PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


dimarts, 20 de setembre del 2011

TEATRE DE GUERRILLA...i més manetaaaaaaaaa!!!!!!

Això ja passa de taca d'oli. El Barça ha hagut de sotmetre les seves mans als R-X per tal de poder copsar la magnitud de la maneta. La maneta és constant i es multiplica. 5-0 a tot un prometedor Atlético de Madrid. Poca broma. Sublims en el camp. Dubtosos a la banqueta (ai...si Martí Filosia tingués oportunitat de sortir al camp...ai...si Cantona tanqués el mig camp...aleshores parlariem de manetes de sis, set, vuit, nou i deu dits).


Pep pensa massa en Qatar i les seves camises estretes. Tito governa a l'ombra i és la dinamo del motor de la màquina blaugrana. Tito, sempre Tito! Mireu la radiografia. Els R-X han captat l'anell que corona la maneta. L'anell dels campions!

Al Bernabeu, el Madrid, senzillament tongo. Enèssim tongo d'un mourinhisme obtús i vergonyant que executa els capricis multiempresarials del tenebrós Pérez. Tongo amb el filial Vallecano. Tongo i poc més.


Sobre els efectes del 24-S. Sobre el tongo rosellià. Sobre la psudodemocràcia a Can Barça. De tot plegat en parlarem llargament. Al detall. Amb fotos. El projecte bogardià ha iniciat un contrapunt al marge de la llei. Som molts. Estigueu amatents als futurs reportatges que preparem. Tenim les proves de que hi ha un poder malalt i financer i de que el contrapoder popular bogardià ja té cara i ulls. Deixem-ho així. Espereu futures imatges...Els serveis contrainformatius de la nostra Penya en coordinació permanent amb les assemblees insurgents, estan preparant un extens dossier dels fets i dels contra-fets.


DARRERA HORA.
IBRAHIM AFELLAY
K.O. PER TOTA LA TEMPORADA
TOTS SOM AFELLAY.
TOTS SOM BARÇA
(EL ROSELLISME, PERÒ, NO)

La novia de Ibrahim Afellay | Toda Pasión

todapasion.tn.com.ar/botineras/.../la-novia-de-ibrahim-afellayEn caché - Bloquear todos los resultados de todapasion.tn.com.ar
19 Ene 2011 – Cuentan que los catalanes no dejan ni caminar tranquilo al crack por Barcelona.


La Srta. IBRAHIMA ROSE D'AFELLAY ha estat rebuda pel President i Secretari de la Penya Bogarde i ha rebut el suport de tots els penyistes en aquests moments difícils.

TOTS SOM AFELLAY !!!



VALÈNCIA 2, BARÇA 2
RACING BERENGARIO 0, REAL MATRIX 0

Bona nit. El teatre de guerrilla s'ha activat. La primera part del sainet ha estat colossal. El Racing de Santander (felicitats Fray Berengario) ha esborrat el Real Madrid de la capa de la terra. Mourinho és fabulós. Estimem Mourinho.


Breument direm que el FC Barcelona ha arrencat un empat de taronjada a Mestalla i la lliga -guanyada des de fa dies- es posa catxonda. Avui ha anat justet. Amb Martí Filosía i Cantona hauriem golejat. Tito necessita més poder. Però estem de festa. Festa grossa. El bogardisme ha estat de guerrilla. Una festa a Mestalla. En Cesc és en Cesc i el futbol és blaugrana.

El Madrid "tucanitza" i cau en rodó. Mourinho és maco i amable. Cristiano estima i es deixa estimar.


Nosaltres hem vibrat en un bar atapeït de iaios.


Berengario a l'orgue i Savall a la viola entonen el rèquiem final per un cadaver blanc, florit i tòxic.


Canviant de tema, Tv3 ratlla l'esperpent. El catedràtic de gaitologia quadrada, Pichi Alonso, s'està convertint en el Termidor de la fase letal contrarevolucionària. No en sap gens! Pura escola rosselliana. El més greu és que darrera del triangle de periodistes tevetresians s'amaga l'ombra llarga de Manel Fuentes, el talla-navarros!


