PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


diumenge, 21 de març del 2010

ABBA+BABA 2, CAMACHO 0 /// PEGA ZARA 2, MESSI-IKEA 4

ELLS ES REUNEIXEN...

MAXWELL SMART ESCOLTA...

FLORENTINO CONTESTA ...



CRISTIANO OBTÉ LES MALETES.



EL TONGO DEL SEGLE XXI





GETAFE EXPRES.
UN CAS DE MALETINS. FLORENTINO SEGUEIX ENTESTAT EN BUIDAR MALETINS. NO EN TÉ PROU AMB EL VILLARATO. NO EN TÉ PROU AMB L'ANDROMINA DEL TRANSMUTADOR PÉREZ. ARA ATACA AMB MALETINS AMB DOBLE FONS. ELS MALETINS DEL TEMIBLE PÉREZ HAN ORDIT UNA TRAMA A GETAFE. INSACIABLE, FLORENTINO. NO VA PODER AMB L'ALCORCÓN. NO VA PODER AMB L'OLYMPIQUE. NO POT AMB EL BARÇA. PERÒ FLORENTINO ÉS AIXÍ. MALETINS AMB DOBLE FONS. S'HA PROPOSAT DESTROSSAR EL SISTEMA ECONÒMIC INTERNACIONAL I HO ESTÀ ACONSEGUINT. ARA JA SABEM D'ON VÉ LA CRISI. ÉS IMPARABLE.








El villarato i el florentinato no perdonen. Mocadorada a l'estadi. No ens deixen fer més gols i ens estan trencant els cracks a patades. Mocadors. Mocadorada. No hi ha dret!
Però som els millors.


Abba+Baba vol dir gol. El nen de Linyola també la clava i el Barça lidera la lliga. Mocadorada general contra la conxorxa dels col·legiats blancs. Som els millors. Abba ho sap i no defrauda. Setmana gran. Seguirem informant. Avui 2-0 a la colla del Camatxo. Mocadors i barretines.


DARRERA HORA. FUTBOL MANUAL.

EL BARÇA ENDINYA

SEIXANTA VUIT GOLS AL MADRID

Messi Messi Messi Messi Messi Messi Messi

MESSI MESSI MESSI MESSI MESSI MESSI

MESSI MESSI MESSI MESSI MESSI MESSI

messi messi messi messi messi messi messi

M E E E E E E E E E E E E E E E E E E E E E

S S S S S S S S S S S S S S S S S S S S S S S S

S S S S S S S S S S S S S S S S S S S S S S S S

I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I

ABBA ABBA ABBA ABBA ABBA ABBA ABBA

A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A

B B B B B B B B B B B B B B B B B B B B B B

B B B B B B B B B B B B B B B B B B B B B B

ABBA"IKEA"MOVIC

SOLIDARITAT !!!!!!!


El Barça, dirigit des de la banqueta per Thierry Henry, segueix entrenant de valent i afronta amb responsabilitat el repte de la temporada. El Gamper cada vegada està més aprop! Temporada perfecta! Gendarmeria pletòrica! Lionesa de Lionel!


Avui ha estat la nit de la pega Zara i Messi ha xupat la regalèsia màgica i, com no podia ser més, el tsunami suec, Mister Ikea, Abbamovic ha marcat un quart gol enmig d'un mar de llàgrimes.


Glòria a Messi, glòria a Henry i un petó solidari al tifó d'Escandinàvia: Mister Abbamovic Ikea! El tità del Music-Hall. El rei de Suècia. L'astre dels fiords. El davanter de glaç. L'esquimal del gol.

I ara parlem seriosament de l'efecte K45w156TX/DTO-100.

Aquest és el número de registre del Ministerio de Industria amb el qual Florentino Pérez ha legalitzat la màquina transmutadora de l'espai i del temps. El temible Pérez ha invertit 500.000 mil·lions d'Euros en la construcció del Transmutador Pérez K45w156TX/DTO-100. Aquesta controvertida andròmina té la facultat d'alterar el curs de la realitat.


