PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


divendres, 3 de juny del 2011

BALANÇ I ESMENA A LA TOTALITAT







Amics i amigues bogardistes,

L'hora del balanç ha arribat. La pancarta de la fotografia és un bon resum de les nostres relacions amb la galàxia menor. Els resultats i els comentaris posteriors de gent com Ferguson i Rooney són, a més a més, les consideracions que cal tenir en compte en el context del FOOTBALL.

Arriben notícies i suports des de tots els angles del cosmos. S'anuncien fitxatges. Es recorda la proclamació del soci Puro Kalikenyo amb el Puro d'Or de la nostra entitat.


El soci Puro Kalikenyo a l'entrada
a l'acte d'entrega del Puro d'Or .



Puro d'Or de la nostra entitat.
De Funes passa el relleu del Puro d'Or a X.P.Kalikenyo


Anunciem dossiers i documents de propera publicació en aquest blog. No abandonem el bogardisme. Seguim en la línia. Fidels i productius.

És hora de gaudir, fer balanç i allargar la felicitat que ens portarà al gran esdeveniment de l'any: El Gamper 2011. També s'anuncia un mundialet intercontinental i una bona lliga en perspectiva. L'estiu serà agradable. La Penya i el blog que teniu a les mans, seguiran assortint d'arguments la nostra existència campiona.

Seguim el debat. Seguim gaudint!

14 comentaris:

Joan Estruch ha dit...

mourinho ha parlat, diu que li va agradar el barça a la final però que a les semifinals i a quarts no va mereixer guanyar,


fa riure el patètic senyoret

MADRIDISTA DICE ha dit...

ESTRUCONCIO YA VUELVES A LIARLA CONTRA EL MADRID

Xuang ha dit...

Gracias Paradigma Guardiola

"No creo que valga la pena vivir para ganar", decia Eduardo Galeano mientras hablaba de su admiracion a Guardiola como jugador y como entrenador por saber organizar y liderar a un grupo de personas conformando un equipo solidario. La segunda Champions se da enmarcada en este modelo de pensamiento y convicciones futbolisticas. En un club que emite valores mas allá de las victorias. Eso es lo que quedara en el memoria. Gracias por hacernos disfrutar del Paradigma Guardiola. El video de Xavi e Iniesta y sus intervenciones en Wembley 2011 en la final de la Champions League frente al Manchester de Ferguson, demuestran la academia del Barcelona.

http://paradigmaguardiola.blogspot.com/

J.Estruch ha dit...

madridista: fes el putu favor de comporar-te com una persona. D'acord?

Anònim ha dit...

madridista a ver si te enteras tu no eres EL PUTO AMO, tu eres el PUTO BOCAZAS

Al ha dit...

Trobo de molt mal gust que deixin aixecar la Champinyons a l'Abidal i el nostre mestre Winston no hagi estat ni convidat a la festa.

Què en sabeu de la noticia que corre per Girona del possible fitxatge del mestre i gurú espiritual d'aquest blog per el nou segona B, el Llagostera?

presidència ha dit...

cony, recony!!!! el Winston amb el Llagostera i nosaltres sense saber-ne res de res...

ampliaras informació, estimat Al?

INFORMACIÓ ha dit...

Carta adreçada al Ministre de defensa Italià Ignazio l Russa demanant la rectificació de les declaracions sobre els bombardeig de Barcelona el 1937-39 i que el govern italià demani perdó a Catalunya per aquells crims de guerra.




Per Comissió de la Dignitat. El passat dia 27 d’abril amb motiu dels dos partits de semifinals de la Champions a jugar entre el Real Madrid i el FC Barcelona, la televisió i les ràdios catalanes van fer-se ressò de les seves declaracions en les que es manifestava a favor del Real Madrid i va acabar dient referint-se a Mourinho entrenador del R Madrid "Nelle due partite vince il Real di Mourinho. Lui che può, bombarderà Barcellona...". “Als dos partits vencerà el Real de Mourinho. Ell que pot bombardejarà Barcelona.”