-----------------------


EL COMBAT DEL SEGLE.
24-S: Rosellisme trajecte final. Visca el Barça!

24-S: Ja els tenim rodejats!

Les coses clares. Anem a pams. S’acosta la data del 24-S. La tirania internacional que uneix l’actual Junta del Barça amb la petrogaita de Qatar no pot continuar. El dia 24-S, el sandrisme sotmet a votació (amb tongo assegurat) el tenebrós esponsor qatarí. Fem memoria: Els milers de bogardians que dia a dia s’incorporen a aquest bloc necesiten una mica de retrospectiva de la nostra revolta. L’estiu ha estat un període d’alta densitat revolucionaria i participativa. La indigbogardització va prendre força amb les acampades massives d’insurgents liderats per Núria Feliu. Malgrat la dura persecució dels agents sandristes, la resistencia s’ha fet forta a les rodalies del Nou Camp. Barricades, cooperatives, assemblees, consells obrers i caixes de resistencia s’han anat multiplicant per barris i pobles amb la comuna de Sants al capdavant. Viles mallorquines i maresmenques, capitals europees i asiàtiques. Tot és un clam.

El 24-S anirà precedit de columnes humanes procedents de diversos punts del planisferi. Tenim noticies de vàries iniciatives. El nucli dur de Sants i Hostafrancs amb la Feliu, Dyango, Leonard Cohen i Carl Sagan, avança i suma gent de tota condició, sexe i acordió.

Els resistents mallorquins baixen dels pobles i enfilen la Ciutat. Els amants de Montuïri –Estruch i Marta Coma- s’han erigit en avantguarda i han enllaçat amb els contingents del milicià Xisco. Imparable!

El cuirassat Potemkin s’omple d’illencs bogarders amb rumb a Barcelona. Serà com les escales d'Odessa en plan bèstia.


  1. El cuirassat Montuïri-Potemkin cccp

    video.google.com/videoplay?docid=294848899790631270970 min - 4 Ene 2007
    El acorazado Potemkin (Броненосец Потемкин, o Bronenosets Potyomkin, en ruso), es una película dirigida por el cineasta ruso Serguéi Eisenstein ..

Des de Qatar, el mariscal Van Gaal manté la reraguarda blindada amb tancs i camions en formació de combat. Un gran home!

Entretant al monestir de Poblet, Fray Berengario i el violagambista Jordi Savall posen en marxa el samba-tanc assortit d’altaveus, estris ritmics i coloraines. Gent culta, fiable, mesurada i mística. Tot va bé.

Ells o nosaltres. 24-S dia de la dignitat blaugrana.

Bogardisme en marxa!

Imatges superiors en video-clip: El cos de ballarins de la comuna de Sants entrena de valent per l'okupació del Nou Camp. Sincronització total al gimnas bolxevic de la Travessera.

Més adhesions. Bellucci+Watts, el retorn!

Recuperem l'essència bogardenca amb el retorn de Monica Bellucci des de la Piazza Navona. L'actriu bogardera dirigeix l'acampada de Roma.


Una altra històrica bogardiana, Naomi Watts (repasseu articles de la passada primavera), no vol ser menys i ha decidit prendre partit en aquesta insurrecció. Ens comunica que anirà a l'assemblea de compromisaris, és sòcia i votarà NO. De moment s'entrena amb un gran simi.


...I ARA PARLEM CLARAMENT: QUI SÓN ELLS?...(Ells, els dolents!)

ROSELL+FLORENTINO, con el foro Puente Aéreo, en Barcelona

- [ Tradueix aquesta pàgina ]

edicionimpresa.lavanguardia.com/premium/.../54216614021.html - Bloqueja tots els resultats de edicionimpresa.lavanguardia.com
hace 4 días – Rajoy, con el foro Puente Aéreo, en Barcelona. Una treintena de los principales empresarios catalanes y madrileños se reunió anoche en ...