Desaparegut el Real Madrid, després del ridicul més gran de tots els temps a causa de l'ecuació ON (AncorcON+Olympique LyONaise), era necessari fer creure al món que el seu espantós imperi continuava dempeus. Tasca impossible. Pérez, però, és gat vell i té tots els diners del món. No podia restar amb els braços creuats. El constructor de pisos lletjos ha invertit una suma descomunal (repetim: 500.000 mil·lions d'euros) per disposar d'una màquina antiecològica i letal que rebenta la capa d'ozó i causa una segregació multipolar de les membranes perceptives de tots els essers humans i provoca la captació de realitats paranormals de divers signe. L'aplicació multidimensional del coeficient X89-45-W incrementa la percepció parasensorial de manera infinita. El resultat de les accelerades termodinàmiques de la màquina K45w156TX/DTO-100 és absolutament rentable. Accionant el comandament XGT-98K, Florentino crea una massa de calixteni refinat que en contactar amb la capa WT00 de l'ozó saturnal, crea ficcions d'escala 200. L'escala 200, aplicada amb descàrregues de 567.000 kilopondis centessimals, és efectiva i reinventa hologrames madridistes.


Per tant, amics i amigues, això que arriba a les vostres retines en forma de Real Madrid és senzillament un dispositiu espectral de naturalesa sintètica. Senzillament. Estrictament. I prou. Resumim-ho en quatre paraules: El-Madrid-no-existeix.

Fotografia del Transmutador Pérez K45w156TX/DTO-100



21 comentaris:

Home senzill de poble ha dit...

cony, recony! ara ja entenc que em passa darrerament. l'altre dia estava en un bar i em vaig trobar la Monica Belucci i em va dir que es volia casar amb mí. Deuria ser una desviació del transmutador Pérez?

BARCELONI-TA ha dit...

El transmutador Pérez... ¿Pot crear una secció de Handbol? ... Un altre títol a la casola pel Barça: El Borbó de handbol.

I després , una nova lliçó de futbol amb gols legals (sense mans ni faltetes regalades) joc net i vistós. Un partit divertit i que demostra qui juga i no especula. Un equip que disfruta i no enganya.

endo ha dit...

Ja deia jo que havia vist unes mans immenses com una catedral!"!!! clar, me les va fer veure la màquina transmutadora de gols ...., és que com podia dubtar ...

Presidència a Kalilkenyo ha dit...

kalinkenyo,

em consta que ets enginyer.

podries preparar un estudi detallat del transmutador Pérez?

Moltes gràcies.


PRESIDÈNCIA

MADRIDISTA Y LIDER ha dit...

SIGO EMPEÑADO EN SACAR LUSTRO A MI RETROVISOR. TENGO EL COCHE FANTÁSTICO QUE ME PERMITE SER LIDER. LO DE AYER ANTE EL ZARAGOZA LO RESUMO EN QUE EL BARCELONI-TA ES MESSI, SI SACAS A MESSI GANA EL ZARAGOZA POR DOS A CERO, EL PENALTY DUDOSO TRATÀNDOSE DE MESSI EL NIÑO MIMADO DEL FUTBOL. NO DIGO QUE SEA MAL JUGADOR PERO CRISTIANO TIENE MÁS PELIGRO Y SU PEGADA ES MÁS MOLITUBERANTE.
LA GRACIOSIDAD DEL APARATO QUE HABEIS INVENTADO PARA REIR SOLITOS NO CUELA NI EN EL MONTE CUCUYAMA.
PERO SI QUEREIS YO OS ENSEÓ LO QUE ES EL RETROVISOR KELVINATOR 201O.

ESO SI QUE ES UN INVENTO.

KaliKenyo ha dit...

La primera cosa que hauriem de fer per entendre el complex sistema del transmutador seria entrar a fons en l'estudi dels moiments oscil·lants.
En un moviment ondulatori què es propaga entre dos punts, hi ha transport d’energia gràcies als petits desplaçaments de porcions de matèria, al voltant de la seva posició d’equilibri.

