PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


dissabte, 25 de juny del 2011

EL SOLSTICI APRETA, LA GENT BLAUGRANA S'INDIGNA I LA BONA CUINA NO S'ACABA



Louis de Carmona

Marc de Funes

darrera hora:

El Barça campió de lliga de futbol sala. La sala és més complicada que l'estadi. Més difícil, impossible. Som grans. Cal dir que Marc Carmona, l'entrenador dels "salistes" és el germà de Louis de Funes.
(les fotografies ho demostren de manera palmària)

Simpàtica salutació entre els germans Carmona de Funes


  1. Publico.es
  2. El Barcelona, campeón también en fútbol sala
    hace 11 horas
    El FC Barcelona Alusport se ha proclamado campeón de la de la Liga Nacional de Fútbol Sala (LNFS) por primera vez en su historia tras imponerse en el quinto ...
    ABC.es - 191 artículos relacionados




CREIX EL MOVIMENT
DELS INDIGNATS BLAUGRANES


Ja es coneix per el moviment "SOLSTICI BOGARDE". És de domini públic que Sandro indigna. La samarreta de Qatar, el fitxatge de Francisquito...masses coses per escalfar l'estiu. El moviment va començar amb una acampada, després les manifestacions, després la violència i ara les cançons que canta el poble bogarder. Núria Feliu s'ha convertit en la diva de la darrera insurrecció blaugrana.

Núria Feliu

Pàgina oficial de la cantant.
www.nuriafeliu.cat/ - En caché - Similares

Més informació a la part inferior d'aquest extens article.






Anem a fer un balanç dels primers dies d'estiu. Començarem per la nombrosa bona gent que s'està incorporant a l'univers Bogarde. Els que ho esteu fent ja sou de casa. Els novells, mica en mica, s'aniran adaptant a una manera de viure vertiginosa. El món Bogarde està fet de bones pastes i magnes intencions. Els solstici apreta i la gent blaugrana viu uns dies d'indignació lògica.
Francisquito (Cesc) no entusiasma com a projecte 2011-2012 i portarà problemes.
La nova samarreta
és un nyap colossal. Alguns nous matrimonis de la casa no són del gust de tothom. El cas Bellucci s'ha convertit en matèria reservada i punt de fricció entre els socis masculins. Ara s'incorpora el cas Thompson.
Sort tenim de la bona cuina. El flamant Restaurant Snack Bar Ca l'Enric, regentat per la bellíssima estampa del nostre secretari, acull tota mena de reunions i convencions.

Hem tancat una època d'exits enormes i n'iniciem una altra de encara més triomfal (malgrat la taca negra de la samarreta dels nassos i les maniobres d'aproximació al factor Francisquito). Toca fer balanç i informem de diverses novetats (algunes aniran incorporant imatges que el nostre secretari anirà sistematizant.

La Junta Directiva.


a) El cas Francisquito ens preocupa. Un altre nano amb les celles retallades i el bunyol capilar engominat. Què ens passa ara? Realment necessitem Francisquito?


b) La campanya dels indignats blaugranes guanya adeptes. Centenars de tendes de campanya omplen les rodalies de La Massia i del Nou Camp. Inicialment ens pensavem que la cosa anava d'urbanisme i obres. No. No pas. Els acampats protesten per la política sandrista. El cas de la samarreta i el cas Francisquito estan inflant les galtes d'un sector gens menyspreable de la nostra afició. Els bogardencs ens ho mirem des del nostre altar. Alguna cosa falla i l'acampada no s'atura.


c) Les rivalitats creixen entre socis de sempre i nouvinguts de la Penya. Els casos Bellucci i Thompson compliquen l'arribada del solstici i sembla ser que la revetlla ha causat estralls.


La Pubilla de la nostra Penya
la Signora Monica Bellucci
i el nostre Secretari Enrico,
fotografiats a l'entrada de l'acte
d'inauguració de la sucursal romana del restaurant

RISTORANTE
SNACCO BAR
DITTA ENRICO Cuccina Catalana

d) El restaurant Snack Bar Ca l'Enric marxa a tota vela i proveeix de molts dividents a l'economia de la nostra Penya. La carta de plats és senzilla però carregada. El secretari ha tornat de viatge i ha vist com el seu nom i el seu negoci es planta en temps de crisi a la cresta de l'ona financera. Després d'inaugurar sucursal a Roma...Obrirà una xarxa de restaurants amb franquicia Ca l'Enric Enterprises? Serà el nou esponsor? Recuperarem una samarreta digna?