47 comentaris:

Joan Estruch ha dit...

es tanca el cercle i avancem per mar

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

la tos dels tucans porta banya verda, oi?

Joan Balcells / Llançà ha dit...

El desllorigador de la lluita està definit d'avantmà i Rosell farà tupinada i guanyarà l'assemblea. Però els carrers portaran la força ingent dels globus oculars endurits a cop de vellut i suc de calonyosa.

pregunto: què és la tos dels tucans? i qui porta una banya verda?

jo responc al que segurament us desperatarà curiositat del que he escrit. Dic que el suc de calonyosa és de l'Estartit.

penyabogarde ha dit...

ELLS:

11.03.2011 J. Orihuel 0

Empresarios y ejecutivos de Madrid y Barcelona crean un foro de reflexión centrado en el liderazgo. El president catalán, Artur Mas, asistió anoche a la primera reunión.

Florentino Pérez, presidente del Real Madrid, y Sandro Rosell, presidente del FC Barcelona, compartieron anoche mesa en la capital catalana, pero –en principio– no para hablar de fútbol. El también presidente de ACS y el dirigente blaugrana fueron dos de los más de 20 empresarios y ejecutivos de Madrid y Barcelona que asistieron a la primera reunión de Puente Aéreo, un foro de opinión y reflexión que alternará sus actividades entre las dos ciudades y que, según sus promotores, pretende impulsar el liderazgo empresarial y político.

El primer acto consistió en una cena en la sede de la Fundación Godia, en Barcelona, y tuvo como invitado al president de la Generalitat, Artur Mas. El siguiente se celebrará en Madrid, y a él acudirá la presidenta autonómica, Esperanza Aguirre.

Entre los representantes madrileños, estuvieron también anoche José María Castellano (Ono), Antonio Vázquez (Iberia), Rodrigo Rato (Caja Madrid), Ignacio Garralda (Mutua Madrileña), José Manuel Entrecanales (Acciona), Javier Monzón (Indra) y Borja Prado (Endesa); y, entre los barceloneses, Juan Rosell (CEOE), José Manuel Lara (Planeta), Juan María Nin (La Caixa), el abogado Emilio Cuatrecasas, Luis Conde (Seeliger y Conde) o Javier Godó (Grupo Godó), además de Enrique Lacalle (BMP y SIL) y Manuel Torreblanca (Barcel Euro), promotores de Puente Aéreo.

Además de intercambiar experiencias sobre liderazgo, el foro pretende ser “un punto de encuentro” entre Barcelona y Madrid, dice Lacalle. “Con la crisis brutal que hay, no puede ser que las dos principales ciudades de España no se lleven bien”, añade.

penyabogarde ha dit...

NOSALTRES:

nuria feliu
dyango
leonard cohen
carl sagan
oleguer presa de la pastilla
fray berengario
jordi savall
louis van gaal
tito vilanova
winston bogarde
monica bellucci
monica vitti
ariadna gil
naomi watts

... etc.

Arnau ha dit...

hostia, la Monica ha tornat per quedarse?

Anònim ha dit...

però què està passant aquí?
qui ha osat portar la Naomi Watts a aquesta festa?

penyabogarde ha dit...

sembla que la tos dels tucans ja està explicada per el nostre company JULIO.

La banya verda és cosa de Montuïri, també apareix al post anterior.

penyabogarde ha dit...

La Mònica mai ens ha deixat, està molt activa i organitza la seva gent a Roma.

La Naomi Watts s'entrena amb força i ha triat el gran King Kong per fer-li d'sparring.

Eloi "Albatros" ha dit...

impresionant el que esteu fent

Un gran servei al la causa de tot un poble

felicitats des de Gràcia

penyabogarde ha dit...

Gràcies Albatros, t'esperem cada dia per aquesta tribuna, tens la paraula, pren-la!


Estruch!
Coma!