I aqui és on tenim el gran problema:
¿Com es pot mantenir l'equilibri en un sistema tan inestable com el de l'economia Florentiniana aplicada a l'incertesa d'un resultat esportiu quan un dels competidors te el cervell en blanc?

La resposta:
La velocitat dels desplaçaments longitudinals respecte de la seva posició d’equilibri és ZERO, tal i com queda clarament explicat en la definició del centre de gravetat:

"El centre de gravetat d'un cos és, per a tota possible orientació del cos en l'espai, el punt lligat al cos per al qual el moment resultant del sistema de forces format per totes les forces pes de cada una de les partícules constituents del cos és zero."

Es a dir amb el transmutador obtenim una imatge virtual ZERO, el que es preten senzillament NO EXISTEIX, es una fal·lacia , una falsetat.

El gran merit del transmutador es el de mantenir una colla de casposos ignorants fidels a un ideal que no existeix ni pot existir per la seva propia naturaleça inestable.

Aixì doncs, compte amb les realitats virtuals, el transmutador, enginy veritablement meritori, respon a les necesitats de crear miratges físics sense química.
¿Queda clar?

Si voleu en un altre moment en parlem del procés de creació del transmutador per mitjà d'engranatges reductors, es a dir, no parlar tan de la teoria i veure com es pot posar en marxa un enginy d'aquestes característiques.

Existeis una amplia bibliografia encapçalada per l'inefable Doctor Franz de Copenhague, creador dels primers estudis sobre la transmutació mecànica virtual.

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

està clar que una autoritat com la del virtuós kakikenyo, ajuda a aclarir els dubtes.
Moltes gràcies enginyer Kalikenyo!

MADRIDISTA A PASO FIRME ha dit...

PUES YO INSISTO EN EL BRILLO DE MI QUERIDO RETROVISOR. OS VEO FATIGADOS SACANDO LA LENGUA Y LLENOS DE IMPOTENCIA, JORNADA TRAS JORNADA.

NO ADELANTAREIS NI POR LA DERECHA NI POR LA IZQUIERDA.

EL LIDER MARCA EL RITMO

puxa asturies barça ha dit...

Ay ay ay, els asturians tenim que dir alguna cosa al madriles.
Ay ay ay, sidra, gaita, horreo, altos hornos, minerus, minerus i santa Bárbara.
Sporting va patir la injusticia del villarato amb mans desarades de van de darts o van der tar o van com es digui.
Sporting tenia la yugular del madrid a les mans i a les cordes però villarato no perdona.
Ay ay ay sporting amic barça boom boom porting sport

força barça
sporting
asturies
sidra
covadonga
quini
abelardo
luis enrique

mineria i go gol gol amic barça amunt
puxa
puxa asturies
quini
abelardo
luis enrique
barça

MADRIDISTA TOMA PONCHE ha dit...

PERO QUE BUENO QUE BUENO QUE BUENO
TOMA UN PONCHE CABALLERO

SER LIDER ES ACOJONANTE

PERO QUE BUENO QUE BUENO QUE BUENO
TOMA UN PONCHE CABALLERO

¿MAREADOS POR AHÍ ATRÁS?

Lo Pipita ha dit...

lo món està al revés
el Real és el lider
i el barça no pot
i sense tants millons
Lo Pipita marca gols
i només és parla del
protegit dels arbitres
que és el Messi nen mimat

Albert Munárriz ha dit...

teniu una web pistonuda
visca el barça

SECRETARI ASTURIÀ ha dit...

!!! felicitats !!! puxa asturies per la victora d'ahir davant el Depor ....

!!! endavant Sporting !!!

MADRIDISTA CAPTA EL TEMA ha dit...

