PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Winston
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


diumenge, 31 d’agost de 2008

UN PROJECTE QUE FA PATXOCA: ONZE ARMARIS COORDINATS PODEN FER MÀGIA. PACIÈNCIA !
Numància 1, Barça 0. l'Equip de Pepe Hucha està de rodatge. Tres objeccions a Guardiola: a) si té les celles juntes no hauria d'afeitar-les. b) Vestir bé no és necessari. c) La poesia i el futbol encara no estan en condicions d'anar de bracet.
Aquestes onze fotografies mostren el nou projecte blaugrana. Mireu-les atentament. Mireu-les totes.

12 comentaris:

Serrat no vol Llach ha dit...

estimeu el barça o sou la sucursal al maresme d'IKEA o de MUEBLES LA FÁBRICA ?
cony!
collons!
hòstia!

el drogues ha dit...

el gamper guanyat
l'any solucionat

visqui el barça
per sempre

amen

Puro trencat carnet estripat ha dit...

Sant tornem-hi.
el de les celles depilades (l'estalviador Guardiola) ¿Perquè no retira la mediocritat de l'Etòo i surt a guanyar amb en Pedrito?? 'eh?? eh?? perquè??
jo us ho diré: te por dels periodistes i segueix les indicacions d'en Johan... ja tenim nou caganer i ja hem perdut la lliga!!

Per cert socis de la Penya ¿Que punyetes feieu ahir diumenge? també teniu por i no voleu donar la cara a l'estadi??

marihuanes orfes ... ha dit...

!!! com et trobem a faltar Frank !!!

el secretari de sempre ... ha dit...

vostè si que en sap sr. del puro trencat ... de totes maneres crec que la davantera del Barça necessita junts al camp l'Etoo i el Pedrito (actualment Pedro) un tandem explosiu per a les defenses contraries.. per cert no s'ens alteri , tenim el Gamper , ara a començat el torneig "menor" per excelència (conegut com a lliga d'entrenaments de cap de setmana) guardi les "forçes" per el toneig que ,posiblement, ens pugui arribar a interesar, és a dir, la "champions" (la veritat no sé perquè la volem si ja en tenim dues, aixó de repetir és mol avorrit). Diumenge a la tarda jo estava veient el partit pel 3er i 4art lloc del XXII torneig de Nous Barris celebrat al camp de la Muntanyesa amb el resultat final de Gramenet B 4 - Pubilla Casas 0 (gols i futbol i a més va guanyar el meu equip, tarda completa) una salutació a vostè i a tota la tribuna, fins al proper partit, perdò , entrenament ...

"Tati-Pagès-Soulbizarre" ha dit...

malla palla calla i balla
visca la llana i la llaçada
mobles dels nassos
pobles dels gossos
armes dels monjos
ràbia de sofre
olor de fibreta
salta cabreta

GUINARDÓ ha dit...

mira nen:

goma
bona
nepal
lliure
canta
barça
guanya
gamper

HUGO comenta ha dit...

Pensaba que debido a vuestro abolengo y noble estirpe cultivada en las raices del futbol britanico erais algo mas deportistas, erais capaces de reconocer que el madriz realmente con once cañas os ha ganado las dos ultimas ligas,y de postre colocamos una caña con lacito dorado 42 M€......... vosotros una bota de oro, el 10 ese que tenias, el mejicano y algun otro y no llega a esa cifra

jaume el noi ha dit...

Us envio l'adreça del blog d'en Jordi Badia, ex-cap de comunicacions del Barça i guardiapilosenc amic, per si algú vol entrar-hi a xafardejar o bé a donar la seva opinió. Si hi entreu de part meva, a més a més li farà gràcia.

jordibadia.cat

PD Algun cop ja li he parlat de la Penya Bogarde de Premià.

COMISSIÓ PERMANENT PENYA BOGARDE ha dit...

sr. Noi Jaume, la comissió permanent de la Bogarde el reconeix com a esser benvingut en aquesta àgora de categoria esportiva inusual. el seu consell serà tingut en compte i, de retruc, utilitzarem el contacte referit per universalitzar el nostre projecte i aconseguir que aparegui a la televisió pública del nostre país.
Moltes gràcies.

penyabogarde ha dit...

HEM DE CREIXER

Maxi ha dit...

bogardinhos sou el millor de premià ara toca anar a el masnou i plantar la bandera a la platja