PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


diumenge, 19 d’octubre del 2008

LA BABA INFINITA, A BASILEA I A BILBAO...

La baba s'escampa per on passa el Barça. Fins i tot es va repassar un equip germà i blaugrana com el Basel FC. Cinc golets, "bassilada" a Basilea, caixa i faixa. Barça imparable. Cap equip amb uniforme de ratlles pot amb el Barça, ni quan els rivals vesteixen de ratlles blaugranes. Segueix la baba. El puro no falla i la seva baba crema.



Les coses clares i la baba llarga. Aquest Barça és pura baba. Baba d'Alí Babà. Baba total. La baba perdura després del passi d'Henry fent lliscar la bimba damunt d'una autopista de baba i directament als peus de baba d'en Samuel. Els equips de ratlles, els equips que porten pijama de ratlles resulten pràctics. El Barça-Baba 2008 ha guanyat tots els equips que llueixen pijama de ratlles -un detall captat per l'expresident Manel Egea-.

La baba s'escampa, la sequera no és problema i Catalunya llueix un paisatge babós i lluent. Tots llisquem. Baba de cargol! Baba babosa.

El puro ja no treu fum, treu baba! Els dies de bacallà, botifarra, xurros i llet van portar mals de panxa i problemes gastrics...Els medicament que ens vam cruspir ens han rebentat el metabolisme i segreguem baba. La baba, però, és higiènica i quan cau a terra es barreja amb la baba nacional de Catalunya: La baba de cargol!

Any d'inundacions! Any de sobredosi babosa! Aquesta temporada ja vam babejar al Gamper! La baba creix...Serà un tsunami de baba!
Visca el Barça!

19 comentaris:

penyabogarde ha dit...

ens haurem de fer una analítica de baba, amb les coses que estem menjant darrerament i amb els medicaments que prenem, pot ser que tinguem tota mena de paràsits i porqueries acumulades. Anem amb compte amb les babes...

Anònim ha dit...

podem canviar el CARGOL TREU BANYA
per el CARGOL TREU BABA

Anònim ha dit...

cargolada a lleida a l'aplec del cargol treu baba 2009, podiem anar els bogarders del món mundial

Anònim ha dit...

a mi me pone eso de la baba acentuada en palabra aguda por lo de ALI BABÀ y los 40 MANGANTES...BABÁ POR UN TUBO.

SOUNDA' ha dit...

si voleu que us caigui més baba... veniu al local de la coali aquest divendres a les 8 del vespre... allí comença el cicle FORA DE JOC, que no va de fores de joc futbolístics, i que presenta la peli AMERICAN SPLENDOR com a rampa de llançament d'unes sessions molt interessant sobre subcultures i altres andròmines.

Bogardeirus, animeu-vos a venir!

Anònim ha dit...

sou uns culers mol dificils d'entendre perquè no teniu sexe, no teniu cara i no teniu cor.

Què teniu? seu social? punt de trobada? no us entenc massa bé.

sou barcelonistes autentics?

sou bromistes?

Anònim ha dit...

Aquesta lliga esta prostituida, Tamudo tindria que tornar a xutar el penalt

Anònim ha dit...

Eestais delante de milagro, porque lo que tanto criticabais de ganar sin dar espectaculo lo haceis de maravillas.

De todas maneras os quedan dos nodos para seguir en zona champions

Anònim ha dit...

hugo eres calaña de baja estopa y de cacharrería de lignito fundido. Visita el medico de cabecera, tienes tos.

Anònim ha dit...

uhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Anònim ha dit...

el puro fuma o babeja?

Anònim ha dit...

El puro no es pot bavejar, un puro bavejat es un puro mullat, no crema. No es fàcil bavejar mentre es fuma un puro. A tribuna en sabem molt d’això, portem anys d'experiència. No tothom pot bavejar mentre fuma puro.
El meu secret es dibuixar amb la boca una V de cap per avall, per un extrem hi fico el puro i per l'altre cau la baba.
En el moment del gol cal primer retirar el puro, tragar la baba i finalment cridar.
Repeteixo que no es fàcil, necesitareu anys d'experiencia

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

senyor Puro: vos sou com la saliva dejuna! seca, seca, acartonada, pedregossa, carbonatada i granítica!
Ens veiem a l'estadi -vindré a la segona part- i demà a preparar el FORA DE JOC , si vos podeu...

SOUNDA' ha dit...

vinguin tots a la peli AMERICAN SPLENDOR el divendres a les 8 al local de la coali de PREMIÀ DE MAR...
Esperit bogardenc en una peli sobre el món nerdie i descomunal de ROBERT CRUMB i HARVEY PECKAR, barcelonistes sense saber-ho!

penyabogarde ha dit...

HEM QUEDAT FINALISTES!!!!!!!

Esports, "El Sot"

El quart lliurament de premis ha estat pel també malgratenc Joan Dàvila per "El sot ", corresponent a la categoria d'Esports. El guardó l'ha lliurat el cap de comunicació de Diari Maresme, Dani Serrà.

Finalistes

Els finalistes de la categoria Societat han estat "Sant Cebrià Info ", "Des del Castell ", "La Mirada dels Premiarencs " i "Malgrat Confidencial "; de la categoria Política "El Bloc d'en Ramon Bassas", "La Riera 48 ", "Xavier Mir " i "El Bloc d'en Bernat Costas "; els finalistes de Cultura han estat "El bloc de notes d'en Toni ", "Cròniques Mataronines ", "Espai Isidor " i "Ucronies "; i en la categoria d'esports "Tonikas99 ", "Capità Waldo ", "+Bàsquet " i "Penya Bogarde ".

Anònim ha dit...

Felicitats, babaistes!

Anònim ha dit...

Ahir a tribuna erem pocs, els fidels, els de sempre. On era la directiva?...
La imatge de la jornada va ser, sens dubte, l'entrada de Cáceres... començem malament amb aquest xicot... no voldria pensar que li preocupa més l'estetica dels seus cabells que l'etica dels nostres valors de lluita i treball...

Anònim ha dit...

Soy gurú del sur de la India, el líder religioso, orador y filósofo a menudo descrito como un avatar y un milagro en marcha i que marcha.
El número de devotos de Baba se estima en torno a los 6 millones, con una cantidad de seguidores alrededor del mundo de "50 a 100 millones". Sus devotos creen fielmente que él es el Avatar (del Barça) y la reencarnación del santo Sotil.
Los Centros Sai repartidos por el mundo (l´Amistat)son lugares de meditación donde las personas aprenden a profundizar en su propia fe (jugando al Dominó). Algunas de sus funciones son el servicio desinteresado al prójimo, los círculos de estudio, la meditación y la educación en valores blaugranas. Sus miembros (Penya Bogarde)provienen de todas las clases sociales y pertenecen a diversos credos y culturas.
Los seguidores de Baba creen que tiene poderes sin límite que trascienden la experiencia mundana y científica, por lo que está más allá de la comprensión humana. En la tradición antigua de la India, hay una palabra para describirlo: "Avatar" o "Culer", que significa una manifestación directa de la Gracia Divina o Baba Divina.
En un tríptico de la Organización Baba puede leerse:
Yo he venido a encender la lámpara de la Champions, venga todos ha BABEAR

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

certament, BABA és un guru hindú!