Aquestes declaracions no eren una anècdota, ni es poden considerar només com una broma de mal gust, si no una incitació a la violència i sobretot un record i enaltiment de l’acció dels bombardeigs que l’aviació italiana va fer sobre Barcelona entre el 1937 i el gener del 1939 sobre objectius civils.

Bombardeigs que es van estendre a moltes més ciutats catalanes com ara Reus, Figueres o Granollers, causant milers de morts civils, a banda de grans danys materials. Especialment són tristament recordats els grans raids de terrorització de la ciutat de Barcelona duts a terme del 16 al 18 de març de 1938, que ja en aquell moment va denunciar davant dels organismes internacionals el Govern de Catalunya presidit per Lluís Company.

Volem denunciar que un fet tant greu en la història dels nostres països es prengui de manera tant frívola.

Sembla com si el Ministre italià s’apunti al costat d’aquells que pensen que Barcelona com a capital de Catalunya és una ciutat insubmisa i cal bombardejar-la cada cinquanta anys. Això es va fer durant la guerra de successió el 1714, ho va fer el general Espartero el 1842 i ho compartia Manuel Azaña a les seves memòries quan deia.

"Una persona de mi conocimiento asegura que es una ley de la historia de España la necesidad de bombardear Barcelona cada cincuenta años. El sistema de Felipe V era injusto y duro, pero sólido y cómodo. Ha durado para dos siglos".

Són totalment inacceptables aquestes declaracions que rememoren l’acció criminal de la Itàlia Feixista donant suport a Franco, violant top principi de dret internacional i en concret el XIV conveni de la Haya de 1907 i de les Regles sobre la guerra aèria de La Haya de 1922-23 que establia “està prohibit el bombardeig aeri amb la finalitat de terroritzar la població civil...”.

Per això la Comissió de la Dignitat que treballa colze a colze amb els companys de l’Associació Altra Italia-Barcelona els dona suport en la seva acció que presentaran a l’Audiència Naciopnal, avui ha tramès un a carta al ministre La Russa demanant que rectifiqui aquelles declaracions i requerint al Govern de la República Italiana que demani perdó per aquell crim de guerra, tant greu com els Bombardeig de Guernika.

Dels demanem que segueixin l’exemple del Govern Alemany que ha demanat perdó pels crims del Nazisme. És un deure envers Catalunya i les víctimes d’aquell acte brutal.

Hem de recordar l’impacte internacional d’aquells bombardeigs que el govern de Catalunya de Lluís Companys va denunciar davant del món.

Winston Churchill el 1940 durant el bombardeig alemany sobre Londres va dir “No vull menysprear la severitat del càstig que cau sobre nosaltres, però confio que els nostres conciutadans demostraran ser capaços de resistir com ho va fer el valent poble de Barcelona”.

Catalunya no ha estat reparada fins ara potser perquè el nostre país va ser vençut. Ja és hora que es conegui el bombardeig de Barcelona durant el 1937-1939 com un dels rims de la guerra aèria al costat de Guernika, Londres o Hamburg i el govern Italià demani perdó i faci un acte d’homenatge i record a les víctimes catalanes de l’Aviació Legionària italiana.



Barcelona el 31 de maig de 2011.

Ignazio La Russa Ministre de Defensa Govern de la República Italiana. Via XX Settembre 8 8-00187 Roma

MADRIDISTA GOLFO LAGARTO 2 ha dit...

NO PODEIS VIVIR SIN EL REAL MADRID.
EL REAL MADRID DE LOS 102 GOLES.
EL REAL MADRID DE CR7 Y SUS 51 GOLAZOS DE PICHICHI MAYOR DE TODOS LOS TIEMPOS.
NO OS PASA POR LA CABREZA NADA MÁS QUE EL REAL MADRID.
EN EL FONDO SOIS MADRIDISTAS.
PERO SOIS BERZOTAS MADRIDISTAS.
MALA GENTE MADRIDISTA.
LOCOS DE ATAR.
TREMEBUNDOS GORILONES QUE BOSTEZAN LOS TONTOS RONDOS DE CHICHICHI QUE HACEN LOS JUGADO-RI-TOS DE GUARDIOLI-TA.

