PENYA BOGARDE. LA PENYA DEL BARCELONISME PROLETARI

Tribuna Dirk
Bogarde. L'organ oficial de la Penya Bogarde de Premià de Mar. LA PENYA QUE MAI FALLA.
Òrgan d'expressió oficial de la Penya Bogarde, fundat l'any 2007 del segle XXI a la vila de Premià de Mar / El Maresme / Països Catalans / Univers / Tot.


dijous, 27 de març del 2008

neteja i compromís


Sembla que les instàncies del club ja parlen de neteja i de compromís. La penya Bogarde també. Si el president es planteja reconsiderar la seva dimissió és per sintonia amb aquest compromís que demana Laporta. Aquest cap de setmana convé canviar de registre...i si ens agafem de valent aquesta conya de la Lliga i...la guanyem?
Parlem-ne...el president, de moment, medita sobre la seva anunciada dimissió.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

si això ha de servir per tancar files davant els fatxes premianencs que ens ataquen en aquest blog, doncs molt benvinguda la penya unida

Anònim ha dit...

Vist que hem obert una nova ronda-temari, voldria copiar la meva intervenció com a resposta a la darrera intervenció del Sr de la CUP i que ha quedat en l'anterior bloc:
"Sr de la CUP calmis, no sigui que haguem d'anar a urgències, ja estem prou neguitosos amb la posible dimisió del nostre presi com perque haguem encara de patir mes ansia.
La tila combina be amb llimona.
Li pregaria, com a soci veterà i de ple dret de la penya, enfoqui la seva energia literaria a sumar aportacions constructives pel be del futbol global, Aprengui del Sr. Hugo qui malgrat simpatitzar amb l'enemic, aporta cultura futbolistica.
Puji de nivell el Sr. Hugo el supera de llarg".
Dit això per la meva part procurarè no extendrem més davant futures intervencions d'humor negre, m'agrada més el nostre surrealisme esportiu, ple d'imaginació i ganes de viure.
Procuraré doncs no perdre més el temps en collonades i provocacions estúpides.

Anant al gra, ja fa temps que els socis de tribuna, entre puro i puro, veiem la necesitat de canvis i neteja però, i no sens pot negar (les hemeroteques en van plenes de les nostres opinions) la nostra visió de futur quan hem demanat insistentment el traspàs d'en Ronaldinho. Fa temps que demanem Pedrito de titular i Ronaldinho al Madrid: aquesta es la solució que els socis exfumadors de puros venim proclamnt als cuatre vents.
La resta de canvis poden esperar, al final de temporada podem parlar de renovació de la directiva, ara crec que no es el moment.
No volem cap més jugador sense compromis.

Anònim ha dit...

reconsiderar, meditar, compromís, m'agrada sentir aquestes paraules en boca teva President de tots els bogardistes de cor, sabem les dificultats que comporta un càrrec com el teu (en tinc experiència) per això declaro PUBLICAMENT el meu total suport i recolzament , en aquest moments difícils per tots,a la teva tasca feta i a la que et queda per fer fins a les properes eleccions ( ja decidirem quan ens fan si és que cal fer-les). Et voldria recordar una gran frase que s'acaba de publicar en aquest blog , dita per un dels nostres socis de tribuna i que crec reflexa la nostra particular "idiosincràsia" : " m'agrada més el nostre surrealisme esportiu, ple d'imaginació i ganes de viure", endavant President i ànims , ara més que mai tots units amb un sol crit " BO, BO,BO,BOGARDE !!!!!!