PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


dimecres, 29 de juny del 2011

ELS MOTIUS DE LA NOSTRA LLUITA


EXCLUSIVA MUNDIAL:
EL COCKTAIL FELIUTOV!!!!!!!!

Avui us oferim en exclusiva mundial el video on apareix la mítica miliciana Núria "Fúria" Feliu mostrant amb orgull la seva arma infalible. La camarada de Sants exhibeix un exemplar del temible oli inflamable que integra el conegut Cocktail Feliutov i, valenta ella, l'etziba davant l'audiència internacional sota la mirada enemiga del conegut "rosellista" Josep Cuní.
Cliqueu l'enllaç damunt la pantalleta i no perdeu detall.


YouTube - El aceite de Godall y Nuria Feliu a TV3

www.youtube.com/watch?v=o9vhko8eSg458 s - 14 Mar 2007 - Subido por TLSYVER
Nuria Feliu, en el programa de Josep Cuní de TV3, ha presentado el aceite de oliva virgen-extra de cosecha propia, producido y envasado ...





DARRERA HORA:

SANDRO ROSELL

TORNA A PROVOCAR
I TANCA LA MASIA.

La voracitat sandrista no s'acaba. Samarreta Qatar multiratlles, "Francisquito" i ara ens tanca el temple del futbol: La Masia. Sandro provoca i indigna. La Masia és el temple del Barça i el Sandro la traslladarà als recintes perifèrics. Sandro vol ocupar la Masia per fer un despatx.
Això és monstruós.
Més arguments per augmentar la rebel·lió.

Ens arriben noves adhesions i nous barricadistes:
Tom Waits, Jerry Lewis, Hermanos Calatrava, Raquel Welch i Àngels Barceló.


La lluita diària en la defensa de la causa bogardiana a la ja famosa "barricada de Badal" ha tingut un moment entranyable quan la nostra líder i gran dama Núria "Fúria" Feliu i el brigadista Oscar "Roig" Waits han decidit fer un pas endavant i s'han casat després de viure una apassionada història d'amor sota les bales de l'enemic .

El poder rosellià, però, ha rebut el suport dels pilotes de sempre. Basté, Pichi Alonso i Bassas encapçalen la contrarevolució i es posen al costat del poder. Batalla campal entre Basté i Feliu al casinet d'Hostafrancs. Raquel Welch treu pit davant d'en Bassas.


Radicalització extrema en un carrer totalment lliurat a la causa bogardenca.



PRESENTACIÓ EXCLUSIVA
DE LA SAMARRETA PROPOSADA
PER LA PENYA BOGARDE.


Aquí teniu la samarreta lògica i senzilla que proposa la Penya Bogarde. És una clara alternativa al desproposit de la samarreta "quatarenca" i multiratllada que imposa el tandem Rosell-Qatar. Es pot modificar democràticament. És una proposta oberta.


Aquesta alternativa té un valor afegit en el seu esponsor. Restaurant Snack Bar Cal l'Enric és una empresa cooperativa que gaudeix d'un gran reconeixement internacional en els fòrums socials, treballa amb productes de comerç just, els treballadors de Ca l'Enric funcionen en règim de cooperativa i pertanyen a l'associació Spartakus fundada a començaments del segle XX per la noble lluitadora Rosa Luxemburg. Una esponsorització d'aquestes característiques assegura un projecte del poble i per al poble.

SÍNTESI DE LA SITUACIÓ
DE LES LLUITES BLAUGRANES
I DE LES REVOLTES BOGARDENQUES.


La lluita del bogardisme rebel és molt forta aquests dies als carrers i places de Barcelona i, especialment, al districte de Sants/Hostafrancs que ha adquirit l'estatut de soviet obrer i popular inspirat en la comuna de París de 1871.
El primer conat de resistència va ser una pacífica acampada davant de la Masia. Els twitters, facebooks i s.m.s's van fer la resta. El contingent bogardià es va incrementar molt més enllà de les files de la penya i, gràcies al carisma de Núria Feliu, es va activar un gran corrent de simpatia. Lucky Guri i Pere Tapies es van afegir a la miliciana Núria "Fúria" Feliu i els suports internacionals van començar de la mà del gran Leonard Cohen.

