PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


dimarts, 6 de maig del 2008

prou, prou i prou....COP DE PUNY A LA TAULA: ENRIC ALMAR TÉ LA PARAULA














La Penya Bogarde aspira a representar TOT el barcelonisme. Volem fer compatible el club amb la penya. Volem dirigir les dues institucions. Volem i farem el necessari per la represa blaugrana. La directiva de la Penya ja treballa en una candidatura clara i guanyadora.

El programa està en marxa i les propostes es faran públiques ben aviat.

Guardiola?

Per favor, no fotem disbarats!


Enric Almar té la paraula. l'Enric és el secretari de la penya i serà el manager general del futbol club Barcelona. Aviat s'anunciaran fitxatges i organigrama. Anem a totes.
El Gamper primer.
Un projecte fantàstic.
Un programa concret:

Cop de puny a la taula!

consulteu-nos a:
http://www.candidaturabogarde.blogspot.com

23 comentaris:

Anònim ha dit...

benvolguts bogardistes i culers de tot cor : una salutació del futur mànager general del FC Barcelona , no ho dubteu, la Junta Directiva de la Penya (Pages-Almar) vam estar reunits tot el cap de setmana a la bonica vila de Corleone (la foto del blog ho demostra) començant a preparar el que serà la nova Junta Directiva del FC Barcelona.
Les negociacions van ser llargues i "tenses" en alguns moments, ja que la eliminació de la Champions ens ha obligat a avançar la trobada (ja prevista per nosaltres) amb els futurs membres del nostre equip directiu. Tenim diners (molts), idees (moltes) i "amics" que ,finalment, hem aconseguit portar a la nostra candidatura. Sobre el tema Guardiola,de moment no farem comentaris. Anireu reben noticies , estigueu atents al blog, passaran "coses". fins aviat ...

Albert ha dit...

Guardiola, un futur, una esperança...

http://albertarque.blogspot.com/2008/05/lera-pep-guardiola.html

Salutacions Bogardes, fistros

penyabogarde ha dit...

l'equip directiu de la penya Winston Bogarde de Premià de Mar té solucions:
optem a presidir el Barça i proposem un entrenador de l'estil Van Gaal. No descartem Guardiola. El nen de Santpedor tindrà un lloc de relleu a l'organigrama: speaker del Nou Camp. Abans de cada partit escoltarem la veu d'en Pep recitant poemes de Martí Pol i, de passada, les alineacions oportunes.

Anònim ha dit...

Per la meva part proposo la recuperació de l'acomiadament lliure i gratuit.
En aquest context, una comisió disciplinaria, tindria dret a acomiadar un jogador directament fora de l'equip i de l'entitat.
Un cas com els de Deco i Eto'o provocant tarjeta per no anar a Madriz justificaria el primer expedient d'expulsió directa de l'entitat.
Evidentment una clausula específica en els contractes informaria de l'existencia i obligatorietat d'acatació de l'esmentada comisio d'acomiadaments.

Anònim ha dit...

sr. delpuro, precisament el tema de l' acomiadament lliure i de la comissió disciplinària l'estic tractant en aquests moments amb els germans Piazzola (Carlo i Guiseppe)desde la seva residència de Calabria. no pateixi, el mètode que ens proposen serà totalment efectiu i li asseguro no caldran clàusules en els contractes dels jugadors ... fins aviat arrivederci

COALICIÓ D'ESQUERRES ha dit...

visiteu el nostre blog, A PREMIÀ DE MAR celebrem el MAIG DEL 68 i us convidem a venir...

Anònim ha dit...

quin problema teniu amb en Pep Guardiola? us molesta que sigui català, oi? quins collons que porteu penjats de la barra que teniu i què? ja ho sabem ja ho sabem ja ho sabem com passa amb la festa major que ja ho sabem que sempre la mateixa bonyegada au vinga que no sigui dit que la lluita d'uns que anem creixent i pika de pikor oh sí i tant que pika de pikor

Anònim ha dit...

