PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


dissabte, 12 de desembre del 2009

EXHIBICIÓ BLAUGRANA AL DERBI METROPOLITÀ / / / BENVINGUTS AL PLANETA PEDRITO

Senzillament és el millor jugador del món. Sempre serà en Pedrito. Vam confiar en la seva categoria. Ara és el rei del futbol mundial. Avui ha fet el gol que li faltava. Geni entre genis, Pedrito lidera el món de l'esport. 1-3 a l'Atlante. L'Atlante no és un Alcorcón qualsevol. El rival del Barça de la semifinal mundialista ha demostrat ser un dels millors equips del planeta. Avui, però, el món té un rei i es diu PEDRITO.



El canari-català presenta la candidatura al Premi Nóbel. Diuen que del talent d'aquest megacrack es deriva la solució a molts mals d'aquest món. Fins i tot el canvi climàtic té una solució: Pedrito pot aturar l'escalfament global amb els seus pulmons. Avui tot el món sap que tenim un esser prodigiós vestit de blaugrana. Avui Pedrito ha secat els pous de petroli dels emirats arabs. Pedrito repartirà l'or negre entre tots els pobles de la terra. Gràcies per tot i per sempre. PEDRITO!

FOTOGRAFÍA OFICIAL DELS GOLEJADORS D'AVUI




DARRERA HORA


El nostre Madridista ha desxifrat el secret de Florentino Pérez. El substitut de Pepe. El mercat d'hivern té les seves ofertes. Heus aquí a Bud Spencer. El crack italoamericà. L'home dels punys d'or. Joc net assegurat. El relleu ideal del dolç Pepe. Ja cal que la botiga de la Penya Bogarde ofereixi una ermilla "anti-copsdepuny". El Madrid crema totes les naus. Un fitxatge astronòmic. Es parla de 150 kilets d'euros. El més car de tots els temps. Preparem el Reflex i les tirites. La cosa s'està animant i podem prendre mal. Després del factor "Bigote Arrocet", hem de felicitar l'agent secret 86 Maxwell Smart. El nostre detectiu és l'artifex de les dues descobertes. El comú denominador dels factors "Arrocet" i "Spencer" és l'aposta per la caspa i la cansalada. Cadascú té els seus gustos.




Exhibició blaugrana al derbi metropolità. El partit entre el Barça i l'Espanyol de Cornellà-El Prat ha estat digne de figurar en els arxius de la memòria històrica metropolitana. El primer derbi metropolità de tots els temps ha estat un festival de futbol.






Un Barça malabarista, combatiu i en estat de genialitat, ha destrossat l'Espanyol amb un contundent 1-0 i gràcies a un INDISCUTIBLE penalty molt ben senyalat per un arbitre especial. Per contra, el Barça ha patit el futbol brut, destructiu, inhumà i extraesportiu de l'equip del Baix Llobregat que -tot sigui dit- ha tingut l'honor de trepitjar la gespa del colisseu Blaugrana del Nou Camp de la Ciutat Comtal de Barcelona.




L'Espanyol ha estat un conjunt lleig i agressiu. El Barça ha estat impecable. Futbol total. Ofensius, organitzats, solidaris, ferms i campions. Aquest és el segell Guardiola. El segell de l'espectacle. La nit del dia 12 de desembre passarà a les enciclopèdies de l'esport. Estem orgullosos del Barça. Un lider consolidat i totalment ficat en la cursa del segle. De nou, lamentablement, TV3 ha estat comparsa inusual del madridisme.




!!!Terribes, sisplau, prengui mesures urgents!!! Prou madridisme a la tele nacional de Catalunya !!!

...Parlem breument del quadre de Bigote Arrocet. El València -pura traca i foc d'encenalls, molt soroll per a no res- ha estat l'habitual filial "levantino" del Madrid. València segueix fent el seu paper de pista d'aterratge del madridisme mediterrani. Un filial a mida. Taronjes transgèniques, totxo a dojo, falleres, mascletàs i paella barata de pebrot caducat...



