PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


dissabte, 16 de gener del 2010

LLIGA SENTENCIADA


(a la fotografia, Louis de Funes celebrant el tercer gol del Barça i el número 100 de Messi)

El Barça ha tornat a guanyar la lliga.

Sentència final. 4-0 al temible Sevilla. Henry ha tret la batuta, Pedrito ha estat el sacerdot de l'àrea i Messi -més messies que mai- ha marcat 101 gols. Menció a banda mereix Monsieur Abidal.


El gendarme Abidal està fent oblidar el millor gendarme de tots els temps, l'entranyable Louis de Funes. Així doncs, Abidal de Funes és el nou inspector de la gendarmeria blaugrana. La lliga 2010 està sentenciada. Ja podem anar a Canaletes.



Hores abans el Lehendakari Llorente fulminava la porteria de l'Iker Casillas i el cementiri blanc quedava definitivament sense opcions de lliga.



El Madrid -eliminat de la copa per l'Alcorcón- ara s'acomiada de la lliga. Sentenciada la lliga, el Barça gira full i apunta la Champions. L'horitzó inclou el Gamper i la xerinol·la no s'acaba.

Senzillament, una jornada de festa, una diada de jòia i una nit de glòria.


Hem guanyat la Lliga. Guardiola somriu i Pellegrini plora. Extraordinari. Un títol més.



Campions!

I ARA A CELEBRAR EL NOU TÍTOL AMB UNA VISITA A LA MILLOR BOTIGA DEL MÓN .
FEU COMANDES A LA NOSTRA WEB:

POSEU AQUESTA ADREÇA:

http://botigapenyabogarde.blogspot.com



54 comentaris:

SECRETARI INFORMA ha dit...

altres partits,

osasuna 2, espanyol de el prat-cornellà 0

penyabogarde ha dit...

ACTIVAT L'ANTIVIRUS.

Alhú volia esborrar aquest blog.

KaliKenyo ha dit...

"És just que un internauta mori per un blog, però no es just que tot un blog mori per un internauta"

"La guerra bruta mata inocents però tan sols embruta i esborra el cervell de qui la provoca"

" La pela és la pela com un Bogarde és un Bogarde"

"NO PASARÀN" "VISCA LA REPÚBLICA BOGARDIANA"

XAVI amic del secretari ha dit...

Soy asiduo seguidor de este blog, por invitacion de su secretario (pueden ratificarlo), pero en el dia de hoy veo que han hecho uso de lo que uds tanto critican, han censurado unos comentarios que estaban esta mañana y en estos momentos no aparecen (lo pipita), por lo que veo aqui solo hay una libertad de expresion, la suya..... el resto puede que no cuente, leo algo " SOM MILICIANS I REVOLUCIONARIS", pero con muy poco ejercicio democratico desde la direccion de este "su blog".
¿como se revienta un blog? Me pregunto y a la vez me contesto,censurando como en los tiempos que debian asistir al estadio con la senyera amagada....

Xavi

KaliKenyo ha dit...

"La defensa el millor atac"

"la llibertat d'expressió acaba quan aquesta limita la dels altres"

I que consti, Xavi amic del secretari, que jo no gestiono aquest blog. Ho dic perque esmenes expressions meves i voldria evitar confusions.

SECCIÓ INFORMÀTICA BOGARDE ha dit...

aquest blog té uns propietaris i hem de preservar la seva continuitat davant de les amenaces d'un clàssic hackeromano que es fa el graciós amb Lo Pipita i que ens consta que ja ha rebentat centenars de blogs d'arreu del país. Això no és censura. Això és una estricta mesura de protecció informàtica.Aquest blog, tot sigui dit, no preten ser ni una tribuna democràtica ni una república bananera. Senzillament aquest blog és el que és i es gestiona com es gestiona. L'humor lleidatà estil "lo cartañà" apareix com una tapadora d'un conegut hacker i davant d'aquesta amenaça no podem fer discusions ètiques o morals. Un hacker ens vol fer mal. Hem rebut recomanacions de comentaristes i hem procedit a evitar sabotatges.

KENYO de Kalimba ha dit...

No ens perdem en tonteries. Parlem de futbol. ANEM PRIMERS A 5 PUNTS DEL MADRID, i no podem perdre el temps parlant del Pipita aquest que no té res més que fer que distreure amb els seus temes sense interés.