Hem vist la vostra fotografia amb escenografia de Novecento i ha aparegut un detall important: El nadó que porta la Marta és fill vostre?

MADRIDISTA GOLFO SUPERIOR ha dit...

VENGA VENGA A DISTRAER EL CORRAL CON VUESTRAS BATALLITAS DE CHUPETE Y PAÑALES

VENGA VENGA QUE EL VALENCIA OS VA A METER EN CINTURA

JAJAJAJAJA

ME ENCANTA COMO MOURINHO OS ESTÁ SACANDO DE QUICIO

ME ENCANTA EL ARTE DE MOURINHO

OS ESTÁ ACONGOJANDO COMO PERDICES AL AJILLO DE SUMATRA

JAJAJAJAJAJA

QUE GOZADA

MI GOLFERÍA AUMENTA POR MOMENTOS


JAJAJAJAJAJAJAJAJA


VALENCIA ANTICIPA LAS FALLAS Y OS PONE DE PATITAS A LA CALLE

JAJAJAJAJA


PARA GOLFO YO

SOY ESO: SOY UN GOLFO

EL PERRO TOBÍAS ha dit...

guauuuuuu

muerdo bogardillos

guauuuuu

carnaza sabrosa

me encantan los huesos de fraile

guauuuuuu

Anònim ha dit...

dos tontos com en mou

Arnau ha dit...

Balcells, el suc de calonyosa no el trobo al google, pots dir quelcom?

Anònim ha dit...

Madrid no pot més, mourinho rebenta el club, ja ja ja

madridista? on ets?

MADRIDISTA OS RIÑE ha dit...

MANIPULANDO QUE ES GERUNDIO...
EL BARCELONI-TA SE ESTRELLA EN MESTALLA Y SOLO SE HABLA DEL EMPATE DEL MADRID EN EL SARDINERO.

LO QUE OS TOCA HACER ES EL PASEILLO AL VALENCIA QUE OS MENEÓ DE CABO A RABO SIN RECHISTAR

PERO VOSOTROS COMO SIEMPRE DÁNDOLE A LA MADRIDITIS Y A TIRAR BALONES FUERA.

ESTAIS ACABADOS Y POR ESO PRACTICAIS LA MENTIRA MÁS BURDA

EL PERRO TOBÍAS ha dit...

solo guau

penyabogarde ha dit...

I si, amic Arnau, el Barça és fort gràcies al suc de calonyosa?

Joan Estruch ha dit...

La senyora Monica Bellucci a la foto que fa mueques està especialment preciosa. A la foto que mostra posicions vàries està divertida. A la foto que s'unta de sang sa llengua, està perillosa i a punt de bogardada.

Moltes mercès per retornar a la pantalla aquest prodigi sobrenatural.

Sou pistonuts.

Òscar Roig i Carrera ha dit...

Al final haurà de jugar en Guardiola i en Tito amb tants lesionats! Per cert, vaja invent el de jugar amb tres defenses amb el València! Sort de la intercessió del Fray Berengario i el seu Racing!

S'acosta la data del 24, la data del triple NO! QUE NO ENS ENGANYIN, ABANS DE QATAR AQUEST BARÇA VA GUANYAR SIS TÍTOLS EN UNA TEMPORADA, ARA NO ENS TORNAREM POBRES DE COP I BAIXAREM A SEGONA PER REBUTJAR EL PETRODÒLAR!

Per desgràcia em temo que va a ser que sí...

Fray Berengario ha dit...

Un placer eso de empatar con el Madrid, mi Racing trabaja a destajo con la ayuda de Dios. Me alegro de que un pecador como Mourinho pase un mal trago y si puede ser deseo que vaya al limbo una temporadita pues allí, entre tinieblas, conocerá el calor y el frío, la noche y el día, los extremos de un lecho infinito y pasará la prueba final que lo inclinará hacia el cielo o hacia el averno.
Me gusta el Barça visto a vuestra manera con sabor a sátira y desenfado. No conozco al señor Savall el cual se ha emparejado con mi modesta estampa para tocar unos maitines al únisono.
Quiero lanzar un par de pequeños vocablos:
Aink Sionk Paionk

Ese es mi canto cuando estoy de espaldas ante la pared de mi celda.
Si cantais conmigo el Aink Sionk Paionk os prometo que tendreis a mi colega Fray Escoba entre vuestra gente.

