PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


divendres, 10 de juny del 2011

Bogardisme escolta i barcelonisme scout + debat de samarretes


DARRERA HORA.

BARÇA CAMPIÓ DE LLIGA
DE FUTBOL MANUAL 2010-2011
AIXÒ NO S'ATURA.




El Barça té dos problemes
(però som molt campions...):

La samarreta i en "Francisquito-Cesc".
Parlem-ne i comentem-ho.




Fotografia de dalt:
La samarreta més maca
de tota la història
del FC Barcelona

(i Bogarde, el millor jugador
de tots els temps)



Doble fotografia superior:
La samarreta més lletja
de tota la història

del FC Barcelona







La bonísssima gent bogardenca ho celebra recordant el seu passat escolta i puja a la muntanya santa a oferir els goigs a la Mare de Deu de Montserrat, Morena de la Serra i bogardera de mena.




La Penya Bogarde prepara l'estiu. Anirem de colònies i ho farem com s'ha de fer. Som escoltes i tenim un objectiu ben clar. Prometem barcelonisme, germanor, foc de camp i companyonia.

El sentiment culé es va forjar en un foc de camp a Vidrà. Joan Gamper i Eric W Bogarde -fundador del Barça i besavi de Winston Bogarde, respectivament- van assistir a aquell ritual iniciatic que va germinar una manera de ser que avui en dia es coneix per Barcelonisme.


"Prometo ser barcelonista tota la vida".

Aquesta és la divisa de la sisena verda. Allí, al cau, forem educats en la fidelitat a uns colors. Som gent noble que segueix la pista del sisener i amb el cap ben alt- sempre a punt- ullant el cim del gran football.


Baden Powell ens va inculcar unes idees clares. Erem infants. Estimavem el Barça. L'escoltisme ens va fer encara més culés. El nostre barcelonisme no va necessitar de la ciència. En orígen fou un sentiment blaugrana i el nostre cap de colla ens va fer amants dels colors. Ara en parlem.



El nostre Drean Team sempre ha estat La Patrulla dels Castors. I així anem de bé. Sumant títols i fent de la nostra divisa "Tant com puc", l'estel que ens guia al bar i a la victòria.



Ser Barcelonista és una condició humanament descomunal que irromp amb força en els dominis de la ciència i del pensament. Einstein col·leccionava barretines blaugranes i el doctor Corbella sempre portava un escapulari secret amb la cara del Maradona blaugrana. Sabem que Samaranch era perico i en canvi sabem que Frank Sinatra era culé. Les paradoxes de la vida mostren un camí de roses i de cardots que indiquen ombres i llums. La grandesa del ser i de l'estar en clau blaugrana reposa en aquest simple i amable fet de que la gent baixa i senzilla fem penyes i atresorem imaginació. Fumem caliquenyos. Cantem rondalles. Anem al WC. Sopem llenties. Prenem aspirines. Sentim el crit intern d'uns colors. Ara albirem nous horitzons de combat lliguer. Descansem cansats i reculem avançant.


Som el semafor que obre i tanca el carrer. Som així i ho celebrem amb tots els totems de la catalana serra que ens guia cap al cel i cantem la botxina dança del boy scout. Avui dediquem tot el nostre barcelonisme al fet escolta. L'escoltisme està lligat a la recta i esmerada cultura del barcelonisme. Som-Hi.


El sofre que s'escampa per la boina del llobató ens permet mantenir la fidelitat turgent al llegat blaugrana. Ser llobató i ser daina ens ajuda a estimar el Barça i a ser gent noble i acurada que roman al servei de la boina i de la carmanyola plena.


El Madridista ens ha convidat a dinar el dia 19 a Casa Leopoldo. Qui s'hi vulgui apuntar, ja sap. Heus aquí l'adreça corresponent.

52 comentaris:

Joan Estruch ha dit...

Ara ja no entenc res de res però no descarto d'entendre-ho un dia no mol llunyà

penyabogarde ha dit...

tranquil amic Estruch, és el tresor sentimental que ens ajuda a ser més grans i ens espavila davant de les adversitats. Ser bogardencs té molt a veure amb la metafísica. És un plaer.

Al ha dit...

I no fareu president honorífic de la Penya a n'en Xoan Saura o al Capità Enciam?

Presidència interina ha dit...

