, al sac i ben lligats.



LA FORÇA DELS EMPATS


Som forts. Som molts forts. Champions de pa(to) sucat amb oli. Barça 2. Milan AC 2. Villa meravella, Pedrito marca, Messi passa i els paquets del Milan aprofiten els moments d'empatx blaugranes per quadrar els comptes i deixar un resultat simètric. L'esperit d'Anoeta s'arrela i ha arribat el "moment Tito". El geni de l'ull de vellut té la paraula. Però que quedi clar: Som molt forts! Els més forts! La força de la raó i del muscul lluent que Tito enllustra amb les millors cremes i els olis de Maciste.


Som forts. La força d'un dimarts "pato"lògic. Ha estat un 2-2 recurrent i reiteratiu. Darrerament ens agraden els em-"pato"-s. Lògic. La temporada vol emoció i en Pepet va a la seva bola. Un bon Tito és més necessari que mai. Cantona i Martí Filosia escalfen la banqueta fins provocar una columna de fum descomunal.







Entretant segueix la coordinació entre el Xisquisme Abogardat d'ultramar i el Bogardisme Anavarronat de terra ferma. No dedicarem més temps als empats de pa sucat amb oli. La Champions és nostra i ara ja tenim un puntet al sarró. Som forts.


ESPECIAL EASY MONEY
FOOTBALL BUSINESS



BALL DE MALETINS A LA LLIGA BLANCA.
FLORENTONGO TIRA LA CASA PER LA FINESTRA
I ELS GOLS ENTREN QUAN EL DIT
DEL CÉSAR SENYALA A TERRA.
LA FÀBRICA DE BITLLETS TREBALLA DIA I NIT.






TOT SOBRE EL TONGO DEL BERNABEU.

Un mediocre Real Madrid ha pactat el segon tongo de la temporada. Primer fou la costellada aragonesa del 0-6 amb els amics del REAL ZARAGOZA. Ara ha tocat el tongo número 2 davant del filial madrileny. El Getafe podia guanyar amb facilitat.


El Getafe és superior al bluff de Florentino Pérez i del "Punxa-globus-oculars" Mourinho. Florentongo ha "pujinat" i el tongo ha estat de manual. La lliga del tongo segueix a tort i dret. Riurem.

Clip Studio Gandarias. Mister Tongo a tot gas.

Anem a comprimir una de les cròniques més laberíntiques del bogardisme periodistic. Anem a pams, com ja és habitual. El Barça obté un resultat interessant en un estadi d'atletisme situat a la perifèria de Donosti. Poc podem afegir a allò que els ulls han vist (això sí, qui no tingui els respectius ulls obturats a causa de la darrera moda ultrasudista del dit a l'ull). Hem vist un Barça excesivament guardiolitzat i vestit de negre amb el fastigós sponsor petrorosellià.


Les advertències de
Tito Vilanova no han estat obeïdes: Era necessari reservar Cantona i Martí Filosia pensant en la Champions? Esperem que les desavinences entre Pep i el cap de files Tito vagin a menys. Un punt en camp contrari, seguim sense coneixer la derrota i passem full.

Entretant, a la caverna s'ha viscut el segon tongo de la temporada entre el mediocre Real Madrid i el seu filial getafenc. "Tongo ets i en tongo et convertiras" (com afirmava Fray Berengario des del seu facebook).


Notícies de la revolta bogardiana. La lluita s'esten a ses Illes i apareix una insòlita rivalitat entre les viles de Montuïri i Ariany. Els fanals de Montuïri s'han convertit en les torxes insurgents de la parella Estruch/Coma enmig del seu viatge de noces.


Fotografia "Aniceto".
Ajuntament de Montuïri. Un dels seus famosos fanals en primer terme, la parella Coma/Estruch no ha volgut perdre la ocasió de fotografiar-se davant el fanal durant el seu viatge de noces .

Al mateix temps
Xisco, delegat insular de la nostra Penya, empeny la seva cèl·lula i planta un campament bogardenc a la vila d'Ariany (consulteu els comentaris de l'article/post anterior i entendreu per on van els trets...).


Foto "Escudo de Oro". ARIANY. MALLORCA

Més novetats. Fray Berengario pica fort i ja es passeja dalt del seu Samba-Bus descapotable amb tota mena d'estris sonors, altaveus, timbals i batucades. Berengario inicia la seva columna en direcció a la cita del 24-S.