!!!!Segueix el tongo.!!!


...Però, parlem de coses serioses. Recordem-ho bé. Partidàs del Barça davant l'Espanyol, golàs d'Abbamivic i, sobretot, penalty INDISCUTIBLE. Som els millors!


I...FEU EL FAVOR DE COMPRAR BÉ...




VISITEU: http://www.botigapenyabogarde.blogspot.com

83 comentaris:

penyabogarde ha dit...

lliga metropolitana mundial


classificació final

AC Buyunisika de Dakar 20
AT Gorongoro de Tanzani 19
FC Gulasntibor de Zanzibar 18
Real Gomelski de Kiev 10
FC Dallas de Texas 8
XTH de Usunmendoiterica de Vladivistok 5
Ateneo Colón FC de Mexico DF 4
SC Scooby Doo de Canberra 4
Sporting Londonderry 2
Andorra FC 1
Sportivo Veneziano di Mestre 1
Ayatolahs Pneumatics de Teheran 1
RCD Espanyol de Cornellà-El Prat 0

SECRETARI METROPOLITÀ ha dit...

baixen a la 2ª metropolitana els següents equips :

Sportivo Veneziano di Mestre

Ayatolahs Pneumatics de Teheran

RCD Español de Cornellà-El Prat

KaliKenyo ha dit...

Pugen a la 1ª metropolitana

Polisario Frente Atlético
Esportiu Cols de Frontanyà
Copenhagen Mandig Sukkerrør

visca la SEXTA! ha dit...

DARRERA HORA:

LA SEXTA OKUPA TV3

L'escamot blaugrana de La Sexta ha okupat TV3 i ha pres com a rehens a tots els membres de la secció d'esports. La Sexta demana a Terribes que o foto fora aquests madidistes o directament la Sexta serà la nova televisió nacional de Catalunya.

TV3 torna a donar el Madrid la propera jornada.

Pichi i els seus perden el culet parlant del Madrid.

CANTEN ELS GOLS AMB FORÇA I ENTUSIASME!

FORA!

visca la SEXTA! ha dit...

DARRERA HORA:

LA SEXTA OKUPA TV3

L'escamot blaugrana de La Sexta ha okupat TV3 i ha pres com a rehens a tots els membres de la secció d'esports. La Sexta demana a Terribes que o fotofora aquests madidistes o directament la Sexta serà la nova televisió nacional de Catalunya.

TV3 torna a donar el Madrid la propera jornada.

Pichi i els seus perden el culet parlant del Madrid.

CANTEN ELS GOLS AMB FORÇA I ENTUSIASME!

FORA!

KaliKenyo ha dit...

Els comentaristes del 33 en partits de segona ho fan Mil cops millor.

MADRIDISTA WIKIPÉDICO ha dit...

WIKIPEDIA:

La ceguera es la pérdida total o parcial del sentido de la vista. Existen varios tipos de ceguera parcial dependiendo del grado y tipo de pérdida de visión, como la visión reducida, el escotoma, la ceguera parcial (de un ojo) o el daltonismo.

CIEGOS. ESTAIS CEGATOS.
EL MADRID JUEGA DE COJONES.
EL BARÇA DA PENA Y ESTAFA ANTE EL ESPAÑOL.
EL ESPAÑOL MERECIÓ GANAR.

VOSOTROS COMO SIEMPRE, CEGATOS.

¡¡¡¡¡ VENGA QUE OS DEN !!!!

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

Madridista,
passi unes bones festes, aquesta setmana nosaltres anem a l'Orient a buscar una altra copa.
Bon Nadal!

MADRIDISTA WIKIPÉDICO ha dit...

wikipedia

Mentira
De Wikipedia, la enciclopedia libre
Saltar a navegación, búsqueda
Pinocho, figura literaria ligada culturalmente a la mentira.