OE, OE, OE, OE, OE, OE


De nuevo con remontada, el Real Madrid se proclamó campeón de Liga por segunda temporada consecutiva. Cuando parecía que el alirón se celebraría el próximo miércoles ante el Barça, el conjunto blanco le dio la vuelta al partido de Pamplona en dos minutos y los culés tendrán que hacerle el pasillo en el Bernabéu.. Se había adelantado Osasuna con un tanto de penalti de Puñal y el Villarreal ya había hecho los deberes ganando al Getafe, pero el Madrid ganó a la heroica. Los goles de Robben e Higuaín convertían matemáticamente al Real Madrid en campeón de Liga


OE, OE, OE, OE

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

les dues darreres intervencions -la del pika/raska i la de l'Hugo- són les dues cares d'una mateixa moneda. La moneda dels adorabanderes i bocamolls. El pika/raska es pensa que per ser culer s'ha de ser obligatòriament nacionalista o guardiolista. L'Hugo, ja és sabut, manté el discurs del nacionalisme imperial -cosa grossa, cosa enorme, cosa arrogant- que no per això vulgui dir que tots els madridistes són així (així de "nacionals" i així "d'imperials"). Penso ara, per fortuna, en merengues senyorials com Javier Marías o el xurrer Santolaya del barri de Chueca).
I nosaltres, bogarders? Ni peix ni carn. Som gent de mena variada, alguns del morro fort i altres d'aixella pelada, gent de mar i de muntanya. Gent de caramella i gent de jazz. Què hi farem! ni combreguem amb l'adreçador del pika/raska ni ens banyarem a la Cibeles en honor a cap imperi.

Ara bé, no som mancos, som bogaders, volem un món bogardista, ho proclamem a viva veu.

Defensem Winston Bogarde, esportista exemplar i, per nosaltres, des d'avui, candidat a
PREMI NOBEL DE LA PAU.

Anònim ha dit...

Hugo, tranqui que el que he vist us durarà poc. Practiqueu un futbol de tercera i teniu (malgrat l'euforia) menys futur que un anec enmig d'un menjador de la "Casa de la Caritat".
Voldria deixar clar el meu pensament, contrari a la majoria d'aficionats malperdedors: he vist jogadors que patien amb orgull, no tots potser pero els que avui eren al camp els he vist patir. He vist patir al mister i jo no el canviaria pel Guardiola. En Guardiola pot ser un fracàs sonat tan sonat com el penjat del pika pika.
Nois, no pasa res!! aviat tindrem un nou mànager general i un comité d'acomiadaments!

Anònim ha dit...

Hugo, tranqui que el que he vist us durarà poc. Practiqueu un futbol de tercera i teniu (malgrat l'euforia) menys futur que un anec enmig d'un menjador de la "Casa de la Caritat".
Voldria deixar clar el meu pensament, contrari a la majoria d'aficionats malperdedors: he vist jogadors que patien amb orgull, no tots potser pero els que avui eren al camp els he vist patir. He vist patir al mister i jo no el canviaria pel Guardiola. En Guardiola pot ser un fracàs sonat tan sonat com el penjat del pika pika.
Nois, no pasa res!! aviat tindrem un nou mànager general i un comité d'acomiadaments!

Anònim ha dit...

LAPORTA DIMISSIÓ, UNA COSA ÉS FRACASSAR I L'ALTRA COSA ÉS SER EL BUFÓ DEL BERNABEU.

Anònim ha dit...

Laporta ha regalat un espectacle de striptease al rival i la vergonya arriba lluny.

fora fora fora fora

Anònim ha dit...

el barça no pot ser la marioneta del Real Madrid. Laporta ni un minut més.

Anònim ha dit...

fora laporta i visca rossell!

Anònim ha dit...

Ni Rossell ni Rosselles, ni punyetes.
Cony com crideu tots ara ...
Els de la penya Bogarde sabem que a qui teníem que fotre fora fot l'hostia de temps era la caterva de pijitos:
Rony (Mr.filigrana ni blau ni grana) Deco (Mr.Tatoo) Etó'o (Mr.Jo so el mejó i mu gueno)i la nova ballarina Gio dos Santos...
Amb la resta i un parell de bons fitxatges ja n'hi hauria prou per sortir del pou....
Aneu treient els mocadors que si seguim així encara plorarem 10 anys més...
Ah... m'en oblidaba: Estic fins els collons dels periodistes...segur que segons ells , si haguesim arribat a la final de Moscou seriem lo millor d'eixe mon !!!

