PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


dimarts, 29 d’abril del 2008

L'alcalde de Barcelona saluda als que vindran al trofeu Joan Gamper


Benvolguts visitants, benvolguts aficionats al futbol:

Sóc Jordi Hereu, l'alcalde de Barcelona i tinc el privilegi de ser l'amfitrió de tota la gent que visitarà enguany la capital catalana en ocasió del trofeu Joan Gamper. Tinc el plaer de ser el batlle de la ciutat que acull el més gran dels esdeveniments esportius del planeta. El trofeu Joan Gamper és la nineta dels ulls del futbol mundial i la nostra ciutat li dóna suport i estima.

En nom del consistori desitjo una bona estada als milers d'aficionats que, com vostès, assistiran al magne event internacional. Barcelona obrirà de bat a bat les portes de la bona gent que, com la Penya Bogarde, disfrutaran d'una estada inoblidable a la ciutat que presideixo. No tothom té el privilegi de ser part d'un instant sublim, d'una gesta inoblidable.

El Gamper i Barcelona fan força i, units, projecten la jòia esportiva i ciutadana que aquest món es mereix. Vinguin a Barcelona, coneguin una ciutat que acull un club guanyador. Coneguin un estadi que acull un trofeu.

Gaudeixin del Gamper.

Comença l'espectacle.
És el gran moment de la temporada.
El somni de qualsevol equip del món.
El trofeu més gran i més exigent!

Jordi Hereu, alcalde de Barcelona

4 comentaris:

Anònim ha dit...

aquesta penya aixeca la moral a qualsevol mort. Jo també vull anar al gamper.

Anònim ha dit...

quina moral? la moral dels farsants que sou? la gent que va amb els sants collons de jeta de dir que Premià està de puta mare quan la festa major la fem entre quatre i altres rasquen panxa? això és la moral de la puuuuuta penya dels pebrots que us amaga la vergonya de viure a Premià, quins nassos d'espanyolistes i elitistes de res que sou i ja ja ja amb el futbol que aixó oblideu penes majors per estar amb la pena del Barça, ui quins pebrots que corren ara per Premià amb gracietes i graciotes i molta barra per disimular la critica sempre contra qui lluita per aquest poble ensorrat. Pena foteu

Anònim ha dit...

Senyor pirata, no cal posarse aixi per la derrota. Al fi i al cap sempre ens queda el Gamper!!!.

Avans que acabi pirat en comptes de pirata li recomano una dosi de Trankimazin!!

El veig fotut de debó. Això si, li ven aseguro que de fa temps els seus comentaris tenen precisament l'efecte contrari del que vosté preten.

Al final encara resultarà que vosté es el creador de la Festa Major i de la Cursa a Pel i de Taula Rodona i del Patronat i del Centre l'Amistat i del Cinema GranVia i del Port Esportiu i de l'abaixador de Can Pou i de la NII i de l'Autopista de Peatge i del Maig del 68 i del Maragda i del Sirocos i de la Penya Bogarde.

Apa noi Bon vent i Barca nova!!.

penyabogarde ha dit...

Sobta en escreix llegir-lo, estimat Pirata decadent i fatalista, sobta entendre entre línies el text atormentat que ens regala. Sobte que un cos pugui aixoplugar una ment d'aquesta mena. Sobta i sobta. Sigui bo, sigui tendre, sigui barcelonista -si ho vol- i entendrà el sentit de ser premianenc sense viure amb el pes de les obligacions que vostè s'imposa. Ben segur que les coses premianenques, festa major inclosa, es poden fer sense el seu concurs i sense el nostre. Ningú és imprescindible en aquesta vida local feixuga i diversa, amable i cruel, riallera i ploranera. Premià funciona com pot amb la dedicació d'uns i la mirada d'altres. Senzillament, el temps passa (com les edats) i l'espai ocupa espai d'espai i més espai.