PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


diumenge, 14 de desembre del 2008

LES DOTZE VAN TOCANT

darrera hora:
observeu el porter del r.madrid esquivant els trets dels nostres davanters.


Les coses clares. El resultat ha estat de llet merengada. Només han perdut per 2-0. Dotze punts, però, són dotze campanades de cap d'any. Les dotze van tocant i el Deu-Infant ja és nat i és campió a totes llums. Llet merengada a dojo!


L'aposta cutre de LA SEXTA ens ha descobert que Dani Alves es diu Moto GP. Heus aquí el secret de Dani Alves en el paddock de Montornès. Que coi! Volien ser graciosos? Ració doble!

Seguim amb LA SEXTA. En Puyol es diu TIBURÓN. Volien "tiburón" ?. Doncs apa! TIBURÓN 2. És a dir TIBURÓN 2 MADRID 0 !!!!


La SEXTA li diu BOGARD al Xavi, doncs, res de res, tocala Sam! La "CASABLANCA" està negra! I on hi hagi Bogard, ja sabeu, nosaltres BOGARDEEEEEEE!!!!!

Gran ambient ahir, a la subseu de la penya. La propera a L'Amistat!

25 comentaris:

Anònim ha dit...

milor un 2-0 al final i amb mostassa que un 6-0 facilongo amb sucre.
12 punts és la conya.

La nòia de la moto, és la filla de la Mutti ????

Anònim ha dit...

perdó perdó perdó no volia dir Mutti, volia dir Vitti!!!!!

Anònim ha dit...

sou uns porcs espins

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

i Messi va inventar la doble vasselina frontal quan apuntava el cuïr, aquest sobrevolava els braços de Casillas, i continuava -ferreny i noble- directa a l'esquadra precipitadament protegida per Cannavaro que, en hiperbòl·lica acció, no podia frenar la bimba mentres que el cos de l'armador italià s'estampava contra la fusta esquerra d'una de les dues porteries més importants del planeta. Amen.

Anònim ha dit...

Nit d'efluvis gairebé lisèrgics la viscuda per un servidor ahir nit a l'estadi.
L'adrenalina es va desbordar en el 83' amb el gol d'Eto'o i culminà sis minuts després amb l'estocada argentina d'en Leo.

Primer de tot destacar l'ambient impressionant que hi havia a l'estadi.
Guió immillorable: el Madrit a punt de fer gol a la primera part (Valdés arregla l'embolic); s'en van molt xulos cap el vestidor. Els merengues es fregaven les mans avançada la 2a part (sobretot després que papá Eto'o fallès el penal). Tranquils tot estava a punt pel darrer acte: còrner, cop de cap de Puyol i Eto'ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!
La impaciència i deseperació va sortir dels nostres cossos i tot l'estadi es va fondre en un crit monumental (no sé amb quanta gent em vaig abraçar). Sempre m'ha semblat que veure un "clàssic" a l'estadi és com un exercici de purificació divina: elimines tots els mals espirits que portes dins, un autèntic plaer.

Altres consideracions:
– Les presses que els hi van entrar de cop als blancs: veure a Casillas perseguint l'àrbitre per demanar "brillo" als jugadors blaugranes va ser impagable.
– Els càntics cap a la (dubtosa) sexualitat de Guti.
– Veure lliscar els jugadors madrileñus damunt la fina i persistent pluja blaugrana.
– El perfecte estat dels pals de les porteries després de rebre impactes poc considerats per cossos a la deriva.
– La bonica estampa d'una parella de teenagers japonesos amb el cabell tenyit cantant l'himne del Barça.


P.D. No us deixeu entabanar per la sexta, bogardians: els jugadors del nostre equip tenen nom i cognoms, no "motes".


VISCA EL BARÇA!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

NO al joc brut!!
NO a la mediocritat periodística!!

El primer NO per re-contra afirmar un cop més que no puc entendre com un àrbitre pot permetre que uns PORCS malcriats es dediquin a trencar turmells en comptes de jugar a futbol.
El segon NO per denunciar la mediocritat mental i professional dels periodistes esportius, en general, i ahir en concret: la retransmissió de la sexta es de jutjat de guàrdia.

Atrapat a Mollet ha dit...

Lo de la sexta és impresionant, els profunds comentaris d'en Salinas només son comparables als seus pasos armónics a "Mira com Balla, Balla, balla, balla".

I penso com se'ls hi deu haber quedat la cara als merengons després d'haber mig palpat l'empat (fins hi tot diuen que la victòria) i al final els collons de l'etoo i la rabia continguda d'en Messi els va tornar a la seva mediocritat.

Haurien de fer una lliga monàrquica només per a REALS, (Real Unión, Real Deportivo Español, Real Oviedo, Real Madrid...) tots menys la nostra anyorada Real Sociedad de San Sebastian.

penyabogarde ha dit...

salut molleti!

penyabogarde ha dit...

molt bones les fotos del casillas i el cannavaro esquivant a messi!!!

Anònim ha dit...