Una mentira es una declaración realizada por alguien que cree o sospecha que es falsa o parcial, esperando que los oyentes le crean, ocultando siempre la realidad en forma parcial o total. Una cierta oración puede ser una mentira si el interlocutor piensa que es falsa o que oculta parcialmente la verdad. En función de la definición, una mentira puede ser una falsedad genuina o una verdad selectiva, exagerar una verdad o incluso la verdad, si la intención es engañar o causar una acción en contra de los intereses del oyente. Las ficciones, aunque falsas, no se consideran mentiras. Mentir es decir una mentira. A las personas que dicen una mentira, especialmente a aquellas que las dicen frecuentemente, se las califica de mentirosas. Mentir implica un engaño intencionado, consciente, y estudios demuestran que el ser humano tarda más mintiendo que diciendo la verdad.[1]

Tiene como sinónimos: embuste, bola, coba o falacia.

barcelonista també wiki ha dit...

dedicat al senyor madridista


Tonto

De Wikipedia, la enciclopedia libre
Saltar a navegación, búsqueda
Para otros usos de este término, véase Tonto (desambiguación).

Tonto es un adjetivo del español referido a la persona de inteligencia escasa, alguien torpe o alguien con una conducta poco pertinente. También es aplicado a personas que hacen tonterías haciéndose uso en este caso de forma despectiva.
Contenido
[ocultar]

* 1 Usos de la palabra
* 2 Curiosidades
* 3 Véase también
* 4 Referencias
o 4.1 Enlaces externos

Usos de la palabra

Se usan como sinónimos infinidad de términos como, por ejemplo: menso, lerdo, tarado,Maria, gilí, idiota, hijo de burro, animal, boludo, lelo, imbécil, gafo, etc... Es menester acotar que algunos de estos términos se toman como peyorativos, inclusive algunos como pendejo, gilipollas y huevón son consideradas como palabrotas en muchos países.

Hacerse "el tonto" es fingir engañosamente no darse cuenta de las cosas para lograr algún objetivo. "Atontar" es lograr que otra persona actúe, se convierta o se comporte como un tonto.

Tonto es una palabra que es extensamente " graduada" en el idioma español. "Eres medio tonto con las mujeres" podría aplicarse a un hombre inteligente, pero que por timidez comete errores con las mujeres. Así mismo "eres un completo tonto" se usaría para señalar a quien toma siempre la opciones o decisiones incorrectas. "Poco tonto" se usa para quien por medio de tonterías se sale con la suya.

En otras ocasiones se usa de modo cariñoso.

culés de alcorcón ha dit...

Hola tontopolla merengue:
a mirar el mundialito desde casa.

MADRIDISTA EN EL OESTE ha dit...

INSULTAR COMO HACE ESTE RENACUAJO ME PARECE INDECOROSO.
CABALLERO QUE SOY, ESTE ÚLTIMO NO ENTRARÁ EN MIS PLANES DE INVITAR A LA PENYA A PASAR UNOS DÍAS POR MI ACTUAL MORADA PARA COMER UNOS CHIPIRONES AL AJILLO COMO COLOFÓN DE UNA SESIÓN COJONUDA DE FRITANZA Y FINOS.

YO SOLO USO LA WIKIPEDIA PARA EXPLICAR EL SIGNIFICADO DE CEGUERA Y MENTIRA.

ALTO, SOOOOOO CABALLO, SOOOOOO....
ESTAMOS EN EL MUNDO DE LA FARSA AZULGRANA, SOOOOOOOOOOOOOOO
CABALLO SOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO ...

ESTO ES ARIZONA.....

SOOOOOO SOOOOOOO

SOY BUD SPENCER AL GALOPE

TENGO PEGADA FUERTE...

SOOOOOOO
CABALLO
COOOOOOOOOOOOOO

SOOOOOOOO....

ALTO....

TROTON TROTON TROTON CLK CLK CLKÇ
ME PASEO A LA VERA DEL COLORADO


SOOOOOOOOOOO BARCELONI-TA

amigo bogardiano en el extranjero ha dit...

Sigues siendo más tontopolla escribiendo en este blog; lo haces para provocar, boquerón!!
Al menos alguién te lo dice, so burrrrooooo!!!

