PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Winston
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


dimarts, 22 de febrer de 2011

Els dimarts: Lioneses sensacionals i pura xurra blanca

Pura xurra del xurro blanc a Lió.


A la terra de les lioneses
els que tenen xurra surten escaldats.
La xurra del dia es calma fotent-li
calades nuclears als kalikenyos
de la capseta del senyor Pérez.
Fotografia superior. Heus aquí el PITAGOL. El senyor Mourinho necessita un Pitagol per complementar la seva paranòia sobre els arbitratges. Un bon PITAGOL i que porti l'abric a la tintoreria que està brut de l'oli dels freigits de la xurreria i escampa ferum.


La xurreria no pot amb les lioneses. Les coses clares. Lió és terra dolça i no admet els excesos d'oli pudent de la xurreria castissa. Les lioneses, altrament, s'adapten a la perfecció al metabolisme humà proveeint-li tota mena d'excel·lències gàstriques. Els xurros empatxen i provoquen transtorns. Les lioneses lubriquen els conductes i les canyeries del budellam i reactiven el teixit intestinal.Anem a pams: L'Olympique Lyonais juga un futbol que és quasi football i llueix primorosament un sistema digne de la factoria Vilanova. Aviat, doncs, festa grossa al porxo de la Lió. Llarga vida als bons gourmets de la reposteria francesa. Demanem a les autoritats sanitàries que prohibeixin la venda ambulant dels llardosos i oliosos xurros exportats i comercialitats per Churrerías Asociadas Pérez.Afegim un parell de detalls:
1) El xurrero major -portugués de pomes agres- s'ha quedar sol a la sala de premsa degut a la terrible mala olor que desfermava el seu etern abric gris empapat d'un oli greixós insuportable. Es gira feina per la salut pública francesa.


2) Una patrulla de gendarmes ha interceptar el camió-xurreria en el peatge d'Avinyó. També es gira feina en el ministeri de l'interior francès.


9 comentaris:

MADRIDISTA OBSERVA I ACONSEJA ha dit...

POSIBLEMENTE EL ARTÍCULO MÁS DELEZNABLE QUE JAMÁS HAYA APARECIDO EN INTERNET. OS ESTAIS SUPERANDO DE CHABACANOS

Esther ha dit...

Escolta amic fidel i pesat:
Està clar que el sentit de l'humor no és el teu fort. Mira com són les coses que des que llegeixo setmanalment aquesta web resulta que cada vegada li trobo tot el contrari dle que el teu mal humor no et deixa veure i és que a mi m'ha fet riure força aquest article i la recepta de les lioneses la trobo genial.

Bacteri Ferran ha dit...

quin fart fe riure i quin gust que fa aquesta idea dels xurros i les lioneses. De primera amics, de primera!

Joan Balcells ha dit...

el pitagol em porta records i espero que mourinho no el xupi

Anònim ha dit...

MADRIDI-TA DONDE ESTABAS ESCONDIDI-TO, ERES TONTI-TO SOLO APARECES CUANDO TE INTERESA, ERES UN BOQUI-TA O MEJOR UN BOCAZAS "EN MAYUSCULA" COMO TE GUSTA

ulleres de gran montura ha dit...

i s el kalikenyo s'enfada amb la doble foto fumadora?

MADRIDISTA VERGUENZA AJENA ha dit...

SOIS EL HAZMEREIR DE INTERNET

Marta ha dit...

La millor ullada al madridista és la gallina cega i no la veig

el coll del poll és foll ha dit...

em cou el coll de la collita si collo fort l'ull de poll del bar que no és foll i en canvi és d'art.

visca la penya bogarde i visca la roba d'en piqué