LIDERS
liders a 5 del madrid.

disfrutem del futbol !

barcelonista desde el extrangero ha dit...

genial lo de Louis de Funes, una caña compañeros y visca el barça desde el extrangero y con buenos modales de un seguidor que os quiere y que está contento.

Anònim ha dit...

Ja era hora que algú recordi el senyor Abidal

Montserrat dalt del terrat ha dit...

que maco això del gendarme i que maco tot el que ens està portant en Guardiola cada setmana

VIRUS LAICS ha dit...

bona mesura i visca el Barça

Xavi amic del secretari ha dit...

Perdonar que discrepe de vuestras informaciones, pero por curiosidad he estado mirando en la red y no hay ninguna mencion que haga referencia a un hacker informatico "lo pipita, la pitita o la putita". Pienso que simplemente antes de eliminar un comentario debeis contrastar una informacion de un me parece, me han dicho ... simplemente hablais de supuestos, supongo, etc...

En los comentarios de esta mañana, creo recordar no habia ningun link, se hacia mencion al link previo, acompañado de unas pinceladas de ironia procedentes de otro punto de vista divergentes a vuestra ideologia blaugrana.

Quizas no os parecian apropiados o correctos por tener un cariz antagonico y un humor similar pero lamentablemente con su origen en "el lado oscuro" y eso no hace gracia.... solo tenemos que remitirnos a cracovia y no a torrejon.

Si quereis crear un blog endogamico, este es el camino a seguir, libertad de expresion, son palabras que quizas no puedan ir parejas dentro de este ambiente freak y de buen rollo..... pongamos nuestras ideas de una manera politicamente correcta y no salgamos de la linea marcada por el establisment...si no la censura ya se encargara de que estas no perpetuen...., no se a que epoca no muy lejana me recuerda esta situacion, eso si con buen rollo.....

Fins la Molla ha dit...

Por un gato que mate, matagatos me llamaron. Soy asiduo seguidor de este blog y jamas se ha censurado a nadie y sino que le pregunten al madridista enrollao con los pescaitos.
Aqui lo importante es el buen rollo, y para rollo el luis de Funes , primo de Bogarde ciclista anarquista revolucionario de las dos ruedas las seis copas y el buen futbol.
Kin Barça collons, kin Barça

Xuang ha dit...

Visca el Barça i visca Bogardunya,
Visca el Barça i visca Bogardunya,
Visca el Barça i visca Bogardunya´
Llibertat, amnistia, estatut de Bogardia.
Bogardunya triunfant

Joan Balcells ha dit...

de moment per culpa del Pipita ni es parla de que tenim al lliga al sac, o sigui que menys Pipita i més Barça.

penyabogarde ha dit...

"XAVI, AMIC DEL SECRETARI",

s'accepten les reclamacions, tot i que convé recordar que aquest blog no preten ser una tribuna democràtica ni una web de participació universal, senzillament és una diversió i com a tal, si es creu oportú ens divertim com volem i amb qui volem.


Si ens alerten de perills informàtics, nosaltres ho tenim en compte i salvem el blog. Si aquests perills són infundats, podem rectificar i santes pasques.

gràcies per la seva col·laboració.

DIRECTIVA DE LA PENYA BOGARDE

MADRIDISTA NUMÉRICO ha dit...

NO ME SUBIRÉ AL CARRO DE LAS ARGUCIAS DE FALSOS MADRIDISTAS DISFRAZADOS DE PIPITA O IMPOSTORES PERFECTAMENTE IDENTIFICABLES.

NO VOY A NEGAR QUE EL BARCELONI-TA ES EL LIDER MATEMÁTICAMENTE HABLANDO.

PERO ME VAIS A COMPRENDER SI OS HAGO UNA CORRECCIÓN: LA LIGA ESTÁ EN PLENO ECUADOR, Y QUEDA MUCHA CERA POR ARDER Y TELA POR CORTAR.

LA COPA NO SERÁ DEL MADRID, TAMPOCO DEL BARCELONI-TA. ME PARECE QUE ESTAMOS DE ACUERDO ¿NO?

