PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


dissabte, 22 de gener del 2011

CAMPANYA "MOURINHO-MADRID-FOREVER" + "SANTANDER, ERES NOVIA DEL MAR" + EL MISTERI DE LA MANETA ESCAMOTEJADA + L'EFECTE KENNEDY



Campanya
Mourinho-Madrid-Forever

Ja heu signat?
A què espereu?
Envieu la vostra adhesió
a l'apartat "comentaris"
que trobareu a la banda baixa
d'aquest article...




(Europa Press / Efe / Google News).

GRAN MOBILITZACIÓ DE MASSES
EN FAVOR DE JOSE MOURINHO.

Amplis sectors de la societat
recolzen la campanya
Mourinho-Madrid-Forever.

El que va neixer com una iniciativa molt modesta impulsada per una petita penya barcelonista, s'ha convertit en un moviment de masses. El passat dissabte va tenir lloc a Barcelona, a l'antiga seu d'uns cinemes abandonats de la Via Laietana de Barcelona, la presentació en societat de la campanya MOURINHO-MADRID-FOREVER. Aquesta plataforma creu que és del tot imprescindible que l'entrenador del Real Madrid, Jose Mourinho, sigui renovat amb urgència com entrenador del club i que l'ascendeixin a Manager General. Els impulsors d'aquesta crida han aconseguit els drets de la música de Hawai 5.0 per sonoritzar la campanya.



Vídeos de hawaii 5-0

Hawaii Five 0 Intro
59 seg - 1 Abr. 2007
Penjat per bfelten

youtube.com
Hawaii Five-0 Theme 1968 -1980
3 min - 5 Gen. 2008
Penjat per sunfilling

youtube.com

Heus aquí el manifest que ahir van presentar els portaveus de la campanya, Tomas Molina (meteoroleg), Núria Feliu (cantant), Ferran Adrià (cuiner) i Marina Rosell (cantant).




Els sotasignants, gent sensible de la societat civil catalana, espanyola i internacional, ens pronunciem obertament per demanar al Real Madrid CF que renovi amb caràcter indefinit el contracte de l'entrenador Jose Mourinho i que assumeixi el càrrec de manager general del club. Els motius que acompanyen aquesta sol·licitud estan relacionats amb el fet de que aquest senyor reuneix totes les característiques humanes, esportives, professionals i comunicatives que requereix el seu càrrec i, a més, aquesta consideració ajudarà al desenvolupament de l'esport de base i a enfortir els vincles de germanor entre pobles.


(Primers signants):


Tomas Molina (meteoroleg), Núria Feliu (cantant), Ferran Adrià (cuiner), Marina Rosell (cantant), Jordi Tardà (enterat de música), Pilar Rahola (opinadora), Feliu Baeza (subaltern), Arnau Bonilla (dentista), Pau Bofarull (pescador), Alicia Bracons (tuneladora), Marcel Ulleres (cineasta), Ona d'Assis (armadora), Tito Vilanova (primer entrenador del FC Barcelona), Lluís Funés (mosso d'esquadra), Mònica Vidameva (actriu), Mònica Bell (actriu), X.Kalikenyo (empresari), Otto Zutz (empresari de locals d'oci), Tom Cruise (actor), Neil Armstrong (astronauta), Lance Armstrong (ciclista), Manel Cuyàs (periodista), Xavier Sala-Martín (sastre), Ariadna Gil (actriu), Miquel Wuch (alcalde), Magí Bordonava (president de la penya barcelonista de Sant Climent de Cecebes), Viriat Sanblancat (militar).

(Segona relació de signants):

Pat Metheny (guitarrista), Morrisey (ex-cantant), Els okupes del cinema/Assemblea de Barcelona (molta gent), Felip Puig-Puix (conseller), Arenas-Movedizas (politic), Matilde (secretària).Jerry Lewis (actor), Boi Asens (administratiu) ...




----------------------------------------
NOTÍCIES BLAUGRANES
POST-MATX BARÇA-RACING



"SANTANDER, ERES NOVIA DEL MAR
QUE SE INCLINA A TUS PIES
Y SUS BESOS TE DA"


El misteri de la maneta escamotejada:

El Barça apuntava una nova maneta davant del simpàtic Racing de Santander. Tot anava sobre rodes. Només faltaven dos dits i ja teniem la maneta sencera. Dos dits. Un gest autoritari d'en Pep Guardiola, però, va impedir la maneta prevista.