Més novetats: L'economista Vicenç Navarro s'apunta als bogarders i s'ofereix per assessorar-nos en temes de pressupost a la junta revolucionària. Al mateix temps el periodista ultramadridista Manel Fuentes opta per la "solució Pichi Alonso" i es decanta per un rosellisme marcadament fonamentalista. El debat està servit. Setmana gran. Ha arribat el temps de les cireres.



A la fotografia, Vicenç Navarro, l'economista del moviment indigbogardista, defensor de la tesi de "repartir el pastís entre el poble és assegurar el benestar de tota la gent". Un home clau per l'endemà del 24-S. Rosell tremola i ja no té alternatives, tret dels seus petrosocis d'orient...entre els barbuts rebels es distingeix el gran Carl Sagan, el mag de les estrelles.

Cliqueu damunt del següent article, i trobareu el gran moment del bogardisme econòmic:

Manuel Fuentes, el rosellista graciós, entrevista a Vicenç Navarro, el nou home fort del bogardisme econòmic.

Kaos. Analisis de la comunicación | Para Kaos en la RedManuel Fuentes es el director y presentador del programa "El matí" de Catalunya Ràdio des de el 7 de septiembre de 2009. Se ha creado una cuenta en facebook para pedir si dimisión.
[7-9-2011] | 5968 lecturas |


...I moltes més novetats:
West Ham
4, Portsmouth 3.


i ara anem a desvetllar un nou moviment emancipador:
El Xisquisme. Ubicat a Ses Illes, el xisquisme està encapçalat per
Xisco, noble futbolista mallorquí forjat al Newcastle anglès, traspassat al Racing de Santander (l'equip que té el cor robat de Fray Berengario) i al Depor de Sa Corunya... esperem que tard o d'hora sigui del WEST HAM!

cliqueu damunt del text següent:

Francesc Xisco Bogarder - Wikipedia, la enciclopedia libre

es.wikipedia.org/wiki/Francisco_Jiménez_Tejada - En cachéSimilares
Francisco Jiménez Tejada, (Santa Ponça, Palma de Mallorca, Islas Baleares, 26 de junio de 1986), apodado Xisco, es un futbolista "illenc" que juega de ...

81 comentaris:

MADRIDISTA GOLFÍSIMO ha dit...

MUY BUENAS NOCHES ESTIMADOS BURROS.

EL REAL MADRID LE SACA DOS PUNTOS AL MADRID Y LA LIGA SE PINTA DE BLANCO.

EL BARCELONI-TA SE DESCUELGA Y SE APROXIMA A LAS POSICIONES DE DESCENSO.

SENCILLAMENTE DIVERTIDO.

SOY UN GOLFO QUE SE RIE A MANDÍBULA SUELTA.

SOY MUY GOLFO.

SOY EL MÁS GOLFO DEL MUNDO.

SOY MÁS GOLFO QUE UN VOLKSWAGEN GOLF.

SOY MÁS GRANDE QUE EL GOLFO DE MÉJICO.

SOY LA GOLFERÍA MÁS GOLFA DEL PLANETA Y ME LO PASO EN GRANDE.

EL PERRO TOBÍAS ha dit...

guauuuuu

me gustan los trozos de vértebra de los barceloni-tas que se caen al suelo, los repaso, los disecciono y los chupo hasta darme un festín a doble carrillo dental.

guauuuuuuuuuuu

amo mío, soy feliz y casi soy el perro más golfo del mundo empatado con pluto.

guauuuuuuu

penyabogarde ha dit...

Madridista:
LSD? Marihuana? Don Simón? Esnifada de cola? Coca? Coca de Sant Joan? Naftalina sintètica? Grifa? Bolets? Peyote adulterat?

Perro Tobías:
Empatx d'ossos? Excesos del veterinari? Urticària? Pastilles de llet de burra? Formigues? Polls?

I si Florentongo inverteix en medecina en comptes de gastar-se els diners en tongos?

Cèl·lula Kubala ha dit...

el fitxatge de Vicenç Navarro per la penya bogarde és francament un dels grans moments de glòria.
Les finances de la penya i del club en mans d'un bon home d'ulleres gruixudes i idees clares és garantia de transformació instantània de la societat esportiva i de la civilització en general. Imagino el tandem Navarro-Feliu, una aliança de l'economisme justicier i del feminisme revolucionari al costat d'un poble que ja no aguanta més la que està caient.

I en Fuentes? Que plegui! Com en Pichi, la Rahola i el Roncero...tots treballen per l'aliança submarina entre el rosellisme petroxungu i el madridisme en un matrix que curtcircuïteja les nostres vides.

Visca Vicenç Navarro!
Fora Manel Fuentes!

El missatger ha dit...

