PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


divendres, 19 de novembre del 2010

El doctor Caparrós entra escena


Joan Capri i el seu alte-ego, el doctor Caparrós (metge de poble), s'incorpora a la Penya Bogarde amb el càrrec de doctor psiquiatra especializat en madridisme. Benvingut a la Penya. El trobarem sovint en aquesta tribuna. Enhorabona company i mestre.

2 comentaris:

KaliKenyo pregunta ha dit...

Bon dia Dr. Caparròs.
¿Podria vosté donar-nos una explicació del perqué una massa de carn com la del Ronaldo te unes reaccions tan puerils com les d'un nen d'escola?

Doctor Caparrós ha dit...

Benvolgut Kalikenyo,

ja veig que es gira feina a la consulta. la seva pregunta mereix un tractament personalitzat. Li demano que passi per l'estudi Caparrós i concerti una visita amb la meva secretaria Monica. L'estudi Caparrós està al bar marina de premià de mar i només li ha de dir al cambrer Toni G. que li donarà hora amb la secretaria Mònica i aquesta, acte seguit, em passarà l'agenda.

Estic al servei vostre i, especialment, per tractar la malaltia de la grip blanca (coneguda també com a madriditis viral).

DOCTOR CAPARRÓS