Desde Xile con Amor ha dit...

Penso que els insults no son ben vinguts a aquest espai de saviessa bogardiana, el que no tingui vocabulari i/o recursos adients per escriure aquí que s'abstingui de fer-ho.

El Madriles i el seu equip son necessaris ja que la lliga metropolitana no té gaire nivell i no motiva a l'equip superlatiu que és el nostre Barça.

A mí si que m'agraden els boquerons i el pescadito frito, o sigui que accepto la invitació i "me vengo pal sur" a ponerme morao.

Però de moment estic a l'oasi d'Abu-dabhi mengant uns dàtils i fen un tessito.

Desde Xile con Amor ha dit...

A xile resucita la dreta, en Bigote arrocet és xilé...

Si us plau BaBa, il·lumina'm...

penyabogarde ha dit...

Estimat Xilè enamorat,

vostè té molta raó. A vegades el madridista insulta i sembla que no ho vol entendre, però també és cert que el barcelonista que el respon amb insults embruta el segell distinitiu de la nostra amable, tendra i educada Penya.
Millor acceptar les invitacions del madridista i anar a prendre els boquerons promesos.

tema electoral. Certament benvolgut Xilè, la dreta-dreta treu les urpes a l'escena xilena. Serà Arrocet-Pinochet o serà Bigote-Aznar?
Li enviem la nostra solidaritat i li dediquem una cançó de Victor Jara:

¡ A DESALAMBRAR !

Anònim ha dit...

madridista ets un anxaneta

Anònim ha dit...

madridista ets un rossinyol

Anònim ha dit...

madridista ets una perla

Anònim ha dit...

madridista ets una tulipa

Anònim ha dit...

madridista ets un sol

Pau i Amor ha dit...

Visca el boquerón, Boquerón Esteban

KaliKenyo ha dit...

EEPPP!!! calma nois... estarem d'acord que no calen insults... Per alguns pot ser temptador, però no és això companys no és això.

Si decideixo agafar l'Ave per anar a menjar uns xipirons... Sr. Madridista et regalaré unes ulleres model Elton John... potser començaràs a veure-hi clar.
i DE PAS TAMBÉ ET REGALARÉ EL RETROVISSOR DE LA BOTIGA.
(Visiteu-la és una obra d'art)

Madridista: ¿és que no vas veure la táctica de l'Espanyol , idéntica a la de l'any passat??? faltetes i més faltetes, a fer mal als turmells , No entenc encara com l'Espanyol va acabar amb 11 al camp!!
Ho teniu fàcil amb tants filials (València, Espanyol etc...) però tot i així us costarà un ronyò i no ho aconseguireu...
Sereu la riota d'Europa, lo de la copa del Borbó no serà res comparat al fracàs d'organitzar una Xampinyons amb el realísimo eliminat a vuitens... i tercer o quart a la lliga.

Parlem seriosament: esteu comdemnats al fracàs.

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

a botiga de la penya està com mai
mireu...

http://www.botigapenyabogarde.blogspot.com

MADRIDISTA RINDE CUENTAS ha dit...

