PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


dilluns, 7 d’abril del 2008

MÚSICA I ESPORT " NOVA TÀCTICA"

La Penya Bogarde creu que ja ha arribat el moment de dir !!!PROU!!! i exigeix a la directiva i al cos tècnic que prengui mesures urgents. Seguint la nostra línia habitual d'innovació constant aquí els oferim 3 sistemes de joc diferents :




1. Sistema "Jackson's Five" : amb aquest sistema, les defenses contraries tindran molts problemes per aturar els moviments dels jugadors i estan assegurades les passades imposibles ja que els constants moviments de cames i braços impediran als rivals veure la pilota. Preferible contra equips molt defensius.




2. Sistema "Elton John" : aquest sistema aplica la tàctica coneguda com "adormir el partit"i es basa en un joc lent i cadenciós, toc de pilota teva meva i quan el contrari s'ha contagiat , s'aplica la tàctica anterior (nº1) i gol. Recomanable contra equips potents i físics.


3. Sistema "Beatles" : amb aquest sistema l'únic risc que correm és que l'alegría del joc pot fer que descuidem la defensa, però en aquest cas l'entrenador cal que es faci sentir i tornar l'equip al seu lloc. Aplicar en cas de portar 3 gols d'avantatge.




SEMPRE AL SERVEI DEL NOSTRE CLUB



!!! VISCA EL BARÇA !!!

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Es un placer ser el primer participe de esta nuevo apunte de vuestro blog en una jornada que la "Liga" ya es blanca, y suerte teneis que no vamos a vuestro Juan Palomo, perdon Gamper 2008 porque si no ni esas,

saludos almas en pena,

os dejo otra perla :

Salgado dice:
"Hecho nunca está hasta que se gane, pero está muy encarrilada y más que nunca nos vale con estar muy fuertes en casa, con esos cuatro partidos yo creo que estaríamos muy cerca de ganar la Liga",

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

secretari: el felicito per aquest article musical. Jo voto per la proposta Jackson Five, per una cosa que no esmentes: el volum capilar del grup també compta i barra el pas al joc aeri.

Hugo: tens un problema. Ser del Madrid és un greu problema.

Anònim ha dit...

Jo m'hagués inclinat per la tàctica Eto'o John, la solució d'una visió d'infrarojos ens hagués permès jugar apagant els llums (mesura a mes a mes d'estalvi energètic) mentre els nostres jogadors ho veiem tot clar i l'enemic a ceges...El cas es que no se si els hi deixen jugar amb ulleres i menys amb arracades... per això estic d'acord amb en Tatí: "Rijkaart five" tàctica que jo crec encara es pot millorar passant per la pantalla del marcador electrònic el vídeo del disc "thriller" per fer cagar de por (o de riure depèn del seu intel·lecte) l'enemic.
De la tàctica Beatles passo, jo sempre era mes Rollings_tonià ... crec que en cas de fracàs podríem estudiar la triangulació rolling rolling rolling de circulació perpetua i anestèsica.

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

SENYOR DEL PURO:
Aquest matí a la gasolinera hem triangulat.
M'explico. Després del nostre bonic encontre entre cotxes i benzina, m'he incorporat a la carretera NII i el cotxe que ha passat ha estat el molt imponent Subaru del senyor Tria.
En un minut: tres peces d'un trio, tres angles de triangle, tres tripes d'un tribufal, tres botons de trenka, tres passis a barraca.

Anònim ha dit...

i si quedem eliminats de champions, què?

Anònim ha dit...

doncs com diu el sr. Tatí : " a triangular " i si aixó no funciona doncs l'altre opció que queda : " la quadratura del cercle", al seus peus ...