PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


dilluns, 24 de novembre del 2008

PERILL I PRECAUCIÓ


perill: no guanyem els partits quan ens enfrontem amb equips que vesteixen sense ratlles!!!! mireu el cas Getafe... i ara toca, sevilla, madriz, valencia, villareal....ep!!!! ommmmmmmmmmmmmmm! viva la gente?
compte amb segons quines samarretes...precaució i respiració continguda.

11 comentaris:

Anònim ha dit...

No a les seleccions... cap ni una... hoaveuvist oi!! despres de cada carnavalesca jornada de seleccions el nostre Barça en prou feines treu un empat... repaseu les jornades de lliga i xampinyons després de les de seleccions i treieu vosaltres mateixos les conclusions.

penyabogarde ha dit...

ni seleccions ni samarretes sense ratlles! i dimecres tots a l'amistat a veure com guanyem al ratllat equip portugués!

Anònim ha dit...

segur que més d'un de vosaltres ja es posaria aquesta merda de samarreta perquè sou del barça però poc estimadors de la terra ui só ohhhh i què si sempre foteu barrila contra les festes populars i contra la festa major si tot Deu sap de quin pal aneu i ara us foteu els graciossos bah bah o si i si i tant que maco, mocador mocador que foteu més pena que gràcia i i i i on sou quan el poble es mou??? va digueu!!!! on !!!!!!

Anònim ha dit...

Hola Indep... corria (que no de gust) una aposta per saber quan de temps trigaries en donar senyals de vida després de la publicació de la desafectada samarreta (com tantes altres samarretes de selecció) i t'ha tocat una "currutaca" (famós premi d'ocell torrecollons) has trigat tan sols 10 hores (més o menys depen del Clock de la teva CPU)
¡¡felicitats!! menys de 24 hores!!

Anònim ha dit...

escolta megapijo anònim, a mi ke em dius amb que si clock que si cpu que si paraules teves i que et poden molar a tú ja! mira quina por! mira megapijo que et preocupo un barret eh???? va de consignilla que em vols fer control va o va? que pots dir si dorms anonim antiindependesntista que ets un pijo amb clock clock de gallina cega o amb paraules xatis per fer el fardant!!! però si toques a sota de tant de dissimular la odiosa tirria per tot el carnaval despistador que us capfiqueu amb aquesta xorrada de penya tapa-culpes.
penja-culpes millor que millor de tant tapar culpes i vergonyes, sentS? SENtiu?? mames encara?
insulta que AIXÍ uns penquen festa major i lluita o no com els que sou amb la samarreta dels que feu veure que us carregueu quan ja estarieu contents ja ja de portar posada la samarretA que suspireu de dur.
pika del tot, esteu d'una vergonya que tomba d'esquena, okis palmera bahhhhh com sempre heu fet de fotre a internet contra qui es planta a l'opresió. Dissimuleu que no us cal.

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

indep: tens una sensibilitat una mica especial. En un món, però, en que tots tenim la nostra creu i especialitat. No et pensis. Ni ningú és perfecte ni ningú és del tot imperfecte. Vivim el crepuscle del maldecap, de la migranya i de la rampa toxicocerebral. Ens en sortirem si llegim les memòries de San Juan Bautista de La Salle. Segur!

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

indep: tens una sensibilitat una mica especial. En un món, però, en que tots tenim la nostra creu i especialitat. No et pensis. Ni ningú és perfecte ni ningú és del tot imperfecte. Vivim el crepuscle del maldecap, de la migranya i de la rampa toxicocerebral. Ens en sortirem si llegim les memòries de San Juan Bautista de La Salle. Segur!

Anònim ha dit...

visca el barça i fora l'indepalsblogs

Anònim ha dit...

a mí només m'agraden les seleccions que donen pel cul a "la roja" (és molt divertit llegir i sentir les reaccions dels mitjans espanyolistes després d'una derrota, tot i que darrerament no m'han donat aquest gust, que hi farem )... a mí m'agradaria que les seleccions catalana i vasca poguessin competir internacionalment , tot arribarà... i ara el que m'interessa es que el Barça aprengui a jugar contra els equips que no porten samarretes ratllades. Per cert la samarreta de l'enunciat li escau a equips com el Madriz i Españó . No t'ho prenguis així indep@blogs , cada persona pensa com li dòna la gana i jo a vegades estic d'acord amb els meus companys de llotja i tribuna ( sobre qualsevol tema)i d'altres vegades no hi estic gens d'acord, a vegades estic d'acord amb coses que tu i d'altre gent diu i en altres moments no hi estic d'acord... i ara m'en vaig a dinar que tinc gana .... aquesta nit !!!tots al Mini (L'Amistat).....

Anònim ha dit...

bahhhh no em fotras ara tu que el vols fer la piloteta secretari megre o blanc m'en fot si sou iguals de xunflis. palmera okiss!

Anònim ha dit...

feixistes