CORRÁMOS UN TÚPIDO VELO, RESPIREMOS HONDO, Y PONGAMOS ALGO DE HUMOR:

ESTE ES DE EUGENIO:

"DIU QUE IBA UN CARTERO Y UN GUARDIA CIVIL POR LA ACERA. Y DIU QUE EL CSRTERO LE DIU AL GUARDA CIVIL 'OYE AMIGO, AGENTE, TE GUSTA EL FUTBOL ¿VERDAD? 'CIERTO, CARTERO' CONTESTA EL GUARDIA. ANTE ESTA RESPUESTA EL CARTERO MURMURA Y NO SABE COMO CONTINUAR LA CONVERSACIÓN. EL CARTERO DIU "PUES YO NO SE COMO DECIRLO PERO PREFIERO HABLAR DE FUTBOL LEJOS DE LA AUTORIDAD", Y EN ESTAS QUE EL GUARDIA CIVIL LE DIU "POR MI NO TE CORTES, HASTA LAS CINCO NO ESTOY DE SERVICIO", Y EL CARTERO LE DICE, "PUES NO VEAS EN MI CASO, YA QUE EL CARTERO SIEMPRE LLAMA DOS VECES Y SI ME SALVO A LA PRIMERA ME DETIENES A LA SEGUNDA"."

LO MISMO, PERO LE CANVIAIS EL GUARDIA CIVIL POR EL GENDARME Y CUELA.

¿OS HA GUSTADO?

PUES, ESO, ALA MADRID Y A DESCANSAR.

Joan Balcells ha dit...

mira per on, que el madridista s'ha tornat conciliador. cinc punts són molts punts i eliminats de la copa per el Sevilla no és comparable a ser eliminats per l'Alcorcón.

FUNESTETA ha dit...

louis de funes està sabrós i ha estat una idea sensacional. De petiteta anava al patronat, a l'amistat i al granvia semrpe que posaven pelis del gendarme

Arnau (Badalona) ha dit...

aquest bloc és un plaer. Amb aquests articles que feu es guanya afició.

KaliKenyo ha dit...

La botiga Bogarde tot a 100 està en plena forma i de rebaixes.
No oblideu visitar-la

Soci de la penya sense càrrec ha dit...

Ostres madridista, no entenc el teu acudit. Mira que ho intento. Pot passar com una historieta, però com un acudit. No sé, no sé. No fa riure ni amb pessigolles.

No crec que sigui de l'Eugenio. Potser no el vas entendre bé.

Apa maco, visca el Barça!
T'estimo!

conent del nou títol ha dit...

lo del Louis de Funes és una bomba

cadenes i pit pelut ha dit...

Ostres, quina passada, hem guanyat la lliga per gener.

Som invencibles.

SECRETARI DE LA PENYA ha dit...

benvolgut Xavi, no tinc cap interès en seguir amb el tema del que parles, però per alusions a la meva persona (amic del secretari) et contesto per primera i darrera vegada :
com que et conec, m'han sorprès molt desagradablement els teus escrits i la veritat que no entenc res.

si t'ha molestat la eliminació del comentari del que firma "lo pipita" et recomano que llegeixis les respostes de la SECCIÓ INFORMÀTICA BOGARDIANA i PENYA BOGARDE i en treus tu mateix les conclusions.

com que no em vull allargar amb el tema, em despedeixo i si no t'agrada el funcionament d'aquest blog ningú t'obliga a entrar-hi .

Brigitte Bardot ha dit...

Je suis une fille blonde et erotique. Jes suis le bon amour des français. Je suis tres exhuerante. Mon regard c'est magnetique.

j'aime beaucoup des gendarmes!

Mon gendarme favorit c'est Louis.

Mon chér Louis de la ville de Saint Tropez.

Je t'aime cou-cou-cou!

Amour.

Xuang ha dit...

Jo reclamo a la belle du jour i saludo al madridista un tipus maco i li dic que jo tampoc he entès l'acutit, però el que a mi m'agrada ès:
¿Como te mantienes tan bien?
Porque no me discuto con nadie.
Por eso no sera.
Bueno, pues no sera por eso.

A la tenda Bogarde, tenim vacunes per la grip M?

Gassen ha dit...

ambient maco a la penya. Aquesa del GENDARME em sembla que és de les millors que s'han fet mai en un blog.

MEMBRE DE LA JUNTA DE L'AMISTAT ha dit...

Quan inaugurem la nova Amistat tindreu el vostre pabelló reservat. Sou gent ferma.

Xuang che ha dit...

A segona tio gracioso oso panda.