En Pere Tapies i en Lucky Guri al costat de la miliciana
Núria "Fúria" Feliu davant la seu del Orfeó Bogardià de Sants


Ens arriben novetats des de les barricades culturals: Arcadi Oliveres, Georgie Dann, Tomeu Penya, Agustí Montalt i El Gran Wyoming encapçalen sengles barricades en altres angles del districte. Cada famós coordina un nucli tècnic i aquest, al mateix temps, aglutina el voluntariat resistent.


La barricada de la Plaça de Sants
encapçalada pel Gran Wyoming


La barricada de la carretera de La Bordeta ha quedat buida després de que Georgie Dann , en un acte heroic i valent, ha interpretat la seva cançó " La Barbacoa", i ha provocat la fugida dels atacants sandristes.


Tomeu Penya aparca la seva guitarra
i també ens dóna suport

Les pancartes parlen clar: "Ni un ral a Qatar", "Francisquito capritxo rosellià", "Samarreta del poble, samarreta Ca l'Enric", "Menys mossos i més esquadres", "Indignació bogardiana contra el petrodolar", entre d'altres.


Arriben notícies de la roda de premsa realitzada davant de la Massia organitzada per l'associació de Dones Rebels. Monica Bellucci, Emma Thompson, Mercè Sampietro, Imma Pedemonte, Elsa Pataki i Noemi Watts, han comparegut davant dels microfons per expressar el seu suport al moviment SOLSTICI BOGARDE.



DARRERA HORA INTERNACIONALISTA


Arriben reforços internacionals. El cineasta trotskista Ken Loach i el footballista franco-britànic Eric Cantona -socis en el cinema- s'incorporen a les barricades i s'estrenen a la zona de Collblanc/L'Hospitalet.


No cal dir que Eric Cantona es fa fort a la cantonada del metro, per alguna cosa és Eric Cantona(des). Loach desplega la càmara arran de terra i entregistra la seva propera peli (*)
(*) Títol provisional: The Amazing Stories of Núria Feliu (The Sants Black & Red Iron Maiden). Estrena el 1r de maig de 2012 a les Cotxeres de Sants (Barcelona).

47 comentaris:

Joan Balcells ha dit...

crec que Tomeu Penya obrirà una nova etapa. Espero que no es topi amb els d'Antonia Font que són sandrencs

Òscar Roig i Carrera ha dit...

Definitivament, la samarreta ca l'Enric mola. N'hi haurà prou amb el pot de les propines per derrotar el petrodolar? El xiringuitu, el xiringuitu, el xiringuitu, el xiringuituuuu...

xivato ha dit...

la bar-ba-co-a
la bar-ba-co-a

ja imagino una barricada/xiringuita
i una barbacoa/trinxera a cada cantonada

per cert...parlant de cantonades, resulta que l'Eric Cantona-des està ficat en rotllo xul·li antisistema i podria anar a Sants.

La millor cantonada en mans d'Eric Cantona-des.

SOUNDA' ha dit...

Som molt experts en música popular.
Per tant donem el nostre vist i plau a tot el que puguin aportar Penya, Feliu, Guri, Tapies, Cohen, Dann i els que vinguin.

Esperem que els madridistes Manel, els pericos Antonia Font i els mourinhistes Amics de les Arts no entrin en una guerra que no és la seva.

Difícilment podrem compartir gustos amb en Basté.

MADRIDISTA RECUERDA... ha dit...

MUY BONITO LO DEL DESPISTE.

EL GAMBERRO DO SANTOS EXPULSADO DE LA SELECCIÓN MEXICANA POR TRATA DE BLANCAS Y NO OLVIDEMOS QUE ES DE LA MUY EJEMPLAR MASIA, FINA HIPOCRESÍA

PERO SUS ALTEZAS BOGARDI-TAS DÁNDOLE AL CHURRERO DE LA ACAMPADI-TA QUE POR CIERTO ES UN PLACER ESTO DE VER COMO OS LIAIS A TORTAZOS CON EL SÁTRAPA SANDRO.

JO JO JO PARA GOLFO UNO QUE SOY YO.