ESTO ME GUSTA A TONELADAS.
ESCRIBO Y OPINO. SOY CLARO Y A VECES MOLESTO.
LOS ALUDIDOS DE LA PIEL FINA SE LANZAN EN PICADO E INSULTAN. INVITO A CAMARONES. EL CHILENO ACEPTA EL RETO. SIGUEN LOS INSULTOS. ALGÚN ANÓNIMO SE EXCEDE CON UN VOCABULARIO INDIGNO DE UN SER HUMANO. CUNDE EL MAL OJO. SE ATACA AL PRÓJIMO POR EL MERO HECHO DE SER PARTIDARIO DEL MEJOR CLUB DE FUTBOL DE TODOS LOS TIEMPOS. UNO SE ENFADA. ME ENFADO Y PIENSO EN LA BUENA IDEA DE ANIMAR AL PRÓJIMO A CULTURIZARSE. LO HAGO. MUESTRO EL SENTIDO WIKIPÉDICO DE LA PALABRA "CEGUERA". AYUDO AL PRÓJIMO PARA QUE ESTE PUEDA AUMENTAR SU NIVEL CULTURAL Y SALVARSE DE LA IGNORANCIA. LO HAGO DE TODO CORAZÓN. ME CONTESTAN CON UNA DEFINICIÓN WIKIPÉDICA DE "TONTO". ¿DÓNDE Y QUIÉN INSULTA A QUIÉN?
SIGO ADELANTE. LEO A UN CHILENO O CHILENO DE MENTIRIJILLAS. EL CHILENO ACEPTA EL RETO. ME PARECE CABALLEROSO. EL CHILENO MUESTRA UNA CIERTA BUENA EDUCACIÓN. POSIBLEMENTE ESTAMOS ANTE UN BUEN HOMBRE. JURARÍA QUE EL CHILENO O ES MADRIDISTA O SIMPLEMENTE SABE DISTINGUIR EL FUTBOL, EL FOROFISMO Y LA HOMBRÍA.
SIGO Y ME TROPIEZO CON EL CRISPADO CALIQUEÑO QUE SE RECREA EN SU NUBE DE HUMO. EL CALQUEÑO ESCRIBE CON CIERTA AGITACIÓN. ME GUSTA LA GENTE CON TEMPLE Y NERVIO. NO ES EL CASO QUE NOS OCUPA. EL CALIQUEÑO O COMO SE QUIERA LLAMAR, INTENTA MEZCLAR LA CRÓNICA DEPORTIVA CON LOS SIGNOS DE DESPRECIO. DICE QUE VA A SUBIRSE EN EL A.V.E PARA LLEGAR A MI VERA. PUES VALE. PERO ME PREGUNTO Y LE PREGUNTO:
¿ TU DESDÉN ES PROPIO DE ALGUIEN QUE ACEPTA UNOS CAMARONES ?
¿ CREES, CALIMOCHO DE MARRAS, QUE VOY A COMPARTIR UNA FRITURA CON ALGUIEN QUE ME OFRECE UN RETROVISOR ?
¿CREES, CALIC-O-ÑO, QUE LO MÍO ES OFRECER MESA Y CALDO, PARA RECIBIR UN CHASCO EN FORMA DE REGALITO FACILONGO ?
¡¡ MANDA CANICAS !!

SI OS MOLESTO, ME DOY LAS DE VILLADIEGO Y AQUÍ OS DEJO CON VUESTRO FANATISMO Y VUESTRA CEGUERA.

FELIZ NAVIDAD OS DESEA, EL MADRIDISTA

MADRIDISTA BUD SPENCER MOLA ha dit...

OLVIDABA UN DETALLE.

ME ESTOY ZAMPANDO LOS VIDEOS DE UN PACK COMPLETO DE LAS PELÍCULAS DE TERENCE HILL Y MI QUERIDO BUD SPENCER.

LO DIGO POR SI ALGUIEN SE VIOLENTA.

TENGO REGISTRADOS EN MI CEREBRO TODOS LOS GOLPES DE MI QUERIDO BUD SPENCER.

KaliKenyo ha dit...

Tu t'ho perds ,
et quedes sense ulleres i sense retrovisor (que bona falta et fa) de la mateixa manera que us heu quedat sense copa i us quedareu sense lliga ni Xampions.

Et veig molt nerviós, agressiu e insultant, i fots cada "rollu" que sembles un periodista de la tele5 , ABC o As.

Ets lluny de la realitat i et repeteixes com l'all i oli.

Per cert, no es que molestis, de fet a mi m'ajudes a tenir present l'orgull que tinc de no ser aficionat d'un club com el teu, on la gran majoria de seguidors son com tu, que us conec un a un des de molt abans que us dediquesiu a tirar ampolles als camps de futbol.

MADRIDISTA A LO BUD SPENCER ha dit...

KALIIMOCHO.