En el mundo habrá un lugar
para cada despertar
un jardín de pan y de poesía

Porque puestos a soñar
fácil es imaginar
esta humanidad en harmonía

Vibra mi mente al pensar
en la posibilidad
de encontrar un rumbo diferente

Para abrir de par en par
los cuadernos del amor
del gauchaje y de toda la gente

Qué bueno che , qué lindo es
reírnos como hermanos
Porqué esperar para cambiar
de murga y de compás.

Xoan de Menorca ha dit...

Vola'm a sa lluna i deixa't que et canti entre estels
i com sa primavera es veu de Mart a Jupiter
no tinguis por, agafa'm sa ma
no tinguis por, em pots besar.

Ompla'm el cor de cançons i deixa que et canti fort
és tot el que esperava ets sa font des meu amor
no tinguis por, sigues tu
no tinguis por t'estim a tu.

Ompla'm el cor de cançons i deixa que canti fort
és tot el que esperava ets sa font des meu amor,
no tinguis por sigues tu,
no tinguis por, no tinguis por, t'estim a tu.

Lo Bogarde ha dit...

A l'altre banda del món és on viuen contents els bogardets. El nostre poble és el país on tot es pot fer, si tu bogardes jo també!
Però alerta, aneu amb comte, mol a prop hi ha qui us vigila, ai! Si us agafa en Gargamel (quina ràbia). No ens podrà atrapar, no, no ho podrà pas, Gargamel es quedarà amb un pam de nas.
Sempre podrem jugar i ser lliures per tot arreu, sempre serem els bogardets, si tots vosaltres bogardeu estarem contents, i us ho passareu molt bé!

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

Dels comentaris que observo, em quedo amb dues noticies importants:

1) La lliga està en mans del Barça.

2) El gran Louis de Funes ha arribat a aquest blog per fer-nos feliços.

Visca el Barça !

Anònim ha dit...

tot fals i patetic, penos, i tu ho saps.... petonets

Joan Balcells ha dit...

Diuen que és fals, doncs la lliga té una taula i aquesta està encapçalada per el nostre Barça. De fals res. I si a la bona gent de la Penya li agrada el senyor De Funes, de fals no en té res.

Alan Smithee ha dit...

aquest blog és encantador i recupera figures de la cultura universal fora de joc com:

bogarde,
arrocet,
aguilé,
de funes


Un encert. Visiteu el nostre blog clicant el simbol que apareix dalt.

SOUNDA' ha dit...

felicitats i bon blog, esperem que torneu un dia al nostre programa!

penyabogarde ha dit...

agraïm el bon humor i els suports de la gent que estima el blog i el FC Barcelona

Anònim ha dit...

visca louis de funes i visca la penya bogarde!

General de Gaulle ha dit...

aquest blog cada dia és millor i ara està molt ben protegit per el gendarme de Saint Tropez!

guapo!!!!!

KaliKenyo ha dit...

L'altra banda de la serra te un encís que no he dit mai.
Per la joia que m'espera cada pi em dona la ma.
(J.S. Papasseit)

La segona volta de la lliga te un encís que no he dit mai.
Pel trionf que ens espera cada partit ens ompla d'alegria.

(KaliKenyo)

MADRIDISTA CENA TARDE ha dit...

BUENAS NOCHES A TODOS.

¿PERMISO?

OS EXPLICO EL PAISAJE. ME PONGO LA SERVILLETA EN EL CUELLO, ME PASO EL DEDO POR EL LABIO, EXTIENDO LAS MANOS EN LA MESA. PROCEDO A OJEAR LAS VITUALLAS. A LA DERECHA UNA PLATITO DE ACEITUNAS RELLENAS DE ANCHOAS, A LA IZQUIERDA UN VASO DE TINTO DE VALDEPEÑAS, EN EL CENTRO UN PLATO DE CENTOLLOS.

ME METO DE LLENO EN LA FAENA.

ENTRE BOCADO Y BOCADO OJEO EL MARCA.
LA TABLA MUESTRA EL SEGUNDO PUESTO DEL REAL MADRID CON TODA LA SEGUNDA VUELTA POR DELANTE Y UN BERNABEU AL ACECHO PARA CUANDO ATERRICE EL BARCELONI-TA.

TRANQUILIDAD. REPOSO. FRIALDAD.

ME DEMORO PARA IR A LA CAMA, MI CENA ES SUCULENTA Y HOY HE TENIDO UN AJETREADO DÍA DE VISITAS Y FAENILLAS INESPERADAS.