Benvolgut Al:

Ben mirat podriem posar directament al Phil Hill (Felip Puig, en català), el Xuan Tsaur ja està gastat com la Möntsa Toora. Però podriem pensar en lliurar-los-hi la màxima distinció de l'entitat: El Puro d'Or (honor que de moment només ostenta el soci Kalikenyo).

En quan al Capità Enciam, haurem de pensar-ho bé, podria ser transgènic. Ho analitzarem a la comissió agrària de la nostra secció escoltista. Podria ser un bon treball de camp pensant en l'estiu que s'acosta.

MADRIDISTA RUBALCABISTA ha dit...

ESTO ES EL CAGUENSE. O SEA QUE AHORA OS HABIES PASADO AL "FRENTE DE JUVENTUDES" DISFRAZADO DE CATALANISTA ¡¡¡¡ LAGARTO, LAGARTO !!!!

PARA QUE LUEGO DIGAN QUE LOS MADRIDISTAS SOMOS FACHAS.

PARA MUESTRA UN BOTÓN, YO SOY MADRIDISTA, ME GUSTA EL DEPORTE, SOY DE LOS DE RUBALCABA Y NO ME VOY DE EXCURSIÒN CON ESTA PANDA DE SOLDADITOS CATALANES DE PANTALÓN CORTO Y GALONES DE CEBOLLETA EN ALMIBAR.

OS PILLÉ OS PILLÉ. SI QUEREIS PEDIR PERDÓN OS PERDONO Y SI LO HACEIS CON DECORO PUES OS INVITO A UNA MUNCHETADA EN CASA LEOPOLDO.

OS COMUNICO QUE HE DADO UN PASO DE GIGANTE PARA RECONCILIAR EL ASUNTO, VOY A COMER EL DÍA 19 A CASA LEOPOLDO CON EL AMIGO "AL".

SI ALGUIEN SE QUIERE SUMAR AL EVENTO, TATACHÍN, TATACHÍN.

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

Caram Madridista, no coneixia el teu vessant sociata ni la predilecció per la bona cuina. El que és una sorpresa en tota regla és això de que vagis de parranda amb l'amic Al. Potser que ens apuntem la junta de la Penya en pes. Hom consulto amb el secretari Enric i el puro-Kalinkenyo, quans més siguem més riurem.

Al ha dit...

El Capità Enciam de transgènic res de res!!!! és tot integritat!!!

De veritat us asseureu a la taula amb un Rubalcabista merengón?... Clar que si paga ell.

Per què pagua el madridista, no?

penyabogarde ha dit...

Anem a pams:

El Madridista ha obert una nova via. Sembla que ens vol dividir. Ja que ni els despatxos de Florentino ni les queixes de Mourinho han assolit els seus objectius, ara apareix l'estratègia clàssica maquiavèl·lica del "divideix i guanyaràs".

El Madriles ens vol fer caure en el parany del pacte. Es camela l'Al, s'apunta al PSOE i el convida a sopar a la Casa Leopoldo que resulta ser aquell restaurant que acostumava a visitar el malaurat Manolo Vázquez Montalbán (culé universal). Sospitós mètode el de Maquiavel-Madriles.

S'acaba la temporada, alcem copes i Pérez anuncia un segle blanc, entretant Madriles-Maquiavel ens pinta un escenari de bon rotllo i taula parada. Potser si que estaria bé això d'anar a Casa Leopoldo amb ell.

Imaginem l'escena:
"Hola culerones, soy ante todo un caballero, lo cortés no quita lo valiente, bla, bla, bla..." i, acte seguit, comença el dinar (nyam nyam, salivera, rots i perdó-perdó).

L'amic Al, però, planteja el gran dilema:
Paga el Maquiavel-Madridista?

penyabogarde ha dit...

Quan torni del pont de la Pasqua Granada, parlem del tema la junta de la penya al complet i decidim.
I en quan a l'Al, faci el que faci la Penya, vagi el nostre suport incondicional (però amb dinar o sense dinar, nosaltres enviarem un destacament a la cimera de Casa Leopoldo). Cal protegir els amics.

Jaume escoltador del programa sound sistem ha dit...

espectacular la fi del cagaelastics fet realitat i planant damunt la terra des del l'atalàia montserratina

felicitats bogards!

Feleni Ferrera ha dit...

sabata!

Òscar Roig i Carrera ha dit...