Anònim ha dit...

La nostra Penya es suma al clima d'indignació general. Tot i això volem expressar algunes consideracions:

1) com diu "EL DEL PURO", compte amb pijos, periodistes i altres elements. No és hora de Rossells ni Rosselles, però tampoc estem en un camí de roses.

2) Ens indignem amb propostes. Volem governar la nau. Podem fer-ho i tenim unes setmanes per madurar el tema i ampliar el programa que trobareu a: http://candidatura.blogspot.com

3) Sobre la mocadorada tenim molt que dir. Els bogarders hem fet mocadorades a l'Amistat i no ens amaguem. Ho portem a la sang. Però, quedi clar, portem alternatives i ens mullem.

4) Els fets del Bernabeu ens preocupen. El Barça té un límit. Fins i tot podriem jugar a segona divisió i no passaria res. El límit és que davant del putu Madrid s'ha de de jugar amb l'escut a la sang i, lamentablement, al Bernabeu es va pecar de mort. Fer el joc al putu Madrid és pecar. Els pecats es paguen. La Moreneta no està per pecats.

5) Anirem a totes. Des del Gamper d'enguany projectarem un model insuperable. Ara bé, atenció, "al loro", hem de ser una força unida i sentida. Unitat d'acció i sentiment de cor.

6) Comencem per el projecte. Pagès/Almar tenen un sac de sorpreses. El president anuncia per aquest cap de setmana una reunió amb EL DEL PURO per tal d'incorporar la seva sensibilitat a la nova direcció. Volem un equip potent amb tres potes: Pagès (imatge, direcció filosòfica i modernitat), Almar (tradició, diners, direccióm esportiva i propaganda) i, si accepta, El del Puro (control de les penyes, direcció instal·lacions, relació amb la premsa i enllaç amb l'entorn).

Anònim ha dit...

El del puro accepta el repte. Per un futur seré, recta i disciplinat. Ma dura. Notes de premsa clares i concises sense permetre la "rumorada".
L'unic tatuatge admés: "Amor de Barça" i l'escut, amb les 4 barres plenes de sang.

Anònim ha dit...

OE, OE, OE, OE,

La historia no miente:

el Real Madrid suma 31 Ligas y el Barcelona 18. Muchas veces, los títulos de la regularidad se han ventilado entre estos dos clubes, pero en pocas ocasiones se había registrado una distancia tan grande entre ambos en la tabla como en esta temporada.

Con 17 puntos de renta a falta de dos jornadas, el Madrid puede igualar su máxima ventaja histórica sobre el Barcelona en Liga.

OE, OE ,OE, OE

Anònim ha dit...

OE, OE, OE, OE,

La historia no miente:

el Real Madrid suma 31 Ligas y el Barcelona 18. Muchas veces, los títulos de la regularidad se han ventilado entre estos dos clubes, pero en pocas ocasiones se había registrado una distancia tan grande entre ambos en la tabla como en esta temporada.

Con 17 puntos de renta a falta de dos jornadas, el Madrid puede igualar su máxima ventaja histórica sobre el Barcelona en Liga.

OE, OE ,OE, OE

penyabogarde ha dit...

hugo: com que som uns senyors , no t'esborrem.
però...podries fer un blog madridista, no?
per exemple: penya hugo sánchez, i et podriem visitar i dir-te:

el madrid va caure amb la Roma, abans que el Barça.

Endora ha dit...

Almar
Ramla... per una "b" misserable i ens podríem passejar ... per l'Enric.
coff coff...tic aburrida...

Anònim ha dit...

Espero que amb en Pep tots els socis i sòcies rebem un descompte al comprar ampolles de Vall Llach, que resulten una mica caretes.