Il segretario Enrico sopant amb les srtes. Thompson i Bellucci per celebrar l'èxit del nou Ristorante Snacco Bar inaugurat a Roma .

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

DARRERA HORA:

DISTURBIS A SANTS-HOSTAFRANCS. AIXECAMENT DE BOGARDISTES I ENFRONTAMENTS AMB L'EXERCIT DE QATAR. NÚRIA FELIU LIDERA LA RESISTÈNCIA ENTRE TANCS, ANTIAVALOTS I GASOS LACRIMOGENS.


Els insurrectes bogardencs estan resistint l'embestida de l'exercit de Qatar. Els carrers de Sants són l'escenari de diversos salts entre manifestants blaugranes. El que va començar com una acampada pacífica està derivant en un ball de bastons.


Núria Feliu intenta coordinar les cél·lules indignades i lidera amb mà de ferro la resistència. L'autobús de Sandro Rosell és increpat per grups dissidents expulsats de la línia oficial bogardiana. La Penya Bogarde intenta restablir l'estabilitat entre els manifestants i no vol caure en paranys violents.


La clau la té Núria Feliu. La popular cantant culé es coneix el barri de Sants a la perfecció i intenta arribar a un acord amb la facció radical del bogardisme.


Entretant, l'exercit de Qatar avança direcció l'Hospitalet amb clares intencions de prendre terreny a l'altura del Mini Estadi.



La zona del Metro de Badal és el punt neuràlgic de la resistència liderada per Núria Feliu. El gruix de l'exercit de Qatar actúa sense contemplacions. Sandro Rosell aposta per subordinar el Barça a la bota del petrodolar.
(Europa Press)

La nostra líder Núria Feliu fotografiada a la barricada de Badal


DARRERA HORA.

LA REVOLUCIÓ BLAUGRANA JA TÉ NOM I BANDA SONORA.

Una de les característiques del moviment d'indignació blaugrana, conegut com "Solstici Bogarde", és la seva combativa banda sonora. Enmig de les barricades emergeix la veu de Núria Feliu acompanyada del piano colossal de Lucky Guri. Bona partitura per el "SOLSTICI BOGARDE".

cliqueu a:

LUCKY GURI

www.luckyguri.com/ - En caché - Similares


PERE TAPIES
S'INCORPORA AL DUET FELIU-GURI
I ALÇA LA BANDERA NEGRA A LA BARRICADA
DEL CORTE INGLÉS-DIAGONAL



EL MÓN DE LA CULTURA S'INDIGNA I LLUITA
CONTRA EL SANDRISME I LA SAMARRETA DE QUATAR.



DARRERA HORA (Europa Press)

El cantant canadenc Leonard Cohen recupera el seu passat combatiu (recordin la seva interpretació de Il Partiggiano) i s'incorpora a les barricades. Cohen es fa fort a la zona de la Travessera de les Corts. El cantant ha ocupat l'aparador d'una botiga de matalassos i s'ha instal·lat allí per cridar l'atenció dels manifestants (la foto recull el moment de la seva acció). El creador de Suzanne es suma als cantants del moviment d'indignació "Solstici Bogarde".


La brigadista bogardiana s'emociona mentre les veus dels companys Cohen-Feliu resonen pels carrers de Sants a l'alçada de la barricada de Collblanc ...


Els seguidors de River Plate es manifesten a favor de la nostra causa i ja volen a la Núria com a nova presidenta del seu Club ...


Els indignats grecs totalment identificats amb els fets de Sants

37 comentaris:

MADRIDISTA SUFRE POR USTEDES ha dit...

¿QUÉ CUCARACHAS ES ESTO?
DEMENTES,
ENAJENADOS,
JUSTITOS,
CABEZAS DE CHORLITO,
SERRÍN CEREBRAL,
CORTOS,
LOCOS,
PIRADOS,
ZOMBIES,
ENCEFALOGRAMAS PLANOS

ME OFREZCO PARA AYUDARLES.
ESTO ES DE DIVÁN SEÑORÍAS

Joan Estruch ha dit...

Haurieu de demanar-me permís per les fotos de la Monica. I la foto de la Monica i del senyoret del bar em sembla una provocació i m'ha dolgut semtimentalment
però Visca el Barça sempre i a tot arreu.

Joan Estruch ha dit...

per cert que m'oblido de dir que el madridista està cada vegada pitjor de la teulada d'uralita

El missatger ha dit...

Oju als possibles infiltrats. Segons certs rumors, diuen que la Junta ha enviat a un dels seus homes per manipular les assemblees. Se’l reconeix perquè porta les celles a la nova moda i una samarreta amb la inscripció: Amnistia fa figa, Qatar és democràcia.
No rima, ja ho sabem, però és que els nois Esade no saben de la poesia del poble.