Aviso que sóc anti-taurí i un barcelonista del sector crític-paranoic-metàforic envers el món del futbol en general, però si malgrat això em voleu com a seguidor, estic disposat a aprendre del bogardisme i aportar modestament de tant en tant a la vostra penya algun comentari sense cap interès com ara aquest.
Salutacions metafísiques!

Òscar Roig i Carrera ha dit...

Se m'ha oblidat dir que també m'agrada molt la Monica Bellucci, per raons òbvies.

penyabogarde ha dit...

Benvingut, amable Òscar.

La nostra penya no és explícitament taurina. Moltes coses no són el que semblen. Un bon metafísic ja sap prou bé que tot té un vessant fosc o lluminós en funció de la posició que s'aborda el fenomen. Pura paral·laxi!

Dit això, amable Òscar, la teva incorporació a aquesta penya s'ha realitzar de manera automàtica des d'ara mateix.

Ja ets bogardenc. Reuneixes els requisits: barcelonisme, metafísica i atreviment.

Ja ens freguem les mans per rebre les teves aportacions. Tot i que arribes amb la temporada coll avall, ara és temps d'agitació mediàtica, fitxatges, rumors, terrabastalls i deliri financer, per la qual cosa ens aniran molt bé les noves veus.

Repetim, no tot és el que sembla...
l'escoltisme compulsiu, els excesos barretinàires, la sàtira ceballuda...

Però, compte, el que realment és i no enganya (transcendeix l'espai i el temps) és Monica Belucci. En aquest darrer tema poden haver-hi problemes. Hi ha molta expectació i empentes.

Benvingut a casa teva.

MADRIDISTA LEOPOLDISTA RUBALCABA ha dit...

HOLA MUCHACHADA FETÉN,

TODOS INVITADOS A CASA LEOPOLDO EL DOMINGO 19. PRESIDIMOS LA MESA UN MENDA SERVIDOR Y EL SEÑOR AL.

RECHUPETE DE MUNCHETAS Y HALA MADRID

CELEBRAMOS LOS 101 GOLES DEL REAL MADRID Y LA NOMINACIÓN DE RUBALCABA.

APROVECHO PARA CANTAROS MI NUEVA CANCIÓN QUE LA HE CANTURREADO A MI NUERA EN LA SOBREMESA

"JABATO LAGARTO ALBRICIAS BARQUILLOS NUBES DE AZUCAR PARQUE DEL RETIRO ME VA ME VA ME VA"

¿MOLÓN, NO?

Salva Barbany ha dit...

un blog definitivament enorme com un planeta.
Una empenta des de Martorelles.


acongojante chavales!

Òscar Roig i Carrera ha dit...

El madridista-leopoldista- rubalcalbista m'atabala gairebé tant com la Belluci, tot i que per raons diferents. Tot sigui dit amb tot el respecte, eh? Moltes gràcies per donar-me la benvinguda tan càlidament. M'atreveixo a suggerir tema de debat: Cesc sí, Cesc no. Original eh? Aprofito per dir que trobo la nova samarreta qatariana impresentable a tots nivells i en aquest tema si que em mostro intransigent, qui no hi estigui d'acord, podem acabar a hòsties desconsagrades. Amén i fins aviat!

SOUNDA' ha dit...

Nosaltres optem per Cesc "el ninotàire" i les seves vinyetes.

En quan al dilema de la samarreta, nosaltres que som gent musical, preferim un pentagrama blaugrana de gruix considerable i que el "grana" sigui veritablement "grana". La samarreta és fastigosa i quan la toques no sona.

penyabogarde ha dit...

El nou soci Òscar s'estrena sense complexos. Dos bombes damunt la taula. Acceptem el repte.

CESC:

Ja varem insinuar en el seu moment que Francisquito no ens fa el pes. Certament, si Francisquito acaba en el Barça pot ser un magnífic suplent (titular en el Gamper), però pot sortir car (de totes maneres, nosaltres no ens oposarem a les grans despeses sempre i quan no es facin amb els diners del poble i si la cosa és fosca continuarem INDIGNATS).

Un dels avantatges de fitxar el Francisquito és que debilitarà l'Arsenal i això sempre és una bona notícia per els equips del nord, de l'est i del sud de Londres -west Ham, Leyton Orient, Tottenham, Charlton Ath, Millwall- (els de l'oest no ens preocupen ja que són pijos del Fulham, Queens Park Rangers i Chelsea).