HAS CRUZADO EL MISSISSIPI, AMIGO.
TE LAS TENDRÁS CON BUD SPENCER.

LO MÍO ERA CORTESÍA, LO TUYO ES COBARDÍA.

MIENTRAS TÚ PIDAS "LECHE", YO ME TOMARÉ UN BOURBON. YA ME VEO A KALIMOCHO CON SU PURITO TOMÁNDOSE UNA LECHE ASTURIANA EN LA BARRA DEL SALOON.

PUES VALE. YO ENTRO, ABRO LAS DOS PUERTAS CON EL COLT Y ME APALANCO EN LA BARRA, ME PIDO UN BOURBON Y ME LO TRAGO EN UN PERIQUETE. ME PASO LOS GUANTES DE NEGRA PIEL BRILLANTE POR LOS MORROS. ME ACERCO A TU ESTAMPA Y TE DIGO:
" HOLA FORASTERO LECHOSO, ¿QUIERES GUASA? "
Y ME VEO AL KALIMOCHO CON EL TRIKITRIKI DE SU DENTADURA EN PLENO TRANCE DE PÁNICO Y ANSIA. CON ESTAS QUE ME PRESENTO ANTE SU FRÁGIL ESTAMPA Y LE DIGO: "HOLA KALIMOCHO ¿BEBIENDO LECHE? ¿EH? " Y YA SABES DE QUE VA LA PELÍCULA ¿NO?

PERO BUD SPENCER TIENE SU PACIENCIA Y SE ACERCA A KALIMOCHO Y LE DICE:

" UN MADRIDISTA MENEA LA CORNEA DEL RIVAL EN EL CESPED Y ALLÍ NOS VEMOS PARA CUANDO EL BARCELONI-TA SE PASE POR EL BERNABEU "

KALIMOCHO : A CIENCIA CIERTA QUE ME IMAGINO QUIEN ERES. ¿A QUÉ ERES DE LA BANDA COPICHUELA DE LA TULIPA ?

CUANDON SUBA POR PREMIÁ, PROMETO UN MASAJE DENTAL A TODOS TUS COMPINCHES DEL TULIPA.

EL MADRIDISTA

KaliKenyo ha dit...

¿Cortesia? ¿Cobardia?
¿¿¿???
Poc a poc, poc a poc ja tornes poc a poc a tornarte a convertir en un forat negre, tot blanc que et penses que ets... i ... poc a poc et fonss, forat negra...et fonssss,, lentament... i puffff.
Ja tornes a ser un forat negre.

Adeu.

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

M'ofereixo de pacificador entre el Madridista i el gran Kalikenyo del Puro.

He nomenat un grup d'assesors que m'ajudarà en aquest repte.

El meu equip està format per:
Enric A. - secretari de la penya
Xuan X. - cap de l'àrea comercial
R77 - periodista musical
Jordi Tr - galerista
Anna Alba'weda - enginyera nuclear
Vicenç Wasko - somaten
Balta Zar - visionari
Martí Rovelló - poeta
Manel Eixea - expresident de la penya
Adrià Grapevines - expert en conflictes

prendrem cartes en l'assumpte.

Desde Xile con Amor ha dit...

Fantàstica vetllada de Pressing Catch:

Kalikenyo versus Mandriles
Torrebruno versus Bigote Arrocet
Luís Aguilé versus Bud Spencer

Algú més s'hi apunta?

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

Bud Spencer? Ostres! El Madrid serà un forat en defensa. I en tarjetes rojes!

Desde Xile con Amor ha dit...

Ep Mandriles, no fotem conya que una cosa és la bona educació i una altra confondre la velocitat amb el tocino.

Soc culé desde abans de nèixer i ho seré fins hi tot després de mort.

I com diu en Kalikehyo de Mandriles com tú, vist un vist tots.

MADRIDISTA OJEADOR ha dit...