MALA HORA PARA CENAR.
BUENOS MANJARES ME OBLIGAN A NO RENUNCIAR.
LA CAMA ME ESPERA.
EL MARCA ME ANIMA.

TENGO UNA PREMONICIÓN.
VEO EL REAL MADRID DANDO EL SALTO EN TRES SEMANAS. VEO LA LIGA A TIRO.
AHORA VEO LA CHAMPIONS, EL BERNABEU A REBOSAR, EL MADRID ANTE EL CHELSEA O ANTE EL BAYERN.

VEO, VEO
VEO, VEO

UN PAR DE COPICHUELAS EN EL ZURRÓN.

SE DESPIDE DE USTEDES.

El Madridista (*)
desde algún lugar de la piel de toro (**)


.........

(*) ja, ja ja, ja, ja.

(**) jo, jo, jo, jo, jo

.........

KaliKenyo ha dit...

A veure si t'engreixeràs de tan menjar i després ni et reconeixerem quan passis per la vila marinera !!!
Darrerament veig que et senta millor el Xerez. Però compte amb la ressaca no sigui que, despertant del teu somni, recordis que aneu segons i ja no us queda ni un bri d'esperança.
Ni la vostra enganyosa història us podrà endolcir un pressent tan amarg.
El teu fidel admirador.

NOTA DE PREMSA ha dit...

La veritable Pitita ha deixat una entrada a la botiga de la penya.

penyabogarde ha dit...

Bona Kalilenyo, a comentaris blancs, respostes blaugranes!

Salut i Guardiola !

Oscar ha dit...

A quina hora quedem per celebrar aquesta lliga que vam guanyar el passat cap de setmana?

Us va bé el dissabte quan s'acabi el partit amb el Valladolid?

Davant dels ajuntaments de cada poble?

Portaré coets.

i ara em pregunto: Els jugadors del Valladolid faran el passadís?

m'estic emborratxant amb la meva germana i la cunyada de Granollers.

Puxa Puxa Asturies Premià ha dit...

Puxa Asturies!
Puxa Asturies!
Soc el jefe dels asturianus de Premià i ja fa dies que deixo la sidra per els blocs del poble i aquest, buenu, que és la mar de pitón com la serp.
Puxa Asturies!
Sporting!
Quini!
Mazo per la vostra Penya!
A que sou els que abans fotieu brega a l'Amistat?
Us he pillat!
Bona gent que molt feliç!
Puxa Asturies!
Puxa Sporting!
Puxa Quini!
Puxa LUIS ENRIQUE!
Si Bugarde fossi asturianu, el votaria de president autonimic.
PUXA PUXA PUXA BARÇA I SPORTING FRATERNAL ROLLET.
Fos bo que teniu una web de postín.
Puxa Puxa!

Visca la llet de vaca astur i la central lechera asturiana!
PUXA AMUNT GERMANS.

Tornaré.

La Voz De Su Amo ha dit...

GUAU GUAU

El gat bogardià ha dit...

miau miau

Quim Monzó ha dit...

UF UF

va dir ell

puxa puxa asturies ! ha dit...

Puxa Puxa

Asturians premianencs amb luis enrique, l'sporting i el barça!

MADRIDISTA ADVIERTE ha dit...

HOLA CULERADA.

MIS AMIGOS DEL VALLADOLID TIENEN UNA CONSIGNA: GANAR AL BARCELONI-TA.

SOLO QUERÍA ESCRIBIR ESTO Y PREVENIR EFECTOS SECUNDARIOS.

puxa puxa asturiesBARÇA ha dit...

Madridista una cosa,

¿recuerdas a Luis Enrique? De Asturies al Real i del Real al Barça. Toma esa gaita, mindungui.

Visca el Barça, Puxa Asturies, Luis Enrique, Quini y Catalunya.

Antonio Molina (AM) no (APM) ha dit...

Desde Sierra Morena pa loj amigo'ss Asturianos.
Puxa Asturies.


Soy minero, y templé mi corazón con pico y barrena
soy minero, y con caña, vino y ron me quito las penas
soy barrenero porque a mi nada me espanta
y solo quiero el sonido de una taranta
Compañero, dale al marro pa cantarle mientras al niño
que al compás, del marro quiero repetirle al mundo entero yo
Yo soy Minero