Home, em millorat molt: passar de Sala-Martín a Vicenç Navarro és com passar del sandrinisme neo-lliberal a l'acràcia bogardista.

Segons el madridista golfísimo el Madrid li treu dos punts al Madrid. Què s'han replicat a ells mateixos dinou cops per jugar la lliga Madrid? Aquests egomaníacs...

Joan Balcells / Llançà ha dit...

Molt ben triat, Vicenç Navarro serà un aire fresc en el barcelonisme pel qual lluitem els pàries de la terra. Ja fa temps que aquest tòtil del Fuentes m'està decebent molt. Que sigui un graciós, molt bé. Que estigui enamorat del seu Bruce Springsteen i es cregui que és el seu germà siamès és discutible però el món admet coses inversosimils...però que aquest pavo es pensi que és periodista, economista i pugui maltractar la gent que no li agrada, això ja és una altra cosa. El dia que va entrevistar al racista Anglada no el va interompre gens ni mica.
D'acord, està a l'altra banda de la barricada, amb el rossillisme i el petrofutbol. A fer la mà.

Vull més detalls sobre el tema dels fanals de Montuïri i els nous elements del bogardisme illenc.

Amb Vicenç Navarro al 100%

Arnau ha dit...

Ja m'imagino l'endemà del dia 24 de setembre.
Derrotat Rosell, el president petronuclear acompanyat de Abfdallah Ben Ki Osh -xeic de Qatar- de Pichi Alonso, Manel Fuentes i Isidre Fainé jefe de La Caixa, saluden els seus adeptes. Mentres els petrojefes es rasquen el cap, la plaça de Sants es desborda per escoltar Núria Feliu amb el seu megafon fent balanç de la insurrecció popular i donant la paraula a Vicenç Navarro que anuncia la socialització comunal i autogrstionària del FC Barcelona, l'equip del poble.

Això serà així. Lluitem per la causa i que es sentin els cants del poble des de Montuïri a Twin Peaks.

Una abraçada.

Posdata per XISCO.
De la mateixa manera que pots entendre el fet de les irreals omegues, lògicament podries deduir el significat dels FANALS de Montuïri. Just al que surt a la foto és on la Coma i jo vam deixar enregistrats els senyal de la gran besada d'amor amb pintallavis absorvent i molsós (Bourjois Rouge d'Amour, calibre 44, enbolcallat en tub negre amb perfils daurats).

Adell El comodor ha dit...

No està malament la brometa del Victor Valdés saludant la Marta Coma d'esquenes a la pilota. S'ha enamorat ara el xicot de l'Hospitalet?
Tito: Cop de puny a la taula i castiga els nanos a treballs forçats al Fosar de les Moreres. Avui és la Diada. Que soni la trompeta melangiosa del gran Rudy Ventura!

penyabogarde ha dit...

Madriles:

Com apunta l'amic Missatger, en el seu text hi ha una frase interessant. Nosaltres, reunits d'urgència al bar Marina, hem acordat considerar l'esmentada frase com a INQUIETANT.

El Madridista escriu literalment: "EL REAL MADRID LE SACA DOS PUNTOS AL MADRID Y LA LIGA SE PINTA DE BLANCO".

Com es poden treure dos punts a si mateix? Com apunta el llarg Missatger, això obeeix a una egomania.

Anònim premianenc ha dit...

amb el Vicenç Navarro el bogadisme puja un graó més i es situal dalt de tot del nivell d'excel·lència.

Sou molt genials.

Coma ha dit...

Arnau:

Ets espia?
Ets saberut?
Ets persegidor?

Em pregunto com t'ho has fet per saber que aquests fanals de Montuïri són part de la meva vida amorosa i un tresor que comparteixo amb el molt petonejat Joan Estruch.
M'agradaria coneixer en Xisco. He estat uns dies de lluna de mel a Mallorca i potser m'he deixar portar per Montuïri. Jo preferia una bona sangría de platja a Valldemosa i resulta que en Joan em va dir: "Sé d'un lloc màgic, terra endins, entre molins de vent i ràfegues de Migjorn, on els fanals semblen espelmes del jardí del Paradís. Montuïri."

penyabogarde ha dit...

Tindrà molta feina l'economista bogardenc Vicenç Navarro, primer de tot cal aturar la fàbrica de bitllets del Florentongo. Poca broma!

Ànims Vicenç!

Cèl·lula Kubala ha dit...

diners i diners i diners això és el que passa amb tanta florentinada i tanta sandradaroselliana.

volem pilotes de futbol fetes amb draps!

Julio Dìaz-Escamilla ha dit...