ASTURIANO CULEROTES, SECRETARIO CULEROTE, ENDO, BARCELONI-TA, PRESIDENCIA, CALIQUEÑO, MUNARRIZ.
¡¡¡¡¡¡¡¡¡ LA SANTÍSIMA ALIANZA CONTRA MÍ !!!!!!!!!!!

PERO EL RETROVISOR ES MÍO, SOLO MÍO, MUY MÍO, MIIIIIOOOOO COMO MI NARIZ.
MÍO COMO MI NARIZ
MÍO COMO MI ESPALDA
MÍO COMO MI VIDA

MI RETROVISOR ÉS MÍO


Y OS VEO VEO VEO VEO LEJOS Y SACANDO LA LENGUA

MIOOOOOOOO
OOOOOOOO
OOOOOOO


ASTURIANILLOS LA DE SIDRA QUE VAIS A TRAGAR


PERO QUE TRISTE ESTÁ ESTE BLOC QUE SOLO SE DEDICA A APORREAR MERENGUES.


PIPITA, NO LES SIGAS LA TRAMPA.


RETROVISOR Y PUNTO

MADRIDISTA SACA PECHO ha dit...

SE ME ANTOJA QUE OS HABEIS QUEDADO MUDOS
MUDOS
MUDOS

NOCHECITA DE TERROR EN BARCELONI-TA

EXHIBICIÓN BALONCESTISTICA DEL MADRID EN LA CANCHA DEL BLAUGRANI-TA

GOLEADA FUTBOLERA EN GETAFE

ESTO SE PONE ACOJONANTE

RETROVISOR POR LA TRONCHA

MAJETES

ADIOS Y QUE OS COJA JUAN GAMPER CONFESADOS

ADIOSSSSSSS ADIOSSSSSS

¿QUÉ HABEIS GANADO ESTE AÑO?

NADA.

¿QUÉ GANARÁ EL MADRID?

LA LIGA, SEGURO.


BALANCE FINAL.
FRACASO BARCELONI-TO

UN AVISO:
RETROVISOR, GOLES A MANTA, FUTBOL TOTAL


ADIOSSSSSSS

JAJAJAJAJAJAJA

CALIQUEÑO, PRESIDENCI-TO, ASTURIANI-TO

NO SOIS NADA DE NADA

NOCHE BLANCA

joan Estruch ha dit...

els maletins amb ulls indiquen que no hi ha un pam de net

penyabogarde ha dit...

Maxwell Smart és impecable.

maletins al futbol-manual
maletins a getafe
transmutador pérez


diner a manta!

Lo Pipita ha dit...

cundeix la rabia i us lligueu a pensar un complot quan veieu el madrid golejar netament i el basket us cau a terra

lo desastre sou valtros

Carme ha dit...

les onades porten arrecades
el petons porten amor
les torxes cremen
els patis pateixen
el barça guanya

l'albatros dorm
la sèpia calla
el bou rondina
el xarop cura
el barça guanya


DEDICAT AL MADRIDISTA

MADRIDISTA ACONSEJA TILA ha dit...

HUNDIDOS Y TOCADOS
BALONCESTO BLANCO
LIDER DEL BALONPIÉ

VAYA PALO BARCELONI-TAS

LA CHAMPIONS NO LA GANAIS

VAYA BALANCE.
NO GANAIS NADA Y EL MADRID SE LLEVA LA LIGA

¿¿¿¿¿ DUELE ??????

RASCA, RASCA, RASCAAAAAAAAAAAA

MADRIDISTA GRANADEANDO ha dit...

¿OS GUSTA GRANADA?
LO DIGO POR SI LAS MOSCAS.

ESTA SEMANITA ME APALANCO EN
GRANADA CON MI COMPAÑERA Y
OTRA PAREJA.

ESPERO QUE NO ME TOQUEIS LAS
NARICES PUES ME VOY A PONER DE
FINOS MIRANDO LA TELEVISIÓN
CON GOLES Y CANASTAS

O SEA QUE NO SE OS OCURRA IR
DE SEMANA SANTA A LA BONITA
GRANADA.

¿VALE PEÑOTES?