LA SAMARRETA.
És un monument al lletgisme. Tanta barra, tanta aismetria, tanta poca substància. Necessitem tradició i que les barres tinguin la vistositat dels temps d'en Kubala.
Cal recuperar un altre fabricant, per exemple Teixits Calsapeu SL.
El tema de Qatar és nefast. Aquesta dictadura petrolera disfressada de fundació no mereix ni un milímetre de la nostra samarreta. Proposem que l'esponsor sigui Helicopters Vilanova i a l'esquena Aromes de Montserrat.

MADRIDISTA RUBALCABA ha dit...

HOLA MONSTRUOS:

UN SALUDO A ESTRUCHOTE QUE SE QUEJA SIN SABER DE QUE VA LA LOCURA DE ESTA WEB.

UN SALUDO A LOS BOGARDI-TOS QUE YA NO SABEN QUE HACER CON SU ESTAMPA.

UN SALUDO A DON AL, UN CURIOSO MIEMBRO DE LA FAMILIA MONSTER QUE LE PONE A 100 EL SEÑOR SAURA Y EL CAPITÁN LECHUGA.

UN SALUDO A LA PRESIDENCIA INTERINA, GANDULES QUE SOIS QUE SOIS INTERINETES JE JE JO JA

SALUDOS AL SOULPIZARRE TATI QUE YA LLEGA A CANTAR SON SU PARAGUAS

SALUDOS AL JAUME ESCORCHADOR QUE VAYA HEDOR SACA DE LA TIBIA

SALUDOS A FELENI HEFERRA POR LO GRACIOSO DE SU COEFICIENTE

SALUDOS A DON OSCAR, ESTARÁ CONTENTA LA JUNTI-TA DIRECTIVA CON ESTE FILÓSOFO CAMPANDO A SUS ANCHAS POR LA WEB

SALUDOS A BARBAÑ , ESTE YA ESTÁ MUY VISTO


ME LO ESTOY PASANDO EN GRANDE Y PARECE QUE TODOS YA ESTAIS EN LA POMADA Y QUE LO DE CASA LEOPOLDO VA DE VERAS.

UNA GOZADA EL DÍA 19

Òscar Roig i Carrera ha dit...

Hola,

Veig que ens entenem! Tot i que per la vostra fília envers el futbol anglès, m’estranya que no volgueu recuperar el fill pròdig que va fer les gran bretanyes (jo tinc una certa fília amb el futbol canadenc). Però tenim un mig del camp tan perfecte i equilibrat actualment, amb la intel·ligència i clarividència d’un Busquets o un Keita i la força i la mala llet d’uns Xavi o Iniesta, que a veure si encara ens l’espatllarà en Sisquet! D’altra banda, tot pot ser que es complementi perfectament i fins i tot guanyem el Gamper de carrer, no dic que no! Amb la samarreta res a afegir, us heu guanyat un lloc permanent en les meves oracions en stereo.
Una salutació metafísica al madridista i a la meva mare, que mai llegirà això i que odia el futbol.

MADRIDISTA RUBALCABA ha dit...

VEO QUE TENEMOS EN LA POMADA A OTRO TORNIQUETE AL ESTILO CALIMOCHO DÁNDOLE AL PALIQUE DE GURU QUE SI CESC QUE SI CAMISETA


SEÑORETE OSCARIZADO, LAGARTO LAGARTO NOS HA SALIDO SUMANDO SU VOZ AL CORO DE LOS QUE NO SABEN NI CONTESTAN CUANDO LA REALIDAD LES RECLAMA PARA RECONOCER EL FUTBOLAZO QUE PRACTICA EL REAL MADRID CON SUS FRIOLEROS 102 GOLES DE LIGA Y CON EL LANZAGRANADAS CRISTIANO RONALDO PERFORANDO REDES Y BATIENDO RECORDS DE ARIETE

VENGA A DISTRAER CON CESC Y LA CAMISETA Y ESO ESO LAGARTO LAGARTO QUE NO SE HABLE DEL QUE MARCA MÁS GOLES PESE A SER EL PUNTO DE MIRA DE TODO EL PODERÍO DE LA UEFA.

ESTO ES COMO LO DE RUBALCABA, LLEGA Y VENCE, LO DABAN POR MUERTO A MI PSOE PERO AHORA CON RUBALCABA VAMOS QUE NOS VAMOS


¿DUELE?