Saludo a los barcelonistas bogardianos y a todos los que apoyan al mejor club del mundo. Además tienen al mejor jugador del planeta; y su espíritu es siempre festivo y ganador. ¡Un abrazo gigante!

Joan Estruch ha dit...

capital asiatic per pagar tongos?
els calers van i volen sense fronteres ni duanes.

coma: no expliquis les nostres intimitats.

Òscar Roig i Carrera ha dit...

Em sento molt estrany anant per sota del Madrit a la classificació i encara més estrany anant per sota de l'Estruch en assumptes de faldilles. Necssito urgentment golejar el Milan i menjar-me una milanesa.

Arnau ha dit...

L'acampada de Montuïri és una passada nanos, tenen un sobrassada espectacular.

penyabogarde ha dit...

en Navarro donarà moltes alegries al poble, nacionalitzarem la banca i el soci serà part d'una grau cooperativa

xisco ha dit...

Bones Arnau. No et sembla millor unificar les dues acampades i així serem més?
No cal dividir el bogardisme. Això seria un error que el Poble Bogardià no es mereix. Per mi no serà. De divisions en la lluita per la llibertat ja n'hi ha massa. No trobes?
Si tu portes la sobrassada jo duré les herbes dolces. Et sembla bé?

Arnau ha dit...

Xisco, estic d'acord. Muntem la coordinadora d'acampades bogardistes mallorquines i quen tremoli l'enemic.


sandro pérez i florentino rosell tenen un problema i es diu... Bogarde!

MADRIDISTA BOLA DE CRISTAL ha dit...

MUY BUENOS MEDIODÍAS A TODOS USTEDES.

DESPUÉS DE LA DEBACLE BARCELONI-TA ANTE UNA MODESTA REAL SOCIEDAD.

CONFIRMADA LA CRISIS DEL BARCELONI-TA Y QUE SE TENDRÁ QUE CONFORMAR CON JUGAR PARA MANTENERSE EN PRIMERA CODO A CODO FRENTE AL ZARAGOZA, ESPAÑOL Y GETAFE.

ME ANTICIPO PARA DECIR QUE EL MILAN OS VA A ARRASAR Y ADIS CHAMPIONS.

YA LO DIJO MARADONA: "MOURINHO ES EL MEJOR ENTRENADOR DEL MUNDO".

POR CIERTO SEÑOR MENSAJERITO, YO HAGO MIS MATEMÁTICAS COMO QUIERO Y NO ACEPTO CORRECIONES DE MENSAJEROS EXTRATERRESTRES, EN LA TIERRA MANDAMOS LOS HUMANOS Y EN MU VIDA MANDO YO.

EL PERRO TOBÍAS ha dit...

ggggggg uuuuuuu aaaaaa uuuuuuu

guau guau guau

guau guau

guau

muerdo mensajero

guau sabe a marciano ¡ jefeeee !

Adell el Comodor ha dit...

res de res madriti que ets un fatxa amb gos pitbull tipic, panxut i tonto

SECRETARI DE LA PENYA ha dit...

amic Xisco, com a representant bogarder a Ses Illes ,i veient el desmesurat interès de la nostra reportera Coma en conèixer-te , necessitem urgenment una imatge teva ....

salut amic ...

xisco ha dit...

Em sap greu estimat Secretari. La millor foto la dóna la imaginació. Els meus ridículs coneixements d'informàtica impedeixen qualsevol enviament de foto o enllaç.
La imaginació obre uns camins desconeguts i màgics que sobrepassen qualsevol imatge. Per tant, deixau volar la imaginació. Un poc de misteri, de tant en tant, també és bo.
Una abraçada des de l'altra banda del Mediterrani.

xisco ha dit...

Ah, si voleu, podeu visitar el meu bloc. No trobareu cap foto meva però coneixereu una mica més les bogeries del meu pensament.
Força Barça, força Bogarde i avui li toca rebre al Associazione Calcio Milan.

penyabogarde ha dit...

acabem de publicar en el blog la teva imatge, ha estat fàcil...mallorquí, Xisco, futbol...i Newcastle!

Ja tenim el teu rostre!

xisco ha dit...

Molt bona la foto. Jo que volia mantenir l'anonimat. Ha,ha,ha. És que la timidesa mallorquina em supera. Però veig que els Serveis d'intel·ligència del Bogardisme són molt superiors al Mossad. Bona feina companys. Sou insuperables. Ara ja sabeu com som. Un plaer. Esper qualque dia poder vestir la camiseta del West Ham.

penyabogarde ha dit...

Xisco arrassa i és fort, molt fort!

Joan Estruch ha dit...