En cuanto a la señorita Belucia, diré pocas palabras: Si fuera monja la invitaría a pasear bajo los arcos de mi claustro. Oraríamos juntos misal en mano y cantaríamos el Cantar de la Serrana.

Joan Balcells / Llançà ha dit...

Com voleu que el suc de calonyosa sigui conegut fora del seu Estartit?
Com a molt els de l'Alt Empordà en tenim constància. Us asseguro que obre els pulmon i crispa qualsevol nafra mal tancada i és amargant però digestiu.

Adell El comodor ha dit...

re-con-tra-man-dan-gues!
la nòvia de l'Ibrahim s'haurà d'afegir a la barrikada!
Quin vertigen de senyoreta!

El missatger ha dit...

En Guardiola a vegades té uns trets sandrinistes rosellinistes que fa por: entre la campanya publicitària al Banc de Sabadell (per a qui no ho sàpiga, els bancs inverteixen en tràfic d’armes, tenen relació amb el narcotràfic, i són els principals culpables de la crisis per les seves divisions en inversió), el lamentable comentari de que ens aixequem tots a les sis per impulsar l’economia (a les sis ja hi ha molta gent que s’aixeca, els currantes de tota la vida, ara molts d’ells immigrants, i la seva vida no és precisament de color de rosa; els que mai s’aixequen a les sis, però, són els mateixos futbolistes, ni tota la tropa de sandrinistes que aplaudien els comentaris d’en Guardiola) i ara la seva defensa d’una dictadura amb els arguments que hem sentit tota la vida de franquistes (és un país segur, són bona gent, hi ha ordre, vol obrir-se a l’exterior...) Tot això dit per algú que cobra de Qatar. Massa ètic no ho és, em sembla.
Vaja, que realment el nostre bogardista és en Titus.

Demà òbviament diran la triple sí, que per alguna raó els poders fàctics porten setmanes fent campanya des dels seus organs mediàtics “neutrals” i “objectius”. Informació pura. Però com a mínim encara queden els reductes bogardistes per a seguir dient No. No al patrocini de dictadures per a netejar el seu nom i no al sandrinisme dels poders fàctics.
Diguem No!

D’altra banda, l’estimadíssima d’en Afellay mereix forma part de Twin Peaks. Des de la Marta Coma, la Naomi Watts, i la senyora Bellucci i la Fúria, no se’n veia una dona més maca.

presidència de la PENYA ha dit...

impresionat aportació del company Missatger.

li lliurem la llamborda d'or al periodisme bogarder.

Bogador premianec ha dit...

Vistes al mar

El cel ben serà
torna el mar més blau,
d'un blau que enamora
al migdia clar:
entre els pins me'l miro...
Dues coses hi ha
que el mirar-les juntes
me fa el cor més gran:
la verdor dels pins,
la blavor del mar.

Coma ha dit...

Encara que arriba una mica tardet, us explico el que puc explicar sobre el meu fillet.

Amiguets i amiguetes de la Penya Bogarde,
confirmo que el nadó que porto als meus braços és el meu fillet Cosme.
No puc dir qui es el pare. Secret de parella i ho podeu respectar així i us ho demano de tot cor i en privat i amb una besada de propina per la gentilesa i segellada per una bona marca del meu pintallavis espès Bourgois Rouge d'Amour, calibre 44.

Marta Coma

Pediatre Alomar (Montuíri) ha dit...

Hola Coma,

m'atreveixo a dir que el teu fillet es diu COSME ESTRUCH COMA.
Almenys així consta en el registre civil de Montuïri.

Però no em quadren els números. Vareu anar a Mallorca sense simptomes d'embaraç.