A més, els del Grup de Nobles i Patricis Prohoms jan han començat la campanya de propaganda i desinformació. Segons ells, darrera d’AcampadaCampNou hi ha un contuberni cruyffista-maçònic de sediciosos pitjors que Tejero que volen derrocar l’estadi per construir al seu lloc un camp de tulipes. Aquests ecologistes... amb lo maco que seria construir un gran centre comercial...

TV3 ha dit...

Missatge rebut, soci Missatger, enviem una patrulla de boixos nois (sector "lliri a la mà") per despistar els infiltrats i aprofitem per penjar la bandera blaugrana amb la mitja lluna anarquista. Diuen que els de Qatar ens estan omplint l'acampada d'agents finançats per Sandro Rosell i escampen el terreny adobant-lo d'octavetes que clamen per una petrolització del mini estadi. Diuen que Jerry Lewis està intentant portar la seva columna de doctors de la Creu Roja per la banda de mar i que ha coincidit amb Sandokan Smith que dirigeix la Mitja Lluna per la carena del Tibidabo. Sort tenim de que la creu i la mitja lluna han adordat unir tropes per destriar el bo i dolent dels malfactors del petroli. Els disturbis no fan més que multiplicar-se per la carretera de Sants i la Núria Feliu ha guanyat força a les trinxeres de Badal.

Jaume Masdeu, TV3, Hostafrancs, Barcelona.

penyabogarde ha dit...

Ha arribat en Trichet a l'estació de Sants en una imatge digne del soviet de Petrograd i el tren de l'estació de Finlandia.

Núria Feliu dirigeix amb gran valor la barricada de Badal.

Demanem al secretari de la Penya que aconseguixi alguna instàntania de la Feliu en plena acció insurgent des de la barricada... és possible?

Anònim ha dit...

Quin sarau que hi ha!

puxa asturies ha dit...

Felicito als reporters de TV3 que estan fent una feina arriscada en la primera línia de foc

asturies minera

luis enrique
villa
cabrales
horreo
la regenta
abelardo
sidra
quini

puxa asturies
visca el barça

El missatger ha dit...

Per calmar la situació Núria Feliu ha decidit cantar Happy Birthday mr. President per unir les faccions blaugranes. Les feres s’han amansat. Per desgràcia, a continuació ha decidit cantar My hearts belongs to daddy i els indignats han tornat a esvalotar-se excitats en la seva libido.

Escrivim des de primera línia de lluita. No fer cas de les manipulacions de la premsa. No hi ha cap home de la televisió oficial a la acampada. Repetim: SandroTv no té cap home a l’acampada. Ara mateix la televisió oficial no informa de res, com si no existís un aixecament popular. Estan emetent un programa especial on demostren que el nou govern d’en “Sandro” fa la quadratura del cercle i la síntesis de contraris unint el millor del sandinisme amb el neoliberalisme. Visca el sandrinisme, criden Josep Cuní i Xavier Bosch a l’uníson. Sandro Rosell és el líder que ha fet possible aquest miracle sandrinista.

Kaos en la Red ha dit...

Les cèl·lules antònomes Zenden avancen per la Travessera de les Corts i desobeeixen les proclames de Núria Feliu. Des de la reraguàrda bogardenca es comencen a notar signes de feblesa. Ha estat una nit dura. El foc il·luminava la ciutat. La darrera notícia que tenim és que les Brigades De La Peña es volen aprofitar del descontrol per prendre el palco del Nou Camp i destronar el Barça de la seva hegemonia.
Ens arriben notícies de Tarragona. La veterana Penya Barcelonista de Tarragona "i provincia" està reclutant adeptes i una vegada allistats els organitzen en camions amb les sigles de la CNT-FAI rumb a Barcelona.
No tenim notícies del desplegament policial. De moment zero baixes.
A la plaça Urquinaona s'organitza una columna inspirada en Gandhi que intentarà arribar al Palau Blaugrana arreplegant gent de totes les edats que esperen a les cantonades de l'eixample. Ara cal negociar amb Núria Feliu per declarar una treva armada a fi i efecte que la columna de La Sal pugui desenvolupar l'escomesa.

La Vanguardia es limita a dir que és cosa de gamberros incontrolats i gossos-flaviol. Quim Monzó es mofa dels manifestants en un atac d'amnèsia en no recordar el que ell defensava quan era jove.
Rahola parla obertament de la clàssica rebequeria progressista. Els tertulians no entenen la veu del carrer.