El concepte de la força dels forts és fortíssim. La fortalesa és la força del Jedi. I tant que som forts. El fortí del fort Barça és tant fort que la força ens acompanya.

Força Barça!

MADRIDISTA LISTO ha dit...

QUIEN AVISA NO ES TRAIDOR, JOJOJOJOJOJOJO PERO SI SOY EL GOLFO DEL SIGLO, LA GOZADA DE VER VUESTRO BARCELONI-TA APEADO DE CHAMPIONS Y DE LIGA MUESTRA LA BLANCURA ESPESA DEL CAMINO MERENGUE


SOY GOLFO Y FELIZ

EL PERRO TOBÍAS ha dit...

guau muerdo Guardiola
gua muerdo guaudiola

guaudiola
guaudiola
guaudiola


guauuuuuuuuuuuuuuuuu

Arnau ha dit...

au que mira que sou avorrits dolents i pesats els madrilongos que no atrauen ni les mosques, sou la vergonya mundial i pura patada i marrulleria

ningú us vol. tontos!

Joan Balcells ha dit...

necessitem empatar a 3

Montuïri diu ha dit...

Montuïri informa:
el camp base creix.

Com esteu per Ariany?

xisco ha dit...

Ariany ens mantenim els que som. És un poble petit. Pensa que és un dels pocs pobles de l'illa que manté l'urbanisme a retxa. A Montuïri teniu el Puig de Sant Miquel (preciós per cert i on he passat molts d'estius) i és un poble més gran.
A poc a poc, com bons mallorquins. Però amb les acampades coordinades creixem amb l'esperit.

Òscar Roig i Carrera ha dit...

Seríem més forts si anéssim guanyant 4-0 i ens deixéssim empatar a 4 a l'últim minut. Ho podríem assajar al proper partit. Penso jo, vaja.

Arnau ha dit...

Apostem per empatar tots els partits i guanyar per penals la final

Cèl·lula Kubala ha dit...

Berengario és el darrer crit de la barricada de La Sagrera. Quin home més ferm!

Fray Berengario ha dit...

días sin visitar esta web y ahora me hago famoso, pues gracias, soy del racing, me gusta el barcelona y la lucha metalurgica que os llevais.

y no me va a parar Ratzinger.

xisco ha dit...

M'agrada la proposta de l'Òscar. 4 gols al darrer minut pot estar bé. Propòs que Fray Berengario substitueixi al Pep a l'hora de fer els sermons al vestidor blaugrana. Crec que aquesta és la força que li cal a l'equip.

MADRIDISTA ABSOLUTO Y TOTAL ha dit...

ME VOY A DESPACHAR DE UNA TAJADA DICIENDO QUE EL RAL MADRID ES EL REY DE EUROPA, EL LIDER DEL GRUPO EUROPEO, EL LIDER DE LA LIGA ESPAÑOLA Y EL MEGAGOLEADOR DE LA SUSODICHA: FRIOLERA GOLEADORA EN DOS PARTIDOS DE LIGA, DIEZ (10) GOLES. EL RECORD DE 101 GOLES DE LA PASADA CAMPAÑA VA CAMINO DE PULVERIZARSE. PERO PERO PERO
Y SI...Y SI...Y SI...¿Y SI HABLAMOS DEL BARCELONI-TA?
VAMOS A VER, EL BARCELONI-TA SE ATASCA Y SE ALOJA EN SU TUMBA EUROPEA Y ESPAÑOLA...PERO MIRA QUE SOIS MALOS DE VERDAD.
VAYA BLUFFF ESTE GUARDIOLI-TA.

ME ENCANTA EL BUEN ARROZ A LA MILANESA

ME PARTO EL ANO DE LA RISA.

ES QUE SOY UN GOLFO DE COJONES.

VAYA MADRID TENEMOS ARRASANDO EN TODOS LOS FRENTES.

SOMOS DIOSES.


PERO ME DIGO QUE SOY GOLFO, GOLFO.

MUY GOLFO SOY Y GOLFO HASTA SATURNO.

MEJOR DICHO, YO SOY SATURNO QUE JOROBETAS, SA-TUR-NO.

ME DESENVUELVO A LO CAPATAZ.

SOY COMO EL MADRID: PER-FEC-TO.

SOY FELIZ, MUY FELIZ.

PERDONEN, QUERÍA DECIR QUE YO SOY LA FELICIDAD Y QUE ESE TÉRMINO ME PERTENECE. NO HAY GENTE FELIZ EN EL MUNDO, PUES LA FELICIDAD ES TODA MÍA.

ME SIENTO LA TOTALIDAD DE TODO.