Al ha dit...

Es motiu de fonda tristesa i desolació comunicar-los que el proper dia 19 tindran una cadira buida a Casa Leopoldo.
Com molts de vosaltres sabreu l'amic Al ha traspassat per motiu d'un greu atac epidèrmic estamínic galopant dins una botiga del FC. Barcelona.
Una de les noves samarretes islamico-terroristes-mujaidines del Barça el va atacar per sorpresa. L'atac va ser massiu, descomunal i amb traïdoria. Encara que el nostre l'Al no va patir.
Els amics i familiars de l'Al s'han posat en contacte amb la fiscalia per tal d'aportar tota mena d'informacions i detalls en la investigació que s'ha obert contra Alejandro Rosell i la seva banda-junta.
Recordem que el fiscal demana una pena de 30 anys de gota malaia per el President colpista Alejandro Rosell i els seus principals barons.

penyabogarde ha dit...

Al:

Sens dubte aquesta samarreta és nefasta (per disseny espantós i per sponsor petrotirànic) i ja era prou estrambòtic que Nike i Unicef anessin de braçet (Nike practicant l'explotació infantil a les fàbriques del sud-est asiàtic i Unicef denunciant-la).
Ara tenim la triple equaciò diabòlica:
NIKE/explota nens, UNICEF/defensa nens i QATAR FOUNDATION/fundació integrista al servei del petrodolar.

Amb aquests elements, més val que anem pensant en les velles samarretes Meyba.


Al, si no vas a Casa Leopoldo ens trobem amb un doble problema:

Què farem els de la Junta, l'Òscar i tota la familia davant del madridista agressiu?

Assistirem a una sessiò Tuperware destinada a fomentar Rubalcaba i a escoltar el rotllo sobre Mou/Cristiano/Florentino?

Haurem de reunir la junta i prendre una determinació col·lectiva.

Òscar Roig i Carrera ha dit...

Aclarir que jo tampoc no vindré al sopar Leopoldo. Suposo que ja sabeu que aquest local és molt, molt protaurí, però no és per això.. Digueu-me raret, perquè en sóc, però tinc el costum de no anar mai a trobades col·lectives d’aquestes que s’organitzen des de blogs o així. Vaja, en cap moment m’he apuntat a cap sopar, però aclarir-ho perquè veig que se m’inclou al darrer comentari. Us ho agraeixo de tot cor, però no vindré i no és que em faci por el simpàtic madridista (paradoxa). Si mai em concerteu una cita a soles en una cambra tancada amb la Monica en llenceria picant, llavors, potser m’ho pensaré... Això de la samareta pot ser el principal problema de la temporada vinent. Com es pot jugar bé amb això posat? D’altra banda, potser el rival es traumatitza amb l’impacte visual al veure-la de prop i a l’estar-hi menys acostumat encara ens va bé...

penyabogarde ha dit...

Nosaltres, amable ÒSCAR, no som amics de la conyeta de les cites de bloggeros, o de la culturilla adolescent del facebook.

Estavem disposats, però, a anar al Leopoldo per ajudar l'amic AL.

Ja que AL no anirà a la cita, lògicament tampoc hi anirà el servei de seguretat de la Penya.

En aquest sentit coincidum amb el que dius, oh amable Òscar, i ens inclinem per deixar plantat el Madridista.

A més, resulta que el dia 19 hi ha una mani potent contra tots els mals del món, per la qual cosa haurem d'anar a megafonejar i pancartejar les nostres ires.

Tema samarreta (reloaded):

A veure si aquest drap amb mànigues esdevindrà una arma de doble fil i combinarà el mal gust i la nefasta sponsorització amb l'efecte tomba/tomba damunt dels rivals.

Òscar Roig i Carrera ha dit...

En aquest cas ens "veurem" a la mani. Si hi ha algú amb la nova samarreta: NO SÓC JO!

Salva Barbany ha dit...

ei, per anar a la mani podriem posar-nos la samarreta monstruosa del FC Barcelona de Qatar i potser espantarem els Philip Hill Boys

Una saludada des de Martorelles

Òscar Roig i Carrera ha dit...

Qatar a l'alçada del pit i Unicef a l'alçada del cul. Rosell avui fa un any a la presidència. Hem de fer una campanya com aquella en defensa de les foques: millor nua que amb la nova samarerta del Barça. Algú té el telèfon de la Monica?