MADRIDISTA LIGÓN ha dit...

MIENTRAS USTEDES SE DAN DE TORTAS CON LA PASMA Y ADMIRAN A NURIA FELIU YO QUE NO SOY TONTO ME MERIENDO LA BELLUCCI.

JOJOJOJO

SOY ASÍ DE GOLFO

Òscar Roig i Carrera ha dit...

Com a covard militant que sóc em miro el conflicte de lluny i amb precaució. Que guanyi el millor, que jo llavors ja em posaré de part seva. Però només us aviso que no us en fieu gaire de la Feliu, tinc entès que pot ser una infiltrada del cantó fosc de la barretina. El món pot ser una pilotada a l'entrecuix o un gol en bella paràbola de falta directa. Ho heu de tenir en compte!

penyabogarde ha dit...

Òscar,
ja no valen pretextos per no mullar-se, la causa blaugrana reclama tots els efectius i els que practiquen apunts de metafísica quotidiana haurien de convertir-se en cronistes a primera línia de foc.
Tú desconfies de Núria Feliu. Lògic. Però si et comuniquem que Monica Bellucci s'ha incorporat a la columna Bandiera Rossa, què?
Podem confirmar que Bellucci, megafon en mà, arenga els bogarders i els anima a prendre el palco del Nou Camp.
Aquesta novetat necessita d'un bon cronista, d'un metafísic dubtós i lúcid com vostè.
Apunti, caram, apunti entrevisti la diva italiana. Vostè l'estima. Vostè la coneix i, a més, l'Estruch ha estat abduïd per les forces de Qatar i està desaparegut en combat.

Joan Estruch ha dit...

Bellucci a les barricades?
Ara vaig a protegir la meva esposa.
Des que s'en va anar amb el del restaurant que no para per casa

Pau ha dit...

quin follón heu liat.

Òscar Roig i Carrera ha dit...

"Its war, more wood, more wood!"
Groucho Marx en exclusiva pel canal Bogarde. Seguirem informant.

Monica Bellucci ha dit...

Òscar,

ara que la penya està entretinguda amb la Núria Feliu...

vols sopar amb mi?

Dissabte 2 de juliol a Cal Gras (Cabrils), a les 22 hores al pont de la carretera de Vilassar de Dalt davant de la gasolinera.

Et va bé?

Anònim ha dit...

Trobo a faltar en Pere Tapies

SOUNDA' ha dit...

Senyor president i senyor secretari de la Penya Bogarde:
No hi troben una certa semblança física entre l'entrenador del futbol sala blaugrana Marc Carmona i el nostre inefable Louis de Funes?
Agrairia una reflexió/comentari amb el seu desplegament fotogràfic…

Atentament,
Stereo2

El missatger ha dit...

En Pere Tàpies s’ha unit al duet Feliu - Guri i ara formen un trio. Aquesta nit han alegrat l’acampada-barricada a l’antic Corte Inglés de la Diagonal, ara ja okupat (i saquejat), cantant No llores por mi Francisquito.

Els sandrinistes tenen por. Han emès un comunicat dient que no poden reunir-se amb els revoltats perquè no tenen organització ni un líder ferm i gran showman, com sí és en “Sandro”. Solament tenen símbols com la Núria Feliu i en Winston Bogarde.

Sort que encarada queda premsa lliure i independent. I esportistes que serveixen d’exemple com en Winston Bogarde.

penyabogarde ha dit...

impresionant aportació de l'agència Magnum de fotografia periodística.

mireu que ni l'Agustí Centelles la faria millor, les fotos de la lluitadora brigadista Feliu són impresionants.

Òscar Roig i Carrera ha dit...

Monica, el proper dia a veure si ho fem més centric, entenent com a centre de l'univers el Camp Nou, però quedem allà on tu dius. Vine sola, eh?

SEGRETARIO ENRICO ha dit...

Sr. Estruch no ha estat la meva intenció provocar-lo i em sap molt de greu el seu dolor amorós, però la Signorina Bellucci mereixia ésser la Reina de la inauguració del nostre nou Ristorante que, tot sigui dit, està funcionant a les mil meravelles i al qual vostè està convidat desde aquest mateix moment .

I com molt bé diu, Visca el Barça sempre i a tot arreu ...

Joan Estruch ha dit...

Em sento incòmode i és d'una part per el que esteu fent amb la meva esposa. La Monica es va prestar a l'inauguració del restaurant italià per exigències del contracte, el que em sembla bèstia és que algú suplanti la seva personalitat i digui que la MEVA Monica vagia a Cabrils a sopar amb un tal Òscar que va per la vida intentant lligar vestit de Tom Waits com si aquest cantant lleig ja fos la panacea del sex symbol.

