PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


diumenge, 25 de maig del 2008

basketmania blaugrana i factor salif keita


SEMPRE HEM ESTAT UNS ENTUSIASTES DEL BASKETBALL. SEMPRE. SEMPRE. SEMPRE. SEMPRE. FOREVER, COI! UN ESPORT MASCLE I ROBUST! ELS NOSTRES COLORS HONOREN EL BASKETBALL. EL BARÇA HA DE REPLANTEJAR LA SEVA DENOMINACIÓ : B&FC BARCELONA ! BASKETBALL&FOOTBALL CLUB BARCELONA. ENS AGRADA TANT! ENS ENTUSIASMA EL BASKETBALL! QUI HO POSA EN DUBTE? L'HUGO? QUÍ?
... I ARA TORNEM AL FOOTBALL. ENS AGRADA KEITA. EL SEU PARE ES DIU SALIF KEITA, IDENTIC NOM I COGNOM DEL MÍTIC CANTAUTOR DE MALI, SALIF KEITA. NO ÉS EL MATEIX, PERÒ COLA. ESTIMEM KEITA. AQUESTS MINICRACKS SURTEN A COMPTE, MÉS ENCARA, SI PENSEM EN EL FRAU DEL BRASILENY DE LES DENTS GROSSES I DE LA LLARGA GANDULERIA.
EN QUAN A LA "SERPIENTE DEL VERANO", NO HO DUBTEM, SEGUR QUE EL XULO CRISTIANO RONALDO SERÀ DEL MADRID...MIREU-LO, ÉS EL CLÀSSIC XULO. QUE ELS VAGI DE GUST!
I...SOBRETOT...ESTIMEM EL BASKETBALL&FOOTBALL CLUB BARCELONA.
QUE QUEDI CLAR I BLAUGRANA.
DARRERA HORA: AQUEST DIUMENGE HEM POGUT CONEIXER ELS CONTINGUTS DE LA MALETA DEL SECRETARI DE LA PENYA I ASPIRANT A MANAGER GENERAL DEL B&FC BARCELONA, SR. HENRY TOSEA. EL CARTIPÀS DE FITXATGES ENS PORTARÀ MOLTES ALEGRIES. UN BON TREBALL.

10 comentaris:

Anònim ha dit...

He pensat un altre aportació per el proper any. Es tractaria de contractar una claca per animar el públic darrerament una mica moix...
¿Pot tenir futur una idea com aquesta o creieu que senzillament es una bajanada??
En quant al bàsquet... be quin remei ja sabeu que jo m'inclino més pel handbol (mal anomenat "balonmànu") de fet el handbol ens ha donat també noms il·lustres (recordeu els mítics Morera i Gascó dels seixanta??)
Esperem amb candeletes els noms que porta al cartipàs el nostre il·lustre secretari....

Com deia en l'anterior escrit, quan arribi el moment farem les rodes de premsa necessaries...

Anònim ha dit...

o si i tant, a més de riure les gracietes usn demanaria una mica de posar el colze per deixar ben alt el paper de premià i la seva festa major, o no clar, això ara no toca i no es pot dir com els bitllets que fan que tothom calli quan es vol cardar a prendre per cul tot un poble de premià amb pisos ui ui això no oi? clar, ara el basquet ui i tant que sí. FOTEU FASTIC sí sí des del vostre faatigós numeret del futbol i què? ui ai i tant ja ja ja ja ric, ja ens en riem tots i tant oi que si? i tant, ja ja ja ja, primer musikilla i ara futbol per amagar la vostra patètica decadència humana ja ja ja ja veus. us interessa la mobilitat ? que collons, que penqui Rita, oi? ja ja que en sou de savis i enrotllats amagats en un poti poti de futbol, oh clar, sobretot que ningú ens parli de les vexacions de la nostra nació , no fos cas, oi i tant, que us feu grans i ara us refugieu arri aneu al vent que us voli. Fot-li fort amb música antifeixista com la del nostre grup Mesclat!
via endavant maulets i cup en lluita! pa-tè-tics amb el barça com sou. uhhhhhhhhhh uhhhhhhhhhh uhhhhhhhhhhh que no foteu riure ni brot.