David Lara ha dit...

Queridos amigos:
Acabo de regresar del puente y vengo lo que se dice tonificado y alegre pues los aires de Besalú me han sentado de maravilla.
¿Qué tal vosotros?
Me conecto al ordenador y me estrello contra la pantalla viendo como os peleais por la camiseta. No lo hagais por favor pues quiero un Barcelona entero y dispuesto a chocar contra un Real Madrid pletórico en la supercopa de España que sin duda significará un paso adelante en la consumación de un Real Madrid ascendente.

No se peguen. Sean buenos. Ya veo que la familia de bogardistas va en aumento com don Al y don Oscar.

Por si no me conocen, me presento, soy David Lara, mecánico, seguidor del Real Madrid y de talante más equitativo que el otro madridista.

Un fuerte abrazo a todos y a los nuevos de manera especial.

David

Òscar Roig i Carrera ha dit...

Per què? Per què? Per què?

Joan Estruch ha dit...

Òscar,

Si et refereixes al telefon de la Monica, haurem de fer algunes consideracions al marge.

Jo tinc l telefon de la Mònica i fins i tot l'adreça.

Hi ha un parell de problemes:

a) el seu telefon és el meu.
b) la seva adreça és la meva.

Resulta que la Mònica és la meva esposa.

Has ficat la pota.

Òscar Roig i Carrera ha dit...

Estruch, no m'enganyes, ja hauràs notat que jo em referia a la Bellucci. De totes maneres, la teva dona no es despullaria també per una causa? I tu, no et despullaries? Podeu comptar amb mi. La Bellucci, la teva dona tu i jo despullats, per una bona causa, no t'engresca la idea?

Joan Estruch ha dit...

Amic Roig, potser tenim un problema.
dubto que la meva esposa Monica (Bellucci) pugui participar del que demanes. Només n'hi ha una com ella. Si un cas pots passar per casa, t'ensenyem el jardí, prenem un cafè amb galetes i posem el DVD de Love Story. La Monica (Belucci) i un servidor som feliços i hospitalaris.

Ja ens passaras un e.mail i quedem un dia. Seras benvingut a casa.

Joan

penyabogarde ha dit...

Això si que és parlar de futbol i de política com en els vells temps de Canaletes:

Futbol, la CNT, la FAI, el POUM, la falç, el martell, la pilota, l'escamot, el mocador de farcells, el bou, la mula, la boina, el fusell, en Samitier, en Durruti, l'Andreu Nin, l'ateneu enciclopèdic, El Be Negre, l'estraperlo, el maquis, "a les barricades", "la internacional" i el cant del Barça!

Amunt els pàries de la terra!
Amunt els indignats!
Mourinho's go home!
Contra el capital!

Òscar Roig i Carrera ha dit...

Estruch, em vols quedar amb mi? Em vols fer creure que ets la parella de la Bellucci? Amb tots els respectes però delires més que en Mourinho després de passar pel turmix blaugrana!

Presidència ha dit...

kalikenyo:

Ja que ets el president d'honor de la penya Bogarde, demanem que intercedeixis en la polèmica sentimental entre ÒSCAR i JOAN ESTRUCH.

Moltes gràcies.

PRESIDÈNCIA

MADRIDISTA RISUEÑO ha dit...

ME PARTO DE RISA JAPONESA (*) VIENDO COMO OS PELEAIS POR SEÑORAS DE BUEN VER, CAMISETAS CON MAL DE OJO Y ENVIDIAS PERSONALES. MI CAMPANILLA DE LA GARGANTA HACE TILÍN-TILÍN Y ME INDICA QUE TENEIS UN CANGUELO CON LO DE LA SUPERCOPA QUE OS HACE PERDER EL JUICIO.

(*) RISA JAPONESA = HI, HI, HI, HI, HI CON RAIZ CUADRADA DE HU, HU. HU. HU. HU.

soci de Golden Corner ha dit...

Jo prefereixo el riure anglès:

Wou, Wou, Wou !


Golden Corner of Premià de Mar District Ham Club

West Ham Premià de Mar

MADRIDISTA SE VA A LA PILTRA ha dit...