La Monica és la MEVA esposa i ella m'estima molt.

Aprofito per besar la Núria Feliu i per dir que és un exemple de compromís amb el poble. Una gran partisana, una gran miliciana!

Anònim ha dit...

Fúria Feliu, la miliciana noble.

Anònim ha dit...

Fúria
Feliu

Balcells ha dit...

secretari secretari secretari, us heu passat de rosca amb la Bellucci i l'Emma Thompsom a la mateixa taula.

Vos sou el del mig de la foto???????

David Lara ha dit...

lo de Leonard Cohen es para morirse de la risa. Pero lo penoso es que todo el montaje que haceis es para borrar de la mente la amenaza blanca.

Sois pobre gente.

penyabogarde ha dit...

Atenció:

aquesta setmana presentem en exclusiva la nova samarreta del Barça.


Imposarem un model a seguir i un esponsor fiable.


Aviat podreu gaudir-la.

marc ha dit...

Leonard Cohen ostres el tiu

El missatger ha dit...

Un dia es parlarà d’aquest Meet the bogardes amb el mateix respecte amb que es parla ara de Kind of blue, Meet the Supremes, Curtis o De niña a mujer.

Pel que fa a Leonard Cohen, no podia fallar als seus seguidors catalans i del Barça. Gràcies a les seves meditacions guiades de monjo budista els contra-sandrinistes s’han apaivagat i tornen a la via pacífica gandhiana. Però farien bé els sandrinistes en escoltar les seves reclamacions. En cas contrari, el dia en que presentin a Francisquito rodejaran les oficines d’Artistides Maillol i impediran la foto del jugador petonejant la samarreta.

La revolta bogardista no para.

Bogarde News Intenational ha dit...

Avui ja tot és bombo i plataret per la vinguda de FRANCISQUITO.
Sandro apreta. Podrà funcionar l'equació "no-violència/cohen/Gandhi"?
o s'imposarà la clàssica línia insurrecional defensada per Feliu/Guri/Tapies?
Podria ser que inventessim una violencia pacífica o una pau violenta gràcies a la tangent Leonard Tapies, Núria Gandhi, Lucky Cohen, Pere Feliu.

Ara arriben noticies internacionals que demostren el ressó i l'ona expansiva del bogardisme:

a) Argentina.
Massiu aixecament de seguidors del River Plate ocupant carrers i places i mostrant retrats de Núria Feliu.

b) Grècia.
Les masses rebels asetgen el parlament al crit de "com a Sants, Grècia no es rendeix".

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

després diran que han desaparegut les causes històriques, oi?

Grècia, Sants o Buenos Aires clamen per un internacionalisme bogardià!

Els millors cantants s'uneixen per reviscolar les barricades!

Els esdeveniment es multipliquen i passa el que passa: la taca d'oli bogardiana és la llavor de la revolució mundial.

Francisquito i la samarreta de Qatar són a la revolució bogardiana el que l'assassinat a Sarajevo va ser a la primera guerra mundial_

El detonant de la llibertat i de la pilota universal.

Òscar Roig i Carrera ha dit...

Qui pot dubtar que Tom Waits és sexi?
De fet faria més per les barricades que l'elegant i subtil Cohen. Però les fotos parlen per si soles, el seu duet amb la tieta de tots els catalans sens dubte que pasasrà a la història dels moviments socials. Però ara mateix jo estic massa capficat amb el dia 2. Serà una trampa? Començo a sospitar... És possible que enviï a la cita el meu germà bessó, per si de cas...

joan Estruch ha dit...

Per molt ÒSCAritzat que estiguis et demano que quan sopis amb la meva esposa et limitis a sopar, pagar i prendre distància. Ella portarà el mòbil connectat i es comunicarà amb mi a la mínima que et passis. Golafre!

Òscar Roig i Carrera ha dit...

Espero que pagui ella, que com a bon proletari sóc partidari de la redistribució de la riquesa. Si passa res, tot culpa del meu germà bessó.

SECRETARI DE CA L'ENRIC ha dit...

amic Estruch, precisament el proper dissabte vindran a sopar al Ristoranto Ca L'Enric la seva estimada i fidel esposa la signora Bellucci i el signorino Oscar "Waits" Roig, estigui molt tranquil ja que els posaré amb una taula un a cada punta i jo, personalment, me n'encarregaré de que el Sr. Oscar mantingui les formes més elementals de cortesía davant una bella donna com la seva estimada.

Sempre al seu servei ...