SOY TODO.
TODO.


TODO.

ABSOLUTAMENTE TODO.

TODO.

ESTOY CASI PARA EXPLOTAR DE MI TOTALIDAD TOTAL Y ABSOLUTA.

ES QUE NO SE COMO HACEROS VER QUE SOY LA FELICIDAD.

TODA LA FELICIDAD.

LA FELICIDAD.

FELICIDAD.

TODA.

ABSOLUTA.

ÚNICA.

SUPERIOR.

EL TODO.


Y USTEDES... LA NADA, NADERÍA, NÁ DE NÁ.

YO, REPITO Y CIERRO, SOY TODO.


TODO.

EL PERRO TOBÍAS ha dit...

todito es guauuuuuuu

muerdo todo lo que mi todopoderoso ordena y cumplo...


guauuuuuuuu

Arnau ha dit...

malaltia homocanina?

pesats!

Anònim ha dit...

o sigui que el madrid juga a sildavia i guanya gràcies al tongo dels maletins de borduria?

Coneixeu la ZEPO?

Podria ser útil que la ZEPO obri una investigació.

penyabogarde ha dit...

eiiiiii!!!!!

la Zepo és la poli secreta de Sildavia, així surt a Obejctiu la Lluna de Tintin.

Ho tindrem present per parlar-ne en els articles.

Gràcies.

El missatger ha dit...

Com a resultat dels darrers comentaris del Madridi ta Golfísimo en contra meva, vull declarar:

El Madridi ta Golfísimo em critica perquè sóc guapo (només fa falta veure la meva foto), ric i un gran comentarista i em té enveja.

Fray Berengario ha dit...

La gente tiene envidia de mi por el mero hecho de que soy un fraile guapo y rico. No lo entiendo.

Coma ha dit...

Doncs jo no sortiria amb el lleig Cristiano ni per anar a la cantonada ni per tot l'or del món.

Amb el meu novio ja en tinc prou i visca el Barça!

Joan Estruch ha dit...

Maria,

a mi d'entrada el que em molesta és que el senyoret Ronaldo parli de mi. No n'ha de fotre res de les meves coses, ni de la meva condició modesta. Jo segurament soc maco i per aixo m'estimes, però soc humid, treballo en un taller amb contracte basura i demano prestecs als amics per anar a Mallorca amb tú.

Julio Dìaz-Escamilla ha dit...

Sigue el entusiasmo y la risa triunfadora de los barcelonistas y los bogardianos felices. Allí estoy en los graderíos viendo triunfar al equipo, y el 24 goleada total. Fray Berengario ¡ya es famoso!
Un abrazo.

Òscar Roig i Carrera ha dit...

Amb tants fums com gasten el Cristiano, el Mou i el Madridista hauran d'ampliar la capital d'Espanya per fer-la capital del Reino dónde no se pone el sol, que se ponen tontos solos... Si el Barça continua fort i empatant s'engreixaran 20 quilos i en Cristi perdrà la figura! Aviso, si mai fitxem Cristiano o Mou, em faig periquito!

Arnau ha dit...

el que més li molesta al guapo ronaldo és que nosaltres som uns virtuosos del l'empat. No és fàcil. Emptatar amb classe provoca enveja.
Li agradaria molt. De fet el Cristiano suspira per empatar i no pot.

Joan Estruch ha dit...

El dia que el Cristianito Ronaldo posi els peus a Montuïri ja cal que es calci. Serà rebut amb crema hidratant i suc de fetge nafrat. Acabo de parlar amb la Pilar i en Mateu i diuen que ja estan preparant una torre de guaita sota el fanal de l'amor.

Montuïri queda declarat ZONA DESRONALITZADA.

Esperem més pobles desronalditzats, ànims.

No us animeu els de Premià? podeu posar un retol a l'entrada del poble que digui "Premià de Mar, municipi lliure de Ronaldos"

Fray Berengario ha dit...

Espero que mi jerarca Ratzinger no me amoneste por el mero hecho de lucir lo que Dios me ha obsequiado. Un fraile guapo y rico de espíritu es siempre un motivo de orgullo para el cristianismo y este es mi caso.

Soy el fraile más guapo y rico de espíritu de todo el mundo y como habeis demostrado cuando me subo en todo lo alto de un camión soy un torbellino de ritmo.

Querido Julio Díaz-Escamilla: Me enorgullezco de todo corazón por la atención que me dedicas y me animas a seguir orando en beneficio del buen futbol y las causas justas y bonitas.

Como cantaba King Africa, digo y entono el mea culpa a lo grande dándole al "booooombaaaa , boooombaaaa".