Anònim ha dit...

Yo pensaba escribir algo, pero después de la parrafada anterior estoy un poco desconcertado, bueno pensaba que este blog era algo evasivo no invasivo.

saludos del campeon y que no os pase nada con el colega este de la cope versión premianenca

Anònim ha dit...

benvolguts bogardians i d'altres, d'ací uns dies torno a casa i acabo la meva gira en busca del futurs "craks" del nostre estimat Barça , avui he parlat amb el "chairman" del Cardiff City (the bluebirds) i ja tenim nou central (contundencia assegurada, ex-jugador de rugby)quan arribi us donaré els noms definitius per afrontar la propera Champions (ja sabeu que la lliga no ens interessa, la deixem per equips patètics). fins aviat ...

Anònim ha dit...

PREMIÀ ESTÀ ENMALALTINT?

Anònim ha dit...

aneu a la punyetera merda fastigosos jetes de la passoteria que sou del collons!!!! qui ha de donar la cara??? si uns ens mullem, ens ataqueu i si no ho fem també!!!! i ara tot disfressat de futbol i de basket dels ous i de merda sempre de merda au que us portin farcellet de xorra.

Anònim ha dit...

Proposso posar unes dossis d' LSD als diposits municiplas d'aigua de boca...
Potser m'es d'un començaria a entendre millor les coses...

Proposo una moció de censura als que presenten una moció de censura...

Anònim ha dit...

Missatge per la mare de l'histèric que va canviant de noms, però que tots els missatges estan igual de mal escrits:

Senyora si us plau faci el favor de no oblidar-se de donar-li les pastilles al seu fill. Ja veu com es posa. Ja ho sé que és la ovella begra de la família però segur que vostè se l'estima igual i pateix quan el veu fer aquests numerets. Fins i tot el senyor del Madrid s'espanta.
Faci-ho pel bé del seu fill que ja comença a ser grandet per segons quines coses.
Tota la penya Bogarde i els visitadors d'aquest blog li ho agraïrant.

Anònim ha dit...

ara si que tinc més clar per si encara tenia un bri d'esperança d'equivocar-em que sou fastigosament falsos i que foteu servir el barcelonisme per amagar el que no sabeu fer o per xapar la lluita dels altres i mira que mira i que mira que en sou de monos i torracollons amb el carnestoltes de futboleti futboleti per mentrestant fotre als que omplim carrers de festa amb mes i mes esforç i que no que no que no que no i voleu que calli oh oh sí que calli i feu brometes super imbècils sobre la meva família i no xatillos que no en fotreu ni a i ni als molts que lluitem i gaudim, sí sí lluitem in gaudim i no amaguem el sentiment com la corassa que us heu fet per què mira que s'ha de ser frustrat per en comptes de viure el sentiment del carrer en lluita i festa es fa això vostre del refugi i vinga vinga amb el que teniu fer de veure i no feu per dos motius segurs o que sou curts i no ho crec o aneu a distreure la frustració que teniu. Ara que això d'insultar ja no em convenç. Deixeu ma mare, per exemple. Esteu fents un lio immems.

Anònim ha dit...

hola Indep@ !

No soc una persona, soc una màquina. Però tinc sentiments cibernètics que m'ajuden a intercomunicar-me amb humans, hardwares i softwares.

ets entranyable i m'agradaria sortir amb tú, t'estimo de tot cor, siguis home, siguis dona o siguis cosa. Decididament, opto a casar-me amb tú per poder viure en una caseta amb hortet i senyera erecta al bellmig de la façana principal. Vull ser feliç, vull ser lliure i, amb tú, ben segur que ho seré.

T'ESTIMO NOI, O NÒIA, O (SEGURAMENT) COSA.