PATÉTICO EL LEONARD COHEN SALIÉNDOSE DEL TEMPLO BUDISTA PARA IR DE PICOS PARDOS CON LA CENTENARIA NURIA FELIU

HARTO DE VINO ME RÍO DE VUESTRO DRAMÓN

Alan Smithee ha dit...

ui quina mala gaita aquest madriles

Albert ha dit...

si teniu alguna foto de le sdones rebels etaria bé de veure-ta i a mi la Sampietro i la Pataki em posen cec

El missatger ha dit...

Ja ho diu l’himne... Tant se val d’on venim... tots units fem barricades...

Tomeu no podia faltar, igual que Cantonades; el seu joc de peus pot ajudar molt. Georgie Dann és una arma de destrucció massiva que pot ser la tomba del sandrinisme. Ara, discrepo en les crítiques a Antònia Font. Crec que són infiltrats.

La samarreta és fantàstica: ajudant a les cooperatives a fer un món més just. Ara bé, acceptarà Nike aquesta situació? L’empresa que vesteix al consell d’administració Sandrinista i als professors d’Esade o a en Basté els caps de setmana (quan no van a la feina) recolzant una cooperativa? Si hi ha algú que pot ajudar a fer el miracle és la Fúria Feliu.

I mentre tant a l’equip del fan de Rubalcaba en lloc d’acampades fan un concert especial de Julito Iglesias amb Mourinho acompanyant-lo amb les maraques. El món en lluita i Florentino cantant Soy un truhan soy un señor.

SOUNDA' ha dit...

Antonia Font són bona gent però són pericos, llàstima.

Fabià ha dit...

us felicito de tot cor per la vostra imaginació que alegra el món corrupte del futbol


cordialment


Fabià Escales

Tiana. El Maresme.

Joan Estruch ha dit...

quin bé de Déu de dones rebels

estic content de tenir una esposa que a més d'estimar-me molt té clares les coses i sap quin és l'enèmic

per si algun òscar o algun madridista no ho sap, la meva esposa es diu Monica.

SECRETARI DE LA PUBILLA ha dit...

vostè és un afortunat Sr.Estruch, però permetin que li recordi que la seva "bella" esposa , la Sra. Mònica, és la nostra "Pubilla" i té un contracte vitalici amb la nostra Penya ...

bones tardes ...

Joan Estruch ha dit...

la meva esposa és pubilla amb el meu consentiment i reitero que m'estima molt

Òscar Roig i Carrera ha dit...

La cançó d'aquest estiu: "The future" d'en Cohen, amb versió als cors femenins de les dones rebels & la tieta Núria, interpretada en les veus principals per Tom Waits i Georgie Dann, un duet que farà època i segur que canviarà the future itself! Esperem que en Ken Loach tingui a punt la càmera per grabar-ho i que en Cantona no fiqui la pota!

Presidència a Secretaria ha dit...

Benvolgut secretari i responsable de comunicació gràfica de la Penya:

Vist l'enamorament entre Òscar Waits i Núria Feliu, està clar que caldrà una bona fotografia de la parella Waits/Feliu vestits de casament i a peu de barricada.

Vostè mateix.
Òscar és Waits i Feliu és Núria.
Endavant les atxes!

El missatger ha dit...

M’han arribat rumors assegurant que Tom Waits vol fer una segona part de One from the heart. Seria One from the barricade, cantant a duo amb la Fúria Feliu.
Old boyfriends... La Fúria Feliu posa el cor en un puny als contra-sandrinistes.

La Metafísica i la Matemàtica amigues ha dit...

Oscar Wilde * òsca Waits = òscar Roig.

Roig + Negre = 1936.

Los Angeles + Sants = Blade Runner 2011.

Anònim ha dit...

Rosell tanca la Masia

Anònim ha dit...

foc, foc, foc!!!!

Òscar Roig i Carrera ha dit...

Gràcies metafísica, m'has emocionat amb la primera suma. El roig i el negre són els meus colors favorits, però el 36 no porta bons records, no...

META+MATE+FÍSICA 100% ha dit...

...el 36 és un mal averany però ens recorda els grans lluitadors de la revolució trepitjada.