HOY EL BARCELONI-TA CAERÁ EN LOS EMIRATOS Y CONTRA UN ALCORCÓN MEXICANO

SECRETARI AFECTUÓS ha dit...

desde Abu Dhabi un petó ben gros pel "madridista ojeador" i una forta abraçada al "ALCORCÓN" ....
per cert, al final del partit amb 8 jugadors del planter :
VALDES
PUYOL
PIQUÉ
BUSQUETS
XAVI
BOJAN
DON PEDRITO
MESSI

penyabogarde ha dit...

madridista, empassa la granota o "trágate el sapo"

Joan Estruch ha dit...

acollonant nanos!
perfecte!
pedrito premi Nobel!

Alfred ha dit...

m'he trobat aquest bloc al cercador.
Coi que n'és de bo!

Una abraçada barcelonista des de Manresa.

MADRIDISTA NAVIDEÑO ha dit...

VALE. ME EQUIVOQUÉ Y YA ESTÁ. PER EL ESTUDIANTES DE LA PLATA NO SERÁ UNA PERITA EN DULCE.
ME GUSTA ESO DE QUE OS GIÑEIS CON BUD SPENCER, OS APORREARÁ POR UN TUBO.
CALIMOCHO CALONMOCHO PREPARA EL GUANTE QUE SERÁ GUÁNTANAMO DE LOS GUANTAZOS. NUNCA VAIS A GANAR LA INTERCONTINENTAL POS ESTAIS GAFAOS.

¿¿SABEIS CUAL ÉS EL COLMO DE UN BARCELONISTA EN NAVIDAD??

JA JA JA JA

PUES QUE LAS NAVIDADES SON BLANCAS


JA JA JA JA

BLANCA NAVIDAD ha dit...

¿¿SABEIS CUAL ÉS EL COLMO DE UN BARCELONISTA EN NAVIDAD??

JA JA JA JA

PUES QUE LAS NAVIDADES SON BLANCAS


JA JA JA JA

NAVIDADES BLANCAS ha dit...

¿¿SABEIS CUAL ÉS EL COLMO DE UN BARCELONISTA EN NAVIDAD??

JA JA JA JA

PUES QUE LAS NAVIDADES SON BLANCAS


JA JA JA JA

MADRIDISTA NAVIDEÑO ha dit...

JAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJA
AJAJAJAJAJAJA
AJAJAJAJAJ
AJAJAJA
AJAJAJA


AJAJAJAJAA
AJAAAAAAAAAAJAJAJAJAJAJA
JJJJJJJJJJJJJJ
JAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJA
AJAJAJAJAJAJA
AJAJAJAJAJ
AJAJAJA
AJAJAJA


AJAJAJAJAA
AJAAAAAAAAAAJAJAJAJAJAJA
JJJJJJJJJJJJJJ

NAVIDADES BLANCAS
BLANCAS
BLANCAS
BLANCAS
BLANCAS
BLANCAS
BLANCAS

Blancas? No creo! ha dit...

*

*
Negras Navidades para los Santa Claus de alquiler

La crisis en curso es la pesadilla antes de Navidad para los que hacen cada año de Santa Claus en centros comerciales, fiestas de empresas y otras celebraciones navideñas. "Voy a hacer un 90% menos que el año pasado", dice el jubilado de 69 años Dick Shea, que lleva 17 años haciendo de Santa. A Ken Romo, de 57 años y que lleva 10 años en el oficio, clientes habituales le han dicho que le contratan si rebaja sus honorarios de $125 a $50. Empresas como American Express, Viacom, ABC, Barclays y Morgan Stanley han cancelado sus fiestas...

MADRIDISTA SANTA CLAUS ha dit...