ME PARECE QUE ESTA PEÑA ESTÁ FICHANDO A HOOLIGANZITOS DE LOS QUE PONEN LA PIEL TIESA.
ESTRUCHO, AL, OSCARIZANTE ABRELATAS HUMMM COMO ARDE LA SARTÉN DE LA PEÑITA.

GENTE QUE NO ACEPTA ALMUERZOS DE COMPAÑERISMO. UN TAL AL QUE TIENE LA FOTO DEL PEQUEÑAJO DE LA FAMILIA MONSTER Y EL PLOMO DE ESTRUCHITO QUE LE DA A LA BOLA SIN FRENO Y SE METE EN LA VIDA PRIVADA DE TAL O CUAL BOGARDISTILLO. Y LO QUE OS SIENTA REMATADAMENTE MAL ES ESTE QUIEBRO DE ENEMISTAROS ENTRE VOSOTROS O ES QUE ACASO ES ESO LO DE SER BARCELONITI-TAS ¿ACASO?

SI TUVIERA PACIENCIA OS MONTABA UN CUSILLO DE MEDIACIÓN, JOPER JOPER ESO ES JUSTAMENTE LO QUE ME MOLA DE RUBALCABA QUE DE MEDIADOR SABE UN CAMIÓN DE GRAN TONELAJE.

A VER SI HACEIS LAS PACES QUE OS QUIERO PEINADITOS Y PERFUMADOS PARA RECIBIR UNA GOLEADA EN LA SUPERCOPA


JOBARICAZO JOBAR QUE GOLFO SOY

KaliKenyo amb el lliri a la ma ha dit...

A grans mals grans remeis.

Com que el gran error del sentit de propietat al que tendim tots, mascles i femelles, respecte de la nostra parella, sembla que cada dia va a més, caldria fer una revisió molt acurada del que va representar l'amor lliure, oblidat i tergiversat com tantes altres coses….
(Per cert ¿sabrà aconseguir el moviment del 15M “indignats” posar cada cosa al seu lloc i restablir el fracàs d’alguns idealistes de generacions precedents?)…

En qualsevol cas i com a mesura protectora demanem a la Unesco declari la “nostra” Mònica patrimoni de la humanitat… així, al ser de tothom, no serà exclusiva de ningú… a no ser que la pròpia interessada ho decideixi quan vulgui i amb qui vulgui.

MADRIDISTA A CALIMOCHO ha dit...

JOBAILOTAS CALIMOCHO QUE ERES UN JOBALOTAS DEL PUNTAZO.

¿ASÍ QUE AHORA ERES EL JUEZ DE DISTRITO?

VAYA CON EL CALIMOCHO CON LA TOGA Y LA PELUCA Y DÁNDOLE A LAS BALANZAS DE LA LEY.

¿NO SERÁS QUIZÁS TÚ EMINENTE MAGISTRADO QUIEN QUIERA IR A CASA LEOPOLDO CON UN SERVIDOR?

MIRA CALIMOCHO QUE PODEMOS HABLAR DE PELOTA Y CANASTA PERO TAMBIÉN DE RUBALCABA

¿YA SABES LO MÍO CON RUBALCABA?

SOY SU "NOMBER UAN" Y ES LA PERFECCIÓN EN POCO ESPACIO, EL TÍO RUBALCABA ES MADRIDISTA COMO YO Y SOCIATA HASTA LA NUEZ.

ES LA MONDA CALIMOCHO

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

He escoltat per la tele l'home mut i de gel (sandro) i per un dia estic d'acord amb ell però arriba tard i no cal dir res al Madrid, només li hem de regalar el DVD de Wembley al Mourinho, un poster de Messi al CR7 i una totxana de la Massia al Florentino.

i ja n'hi ha prou.

Helicopters Vilanova Coop. ha dit...

Nota informativa:

Els helicopters que han sobrevolat el Parc de la Ciudadella no formaven part de l'empresa HELICOPTERS VILANOVA COOP.

Volem sortir al pas a qualsevol confusió.

Servei de premsa de H.V. Coop.

Pere Martos ha dit...

Soc en Pere Martos de Vic

brindis per la vostra feina

us apunto a les meves adreces preferides

visca el Barça i el Vic

MADRIDISTA OFRECE CHARLA ha dit...

¿OTRO SATÉLITE DE ROSELL ESTE MARTOS?