...a veure si el 2011 serà l'any del bo i pitjor del Barça. El Barça de Wembley i el Barça de Qatar.

Però Òscar Waits no defallirà i si cau reexirà Òscar Roig i Negre, i si cal l'incombustible ÒSCAR WAITS WILDE ROIG CARRERA (quasi president d'honor de la penya barcelonista Winston Bogarde).

LA-BAR-BA-CO-A-LA-BAR-BA-CO-A!!!!!

penyabogarde ha dit...

jo soc, jo soc, jo soc senyor,
qui voldria amb vos parlar.

jo soc, jo soc, jo soc senyor,
qui voldria amb vos parlar.

No és el mestre ni el vicari
sinó jo, senyor,
qui voldria amb vos parlar.

(espiritual negre, XIX USA

Òscar Roig i Carrera ha dit...

Que bonics els espirituals negres! Potser és el més bonic que s'ha fet en nom de Déu. Ara no em gasteu el nom, ni em feu tan la pilota... "La pelota, la pelota...", que diria en Nunyess.

Òscar Roig i Carrera ha dit...

QUE DOLENTS QUE SOU, NO EM PODIEU CASAR AMB LA RAQUEL WELCH O L'EMILY WATTS? AIXÍ NO JUGO!

META+MATE+FÍSICA 100% ha dit...

Emily Watts? No, no... la nostra és la Noemi Watts!

Però, Tom Roig, no fotis! No podem creure que no siguis feliç amb la Feliu. No és possible rebutjar un amor així.

Els vostres fills seran sang dels seus pares. Sang oscaritzada i furiosa.
Sang de llamborda amb aromes de bezina i cocktelera de can Molotov.

Equació infalible:

ÒSCAR + FELIU = PETIT WILDE

MADRIDISTA CON SABLE ha dit...

ZOZOZOZOZOZOZOZOZOZOZOZOZOZOZOZOZOZOOZOZOZOZOZOZOZOZOZOZOZZOZOZOZOZZOZOZOZOZOZOZOZOZOZOZOZZOZOZOZOZOZOZOZZOZOZOZOZOZOZOZOZOZOZOZOZOZOZOZOZOZOZOZOZOZZOZOZOZOZOZZOZOZOZOZOOZZOZOZOZOZOZOZZOZOZOZOZOZOZOZOZZOZOZOZOZOZOZOZOZOZOZOZOZOOZOZZOZOZOZOZOZOZOZOZOZOZOZOZOZOZOZOOOOZOZOZOZOZZOZZOZOZOZOZOZOZOZOZOZOOZZZOO

¡¡¡¡¡ ESCARAMUCHE !!!!!!

COMO TOBÍAS ENDIÑANDO SABLE

MADRIDISTA AVISA MUCHO ha dit...

OS LO DIGO CLARO.

TOBÍAS SE ACERCA Y OS AMARGARÁ

MADRIDISTA OS AYUDA ha dit...

RECORDAREIS A TOBIAS

MADRIDISTA MAESTRILLO ha dit...

DELETREANDO QUE ES GERUNDIO

TO-BÍ-AS

MADRIDISTA AYUDITA ha dit...

TOBÍAS SE ACERCA Y NO OS DEJARÁ EN PAZ

MADRIDISTA CASI TOBÍAS ha dit...

LO DE TOBÍAS NO VA DE FAROL

ES TOBIAS QUIEN ESTÁ PREPARADO PARA ENTRAR EN ACCIÓN

MADRIDISTA LO VE CLARO ha dit...

DE OSCAR ME GUSTA QUE ESCRIBA CON MAYUSCULAS COMO TODO HIJO DE BUEN VECINO.


ESTE OSCAR PODRÍA SER EL AMIGO DE TOBÍAS

¿NO?

TOBIAS Y OSCAR PROMOCIÓN DE VARAS Y ESTACAS


MOLA LO DE OSCAR Y TOBÍAS JUNTOS

penyabogarde ha dit...

Vés a pastar fang madriles, o avisarem la FÚRIA FELIU i farem all i oli

Anònim ha dit...

jo vull oli furiós

Òscar Roig i Carrera ha dit...