L'entrenador no volia escoltar el mestre Vilanova i, quan tot estava de caramel, l'home-maneta Afellay escalfat a la banda, retornava a la banqueta i entrava el nano de l'Alsina Graells, Bojan. Sembla ser que l'Afellay no convenç Guardiola.


Titus Vilanova hauria d'etzibar
un cop de puny damunt la taula.


Afellay vol dir maneta. Però no hi ha mal que per bé no vingui: Alves -tot i malaltet- ja ha arribat a Upton Park en companyia d'Adriano. El nen Bojan va al darrere, seguint la pista iniciada per aquest parell de paquets rondinàries. Good Bye xavals!


JORGE SEPULVEDA SANTANDER.wmv

Puntuación de 5,0 de un máximo de 5,0

- 3 min - 11 Mar 2010 - Subido por JOSEIGNAPHENIX

Fotos realizadas en la Bahia de Santander
www.youtube.com/watch?v=GLFPn_WfSc4
- Vídeos relacionados


L'efecte Kennedy:

Tornem al partit. Des que som campions 2010-2011, anem més relaxats, pactem amb els rivals (Betis) i perdonem als amics (Racing). El Racing de Santander és sardiner i mariner i tendre ("Santander, eres novia del mar que se inclina a tus pies y sus besos te da", com cantava l'excels Jorge Sepúlveda). El millor jugador del Racing és Kennedy. Paraules majors. L'expresident dels Estats Units, ex-marit de Jackie Kennedy (després Jacqueline Onassis, esposa de l'economista de la Penya Bogarde). Doncs això, en Kennedy va fer un magnífic partit, resistint l'embat blaugrana. L'efecte Kennedy. En parlarem.


24 comentaris:

Marc ha dit...

ep família que primer no entenia ni mú però quan he clicat el video del Sepúlveda aiiiii! la pell de gallina senyors i senyores, de ga-lli-na!
Tot el barri de Gràcia m'ha sentit cantar des del balcó de casa torrent de l'olla avall que fa baixada quin plor d'emoció i emoticones gratinats a la pil-pil cantabra

clof a tots i clofa nit

David Lara ha dit...

cabe decir con agradable sensación de fulgor que esta vez el esmero de la Peña Bogarde se ha hecho realidad aportando brisas tenues del Cantábrico.
Empañar este sensible retrato con los excesos del forofismo puede resultar dañino. No abuseis de la autocomplacencia pues el mensaje de Sepúlveda puede estallar en mil pedazos a la que se tomem las anfetaminas habituales que os hacen ver doble e inventar sumatorios de puntos que no tienen más valor que la mera ilusión. Buenas noches os de Dios.

Xuang Lee ha dit...

Visca Sant Ander
i visca los sobraos

http://www.youtube.com/watch?v=8Wjnp5o705M&feature=related
Estem a l'Oasis de la Lliga

penyabogarde ha dit...

Hom, estimat Xuang!

bentrobat al caliu de la la Penya, l'informem que el nostre lloc de cita dels dies de partit és el Marina i/o el Canibal (a sota del Marina): La cantonada d'or del barcelonisme bogardenc!

LA JUNTA

pdt: fa temps que no ens assortiu de productes per vendre a la botiga...ja sap, doncs.

penyabogarde ha dit...

Aquest blog està finançat per la conselleria d'esports de la comunitat autònoma de Cantabria.

Un cop repassat l'alt número de visites que tenim, registrades a les estadístiques internes (una mitjana de 50 diaries, sense comptar les dels administradors), podem optar a la corresponent subvenció.

Entre tots estem arribant al sostre de la xarxa.

Moltes gràcies amics i, especialment, als que ens aporten comentaris des d'indrets coneguts o desconeguts.

LA JUNTA

Consejería de Turismo de Cantabria ha dit...

Dicho y hecho. Les mandamos cheque con el importe correspondiente para la subvención y les agradecemos la publicación del video-promoción de Jorge Sepúlveda dedicado a la capital de nuestra comunidad autónoma.

Consejería de Turismo de Cantabria

penyabogarde ha dit...