La Baba llisca i rellisca, la baba en els últims minuts és més bona.
Visca la Baba que ens va parir.
Hugo, lo siento mucho la vida es así, no la he inventado yo.

Anònim ha dit...

"...El Madriz tuvo las mejores ocasiones, mereció ganar...":
Dit avui pel Sr. Palanca, el jovenet jugador del Real... aprenen ràpits aquets cadells malcriats!!! ¡! La realitat vista en calidoscop blanc !!...
¿¿No teniu una sabata lliure de pecat??
Per cert aquest nom de "Palanca" no era el d'un malfactor??

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

en Palanca! cert, puro, cert, era un pesonatge malfactor que no recordo de quin anovel·la o peli. investigarem.

Anònim ha dit...

a la foto del porter Iker Bush observo que el defensa del costat comet una falta dins de l'area i és penal. penso, doncs, que el resultat de 2-0 és curt i injust. A més, tirar sabates no està sancionat en el codi esportiu.

Anònim ha dit...

el millor de tot és aquest general Palanca. El gran descobriment del REAL.

Anònim ha dit...

Palanca asegura que el Real Madrid "no tira la toalla por la Liga"
"El Real Madrid plantó cara al Barcelona, tuvimos las mejores ocasiones y si las hubiéramos transformado habría sido otro final"
Palanca asegura que el Real Madrid "no tira la toalla por la Liga"
"El Real Madrid plantó cara al Barcelona, tuvimos las mejores ocasiones y si las hubiéramos transformado habría sido otro final"
MADRID, 15 (EUROPA PRESS)
El canterano Miguel Palanca, feliz por su debut en el Camp Nou, aunque lamentando la derrota, aseguró que el Real Madrid no tira la toalla por la Liga, al tiempo que destacó que nadie le ha dicho que vaya a quedarse ya en el primer equipo y desveló que no ha sido invitado a la comida navideña de la plantilla de hoy.
"A mí no me han dicho nada... de momento entrenaré con ellos, pero soy jugador del Castilla", explicó en rueda de prensa, listo para "trabajar duro" y conseguir quedarse, algo "con lo que sueña todo jugador".
El tarraconense, que ya se había estrenado en Primera cuando jugaba en el Espanyol, no quiso entrar a valorar si le había beneficiado el cambio de entrenador. "No me quiero meter en tema Schuster o Juande, las circunstancias me han brindado esta oportunidad y no me voy a meter en eso", dijo.
Para él, que como canterano del Espanyol siempre ha vivido esa "máxima rivalidad" con el FC Barcelona, "fue un partido muy bonito" en el que cree que el Real Madrid mereció más. "Los partidos especiales, en los que no importa la clasificación. El Real Madrid plantó cara al Barcelona, tuvimos las mejores ocasiones y si las hubiéramos transformado habría sido otro final", consideró.
Además, dejó claro que éste es el mismo equipo que "ganó la Liga el año pasado" y que "no hay que desconfiar por una mala racha" porque "tiene muchas ganas de salir adelante y de que llegue el partido contra el Valencia" de este sábado.
Así, el sábado esperan demostrar que, pese a las tres derrotas seguidas, no han "tirado la toalla" y están "capacitados para seguir adelante".

Anònim ha dit...

palanca ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja!!!! jo jo jo jo jo jo !!!
je je je !!!! ju ju ju !!! ji ji ji !!!!

juasssss!!!!

jobarrrrrrrr!!!!!!!!!


palanca NO
ELSA ANKA SÍ!

Anònim ha dit...

Diu Palanca:
"Fue un partido muy bonito en el que el Madrid mereció más"

Dic Jo:
"Va ser un partit molt marrà en el que el Madrid mereixia més... targetes de tots colors..."

Anònim ha dit...

palangana palpatine de les galàxies banyes de peix bord

Anònim ha dit...

palanca es futuro y ardor guerrero

Anònim ha dit...

watts sent a kiss
Que te un petó?
Baba.
Doncs, baba per tots i bones festes, melindros.

penyabogarde ha dit...

gili el verd? vos sou aquell seguidor de la penya badalonina, oi? em sembla que vos teniu un problema...un barcelonista ha de saber discernir aquestes contradiccions.
Reflexioni, ara ve Nadal i després l'epifania que serveis per aplicar canvis!

Anònim ha dit...

Senyor Tati, és igual, Nadal, Any Nou. Festa, festa i festa i amb el cola cao a sucar el melindro.
Força Barça i força "penya"

Anònim ha dit...

+ i + llet en el sorteig de la champions

Anònim ha dit...

A ver explicarme porque no poneis nada de leñero Marquez,ahhhhhhh y si el drente afina no hablariamos de leche sino de colacao.

que estais ahi pero es ficcion, y en la champions, Benzema futuro estandarte blanco os pondra firmes

Anònim ha dit...

Hugo, ¿No vas estudiar mai física?
No es pot confondre dureça i fermeça amb marranada i antiesportivitat.
En Marquez es dur i ferm.
Els vostres defenses son uns marrans.