Notícia exclusiva: he demanat el divorci de la Feliu doncs he descobert que s'entenia en secret amb el ladiesman del Cohen, i m'he propossat a la Naomi Watts, ara que he aconseguit aprendre correctament el seu nom, ha estat un amor a primera vista (de fet des que la vaig veure a "Mulholand Drive"). QUI COI ÉS EN TOBIAS?

MADRIDISTA ACERCA DE TOBIAS ha dit...

TOBÍAS TE MARCARÁ LA SOMBRA EN LA CALLE, EN EL TRABAJO, EN LA CAMA

TOBÍAS ES ALGO MÁS QUE UN NOMBRE

YA VERÁS MAJO

El missatger ha dit...

Se li gira feina al tal Tobias.

MADRIDISTA BAJO TOBÍAS ha dit...

Y A USTED MENSAJERILLO DE NEANDERTAL LE RECOMIENDO UN ZUMO DE TOMATE ORLANDO PARA SUBIR EL NIVEL DE VITAMINA D A SU CASTIGADO BODY

TOBÍAS PUEDE MOLESTARLE PERO TOBÍAS ESTÁ AL LORO DE SUS MENSAJITOS DE MENSAJERO BOSQUIMANO

ALICANTE
EL NILO
GATO CON BOTAS
MIEL SULIBELLANTE
OJOS DE PUIGCERDÁ


TOBÍAS SE ACERCA Y DE BLANCO LECHE

META+MATE+FÍSICA 100% ha dit...

Òscar Waits + Núria Watts =
Tom Feliu + Naomi Roig.

Winston Dann + Georgie Bogarde =
Monica Pataki + Elsa Bellucci.

Guardiola + Vilanova =
Kubala + Helenio Herrera.

Barbacoa + Botifarra =
Georgie Dann + Ca l'Enric.

Diarrea + mala educació =
Madridista + Tobías

Ana Ma. García-Siñeriz ha dit...

Buenos días,

reconozco que hay que estar muy metida en el meollo de la cuestión para entender las claves de está divertida revolución, pero vuestra constancia merece un aplauso. Ya os conté que gracias a un colega catalán residente en Madrid descubrí vuestra tribuna. Ahora ca y ahora la frecuento a menudo. El mero hecho de constatar vuestra inventiva y que aporteis buen humor al mundo del futbol, ya me parece sano y lo suficientemente higiénico como para saludar vuestra iniciativa.

Òscar Roig i Carrera ha dit...

No explicaré res de la trobada d'ahir amb la Monica. No, no ho explicaré. Res. Tobias. Què és un nou fitxatge del Madrid? D'on l'han tret, dels descartes del juvenil de l'Espanyol? Últimament no segueixo l'actualitat esportiva, les senyores em tenen massa ocupat... Bogarde+Tobias= ?

boquilla de puret caliquenyet ha dit...

Òscar: Ja la saps llarga. D'una banda deixes la Núria Feliu plantada i recent casada entre barricada i altar, d'altra banda anuncies el teu flirt amb la Noemi Watts i ara recuperes in-extremis la passió nocturna per la Monica.
Això pot tenir efectes secundaris i colaterals. Que li preguntin al poble Estruch.

EL PERRO TOBÍAS ha dit...

Me presento, soy Tobías, el perrito pequinés que acompaña a mi amo el madridista. Cuando os metais con el Real, ya sabeis, guau guau y a morder ladrando.

El missatger ha dit...

Tobías ladra, luego el bogardismo cabalga.

Tobías, perro pequinés ha dit...

Ladro y muerdo, chungo mensajero valiente y bribón. Muerdo más que ladro y azoto más que husmeo. Sigue con tu petardeo antimadridista.

Te recominendo la antitetánica.

MADRIDISTA MECE LA CUNA DE TOBÍAS ha dit...

¡¡¡ BUEN TRABAJO TOBÍAS !!!

PALABROTA ANTIBLANCA QUE LANCEN ESTOS PERRITOS CALIENTES Y MORDIDA EN LA PIERNA DE MI FIEL TOBÍAS.


¡¡¡ BUEN TRABAJO TOBÍAS !!!

Òscar Roig i Carrera ha dit...

Jo tinc un gat i és perillós. Queda avisat el Tobias.