102 GOLES, MADRE MÍA QUE LAGARTO MÁS LAGARTO, LAGARTO, LAGARTO.

ME VUELVE LA SENSACIÓN GOLFA.

SOY GOLFO, JO JO JO.

EN LA SUPERCOPA OS GOLEAMOS, OS TUMBAMOS Y NOS HACEMOS CON EL PALMARÉS.

¿YA SABEIS EL DRAMA QUE OS ESPERA?

QUIEN GANA LA SUPERCOPA SE QUEDA CON LAS DOS COPAS.

PERO QUE GOLFO QUE SOY.JO JO JO.
SOY UN GOLFO QUE SALE DE PASEO CON UN LAGARTO EN CADA MANO.

LAGARTO LAGARTO.

SOY GOLFO, JO JO JO.

penyabogarde ha dit...

Ets un trist llangardaix-llangardaix i un golfus de Roma.

David Lara ha dit...

Buenas tengan, intuyo que el jocoso comentario acerca de Mourinho intenta tapar lo que de otra manera plantea el autodenominado Madridista. Es de perogrullo que el Real Madrid ha realizado un fin de liga de crucero de lujo, goleando sobradamente y proponiendo futbol en grado superlativo. Esto cuenta y es proporcional al escaso nivel presentado por el FC Barcelona en el tramo final de escasa resolución goleadora y de juejo timorato. La final ante el Manchester fue fácil habida cuenta del escaso peligro ofensivo de un Manchester con poco fuelle y afectado por el mal momento anímico de Giggs y un cierto relajamiento del colegiado.
En cuanto a las semifinales me sumaría a Mourinho pero sin formular un Por Qué ya que es más que obvio que el Real Madrid contó con demasiadas adversidades dentro y fuera de la cancha.
Intento respetar las supuestas reglas de dialogo que puede presumir esta web cuando no se violentan con los fanatismos de Caliqueño o de la propia directiva de la Peña.

Creo que esta temporada plantea suficientes dudas como para seguir hablando y dilucidando sobre ellas.

Afectuosamente,

David

Divad Aral ha dit...

¡CAPULLO!
Perdón, Glande de espanya.
Hay que ser Jilipollas y cegatón.

MADRIDISTA 102 ha dit...

LA BRUNETE BARCELONI-TA SE PONE A INSULTAR PERO VAYA VAYA QUE LAGARTOS SOIS QUE NO ENTENDEIS NI MU DE MU MU MU O QUIZÁS NO ENTENDEIS NI MOU NI MOU NI MOU

PERO OS TENEMOS TOMADA LA MEDIDA Y DEFENDIENDO MARCAMOS 102 GOLES

CUANDO ATAQUEMOS METEREMOS 204


ESTAIS ACOJONADOS Y SANDRO-TI-TO ROSELL-I-TO SALE POR LA TELE DICIENDO QUE YA NO SE HABLA DE WEMBLEY, CLARO QUE NO SE HABLA DE UNA FINAL PREDECIDA DE UNA FARSA

CLARO
CLARO
CLARO

101
101
101
101

GOLES SON AMORES
MÁS BUENAS RAZONES QUE PUNTOS RÁCANOS

MÁS BUENAS RAZONES QUE FINALES
SIN SEMIFINALES

LA GENTE YA PASA MAZO DEL PARTIDITO DE WEMBLEY

SE OS ACABÓ LA GASOLINA ADULTERADA

VACAS FLACAS PARA BARCELONI-TA


LAGARTO
LAGARTO

SOY GOLFO

JO JO JO JO JO

Anònim ha dit...

de què va aquest parell de madridistes, però si som els campions de lliga i de champions!

Manel Calvatge