NAVIDADES BLANCAS JA JA JA
NAVIDADES BLANCAS JA JA JA
BLANCAS NAVIDADES JA JA JA
BLANCAS NAVIDADES JA JA JA
BLANCAS
BLANCAS
BLANCAS
BLANCAS

QUE RISA, RISA, RISA, RISA
JAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJA

BLANCAS

BLANCAS

BLANCAS

ZURRACAPOTE PARA LOS BARCELONI-TAS
ZURRACAPOTE PARA EL KALIMOCHO
ZURRAMONTERO PARA EL FUMADERO
DROGOTAS QUE ERES UN DROGOTAS DE PURETE

PURO KALIPOTE
PURO KALIMUNDO
JAJAJAJAJAJA


NAVIDADES BLANCAS


OFOFOFOFFOFOFOFOFHOHOHOHOH

JA, JA, JA

MARGA BOSCH I EL SEU VERB ha dit...

nen, estas drogat?

MADRIDISTA SERENO ha dit...

LA DROGA SERÁ LA TUYA. LA QUE TENDRÁS QUE TOMARTE PARA AHORRARTE EL LLORIQUEO DE BUHO QUE TE ASOMARÁ POR LOS OJITOS EL DÍA QUE EL STUTGARD OS APEE DE LA CHAMPIONS.


REAL MADRID SIN RIVAL ANTEL EL O.LYON.
BENZEMA SUPO ELEGIR.


NAVIDADES BLANCAS
BLANCAS
BLLLLLLLLLLAAAAAAAAAAANNNNNNCCCCCAAAASS

MADRIDISTA NOCHEBUENA ha dit...

SABEN AQUEL QUE DIU...
VA UNO SDEL BARÇA Y DICE A UNO DEL MADRID: "FELICES FIESTAS" Y VA EL DEL MADRID Y DIU:
"¿QUÉ FIESTAS?
Y VA EL DEL BARCELONI-TA Y DIU:
"LAS NAVIDADES!
Y VA EL DEL MADRID Y DIU:
"LAS NAVIDADES BLANCAS"


jojojojojojojJAJAJAJAJjijijijij

NAVIDADES BLANCAS

Anònim ha dit...

el barça és bo

Anònim ha dit...

el barça és maco

Anònim ha dit...

el barça és un sol

Anònim ha dit...

el barça és educat

Anònim ha dit...

el barça és diví

Anònim ha dit...

el barça és un peix

Anònim ha dit...

el barça és color

Anònim ha dit...

el barça és estimar la vida

Anònim ha dit...

la vida és maca

Anònim ha dit...

la maca és la copa

Anònim ha dit...

la copa és el barça

Anònim ha dit...

el barça és la pau

Anònim ha dit...

la pau és la maria pau

Anònim ha dit...

la pau és la maria pau

Anònim ha dit...

la tele és el barça

Anònim ha dit...

el barça és bo

Anònim ha dit...

el barça és un pastís

Anònim ha dit...

el barça és un pastís

Anònim ha dit...

el barça és la mel

Anònim ha dit...

barça

Anònim ha dit...

bogarde

Anònim ha dit...

secretari

Anònim ha dit...

universal

Anònim ha dit...

pau i Nadal

Anònim ha dit...

oreneta i serp

Anònim ha dit...

oreneta i serp

Anònim ha dit...

només barça

Anònim ha dit...

només

Anònim ha dit...

amor

Anònim ha dit...

tot

Anònim ha dit...

sempre

Anònim ha dit...

punt

SECRETARI EMOCIONAT ha dit...

vostè ha estat !!! GENIAL !!! Sr. Anònim, rebi les meves sinceres felicitacions ......

KaliKenyo ha dit...

Madridista:
Només sortiràs del forat negre si reconeixes que el BARÇA: ES EL MILLOR EQUIP DEL MON.

penyabogarde ha dit...

S'ESTÀ TREBALLANT EN EL BLOG, ESTIGUEU ATENTS ENTRE AVUI I DEMÀ , SOM EL !!! MILLOR BLOG DEL MÓN !!! TENIM EL !!! MILLOR EQUIP DEL MÓN!!! TENIM !!! PEDRITO !!! HEM FET !!! 6 DE SIS !!! TENIM !!! TOT EL PETROLI DEL MÓN !!! TENIM !!! EL PEP !!!
TENIM !!! MAXWEL SMART 86!!!

SEGUIREM INFORMANT ...