Esta web es única como la tos de un tucán.

Julio Dìaz-Escamilla ha dit...

Tiene razón Fray Berengario, esta PENYA BOGARDE es única ¡fantástica! Festivalera, optimista y nos hermana en un grito alegre de triunfo y dicha.
Abrazos a todos y gracias por permitirme acompañarlos.

Joan Estruch ha dit...

Allo, Allo!

telegrafiant a la base d'ARIANY.

TIC, TIC, TIC-TIC-TIC

Ariany?

Aquí Montuïri, ja tenim dues-centes tendes de campanya i cents haimas davant del fanal.

Jo he decidit quedar-me a Montuïri. La Marta Coma va i vé de la península i carrega propaganda i estris que recull de les barricades barcelonines.


Com esteu els d'Ariany?
Necessiteu alguna cosa?
Aliments?
Fotocopiadores?
Pintallavis?

Allo, Allo!

"llamando a la base"

Anònim ha dit...

"Esta web es única como la tos de un tucán"

Berengario! Quina frase més gran!

"la tos de un tucán", jolines!

Adell El comodor ha dit...

Julio:

¿serías capaz de descifrar la frase de la "tos del tucán"?
Berengario se resiste a ello, pero tal vez puedas aportar luz a semejante sombra.

Muchas gracias.

Adell, comodoro en paro

penyabogarde ha dit...

La tos del tucán.

una peli de Werner Herzog?

un reportatge de Félix Rodríguez de la Fuente?

una tesi doctoral de biologia aplicada?

fantàstic! Volem detalls.

petició:

Berengario...Julio...ánimos, queremos saberlo al detalle.

Fray Berengario ha dit...

No insistan más feligreses, no y no. La Tos del Tucán es precisamente eso. El efecto que causa en el tucán cualquier irritación de del cuello. Pero en mi congregación acostumbramos a utilizar esta frase para designar cualquier contingencia alambicada. En el futbol puede encajar peor hay que encontrar el marco más adecuado.

Òscar Roig i Carrera ha dit...

Avui hem d'arrassar l'Osasuna, que no quedi pedra sobre pedra pamplonica..., SENSE PIETAT, SENSE EMPATS, S'HA ACABAT EL BRÒQUIL ja N'HI HA PROU QUE ENS TUSIN ELS TUCANS! ÉS HORA QUE DEBUTIN CANTONÀ I FILOSIA!

Que torni lo petit Bojan!

xisco ha dit...

A la base d'Ariany estam bé. Anant a Palma a cercar queviures i tornant. A la foto he sortit bastant afavorit. Realment em veis amb bons ulls. Ha,ha.
Gràcies pel suport, companys de Montuïri. La veritat és que allà teniu un suport immmillorable: el dimoni del poble, en Banya Verda. Aquest sí que els té ben posats!!!!! Ell sol bastaria per posar les coses clares al Mourinho i al Cristiano.
Encara que els de la capital d'Euskal Herria anomenats Pamplonicas em caiguin molt bé, crec que avui s'han d'acabar els empats. Òscar estic amb tu, avui s'ha de guanyar. Em sap greu per l'Osasuna però hem de demostrar al "guapo y rico" que s'han acabat les concessions.

Òscar Roig i Carrera ha dit...

Gràcies per obeir fidelment les meves ordres. Ara ja estic molt més calmat.

xisco ha dit...

Em sap realment greu per l'Osasuna però no quedava una altre remei. Algú havia de pagar el sopar i li ha tocat a ells. Han pagat el sopar d'avui, el dinar de demà i totes les postres d'aquests dies. Aupa Barça!!!!

Joan Balcells / Llançà ha dit...

no pillo res del tema del tucán però fa el blog més surrealista que mai, m'agrada però no entenc res de res.
és el mateix que em passa amb Kandinsky, no l'entenc però mola un tou.

Adell El comodor ha dit...

molt bo això del banya verda, jo tampoc entenc res però encara puc posar un exemple més bèstia que el de l'amic Balcells: A mi m'agrada el cinema mut però quan el miro els actors parlen. Si això em passa, m'agrada i no ho entenc. Penso doncs que puc ser bogardista no entendre ni la banya verda ni el tucà i passar-ho d'allò més dient que jo "ni flowers".
No entenc res però ballo d'alegria punyetera.

xisco ha dit...