Un estrany fenòmen bogardià?

Òscar Roig i Carrera ha dit...

(Ja li agradaria saber a aquesta qui és el pare. Però a mi no em mireu, que he promés per la memòria dels meus pares (vius tots dos, gràcies a Déu) no tenir mai fills.

Va digue'm NO A QATAR. Socis que se us pot enganyar, done'm una lliçó de dignitat que ens farà, aquest cop sí, més que un club. A més, si continuem produint aquesta samarreta tan lletja ningú no la comprarà i encara perdrem diners.

Estic d'acord amb el que diu el Missatger. Des del meu respecte i admiració (en general) per Guardiola, també té coses que no em fan el pes, i seguir-lo a ulls clucs com el nou messies que tot ho fa bé és de babaus, que no de bogardistes!

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

El bogardisme és per damunt de tot lucidesa i saber destriar el blat de la palla. Sabem que en Pep no és res sense en Tito, sabem que el nen de Santpedor no és perfecte i que en temes de politica exterior (Qatar) o interior (medallisme parlamentari amb discurs de "fill que voldrien totes les mares") més val que no s'hi fiqui.

Hi haurà tongo assembleari i el Rosell guanyarà. En Laporta ara surt amb les seves coses però tampoc "ens representa", doncs li diuen democràcia "però no ho és".

El bogardisme activarà un pla B de resposta i alternativa. No acceptarem muntatges i cantarem tota la veritat.

Salut i bogardada cada dia.

Xuang torna ha dit...

Quin gol més guapo a fet la Carmen Miranda i millor el porter pur tua e por mua.

Adell El comodor ha dit...

Comentarista Xuang: Podria explicar més detalladament aquest aspecte de la Carmen Miranda i és que així en fred no l'entenc del tot o gens ni mica.

Moltes gràcies.

MADRIDISTA CALLA BOCAS ha dit...

FENOMENO
FENOMENO
FENOMENO


SEIS BOMBAZOS AL RAYO PARA DISIPAR CUALQUIER SOMBRA DE DUDA

EL REAL MADRID ES TODO POLVORA

A VER, A VER, A VER

¿NO SERÁ VUESTRO SANDROTE QUIEN UNTA CON TONGO A LOS RIVALES?

¿CUANTO PAGASTEIS AL ATLÉTICO DE MADRID?

NADIE EN SU SANO JUICIO PUEDE CREER QUE EL EQUIPO COLCHONERO PASE DEL CIELO AL INFIERNO EN UNAS HORAS.
LA DESIDIA COLCHONERA SOLO SE EXPLICA POR UN TONGO DE PASTA ROSELIANA

¡¡¡¡¡ JODER !!!!!


EL MADRID YA ES EL REY QUE CALLA BOCAS

EL PERRO TOBÍAS ha dit...

guau quiero tonguitos para morder visceritas guauuuuuuuuu


guau guau mi amo guauuuuuuuuu

Cèl·lula Kubala ha dit...

quina vergonya!
mentres els TITO BOYS treballen de valent per fer un partit impecable i fan el joc del segle, la trama petrolera de Sandrusco embauca els socis en una creuada antitabac i a donar suport a un esponsor de la tirania qatarí. Mare meva!

Sort d'en Tito i els seus i que visca visca visca el Barça bogardista.

Un Barça que parla en el camp contra un Barça que vol vendre petroli.

Menys petroli i més vodka!

Fray Berengario ha dit...

me gusta la mano radiografiada.

¿Será la mano del buen Dios?

El Racing me gusta y lo repito, pero no puedo hacer otra cosa ante el FC Barcelona que juntar las manos y orar por sus éxitos. Me gusta que el bogardismo sea barcelonista pero a la vez sea devoto en la justicia necesaria para acabar con un mundo instalado en los negocios feos que hunden la humanidad.

Conecto mi samba y bailo mi biblia bacalao.

¿Julio? A ver si animas las dudas de la plebe con tus acertados vocablos.