"A disponer, excelentísima Consejería"

"A disposar, excel·lentíssima Conselleria"

LA JUNTA / LA JUNTA
DE LA PEÑA / DE LA PENYA

el de La Cisa ha dit...

amigots.

i si fitxem el Kennedy?

pregunto.

Xuang ha dit...

Jo demano repondre la serie Hawaii 5 0 per la música i pel 5 a 0

penyabogarde ha dit...

fet amic xuang, serà la banda sonora de la campanya mourinho-madrid-forever

SECRETÀRIA MATILDE ha dit...

m'adhereixo a la campanya mourinho-madrid-forever , aquest senyor el vaig conèixer a la consulta del Dr. Caparrós ( es un client habitual) i el vaig trobar molt "simpàtic" ...

David Lara ha dit...

Sinceramente yo soy seguidor merengue pero Mou no es santo de mi devoción y quizás podríamos hacer un trueque entre Mou y Guardiola que como buen profesional encajaría en el Bernabeu.

¿hace?

penyabogarde ha dit...

David:

"sinceramente" No.

La Junta Canta ha dit...

ja tenim un nou cant per quan anem a la cantonada d'or (marina/canibal)...

cantarem el HAWAII 5.0

sense lletra i ple pulmó com al video

Barak Obama (president dels USA) ha dit...

em podeu afegir a la llista d'adhesions si us plau? m'agradaria sortir a la llista amb la senyora Feliu i els meus compatriotes Armstrong i Armstrong.

Thank You

Felip Puig ha dit...

Jo també m'hi apunto, i aprofito per felicitar els bombers, manifestar el meu orgull pels mossos i que estic al costat dels serveis d'ordre de les disco i dels Parkings, i dels municipals i de la creu roja perque se que necesiten una empenta moral us estimo a tots i totes i que soc molt bo i que soc el millor i que no l'espifiaré mai i que compte no se us acudeixe fumar al WC i que pobre de vosaltres si aneu a menys de 120,(i si us accidenteu, estarem orgullosos de la ràpida acció dels bombers , un altre cop) i que si aumenten els casos de cancer de pulmó i problemes respiratoris serà culpa vostra per respirar... i que s'acabat el broquil i ara menjareu llei i ordre fins a l'embafament total i que res d'anarquistes terroristes comunistes i istes . Que vetllaré pel cumpliment de la llei de Caixes i que al Palau.. ¿? que ha passat al Palau?.. si no ha passat res de res. I que us en aneu tots a la merda perque soc el millor i que canto cançons i menjo calçots.

Soc pacifista.

KaliKenyo ha dit...

Estic il·lusionat ara que podrem anar a 120 per la rotonda del "mas alla del 2000 a pasos agigantados"
Per cert, bona la senyal de trafic dels bisbes i capellans...
Aquest Felip fa tanta por com tants altres Felips...

Arenas ... movedizas ha dit...

Hablad en cristiano es-pa-ñol coÑo !!!
Me apunto también por ser Mourinho mi amor platónico y habla un español como un niño andaluz en cataluÑa (así en minúscula la c y mayúscula Ñ pues.. ¡¡que coño os habeis creido!!)

La Junta ha dit...

doncs afegim a la llista les adhesions rebudes i les fem apareixer en el llistat de l'article.

Els Okupes del cinema ha dit...

els okupes del cinema desallotjat (assemblea de Barcelona) també ens adherim al manifest i celebrem haver compartit una estona inoblidable en companyia dels impulsors del manifest pro-Mourinho i de les forces de l'ordre.

Boi ha dit...

Boi Asens

administratiu


signo manifest

Jerry Lewis ha dit...

si estic d'acord amb el tema i lamento que Adebayor es vulgui autoimmolar venint uns mesos al Madrid, no sap el que es fa, bronca segura.


si em voleu posar a la llista soc,

Jerry Lewis, humorista

puxa puxa asturies ! ha dit...

Puxa Villa i pobre Adebayor que no sap on s'ha ficat i la que li espera

Albert ha dit...

això de l'adebayor serà el rosari de l'aurora i ja estic veient els cops de puny entre el nou davanter i el pobre benzema.

això fa mala pinta i és Mobbing aplicat a un jugador i crec que el pobre Benzema plora per mobbing.

Pregunto a la penya si podem recuperar en Benzema i podria anar pistonut a can Barça oi?