BARCELONI-TAS BOGARDONGOS VEO QUE NO CESAN DE LLEGAR NUEVAS JOYAS A VUESTRA TRIBUNA DE FANATISMO

HOLA AMIGO MARTOS,

TAL VEZ TE INTERESE UNA CHARLA AMISTOSA CON UN SERVIDOR Y SE ME ANTOJA QUE CON UNOS MANTELES REPLETOS DE PLATOS DE MUNCHETAS EN CASA LEOPOLDO PUEDE FUNCIONAR DE PERLAS.


MARTOS, SI TE PARECE BIEN MIRO LA AGENDA Y TE VUELVO A ESCRIBIR PARA CONCERTAR LA PITANZA.

PODEMOS HABLAR DE FUTBOL Y DE OTROS TEMA DE ACTUALIDAD COMO LA CASA DE ELSA PATAKY O LA CANDIDATURA DE RUBALCABA

YA AVISO QUE SOY DE RUBALCABA A RABIAR Y QUE MI MADRIDISMO ES DE CABALLERO AL CIEN POR CIEN

Pere Martos ha dit...

Algú em pot defensar d'aquests atacs?
Jo només passava per aquí, em vull quedar de visita i rebo una garrotada sense que ningú surti en la meva defensa.

Òscar Roig i Carrera ha dit...

Pere, això és can Bogarde. La defensa es dóna per descomptada.

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

Jo també em solidaritzo amb Pere Martos.

El poble unit mai més serà oprimit!

Benvingut a la Penya!

MADRIDISTA SIN RENCOR ha dit...

YA SE PUEDEN IMAGINAR SUS MALEDUCADAS SEÑORÍAS LO QUE REPRESENTA SOMETERSE A UN PLANTE DE DOMINGO AL MEDIODÍA.

ESTABA UN SERVIDOR EN LA BARRA DE CASA LEOPOLDO, GARABATEANDO UN CRUCIGRAMA, LEYENDO LA CARTA DE LA POSADA Y AMENIZANDO LA ESPERA CON UNAS ACEITUNITAS FRANCAMENTE LINDAS, PERO EL TIEMPO PASABA Y USTEDES SIN COMPARECER.

DE LA SORPRESA PASÉ AL ENFADO Y MÁS TARDE PASÉ A UN ESTADO SE CURIOSA FELICIDAD PUES ES MEJOR DARLE A LAS MUNCHETAS SIN MALAS COMPAÑÍAS QUE COMPARTIR MANTELES CON GENTE RESENTIDA QUE NO ACEPTA EL BUEN ROLLETE.

CONCLUSIÓN: ME DEBEIS UNA.

¿QUÉ OS PERDISTEIS?

BUEN MANJAR
CONVERSACIÓN DISTENDIDA
HABLAR DE FUTBOL Y MATEMÁTICAS, YA SABEN USTEDES LO DE LES 101 GOLES DEL REAL MADRID EN LA LIGA, LO DEL PICHICHI CR7. HABLAR DE RUBALCABA QUE ESTÁ QUE SE SALE DE LA TABLA.

VEO VEO EN LA BOLA DE CRISTAL UN RAMO DE TÍTULOS BLANCOS, UN TRIUNFO ELECTORAL DE RUBALCABA Y UN ENCUENTOR DEFINITVO ENTRE USTEDES Y UN SERVIDOR EN UN BUEN RESTAURANTE.

CASA LEOPOLDO PUEDE ESPERAR Y YO SIGO LAMIÉNDOME EL PALADAR Y LA TRAQUEA DE LA PITANZA DOMINICAL, DE SUS MUNCHETAS, DEL MARISCO Y DE UN BLANCO BOBADILLA DE RECHUPETE.

SEÑOR AL
SEÑOR ESTRUCIO
SEÑOR TATIN
SEÑOR ÓSCAR

USTEDES DIRÁN

Joan Estruch ha dit...

fes el favor de respectar el meu cognom que és el del meu pare Joan, del meu avi Blai i del meu besavi Enric.

Arcadio Aceitunos ha dit...

Yo me siento lejos del señor Madridista en todo menos en su declarado republicanismo. Su rubalcabismo me deja indiferente pues lo mío es la rojez de antaño de cuando los maquis.
Pero soy barcelonista de atril, de palco, de taberna y de salón de belleza.
Me sabe mal que alguien quiera mezclar el todopoderoso legado republicano con el madridismo de cartera y casaca Doce & Gabanna.

Me encanta la oferta gastronómica de sus señorías.