El asno de Balaam ha dit...

El asno de Balaam

Io io io soy el asno de Balaam y arreo coces a los injustos io io io

Bailad conmigo el mambo de Balaam:

1- Coz para Florentino. 2- Coz para Mourinho. 3- Coz para Sandrito 4- Coz para los mercados. 5- Coz para los palmeros. 6- Coz para los banqueros 7- Coz para los sandrinistas 8- Coz de nuevo para todos ellos.

¡¡¡Maaaaambo!!! Y que vuelen, que vuelen...

Io io soy el asno de Balaam y arreo coces a los injustos io io io

Anònim ha dit...

Esperaremos toda la información Bogardiana ¡todos somos Barsa! Eso está claro. Me gusta el mejor equipo del mundo, pero no apruebo los negocios sucios de los otros equipos bajo la mesa para situarse en mejores posiciones en la tabla donde siempre reinará el Barsa. Además tenemos a Fray Berengario con sus oraciones, batucadas y festivaleros discursos ¡para qué queremos más!
Un abrazo bogardianos triunfantes.

penyabogarde ha dit...

extraordinària unitat anticapitalista i bogardobarcelonista a tot gas!

Fray Berengario ha dit...

Sobrecojedor texto amigo Julio. Para colocarlo en el frontispicio de mi capilla. Para reafirmar el velo místico que une lo divino y lo mundano. Oremos por la poesía que posee el don de la bondad y el bálsamo del amor.
Mi condicón santanderina no exime mi rendición pascual bajo los pies de Messi. Pronto acudiré a las calles con mi vehículo lunar y espaciré las cenizas del viejo mundo. Cantemos orando y oremos cantando:

¡¡¡ Visca el Barça y fuera el canibalismo pecador !!!

El missatger ha dit...

Si ahir criticavem a Guardiola, avui a Twin Peaks l'aplaudim per la valentia de defensar públicament a l'anterior junta.
Cantona deu haver parlat amb ell... i l'ha atret cap el bogardisme, abandonat el costat fosc sandrinista-florentinià.

Si Mourinho té un dit, el bogardisme té la radiografia d'una mà.

Salut!

Arnau ha dit...

m'agrada també que guardiola laportegi, de fet el millor de laporta és que era un bon fumador de puros i li agradava ballar al luz de gas. Segur que Laporta ballaria dalt del camió del frare Berengario en canvi el Sandro l¡imagino en una haima de luxe rodejat de dones qatarenques i prenent el te del desert a preu de pou de petroli.
En Sandro és estil Dallas, petroli i talonari. Laporta és estil Casablanca, piano-bar, puro i marsellesa.

collonets que bo que és ser bogardy!

Òscar Roig i Carrera ha dit...

Hem perdut les tres votacions, res de nou sota el sol, jo sempre acostumo a perdre totes les votacions. A mi no m'agrada tampoc el Laporta (tot i que el vaig arribar a votar en unes eleccions en un moment d'alienació mental passatgera), però millor que el Sandrusco sí que ho era. Se li ha de reconèixer el mèrit d'haver armat aquest Barça del que Sandrusco i Qatar suposo que encara podran treure petroli durant molt de temps.
El mèrit d'haver fitxat Guardiola-Tito enlloc del Mou-Tobias (com volia el Sandrusco). El mèrit d'haver fet un club desacomplexadament català i amb un punt gamberro que mai no prohibiria fumar. En fi.

La Lliga la disputarem amb el Betis i amb el Racing que estic convençut que anirà escalant posicions gràcies a les oracions del Gay (alegre) Fray. El Madrid a lluitar pel descens.

Presidència ha dit...

Estem recopilant dades molt valuoses sobre el post 24-S.

Adell El comodor ha dit...

ja friso mandarines per rebe tota la vostra informació revolucionaria i bogardista

Maese Pérez el Organista de Sevilla ha dit...

¡¡¡¡ Julio, Julio, Julio !!!!!!!

fray Berengario ha perdido el órgano