En Banya Verda per mi és el millor dimoni de Mallorca i ho diu un que no és de Montuïri. Podriem parlar amb en Tito perquè l'incorpori a la defensa del Barça. En Cristiano-Dolce Gavana s'acollonaria.
Si mirau la foto veureu el fuet que dur en Banya Verda a la mà. Aquest si que fot mal. Si qualque dia podeu anar a les festes de Sant Bartomeu flipareu amb el fitxatge. No hi haurà cap davanter que passi de l'àrea. Això sí, recoman a tota persona que no sigui de Montuïri que no el provoqui mentre balla, perquè sol tenir molta mala llet.
Salut i bona nit.

penyabogarde ha dit...

Està clar que des d'avui en Banya Verda acompanyarà les figures més representatives del bogardisme insurgent.

Banya Verda, Vicenç Navarro, Núria Feliu, Dyango, Fray Berengario, Leonard Cohen... tots units fent fila per terra, mar i aire, des de les Illes, a la península, des del nord al sud, de ponent, de llevant, de migjorn, tots units tancant el cercle que portarà a la SOCIALITZACIÓ IGUALITARIA del FC Barcelona. La dat del 24-S està anunciada amb lletres rojes i negres.
Milers de indigbogardians estaran amatents i farem història.

Benvingut Banya Verda!

penyabogarde ha dit...

¿Julio?

estás ahí ¿verdad?

necesitamos calibrar el alcance de la expresión "la tos del tucán".


Suelta palabra, suelta una ayudita.

Muchas gracias de antemano.


PRESIDENCIA

Julio Dìaz-Escamilla ha dit...

"La tos del Tucán", amigos míos, es una alteración fonal -del aparato fonador, bucal y degluyente- que queda en las víctimas de goleadas; así que traduzco el surrealismo en una espesa contundencia del objetivismo, sabiduría y el mantra supersónico del clérigo gregoriano abatucat Fray Berengario.
Miles de abrazo.

Òscar Roig i Carrera ha dit...

Mentre el Madrid lluitarà per la permanència (com ha anunciat el gran Mou), el rival a batre serà el València, o sigui, la lliga ja és nostra!!! Ens haurem d'entretenir amb la Champions i la Copa del Bourbon. Visca!!! Madridis-ta, que se siente???

penyabogarde ha dit...

Julio,

agradecemos tu aportación y te animanmos a estar en contacto permanente con nuestro blog.

Tu colaboración nos estimula a seguir en la brecha.


PRESIDENCIA

Alan Smithee ha dit...

el Madrid ja està fora de joc

MADRIDISTA COSA CLARA ha dit...

¡¡¡ RASTREROS !!!

OS ESTRELLAIS FRENTE AL MILAN Y FRENTE A LA REAL SOCIEDAD Y ENTRAIS EN UNA CRISIS BRUTAL TAPADA POR LOS MEDIOS MIENTRAS QUE EL REAL MADRID TIENE UN DESLIZ FRUTO DE DISTRACCIONES Y EL COLEGIADO DE TURNO TANGANERO PERO VUESTRA TELE LECHERA FUNDE AL MADRID SIN OBJECTIVIDAD.

ESTA TEMPORADA ES BLANCA Y YA ESTÁ.

EL PERRO TOBÍAS ha dit...

guauuuuu como disfruto mordiendo al victor valdés en el culito, peor mira que es feo

guauuuuu

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

No toqueu ni quarts ni hores, parelleta!

El missatger ha dit...

En una cosa estic d’acord amb el madridi ta golfísimo: la nostra tele lechera és tan sandrinista com la central lechera. El discurs del periodista esportiu copia el del trobador medieval: cròniques esbiaixades i poemes aduladors amb el senyor que els paga, de genolls davant ell, mentre que per al senyor rival el sirventès més furibund.

Pel que fa al citat Madridi ta Pobrecito i a en Tobias, em fan llàstima: ho perdran tot aquest any i la temporada serà un llarg suplici per a ells. Esperem que el bon treball consolador de Fray Berengario els aporti llum en la foscor.
El bogardisme pot incloure madridistes igual que el sandrinisme inclou barcelonistes? Perquè jo crec que el Madridi ta Sufriente és de cor un bogardista.

penyabogarde ha dit...

bona idea Missatger, hauriem de tenir una aula d'acollida bogardiana per col·locar madridistes sufrientes i fariem una aliança impúdica entre antisandristes i antiflorentinistes, una mena de pacte versallesc provisori. Però el nostre madridista el seu gos sembla que son oficialistes i molt mourinhistes.

Anònim ha dit...

oh!

Blogger ha dit...

Just received a check for $500.

Many times people don't believe me when I tell them about how much money you can get taking paid surveys online...

So I took a video of myself actually getting paid over $500 for taking paid surveys.